Haarby Tennisklub Beretning torsdag 17/ Først Hjertelig velkomme.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Haarby Tennisklub Beretning torsdag 17/3 2016. Først Hjertelig velkomme."

Transkript

1 Haarby Tennisklub Beretning torsdag 17/ Først Hjertelig velkomme. Så er der løbet endnu et år på kalenderen for vores Tennisklub. Og når man, som bestyrelse skuer lidt tilbage på året som er gået, kan man ikke blive andet end både glad og bekymret, vi som er medlemmer af klubben, kan glæde os over, at det altid er muligt, hvis vejret tillader det, at få en bane at spille på, - men det er desværre også det triste - da det samtidigt betyder, som kasseren oplyste, at vores medlemstal er stangneret, både på senior og junior siden. Klubben valgte sidste år, nærmere betegnet på et møde i Vester Skjerninge TK. 16. april Med deltagelse af Lasse og jeg, at gå ind i et nyt projekt, under Dansk Tennis Forbund nemlig Tennisnetværk Sydfyn, en sammenslutning af 10 Sydfynske klubber, med Vester Skjerninge TK. Som en slags moderklub begrundelsen for dette var, at vi måske der igennem, kan få inspiration, til udvikling af vores egen klub samt mulighed for, at kunne tilbyde vores medlemmer arrangementer udenfor vores eget klub regi. Så vær lidt opmærksom på opslagstavlen i klubhuset. Igen i år, har vi haft nogle perfekte baner også nye bænk og net er det blevet til, Så tak til alle, som var med til den store klargøringsdag, så nu venter vi bare på nyt grus, så vi igen kan indkalde vores flittige medlemmer, trillebøre samt skovle til klargøring af banerne. En anden glædelig begivenhed i året som er gået, var kampen om sponsorer, vi kom i hus med et flot resultat (kasseren har vist nævnt det) og her må det være på sin plads, med et stort tak, til de involverede deltager i den store sponsor jagt. Det vellykkede resultat 11 stk. sponsorer, kan ses på vej ind til banerne og det er ikke uden en vis stolthed, at man som formand kan sige, flot gået. -- I den forbindelse vil der blive afholdt en sponsordag, datoen er endnu ikke fastlagt, men der kommer et opslag i klubhus og på vores hjemmeside samt mails om dette og så håber bestyrelsen, at klubbens medlemmer vil komme og bakke op om dette arrangement.

2 Når jeg nu er i gang med at takke, vil jeg gerne både skamrose og takke bestyrelsen for et godt samarbejde samt opbakning til formanden, i det forgangne år. Der er igen i år kommet forslag fra Dansk Tennisforbund og DGI, om at udråbe lørdag den 30. april 2016 til tennissportens dag, vi havde en sådanne d. 2. maj sidste år, - -- derud over, havde vi også vores egen åben hus dag onsdag d.13. maj. kl Der var omdelt invitationer på skolen, men til begge arrangementer var succesen til at overse, til bestyrelsens samt Lasses og min ærgrelse, kom kun Lasse og jeg, så vi overvejer, om vi skal prøve igen i år. Men som man siger, en gang er ingen gang, så måske. Men mere om det senere. Et af klubbens stor positive tiltag, kan nævnes vores mandags Cup, som nærmest må betragtes som en succes, med Margit som ankerdamen, der med hård og kærlig hånd styre dette. Der er nu tilknyttet en vandrepokal til vores mandagscup, så dette smukke trofæ skal i år afleveres af sidste års vinder Ivan Larsen, spørgsmålet er så bare til hvem, så kom om mandagen og gør jer fortjent til måske, at vinde denne, smukke pokal. Starten på vores mandags Cup, vil blive slået op i klubhuset samt på vores hjemmeside. Vi har også sidste år gennemført en klubturnering, den forløb vel ganske godt, selvfølgelig lidt bedre for nogle, men indtrykket var, at alle deltagerne fik spillet nogle spændende kampe, til dem som forlod banerne som taber, er der vel bare at sige, at et nyt slag kan vindes i år, så med det i mente samt Kong Christian d. 3 Valgsprog ske Herrens vilje ser bestyrelsen frem til dette års klubturnering, der vil komme opslag op i klubhuset og på hjemmesiden samt en mail om tilmelding. Af andre tiltag som fungerer fint for klubben, er vores vinter arrangementer, indendørs Mini Tennis i Haarby Hallen samt tennis i Ebberup Hallen, begge dele noget der nok kunne fortjene et par rosende ord til ankermændene Vagn og Jørgen for dette med på vejen, så det er hermed givet. I forbindelse med Minitennis i Haarby Hallen, havde Lasse på bestyrelsens vegne lavet opslag til gratis prøvetimer for juniorer, samt visning på den store tavle i Hallen af dette tilbud, men tilslutningen var mindre en minimal, desværre. Vi har også i 2015, haft træning for såvel juniorer som seniorer, desværre må vi konstatere, at tilslutningen på juniorer siden er lidt skrald, det fungerer bedre for

3 seniorerne, men det er noget vi i bestyrelsen overvejer, hvordan vi griber dette an i Men det kommer jeg til lidt senere. Vi havde sidste år besøg fra Assens Kommune Entreprenørgård ved Brian Buhl Madsen, vi fik en snak om ønsker for vores klub, vi fremførte som det første, at vi meget gerne ville havde tegnet en indendørs Tennisbane op i den nye Haarby Hal, ----Men det viser sig, at det dette ønske skal vi fremsætte overfor Haarby Hallen, da det er en selvejende institution, så det må vi i gang med, bestyrelsen skal bare finde den rigtige indgang.--- Vi/bestyrelsen fremførte også et ønsket om bedre lys på vores baner, samt fældning af nogle af de træer, som står tættes på vores klubhus, vi havde også ønske om reparation af vores hegn, det med hegnet er lavet samt sidste år, hvor vi fik ny sprinklere og bundbrædder rundt om banerne, hvor Tonnys kreative gen slog igennem, da han malede dem, jeg har i år været i kontakt med Brian B. Madsen angående såvel lyset og træfældningen, hvad angår lyset er forhåbningen, at man vil sende en mand ud for at indstille og måle lyset i år, det er noget med tidspunkt for en ledig lift, angående penge til de manglende lamper, for at forbedre lyset på banerne, ligger ansøgningen i en pulje, som først udløses i 2017, så vi håber, men vi er stadig med i puljen og Brian B. Madsen kommer igen på besøg senere på sommeren. Desværre har klubben også en Akilleshæl, nemlig vores medlemstal, der har ikke været et bestyrelsesmøde, hvor dette ikke er blevet vendt, men det er desværre en tendens på landsplan såvel som på lokalplan, hvor der er en tilbagegang for medlemstallene i næsten alle klubber. Som bestyrelse kan det selvfølgelig kun bekymre og samtidigt rejser det spørgsmålet, hvad gør vi og hvordan bliver vi attraktive for nye medlemmer, vi er enige om, at der skal satses på ungdommen, uden dog at glemme seniorerne. Angående ungdomssatsningen, har Vagn og jeg været på besøg hos Haarbys efterskolen til en snak, bestyrelsen ved godt, det nok ikke giver medlemmer, men da de betaler kontingent til klubben, mente vi, det kunne give lidt mere liv på banerne i dagtimerne og på den måde måske skabe lidt mere interesse for andre unge mennesker, der kommer forbi vores baner.

4 Vi, Vagn og jeg, har også været på Haarby Skolen og talt med Skoleleder Helle Hjort, da bestyrelsen mener, det er her vores nye juniorer primært skal komme fra, uden dog at udelukke andre, mødet med Helle Hjort, var meget positivt, vi fremlagde bestyrelsens vision for et fremtidigt samarbejde, som omfattede både udendørs Tennis samt mini tennis, som jo også har den fordel, at om vinteren kan det spilles indendørs på badmintonbanerne, så mange elever kan være i sving, vi fremførte også et ønske, om at blive en naturlig del af skolens idrætsdage (skolen holder 2 om året) Det vil selvfølgeligt stille krav til bestyrelse, men det må vi løse. Helle Hjort, ville bringe det videre på et møde med skolens idrætslærer, så nu må vi se, men som sagt var det et meget positivt møde, vores indtryk var en oprigtig lydhørhed fra Helle Hjort, så nu venter vi spændt. Træning for begynder såvel juniorer som seniorer er selvfølgelig en del af disse overvejelser, men giver også dette problem, skal bestyrelsen ansætte trænere før vi har medlemmerne eller. Dette er et åbent spørgsmål. Lasse vores juniortræner har desværre, af arbejdsmæssige grunde været nød til at melde fra i år, så klubben mangler nu en træner til juniorerne, da Lasse havde meddelt dette i god tid, har bestyrelsen i den anledning lagt et opslag, om en ungdoms/seniortræner på Fyns Træner Netværk, men den eneste tilbagemelding, bestyrelsen har fået, er fra andre klubber, at det nok bliver svært, det er åbenbart et generelt problem, at skaffe trænere samt et spørgsmål om, hvor mange timer man kan tilbyde, for at det kan blive interessant rent økonomisk for en træner. Jeg har dog i et svagt øjeblik overvejet, om jeg skulle tage junior træningen frem til skoleferien, men det er en overvejelse og et spørgsmål om tilmeldingen af juniorer. Hvad angår seniortræningen, er det stadigt et åbent spørgsmål, vi har i mange år haft Rene som ihærdig træner og skal selvfølgelig havde en snak med Rene angående den kommende sæson. Så er det desværre også faldet i mit lod, at skulle meddele, at Baneformand HR. Ole Jensen ønsker at forlade bestyrelsen, uden dog at smække med døren, jeg vil gerne takke Ole for samarbejdet både i bestyrelsen og på banerne samt samtidigt invitere Ole og hans lille traktor til i al evighed, at deltage på klargøringsdagen af vores baner.

5 Jeg har talt med Lasse, om en opgradering af vores hjemmeside samt aktivitets kalender, så når bestyrelsen har de sidste datoer på plads, skulle det gerne ske. Så jeg vil hermed slutte formandens beretning og vil igen benytte mig af lejligheden til at takke bestyrelsen samt klubbens medlemmer, de tilstedeværende samt dem som ikke er til stede for deres trofastehed for deres klub og ser frem til mange gode timer i hinandens selskab i og udenfor vores dejlige klubhus og på banerne, så velkommen til sæson Bjarne Gadebusch.

Frederikshavn Golf Klub generalforsamling marts 2016. Indledes med halvt minuts stilhed for afdøde medlemmer:

Frederikshavn Golf Klub generalforsamling marts 2016. Indledes med halvt minuts stilhed for afdøde medlemmer: Frederikshavn Golf Klub generalforsamling marts 2016 Årsberetning for 2015 Indledes med halvt minuts stilhed for afdøde medlemmer: Medlem nr. 842 Leo Wagner Jensen Medlem nr. 11005 Ole Mortensen Velkommen

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010 Hejnsvig Jagtforening Forår 2010 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Jagtfest Som det er annonceret på Hejnsvigs hjemmeside er jagtfesten flyttet til d. 12 juni. på grund af der er et andet arrangement

Læs mere

Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016

Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016 Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016 Netop nu, hvor sæsonen skydes i gang for den kommende vinter, kan vi gøre status over de første 5 år. Vi har nået meget på de 5 år, først og

Læs mere

Beretning for 2012 i Badmintonafdelingen v/formand Jette Bangshaab.

Beretning for 2012 i Badmintonafdelingen v/formand Jette Bangshaab. Beretning for 2012 i Badmintonafdelingen v/formand Jette Bangshaab. Indledning Så er et år igen gået med masser af god badminton og positiv aktivitet i vores afdeling, og der skal summeres lidt op og kigges

Læs mere

FORMANDENS BERETNING TIL GENERALFORSAMLINGEN DEN 11. MARTS 2014

FORMANDENS BERETNING TIL GENERALFORSAMLINGEN DEN 11. MARTS 2014 FORMANDENS BERETNING TIL GENERALFORSAMLINGEN DEN 11. MARTS 2014 Opsummering Der er sket rigtig meget i FTK i det forgangne år. Ansættelsen af en cheftræner samt en ny klubadministrator har i fællesskab

Læs mere

Cup 2016. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2016. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2016 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 19. 21. februar 2016 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2016 for 8. år i træk. Det er en stor fornøjelse,

Læs mere

Fra individuel til systemisk traume forståelse familierettet psykoedukation

Fra individuel til systemisk traume forståelse familierettet psykoedukation Fra individuel til systemisk traume forståelse familierettet psykoedukation k SynErGaia Integrationsministeriets pulje til integration Peter Berliner Pårørendes udsagn om forløbet Det var dejligt at sidde

Læs mere

Marienlyst Tennis Odense - Banekriterier

Marienlyst Tennis Odense - Banekriterier Marienlyst Tennis Odense - Banekriterier Tennis Club Odense har, hvis TCO ønsker det, brugsret til 2 baner Klubber uden egne indendørs tennisbaner har fortrinsret til leje af baner før klubber med egne

Læs mere

Mit første. Badmintonstævne

Mit første. Badmintonstævne Mit første Badmintonstævne Indholdfortegnelse Forord... 3 Turneringsform... 3 Hvordan tæller man... 3 Møde til et badmintonstævne... 4 Hvad skal jeg ha med... 4 I løbet af turneringen... 4 At spille en

Læs mere

Victor, Sofia og alle de andre

Victor, Sofia og alle de andre Victor, Sofia og alle de andre Victor betyder vinder, og Sofia betyder vis dom. Begge er egenskaber, som vi alle sammen gerne vil eje. I denne bog er det navnene på to af de børn, vi møder i mange af bogens

Læs mere

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00 www.firehoejeif.minisite.dk Sæsonen 2016 Så står atter en tennissæson for døren. Vi håber på en god opbakning fra jer, så vi

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014.

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Anna er 14 år, går på Virupskolen i Hjortshøj, og bor i Hjortshøj. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

Brugerundersøgelse af Århus Billedskole

Brugerundersøgelse af Århus Billedskole Brugerundersøgelse af Århus Billedskole Kulturforvaltningen Sommeren 2007 Indholdsfortegnelse Sammenfatning... 3 Metode... 4 Besvarelse fra børn der har benyttet Århus Billedskoles fritidstilbud:... 5

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Bilag 4: Transskription af interview med Ida

Bilag 4: Transskription af interview med Ida Bilag 4: Transskription af interview med Ida Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet i grove træk handler om, anonymitet, og at Ida til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål hun

Læs mere

Sådan foregår det på Brøndby HK s U12 Pige:

Sådan foregår det på Brøndby HK s U12 Pige: Sådan foregår det på Brøndby HK s U12 Pige: Jeg har nu været træner omkring U12-tøserne i 3 år og tager fat på den 4. sæson med høje forventninger. Christina har været omkring pigerne fra april 2011, og

Læs mere

Besøgshunde kan gøre en stor forskel i jeres hverdag

Besøgshunde kan gøre en stor forskel i jeres hverdag Fællesskab Viden Glæde TrygFonden Besøgshunde er kærligt selskab i en ensartet hverdag. Samvær med en hund kan tænde lys i øjnene, mindske ensomhed og starte nye samtaler. Når en hund logrer med halen,

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING HAVNEFORENINGEN NIBE LYSTBÅDEHAVN 2016

BESTYRELSENS BERETNING HAVNEFORENINGEN NIBE LYSTBÅDEHAVN 2016 BESTYRELSENS BERETNING HAVNEFORENINGEN NIBE LYSTBÅDEHAVN 2016 Det forgangne år i Havneforeningen har ikke budt på uforudsete overraskelser og må som sådan betegnes som et traditionelt år for Nibe Lystbådehavn.

Læs mere

Træningsplan Sommerlejr 2013 Tider Måtte 1 Måtte 2 Måtte 3 Måtte 4 Måtte 5 07:30 08:30 Morgenmad Morgenmad Morgenmad Morgenmad Morgenmad

Træningsplan Sommerlejr 2013 Tider Måtte 1 Måtte 2 Måtte 3 Måtte 4 Måtte 5 07:30 08:30 Morgenmad Morgenmad Morgenmad Morgenmad Morgenmad Mandag 14:00 15:15 Junior Øvede Junior Begyndere Senior Øvede Senior Let Øvede Senior Begyndere Fælles foto. Alle møder på måtten i Gi. 15:30 16:30 Frit valg 1 Frit valg 2 Frit valg 3 Frit valg 4 0 16:45

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO December 2011 Siden sidst. Jeg glæder mig i denne Tid; Nu falder Julesneen hvid, Og så må julen komme! Sådan starter fortællingen om Peters jul. Sneen mangler endnu, men

Læs mere

Konfirmand- og forældreaften 27. februar 2014, Hurup kirke Mattæus 14, 22 33

Konfirmand- og forældreaften 27. februar 2014, Hurup kirke Mattæus 14, 22 33 Konfirmand- og forældreaften 27. februar 2014, Hurup kirke Mattæus 14, 22 33 Genezaret sø er ikke større, end at man i klart dagslys kan se til land, ligegyldigt hvor man er på søen. Rundt om søen er der

Læs mere

Så er året 2015 ved at løbe ud, og der er sket mange ting i dette år i Sydafrika og ved Amakulu Safari

Så er året 2015 ved at løbe ud, og der er sket mange ting i dette år i Sydafrika og ved Amakulu Safari Så er året 2015 ved at løbe ud, og der er sket mange ting i dette år i Sydafrika og ved Amakulu Safari Da vi startede året, var det med stor tørke her i vores område, og det gjorde, at vi fik store prisstininger

Læs mere

Velkommen til sæson 2012

Velkommen til sæson 2012 Velkommen til sæson 2012 Sæson start Så er det atter blevet tid til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny tennis sæson den 27. i rækken. Ja du læste rigtig. Det er NU, du skal finde din ketcher

Læs mere

Bilag 12 - Transskribering, Kvinde 24 år

Bilag 12 - Transskribering, Kvinde 24 år Bilag 12 - Transskribering, Kvinde 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Facebook Instagram Snapchat Bruger kun YouTube til at se videoer

Læs mere

Sæson 2015. Sæsonplan 2015. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede.

Sæson 2015. Sæsonplan 2015. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede. Onsdag 6. maj Onsdag 6. maj Sæsonplan 2015 Start af træning for juniorer. Kl. 17 18.30. Start af træning for seniorer. 18.30-20.00 for øvede. Sæson 2015 HVER mandag. 17 21. (Opstart 4. maj). Hyggeaften

Læs mere

Judoens grundlægger Jigoro Kanos fødselsdag den 28. oktober Inspirationskatalog

Judoens grundlægger Jigoro Kanos fødselsdag den 28. oktober Inspirationskatalog Judoens dag Judoens grundlægger Jigoro Kanos fødselsdag den 28. oktober Inspirationskatalog 1 Indhold 3 4 5 6 7 8 11 12 15 16 18 19 Forord Inspiration Hvordan kommer vi i gang? Planlægning og inspiration

Læs mere

Formandens beretning 2013

Formandens beretning 2013 Formandens beretning 2013 Hvad får jeg for det?? Et spørgsmål der tit og ofte rammer bestyrelsen i den ene eller anden form og tak fordi I igen og igen minder os om hvor vigtigt det er at vi får formidlet

Læs mere

Tallerupskolens skolebestyrelses årsberetning 2010/2011

Tallerupskolens skolebestyrelses årsberetning 2010/2011 Tallerupskolens skolebestyrelses årsberetning 2010/2011 Indledning I august 2011 startede Tallerupskolens nye skolebestyrelse på arbejdet. Det var en bestyrelse, som bestod af en del nye medlemmer og så

Læs mere

BMW X6 Tyveriskade. Indsendt af kenn - 13. Mar 2014 07:51

BMW X6 Tyveriskade. Indsendt af kenn - 13. Mar 2014 07:51 BMW X6 Tyveriskade. Indsendt af kenn - 13. Mar 2014 07:51 BMW X6 Tyveriskade. Denne meget fine BMW X6 kom fra en forhandler der havde haft besøg af en flok tyveknægte. Der var desværre fjernet navigationsudstyr

Læs mere

God jul og godt nytår

God jul og godt nytår FRITIDSKLUBBEN God jul og godt nytår Sæt X ved 16. januar 2016 Stor nytårsfest! KÆRE MEDLEM AF FRITIDSKLUBBEN Her får du programmet for november og december måned. Som altid er der både arrangementer/aktiviteter

Læs mere

Mentorordning. Farmakonomskolen. elev til elev-mentorordning

Mentorordning. Farmakonomskolen. elev til elev-mentorordning FARMAKONOM UDDANNELSEN Mentorordning Farmakonomskolen elev til elev-mentorordning September 2009 Indholdsfortegnelse Mentorordning på Farmakonomskolen... 4 Hvad er en mentor og en mentee?... 4 Formål

Læs mere

Moder- og netværksklubber i Sønderborg-området. Projekt Moderklubber og vidensdeling i Tennisdanmark

Moder- og netværksklubber i Sønderborg-området. Projekt Moderklubber og vidensdeling i Tennisdanmark Projekt Moderklubber og vidensdeling i Tennisdanmark Dansk Tennis Forbund og Danmarks Idrætsfordbund starter i samarbejde med Sønderborg Tennisklub et nyt klubudviklingsprojekt for tennisklubberne i Sønderborg

Læs mere

Nyhedsbrev juni Langemosen

Nyhedsbrev juni Langemosen NYBORG UNGDOMSSKOLE Nyhedsbrev juni Langemosen Juni 2016 DENN E G ANG: Nyt på skolen 1 Plan for de sidste uger før sommerferien + prøveplan 2-3 Københavnertur + Invitation til dimission 4-5 Kære alle!

Læs mere

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Udarbejdet af læsevejlederne september 2014. Kære forælder. Dit barn er på nuværende tidspunkt sikkert rigtig dygtig til at læse. De første skoleår er

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Evaluering af mentorforløb - udarbejdet af mentor Natalia Frøhling

Evaluering af mentorforløb - udarbejdet af mentor Natalia Frøhling Evaluering af mentorforløb - udarbejdet af mentor Natalia Frøhling Evalueringen er lavet i december 2012 med 5 unge mellem 18-30 år to unge kvinder og tre unge mænd. Mentor har interviewet Mentees, transskriberet

Læs mere

Nyhedsbrev fra unionen.

Nyhedsbrev fra unionen. Nyhedsbrev fra unionen. Hej alle modeltogs venner, så er der igen nyt fra bestyrelsen. Vi håber i bestyrelsen at i alle har haft og god jul og er kommet godt ind i det nye år. Siden det sidste nyhedsbrev

Læs mere

Årsrevisionen kan betyde, at du skal ned eller op i handicap.

Årsrevisionen kan betyde, at du skal ned eller op i handicap. Årsrevision Årsrevisionen kan betyde, at du skal ned eller op i handicap. Som noget nyt skal klubbernes handicapudvalg nu foretage en årsrevision for at finde ud af, om du har det rigtige handicap.en del

Læs mere

Besøgshunde kan gøre en stor forskel i jeres hverdag

Besøgshunde kan gøre en stor forskel i jeres hverdag Glæde Forskning TrygFonden Besøgshunde er kærligt selskab i en ensartet hverdag. Samvær med en hund kan tænde lys i øjnene, mindske ensomhed og starte nye samtaler. Når en hund logrer med halen, får mennesker

Læs mere

7.s.e.trin. II 2016 Bejsnap 9.00, Ølgod 10.30 751 28 516 675 49

7.s.e.trin. II 2016 Bejsnap 9.00, Ølgod 10.30 751 28 516 675 49 Der tales en del om frygt i evangeliet til i dag. Der er da også nok at være bange for. Der sker frygtelige ting i denne verden. Det har der vel altid gjort. Og vi har nok altid frygtet, at vi skulle blive

Læs mere

Så er sommerferien forbi for de fleste... Ny fritidskonsulent præsenteres på side 2.

Så er sommerferien forbi for de fleste... Ny fritidskonsulent præsenteres på side 2. INDSPIL NR. 10 Så er sommerferien forbi for de fleste... og hverdagen begyndt med arbejde, skole og fritidsinteresser. Selv om regnen har præget sommeren, håber vi, I har haft en god sommerferie! Ny fritidskonsulent

Læs mere

Bilag 10. Interview med Arda

Bilag 10. Interview med Arda Interview med Arda 5 10 15 20 25 30 Cecilia: Vil du ikke starte med at fortælle lidt om din motivation for at søge ind til Politiet? Arda: Min motivation for at søge ind til Politiet Der er rimelig mange.

Læs mere

Haarby tennisklub. Sæson 2014. Sæsonplan 2014. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede.

Haarby tennisklub. Sæson 2014. Sæsonplan 2014. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede. Onsdag 7. maj Onsdag 7. maj Sæsonplan 2014 Start af træning for juniorer. Kl. 17 18.30. Start af træning for seniorer. 18.30-20.00 for øvede. Sæson 2014 HVER mandag. 17 21. Hyggeaften for alle. Gratis

Læs mere

Kompetencer i centrum

Kompetencer i centrum Kompetencer i centrum Virksomheds- 0g kompetencecenteret HK Hovedstaden tilbyder professionel hjælp, når du skal styrke dine kompetencer og komme videre i dit arbejdsliv. / / / Er du på jagt efter et nyt

Læs mere

Th. Langs skole. Profilanalyse 2016 L E D E L S E S U D V I K L I N G

Th. Langs skole. Profilanalyse 2016 L E D E L S E S U D V I K L I N G Th. Langs skole Profilanalyse 2016 Om analysen Svargrupper Indkomne svar Forældre 0-2 kl. Forældre 3-10 kl. Medarbejdere 36 201 30 Elever 3-6 kl. Elever 7-10 kl. 164 168 I alt 599 Flotte resultater!! Samlet

Læs mere

for, at vi også i dag hører dagens tekst som et glædeligt budskab om Guds uforanderlige godhed.

for, at vi også i dag hører dagens tekst som et glædeligt budskab om Guds uforanderlige godhed. PRÆDIKEN SØNDAG DEN 1.MARTS 2015 2.SIF VESTER AABY KL. 9 AASTRUP KL. 10.15 Tekster: Sl. 42,2-6; 1.Thess.4,1-7; Matth.15,21-28 Salmer: 737,410,38,158,217 Helligånd, Guds åndedræt, Lær du mig at bede ret,

Læs mere

Prædiken til pinsedag 2014 kl. 10.00

Prædiken til pinsedag 2014 kl. 10.00 1 Prædiken til pinsedag 2014 kl. 10.00 290 I al sin glans 288 Drag ind af disse porte 285 Hør himmelsus 292 Kærligheds og sandheds ånd 439 O, du Guds lam 294 v. 3 af Talsmand som på jorderige 291 Du som

Læs mere

Juniorgolf 2016 JUNIORHÅNDBOG

Juniorgolf 2016 JUNIORHÅNDBOG JUNIORHÅNDBOG 2016 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er et informationsbrev for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at dette brev vil give nye spiller et

Læs mere

side 9 manden StiladsInformation nr. 114 - marts 2015 Langt ude på landet Alder: 34

side 9 manden StiladsInformation nr. 114 - marts 2015 Langt ude på landet Alder: 34 StiladsInformation nr. 114 - marts 2015 side 9 manden Navn: Jens P. Nielsen Bopæl: Langt ude på landet Alder: 34 Firma: Helge Frandsen A/S, Vejle Start i branchen: 2009 (så vidt jeg husker) Stilladsuddannelse:

Læs mere

og holder foredrag om emnet Far og datter i vildmarken -- 45 dage i kano Erik har tidligere boet i Langeskov og hans datter bor her stadig, hvis det h

og holder foredrag om emnet Far og datter i vildmarken -- 45 dage i kano Erik har tidligere boet i Langeskov og hans datter bor her stadig, hvis det h Beretning 2015 Hvis vi kigger på medlemstallet er det pt lige omkring de 385, lidt mindre end sidste år, men vi plejer også og få lidt indmeldinger, af folk der gerne vil deltage i vores musikaftner, og

Læs mere

Det gode samarbejde Pårørende og personale på regionens sociale tilbud fortæller

Det gode samarbejde Pårørende og personale på regionens sociale tilbud fortæller Informationsfolder Det gode samarbejde Pårørende og personale på regionens sociale tilbud fortæller regionsyddanmark.dk Det gode samarbejde Indledning Denne folder har til formål at sætte fokus på det

Læs mere

Hvordan kan forældrene

Hvordan kan forældrene Dialogkort Hvordan kan forældrene Vise interesse for fagene og skolearbejdet? Være aktive i skole-hjem-samarbejdet? Tale elever, klasse, lærere og skolen op? Tage ansvar for hele klassen alle elever? Åbne

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING.

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2016 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

December og julegaver - nyheder i Finale!

December og julegaver - nyheder i Finale! Danmark BPS, IT Solutions December og julegaver - nyheder i Finale! Nyhedsmail nr. 26 Fredag den 6. december 2013 Emner: Type ved oprettelse af sag via CPR Sidste Vilje Sagsoversigten Kirker uden høj-id

Læs mere

Nyhedsbrev for Tangebo

Nyhedsbrev for Tangebo Nyhedsbrev for Tangebo E S B J E R G K O M M U N E Juni 2014 Tabulex og ferie Kære Forældre Så er det igen tid til lidt nyheder fra Tangebo. Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og vi skal alle

Læs mere

Skolefodbold 2016. Program for Fodboldstævne. I Dronninglund Hallerne. Lørdag den 12. marts 2016

Skolefodbold 2016. Program for Fodboldstævne. I Dronninglund Hallerne. Lørdag den 12. marts 2016 Skolefodbold 2016 Program for Fodboldstævne I Dronninglund Hallerne Lørdag den 12. marts 2016 Under stævnet vil Dronninglund Hallens cafeteria være åbent! Velkommen til Skolefodbold 2016 Dronninglund Fodbold

Læs mere

Karen elsker sommer. Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra.

Karen elsker sommer. Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra. Karen elsker sommer Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra. Karen er 22 år. Hun læser sprog på Århus universitet. Spansk

Læs mere

Livsstilscafe Brevforslag

Livsstilscafe Brevforslag LIVSSTILSCAFE BREVFORSLAG Deltager Henviser Egen læge Livsstilscafe Brevforslag Deltagerbrev 1 Afklarende samtale Invitation til samtale Afklarende samtale i Deltagerbrev 2 Kursusstart Kursusindkaldelse

Læs mere

Traditionen tro byder august september på forældremøder i de enkelte klasser,

Traditionen tro byder august september på forældremøder i de enkelte klasser, Vi skrev i første nummer af Fællesnyt, at vi ville udkomme én gang i kvartalet. Det bryder vi allerede her i andet nummer, hvor I kan læse om konfirmationsforberedelse i 7. klasse, en sjov bemærkning og

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 1/2015

NYHEDSBREV NR. 1/2015 NYHEDSBREV NR. 1/2015 april 2015 Kære alle SKK ere Her er sæsonens sidste nyhedsbrev.allerede! Det har på trods af forskellige udfordringer været en rigtig god sæson. Vi har sammen haft mange hyggelige

Læs mere

SKAB EN SUCCESFULD FORENING. med et skræddersyet udviklingsforløb. fra DGI og DIF

SKAB EN SUCCESFULD FORENING. med et skræddersyet udviklingsforløb. fra DGI og DIF SKAB EN SUCCESFULD FORENING med et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF Som mange andre roklubber har vi medlemsnedgang og den udvikling skal vi vende! Vi er startet på udviklingsforløbet med DGI

Læs mere

Smørum Bibliotek Flodvej 68 2765 Smørum Tlf.: 72597700. Ølstykke Bibliotek Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: 72597750

Smørum Bibliotek Flodvej 68 2765 Smørum Tlf.: 72597700. Ølstykke Bibliotek Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: 72597750 Flodvej 68 2765 Smørum Tlf.: 72597700 Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: 72597750 Mandag til torsdag 7-21 Fredag 7-19 Lørdag og Søndag 7-17 Med personale: Mandag 13-20 Tirsdag til fredag 13-17 Lørdag 10-14

Læs mere

I nogle kirker er der forskellige former for kurser eller møder for forældre til døbte børn, og det kan give inputs til at forstå både dåben og

I nogle kirker er der forskellige former for kurser eller møder for forældre til døbte børn, og det kan give inputs til at forstå både dåben og Indhold Forord 7 At få børn at blive forældre 11 At vælge på barnets vegne 19 Praktiske ting forud for dåben 29 Dåben i kirken 35 At oplære sit barn i kristen tro 67 Forældre forbilleder 95 Til videre

Læs mere

KOM/IT DESIGN MANUAL AF SAF

KOM/IT DESIGN MANUAL AF SAF 10/28/2015 KOM/IT DESIGN MANUAL AF SAF Af Nichlas, Lizette, Jake og jonas indholdsfortegnelse Inledning... 3 Problemformulering... 3 Om SAF.... 3 Brainstorming for SAF... 3 Valg af idé.... 4 Færdige produkt...

Læs mere

2. Etablering og fastsættelse af opgaver ift. følgende udvalg/ funktioner:

2. Etablering og fastsættelse af opgaver ift. følgende udvalg/ funktioner: 1. Arbejdsdag og kridtning på Højlyngen a. Arbejdsdag: Lørdag den 29. Marts kl 9:00 til morgenkaffe. i. Det skal meldes ud så flest muligt kommer med. ii. Anne laver begivenhed for damesenior og tager

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 29: Nørd. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Nørd side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 29: Nørd. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Nørd side 1 Uge 29: Nørd Vejledning til HippHopp guider Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Nørd side 1 HIPPY HippHopp uge_29_guidevejl_nørd.indd 1 06/07/10 10.42 Denne vejledning er et supplement

Læs mere

Tekster: 3. mos 19.1-2.9-18, Gal. 2. 16-21, Luk 10.23-37

Tekster: 3. mos 19.1-2.9-18, Gal. 2. 16-21, Luk 10.23-37 Tekster: 3. mos 19.1-2.9-18, Gal. 2. 16-21, Luk 10.23-37 Salmer: Vejby 9.00: 749 I østen stiger 493 Gud Herren så 164 Øjne, I var lykkelige (Mel. Egmose) 518 På Guds nåde Lihme 10.30: 749 I østen stiger

Læs mere

HEI-Tennis. Formandens beretning for år 2001.

HEI-Tennis. Formandens beretning for år 2001. HEI-Tennis Formandens beretning for år 2001. Det er med stor fornøjelse at jeg på bestyrelsens vegne og som formand kan aflægge beretning for tennisåret 2001. Det har på mange måder været et rigtigt godt

Læs mere

Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år

Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år Naturlig enhed Jeg hedder Anna og er 14 år og jeg gå på Virup Skolen i 7. klasse. Jeg går selvfølgelig i skole og så klub sammen

Læs mere

BERETNING FOR ÆLDRESAGEN I EBELTOFT DEN 16. MARTS 2015

BERETNING FOR ÆLDRESAGEN I EBELTOFT DEN 16. MARTS 2015 1 BERETNING FOR ÆLDRESAGEN I EBELTOFT Velkommen til vores Årsmøde i år. DEN 16. MARTS 2015 Det er dejligt at se, så mange der kommer år for år, det giver energi til bestyrelsen til at fortsætte med opgaverne.

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

proyectos@fundacionfana.org

proyectos@fundacionfana.org Rejsebrev 1 Studerendes navn: Christian Camilo Nielsen Studienummer: E-mail.: Chri40@hotmail.com Praktikperiode: 2. el. 3. 2 praktik Praktik fra til: dd.mm.år: 1/14-2014 6/1-2015 Institutionens navn: Institutionens

Læs mere

Interviewudskrift passion Erik Jespersen:

Interviewudskrift passion Erik Jespersen: Interviewudskrift passion Erik Jespersen: Spørgsmål er i kursiv Svarene er med normal skrift Analyse af de enkelte spørgsmål og svar er med fed skrift Jeg vil gerne starte med at høre lidt om, hvem er

Læs mere

Talentpolitik i Greve Atletik

Talentpolitik i Greve Atletik Talentpolitik i Greve Atletik Forord fra Eliteudvalget. Velkommen til denne introduktion til Greve Atletiks Talentpolitik. Formålet med dette dokument er at give svar på nogle af de generelle spørgsmål,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 4. marts 2015

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 4. marts 2015 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 4. marts 2015 2014 har været et spændende år. Der er sket rigtig mange ting, og der har været rigtig mange dage med godt golfvejr. 2014 har nok været

Læs mere

Sagsnummer: 14 Navn: Cipaian Lidia Alder: 83 Ansøgt om: Medicinhjælp

Sagsnummer: 14 Navn: Cipaian Lidia Alder: 83 Ansøgt om: Medicinhjælp Sagsnummer: 14 Navn: Cipaian Lidia Alder: 83 Ansøgt om: F. 27-11-1932 April 2013 September 2013 Bevilget 2012: Bevilget apr. 2013 Bevilget sep. 2013 Bevilget apr. 2014 Bevilget sep. 2014 Bevilget apr.

Læs mere

Ministeren bedes redegøre for, om ministeren

Ministeren bedes redegøre for, om ministeren Trafikudvalget 2010-11 L 173 Bilag 11 Offentligt Samrådstale til et kommende lukket samråd om forslag til lov om ændring af lov om taxikørsel m.v. (Tilladelser til offentlig servicetrafik og krav til beklædning

Læs mere

EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE

EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE Briefing Vi er to specialestuderende fra Institut for Statskundskab, og først vil vi gerne sige tusind tak fordi du har taget dig tid til at deltage i interviewet! Indledningsvis

Læs mere

Det er sjovt at spille håndbold!

Det er sjovt at spille håndbold! Det er sjovt at spille håndbold! Men det er altid sjovest når man er mange. Sørbys håndbold piger, er gået i gang med en sjov men hård turnering. Men desværre, er vi ikke altid nok til at stille hold.

Læs mere

Bilag F - Caroline 00.00

Bilag F - Caroline 00.00 Bilag F - Caroline 00.00 Benjamin: Så det første jeg godt kunne tænke mig, det var hvis du kunne fortælle mig om en helt almindelig hverdag hvor arbejde indgår. Caroline: Ja. Jamen det er jo fyldt med

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 26. februar 2015 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Steen Kielstrup 1a. Valg af stemmetællere Anne Johansen Uddeling af pokaler Rideskole holdridning

Læs mere

denne fortællingernes

denne fortællingernes PRÆDIKEN SØNDAG DEN 3. JANUAR 2016 HTK VESTER AABY KL. 10.15, ØSTER HÆSINGE KL. 14. Tekster: Es. 60,1-6; 1.Joh. 2,7-11; Matth. 2,1-12 Salmer: 136,362,138,98,121 Hellig Tre Kongers søndag. Det er denne

Læs mere

Årsmøde i Danske Gokart 11. januar 2012

Årsmøde i Danske Gokart 11. januar 2012 Årsmøde i Danske Gokart 11. januar 2012 Agenda 1. Valg af referent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 2011 og budget 2012 4. Valg af arbejdsudvalg 5. Indkomne forslag 6. Evt. herunder strategi for 2012

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER Maj 2016 VELKOMST FRA FORMANDEN På vegne af Lundtofte Boldklub byder jeg nye spillere og deres familie velkommen til klubben!

Læs mere

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed.

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed. Erfagruppe Koncept NEXTWORK er et billigt, lokalt netværk for dig som ønsker at udvikle dig selv fagligt og personligt og gøre dig i stand til at omsætte viden og erfaringer til handlinger i dit daglige

Læs mere

Ledelsesberetning 2015

Ledelsesberetning 2015 1 Ledelsesberetning 2015 Forandringer og udfordringer kan skabe begrænsninger, men de kan også skabe muligheder, og der er ingen tvivl om, at vi både ledelse, medarbejdere og bestyrelse ønsker at se muligheder,

Læs mere

Generalforsamling Skive Golfklub 24. november 2015

Generalforsamling Skive Golfklub 24. november 2015 Generalforsamling Skive Golfklub 24. november 2015 Tirsdag den 24. november 2015 - kl. 19.00 Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i

Læs mere

Social- og Indenrigsudvalget 2015-16 SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 53 Offentligt

Social- og Indenrigsudvalget 2015-16 SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 53 Offentligt Social- og Indenrigsudvalget 2015-16 SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 53 Offentligt Social- og indenrigsminister Karen Ellemanns talepapir Det talte ord gælder Anledning: Samråd i SOU om forsinkede

Læs mere

Invitation til orienteringsmøde om overgangen fra ung til voksen

Invitation til orienteringsmøde om overgangen fra ung til voksen Invitation til orienteringsmøde om overgangen fra ung til voksen Borgercenter Handicap inviterer forældre til unge mellem 16 og 18 år til et orienteringsmøde om, hvilke forandringer og muligheder der opstår,

Læs mere

Gurli voksede op, hun spurgte sin mor om alt, og lærte mange ting om livet.

Gurli voksede op, hun spurgte sin mor om alt, og lærte mange ting om livet. 1 Væslen Gurli For længe længe siden, måske er det 100 år, var der i en tunnelmørk granskov en brændestabel. Sådan en stabel, hvor skovhuggerne lægger det træ, de fælder. Sådan nogle er der mange af i

Læs mere

En mini e-bog til dig fra Aros Business Academy 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB

En mini e-bog til dig fra Aros Business Academy 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB En mini e-bog til dig fra Aros Business Academy 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB Kan du svare klart på alle 7 spørgsmål i den her bog? Hvis ikke, så begår

Læs mere

Stensved Tennisklub. Klubbladet 2012 WWW.LBTK.GOMINISITE.DK

Stensved Tennisklub. Klubbladet 2012 WWW.LBTK.GOMINISITE.DK Stensved Tennisklub Klubbladet 2012 WWW.LBTK.GOMINISITE.DK Bestyrelsen 2011 Formand: Hans Iversen Ansvar: Drosselvej 7 Post 4773 Stensved Kommunen Tlf. 55 38 67 03 Nye medlemmer hapi@stensvednet.dk Sponsorer

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner i Aabenraa Boldklub. Som ny træner har du helt sikkert en lang række spørgsmål, som vi med dette velkomstbrev

Læs mere

Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet

Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet A-KASSE DECEMBER 2014 Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet Ansat med løntilskud på en offentlig arbejdsplads Indhold Forord 3 Hvorfor løntilskudsjob? 4 Hvad er formålet? 4 Et godt udgangspunkt

Læs mere