Medlems-information 2020

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Medlems-information 2020"

Transkript

1 Medlems-information 2020 Denne sæson har på alle måder været mærkværdig, i år har vi været nædsaget til at aflyse medlemsmødet, så nu får i det hele på skrift i stedet. Der er deadline for spørgsmål og kommentarer d 6/12. De sendes til os på bgk@bornholmsgolfklub.dk Der er mange sider at læse, så skænk dig en stor kop kaffe og skær et godt stykke kage. God fornøjelse Aftale med NGK Vi har genforhandlet aftalen med NGK, og kan heldigvis fortælle at vi er blevet enige om at fortsætte. Dog er vi blevet enige om at aftalen nu er dato bestemt, det vil sige at den træder i kraft d. 1/4 og ophører for sæsonen d 31/10. Aftalen gælder for både 18 huls-banen og 9 huls-banen. Den nye aftale ligger på hjemmesiden, til nærmere gennemlæsning. Aftale med GGK/NBGK Som noget nyt har vi jo løftet sløret for en aftale vi har indgået med GGK og NBGK. Vi har længe snakket om at vi gerne vil arbejde for et øget samarbejde mellem alle klubberne på Bornholm. Derfor mener vi dette kan være det første store skridt i den retning. Hver klub arbejder selvfølgelig for at gøre forholdene for deres medlemmer så gode som mulige, og med den nye aftale, betyder det nu at fuldtidsmedlemmer i BGK nu frit kan spille på New Course, samt har adgang til indendørscenteret i Tejn alle ugens 7 dage, fra nu og indtil aftalen evt. opsiges. Indtil videre skal den genforhandles i oktober For dette betaler BGK kr. Vi forventer at en del af de penge, vil vi hente ind på et øget salg af årskort til medlemmer fra GGK Medlemmer i NBGK har til gengæld fritspil i Rønne i aftaleperioden. Aftalen ligger på vores hjemmeside, og jeg vil meget gerne opfordre alle til at læse aftalen, da jeg kun kort har opridset den her. Vi svarer meget gerne på alle jeres spørgsmål vedrørende aftalen.

2 Greenfee aftaler BGK har fra d 1/1-21 indgået flere greenfee aftaler med klubber i resten af Danmark. Dette har vi gjort for at give vores medlemmer nogle gode fordele, når de skal på golftur rundt i Danmark, men vi har selvfølgelig også gjort det for at gøre opmærksom på vores eksistens, og derved kunne byde flere greenfee gæster velkomne på den bane vi alle sammen holder af. Frederikssund Golfklub: 50% rabat på de til enhver tid gældende greenfee priser. Ikast Tullamore Golf Club: 50% rabat på de til enhver tid gældende greenfee priser. Skovbo Golfklub: 100 kr. rabat på de til enhver tid gældende greenfee priser. Midtsjællands Golfklub: 100 kr. rabat på de til enhver tid gældende greenfee priser. Trelleborg Golfklub: 100 kr. rabat på den til enhver tid gældende greenfee. Roskilde Golfklub: 100 kr. rabat på den til enhver tid gældende greenfee. Kalundborg Golfklub: 100 kr. rabat på den til enhver tid gældende greenfee.

3 Økonomi Med udgangen af oktober måned er vores indtægter ca. kr ,- bedre end forventet. Vi har flere kontingentindtægter end budgetteret,men dette plus opvejes af færre turneringsindtægter (aflyste turneringer inkl. paragolf) og færre indtægter fra sponsorer. De omtalte kr ,- som er bedre end forventet kan reelt henføres til de kr ,- vi har fået i tilskud fra DIF/DGI og de 3 lokale Fonde Sparekassen Bornholms Fond, Brdr. Larsens Fond og Bornholms Brand. Det er i sig selv en fantastisk støtte vi her har fået, men vi skal også huske, at de penge har vi fået som følge af Corona situationen, og det er tilskud vi ikke får igen næste år. På udgiftssiden har vi brugt kr ,- mindre end budgetteret, og det skyldes færre lønudgifter og lønkompensation på i alt kr ,-. Der er også brugt kr ,- i reparation på vore buggyer, og der har på klubhuset været øgede udgifter på kr ,-, hvilket kan tilskrives et merforbrug på el, som stammer fra 2019 (det er der styr på nu) og køb af ny opvaskemaskine til Cafeen på kr ,-. Vi har de seneste 5 år betalt leasingafgift på 6 af vores buggyer, og denne periode udløb her i oktober måned, og vi har derfor betalt scrapværdien eller restværdien på kr ,-, som vi har valgt at straks afskrive. Dermed sparer vi også nævnte leasingydelser, som har udgjort kr ,- pr. år. Alt i alt kommer vi pr. 31/10 ud med en positiv afvigelse på kr ,- i forhold til budget for samme periode. Vi skønner pt. at komme ud med et samlet overskud for året på ca. kr ,-. Det er et resultat vi alle kan være rigtig godt tilfreds med, men vi skal også huske, at Rom ikke blev bygget på en dag, hvorfor det også er vigtigt de kommende år at holde igen med udgifterne. Tak til Søren Fridolf og Ejnar Kofod der bidrog med lån til vor anstrengte likviditet, og til medlemmerne for indskud af aktiekapital på kr ,-. En glædelig nyhed er også, at Nykredit har givet tilsagn om lån på kr ,- med en anslået rente på 0,12%, samt en bidragssats på 1.1% og de penge bruger vi til at indfri vores kassekredit i Sydbank, hvor vi havde et maksimum på kr ,- til en noget højere rente. Det er rigtig godt, at vi nu har fået omlagt vores gæld fra kortfristet til langfristet gæld, og til en rente tæt på 0%.

4 Investeringsønsker i Der er ikke på nuværende tidspunkt lagt endelig budget for næste år, og derfor heller ikke besluttet, hvilke investeringer der skal gennemføres. Vi ved at baneudvalget har opstillet nogle prioriterede ønsker til investeringer i 2021, 2022 og 2023, og dem vil vi overlade til Flemming at orientere om. Derudover er der ønske om, at flytte buggyerne over til langsiden på bagrummet, hvorfor dette vil kræve en overdækning. Gavlen på klubhuset ud mod puttinggreen trænger også til ny beklædning. Når og hvis buggyerne bliver flyttet, vil det også være tiltrængt at forskønne området foran klubhuset. Endelig skal vi også drøfte, hvorvidt vi årligt skal investere i 1 eller 2 brugte buggyer eller også at leje buggyer, som også er en mulighed. Økonomiudvalget vil gerne slutte med at takke vores kasserer Pia for et utroligt stort og uegennyttigt arbejde i en tid med ny bestyrelse og Covid-19, det har krævet sin kvinde. -Økonomiudvalget i BGK

5

6 Kontingenter, greenfeepriser og lejepriser. Vi har kigget på vores forskellige kontingentgrupper og forsøgt at tilgodese så mange som muligt. Gruppe 1-3 medlemmer har nu spilleret både i Nexø og Gudhjem, gruppe 4 medlemmer har kun spilleret i Nexø. Gruppe 1 4 opkræves kontingent 2 gange om året som hidtil. Gruppe 5 er et nyt medlemskab, som vi kalder Aktiv flexmedlem incl. DGU kort m/bopæl på Bornholm. Vi må finde et nemmere navn til bagmærket. Måske bare BGK Flex? Her får man frit spil på 9 huls-banen og 5 personlige greenfee til 18 huls-banen for kr om året, vi håber at nogen af dem som synes de fik spillet for lidt vender tilbage, og vi har da også allerede et par medlemmer, som skifter til denne kategori fra 1. januar Gruppe 6 er også et nyt medlemskab, her har vi forsøgt at tilgodese de medlemmer som ikke kan eller ønsker at spille mere end 9 huller på 18 huls-banen. Det er for medlemmer +75 eller dem som har nedsat fysisk funktion, det vil sige det er nogenlunde de samme som dem der har mulighed for at køre buggy. Vil man i denne kategori spille med i turnering over 18 huller skal man betale kr Gruppe er med ret til at spille på 9 huls-banen. Gruppe 9 årskort til træningsfaciliteter og bolde kr. 250, er naturligvis kun for gæster, medlemmer af BGK skal ikke betale noget. Gruppe 5 6 har ikke spilleret andre steder end i BGK, de kan naturligvis spille både i Nexø og Gudhjem, men der skal betales greenfee. Betaling for brug af buggy: Så har vi besluttet at opkræve et gebyr for brug af buggy også selvom man er visiteret, her kan man få et sæsonkort, det koster det samme som hvis man har skab til el-trolley, altså kr Vi ved godt at det altid har været gratis, men vi synes at vi må forsøge at få dækket omkostningerne.

7 I år har vi haft ca kr i indtægter, men udgifter på ca kr strømforbrug, og det koster ca 25 kr. at lade en buggy op, så derfor denne egenbetaling. Lige nu er vi så heldig at Folmer Dahl servicerer buggierne, og at det ikke koster noget, men skal vi ud og betale en mekanikker, kan det hurtigt bliver meget dyrt. Vi skulle også gerne kunne tjene så mange penge på dem, at vi fremover kan købe nye buggier, uden at vi skal låne penge eller lease. Vi forsøger også med et tilbud til greenfeegæster, Late bird fra kl i for- og eftersæsonen, det er ud fra den betragtning, at der ikke er så mange på vores bane efter kl. 13. At det først er fra kl. 14 skyldes at vi lige skal have ladet buggierne op, vi håber at denne attraktive pris på kr. 700 for 2 personer + 1 buggy kan trække nogle flere greenfee gæster til. Kontingenter & greenfeepriser: 1) Aktiv voksen kr ) Aktiv yngling (19 25 år) samt studerende kr ) Aktiv junior (6 18 år) kr ) Aktiv flexmedlem med bopæl uden for Bornholm kr Gruppe 1 4 er omfattet af fritspilsaftalen med Nexø 5) Aktiv flexmedlem med DGU medlemskab og bopæl på Bornholm kr Frit spil på 9 huls-banen og 5 personlige greenfee til 18 huls-banen, herefter betales kr. 275 pr. runde. Ved deltagelse i turneringer kr ) Flexmedlem +75 eller under 75, men visiteret grundet nedsat fysisk funktion spilleret til 9 huller på 18 hulsbanen kr Ved deltagelse i turneringer kr ) Årskort til 9 huls-banen voksen u/dgu kort kr ) Årskort til 9 huls-banen junior (6 18 år) u/dgu kort kr ) Årskort til træningsfaciliteter og bolde kr. 250

8 Priser ved visiteret buggy Sæsonkort kr. 600 Lejlighedsvis behov for buggy 50 kr. pr. gang Buggyparkering overdækket kr. 400 (ikke muligt endnu) Medlemmer kan efter kl. 13 leje buggy for kr. 100 Greenfee-priser: Greenfee 18 huls-banen kr. 350 Udenøs gæst ifølge medlem kr. 200 * Leje af golfsæt kr. 100 Leje af trolly kr. 40 Ugekort kr dage kr Greenfee 9 huls-banen kr. 100* - inkl. leje af ½ golfsæt kr inkl. leje af fuldt golfsæt kr. 150 Tilbud: Late bird kl i perioden 1. april 15. juni og fra 15. august 30. september Greenfee kr. 250 * Buggy kr. 200 * ½ pris for unge mellem 6 18 år Ovennævnte priser kan ikke kombineres med andre rabatter.

9 Status på greenfeegæster Det kommer ikke bag på nogen at vi den første del af sæsonen ikke havde ret mange greenfeegæster, og vi var da også oprigtigt bekymrede for hvordan sæsonen skulle gå, men i august og september havde vi 200 flere gæster end i 2019, så vi er endt med lidt flere greenfeegæster i år i forhold til huls-banen har også haft en hel del flere gæster i år. Indtægterne steg med kr Til næste år prøver vi at markedsføre den mere målrettet mod feriegæsterne, for der er plads til mange flere. Vi indgik også en aftale med Nordic Golfers, så vi blev mere synlige for dem der er på golfrejse. om det er det der har gjort at vi har haft flere gæster på 18 huls-banen, ved vi naturligvis ikke. Vi fik et tilskud fra DGI på kr til dækning af noget af den tabte omsætning. 30. juni manglede vi kr i greenfee og årskort i forhold til 2019, at vi så ender med at omsætte for kr mere i 2020 end i 2019, kan vi kun være tilfredse med. Vi har vurderet at det har været vigtigt at der var nogen i klubben til at tage sig af greenfeegæster, og vi har forsøgt at være tilstede på kontoret alle dage, til at begynde med kun til ca kl. 13, men da vi oplevede mange bare kom forbi og ville spille, især på 9 hulsbanen udvidede vi åbningstiderne til kl. 15 på alle hverdage og i weekenden til kl TAK til alle jer der har været med i velkomstteamet og sekretariatet, i har gjort et kæmpe arbejde for at få tingene til fungere. Jeg har ikke oplevet de store problemer, selvfølgelig har det ikke været fejlfrit, vi har alle skullet lære. Der er nok ikke mange af os som ikke har kommet til at gøre et eller andet forkert, men de fejl som har været. har ikke givet anledning til klager fra vores medlemmer og greenfeegæster, og det er det vigtigste. Endnu engang tak til Jer alle, vi håber I tager nogle vagter igen til næste år. Medlemsstatistik. Som det er nu i dag den 29/11-20 har vi 15 udmeldte af klubben. 29 fra golfskolen har ønsket at forsætte og vi håber de også forsætter i 2021, der kan komme flere fra golfskolen, men de er startet meget sent, så de skal ikke betale før til januar.

10 Vi har 13 nyindmeldte som enten kommer fra de andre klubber eller har genfundet lysten til at spille golf. I 2021 har vi allerede 1 som har meldt sig ind og 1 som har købt årskort. -Pia Gudbergsen, kasserer Baneudvalget Det har været et specielt år for os alle i golfklubben. For baneudvalget startede det med et budget, som ikke så lyst ud. Umiddelbart efter kom meldingen om Covid-19, der påvirkede de planer vi havde lagt frem til sæsonstarten. Det er når nøden er størst, at man skal stå sammen, og det følte vi virkelig at alle gjorde i dette forår. Leif stod alene om at få gjort banerne klar til sæsonstart, derfor blev vi sendt op på 9 huls banen, som hurtigt kunne gøres klar. Det er en lære vi har taget til os i baneudvalget, og det vil også blive tilfældet i foråret Til næste år, vil vi lukke 18 huls banen i marts og starten af april for at kunne gøre den klar, og så spille på en klargjort 9 huls bane. Næste år vil Leif dog ikke være alene om det, men vil få hjælp til klargøringen. Leif skal have en stor tak for hvordan han tacklede forårets opgaver samt resten af året med en enorm arbejdsindsats. Han går nu på en velfortjent ferie og afspadsering i ca. 2,5 måned ved november måneds udløb. Også tak til resten af greenkeeper staben for indsatsen i En anden ting vi erfarede i dette sælsomme forår var, at vi havde behov for frivillige hjælpere på banen for at kunne give en hjælpende hånd til Leif og de andre greenkeepere. Mange meldte sig som frivillige og alle har gjort en fantastisk indsats. Der er blevet arbejdet i selvstyrende grupper på 18 huls banen, 9 huls banen, på driving range og med kratrydning. I alt et har sted mellem personer været med i grupperne vi har på banen. Der er løst opgaver som har aflastet greenkeeperne og det har i høj grad været med til at gøre vore baner til de fantastiske flotte områder vi nu har. Efter aftale med DGU havde vi i august besøg af en banekonsulent. Han foreslog at vi kunne få frivillige til at stå for visse opgaver på banen: -Bunkerpleje fjerne ukrudt, rive, flytte sand rundt, ordne kanter mm. -Vedligeholdelse af baneudstyr som skraldespande, boldvaskere, bænke mv.

11 -Buskrydning og andet vedligehold rundt om baneudstyr, træer mv. -Manuel bekæmpelse af ukrudt på tee, green, forgreen -Vedligehold af stier i form af ukrudtspleje, rette kanter, reparere huller mv. -Opsamling af bolde på driving-range. Det er disse ting som alle de frivillige har udført i året som er gået. Det skal I have stor tak for. Det bedste er, at I ved en nylig samling har bekræftet, at I vil fortsætte dette arbejde i den kommende sæson, og at I vil bruge vinterperioden til at lave nogle af opgaverne. Baneudvalget gennemgik banen i løbet af sommeren og udarbejdede en rapport over ting vi ønsker at gennemføre for at banen forbedres. Vores samlede rapport og ønsker kan ses på klubbens hjemmeside, under Klubben. Nogle af de større ting er oprensning af søerne og fældning af træer for at give et bedre baneforløb. Søerne er nu renset op, og ser noget nøgne ud. Men når til foråret kommer der mere vand i søerne og bevoksningen i kanterne vil spire. Springvandet kommer igen op i søen på hul 9. Vi har fået forslag på åkander og anden beplantning i og omkring søerne, for at få dem til at se bedre ud. Det vil vi arbejde videre med. Opgravningen er sket i samarbejde med kommunen og deres pulje for biodiversitet. Det har vi været meget glade for. Vi har samtidig fået tilsagn fra et par frivillige, som vil holde søerne fri for dunhammere i de kommende sæsoner. Vi er i disse dage ved at fælde træer, og flere fældes efter nytår. Vi havde tilsagn fra Rønne Havn om 200 træer som erstatning, men i september trak havnen sit tilsagn tilbage. Vi har arbejdet meget for at finde en erstatning og vi har begrundet håb om, at vi nu har fundet en løsning Baneudvalget har en målsætning om at når vi fælder træer, skal vi også plante nye. Det ser nu ud til at dette lykkes, så vi kan plante 200 nye træer på vores samlede område inden nytår. Vi ser frem til den kommende sæson, og det budget som er lagt, vil give greenkeeperne mulighed for at holde banen lige så godt som i denne sæson, og måske bedre. Vi håber også, at hvis den flotte bane giver et fortsat stort antal greenfee gæster på begge baner, så skal der ekstra hjælp til greenkeeperne, for at banerne fortsat kan fremstå i den gode stand de har haft i 2020.

12 For at lette arbejdet for vores greenkeepere kræver det investeringer Her har vi peget på 4 ting som vi mener, skal gennemføres til næste år: a. Opgradering af vandingsanlæg. Anlægget har ikke fungeret i 2020 og det har kostet mange arbejdstimer at vande manuelt. Anslået udgift kr b. Renovering af pumpebrønden ved hul 15. Her er styringen og det elektriske anlæg under jorden og det giver mange driftsproblemer. Prisen for udskiftning af teknikken, el-arbejdet samt et lille hus til udstyret vil løbe op i omkring kr c. Renovering af taget på nuværende garagebygning ved greenkeepercenteret. Eternittaget er med mange huller i pladerne og det regner ned på maskiner og andet udstyr i garagen. Anslået udgift på kr d. Etablering af et fast underlag til brug for en kommende bygning som vi allerede har spærene liggende til. Denne bygning kan deles op i flere tempi, hvor vi i første gang får støbt gulvet, som kan bruges til at placere sand og andre ting på. Senere kan spærene rejses og få lagt tag på bygningen til brug for opbevaring af gødning og som garage for maskiner og udstyr. Udgiften til første etape vil løbe op omkring kr Baneudvalget Sponsorudvalget Udvalget består af Ove Markussen (formand), Bjarne Kruse sekretær/tovholder, Erik Mogensen, Lars Jørgensen, Allan Bay og Peer Vesterberg. Flemming Schmidt hjalp os efter aftale i opstartsfasen, hvor vi havde glæde af hans mange kontakter til erhvervslivet. Han helliger sig nu sine mange opgaver som formand for Baneudvalget og erstattes af Peer Kim Caspersen har også været medlem af udvalget, men har nu påtaget sig formandsposten i det nyoprettede PR- og Markedsføringsudvalg, hvor vi får fortsat glæde af hans store ekspertise indenfor området.

13 Det har været et hektisk år i vores nye sponsorudvalg, men vi er ret stolte af resultaterne indtil videre. I foråret var virksomhederne naturligt påvirkede af Covid-19, og var derfor tilbageholdne, men grundlæggende positive. For at få afsat nogle sponsorater besluttede vi fra start at nedjustere priserne lidt for at få afsat flest mulige ledige sponsorater. Det er vores målsætning at flest mulige sponsorer/virksomheder får tilknytning til BGK, og når vi laver aftaler, er der tale om Sponsor- og samarbejdsaftaler hvor klubben og klubbens medlemmer også bakker op om sponsorerne. Hulsponsorer 18 huls banen: 4 nye sponsorater: Resultater indtil videre her i 2020: Pension Slægtsgården v/sussi Arvidsen (den familie har godt nok givet et løft til BGK) InHouse Bornholm (glæder os over, at vi har fået møbelhuset fra Østkysten med på vores oversigt) Advokatfirmaet Paldan XL-BYG Rønne-Allinge Herudover har vi forlænget aftalerne med 6 hulsponsorer, og de fleste aftaler er gældende i 3 år. Pt. har vi udsolgt. 6 nye sponsorater: Sørens Storkøkken Service Bornholms Elektromotor Buggy reklamer Tømrerfirmaet Martin Andersen og Jons Murerservice Bornholms Skade- og Servicecenter Gudhjem Bus Jørn Ole Klausens Murerforretning Herudover er 3 aftaler genforhandlet og forlænget.

14 I dag har vi kun buggy nr. 10 uden sponsor. (vi har en aftale om, at det ikke bliver jul, før den er solgt). 8 nye sponsorer: AGA Shop v/søren Arvidsen LifeStyle Golf JH Holding Rønne ApS Lilliendal Plantecenter Malermester Claus Harup-Pelsen Golfkompagniet/MIZUNO Rådhuskiosken Karamel Kompagniet. Turneringssponsorer Herudover er 5 aftaler genforhandlet og forlænget. 2 nye sponsorer: Malermester Claus Harup-Pelsen Nykredit 3 nye sponsorer: Pension Slægtsgården Restaurant Det Gamle Posthus JUUL s Engros Scorekort Hole in One Herudover har vi indgået flere mindre sponsorater og indkøbsaftaler. Der er fortsat dialog om spændende aftaler, der endnu ikke er helt på plads. Men det vil I helt sikkert høre nærmere om.

15 Konklusion Det har været et hektisk år her i udvalgets opstart, men vi er tilfreds med resultatet der vel må anses at være BESTÅET. Alt i alt har vi i vores lille klub en sponsoraftale med 53 virksomheder og hele 58 sponsorater, da flere virksomheder sponserer flere ting. Sponsorerne er godt fordelt på brancher, og mange aftaler er indgået med virksomheder udenfor Rønne. Vi har generelt mødt stor opbakning, men nogle er selvfølgelig afventende men positive, så vi har flere potentielle sponsorer i pipeline. Nu har vi etableret fundamentet, som vi fremover skal vedligeholde og udvikle. -Sponsorudvalget Turneringsudvalget Med tanke på alle de udfordringer turneringsledelsen kom ud for i 2020 må det være på sin ret at rose dem for vel udført arbejde. I 2021 har vi planlagt en spændende turneringsplan, lidt flere single turneringer og nye sponsorer; Karamel Kompagniet, Golfkompagniet/Mizuno og Rådhuskiosken. Velkommen i BGK. Som den opmærksomme læser kan se på nedenstående plan, mangler der The Aga Open, men bare rolig den kommer på, så snart vi ved hvornår Danmarksturneringen skal afvikles på banen. Pt. arbejder forskellige arbejdsgrupper på flere spændende forslag: -DGU shortgame turnering. -Mulighed for digitale scorekort til turneringer -Løbende hulspil turnering fx greensome -Klubber i klubben -Afvikling af klubmesterskabet. -Buggy kørsel ved turneringer. Tak til sponsorer og alle der har støttet os. -Turneringsudvalget

16

17 Rekrutterings & Begynderudvalg Sæsonen 2020 har været travl for udvalget. I efteråret 2019 blev det besluttet i samarbejde med DGU at prøve en ny måde at markedsføre klubben på og hverve spillere til golfskolen i denne sæson. Det nye tiltag var en Facebook kampagne, hvor der blev samarbejdet med marketingfirmaet Funnel First. Der blev planlagt 5 arrangement dage til afvikling i foråret, hvor gæsterne kunne booke sig via Facebook, derefter blev de kontaktet pr. tlf. af en fra klubben og aftalte hvilken dag de ønskede at komme og deltage i et arrangementet bestående af intro ved Protræner Søren A. derefter spil på 9-Huls banen med frivillige hjælpere og afsluttende en frokost tillavet af Simon i cafeen. Tiltaget viste sig at blive en kæmpe succes, og vi nåede ud til en målgruppe af mennesker vi ikke før havde kunnet. Det var mennesker med ingen eller meget lidt kendskab til golfens verden. Deltagerne var begejstrede for oplevelsen, og ca % af dem som deltog, meldte sig efterfølgende til vores golfskole. Grundet Covid-19 blev arr. dagene rykket, så de fortsatte hen i sommeren. Golfskolen fortsatte med løbende optag i hele sommerperioden og de sidste begynderspillere startede op på begynderforløbet 26. august og nåede lige at afslutte forløbet til 1. oktober, hvor golfskolen lukkede ned for sæsonen. Den måde at markedsføre klubben og hverve nye spillere på, kan kun lade sig gøre ved at vi nu har en fast træner ansat i klubben der i høj grad har været en medspiller til udvalget, han har kommet med ideer og løsninger til golfskolens afvikling sæsonen igennem. En anden vigtig medspiller er en cafe, der er åben med den fleksibilitet og de muligheder det giver. Den målgruppe vi overvejende har rekrutteret i år, er lidt anderledes end tidligere. De er overvejende i den arbejdsdygtige alder og som nævnt tidligere næsten uden kendskab til golfverden. Det stiller større krav til hjælpere både i og uden for udvalget om større fleksibilitet og omtanke for denne gruppe. Derfor er der tænkt fremad mod sæsonen 2021 og allerede nu planlagt et inspirationskursus der afholdes i samarbejde med DGU i start februar for udvalgets hjælpere og andre interesserede, der kunne have lyst til at gå ind i arbejdet med begynderspillere til foråret. Der er brug for hjælpere til både små og lidt større opgaver, og det betyder ikke at man nødvendigvis behøver være medlem af udvalget, men kan hjælpe til med enkelt opgaver, men det vil være ønskeligt at man deltager i kurset, så tøv ikke, meld gerne ind, hvis det er noget du kan se dig selv i. Der har været ca. 80 til opstart på golfskolen i sæsonen. Der vil altid være et vist frafald, så det kræver et stort antal hvervninger for at nå et acceptabelt niveau til slut. Der er ingen tvivl om, at Facebook kampagner er en vigtig del af den fremtidige rekruttering, og det forventes også at blive en del af indsatsen for at rekruttere nye medlemmer i sæsonen Rekrutterings & Begynderudvalg

18 Nyt handicapsystem Som I nok allerede har hørt, vil der i 2021 blive indført nyt handicapsystem. Vi forsøger herunder kort at opridse hvordan det fungerer. Vi håber at vi i løbet af året kan holde klub aftener hvor det hele gennemgås. Det nye handicapsystem ændrer ikke grundlæggende på den måde, vi spiller golf på, men på visse centrale bagvedliggende funktioner i Handicapsystemet. Helt grundlæggende skiftes fra et inkrementelt system (mindre justeringer op/ned fra et givent udgangspunkt) til et gennemsnitssystem, der beregner et løbende gennemsnit af de bedste scores. Ens handicap bliver gennemsnittet af de 8 bedste af de 20 seneste scores. Alle scores er som udgangspunkt tællende og bør afleveres, så snart det er praktisk muligt efter runden og gerne inden midnat, så den kan indgå i en udregning af den daglige PCC (Playing Conditions Calculation). Da alle handicapgrupper forsvinder i det nye handicapsystem, vil der ikke være forskellige regler afhængigt af handicap. Spillere under handicap 4,5 vil fx. således have samme rettigheder som alle andre. Den enkelte golfspiller behøver ikke bekymre sig om de tekniske udregninger i systemet det bliver håndteret automatisk. Forklaringer vil dog være tilgængelige for dem som ønsker. Et system, som er baseret på et løbende gennemsnit uden tidsbegrænsning, kræver flere scores for at resultere i et retvisende handicap. DGU vil derfor aktivt arbejde for, at flere golfspillere får afleveret deres scores og dermed opnår et retvisende handicap. Slagspil og stablefordscores fra turneringer og private runder skal afleveres. Efter systemet er blevet implementeret, kan der evt. åbnes op for yderligere spilleformer. Handicappet beregnes som gennemsnittet af de 8 bedste blandt de seneste 20 handicapresultater da det giver et godt billede af en spillers potentielle spillestyrke, hvilket er det et handicap skal reflektere. I det nye handicapsystem vil man som i EGA Handicapsystemet kunne aflevere såvel 9 som 18 hullers runder. EGA Handicapsystemets nuværende handicapgrupper bruges til at justere, hvor meget en spiller skal reguleres op/ned handicap ud fra et givent resultat. I det nye handicapsystem beregnes et gennemsnit af de bedste scores uafhængigt af spillerens niveau, og derfor

19 forsvinder EGA Handicapsystemets handicapgrupper og de begrænsninger, der følger heraf. Der skelnes således fx ikke mellem spillere over og under handicap 4,5. Det er muligt at læse mere om det nye handicapsystem både på golf.dk og danskgolfunion.dk Håber I fik tygget Jer igennem alle 19 sider Har i kommentarer eller spørgsmål til hvad I har læst, eller til noget helt andet, så send det på mail senest d Senest d vil I modtage samlet svar på alle de modtagne spørgsmål og kommentarer. -Bestyrelsen

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Aktivitetskalenderen Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Aktivitetskalenderen Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. december 2012 kl. 17:30 21:30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S:

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. juli 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 5. maj 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Bestyrelsesmøde kl Godkendelse af det seneste møde ( ) 5. Stillingtagen til eventuel etablering af hundepension

Bestyrelsesmøde kl Godkendelse af det seneste møde ( ) 5. Stillingtagen til eventuel etablering af hundepension Møde: Referat bestyrelsesmøde den 28. april 2014 kl. 17:00 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Bjarne Hansen, Søren Eske Christensen

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. september 2014 kl. 17:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard Hansen

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 2. december 2009: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

BGK Åbningsmatch 2019 regelspørgsmål!

BGK Åbningsmatch 2019 regelspørgsmål! Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 10. april 2019 14:25 Emne: Regelspørgsmål - EDS begrænsning BGK Åbningsmatch 2019 regelspørgsmål! 124 medlemmer havde valgt at følge opfordringen om at

Læs mere

Alle i NGK ønskes en rigtig glædelig JUL samt et lykkebringende NYTÅR.

Alle i NGK ønskes en rigtig glædelig JUL samt et lykkebringende NYTÅR. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. december 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2011 kl. 17.30 22.00 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

Særlig meddelelse fra bestyrelsen:

Særlig meddelelse fra bestyrelsen: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. april 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens Golfklub juni. 2017 Hedens Golfklub xx. måned år Hedens golfklub 2017 Formanden har ordet Foråret er gået på held, og vi er nu godt på vej ind i sommerperioden. Vi håber derfor på mere stabilt vejr

Læs mere

BORNHOLMS GOLF KLUB GENERALFORSAMLING 17/2 2016

BORNHOLMS GOLF KLUB GENERALFORSAMLING 17/2 2016 BORNHOLMS GOLF KLUB GENERALFORSAMLING 17/2 2016 1 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4. Forelæggelse

Læs mere

Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/ Dato: 13. maj 2013 Sted:

Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/ Dato: 13. maj 2013 Sted: Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/5-17.00 Dato: 13. maj 2013 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Morten Seehausen, Bjarne Hansen,

Læs mere

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev.

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. februar 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018 Bestyrelsens beretning for 2017 til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 26. februar 2018 Indledning 2017 var et godt år for Ribe Golf Klub. Vi har igen i år haft en god og stabil udvikling, hvor pilen

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Generalforsamling tirsdag den 19.3.2013 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning: Brande Golfklub 2012 Trods en del konkurser så lysner det faktisk lidt omkring i de forskellige golfklubber. Jeg vil indlede

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE),

Læs mere

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden:

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. PM Dagsorden: Referent: RK Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben,

Læs mere

Begynder INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Begynder INFO. Velkommen til.   Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Begynder INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +45 86673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Overvejer du at spille golf, men er lidt usikker på om det nu er det rigtige

Læs mere

Referat fra medlemsmøde den 23. november 2016

Referat fra medlemsmøde den 23. november 2016 Referat fra medlemsmøde den 23. november 2016 Formand Marianne Munk Kofoed bød velkommen til ca. 100 BGK er, som var mødt op til medlemsmødet på Biblioteket i Rønne. BGK er en medlemsejet forening, med

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat Eventuelt 11. Sponsorudvalget Regnskab og budgetter 12. IT udvalg 13. Sportsudvalg Bestyrelsen 14.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat Eventuelt 11. Sponsorudvalget Regnskab og budgetter 12. IT udvalg 13. Sportsudvalg Bestyrelsen 14. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 22. maj 2017 kl. 16:30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Sørensen (HS) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Skovlund (FS) Henrik Jensen (HJ) Birgit Mindegaard (BM)

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 5. august 2013 kl. 17:30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Dagsorden: 9. IT-udvalg. 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Prøvemedlem 2011 Online regelprøve. 2. Eventuelt

Dagsorden: 9. IT-udvalg. 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Prøvemedlem 2011 Online regelprøve. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. april 2011 kl. 17.30 20.45 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub.

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Senest opdateret d. 9/6-2013 Danmarks hyggeligste golfklub Sjællands mest attraktive kontingent Midtsjællands Golfklub er en unik klub der går nye veje og tilbyder

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Strategi. Medlemmer. Økonomi. Sponsor. Udvalg

Strategi. Medlemmer. Økonomi. Sponsor. Udvalg Økonomi Sponsor Udvalg Medlemmer Kommunikation Strategi Målsætning Igennem strategisk planlægning at udvikle Odense Golfklub til den bedste golfklub med faglige visioner samt en styrket sportslig og social

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmødet i ØRNEHØJ GOLFKLUB mandag den 11. juni 2018.

REFERAT af bestyrelsesmødet i ØRNEHØJ GOLFKLUB mandag den 11. juni 2018. REFERAT af bestyrelsesmødet i ØRNEHØJ GOLFKLUB mandag den 11. juni 2018. Tilstede ved bestyrelsesmødet var: Morten Bech, Jørgen Christiansen, Kim Johansen, Claus Brynaa, Rasmus Amandusson, Preben Andersen,

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl. 19.00 Afholdt i klubhuset Til stede: Michael Svendsen John Friis Peter Norskov Helle Kristensen Jane Gram Hansen Jan Thomsen Niels Hedegaard Dagsorden:

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 5-2011 Jesper Helmer Deltagere: Allan Larsen (AL) Knud Heinrichs (KH) Inge Johannesson (IJ) Hanne

Læs mere

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Velkommen til Generalforsamling 2018 Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Generalforsamling 21. marts 2018 Bestyrelsens beretning v/formand Tage E. Jensen Velkommen til generalforsamling

Læs mere

Gyttegård Nyt Maj 2017

Gyttegård Nyt Maj 2017 Gyttegård Nyt Maj 2017 I dette nr. kan du læse mere om Klubaften Jon og Fredrik... 2 Baneholdet skal du med på holdet?... 3 Danmarksturneringen 6./7. maj... 4 Hovborg kro Open... 5 Danmarksmesterskabet

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 2. juni 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub juni 2012 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub Nyt fra bestyrelsen I forbindelse med ændringer i klubbens organisation har bestyrelsen besluttet at oprette et markedsføringsudvalg og at flytte aktiviteterne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset. Referent: Erik Kudahl Ret.0 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr deltog i sidste del af mødet Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat 18. Administration Eventuelt Regnskab og budgetter 19. Eventuelt Bestyrelsen 20.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat 18. Administration Eventuelt Regnskab og budgetter 19. Eventuelt Bestyrelsen 20. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 23. august 2018 kl. 16:30 18.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Lehnert (FL) Flemming Skovlund (FS) Jesper Ulriksen (JU)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Dato og tid: Torsdag den 8. december 2016 kl. 17.30 Sted: I Fælleshuset på Præsteager Referent: Søren Porsbøl Mødedeltagere: John Sahlertz Claus Kristiansen

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er vi meget opmærksomme på den udvikling, der i øjeblikket sker på Djursland på golfområdet. Djursland

Læs mere

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle.

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle. Til stede ved bestyrelsesmødet den 6. januar 2010: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017 Indledning Så er der atter gået et år. Et godt år for Ribe Golf Klub. Der har været en god og stabil udvikling på langt de fleste områder,

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 2015 har på alle måder været et rigtigt godt år for Ribe Golf Klub. Vi har fået vores bane op på et fint niveau, og der har generelt mellem

Læs mere

Kom godt i gang med golf

Kom godt i gang med golf Kom godt i gang med golf Golfklubben Lillebælt giver dig nu mulighed for at prøve kræfter med golfspillet, hvor vi inviteret til begyndertræning og prøvemedlemsskab i 2 måneder. - Opstartkursus lørdag

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hviid Hansen, Niels Yde, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Samt Willy Jørgensen

Læs mere

Møde: Referat bestyrelsesmøde 4/ Dato: 4. april 2013 Sted:

Møde: Referat bestyrelsesmøde 4/ Dato: 4. april 2013 Sted: Møde: Referat bestyrelsesmøde 4/4-17.00 Dato: 4. april 2013 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Morten Seehausen, Bjarne Hansen,

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling i Brande Golfklub. Den 20. februar 2018 kl

Velkommen til ordinær generalforsamling i Brande Golfklub. Den 20. februar 2018 kl Velkommen til ordinær generalforsamling i Brande Golfklub Den 20. februar 2018 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed det forløbne år 3. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat fra medlemsmødet den 8. november 2017 på Biblioteket i Rønne. 1. Velkommen og indledning v/formanden Marianne Munk Kofoed (MMK)

Referat fra medlemsmødet den 8. november 2017 på Biblioteket i Rønne. 1. Velkommen og indledning v/formanden Marianne Munk Kofoed (MMK) Referat fra medlemsmødet den 8. november 2017 på Biblioteket i Rønne. 1. Velkommen og indledning v/formanden Marianne Munk Kofoed (MMK) MMK bød velkommen til de 70 fremmødte medlemmer med disse ord: Klubbens

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl

Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19.

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19. Referat af generalforsamling I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær Søndag d. 23. marts 2014 kl. 10.00 i Cafe 19. Generalforsamlingen gennemføres

Læs mere

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS).

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). En væsentlig ting at holde sig for øje er at alle golfspillere på et eller andet tidspunkt har været begyndere Det

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 10/2016

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 10/2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 10/2016 Dato og tid: Mandag den 3. oktober 2016 kl. 17.30 Sted: I klubhuset Referent: Søren Porsbøl Mødedeltagere: John Sahlertz Claus Kristiansen Leif Bo

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2016 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 22:00 Sted: Klubhuset Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 22:00 Sted: Klubhuset Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 13-10-2016 Kl. 18:00 22:00 Sted: Klubhuset Referat nr. 7-2016 Angående: Bestyrelsesmøde Jesper Helmer Deltagere: Afbud: Gæst: Aksel Beckmann (AB) Allan Larsen (AL) Knud Heinrichs

Læs mere

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender.

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 21. februar 2018 Beretning for et 2017 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen i Tollundgaard Golfklub beretning om et 2017. Der er tale om et med stabilt medlemstal,

Læs mere

Årsregnskab. 1. januar - 31. december 2014. Regnskabet er fremlagt og godkendt på klubbens generalforsamling den 17/2-2015.

Årsregnskab. 1. januar - 31. december 2014. Regnskabet er fremlagt og godkendt på klubbens generalforsamling den 17/2-2015. Årsregnskab 1. januar - 31. december 2014 Regnskabet er fremlagt og godkendt på klubbens generalforsamling den 17/2-2015 Dirigent Sønderborg Golfklub Gundstrup 2 6440 Augustenborg CVR 70102013 1 Resultatopgørelse

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 4. november 2009: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Prøvemedlemskab. Regelaften: Regelprøve:

Prøvemedlemskab. Regelaften: Regelprøve: Begynderfolder 2018 Prøvemedlemskab Et prøvemedlemskab gælder i 3 måneder og inkluderer følgende: Opstartsdag med træning og informationer Derudover 3 x fællestræning, samt 2 privatlektioner Regelaften:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1 Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1 Til stede: William Grahn, Peter Fredgaard, Michael Tvede, Charlotte Malling, Erling Jensen, Stig Borg, Arne Larsen (Klubchef).

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg Årsberetning 2017 Kære medlemmer. 2017 er snart fortid. Desværre måtte vi tage afsked med to af vores æresmedlemmer i foråret. Jens Pedersen døde i februar og Pagh Mørup døde i april. De har begge haft

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 14. juni 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 14. juni 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 14. juni 2010 kl. 17.30 21.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Referat af Bornholm Golf Klubs medlemsmøde 2018.

Referat af Bornholm Golf Klubs medlemsmøde 2018. Rønne den 7. Oktober 2018 Referat af Bornholm Golf Klubs medlemsmøde 2018. Mødet fandt sted den 17.september kl. 18.30 på Bornholms bibliotek i Rønne. 60 medlemmer var mødt frem. BGKs formand Marianne

Læs mere

Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012

Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012 Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012 Golf spilles hele året - i hvert fald i Smørum Smørum Golfcenter Åben og aktiv - hele året!! 27 lange huller, par 35, 35, 36 9 huller Intermediate 9 huller

Læs mere

Information til nye Golfspillere

Information til nye Golfspillere Information til nye Golfspillere Nye Golfspillere Hedensted Golf Klub byder dig velkommen som ny golfspiller, eller kanin, som vi kalder det indtil du er færdig med din golfuddannelse. Vi håber du får

Læs mere

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,-

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- inkl. uddannelse og efterfølgende tilladelse til at spille på banen i Gyttegård og på andre golfbaner (DGU-kort (F)) INFORMATION Se også mere på www.gyttegaardgolfklub.dk

Læs mere

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Mødereferat Dato: 2. marts 2006 Referent: Henning Parbo Generalforsamling i Birkemose Golf Club Tid: Onsdag, den 1. marts 2006, kl. 19:00-20:00 Sted: Restaurant Birkemose Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. august 2016

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. august 2016 Referat Bestyrelsesmøde d. 8. august 2016 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK) Peter Langballe Sørensen (PLS)

Læs mere

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 27. februar 2014 Beretning 2014 Indledning Nedenstående beretning er bestyrelsens bud på at fortælle om et der er gået i Tollundgaard Golfklub. Desværre har vi nu

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Afbud: Kenneth Radoor Erik Kudahl Alice Ogstrup Lars Storr Kim Dalsgaard Ole Peter

Læs mere

Åbent Hus 15. april. Klubben har brug for flere medlemmer. - og for din hjælp

Åbent Hus 15. april. Klubben har brug for flere medlemmer. - og for din hjælp MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Åbent Hus 15. april Klubben har brug for flere medlemmer - og for din hjælp Spil en 9 hullers makkerturnering med en Åbent Hus-gæst kl. 10 eller kl. 14 Eller

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 6-4-2017 Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 3-2017 Deltagere: Gæst: Jesper Helmer Aksel Beckmann (AB) Inge Johannesson (IJ) Bjørn Foss () Erik

Læs mere

Dagsorden: 10. Sportsudvalg Ungdom Hole in one Regel og etiketteudvalget. 1. Sidste referat. 2. Eventuelt

Dagsorden: 10. Sportsudvalg Ungdom Hole in one Regel og etiketteudvalget. 1. Sidste referat. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 27. juni 2011 kl. 17.30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

Til stede: William Grahn, Michael Tvede, Peter Jacobsen, Gerd Stafanger, Per Knudsen, Peter Fredgaard, Stig Borg og Arne K Larsen (klubchef).

Til stede: William Grahn, Michael Tvede, Peter Jacobsen, Gerd Stafanger, Per Knudsen, Peter Fredgaard, Stig Borg og Arne K Larsen (klubchef). Referat af bestyrelsesmøde den 12. april 2012. Til stede: William Grahn, Michael Tvede, Peter Jacobsen, Gerd Stafanger, Per Knudsen, Peter Fredgaard, Stig Borg og Arne K Larsen (klubchef). Referent: Arne

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat 12. september 2014. Dagsorden til BS møde den, 12. september 2014. 1 Godkendelse af sidste referat fra møde den 11. april 2014. 2 Evaluering på afholdte turneringer:

Læs mere

Husk generalforsamling den 27. februar 2011 på Folkets hus i Snogebæk.

Husk generalforsamling den 27. februar 2011 på Folkets hus i Snogebæk. Til stede ved bestyrelsesmødet den 6. januar 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 1) Så er vi kommet godt i gang med sommersæsonen Den 31. marts startede vi sommersæsonen med afholdelse af vores åbningsturnering med deltagelse af ikke mindre

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2013

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2013 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2013 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser, jeg havde nær sagt, som sædvanlig fornuftig ud. Vi kommer ud med et mindre overskud. Medlemstal Medlemstallet er

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub.

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub. Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej 3 6360 Tinglev Telefon: 7468 7525 E-mail: sonderjylland@sdjgolf.dk www. sdj-golfklub.dk Uge Hedegaard, den 23. september 2019 Dagsorden, bestyrelsesmøde:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. november 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. november 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. november 2015. Mødedeltagere: Povl Munk (PM), John Sohn (JS), Jørgen Nielsen (JN), Henrik Eeg Knudsen (HEK), Kalle Jensen (KJ), Helle Rahbek Thomsen (HRT), suppleant

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Aarhus Golf Club

Bestyrelsesmøde i Aarhus Golf Club 10. oktober 2017 kl. 18.00 i klubhuset Deltagere: Claus Holm Christensen Lisbeth Moltzen Michael Traasdahl Møller Arne Nabe Poulsen Kim Bjerre Iben Jungersen Peter Agerboe I en del af bestyrelsesmødet:

Læs mere

Fusionsaftale Mellem. Nordbornholms Golf Klub. Gudhjem Golfklub

Fusionsaftale Mellem. Nordbornholms Golf Klub. Gudhjem Golfklub Fusionsaftale Mellem Nordbornholms Golf Klub Bornholms Golf Klub Gudhjem Golfklub Nexø Golf Klub Om fælleshold i Danmarksturneringen fra 2012 frem til og med 2014. Holdnavn: FH Team Golfbornholm 1 & 2

Læs mere

Velkommen til golfklubben

Velkommen til golfklubben Her kan du færdes midt i naturen. Medlemskaber efter individuel behov. Velkommen til golfklubben Afslappet og hyggelig klubmiljø Varde Golfklub Tager imod dig med et smil! Spil Golf i Varde Golfklub -

Læs mere

Prøvemedlem i Furesø Golfklub

Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub (FG) Har du lyst til at blive prøvemedlem i Furesø Golfklub? Vi vil glæde os til at lære dig at kende og til at give dig nogle gode oplevelser

Læs mere

DRIFTSPLAN 2016. Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland.

DRIFTSPLAN 2016. Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland. - Den foretrukne i Sønderjylland DRIFTSPLAN 2016 Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland. Sønderjyllands Golfklub vil fastholde de nuværende medlemmer, tiltrække nye medlemmer

Læs mere

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden:

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. februar 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) Flemming Skovlund (FS) Malene Kjærsgaard

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere

Formandsberetning 2018

Formandsberetning 2018 Kære medlemmer Dette vores første år efter fusionen mellem Ikast Golf Klub og Tullamore Golf Club har været et både spændende men også turbulent og udfordrende år. Desværre blev Lars Søgaard, som vi netop

Læs mere

Generel orientering af sekretariatet m.fl.:

Generel orientering af sekretariatet m.fl.: Til stede ved bestyrelsesmødet den 1. juni 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Claus Pedersen (CP) Karsten Skogstad (KS) Sussie Hørlyk (SH) Niels Rasmussen (NR) Johnny Poulsen

Læs mere

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 5 efter GF 2018.

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 5 efter GF 2018. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 5 efter GF 2018. Mødedato og sted: tirsdag, den 11. september 2018 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT) Jesper Lorentzen (JLO)

Læs mere