INVITATION. graphic art & communication. dalhoff group ApS

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INVITATION. graphic art & communication. dalhoff group ApS"

Transkript

1 INVITATION

2 Præsentation Mit navn er Henning Dalhoff og jeg har mere end 25 års erfaring som grafisk designer og illustrator og har igennem årene opbygget stor erfaring med at udvikle grafiske løsninger inden for områder som videnskab, medicin og teknologi. De mange års arbejde med emnet har givet mig en god træning i at sætte mig ind i og forstå svært tilgængeligt stof, som medicin og videnskab kan være. Og dernæst en god erfaring i at formidle stoffet videre til menig mand. Når du har kigget dette katalog igennem kan du efterlades med en forestilling om at jeg udelukkende laver illustrationer. Men det er på ingen måde tilfældet. Jeg laver også grafisk design i form af f.eks brochurer, blade og magasiner, sat op i InDesign. Inden jeg startede som selvstændig for 20 år siden, var jeg ansat som layouttegner hos Bonniers Specialmagasiner hvor jeg deltog i udviklingen af blandt andet iform magasinet. Derefter tog jeg mig af at designe og layoute Bo Bedre i et par år, inden jeg blev ansat på et mindre direct marketingbureau. At holde mine aftaler med kunder og at have stor respekt for deadlines, at aflevere det aftalte produkt i 100% tilfredsstillende kvalitet, er nogle af mine fremtrædende værdier. Mine faste kunder har nydt godt af et tæt samarbejde med mig igennem årene og nu er jeg på udkig efter en ny god samarbejdspartner. Jeg håber at jeg har vakt din interesse og hvis du har lyst kan du besøge min Linked In eller Facebook side via linket her under.

3 Medicin og anatomi Medicin har haft min interesse så længe tilbage jeg kan huske og er blevet min niche. Jeg illustrerer medicin og anatomi til virksomheder som Pharma Nord, Coloplast, Kræftens bekæmpelse og Københavns Universitet. Desuden illustrationer til fagbøger for forlag som Munksgaard, Nucleus og Akademisk Forlag. Denne her er for Illustreret Videnskab og handler om hvordan HIV virus får en immunforsvarscelle til at producere flere HIV virus.

4 Et lille udvalg af medicinske illustrationer til hhv. Københavns Universitet, Pharma Nord og Illustreret Videnskab.

5 Pharma Nord, stomiprodukt for Coloplast og en petriskål. Fortrinsvis produceret i 3d.

6

7 Billedbehandling Billedbehandling er et område jeg brænder for. Og når der er noget man brænder for, har man en vigtig forudsætning for at blive rigtig god til det. Jeg vil på de følgende sider prøve at føre bevis for at det er tilfældet hos undertegnede. Et problem med en god billedmanipulation er at der aldrig rigtigt er nogen der opdager at den er blevet foretaget. Dette eksempel er for magasinet Illustreret Videnskab. Artiklen handler om at man lige om lidt kan blive 150 år gammel. Layoutafdelingen fandt dette billede af en lagkage som dannede tallet 100, men det var jo tallet 150 som var aktuelt i denne artikel. De spurgte om det var noget jeg kunne klare og det mente jeg selvfølgelig nok at jeg kunne. Af hensyn til rubrik og tekster skulle billedet desuden bygges anderledes op med f.eks lagkagekniven et andet sted og vinkel. Desuden flamme på stearinlysene som blev hentet fra et andet billede.

8 Månedsmagasinet iform ønskede en rigtig havfrue på et opslag i deres blad. Hendes haleparti konstruerede jeg i 3d. Resten af arbejdet, så som at sætte hendes nye underkrop på, rette op på horisonten og fjerne hendes bh, er udført i Photoshop. Bladet valgte dog at beholde bh en på.

9 Layouteren på Illustreret Videnskab ønskede et opslag med denne forsker der fyldte opslaget ud. Problemet var at der ikke var nok skjorte på det oprindelige billede. Jeg fotograferede en person med en hel skjorte i nogenlunde samme positur som originalbilledet. De to billeder blev klippet sammen, billedbehandlet og retoucheret. Billedet blev sat ind på opslaget, billedbehandlet yderligere og sat sammen med illustrationerne til én færdig illustration.

10 Videnskab Der er nok ikke noget emne som dækker så bredt som videnskab. Samarbejdet med magasinet Illustreret Videnskab har gennem alle årene (og stadig) budt på fantastiske udfordringer. Det ene øjeblik med begge fødder plantet i den økologiske by for dernæst at søge ud i rummet mod fjerne solsystemer. Denne bredde på emnerne har sikkert bidraget fint til min evne til at sætte mig ind i stof, som kan være svært tilgængeligt. I de viste eksempler har jeg selv skulle opfinde og designe, både fremtidens rumskibe og den økologiske by. Illustrationerne er bygget i 3d og færdiggjort i Photoshop.

11 På denne og næste side, findes eksempler på endnu en broget mangfoldighed, under emnet videnskab. Igen er det hele produceret i 3d og efterfølgende været igennem Photoshop.

12

13 Udtalelser Henning er utrolig hurtig til at sætte sig ind i et teknisk kompliceret produkt. Og så forstår han at gøre et kedelig, anonymt industriprodukt levende med 3D-illustrationer. Det gør hele forskellen. Som virksomhed bliver du taget seriøst og er i en helt anden liga, fordi dokumentationen er pædagogisk og overbevisende. Af samme grund ville jeg aldrig have valgt et stort bureau. Henning forstår det, jeg tænker, og får ideerne til den grafiske visualisering til at vokse. Arvid Blom, General Manager, AB&Co. Henning er en super dygtig illustrator, som har løst nogle svære opgaver for Illustreret Videnskab, der kræver stor research. Det er illustrationer inden for både atomfysik og lægevidenskab med store æstetiske kvaliteter, som forklarer præcis det, man gerne vil have frem. Når man briefer Henning, så forstår han altid, hvad det går ud på, og han evner samtidig at få det rette udtryk frem. En illustration, jeg især husker, var da Henning skulle illustrere en hjertetransplantation. Her talte han forinden med en førende hjertekirurg fra Rigshospitalet og fulgte en transplantation. Det blev meget præcist og uhyre vellykket, og Hennings løsning endte faktisk med at blive optaget i en bog over verdens bedste illustrationer. Jens Henneberg, Viceadm. direktør, Bonnier Publications. Henning er en virkelig god illustrator, og så har han en dyb medicinsk specialviden. Det har vi draget stor nytte af. Han ved, hvad der sker i en blodåre, hvordan den er bygget op, og hvordan cellelagene ligger. Han kan lave tekniske illustrationer ned i den mindste detalje. På den måde får man en forståelse af, hvad det handler om, og det er selvfølgelig en fordel, når vi står med et nyt produkt. Selv en læge vil gerne nøjes med kun at læse tre linjer, hvis han kan. Aksel Munksgaard, Marketing Manager, Pharma Nord

Bilag 1: Interview med Diabeteschat den 31. marts 2011

Bilag 1: Interview med Diabeteschat den 31. marts 2011 Bilag 1: Interview med Diabeteschat den 31. marts 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Informant: Kjeld Bruun-Jensen I: Først vil vi høre lidt om din baggrund, vi kunne godt tænke os at

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

Bilag H: Transskription af interview d. 14. december 2011

Bilag H: Transskription af interview d. 14. december 2011 : Transskription af interview d. 14. december 2011 Interviewer (I) 5 Respondent (R) Bemærk: de tre elever benævnes i interviewet som respondent 1 (R1), respondent 2 (R2) og respondent 3 (R3). I 1: jeg

Læs mere

Studerende? Bliv foredragsholder hos Talerøret og tjen 1500 kr. pr. foredrag

Studerende? Bliv foredragsholder hos Talerøret og tjen 1500 kr. pr. foredrag 1 Studerende? Bliv foredragsholder hos Talerøret og tjen 1500 kr. pr. foredrag Er du god til at forklare din viden for andre? Synes du, det er sjovt at stå på en scene? Kan du gøre indtryk på publikum?

Læs mere

Hvad synes du om indholdet af kurset?

Hvad synes du om indholdet af kurset? Oversigt 2011 Evaluering af brugerundervisning Randers Bibliotek. Evaluering har i 2011 været op til underviserne om det skulle på programmet cirka 220 svar. Hvad synes du om indholdet af kurset? 86 40%

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Amino Annonceguide. Annonceguiden er et uddrag af Martin Thorborgs bog E-pusher og med hans 14 års e-handels erfaring, så er det en god ide at lytte.

Amino Annonceguide. Annonceguiden er et uddrag af Martin Thorborgs bog E-pusher og med hans 14 års e-handels erfaring, så er det en god ide at lytte. Amino Annonceguide Kære Amino Annoncør Vi er rigtigt glade for at du vil annoncere på Amino og vi vil gøre vores yderste for at du får en god oplevelse og får de kunder du forventer at få og lidt til.

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE JUNI 2006 3. årgang

NYHEDSBREV OM LEDELSE JUNI 2006 3. årgang NYHEDSBREV OM LEDELSE JUNI 2006 3. årgang Kære læser! Ofte tænker vi karriereudvikling meget traditionelt det er noget med at får stillinger på et højere niveau. Men det hænder også at ledere af forskellige

Læs mere

SOCIALPÆDAGOGEN. Tema om fremtidens døgninstitution

SOCIALPÆDAGOGEN. Tema om fremtidens døgninstitution 3. SEPTEMBER 67. ÅRGANG SOCIALPÆDAGOGEN 18 09 10 Det største problem med døgninstitutioner er, at der ikke er nok af dem. Der er mange unge, der ikke får den hjælp, de har brug for SARAH, 23 ÅR, TIDLIGERE

Læs mere

På de næste sider følger to opgaver, som mine elever har løst med video.

På de næste sider følger to opgaver, som mine elever har løst med video. Indledning Det følgende er en redigeret udgave af en opgave om brug af video i undervisning. Opgaven er lavet som en del af min uddannelse i brug af it i undervisningen. På de første sider gør jeg rede

Læs mere

Side 9 manden Portræt af formanden for Vestsjællands Stilladsklub

Side 9 manden Portræt af formanden for Vestsjællands Stilladsklub StilladsInformation nr. 75 - maj 2005 Side 9 manden Portræt af formanden for Vestsjællands Stilladsklub Navn: Jesper Christiansen Bopæl: Svebølle Alder: 32 Start i branchen: 1993/1994 Nuværende firma:

Læs mere

Jeg er ikke doven. Mette, mor med ADHD

Jeg er ikke doven. Mette, mor med ADHD ADHD hos voksne Jeg er ikke doven jeg har ADHd Jeg fandt ud af det ved en tilfældighed - læste en artikel om en dame i halvtredserne, der havde fundet ud af, at hun havde ADHD. Jeg var selv 28. Jeg gik

Læs mere

lighed 003 Maj 2008 Tema: Magasin for selvstændige, freelancere & mikrovirksomheder

lighed 003 Maj 2008 Tema: Magasin for selvstændige, freelancere & mikrovirksomheder Magasin for selvstændige, freelancere & mikrovirksomheder 003 Maj 2008 Tema: lighed Dansk Journalistforbund m e d i e r & k o m m u n i k a t i o n Journalistforbundet.dk/freelance 10 find din niche luksuskunder

Læs mere

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke I denne gennemgang lægger vi vægt på hjemmesidens opbygning. For at få det optimale udbytte af en hjemmeside skal mange elementer spille sammen.

Læs mere

Tanker fra et hyttefad - en guide til at skabe positiv udvikling i din organisation

Tanker fra et hyttefad - en guide til at skabe positiv udvikling i din organisation Tanker fra et hyttefad - en guide til at skabe positiv udvikling i din organisation Af: Cand. Psych. Henrik Kongsbak, Partner i Resonans I 1982 blev der gennemført et indlæringsforsøg ved Universitet i

Læs mere

Interview 1 (I1) Erik Interviewede varede: 1 Time

Interview 1 (I1) Erik Interviewede varede: 1 Time 1 Interview 1 (I1) Erik Interviewede varede: 1 Time Vil du starte med at introducere hvad du hedder og hvilket studium du går på? Jeg hedder Erik og jeg læser Jura, er lige blevet færdig med 3. Semester

Læs mere

Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse!

Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse! Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse! Det bedste ved at have en voksenven til min søn er, at han får en oprigtig interesse fra et andet voksent menneske, som vil ham det godt. 2 Så kunne

Læs mere

30-01-2014, 10:14:53 : Linda Videregående uddannelse 30-01-2014, 10:14:54 Vejleder : Velkommen til evejledning. 30-01-2014, 10:15:31 Vejleder Vibeke:

30-01-2014, 10:14:53 : Linda Videregående uddannelse 30-01-2014, 10:14:54 Vejleder : Velkommen til evejledning. 30-01-2014, 10:15:31 Vejleder Vibeke: 30-01-2014, 10:14:53 : Linda Videregående uddannelse 30-01-2014, 10:14:54 Vejleder : Velkommen til evejledning. 30-01-2014, 10:15:31 Vejleder Vibeke: er nu klar til at chatte med dig. 30-01-2014, 10:15:37

Læs mere

21 NÅR ÉN IGEN BLIVER TIL TO

21 NÅR ÉN IGEN BLIVER TIL TO 135 21 NÅR ÉN IGEN BLIVER TIL TO I dag lever vi længere, og mister vi vores ægtefælle som 60-70 årig, kan vi sagtens forvente at have mange år tilbage. Derfor er forestillingen om at møde en ny kæreste

Læs mere

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil.

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil. Post 1 Velkommen til... I skal nu på et dilemmaløb, hvor I vil opleve, hvordan det er at være dreng i Afrika. I får her starten på en historie. Læs den højt for hinanden og beslut derefter i fællesskab,

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden...

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden... Indholdsfortegnelse Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4 Skab overblik... 4 Fokuser på læseren... 6 Skil dig ud fra mængden... 6 Don t tell me show me... 7 Fokuser på, hvad læseren

Læs mere

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Janus Rosa laver en kort introduktion af projektet det er rigtig spændende for os at høre om dine erfaringer

Læs mere

Skru op for mulighederne Graduate i Energinet.dk

Skru op for mulighederne Graduate i Energinet.dk Skru op for mulighederne Graduate i Energinet.dk Skru op for...... mulighederne Et graduateforløb i Energinet.dk varer to år, hvor du er i turnus i tre forskellige afdelinger. Du deltager i det daglige

Læs mere

Med barnet i centrum. Når samarbejdet er svært

Med barnet i centrum. Når samarbejdet er svært Med barnet i centrum Pjece om forældremyndighed, barnets bopæl, samvær, barnets rettigheder, børnesagkyndig rådgivning, konfliktmægling og parrådgivning Når samarbejdet er svært Pjecen er udarbejdet af

Læs mere

Jeg vil se Jesus -2. Natanael ser Jesus

Jeg vil se Jesus -2. Natanael ser Jesus Jeg vil se Jesus -2 Natanael ser Jesus Mål: Skab forventning til Jesus i børnene. Gennem undervisningen vil vi se på, hvordan Natanael møder Jesus, og hvad det gør i ham, og vi vil se på, hvordan vi kan

Læs mere

Rig som selvstændig - smagsprøve

Rig som selvstændig - smagsprøve Rig som selvstændig - smagsprøve Forord Denne bog er skrevet til dig, som ønsker at starte egen virksomhed eller allerede er godt på vej frem og som ønsker at gøre det meget bedre. Den er skrevet i stikordsform,

Læs mere

BRYD RAMMEN. Livet er for kort til kedelige præsentationer GRATIS PRØVE

BRYD RAMMEN. Livet er for kort til kedelige præsentationer GRATIS PRØVE BRYD RAMMEN GRATIS PRØVE Livet er for kort til kedelige præsentationer Bryd rammen livet er for kort til kedelige præsentationer! Claus Handberg & Visus Publishing 2012 1. udgave, 1. oplag Omslag og illustrationer:

Læs mere