Cuba med dansk rejseleder

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Cuba med dansk rejseleder"

Transkript

1 Check Point Travel Store rejser til små priser Cuba med dansk rejseleder Cubas kultur, musik & natur Rejseleder: Sven Fenger 14 dage afrejse 13. april 2011 Med dansk rejseleder Havana - Trinidad - Cienfuegos - Matanzas

2 Et ganske særligt land! Således indleder forfatterne Peter Bejder og Kim Boye Holt deres bog i den berømte håndbogsserie fra Politikens Forlag: Turen går til Cuba. Og sandt er det, at Cuba byder på noget helt særligt. 2 Her er noget i gære, som man ikke finder noget andet sted i verden. Hvad enten man sympatiserer med den aldrende socialisme eller ej, er landet en fascinerende oplevelse. Spanske og afrikanske kulturer blander sig aldeles ubesværet, og på trods af det 20. århundredes amerikanske og sovjetiske påvirkninger hviler livet i en tilbagelænet nonchalance, der er specifik cubansk. For øjeblikket undergår Cuba enorme forandringer, og kun få tør spå om landets fremtid. Men én ting ligger fast: Styret har valgt turismen som landets økonomiske redningsplanke. Den spanske koloniale arkitektur på Plaza de la Catedral og Plaza de Armas i Det gamle Havana, solnedgangen over Havanas skyline, de kridhvide sandstrande, den verdensberømte rom, tobaksmarkerne, de afro-cubanske santeria-ceremonier, salsaen og natklubberne, de mange 50 er dollargrin sælger varen. Men landets styrke er først og fremmest en ukuelig og optimistisk befolkning, der har overlevet på trods af svære betingelser. Læg dertil, at Cuba er en kulturel perle, hvor en af verdens rigeste og mest originale musiktraditioner er omdrejningspunktet.

3 3 Dag 2: Byrundtur i Havana & paladar Dag 1: København - Havana Afrejse fra København og ankomst i Havana. Fra lufthavnen i Havana kører vi med bus til det legendariske Hotel Nacional. Check ind for fem nætter. Hotellet ligger centralt i det gamle hotelkvarter, Vedado, og allerede fra den første aften er der fri udsigt til livet, havet og en tropisk stjernehimmel. Overnatning på Hotel Nacional eller lign. (-/-/-) Med sine 2 millioner indbyggere er hovedstaden Havana Caribiens største by og samtidig Cubas betydeligste seværdighed. Juvelen i den spanske krone, således kaldte spanierne Havana, der siden grundlæggelsen i 1514 havde en enestående position i det spanske koloniimperium. På vores rundtur i Havana bliver det tydeligt, hvad spanierne har ment, for Det gamle Havana er spækket med minder om byens glorværdige fortid. Havana er godt brugt, for ikke at sige hærget, men samtidig smuk midt i al forfaldet. Arkitektur og byliv afspejler en historisk periode på 500 år. Militæranlæg og palæer fra kolonitiden ligger side om side med hoteller fra den amerikanske periode før revolutionen i det 20. århundrede. Nationaliseringerne og russisk inspireret arkitektur efter revolutionen har ligeledes sat sit præg, og gamle dollargrin fra 50 erne kører rundt i gaderne og efterlader en blålig udstødningsluft, som blander sig med den tropiske storbys mangeartede lugte og dufte. Vi tager på rundtur med bus igennem de nyere bydele, hvor vi bl.a. passerer universitetet, Malecon-promenaden, Revolutionspladsen og det gamle fort ved havneindløbet. Det historiske Havana med paladser, klostre og palæer samt karakteristiske pastelfarvede huse i spansk kolonistil opleves til fods. Vi besøger bymuseet Museo de la Ciudad, der ligger på den smukke Plaza de Armas, byens ældste plads. Vi passerer Plaza Vieja og katedralpladsen Plaza de la Catedral, Havanas domkirkeplads med af en af de ældste katedraler i Latinamerika. Vi skal selvfølgelig også slentre rundt på byens åbne og stemningsfulde markeder, hvor der sælges brugskunst og souvenirs i alle afskygninger. Musikken er et kapitel for sig. Den er levende og lyder overalt, på gadehjørner, pladser og i barer og cafeer. Vores frokostrestaurant ligger midt i alt dette, og her er der lejlighed til at opleve musikken og dansen på tætteste hold. Aften: Til fri disposition. Overnatning på Hotel Nacional eller tilsvarende. (M/F/-)

4 4 Dag 3: Kunstakademi og paladar Formiddag: Som musikken således også kunsten. Den er frodig, farverig og omfattende. Vi besøger San Alejandro, det ældste og mest estimerede kunstakademi i Latinamerika, og efterfølgende et privat atelier hos en af akademiets lærere. Vi kommer også forbi et dansk islæt midt i alt det cubanske: Den danske billedkunstner Asger Jorn besøgte Havana i 1968 i forbindelse med en international kulturkonference. Konferencen var lang og ordrig, og Asger Jorn følte, at han kunne bruge tiden bedre på at udføre sin kunst frem for at deltage i gruppe- og plenumdiskussionerne. Han fik tilladelse til at dekorere væggene i Revolutionsarkivet, der har til huse i en tidligere amerikansk bank. Og resultatet blev nogle enestående vægmalerier, som for nyligt er blevet restaureret med dansk støtte og således fremstår helt friske. Eftermiddag: Til fri disposition til at udforske Havana på egen hånd. Sven Fenger står til rådighed med råd og vejledning. Aften: Sven arrangerer middag på en af de allerbedste paladares (private restauranter) i Havana, El Templete, der ligger ved havnefronten i udkanten af Det gamle Havana. Overnatning på Hotel Nacional eller tilsvarende. (M/-/A). Dag 4: I Hemingways fodspor Formiddag: Den amerikanske forfatter, krigskorrespondent og nobelprismodtager Ernest Hemingway boede i Havana fra 1939 til 1960, i starten på Hotel Ambos Mundos midt i Det gamle Havana og senere på landstedet Finca Vigia lige udenfor byen. Det var i disse omgivelser han skrev nogle af sine kendeste mesterværker, bl.a. Den gamle mand og havet og Hvem ringer klokkerne for. Vi besøger Finca Vigia, der i dag er indrettet som museum, i forstaden San Francisco de Paula, og oplever et landsted, der er bevaret ned til mindste detalje. Selv den specialbyggede luksusyacht Pilar ligger uberørt i parken og vidner om Hemingways store lidenskab for marlin-fiskeri i havet øst for Havana. På tilbagevejen kører vi forbi fiskerlandsbyen Cojimar, der danner rammen om Hemingways populære novelle Den gamle mand og havet. Frokosten indtages på La Terraza, der var Hemingways lokale favoritrestaurant. Resten af eftermiddagen og aften: Til fri disposition. Overnatning på Hotel Nacional eller tilsvarende. (M/F/-).

5 5 Dag 5: Kørsel til Trinidad Tilmeld dig nyhedsbrevet på Formiddag og første halvdel af eftermiddagen: Vi forlader Havana og kører mod sydøst til byen Trinidad - en velbevaret by fra kolonitidens storhedstid. På vej til Trinidad spiser vi frokost på en lille restaurant, der serverer lokale og velsmagende retter. Vi fortsætter til Hotel Brisa Trinidad del Mar, som ligger ved en af Cubas fineste badestrande, ca. 12 km. fra Trinidad by. Resten af dagen og aftenen: Til fri disposition, med strand og solnedgang over Det caribiske Hav som oplagte muligheder. Overnatning på Hotel Brisa Trinidad del Mar eller tilsvarende. (M/F/A). Dag 6: Byrundtur i Trinidad Formiddag og eftermiddag: Dagen står på byrundtur i det koloniale Trinidad, der blev grundlagt i Vi vandrer rundt i den bilfri by, der med de mange smukke og velbevarede bygninger, kirkerne og de brostensbelagte gader mest af alt minder om et levende friluftsmuseum, og som i 1988 kom på UNESCO s liste over Verdens kulturarv. Vi besøger det overdådigt indrettede Museo Romántico, et palæ, der oprindeligt tilhørte en spansk familie, som kom til Cuba i 1857 og skabte en formue på sukkerrørsdyrkning. Herefter besøger vi Valle de los Ingenios (Sukkermøllernes Dal), hvor man som det første sted i Cuba indførte slaver fra Vestafrika, og hvor rigdommene i kolonitiden blev grundlagt. Mange af de gamle plantageejendomme er stærkt forfaldne, men giver stadig et indtryk af tiden dengang. Vi kører en tur ud i dalen og besøger en af de få velbevarede ejendomme, Manaca Iznaga, hvor frokosten serveres. Herefter går turen tilbage til hotellet og den caribiske strand. Aften: Aftenen er fri til solnedgang, mere stjernehimmel samt evt. et besøg på et af de mange lokale musiksteder inde i byen. Anbefales på det varmeste, da både stemning og musik er helt autentisk. Overnatning på Hotel Brisa Trinidad del Mar eller tilsvarende. (M/F/A).

6 Dag 8: Kørsel til Cienfuegos Formiddag: Til fri disposition. Eftermiddag: Vi forlader Trinidad efter frokost og kører gennem et bakket landskab langs havet til Cienfuegos. Undervejs besøger vi områdets botaniske have, Jardin Botánico Soledad, hvor vi bliver kyndigt guidet af stedets naturvidenskabelige medarbejdere. Indkvartering for to nætter på Hotel Jagua, der ligger for enden af Cienfuegos stemningsfulde havnepromenade. 6 Dag 7: Vandretur i regnskov og mere strand Formiddag og første halvdel af eftermiddagen: Besøg i nationalparken Parque Guanayara, hvor vi kommer tæt på regnskov, vandfald og tropisk flora. Frokost i den lokale restaurant La Gallega. Resten af eftermiddagen og aften: Til fri disposition. Overnatning på Hotel Jagua eller tilsvarende. (M/F/A) Aften: Til fri disposition. Det nærliggende Palacio del Valle, et palæ bygget i maurisk stil, rummer en restaurant samt den legendariske pianist, Carmencita. Hun er en helt særlig oplevelse og grund nok til at indtage aftensmaden netop der. Overnatning på Hotel Jagua eller tilsvarende. (M/F/-) Dag 9: Byrundtur i Cienfuegos og troubadurer Formiddag og eftermiddag: Cienfuegos blev grundlagt af emigranter fra New Orleans i 1819 og bærer således et umiskendeligt fransk præg. Den centrale plads, Parque José Marti, kunne lige så godt have ligget i en mellemstor fransk by tæt ved Middelhavet. Byen kaldes Sydens perle i Cuba, og det er de stolte af i byen. En af seværdighederne er Teatro Tomas Terry, et operateater fra 1895 med plads til 900 tilskuere, der med sine dekorationer i ædle træsorter og sin klassiske opbygning er på højde med de smukkeste i Europa. Efter et besøg her oplever vi en enestående og intim koncert med nogle af byens førende troubadurer. Koncerten finder sted i et regionalt kunstatelier, der også rummer skiftende udstillinger af lokale kunstnere. Arrangementet er kun for os, og efter koncerten er der mulighed for at møde nogle af de billedkunstnere, der arbejder på stedet. Frokosten indtages i byens smukke yachtklub. Herefter tilbringer vi nogle timer om bord på en udflugtsbåd, der sejler os ud til Cienfuego-bugtens indløb. Aften: Til fri disposition. Overnatning på Hotel Nacional eller tilsvarende. (M/F/-)

7 Gratis foredrag om Cuba Tilmeld dig på 7 7 Dag 11: Havana & koncert Formiddag og første halvdel af eftermiddagen: Disponibel til på egen hånd at dykke ned i Havanas overflødighedshorn af seværdigheder og hemmeligheder. Sven står selvfølgelig til rådighed med råd og vejledning. Særligt kunstinteresserede anbefales de to museer: Museo Nacional de Bellas Artes, Arte Universal og Museo Nacional de Bellas Artes, Arte Cubano, der huses i henholdsvis det meget smukt restaurerede Teatro Austurias i nærheden af Parque Central og en helt ny arkitektonisk perle bag ved Revolutionsmuseet. Førstnævnte museum rummer importeret kunst i kolonitiden - lige fra en ægte ægyptisk farao, over Rubens og Goya til en af verdens fineste samlinger af etruskisk kunst. Det andet viser cubansk kunst fra kolonitiden til i dag med bl.a. værker af Wilfredo Lam - en anderledes og stærk oplevelse af det cubanske samfund fra Columbus til Sidst på eftermiddagen: Hvis der er interesse for det, arrangerer Sven arrangerer en eksklusiv koncert med førende musikere på et nærliggende musiksted. På repertoiret findes troubadurmusik, traditionel son eller latinjazz, afhængig af, hvilke musikere der er til rådighed på dagen. Aften: Til fri disposition (M/-/-). Dag 10: Matanzas og koncert med AfroCuba Formiddag og eftermiddag: Vi forlader Cienfuegos og kører til byen Matanzas på Cubas nordkyst. Matanzas er en spændende cubansk provinshovedstad, og samtidig helt uforstyrret af turisme, fordi alle haster forbi for at nå frem til den berømte Varadero strand ca. 30 km. længere mod øst. Der er meget at opleve og opsøge i byen: et enestående apoteksmuseum, kunstgallerier, det centrale torv, miljøet omkring floden, der løber gennem byen. Der er universitet, musikkonservatorium, kunstakademi, i det hele taget et udviklet åndsliv. Af samme grund bliver Matanzas omtalt som Cubas Athen blandt cubanere. Rumbaen siges at være født her, blandt de sorte havnearbejdere efter slaveriets ophævelse i slutningen af det 19. århundrede. Og besøget indbefatter da også en koncert med en af Cubas førende rumba- og santeriagruppe, AfroCuba. Koncerten er eksklusiv i den forstand, at gruppen udelukkende optræder for os. Der er altså ikke tale om et rutinepræget turistshow, men derimod om genuin folklore på højeste niveau. Koncerten foregår i patio en i Matanzas koloniale bymuseum, Palacio del Junco. Efter koncerten kører vi til Havana og Hotel Nacional, der er udgangspunkt for den sidste del af rejsen. Aften: Til fri disposition. Overnatning på Hotel Nacional eller lign. (M/F/-) Dag 12: Havana - Påskesøndag Formiddag: Det er påskesøndag, og som i alle andre katolske samfund fejres dette med højmesse i de større kirker. Formiddagens tilbud rummer et besøg i en af disse for at opleve den helt særlige stemning, der indfinder sig, når kirkerummet danner rammen om processioner, musik og festklædt menighed. Besøget giver samtidig en fornemmelse for katolicismens vilkår og status i dagens socialistiske Cuba. Eftermiddag: Til fri disposition. Sven står som altid til rådighed med råd og vejledning. Aften: Vi nyder en afskedsmiddag på en paladar ved havnefronten. Efter maden kører vi til El Morro, fortet ved havneindløbet, hvor vi overværer den ceremonielle affyring af fortets kanoner, El Canonazo, der markerer den gamle praksis med at lukke byens porte og hæve jernkæderne over havneindløbet efter lukketid. (M/-/A) Dag 13: Havana - København Sidste dag i Havana. Transport til lufthavnen og afrejse med fly mod København. (M/-/-) Dag 14: København Ankomst til København, hvor vi tager afsked efter en helt særlig rejseoplevelse.

8 Check Point Travel Store rejser til små priser Rejsen er garanteret få pladser tilbage Rejseleder Sven Fenger Lektor ved Blaagaard/KDAS, UCC, København. Tidligere højskoleforstander ved Vestjyllands Højskole. Sven har foretaget flere end 30 rejser til Cuba og har været rejseleder for Check Point Travel på adskillige grupperejser siden Sven har skrevet bogen Caribiske stemmer samt artikler til tidsskrifter og leksika om cubansk musik og kultur. Han har desuden spillet cubansk musik i ganske mange år. 14 dage med dansk rejseleder fra kr Prisen inkluderer Dansk rejseleder, Sven Fenger, med på hele rejsen Engelsktalende cubansk guide Flyrejse tur/retur København - Havana Alle overnatninger på 3, 4 og 5 stjernede hoteller i Cuba som beskrevet i programmet Måltider som beskrevet i programmet. Guidede ture og transport som beskrevet i programmet Entreer og udgifter til de faste punkter i programmet Musikaarangement i Matanzas og Cienfuegos (mulighed for yderligere musikarrangement i Havanna mod betaling af et mindre beløb fra hver deltager). Lufthavnsskatter og afgifter Turistvisum til Cuba Prisen inkluderer ikke: Sygdomsafbestillingsforsikring 6% af rejsens pris Rejseforsikring vi anbefaler Gouda rejseforsikring Afrejseskat på Cuba 25 CUC afregnes lokalt i lufthavnen før hjemrejsen Drikkepenge til porter, guider og chauffør Tillæg for enkeltværelse kr Måltider og drikkevarer, aktiviteter og udflugter, som ikke er specificeret i programmet

Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser

Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Enestående Cuba 14 dages oplevelses rundrejse Havana - Viñales - Cienfuegos og Trinidad

Læs mere

Cuba Grande. 16 dage. M = morgenmad F = frokost A = aftensmad

Cuba Grande. 16 dage. M = morgenmad F = frokost A = aftensmad Cuba Grande 16 dage Livsglæden kan både ses, mærkes og høres på Cuba, hvor musikken og de hjertelige cubanere med djævelsk humor er en del af oplevelsen. Cuba er på mange måder en rejse tilbage i tiden,

Læs mere

Cubanske rytmer & palmestrande

Cubanske rytmer & palmestrande med dansk rejseleder Cubanske rytmer & palmestrande Rundrejse til Cuba 10 eller 11 dage Tag med til stemningsfyldte Havanna, Viñales dalens grønklædte kalkstensbjerge og verdens flotteste strande i Varadero

Læs mere

Påsketur til Cuba og Canada 13 dages kulturel rejse med dansk rejseleder

Påsketur til Cuba og Canada 13 dages kulturel rejse med dansk rejseleder Påsketur til Cuba og Canada 13 dages kulturel rejse med dansk rejseleder Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Påsketur til Cuba og Canada Påsketur 13 dages kulturrejse i Cuba og Canada Havana - Cienfuegos -

Læs mere

cuba Visum: Atlantic Ocean Caribbean Sea

cuba Visum: Atlantic Ocean Caribbean Sea cuba cuba Cuba er som land en lige så eksotisk cocktail som dets berømte drinks, mojito og daiquiri. Verdens bedste cigarer rulles på denne store caribiske ø, der har sol og sommer året rundt. Her finder

Læs mere

Kør selv-ferie i Cuba

Kør selv-ferie i Cuba Kør selv-ferie i Cuba Vi har gjort det nemt for dig, og sammensat en spændende kør selv-ferie i Cuba, hvor både bil og overnatningssteder er på plads, inden du tager hjemmefra indholdet og oplevelserne

Læs mere

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Direkte fly! Cuba Grande. Dato 29-03-2015 Varighed 16 dage Pris 19.998, Afrejse Billund Rejseleder Dansk

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Direkte fly! Cuba Grande. Dato 29-03-2015 Varighed 16 dage Pris 19.998, Afrejse Billund Rejseleder Dansk Rejs med hjerte, hjerne & holdning Direkte fly! Cuba Grande Dato 29-03-2015 Varighed 16 dage Pris 19.998, Afrejse Billund Rejseleder Dansk Capitolio-pladsen, Havanna Cuba Grande En sand drømmerejse til

Læs mere

Mayaernes Verden 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras

Mayaernes Verden 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras Rejse til Mellemamerika med 2 MAYAERNES VERDEN 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras Mexico City Puebla Catemaco Palenque Flores

Læs mere

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder Dansk Vestindien Med eller uden dansk rejseleder Stjernegaard Rejser i Dansk Vestindien ST. THOMAS Brewers Bay Lindberg Bay Magen's Bay Charlotte Amalie Bolongo Bay Red Hook Secret Habour Trunk Bay Annaberg

Læs mere

Burma Dage. 12 dages klassisk rundrejse i Burma. Rejse til BURMA med. Erfaren engelsktalende. rejseleder

Burma Dage. 12 dages klassisk rundrejse i Burma. Rejse til BURMA med. Erfaren engelsktalende. rejseleder 12 dages klassisk rundrejse i Burma Erfaren engelsktalende rejseleder Rejse til BURMA med 2 Burma Dage 12 dages klassisk rundrejse i Burma Yangon - Bagan - Mandalay - Heho - Kalaw - Yangon Som noget nyt

Læs mere

Krydstogt rundt om Cuba

Krydstogt rundt om Cuba Krydstogt rundt om Cuba med How2cruise Havana Punta Frances Cienfuegos Cuba Montego Bay Jamaica Holguin Santiago de Cuba Oplev Castros Cuba 7 nætters krydstogt Skib: Ms Louis Cristal 15.895,- Pris fra

Læs mere

Det ukendte Spanien TOLEDO-EXTREMADURA-MADRID

Det ukendte Spanien TOLEDO-EXTREMADURA-MADRID Mød foråret i Det ukendte Spanien TOLEDO-EXTREMADURA-MADRID De fleste kender til Spanien: Sol, strand og vand ud til Middelhavet eller spændende storbyer som Barcelona, Madrid eller Sevilla. Men Spanien

Læs mere

Ferie 2012. Esrumvej 271 3000 Helsingør Telefon 4929 9012 Telefax 4929 9022 www.scan-rejseservice.dk. scan-rejseservice feriekatalog 2012

Ferie 2012. Esrumvej 271 3000 Helsingør Telefon 4929 9012 Telefax 4929 9022 www.scan-rejseservice.dk. scan-rejseservice feriekatalog 2012 Ferie 2012 - - Esrumvej 271 3000 Helsingør Telefon 4929 9012 Telefax 4929 9022 www.scan-rejseservice.dk scan-rejseservice feriekatalog 2012 Velkommen til et nyt rejseår med Scan-Rejseservice Nr. 42 i rækken

Læs mere

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Cubanernes Cuba med Folkeskolen. Dato 30-06-2015 Varighed 11 dage Pris 18.998, Afrejse København Rejseleder Dansk

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Cubanernes Cuba med Folkeskolen. Dato 30-06-2015 Varighed 11 dage Pris 18.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Rejs med hjerte, hjerne & holdning Cubanernes Cuba med Folkeskolen Dato 30-06-2015 Varighed 11 dage Pris 18.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Gadeorkester i Havana Cubanernes Cuba med Folkeskolen

Læs mere

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Kultur og Strand 12 dages rundrejse i Cuba Havana - Varadero - Havana Denne rundrejse går til legendariske

Læs mere

Mexico Grande 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger

Mexico Grande 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger Oplevelsesrejse til MEXICO med 2 Mexico Grande 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger Mexico City - Taxco - Oaxaca - Tehuantepec - San Cristobal - Palenque

Læs mere

INDIEN INDIENS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER

INDIEN INDIENS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER INDIEN INDIENS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER Amritsar Rishikesh Haridwar Corbett nationalpark Alsisar Delhi Agra Jaipur Rejsen kort Dag 1 Afrejse fra Danmark Dag 2. Rundtur i Delhi, tur

Læs mere

USA Best of The East 2015

USA Best of The East 2015 USA Best of The East 2015 special rundrejse med dansk rejseleder USS Constitution & Boston skyline New York, Manhattan, Times Square Vi kommer ind i Det Hvide Hus Det Hvide Hus, Washington D.C. Montreal

Læs mere

Mexico. Rundrejser med dansk rejseleder

Mexico. Rundrejser med dansk rejseleder Mexico Rundrejser med dansk rejseleder Velkommen til Mexico Kære læser Der findes ikke mange lande i verden, der har så meget kultur og historie at byde på som Mexico. Stjernegaard Rejser har arrangeret

Læs mere

Sortehavet og Dnepr 11 dages enestående flodsejlads ad Dnepr-floden til Sortehavet

Sortehavet og Dnepr 11 dages enestående flodsejlads ad Dnepr-floden til Sortehavet 11 dages enestående flodsejlads ad Dnepr-floden til Sortehavet Rejse til SORTEHAVET med Sortehavet og Dnepr 11 dages eventyrlig krydstogtrejse fra Kiev til Odessa ad Dnepr-floden til Sortehave. Kiev -

Læs mere

Mexico Grande. 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger. Rejse til MEXICO med

Mexico Grande. 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger. Rejse til MEXICO med Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger Rejse til MEXICO med 2 Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger Mexico City Taxco Oaxaca Tehuantepec San Cristobal Palenque

Læs mere

KINA BEIJING, XIAN & SHANGHAI REJSER MED DANSK REJSELEDER

KINA BEIJING, XIAN & SHANGHAI REJSER MED DANSK REJSELEDER KINA BEIJING, XIAN & SHANGHAI REJSER MED DANSK REJSELEDER Beijing Xian Shanghai Rejsen kort 1: 2: 3: 4: 5: Afrejse fra Danmark Ankomst til Beijing og introduktion til det kinesiske køkken (F, A) Historisk

Læs mere

Metropoler og Bjerglandsbyer

Metropoler og Bjerglandsbyer Metropoler og Bjerglandsbyer 14 dages specialrejse med VDK til det oprindelige Kina VENSKABSFORBUNDET DANMARK-KINA 2 Metropoler og Bjerglandsbyer 14 dages specialrejse med VDK & DaGama Travel til Kina

Læs mere

Sydstaterne. 14 dages klassisk rundrejse i USA s historiske syd. Oplevelsesrejse til USA med

Sydstaterne. 14 dages klassisk rundrejse i USA s historiske syd. Oplevelsesrejse til USA med 14 dages klassisk rundrejse i USA s historiske syd Oplevelsesrejse til USA med Sydstaterne 14 dages klassisk rundrejse i det sydlige USA Georgia, North Carolina, South Carolina, Florida, Louisiana, Mississippi,

Læs mere

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Vælger du at dit næste rejsemål skal være Kina, kan du være sikker på at få dit livs rejseoplevelse. Kina har altid fascineret rejsende

Læs mere

PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER

PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER Rejsen kort Dag 1. Afrejse fra Danmark og ankomst til Lima Dag 2. På opdagelse i Limas historiske bydel (M+A) Dag 3. Med fly ind i Andesbjergene

Læs mere

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK Rejsekatalog 2010 Kære rejseinteresserede I Cultours gør vi tingene på vor egen måde, en bedre måde end andre rejsearrangører, når jeg selv skal sige det. Vi forsøger at forberede rejserne så grundigt

Læs mere

Afrejser i 2010. Kontrasternes Kina. med Yangtze-krydstogt. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder

Afrejser i 2010. Kontrasternes Kina. med Yangtze-krydstogt. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Afrejser i 2010 Kontrasternes Kina med Yangtze-krydstogt 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Himlens Tempel - Beijing MONGOLIA BEIJING C H I N A XIAN CHONGQING YICHANG SHANGHAI GUILIN YANGSHUO 2 Den

Læs mere

Den Amerikanske Drøm. 11 dages rundrejse i Californien. Rejse til CALIFORNIEN med

Den Amerikanske Drøm. 11 dages rundrejse i Californien. Rejse til CALIFORNIEN med Den Amerikanske Drøm 11 dages rundrejse i Californien Rejse til CALIFORNIEN med De berømte sporvogne præger stadig bybilledet i San Francisco. I bagrunden det berygtede Alcatraz føngsel. Den Amerikanske

Læs mere

Vidunderlige Vietnam

Vidunderlige Vietnam med dansk rejseleder Vidunderlige Vietnam Rundrejse til Vietnam 17 dage Tag med på en drømmerejse fra nord til syd gennem Vietnams kultur, historie og hverdag På denne rundrejse oplever vi landets absolutte

Læs mere