Cuba med dansk rejseleder

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Cuba med dansk rejseleder"

Transkript

1 Check Point Travel Store rejser til små priser Cuba med dansk rejseleder Cubas kultur, musik & natur Rejseleder: Sven Fenger 14 dage afrejse 13. april 2011 Med dansk rejseleder Havana - Trinidad - Cienfuegos - Matanzas cpt@cpt.dk

2 Et ganske særligt land! Således indleder forfatterne Peter Bejder og Kim Boye Holt deres bog i den berømte håndbogsserie fra Politikens Forlag: Turen går til Cuba. Og sandt er det, at Cuba byder på noget helt særligt. 2 Her er noget i gære, som man ikke finder noget andet sted i verden. Hvad enten man sympatiserer med den aldrende socialisme eller ej, er landet en fascinerende oplevelse. Spanske og afrikanske kulturer blander sig aldeles ubesværet, og på trods af det 20. århundredes amerikanske og sovjetiske påvirkninger hviler livet i en tilbagelænet nonchalance, der er specifik cubansk. For øjeblikket undergår Cuba enorme forandringer, og kun få tør spå om landets fremtid. Men én ting ligger fast: Styret har valgt turismen som landets økonomiske redningsplanke. Den spanske koloniale arkitektur på Plaza de la Catedral og Plaza de Armas i Det gamle Havana, solnedgangen over Havanas skyline, de kridhvide sandstrande, den verdensberømte rom, tobaksmarkerne, de afro-cubanske santeria-ceremonier, salsaen og natklubberne, de mange 50 er dollargrin sælger varen. Men landets styrke er først og fremmest en ukuelig og optimistisk befolkning, der har overlevet på trods af svære betingelser. Læg dertil, at Cuba er en kulturel perle, hvor en af verdens rigeste og mest originale musiktraditioner er omdrejningspunktet.

3 3 Dag 2: Byrundtur i Havana & paladar Dag 1: København - Havana Afrejse fra København og ankomst i Havana. Fra lufthavnen i Havana kører vi med bus til det legendariske Hotel Nacional. Check ind for fem nætter. Hotellet ligger centralt i det gamle hotelkvarter, Vedado, og allerede fra den første aften er der fri udsigt til livet, havet og en tropisk stjernehimmel. Overnatning på Hotel Nacional eller lign. (-/-/-) Med sine 2 millioner indbyggere er hovedstaden Havana Caribiens største by og samtidig Cubas betydeligste seværdighed. Juvelen i den spanske krone, således kaldte spanierne Havana, der siden grundlæggelsen i 1514 havde en enestående position i det spanske koloniimperium. På vores rundtur i Havana bliver det tydeligt, hvad spanierne har ment, for Det gamle Havana er spækket med minder om byens glorværdige fortid. Havana er godt brugt, for ikke at sige hærget, men samtidig smuk midt i al forfaldet. Arkitektur og byliv afspejler en historisk periode på 500 år. Militæranlæg og palæer fra kolonitiden ligger side om side med hoteller fra den amerikanske periode før revolutionen i det 20. århundrede. Nationaliseringerne og russisk inspireret arkitektur efter revolutionen har ligeledes sat sit præg, og gamle dollargrin fra 50 erne kører rundt i gaderne og efterlader en blålig udstødningsluft, som blander sig med den tropiske storbys mangeartede lugte og dufte. Vi tager på rundtur med bus igennem de nyere bydele, hvor vi bl.a. passerer universitetet, Malecon-promenaden, Revolutionspladsen og det gamle fort ved havneindløbet. Det historiske Havana med paladser, klostre og palæer samt karakteristiske pastelfarvede huse i spansk kolonistil opleves til fods. Vi besøger bymuseet Museo de la Ciudad, der ligger på den smukke Plaza de Armas, byens ældste plads. Vi passerer Plaza Vieja og katedralpladsen Plaza de la Catedral, Havanas domkirkeplads med af en af de ældste katedraler i Latinamerika. Vi skal selvfølgelig også slentre rundt på byens åbne og stemningsfulde markeder, hvor der sælges brugskunst og souvenirs i alle afskygninger. Musikken er et kapitel for sig. Den er levende og lyder overalt, på gadehjørner, pladser og i barer og cafeer. Vores frokostrestaurant ligger midt i alt dette, og her er der lejlighed til at opleve musikken og dansen på tætteste hold. Aften: Til fri disposition. Overnatning på Hotel Nacional eller tilsvarende. (M/F/-)

4 4 Dag 3: Kunstakademi og paladar Formiddag: Som musikken således også kunsten. Den er frodig, farverig og omfattende. Vi besøger San Alejandro, det ældste og mest estimerede kunstakademi i Latinamerika, og efterfølgende et privat atelier hos en af akademiets lærere. Vi kommer også forbi et dansk islæt midt i alt det cubanske: Den danske billedkunstner Asger Jorn besøgte Havana i 1968 i forbindelse med en international kulturkonference. Konferencen var lang og ordrig, og Asger Jorn følte, at han kunne bruge tiden bedre på at udføre sin kunst frem for at deltage i gruppe- og plenumdiskussionerne. Han fik tilladelse til at dekorere væggene i Revolutionsarkivet, der har til huse i en tidligere amerikansk bank. Og resultatet blev nogle enestående vægmalerier, som for nyligt er blevet restaureret med dansk støtte og således fremstår helt friske. Eftermiddag: Til fri disposition til at udforske Havana på egen hånd. Sven Fenger står til rådighed med råd og vejledning. Aften: Sven arrangerer middag på en af de allerbedste paladares (private restauranter) i Havana, El Templete, der ligger ved havnefronten i udkanten af Det gamle Havana. Overnatning på Hotel Nacional eller tilsvarende. (M/-/A). Dag 4: I Hemingways fodspor Formiddag: Den amerikanske forfatter, krigskorrespondent og nobelprismodtager Ernest Hemingway boede i Havana fra 1939 til 1960, i starten på Hotel Ambos Mundos midt i Det gamle Havana og senere på landstedet Finca Vigia lige udenfor byen. Det var i disse omgivelser han skrev nogle af sine kendeste mesterværker, bl.a. Den gamle mand og havet og Hvem ringer klokkerne for. Vi besøger Finca Vigia, der i dag er indrettet som museum, i forstaden San Francisco de Paula, og oplever et landsted, der er bevaret ned til mindste detalje. Selv den specialbyggede luksusyacht Pilar ligger uberørt i parken og vidner om Hemingways store lidenskab for marlin-fiskeri i havet øst for Havana. På tilbagevejen kører vi forbi fiskerlandsbyen Cojimar, der danner rammen om Hemingways populære novelle Den gamle mand og havet. Frokosten indtages på La Terraza, der var Hemingways lokale favoritrestaurant. Resten af eftermiddagen og aften: Til fri disposition. Overnatning på Hotel Nacional eller tilsvarende. (M/F/-).

5 5 Dag 5: Kørsel til Trinidad Tilmeld dig nyhedsbrevet på Formiddag og første halvdel af eftermiddagen: Vi forlader Havana og kører mod sydøst til byen Trinidad - en velbevaret by fra kolonitidens storhedstid. På vej til Trinidad spiser vi frokost på en lille restaurant, der serverer lokale og velsmagende retter. Vi fortsætter til Hotel Brisa Trinidad del Mar, som ligger ved en af Cubas fineste badestrande, ca. 12 km. fra Trinidad by. Resten af dagen og aftenen: Til fri disposition, med strand og solnedgang over Det caribiske Hav som oplagte muligheder. Overnatning på Hotel Brisa Trinidad del Mar eller tilsvarende. (M/F/A). Dag 6: Byrundtur i Trinidad Formiddag og eftermiddag: Dagen står på byrundtur i det koloniale Trinidad, der blev grundlagt i Vi vandrer rundt i den bilfri by, der med de mange smukke og velbevarede bygninger, kirkerne og de brostensbelagte gader mest af alt minder om et levende friluftsmuseum, og som i 1988 kom på UNESCO s liste over Verdens kulturarv. Vi besøger det overdådigt indrettede Museo Romántico, et palæ, der oprindeligt tilhørte en spansk familie, som kom til Cuba i 1857 og skabte en formue på sukkerrørsdyrkning. Herefter besøger vi Valle de los Ingenios (Sukkermøllernes Dal), hvor man som det første sted i Cuba indførte slaver fra Vestafrika, og hvor rigdommene i kolonitiden blev grundlagt. Mange af de gamle plantageejendomme er stærkt forfaldne, men giver stadig et indtryk af tiden dengang. Vi kører en tur ud i dalen og besøger en af de få velbevarede ejendomme, Manaca Iznaga, hvor frokosten serveres. Herefter går turen tilbage til hotellet og den caribiske strand. Aften: Aftenen er fri til solnedgang, mere stjernehimmel samt evt. et besøg på et af de mange lokale musiksteder inde i byen. Anbefales på det varmeste, da både stemning og musik er helt autentisk. Overnatning på Hotel Brisa Trinidad del Mar eller tilsvarende. (M/F/A).

6 Dag 8: Kørsel til Cienfuegos Formiddag: Til fri disposition. Eftermiddag: Vi forlader Trinidad efter frokost og kører gennem et bakket landskab langs havet til Cienfuegos. Undervejs besøger vi områdets botaniske have, Jardin Botánico Soledad, hvor vi bliver kyndigt guidet af stedets naturvidenskabelige medarbejdere. Indkvartering for to nætter på Hotel Jagua, der ligger for enden af Cienfuegos stemningsfulde havnepromenade. 6 Dag 7: Vandretur i regnskov og mere strand Formiddag og første halvdel af eftermiddagen: Besøg i nationalparken Parque Guanayara, hvor vi kommer tæt på regnskov, vandfald og tropisk flora. Frokost i den lokale restaurant La Gallega. Resten af eftermiddagen og aften: Til fri disposition. Overnatning på Hotel Jagua eller tilsvarende. (M/F/A) Aften: Til fri disposition. Det nærliggende Palacio del Valle, et palæ bygget i maurisk stil, rummer en restaurant samt den legendariske pianist, Carmencita. Hun er en helt særlig oplevelse og grund nok til at indtage aftensmaden netop der. Overnatning på Hotel Jagua eller tilsvarende. (M/F/-) Dag 9: Byrundtur i Cienfuegos og troubadurer Formiddag og eftermiddag: Cienfuegos blev grundlagt af emigranter fra New Orleans i 1819 og bærer således et umiskendeligt fransk præg. Den centrale plads, Parque José Marti, kunne lige så godt have ligget i en mellemstor fransk by tæt ved Middelhavet. Byen kaldes Sydens perle i Cuba, og det er de stolte af i byen. En af seværdighederne er Teatro Tomas Terry, et operateater fra 1895 med plads til 900 tilskuere, der med sine dekorationer i ædle træsorter og sin klassiske opbygning er på højde med de smukkeste i Europa. Efter et besøg her oplever vi en enestående og intim koncert med nogle af byens førende troubadurer. Koncerten finder sted i et regionalt kunstatelier, der også rummer skiftende udstillinger af lokale kunstnere. Arrangementet er kun for os, og efter koncerten er der mulighed for at møde nogle af de billedkunstnere, der arbejder på stedet. Frokosten indtages i byens smukke yachtklub. Herefter tilbringer vi nogle timer om bord på en udflugtsbåd, der sejler os ud til Cienfuego-bugtens indløb. Aften: Til fri disposition. Overnatning på Hotel Nacional eller tilsvarende. (M/F/-)

7 Gratis foredrag om Cuba Tilmeld dig på Dag 11: Havana & koncert Formiddag og første halvdel af eftermiddagen: Disponibel til på egen hånd at dykke ned i Havanas overflødighedshorn af seværdigheder og hemmeligheder. Sven står selvfølgelig til rådighed med råd og vejledning. Særligt kunstinteresserede anbefales de to museer: Museo Nacional de Bellas Artes, Arte Universal og Museo Nacional de Bellas Artes, Arte Cubano, der huses i henholdsvis det meget smukt restaurerede Teatro Austurias i nærheden af Parque Central og en helt ny arkitektonisk perle bag ved Revolutionsmuseet. Førstnævnte museum rummer importeret kunst i kolonitiden - lige fra en ægte ægyptisk farao, over Rubens og Goya til en af verdens fineste samlinger af etruskisk kunst. Det andet viser cubansk kunst fra kolonitiden til i dag med bl.a. værker af Wilfredo Lam - en anderledes og stærk oplevelse af det cubanske samfund fra Columbus til Sidst på eftermiddagen: Hvis der er interesse for det, arrangerer Sven arrangerer en eksklusiv koncert med førende musikere på et nærliggende musiksted. På repertoiret findes troubadurmusik, traditionel son eller latinjazz, afhængig af, hvilke musikere der er til rådighed på dagen. Aften: Til fri disposition (M/-/-). Dag 10: Matanzas og koncert med AfroCuba Formiddag og eftermiddag: Vi forlader Cienfuegos og kører til byen Matanzas på Cubas nordkyst. Matanzas er en spændende cubansk provinshovedstad, og samtidig helt uforstyrret af turisme, fordi alle haster forbi for at nå frem til den berømte Varadero strand ca. 30 km. længere mod øst. Der er meget at opleve og opsøge i byen: et enestående apoteksmuseum, kunstgallerier, det centrale torv, miljøet omkring floden, der løber gennem byen. Der er universitet, musikkonservatorium, kunstakademi, i det hele taget et udviklet åndsliv. Af samme grund bliver Matanzas omtalt som Cubas Athen blandt cubanere. Rumbaen siges at være født her, blandt de sorte havnearbejdere efter slaveriets ophævelse i slutningen af det 19. århundrede. Og besøget indbefatter da også en koncert med en af Cubas førende rumba- og santeriagruppe, AfroCuba. Koncerten er eksklusiv i den forstand, at gruppen udelukkende optræder for os. Der er altså ikke tale om et rutinepræget turistshow, men derimod om genuin folklore på højeste niveau. Koncerten foregår i patio en i Matanzas koloniale bymuseum, Palacio del Junco. Efter koncerten kører vi til Havana og Hotel Nacional, der er udgangspunkt for den sidste del af rejsen. Aften: Til fri disposition. Overnatning på Hotel Nacional eller lign. (M/F/-) Dag 12: Havana - Påskesøndag Formiddag: Det er påskesøndag, og som i alle andre katolske samfund fejres dette med højmesse i de større kirker. Formiddagens tilbud rummer et besøg i en af disse for at opleve den helt særlige stemning, der indfinder sig, når kirkerummet danner rammen om processioner, musik og festklædt menighed. Besøget giver samtidig en fornemmelse for katolicismens vilkår og status i dagens socialistiske Cuba. Eftermiddag: Til fri disposition. Sven står som altid til rådighed med råd og vejledning. Aften: Vi nyder en afskedsmiddag på en paladar ved havnefronten. Efter maden kører vi til El Morro, fortet ved havneindløbet, hvor vi overværer den ceremonielle affyring af fortets kanoner, El Canonazo, der markerer den gamle praksis med at lukke byens porte og hæve jernkæderne over havneindløbet efter lukketid. (M/-/A) Dag 13: Havana - København Sidste dag i Havana. Transport til lufthavnen og afrejse med fly mod København. (M/-/-) Dag 14: København Ankomst til København, hvor vi tager afsked efter en helt særlig rejseoplevelse.

8 Check Point Travel Store rejser til små priser Rejsen er garanteret få pladser tilbage Rejseleder Sven Fenger Lektor ved Blaagaard/KDAS, UCC, København. Tidligere højskoleforstander ved Vestjyllands Højskole. Sven har foretaget flere end 30 rejser til Cuba og har været rejseleder for Check Point Travel på adskillige grupperejser siden Sven har skrevet bogen Caribiske stemmer samt artikler til tidsskrifter og leksika om cubansk musik og kultur. Han har desuden spillet cubansk musik i ganske mange år. 14 dage med dansk rejseleder fra kr Prisen inkluderer Dansk rejseleder, Sven Fenger, med på hele rejsen Engelsktalende cubansk guide Flyrejse tur/retur København - Havana Alle overnatninger på 3, 4 og 5 stjernede hoteller i Cuba som beskrevet i programmet Måltider som beskrevet i programmet. Guidede ture og transport som beskrevet i programmet Entreer og udgifter til de faste punkter i programmet Musikaarangement i Matanzas og Cienfuegos (mulighed for yderligere musikarrangement i Havanna mod betaling af et mindre beløb fra hver deltager). Lufthavnsskatter og afgifter Turistvisum til Cuba Prisen inkluderer ikke: Sygdomsafbestillingsforsikring 6% af rejsens pris Rejseforsikring vi anbefaler Gouda rejseforsikring Afrejseskat på Cuba 25 CUC afregnes lokalt i lufthavnen før hjemrejsen Drikkepenge til porter, guider og chauffør Tillæg for enkeltværelse kr Måltider og drikkevarer, aktiviteter og udflugter, som ikke er specificeret i programmet cpt@cpt.dk

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Cuba BBB. 13 dages veltilrettelagt grupperundrejse i Cuba med erfaren dansk rejseleder. Kulturel Oplevelsesrejse med

Cuba BBB. 13 dages veltilrettelagt grupperundrejse i Cuba med erfaren dansk rejseleder. Kulturel Oplevelsesrejse med Cuba BBB 13 dages veltilrettelagt grupperundrejse i Cuba med erfaren dansk rejseleder Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Cuba BBB 13 dages kulturrejse med dansk rejseleder Havana - Cienfuegos - Trinidad -

Læs mere

Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser

Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Enestående Cuba 14 dages oplevelses rundrejse Havana - Viñales - Cienfuegos og Trinidad

Læs mere

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019 SKIVE KUNSTFORENING HAVNEVEJ 14 DK-7800 SKIVE WWW.SKIVEKUNSTFORENING.DK KONTAKT@SKIVEKUNSTFORENING.DK Arrangør: Skive Kunstforenings rejsegruppe Kunstrejse til Madrid og Toledo den 25.-30. maj 2019 Så

Læs mere

Påsketur til Cuba og Canada 13 dages kulturel rejse med dansk rejseleder

Påsketur til Cuba og Canada 13 dages kulturel rejse med dansk rejseleder Påsketur til Cuba og Canada 13 dages kulturel rejse med dansk rejseleder Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Påsketur til Cuba og Canada Påsketur 13 dages kulturrejse i Cuba og Canada Havana - Cienfuegos -

Læs mere

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Kultur og Strand 12 dages rundrejse i Cuba Havana - Varadero - Havana Denne rundrejse går til legendariske

Læs mere

Cuba Mageløse oplevelser

Cuba Mageløse oplevelser Cuba Mageløse oplevelser Nr 2. 23. februar 2015 Cuba - Mageløse oplevelser Komplet rundrejse m. udflugtspakke, sommer/vinter 2015-16 Ca. 100 km. Las Terrazas Havana Jibacoa Varadero Vinãles Cayo Santa

Læs mere

Cuba Deluxe 13 dages tur til Havana og Varadero på Cubas bedste hoteller

Cuba Deluxe 13 dages tur til Havana og Varadero på Cubas bedste hoteller Cuba Deluxe 13 dages tur til Havana og Varadero på Cubas bedste hoteller Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Cuba Deluxe 13 dages kulturrejse til Cuba Havana og Varadero Cuba er et fantastisk og anderledes

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA

DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA Højskole i udlandet NYHED I 2012! C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i udlandet

Læs mere

Coco Loco. 12 dages individuel rundrejse i Cuba med ophold på tropeøen Cayo Coco. Kulturel Oplevelsesrejse med

Coco Loco. 12 dages individuel rundrejse i Cuba med ophold på tropeøen Cayo Coco. Kulturel Oplevelsesrejse med Coco Loco 12 dages individuel rundrejse i Cuba med ophold på tropeøen Cayo Coco Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Bella Cuba - garanteret grupperejse Coco Loco 12 dages kulturrejse i Cuba Havana - Cienfuegos

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Rejseprogram til Cuba Casa Singlerejse den november 2019

Rejseprogram til Cuba Casa Singlerejse den november 2019 Rejseprogram til Cuba Casa Singlerejse den 17. 28. november 2019 Vores Cuba Casa singlerejse er meget populær, så derfor har vi lavet denne extrarejse til alle vores singlegæster til dejlige Cuba et land,

Læs mere

Program for 12-dages rundrejse i det vestlige Cuba Med dansk rejseleder

Program for 12-dages rundrejse i det vestlige Cuba Med dansk rejseleder Program for 12-dages rundrejse i det vestlige Cuba Med dansk rejseleder C U B A Det er sidste chance for at opleve den sidste kommunistiske stat i den vestlige verden. Amerikanerne står på spring for at

Læs mere

Wien - den syngende og dansende storby

Wien - den syngende og dansende storby Wien - den syngende og dansende storby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.495,- Højdepunkter Stephansplatz med Stephansdom Slottene Belvedere og Schönbrunn Et cafébesøg hører

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Wien - den syngende og dansende storby

Wien - den syngende og dansende storby Wien - den syngende og dansende storby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Stephansplatz med Stephansdom Slottene Belvedere og Schönbrunn Et cafébesøg hører

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.895,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5-ankre skib

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.195,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5 ankre skib

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Skærgård og by 2 formiddage med udflugter. Stort indhold Julemarked i Gamla Stan og på Skansen

Læs mere

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning.

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning. Georgien (Malerejse) For rejselystne, som elsker at lære, opleve og skabe, lancerer Alt Rejser en grupperejse for kunstelskere vi kalder det et Art Trip. Dette Art Trip er et akvarelmalekursus på en spændende

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Wien - Julerejse. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra:

Wien - Julerejse. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: Wien - Julerejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 6.445,- Højdepunkter Smukke, stolte og charmerende julepyntede Wien Julemarkeder og julestemning Stephansplatz med Stephansdom

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

14 dages cykelferie i Cuba. - Garanterede afrejser. Aktiv oplevelsesrejse med

14 dages cykelferie i Cuba. - Garanterede afrejser. Aktiv oplevelsesrejse med 14 dages cykelferie i Cuba - Garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse med 2 Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane Rejser på aktiv oplevelsrejse til Cuba. Dette er en unik måde at

Læs mere

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Vælger du at dit næste rejsemål skal være Kina, kan du være sikker på at få dit livs rejseoplevelse. Kina har altid fascineret rejsende

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

Cuba Rundt på 2 og 4 hjul

Cuba Rundt på 2 og 4 hjul Cuba Rundt på 2 og 4 hjul Tag med BENNS på denne aktive rundrejse, hvor mange af Cubas kulturelle og historiske højdepunkter opleves både med bus og med cykel. På den måde får I mulighed for at komme endnu

Læs mere

Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune

Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 13.045,- Højdepunkter Venedig uden mylder Stor udflugtspakke inkluderet Murano og Burano All

Læs mere

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 14.045,- Højdepunkter Enestående Wienerbal og Wienervalse Tradition og romantik Nytårskoncert i

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

Medicinsk Studierejse til Cuba

Medicinsk Studierejse til Cuba 1 Medicinsk Studierejse til Cuba 7 18. oktober 2003 Har Cuba flere læger pr. indbygger end noget andet land? Har Cuba flere læger i Den Tredje Verden end WHO? Hvordan har Cuba s sundhedssektor udviklet

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Budapest - Donaus Perle

Budapest - Donaus Perle Budapest - Donaus Perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.195,- Højdepunkter Fiskerbastionen To smukke bydele, Buda og Pest Udflugt til Pusztaen med hesteshow Udsigten fra Gellérthøjen

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på centralt hotel i Hamburg Side

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN!

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Oplev det skønneste af Spanien på denne fantastiske rundrejse, som tager dig til de største og mest spændende spanske byer!

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

RUNDREJSE CUBA DET KLASSISKE CUBA

RUNDREJSE CUBA DET KLASSISKE CUBA RUNDREJSE CUBA DET KLASSISKE CUBA Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Tag med Bravo Tours til den største ø i Caribien, nemlig Cuba. Alene navnet sætter gang i fantasien. For sit indre billede ser

Læs mere

Harzen - Semino Rossi Open Air

Harzen - Semino Rossi Open Air Harzen - Semino Rossi Open Air Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Hamburg - Julemarked. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg - Julemarked. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg - Julemarked Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter De flotte julemarkeder i Hamburg Byrundtur med bus og dansk rejseleder Super centralt hotel lige mellem

Læs mere

Transsibiriske Stor Tur

Transsibiriske Stor Tur Transsibiriske Stor Tur Moskva - Irkutsk - Ulan-Bator 13 dage / 12 nætter DAG 1. Ankomst i Moskva. Transfer til hotel. Velkomstdrink på hotellet. DAG 2. Morgenmad på hotellet. Byrundtur herunder et besøg

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Wonders of the Caribbean - Cuba og Mexico

Wonders of the Caribbean - Cuba og Mexico Wonders of the Caribbean - Cuba og Mexico Tag med BENNS på en fantastisk rejse, som kombinerer Havanas farverige gader med Mexicos Maya-ruiner og krystalklare vand. En unik rejse, der giver historiske

Læs mere

Castros Cuba 13 dages rundrejse til det charmerende Cuba

Castros Cuba 13 dages rundrejse til det charmerende Cuba 13 dages rundrejse til det charmerende Cuba Oplevelsesrejse til CUBA med 2 Castros Cuba 13 dages rundrejse til charmende Cuba Havana - Viñales - Cienfuegos - Trinidad - Santa Clara - Varadero - Havana

Læs mere

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA Miami og New York Oplev Florida og New York på samme rejse. Først har du seks dage ved Miami Beach. Slap af på den berømte strand, og nyd stemningen langs Ocean Drive i de varme tropenætter. Eller lej

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Cuba Rejseforslag til individuelle rejser

Cuba Rejseforslag til individuelle rejser Cuba Rejseforslag til individuelle rejser Velkommen til Cuba! VIGTIGT Transport i Cuba Rejseforslagene på de følgende sider kan gøres på to måder: i lejebil (kør-selv) eller med bus. Det er nemt at køre

Læs mere

Unik rundrejse i Diskobugten

Unik rundrejse i Diskobugten Unik rundrejse i Diskobugten Tag på en enestående rejse, hvor du oplever den nye Ilimanaq Lodge ved bygden Ilimanaq og den efterspurgte Glacier Lodge Eqi i ødemarken. Omdrejningspunktet er den verdensberømte

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Morten Andersen i Saints Hall of Fame

Morten Andersen i Saints Hall of Fame Morten Andersen i Saints Hall of Fame Ta med ham til New Orleans og se optagelsen samt hyldesten på denne helt eksklusive tur 4.- 10. november 2009 Onsdag den 4. november Afrejse med SAS/United Airlines

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.09.2020 24.09.2020 8.195,- Højdepunkter Populære Roses Barcelona med lokalguide Andorra i Pyrenæerne Dejligt

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. 2 Forlængelsespakke

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Balatonsøen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Fantastisk feriemål i Ungarn Attraktive udflugter til Budapest, Puszta, Heviz og sejltur på søen Godt turisthotel

Læs mere

Cuba Grande. 16 dage. M = morgenmad F = frokost A = aftensmad

Cuba Grande. 16 dage. M = morgenmad F = frokost A = aftensmad Cuba Grande 16 dage Livsglæden kan både ses, mærkes og høres på Cuba, hvor musikken og de hjertelige cubanere med djævelsk humor er en del af oplevelsen. Cuba er på mange måder en rejse tilbage i tiden,

Læs mere