LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LANGUAGE: NO_DOC_EXT: 2016-082436 SOFTWARE VERSION: 9.1.8 COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:"

Transkript

1 LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_njensnin NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: YES NOTIFICATION PUBLICATION: YES

2 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser Direktiv 2014/24/EU Del I: Ordregivende myndighed I.1) Navn og adresser Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen, Center for Bydækkende Drift Njalsgade 13 København S 2300 Danmark Kontaktperson: Michael Kalving Internetadresse(r): Overordnet internetadresse: I.2) I.3) I.4) I.5) Fælles udbud Kommunikation Udbudsmaterialet er gratis, ubegrænset og fuldt tilgængeligt på: fås på den ovennævnte adresse Bud eller ansøgninger om deltagelse skal sendes til følgende adresse: Horten Advokatpartnerselskab Philip Heymans Alle 7 Hellerup 2900 Danmark Kontaktperson: Rikke Munk Rye Andersen Internetadresse(r): Overordnet internetadresse: Type ordregivende myndighed Regional eller lokal myndighed Hovedaktivitet Generelle offentlige tjenester Del II: Genstand II.1) Udbuddets omfang II.1.1) II.1.2) II.1.3) Vintertjeneste 2016 Hoved-CPV-kode Kontrakttype

3 II.1.4) II.1.5) II.1.6) Tjenesteydelser Kort beskrivelse: Snerydning og/eller saltning af kommunens kørebaner, cykelstier og gangarealer. Udbuddet er opdelt i 163 delkontrakter, hvoraf 69 delkontrakter vedrører kør 1 (delkontrakt 1-69), 26 delkontrakter vedrører kør 2 (delkontrakt 70-95), 6 delkontrakter vedrører kør 3 (delkontrakt ), 1 delkontrakt vedrører kør 4 (delkontrakt 102), 11 delkontrakter vedrører cyk 1 (delkontrakt ), 8 delkontrakter vedrører cyk 2 (delkontrakt ), 1 delkontrakt vedrører cyk 3 (delkontrakt 122), 40 delkontrakter vedrører gang 1 (delkontrakt ) og 1 delkontrakt vedrører gang 2 (delkontrakt 163). Udbudsmaterialet vil være tilgængeligt på Anslået samlet værdi Oplysninger om delkontrakter Kontrakten er opdelt i delkontrakter: ja Der kan afgives bud på alle delaftaler Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 1 Vintertjenesten skal udføres i Københavns Kommune af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner:

4 Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 2 Vintertjenesten skal udføres i Københavns Kommune af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner:

5 Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 3 Vintertjenesten skal udføres i Københavns Kommune af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 4

6 Vintertjenesten skal udføres i Københavns Kommune af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 5 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov.

7 af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 6 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser:

8 af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 7 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner:

9 Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 8 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner:

10 Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 9 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 10

11 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 11 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov.

12 af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 12 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser:

13 af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 13 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner:

14 Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 14 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner:

15 Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 15 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 16

16 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 17 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov.

17 af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 18 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser:

18 af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 19 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner:

19 Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 20 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner:

20 Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 21 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 22

21 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 23 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov.

22 af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 24 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser:

23 af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 25 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner:

24 Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 26 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner:

25 Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 27 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 28

26 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 29 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov.

27 af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 30 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser:

28 af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 31 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner:

29 Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 32 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner:

30 Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 33 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 34

31 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 35 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov.

32 af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 36 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser:

33 af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 37 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner:

34 Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 38 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner:

35 Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 39 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 40

36 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 41 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov.

37 af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 42 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser:

38 af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 43 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner:

39 Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 44 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner:

40 Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 45 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 46

41 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 47 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov.

42 af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 48 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser:

43 af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 49 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner:

44 Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 50 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner:

45 Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 51 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 52

46 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 53 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov.

47 af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 54 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser:

48 af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 55 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner:

49 Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 56 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner:

50 Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 57 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 58

51 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 59 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov.

52 af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 60 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser:

53 af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 61 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner:

54 Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 62 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner:

55 Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 63 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 64

56 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 65 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov.

57 af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 66 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser:

58 af optioner: Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 67 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner:

59 Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 68 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner:

60 Vintertjeneste Snerydning af kørebaner med traktor med plov Delkontraktnr.: 69 af udbuddet: Udførelse af snerydning på kørebaner med traktor med plov. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med plov og saltspreder Delkontraktnr.: 70

61 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med plov og saltspreder Delkontraktnr.: 71 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med plov og saltspreder.

62 af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med plov og saltspreder Delkontraktnr.: 72 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med plov og saltspreder. af forlængelser:

63 af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med plov og saltspreder Delkontraktnr.: 73 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner:

64 Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med plov og saltspreder Delkontraktnr.: 74 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner:

65 Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med plov og saltspreder Delkontraktnr.: 75 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med plov og saltspreder Delkontraktnr.: 76

66 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med plov og saltspreder Delkontraktnr.: 77 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med plov og saltspreder.

67 af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med plov og saltspreder Delkontraktnr.: 78 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med plov og saltspreder. af forlængelser:

68 af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med plov og saltspreder Delkontraktnr.: 79 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner:

69 Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med plov og saltspreder Delkontraktnr.: 80 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner:

70 Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med plov og saltspreder Delkontraktnr.: 81 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med plov og saltspreder Delkontraktnr.: 82

71 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med plov og saltspreder Delkontraktnr.: 83 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med plov og saltspreder.

72 af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med plov og saltspreder Delkontraktnr.: 84 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med plov og saltspreder. af forlængelser:

73 af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med plov og saltspreder Delkontraktnr.: 85 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner:

74 Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med plov og saltspreder Delkontraktnr.: 86 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner:

75 Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med plov og saltspreder Delkontraktnr.: 87 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med plov og saltspreder Delkontraktnr.: 88

76 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med plov og saltspreder Delkontraktnr.: 89 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med plov og saltspreder.

77 af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med plov og saltspreder Delkontraktnr.: 90 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med plov og saltspreder. af forlængelser:

78 af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med plov og saltspreder Delkontraktnr.: 91 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner:

79 Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med plov og saltspreder Delkontraktnr.: 92 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner:

80 Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med plov og saltspreder Delkontraktnr.: 93 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med plov og saltspreder Delkontraktnr.: 94

81 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med plov og saltspreder Delkontraktnr.: 95 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med plov og saltspreder.

82 af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med v-plov og saltspreder Delkontraktnr.: 96 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med v-plov og saltspreder. af forlængelser:

83 Optioner: nej Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med v-plov og saltspreder Delkontraktnr.: 97 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med v-plov og saltspreder. af forlængelser: Optioner: nej

84 Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med v-plov og saltspreder Delkontraktnr.: 98 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med v-plov og saltspreder. af forlængelser: Optioner: nej Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med v-plov og saltspreder Delkontraktnr.: 99 af udbuddet:

85 Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med v-plov og saltspreder. af forlængelser: Optioner: nej Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med v-plov og saltspreder Delkontraktnr.: 100 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med v-plov og saltspreder. af forlængelser:

86 Optioner: nej Vintertjeneste Snerydning og saltning af kørebaner med traktor med v-plov og saltspreder Delkontraktnr.: 101 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning på kørebaner med traktor med v-plov og saltspreder. af forlængelser: Optioner: nej

87 Vintertjeneste Saltning af kørebaner med lastbil Delkontraktnr.: 102 af udbuddet: Udførelse af saltning på kørebaner med lastbil. Ordregiver vil stille saltspreder til rådighed for tilbudsgiver. af forlængelser: Optioner: nej Vintertjeneste Snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov Delkontraktnr.: 103

88 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov. Tilbudsgiver har mulighed for at tilbyde v-plov og/eller saltspreder som option. af forlængelser: af optioner: Der kan som option tilbydes v-plov og/eller saltspreder. Vintertjeneste Snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov Delkontraktnr.: 104 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov. Tilbudsgiver har mulighed for at tilbyde v-plov og/eller saltspreder som option.

89 af forlængelser: af optioner: Der kan som option tilbydes v-plov og/eller saltspreder. Vintertjeneste Snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov Delkontraktnr.: 105 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov. Tilbudsgiver har mulighed for at tilbyde v-plov og/eller saltspreder som option. af forlængelser:

90 af optioner: Der kan som option tilbydes v-plov og/eller saltspreder. Vintertjeneste Snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov Delkontraktnr.: 106 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov. Tilbudsgiver har mulighed for at tilbyde v-plov og/eller saltspreder som option. af forlængelser: af optioner: Der kan som option tilbydes v-plov og/eller saltspreder.

91 Vintertjeneste Snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov Delkontraktnr.: 107 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov. Tilbudsgiver har mulighed for at tilbyde v-plov og/eller saltspreder som option. af forlængelser: af optioner: Der kan som option tilbydes v-plov og/eller saltspreder.

92 Vintertjeneste Snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov Delkontraktnr.: 108 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov. Tilbudsgiver har mulighed for at tilbyde v-plov og/eller saltspreder som option. af forlængelser: af optioner: Der kan som option tilbydes v-plov og/eller saltspreder. Vintertjeneste Snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov Delkontraktnr.: 109

93 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov. Tilbudsgiver har mulighed for at tilbyde v-plov og/eller saltspreder som option. af forlængelser: af optioner: Der kan som option tilbydes v-plov og/eller saltspreder. Vintertjeneste Snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov Delkontraktnr.: 110 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov. Tilbudsgiver har mulighed for at tilbyde v-plov og/eller saltspreder som option.

94 af forlængelser: af optioner: Der kan som option tilbydes v-plov og/eller saltspreder. Vintertjeneste Snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov Delkontraktnr.: 111 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov. Tilbudsgiver har mulighed for at tilbyde v-plov og/eller saltspreder som option. af forlængelser:

95 af optioner: Der kan som option tilbydes v-plov og/eller saltspreder. Vintertjeneste Snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov Delkontraktnr.: 112 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov. Tilbudsgiver har mulighed for at tilbyde v-plov og/eller saltspreder som option. af forlængelser: af optioner: Der kan som option tilbydes v-plov og/eller saltspreder.

96 Vintertjeneste Snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov Delkontraktnr.: 113 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov. Tilbudsgiver har mulighed for at tilbyde v-plov og/eller saltspreder som option. af forlængelser: af optioner: Der kan som option tilbydes v-plov og/eller saltspreder.

97 Vintertjeneste Snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov Delkontraktnr.: 114 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov. Tilbudsgiver har mulighed for at tilbyde v-plov og/eller saltspreder som option. af forlængelser: af optioner: Der kan som option tilbydes v-plov og/eller saltspreder. Vintertjeneste Snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov Delkontraktnr.: 115

98 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov. Tilbudsgiver har mulighed for at tilbyde v-plov og/eller saltspreder som option. af forlængelser: af optioner: Der kan som option tilbydes v-plov og/eller saltspreder. Vintertjeneste Snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov Delkontraktnr.: 116 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov. Tilbudsgiver har mulighed for at tilbyde v-plov og/eller saltspreder som option.

99 af forlængelser: af optioner: Der kan som option tilbydes v-plov og/eller saltspreder. Vintertjeneste Snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov Delkontraktnr.: 117 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov. Tilbudsgiver har mulighed for at tilbyde v-plov og/eller saltspreder som option. af forlængelser:

100 af optioner: Der kan som option tilbydes v-plov og/eller saltspreder. Vintertjeneste Snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov Delkontraktnr.: 118 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov. Tilbudsgiver har mulighed for at tilbyde v-plov og/eller saltspreder som option. af forlængelser: af optioner: Der kan som option tilbydes v-plov og/eller saltspreder.

101 Vintertjeneste Snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov Delkontraktnr.: 119 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov. Tilbudsgiver har mulighed for at tilbyde v-plov og/eller saltspreder som option. af forlængelser: af optioner: Der kan som option tilbydes v-plov og/eller saltspreder.

102 Vintertjeneste Snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov Delkontraktnr.: 120 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov. Tilbudsgiver har mulighed for at tilbyde v-plov og/eller saltspreder som option. af forlængelser: af optioner: Der kan som option tilbydes v-plov og/eller saltspreder. Vintertjeneste Snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov Delkontraktnr.: 121

103 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og plov. Tilbudsgiver har mulighed for at tilbyde v-plov og/eller saltspreder som option. af forlængelser: af optioner: Der kan som option tilbydes v-plov og/eller saltspreder. Vintertjeneste Snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og smal plov Delkontraktnr.: 122 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af cykelstier med traktor med kost og smal plov.

104 af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 123 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser:

105 af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 124 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner:

106 Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 125 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner:

107 Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 126 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 127

108 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 128 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder.

109 af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 129 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser:

110 af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 130 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner:

111 Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 131 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner:

112 Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 132 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 133

113 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 134 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder.

114 af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 135 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser:

115 af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 136 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner:

116 Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 137 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner:

117 Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 138 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 139

118 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 140 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder.

119 af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 141 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser:

120 af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 142 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner:

121 Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 143 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner:

122 Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 144 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 145

123 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 146 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder.

124 af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 147 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser:

125 af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 148 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner:

126 Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 149 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner:

127 Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 150 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 151

128 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 152 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder.

129 af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 153 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser:

130 af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 154 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner:

131 Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 155 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner:

132 Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 156 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 157

133 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 158 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder.

134 af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 159 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser:

135 af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 160 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner:

136 Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 161 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner:

137 Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 162 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner: Vintertjeneste Snerydning og saltning af gangareal med ladbiler og traktor med kost, plov og saltspreder Delkontraktnr.: 163

138 af udbuddet: Udførelse af snerydning og saltning af gangareal med ladbiler og traktor med kost, plov og saltspreder. af forlængelser: af optioner: Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger III.1) Betingelser for deltagelse III.1.1) Egnethed til at udøve en erhvervsaktivitet, herunder krav om optagelse i erhvervs- eller handelsregistre Liste over og kort beskrivelse af betingelser: Tilbudsgiver, der afgiver tilbud på delkontrakt 102 (Vintertjeneste Saltning af kørebaner med lastbil), skal være tildelt et gyldigt ID-nummer fra Trafik og Byggestyrelsen ligesom tilbudsgiver skal have tilladelse til godskørsel. Gyldigt ID-nummer og tilladelse til godskørsel skal seneste haves, når delkontrakten træder i kraft. For de øvrige delkontrakter, dvs. delkontrakt og , stilles der ingen krav til tilbudsgiverens egnethed i form af krav om optagelse i relevante faglige registre eller handelsregistre. ESPD del IV, afsnit A vedrørende»egnethed«skal derfor ikke udfyldes for disse delkontrakter. Udelukkelsesgrunde: Det er et krav, at tilbudsgiver ikke er omfattet af en af de obligatoriske udelukkelsesgrunde i udbudslovens 135, stk. 1 3, 136, stk. 1, nr Derudover må tilbudsgiver heller ikke være omfattet af de frivillige udelukkelsesgrunde i udbudslovens 137, stk. 1, nr. 1, nr. 2 og nr. 6. Tilbudsgiver, som befinder sig i en af disse udelukkelsesgrunde, vil således blive udelukket fra deltagelse og vil ikke blive taget i betragtning, medmindre tilbudsgiver fremlægger tilstrækkelig

139 III.1.2) III.1.3) III.1.5) I I I I dokumentation for, at tilbudsgiveren er pålidelig. Oplysninger om udelukkelsesgrunde udfyldes i ESPDdokumentet, del III, afsnit A-C. På hver delkontrakt vil den tilbudsgiver, som står til at blive tildelt kontrakten, skulle fremlægge serviceattest som dokumentation (gælder alle vindende tilbudsgivere). Økonomisk og finansiel kapacitet Liste over og kort beskrivelse af udvælgelseskriterier: Der stilles ingen krav til økonomisk og finansiel kapacitet. Teknisk og faglig kapacitet Liste over og kort beskrivelse af udvælgelseskriterier: Der stilles ingen krav til teknisk og faglig kapacitet. Oplysning om reserverede kontrakter Kontraktbetingelser Oplysninger om en bestemt profession Kontraktudførelsesvilkår: Oplysninger om de medarbejdere, der er ansvarlige for kontraktens udførelse Del IV: Procedure IV.1) IV.1.1) IV.1.3) IV.1.4) IV.1.6) IV.1.8) IV.2) IV.2.1) IV.2.2) IV.2.3) IV.2.4) IV.2.6) IV.2.7) Proceduretype Offentligt udbud Oplysninger om rammeaftale eller dynamisk indkøbssystem Oplysninger om reduktion af antallet af løsninger eller tilbud under forhandlingerne eller dialogen Oplysninger om elektronisk auktion Oplysninger om GPA-aftalen om offentlige udbud Dette udbud er omfattet af GPA-aftalen: ja Administrative oplysninger Tidligere offentliggørelse om samme kontrakt Frist for modtagelse af bud eller ansøgninger om deltagelse Dato: 12/08/2016 Tidspunkt: 12:00 Forventet dato for afsendelse af opfordringer til at afgive bud eller at deltage til udvalgte ansøgere Sprog, der må benyttes ved afgivelse af tilbud eller ansøgninger om deltagelse: Dansk Minimumsperiode, i hvilken den bydende er forpligtet af sit bud Tilbud skal være gyldige indtil: 21/09/2016 Betingelser for åbning af bud Dato: 12/08/2016 Tidspunkt: 12:00 Sted: Horten Advokatpartnerselskab Philip Heymans Alle Hellerup Oplysninger om adgangsberettigede personer og fremgangsmåde ved åbning af bud:

140 Tilbudsgiver er ikke berettiget til at være til stede ved åbningen af tilbud. Del VI: Supplerende oplysninger VI.1) Oplysninger om gentagelse Dette er et tilbagevendende offentligt indkøb: ja VI.2) VI.3) VI.4) VI.4.1) VI.4.2) VI.4.3) VI.4.4) Oplysninger om elektroniske arbejdsgange Elektronisk fakturering accepteres : Det fælles europæiske udbudsdokument: I henhold til udbudsloven skal standardformularen»det fælles europæiske udbudsdokument«(espd), benyttes. ESPD'et fungerer som et foreløbigt bevis for, at til at tilbudsgiveren ikke er omfattet af en udelukkelsesgrund. Tilbudsgiver skal derfor udfylde ESPD'et i overensstemmelse med anvisningerne i udbudsbekendtgørelsen og det offentliggjorte udbudsmateriale. Følgende punkter skal udfyldes af tilbudsgiver i ESPD'en: - Oplysninger om den økonomiske aktør (Del II): afsnit A-D - Udelukkelsesgrunde (Del III): afsnit A-C - Afsluttende erklæringer (Del IV) "Vindende tilbudsgiver" (den tilbudsgiver, som står til at blive tildelt en delkontrakt) skal fremlægge følgende dokumentation: - Serviceattest - Dokumentation i henhold til ESDP, Del IV.A (vindende tilbudsgiver for delkontrakt 102) Klageprocedurer Organ med ansvar for klageprocedurerne Klagenævn for Udbud Dahlerups Pakhus, Langelinie Allé 17 København Ø 2100 Danmark Telefon: Internetadresse: Organ med ansvar for mæglingsprocedurerne Klageprocedure Præcise oplysninger om klagefrist(er): Lovbekendtgørelse nr. 593 af om Klagenævnet for Udbud (»Håndhævelsesloven«) indeholder frister for indgivelse af klage over udbud. Det følger heraf, at en virksomheds klage over udbuddet skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 45 kalenderdage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort. Tjeneste, hvor der kan fås oplysninger om klageproceduren Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens Vej 35 Valby 2500

141 VI.5) Danmark Telefon: Internetadresse: Dato for afsendelse af denne bekendtgørelse: 29/06/2016

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_nwejesja NO_DOC_EXT: 2016-081057 SOFTWARE VERSION: 9.1.8 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: jwn@niras.dk

Læs mere

Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01.I01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: Janni NO_DOC_EXT: 2016-049177 SOFTWARE VERSION: 9.1.3 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: janni.nielsen@stab.rm.dk

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_njsarahm NO_DOC_EXT: 2017-007033 SOFTWARE VERSION: 9.3.0 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: smbj@cowi.com

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01.I01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: NGHEEA NO_DOC_EXT: 2016-026764 SOFTWARE VERSION: 9.1.1 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: heea@frederikshavn.dk

Læs mere

Danmark-Charlottenlund: Trykning og distribution 2016/S 013-017816. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Charlottenlund: Trykning og distribution 2016/S 013-017816. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:17816-2016:text:da:html Danmark-Charlottenlund: Trykning og distribution 2016/S 013-017816 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser

Læs mere

Danmark-Odense: Regnskabs- og revisionsvirksomhed 2016/S 094-168469. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Odense: Regnskabs- og revisionsvirksomhed 2016/S 094-168469. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 13 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:168469-2016:text:da:html Danmark-Odense: Regnskabs- og revisionsvirksomhed 2016/S 094-168469 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser

Læs mere

Danmark-Grenaa: Isrydning 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Grenaa: Isrydning 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 11 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:286216-2016:text:da:html Danmark-Grenaa: Isrydning 2016/S 158-286216 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser Direktiv

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: 2016-072714 SOFTWARE VERSION: 9.1.5. COUNTRY: PHONE: / rso@socialstyrelsen.dk NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: 2016-072714 SOFTWARE VERSION: 9.1.5. COUNTRY: PHONE: / rso@socialstyrelsen.dk NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F21 VERSION: R2.0.9.S01.I01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_nsoendri NO_DOC_EXT: 2016-072714 SOFTWARE VERSION: 9.1.5 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail:

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_nwejesja NO_DOC_EXT: 2017-020517 SOFTWARE VERSION: 9.4.0 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: jwn@niras.dk

Læs mere

Danmark-Roskilde: Stilladser 2016/S 058-097076. Udbudsbekendtgørelse forsyningsvirksomhed. Tjenesteydelser

Danmark-Roskilde: Stilladser 2016/S 058-097076. Udbudsbekendtgørelse forsyningsvirksomhed. Tjenesteydelser 1 / 5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:97076-2016:text:da:html Danmark-Roskilde: Stilladser 2016/S 058-097076 Udbudsbekendtgørelse forsyningsvirksomhed Tjenesteydelser

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S02 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_ndrachlr NO_DOC_EXT: 2017-083517 SOFTWARE VERSION: 9.5.4 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: odr@ast.dk

Læs mere

LANGUAGE: CUSTOMER: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: CUSTOMER: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01.I01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: UDB NO_DOC_EXT: 2016-041583 SOFTWARE VERSION: 9.1.3 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: vd-udb@vd.dk

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_njbsenmi NO_DOC_EXT: 2016-157703 SOFTWARE VERSION: 9.3.0 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: mcj@slks.dk

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F05 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_naersana NO_DOC_EXT: 2016-146863 SOFTWARE VERSION: 9.3.0 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: ana@lett.dk

Læs mere

Danmark-Støvring: Vedligeholdelse af arealer 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Støvring: Vedligeholdelse af arealer 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 6 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:98058-2017:text:da:html -Støvring: Vedligeholdelse af arealer 2017/S 053-098058 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser

Læs mere

LANGUAGE: CUSTOMER: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: CUSTOMER: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F05 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: agc NO_DOC_EXT: 2016-XXXXXX SOFTWARE VERSION: 9.1.8 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: agc@agconsulting.dk

Læs mere

Danmark-København: Forsikringstjenester 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-København: Forsikringstjenester 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 6 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:378395-2016:text:da:html -København: Forsikringstjenester 2016/S 209-378395 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser Direktiv

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_nandhler NO_DOC_EXT: 2016-140072 SOFTWARE VERSION: 9.2.1 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: hre@slke.dk

Læs mere

Danmark-Ikast: Administrative tjenester på boligområdet 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Ikast: Administrative tjenester på boligområdet 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:298812-2016:text:da:html -Ikast: Administrative tjenester på boligområdet 2016/S 166-298812 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser

Læs mere

Danmark-Aarhus: Køleskabe 2014/S 037-060713. Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-Aarhus: Køleskabe 2014/S 037-060713. Udbudsbekendtgørelse. Varer 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:60713-2014:text:da:html Danmark-Aarhus: Køleskabe 2014/S 037-060713 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv 2004/18/EF Del

Læs mere

Danmark-Herning: Personbiler 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-Herning: Personbiler 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Varer 1 / 8 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:125033-2016:text:da:html Danmark-Herning: Personbiler 2016/S 072-125033 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv 2014/24/EU

Læs mere

Danmark-København: Åbning af en kredit 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-København: Åbning af en kredit 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:158661-2017:text:da:html -København: Åbning af en kredit 2017/S 082-158661 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser Direktiv

Læs mere

Danmark-Aalborg: Vedligeholdelse af arealer 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Aalborg: Vedligeholdelse af arealer 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:449675-2016:text:da:html Danmark-Aalborg: Vedligeholdelse af arealer 2016/S 246-449675 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser

Læs mere

Danmark-Albertslund: Arkitektrådgivning 2014/S 077-133627. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Albertslund: Arkitektrådgivning 2014/S 077-133627. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1/6 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:133627-2014:text:da:html Danmark-Albertslund: Arkitektrådgivning 2014/S 077-133627 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F21 VERSION: R2.0.9.S01.I01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: Kajakken3003 NO_DOC_EXT: 2016-057461 SOFTWARE VERSION: 9.1.5 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail:

Læs mere

Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: Boensdorff2013 NO_DOC_EXT: 2017-065025 SOFTWARE VERSION: 9.4.1 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: brian.boensdorff@rsyd.dk

Læs mere

Danmark-Svendborg: Engangsbleer 2014/S 163-291851. Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-Svendborg: Engangsbleer 2014/S 163-291851. Udbudsbekendtgørelse. Varer 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:291851-2014:text:da:html Danmark-Svendborg: Engangsbleer 2014/S 163-291851 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv 2004/18/EF

Læs mere

Udbudsbekendtgørelse. Varer

Udbudsbekendtgørelse. Varer 1 / 5 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv 2014/24/EU Del I: Ordregivende myndighed I.1) Navn og adresser SK Gadelys A/S 29396361 Lilleøvej 3 Korsør 4220 E-mail: info@skforsyning.dk Overordnet internetadresse:

Læs mere

Danmark-Svendborg: Hjælpemidler til ældre 2014/S 114-200363. Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-Svendborg: Hjælpemidler til ældre 2014/S 114-200363. Udbudsbekendtgørelse. Varer 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:200363-2014:text:da:html Danmark-Svendborg: Hjælpemidler til ældre 2014/S 114-200363 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv

Læs mere

Danmark-København: Ingeniørmæssig projektering 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-København: Ingeniørmæssig projektering 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:175201-2016:text:da:html Danmark-København: Ingeniørmæssig projektering 2016/S 098-175201 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F21 VERSION: R2.0.9.S02 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_njuulmla NO_DOC_EXT: 2017-179368 SOFTWARE VERSION: 9.6.5 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: ljm@bechbruun.com

Læs mere

Danmark-Aarhus: Virksomhedsrådgivning og administrativ rådgivning 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Aarhus: Virksomhedsrådgivning og administrativ rådgivning 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 8 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:61071-2016:text:da:html Danmark-Aarhus: Virksomhedsrådgivning og administrativ rådgivning 2016/S 038-061071 Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Laboratorie- og husholdningskøleskabe, fryseskabe og køle-/fryseskabe.

Laboratorie- og husholdningskøleskabe, fryseskabe og køle-/fryseskabe. Laboratorie- og husholdningskøleskabe, fryseskabe og køle-/fryseskabe. Info Version 1 URL http://com.mercell.com/permalink/43388114.aspx Ekstern udbuds ID 60713-2014 Udbudstype Udbud Dokumenttype Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Danmark-Silkeborg: Hoved- eller fagentrepriser i forbindelse med bygge- og anlægsarbejder 2017/S Udbudsbekendtgørelse

Danmark-Silkeborg: Hoved- eller fagentrepriser i forbindelse med bygge- og anlægsarbejder 2017/S Udbudsbekendtgørelse 1 / 17 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:487352-2017:text:da:html Danmark-Silkeborg: Hoved- eller fagentrepriser i forbindelse med bygge- og anlægsarbejder

Læs mere

Danmark-Århus: Virksomhedsrådgivning og administrativ rådgivning samt beslægtede tjenesteydelser 2016/S Udbudsbekendtgørelse

Danmark-Århus: Virksomhedsrådgivning og administrativ rådgivning samt beslægtede tjenesteydelser 2016/S Udbudsbekendtgørelse 1 / 5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:200911-2016:text:da:html -Århus: Virksomhedsrådgivning og administrativ rådgivning samt beslægtede tjenesteydelser 2016/S

Læs mere

Danmark-Hedehusene: Tilplantning og vedligeholdelse af grønne områder 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Hedehusene: Tilplantning og vedligeholdelse af grønne områder 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:49210-2016:text:da:html Danmark-Hedehusene: Tilplantning og vedligeholdelse af grønne områder 2016/S 031-049210 Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Tjenesteydelser

Tjenesteydelser Side 1 af 6 Tjenesteydelser - 445548-2016 17/12/2016 S244 - - Tjenesteydelser - Udbudsbekendtgørelse - Offentligt udbud I. II. III. IV. VI. Danmark-Nykøbing Falster: Tekniske undersøgelser, analyser og

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_nbaherik NO_DOC_EXT: 2017-014988 SOFTWARE VERSION: 9.4.0 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: heba@advodan.dk

Læs mere

Udskiftning af hovedmaskineri i lodsfartøj.

Udskiftning af hovedmaskineri i lodsfartøj. Udskiftning af hovedmaskineri i lodsfartøj. Info Version 1 URL http://com.mercell.com/permalink/32679116.aspx Ekstern udbuds ID 107763-2012 Udbudstype Udbud Dokumenttype Udbudsbekendtgørelse Udbudsprocedure

Læs mere

Parykker til kræftpatienter.

Parykker til kræftpatienter. Parykker til kræftpatienter. Info Version 1 URL http://com.mercell.com/permalink/41813900.aspx Ekstern udbuds ID 373778-2013 Udbudstype Udbud Dokumenttype Udbudsbekendtgørelse Udbudsprocedure Offentligt

Læs mere

Danmark-Svendborg: Diverse programpakker og computersystemer 2014/S 088-154105 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser

Danmark-Svendborg: Diverse programpakker og computersystemer 2014/S 088-154105 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser Danmark-Svendborg: Diverse programpakker og computersystemer 2014/S 088-154105 Udbudsresumé Overskrift Dokumenttype Fremgangsmåde Ordregiver Ordregiverens by Frist for indhentning af materiale Danmark-Svendborg:

Læs mere

DK-Frederikshavn: Medicinske forbrugsvarer af ikke-kemisk natur til engangsbrug og hæmatologiske forbrugsvarer 2012/S 160-267106. Udbudsbekendtgørelse

DK-Frederikshavn: Medicinske forbrugsvarer af ikke-kemisk natur til engangsbrug og hæmatologiske forbrugsvarer 2012/S 160-267106. Udbudsbekendtgørelse 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:267106-2012:text:da:html DK-Frederikshavn: Medicinske forbrugsvarer af ikke-kemisk natur til engangsbrug og hæmatologiske

Læs mere

Bygge og anlæg - 231663-2014

Bygge og anlæg - 231663-2014 1 af 6 09-07-2014 08:52 Bygge og anlæg - 231663-2014 09/07/2014 S129 Medlemsstater - Bygge og anlæg - Udbudsbekendtgørelse - Udbud efter forhandling I.II.III.IV.VI. Danmark-Helsingør: Energimålere Direktiv

Læs mere

Danmark-København: Tekniske undersøgelser, analyser og rådgivning 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-København: Tekniske undersøgelser, analyser og rådgivning 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:19668-2017:text:da:html -København: Tekniske undersøgelser, analyser og rådgivning 2017/S 013-019668 Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Betonelementleverance til byggeriet Dragen, Godsbanen Aalborg.

Betonelementleverance til byggeriet Dragen, Godsbanen Aalborg. Betonelementleverance til byggeriet Dragen, Godsbanen Aalborg. Info Version 1 URL http://com.mercell.com/permalink/43409629.aspx Ekstern udbuds ID 62016-2014 Udbudstype Udbud Dokumenttype Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Danmark-Viborg: Møbler til medicinsk brug 2015/S 188-340641. Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-Viborg: Møbler til medicinsk brug 2015/S 188-340641. Udbudsbekendtgørelse. Varer 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:340641-2015:text:da:html Danmark-Viborg: Møbler til medicinsk brug 2015/S 188-340641 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv

Læs mere

Officielt navn: CVR-nummer: 2

Officielt navn: CVR-nummer: 2 Supplement til Den Europæiske Unions Tidende Oplysninger og onlineformularer: http://simap.ted.europa.eu Del I: Ordregivende myndighed I.1) Navn og adresser 1 (angiv alle ordregivende myndigheder med ansvar

Læs mere

Indkøb af CPAP-maskiner og forbrugsvarer.

Indkøb af CPAP-maskiner og forbrugsvarer. Indkøb af CPAP-maskiner og forbrugsvarer. Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/37195900.aspx Ekstern udbuds ID 88554-2013 Udbudstype Udbud Dokumenttype Udbudsbekendtgørelse Udbudsprocedure

Læs mere

Tømning af beholdere til glas/flasker samt aviser/ugeblade/reklamer.

Tømning af beholdere til glas/flasker samt aviser/ugeblade/reklamer. Tømning af beholdere til glas/flasker samt aviser/ugeblade/reklamer. Info Version 1 URL http://com.mercell.com/permalink/41367719.aspx Ekstern udbuds ID 336674-2013 Udbudstype Udbud Dokumenttype Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

LANGUAGE: CUSTOMER: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: CUSTOMER: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: mdg NO_DOC_EXT: 2016-085483 SOFTWARE VERSION: 9.1.8 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: mdg@d-k2.dk

Læs mere

Danmark-København: Møbler 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-København: Møbler 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Varer 1 / 5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:136664-2017:text:da:html -København: Møbler 2017/S 072-136664 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv 2014/24/EU Del I:

Læs mere

Genlæs og afslut. Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser Direktiv 2014/24/EU Del I: Ordregivende myndighed

Genlæs og afslut. Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser Direktiv 2014/24/EU Del I: Ordregivende myndighed Side 1 af 5 Genlæs og afslut Genlæs information nedenfor og klik derefter på gem Sociale og andre specifikke tjenesteydelser offentlige kontrakter Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser Direktiv 2014/24/EU

Læs mere

Udarbejdelse af undervisningsmateriale om fertilitet til de gymnasiale ungdomsuddannelser samt markedsføring af indsatsen på gymnasier og HF m.v.

Udarbejdelse af undervisningsmateriale om fertilitet til de gymnasiale ungdomsuddannelser samt markedsføring af indsatsen på gymnasier og HF m.v. Udarbejdelse af undervisningsmateriale om fertilitet til de gymnasiale ungdomsuddannelser samt markedsføring af indsatsen på gymnasier og HF m.v. Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/48052656.aspx

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F21 VERSION: R2.0.9.S01.I01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_nsoendri NO_DOC_EXT: 2016-072711 SOFTWARE VERSION: 9.1.5 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail:

Læs mere

Specialinstitution, Odense - totalrådgivning vedrørende etablering af døgninstitution.

Specialinstitution, Odense - totalrådgivning vedrørende etablering af døgninstitution. Specialinstitution, Odense - totalrådgivning vedrørende etablering af døgninstitution. Info Version 1 URL http://com.mercell.com/permalink/36568022.aspx Ekstern udbuds ID 369330-2012 Udbudstype Udbud Dokumenttype

Læs mere

LANGUAGE: CUSTOMER: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: 9.3.0

LANGUAGE: CUSTOMER: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: 9.3.0 LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: rls NO_DOC_EXT: 2016-161475 SOFTWARE VERSION: 9.3.0 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: rls@ntadvokater.dk

Læs mere

Indsamling af glas, alu-dåser og PET-flasker.

Indsamling af glas, alu-dåser og PET-flasker. Indsamling af glas, alu-dåser og PET-flasker. Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/40920838.aspx Ekstern udbuds ID 305822-2013 Udbudstype Udbud Dokumenttype Udbudsbekendtgørelse Udbudsprocedure

Læs mere

Danmark-Sønderborg: Hjælpemidler til handicappede 2018/S Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-Sønderborg: Hjælpemidler til handicappede 2018/S Udbudsbekendtgørelse. Varer 1 / 9 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:242-2018:text:da:html Danmark-Sønderborg: Hjælpemidler til handicappede 2018/S 001-000242 Udbudsbekendtgørelse Varer

Læs mere

Entreprise 1220.201 Smørum Parkvejs forlængelse, del af 2. etape af Frederikssundsmotorvejen.

Entreprise 1220.201 Smørum Parkvejs forlængelse, del af 2. etape af Frederikssundsmotorvejen. Entreprise 1220.201 Smørum Parkvejs forlængelse, del af 2. etape af Frederikssundsmotorvejen. Info Version 1 URL http://com.mercell.com/permalink/43029030.aspx Ekstern udbuds ID 35155-2014 Udbudstype Udbud

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_ncesdani NO_DOC_EXT: 2016-110801 SOFTWARE VERSION: 9.2.0 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: dbc@horten.dk

Læs mere

Etablering af campus på byggefelt 8 på Carlsberg grunden i København.

Etablering af campus på byggefelt 8 på Carlsberg grunden i København. Etablering af campus på byggefelt 8 på Carlsberg grunden i København. Info Version 1 URL http://com.mercell.com/permalink/34653787.aspx Ekstern udbuds ID 200050-2012 Udbudstype Tildeling af kontrakt Dokumenttype

Læs mere

Scanning af byggesagsarkiv/digitalisering af byggesagsarkiv.

Scanning af byggesagsarkiv/digitalisering af byggesagsarkiv. Scanning af byggesagsarkiv/digitalisering af byggesagsarkiv. Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/47832349.aspx Ekstern udbuds ID 398023-2014 Udbudstype Tildeling af kontrakt Dokumenttype

Læs mere

Hjælpemidler, senge/læsebord til Aalborg, Hjørring, Brønderslev og Læsø Kommuner.

Hjælpemidler, senge/læsebord til Aalborg, Hjørring, Brønderslev og Læsø Kommuner. Hjælpemidler, senge/læsebord til Aalborg, Hjørring, Brønderslev og Læsø Kommuner. Info Version 4 URL http://com.mercell.com/permalink/34877338.aspx Ekstern udbuds ID 405812-2012 Udbudstype Tildeling af

Læs mere

DK-Aarhus: Fjernvarmerørledninger 2012/S 111-184730. Udbudsbekendtgørelse forsyningsvirksomhed. Varer

DK-Aarhus: Fjernvarmerørledninger 2012/S 111-184730. Udbudsbekendtgørelse forsyningsvirksomhed. Varer 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:184730-2012:text:da:html DK-Aarhus: Fjernvarmerørledninger 2012/S 111-184730 Udbudsbekendtgørelse forsyningsvirksomhed

Læs mere

Officielt navn: CVR-nummer: 2

Officielt navn: CVR-nummer: 2 Supplement til Den Europæiske Unions Tidende Oplysninger og onlineformularer: http://simap.ted.europa.eu Del I: Ordregivende enhed I.1) Navn og adresser 1 (angiv alle ordregivende enheder med ansvar for

Læs mere

Drift af genbrugshjælpemiddeldepot.

Drift af genbrugshjælpemiddeldepot. Drift af genbrugshjælpemiddeldepot. Info Version 3 URL http://com.mercell.com/permalink/38286389.aspx Ekstern udbuds ID 314570-2013 Udbudstype Tildeling af kontrakt Dokumenttype Indgåede aftaler Udbudsprocedure

Læs mere

Parkeringshus Lüdersvej, Århusgadekvarteret.

Parkeringshus Lüdersvej, Århusgadekvarteret. Parkeringshus Lüdersvej, Århusgadekvarteret. Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/40613526.aspx Ekstern udbuds ID 280283-2013 Udbudstype Udbud Dokumenttype Udbudsbekendtgørelse Udbudsprocedure

Læs mere

Danmark-København: Bærbare datamater 2013/S 174-300328. Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-København: Bærbare datamater 2013/S 174-300328. Udbudsbekendtgørelse. Varer 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:300328-2013:text:da:html Danmark-København: Bærbare datamater 2013/S 174-300328 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv 2004/18/EF

Læs mere

Officielt navn: CVR-nummer: 2

Officielt navn: CVR-nummer: 2 Supplement til Den Europæiske Unions Tidende Oplysninger og onlineformularer: http://simap.ted.europa.eu Del I: Ordregivende myndighed I.1) Navn og adresser 1 (angiv alle ordregivende myndigheder med ansvar

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: Regionsyd NO_DOC_EXT: 2016-114214 SOFTWARE VERSION: 9.2.1 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: indkob@rsyd.dk

Læs mere

Udbud af rottebekæmpelse og indsats mod herreløse katte.

Udbud af rottebekæmpelse og indsats mod herreløse katte. Udbud af rottebekæmpelse og indsats mod herreløse katte. Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/42252237.aspx Ekstern udbuds ID 410429-2013 Udbudstype Udbud Dokumenttype Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

DK-Frederiksberg: Anlægsarbejde: renovering af hovedvandledninger 2010/S 201-307085 UDBUDSBEKENDTGØRELSE - FORSYNINGSVIRKSOMHED

DK-Frederiksberg: Anlægsarbejde: renovering af hovedvandledninger 2010/S 201-307085 UDBUDSBEKENDTGØRELSE - FORSYNINGSVIRKSOMHED 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:307085-2010:text:da:html DK-Frederiksberg: Anlægsarbejde: renovering af hovedvandledninger 2010/S 201-307085 UDBUDSBEKENDTGØRELSE

Læs mere

Danmark-Hedehusene: Hoved- eller fagentrepriser i forbindelse med bygge- og anlægsarbejder 2016/S Udbudsbekendtgørelse

Danmark-Hedehusene: Hoved- eller fagentrepriser i forbindelse med bygge- og anlægsarbejder 2016/S Udbudsbekendtgørelse 1 / 5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:24858-2016:text:da:html Danmark-Hedehusene: Hoved- eller fagentrepriser i forbindelse med bygge- og anlægsarbejder 2016/S

Læs mere

Danmark-Aarhus: Skabe 2014/S 049-081164. Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-Aarhus: Skabe 2014/S 049-081164. Udbudsbekendtgørelse. Varer 1/6 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:81164-2014:text:da:html Danmark-Aarhus: Skabe 2014/S 049-081164 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv 2004/18/EF Del I:

Læs mere

Medlemsstater - Tjenesteydelseskontrakt - Udbudsbekendtgørelse - Begrænset udbud

Medlemsstater - Tjenesteydelseskontrakt - Udbudsbekendtgørelse - Begrænset udbud 1/6 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:32512-2012:text:da:html DK-København: It-tjenester: rådgivning, programmeludvikling, internet og support 2012/S 20-032512

Læs mere

Danmark-København: Hjælpemidler til handicappede 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-København: Hjælpemidler til handicappede 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Varer 1 / 6 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:356466-2016:text:da:html -København: Hjælpemidler til handicappede 2016/S 198-356466 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv

Læs mere

Danmark-Valby: Bygge- og anlægsarbejder 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Bygge- og anlægsarbejder

Danmark-Valby: Bygge- og anlægsarbejder 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Bygge- og anlægsarbejder 1 / 5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:55494-2016:text:da:html Danmark-Valby: Bygge- og anlægsarbejder 2016/S 035-055494 Udbudsbekendtgørelse Bygge- og anlægsarbejder

Læs mere

Danmark-København: Rådgivning i forbindelse med energiudnyttelsesgrad 2015/S 047-081641. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-København: Rådgivning i forbindelse med energiudnyttelsesgrad 2015/S 047-081641. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:81641-2015:text:da:html Danmark-København: Rådgivning i forbindelse med energiudnyttelsesgrad 2015/S 047-081641 Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Danmark-Fredericia: Kaffe, te og hermed beslægtede produkter 2016/S 047-077864. Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-Fredericia: Kaffe, te og hermed beslægtede produkter 2016/S 047-077864. Udbudsbekendtgørelse. Varer 1 / 5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:77864-2016:text:da:html Danmark-Fredericia: Kaffe, te og hermed beslægtede produkter 2016/S 047-077864 Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Officielt navn: CVR-nummer: 2

Officielt navn: CVR-nummer: 2 Supplement til Den Europæiske Unions Tidende Oplysninger og onlineformularer: http://simap.ted.europa.eu Del I: Ordregivende enhed Vejledende periodisk bekendtgørelse forsyningsvirksomhed Direktiv 2014/25/EU

Læs mere

Rammeaftale for græsfrø og rullegræs.

Rammeaftale for græsfrø og rullegræs. Rammeaftale for græsfrø og rullegræs. Info Version 4 URL http://com.mercell.com/permalink/37320017.aspx Ekstern udbuds ID 215798-2013 Udbudstype Tildeling af kontrakt Dokumenttype Indgåede aftaler Udbudsprocedure

Læs mere

Levering af Kaffe, the, maskiner og service.

Levering af Kaffe, the, maskiner og service. Info Version 3 URL http://com.mercell.com/permalink/27716840.aspx Ekstern udbuds ID 198239-2012 Udbudstype Tildeling af kontrakt Dokumenttype Indgåede aftaler Udbudsprocedure Offentligt udbud Kontrakt

Læs mere

Danmark-København: Meteorologiske tjenester 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-København: Meteorologiske tjenester 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 7 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:396862-2016:text:da:html Danmark-København: Meteorologiske tjenester 2016/S 218-396862 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser

Læs mere

Bekendtgørelse om indgåede kontrakter Resultat af udbudsproceduren

Bekendtgørelse om indgåede kontrakter Resultat af udbudsproceduren Supplement til Den Europæiske Unions Tidende Oplysninger og onlineformularer: http://simap.ted.europa.eu Del I: Ordregivende myndighed I.1) Navn og adresser 1 (angiv alle ordregivende myndigheder med ansvar

Læs mere

Sag 11/8455 - Tolkeydelser til Region Syddanmark.

Sag 11/8455 - Tolkeydelser til Region Syddanmark. Sag 11/8455 - Tolkeydelser til Region Syddanmark. Info Version 1 URL http://com.mercell.com/permalink/31722932.aspx Ekstern udbuds ID 28398-2012 Udbudstype Tildeling af kontrakt Filtype Indgåede aftaler

Læs mere

14/05672 Frugtordning til Danmarks Tekniske Universitet.

14/05672 Frugtordning til Danmarks Tekniske Universitet. 14/05672 Frugtordning til Danmarks Tekniske Universitet. Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/47006905.aspx Ekstern udbuds ID 333513-2014 Udbudstype Tildeling af kontrakt Dokumenttype Indgåede

Læs mere

Leverance af præfabrikerede transformerkiosker inkl. lavspændingstavle.

Leverance af præfabrikerede transformerkiosker inkl. lavspændingstavle. Leverance af præfabrikerede transformerkiosker inkl. lavspændingstavle. Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/35604253.aspx Ekstern udbuds ID 395118-2012 Udbudstype Tildeling af kontrakt

Læs mere

Danmark-Skanderborg: Rekrutteringstjenester 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Skanderborg: Rekrutteringstjenester 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 6 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:349081-2016:text:da:html Danmark-Skanderborg: Rekrutteringstjenester 2016/S 194-349081 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser

Læs mere

Indkøb af trykmaskiner til trykkeriet SUN-Tryk, Aarhus Universitet.

Indkøb af trykmaskiner til trykkeriet SUN-Tryk, Aarhus Universitet. Indkøb af trykmaskiner til trykkeriet SUN-Tryk, Aarhus Universitet. Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/40089234.aspx Ekstern udbuds ID 236309-2014 Udbudstype Tildeling af kontrakt Dokumenttype

Læs mere

Medlemsstater - Vareindkøbskontrakter - Udbudsbekendtgørelse - Udbud efter forhandling. DK-Fredericia: Værktøj 2011/S 208-339199

Medlemsstater - Vareindkøbskontrakter - Udbudsbekendtgørelse - Udbud efter forhandling. DK-Fredericia: Værktøj 2011/S 208-339199 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:339199-2011:text:da:html DK-Fredericia: Værktøj 2011/S 208-339199 Udbudsbekendtgørelse forsyningsvirksomhed Varer Del

Læs mere

Områdekontor Køge Istandsættelse af fraflytterlejligheder

Områdekontor Køge Istandsættelse af fraflytterlejligheder Områdekontor Køge Istandsættelse af fraflytterlejligheder Byggeplads: Borup, Ll. Skensved, Bjæverskov og Herfølge Trin: Muligheder Kaldenavn: Total pris: Adresse: Køge Egen pris: Post nr: 4600 Kvm: By:

Læs mere

Erhvervs- og produktansvarspolice samt professionelt ansvarsforsikring.

Erhvervs- og produktansvarspolice samt professionelt ansvarsforsikring. Erhvervs- og produktansvarspolice samt professionelt ansvarsforsikring. Info Version 4 URL http://com.mercell.com/permalink/41636567.aspx Ekstern udbuds ID 100127-2014 Udbudstype Tildeling af kontrakt

Læs mere

DK-København: Præfabrikerede kasser 2012/S 247-407281. Udbudsbekendtgørelse. Varer

DK-København: Præfabrikerede kasser 2012/S 247-407281. Udbudsbekendtgørelse. Varer 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:407281-2012:text:da:html DK-København: Præfabrikerede kasser 2012/S 247-407281 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv 2004/18/EF

Læs mere

Danmark-Valby: Rekrutteringstjenester 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Valby: Rekrutteringstjenester 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 8 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:413711-2017:text:da:html Danmark-Valby: Rekrutteringstjenester 2017/S 201-413711 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser

Læs mere

Indkøb af møbler til Aarhus Maskinmesterskole, Navitas, Aarhus.

Indkøb af møbler til Aarhus Maskinmesterskole, Navitas, Aarhus. Indkøb af møbler til Aarhus Maskinmesterskole, Navitas, Aarhus. Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/41834459.aspx Ekstern udbuds ID 375556-2013 Udbudstype Udbud Dokumenttype Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

DK-Randers: Solcellemoduler 2013/S 086-145996. Udbudsbekendtgørelse. Varer

DK-Randers: Solcellemoduler 2013/S 086-145996. Udbudsbekendtgørelse. Varer 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:145996-2013:text:da:html DK-Randers: Solcellemoduler 2013/S 086-145996 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv 2004/18/EF

Læs mere

Danmark-Aarhus: Rengørings- og sanitetstjenester 2015/S 054-094645. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Aarhus: Rengørings- og sanitetstjenester 2015/S 054-094645. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:94645-2015:text:da:html Danmark-Aarhus: Rengørings- og sanitetstjenester 2015/S 054-094645 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser

Læs mere

Hjerte CT-scanner, OUH, Odense Universitetshospital, Odense.

Hjerte CT-scanner, OUH, Odense Universitetshospital, Odense. Info Version 4 URL http://com.mercell.com/permalink/38992740.aspx Ekstern udbuds ID 377458-2013 Udbudstype Tildeling af kontrakt Dokumenttype Indgåede aftaler Udbudsprocedure Offentligt udbud Kontrakt

Læs mere

Himmerland Boligforening - Ombygning af afdeling 16, Magisterparken, Aalborg.

Himmerland Boligforening - Ombygning af afdeling 16, Magisterparken, Aalborg. Himmerland Boligforening - Ombygning af afdeling 16, Magisterparken, Aalborg. Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/39221912.aspx Ekstern udbuds ID 172678-2013 Udbudstype Udbud Dokumenttype

Læs mere