OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR AUGUST 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 72 31. AUGUST 2011"

Transkript

1 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. SKOVTUR MED OIF CARSTEN ER STOPPET I OSTEDHALLEN NY CAFETERIAFORPAGTER TIL OSTEDHALLEN NYT PERSONALE I OSTEDHALLEN UDLEJNING AF TELTE, TALLERKENER, BESTIK, BORDE, STOLE M.M STØT OIF NÅR DU TANKER BENZIN DANBOLIG SPONSORAFTALE NYT FRA BADMINTONAFDELINGEN HÅNDBOLD I OSTED IGEN TENNISKLUBMESTERSKABER M.M SÆSONSTART I MOTIONSAFDELINGEN TELEFON OG MAILLISTE KALENDER SKOVTUR MED OIF Skovtur med OIF er et arrangement som Petanqueafdelingen afholder for anden gang søndag d. 4. september 2011 kl i Klubhuset, Engtoften 26, Osted. Vi starter med gratis silde-, pølse- og ostebord, det hele er sponseret af Lykkeberg Sild, Osted Slagteren og Osted Ost og Mejeri. Efter mad og drikke er indtaget, begynder vi kl med en god gå tur rundt på den afmærkede rute i Osted og omegn. Ruten går fra Klubhuset over Hestehaven til spejderhytten og tilbage ad andre veje og stier til Klubhuset. Inden gåturen begynder kan du købe bankoplader, for på ruten er der skilte med numre som du skal krydse af på din plade. Når du kommer tilbage til Klubhuset kan du se de flotte præmier, der er sponseret af de handlende og firmaer i Osted og omegn. 2. CARSTEN ER STOPPET I OSTEDHALLEN Carsten Hobel stoppede som cafeteriaforpagter i Ostedhallen d. 1. august Carsten har været hos os i tre år, og vi har været glade for at have ham i hallen. Mange har fået en god snak når de har været i hallen, og han har altid taget godt imod både børn og voksne, når de har haft spørgsmål om noget i hallen. Carsten har fundet et nyt job i Vallø Golfklubs Klubhus, hvor han har forpagtet cafeteriet.

2 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 2 af 7 3. NY CAFETERIAFORPAGTER TIL OSTEDHALLEN Da Carsten er stoppet skal Halbestyrelsen finde en ny cafeteriaforpagter og rengøringsentreprenør. De er godt i gang med samtaler og håber at de snart kan fortælle hvem der ansættes til de to områder. Den nye cafeteriaforpagter kan bruge cafeteriet, køkkenet og lagerlokalerne. Der vil være mulighed for at lave mad til gæster i hallen samt for mad ud af huset. Der er en fast løn for rengøringen fra Lejre Kommune, og der skal gøres rent i alle hallens lokaler efter et fastsat rengøringsskema. Indtil de får ansat en cafeteriaforpagter er der opstillet en flaskeautomat i cafeterialokalet, hvor der kan trækkes øl og vand. Det koster foreningen penge at have den da den er lejet, og vi vil gerne tjene til lejen. Derfor henstiller vi til at man ikke selv tager øl og vand med i hallen. Vi betragter det som en service for foreningens medlemmer og gæster i hallen. 4. NYT PERSONALE I OSTEDHALLEN Der er sket mange ændringer over sommeren med hensyn til personale i alle hallerne i Lejre Kommune. Der er ansat en ledende halinspektør, en souschef for halinspektøren og et antal halassistenter. Der bliver ikke nogen fast halinspektør i Ostedhallen. Det bliver fremover kørende personale, som kommer og har tilsyn og skal lukke hallen om aftenen, når idrætten er færdig. Det er en kæmpe forringelse af det vi har været vant til i de næsten 20 år vi har haft cafeteriet, hvor der har været personale i hele åbningstiden. Såvel Halbestyrelsen som Osted Idrætsforening er meget utrygge for at der bliver hærværk og andre uregelmæssigheder i hallen, når der ikke er opsyn. Det bevirker også, at mange ledere i foreningen har fået nøgler og selv skal låse op, når de første kommer i hallen. Vi opfordrer alle foreningens medlemmer og ledere til at se efter at alt går så godt som muligt og meget gerne se efter, at døre og vinduer er lukkede og lys er slukket. Vi skal passe på vores hal, da den skal bruges i mange år frem. 5. UDLEJNING AF TELTE, TALLERKENER, BESTIK, BORDE, STOLE M.M. Osted Idrætsforening har to nye Partytelte på 6 x 12 meter, som vi bruger til forskellige arrangementer. Dem vil vi gerne leje ud til havefester, foreningsfester, firmafester, private arrangementer eller andet. Der er ikke gulv i teltene, og man skal selv hente og aflevere i Osted samt stille det op, men prisen er også kun 500 kr. Vi har også tallerkner og bestik til ca. 600 personer samt rød- og hvidvinsglas til 100 personer samt 10 vandkander. Fra Osted og Glimhallerne er der mulighed for at leje borde og stole. Vi har ca. 350 stole med tilhørende borde, som kun må bruges indendørs eller på fast gulv. Man skal selv hente og aflevere det lejede i hallerne.

3 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 3 af 7 Priserne er: Art Antal Pris pr. stk. Partytelte 6 x 12 m. 2 stk. 500,00 Middags og frokost tallerkener 600 stk. 2,00 Bestik knive, gafler og skeer 600 stk. 2,00 Rødvin glas 100 stk. 2,00 Hvidvin glas 100 stk. 2,00 Vandkander 10 stk. 10,00 Termokander 25 stk. 10,00 Bord til 6 personer 1 x 2 m 75 stk. 25,00 Stabelstole brune eller grå 350 stk. 10,00 Leje og oplysninger fås hos formanden Jens P. Andersen tlf Hvis I ønsker et større telt eller et telt med gulv kan I henvende jer til en af vore sponsorer Ofelia Telte. Se på deres hjemmeside hvad de kan tilbyde. 6. STØT OIF NÅR DU TANKER BENZIN I april måned indgik OIF og OK Benzin en sponsoraftale, hvor vi får 6 øre pr. liter benzin eller diesel, du tanker på OK Benzin købekort. Aftalen går ud på, at OIF skal sælge OK Benzin kort ved OK tanken og Dagli Brugsen. Disse kort tilknyttes en aftale, som giver os 6 øre pr. liter samt 200 kr. for hvert nye kort, når du har tanket 500 liter. Har du i forvejen et OK Benzin kort, kan vi også få 6 øre på. liter. Vi skal blot have det 16 cifrede kortnummer, som står på forsiden af dit OK benzin kort. Hvordan kan du støtte OIF ved at købe benzin på OK tanken? Hvis du ikke har OK Benzinkort skal du tage en kortansøgning ved OK Benzintanken. Udfyld den og send den til OK. Sørg for at vores aftale nummer står nederst på kortansøgningen. Alternativt kan du kontakte Marianne Kristensen mavolf@post1.dknet.dk eller telefon , så vil hun hjælpe dig. Hvis du har OK kort skal du henvende dig til Marianne mavolf@post1.dknet.dk eller telefon , så hun kan få dit kortnummer. Marianne sender det til OK Benzin for tilknytning til vores aftale, og vi vil herefter modtage 6 øre pr. liter brændstof du tanker. Din egen aftale med OK Benzin vil på ingen måde blive berørt af den aftale vi har med OK Benzin. Der vil være dage, hvor nogle af foreningens medlemmer står ved Dagli Brugsen og sælger OK Benzin kort, men hvis du ikke lige er ved tanken en af disse dage så ring eller mail til Marianne. Der ligger også information i Dagli Brugsen ved kassen.

4 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 4 af 7 7. DANBOLIG SPONSORAFTALE Osted Idrætsforening og DanBolig Ellen Johnsrud, Bredgade i Roskilde har indgået en sponsoraftale, der giver penge til idrætsforeningen, når du sælger eller køber hus/lejlighed gennem dem. Du skal blot sige til Danbolig, at du har forbindelse med Osted Idrætsforening og herefter skal du ringe eller maile om hushandlen til Jens P. Andersen. Herefter tager vi kontakt til Danbolig, når dit hus/lejlighed er solgt eller du har købt hus/lejlighed, så vil vi modtage kr. pr. handel. Din aftale med Danbolig vil ikke blive berørt af den aftale, vi har med Danbolig. Det bliver hverken dyrere eller billigere for dig. Det er en god aftale, vi har indgået med Dan- Bolig Ellen Johnsrud. De har i år solgt tre huse, hvor sælger har haft forbindelse med OIF. 8. NYT FRA BADMINTONAFDELINGEN Så er sæsonen startet for alle badmintonspillere. Det er nu du skal komme til badminton og være med fra starten. Du kan i skemaet se årgange, dage og tider for træningen. Ungdomsspillere årgang 1996 og yngre Nybegyndere samt årgang 2001/2002 og yngre Mandag kl Fredag kl Let øvede/øvede Tirsdag kl Fredag kl Øvede Tirsdag kl Fredag kl Senior fra årgang 1995 Alle, der vil spille serie 1/serie 3 Tirsdag kl Torsdag kl Ældrebadminton skal være 60 år eller ældre Kontakt Hans Høyer for ledige pladser Mandag kl Fastbane Kontakt Klaus Kristensen for ledige baner Kontingent og yderligere oplysninger kan du finde på Osted Idrætsforenings hjemmeside Badmintonafdelingen. Badmintonafdelingen vil gerne starte et hold Miniton op. Det er børnespillere i alderen 3½ til ca. 6 år, der sammen med en voksen (forældre, bedsteforældre eller anden over 18 år) leger badminton på en særlig børnevenlig facon, hvor der bruges ketcher og net. Den voksne har en særlig rolle som feeder. Det påtænkes at starte primo september, mere information vil kunne ses på hjemmesiden og ved opslag i byens supermarkeder. Vi håber at se rigtig mange af afdelingens medlemmer igen i år. Det er fra de helt små børnespillere over alle vore gode ungdomshold til seniorspil-

5 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 5 af 7 lerne, som gerne vil spille turnerings badminton. Vores store motionsafdeling med fastbanespillere og motionsspillere over 60 år byder vi også velkommen til en ny og god sæson. Hvis du er ny spiller, så gå ind på foreningens hjemmeside og læs mere fra Badmintonafdelingen. Vivi Dehn 9. HÅNDBOLD I OSTED IGEN Så starter vi håndbold op i Osted igen. Vores Håndboldafdeling har været en hvilende afdeling i fire år, men nu starter vi igen i Ostedhallen. Vi starter med et damesenior /oldgirls-hold Vi træner hver onsdag fra kl i Ostedhallen. Vi har fået tilsagn fra mange spillere, at de glæder sig til at spille håndbold igen, så hvis du har spillet håndbold før eller er ny spiller, så kom på onsdag kl i Ostedhallen. Vi har ikke så mange planer eller ambitioner for den kommende sæson, men lad os mødes så vi kan tale om det og lave en plan Nu starter vi med et damesenior/oldgirls-hold, men hvis du hører til en anden kategori eller har er et barn som vil starte til håndbold i Osted, så kan du ringe til Marianne på telefon Marianne Kristensen 10. TENNISKLUBMESTERSKABER M.M. Tennisspillet er godt i gang på Osted Idrætsanlæg. Det har indtil nu været en sæson med lidt blandet vejr, men ifølge vores regnmåler så ligger Osted nok i et område, hvor vi er blevet skånet for de helt store oversvømmelser, og ud fra den betragtning håber vi at de fleste medlemmer har fået svinget ketsjerne. En af de ting der ligger os stærkt på sinde er ungdomstræningen, da ungdommen jo er fødekæden til de fleste idrætsgrene. Vi syntes selv, vi havde været heldig med at få en god træner, der har et godt kendskab til tennissporten og gerne vil træne de unge. Endvidere havde vi fremstillet plakater til ophængning samt sedler til uddeling i hallen, men det viste sig at den ugedag, vi havde valgt, var sammenfaldende med en anden idrætsgren, og derfor ikke gav den tilgang af unge tennisspillere, som vi havde håbet på det må vi gøre bedre næste sæson. Klubmesterskabet er i år lørdag d. 3. september kl på Osted Idrætsanlæg. Vi håber, at mange medlemmer og beboere i Osted vil komme på idrætsanlægget for at se hvem der bliver klubmester. Kan du tænke dig at spille tennis som er en rigtig god sommersport så gå ind på vores hjemmeside under tennis og se mere om tennis i Osted. Velkommen til tennis i Osted det er en god sport for alle aldersgrupper. Ebbe Glennild

6 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 6 af SÆSONSTART I MOTIONSAFDELINGEN Vores sæson starter 1. september, så det er nu du skal melde dig så du får mest ud af dit kontingent, som kun er kr. 800,00 for et år. Vi er en afdeling med 160 medlemmer, som kan træne på forskellige tider af dagen og ugen, når der er tid og lyst. Det er en nøgle afdeling, hvor du skal bruge dit sygesikringskort til at komme ind i vores lokaler. Vi har mange forskellige maskiner og redskaber som frit kan bruges, du skal blot være over 16 år for at blive medlem. Vi holder åbent hus onsdag d. 14. september 2011 kl til i motionslokalet i Klubhuset. Her kan du se alle maskiner og redskaber og få en god snak om motion, hvordan du kan få mest ud af motionslokalet og hvordan du indmelder dig. Der vil være instruktører som du kan tale med. Ønsker du mere information kan du kontakte formand Klaus Nielsen og indmelding John Lynegaard Klaus Nielsen

7 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 7 af TELEFON OG MAILLISTE Hovedformand Jens P. Andersen jenspandersen@mail.dk Næstformand Marianne Kristensen mavolf@post1.dknet.dk Kasserer Jesper L. Damsgaard info@velvaerebutikken.dk Sekretær Marlene Pettersson mh.pettersson@mail.dk Badminton Jørgen Olsen elmenskvarter@olsen.mail.dk Billard Peter N. Pedersen peter.n.pedersen@jubii.dk Fodbold Bo Wamsler bo.wamsler@mail.tele.dk Motion Klaus Nielsen kln@privat.dk Petanque Birgit Raagaard birgit.raagaard@hotmail.com Tennis Ebbe Glennild glennild@mail.dk OIF Støtte Christian Andersen ca@oj-r.dk 13. KALENDER 3. september :00 Klubmesterskaber i Tennis Idrætsanlægget 4. september 2011 Skovtur med OIF Klubhuset 12:30 Gratis silde-, pølse- og ostebord 14:00 Skovturen begynder 10. september 2011 Salg af OK Benzinkort Butikstorvet 14. september :00 Åbent hus i Motionsafdelingen Klubhuset 17. september :00 Leder og Sponsorfest Ostedhallen 15. oktober 2011 Salg af OK Benzinkort Butikstorvet 4. december Juletræsfest Ostedhallen

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 94 23. DECEMBER 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 94 23. DECEMBER 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GOD JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2016... 1 3. ÅRSMØDE 2016... 2 4. HÆDRINGER I LEJRE KOMMUNE... 3 5. MØDEPAVILLON

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGERNE... 2 3. NYE TILTAG I BADMINTONAFDELINGEN... 2

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 78 29. MARTS 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 78 29. MARTS 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. SANKT HANS WEEKEND 2012... 2 3. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGERNE... 3 4. OIF BADMINTON

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR NOVEMBER 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR NOVEMBER 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. HÅNDBOLD - IGEN I OSTEDHALLEN, KOM OG VÆR MED!... 1 2. IDRÆT-, KULTUR- OG FRIVILLIGHEDSPOLITISK VÆLGERMØDE I OSTED... 1 3. JULETRÆ

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 73 2. OKTOBER 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 73 2. OKTOBER 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. LUKSUSLOPPEMARKED... 1 2. NY CAFETERIAFORPAGTER I OSTEDHALLEN... 1 3. NORDEA-FONDEN S GI ET SKULDERKLAP TIL JOHN THINGGAARD... 2

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JANUAR 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JANUAR 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. GENERALFORSAMLINGER 2012... 1 2. JULEMANDEN FÅR EKSTRA BESØG JULEAFTEN... 2 3. SJÆLLANDSMESTERSKABER TIL UNGDOMSSPILLERE I BADMINTON...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. HÅNDBOLDFITNESS... 2 3. LØB I OIF... 3 4. SANKT HANS WEEKEND 2013... 3 5. UDLEJNING

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 83 16. SEPTEMBER 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 83 16. SEPTEMBER 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. LUKSUSLOPPEMARKED I OSTEDHALLEN... 1 2. TÆT KAMP OM KLUBMESTERSKABET I TENNIS... 2 3. ÅBENT HUS I MOTIONSAFDELINGEN... 2 4. NYT

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 88 24. SEPTEMBER 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 88 24. SEPTEMBER 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. LUKSUSLOPPEMARKED I OSTEDHALLEN... 1 2. IDRÆT-, KULTUR- OG FRIVILLIGHEDSPOLITISK VÆLGERMØDE I OSTED... 2 3. NYT FRA UNGDOMMEN I

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 95 13. MARTS 2016

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 95 13. MARTS 2016 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. OSTED IDRÆTSFORENING SKAL HAVE NY NÆSTFORMAND OG KASSERER... 2 3. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGERNE...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 92 21. DECEMBER 2014

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 92 21. DECEMBER 2014 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2014... 1 3. BRUGERRÅDSVALG 2015... 2 4. HÆDRINGER I LEJRE KOMMUNE... 2 5.

Læs mere

Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8. - til medlemmer, afdelingsbestyrelser, samarbejdspartnere, pressen m.fl.

Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8. - til medlemmer, afdelingsbestyrelser, samarbejdspartnere, pressen m.fl. Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2017... 1 3. ÅRSMØDE BRUGERRÅDET... 2 4. JULETRÆSFEST... 3 5. BESTYRELSER

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. NYT FRA UNGDOMSAFDELINGEN I BADMINTONAFDELINGEN... 2 3. GULD OG MEDALJER TIL

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 84 16. DECEMBER 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 84 16. DECEMBER 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. DANMARKSMESTRE I OSTED IDRÆTSFORENING... 1 2. JULETRÆSFEST... 1 3. JULEHILSEN FRA BADMINTONAFDELINGEN... 2 4. NYT FRA BILLARDAFDELINGEN...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR NOVEMBER 2016

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR NOVEMBER 2016 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. JULETRÆSFEST I OSTEDHALLEN... 1 2. KUNSTGRÆSBANEN... 2 3. OSTED LOPPEMARKED... 2 4. OSTED VINEN 2016... 3 5. ÅRSMØDE I BRUGERGRÅDET

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 71 2. JUNI 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 71 2. JUNI 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. SANKT HANS AFTEN... 1 2. STØT OIF NÅR DU TANKER... 2 3. HOVEDGENERALFORSAMLING 2011... 3 4. BILLARDAFDELINGEN HAR VÆRET TIL DM...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 67 22. DECEMBER 2010

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 67 22. DECEMBER 2010 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2011... 1 3. NORDEAS IDRÆTSPRIS 2010... 2 4. HJERTESTARTER I OSTEDHALLEN...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 86 10. MARTS 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 86 10. MARTS 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 9 Indhold 1. PRISOVERRÆKKELSE TIL IDRÆTSUDØVERE I LEJRE KOMMUNE... 1 2. FRIVILLIGHED FOR 17 MILLARDDER.... 3 3. FORMANDEN FOR BILLARDAFDELING

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 96 12. JUNI 2016

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 96 12. JUNI 2016 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. SANKT HANS AFTEN ARRANGEMENT... 1 2. HOVEDGENERALFORSAMLING... 2 3. EKSTRAORDINÆR HOVEDGENERALFORSAMLING... 3 4. PENGE FRA OK BENZIN-AFTALEN...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JUNI 2010

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JUNI 2010 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. SANKT HANS AFTEN... 1 2. OSTED PARTY... 2 3. NYE MEDLEMMER TIL OIF STØTTE... 3 4. STØT DANBOLIG DE STØTTER OS... 4 5. FLAGFOOTBALL

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 57 23. DECEMBER 2009

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 57 23. DECEMBER 2009 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2010... 1 3. JULETRÆSFEST... 2 4. PETANQUEAFDELINGEN INFORMERER... 3 5. IGANGSÆTTELSE

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 90 22. DECEMBER 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 90 22. DECEMBER 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. ÅR 2014... 1 3. JULETRÆSFEST... 2 4. HÅNDBOLD I OSTED... 3 5. IDRÆT-, KULTUR- OG FRIVILLIGHEDSPOLITISK

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2008

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2008 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. HOVEDGENERALFORSAMLING... 1 2. INDBRUD I KLUBHUSET... 1 3. NYHEDER FRA TENNISAFDELINGEN... 1 4. NYT FRA PETANQUEAFDELINGEN... 2

Læs mere

Beretning for 2012 i Badmintonafdelingen v/formand Jette Bangshaab.

Beretning for 2012 i Badmintonafdelingen v/formand Jette Bangshaab. Beretning for 2012 i Badmintonafdelingen v/formand Jette Bangshaab. Indledning Så er et år igen gået med masser af god badminton og positiv aktivitet i vores afdeling, og der skal summeres lidt op og kigges

Læs mere

Karen elsker sommer. Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra.

Karen elsker sommer. Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra. Karen elsker sommer Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra. Karen er 22 år. Hun læser sprog på Århus universitet. Spansk

Læs mere

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Udarbejdet af læsevejlederne september 2014. Kære forælder. Dit barn er på nuværende tidspunkt sikkert rigtig dygtig til at læse. De første skoleår er

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 74 27. NOVEMBER 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 74 27. NOVEMBER 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. JULETRÆSFEST I OSTEDHALLEN... 1 2. LBS LANDSBADMINTONSTÆVNE I EFTERÅRSFERIEN... 2 3. DGI BADMINTONSTÆVNE FOR + 60 ERE... 2 4. LOPPEMARKED

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 81 25. MAJ 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 81 25. MAJ 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. 40 ÅRS JUBILÆUM I BILLARDAFDELING... 1 2. SANKT HANS WEEKEND LOPPEMARKED, TIVOLI M.M.... 2 3. TENNISAFDELINGEN EN NY SÆSON ER I

Læs mere

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014.

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Anna er 14 år, går på Virupskolen i Hjortshøj, og bor i Hjortshøj. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 2 MAJ 201 4

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 2 MAJ 201 4 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 2 MAJ 201 4 AKTIVITETSOVERSIGT Onsdag den 7. maj Sangaften Onsdag den 11. juni Tur til Bakken Lørdag den 19. juli Bålfest Lørdag den 9. august Skovtur Nye tider til at booke sig

Læs mere

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber.

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Velkommen til Landsmesterskaber 2016 DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Efter sæsonens stævner i landsdelsforeningerne mødes vi til DGI

Læs mere

PRAKTISK INFORMATION BESTILLING LEVERING

PRAKTISK INFORMATION BESTILLING LEVERING VELKOMMEN PRAKTISK INFORMATION BESTILLING Du bestiller mad til 14 dage ad gangen på det bestillingsark, chaufføren har med hver 14. dag. Sammen med bestillingsarket får du et menukort, hvor du kan se,

Læs mere

Cup 2016. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2016. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2016 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 19. 21. februar 2016 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2016 for 8. år i træk. Det er en stor fornøjelse,

Læs mere

Alle skal gerne trække i samme retning

Alle skal gerne trække i samme retning Alle skal gerne trække i samme retning - en stor forening som vores, er fyldt af mennesker og heldigvis med hvert deres høje engagement. Med hvad får man i BV og hvad kan man forvente at få i BV? et godt

Læs mere

Nyhedsbrev Nr. 1 - Marts 2016 UNGECENTER SKURET. Side 1

Nyhedsbrev Nr. 1 - Marts 2016 UNGECENTER SKURET. Side 1 Nyhedsbrev Nr. 1 - Marts 2016 UNGECENTER SKURET Side 1 Siden sidst... På baggrund af en fondsdonation fra Det Obelsk Familiefond har Aalborg Kommune oprettet to nye stillinger i Ungecenter Skuret i Nørresundby.

Læs mere

Ledøje-Smørum Badminton (LSB) Nyhedsbrev August 2011

Ledøje-Smørum Badminton (LSB) Nyhedsbrev August 2011 Ledøje-Smørum Badminton (LSB) Nyhedsbrev August 2011 1. AUGUST 2011 ÅRGANG 4, NUMMER 1 Sæson start datoer Så er sæson 2011/12 lige på trapperne til at starte. Det sker mere præcist mandag den 8. august

Læs mere

Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade

Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade Træningen Træningstilbuddet foregår primært i et privat fitnesscenter, men kan også foregå ude enten i form af ture i skoven eller lignende. Det

Læs mere

Besøgshunde kan gøre en stor forskel i jeres hverdag

Besøgshunde kan gøre en stor forskel i jeres hverdag Fællesskab Viden Glæde TrygFonden Besøgshunde er kærligt selskab i en ensartet hverdag. Samvær med en hund kan tænde lys i øjnene, mindske ensomhed og starte nye samtaler. Når en hund logrer med halen,

Læs mere

Velkommen til Viruplund

Velkommen til Viruplund Velkommen til Viruplund Afdelingsbestyrelsen i Viruplund byder dig hermed velkommen. Vi har skrevet dette velkomstbrev som en hjælp til nye beboere, og det er vores håb, at du vil tage dig tid til at læse

Læs mere

Nyhedsbrev for Tangebo

Nyhedsbrev for Tangebo Nyhedsbrev for Tangebo E S B J E R G K O M M U N E Juni 2014 Tabulex og ferie Kære Forældre Så er det igen tid til lidt nyheder fra Tangebo. Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og vi skal alle

Læs mere

Glidende overgang 2014. Vonsild SFO

Glidende overgang 2014. Vonsild SFO Glidende overgang 2014 Vonsild SFO Velkommen til glidende overgang Glidende overgang er et tilbud til kommende skolebørn om at starte på Vonsild Skole 1. april. Indtil skolestart - i august - vil børnene

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 1/2015

NYHEDSBREV NR. 1/2015 NYHEDSBREV NR. 1/2015 april 2015 Kære alle SKK ere Her er sæsonens sidste nyhedsbrev.allerede! Det har på trods af forskellige udfordringer været en rigtig god sæson. Vi har sammen haft mange hyggelige

Læs mere

Velkommen til sæson 2012

Velkommen til sæson 2012 Velkommen til sæson 2012 Sæson start Så er det atter blevet tid til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny tennis sæson den 27. i rækken. Ja du læste rigtig. Det er NU, du skal finde din ketcher

Læs mere

Folkesundhed Aarhus Dit Liv - Din Sundhed

Folkesundhed Aarhus Dit Liv - Din Sundhed Side 1 1. CPR-nummer - 2. Angiv din alder år 3. Dato for udfyldelse af skemaet - - 2 0 De følgende spørgsmål handler om rygning 4. Ryger du? (dette gælder også e-cigaretter og vandpibe), hver dag, mindst

Læs mere

Besøgshunde kan gøre en stor forskel i jeres hverdag

Besøgshunde kan gøre en stor forskel i jeres hverdag Glæde Forskning TrygFonden Besøgshunde er kærligt selskab i en ensartet hverdag. Samvær med en hund kan tænde lys i øjnene, mindske ensomhed og starte nye samtaler. Når en hund logrer med halen, får mennesker

Læs mere

Juniorgolf 2016 JUNIORHÅNDBOG

Juniorgolf 2016 JUNIORHÅNDBOG JUNIORHÅNDBOG 2016 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er et informationsbrev for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at dette brev vil give nye spiller et

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010 Hejnsvig Jagtforening Forår 2010 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Jagtfest Som det er annonceret på Hejnsvigs hjemmeside er jagtfesten flyttet til d. 12 juni. på grund af der er et andet arrangement

Læs mere

Marienlyst Tennis Odense - Banekriterier

Marienlyst Tennis Odense - Banekriterier Marienlyst Tennis Odense - Banekriterier Tennis Club Odense har, hvis TCO ønsker det, brugsret til 2 baner Klubber uden egne indendørs tennisbaner har fortrinsret til leje af baner før klubber med egne

Læs mere

Livsstilscafe Brevforslag

Livsstilscafe Brevforslag LIVSSTILSCAFE BREVFORSLAG Deltager Henviser Egen læge Livsstilscafe Brevforslag Deltagerbrev 1 Afklarende samtale Invitation til samtale Afklarende samtale i Deltagerbrev 2 Kursusstart Kursusindkaldelse

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2016-2017

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2016-2017 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2016-2017 1 LANGESKOV BADMINTON KLUB INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Side 2: Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Mads Knudsen Årets træner Team Fyn Fællesbillede Samlingsbillede

Læs mere

proyectos@fundacionfana.org

proyectos@fundacionfana.org Rejsebrev 1 Studerendes navn: Christian Camilo Nielsen Studienummer: E-mail.: Chri40@hotmail.com Praktikperiode: 2. el. 3. 2 praktik Praktik fra til: dd.mm.år: 1/14-2014 6/1-2015 Institutionens navn: Institutionens

Læs mere

Smørum Bibliotek Flodvej 68 2765 Smørum Tlf.: 72597700. Ølstykke Bibliotek Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: 72597750

Smørum Bibliotek Flodvej 68 2765 Smørum Tlf.: 72597700. Ølstykke Bibliotek Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: 72597750 Flodvej 68 2765 Smørum Tlf.: 72597700 Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: 72597750 Mandag til torsdag 7-21 Fredag 7-19 Lørdag og Søndag 7-17 Med personale: Mandag 13-20 Tirsdag til fredag 13-17 Lørdag 10-14

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00 www.firehoejeif.minisite.dk Sæsonen 2016 Så står atter en tennissæson for døren. Vi håber på en god opbakning fra jer, så vi

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber.

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Velkommen til Landsmesterskaber 2016 DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Efter sæsonens stævner i landsdelsforeningerne mødes vi til DGI

Læs mere

På jagt efter historiske spor i. Den Fynske Landsby. 3.- 4.årgang

På jagt efter historiske spor i. Den Fynske Landsby. 3.- 4.årgang På jagt efter historiske spor i Den Fynske Landsby 3.- 4.årgang Velkommen Velkommen til Den Fynske Landsby. Den Fynske Landsby ser ud på samme måde, som mange landsbyer gjorde på Fyn i 1800-tallet. Her

Læs mere

Træningsplan Sommerlejr 2013 Tider Måtte 1 Måtte 2 Måtte 3 Måtte 4 Måtte 5 07:30 08:30 Morgenmad Morgenmad Morgenmad Morgenmad Morgenmad

Træningsplan Sommerlejr 2013 Tider Måtte 1 Måtte 2 Måtte 3 Måtte 4 Måtte 5 07:30 08:30 Morgenmad Morgenmad Morgenmad Morgenmad Morgenmad Mandag 14:00 15:15 Junior Øvede Junior Begyndere Senior Øvede Senior Let Øvede Senior Begyndere Fælles foto. Alle møder på måtten i Gi. 15:30 16:30 Frit valg 1 Frit valg 2 Frit valg 3 Frit valg 4 0 16:45

Læs mere

SF budgettale, budget 2017, 1. september 2016 (Det talte ord gælder)

SF budgettale, budget 2017, 1. september 2016 (Det talte ord gælder) Sisse Marie Welling (SF) SF budgettale, budget 2017, 1. september 2016 (Det talte ord gælder) Hvis denne tale var skrevet i april måned så havde den været kulsort. Dengang kastede Regeringens omprioriteringsbidrag

Læs mere

Frederikshavn Golf Klub generalforsamling marts 2016. Indledes med halvt minuts stilhed for afdøde medlemmer:

Frederikshavn Golf Klub generalforsamling marts 2016. Indledes med halvt minuts stilhed for afdøde medlemmer: Frederikshavn Golf Klub generalforsamling marts 2016 Årsberetning for 2015 Indledes med halvt minuts stilhed for afdøde medlemmer: Medlem nr. 842 Leo Wagner Jensen Medlem nr. 11005 Ole Mortensen Velkommen

Læs mere

WORKSHOP. BLIV FRI for rygproblemer MED PILATES ARBEJDSHÆFTE BENTE TROMBORG. Side 1

WORKSHOP. BLIV FRI for rygproblemer MED PILATES ARBEJDSHÆFTE BENTE TROMBORG. Side 1 WORKSHOP BLIV FRI for ryg-problemer MED PILATES ARBEJDSHÆFTE BENTE TROMBORG Side 1 Bliv fri for rygproblemer med pilates Mange accepterer at have ondt i ryggen, som om det er en naturlig ting at have.

Læs mere

Så er det snart vi skal til juniorstævne!!! Her kommer de sidste informationer inden I begiver jer mod Aalborg til et brag af et stævne.

Så er det snart vi skal til juniorstævne!!! Her kommer de sidste informationer inden I begiver jer mod Aalborg til et brag af et stævne. Så er det snart vi skal til juniorstævne!!! Her kommer de sidste informationer inden I begiver jer mod Aalborg til et brag af et stævne. Ankomst og afhentning af gymnaster Ankomst fredag Når I ankommer

Læs mere

Introduktion til forældre og andre voksne, der gerne vil være en del af vores verden

Introduktion til forældre og andre voksne, der gerne vil være en del af vores verden Kære voksne til børn i Sundbrinkens Børnehus Sundbrinkens børn og vores børns måde at være i verden på, er en del af en helhed. Derfor er vi rigtig glade for at kunne dele vores verden med jer, når I har

Læs mere

Så er året 2015 ved at løbe ud, og der er sket mange ting i dette år i Sydafrika og ved Amakulu Safari

Så er året 2015 ved at løbe ud, og der er sket mange ting i dette år i Sydafrika og ved Amakulu Safari Så er året 2015 ved at løbe ud, og der er sket mange ting i dette år i Sydafrika og ved Amakulu Safari Da vi startede året, var det med stor tørke her i vores område, og det gjorde, at vi fik store prisstininger

Læs mere

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING. Sidste tilmelding: Tirsdag den 9. sep. via vores hjemmeside.

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING. Sidste tilmelding: Tirsdag den 9. sep. via vores hjemmeside. NYHEDSBREV August 2014 NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING VIGTIGE DATOER 05. - 07. september Smølfetræf (børnetræf) i Taastrup den 19. august 11. - 14. september Kanotur Medlemspris

Læs mere

2. Etablering og fastsættelse af opgaver ift. følgende udvalg/ funktioner:

2. Etablering og fastsættelse af opgaver ift. følgende udvalg/ funktioner: 1. Arbejdsdag og kridtning på Højlyngen a. Arbejdsdag: Lørdag den 29. Marts kl 9:00 til morgenkaffe. i. Det skal meldes ud så flest muligt kommer med. ii. Anne laver begivenhed for damesenior og tager

Læs mere

Kompetencer i centrum

Kompetencer i centrum Kompetencer i centrum Virksomheds- 0g kompetencecenteret HK Hovedstaden tilbyder professionel hjælp, når du skal styrke dine kompetencer og komme videre i dit arbejdsliv. / / / Er du på jagt efter et nyt

Læs mere

Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år

Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år Naturlig enhed Jeg hedder Anna og er 14 år og jeg gå på Virup Skolen i 7. klasse. Jeg går selvfølgelig i skole og så klub sammen

Læs mere

God jul og godt nytår

God jul og godt nytår FRITIDSKLUBBEN God jul og godt nytår Sæt X ved 16. januar 2016 Stor nytårsfest! KÆRE MEDLEM AF FRITIDSKLUBBEN Her får du programmet for november og december måned. Som altid er der både arrangementer/aktiviteter

Læs mere

Tarup-Paarup Idrætsforening

Tarup-Paarup Idrætsforening Tarup-Paarup Idrætsforening Forårsopvisning 2016 Søndag den 3. april kl. 13.00 i Paarup Hallen Entre i Paarup Hallen: Voksne 50 kr. Børn til og med 15 år Gratis Gymnaster der deltager i opvisningen er

Læs mere

6. På hvilket telefonnummer kan man bestille et dagarrangement?

6. På hvilket telefonnummer kan man bestille et dagarrangement? Modul 3 Læsning, Opgave 1 Instruktion: Tid: Læs spørgsmålet. Find svaret i teksten. Skriv et kort svar. 5 minutter. 1. Hvilken motorvej skal man tage? 2. Hvornår har regnskoven åbent torsdag d. 24/5? 3.

Læs mere

Ågården Plejecenter. Kommunale tilsyn på plejecentre Vejle Kommune 2013. Tilsynsrapport udarbejdet af. Sundhedsfaglig Konsulent Lis Linow

Ågården Plejecenter. Kommunale tilsyn på plejecentre Vejle Kommune 2013. Tilsynsrapport udarbejdet af. Sundhedsfaglig Konsulent Lis Linow Kommunale tilsyn på plejecentre Vejle Kommune 2013 Ågården Plejecenter Tilsynsrapport udarbejdet af Sundhedsfaglig Konsulent Lis Linow Velfærdsstaben 2 Indhold Tilsynets Konklusion... 3 1. Hvad skal kommunale

Læs mere

SFO Grønnemose. Velkomstfolder

SFO Grønnemose. Velkomstfolder SFO Grønnemose Velkomstfolder SFO GRØNNEMOSE GRØNNEMOSE SKOLE SKOLESVINGET 8 2860 SØBORG TLF:NR.: Henning: 39573243 Kontor: 39573244 0/1. kl. afdeling 39573245 2/3. kl. afdeling 39573226 Personale og ledelse.

Læs mere

Velkommen til Gedskovvej

Velkommen til Gedskovvej Velkommen til Gedskovvej Kære Vi vil gerne byde dig velkommen til dit afklaringsforløb på CUBA. Vi håber du bliver glad for at være her, og vi glæder os til at lære dig at kende. Inden du starter vil vi

Læs mere

Invitation til orienteringsmøde om overgangen fra ung til voksen

Invitation til orienteringsmøde om overgangen fra ung til voksen Invitation til orienteringsmøde om overgangen fra ung til voksen Borgercenter Handicap inviterer forældre til unge mellem 16 og 18 år til et orienteringsmøde om, hvilke forandringer og muligheder der opstår,

Læs mere

Nim Multihus 2014. Til brugere af Nim Multihus

Nim Multihus 2014. Til brugere af Nim Multihus Nim Multihus 2014 Til brugere af Nim Multihus Denne folder skal gennemlæses af alle som benytter sig af faciliteterne i Nim Multihus. Indeholder en række retningslinjer som skal overholdes. Fællesforeningen

Læs mere

Information om afløsning i eget hjem

Information om afløsning i eget hjem Information om afløsning i eget hjem MYNDIGHED Information SUNDHED OG OMSORG Struer Kommunes ældrepolitik Det overordnede mål for Struer Kommunes ældrepolitik er at støtte kommunens ældre i at leve et

Læs mere

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke.

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. Bilag 4 Transskription af Per Interviewere: Louise og Katariina L: Louise K: Katariina L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. L: Vi vil gerne høre lidt

Læs mere

Fællesskab, fordele og faglig bistand

Fællesskab, fordele og faglig bistand PÆDAGOGISK Pædagogmedhjælpere Pædagogiske assistenter Fællesskab, fordele og faglig bistand FOA på 5 minutter Citat Mogens Bech Madsen Formand, Pædagogisk Sektor Det er din fagforening, som råber højt,

Læs mere

ELEV. Notesbog til elever. Den lille hjælper. Forsikring og rabatter. Hjælp, rådgivning og bistand

ELEV. Notesbog til elever. Den lille hjælper. Forsikring og rabatter. Hjælp, rådgivning og bistand ELEV Notesbog til elever Den lille hjælper Forsikring og rabatter Hjælp, rådgivning og bistand Hvad er en overenskomst? Hvad er en AMR? Hvad er en TR? Redaktion: Elev- og ungdomsteamet Layout: Peter Vendrup

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2015/16. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2015/16. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2015/16 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, og jeg vil gerne på Bestyrelsens

Læs mere

Raketten - klar til folkeskolereformen

Raketten - klar til folkeskolereformen Ringetider 1. time 8.00-8.45 2. time 8.45-9.30 Pause 3. time 10.00-10.45 4. time 10.45-11.30 Pause 5. time 12.00-12.45 6. time 12.45-13.30 Pause 7. time 13.45-14.30 Raketten - klar til folkeskolereformen

Læs mere

KORT GØRE/RØRE. Vejledning. Visuel (se) Auditiv (høre) Kinæstetisk (gøre) Taktil (røre)

KORT GØRE/RØRE. Vejledning. Visuel (se) Auditiv (høre) Kinæstetisk (gøre) Taktil (røre) GØRE/RØRE KORT Vejledning Denne vejledning beskriver øvelser til Gøre/røre kort. Øvelserne er udarbejdet til både de kinæstetisk, taktilt, auditivt og visuelt orienterede elever. Men brugeren opfordres

Læs mere

Møde for kommende forældre på Gerbrandskolen. D. 21. juni 2016

Møde for kommende forældre på Gerbrandskolen. D. 21. juni 2016 Møde for kommende forældre på Gerbrandskolen D. 21. juni 2016 Snak før mødestart Sig goddag til din sidemand og spørg ham/hende om, hvordan hun mener, at hun som forældre bedst hjælpe sit barn til en god

Læs mere

Karina Abildgaard Jensen. 1017273@ucn.dk. 3. praktikperiode 01.08.2014-31.01.2015. Esther Børnehave

Karina Abildgaard Jensen. 1017273@ucn.dk. 3. praktikperiode 01.08.2014-31.01.2015. Esther Børnehave 2. Rejsebrev 3.praktik i Esther Børnehave på Grønland Studerendes navn: Studienummer: E-mail.: Praktikperiode: 2. el. 3. Praktik fra til dd.mm.år: Institutionens navn: Institutionens adresse: Institutionens

Læs mere

Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet

Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet A-KASSE DECEMBER 2014 Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet Ansat med løntilskud på en offentlig arbejdsplads Indhold Forord 3 Hvorfor løntilskudsjob? 4 Hvad er formålet? 4 Et godt udgangspunkt

Læs mere

Beskrevet med input fra pædagogerne Annette Wittrup Christensen og Helle Danielsen, Børnehuset Viaduktvej, Aalborg Kommune

Beskrevet med input fra pædagogerne Annette Wittrup Christensen og Helle Danielsen, Børnehuset Viaduktvej, Aalborg Kommune 176 Hjemmebesøg Beskrevet med input fra pædagogerne Annette Wittrup Christensen og Helle Danielsen, Børnehuset Viaduktvej, Aalborg Kommune Overgange Hjemmebesøg BAGGRUND Kort om metoden Hjemmebesøg er

Læs mere

Frivillig i LIK - Fællesskabet

Frivillig i LIK - Fællesskabet Frivillig i LIK - Fællesskabet - Langå Idrætsklub Klubben vi mødes i. Vil du også være en del af Frivillig i LIK fællesskabet? Få timers bidrag om året gør en KÆMPE forskel! Vil du også være en del af

Læs mere

Fællesskab, fordele og faglig bistand

Fællesskab, fordele og faglig bistand PÆDAGOGISK Pædagogmedhjælpere og pædagogiske assistenter Fællesskab, fordele og faglig bistand FOA på 5 minutter Citat Jakob Sølvhøj Formand, Pædagogisk Sektor Det er din fagforening, som råber højt, når

Læs mere

Kære medlemmer. På de nederste sider vil I kunne finde tider samt hold for den næste sæson.

Kære medlemmer. På de nederste sider vil I kunne finde tider samt hold for den næste sæson. Kære medlemmer Vi har valgt at rykke tilmeldingen til sæsonen 2014/2015 frem fra 1. august 2014 til 2. juni 2014. Samtidig kommer der også en del ændringer i holdene. På de nederste sider vil I kunne finde

Læs mere

Traditionen tro byder august september på forældremøder i de enkelte klasser,

Traditionen tro byder august september på forældremøder i de enkelte klasser, Vi skrev i første nummer af Fællesnyt, at vi ville udkomme én gang i kvartalet. Det bryder vi allerede her i andet nummer, hvor I kan læse om konfirmationsforberedelse i 7. klasse, en sjov bemærkning og

Læs mere

Til kommende elever og forældre. - en 3-årig ungdomsuddannelse

Til kommende elever og forældre. - en 3-årig ungdomsuddannelse Til kommende elever og forældre - en 3-årig ungdomsuddannelse Hvad er STU - Særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse? STU er en 3-årig ungdomsuddannelse, som henvender sig til dig, der ikke kan gennemføre

Læs mere

Velkommen til Fritidsklubben i Gjessø, Stjernekasteren, som er for dig, der går i 4-6. klasse!

Velkommen til Fritidsklubben i Gjessø, Stjernekasteren, som er for dig, der går i 4-6. klasse! Velkommen til Fritidsklubben i Gjessø, Stjernekasteren, som er for dig, der går i 4-6. klasse! HEY VÅGN OP! Her er et super tilbud til dig, dine klassekammerater og venner. Det er noget, som I kan dele

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Informationsbrev for trænere i Spentrup IF Fodbold

Informationsbrev for trænere i Spentrup IF Fodbold Informationsbrev for trænere i Spentrup IF Fodbold Vi vil gøre opmærksom på at oplysningerne i dette brev vil blive revurderet i løbet af året dokumentet skal ses som en vejledning, så du som træner føler

Læs mere

RACE MANUAL. Cyclingfreak.dk Aarhus Mountainbike Challenge 2016

RACE MANUAL. Cyclingfreak.dk Aarhus Mountainbike Challenge 2016 RACE MANUAL Cyclingfreak.dk Aarhus Mountainbike Challenge 2016 AFHENTNING AF STARTNUMMER Vi anbefaler deltagere at afhente deres startnummer i god tid. De kan afhentes i nedenstående tidsrum: Torsdag/fredag:

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

Badmintonafdelingens afdelingshåndbog

Badmintonafdelingens afdelingshåndbog s afdelingshåndbog INDHOLDSFORTEGNELSE: FORORD... 2 PRÆSENTATION AF BESTYRELSEN:... 3 FORRETNINGSORDEN... 4 UNGDOMSAFDELINGEN:... 5 TRÆNERE & HJÆLPETRÆNERE:... 5 TURNERINGS- OG MOTIONISTAFDELINGEN:...

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2016. drenge årgang 03 & 04 STÆVNETEKST

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2016. drenge årgang 03 & 04 STÆVNETEKST VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2016 drenge årgang 03 & 04 STÆVNETEKST VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2016 drenge årgang 03 & 04 Velkommen til Vejen... Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spiller,

Læs mere