Nr. 3 Oktober 2013 Årgang 7

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nr. 3 Oktober 2013 Årgang 7"

Transkript

1 Nr. 3 Oktober 2013 Årgang 7 De Konservative byrådskandidater er klar til valget tirsdag den 19. november Rundt om os er De konservative i fremgang. Tyskland og Norge har Angela Merkel og Erna Solberg. Får vi mon også et stærkt og moderne borgerligt flertal i Assens kommune efter valget?

2 Bestyrelsen: Formand ( ) Næstformand ( ) Poul-Erik Chortsen Peder Vester Henriksen Parkvej 66, 5492 Vissenbjerg Kildebjerggård 38, 5690 Tommerup tlf , mobil tlf , mobil Sekretær (2013) Ena Kidholm Nørgaard (2013) Erling G. Knudsen Dyrhaugegårde 39, 5610 Assens Hesselbjergvej 6, Bohøj, 5620 Glamsbjerg tlf mobil tlf , mobil Jørgen Strøjer ( ) Kent Nymark ( ) Å Strandvej 42, Sønderby Bjerge Industrivej 12, 5492 Vissenbjerg 5631 Ebberup tlf , mobil tlf , mobil Michael Størzer ( ) Charlotte Juul Thomsen (2013) Skolevej 11, 5620 Glamsbjerg Kildebjerggård 50, 5690 Tommerup Tlf , mobil tlf , mobil Helle Melgaard (2013) Spangevej 18, 5683 Haarby tlf , mobil Suppleant Hans Frederik Larsen Skovvangsvej 9, Barløse 5610 Assens tlf Byrådsgruppen ( ): Folketingskandidat: Gruppeformand Truels Schultz Ole Møller Michael Størzer Bjørnemosevej 12, 5631 Ebberup. Akkerupvej 88, 5683 Haarby. Skolevej 11, 5620 Glamsbjerg tlf , mobil tlf , mobil tlf , mobil Fyns storkreds: Poul-Erik Chortsen (formand) Anne Steenfeldt (sekretær) Ole Andersen (økonomiansvarlig) Parkvej 66, 5492 Vissenbjerg Mølleløkken 53, 5300 Kerteminde Tårnvej 3, 5800 Nyborg tlf , mobil tlf , mobil tlf arbejde Revisorer: Ole Lindberg Knud Hansen Søren Christian Bonde (revisorsuppleant) Jasminvænget 14, 5631 Ebberup Egevej 10, 5620 Glamsbjerg Bodebjergvej 49, 5620 Glamsbjerg tlf , mobil tlf tlf , mobil Webmaster: Hans-Peder Hauge Fuglebakken 32, 5560 Aarup mobil

3 Kommunalvalget 19. november er dette blads store tema. Den borgerlige fløj vejrer morgenluft forventningen til at vælte den røde blok i byrådet har aldrig været større. Det konservative Folkeparti har brug for din indsats. Bestyrelsen kan ikke klare det alene. Kom til plakatfest hos Strøjer, og skriv dig på som plakatophænger, brochureomdeler og partistiller. Se invitationen i bladet. Det er nu det gælder og god læselyst! Af Red. Michael Størzer Indholdsfortegnelse 1. Forside 2. Kontaktposter side 2 3. Redaktørens ord & Indholdsfortegnelse side 3 4. Formanden har ordet side 4 5. Invitation plakatfest på Strøjers teglværk side 5 6. Lars Barfoed kom forbi Odense (af Erling G. Knudsen) side 6 7. Ud at C Sommeren på Fyn side 7 8. Artikel Benedikte Kjær: Trygge børn i stærke familier side 8 9. Guide til regions- og kommunalvalget side Alle vil udvikling ingen vil forandring side Artikel Brian Mikkelsen: Skattevæsenet skal tilbage på ret kurs side Landsrådsmøde 2013 i København (af Michael Størzer) side 14 Udgives af: DET KONSERVATIVE FOLKEPARTI I ASSENS KOMMUNE Foreningens webside: Redaktion: Michael Størzer, Hans-Peder Hauge og Erling G. Knudsen. Ansvarshavende redaktør: Michael Størzer Deadline for næste nummer er fredag den 29. november Indlæg sendes til: - medsend gerne billeder! Indholdet i artikler bragt i bladet er ikke nødvendigvis udtryk for foreningens holdninger, men står alene for den enkelte forfatters egen regning. Forside illustration: Foto Erling Knudsen

4 Valget til Kommunalbestyrelsen & Regionsrådet er lige om hjørnet. Af Poul-Erik Chortsen, formand for den Konservative Vælgerforening i Assens. Det er lige om lidt... Vore kandidater til Byrådet og Regionsrådet er i fuld gang med at markere hvilken politik de vil følge efter valget den 19. november. De har udfærdiget valgfolder, sat annoncer i de lokale blade, deltager i møder, købt plakater og ligget vandret for at få så godt et fundament som muligt op til valget. Hermed en stor tak til vore kandidater og Peder V. Henriksen, som har været en stor del af drivkraften bag arbejdet. Valgforbund I løbet af sommeren har vælgerforeningen talt med en del af de små borgerlige partier. Efter forelæggelse for bestyrelsen blev det enstemmigt vedtaget, at indgå valgforbundsaftale med Venstre, Dansk Folkeparti og Centerpartiet. Aftalen er alene en teknisk aftale og er ikke politisk bindende, men indbefatter at partierne mødes på valgaftenen og snakker sammen som det første, når valgresultatet foreligger. Plakatfest I år har vi købt plakater som er færdig trykt med påsat billede og borede huller. Vi skal således ikke lime m.m. Men vi har stadig brug for at samle, så mange af vore medlemmer, meget gerne med familie og venner, til den traditionelle plakatfest på Vedstaarup Teglværk, Bogyden 12, 5610 Assens. Arrangementet finder sted tirsdag den 8. oktober kl , hvor Karen & Jørgen Strøjer, som vanlig, serverer en pølse med tilhørende drikke. Udover at I kan mødes med både Regions- og byrådskandidater, har vi brug for jeres hjælp til følgende opgaver: Op- og nedtagning af valgplakater. Ophængningen må ske fra fredag den 25. oktober om aftenen, og nedtagningen skal ske senest 8 dage efter valget tirsdag den 19. november. Uddeling af valgfolder i folks postkasser i tidsrummet kort før valget. Tag en stak foldere med hjem fra arrangementet. Udfyldning af stillerliste. Kom og hjælp os med at få ro på det kommende arbejde og deltag i råhyggen. Valgfondskonto Et gammelt udtryk siger at det gør ondt uden penge. Det gør det også hos os. Vi har naturligvis afsat midler til valgkampen, men vil gerne gøre det lidt bedre. Vi har brug for små som store beløb til at kunne gøre det lidt bedre. Støt os ved at indsætte beløbene på vores konto i Vestfyns Bank på konto Jeg ønsker alle vore konservative kandidater et rigtig godt valg.

5 Bestyrelsen i Assens konservative vælgerforening inviterer i anledning af det kommende kommunalvalg til Plakatfest Tirsdag den 8. oktober kl Strøjers teglværk, Bogyden 12, Vedstaarup. Arrangementet finder sted på Strøjers teglværk og alle vælgerforeningens medlemmer er velkomne, samt familie og venner. Kom og få en snak med kandidaterne og andre konservative medlemmer, samt bliv orienteret om forløbet for partiets valgkamp. Vi har desuden brug for din hjælp til et par opgaver for kandidaterne. Der vil blive serveret en pølse med tilhørende drikke. Dette års plakatfest adskiller sig fra tidligere år ved at plakaterne ikke længere skal klistres på masonitplader. Disse er færdiglavet fra leverandøren. Der vil derfor ikke længere være tale om at møde op i arbejdstøj. Udover at medlemmer kan mødes med både Regions- og byrådskandidater, har partiet brug for hjælp til følgende opgaver; Op- og nedtagning af valgplakater. Ophængningen må ske fra fredag den 25. oktober om aftenen, og nedtagningen skal ske senest 8 dage efter valget tirsdag den 19. november. Uddeling af valgfolder i folks postkasser i tidsrummet kort før valget. Tag en stak foldere med hjem fra arrangementet. Udfyldning af stillerlister. Om man enten deltager i opgaven vedrørende valgplakater eller valgbrochure, vil der for begge opgaver foreligge instruktioner til arrangementet, hvor det er muligt at tegne sig for et bestemt område i kommunen, som gruppe eller individ. Valgplakater og strips vil ikke være klar til den 8. oktober, men bliver bragt ud til den ansvarliges hjemadresse. Vi glæder os til at se jer hos Strøjer.

6 Lars Barfoed kom forbi Mandag d. 9.september benyttede en del medlemmer sig af muligheden for, på et møde i Odense, arrangeret af storkredsen, at høre på og drøfte med Lars Barfoed. Det var et ganske kort møde på kun 2 timer. Partiformanden havde afleveret en 2020 plan til pressen, og havde stået for skud hele dagen, og måtte til sidst haste mod hovedstaden til endnu et interview. Han belyste en række punkter som: Ansvar tilbage til familierne Et stærkere Danmark Mindre stat Lavere skat Skolen og erhvervsuddannelserne EU, fælleskab med mindre indblanding Det er altid spændende at høre Lars Barfoed, og en del kommentarer fra den spørgelystne forsamling, blev taget ad notam. Vigtige punkter som de unges muligheder med uddannelse og lærepladser, voksenuddannelse, Storebælt kontra Øresund, rammevilkår, forbrugsafgift på brænde, og mindre skat. Odense KU stod for drikkevarer og kaffe. En god aften i forbindelse med den netop offentliggjorte 2020 plan. Som Barfoed sagde: De andre partier protesterer først højlydt, men efter en tid bliver vi alligevel nødt til at lave reglerne i retning af det, de konservative ansvarligt havde påpeget, - men så kan det være for sent. Lad os gå ud og sikre vor stilling ved kommunalog regionsvalget. Lad os forsøge at fastholde de konservative borgmestre. De har vist at drive deres kommuner vel.

7 UD at C - Sommeren på Fyn Af Erling G. Knudsen Denne sommer har været fantastisk. Det har mange aktiviteter udnyttet, og heldigvis fik mange glæde af kombinationen sommervejr og muligheder i vor kommune. Jeg var selv heldig med lidt flyvning i det fine vejr. Et lørdagsbesøg på Ernst samling i Assens blev det også til. Det er en fantastisk samling, og taknemmelige er vi for de engagerede rundvisere. Muligheden bød sig også for en gamle landkrabbe, at stifte bekendtskab med havkajak. Billedet viser Helnæs Camping og her havde pladsen i sommerugerne tilbud om diverse aktiviteter, også for udefra kommende. Således mødte en lille flok hver dag til et par timers sejlads på Helnæs Bugt, under kyndig instruktion af frivillige instruktører. Kajakkerne blev venligst udlånt af Glamsdalens Idrætsefterskole.

8 TRYGGE BØRN I STÆRKE FAMILIER Af Benedikte Kiær Mand som kvinde. Ung som gammel. Rig som fattig. Alle er vi en del af en familie, og uanset hvordan de indbyrdes relationer er, spiller familien en afgørende rolle i vores liv. Her samler vi kræfter, oplever sorger og glæder. Den danner rammen om vores hverdag. Det er her, børnene lærer de grundlæggende værdier og spilleregler. Lærer at vise omsorg og tage ansvar for andre. I det hele taget lærer af de ældre generationer. Men familien som det vigtigste fællesskab i vores liv er under pres. På flere områder er dens rolle udvisket, og samfundet har overtaget familiernes funktion som opdrager. Snigende har en stadigt voksende velfærdsstat finansieret af verdens højeste skattetryk lagt en bekvemmelighedsdyne ud over hele samfundet, så vi langt hen ad vejen forventer, at staten fikser tingene for os. Familien er det stærkeste og vigtigste naturlige fællesskab Forleden viste en undersøgelse, at andelen af borgere, der ser det som en værdi at klare sig selv frem for at være på offentlig ydelse, er hastigt faldende. Det er en helt forkert vej at gå. Vi skal derimod gøre op med forsørgersamfundet, generobre ansvaret for eget liv og væk fra tankegangen om, at det offentlige klarer skærene for os. At forsørge sig selv og sine og tage hånd om de, såvel unge som ældre, der måtte have et særligt behov, skal igen være en æressag. Gennem tiden har familien vist sig som det stærkeste og vigtigste naturlige fællesskab. Håndværkerfradraget skal forhøjes og udvides til ydelser i hjemmet Derfor vil vi styrke den enkeltes frihed og ansvar og samtidig udvide familiernes råderum. Vejen frem er at sænke skatten, fjerne regler og mindske den statslige indblanding. Hvordan deres hårdt tjente penge anvendes bedst i forhold til den tilværelse, de ønsker, ved familierne om nogen. Typisk er tid en mangelvare for familier med fuldtidsarbejde og børn. Derfor vil Det Konservative Folkeparti forhøje og udvide håndværkerfradraget efter svensk model, så det også kan anvendes til køb af ydelser som rengøring, vinduespudsning, indkøb og børnepasning. I det hele taget er fleksibilitet et nøgleord i bestræbelserne på at sikre flere stærke familier og dermed trygge børn, forældre og bedsteforældre mv.

9 II Forebyggelsesgaranti skal sikre børn af stof- og alkoholmisbrugere Og så skal vi blive langt bedre til at hjælpe udsatte familier og deres børn. Eksempelvis er godt danskere vokset op i en familie med alkoholproblemer af dem ender hver tredje selv i misbrugsproblemer. Skal vi undgå, at også deres børn oplever samme skæbne, bør hjælpen sættes ind langt tidligere. Derfor skal børn af stof- og alkoholmisbrugere sikres en forebyggelsesgaranti i lighed med behandlingsgarantien for alkoholmisbrugere. Og vi vil sikre, at der også fortsat er frit valg, når det gælder alkoholbehandling ligesom man skal kunne være anonym. Dertil er det væsentligt med ingen ventetid og højere kvalitetskrav, hvis vi skal gøre op med underbehandlingen inden for alkoholafhængighed. For i dag er kun godt 10 procent af de alkoholikere i behandling. Den frivillige indsats må befries for snærende bånd Ældre medborgere eller andre med manglende it-kundskaber skal kunne modtage hjælp her i form af personlig betjening fra personale på offentlige servicecentre og rådhuse. Digitalisering er en god og sund udvikling for et moderne samfund, hvis vi samtidig sikrer, at også it-svage borgere får den rette støtte og dermed en anstændig behandling af alle borgere. Med andre ord kræver en moderne og sund familiepolitik, at alle generationer tænkes ind. Og så skal vi sikre, at det frivillige Danmark ikke udnyttes af det offentlige. Styrken ved frivillighed er netop, at den er frivillig. Det må aldrig blive sådan, at eksempelvis en ældre borger bliver afhængig af frivillig hjemmehjælp Kort sagt skal vi være bedre til at hjælpe hinanden på tværs af arbejdsmarkedet og på tværs af generationer. Også den frivillige indsats er et vigtigt bidrag til fællesskabet. De snærende bånd, der i dag begrænser de frivillige kræfter skal væk, uden at det må ende som mål for kommunal spareiver.

10 Guide til regions- og kommunalvalget Af Michael Størzer Din stemme tæller! Ved kommunalvalget i 2009 fik Det konservative Folkeparti 2020 stemmer mod Dansk Folkepartis 2023 stemmer. Sølle 3 stemmer skilte partierne, hvilket betød at vi måtte aflevere vores mandat til dem. Denne gang spår prognoserne at blå blok får flertal. Og de konservative mandater vil med meget stor sandsynlighed få afgørende betydning. Men om det bliver med 1, 2 eller 3 mandater gør selvsagt en kæmpe forskel. For hvert mandat stiger forhandlingsevne og indflydelse på byrådets politikområder nærmest med det dobbelte. Du kan stemme nu! Husk at stemme tirsdag d. 19. november. Eller hvorfor ikke allerede nu? Det er muligt at brevstemme frem til lørdag d. 16. november på kommunens borgerservicecentre, ældrecentre og biblioteker. Medbring blot legitimation. Kom og hjælp til med det praktiske! Vores byråds- og regionskandidater er afhængig af din hjælp til det praktiske arbejde. Mød derfor op til plakatfesten hos Strøjer tirsdag d. 8. oktober, og skriv dig på til at hænge valgplakater op, uddele valgbrochurer, samt skrive dig på stillerlisten. Valgplakater og strips vil blive leveret til den adresse som du angiver. Ophængningen bør ske sent fredag aften d. 25. oktober. Gør man det senere er de gode pladser optaget af andre partier. Regler for ophængning findes her; Plakaterne skal være nedtaget igen senest onsdag d.27. november. Lav teams på 2-3 personer. Der skal bruges en trailer, en stige og en bidetang udover plakater og strips. Valgbrochurerne bør optimalt uddeles i folks postkasser kort før valget, helst i weekenden november. Giv partiet god omtale! Du kan yde endnu et vigtigt bidrag ved at give partiet god omtale. Vær ikke bange for at fortælle naboer, kollegaer og venner at du stemmer konservativt. For i al beskedenhed findes der ikke et mere helstøbt og fornuftigt parti. Andre partier forfølger en ultraliberal eller socialistisk utopi eller blot mere offentlig kontrol. Derimod er en konservativ stemme en garanti for, at Assens kommune vil arbejde mod en vision om at være den kommune, hvor borgerne oplever størst sammenhold og fællesskab. Og vi vil være den kommune, som virksomheder finder mest attraktiv i Danmark. Så kom og bak op om parti og kandidater. Vi har brug for dig, og din hjælp vil blive værdsat.

11 Alle vil udvikling ingen vil forandring. - Søren Kierkegaard Af Michael Størzer, Byrådskandidat Som byrådskandidat har jeg fulgt lokalpolitikernes arbejde i Assens kommune på tæt hold. Tre gange har jeg været indkaldt som suppleant til byrådsmøder for enten Ole Møller eller Truels Schultz. Det har været lærerigt, inspirerende, og til tider frustrerende, at se på demokratiets udfoldelse i praksis. Al respekt for det arbejde som Ole og Truels har udført. Det kræver indsigt, vilje og gode kommunikationsevner at gøre sine holdninger gældende. Især fordi det røde flertal samtidigt har kommunens bureaukrati i ryggen af jurister, eksperter og sagsbehandlere. Det kan minde om Don Quixotes kamp mod vindmøller. Apropos vindmøller har mange byrådssager haft karakter af at dele vandene på tværs af fløje og partier. De mest åbenlyse sager er, foruden vindmøller, debatten om flis på havnen, taxabevillinger og den berygtede skorsten. Kendetegnende for disse diskussioner har været udfoldelsen af store følelser. Men i virkeligheden bærer langt de fleste byrådssager præg af at være ekspeditionssager, hvor dagsordenen er tilrettelagt af kommunens administration efter først at have begravet politikerne i papir. Tilsammen udgør det en struktur som kvæler det selvstændige initiativ, og kun levner plads til et ja eller nej i byrådssalen. Derfor er det ikke nok for politikerne blot at have de rigtige meninger hvis man vil ændre på tingene. Det er også nødvendigt at besidde en dybere viden, initiativ og kampgejst for at få sine idéer gennemført, og undgå at drukne i bureaukrativældet. Vi nye kandidater medbringer selvfølgelig vores klassiske konservative holdninger. Styr på økonomien, kvalitet i beslutningerne, frihed og ansvar. Vores vision er at gøre Assens kommune til Danmarks mest attraktive kommune for virksomheder. Og vi vil samtidigt gøre kommunen til det sted hvor borgerne oplever størst sammenhold og fællesskab Men for at det skal lykkedes skal vi have mere end blot din stemme. Du skal også være den som vi lytter til når politikken berører dig. For kun i fællesskab kan vi skabe den nødvendige forandring.

12 Skattevæsenet skal tilbage på ret kurs Af Brian Mikkelsen Danmark har verdens højeste skattetryk og efterhånden også verdens mest aggressive skattevæsen. Eller snarere skatteuvæsen. Enhver skal naturligvis betale sin skat, men SKAT er ved at udvikle sig til en myndighed, der frem for at være til for borgerne synes at have som mål i sig selv at genere udvalgte skatteydere. Det kan ikke være rigtigt. SKAT s adgang til privat ejendom skal kræve dommerkendelse Derfor skal borgerne og virksomhederne styrkes i mødet med SKAT ved hjælp af en konkret 7-punktsplan, så der igen kommer retfærdighed, proportionalitet og ligeværdighed ind i systemet. I dag har SKAT på mange måder videre beføjelser end politiet. Det skal ændres, så SKAT ikke længere uden dommerkendelse eksempelvis kan gå ind i folks private haver eller indhente omfattende, personfølsomme oplysninger. Det bør kun ske i meget alvorlige og hastende sager. Skatteydere, som vinder over SKAT, skal have omkostningsdækning Tidligere kunne borgere, der vinder over SKAT, få dækket omkostningerne til sagkyndig bistand. Det blev med skattereformen i 2009 afskaffet for fonde og virksomheder. Ændringen har medført, at virksomheders omkostningsdækning er faldet med 34 mio. kr., mens skatteministeriet omvendt har brugt 7 mio. kr. mere på bistand hos Kammeradvokaten. Det udgør en skævvridning af styrkeforholdet mellem SKAT og skatteyderne, og omkostningsgodtgørelsen bør derfor genindføres. Forældelsesfrister og almindelige retsprincipper skal respekteres Desuden må forældelse af skattesager respekteres. Det skal præciseres, hvor lang tid tilbage SKAT kan forlange dokumentation.

13 - 2 - SKAT og skatteministeren har en opfattelse af, at oplysninger kan indhentes ti år tilbage, selvom den ordinære ligningsfrist er 3 år. Hjemmelen til denne adfærd er højst usikker. Det må præciseres, hvilke forældelsesfrister der skal gælde. Endvidere skal god forvaltningsskik reetableres eksempelvis ved, at der gives større mulighed for tildeling af ny sagsbehandler, når en sag kører af sporet. Det gælder sager som Mette Bachers, hvis forhold til medarbejdere i SKAT kom i vejen for et godt sagsforløb. Flere sager, herunder den om Kasi-Jesper, vidner om en kultur, hvor der pranges med borgerne og arbejdes ud fra ønsket om at styrke statskassen frem for at følge loven og almindelige retsprincipper. Sagen om Camilla Vest giver indtryk af en lemfældig omgang med praksis, hvor borgerne ikke nødvendigvis ender med at være lige for loven. Der er brug for klare retningslinjer for udlandsdanskere, og SKAT s retssikkerhedschefs arbejde skal styrkes. Det skal være slut med dummebøder Ifølge skattekontrolloven kan skatteborgere straffes for at give forkerte eller vildledende oplysninger til SKAT, hvis vildledningen sker bevidst eller groft uagtsomt, hvilket vil sige, at borgeren burde have vidst, at oplysningerne var forkerte. I de tilfælde, hvor fejlen kan tilskrives revisor, er det revisoren, der får bøden. Det er i orden. Men ifølge skatterådsformand Hanne Søgaard Hansen har SKAT brugt reglerne til at udskrive bøder for blot fodfejl til revisorerne, og dette må høre op. Det synspunkt bakkes op af formanden for Danske Revisorers skatteudvalg, John Bygholm, der har vurderet, at bøderne typisk varierer fra 5000 kr. og helt op til kr. Følg Assens konservative vælgerforening på facebook: https://www.facebook.com/groups/assenskonservative/ Vi er også på Det Konservative Folkepartis hjemmeside:

14 Landsrådsmøde 2013 i København Af Michael Størzer, Folketingskandidat Poul-Erik Chortsen og Michael Størzer til Landsråd Weekenden september var der konservativt landsråd i Tivolis nye pompøse kongrescenter. Formand Poul-Erik og undertegnede kørte som delegerede fra Assens vælgerforening derover lørdag morgen i strålende solskin. Vi havde planlagt at deltage debatten på første dagen, hvor der bl.a. skulle tages stilling til partiets holdning på væsentlige politikområder. Især vigtigt var præsentation og godkendelse af partiets EU-politik, som skal forsøge at samle tilhængere og kritikere indenfor partiet. Samme eftermiddag var der også valg af formand og næstformand. Dermed havde vi på forhånd fravalgt aftenens store middag og efterfølgende galla. Ej heller deltog vi i søndagens brunch og kandidatvalg til europaparlamentet. Både Poul-Erik og jeg kunne ikke afse en hel weekend til politik. Jeg selv havde forpligtet mig til at holde mine børn og hustru ved selskab om søndagen. Det var mit første landsråd. Og selvom vi havde fravalgt en del af arrangementet, fik vi absolut en god og udbytterig oplevelse. Efter at være blevet budt velkommen (Helge Adam Møller tog sig specielt af en ny delegeret som mig) trådte vi ind i den store sal med 1200 deltagere, hvor deltagerne fra Fyn var placeret sammen ved det ene langbord. Der var således rig lejlighed til at hilse på de konservative partifæller som jeg i mange tilfælde ellers kun har kommunikeret med via mails. Når jeg lod man blikket vandre ud over forsamlingen fik jeg hurtigt øje på en del konservative koryfæer. Henning Dyremose, Poul Schlüter, Per Stig Møller jo, alle de kendte var der også! Dagsordenen sat i gang. Men der var ikke afsat tid til at dvale ved persongalleriet særligt længe. Efter at have sunget I Danmark er jeg født, blev første punkt på dagsordenen, valg af formand, hurtigt sat i gang. Og kort efter brød dagens første akklamation løs da Lars Barfoed blev genvalgt. Michael Ziegler, borgmesteren fra Høje Tåstrup og

15 - 2 - kendt fra lærerkonflikten, samt Lars Henrik Hejlesen fra Nordjyllands Storkreds blev valgt som næstformænd. Så var det tid til et særligt indslag fra Det Konservative Folkepartis søsterpartier. Fra Norge kom der nogle venlige råd om hvordan det kræver tålmodighed og vælgerkontakt at vinde et valg. Personligt hæftede jeg mig ved tilstedeværelsen af formanden for Tanzanias største oppositionsparti, HAI. Tanzania er et land som er midt i en omstillingsproces til demokrati, og den ærværdige og ydmyge taler Hr. Freeman A. Mbowe, blev for blot 5 måneder siden var udsat for et attentatforsøg i sit hjemland involverende maskinpistoler og raketter. Flere gange havde han oplevet at blive arresteret og sat i fængsel, fordi den nuværende præsident havde glemt at landet nu var et demokrati. Politiske indstillinger. Der var ni politiske indstillinger sat til afstemning. Langt de fleste var der rørende enighed om. Jeg tænkte flere gange for mig selv, at jeg sjældent oplever at sidde i en forsamling hvor alle er så enige om vores holdninger i politik. Det var afslappende og behageligt at være omgivet af så fornuftige mennesker for en gangs skyld. Indstillinger var som følger; 1. Arveafgiften er urimelig og et bureaukratisk uvæsen. Staten tager allerede beskattede penge og ødelægger familievirksomheder og landbrug. Den skaber splittelse på bekostning af tryghed og sammenhold i familierne. Sverige har vist vejen. Væk med den. 2. Frit valg af velfærdsydelser bør være naturligt. Sådanne ydelser skal ikke være et offentligt monopol. Det er borgeren der er kunden, ikke politikerne. 3. Privatliv frem for registrering. Det skal være muligt at leve uforstyrret af statsmagten, som ikke må udvikle sig til et Big Brother samfund. SKATs beføjelser skal begrænses og bankhemmeligheder mv. bør kræve en dommerkendelse. 4. Nej til automatiske tilskud og fradrag baseret på civilstand og samlivsformer. Nytænkning er krævet, så offentlige myndigheder ikke skal involvere sig i hvordan individet har valgt at leve, og så det ikke længere er muligt at spekulere i kassetænkning når man vælger samlivsform. 5. Afskaf registreringsafgiften. Der forslås i stedet en vejfond baseret på brugerafgift, som alene skal dække vedligeholdelse og udvidelse af infrastrukturen. 6. Et forslag vil afskaffe 30 forskellige afgifter på dagligvarer for at stoppe butiksdød og grænsehandel. Forslaget blev modtaget positivt, men Vibeke Qvist, Chef for centerforeningen i Frederiksberg Centret, mente at man burde tænke større. For detailhandlen havde tabt store markedsandele til den udenlandske

16 nethandel, som ikke betalte dansk moms. Så alle bliver ramt af de rekordhøje afgifter i Danmark borgere, virksomheder og handel. 7. Fra Nordsjællands kredse ønskede man et lovgivningsloft. Et sympatisk forslag, som man bør have i baghovedet når ny lov vedtages. Mere lov gør tingene mere kompliceret og giver næring til maksimalstaten. Men ledelsen anså det ikke realistisk muligt at fjerne lov sten for sten i samme takt med vedtagelsen af ny. 8. Til gengæld kom folketingspolitikerne og ledelse i mindretal i sagen om den nye offentlighedslov. Her var kravet at fjerne de omdebatterede 22, 24 & 27 i loven. Disse paragraffer gør det muligt for en minister at skjule oplysninger for offentligheden. Sager som Mette Frederiksens skjulte dagpengetal og Farum-sagen var aldrig blevet opdaget hvis den nye lov havde været i kraft dengang. Til min glæde blev indstillingen vedtaget. Kritikere argumenterer, at partiet fremstår utroværdig ved at stå alene med den holdning inden lovens evaluering om 3 år. 9. Afskaffelse af SU. Et lånebaseret statsgaranteret SU system bør træde i stedet. Indstillingen blev ikke vedtaget trods mange positive effekter ved forslaget. Min egen holdning er at tiden ikke er moden endnu for forslaget. Det skal ses i lyset af, at danskere som det første i overgangen til at være selvstændige skal forgælde sig. Den dag hvor ungdommen kan flytte hjemmefra, tage en uddannelse og selv klare en husholdning uden at tvinges i gæld ser jeg gerne forslaget på bordet igen. EU program Et stærkt Danmark i et fælles Europa. Det sidste store punkt på lørdagens dagsorden var vedtagelsen af partiets EU politik. Umiddelbart en gotisk knude, selvom kun meget få i dag er ubetinget tilhængere af EU. Skulle det overhovedet vise sig muligt at binde tilhængere og modstandere sammen i en fælles erklæring? De fleste anerkender EU som et fredsskabende projekt. Ikke blot efter Anden verdenskrig, men også i nutidens Balkan etc. Flertallet er også positive overfor det indre marked. Men kritikken bliver langt mere udbredt når det gælder en fælles valuta og de mange direktiver, som opfattes som indblanding i indre anliggender. Man ønsker et mellemnationalt EU, - ikke et overnationalt EU. Derfor var tonen på kongressen et ja, men ikke et halleluja. Det lå dog hurtigt klart at partiets EU-program 2013 ville blive vedtaget, så både Poul-Erik og jeg sneg os ud i foyeren under talerækken, hvor vi hilste på nogle partifæller over en fadøl. Men da var det også blevet sidst på eftermiddagen, og kort efter kørte vi hjem mod Fyn. Et storslået arrangement i flotte rammer. Men vigtigst er partiet kommet et skridt videre. Der er skabt større enighed og fælles fodslaw for partiets politik, og viljen og troen på et godt kommunalvalg er absolut til stede. Nu er det vores tur til at tage dette udbytte med til Fyn. - 3

Nr. 4 December 2013 Årgang 7

Nr. 4 December 2013 Årgang 7 Nr. 4 December 2013 Årgang 7 Foreningen ønsker De konservative medlemmer en glædelig jul Bestyrelsen: Formand (2013-2014) Næstformand (2013-2014) Poul-Erik Chortsen Peder Vester Henriksen Parkvej 66, 5492

Læs mere

Vedtægter for Odense Konservative Vælgerforening

Vedtægter for Odense Konservative Vælgerforening Vedtægter for Odense Konservative Vælgerforening 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Odense kommune, i daglig tale Odense Konservative Vælgerforening (OKV). Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

Nr. 1 Marts - juni 2012 Årgang 6

Nr. 1 Marts - juni 2012 Årgang 6 Nr. 1 Marts - juni 2012 Årgang 6 Tegning af Birthe Knudsen Formand Næstformand Poul-Erik Chortsen Michael Pedersen Parkvej 66, 5492 Vissenbjerg Teglværksvej 18, Skalbjerg, 5492 Vissenbjerg Tlf. 6447 1311,

Læs mere

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Helsingør Kommune, i daglig tale Konservative i Helsingør. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vedtægter

Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vedtægter Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune Vedtægter VEDTÆGTER for Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune,

Læs mere

Nr. 2 September 2012 Årgang 6

Nr. 2 September 2012 Årgang 6 Nr. 2 September 2012 Årgang 6 ORGANISATION Formand Poul-Erik Chortsen Næstformand Michael Pedersen Kasserer Anette Fløjborg Sekretær & kartoteksholder Erling G. Knudsen Bladudvalg (nyhedsbrev) Michael

Læs mere

Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart

Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Middelfart Kommune, i daglig tale Konservative i Middelfart. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

Nytårshilsen fra formanden

Nytårshilsen fra formanden december 2014 Nytårshilsen fra formanden Kære socialdemokrater Vi forlader snart 2014, og jeg vil derfor gerne sige jer alle tak for et godt år. Det har været et år, hvor en desværre decimeret S- gruppe

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

OBS! GENERAL- FORSAMLINGS- INDKALDELSE I DETTE NR. 26. JANUAR 2012. Foreningsblad for Det Konservative Folkeparti i Assens Kommune

OBS! GENERAL- FORSAMLINGS- INDKALDELSE I DETTE NR. 26. JANUAR 2012. Foreningsblad for Det Konservative Folkeparti i Assens Kommune s- nyt ynspunkt Det Konservative Folkeparti Foreningsblad for Det Konservative Folkeparti i Assens Kommune Assens - Glamsbjerg - Haarby - Vissenbjerg - Tommerup - Aarup Nr. 4 December 2011 Årgang 5 OBS!

Læs mere

Kristian Jensens tale. v. Venstres Landsmøde 2012 i Herning *** Det talte ord gælder ***

Kristian Jensens tale. v. Venstres Landsmøde 2012 i Herning *** Det talte ord gælder *** Kristian Jensens tale v. Venstres Landsmøde 2012 i Herning Det talte ord gælder 367 dage. 3 timer. 32 minutter. Det er lige nøjagtig så lang tid, vi har. Så lukker valglokalerne til kommunal- og regionsvalget

Læs mere

Hvad kan vi lære af kommunalvalgene 2009 - og hvad er vigtigste temaer for 2013

Hvad kan vi lære af kommunalvalgene 2009 - og hvad er vigtigste temaer for 2013 Hvad kan vi lære af kommunalvalgene 2009 - og hvad er vigtigste temaer for 2013 Roger Buch Forskningschef, Ph.d., cand.scient.pol. Danmarks Medie- og Journalisthøjskole Kan det ikke være ligegyldigt? -

Læs mere

Efter velkomst og fællessang blev Jan valgt som ordstyrer og Grethe som referent.

Efter velkomst og fællessang blev Jan valgt som ordstyrer og Grethe som referent. SF Grethe Referat af generalforsamling 03.03.13 Efter velkomst og fællessang blev Jan valgt som ordstyrer og Grethe som referent. Stemmeudvalg blev nedsat Formandens beretning: Inge kommenterer den skriftlige

Læs mere

FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU

FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU ESBJERG KOMITÉEN Marts 2014 Fra vores telt 1. maj i Gryden Kom og mød Ole Nors fra 3F Aalborg Indhold: - Generalforsamlingen - Aktiviteter i 2014 se medsendte - Valgtræf i København

Læs mere

Baggrund for dette indlæg

Baggrund for dette indlæg Baggrund for dette indlæg For nogle år siden skrev jeg op til et valg nogle læserbreve; mest om de ideologiske forskelle mellem Socialdemokraterne og Venstre. Jeg skrev en hel serie af læserbreve om dette

Læs mere

Vedtægter for SF København

Vedtægter for SF København Vedtægter for SF København 1 Navn og formål 1.1. Organisationens navn er SF Socialistisk Folkeparti, København, i daglig tale SF København. 1.1 SF København er underlagt SF Socialistisk Folkepartis generelle

Læs mere

Digitalisering set i et borgerperspektiv og i lyset af kommunalvalg 2009. Roger Buch Lektor Ph.D, cand.scient.pol. Journalisthøjskolen

Digitalisering set i et borgerperspektiv og i lyset af kommunalvalg 2009. Roger Buch Lektor Ph.D, cand.scient.pol. Journalisthøjskolen Digitalisering set i et borgerperspektiv og i lyset af kommunalvalg 2009 Roger Buch Lektor Ph.D, cand.scient.pol. Journalisthøjskolen Hvem er han? Forsker siden 1993. Først ved Institut for Statskundskab,

Læs mere

Det må og skal være ambitionen for enhver politiker, og det er det selvfølgelig også for mig.

Det må og skal være ambitionen for enhver politiker, og det er det selvfølgelig også for mig. Grundlovstale Mike Legarth 5.juni 2014 165 år. Det er en gammel institution, vi fejrer i dag, og jeg bliver glad hvert år, når jeg dagen inden Grundlovsdag læser, hvad Grundloven egentlig har betydet for

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse om EU-parlamentsvalget 2014

Spørgeskemaundersøgelse om EU-parlamentsvalget 2014 Spørgeskemaundersøgelse om EU-parlamentsvalget 2014 Om undersøgelsen Artiklen er skrevet på baggrund af en spørgeskemaundersøgelse, som Enhedslisten har fået foretaget af analysebureauet &Tal. Ønsket er

Læs mere

VEDTÆGTER DANSK FOLKEPARTIS LANDSORGANISATION

VEDTÆGTER DANSK FOLKEPARTIS LANDSORGANISATION VEDTÆGTER DANSK FOLKEPARTIS LANDSORGANISATION CHRISTIANSBORG 1240 KØBENHAVN K 1 Nærværende vedtægter er vedtaget på landsorganisationens stiftende møde i Idrættens Hus i Vejle lørdag den 27. april 1996.

Læs mere

Ø-posten, 1. udgave juli 2013. Leder... 1. Regionsrådsvalg... 2. Støtte til valgkamp i Aalborg... 3

Ø-posten, 1. udgave juli 2013. Leder... 1. Regionsrådsvalg... 2. Støtte til valgkamp i Aalborg... 3 Indholdsfortegnelse Leder... 1 Regionsrådsvalg... 2 Støtte til valgkamp i Aalborg... 3 Deltag i næste folketingsvalgkamp med Enhedslisten Aalborg... 4 Bliv kandidat til kommunalvalget... 4 Kalenderen...

Læs mere

Jeg har glædet mig til i dag til kampdagen sammen med jer. Og der er meget på spil i år.

Jeg har glædet mig til i dag til kampdagen sammen med jer. Og der er meget på spil i år. 1. maj tale 2015 (Det talte ord gælder) Kære alle sammen Jeg har glædet mig til i dag til kampdagen sammen med jer. Og der er meget på spil i år. Men jeg vil gerne starte med at fortælle om mit besøg hos

Læs mere

Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013

Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013 Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013 Bestyrelsens beretning for året 2012 til generalforsamlingen den 12. januar 2013. Så er der gået et år igen, og vi er samlet for at prøve at lave status

Læs mere

Håndbog for vælgere. Jens Baunsgaard. SejsData

Håndbog for vælgere. Jens Baunsgaard. SejsData Håndbog for vælgere Jens Baunsgaard SejsData 1. udgave 2012 EAN 9788789052007 ISBN-13 978-87-89052-00-7 E-mail sejsdata@hotmail.com 2 Indhold Indledning... 4 Oversigt over valgsystemet... 5 Valgkampen

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Der er blevet afholdt ordinær generalforsamling i foreningen Garantloekken lørdag den 28. marts 2015 kl. 14 i Actionhouse, Løkken.

Der er blevet afholdt ordinær generalforsamling i foreningen Garantloekken lørdag den 28. marts 2015 kl. 14 i Actionhouse, Løkken. Referat fra Garantloekkens generalforsamling Der er blevet afholdt ordinær generalforsamling i foreningen Garantloekken lørdag den 28. marts 2015 kl. 14 i Actionhouse, Løkken. Referat Indledning: Rigtig

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 27. oktober. 2014 i Gørslev Forsamlingshus

Referat fra generalforsamlingen den 27. oktober. 2014 i Gørslev Forsamlingshus Referat fra generalforsamlingen den 27. oktober. 2014 i Gørslev Forsamlingshus Formanden, Linda Andersen, bød de forsamlede lokale beboere velkommen til landsbyforeningens første ordinære generalforsamling.

Læs mere

Helle Sjelle. Fordi det er dit valg om din hverdag

Helle Sjelle. Fordi det er dit valg om din hverdag Helle Sjelle Fordi det er dit valg om din hverdag Læs om... Et valg om din hverdag Politik handler om din hverdag... side 2 Dine børn skal lære at læse, skrive og regne ordenligt Vi skal have fagligheden

Læs mere

Indfødsretsprøven. Tid: 45 minutter. Hjælpemidler: Ingen. 3. juni 2010. Prøvenummer

Indfødsretsprøven. Tid: 45 minutter. Hjælpemidler: Ingen. 3. juni 2010. Prøvenummer Indfødsretsprøven 3. juni 2010 Hjælpemidler: Ingen Tid: 45 minutter Navn CPR-nummer Dato Prøvenummer Prøveafholder Tilsynsførendes underskrift SPØRGSMÅL TIL INDFØDSRETSPRØVE Indfødsretsprøven er en prøve,

Læs mere

Radikale Venstre Thy Mors Vi kæmper for kulturen, naturen og nærdemokratiet

Radikale Venstre Thy Mors Vi kæmper for kulturen, naturen og nærdemokratiet Referat fra Radikale Venstre Thy Mors generalforsamling onsdag d. 17. april 2013 kl. 19.30 i Plantagehuset 1. Valg af dirigent, sekretær og stemmetællere Henrik Bolt Jørgensen valgtes til dirigent og Peter

Læs mere

Odense fik ny energi

Odense fik ny energi Odense Konservative Avis Odense fik ny energi Generalforsamlinger Se indkaldelserne inde i bladet December 2005 12. årgang nummer 6 Vi gjorde det! Af Steen Møller Enkelte trak på smilebåndet, da Jan Boye

Læs mere

Formand Morten Olsen bød velkommen og gik straks over til dagsordenen:

Formand Morten Olsen bød velkommen og gik straks over til dagsordenen: Referat fra ejerforeningen matr.nr. 27 C Nørre Tranders Sofievej 40-246, 9000 Aalborg - generalforsamling onsdag den 13. januar 2010 kl. 19.00, afholdt i gildesalen i kælderen. Repræsenterede var følgende

Læs mere

Rudersdal. Grundlovsmøde TEMA: VALG. Søndag den 5. juni fra kl. 11.45 i den gl. Præstegårdshave, Birkerød

Rudersdal. Grundlovsmøde TEMA: VALG. Søndag den 5. juni fra kl. 11.45 i den gl. Præstegårdshave, Birkerød Rudersdal Nr. Grundlovsmøde 2 - maj 2011 TEMA: VALG Søndag den 5. juni fra kl. 11.45 i den gl. Præstegårdshave, Birkerød Rudersdal Konservative Vælgerforening holder atter i år Grundlovsmøde. Denne gang

Læs mere

Fradrag får danskerne til at købe hvidt

Fradrag får danskerne til at købe hvidt 2 Foto Ricky John Molloy Fradrag får danskerne til at købe hvidt En ny spørgeundersøgelse fra YouGov peger på, at håndværkerfradraget på 5.000 kroner får danskerne til at hive boligprojekterne frem fra

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 2. kvartal 2013.

NØDEBO NIMBUS NYT. 2. kvartal 2013. NØDEBO NIMBUS NYT 2. kvartal 2013. I dette nummer: Bestyrelsen Referat af generalforsamlingen Bestyrelsens årsberetning Invitation og tilmelding til Sommerturen sammen med svenskerne Kalenderen Bestyrelsen:

Læs mere

Tegning: Birthe Knudsen. Nr. 3 Oktober 2012 Årgang 6

Tegning: Birthe Knudsen. Nr. 3 Oktober 2012 Årgang 6 Tegning: Birthe Knudsen Nr. 3 Oktober 2012 Årgang 6 Formand Næstformand Poul-Erik Chortsen Michael Pedersen Parkvej 66, 5492 Vissenbjerg Teglværksvej 18, Skalbjerg, 5492 Vissenbjerg tlf. 6447 1311, mobil

Læs mere

Det Konservative Folkeparti i Svendborg Kommune. Ordinær generalforsamling. Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.00

Det Konservative Folkeparti i Svendborg Kommune. Ordinær generalforsamling. Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.00 Dagsorden: Det Konservative Folkeparti i Svendborg Kommune Ordinær generalforsamling Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.00 Hotel Svendborg, Centrumpladsen 1, 5700 Svendborg Velkomst og valg af stemmetællere.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Inden generalforsamlingen gik i gang, bød Brian velkommen til hans arbejdsplads, og fortalte lidt om stedet, og det der foregår der.

Inden generalforsamlingen gik i gang, bød Brian velkommen til hans arbejdsplads, og fortalte lidt om stedet, og det der foregår der. Ordinær generalforsamling i Modelsejlklubben den 10. marts 2012 Afholdt på Christianshavns brandstation Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til godkendelse

Læs mere

5. Enhver kan optages som medlem af partiet og eventuelt en lokalkreds, når vedkommende anerkender Retsforbundets idéprogram.

5. Enhver kan optages som medlem af partiet og eventuelt en lokalkreds, når vedkommende anerkender Retsforbundets idéprogram. RETSFORBUNDETS VEDTÆGTER Navn og formål 1. Partiets navn er Retsforbundet. 2. Eventuelle misbrug indberettes til landsledelsen. Landsledelsen træffer afgørelse om eventuel forfølgelse af sagen. 3. Partiets

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Se bankens annonce. Tilmelding på tlf. 97 37 62 48 senest fredag den 15. februar. Vi kan max være 40 i alt, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Evt.

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

Grundejerforeningen Lille Grundet

Grundejerforeningen Lille Grundet Grundejerforeningen Lille Grundet Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 26. april 2006 i Kobbelhusenes fælleshus Ringdams Kobbel. 1. Velkomst og valg af dirigent og referent Formand Finn Lindgaard

Læs mere

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen Kære medlem Brush up kursus for frigivne roere og turpas Hvis du ikke har fået roet ret meget siden frigivelsen eller måske slet ikke, og er utryg ved at skulle i en kajak til foråret. Så er her et tilbud

Læs mere

Fra broen ved Marius Pedersen 2012-2

Fra broen ved Marius Pedersen 2012-2 Fra broen ved Marius Pedersen 2012-2 Siden sidst Torsdag den 19 januar var der foredrag i Friskolen hvor tidligere højskolelærer Per Sonne fortalte om Frithof Nansen der krydsede Grønlands indlandsis.

Læs mere

Præmie overrækkelse kl. 09.15

Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden - Generalforsamling Sektion 21 Præmie overrækkelse kl. 09.15 Søndag den 05. januar 2014 -Ringsted klubhus kl. 10.15 Punkt. 1 Punkt. 2 Punkt. 3 Punkt. 4 Valg af dirigent Togo Bjergfelt 0151 Hvalsø

Læs mere

Vedtægter for. Skiveegnens Radikale. Side 1 af 5

Vedtægter for. Skiveegnens Radikale. Side 1 af 5 Vedtægter for Skiveegnens Radikale Side 1 af 5 Vedtægter for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale 1. Medlemmer af Det Radikale Venstre, der er bosiddende i Skivekommune, er medlem af kommuneforeningen.

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken 14. årgang Kære Venner af Fortet Dette FORTNYT er en udgave med forskellige praktiske informationer til medlemmerne; først og fremmest invitationen til udflugten til Beredsskabsbunkeren i Bernstorffparken.

Læs mere

VEDTÆGTER VEDTÆGTER FOR DANSK SAMLING Stiftet 1936

VEDTÆGTER VEDTÆGTER FOR DANSK SAMLING Stiftet 1936 D VEDTÆGTER VEDTÆGTER FOR DANSK SAMLING Stiftet 1936 ANSK SAMLING er en folkelig bevægelse, der vil samle og styrke det, som forener alle danske: fædreland og modersmål. I navnet Dansk Samling fastholdes

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Januar 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk Kære medlemmer af lokalafdeling Fyn Sjældent har adoption fyldt så meget i medierne som i de forløbne måneder, og bevågenheden har været stor også politisk. For en adoptivfamilie er denne bevågenhed både

Læs mere

FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU

FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU ESBJERG KOMITÉEN Marts 2009 Fra generalforsamlingen 2009 Indhold: - Generalforsamlingen den 6. februar Årsplan 2009 Delegeretvalg til landsmødet 31. marts Mød Hans Henrik Larsen

Læs mere

Rejseplanen guider dig til dit nærmeste valgsted

Rejseplanen guider dig til dit nærmeste valgsted Rejseplanen guider dig til dit nærmeste valgsted Rejseplanen har indgået et samarbejde med KL, Danske Regioner og Økonomi- og Indenrigsministeriet, der tilsammen udgør parterne bag kampagnen Tænk dig om

Læs mere

Pressemøde dagen før Folketingsvalg 17. juni 2015. (Det talte ord gælder)

Pressemøde dagen før Folketingsvalg 17. juni 2015. (Det talte ord gælder) Pressemøde dagen før Folketingsvalg 17. juni 2015 (Det talte ord gælder) Valgkampen er nu inde i den absolut sidste fase. Om godt 20 timer går danskerne til stemmeurnerne. Det er nu, der skal tages stilling.

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU1 den 11/01 2012 Egypten den 20. januar 2012 Til stede: Ikke til stede: Formand: Anker Haldbæk (AH) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand: Anni Sørensen (AS) Seniorleder:

Læs mere

Cavling-komiteen. Ang. Cavling-prisen 2010

Cavling-komiteen. Ang. Cavling-prisen 2010 Cavling-komiteen Ang. Cavling-prisen 2010 Metoderapport for afdækningen af socialdemokraternes formand Helle Thorning-Schmidts mands skatteforhold. B.T. 2010. Indstillet: Thomas Nørmark Krog og Kasper

Læs mere

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET Guide -Skab synlighed om jeres arrangement Skal I have stablet et arrangement på benene og vil I gerne have nogle tips til, hvordan I kan nå ud til andre end jeres eksisterende medlemmer? Så tjek nedenstående

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i H/F Sydgrænsen, mandag d. 29. juni 2009, kl. 19,00. Formand Jørgen Gyldenbo bød velkommen til generalforsamlingen.

Referat fra Generalforsamlingen i H/F Sydgrænsen, mandag d. 29. juni 2009, kl. 19,00. Formand Jørgen Gyldenbo bød velkommen til generalforsamlingen. Referat fra Generalforsamlingen i H/F Sydgrænsen, mandag d. 29. juni 2009, kl. 19,00. Formand Jørgen Gyldenbo bød velkommen til generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent. Generalforsamlingen valgte Arne

Læs mere

Dansk Musiker Forbund Viborg afd.

Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Ordinær Generalforsamling Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Torsdag d. 27. februar 2014 kl. 18.00 Hjarbæk Kro Bestyrelsen er vært ved en omgang biksemad og hvad der tilhører. Dagsorden: 1. 2. Velkomst

Læs mere

Statsminister Helle Thoming-Schmidts tale ved Folkemødet på Bornholm 12. juni 2015

Statsminister Helle Thoming-Schmidts tale ved Folkemødet på Bornholm 12. juni 2015 Statsminister Helle Thoming-Schmidts tale ved Folkemødet på Bornholm 12. juni 2015 (Det talte ord gælder) Kære alle sammen. Hvor er det dejligt at være tilbage på Bornholm. Det er godt at mærke Folkemødets

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 24. marts 2003 Korsagergaard Vejlegårdsvej 121

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 24. marts 2003 Korsagergaard Vejlegårdsvej 121 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 24. marts 2003 Korsagergaard Vejlegårdsvej 121 Dagsorden:. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om det forløbne år. 3. Kassererens fremlæggelse af

Læs mere

Se eller gense Margrethe Vestagers tale på landsmødet

Se eller gense Margrethe Vestagers tale på landsmødet 1.oktober 2013 En solbeskinnet septemberweekend holdt Radikale Venstre sit årlige landsmøde. Afstemninger, taler, comeback til en Helveg og overraskelsesvisit fra en Price var blot nogle af højdepunkterne.

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Forældreforeningen ved Skt. Josefs Skole 22. september 2008

Referat fra ordinær generalforsamling i Forældreforeningen ved Skt. Josefs Skole 22. september 2008 Referat fra ordinær generalforsamling i Forældreforeningen ved Skt. Josefs Skole 22. september 2008 Vedlagt: Bilag 1: Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2007 Bilag 2: Regnskab for perioden 01.09.2007

Læs mere

Klage over administration af lovgivning om valgplakater og agitation ved kommunalvalget

Klage over administration af lovgivning om valgplakater og agitation ved kommunalvalget Til Kommunalbestyrelsen i Vordingborg Vordingborg den 22. november 2013 Klage over administration af lovgivning om valgplakater og agitation ved kommunalvalget Liberal Alliance klager hermed over følgende

Læs mere

Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 30. marts 2013 kl. 19.00 Multicentret, 4720 Præstø

Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 30. marts 2013 kl. 19.00 Multicentret, 4720 Præstø Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 30. marts 2013 kl. 19.00 Multicentret, 4720 Præstø Formanden Steen Sønderup bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Vedtægter for Storkreds Sjælland Alternativet Vedtaget i Sorø d. 4. oktober 2014

Vedtægter for Storkreds Sjælland Alternativet Vedtaget i Sorø d. 4. oktober 2014 Vedtægter for Storkreds Sjælland Alternativet Vedtaget i Sorø d. 4. oktober 2014 Vedtægter for Storkreds Sjælland - ALTERNATIVET 1 Navn og omfang Stk. 1. Navnet på storkredsen er Sjælland, herefter i vedtægterne

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl.

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. No. 1½ 2009 Medlemsblad for Damptromleklubben Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. 12 00 Damptromleklubben Bent Delfs "Truelskærgård" Næsbygade 2, Næsby-Orø

Læs mere

Referat af mødet: Bevar Rolfsted Skole 10. juni kl. 19-21.30

Referat af mødet: Bevar Rolfsted Skole 10. juni kl. 19-21.30 Referat af mødet: Bevar Rolfsted Skole 10. juni kl. 19-21.30 Da Faaborg-Midtfyn kommune skal spare penge i fremtiden, er der blevet udarbejdet et sparekatalog, som blev offentliggjort i maj måned. Af sparekataloget

Læs mere

Grundejerforeningen Løvsangerparken

Grundejerforeningen Løvsangerparken Generalforsamling den 12. marts 2008 Til stede personligt: nr. 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 19, 21, 23, 25, 29, 30, 31, 32, 34, 36, 38, 46, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 64, 66, 68, 70, 72, 74,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Analyse af boligjobordningens effekter på aktivitet, beskæftigelse og sort arbejde i malerfaget

Analyse af boligjobordningens effekter på aktivitet, beskæftigelse og sort arbejde i malerfaget Analyse af boligjobordningens effekter på aktivitet, beskæftigelse og sort arbejde i malerfaget Danske Malermestre har i perioden 24.-26. oktober 2012 gennemført en analyse blandt medlemmerne vedrørende

Læs mere

Tirsdag den 29. april, 2014 afholdtes ordinær generalforsamling i Asperup-Roerslev Lokaludvalg.

Tirsdag den 29. april, 2014 afholdtes ordinær generalforsamling i Asperup-Roerslev Lokaludvalg. Tirsdag den 29. april, 2014 afholdtes ordinær generalforsamling i Asperup-Roerslev Lokaludvalg. Generalforsamlingen foregik i biblioteket i Roerslev-Blankes Forsamlingshus, kl. 19.30 Dagsordenen var følgende:

Læs mere

Den danske struktur. Tre niveauer - Stat - Regioner - Kommuner. Strukturreform i 2007-14 amter bliver til 5 Regioner - 271 kommuner blev til 98

Den danske struktur. Tre niveauer - Stat - Regioner - Kommuner. Strukturreform i 2007-14 amter bliver til 5 Regioner - 271 kommuner blev til 98 VALG TIL KOMMUNER OG REGIONER Den danske struktur Tre niveauer - Stat - Regioner - Kommuner Strukturreform i 2007-14 amter bliver til 5 Regioner - 271 kommuner blev til 98 Opgavefordeling Økonomi Kommunerne

Læs mere

Roskilde Fjords Kajakklub. Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde. Sommer 2013. Weser Maraton Arbejdsdag i klubben Så blev det alvor...

Roskilde Fjords Kajakklub. Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde. Sommer 2013. Weser Maraton Arbejdsdag i klubben Så blev det alvor... Roskilde Fjords Kajakklub Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde Sommer 2013 Weser Maraton Arbejdsdag i klubben Så blev det alvor... 2 4 6 2 Weser Maraton maj 2013 Til at starte med var der

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Københavns Motorbådsklub

Københavns Motorbådsklub Københavns Motorbådsklub København d. 25. marts 2015 Referat af ordinær generalforsamling i KMK 22. marts 2015 kl. 10.00 Referent: Anders Carstensen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Årsberetning 3. Årsregnskab

Læs mere

Foreningen Lydum Mølle. Nyt

Foreningen Lydum Mølle. Nyt Foreningen Lydum Mølle Stiftet 16. september 2003 Nyt August 2012-8. årgang nr.2 Foreningen Lydum Mølle har til formål at, erhverve, eje og sikre Lydum Mølle som omdrejningspunkt for historieformidling,

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM April kvartal 2013

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM April kvartal 2013 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM April kvartal 2013 PARKINSON-EXPRESSEN April kvartal 2013 Oplag: 165 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk

Læs mere

Deltagere fortæller efter 8-ugers Mindfulness-baseret stressreduktion

Deltagere fortæller efter 8-ugers Mindfulness-baseret stressreduktion Deltagere fortæller efter 8-ugers Mindfulness-baseret stressreduktion Over 150 helt almindelige danskere har taget det 8-ugers MBSR forløb og evaluerer afslutningsvis deres udbytte, og det rører mit hjerte

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Nyhedsbrev. BEDRE PSYKIATRI Aarhus

Nyhedsbrev. BEDRE PSYKIATRI Aarhus nummer 3 Nyhedsbrev September 2013 Kristian Buhr Formand Nu må vi nok erkende, at sommeren er ovre for i år. Vi kan se tilbage en rigtig dejlig sommer med megen sol og kun meget lidt regn. I august og

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af ordstyrer: Tage Kristensen 2. Valg af skriftsfører: Lars Barslund 3. Formandens beretning:

Læs mere

Referat ar Regionsmøde i Viborg lørdag den 29.11.08.

Referat ar Regionsmøde i Viborg lørdag den 29.11.08. Referat ar Regionsmøde i Viborg lørdag den 29.11.08. 1.Velkomst Susanne bød velkommen og der var et specielt velkommen til vores nye kasserer, Erik. 2. Valg af dirigent, referent samt næste møde. Dirigent:

Læs mere

Samarbejdserklæring til borgerne

Samarbejdserklæring til borgerne Samarbejdserklæring til borgerne Det vil vi gerne Retssikkerhed i Skatteministeriet Retssikkerhed i Skatteministeriet Alt, hvad vi laver i Skatteministeriet, skal gerne give borgere og virksomheder oplevelsen

Læs mere

Gymnastikforeningen Køge Bugt

Gymnastikforeningen Køge Bugt Gymnastikforeningen Køge Bugt Stiftet den 21. september 1970 Således vedtaget på generalforsamlingen den 21. september 1970 med seneste ændringer den 7. oktober 2002 4. marts 2008 4. marts 2009 4. marts

Læs mere

Grundlovsdag er en festdag, hvor vi fejrer vores demokrati her i Danmark. Og der er meget at fejre!

Grundlovsdag er en festdag, hvor vi fejrer vores demokrati her i Danmark. Og der er meget at fejre! 1 Grundlovstale 2014 Grundlovsdag er en festdag, hvor vi fejrer vores demokrati her i Danmark. Og der er meget at fejre! Med Junigrundloven fra 1849 startede opbygningen af det moderne Danmark. Diktatur

Læs mere

Vi bakker Helle op. Ny hjemmeside: www.socialdemokraterne-holstebro.dk. August 2010

Vi bakker Helle op. Ny hjemmeside: www.socialdemokraterne-holstebro.dk. August 2010 August 2010 Vi bakker Helle op Ny hjemmeside: www.socialdemokraterne-holstebro.dk Følg vore lokale politiker, se næste arrangement. Besøg vores nye hjemmeside. Kære Socialdemokrat. Efter et flot forår,

Læs mere

Grundejerforeningen Lavendelvej 23-69, 4470 Svebølle

Grundejerforeningen Lavendelvej 23-69, 4470 Svebølle Grundejerforeningen Lavendelvej 23-69, 4470 Svebølle Referat af ordinær generalforsamling d. 8. maj 2012 Tidspunkt: Tirsdag d. 8. maj 2012 kl. 19.30 i SBI s klubhus. Mødedeltagere fremgår af bilag 1. Dagsorden:

Læs mere

ogedser Bylaugs generalforsamling den 19.03.2014 i Træfpunkt

ogedser Bylaugs generalforsamling den 19.03.2014 i Træfpunkt ogedser Bylaugs generalforsamling den 19.03.2014 i Træfpunkt Tilstede: 26 medlemmer af Gedser Bylaug. Dagsorden 1. Valg af dirigent. Valgt dirigent: Vagn Hansen 2. Valg af referent. Valgt referent: Thomas

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde hos Jan Marker, Ledreborg Allé 10 søndag den 25. maj 2014

Referat af Bestyrelsesmøde hos Jan Marker, Ledreborg Allé 10 søndag den 25. maj 2014 Referat af Bestyrelsesmøde hos Jan Marker, Ledreborg Allé 10 søndag den 25. maj 2014 Tilstede: Peter Vestergaard Charlotte Christoffersen Jan Marker Jesper Petersen Mogens Frølund Michael Jakobsen Fleur

Læs mere

Referat af Generalforsamling Sektion 21. Søndag den 04. januar 2015 i Ringsted klubhus kl. 10.15

Referat af Generalforsamling Sektion 21. Søndag den 04. januar 2015 i Ringsted klubhus kl. 10.15 Referat af Generalforsamling Sektion 21 Søndag den 04. januar 2015 i Ringsted klubhus kl. 10.15 Punkt. 1 Punkt. 2 Punkt. 3 Punkt. 4 Valg af dirigent Viggo Jakobsen 09 Slagelse valgt Konstatering af mandater

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Notat: 365 akademikere og én kloakmester

Notat: 365 akademikere og én kloakmester Notat: 365 akademikere og én kloakmester Ny undersøgelse fra Cevea viser, at de akademiske kandidater ved FT-valget 2011 havde dobbelt så stor chance for at bliver valgt ind i Folketinget. Af de opstillede

Læs mere