Nyhedsbrev fra Dansk Bjerg- og Klatreklub - Juli 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev fra Dansk Bjerg- og Klatreklub - Juli 2013"

Transkript

1 Nyhedsbrev fra Dansk Bjerg- og Klatreklub - Juli 2013 Sommeren er over os, og åbningsdagen for det nye klatrecenter på Refshaleøen nærmer sig med fuld fart! I dette nyhedsbrev kan du bl.a.: Se, hvordan byggeriet af vores nye hal 'Blocs & Walls' skrider frem Læse om den store åbningsevent d. 7. september, og hvordan du kan hjælpe til Møde vores nye halinspektør Søren Finde ud af, hvordan du søger klubbens nye aktivitetslegat på kr. Hvis du ikke længere ønsker at modtage dette nyhedsbrev, kan du afmelde det ved at skrive til adm@dbkk.dk. Blocs and Walls - vores nye hal "Københavns Klatrecenter - Blocs & Walls". Det bliver navnet på Københavns nye klatremekka. Og selvom du skulle have tilbragt de sidste måneder på kalksten i Sydfrankrig, bivuakeret på Kullens Nordkyst eller været helt fortabt i kalktågerne i hallen på Sundholm, kan du næsten ikke have undgået at se eller høre nyt fra byggeriet af den nye hal. På Refshaleøen skyder de farverige klatrevægge nemlig op med rekordfart. Vi overholder tidsplanen, og d. 7. september slår klubben dørene op med en kæmpe åbningsevent og stor fest - læs mere om det længere nede i nyhedsbrevet. Her ses en af højvæggene i den nye hal. Foto: Søren Andersen Ny Facebook-side Den nye hal har også fået sin egen Facebook-side, hvor du kan følge med i byggeriet og få de seneste nyheder om hallen. Her kan du også tilmelde dig åbningseventet - del gerne eventet med dine venner, så vi kan hjælpe Blocs and Walls med at komme godt fra start. Find siden på: facebook.com/koebenhavnsklatrecenter.

2 Åbningsevent: Konkurrencer, borgmesterdyst og verdens bedste klatrer Den 7. september åbner den nye hal officielt, og det kommer ikke til at gå stille for sig. Dagen kommer bl.a. til at byde på Danmarkshistoriens formentlig største klatrekonkurrence nogensinde med både en totalboulder og en totalrute-konkurrence med plads til 100 tilmeldte - i hver disciplin! Tilmeldingen er allerede åben nu, og de frivillige arrangører lover, at der bliver bygget ruter og problemer, så alle kan være med. Tilmeld dig på dklaf.dk/tilmeldinger. Til åbningseventen afholdes Danmarkshistoriens største klatrekonkurrence - bl.a. på klubbens nye World Cup-væg! Foto: Søren Andersen Af de mere spektakulære indslag kan nævnes en klatredyst mellem overborgmester Frank Jensen og kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev, ligesom Julie Zangenberg (Klatretøsen) også lægger vejen forbi. Verdens bedste klatrer kommer Derudover kommer ingen ringere end verdens bedste klatrer, tjekkiske Adam Ondra, og er med til at indvie den nye hal. Han skal bl.a. deltage i konkurrencen og give gode tips til deltagerne. Må vi lige tilføje, at det tjekkiske klatrevidunder er i sit livs form, og netop har onsightet 9a! Adam Ondra, verdens bedste klatrer, kommer også forbi Refshaleøen den 7. september!

3 Klatring for alle gæster På åbningsdagen er hallen åben for alle interesserede, og klubbens medlemmer vil stå klar, så alle gæsterne, der har fundet ud på Refshaleøen, kan prøve en toprebstur på nogle af de nye vægge. Husk at invitere dine venner til åbningen, så de også kan prøve kræfter med vores fede sport. Der er stadig brug for frivillige til bl.a. at sikre de mange gæster. Læs, hvordan du kan hjælpe, længere nede i nyhedsbrevet. Stor fest om aftenen Om aftenen, når vinderne af konkurrencerne er fundet, og gæsterne er på vej hjem, indvier klubben den nye hal med en ordentlig fest for medlemmerne! Det er Margrethe Thuesen, der står for at arrangere festen, og hun kunne sikkert godt bruge et par serpentin-blæsere eller ballonoppustere. Skriv til hende på margrethethuesen@hotmail.com, hvis du vil hjælpe med at stable en god fest på benene. Og husk så at invitere alle dine venner til åbningen den 7. september, så vi kan få et brag af en start! Kan du hjælpe din klub godt i gang på åbningsdagen? Der er allerede nu stor frivillig opbakning til at gøre åbningsdagen til en fantastisk klatrebegivenhed, men der er stadig brug for flere frivillige for at give den nye hal den bedst mulige start. Det melder klubbens erfarne organisator Mads Jørgensen, der står i front for den frivillige indsats på dagen: "Jeg har aldrig i min tid i DBKK set så mange sige: 'Ja, jeg vil gerne hjælpe!', og det er alt for fedt. Men det er også verdens fedeste klatrearrangement, vi skal have på benene, og hvis det hele skal klappe, har vi brug for endnu flere frivillige." Ud over fri forplejning til de frivillige lover Mads Jørgensen også, at dagen som frivillig bliver fuld af godt humør og sjove opgaver: "Så til alle jer, vi endnu ikke har fået prikket på skulderen og spurgt om I vil hjælpe, så skal I ikke føle jer udenfor. Alle er velkommen - også kærester, ægtefæller, børn og venner!" Kan du finde tid til at hjælpe klubben godt i gang den 7. september mellem 10-17, så skriv en mail til Mads Jørgensen på urmadsen@gmail.com også hvis du kun kan hjælpe en halv dag Der har allerede meldt sig mange frivillige til åbningsdagen, men der mangler fortsat hænder til at gøre dagen helt uforglemmeligt cool. Har du tid til at hjælpe, så skriv til Mads Jørgensen på urmadsen@gmail.com. Foto: Lotte Hartmeyer.

4 Ny haldirektør: Søren Olsen Stillingen som direktør for Blocs & Walls er nu blevet besat. Søren Olsen tiltrådte 1. juli, og det er ham, der skal stå for den daglige drift af Københavns nye klatrehal. Her er et par ord fra den nye direktør: Kære medlemmer, Mit navn er Søren Olsen, og jeg er netop udnævnt til ny leder af vores snart færdigbyggede klatrecenter på Refshaleøen. Min baggrund er både forretningsorienteret fra det private arbejdsmarked og fra det kommunale regi. Jeg er 42 år og har været leder og chef på forskellige niveauer i adskillige år, men omdrejningspunktet har altid været organisationsopbygning, forandringsledelse, innovation og drift. Kompetencer, der i høj grad bliver brug for i den kommende tid i vores bestræbelser på at videreudvikle DBKK og ikke mindst vores nye fantastiske klatrecenter. Jeg er naturligvis kommet noget hovedkulds ind i projektet, hvor jeg har erfaret, at mange dygtige og kompetente mennesker har knoklet og stadig knokler seriøst med at bringe denne storslående idé ud i livet - og det mere eller mindre frilligt. Det har overrasket mig meget, og det sætter jeg virkelig pris på. Fremtiden for det nye klatrecenter ser lys ud. Det er jeg ikke et sekund i tvivl om! Alle prognoser fra andre storbyer i Europa viser, at klatring er kommet for at blive. På verdensplan kommer der ca nye klatrere til hver dag. Den bølge har også ramt Danmark, og hvorfor ikke byde nye og erfarne klatrere velkommen i nye, storslående omgivelser. Med det nye navn for vores klatrecenter Københavns Klatrecenter Blocs & Walls bliver Blocs & Walls altså vores nye brand og lur mig om ikke også B&W bliver taget i brug. Jeg synes, det er et cool navn, og snart får hallen også et logo, som jeg håber, mange kan identificere sig med. Jeg glæder mig meget til at møde så mange af jer som muligt i de kommende måneder. Sammen skal vi udvikle det bedste, fedeste og mest alsidige idrætstilbud til Københavns borgere, unge som

5 gamle, nye som erfarne klatrere, og folk, som kommer alle andre steder fra for at prøve kræfter med en af de største klatrehaller i Nordeuropa. Vi er næsten i mål, men kun næsten. Den kommende tid bliver uden tvivl hæsblæsende i vores forsøg på at få klatrecentret klar til vores store åbningsevent d. 7. september. Jeg er i hvert fald topmotiveret for at yde mit bidrag til, at vi den 7. september er nået i mål og derved kan præsentere nogle enestående rammer for klatring i København. Med venlig hilsen Søren Olsen, steener@dbkk.dk Nyt aktivitetslegat skal inspirere til klatrebedrifter Selvom der er fuld tryk på mht. den nye hal og de nye forhold for indendørs klatring, har klubben også søsat nye initiativer for at anspore til og anerkende de store klatrebedrifter, som foregår udendørs, hvad enten det er på klippe, sne eller is. Klubbens aktivitetsudvalg har således introduceret et aktivitetslegat på kroner. Legatet kan søges af DBKK-medlemmer og kan fx støtte: Førstebestigninger (alpinklatring, sportsklatring, traditionel klatring, aid-klatring, isklatring, skibestigninger, m.m.) Udvikling af nye klatreområder (boltning af sportsklatreområder, rensning af klipper, boulderområder, m.m.) I dansk sammenhæng nyskabende bestigninger af spektakulære og inspirerende ruter og bjerge af højeste vanskelighedsgrad (inkl. sport, alpin, trad, is, m.m.) Ansøgningsfristen er 1. september, og legatet uddeles den 7. september ved åbningen af den nye hal. Læs mere om legatet, og hvordan du søger det på klubbens hjemmeside. - Hav en god sommer med gode klatreoplevelser - vi ses til åbningen af Københavns Klatrecenter den 7. september!

i KLUBBEN? Informationsfolder til nye medlemmer Foto: Esben Zøllner Olesen

i KLUBBEN? Informationsfolder til nye medlemmer Foto: Esben Zøllner Olesen NY i KLUBBEN? Informationsfolder til nye medlemmer Foto: Esben Zøllner Olesen Velkommen til Dansk Bjerg- og Klatreklub Københavns Klatrecenter Blocs & Walls! Står du med et måneds- eller årskort i hånden

Læs mere

Nyhedsbrev Nr. 1 - Marts 2016 UNGECENTER SKURET. Side 1

Nyhedsbrev Nr. 1 - Marts 2016 UNGECENTER SKURET. Side 1 Nyhedsbrev Nr. 1 - Marts 2016 UNGECENTER SKURET Side 1 Siden sidst... På baggrund af en fondsdonation fra Det Obelsk Familiefond har Aalborg Kommune oprettet to nye stillinger i Ungecenter Skuret i Nørresundby.

Læs mere

God jul og godt nytår

God jul og godt nytår FRITIDSKLUBBEN God jul og godt nytår Sæt X ved 16. januar 2016 Stor nytårsfest! KÆRE MEDLEM AF FRITIDSKLUBBEN Her får du programmet for november og december måned. Som altid er der både arrangementer/aktiviteter

Læs mere

Vi passer på hinanden

Vi passer på hinanden Vi passer på hinanden Sammen kan vi lege os til forståelse, sjov og fællesskab. For voksne og børn, de vilde og de stille. Aktiviteter for både born og forældre Forældreaften Side 6-7 Vind en sjov fest

Læs mere

Konfirmationsprædiken: Store bededag

Konfirmationsprædiken: Store bededag Konfirmationsprædiken: Store bededag Kære konfirmander, familier og venner I midten af september mødtes vi; konfirmanderne og jeg til den første undervisningstime her i Jægersborg Kirke, og nu er der gået

Læs mere

Formandens beretning 2013

Formandens beretning 2013 Formandens beretning 2013 Hvad får jeg for det?? Et spørgsmål der tit og ofte rammer bestyrelsen i den ene eller anden form og tak fordi I igen og igen minder os om hvor vigtigt det er at vi får formidlet

Læs mere

Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet

Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet A-KASSE DECEMBER 2014 Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet Ansat med løntilskud på en offentlig arbejdsplads Indhold Forord 3 Hvorfor løntilskudsjob? 4 Hvad er formålet? 4 Et godt udgangspunkt

Læs mere

Invitation til orienteringsmøde om overgangen fra ung til voksen

Invitation til orienteringsmøde om overgangen fra ung til voksen Invitation til orienteringsmøde om overgangen fra ung til voksen Borgercenter Handicap inviterer forældre til unge mellem 16 og 18 år til et orienteringsmøde om, hvilke forandringer og muligheder der opstår,

Læs mere

Tarup-Paarup Idrætsforening

Tarup-Paarup Idrætsforening Tarup-Paarup Idrætsforening Forårsopvisning 2016 Søndag den 3. april kl. 13.00 i Paarup Hallen Entre i Paarup Hallen: Voksne 50 kr. Børn til og med 15 år Gratis Gymnaster der deltager i opvisningen er

Læs mere

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet Om uddannelsesplanen Uddannelsesplanen er din plan for fremtiden. Du skal bruge den til at finde ud af,

Læs mere

Skab en SucceSfuld. forening. med et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF

Skab en SucceSfuld. forening. med et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF Skab en SucceSfuld forening med et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF NÅ I MÅL MED TO STÆRKE MEDSPILLERE! 2 DGI og DIF har en fælles drøm. Vi drømmer om, at flere danskere vil dyrke motion. Derfor

Læs mere

F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Juni 2010. for dig under 30

F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Juni 2010. for dig under 30 F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E Juni 2010 AKTIVERING for dig under 30 INDHOLD 1. Du er under 25 år er uden uddannelse og har ingen børn side 4 2. Du er under 25 år er uden uddannelse og har

Læs mere

tre gange. Der er ikke noget at sige til, hvis Peter sidder og vrider sig lidt i den dårlige samvittighed.

tre gange. Der er ikke noget at sige til, hvis Peter sidder og vrider sig lidt i den dårlige samvittighed. Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirke den 3. april 2016 Kirkedag: 1.s.e.påske/B Tekst: Joh 21,15-19 Salmer: SK: 749 * 447 * 449 * 212 * 249 * 199,5 * 218 LL: 403 * 7 * 249 * 199,5 * 218 Der står

Læs mere

Børnepsykiatrisk afsnit, U3

Børnepsykiatrisk afsnit, U3 Børnepsykiatrisk afsnit, U3 Velkommen til Psykiatrien Region Sjælland Psykiatrien Region Sjælland arbejder ud fra visionen»mennesker og muligheder psykiatri med relationer«. Vi lægger vægt på, at behandling

Læs mere

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014.

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Anna er 14 år, går på Virupskolen i Hjortshøj, og bor i Hjortshøj. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

Victor, Sofia og alle de andre

Victor, Sofia og alle de andre Victor, Sofia og alle de andre Victor betyder vinder, og Sofia betyder vis dom. Begge er egenskaber, som vi alle sammen gerne vil eje. I denne bog er det navnene på to af de børn, vi møder i mange af bogens

Læs mere

Nyhedsbrev. Naturcenter Herstedhøje

Nyhedsbrev. Naturcenter Herstedhøje Naturcenter Herstedhøje Herstedhøje Alle 1 2620 Albertslund Tlf. 43 47 02 03 E-mail tur@nst.dk www.herstedhoeje.dk Nyhedsbrev Naturcenter Herstedhøje Vinter/ Forår 2016 Kære brugere af Naturcenter Herstedhøje

Læs mere

Besøgshunde kan gøre en stor forskel i jeres hverdag

Besøgshunde kan gøre en stor forskel i jeres hverdag Fællesskab Viden Glæde TrygFonden Besøgshunde er kærligt selskab i en ensartet hverdag. Samvær med en hund kan tænde lys i øjnene, mindske ensomhed og starte nye samtaler. Når en hund logrer med halen,

Læs mere

I nogle kirker er der forskellige former for kurser eller møder for forældre til døbte børn, og det kan give inputs til at forstå både dåben og

I nogle kirker er der forskellige former for kurser eller møder for forældre til døbte børn, og det kan give inputs til at forstå både dåben og Indhold Forord 7 At få børn at blive forældre 11 At vælge på barnets vegne 19 Praktiske ting forud for dåben 29 Dåben i kirken 35 At oplære sit barn i kristen tro 67 Forældre forbilleder 95 Til videre

Læs mere

Karen elsker sommer. Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra.

Karen elsker sommer. Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra. Karen elsker sommer Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra. Karen er 22 år. Hun læser sprog på Århus universitet. Spansk

Læs mere

KONFIRMAND-ORD 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.

KONFIRMAND-ORD 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. KONFIRMAND-ORD 1. Og Gud så alt, hvad han havde gjort, og se, det var såre godt. 1.Mos. 1,31 2. Herre. Jeg slipper dig ikke, før Du velsigner mig. 1.Mos. 32,27 3. Herren din Gud går selv med dig, han lader

Læs mere

Sådan foregår det på Brøndby HK s U12 Pige:

Sådan foregår det på Brøndby HK s U12 Pige: Sådan foregår det på Brøndby HK s U12 Pige: Jeg har nu været træner omkring U12-tøserne i 3 år og tager fat på den 4. sæson med høje forventninger. Christina har været omkring pigerne fra april 2011, og

Læs mere

Livsstilscafe Brevforslag

Livsstilscafe Brevforslag LIVSSTILSCAFE BREVFORSLAG Deltager Henviser Egen læge Livsstilscafe Brevforslag Deltagerbrev 1 Afklarende samtale Invitation til samtale Afklarende samtale i Deltagerbrev 2 Kursusstart Kursusindkaldelse

Læs mere

Når mor eller far er ulykkesskadet. når mor eller far er ulykkesskadet

Når mor eller far er ulykkesskadet. når mor eller far er ulykkesskadet Når mor eller far er ulykkesskadet når mor eller far er ulykkesskadet 2 Til mor og far Denne brochure er til børn mellem 6 og 10 år, som har en forælder, der er ulykkesskadet. Kan dit barn læse, kan det

Læs mere

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Udarbejdet af læsevejlederne september 2014. Kære forælder. Dit barn er på nuværende tidspunkt sikkert rigtig dygtig til at læse. De første skoleår er

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 1/2015

NYHEDSBREV NR. 1/2015 NYHEDSBREV NR. 1/2015 april 2015 Kære alle SKK ere Her er sæsonens sidste nyhedsbrev.allerede! Det har på trods af forskellige udfordringer været en rigtig god sæson. Vi har sammen haft mange hyggelige

Læs mere

Julespil. Yderligere materialer http://peter.arklint.dk/download/ Roller gruppe 1 1. Fortæller 1 2. Maria 3. Josef 4. Engel 5. Bonde 6.

Julespil. Yderligere materialer http://peter.arklint.dk/download/ Roller gruppe 1 1. Fortæller 1 2. Maria 3. Josef 4. Engel 5. Bonde 6. Julespil Julespillet handler om Jesu fødsel. Manuskriptet er inspireret af Mattæusog Lukasevangeliet. Her kan man få yderligere ideer. Sprog og replikker er tilpasset, så børn fra 1. klasse og op kan lære

Læs mere

Judoens grundlægger Jigoro Kanos fødselsdag den 28. oktober Inspirationskatalog

Judoens grundlægger Jigoro Kanos fødselsdag den 28. oktober Inspirationskatalog Judoens dag Judoens grundlægger Jigoro Kanos fødselsdag den 28. oktober Inspirationskatalog 1 Indhold 3 4 5 6 7 8 11 12 15 16 18 19 Forord Inspiration Hvordan kommer vi i gang? Planlægning og inspiration

Læs mere

Besøgshunde kan gøre en stor forskel i jeres hverdag

Besøgshunde kan gøre en stor forskel i jeres hverdag Glæde Forskning TrygFonden Besøgshunde er kærligt selskab i en ensartet hverdag. Samvær med en hund kan tænde lys i øjnene, mindske ensomhed og starte nye samtaler. Når en hund logrer med halen, får mennesker

Læs mere

Frivillig i LIK - Fællesskabet

Frivillig i LIK - Fællesskabet Frivillig i LIK - Fællesskabet - Langå Idrætsklub Klubben vi mødes i. Vil du også være en del af Frivillig i LIK fællesskabet? Få timers bidrag om året gør en KÆMPE forskel! Vil du også være en del af

Læs mere

SKAB EN SUCCESFULD FORENING. med et skræddersyet udviklingsforløb. fra DGI og DIF

SKAB EN SUCCESFULD FORENING. med et skræddersyet udviklingsforløb. fra DGI og DIF SKAB EN SUCCESFULD FORENING med et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF Som mange andre roklubber har vi medlemsnedgang og den udvikling skal vi vende! Vi er startet på udviklingsforløbet med DGI

Læs mere

Højdekurver set fra to sider

Højdekurver set fra to sider Højdekurver set fra to sider Hvis ækvidistancen er 5 meter, er der 5 meters højdeforskel mellem hver stiplet linje på tegningen nedenfor. De steder, hvor højdekurverne ligger tæt på hinanden, er der meget

Læs mere

Fastelavns søndag II. Sct. Pauls kirke 2. marts 2014 kl. 10.00. Salmer: 751/176/172/508//173/439/690/599 Uddelingssalme: se ovenfor: 690

Fastelavns søndag II. Sct. Pauls kirke 2. marts 2014 kl. 10.00. Salmer: 751/176/172/508//173/439/690/599 Uddelingssalme: se ovenfor: 690 1 Fastelavns søndag II. Sct. Pauls kirke 2. marts 2014 kl. 10.00. Salmer: 751/176/172/508//173/439/690/599 Uddelingssalme: se ovenfor: 690 Prædiketeksten er læst fra kortrappen: Luk 18,31-43 Åbningshilsen

Læs mere

KOM/IT DESIGN MANUAL AF SAF

KOM/IT DESIGN MANUAL AF SAF 10/28/2015 KOM/IT DESIGN MANUAL AF SAF Af Nichlas, Lizette, Jake og jonas indholdsfortegnelse Inledning... 3 Problemformulering... 3 Om SAF.... 3 Brainstorming for SAF... 3 Valg af idé.... 4 Færdige produkt...

Læs mere

Læs præsentationer. Præsentation af opstillede til generalforsamlingen 2016. Opstillede til generalforsamlingen 2016. Indhold

Læs præsentationer. Præsentation af opstillede til generalforsamlingen 2016. Opstillede til generalforsamlingen 2016. Indhold Præsentation af opstillede til generalforsamlingen 2016 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk Indhold Bianca Rauff Hofman Martin Opstillede til generalforsamlingen 2016

Læs mere

Leder- AkAdemiet. - i samarbejde med DIF og DGI

Leder- AkAdemiet. - i samarbejde med DIF og DGI Leder- AkAdemiet - i samarbejde med DIF og DGI En stærk forening med en god leder DIF og DGI har en fælles drøm. Vi drømmer om, at flere danskere vil dyrke motion. Derfor har vi sat os det mål, at der

Læs mere

Cup 2016. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2016. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2016 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 19. 21. februar 2016 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2016 for 8. år i træk. Det er en stor fornøjelse,

Læs mere

Kære Stine Damborg, Lone Langballe og Jens Rohde 02-11-15

Kære Stine Damborg, Lone Langballe og Jens Rohde 02-11-15 Jens Rohde (V), Lone Langballe (DF) og Stine Damborg (K) Viborg Byråd stdp@viborg.dk Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling Ministeren Frederiksholms Kanal 21 1220 København K Tlf. 3392 5000

Læs mere

Salget i butikken i Ringkøbing har været hele XX procent bedre end forventet, og forventningerne var faktisk i sig selv ret optimistiske.

Salget i butikken i Ringkøbing har været hele XX procent bedre end forventet, og forventningerne var faktisk i sig selv ret optimistiske. Pressemeddelelse Onsdag 6. januar 2010 Louis Nielsen har fået en drømmestart i Ringkøbing Optikerkæden Louis Nielsen nyder flot opbakning fra de lokale i Ringkøbing og har overgået selv de mest optimistiske

Læs mere

Evaluering af mentorforløb - udarbejdet af mentor Natalia Frøhling

Evaluering af mentorforløb - udarbejdet af mentor Natalia Frøhling Evaluering af mentorforløb - udarbejdet af mentor Natalia Frøhling Evalueringen er lavet i december 2012 med 5 unge mellem 18-30 år to unge kvinder og tre unge mænd. Mentor har interviewet Mentees, transskriberet

Læs mere

Bilag 3 Interview med Sofie O & Sophie

Bilag 3 Interview med Sofie O & Sophie Bilag 3 Interview med Sofie O & Sophie 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 I: Nå, først vil jeg bare høre om ikke i bare vil præsenterer jer selv og så lige fortælle

Læs mere

Frederikshavn Golf Klub generalforsamling marts 2016. Indledes med halvt minuts stilhed for afdøde medlemmer:

Frederikshavn Golf Klub generalforsamling marts 2016. Indledes med halvt minuts stilhed for afdøde medlemmer: Frederikshavn Golf Klub generalforsamling marts 2016 Årsberetning for 2015 Indledes med halvt minuts stilhed for afdøde medlemmer: Medlem nr. 842 Leo Wagner Jensen Medlem nr. 11005 Ole Mortensen Velkommen

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 13. maj 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 863 Næste uge: Mærkedag: 16. maj 19. maj 20. maj 21. maj 2. pinsedag skolen lukket Helle kursus kl. 8-16 Spireloppen dyredag Henrik - Fri Spireloppen

Læs mere

gladsaxe.dk Leg og læring i pædagogisk praksis om DAP projektet i Gladsaxe Kommune

gladsaxe.dk Leg og læring i pædagogisk praksis om DAP projektet i Gladsaxe Kommune gladsaxe.dk Leg og læring i pædagogisk praksis om DAP projektet i Gladsaxe Kommune Leg og læring i pædagogisk praksis om DAP projektet i Gladsaxe Kommune Kære forældre Byrådet i Gladsaxe er optaget af,

Læs mere

PTSD Undervisningsmateriale til indskolingen

PTSD Undervisningsmateriale til indskolingen PTSD Undervisningsmateriale til indskolingen Flere af øvelserne knytter sig til tegnefilmen om PTSD. Vi anbefaler derfor, at klassen sammen ser tegnefilmen og supplerer med de interviewfilm, som du finder

Læs mere

OPERATION DAGSVÆRKS 2020-MÅL

OPERATION DAGSVÆRKS 2020-MÅL OPERATION DAGSVÆRKS 2020-MÅL Operation Dagsværk har siden starten af 2010'erne ikke gennemgået den udvikling, man kunne have håbet, tværtimod. Indsamlingsresultatet har været faldende og det samme har

Læs mere

Lederadfærdsanalyse II egen opfattelse af ledelsesstil

Lederadfærdsanalyse II egen opfattelse af ledelsesstil Lederadfærdsanalyse II egen opfattelse af ledelsesstil Instruktion Formålet med Lederadfærdsanalyse II Egen er at give dig oplysninger om, hvordan du opfatter din ledelsesstil. I det følgende vil du blive

Læs mere

PAS PÅ DIG SELV SOM PÅRØRENDE

PAS PÅ DIG SELV SOM PÅRØRENDE PAS PÅ DIG SELV SOM PÅRØRENDE Hvem er jeg Fysioterapeut gennem 20 år Bruhn Coaching- fokus på kronikere, pårørende, stress og trivsel Bor i Randers, gift med Jakob. Har børnene Rasmus(17), Anna(15) og

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 29: Nørd. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Nørd side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 29: Nørd. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Nørd side 1 Uge 29: Nørd Vejledning til HippHopp guider Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Nørd side 1 HIPPY HippHopp uge_29_guidevejl_nørd.indd 1 06/07/10 10.42 Denne vejledning er et supplement

Læs mere

Møde for kommende forældre på Gerbrandskolen. D. 21. juni 2016

Møde for kommende forældre på Gerbrandskolen. D. 21. juni 2016 Møde for kommende forældre på Gerbrandskolen D. 21. juni 2016 Snak før mødestart Sig goddag til din sidemand og spørg ham/hende om, hvordan hun mener, at hun som forældre bedst hjælpe sit barn til en god

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Hjerneskadeforeningen ønsker alle et godt forår. Nyhedsbrev

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Hjerneskadeforeningen ønsker alle et godt forår. Nyhedsbrev Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen ønsker alle et godt forår Nyhedsbrev April 2016 Aktivitetskalender 2. kvartal 2016 Torsdagscafé hver torsdag fra kl. 14.00 til i Sorø Torsdagscafeen

Læs mere

Velkommen som fagforeningskunde. krifa.dk

Velkommen som fagforeningskunde. krifa.dk Velkommen som fagforeningskunde i Krifa krifa.dk Vi er glade for, at du har valgt os som din fag forening, og vi glæder os til at være din sparringspartner gennem hele dit arbejdsliv. Du kan regne med,

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 1.s.e.trinitatis 2016 29-05-2016 side 1

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 1.s.e.trinitatis 2016 29-05-2016 side 1 side 1 Prædiken til 1. søndag efter Trinitatis 2016 Tekst. Lukas. 12,13-21. Kærmindeparken. Nu har vi hørt nogle stærke tekster fra Bibelen, som alle taler om penge, om rigdom, ja om griskhed. Nu var vi

Læs mere

Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år

Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år Naturlig enhed Jeg hedder Anna og er 14 år og jeg gå på Virup Skolen i 7. klasse. Jeg går selvfølgelig i skole og så klub sammen

Læs mere

Introduktion til forældre og andre voksne, der gerne vil være en del af vores verden

Introduktion til forældre og andre voksne, der gerne vil være en del af vores verden Kære voksne til børn i Sundbrinkens Børnehus Sundbrinkens børn og vores børns måde at være i verden på, er en del af en helhed. Derfor er vi rigtig glade for at kunne dele vores verden med jer, når I har

Læs mere

Projekt Guidet egenbeslutning og epilepsi. Refleksionsark. Tilpasset fra: Vibeke Zoffmann: Guidet Egen-Beslutning, 2004.

Projekt Guidet egenbeslutning og epilepsi. Refleksionsark. Tilpasset fra: Vibeke Zoffmann: Guidet Egen-Beslutning, 2004. Projekt Guidet egenbeslutning og epilepsi Refleksionsark Tilpasset fra: Vibeke Zoffmann: Guidet Egen-Beslutning, 2004. Label: Refleksionsark, der er udfyldt og drøftet 1. Samarbejdsaftale Markér 1a. Invitation

Læs mere

A-KASSE. Brug dine muligheder. Brug ledighedsperioden aktivt fra første dag OKTOBER 2015 BRUG DINE MULIGHEDER FOA 1

A-KASSE. Brug dine muligheder. Brug ledighedsperioden aktivt fra første dag OKTOBER 2015 BRUG DINE MULIGHEDER FOA 1 A-KASSE Brug dine muligheder Brug ledighedsperioden aktivt fra første dag OKTOBER 2015 BRUG DINE MULIGHEDER FOA 1 Indhold Forord 3 Tag uddannelse 4 Uddannelsesmuligheder under ledighed 6 Sig ja til jobrotation

Læs mere

Smørum Bibliotek Flodvej 68 2765 Smørum Tlf.: 72597700. Ølstykke Bibliotek Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: 72597750

Smørum Bibliotek Flodvej 68 2765 Smørum Tlf.: 72597700. Ølstykke Bibliotek Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: 72597750 Flodvej 68 2765 Smørum Tlf.: 72597700 Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: 72597750 Mandag til torsdag 7-21 Fredag 7-19 Lørdag og Søndag 7-17 Med personale: Mandag 13-20 Tirsdag til fredag 13-17 Lørdag 10-14

Læs mere

6. På hvilket telefonnummer kan man bestille et dagarrangement?

6. På hvilket telefonnummer kan man bestille et dagarrangement? Modul 3 Læsning, Opgave 1 Instruktion: Tid: Læs spørgsmålet. Find svaret i teksten. Skriv et kort svar. 5 minutter. 1. Hvilken motorvej skal man tage? 2. Hvornår har regnskoven åbent torsdag d. 24/5? 3.

Læs mere

Tale: Jane Findahl, formand for KL s Børne- og Kulturudvalg, KL s Børnetopmøde

Tale: Jane Findahl, formand for KL s Børne- og Kulturudvalg, KL s Børnetopmøde Tale af Jane Findahl Ref. Sae/jbs Side 1/11 Anledning Børnetopmøde 2012 Dato 2. februar 2012 Sted Aalborg Kl. 10.08 10.20 Titel Taletid 8-9 minutter Tale: Jane Findahl, formand for KL s Børne- og Kulturudvalg,

Læs mere

7.s.e.trin. II 2016 Bejsnap 9.00, Ølgod 10.30 751 28 516 675 49

7.s.e.trin. II 2016 Bejsnap 9.00, Ølgod 10.30 751 28 516 675 49 Der tales en del om frygt i evangeliet til i dag. Der er da også nok at være bange for. Der sker frygtelige ting i denne verden. Det har der vel altid gjort. Og vi har nok altid frygtet, at vi skulle blive

Læs mere

Opfølgning på aftale 2010-12 mellem Randers Byråd og Gjerlev-Enslev Skole

Opfølgning på aftale 2010-12 mellem Randers Byråd og Gjerlev-Enslev Skole Opfølgning på aftale 2010-12 mellem Randers Byråd og Gjerlev-Enslev Skole Skabelon for opfølgning på aftale 2010-12 1. Hvilke udviklingsmål har I arbejdet med i 2010-12? På Gjerlev-Enslev skole og i Børnehuset

Læs mere

EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE

EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE Briefing Vi er to specialestuderende fra Institut for Statskundskab, og først vil vi gerne sige tusind tak fordi du har taget dig tid til at deltage i interviewet! Indledningsvis

Læs mere

DIN INDSATS SOM FRIVILLIG HAR AFGØRENDE BETYDNING FRIVILLIG I KRÆFTENS BEKÆMPELSE

DIN INDSATS SOM FRIVILLIG HAR AFGØRENDE BETYDNING FRIVILLIG I KRÆFTENS BEKÆMPELSE DIN INDSATS SOM FRIVILLIG HAR AFGØRENDE BETYDNING 1 DIN INDSATS SOM FRIVILLIG HAR AFGØRENDE BETYDNING ER UDGIVET AF 2013 GENOPTRYKT 2016 TAK TIL DE MANGE FRIVILLIGE, DER HAR GIVET INPUT OG KOMMENTARER

Læs mere

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke.

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. Bilag 4 Transskription af Per Interviewere: Louise og Katariina L: Louise K: Katariina L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. L: Vi vil gerne høre lidt

Læs mere

Mere end bare en a-kasse

Mere end bare en a-kasse Mere end bare en a-kasse Din sikkerhed altid DSA kender dit fag bedre end nogen anden a-kasse DSA er til for alle dem, der hjælper andre med at få en sundere og bedre hverdag. Vi er a-kasse for nyuddannede,

Læs mere

Årsplan for Klubben 2015-2016

Årsplan for Klubben 2015-2016 Årsplan for Klubben 2015-2016 Klubben er for børn og unge fra 4. 9. klasse Strukturen i klubben: Åbning: kl. 14.55 Brød og frugt: kl. Ca. 15.30 Aktiviteter: kl. 15.00-16.45 Oprydning: kl. 16.45 Vi lukker:

Læs mere

Tør du blive frivillig? Som frivillig i redningsberedskabet skal du kunne klare lidt af hvert!

Tør du blive frivillig? Som frivillig i redningsberedskabet skal du kunne klare lidt af hvert! Tør du blive frivillig? Som frivillig i redningsberedskabet skal du kunne klare lidt af hvert! Som frivillig bærer arbejdet lønnen i sig selv Det danske samfund og redningsberedskabet har brug for frivillige.

Læs mere

Nyhedsbrev fra unionen.

Nyhedsbrev fra unionen. Nyhedsbrev fra unionen. Hej alle modeltogs venner, så er der igen nyt fra bestyrelsen. Vi håber i bestyrelsen at i alle har haft og god jul og er kommet godt ind i det nye år. Siden det sidste nyhedsbrev

Læs mere

18.s.e.trin. I med tema: Hænder Særgudstjeneste i Strellev 4. oktober 2015 51 675 370 367-11

18.s.e.trin. I med tema: Hænder Særgudstjeneste i Strellev 4. oktober 2015 51 675 370 367-11 Du skal elske Herren din Gud, siger Jesus. Det er det første og største bud. Men et andet bud står lige med det: Du skal elske din næste som dig selv. Men hvad betyder det, at man skal elske andre lige

Læs mere

Mere end bare en a-kasse

Mere end bare en a-kasse Mere end bare en a-kasse Din sikkerhed altid DSA kender dit fag bedre end nogen anden a-kasse DSA er til for alle dem, der hjælper andre med at få en sundere og bedre hverdag. Vi er a-kasse for nyuddannede,

Læs mere

guide efter ferien Arbejdsklar sider Styrk dit liv med Chris MacDonald Juli 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

guide efter ferien Arbejdsklar sider Styrk dit liv med Chris MacDonald Juli 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Iris guide Juli 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 8 sider Styrk dit liv med Chris MacDonald Arbejdsklar efter ferien Sådan bliver du klar til første arbejdsdag efter ferien Gruer

Læs mere

BESKÆFTIGELSESMINISTERIET 31. august 2006 1. kontor Sag nr. 06-011-11 Opgave nr. lml

BESKÆFTIGELSESMINISTERIET 31. august 2006 1. kontor Sag nr. 06-011-11 Opgave nr. lml Arbejdsmarkedsudvalget AMU alm. del - Svar på Spørgsmål 141 Offentligt BESKÆFTIGELSESMINISTERIET 31. august 2006 1. kontor Sag nr. 06-011-11 Opgave nr. lml Ministerens tale ved samråd vedrørende mangel

Læs mere

December og julegaver - nyheder i Finale!

December og julegaver - nyheder i Finale! Danmark BPS, IT Solutions December og julegaver - nyheder i Finale! Nyhedsmail nr. 26 Fredag den 6. december 2013 Emner: Type ved oprettelse af sag via CPR Sidste Vilje Sagsoversigten Kirker uden høj-id

Læs mere

KORT GØRE/RØRE. Vejledning. Visuel (se) Auditiv (høre) Kinæstetisk (gøre) Taktil (røre)

KORT GØRE/RØRE. Vejledning. Visuel (se) Auditiv (høre) Kinæstetisk (gøre) Taktil (røre) GØRE/RØRE KORT Vejledning Denne vejledning beskriver øvelser til Gøre/røre kort. Øvelserne er udarbejdet til både de kinæstetisk, taktilt, auditivt og visuelt orienterede elever. Men brugeren opfordres

Læs mere

Velkommen til Lind Pleje- og Aktivitetscenter Herning Kommune

Velkommen til Lind Pleje- og Aktivitetscenter Herning Kommune Kære medarbejder! Velkommen til Lind Pleje- og Aktivitetscenter Herning Kommune Her kan du læse om Lind Pleje- og Aktivitetscenters værdier og om praktiske informationer, som du får brug for i din ansættelse.

Læs mere

De femårige gymnasie-/ udskolingsforløb

De femårige gymnasie-/ udskolingsforløb De femårige gymnasie-/ udskolingsforløb GENTOFTE KOMMUNE 2016 PARK OG VEJ Forord I Gentofte Kommune er vi ambitiøse. Det er derfor med stor glæde, at vi sender tilbuddet om det femårige gymnasieforløb

Læs mere

Go On! 7. til 9. klasse

Go On! 7. til 9. klasse Go On! 7. til 9. klasse Fra skoleåret 2013 / 2014 Introduktion til linjer Alle er genier. Men hvis du dømmer en fisk på dens evne til at klatre i træer, vil den leve hele sit liv i den tro, at den er dum.

Læs mere

SPROGHÆFTE Dit barns sprog - en handleguide til forældre

SPROGHÆFTE Dit barns sprog - en handleguide til forældre Lund Børnehus SPROGHÆFTE Dit barns sprog - en handleguide til forældre Kære forældre Vi vil med denne sprog folder give inspiration til hvad du kan gøre for at støtte dit barn i at udvikle sit sprog. Sprog

Læs mere

Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016

Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016 Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016 Netop nu, hvor sæsonen skydes i gang for den kommende vinter, kan vi gøre status over de første 5 år. Vi har nået meget på de 5 år, først og

Læs mere

Speciale på Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde AAU CPH Sarah 20127119 & Matilde 20111134, September 2014 Bilagsdokumenter

Speciale på Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde AAU CPH Sarah 20127119 & Matilde 20111134, September 2014 Bilagsdokumenter Bilag 1: Beskrivelse af Dansk Flygtningehjælps Ungenetværk DFUNK Følgende redegørelse er baseret på skriftlig information fra DFUNK s sekretariat omkring deres ung-til-ung grupper, informationer fra organisationens

Læs mere

Marts 2009 AKTIVERING

Marts 2009 AKTIVERING Marts 2009 AKTIVERING for dig under 30 F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E 3 INDHOLD 1. Du er under 25 år og uden uddannelse side 4 2. Du er under 25 år og uden uddannelse, men har mindst 2 års

Læs mere

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed.

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed. Erfagruppe Koncept NEXTWORK er et billigt, lokalt netværk for dig som ønsker at udvikle dig selv fagligt og personligt og gøre dig i stand til at omsætte viden og erfaringer til handlinger i dit daglige

Læs mere

Nyhedsbrev juni Langemosen

Nyhedsbrev juni Langemosen NYBORG UNGDOMSSKOLE Nyhedsbrev juni Langemosen Juni 2016 DENN E G ANG: Nyt på skolen 1 Plan for de sidste uger før sommerferien + prøveplan 2-3 Københavnertur + Invitation til dimission 4-5 Kære alle!

Læs mere

Konfirmand- og forældreaften 27. februar 2014, Hurup kirke Mattæus 14, 22 33

Konfirmand- og forældreaften 27. februar 2014, Hurup kirke Mattæus 14, 22 33 Konfirmand- og forældreaften 27. februar 2014, Hurup kirke Mattæus 14, 22 33 Genezaret sø er ikke større, end at man i klart dagslys kan se til land, ligegyldigt hvor man er på søen. Rundt om søen er der

Læs mere

- fokus på skoleparathed og samarbejde med Felsted Centralskole

- fokus på skoleparathed og samarbejde med Felsted Centralskole MÅLSÆTNING 1 FORMÅL: Gennem den daglige kontakt med forældrene ønsker vi at skabe trygge rammer, hvor børnene udvikler sig til velfungerende og selvstændige mennesker. Det er vort mål, at børnene lærer

Læs mere

UNGE LIGHED FÆLLESSKAB

UNGE LIGHED FÆLLESSKAB har holdt landsmøde UNGE LIGHED FÆLLESSKAB Regeringen vil skære i kontanthjælpen 3 Læs om landsmødet 7 2. årgang Nr. 4 December 2015 Regeringen vil skære i kontanthjælpen Regeringen er kommet med nogle

Læs mere

Tekst og foto: Trine Hedegård Jensen

Tekst og foto: Trine Hedegård Jensen ',-.//%/',0121/34/#!/0 Tekst og foto: Trine Hedegård Jensen 9 cm tykt sort granit med et flot blåt farvespil er brugt som bordplade på kogeøen. Samme granit går igen på gulvet i badeværelserne. Det beviste

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

Nyhedsbrev for Tangebo

Nyhedsbrev for Tangebo Nyhedsbrev for Tangebo E S B J E R G K O M M U N E Juni 2014 Tabulex og ferie Kære Forældre Så er det igen tid til lidt nyheder fra Tangebo. Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og vi skal alle

Læs mere

starten på rådgivningen

starten på rådgivningen p l a n f o r 2.1 starten på rådgivningen Ved det første møde bør der som minimum afsættes 40 minutter. Denne vejledning retter sig mod den første indledende del af dette møde. Her er målet at skabe en

Læs mere

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Vendeleg. Fire stationer NANO BASKET NANO BASKET. Deltagere Alle.

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Vendeleg. Fire stationer NANO BASKET NANO BASKET. Deltagere Alle. Nr.10328 Nr.10327 Alder: 3-6 år - Tid: 20 min. Vendeleg Fire stationer - Dribl 10 gange med højre og 10 gange med venstre. Alle. Leg og løb. A4 ark med en stjerne på, kegler eller andet der kan væltes

Læs mere

AKTIV RUNDT I DANMARK

AKTIV RUNDT I DANMARK AKTIV RUNDT I DANMARK SKOLERNES SUNDHEDSUGER 22. SEPTEMBER 2014 TIL 10. OKTOBER 2014 Få inspiration til 45 min. daglig bevægelse Temaet GAK med sundheden giver sjove, skøre og sunde oplevelser til børn.

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2016 Klub Viadukten. Til alle medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev februar 2016 Klub Viadukten. Til alle medlemmer og forældre. Nyhedsbrev februar 2016 Klub Viadukten. Til alle medlemmer og forældre. Der er stadig ledige pladser til Støtteforeningens spændende Banko. Tilmelding hos Morten på ovenstående mail/nummer. Biograf tur.

Læs mere

Gratis E-kursus. Få succes med din online markedsføring - Online markedsføring alle kan være til

Gratis E-kursus. Få succes med din online markedsføring - Online markedsføring alle kan være til Gratis E-kursus Få succes med din online markedsføring - Online markedsføring alle kan være til Bloggens styrke Indledning 3 Hvad er en blog? 5 Hvorfor blogge? 7 Sådan kommer du i gang 9 Få succes med

Læs mere

1.2 Gud er. Check-in. Introduktion til denne Lovsangsaften. Formålet med aftenen. 10 minutter. Materialer. Aktivitet. Formål

1.2 Gud er. Check-in. Introduktion til denne Lovsangsaften. Formålet med aftenen. 10 minutter. Materialer. Aktivitet. Formål 12 GUD ER - LOVSANGSAFTEN / TEEN EQUIP / SIDE 1 AF 5 12 Gud er Introduktion til denne Lovsangsaften Denne aften handler om at ære Gud for, at han er meget mere end vi kan fatte Det handler om at prise

Læs mere

Th. Langs skole. Profilanalyse 2016 L E D E L S E S U D V I K L I N G

Th. Langs skole. Profilanalyse 2016 L E D E L S E S U D V I K L I N G Th. Langs skole Profilanalyse 2016 Om analysen Svargrupper Indkomne svar Forældre 0-2 kl. Forældre 3-10 kl. Medarbejdere 36 201 30 Elever 3-6 kl. Elever 7-10 kl. 164 168 I alt 599 Flotte resultater!! Samlet

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO September 2010 Siden sidst.. D. 26. august om aftenen fik mange børn, fra Karup skole, en rigtig god oplevelse ved at deltage i Karup Å-løbet. Tak til alle jer forældre,

Læs mere