Siden sidst. Vil du have indflydelse? Så skriv til mig på: Kære tandlæger,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Siden sidst. Vil du have indflydelse? Så skriv til mig på: brugergruppe@a-data.dk. Kære tandlæger,"

Transkript

1 Siden sidst Kære tandlæger, Vinteren er over os, og hos A-data er vi så småt begyndt at se frem mod det nye år. Derfor er vi allerede i fuld gang med at sikre, at vi også i 2011 kan levere de bedste og nyeste produkter til vores kunder. Vi har store opgaver foran os, som vi ser frem til med begejstring. Vi er blandt andet i færd med at opgradere et af vores mere komplekse programmer til den nyeste teknologi, så vores programmel altid lever op til vores selvvalgte krav om hastighed, stabilitet og brugervenlighed. Det er rigtig spændende og bekræftende i dagligdagen, at se, hvordan nye installationer og opgraderingsprocedurer giver mulighed for hurtigt og dynamisk at opdatere vores programmel hos brugerne. For eksempel har implementering af rutiner til bl.a. automatisk indberetning af fejl og uhensigtsmæssigheder i programmet, været med til at sikre, at vores egenudviklede programmer hører til blandt de allerbedste i sundhedsvæsenet. Det er derfor heller ikke tilfældigt, at vi er Guldcertificerede hos Microsoft - en certificering som kun gives til de bedste af de bedste. Kravene for at opfylde denne certificering er netop blevet skærpet, og det er en fornøjelse at opleve, at vi igen opnåede en fornyelse af certificeringen uden det mindste besvær. Jeg er derfor sikker på, at alle vores brugere i den kommende tid vil kunne høste frugten af et års arbejde, med at optimere platformen på vores programmel. De nye programversioner er allerede på vej ud, og vil komme med en kvalitet og stabilitet, som kun de nyeste teknikker kan levere. Og med en bred vifte af programmer udviklet til sundhedsvæsenet bag os, kan vi med fordel genbruge moduler på tværs af specialerne, med bedre og billigere udvikling som resultat. Vi sætter styrkelsen af vores programmels brugervenlighed meget højt på dagsordenen. Til den opgave har vi behov for respons fra jer, vores brugere. Så hvis I har interesse i at være med i brugergruppens bestyrelse, eller hvis I har nogle gode forslag til hvordan vi kan gøre f.eks. brugerfladen bedre, så hører jeg meget gerne fra jer. Jeres mening betyder meget for os. Rigtig god vinter, Jørgen Granborg Direktør, læge Vil du have indflydelse? Så skriv til mig på: brugergruppe@a-data.dk

2 Nyt fra datafronten A-data og Tandlægernes Data er igen blevet Microsoft Gold Certified partner Det er med stolthed at vi kan afsløre, at A-Data og Tandlægernes Data igen i år er blevet anerkendt som Gold Ceretified Partner hos Microsoft, endda efter de nye og skærpede regler som Microsoft i år har opstillet. Det at være Microsoft Gold Certified Partner betyder, at vi kan levere det højeste niveau indenfor teknisk ekspertise, strategisk tænkning og support. Det gør os i stand til at tilbyde vores kunder et bredt spektra af ekspertise og rådgivning, og vores hverdagssyn på tingene gør, at vi kan hjælpe Jer med at prioritere og effektivisere Jeres teknologiske løsninger. Øreafrunding ved kontant- og Dankortbetaling Modsat tidligere, er der nu blevet indført ørebetaling hos tandlæger. Det er derfor værd at huske på, at afskaffelsen af 25-øren har medført, at afrunding skal forekomme ved kontantbetaling. Ved Dankortbetaling er det stadig tilladt ikke at afrunde. Ifølge forbrugerombudsmanden, er der stadig mange der ikke har vænnet sig til at 25-øren er blevet afskaffet og derfor kan komme til at snyde deres kunder. Reglerne er derfor blevet skærpet på området, hvilket betyder, at I især skal huske at være opmærksomme på dette ved kontant betaling. I kan læse mere om reglerne og se eksempler på løsning heraf på vores hjemmeside, Er dit styresystem opdateret med servicepacks? Servicepakker er ikke kun til for at opdatere dit styresystem med nye skrifttyper og baggrundsfarver det er også med til at sikre din computer! Servicepakkerne indeholder de seneste opdateringer indenfor virus- og malwarebekæmpelse og især når det gælder Windows XP, er det vigtigt at være opdateret med den nyeste servicepack. Det anbefales at alle der kører med Windows XP helst skal være opdateret med Service Pack 3, og at alle der kører med ældre Windows-versioner, som minimum skal have Service Pack 2. Er din router sårbar? Adskillige tandlægeklinikker landet over kører med ældre routere, som ikke har en tidssvarende beskyttelse, i form af bl.a. Firewall. Hvis din klinik er en af dem, bør du derfor stærkt overveje at udskifte den, for bedre at sikre din klinik mod eventuelle virusangreb. Det kan f.eks. sikres ved at abonnere på vor nye A-Data VPN-router, som løbende bliver opdateret, når nye sårbarheder opdages, og derfor altid er bedst rustet mod angreb. Læs mere om router-abonnementet på vores hjemmeside.

3 Produkter der er relevante for din klinik Få en flot og funktionel hjemmeside Som patient er internettet et ideelt sted at søge efter information, hvis man vil vide mere om sin nuværende tandlæge eller måske er på udkig efter en ny. Internettet er derfor et oplagt sted for en klinik at fortælle og vise, hvem man er og hvad man kan. Med vores hjemmesideløsning er det nemt at oprette en flot side, og efterfølgende at vedligeholde og ændre i den. Vi har arbejdet efter at kunne tilbyde hjemmesider, der er nemme at gå til og med mulighed for personliggørelse. Find priser og flere eksempler på vores hjemmeside Er klinikken ordentligt sikret mod virus? Der sker løbende opdateringer af software og dette gælder naturligvis også for antivirus. Vi hører desværre af og til om kunder som kører med et forældet antivirusprogram, og som bliver angrebet, eller mister data på grund af virus. Det er derfor vigtigt, at klinikken har et opdateret antivirusprogram. Antivirusprogrammer, som f.eks. Norton, er privatprodukter og kun beregnet til hjemmebrug, hvilket skaber adskillige problemer, hvis de bruges i forbindelse med erhvervsprogrammer, og gør samtidig pc erne langsommere. Vælger klinikken at erhverve sig et antivirusprogram hos A-Data, bliver det Symantec Endpoint Protection (SEP), der er et program, som udelukkende er udviklet til forretningsbrug, og derfor medregner alle de forhindringer og angreb, der kan komme på erhvervsfronten. Med SEP installerer vi en centralovervåget løsning, hvilket sikrer klinikken optimalt, da vi løbende sørger for at den holdes opdateret. Der er desuden ingen udløb på produktet, da vi forestår automatisk forlængelse, ligesom vi sørger for opdatering af produktet løbende med nye versioner. Desuden håndterer vi support på SEP - på dansk, modsat en hyldevare, der typisk har en engelsk support og lange telefonkøer. Læs mere om vores antivirusprogrammel på eller få et prisforslag ved at sende en mail på salg@a-data.dk.

4 Gør noget ud af din klinik informér på en fladskærm Hvis din tandlægeklinik trænger til et løft og du gerne vil væk fra at have din reception overfyldt med brochurer og lignende, så er det måske en idé at få opsat en fladskærm i klinikkens reception, hvorpå alle nyttige informationer passende kan køre. Til det formål har vi hos A-data en super smart løsning, der undgår lange tykke kabler trukket fra den anden ende af lokalet. ION Nano II er en lille og smart mini-pc, der kan sidde bag på nyere fladskærme (TFTskærme m. VESA beslag) og fylder derfor stort set ingenting. Den lille computer er ekstremt støjsvag, bruger meget lidt strøm og er derfor også miljøvenlig. ION Nano II kommer i et smart og minimalistisk design, og kan erhverves til en ganske fornuftig pris. Vi kan naturligvis tilbyde en pakkeløsning med skærme og beslag, så du er sikker på at få det helt rigtige udstyr til din klinik. Mere materiale om produktet kan bestilles ved at skrive en mail til: salg@a-data.dk Et ansigt på din leverandør Medarbejderprofil Mit navn er Daniel og jeg er ansat som kommunikationsmedarbejder hos A-Data. Jeg er et ganske nyt ansigt hos A-data, eftersom jeg kun har været ansat her i godt en måneds tid. Det er min opgave at varetage al markedsføring, og dermed også en stor del af kommunikationen fra virksomheden og ud til jer, vores kære kunder. Jeg er uddannet cand. mag. i Medieformidlet Kommunikation fra Aalborg Universitet, og har tidligere arbejdet som kommunikationsmedarbejder og tekstforfatter på et reklamebureau, og som selvstændig webkonsulent for flere mindre virksomheder. I min fritid skriver jeg lyrik og skønlitteratur, og nyder derudover at holde mig opdateret med den nyeste viden indenfor mit fagområde, kommunikation. Det jeg holder allermest af ved at arbejde hos A-data, er uden tvivl arbejdsmiljøet og de nye rare kollegaer jeg har fået mig. Hos A-data har vi en afslappet og venskabelig omgangstone, og vi forsøger i det store hele at have den samme gode omgangstone med vores kunder og samarbejdspartnere, hvilket er noget, der i høj grad tiltaler mig.

5 Har du husket? at det ifølge tandlægeoverenskomsten fra 2010, vil blive påkrævet, at alle tandlægeklinikker fra 2014 skal have elektroniske journaler? Dette er naturligvis noget I som kunder hos A-Data allerede er sikret, og når der kommer krav til nye funktioner, vil disse naturligvis også blive implementeret. at portoen stiger fra 1. april 2011 og at det kan medføre en betydelig stigning i udgifter i forbindelse med f.eks. indkaldelser til patienter? Det kan derfor være en god idé at overveje, at sende indkaldelserne elektronisk via mail i stedet. Husk blot at bede om jeres patienters mailadresse, og om lov til at de i stedet bliver indkaldt pr. mail i det nye år. at alle tandlæger får adgang til Det Fælles Medicinkort, FMK? Gennem udviklingen af FMK har A-Data været med i hele processen via vores lægesystem. De første tests af systemet har været succesfulde og systemet er klar til at blive implementeret, så snart der gives grønt lys af Digital Sundhed. at den nye tandlægeoverenskomst også har påvirkning på udeblivelseshonorarer? Ifølge overenskomsten skal alle tandlægeklinikker være opmærksomme på, at de nye regler for gebyrer mht. udeblivelse fra aftalt tid, gør, at man skal huske at oplyse patienten om gebyret. Dette gælder nu især ved større behandlinger, hvor der er afsat såkaldt stoletid på 30 minutter eller mere. Ved disse koster det et almindeligt udeblivelseshonerar plus yderligere op til to ekstra udeblivelseshonorarer. Det er desuden en forudsætning, at dette er meddelt skriftligt i et behandlingsoverslag eller tilbud til patienten. at tilmelde alle ansatte til vores elektroniske nyhedsbrev? Vores nyhedsbreve indeholder information, der kan være relevant for alle på klinikken. Vi håber derfor, at I sørger for at brevet sendes rundt, så alle kan se det. Skriv til info@a-data.dk og tilmeld jer elektronisk, eller klik ind på

Siden sidst. Jørgen Granborg Direktør, læge. Kære WinPLC-brugere,

Siden sidst. Jørgen Granborg Direktør, læge. Kære WinPLC-brugere, Siden sidst Kære WinPLC-brugere, Der er rigtig mange bolde i luften for tiden, og her tænker jeg ikke kun på dem af sne. Vores færden i primærsektoren har i den sidste tid givet os en lang række udfordrende

Læs mere

Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden.

Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden. Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden. Siden sidst Intro af læge og direktør, Jørgen Granborg læs mere Nyt fra datafronten Opdatering til

Læs mere

Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden.

Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden. Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden. Siden sidst Intro af læge og direktør, Jørgen Granborg læs mere Nyt fra datafronten Ny opdatering

Læs mere

Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden.

Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden. Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden. Siden sidst Intro af læge og direktør, Jørgen Granborg læs mere Nyt fra datafronten Nu kan du få

Læs mere

Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden.

Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden. Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden. Siden sidst Intro af læge og direktør, Jørgen Granborg læs mere Nyt fra datafronten Fælles Medicinkort

Læs mere

Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden.

Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden. Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden. Siden sidst Intro af læge og direktør, Jørgen Granborg læs mere Nyt fra datafronten Større ændringer

Læs mere

Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden.

Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden. Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden. Siden sidst Intro af læge og direktør, Jørgen Granborg læs mere Nyt fra datafronten Generalforsamling

Læs mere

Vejledning til opsætning af: Dankort terminal model Flexi : Side 2 HUB : Side 4 Opsætning af PSAM : Side 5. Vigtigt!

Vejledning til opsætning af: Dankort terminal model Flexi : Side 2 HUB : Side 4 Opsætning af PSAM : Side 5. Vigtigt! Vejledning til opsætning af: Dankort terminal model Flexi : Side 2 HUB : Side 4 Opsætning af PSAM : Side 5 Vigtigt! I forbindelse med installation af dankort terminalen, skal du på den computer hvor dankort

Læs mere

Det er vores alles ansvar at sikre, at der ikke opstår situationer, hvor sikkerheden bliver kompromitteret.

Det er vores alles ansvar at sikre, at der ikke opstår situationer, hvor sikkerheden bliver kompromitteret. NYHEDSBREV OKTOBER 2016 Kære klinikker Vi håber, I alle er kommet godt i gang efter sommeren. I A-Data har vi haft rigtig travlt med den nye version af FMK, som bl.a. gør det muligt at sende en recept

Læs mere

www.togidata.dk 70 23 09 23

www.togidata.dk 70 23 09 23 H j e m m e s i d e s y s t e m e r N e t b u t i k k e r P r o g r a m m e r i n g H o s t i n g I P T e l e f o n i S a l g s s t y r i n g www.togidata.dk 70 23 09 23 Opdaterede kundevenlige hjemmesider?

Læs mere

Din telefoncentral. Din klinik. Din stemme

Din telefoncentral. Din klinik. Din stemme Din telefoncentral Din klinik Din stemme Indhold 3 A-DATA - Professionel softwareleverandør til det danske sundhedsvæsen. 4 IP-telefoni - Hvad er det og hvordan virker det i praksis? 5 Telefoncentralen

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Copyright 2015 EG A/S FAQ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL EG Clinea Dette dokument giver svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med opgradering fra MedWin til EG Clinea Copyright 2015 EG A/S FAQ Side

Læs mere

O Guide til it-sikkerhed

O Guide til it-sikkerhed It-kriminalitet O Guide til it-sikkerhed Hvad din virksomhed bør vide om it-kriminalitet, og hvordan du kan forebygge det codan.dk 2 Forord 3 o Er I ordentligt sikret mod it-kriminalitet? Mange virksomheder

Læs mere

TILLYKKE MED DIN NYE WEBBASEREDE INFO-SKÆRM JCD A/S

TILLYKKE MED DIN NYE WEBBASEREDE INFO-SKÆRM JCD A/S TILLYKKE MED DIN NYE WEBBASEREDE INFO-SKÆRM JCD A/S MANUAL TIL OPSTART AF JCDS WEBBASEREDE INFO-SKÆRM Denne lille folder beskriver kort, hvordan du tilkobler din nye info-skærm PC til et trådløst netværk.

Læs mere

Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed?

Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed? Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed? En virksomhed skal ikke have ret mange ansatte, før det er værd at investere i en server, der kan gøre det meget

Læs mere

WinPLC. til alment praktiserende læger

WinPLC. til alment praktiserende læger WinPLC til alment praktiserende læger WinPLC Klinikkens primære værktøj WinPLC fra A-Data Lægesystemet med de fair priser I mere end 20 år har A-Data leveret software og hardware til den primære danske

Læs mere

guide til it-sikkerhed

guide til it-sikkerhed Codans guide til it-sikkerhed Hvad du som virksomhed bør vide om it-kriminalitet og hvordan du kan forebygge det Indhold Side 3...Forord Side 4...Virksomhedernes tanker om it-kriminalitet Side 5...Sådan

Læs mere

Secunia PSI 3.0. Hanne B. Stegemüller 14. juni 2015

Secunia PSI 3.0. Hanne B. Stegemüller 14. juni 2015 Secunia PSI 3.0 Hanne B. Stegemüller 14. juni 2015 2 Hvad gør Secunia PSI? Danske PSI står for Personal Software Inspector. Det vil sige, at programmet holder øje med om din software er opdateret. Du slipper

Læs mere

-Krav til klinikkens udstyr (hardware/netværk mm.)

-Krav til klinikkens udstyr (hardware/netværk mm.) -Krav til klinikkens udstyr (hardware/netværk mm.) Før al dente kan installeres på klinikken skal det nødvendige udstyr være konfigureret og på plads. Der skal være adgang til server og samtlige klient-maskiner,

Læs mere

EDB I PSYKOLOGPRAKSIS

EDB I PSYKOLOGPRAKSIS DIGITALT AF CLAUS WENNERMARK EDB I PSYKOLOGPRAKSIS Hvad er baggrunden for den it-rammeaftale, foreningen har indgået med Plass Data? Og hvordan bør man i det hele taget forholde sig til køb af edb-udstyr

Læs mere

TDjournal - lige en tand bedre

TDjournal - lige en tand bedre TDjournal - lige en tand bedre TDjournal - klinikkens vigtigste værktøj TDjournal og TDadmin fremtidens system til visionære tandlægeklinikker I mere end 20 år har A-Data udviklet software og udbudt hardware

Læs mere

Sikkerhedskursus del 4. (opdateret 01.07.2013)

Sikkerhedskursus del 4. (opdateret 01.07.2013) Sikkerhedskursus del 4. (opdateret 01.07.2013) Din computersikkerhed består ikke kun af et antivirusprogram I del 4 skal vi finde en sikkerhedspakke, der passer til dig. Ikke et antivirus, men en samlet

Læs mere

the power to cooperate facilitate accelerate

the power to cooperate facilitate accelerate Kom godt i gang på nettet Samarbejde med perspektiver Samarbejdet med kan starte med et besøg på vores hjemmesider. Her kan I hente yderligere information og tilmelde jer det program, der passer bedst

Læs mere

NYT Panda Antivirus 2007 Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af din PC. Afinstaller

Læs mere

XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt

XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt OPLEV XMO Har du set videoen? På xmo.dk kan du se en kort video om XMO. Hvis du vil se mere, kommer vi gerne og viser systemet i din klinik. Se den på

Læs mere

Panda Antivirus + Firewall 2007 NYT Titanium Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af

Læs mere

Gode råd til netbankbrugere - sikring af en typisk hjemme-pc med adgang til netbank

Gode råd til netbankbrugere - sikring af en typisk hjemme-pc med adgang til netbank Gode råd til netbankbrugere - sikring af en typisk hjemme-pc med adgang til netbank Af BEC og FortConsult, januar 2005. Hvad kan du konkret gøre for at beskytte din pc? Målgruppe Denne vejledning er skrevet

Læs mere

WinPLC. til speciallæger i dermatologi

WinPLC. til speciallæger i dermatologi WinPLC til speciallæger i dermatologi WinPLC Klinikkens primære værktøj WinPLC fra A-Data Lægesystemet med de fair priser I mere end 20 år har A-Data leveret software og hardware til den primære danske

Læs mere

WinPLC. til speciallæger i psykiatri

WinPLC. til speciallæger i psykiatri WinPLC til speciallæger i psykiatri WinPLC Klinikkens primære værktøj WinPLC fra A-Data Lægesystemet med de fair priser I mere end 20 år har A-Data leveret software og hardware til den primære danske sundhedssektor.

Læs mere

Velkommen til 4. omgang af IT for let øvede

Velkommen til 4. omgang af IT for let øvede Velkommen til 4. omgang af IT for let øvede I dag NemId, E-boks, borger.dk Hjemmeopgave 3 Pause Internet Hjemmeopgave 3 I har vel læst Komputer for Alles modul 27 om filer og mapper? Og et par af de andre

Læs mere

Version 8.0. BullGuard. Backup

Version 8.0. BullGuard. Backup Version 8.0 BullGuard Backup 0GB 1 2 INSTALLATIONSVEJLEDNING WINDOWS VISTA, XP & 2000 (BULLGUARD 8.0) 1 Luk alle åbne programmer, bortset fra Windows. 2 3 Følg instrukserne på skærmen for at installere

Læs mere

Sådan bør Løsningscenter se ud ingen advarsler alt er slået til. (klik på flaget nederst til højre på skærmen)

Sådan bør Løsningscenter se ud ingen advarsler alt er slået til. (klik på flaget nederst til højre på skærmen) Sådan bør Løsningscenter se ud ingen advarsler alt er slået til. (klik på flaget nederst til højre på skærmen) De væsentligste sikkerhedstiltag: Windows Update skal være slået til (hvis det ikke er advarer

Læs mere

Velkommen til 5. omgang af IT for let øvede

Velkommen til 5. omgang af IT for let øvede Velkommen til 5. omgang af IT for let øvede I dag Hjemmeopgave 4 Internet Hjemmeopgave 4 Internet Kablede forbindelser og trådløse forbindelser. Både ude i verden og inde hos jer selv Internet Internetadresser

Læs mere

Serviceabonnement - Min tryghed. Medlemstilbud. Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr.

Serviceabonnement - Min tryghed. Medlemstilbud. Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr. - Min tryghed Medlemstilbud Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr. Alt det med småt Hos dukapc behandler vi folk pænt, og vi regner med, at vores kunder gør det samme. Derfor

Læs mere

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED INTERNET MED LYSETS HASTIGHED Internettet spiller en central rolle i den moderne digitale danskers hverdagsliv. Vi bruger internettet i alle livets aspekter; når vi er sociale, når vi arbejder, når vi

Læs mere

Gå tilbage til forsiden med antivirus

Gå tilbage til forsiden med antivirus Gå tilbage til forsiden med antivirus Hjælp til installation af AVG Antivirus Registrering Den licensnøgle som du får udleveret af os og som er anført på din bestillingsmail er et såkaldt "salgsnummer"

Læs mere

Informationsteknologi D Gruppe 16 Opgaver. Gruppe 16. Informationsteknologi D

Informationsteknologi D Gruppe 16 Opgaver. Gruppe 16. Informationsteknologi D Opgaver Gruppe 16 Informationsteknologi D IT Opgaver Her kan du se alle de IT opgaver som vi har lavet i løbet at vores informationsteknologi D periode. Media College Aalborg Side 0 af 7 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Her ser i hvorledes man nemt kan installere en række nyttige programmer, uden at få andet end selv programmet installeret. på WWW.NINITE.

Her ser i hvorledes man nemt kan installere en række nyttige programmer, uden at få andet end selv programmet installeret. på WWW.NINITE. Når man nu har en frisk ny Windows installation, så gælder det om at tilpasse den så den er brugbar men også at få de hjælpe of vedligeholdes programmer som gør maskinen kan sikres mod diverse malware

Læs mere

Billion. Hotfix for BIPAC 5200G Serien & Windows XP Service Pack 3. Revision 1.0DK. Dato: 22 maj, 2008. Side 1 af 1. Revision: V1.

Billion. Hotfix for BIPAC 5200G Serien & Windows XP Service Pack 3. Revision 1.0DK. Dato: 22 maj, 2008. Side 1 af 1. Revision: V1. Hotfix for BIPAC 5200G Serien & Windows XP Service Pack 3 Revision 1.0DK Dato: 22 maj, 2008 Side 1 af 1 Fejlbeskrivelse Billion Visse brugere med Windows XP og en BIPAC 5200G Router kan miste forbindelsen

Læs mere

WinPLC. Gør fodterapi mere enkelt

WinPLC. Gør fodterapi mere enkelt WinPLC Fodterapi WinPLC Gør fodterapi mere enkelt WinPLC Fodterapi hastighed, brugervenlighed og stabilitet I mere end 20 år har A-Data leveret læge- og tandlægesystemer til den primære danske sundhedssektor,

Læs mere

Hosting. Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær.

Hosting. Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær. Hosting Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær. Mange virksomheder bruger i dag alt for mange ressourcer på at vedligeholde egne servere og IT-løsninger. Men faktisk er hosting

Læs mere

- t e g n e r f r e m t i d e n

- t e g n e r f r e m t i d e n - tegner fremtiden CADSKOLEN - tegner fremtiden Oplever du, at dit tegneprogram spænder ben for dine ideer? Vil du gerne arbejde mere effektivt med dine projekter? Brænder du efter bedre at kunne forstå

Læs mere

Hold din PC sund Med gratis programmer Kun for amatører med teknisk erfaring Vy 73 de OZ1LOM Erik Ankerstjerne

Hold din PC sund Med gratis programmer Kun for amatører med teknisk erfaring Vy 73 de OZ1LOM Erik Ankerstjerne Hold din PC sund Med gratis programmer Kun for amatører med teknisk erfaring Vy 73 de OZ1LOM Erik Ankerstjerne Windows XP Det gode gamle langtidsholdbare system Vi kender det og har vænnet os til det Det

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

Administrator - installation og brug i Windows

Administrator - installation og brug i Windows 1 Administrator - installation og brug i Windows Grundforfattet af Allan, OZ1DIS, redigeret/udgivet af Palle, OZ6YM Det her beskrevne er IKKE noget nyt, og har været gældende siden Windows NT og version

Læs mere

Manual til AVG Antivirus

Manual til AVG Antivirus Manual til AVG Antivirus Det anbefales, at alle brugere benytter sig af et antivirus-program. Formålet med programmet er at forhindre din computer i at blive smittet med virus. Virus-inficerede computere

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

Afinstaller alle andre programmer Vigtigt! Fjern alle andre antivirus programmer før du installerer Panda Internet Security Mere end et antiviru

Afinstaller alle andre programmer Vigtigt! Fjern alle andre antivirus programmer før du installerer Panda Internet Security Mere end et antiviru Panda Internet Security 2007 NYT Platinum Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af din

Læs mere

INTERNET OG TV som det burde være

INTERNET OG TV som det burde være Tilbud til foreninger (Lodskovvad Bunken) Vi tilslutter din bolig til fibernettet - uanset antal meter for kun BESTIL INDEN 3/9 2018 OG BETAL 0 KR. I TILSLUTNING 3.500 kr. INTERNET OG TV som det burde

Læs mere

Databehandleraftale vedrørende brug af. WinPLC og relaterede services. Version 1.0 d. 1. november Parterne. Kundenr.:

Databehandleraftale vedrørende brug af. WinPLC og relaterede services. Version 1.0 d. 1. november Parterne. Kundenr.: Databehandleraftale vedrørende brug af WinPLC og relaterede services Version 1.0 d. 1. november 2015 Parterne Kundenr.: Klinikkens navn og adresse (evt. stempel) (herefter den Dataansvarlige) og (herefter

Læs mere

Kom godt i gang DRG 703 med mediekonverter Fordelerboks

Kom godt i gang DRG 703 med mediekonverter Fordelerboks Kom godt i gang DRG 703 med mediekonverter Fordelerboks Juni 2014 02 Indhold Fibernet fra SEAS-NVE 3 Tilslutning af fordelerboks 4 Introduktion til fordelerboksen 5 Sådan får du den bedste oplevelse 6

Læs mere

Sikkerhedskursus del 10

Sikkerhedskursus del 10 Sikkerhedskursus del 10 Del 10 er sidste del af mit sikkerhedskursus. Nu må vi se, hvad du har lært. Her er 20 spørgsmål, som du bør kunne besvare med et ja eller nej, hvis du har været igennem hele kurset.

Læs mere

Kom godt i gang med Dyreregistrering

Kom godt i gang med Dyreregistrering Kom godt i gang med Dyreregistrering Denne vejledning er udarbejdet således, at brugeren nemt kan få installeret Dyreregistrering. Dyreregistrering kan installeres på Windows 2000, Windows XP eller Windows

Læs mere

Velkommen til 6. omgang

Velkommen til 6. omgang Velkommen til 6. omgang I dag Internet Hjemmeopgave 5 Mapper og filer Internet Vi så på faner sidst. og hurtigt på favoritter som ikke må forveksles med faner Favoritter Kan med fordel bruges til internetsider

Læs mere

I gennemsnit bruges 5,4 timer om ugen i et mødelokale. Kilde: Futuresource Corporate AV End User Perspectives

I gennemsnit bruges 5,4 timer om ugen i et mødelokale. Kilde: Futuresource Corporate AV End User Perspectives I gennemsnit bruges 5,4 timer om ugen i et mødelokale. Kilde: Futuresource Corporate AV End User Perspectives det perfekte mødelokale Tænk, hvis du kunne bruge arbejdslivets mange møder på ideer og beslutninger,

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi FIBERBREDBÅND TV TELEFONI PAKKENS INDHOLD Tjek, at det hele er der, før du går i gang med installationen. 2 x trådløse enheder 2 x strømforsyninger 2 x netværkskabler

Læs mere

dukapc spreder glæde i hele familien

dukapc spreder glæde i hele familien Det er en genial computer. Nu behøver vi ikke at hjælpe mine svigerforældre - de ringer bare til dukapc, hvis noget driller. Nu har vi fået oprettet en digital postkasse og kan nemt bruge netbank, når

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 www.taarnbybib.dk DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER 2 Vil du gerne lære om det nye Windows styresystem, se hvad en 3D-printer

Læs mere

Xerox Device Agent, XDA-Lite. hurtig vejledning til installation

Xerox Device Agent, XDA-Lite. hurtig vejledning til installation Xerox Device Agent, XDA-Lite hurtig vejledning til installation Hvad er XDA-Lite? XDA-Lite er en software, som registrerer data på kontormaskiner med det primære formål at sende automatiske tælleraflæsninger

Læs mere

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365 10 gode grunde - derfor skal du vælge Office365 1. Bedre samarbejde på tværs af lokationer En stor del af arbejdsstyrken tilbringer i dag langt mere tid væk fra deres kontor end hidtil. Dine ansatte kan

Læs mere

NSi Output Manager Hyppigt stillede spørgsmål. Version 3.2

NSi Output Manager Hyppigt stillede spørgsmål. Version 3.2 NSi Output Manager Hyppigt stillede spørgsmål Version 3.2 I. Generelle produktoplysninger 1. Hvad er nyt i Output Manager 3.2? Der er flere nye forbedringer i NSi Output Manager 3.2 på serversiden, først

Læs mere

FOKUS PÅ IT-SIKKERHED! GODE RÅDE OM RANSOMWARE OG FOREBYGGELSER

FOKUS PÅ IT-SIKKERHED! GODE RÅDE OM RANSOMWARE OG FOREBYGGELSER FOKUS PÅ IT-SIKKERHED! GODE RÅDE OM RANSOMWARE OG FOREBYGGELSER 2017 Den 12. maj 2017 blev den vestlige verden ramt af det største cyberangreb i internettets historie. Værst gik ransomware angrebet WannaCry

Læs mere

Opdatering af startprogrammet til Ø90 Online

Opdatering af startprogrammet til Ø90 Online Opdatering af startprogrammet til Ø90 Online Onsdag den 17. september kl. 10 blev der lagt et nyt startprogram til Ø90 Online på driftsserverne. Det betyder at login-proceduren til Ø90 Online bliver lavet

Læs mere

AgroSync installations vejledning

AgroSync installations vejledning AgroSync installations vejledning Installation af AgroSync...2 Fejl under opstart af AgroSync...6 Installation af.net Framework 1.1...7 Installation af Sentinel Driver...9 System krav...13 MSI filer...13

Læs mere

Lærer nye styresystemer Installerer programmer som kun kan bruges i ældre versioner

Lærer nye styresystemer Installerer programmer som kun kan bruges i ældre versioner Virtuel PC Fordele/ulemper Fordele: Lærer nye styresystemer Installerer programmer som kun kan bruges i ældre versioner Ulemper: Reserverer RAM (Windows 7) Problemer med at ureglementeret lukke ned Mister

Læs mere

Skræddersyede digitale løsninger alle kan bruge

Skræddersyede digitale løsninger alle kan bruge Skræddersyede digitale løsninger alle kan bruge Tak for et givende samarbejde i år, og for altid gode oplevelser, når jeg har ringet til jer. Det er en fantastisk betjening man får - I er altid søde og

Læs mere

Unik Bolig 4 Opdateringskontrol 4.2.0

Unik Bolig 4 Opdateringskontrol 4.2.0 NEMT OG EFFEKTIVT - Ejendomsadministration Unik Bolig 4 Opdateringskontrol 4.2.0 BOULEVARDEN 19E 7100 VEJLE LERSØ PARKALLE 101 2100 KØBENHAVN Ø TLF. 76 42 11 00 WWW.UNIK.DK Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...

Læs mere

PRODUKTINDEKS. S3 support 26. Vil jeg få en fejlmelding på min S3, hvis der opstår problemer? 27. Vil jeg modtage teknisk support på min ipad mini?

PRODUKTINDEKS. S3 support 26. Vil jeg få en fejlmelding på min S3, hvis der opstår problemer? 27. Vil jeg modtage teknisk support på min ipad mini? OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTINDEKS Apparat Generelt 1. Hvad er S3 scannerens positionering? 2. Hvad måler S3 scanneren? 3. Hvad er forskellen på S2 Everest og S3? 4. Hvilke dele følger med S3 scanneren?

Læs mere

OPDATÉR DINE PROGRAMMER AUTOMATISK:

OPDATÉR DINE PROGRAMMER AUTOMATISK: OPDATÉR DINE PROGRAMMER AUTOMATISK: Hold dine progra Programmerne på din pc fungerer mest stabilt og sikkert, når du bruger den nyeste version af dem. Med Patch My PC opdateres din programsamling automatisk

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

Det farlige Internet (?)

Det farlige Internet (?) Det farlige Internet (?) Farum Bibliotek 21. Oktober 2008 Peter Krüger 21-10-2008 Peter Krüger 1 Hvem og hvorfor? Trusler på internettet. Disposition Virus og orme Trojanske heste og bagdøre SPAM mail

Læs mere

Få det bedste fra Windows 10

Få det bedste fra Windows 10 PRØV TO NYE, FANTASTISKE FUNKTIONER: Få det bedste fra Windows 0 Windows 0 byder på en perlerække af nye og spændende funktioner. Vi har fundet to smarte programmer, der giver dig en forsmag på det nye

Læs mere

PCSYS Label Print Server. Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere.

PCSYS Label Print Server. Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere. PCSYS Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere. PCSYS Overordnet set sørger en Label Print Server for, at en virksomheds etiketter har en høj kvalitet. Løsningen sørger for at berige

Læs mere

Undervisning Windows 8(.1)

Undervisning Windows 8(.1) Undervisning Windows 8(.1) Kursusmateriale Jeg vil her forsøge at opridse de basale begreber og funktioner vi har gennemgået på kurset. Da der har været mange spørgsmål løbende, som ikke er besvaret her,

Læs mere

Langtved Data A/S Nyhedsbrev

Langtved Data A/S Nyhedsbrev Langtved Data A/S Nyhedsbrev Nr. 3 25. november 2008 Introduktion I dette nummer af nyhedsbrevet har vi sat fokus på de afholdte brugermøder som har vist sig at være en stor succes. Der kan læses om hvilke

Læs mere

IT på 1st klasse. Ring på telefon 70 22 66 75. www.1stlevel.dk. eller e-mail kontakt@1stlevel.dk

IT på 1st klasse. Ring på telefon 70 22 66 75. www.1stlevel.dk. eller e-mail kontakt@1stlevel.dk IT på 1st klasse 1stLevel er et IT firma. Det koster ikke noget at få en samtale med 1stLevel. Det er det bedste du kan gøre i dag. Ring på telefon 70 22 66 75 eller e-mail kontakt@1stlevel.dk www.1stlevel.dk

Læs mere

Kom godt i gang med Trådløst internet

Kom godt i gang med Trådløst internet VI GI R DIG Kom godt i gang med Trådløst internet FIBERBREDBÅND TRÅ DLØ ST N ETVÆ RK Læs, hvordan du kommer på trådløst netværk. 02 03 Indhold Fibernet fra Fibia 3 Hvordan vil du på fibernet? 4 Din sikkerhed

Læs mere

pcanywhere og Windows XP-firewall Side 1 af 9

pcanywhere og Windows XP-firewall Side 1 af 9 pcanywhere og Windows XP-firewall Side 1 af 9 Introduktion Situation: Målgruppe: Med introduktionen af Servicepack 2 til Windows XP har DFF-EDB erfaret problemer omkring online hjælpen gennem fjernsupport-programmet

Læs mere

SYNES DU, AT LIVET ER FOR KORT TIL IT, der driller?

SYNES DU, AT LIVET ER FOR KORT TIL IT, der driller? SYNES DU, AT LIVET ER FOR KORT TIL IT, der driller? 1 Tænk hvis det var nemt Teknologi er fantastisk og gør hverdagen meget nemmere men nogle gange driller det bare. Det skal du heldigvis ikke tænke på,

Læs mere

Trådløst internet Brugervejledning

Trådløst internet Brugervejledning Trådløst internet Brugervejledning PR 1. NOVEMBER 2011 tv, fiberbredbånd og telefoni til os i midt- og vestjylland Altibox Danmark A/S Danmarksvej 26 8660 Skanderborg Tlf. 70 300 600 www.altibox.dk info@altibox.dk

Læs mere

Intro til Client Management

Intro til Client Management Intro til Client Management Den digitale arbejdsplads Neisa Denmark A/S info@neisa.dk Baldersbuen 40 2640 Hedehusene www.neisa.dk Tlf.: +45 4657 0333 CVR nr.: 78731311 1 Digitalisering og Disruption...

Læs mere

Officepakken til elever på Vallensbæks folkeskoler

Officepakken til elever på Vallensbæks folkeskoler Officepakken til elever på Vallensbæks folkeskoler Som en del af Vallensbæk Kommunes BYOD (Bring Your Own Device) løsning, tilbydes elever nu muligheden for at installere den fulde officepakke helt gratis,

Læs mere

Installation af klient-software

Installation af klient-software Installation af klient-software Software installeres ved at downloade fra www.ectrl.dk eller www.ectrl.nu. Har du Windows Vista på din PC, er det vigtigt, at du først læser vejledning i forhold til Vista.

Læs mere

Eksempler på de mest almindelige Firewall programmer: Norton Internet Security, ZoneAlarm, PC-Cillin.

Eksempler på de mest almindelige Firewall programmer: Norton Internet Security, ZoneAlarm, PC-Cillin. Velkommen Når De har valgt at sikre Dem imod virus og uautoriseret brug af Deres computer, skal De sørge for, at der IKKE findes andre sikkerhedsprodukter med samme funktion installeret i forvejen. Det

Læs mere

Journalmodulet er udviklet specifikt til psykologer med stor fokus på sikkerhed. Journalen indeholder bl.a.:

Journalmodulet er udviklet specifikt til psykologer med stor fokus på sikkerhed. Journalen indeholder bl.a.: ClinicCare Web Produktblad 2012 Psykologjournal ClinicCare/ Novolog ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren. Indhold Journalmodulets opbygning

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

Administrator - installation og brug i Windows

Administrator - installation og brug i Windows 1 Administrator - installation og brug i Windows Det her beskrevne er IKKE noget nyt, og har været gældende siden Windows NT og version 2000, efterhånden 15-20 år eller mere. Denne artikel omhandler følgende

Læs mere

Langtved Data A/S Nyhedsbrev

Langtved Data A/S Nyhedsbrev Langtved Data A/S Nyhedsbrev Marts, 2008 Nyhedsbrev Velkommen til Langtved Data A/S nyhedsbrev Ca. fire gange om året vil vi informere vore kunder og personer med tilknytning til os, om udvikling og nye

Læs mere

FÅ EN HOSTED TELELØSNING Skift jeres fysiske anlæg ud

FÅ EN HOSTED TELELØSNING Skift jeres fysiske anlæg ud FÅ EN HOSTED TELELØSNING Skift jeres fysiske anlæg ud Fysiske anlæg 2012 Gamle fysiske telefonanlæg har været en fast bestandel hos mange virksomheder i mange år. Et fysisk telefonanlæg stiller store krav

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

Xdont version 14.1.0.X / Psykolog Rev: 26-06-2014

Xdont version 14.1.0.X / Psykolog Rev: 26-06-2014 Xdont version 14.1.0.X / Psykolog Rev: 26-06-2014 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen altid skal køres fra hovedmaskinen/serveren. alle klientmaskiner

Læs mere

Unik service og support til din Duka computer eller tablet. Læs om serviceordningerne til dit produkt her

Unik service og support til din Duka computer eller tablet. Læs om serviceordningerne til dit produkt her Unik service og support til din Duka computer eller tablet Læs om serviceordningerne til dit produkt her Det lyder ens fra alle, at der er god support, og at det er rart at have et sted at ringe hen i

Læs mere

LiveConnect CDS Installationsvejledning

LiveConnect CDS Installationsvejledning Installationsvejledning Rev. 2 september 2009 Side 1 1. Installation af MediaPlayer 1.1 Installationen består af følgende Anbefalet konfiguration Du skal bruge følgende for at installere Installation af

Læs mere

Test- og prøvesystemet De nationale test Brugervejledning for skoler. Brugervejledning Indledning Forberedelse

Test- og prøvesystemet De nationale test Brugervejledning for skoler. Brugervejledning Indledning Forberedelse Test- og prøvesystemet De nationale test Brugervejledning for skoler Brugervejledning Indledning Forberedelse Test- og prøvesystemet De nationale test Brugervejledning for skoler Styrelsen for It og Læring

Læs mere

Test- og prøvesystemet De nationale test Brugervejledning for skoler Brugervejledning Indledning Forberedelse

Test- og prøvesystemet De nationale test Brugervejledning for skoler Brugervejledning Indledning Forberedelse Test- og prøvesystemet De nationale test Brugervejledning for skoler Brugervejledning Indledning Forberedelse Version 1-1-1-1-1 (januar 2015) Test- og prøvesystemet De nationale test Brugervejledning for

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

Mini-guide: Sådan sikrer du din computer mod virus

Mini-guide: Sådan sikrer du din computer mod virus Mini-guide: Sådan sikrer du din computer mod virus Efter Java-hullet: Væn dig til det din computer bliver aldrig 100 % sikker. Men derfor kan vi jo godt prøve at beskytte den så vidt mulig alligevel. Vi

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål kunder

Ofte stillede spørgsmål kunder Vigtige opdateringer vedrørende maintenance plans Ofte stillede spørgsmål kunder Dette dokument giver svar på ofte stillede spørgsmål om de kommende ændringer af maintenance plans, i takt med at vi skifter

Læs mere

Xdont version 14.1.0.X / Fysioterapeuter Rev: 16-06-2014

Xdont version 14.1.0.X / Fysioterapeuter Rev: 16-06-2014 Xdont version 14.1.0.X / Fysioterapeuter Rev: 16-06-2014 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen altid skal køres fra hovedmaskinen/serveren. alle klientmaskiner

Læs mere