Referat af grupperådsmøde i Myretuen, tirsdag den 25. feb., 2014 for Virum Gruppe

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af grupperådsmøde i Myretuen, tirsdag den 25. feb., 2014 for Virum Gruppe"

Transkript

1 Referat af grupperådsmøde i Myretuen, tirsdag den 25. feb., 2014 for Virum Gruppe 1. Valg af dirigent og referent. Formanden bød velkommen til de 16 fremmødte deltagere heraf 8 forældre. Der var desværre en del afbud fra bestyrelsesmedlemmer. Formanden takkede for året og gav straks ordet videre til dirigenten Gitte Rosenberg. Gitte konstaterede at grupperådsmødet var lovlig indkaldt. Referent blev Bodil, da ikke andre meldte sig. 2a. Beretning fra bestyrelsen Formanden aflagde beretning for de fremmødte (en beretning, der også var sendt med indkaldelsen til mødet). Der har været afholdt 6 bestyrelsesmøder med skriftlige referater (jan, mar, maj, aug, okt, jan (14)) Nyheder, mødeindkaldelser findes nu alle på Der har været arrangeret 2 myretuedage Der har været 1 oprykningsfest (aug) Der var ca 90 deltagere i alt på 1 gruppetur Bestyrelsesmøderne har haft en god deltagelse Pt. 93 medlemmer af Virum Gruppe heraf 18 ledere Vi er fortsat en traditionel spejdergruppe, med enhederne mini, junior, trop og klan. Tak til bestyrelsen, som formeldt har bestået af: o (unge) Lars Bager, Katrine Engholm Moltved, Luisa Hasseris Pedersen o (ledere) KL Louise Jakobsen, GL Mikkel S Kristiansen, JL Anders Vahlgren, TL Mathias Carlslund Nielsen, ML Frederik Klein-Nielsen o (forældre) Ole Moltved, Søren Klein, Karen Gottlieb, Bodil Lauridsen, Lars Fenger suppleanter Inger Sandgrav og Ghita Parry o (søkyndig) Erik Gormsen Korpsråd: Mikkel Kristiansen, Katrine Engholm Moltved Divisionsråd: Louise Jakobsen, Mikkel Kristiansen og Katrine Engholm Moltved Revisor: Gitte Rosenberg Revisorsuppleant: Lars Højberg Husmødre: Charlotte Birch Christensen, Ulla Due og Johanne Østergård. Handymanudvalg: Martin Friis-Mikkelsen, Jens (Arthur Kops far) og Helle Boeg Nøgle og hytteudlån: Marianne og Søren Purup Rengøring: Mathilde Norvig samt to venner Udvalg Søudvalg: o En forsvunden kano er dukket op o Bedre mærkning af kanoer så tyveri forhåbentlig kan udgås o Nye sejlerregler tilgængelige på nettet og i skuret med kanoting Myretueudvalg: o Myretuedag: Stort fremmøde og mange aktive deltagere. o På gruppeturen var der et stort engagement og 3 nye forældre meldte sig til et handymand udvalg. Vi glæder os til at se hvad fremtiden bringer.

2 o Myretueudlån først ved Karen og fra årsskiftet ved Marianne og Søren Purup. o Flere store istandsættelsesprojekter er i afsluttet, i gang eller planlagt og betragtes som bestyrelsens udviklingsplan for 2014: nyt udendørslys, nye vinduer, ny hoveddør, ny terrassedør, maling af hytten, reparation af taget, nyt skilt ved vejen og isolering af loftet o Der er også ryddet op ved kanobroen Kommunikationsudvalg: o Kun Der fungerer selvsupplerende. Alle ture og oplysninger findes nu på hjemmesiden Husk at bruge den. o Bookning på nettet til hytte og kanoudlejning o Digital postkasse for Virumgruppe til mails fra det offentlige Forretningsudvalg (Formand, kasserer og gruppeleder): o Ansøgt Børne- og Fritidsforvaltningens pulje til anskaffelser, forbedringer af hytte, huse og lignende for at øge energibesparelserne i Myretuen. Imødekommet med kr o Ansøgt Fog Fonden til forbedringer af hytten imødekommet med kr. o Forsikringssag Hærværk; Tre vinduer, terrassedør Trailerudvalg; o Lars Fenger, sørger for at vægt af trailer samt reglement i øvrigt er bekendt for dem, der bruger traileren Myretuerådet har ikke været aktivt Forældrebank ikke i brug, dog er der enkelte forældre, der hjælper til førstehjælpskurserne med specialviden Diverse bestyrelsesaktiviteter Gruppeleder Mikkel Segato Kristiansen er på vegne af bestyrelsen indstillet til Lyngby-Taarbæk kommunes ungdomslederpris og han har fået den..denne nyhed blev modtaget med stor applaus. Prisen uddeles ved en fest på kommunen den 12. marts. Vi håber at rigtig mange møder op. Spejderaktiviteter Velfungerende klassisk spejdergruppe med ugentlige møder for både minier, juniorer og tropsspejdere. Kandersteg 2013; 17 spejdere fra troppen og klanen var med. Det var en fantastisk tur. Sommerlejr for juniorer på Thurøbund og minierne på Tommerup spejdercenter, der også var kæmpe store succeser Gruppetur i Nejlinge 15. til den 17. november, 2013 med stor opbakning fra både spejdere, ledere og forældre. Til sommer fælles gruppetur til Gillastugan i Sverige for hele Virum Gruppe. Gruppetur fra den 14. til 16. november, 2014 hvor Nejlinge igen er booket. Tak til alle, der har støttet Virum Gruppe. Sidst, men ikke mindst, skal vi takke alle de unge frivillige spejderledere for deres store indsats! Forfattet til aflæggelse på Grupperådsmøde tirsdag den 25. februar 2014 af Bodil W. Lauridsen. 2b Beretning fra ledergruppen og afdelingslederne Gruppelederen aflægger beretning for ledelsen.

3 Stor succes med spejdernes sommerlejre. Kandesteg stor succes, masser af fine aktiviteter. Ønske om at ryste spejderne sammen i divisionen og det har været en succes. Juniorerne var i Thurøbund og sejle, stor succes Minierne var i Port Arthur også stor succes. Ledermøder; gerne med bedre deltagelse Ledertur i december Gruppesommerlejr i 2014 på Gillastig for hele gruppen. Söderåsen ligger lige indenfor rækkevidde. Afdelingslederne aflægger beretning. Klanen; Louise var fraværende i starten, da hun var i Afrika. Mange vil rigtig gerne komme. Kælkeprojekt, der var en succes og vandt over Kongens Lyngby. Ledelsen fungerer Troppen: Kandersteg, sensommertur med adventureforløb (stor succes); tur i slutningen af marts med teamwork. Nogle af 20 spejdere i troppen. PLA trænning i divisionen i februar måned Junior: Sommerlejr på Thurøbund, høsttur i efteråret, fantasitur, overlevelsestur i foråret, ret stabil gruppe med 22 spejdere. Lidt sårbar gruppe med problemer når de er på tur med sygdom og hjemve. Mini: Vi kører i forløb med nogle af de basale spejderfærdigheder. Børnene lærer ved selv at arbejde med tingene. Knob, førstehjælp og lignende. Vi mangler stadig lidt spejdere. Tur i midten af marts med hyttetur. Sommerlejren på Port Arthur, fungerede perfekt, det var en rigtig god uge. Alle beretninger blev godkendt 3. Fremlæggelse af årsregnskab for det foregående år til godkendelse Kasseren præsenterede os for en sammenligning af budgettet for de sidste 6 år. Det var meget informativt. Halvdelen af pengene vi giver ud bruger vi til spejderaktiviteter mens 1/3 til Myretuen. Stort overskud i år over kr det største siden 2007! En stor del af pengene skyldes at tilskuddet fra Spejdernes lejr og Nejlingeturen i 2012 kom ind i 2013, men der er også andre årsager. Udgifterne varierer meget og så gav alle sommerlejrene gav overskud (fra 200 til lidt over 600 kr pr spejder). De går til spejderaktiviteter. Vi betaler kun drift udgifter til Myretuen. Hensat kr til en fællesaktivitet på gruppesommerlejren Hensat kr til vedligehold Hensat kr til jubilæumsfest Ole ønsker at lave en pulje så enhederne ved hvor mange penge de hver især kan og må bruge i løbet af året. Ole synes ikke det er hensigtsmæssigt at formuen er større end udgifterne ved at drive foreningen. Så derfor kunne det måske være en idé at enhederne ligesom ved hvad de kan bruge penge på. En forælder foreslog at vi i stedet for at bruge ordet formue kaldte det = penge reserveret til fremtidige spejderaktiviteter Regnskabet blev enstemmigt godkendt 4. Behandling af indkomne forslag

4 Der var ingen indkomne forslag 5. Væsentlige beslutninger om gruppens fremtid, herunder: Mikkel gruppeleder fremlægger en udviklingsplan. Materielbanken fungerer Fremtidigt projekt med teltene, så der er bedre styr på det. Der mangler ikke telte, men de skal organiseres bedre. Leder/klantur med kursus Kontoret er ryddet op og skal til at fungere bedre. Overskriften på udviklingsplanen er alt skal have en plan Alle punkter vedtages 6. Fastsættelse af medlemskontingent Lederne skal betale 75 kr om året. De skal være opmærksomme på, at de kan få kørselsudgifter og andre relaterede udgifter dækkede når de er til spejderaktiviteter. 7. Fastsættelse af antallet af bestyrelsesmedlemmer og valg til bestyrelsen: 1 formand; Først Bodil Lauridsen(indtil juni 2014) og så overtager Inger Sandgrav- BEGGE ER VALGT 1 kasserer; Ole genopstiller- VALGT 1 gruppeleder; Mikkel fortsætter - VALGT Forældre: Søren Klein, Lars Fenger, Ghita Parry fortsætter og Poul Mollerup stiller op som suppleant - VALGT Ledere: Anders, Mathias, Thomas og Louise - VALGT Unge: Katrine Moltved (Mikkel søger dispensation for familie med Ole), Johan Almdahl, Cecillie Henriksen - VALGT Søkyndigt medlem: Erik Gormsen genopstiller - VALGT Korpsrådet: Mikkel og Katrine stiller op VALGT Divisionsrådet: Mikkel, Katrine, Lærke, Louise og Anders stiller op VALGT Mødet holdes den 2. april i Stengården Kirke og det er netop i år ekstra vigtigt at der findes en ny divsionschef for ellers må man nedlægge Mølleå divisionen Revisor: Gitte Rosenberg stiller op VALGT Revisorsuppleant: Lars Højberg stiller op VALGT 8. Eventuelt: Ole bringer op at Mølleå divisionen at vi er fem spejdergrupper der ejer Høbjerghus i Nejlinge og i den fondsbestyrelse er der også mandefald. Da vi er en af de største grupper i denne division er vi blevet spurgt om vi kan stille op med en. Det er en rig fond. Bertas far, Niels kunne måske være interesseret. Marianne Purup er heller ikke uinteresseret og Gitte vil også gerne møde op. Ole holder et orienteringsmøde.

5

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Grupperådsmøde 2012 Kære forældre, ledere og medlemmer over 14 år. Myretuen Gruppe Engløbet 22 2730 Herlev www.dds.dk/hareskov/myretuen Vi håber, at rigtig mange

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde søndag d. 28-02-2016

Referat af Grupperådsmøde søndag d. 28-02-2016 Referat af Grupperådsmøde søndag d. 28-02-2016 Formand Berit, byder velkommen 1. Valg af dirigent og referent Anders Bennetsen bliver indstillet og valgt som dirigent Daniel Michaelsen indstilles og vælges

Læs mere

Referat af. grupperådsmøde i Orion

Referat af. grupperådsmøde i Orion Referat af grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Referat af Grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Side 1 af 6 Deltagere: Bestyrelsen, ledere og 30 forældre i alt 44 personer Christian Nedergaard blev

Læs mere

12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE:

12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE: 12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE: Vores gruppeleder Thomas bød velkommen til mødet og gav en kort præsentation af Det Danske Spejderkorps: 12. Århus Gruppe er en del af Aros Division, der består

Læs mere

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere)

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) A. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Jannie Karlsen Referent: Dagmar

Læs mere

Grupperådsmøde 2012 Forældrerepræsentanter (5 i alt, der skal vælges 4):

Grupperådsmøde 2012 Forældrerepræsentanter (5 i alt, der skal vælges 4): 1) Valg af dirigent (Forslag: Susanne Hillbrandt) 2) Valg af referent (Forslag: Anders Skytte) 3) Beretning fra lederne samt bestyrelsen 4) Regnskab 2011 og Budget 2012 5) Indkomne forslag. Forslag skal

Læs mere

DDS 2. Lyngby Optaya Regnskab for 2009 og Referat af Grupperådsmøde Tirsdag den 26. januar 2010 Spejdermarken Gedvad 45 Kl.

DDS 2. Lyngby Optaya Regnskab for 2009 og Referat af Grupperådsmøde Tirsdag den 26. januar 2010 Spejdermarken Gedvad 45 Kl. FEBRUAR 2010 DDS 2. Lyngby Optaya Regnskab for 2009 og Referat af Grupperådsmøde Tirsdag den 26. januar 2010 Spejdermarken Gedvad 45 Kl. 18:00 til 21:00 DDS, 2. Lyngby Optaya Gruppe Grupperådsmøde den

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S GRUPPERÅDSMØDET d. 27. FEBRUAR 2014 Sted: Dirigent: Referent: Baldersborgen, Baldersbuen 16c, 2640 Hedehusene Kjeld Vestergaard Jens Zoëga Hansen DAGSORDEN a) Valg af dirigent og referent b) Skriftlige

Læs mere

Grupperådsmøde. Kære spejdere og forældre i Ballerup Gruppe

Grupperådsmøde. Kære spejdere og forældre i Ballerup Gruppe Grupperådsmøde Kære spejdere og forældre i Ballerup Gruppe Kom til det årlige grupperådsmøde og informationsmøde om Spejdernes Lejr onsdag den 22. februar fra 18.00 til 20.00 i Kantinen på Egebjergskolen.

Læs mere

Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013

Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013 Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013 Formanden Annette Heydenreich byder velkommen til grupperådsmødet, og til det efterfølgende fødselsdags arrangement, hvor Mjølners 35 års fødselsdag,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent og 3 stemmetæller. 3. Formandens beretning.

Læs mere

Beretning 2014 fra Skanderborg gruppe

Beretning 2014 fra Skanderborg gruppe Beretning 2014 fra Skanderborg gruppe 2014 har været endnu et godt spejderår i gruppen, hvor vi gerne vil sige tak for lån af jeres dejlige børn, som vi har trænet til at blive gode spejdere uanset deres

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S GRUPPERÅDSMØDET d. 28. FEBRUAR 2013 Sted: Dirigent: Referent: Baldersborgen, Baldersbuen 16c, 2640 Hedehusene Kjeld Vestergaard Jens Zoëga Hansen DAGSORDEN a) Valg af dirigent og referent. b) Beretning

Læs mere

Referat af grupperådsmøde 28. februar 2010. Første stop Formandens beretning. S K O V F O L K E T - D E B L Å I H A D E R S L E V

Referat af grupperådsmøde 28. februar 2010. Første stop Formandens beretning. S K O V F O L K E T - D E B L Å I H A D E R S L E V Referat af grupperådsmøde 28. februar 2010 Alle samledes uden for varmestuen, hvor formand Klaus forklarede om dagens program og den anderledes gå-turs-generalforsamling. Formanden foreslog sig selv som

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Mødereferat Grupperådsmøde d. 22. februar 2012 Dagsorden 1. Velkommen og valg af dirigent og referent 2. Tilbageblik på alt det sjove (og sure) i 2011 3. Gennemgang af regnskab for 2011 4. Gruppens fremtid

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling i Landsgrav Friskoles Venner d. 30/9 2010

Referat af ordinær Generalforsamling i Landsgrav Friskoles Venner d. 30/9 2010 1 Referat af ordinær Generalforsamling i Landsgrav Friskoles Venner d. 30/9 2010 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Bestyrelsens beretning ved formanden Bente Arnika Skydsgaard 4) Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Vandrådet for Mariagerfjord Kommune.

Repræsentantskabsmøde i Vandrådet for Mariagerfjord Kommune. Side 1 af 2 Repræsentantskabsmøde i Vandrådet for Mariagerfjord Kommune. Mandag den 30. april 2012 kl. 19.30 i Den gl. Smedje, Kirkegade 9, 9550 Mariager Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Velkomst ved formanden.

Læs mere

Grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 13 15 i Spejderskoven

Grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 13 15 i Spejderskoven S K O V F O L K E T - D E B L Å I H A D E R S L E V Grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 13 15 i Spejderskoven DET DANSKE SPEJDERKORPS Grupperådsmøde Vi vil gerne invitere spejdere, forældre

Læs mere

Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015.

Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015. Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretning 4. Regnskab 5. Indkomne forslag 6. Fremtidigt arbejde 7. Budget 8. Valg: a) Formand b)

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30

Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30 Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30 Hermed følger indkaldelsen til vores generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne. Det plejer at være rimelig

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning 2011

Skolebestyrelsens årsberetning 2011 Skolebestyrelsens årsberetning 2011 Skolebestyrelse Skolebestyrelsen består pt. af Folkevalgte: Per Thomsen Erik Kobberøe Morten Korsbo Dorthe Pedersen Preben Jensen (næst formand) Marie Jakobsen (suppleant

Læs mere

Billede: Sommerlejr 2014, Houens Odde

Billede: Sommerlejr 2014, Houens Odde Billede: Sommerlejr 2014, Houens Odde DAGSORDEN FOR ORDINÆRT GRUPPERÅDSMØDE D. 8. MARTS 2015 1. Valg af dirigent og referent. 2. Beretning fra formand og gruppeledere 3. Fremlæggelse af årsregnskab for

Læs mere

Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe

Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe Valg af dirigent og referent Dirigent Uffe Beck Referent Lene Beck Mødet konstateres lovligt varslet og indkaldt. Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe

Læs mere

Skovfolkets grupperådsmøde

Skovfolkets grupperådsmøde Skovfolkets grupperådsmøde Søndag den 24. februar kl. 13-15 i Spejderskoven - Bastillen Program 1) Valg af dirigent og referent. 2) Beretning 3) Regnskab 2012 4) Behandling af indkomne forslag 5) Væsentlige

Læs mere

Beslutningsreferat vedrørende ordinær generalforsamling tirsdag den 5. maj 2015, kl. 19.00 i Vejgaard Hallen.

Beslutningsreferat vedrørende ordinær generalforsamling tirsdag den 5. maj 2015, kl. 19.00 i Vejgaard Hallen. Beslutningsreferat vedrørende ordinær generalforsamling tirsdag den 5. maj 2015, kl. 19.00 i Vejgaard Hallen. Deltagere: 83 husstande. Gæster: Statsautoriseret revisor Søren V. Pedersen, advokat Anne Henriksen,

Læs mere

Vi vil gerne invitere forældre, ledere og spejdere i Brundurs Gruppe til grupperådsmøde (generalforsamling) onsdag den 15. februar kl. 19.00.

Vi vil gerne invitere forældre, ledere og spejdere i Brundurs Gruppe til grupperådsmøde (generalforsamling) onsdag den 15. februar kl. 19.00. GRUPPERÅDSMØDE BRUNDURS GRUPPE Onsdag den 15. februar 2012 Kl. 19.00 Spejderhytten, Jyllandsgade 61 i Brønderslev. Vi vil gerne invitere forældre, ledere og spejdere i Brundurs Gruppe til grupperådsmøde

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3.

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3. VEDTÆGTER FOR TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club) 1 NAVN OG FORMÅL. Foreningens navn er TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club). Foreningens formål er at fremme rosport, herunder muligheden for at dyrke roning i udstationerede

Læs mere

Marts 2012. Dienesmindes Venner Furvej 41 7800 Skive Tlf. 9759 7013

Marts 2012. Dienesmindes Venner Furvej 41 7800 Skive Tlf. 9759 7013 Marts 2012 Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Herved indkaldes til ordinær generalforsamling på Dienesminde, Furvej 41, 7800 Skive Søndag den 25. marts 2012 kl. 14.00 Dienesmindes Venner Furvej

Læs mere

Regnskab 2015. Driftsregnskab

Regnskab 2015. Driftsregnskab Regnskab 2015 Driftsregnskab INDTÆGTER Regnskab 2015 Budget 2015 Medlemskontingent 246.150,00 190.000 Aktivitets/medlemstilskud 113.475,07 40.000 Kursustilskud 30.000 Lokaletilskud 115.243,52 108.000 Ekstraordinære

Læs mere

Vejledning om dannelse og godkendelse af nye foreninger i Gentofte Kommune

Vejledning om dannelse og godkendelse af nye foreninger i Gentofte Kommune GENTOFTE KOMMUNE Kultur, Unge og Fritid Vejledning om dannelse og godkendelse af nye foreninger i Gentofte Kommune Dannelse af ny forening En ny forening dannes ved at afholde en stiftende generalforsamling,

Læs mere

Dagsorden: Punkt 1. Valg af dirigent. Punkt 2. Beretning. Kære medlem

Dagsorden: Punkt 1. Valg af dirigent. Punkt 2. Beretning. Kære medlem Kære medlem Slå følge med dem, der søger sandheden, og vær på vagt overfor dem, der mener, de har fundet den. Sådan sagde fysiker Jens Martin Knudsen og synspunktet kunne ikke være mere aktuelt i forhold

Læs mere

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER for Børns Voksenvenner København 1. Navn, stiftelse og hjemsted Foreningens navn er Børns Voksenvenner København, stiftet den 4. oktober 1993. Foreningens

Læs mere

Nyhedsbrev Nr. 1 - Marts 2016 UNGECENTER SKURET. Side 1

Nyhedsbrev Nr. 1 - Marts 2016 UNGECENTER SKURET. Side 1 Nyhedsbrev Nr. 1 - Marts 2016 UNGECENTER SKURET Side 1 Siden sidst... På baggrund af en fondsdonation fra Det Obelsk Familiefond har Aalborg Kommune oprettet to nye stillinger i Ungecenter Skuret i Nørresundby.

Læs mere

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ)

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skagen Jagtforening 1.2 Foreningens hjemsted er Frederikshavns.. kommune. 2 Forholdet til

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 2014

3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 2014 Referat 27. januar 2015 1. Valg af dirigent Der var mødt 24 repræsentanter for 17 husstande op. Som dirigent blev valgt Peter Kamp Knudsen, nr. 18. Det blev konstateret, at generalforsamlingen er lovlig

Læs mere

VI VIL GERNE INVITERE ALLE FORÆLDRE, SPEJDERE OVER 14 ÅR OG LEDERE I 1. HELSINGØR GRUPPE TIL VORES ÅRLIGE GRUPPERÅDSMØDE

VI VIL GERNE INVITERE ALLE FORÆLDRE, SPEJDERE OVER 14 ÅR OG LEDERE I 1. HELSINGØR GRUPPE TIL VORES ÅRLIGE GRUPPERÅDSMØDE VI VIL GERNE INVITERE ALLE FORÆLDRE, SPEJDERE OVER 14 ÅR OG LEDERE I 1. HELSINGØR GRUPPE TIL VORES ÅRLIGE GRUPPERÅDSMØDE MANDAG DEN 23. FEBRUAR 2009 KL: 19 - ca. 21 I SPEJDERGÅRDEN, STUBBEDAMSVEJ 70C,

Læs mere

Svebølle Antenneforening

Svebølle Antenneforening Svebølle Antenneforening Referat fra generalforsamling d. 27. september 2012 i Svebøllehallen Bestyrelsen: Torben, Jacob, Søren, Brian, Arne og Thomas Referent: Thomas M. Hiorth Antal fremmødte: 30 inklusive

Læs mere

Lovring Distrikt REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Valg af dirigent. 3. Kandidatliste

Lovring Distrikt REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Valg af dirigent. 3. Kandidatliste REFERAT af distriktsmøde den 16-03-2016 i Stouby. Til stede: Grupper: Rårup, Bankager, Egebjerg, Stouby, Hedensted, Runefolket, Brædstrup, Flemming, Åfplket, Lund, Hundslund, Ejerbavnehøj, Voerladegård.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1 Dagsorden og referat: 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Bestyrelsen foreslår

Læs mere

Regler/retningslinjer for logen

Regler/retningslinjer for logen Regler/retningslinjer for logen Generelt - 1 1.1 Hvad der sker og bliver sagt i logen, bliver i logen. 1.2 Forslag til ændringer i regler/retningslinjer sendes løbende til præsidenten, som derefter har

Læs mere

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014 Tikøb den 14.01.15 REFERAT af AFDELINGSGENERALFORSAMLING I TIKØB GOLF 14.01.15 1. a. Valg af dirigent: Per Svendsen blev valgt som dirigent. Oplyste at indkaldelsen havde været i Helsingør Dagblad med

Læs mere

Vedtægter. for. Værebro Boldklub

Vedtægter. for. Værebro Boldklub Vedtægter for Værebro Boldklub 12-FEB-2014 Side 1 af 6 1. Navn 1.1. Klubbens navn er "Værebro Boldklub", der kan forkortes til Værebro BK eller VB 1968. 1.2. Klubben er hjemmehørende i Gladsaxe Kommune.

Læs mere

Referat af Pårørenderådsmøde på Bostedet Vinklen i CSB den 12/6 2012.

Referat af Pårørenderådsmøde på Bostedet Vinklen i CSB den 12/6 2012. Referat af Pårørenderådsmøde på Bostedet Vinklen i CSB den 12/6 2012. Tilstede: Susanne Wolfsberg, Carsten Hansen, Bente Holm, Anne Quitzau, Twiggy Liljehult, Natacha Soelberg. Afbud fra: Referent: Twiggy

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde 2019

Referat af Grupperådsmøde 2019 Referat af Grupperådsmøde 2019 25. februar 2019-17.30-19.30 Brabrand Sognegård DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent Sofus Grum Schwensen blev valgt som dirigent. Jacob Trier blev valgt som referent.

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Generalforsamling for Rødekro svømmeklub På Rødekro Kro Vestergade 2 6230 Rødekro D. 08 marts 2016. Formanden Lars Krag Andreasen beretter:

Generalforsamling for Rødekro svømmeklub På Rødekro Kro Vestergade 2 6230 Rødekro D. 08 marts 2016. Formanden Lars Krag Andreasen beretter: Generalforsamling for Rødekro svømmeklub På Rødekro Kro Vestergade 2 6230 Rødekro D. 08 marts 2016 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår, Gunhild Jensen. Gundhild vælges som dirigent. Gundhild fastslår

Læs mere

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 Referat Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 1. a. Valg af dirigent: Henrik Kam blev valgt som dirigent. Oplyste at generalforsamlingen var rettidig indkaldt, dels ved annoncering i Nordsjælland

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 -

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 - Bladet HawerthiHawerthi-1. Rødovre JanJan-marts 2011-1- Indhold Side 3 Grupperådsmøde 4 Mikro-/Mini, 4 Mærkedage mikro/mini 5 Mikro-/Miniprogram 6 Datoer til dine forældres planlægning 7 Juniorprogram

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Referat fra Grupperådsmøde 2015

Referat fra Grupperådsmøde 2015 Broager Drengegruppen Referat fra Grupperådsmøde 2015 Søndag 22. Februar 2015 Sted : Stevninghus Referatet indeholder yderligere informationer og beslutninger fra Grupperådsmøde, som ikke er indeholdt

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Grupperådsmøde 2014 Bent Byg Gruppe. 23. februar 2014

Grupperådsmøde 2014 Bent Byg Gruppe. 23. februar 2014 Grupperådsmøde 2014 Bent Byg Gruppe 23. februar 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Beretninger fra bestyrelsen og grenene 3. Gruppesommerlejr til Italien 2015 4. Fremlæggelse af regnskabet

Læs mere

Det fælles kirkekontor Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58 29.11.2012

Det fælles kirkekontor Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58 29.11.2012 Det fælles kirkekontor Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58 29.11.2012 Referat Konstituerende Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 28. november 2012 kl. 19:00

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Side 1 VEDTÆGTER For Grundejerforeningen Teglmarken 1. Foreningens navn er grundejerforeningen Teglmarken. Dens formål er at varetage grundejernes

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF

Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF Kapitel 1: Generelt 1.1 Elevrådets navn er Næstved Gymnasium og HF s Elevråd, forkortet NGH s Elevråd. Herefter omtalt som Elevrådet. 1.2 Elevrådets tilhørssted

Læs mere

Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade

Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade Træningen Træningstilbuddet foregår primært i et privat fitnesscenter, men kan også foregå ude enten i form af ture i skoven eller lignende. Det

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Fredag den 22. juni 2012, kl. 16.00 afholdtes repræsentantskabsmøde på selskabets kontor i Albanigade 44, Odense. Til stede var: Bestyrelsen: Formanden Mogens Lind Henning Jensen Øvrige medlemmer af repræsentantskabet:

Læs mere

Vedtægter SIND Ungdom

Vedtægter SIND Ungdom Vedtægter SIND Ungdom 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er SIND Ungdom. SIND Ungdoms hjemsted er København. SIND Ungdom er en selvstændig og landsdækkende ungdomsorganisation uden religiøse eller

Læs mere

Fra individuel til systemisk traume forståelse familierettet psykoedukation

Fra individuel til systemisk traume forståelse familierettet psykoedukation Fra individuel til systemisk traume forståelse familierettet psykoedukation k SynErGaia Integrationsministeriets pulje til integration Peter Berliner Pårørendes udsagn om forløbet Det var dejligt at sidde

Læs mere

Sjølund Gruppe Det Danske Spejderkorps Www. sjolund.spejder.dk nr. 118 22. årgang april 2016. Sjølund KOKS

Sjølund Gruppe Det Danske Spejderkorps Www. sjolund.spejder.dk nr. 118 22. årgang april 2016. Sjølund KOKS Sjølund Gruppe Det Danske Spejderkorps Www. sjolund.spejder.dk nr. 118 22. årgang april 2016 Sjølund KOKS Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse Fælles program Familiespejd Mikro Mini Junior Trop Referat

Læs mere

Tambohus Bylaug Vedtægter

Tambohus Bylaug Vedtægter Tambohus Bylaug Vedtægter 1 Navn : Tambohus Bylaug 2 Formål : Tambohus Bylaug skal medvirke til at styrke sammenholdet og udviklingen af bylivet i Tambohus gennem aktivitet, sociale arrangementer og fællesopgaver.

Læs mere

Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016

Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016 Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016 Netop nu, hvor sæsonen skydes i gang for den kommende vinter, kan vi gøre status over de første 5 år. Vi har nået meget på de 5 år, først og

Læs mere

Grupperådsmøde 2013. Søndag 10. marts 2013

Grupperådsmøde 2013. Søndag 10. marts 2013 Grupperådsmøde 2013 Søndag 10. marts 2013 Det er Stjernegruppen Vi er altid ude Vi driver et alsidigt friluftsliv, altid udendørs, på alle tider af døgnet, året rundt, i hele verden. Vi præsterer Vi udfordrer

Læs mere

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING Hammerum, 7400 Herning VEDTÆGTER 1 Navn: Foreningens navn er Hauge Gymnastik- og Idrætsforening. Stiftet den 15. maj 1941 Hjemsted: Hauge, Herning Kommune 2 Formål: Foreningens

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

Th. Langs skole. Profilanalyse 2016 L E D E L S E S U D V I K L I N G

Th. Langs skole. Profilanalyse 2016 L E D E L S E S U D V I K L I N G Th. Langs skole Profilanalyse 2016 Om analysen Svargrupper Indkomne svar Forældre 0-2 kl. Forældre 3-10 kl. Medarbejdere 36 201 30 Elever 3-6 kl. Elever 7-10 kl. 164 168 I alt 599 Flotte resultater!! Samlet

Læs mere

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke.

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke. Referat fra Generalforsamling den 16. november 2006, kl. 19.30 i Forsamlingshuset Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Tallerupskolens skolebestyrelses årsberetning 2010/2011

Tallerupskolens skolebestyrelses årsberetning 2010/2011 Tallerupskolens skolebestyrelses årsberetning 2010/2011 Indledning I august 2011 startede Tallerupskolens nye skolebestyrelse på arbejdet. Det var en bestyrelse, som bestod af en del nye medlemmer og så

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Indledning og mindeord Gert Clausen blev mindet Valg af dirigent og stemmetællere og referat Poul Weber blev valgt til dirigent Dirigenten erklærede årsmødet

Læs mere

DØDSFALD. HVAD DER SKAL GØRES, NÅR ET BARN ELLER EN PÅRØRENDE TIL ET BARN DØR!

DØDSFALD. HVAD DER SKAL GØRES, NÅR ET BARN ELLER EN PÅRØRENDE TIL ET BARN DØR! DØDSFALD. HVAD DER SKAL GØRES, NÅR ET BARN ELLER EN PÅRØRENDE TIL ET BARN DØR! 1. DU MODTAGER MEDDELSEN: Kender du børnehavens børn og forældre nok til at kunne modtage beskeden? Ellers find en kollega,

Læs mere

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014 Generalforsamling 27. oktober 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Udvalgsberetninger 4. Aflæggelse af regnskab, fremlæggelse af budget 5. Indkomne forslag 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2014

Generalforsamling GF Norsvej 2014 Generalforsamling GF Norsvej 2014 Dato: Mandag d. 24. marts 2013, kl. 20.00 Sted: Asgård Skole, kantinen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af formandens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af stiftende generalforsamling for foreningen: Netværksgruppen for kvinder med erfaring fra og som er ude af prostitution, den 23.

Referat af stiftende generalforsamling for foreningen: Netværksgruppen for kvinder med erfaring fra og som er ude af prostitution, den 23. Referat af stiftende generalforsamling for foreningen: Netværksgruppen for kvinder med erfaring fra og som er ude af prostitution, d. 23. April 2015 11 medlemmer er repræsenteret, herunder 5 støttemedlemmer:

Læs mere

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København.

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse. 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet.

Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet. Referat af Grupperådsmøde lørdag d. 2. marts 2013 Hammermølle gruppe, DDS Pkt. 1; Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet. Charlie vælges

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Referat af generalforsamling i VIDA

Referat af generalforsamling i VIDA Referat af generalforsamling i VIDA Dato: Mandag den 17. maj 2010 kl. 16.45 på Hotel Frederiksdal Dagsorden: Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning og årets arrangementer

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde i Hawerthi-1. Rødovre Lørdag den 31. januar 2015

Referat af Grupperådsmøde i Hawerthi-1. Rødovre Lørdag den 31. januar 2015 Referat af Grupperådsmøde i Hawerthi-1. Rødovre Lørdag den 31. januar 2015 Stemmeberettige deltagere: Jørgen Skorstensgaard, kassér, Vestskov Division Ledere til stede: Lene Hansen, Dan Norén, Charlotte

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Spejderne har en facebook-side DDS Klarup Gruppe hvor der deles billeder fra ture og nyttig information. Bestil et benzinkort til

Læs mere

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK. 44. årgang oktober - november 2015

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK. 44. årgang oktober - november 2015 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 44. årgang oktober - november 2015 Fra oprykningen 2015 Ledermangel/om rokering hos Nakskovspejderne. Vi står akut og mangler en leder til vores mikorafdeling, det kræver ikke så

Læs mere

Alle skal have mulighed for at blive en del af. vores fællesskab. En guide til rekruttering KFUM SPEJDERNE I DANMARK

Alle skal have mulighed for at blive en del af. vores fællesskab. En guide til rekruttering KFUM SPEJDERNE I DANMARK Alle skal have mulighed for at blive en del af vores fællesskab En guide til rekruttering KFUM SPEJDERNE I DANMARK EN GUIDE TIL AF NYE SPEJDERE Spejdergrupper over hele landet laver uge efter uge gode

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl på Gurredam

Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl på Gurredam Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl. 11-12 på Gurredam Tilstede: ca. 20-25 forældre, unge og ledere. Formand for bestyrelsen Bente Rasmussen åbnede mødet og

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 02-04-2006 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 02-04-2006 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 02-04-2006 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag 22. marts 2006 kl. 19.30 i Åben plan på Paarup skole. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

SPEJDERNYT. Maj 2013. Sommerlejr 2013 Har du sat kryds i kalenderen? Ellers er det på høje tid! Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe

SPEJDERNYT. Maj 2013. Sommerlejr 2013 Har du sat kryds i kalenderen? Ellers er det på høje tid! Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe SPEJDERNYT Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe Maj 2013 Årgang. 03 NR. 08 www.spejdernet.dk/esb Sommerlejr 2013 Har du sat kryds i kalenderen? Ellers er det på høje tid! Ledere og grupperåd

Læs mere

Referat af grupperådsmøde i Reden 5. Aalborg den 10. februar 2014

Referat af grupperådsmøde i Reden 5. Aalborg den 10. februar 2014 Referat af grupperådsmøde i Reden 5. Aalborg den 10. februar 2014 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Kalle Referent: Laura 2. Beretninger a. Formanden: Jakob brugte sin beretning på at fortælle

Læs mere

Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg

Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg Referat Børns Voksenvenner Svendborg Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg Dagsorden for generalforsamling:

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013

Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013 Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013 Side 1 af 6 Side 2 af 6 Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013. 1 Valg af dirigent. Jens Arne (nr. 11) blev valgt og kunne

Læs mere

Budget og regnskab for Stjernegruppen m/fonde u/fonde version: 24-02-2009 B2009 R2008

Budget og regnskab for Stjernegruppen m/fonde u/fonde version: 24-02-2009 B2009 R2008 Budget og regnskab for Stjernegruppen m/fonde u/fonde version: 24-02-2009 B2009 R2008 1000 INDTÆGTER B2009 B2009 R2008 B2008 R2008 B2008 1001 Kontingentindtægt 1010 Medlemskontingent 154.575 154.575 139.255

Læs mere

INDKALDELSE TIL GRUPPERÅDSMØDE Torsdag den 27. februar 2014 kl. 19:00 21:00 i Spejdergården Stubbedamsvej 70C, 3000 Helsingør

INDKALDELSE TIL GRUPPERÅDSMØDE Torsdag den 27. februar 2014 kl. 19:00 21:00 i Spejdergården Stubbedamsvej 70C, 3000 Helsingør INDKALDELSE TIL GRUPPERÅDSMØDE Torsdag den 27. februar 2014 kl. 19:00 21:00 i Spejdergården Stubbedamsvej 70C, 3000 Helsingør Kære forældre, spejdere over 14 år og ledere i 1. Helsingør, I inviteres hermed

Læs mere

Grupperådsmøde 2013 Bent Byg Gruppe. 23. februar 2013

Grupperådsmøde 2013 Bent Byg Gruppe. 23. februar 2013 Grupperådsmøde 2013 Bent Byg Gruppe 23. februar 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Beretning a) lederne og bestyrelsen fortæller om deres oplevelser fra 2012 og viser billeder fra ture og

Læs mere

T H I S T E D S P E J D E R N E

T H I S T E D S P E J D E R N E Bestyrelsesmøde onsdag den 12.10.2016. Tid: onsdag den 12.10.2016 kl. 19-21.30. Til stede: Gitte, Susanne, Jesper, Søren, Bodil, Ole Afbud: Conny, Lind, Anna Dagsorden: Punkt Emne Referat 1 Godkendelse

Læs mere