Beretning for Velkomst Medlemsudviklingen Bestyrelsesarbejdet Hjemmesiden Ture og møder

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning for 2013. Velkomst Medlemsudviklingen Bestyrelsesarbejdet Hjemmesiden Ture og møder"

Transkript

1 Beretning for Velkomst Så holder vi for anden gang i DOF-Nordjylland generalforsamling i Frederikshavn. Traditionen med at afholde generalforsamling forskellige steder i landsdelen er kommet for at blive. Vi vil hermed byde alle tilstedeværende velkommen. Medlemsudviklingen Medlemstallet har som i det øvrige land stået næsten stille i det forløbne år. Dog kan vi notere en mindre fremgang. Vi er nu 916 medlemmer, en fremgang på 15. Bestyrelsesarbejdet Vi har afholdt syv ordinære møder, hvad anser vi for passende. Internettet har jo på mange måder gjort den interne kommunikation lettere. Vores decentrale struktur med de mange grupper betyder også, at planlægningen af ture, arrangementer og lign. foregår fint uden bestyrelsen direkte indblanding. Hjemmesiden Hjemmesiden udvikler sig hele tiden. Vi kan se, at den bliver besøgt rigtig meget. Her finder man en fin oversigt over ture og arrangementer og i mange tilfælde også referater. Jan Skrivers flotte serie om Ugens Fugl er med til at gøre siden aktuel, og sker der noget spændende på fuglefronten, kommer det også med. Ture og møder Der er blevet afholdt 19 møder, 30 ture og 2 kurser i samarbejde med Folkeuniversitetet. Hvad angår ture og møder henvises til gruppernes beretninger i det efterfølgende. En tur for nye medlemmer blev godt besøgt. Vi har glædet os over gensynet med nogle af dem på de efterfølgende arrangementer. Jeg vil dog ikke undlade at nævne initiativet med seniorture, Gråmejserne, som ser ud til at være en stor succes. Nu må vi fremover se at lægge hovederne i blød for at få nogle flere unge medlemmer med.

2 Frederikshavn Mødemæssigt blev der kørt et efterhånden lidt traditionelt program, d.v.s ca. et møde om måneden, med møder under åben himmel i juni, juli og august. Vi havde besøg af foredragsholdere fra nær og fjern, en stor tak til dem alle. Et møde havde ikke noget program, men her havde nogle af deltagerne selvfølgelig lidt billeder med- tak for det, og lad det gerne blive en tradition. Det blev desværre kun til nogle enkelte ture i årets program...men mon ikke vi har bidraget lidt med deltagere til Gråmejsernes glimrende ture. Carsten Hjørring Hjørringgruppen er ligesom mange andre foreninger og grupper ramt af metaltræthed. Aktiviteterne står ikke helt mål med intentionerne. Således er der i 2013 kun afholdt 8 møder og tre ture. Desuden er der afholdt et par ture i samarbejde med Frederikshavngruppen. Det kræver nye aktører, ikke nødvendigvis nye i aktivitetsudvalget, men nye ideer fra den store skare af nydere, der måned efter måned efter måned møder op til møder og ture. Jeg kan kun anbefale de mere passive at møde op med ideer så som Jeg tager en tur til xxx Strand på søndag for at kikke efter vadere. Hvem vil med? Vi har jo DOF-Nords hjemmeside samt mailgrupperne, så bare gå i gang. Peter Kristensen Roldskovgruppen 2013 var et mellemår for os, da vi stod mellem caretaker og Atlas. Vi har afholdt tre ture i efteråret, til Halkær Sø, Mariager Fjord og Gravlev Sø. Derudover havde vi foredrag ved Albert Steen-Hansen, julefest og sommeraften med grill på Skillingsbro. Endelig fik vi hængt ca. 20 kasser op til Perleugle i Nørlund Skov, de første kasser i privat Skov Anders

3 Lille Vildmosegruppen Gruppen har indgået et samarbejde med KU og A.V.J.N.F om at stå for et stort antal linietakseringer i Høstemark og Tofte Skove. Derudover fortsætter registreringsarbejdet som hidtil bl. a. overvågning af ørneparrene. Gruppen udarbejder en årlig rapport, som kan ses på fondens hjemmeside. Der er dog ingen overraskelser heri for dem, der følger med på DOFbasen. I marts, april, maj og i september og oktober stiller medlemmer fra gruppe op i Toftesøtårnet og informerer, hvem der måtte komme om fuglelivet. Ørnens Dag i februar kunne samle 300 interesserede, og så stillede vi som sædvanligt op på Tårnenes Dag den tredie søndag i august. Thorkild Aalborggruppen I Aalborg har der været afholdt 7 møder. Holdet, der står bag arrangementerne er som hidtil Henrik Møller Thomsen, Mogens Larsen, mens Hans Christophersen og Ulf Klemmetsby er trådt ud. Til gengæld indtrådte Anton Thøger-Larsen og Anders Brinkmann, sidstnævnte er dog udtrådt ved årsskiftet. Til gengæld har vi været inde i nogle drøftelser om et nærmere samarbejde med DN og Sørn Nordhald fra DN er nu indtrådt i gruppen. Vi vil dog være glade, hvis et medlem eller to vil tilslutte sig gruppen. Møderne har været pænt besøgt, dog med et lille fald i tilslutningen, men måske kan tilgang af nye kræfter rette op herpå. Henrik og Thorkild Gråmejserne Gråmejseturene er blevet en succes. Vi laver en tur hver måned året rundt. Der kommer typisk deltagere til hver tur. Største antal var 24 til Vejlerne i August. Vi har også haft to udenlandsture, en til Hornborgasjöen for at se Tranedans og en til Vestjylland, Hamburger Hallig og Sort Sol i marsken, en fuglerig tur med 12 Sølvhejrer, 78 Nilgæs, 2 Havørne, Vandrefalk og Sortstrubet Bynkefugl. I det nye år tager Gråmejserne 2 atlaskvadrater, som vi vil dække ved at udsende mødedag og -tid et par dage før via maillisten, så de, der har lyst, bare kan møde op og deltage sammen i dagens optælling.

4 Gråmejseudvalget består af Tscherning Clausen, Svend Erik Mikkelsen og Poul Erik Sperling Naturfaglige opgaver: Caretakerprojektet er slut, men I Rold Skov og Lille Vildmose fortsætter feltarbejdet med at indsamle data. Det er rigtig fint. Den endelige afrapportering lader vente på sig, men kommer formodentlig i gang i løbet af året. I mellemtiden er det nye Atlas III startet op med informationsmøder for medlemmerne. I Nordjylland har der været afholdt to møder med henholdsvis 41deltagere i Aalborg og 45 deltagere i Frederikshavn (jeg tillader mig at tage Frederikshavn med, selvom mødet blev afholdt i januar i år). 86 fremmødte, det må være rekorden blandt DOF s afdelinger. Det har været fantastisk at opleve den opbakning til projektet, og det lover godt for fremtiden. Men vi har også langt flere kvadrater at skulle dække i forhold til nogle af de øvrige afdelinger. Svend Erik Mikkelsen og Henrik Møller Thomsen er de hovedansvarlige koordinatorer med hjælp fra andre mere lokale kræfter. Simon Christiansen er validator, og jeg selv deltager i et ekspertteam vedrørende TimeTælleTure (TTT). Lars Grøn er indgået i natlytteamet og er ansvarlig for Rørdrum, ligesom Anders Horsten er artsanvarlig for Bjergvipstjert. Mange medlemmer har været inde og tilmelde sig som kvadratansvarlige, men vi mangler stadigvæk at få dækket en del. Vi bliver nødt til at afholde nogle Atlaslejre, f. eks. i det centrale Vendsyssel og i Vesthimmerland, som også i de to foregående Atlasundersøgelser har været svære at få dækket. Lejren i Vesthimmerland er allerede berammet, den juni i år. Skulle nogen have lyst til at medvirke, så sæt kryds i kalenderen, nærmere herom senere. Men ellers er grupperne og de enkelte medlemmer velkomne til at kontakte koordinatorerne, hvis der er opgaver, vi kan hjælpe med, og så bliver der jo oprettet en livline til FH, hvor man kan få svar på spørgsmål. Hvis nogen her endnu ikke har meldt sig, skal der herfra lyde en stor opfordring til at være med. Netop i dag starter Atlasprojektet, men det er aldrig for sent at melde sig. Husk det løber over fire år. Kirkeuglens situation er nu overordentlig kritisk. Vi forventer, der bliver bevilget penge nok til, at projektet med fodring og andre tiltag kan

5 fortsætte nogle år endnu. Bestanden er nu så langt nede, så indavl nok bliver den akilleshæl, der blokerer for andre overlevelsestiltag. Nu tillader jeg mig igen at overskride kalenderen. Den 23. januar faldt hele det stor puslespil i hak med Naturstyrelsens overtagels af det Grå Fyr i Skagen, Realdaniafondens store bevilling til istandsættelse af fyret og de tilhørende boliger og udsigten til DOF nu kan leje sig ind på lokaliteten og etablere den fuglestation, som har været vores store ønske de seneste fyrre år. Det er en gave, men også en udfordring, som vi forventer alle medlemmer vil bakke op om. LIFE+ i Lille Vildmose forløber som planlagt. Jeg er blevet DOFs repræsentant i den såkaldte ekspertgruppe, der følger projektet nøje. I indeværende år bliver der rejst et nyt hegn om det såkaldte Mellemområde. Med udsætning af Elg og Kronvildt, skulle det kunne forbedre biodiversiteten og forholdene for fuglelivet. Naturpolitisk arbejde. Hvordan er det gået med vores høringssvar i forbindelse med det stort anlagte arbejde med vand- og naturplaner? Er de mange høringssvar fulgt op af et egentlig inpleminteringsarbejde? Jeg har mistet overblikket. Om vandplanerne ved vi, at de på grund af en for kort høringsfrist er sat på standby. I 2015 starter det hele forfra igen. Det er ligesom motivationen mangler til på ny at bruge en masse timer på disse store statslige projekter. Det har igen været et stille år med miljøsager, DOF Nordjylland har påklaget en godkendelse Brønderslev Kommune vedrørende etablering af en kyllingefarm (1,6 mio. kyllinger pr. år) med en beliggenhed op til Store Vildmose (natura 2000 område) og endvidere påklaget en anden godkendelse til opdyrkning af vedvarende græsarealer i Natura 2000 område ved Gerå Engvej ved Asaa. Disse klager ligger fortsat til behandling ved Natur- og Miljøklagenævnet. Der er dog stor tvivl om sagernes udfald, idet nævnet i deres nuværende praksis accepterer en unødvendig stor forurening fra landbruget. Det skal også nævnes, at det har været nødvendigt at ekspedere en klage videre til statsforvaltningen i Nordjylland. Statsforvaltningen anmodes overfor Aalborg kommune at indskærpe, at kommunen forvalter sin pligt på retteligvis i forbindelse med en sag om længereværende overproduktion på en svinefarm.

6 DOF Nordjylland har de seneste år i alt indgivet 35 klager (heraf 27 til NMK), og de efterfølgende afgørelser fra Natur- og Miljøklagenævnet har bevirke, at man løbende tilrettelægger nye miljøgodkendelser efter de værdier, som NMK ha tilkendegivet i deres afgørelser. Kvaliteten i miljøgodkendelserne er på den måde blevet højnet, og det betyder, at natur og vandmiljø bliver skånet for adskillelige tons kvælstof til gavn for os alle og ikke mindst for fuglelivet. Vindmølleproblematikken er kommet til at fylde meget i det forløbne år. I januar blev der afholdt et stort borgermøde i Aalbæk på baggrund af planerne om at opstille indtil 28 kæmpemøller i Gårdbo Sø. DOF i Nordjylland havde indsendt en protest under forhøringen. Der var stor modstand mod planerne blandt de fremmødte. En VVM redegørelse blev bebudet udarbejdet, hvorefter der på ny er mulighed for indsigelse. Denne VVM redegørelse er endnu ikke blevet fremlagt. Det samme er tilfældet med nogle vindmølleplaner umiddelbart op af Tofte Mose. Nu får vi at se. Bliver der bragt planer i høring, vil de stensikkert få en kommentar med fra DOF-Nordjylland. Som jeg også nævnte sidste år, er vi i DOF ikke imod vindmøller, langt de fleste kan stå i landskabet uden problemer, men er placeringerne i strid med fugleinteresser protesterer vi. Aalborg Kommune har fået lavet en vindmølleplan, hvor man har udpeget ni områder til vindmølleparker. Et af områder, Rørdal kan komme i konflikt med den store Skarv- og Hejrekoloni, hvis ikke grænserne bliver justeret, men ellers hilser vi en sådan planlægning, hvor man har taget højde for eventuelle fugleinteresser, velkommen. At det ikke er det bar fantasi, hvad angår fugle og kollisioner fik Hans Christophersen, Willy Jørgensen og undertegnede at vide på Nordisk Kongeørneseminar i Norge i oktober. Vindmølleproblematikken fylder meget i vore nordiske broderlande, og det er rystende høje tal, man kan fremlægge fra udsatte steder. På samme seminar fremlagde Hans situationen for Kongeørn i Danmark. En så vellykket ynglesucces som vores tre kongeørne har herhjemme, kan man ikke opvise i Norge, Sverige og Finland. Arbejdet i de grønne råd fortsætter med de samme kommunekontaktpersoner. Endnu en gang har vi rettet henvendelse til Jammerbugt kommune om at få sæde i deres grønne råd, det eneste i

7 landet, der ikke har DOF med. Svaret var, at det ville man vende tilbage til efter valget. Vi venter fortsat spændt. Økonomi Sidste år havde vi en del problemer med arbejdsgangene mellem vores forskellige konti, forkerte CVR numre m.m., og vi måtte have hjælp udefra, men det har gået fint i det forløbne år. Økonomien er god. Vi har derfor indkøbt to nye projektorer til afløsning af de gamle, som vi ikke mente ydede de mange flotte fuglebilleder, vi viser til vores møder fuld retfærdighed. Fugle i felten De senere år har jeg i beretningen omtalt fugleoplevelser ud over det sædvanlige. Det vil jeg ikke denne gang. Vi har vores fremragende hjemmeside, DOFbasen og publikationen Fugle i Nordjylland. Den sidste publikation er ikke vores fortjeneste, om end der er stort personsammenfald blandt de to foreninger. Den kan vi ikke undvære. Plan for næste år Jeg har allerede nævnt det store arbejde, der venter os med at føre Atlas III og Skagen Fuglestation ud i livet. Vi venter til efter generalforsamlingen, når vi har konstitueret os, med at planlægge nærmere for fremtiden. Med det for øje, har vi planlagt et heldagsseminar den 30. marts. Ideer og forslag fra medlemmerne modtages gerne. Vi har i bestyrelsen vedtaget at afsætte en årlige pulje til bl. a. rejseomkostninger for deltagelse i lejre, seminarer og lignende primært rettet mod unge medlemmer. Outdoor 2013 Hvert andet år indbyder Aalborg Kongres- og Kulturcenter til en stor Friluftmesse. Vi deltog ligesom i 2011 med en stand i de tre dage, det varede. Vi får udfyldt flere hundrede Isfuglekuponer, men om de skaffer os mange nye medlemmer er nok tvivlsomt (der er flest jægere), men arrangementet giver os lejlighed til rigtig mange gode samtaler om fugle og DOFs virksomhed med folk, der kommer forbi.

8 Biblioteket Vi startede et nyt biblioteksudvalg op efter sommerferien ved Vagn Freundlich og Poul Erik Sperling, og i skrivende stund er Henrik Christoffersen og Jens Lilleør kommet med i udvalget. I første omgang forsøger vi at lave en bedre formidling af de bøger, der allerede findes og af dem, vi anmelder på hjemmesiden. Aktuelt er vi ved at registrere alle bøger på EDB, så de kan lægges ud på hjemmesiden sorteret efter titler og emner, så alle medlemmer derhjemme kan se hvilke bøger, der kan lånes. Anmeldelserne er udstyret med kortere tekster og flere fotos fra bøgerne. Hen ad vejen vil vi også bringe fotoomtaler på hjemmesiden af de bedste bøger fra biblioteket for at gøre opmærksom på, hvad der findes. Tak Til sidst vil jeg rette en tak til alle, der har bidraget til arbejdet for fuglesagen i Nordjylland, kommunerepræsentanter, ildsjælene i grupperne, bestyrelsesmedlemmer. Tak for en god indsats og et godt kammeratskab. En særlig tak til de personer, som har arbejdet utrættelig for aftalen omkring de grå fyr, Skagensgruppen, Fuglenes Hus, Naturstyrelsen, turistforeningen, Realdaniafonden og sikkert adskillelige flere, ingen nævnt ingen glemt. Brian Nilsson har valgt at stoppe som DOFbasekoordinator til oktober. Brian ydede en forbilledlig indsats. Det skal han have tak for. Til sidst også en tak til Frederikshavnerfolkene, som har stået for alt det praktiske i dag.

Funktionvaretagelse DOF Nordjylland 2016

Funktionvaretagelse DOF Nordjylland 2016 Funktionvaretagelse DOF Nordjylland 2016 Bestyrelse Formand Peter Lund Kristensen peterlundkristensen@gmail.com Næstformand Kasserer Svend Erik Mikkelsen svemik45@hotmail.com Sekretær Børge Søndergård

Læs mere

Funktionvaretagelse DOF Nordjylland 2018

Funktionvaretagelse DOF Nordjylland 2018 Funktionvaretagelse DOF Nordjylland 2018 Bestyrelse Formand Peter Lund Kristensen peterlundkristensen@gmail.com Kasserer Svend Erik Mikkelsen svemik45@hotmail.com Sekretær Børge Søndergård 2b@stofanet.dk

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Der blev nedsat et Formandskab, bestående af formand og næstformand, samt 4 udvalg med varierende antal medlemmer:

Der blev nedsat et Formandskab, bestående af formand og næstformand, samt 4 udvalg med varierende antal medlemmer: Beretning for 2015 Velkomst Det er nu anden gang holder vi generalforsamling på Knivholt. Hvis det havde været rigtigt, skulle generalforsamlingen have været holdt i Hjørring, men da Hjørringgruppen er

Læs mere

Atlas III. Grønne Råd, den 23. april 2014. Oplæg til møde i Svendborgs. kortlægning af Danmarks fugles udbredelse

Atlas III. Grønne Råd, den 23. april 2014. Oplæg til møde i Svendborgs. kortlægning af Danmarks fugles udbredelse Atlas III - en kort fortælling om den tredje store kortlægning af Danmarks fugles udbredelse Oplæg til møde i Svendborgs Grønne Råd, den 23. april 2014 Niels Andersen Sådan arbejder DOF for fuglene Kort

Læs mere

Årsberetning for DOF-København 2016

Årsberetning for DOF-København 2016 Årsberetning for DOF-København 2016 1: Bestyrelsen Hans Harrestrup Andersen, formand, repræsentantskabsmedlem (R), dettes forretningsudvalg (FU), Naturpolitisk udvalg (NPU), Grønt råd Lejre kommune, Brugerråd

Læs mere

Årsberetning 2011 fra DOF-Nordjylland af Thorkild Lund, formand

Årsberetning 2011 fra DOF-Nordjylland af Thorkild Lund, formand Årsberetning 2011 fra DOF-Nordjylland af Thorkild Lund, formand Velkomst Det er nu fjerde gang, vi afholder generalforsamling på en lørdag en nyt sted i vores store landsdel. Lille Vildmose har de senere

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Dato: 1. marts 2016 Årsberetning DOF København 2015

Dato: 1. marts 2016 Årsberetning DOF København 2015 Dato: 1. marts 2016 Årsberetning DOF København 2015 1: Bestyrelsen: Hans Harrestrup Andersen, formand, repræsentantskabet (R), dettes forretningsudvalg, Naturpolitisk udvalg (NPU), Grønt råd Lejre kommune,

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Formandens beretning april 2008

Formandens beretning april 2008 Formandens beretning april 2008 Vi har netop i den forgangne uge måttet sige et sidste farvel til Helmer Fredriksen, et mangeårigt medlem af Nysted Bådelaug. Helmer var lige fyldt 80 år, men tabte desværre

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5.

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5. Søndag den: 26.05.2013 kl.10: Referat fra ordinær generalforsamling i Sønderballe Ejerlavs Beboerforening sted: Lejrskolen Sønderballe Gåsevig der serveres morgenbrød! Dagsorden: 1. Valg af dirigent, forslag?

Læs mere

Generalforsamling i DOF Nordjylland lørdag, den 2. februar 2018 på Knivholt Hovedgård, Frederikshavn.

Generalforsamling i DOF Nordjylland lørdag, den 2. februar 2018 på Knivholt Hovedgård, Frederikshavn. Generalforsamling i DOF Nordjylland lørdag, den 2. februar 2018 på Knivholt Hovedgård, Frederikshavn. Dagsorden: 1. Valg af dirigent a. Bestyrelsen foreslog Torben Fisker-Rasmussen. Der var ingen andre

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 ved generalforsamling tirsdag 29. april 2014 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. Det er dejligt at se så mange er mødt op, jeg tænker det er fordi der er mange der

Læs mere

Formandens beretning marts 2016 marts 2017

Formandens beretning marts 2016 marts 2017 Formandens beretning marts 2016 marts 2017 Dansk Skoleidræt, Nordjylland Indledning Aldrig har der været så meget fokus på sundhed og idræt i folkeskolen. Det giver positive udfordringer for os i DSN.

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Indsigelse mod vindmøller ved Kragelund II

Indsigelse mod vindmøller ved Kragelund II Grønheden den 10.09.2014 Frederikshavn Kommune, Rådhus Allé 100, 9900 Frederikshavn Mail: tf@frederikshavn.dk Indsigelse mod vindmøller ved Kragelund II Idet jeg føler mig totalt forbigået i planlægningen

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 27. januar 2011 kl. 09.00 Mødelokale 1

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 27. januar 2011 kl. 09.00 Mødelokale 1 Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 27. januar 2011 kl. 09.00 Mødelokale 1 Dagsorden: Siden sidst.... 1 Evaluering af Grønt Råds arbejde.... 2 Vand og Naturplaner.... 4 Retablering af Bisbækken....

Læs mere

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden.

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden. Nyhedsbrev November 2012 Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden. Kontingent 2013: Blandt de vigtige beslutninger der blev

Læs mere

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt.

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt. Formandens beretning for 2016 Bestyrelsens møder og arbejde 2016 har været et spændende og anderledes år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi haft 3 faste medarbejdere mod

Læs mere

Sådan får I afdelingsbestyrelsen til at fungere godt

Sådan får I afdelingsbestyrelsen til at fungere godt Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 8 til afdelingsbestyrelserne: Sådan får I afdelingsbestyrelsen til at fungere godt Hellerup 28.02.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

Referat af møde i Regionsdvandrådet den 12 dec

Referat af møde i Regionsdvandrådet den 12 dec Referat af møde i Regionsdvandrådet den 12 dec. 2005. Mødt var: Hjørring Kommune. Søren Stensbak Larsen. Brønderslev Dronninglund. Palle Hostrup. Jammerbugt Kommune. Lars Eriksen. Mariager Fjord. Jørgen

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 1 Vestre Baadelaug Den ekstraordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Nyhedsbrev december 2014.

Nyhedsbrev december 2014. Nyhedsbrev december 2014. Formandens klumme Æ bådslæw. Bådbyggeriet på Mythuegård. Aktiviteter. Formandens klumme. Sikke en Sommer 2014 har budt på. Fantastisk vejr, Ikke mindst under Tall ships, hvor

Læs mere

Forudgående høring angående vindmøller ved Søren Lolks Vej på Tåsinge

Forudgående høring angående vindmøller ved Søren Lolks Vej på Tåsinge Forudgående høring angående vindmøller ved Søren Lolks Vej på Tåsinge Notat fra borgermøde afholdt den 24. marts 2014 kl. 19.00 på Rådhuset i Svendborg Der var i alt ca. 30 fremmødte inklusiv 3 medarbejder

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2012 Grundejerforeningen Svenstruphøj Hvad sker der af byudvikling i Svenstrup de næste 5 til 10 år? Velkommen til Karl Erik Hansen fra Grøn Gruppe under Svenstrup Samråd 2 Generalforsamlingen

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Steffan Lykke 1. Ta mig tilbage Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Her er masser af plads I mit lille ydmyg palads men Her er koldt og trist uden dig Men hvor er du

Læs mere

Generalforsamling i Baaring Banke Lokaludvalg, torsdag den 23. april, 2015

Generalforsamling i Baaring Banke Lokaludvalg, torsdag den 23. april, 2015 Generalforsamling i Baaring Banke Lokaludvalg, torsdag den 23. april, 2015 Generalforsamlingen foregik i biblioteket i Roerslev-Blankes Forsamlingshus, kl. 19.30 Dagsordenen var følgende: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Der afholdes fordebat om vindmølleprojekt "Skovengen" i perioden fra den 7. august 2015 til den 4. september 2015.

Der afholdes fordebat om vindmølleprojekt Skovengen i perioden fra den 7. august 2015 til den 4. september 2015. Vindmøllepark Skovengen Der afholdes fordebat om vindmølleprojekt "Skovengen" i perioden fra den 7. august 2015 til den 4. september 2015. I fordebatperioden har du mulighed for indsende synspunkter og

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Anders Petersen Området ligger i gæssenes trækrute. Bramgåsen, der er totalfredet, findes her i området.

Anders Petersen Området ligger i gæssenes trækrute. Bramgåsen, der er totalfredet, findes her i området. 13-09-2013 Lise Overby Nørgård Direkte: 7257 7367 Mail: lio@jammerbugt.dk Sagsnr.: 01.16.00-G00-1-13 Referat fra borgermøde i Haverslev den 12.9.2013 Dagsorden: Velkomst og præsentation v/otto Kjær Larsen,

Læs mere

DOF Nordsjælland Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening

DOF Nordsjælland Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening Referat af ordinær generalforsamling 2O17 Dato: 28-januar-2017. Sted: Nødebo Kro, Nødebovej 26, Nødebo 3480 Fredensborg 35 medlemmer deltog i generalforsamlingen.

Læs mere

Årsberetning 2018 DOF Storstrøm

Årsberetning 2018 DOF Storstrøm Årsberetning 2018 DOF Storstrøm Version 1 Af Bo Kayser og Michael Thelander Februar 2019 1. Indledning For DOF Storstrøm har 2018 både været et år, hvor meget er fortsat som de foregående år, og hvor forandringer

Læs mere

DOFbasen fylder 10 år

DOFbasen fylder 10 år 15. maj 2012 DOFbasen fylder 10 år Af Timme Nyegaard, Henning Heldbjerg og Steen Brølling Den 15. maj 2002 var det for første gang muligt at gå ind på hjemmesiden www.dofbasen.dk og downloade et program,

Læs mere

Indhold. Atlas III nyhedsbrev marts Vandstær. Foto: John Larsen.

Indhold. Atlas III nyhedsbrev marts Vandstær. Foto: John Larsen. 1 Indhold Tak for fire flotte feltsæsoner!... 2 Vil du være med til at kvalitetssikre kvadrater?... 3 Vil du være med til at udføre en TTT-test i landbrugslandet?... 3 Ændret ynglekriterium... 4 Resultaterne

Læs mere

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Uddannelsesudvalgets beretning. 4. Fremlæggelse af regnskab. 5. Behandling af

Læs mere

Bestyrelsesmøde 4.9. kl. 19 hos Bjarne, Borgmesterløkken 3, 2tv, Sønderborg

Bestyrelsesmøde 4.9. kl. 19 hos Bjarne, Borgmesterløkken 3, 2tv, Sønderborg Bestyrelsesmøde 4.9. kl. 19 hos Bjarne, Borgmesterløkken 3, 2tv, Sønderborg Afbud Ole og Jan Dagsorden: 1. Godkendelses af referat Godkendt Opfølgning fra sidst: Tidspunktet for stop af gravning i klæggraven

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt.

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. Referat af generalforsamlingen 2010 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. 2. Valg af 3 stemmetællere. Helle Hansen, Gunvor Andersen og Connie Hansen enstemmig valgt. 3. Godkendelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Bestyrelsens beretning april 2013

Bestyrelsens beretning april 2013 Bestyrelsens beretning april 2013 Aflagt ved den ordinære generalforsamling mandag d. 29. april 2013 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. I år har det været lidt underligt at skrive beretning,

Læs mere

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 24 november 2008 kl Mødelokale 2

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 24 november 2008 kl Mødelokale 2 Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 24 november 2008 kl. 9.30 Mødelokale 2 Dagsorden: Siden sidst....1 Grønt Partnerskab Oasen...2 Friluftsliv i Jammerbugt Kommune...3 Jammerbugt kommunes skiltning

Læs mere

10-11-2011 Side 1 af 5

10-11-2011 Side 1 af 5 Side 1 af 5 Låstrup - Nr. Rind Vandværk har holdt ordinær generalforsamling torsdag den 22.februar kl. 19 00 2007 i Nr. Rind Forsamlingshus. Tilstede: Der var mødt 12 forbrugere op, formanden bød velkommen.

Læs mere

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune.

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune. Referat JKF møde d. 29. august 2012. Sted: Flemmings Fiskehytte Horne Strandvej. Tilstede: Ejgil Jensen (EJ), Peter Reitz (PR), Jerrik Andersen (JA), Jesper Langfeldt (JL), Flemming Sørensen (FS) og Jens

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Bålfest Bålfest deltager vi traditionelt i hvert år, i det forgangne år kom vi ved arrangementet igennem med stor succes,der var bred forældre opbakning af både børnehave forældre,

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

Beretning for Landsdel 1 2011-2013

Beretning for Landsdel 1 2011-2013 Beretning for 2011-2013 To år er gået siden sidst og det er nu igen tid ti landsdelsmøde. Det betyder også, at det er tid til at se tilbage på de to år der er gået og beskrive hvad landsdelsledelsen har

Læs mere

Ford V8 Nyt. Nr. 23 september 2012

Ford V8 Nyt. Nr. 23 september 2012 Kære Medlemmer i Dansk Ford V8 Klub. Som de fleste af jer sikkert har erfaret, så er klubbladet udeblevet. Dette skyldes at vores formand og redaktør, Hans Pedersen har valgt at trække sig helt ud af klubben

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 09. april 2015

Referat af den ordinære generalforsamling den 09. april 2015 Referat af den ordinære generalforsamling den 09. april 2015 1 af 5 Grundejerforeningen Ryeskov 2015.Apr.14 Referat af den ordinære Generalforsamling den 9. april 2015. Der var 15 der deltog i generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra generalforsamling 2012 13. marts 2012

Referat fra generalforsamling 2012 13. marts 2012 Referat fra generalforsamling 2012 13. marts 2012 Helgenæs 15. marts 2012 Referatet er udarbejdet efter notater og bestyrelsens præsentation på generalforsamlingen. Undertegnet blev udpeget på generalforsamlingen

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Jeg HAR sendt den samme skrivelse til Struer Kommune pr. post og vedlagt diverse fotos fra området her, som vi holder meget af.

Jeg HAR sendt den samme skrivelse til Struer Kommune pr. post og vedlagt diverse fotos fra området her, som vi holder meget af. Fra Vibeke Nielsen [vibeke@bikat.dk] Til!De tekniske områder [teknisk@struer.dk] CC BCC Emne Vindmølleplan. "Hindsels" på Thyholm Afsendt 07-02-2015 20:05:24 Modtaget 07-02-2015 20:05:24 indmøllesagen.odt

Læs mere

K K R N O R D J Y L L A N D

K K R N O R D J Y L L A N D REFERAT 2015 K K R N O R D J Y L L A N D Dato: 21-10-2015 17:30 Sted: Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes

Læs mere

Beretning til Kredsrepræsentationen d. 5. marts 2013 Friluftsrådet i Vendsyssel

Beretning til Kredsrepræsentationen d. 5. marts 2013 Friluftsrådet i Vendsyssel Beretning til Kredsrepræsentationen d. 5. marts 2013 Friluftsrådet i Vendsyssel Beretningen for 2012 vil være et tilbageblik på de arbejdsopgaver, som kredsbestyrelsen har lagt flest kræfter i at få løst

Læs mere

Årsberetning DOF Storstrøm 2011

Årsberetning DOF Storstrøm 2011 Årsberetning DOF Storstrøm 2011 Af Michael Thelander, formand Medlemsstatus og PR-udvalget Efter flere års medlemsfremgang i DOF Storstrøm er udviklingen nu vendt og medlemstallet faldt med ca. 35 i 2011,

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Side 1/5 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen: Peter

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 27. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:30

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 27. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:30 Generalforsamling Tirsdag d. 27. februar 2018 Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:30 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 26. marts 2009 Sted Deltagere HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 30 fremmødte, heraf 18 stemmeberettigede

Læs mere

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 0) Indkaldelse til generalforsamling I henhold til vedtægter er generalforsamlingen ikke indkaldt rettidigt. Dette skyldes at Årskonferencen indtil

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien.

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien. Sikke et rod vil mange sige. Efter endt lockout af lærerne, og med sommerferien lige for døren, ligger Ventilen i byggerod. Hele gården og indgang er ved at blive lagt om, med fine kanaler og vandmiljø.

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 MØDEREFERAT Mødedato og tid 31. August 2010 Sted Arlafoods Kruså Mejeri Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Rundvisning på Kruså

Læs mere

Vandløbslauget GST - Bestyrelsens beretning

Vandløbslauget GST - Bestyrelsens beretning Indledning. Denne generalforsamling er vores 5. ordinære generalforsamling. Vi har således eksisteret nu i ca. 5 ½ år. Det der har samlet os, er den forhøjede sommer vandstand i Gudenå-systemet og herunder

Læs mere

Dagsorden Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 19. maj 2013 kl Mødelokale 1

Dagsorden Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 19. maj 2013 kl Mødelokale 1 Dagsorden Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 19. maj 2013 kl. 13.00 Mødelokale 1 Dagsorden: Siden sidst.... 1 Vandplaner.... 2 LIFE projekt Rigkilde.... 3 LIFE projekt St. Vildmose.... 4 Grønt Råds sammensætning....

Læs mere

Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i FrivilligThy den 29. marts 2017.

Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i FrivilligThy den 29. marts 2017. Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i FrivilligThy den 29. marts 2017. Så er vi igen nået til en vigtig begivenhed for os nemlig generalforsamlingen. Det er det første hele år vi har haft

Læs mere

Referat fra 6. møde i Grønt Råd for Struer Kommune den 31. maj 2010

Referat fra 6. møde i Grønt Råd for Struer Kommune den 31. maj 2010 Rådhuset Natur- og Miljøafdelingen Kurt Vanggaard Telefon 96 84 84 45 Dato: 7.6.2010 J.nr.: 1/5 Referat fra 6. møde i Grønt Råd for Struer Kommune den 31. maj 2010 Afbud fra: Poul-Ole Jensen Bjarne Jensen

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

TURPROGRAM: DN Aalborg inviterer på ture i lokalområdet!

TURPROGRAM: DN Aalborg inviterer på ture i lokalområdet! TURPROGRAM: DN Aalborg inviterer på ture i lokalområdet! TUR 1 Flora og fauna-tur til Lille Vildmose (LANG) Kl. 12.30: Afgang med bus fra hotellet TUR 4 Tur til Reno-Nord (KORT) Kl. 13.00: Afgang med bus

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 Kære medlemmer På bestyrelsens vegne skal jeg her kort gøre status over det sidste års forløb i SKS. Danmark har, som alle ved, været ramt af en økonomisk krise, som vi

Læs mere

UGEBREVET. Glemt tøj fjernes efter vinterferien! Tjek om du har noget liggende. Vi sender det til velgørenhed lige efter vinterferien.

UGEBREVET. Glemt tøj fjernes efter vinterferien! Tjek om du har noget liggende. Vi sender det til velgørenhed lige efter vinterferien. UGEBREVET DATO: 13. februar 2015 NR.: 23. 19. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Friske

Læs mere

MARINETELEGRAFEN. Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL

MARINETELEGRAFEN. Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL MARINETELEGRAFEN Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL Nr. 28 2009 Opråberen!!! Har du fået overrakt dit medlemsemblem? Vi har stadigvæk nogen medlemsemblemer liggende, som det

Læs mere

Velkommen til et solrigt Nyhedsbrev nr 19..

Velkommen til et solrigt Nyhedsbrev nr 19.. Velkommen til et solrigt Nyhedsbrev nr 19.. Solen skinner og det ser endelig ud til at vi får lidt sommer.også i Rådighedslønsforningen. Bestyrelsen har holdt 2 halvår s første bestyrelsesmøde med mange

Læs mere

Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018

Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018 Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018 Til stede var: Dirigent: John Jensen Fra ALBOA: Inspektør Claus Boch og områdeleder Daniel B.M. Sloth Afd. 40: Aase, Stella Afd. 43: Turi Afd. 45: Signe, Sinne,

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Januar 2016

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Januar 2016 Tversted Borger- og Turistforening ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk om hvad

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Dato: University Campus Frederiksberg, Thorvaldsensvej 40, Frederiksberg

Dato: University Campus Frederiksberg, Thorvaldsensvej 40, Frederiksberg Dato: 2017.03.16 Sted: University Campus Frederiksberg, Thorvaldsensvej 40, Frederiksberg Til stede fra bestyrelsen: Medlemmer og andre: Afbud fra bestyrelsen: Hans Harrestrup Andersen Erik Agertoft David

Læs mere

Generalforsamling 2018 Bestyrelsens beretning for 2017/2018 Bestyrelsen: I det seneste år har bestyrelsens bestået af : Birgitte Mikkelsen - Kasserer Stefan Stoltze Carsten Lundstrøm Michael Frederiksen

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

side 1 Åbent referat for Grønt Råds møde den kl. 16:00 Mødelokale 1 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Grønt Råds møde den kl. 16:00 Mødelokale 1 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Grønt Råds møde den 20.11.2012 kl. 16:00 Mødelokale 1 Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 11. Status Sybergland... 3 12. Til Grønt Råd 20. november 2012... 3 13. Vand og

Læs mere

Indhold. Atlas III nyhedsbrev september Havørn kan registreres hele året i atlasbasen. Foto: Torben Andersen

Indhold. Atlas III nyhedsbrev september Havørn kan registreres hele året i atlasbasen. Foto: Torben Andersen 1 Indhold Det er stadig for tidligt at gå i atlasdvale!... 2 Det er nu atter tid til at bearbejde de 18 arter i kvadraterne!... 3 Andet møde i atlas-redaktionsgruppen... 4 Kort nyt... 5 Frister for indtastning

Læs mere