Fangel sogns Menighedsråd tilladelse til anskaffelse af brugt klokke fra nedlagte Absalons kirke, KBH, til Fangel kirke.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "12.01.15 Fangel sogns Menighedsråd tilladelse til anskaffelse af brugt klokke fra nedlagte Absalons kirke, KBH, til Fangel kirke."

Transkript

1 Godkendte arbejder og ydede lån af stiftsmidler i Fangel sogns Menighedsråd tilladelse til anskaffelse af brugt klokke fra nedlagte Absalons kirke, KBH, til Fangel kirke Fåborg sogns Menighedsråd bevilling op til kr. til køb og ombygning af ejendom til mandskabsfaciliteter for Fåborg kirkegårde Vindinge sogns Menighedsråd tilladelse til konservering og restaurering af historisk inventar i Vindinge kirke Allesø-Næsbyhoved Broby sognes Menighedsråd tilladelse til udbygning af orgel og istandsættelse af hvælv i tårnrum i Næsbyhoved Broby kirke Espe-Vantinge-Hillerslev sognes Menighedsråd tilladelse til nedrivning af kapelbygning på Hillerslev kirkegård Øster Hæsinge sogns Menighedsråd tilladelse til omsætning af stendige på østsiden af Øster Hæsinge kirkegård Nørre Lyndelse sogns Menighedsråd tilladelse til istandsættelse af udvendigt murværk, murankre m.m. i Nørre Lyndelse kirkes tårn samt bevilling af lån på op til kr. til delvis finansiering af projektet Mesinge-Viby sognes Menighedsråd tilladelse til udskiftning af bagdør i Viby kirke Krogsbølle sogns Menighedsråd tilladelse til omlægning af tag på Krogsbølle kirkes kor og kapel Svendborg, Vor Frue sogns Menighedsråd tilladelse til forhøjelse af lån til istandsættelse af tårn og arbejdsmiljømæssige forbedringer i Vor Frue kirke. Lånet forhøjes med kr. til et samlet lån på kr Skovby-Ore-Guldbjerg sognes Menighedsråd tilladelse til istandsættelse af Ore kirkes tagværk m.m Dalby sogns Menighedsråd tilladelse til udskiftning af stabler ved tårnluger i Dalby kirkes tårn Føns-Ørslev-Udby-Husby sognes Menighedsråd bevilling af lån på op til kr. til renovering af Føns præstegård i forbindelse med præsteskifte Højby sogns Menighedsråd tilladelse til oprensning af hvælvlommer i Højby kirkes tårn.

2 Davinde sogns Menighedsråd tilladelse til genetablering af dør mellem skib og kapel samt nyindretning af kapel i Davinde kirke Flødstrup-Ullerslev sognes Menighedsråd tilladelse til fornyelse af blytage og istandsættelse af tagværk på Flødstrup kirkes kor og apsis Nyborg sogns Menighedsråd tilladelse til montering af belysningsarmatur i Nyborg kirke Ærø Menighedsråd tilladelse til reparation af spærfod og udskiftning af taglægter på nordsiden af Bregninge kirkes kor Brylle sogns Menighedsråd tilladelse til ændring af Brylle kirkes varmeanlæg i forbindelse med konvertering fra naturgas til fjernvarme Jordløse-Håstrup sognes Menighedsråd tilladelse til udskiftning af naturgasfyr i Håstrup kirke Rynkeby-Revninge sognes Menighedsråd tilladelse til udbedring af råd- og svampeskader i Revninge kirkes tagværk Hårby sogns Menighedsråd tilladelse til omlægning af tag over Hårby kirkes nordre korsarm Strynø sogns Menighedsråd tilladelse til omlægning af teglgulve i Strynø kirke Verninge sogns Menighedsråd tilladelse til genopretning af sokkel og fundament samt andre udvendige arbejder ved Verninge kirke Diernæs sogns Menighedsråd tilladelse til istandsættelse af hvælvoversider i Diernæs kirke Lyø sogns Menighedsråd tilladelse til opførelse af ny graver- og toiletbygning på Lyø kirkegård samt renovering af varmeanlæg i Lyø kirke Vejlby-Strib-Røjleskov sognes Menighedsråd tilladelse til udskiftning af vinduer i Strib kirke samt bevilling af lån på op til kr. til finansiering af projektet Lindelse-Tryggelev-Fodslette sognes Menighedsråd godkendelse af maleri som permanent alterudsmykning Egense sogns Menighedsråd tilladelse til istandsættelse af skibsmodel i Egense kirke.

3 Drejø sogns Menighedsråd tilladelse til udskiftning af skifertag på Skarø kirke samt bevilling af lån på op til kr. til finansiering af projektet Rudkøbing-Simmerbølle sognes Menighedsråd tilladelse til tilkobling af varmeanlæg i Simmerbølle kirke til fjernvarmesyningen som 1. etape af komplet fornyelse af anlægget Gamtofte sogns Menighedsråd tilladelse til udvendig istandsættelse af Gamtofte kirke Ørbæk sogns Menighedsråd tilladelse til forundersøgelse og registrering af kalkmalerier for ud for indvendig istandsættelse af Ørbæk kirke Føns-Ørslev-Udby-Husby sognes Menighedsråd tilladelse til istandsættelse af sokkel og etablering af omfangsdræn m.m. ved Husby kirkes nordre sideskib Ørbæk sogns Menighedsråd tilladelse til prøveafdækning af overkalket kalkmaleri i Ørbæk kirke Brahetrolleborg sogns Menighedsråd tilladelse til omlægning af tagfladerne på Brahetrolleborg kirke samt bevilling af lån på op til kr. til delvis finansiering af projektet, der samtidig omfatter en forsikringsdækket stormskade på taget Tved sogns Menighedsråd bevilling af lån på op til kr. til udskiftning af vinduer i Tved præstegård Aunslev-Bovense sognes Menighedsråd tilladelse til istandsættelse og sikring af tagkonstruktion, omlægning af tagflader m.m. på Bovense kirke samt bevilling af lån på op til kr. til delvis finansiering af projektet Hou-Stoense-Snøde sognes Menighedsråd tilladelse til konstruktive forankringer af murværk i sakristi i Snøde kirke Vester Åby-Åstrup sognes Menighedsråd tilladelse til reparation af udvendigt murværk i tårnets vestmur i Åstrup kirke Ærø Menighedsråd tilladelse til reparation af Tranderup kirkegårdsmur Lindelse-Tryggelev-Fodslette sognes Menighedsråd tilladelse til omsætning af stendige på Tryggelev kirkegårds nordøstlige side Ørsted-Søllested-Vedtofte sognes Menighedsråd tilladelse til opsætning af gelænder ved trappe til prædikestol og trappe til orgel i Ørsted kirke.

4 Brahetrolleborg sogns Menighedsråd delafgørelse med godkendelse af forslag til tagfodsløsninger m.m. i forbindelse med tagistandsættelse på Brahetrolleborg kirke Refsvindinge sogns Menighedsråd tilladelse til udskiftning af varmeanlæg i Refsvindinge kirke Ejby sogns Menighedsråd tilladelse til udvidelse af Ejby kirkes parkeringsplads Stenstrup-Lunde sognes Menighedsråd bevilling af lån på op til kr. til istandsættelsesarbejder som følge af skimmesvampeangreb i Stenstrup og Lunde kirker Tommerup sogns Menighedsråd tilladelse til udskiftning af skotrender på Tommerup kirke Dalby sogns Menighedsråd tilladelse til istandsættelse af jernbeslået egetræsdør mellem våbenhus og skib i Dalby kirke Hårby sogns Menighedsråd tilladelse til ekstraarbejder i forbindelse med omlægning af tag over Hårby kirkes nordre korsarm (godkendt ) Stenstrup-Lunde sognes Menighedsråd godkendelse af udført istandsættelse af indvendigt murværk i våbenhuset i Stenstrup kirke Davinde sogns Menighedsråd tilladelse til istandsættelse af indvendigt murværk i tårnrummet i Davinde kirke Drejø sogns Menighedsråd tilladelse til forhøjelse af lån til udskiftning af skifertag på Skarø kirke som følge af særlige udførelseskrav. Lånebevilling af udvides med kr. til et samlet lån på op til kr Rynkeby-Revninge sogne Menighedsråd bevilling af lån på op til kr. til istandsættelse af Rynkeby præstegård Refsvindinge sogns Menighedsråd tilladelse til konservatormæssig behandling af historisk inventar i Refsvindinge kirke Rynkeby-Revninge sognes Menighedsråd tilladelse til gravearbejder for etablering af belysning på Rynkeby kirkegård Rynkeby-Revninge sognes Menighedsråd tilladelse til gravearbejder for etablering af belysning på Revninge kirkegård

5 Odense, Skt. Hans sognes Menighedsråd tilladelse til opsætning af fladskærme i Skt. Hans kirke Fåborg sogns Menighedsråd tilladelse til ændring af varmeanlæg i Helligåndskirken i Fåborg Kerteminde-Drigstrup sogns Menighedsråd tilladelse til flytning af klokke og opsætning af gitter og belysning i glamhul i Kerteminde kirke Vejlby-Strib-Røjleskov sognes Menighedsråd bevilling af lån på op til kr. til opførelse af ny præstebolig i Strib Skellerup-Ellinge sognes Menighedsråd bevilling af lån på op til kr. til istandsættelse af Skellerup præstegård Allesø-Næsbyhoved Broby sognes Menighedsråd godkendelse af ændret farvesætning af udbygget orgel i Næsbyhoved Broby kirke Vester Åby-Åstrup sognes Menighedsråd tilladelse til reparation af udvendigt murværk i tårnets østmur i Åstrup kirke Hesselager sogns Menighedsråd tilladelse til opbygning af ny teglstensgulv i Hesselager kirkes vestkapel Hou-Stoense Snøde sognes Menighedsråd tilladelse til ekstraarbejder i forbindelse med reparation med konstruktive forankringer af murværk i sakristi i Snøde kirke Nørre Broby sogns Menighedsråd tilladelse til renovering af fredet præstegård samt bevilling af lån på op til kr. til delvis finansiering af projektet Rynkeby-Revninge sogns Menighedsråd tilladelse til etablering af elektronisk dørlås på våbenhusdør i Rynkeby kirke Bågø sogns Menighedsråd tilladelse til renovering af vægpaneler på sydmuren i Bågø kirke Nørre Søby-Heden sognes Menighedsråd tilladelse til omsætning af det sydlige kirkegårdsdige ved Heden kirke Vigerslev sogns Menighedsråd tilladelse til udskiftning af indgangsdør til Vigerslev kirke Kerteminde-Drigstrup sogns Menighedsråd tilladelse til udskiftning af utætte fjernvarmerør til Drigstrup kirke samt indføring og tilkobling af rør inde i kirken.

6 Kerteminde-Drigstrup sogns Menighedsråd bevilling af lån på op til kr. til finansiering af køb, renovering og indretning af ejendom i Kerteminde Årslev sogns Menighedsråd tilladelse til terrænregulering på Årslev kirke for etablering af ny adgangssti til kirken Skårup sogns Menighedsråd tilladelse til opsætning af lysbue i koret i Skårup kirke Paarup sogns Menighedsråd tilladelse til indvendig istandsættelse af Paarup kirke Ansgars sogns Menighedsråd tilladelse til istandsættelse af tårnur Kerte sogns Menighedsråd bevilling af midlertidigt lån på op til kr. til istandsættelse af brand- og sodskader efter ildspåsættelse. Skaderne er omfattet af Folkekirkens Selvforsikringsordning, hvor udbetaling af erstatning sker på grundlag af endelig skadesopgørelse.

Renovering af kirker og fredede bygninger

Renovering af kirker og fredede bygninger Renovering af kirker og fredede bygninger R EFERENCELISTE OVERSIGT, N OVEMBER 2010 Riisøe Rådgivende Ingeniør v. /Peter Riisøe-Hansen Møllevej 3, Tarup 5792 Årslev Tlf. : 65 99 39 70 Mob. : 22 97 23 96

Læs mere

Sønderborg Provsti PU godkendte anlægsønsker budget 2015

Sønderborg Provsti PU godkendte anlægsønsker budget 2015 Sønderborg Provsti e anlægsønsker budget 2015 Sogne/ønsker Asserballe Sogn 405.000 Omsætning af stendige 275.000 e kirke indvendig og sakristi 70.000 70.000 e kirke udvendig 60.000 60.000 Augustenborg

Læs mere

Rapport fra arkæologisk undersøgelse på Fly kirkegård d. 23. august 2010.

Rapport fra arkæologisk undersøgelse på Fly kirkegård d. 23. august 2010. Rapport fra arkæologisk undersøgelse på Fly kirkegård d. 23. august 2010. Fly sogn, Fjends hrd., Viborg amt., Stednr. 13.01.04-139 Rapport ved museumsinspektør Henriette Rensbro januar 2011 J.nr. 816/2010

Læs mere

Ringsted-Sorø Provsti Langtidsplanlægningsmøde i Sorø ligningsområde Torsdag, den 28. januar 2016

Ringsted-Sorø Provsti Langtidsplanlægningsmøde i Sorø ligningsområde Torsdag, den 28. januar 2016 Alsted Kalkning kirke udvendig 120.000 Hvert 3. år næste gang 2019 Kirkemuren anden halvdel 500.000 Nordmuren blev lavet i 2008 Havetraktor 9 1 45.000 Orgel Et orgel fra nedlagt kirke - med flere stemmer/manualer

Læs mere

Referat for: Kerteminde Provstiudvalg PU møde 24. oktober 2013. Kl. 9,30 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Kerteminde Provstiudvalg PU møde 24. oktober 2013. Kl. 9,30 Mødested: Provstikontoret Referat for: Kerteminde Provstiudvalg PU møde 24. oktober 2013. Kl. 9,30 Mødested: Provstikontoret Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt dagsorden 2 Kvartalsrapport 3 kvt. PUK-kassen Forelagt og

Læs mere

MEDLEMSTAL 2011 DBU Fyn

MEDLEMSTAL 2011 DBU Fyn MEDLEMSTAL 2011 DBU Fyn Navn H0-12 H13-18 H19-24 H25-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-24 D25-60 D>60 Passive Total uden passive Aarup Boldklub 132 44 27 85 5 77 27 13 14 0 12 424 Agedrup-Bullerup Boldklub 0 0

Læs mere

Klubnummer Navn I alt(minus passive) H0-12 H13-18 H19-24 H25-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-24 D25-60 D>60 Passive

Klubnummer Navn I alt(minus passive) H0-12 H13-18 H19-24 H25-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-24 D25-60 D>60 Passive TOTAL FYN 2009 Antal foreninger Total medlemmer Passive 162 28.343 2.401 Klubnummer Navn I alt(minus passive) H0-12 H13-18 H19-24 H25-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-24 D25-60 D>60 Passive 08500105 Aarup Boldklub

Læs mere

Meddelelser fra Stiftet

Meddelelser fra Stiftet Meddelelser fra Stiftet Nogle tal om Stiftets økonomi i året der gik. Der er i årets løb godkendt adskillige større og mindre arbejder ved mange af stiftets kirker, hvoraf de nedenfor nævnte kirker og

Læs mere

I alt(minus passive) H0-12 H13-18 H19-24 H25-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-24 D25-60 D>60 Passive

I alt(minus passive) H0-12 H13-18 H19-24 H25-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-24 D25-60 D>60 Passive TOTAL FYN 2007 Klubnummer Navn Antal foreninger 161 Total medlemmer Passive 28.327 3.110 I alt(minus passive) H0-12 H13-18 H19-24 H25-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-24 D25-60 D>60 Passive 08500105 Aarup Boldklub

Læs mere

Foreløbigt budget 2016

Foreløbigt budget 2016 drift Bakkendrup 334.625 Ligning i alt: 334.625 334.625 Bregninge-Bjergsted-Alleshave. 2.297.355 Bregninge: Kirken - styringsur (også Alleshave) 42.500 Sognehus - 2 varmepumper 30.000 Præstegård - maling

Læs mere

TOTAL FYN 2006. Klubnr. Navn I alt (minus passive) H0-12 H13-18 H19-25 H26-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-25 D26-60 D>60 Passive

TOTAL FYN 2006. Klubnr. Navn I alt (minus passive) H0-12 H13-18 H19-25 H26-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-25 D26-60 D>60 Passive TOTAL FYN 2006 Antal foreninger Total medlemmer Passive 160 27.959 2.396 Klubnr. Navn I alt (minus passive) H0-12 H13-18 H19-25 H26-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-25 D26-60 D>60 Passive 08500105 Aarup Boldklub

Læs mere

ÅRSBUDGET 2016. for Grindløse-Klinte-Nørre Sandager Sognes Menighedsråd. i Bogense Provsti. i Nordfyns Kommune. Myndighedskode 7852. CVR-nr.

ÅRSBUDGET 2016. for Grindløse-Klinte-Nørre Sandager Sognes Menighedsråd. i Bogense Provsti. i Nordfyns Kommune. Myndighedskode 7852. CVR-nr. ÅRSBUDGET 1 for Grindløse-Klinte-Nørre Sandager Sognes Menighedsråd i Bogense Provsti i Nordfyns Kommune Myndighedskode 78 CVR-nr. 871 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende

Læs mere

Medlemstal 2017 Børn år Unge år Unge år Voksne år Senior år Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer

Medlemstal 2017 Børn år Unge år Unge år Voksne år Senior år Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Medlemstal 2017 Børn - 0-12 år Unge 13-18 år Unge 19-24 år Voksne - 25-59 år Senior - 60+ år Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Total AC Odense 0 0 0 0 0 0 0 38 0 0 38 Agedrup-Bullerup

Læs mere

DBU Fyn - Medlemstal år år år år 60+ år

DBU Fyn - Medlemstal år år år år 60+ år DBU Fyn - Medlemstal 2018 0-12 år 13-18 år 19-24 år 25-59 år 60+ år I alt Kommunenavn Foreningsnavn Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Assens Assens Fodbold Club 9 92 7 98

Læs mere

Nr. Lyndelse/Søby Idrætsforening, fodbold Nr. Søby Boldklub Ringe Boldklub

Nr. Lyndelse/Søby Idrætsforening, fodbold Nr. Søby Boldklub Ringe Boldklub Medlemstal 2015 Børn - 0-12 år Unge I - 13-18 år Unge II - 19-24 år Voksne - 25-59 år Senior - 60+ år Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer I alt Assens Fodbold Club 41 107 39

Læs mere

28-8-2013 Budget 2014 - PU godkendte anlægsprojekter

28-8-2013 Budget 2014 - PU godkendte anlægsprojekter 28-8-2013 Budget 2014 - e anlægser Sogne/ønsker Asserballe 554.000 Nyt gasfyr forpagterbolig Bygaden 18 50.000 Omsætning af stendiger 170.000 Port og dør i lade fornyes 50.000 50.000 Kemisk bekæmpelse

Læs mere

Referat for: Assens Provstiudvalg. PU møde 18. maj 2015. Kl. 17.00 Mødested: Provstikontoret. Afbud fra Vibeke Busse Andersen

Referat for: Assens Provstiudvalg. PU møde 18. maj 2015. Kl. 17.00 Mødested: Provstikontoret. Afbud fra Vibeke Busse Andersen Referat for: Assens Provstiudvalg PU møde 18. maj 2015. Kl. 17.00 Mødested: Provstikontoret Afbud fra Vibeke Busse Andersen Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden 2 Nyt fra provsten Se bilag vedr. skole-kirke

Læs mere

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 8. juni 2016. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 8. juni 2016. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Referat for: Middelfart Provstiudvalg PU møde 8. juni 2016. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Afbud fra Gerda Enevoldsen og Jes Rønn Hansen Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Rapport fra arkæologisk undersøgelse af dør d. 2. februar 2012

Rapport fra arkæologisk undersøgelse af dør d. 2. februar 2012 Rapport fra arkæologisk undersøgelse af dør d. 2. februar 2012 Thorsø sogn, Houlbjerg hrd., Viborg amt. Stednr. 13.05.11 Rapport ved museumsinspektør Henriette Rensbro feb. 2012 J.nr. 649/2011 Indhold:

Læs mere

Damefodboldklubben HERIF De Studerendes Idræt i Odense - DSIO Den Irakisk / Danske kultur

Damefodboldklubben HERIF De Studerendes Idræt i Odense - DSIO Den Irakisk / Danske kultur Medlemstal 2014 Børn - 0-12 år Unge I - 13-18 år Unge II - 19-24 år Voksne - 25-59 år Senior - 60+ år Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Agedrup-Bullerup Boldklub 0 0 0 0

Læs mere

KIRKEREFERENCER FEBRUAR 2012. P+P arkitekter, Thisted ApS

KIRKEREFERENCER FEBRUAR 2012. P+P arkitekter, Thisted ApS KIRKEREFERENCER FEBRUAR 2012 Storegade 5 7700 Thisted tlf: 97 91 19 90 www.pplusp.dk SAMLET REFERENCELISTE 2011 Vester Vandet Kirke Projekt Nyt orgel 2011 Østerild Kirke Projekt Konfirmand- og graverfaciliteter

Læs mere

Medlemstal DBU Fyn 0-12 år år år år Senior år Foreningsnavn Kvinder Herrer Kvinder Herrer Kvinder Herrer Kvinder

Medlemstal DBU Fyn 0-12 år år år år Senior år Foreningsnavn Kvinder Herrer Kvinder Herrer Kvinder Herrer Kvinder Medlemstal 2013 - DBU Fyn 0-12 år 13-18 år 19-24 år 25-59 år Senior - 60+ år Foreningsnavn Kvinder Herrer Kvinder Herrer Kvinder Herrer Kvinder Herrer Kvinder Herrer Total 1. F. C. Nyborg 22 22 Agedrup-Bullerup

Læs mere

Lundby Hovedgade 69, Lundby

Lundby Hovedgade 69, Lundby Lundby Hovedgade 69, Lundby 1911 127 m2 81.450 32.580 Opretning og renovering af facader. Grønsundvej 33, Stege Nedlagt vandværk 1934 166 m2 33.590 13.436 Udskiftning af oliefyr med pillefyr. Kirkebakken

Læs mere

KIRKEREFERENCER P+P ARKITEKTER, THISTED APS MAJ 2015 JERNBANEGADE 11 7700 THISTED TLF: 97 91 19 90 WWW.PPLUSP.DK

KIRKEREFERENCER P+P ARKITEKTER, THISTED APS MAJ 2015 JERNBANEGADE 11 7700 THISTED TLF: 97 91 19 90 WWW.PPLUSP.DK KIRKEREFERENCER P+P ARKITEKTER, THISTED APS MAJ 2015 JERNBANEGADE 11 7700 THISTED TLF: 97 91 19 90 WWW.PPLUSP.DK 2015 Solbjerg Kirke Klient Morsø Provsti - Aalborg Stift Projekt Nyt tag på tårn 2015 Karby

Læs mere

KIRKEREFERENCER JULI 2013. P+P arkitekter, Thisted ApS

KIRKEREFERENCER JULI 2013. P+P arkitekter, Thisted ApS KIRKEREFERENCER JULI 2013 Storegade 5 7700 Thisted tlf: 97 91 19 90 www.pplusp.dk SAMLET REFERENCELISTE 2013 Thisted Præstegård Projekt Istandsættelse 2013 Tilsted Kirke Projekt Tagværk 2013 Nautrup Kirke

Læs mere

Budgetsamrådsmøde. Herning Nordre og Søndre Provsti Den 21. august 2014 kl. 19.00-21.00 i sognegården ved Hedeagerkirken. Herning Nordre og Søndre

Budgetsamrådsmøde. Herning Nordre og Søndre Provsti Den 21. august 2014 kl. 19.00-21.00 i sognegården ved Hedeagerkirken. Herning Nordre og Søndre Herning Nordre og Søndre Provstier Budgetsamrådsmøde Herning Nordre og Søndre Provsti Den 21. august 2014 kl. 19.00-21.00 i sognegården ved Hedeagerkirken Dagsorden 1. Årsberetning 2. Kort om Folkekirkens

Læs mere

REGNSKABSTAL 2012. for Langå-Øksendrup-Svindinge Sognes Menighedsråd. i Nyborg Provsti. i Nyborg Kommune. Myndighedskode 7770. CVR-nr.

REGNSKABSTAL 2012. for Langå-Øksendrup-Svindinge Sognes Menighedsråd. i Nyborg Provsti. i Nyborg Kommune. Myndighedskode 7770. CVR-nr. REGNSKABSTAL for Langå-Øksendrup-Svindinge Sognes Menighedsråd i Nyborg Provsti i Nyborg Kommune Myndighedskode 7770 CVR-nr. 17510916 Langå-Øksendrup-Svindinge Sognes Menighedsråd, CVR-nr. 17510916,, Afleveret

Læs mere

MEDLEMSTAL Børn år Unge I år Unge II år Voksne år Senior år. Total

MEDLEMSTAL Børn år Unge I år Unge II år Voksne år Senior år. Total MEDLEMSTAL 2016 Børn - 0-12 år Unge I - 13-18 år Unge II - 19-24 år Voksne - 25-59 år Senior - 60+ år Klub Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer AC Odense 0 0 0 0 0 0 0 24 0

Læs mere

Normalklassekvotient

Normalklassekvotient 421 Assens Kommune / SKOLEÅRET 98/99 Tabel 1. skoler,, elev/lærerratio og skolestørrelse i Frie grundskoler 181 0 0 7 9 16 Folkeskoler 1.059-42 41 68 109 Tabel 2. skoler,, elev/lærerratio og skolestørrelse

Læs mere

1 Afbud fra Alle var mødt, dog undtaget Lars-Peter Melchiorsen, som var forsinket. Han deltog i mødet fra pkt. 9.

1 Afbud fra Alle var mødt, dog undtaget Lars-Peter Melchiorsen, som var forsinket. Han deltog i mødet fra pkt. 9. Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 16. marts 2016. Kl. 15.00 Mødested: Vedsted Mødepunkt 1 Afbud fra Alle var mødt, dog undtaget Lars-Peter Melchiorsen, som var forsinket. Han deltog i mødet

Læs mere

Normalklassekvotient

Normalklassekvotient 421 ASSENS KOMMUNE / SKOLEÅRET 97/98 Tabel 1. skoler,, elev/lærerratio og skolestørrelse i ansatte Frie grundskoler 162 24 0 8 12 20 Folkeskoler 1.038-40 39 66 105 Tabel 2. skoler,, elev/lærerratio og

Læs mere

ÅRSBUDGET 2015. Svogerslev sogn. Svogerslev Sogns Menighedsråd. Roskilde Domprovsti. Roskilde Kommune

ÅRSBUDGET 2015. Svogerslev sogn. Svogerslev Sogns Menighedsråd. Roskilde Domprovsti. Roskilde Kommune ÅRSBUDGET 1 for Svogerslev sogn under Svogerslev Sogns Menighedsråd i Roskilde Domprovsti i Roskilde Kommune Myndighedskode: 71 CVR nummer: 8711 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Roskilde den 17 /

Læs mere

Forløbigt budget 2015

Forløbigt budget 2015 t budget drift Bakkendrup 334.625 Kalkning af kirken Ligning i alt: 334.625 334.625 Bregninge-Bjergsted-Alleshave. 2.297.355 Bregninge: Kalkning af kirken Kirken - autostyring af ur (også Alleshave) 50.000

Læs mere

Referat for: Kolding Provstiudvalg PU møde 2. april 2014. Kl. 14.00 Mødested: Provstihuset

Referat for: Kolding Provstiudvalg PU møde 2. april 2014. Kl. 14.00 Mødested: Provstihuset Referat for: Kolding Provstiudvalg PU møde 2. april 2014. Kl. 14.00 Mødested: Provstihuset Mødepunkt 1 Ansøgning om kr. 1.096.000 i 2014 til udvidelse af Lykkegårdsvej 40 Sag: Ansøgning om midler i 2014

Læs mere

Inspektorat 4. 4 Fyens Stift Assens Provsti Region Syddanmark Assens Kommune Vissenbjerg Kirke Vestergade 4A 5492 Vissenbjerg

Inspektorat 4. 4 Fyens Stift Assens Provsti Region Syddanmark Assens Kommune Vissenbjerg Kirke Vestergade 4A 5492 Vissenbjerg 4 Fyens Stift Assens Provsti Region Syddanmark Assens Kommune Vissenbjerg Kirke Vestergade 4A 5492 Vissenbjerg 4 Fyens Stift Assens Provsti Region Syddanmark Assens Kommune Kerte Kirke Kertevej 58 Kerte

Læs mere

Kirker i Horsens og omegn

Kirker i Horsens og omegn Kirker i Horsens og omegn Vor Frelsers Kirke Vor Frelsers Kirke fra ca. 1225 er byens ældste. Den var oprindeligt et kongeligt ejet kapel, kaldet Skt. Jacobs kapel. Dette kapel blev besøgt af mange rejsende,

Læs mere

odense - faaborg Gyldig pr. 7. august 2016

odense - faaborg Gyldig pr. 7. august 2016 odense - faaborg Gyldig pr.. august 0 Vigerslev Vejrup Gudskov Klintebjerg Tårup Farstrup Bregnør Gamby St. Veflinge Vedby Skovsgårde Lumby Drigstrup y Indslev Torp Torp Harndrup Munkebo Allesø Lumby 0

Læs mere

Referat for: Næstved Provstiudvalg PU møde 2. februar 2011. Kl. 15.00 Mødested: Stationsvej 4, Glumsø

Referat for: Næstved Provstiudvalg PU møde 2. februar 2011. Kl. 15.00 Mødested: Stationsvej 4, Glumsø Referat for: Næstved Provstiudvalg PU møde 2. februar 2011. Kl. 15.00 Mødested: Stationsvej 4, Glumsø Fraværende med anmeldt forfald: Leif Hansen Mødepunkt 1 Endelig godkendelse af referat fra PU møde

Læs mere

Referat for: Hjørring Nordre og Søndre provstiudvalg PU møde 11. februar 2014. Kl. 13:00 Mødested: Hjørring Søndre Provsti

Referat for: Hjørring Nordre og Søndre provstiudvalg PU møde 11. februar 2014. Kl. 13:00 Mødested: Hjørring Søndre Provsti Referat for: Hjørring Nordre og Søndre provstiudvalg PU møde 11. februar 2014. Kl. 13:00 Mødested: Hjørring Søndre Provsti Afbud fra: Line Skovgaard Pedersen. Mogens Sørensen mødte ca. kl. 15:00 Mødepunkt

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 7. oktober 2014. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Bettina R. Tonnesen

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 7. oktober 2014. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Bettina R. Tonnesen Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 7. oktober 2014. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Fraværende: Bettina R. Tonnesen Mødepunkt 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 Besigtigelse af mandskabsfaciliteterne

Læs mere

Dagsorden Svendborg Provsti Møder

Dagsorden Svendborg Provsti Møder Dagsorden Svendborg Provsti Møder PU møde 21. august 2019 - d. 21-08-2019 kl. 10:00 til 12:00 Deltagere: Per Aas Christensen, Mona Nissum, Karin Heidi Sørensen, Inge Marie Moritzen, Henning Dam Nielsen,

Læs mere

Serie 2 Herrer Middelfart HK 2. Serie 2 Herrer Nyborg GIF 4

Serie 2 Herrer Middelfart HK 2. Serie 2 Herrer Nyborg GIF 4 Tilmeldte hold pr. række - Opgjort 16.09. kl. 16.30 Række Pulje Hold Holdfællesskabs foreninger U-18 Drenge 2. Division Strib IF U-18 Drenge 2. Division Stige-Søndersø Søndersø IF, Stige Håndboldklub U-18

Læs mere

Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 24. februar 2011. Kl. 19.00 Mødested: Storegade 93, Haderslev

Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 24. februar 2011. Kl. 19.00 Mødested: Storegade 93, Haderslev Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 24. februar 2011. Kl. 19.00 Mødested: Storegade 93, Haderslev Mødepunkt 1 Afbud fra Der var afbud fra Rasmus Hejsel og Ulla Toft. 2 Godkendelse af referat

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 28. april 2016. Kl. 16.30 Mødested: Søndersø præstegård

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 28. april 2016. Kl. 16.30 Mødested: Søndersø præstegård Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 28. april 2016. Kl. 16.30 Mødested: Søndersø præstegård Til stede: Keld B. Hansen, Kjeld Bruun, Stig Saxbjørn, Else Wismar, Doris Mogensen, Bente Kaysen og som

Læs mere

ÅRSBUDGET 2016. for Rye-Kirke Sonnerup Sognes Menighedsråd. i Lejre Provsti. i Lejre Kommune. Myndighedskode 7177. CVR-nr.

ÅRSBUDGET 2016. for Rye-Kirke Sonnerup Sognes Menighedsråd. i Lejre Provsti. i Lejre Kommune. Myndighedskode 7177. CVR-nr. ÅRSBUDGET 1 for Rye-Kirke Sonnerup Sognes Menighedsråd i Lejre Provsti i Lejre Kommune Myndighedskode 7177 CVR-nr. 891 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET 2015. Vor Frelsers Sogns Kirkekasse. Vor Frelsers Sogns Menighedsråd. Horsens Provsti. Horsens Kommune

ÅRSBUDGET 2015. Vor Frelsers Sogns Kirkekasse. Vor Frelsers Sogns Menighedsråd. Horsens Provsti. Horsens Kommune ÅRSBUDGET 1 for Vor Frelsers Sogns Kirkekasse under Vor Frelsers Sogns Menighedsråd i Horsens Provsti i Horsens Kommune Myndighedskode: 8 CVR nummer: 9917 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Horsens

Læs mere

ÅRSBUDGET 2016. for Hørning Sogns Menighedsråd. i Skanderborg Provsti. i Skanderborg Kommune. Myndighedskode 8012. CVR-nr.

ÅRSBUDGET 2016. for Hørning Sogns Menighedsråd. i Skanderborg Provsti. i Skanderborg Kommune. Myndighedskode 8012. CVR-nr. ÅRSBUDGET 1 for Hørning Sogns Menighedsråd i Skanderborg Provsti i Skanderborg Kommune Myndighedskode 81 CVR-nr. 81 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Referat for: Thisted Provstiudvalg. PU møde 12. juli Kl Mødested: Provstikontor. 1 Godkendelse af referat fra mødet 7. juni 2016.

Referat for: Thisted Provstiudvalg. PU møde 12. juli Kl Mødested: Provstikontor. 1 Godkendelse af referat fra mødet 7. juni 2016. Referat for: Thisted Provstiudvalg PU møde 12. juli 2016. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontor Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra mødet 7. juni 2016 Beslutning Godkendt 2 Godkendelse af dagsorden Godkendt

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 10. maj 2016. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: ingen. 1 Godkendelse af protokol Godkendt

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 10. maj 2016. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: ingen. 1 Godkendelse af protokol Godkendt Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 10. maj 2016. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Fraværende: ingen Mødepunkt 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 Besigtigelse i Nørlem Kirke Sag: Renovering

Læs mere

svendborg - ørbæk - odense

svendborg - ørbæk - odense svendborg - ørbæk - odense Gyldig pr.. august Ta teleruten, når bussen ikke kører! Skal du rejse mellem og Rosengårdscentret om aftenen eller i weekenden? Så kan du tage teleruten, når bus - ikke kører.

Læs mere

Mødet startet kl. 13:00 og afsluttet kl. 16:45 Lisbeth Waaentz forlod mødet kl. 16:05. Fælles: Hjørring Nordre Provsti, behandlingspunkter:

Mødet startet kl. 13:00 og afsluttet kl. 16:45 Lisbeth Waaentz forlod mødet kl. 16:05. Fælles: Hjørring Nordre Provsti, behandlingspunkter: Referat for: Hjørring Nordre og Søndre Provstiudvalg Provstiudvalgsmøde tirsdag den 10. november 2015 kl. 13.00 Mødested: Hjørring Nordre Provsti, Nørregade 52, Sindal Mødet startet kl. 13:00 og afsluttet

Læs mere

Anni Sloth deltager fra kl. 9.00 vedr. orientering om digitale kirkegårdskort

Anni Sloth deltager fra kl. 9.00 vedr. orientering om digitale kirkegårdskort Referat for: Hjørring Nordre og Søndre Provstiudvalg, HJØRRING NORDRE PROVSTI Provstiudvalgsmøde tirsdag den 11. april 2016 kl. 8.30 Mødested: Hjørring Sognegård, Torvet 4, Hjørring Anni Sloth deltager

Læs mere

Byggesagsbehandling i Ribe Stift - kirker. Møde i Helle Hallen Den 3. marts 2015

Byggesagsbehandling i Ribe Stift - kirker. Møde i Helle Hallen Den 3. marts 2015 Byggesagsbehandling i Ribe Stift - kirker Møde i Helle Hallen Den 3. marts 2015 Kirkerne i Ribe Stift Kirkerne i Ribe Stift er selvejende Ingen af kirkerne er fredet Kirkeordning Menighedsrådet Administrerer

Læs mere

Referat for: Kerteminde Provstiudvalg. PU møde 11. december 2014. Kl. kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Kerteminde Provstiudvalg. PU møde 11. december 2014. Kl. kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Kerteminde Provstiudvalg PU møde 11. december 2014. Kl. kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt. 2 Godkendelse af kirkekassernes budget

Læs mere

ÅRSBUDGET 2015. Hurup. Hurup Sogns Menighedsråd. Sydthy Provsti. Thisted Kommune

ÅRSBUDGET 2015. Hurup. Hurup Sogns Menighedsråd. Sydthy Provsti. Thisted Kommune ÅRSBUDGET 1 for Hurup under Hurup Sogns Menighedsråd i Sydthy Provsti i Thisted Kommune Myndighedskode: 8 CVR nummer: 11 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Hurup den / 1 Leo Jensen menighedsrådsformand

Læs mere

2 Nyt fra provsten Der er netop sendt nyhedsbrev ud til alle menighedsråd. Dette kan også findes på Assens Provsti`s hjemmeside.

2 Nyt fra provsten Der er netop sendt nyhedsbrev ud til alle menighedsråd. Dette kan også findes på Assens Provsti`s hjemmeside. Referat for: Assens Provstiudvalg PU møde 9. september 2014. Kl. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet provstikontoret Provstiudvalget var fuldtalligt. Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden inkl. evt. tilkomne

Læs mere

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg PU møde 11. marts 2014. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg PU møde 11. marts 2014. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg PU møde 11. marts. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen Fraværende med afbud: Peter Søndergaard Poul Erik Kandrup Mødepunkt 1 Foreløbig driftsramme

Læs mere

Ringsted-Sorø Provsti Langtidsplanlægningsmøde i Sorø ligningsområde Tirsdag, d. 29. januar 2013

Ringsted-Sorø Provsti Langtidsplanlægningsmøde i Sorø ligningsområde Tirsdag, d. 29. januar 2013 Alsted Kalkning kirke udvendig 100.000 Hvert 3. år næste gang 2013 Kirkemuren anden halvdel 500.000 Nordmuren blev lavet i 2008 Restaurering kirkedør 12.875 Bjernede Omlægning kirkegård 2012 Mr. skal kontakte

Læs mere

Menighedsrådet. Dato: 01.10.2015

Menighedsrådet. Dato: 01.10.2015 Menighedsrådet. Dato: 01.10.2015 Mødested: Sognegården Møde nr.: 28. Dagsorden: 1. Fraværende Mødetid: 18:00 21:30 Beslutning: 2. Bemærkninger til dagsordenen. 3. Regnskab 2014. Revisionspåtegning: Se

Læs mere

Fraværende med afbud: Linda Lykke Steengaard og Helge Morre Pedersen

Fraværende med afbud: Linda Lykke Steengaard og Helge Morre Pedersen Referat for: Frederikshavn Provstiudvalg PU møde 17. juni 2014. Kl. 15.00 Mødested: Fladbjerg kapel Fraværende med afbud: Linda Lykke Steengaard og Helge Morre Pedersen Mødet afsluttet kl. 17.00 Vedr.

Læs mere

Ringsted-Sorø Provsti Langtidsplanlægningsmøde i Sorø ligningsområde Onsdag, den 5. marts 2014

Ringsted-Sorø Provsti Langtidsplanlægningsmøde i Sorø ligningsområde Onsdag, den 5. marts 2014 Alsted Kalkning kirke udvendig 1 100.000 Hvert 3. år næste gang 2016 Kirkemuren anden halvdel 500.000 Nordmuren blev lavet i 2008 Restaurering kirkedør 12.875 Havetraktor 45.000 Ønske ikke opfyldt i budget

Læs mere

ÅRSBUDGET 2015. Tryggevælde Provsti. Tryggevælde Provstiudvalg. Tryggevælde Provsti. Faxe, Stevns kommuner

ÅRSBUDGET 2015. Tryggevælde Provsti. Tryggevælde Provstiudvalg. Tryggevælde Provsti. Faxe, Stevns kommuner ÅRSBUDGET 1 for Tryggevælde Provsti under Tryggevælde Provstiudvalg i Tryggevælde Provsti i Faxe, Stevns kommuner Myndighedskode: CVR nummer: 18 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: den / menighedsrådsformand

Læs mere

Verninge kirke. Fig. 18. Kirken set fra sydøst. Foto M. Mackeprang 1918. I NM. The church seen from the south east.

Verninge kirke. Fig. 18. Kirken set fra sydøst. Foto M. Mackeprang 1918. I NM. The church seen from the south east. 3221 Fig. 18. Kirken set fra sydøst. Foto M. Mackeprang 1918. I NM. The church seen from the south east. mod gavlen. Den fornødne reparation var, sammen med en række andre, så bekostelig, at kirken fik

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG for VADGÅRDSPARKEN RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN Juni 2015 En lejer i en almennyttig bolig har ret til at udføre forbedringer af boligen Ifølge

Læs mere

RUTS KIRKE. Omkring 1900 KIRKENS FORVANDLING. Historisk redegørelse NIELS-HOLGER LARSEN NOVEMBER 2014

RUTS KIRKE. Omkring 1900 KIRKENS FORVANDLING. Historisk redegørelse NIELS-HOLGER LARSEN NOVEMBER 2014 RUTS KIRKE Omkring 1900 KIRKENS FORVANDLING Historisk redegørelse NIELS-HOLGER LARSEN NOVEMBER 2014 1 Indledning Ruts Kirke står overfor en indvendig vedligeholdelse i de kommende år. Menighedsrådet har

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 6. oktober 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen, Søndersø præstegård

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 6. oktober 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen, Søndersø præstegård Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 6. oktober 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen, Søndersø præstegård Til stede til møde: Keld Balmer Hansen, Stig Saxbjørn, Else Wismar, Grethe Monrad og

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 8. september 2011. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 8. september 2011. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 8. september 2011. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Fraværende: ingen Mødepunkt 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 Ansøgning til ombygning af kapel i Fabjerg.

Læs mere

Assens Spildevandsplan Bilag 7: Matrikler der evt. berøres ifm planlagte ledninger. Rev.2-15.03.2010

Assens Spildevandsplan Bilag 7: Matrikler der evt. berøres ifm planlagte ledninger. Rev.2-15.03.2010 Ejerlavsnavn Matrikelnr. Sogn Agernæs, Dreslette 1b Dreslette Agernæs, Dreslette 1i Dreslette Agernæs, Dreslette 2a Dreslette Agernæs, Dreslette 2c Dreslette Agernæs, Dreslette 7000a Dreslette Akkerup

Læs mere

Ringsted-Sorø Provsti Langtidsplanlægningsmøde i Sorø ligningsområde Tirsdag, d. 29. januar 2013

Ringsted-Sorø Provsti Langtidsplanlægningsmøde i Sorø ligningsområde Tirsdag, d. 29. januar 2013 Alsted Kalkning kirke udvendig 100.000 Hvert 3. år næste gang 2013 Kirkemuren anden halvdel 500.000 Nordmuren blev lavet i 2008 Restaurering kirkedør 12.875 Bjernede Omlægning kirkegård 2012 Mr. skal kontakte

Læs mere

Indsatsområde: Sundholmsvejkvarteret. Ejerforhold: Pivat udlejning. Der er ingen kondemnable. Egenfinansiering: Støtteforslag: Ansøgt økonomi

Indsatsområde: Sundholmsvejkvarteret. Ejerforhold: Pivat udlejning. Der er ingen kondemnable. Egenfinansiering: Støtteforslag: Ansøgt økonomi Bygningsfornyelse 2011 INDSATSOMRÅDE: SUNDHOLMSKVARTERET Bilag 2 1 Amagerbrogade 30 / Anders Henriksens Gade 1 / Hollænderdybet 1 Indsatsområde: Sundholmsvejkvarteret Ejerforhold: Pivat udlejning. Der

Læs mere

Velkommen til budgetsamrådsmøde

Velkommen til budgetsamrådsmøde Velkommen til budgetsamrådsmøde for Herning Nordre og Søndre provstier Torsdag den 20. august 2015 kl. 19.00-21.00 i Hedeagerkirken Dagsorden 1. Årsberetning Folkekirkens Skoletjeneste i Viborg Stift v.

Læs mere

ÅRSBUDGET 2016. for Magleby-Holtug Sognes Menighedsråd. i Tryggevælde Provsti. i Stevns Kommune. Myndighedskode 7495. CVR-nr.

ÅRSBUDGET 2016. for Magleby-Holtug Sognes Menighedsråd. i Tryggevælde Provsti. i Stevns Kommune. Myndighedskode 7495. CVR-nr. ÅRSBUDGET 1 for Magleby-Holtug Sognes Menighedsråd i Tryggevælde Provsti i Stevns Kommune Myndighedskode 79 CVR-nr. 781 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

04042007, 02:45:52 Holdsamarbejder Side 1 af 4

04042007, 02:45:52 Holdsamarbejder Side 1 af 4 Side 1 af 4 Superveteran, 2007 Pulje 1 Kildemosen/KFUM Kildemosens BK, KFUM.s BK Odense Masters A, 2007 Pulje 1 KFUM/Kildemosen KFUM.s BK Odense, Kildemosens BK U-18 drenge M, forår 2007 Pulje 1 B 1913/HPTI

Læs mere

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 5. november 2014. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 5. november 2014. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Referat for: Varde Provstiudvalg PU møde 5. november 2014. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Morten Thaysen deltog ikke i punkterne 31 og 32. Mødepunkt 1 Aal - Regnskab og revisionsprotokollat

Læs mere

ÅRSBUDGET 2010. for. Grøndalslund Kirkekasse. under. Grøndalslund Menighedsråd. Rødovre-Hvidovre provsti. Rødovre Kommune

ÅRSBUDGET 2010. for. Grøndalslund Kirkekasse. under. Grøndalslund Menighedsråd. Rødovre-Hvidovre provsti. Rødovre Kommune ÅRSBUDGET for under Grøndalslund Menighedsråd i Rødovre-Hvidovre provsti i Rødovre Kommune Side 1 Årsbudget tet har været forelagt på et menighedsrådsmøde den Der henvises i øvrigt til følgende forklaringer

Læs mere

Enhed: Mængde: kr./enhed Håndværkerudgifter

Enhed: Mængde: kr./enhed Håndværkerudgifter KKIK MORBÆRHAVEN ØKONOMISK OVERSLAG SAG 437010 JJW ARKITEKTER SAMMENTÆLLING Bygge og anlægsarbejder HUSE MED LAVT TAG / 138 BYGNINGER Enhed: Mængde:./enhed Byggeskader Dato: 11.05.2011 Rev. dato: Miljøarbejder

Læs mere

Faaborg - Rudkøbing - Svendborg - Nyborg

Faaborg - Rudkøbing - Svendborg - Nyborg 931 Faaborg - Rudkøbing - Svendborg - Nyborg Gyldig pr.. august 201 Ejlstrup 23 Ørslev TARUP Holev ODENSE Hundslev 10 Skovhuse Hækkebølle Bækskov Pårup Åsum Koelbjerg Kelstrup Skov Ubberud Rågelund Lunge

Læs mere

Referat for: Ringsted-Sorø Provstiudvalg. PU møde 26. marts 2015. Kl. 14.00 Mødested: Den gl. Skole i Benløse

Referat for: Ringsted-Sorø Provstiudvalg. PU møde 26. marts 2015. Kl. 14.00 Mødested: Den gl. Skole i Benløse Referat for: Ringsted-Sorø Provstiudvalg PU møde 26. marts 2015. Kl. 14.00 Mødested: Den gl. Skole i Benløse Afbud med anmeldt forfald: Hanne Jørgensen Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2

Læs mere

Kvalitetssikring. Om- & tilbygning af Børnehaven Regnbuen Termevej 3, 6780 Skærbæk. 7. marts 2013

Kvalitetssikring. Om- & tilbygning af Børnehaven Regnbuen Termevej 3, 6780 Skærbæk. 7. marts 2013 Kvalitetssikring Om- & tilbygning af Børnehaven Regnbuen Termevej 3, 6780 Skærbæk 7. marts 2013 TØNDER KOMMUNE Kongevej 57 6270 Tønder Tlf.74 92 92 92 Mail: toender@toender.dk www.toender.dk Åbningstider:

Læs mere

Bilag 2 Ombygning af Danmarks Rostadion til anvendelse for bredden

Bilag 2 Ombygning af Danmarks Rostadion til anvendelse for bredden Prisoverslag 1, Sparsom renovering Enheds- Sum Pos. Ydelse Enhed Antal pris excl. moms kr 1,0 Renovering af eksisterende bygning 1 1,2 Idræts- og omklædningsfaciliteter og fløjbygning: Renovering af tagkonstruktion.

Læs mere

3 Forberedelse til budgetsamråd Provsten præsenterede et forslag til aftenens forløb og gennemgik vedtægten for omfordelingspulje.

3 Forberedelse til budgetsamråd Provsten præsenterede et forslag til aftenens forløb og gennemgik vedtægten for omfordelingspulje. Dagsorden for: Horsens Provstiudvalg PU møde 21. august 2014. Kl. 11.00-14.00 Mødested: Torsted Sognehus Version: 2 Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendt og underskrevet Godkendelse

Læs mere

ÅRSBUDGET 2016. for Resen Sogns Menighedsråd. i Viborg Domprovsti. i Viborg Kommune. Myndighedskode 8509. CVR-nr. 18951118

ÅRSBUDGET 2016. for Resen Sogns Menighedsråd. i Viborg Domprovsti. i Viborg Kommune. Myndighedskode 8509. CVR-nr. 18951118 ÅRSBUDGET 1 for Resen Sogns Menighedsråd i Viborg Domprovsti i Viborg Kommune Myndighedskode 89 CVR-nr. 1891118 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

REGNSKABSTAL 2012. for Sankt Lukas Sogns Menighedsråd. i Århus Domprovsti. i Århus Kommune. Myndighedskode 8132. CVR-nr. 39785218

REGNSKABSTAL 2012. for Sankt Lukas Sogns Menighedsråd. i Århus Domprovsti. i Århus Kommune. Myndighedskode 8132. CVR-nr. 39785218 REGNSKABSTAL for Sankt Lukas Sogns Menighedsråd i Århus Domprovsti i Århus Kommune Myndighedskode 8132 CVR-nr. 39785218 Sankt Lukas Sogns Menighedsråd, CVR-nr. 39785218,, Afleveret d. 21-03-2013 09:23

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 8. august 2013. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 8. august 2013. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 8. august 2013. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Fraværende: ingen Mødepunkt 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 Ansøgning Sag: Transmittering af gudstjenester

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 16. juni 2015. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Niels Stidsen

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 16. juni 2015. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Niels Stidsen Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 16. juni 2015. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Fraværende: Niels Stidsen Mødepunkt 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 Henrik Krogh deltager i mødet Sag:

Læs mere

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN HILLERØD SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød AFTENENS PROGRAM : Velkommen Siden sidst Overblik - helhedsplan

Læs mere

REGNSKABSTAL 2012. for Ejstrup Sogns Menighedsråd. i Ikast-Brande Provsti. i Ikast-Brande Kommune. Myndighedskode 8000. CVR-nr.

REGNSKABSTAL 2012. for Ejstrup Sogns Menighedsråd. i Ikast-Brande Provsti. i Ikast-Brande Kommune. Myndighedskode 8000. CVR-nr. REGNSKABSTAL for Ejstrup Sogns Menighedsråd i Ikast-Brande Provsti i Ikast-Brande Kommune Myndighedskode 8000 CVR-nr. 40025316 Ejstrup Sogns Menighedsråd, CVR-nr. 40025316,, Afleveret d. 11-09-2013 12:38

Læs mere

Budgetsamråd i Tryggevælde provsti. Dagsorden

Budgetsamråd i Tryggevælde provsti. Dagsorden 1. Velkomst og sang 2. Præsentationsrunde Budgetsamråd i Tryggevælde provsti Dagsorden 3. Udskrivningsgrundlag og budgetgrundlag for 2014 4. Økonomi 5. Vikarer 6. Ny ansættelser 7. GIAS kurser 8. Fælles

Læs mere

1 Budget 2016 Budget 2016 færdig behandlet og medtages til budgetsamråd.

1 Budget 2016 Budget 2016 færdig behandlet og medtages til budgetsamråd. Referat for: Kolding Provstiudvalg PU møde 27. august 2015. Kl. 14.00 Mødested: Provstihuset Mødepunkt 1 Budget 2016 Budget 2016 færdig behandlet og medtages til budgetsamråd. 2 Ansøgning om aflønning

Læs mere

Nationalmuseets Kirkeundersøgelser. Søllested Kirke Undersøgelser i forbindelse med genåbning af vinduer i apsis

Nationalmuseets Kirkeundersøgelser. Søllested Kirke Undersøgelser i forbindelse med genåbning af vinduer i apsis Søllested Kirke J.nr. NMII 517/2007 Lollands Sdr. Hrd. Maribo Amt Nationalmuseets Kirkeundersøgelser Søllested Kirke Undersøgelser i forbindelse med genåbning af vinduer i apsis Ved Henriette Rensbro 26.

Læs mere

Referat for: Næstved Provstiudvalg PU møde 19. juni 2012. Kl. 14.00 Mødested: Skt. Jørgens Sognegård

Referat for: Næstved Provstiudvalg PU møde 19. juni 2012. Kl. 14.00 Mødested: Skt. Jørgens Sognegård Referat for: Næstved Provstiudvalg PU møde 19. juni 2012. Kl. 14.00 Mødested: Skt. Jørgens Sognegård Fraværende med anmeldt forfald: Ingen Tillægsdagsorden er indarbejdet i referatet. PU møde slut kl.

Læs mere

Informationsmøde om renoveringsprojektet

Informationsmøde om renoveringsprojektet Domi Bolig afd. 35, Stenhøjgårdsvej 1-81 og 2-48, Malling 15. sept. 2015 Dagsorden: Informationsmøde om renoveringsprojektet Kort velkomst Licitationsresultat og valg af entreprenør Præsentation af projektholdet

Læs mere

Referat for: Næstved Provstiudvalg PU møde 12. oktober 2011. Kl. 13.00-18.00 Mødested: Stationsvej 4, Glumsø

Referat for: Næstved Provstiudvalg PU møde 12. oktober 2011. Kl. 13.00-18.00 Mødested: Stationsvej 4, Glumsø Referat for: Næstved Provstiudvalg PU møde 12. oktober 2011. Kl. 13.00-18.00 Mødested: Stationsvej 4, Glumsø Fraværende med anmeldt forfald: Ingen. Mødepunkt 1 Snesere, istandsættelse af Snesere Kirke

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 4. september 2012. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 4. september 2012. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 4. september 2012. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden 2 Referat fra sidste møde Sag: PU møder referater m.m

Læs mere

Greve Sogn Samlet pris på

Greve Sogn Samlet pris på Greve Sogn Anlægsoversigt Kalkning hvert 3. år. Beløb godkendt for Udvendig kalkning af Greve Kirke 400 400 100 100 100 på PU-møde 13/9-17. Ønske B19 Stråtag på præstegården 700 700 Anlæggelse af 300 200

Læs mere

Tilmeldte hold pr. række - Opgjort 21.09. kl. 09.

Tilmeldte hold pr. række - Opgjort 21.09. kl. 09. Række Hold Holdfællesskabs foreninger U-18 Drenge 2. Division Assens HK U-18 Drenge 2. Division Midtfyns HK U-18 Drenge 2. Division Otterup HK U-18 Drenge 2. Division SUS Nyborg SUS Håndbold, Nyborg GIF

Læs mere

Referat for: Næstved Provstiudvalg PU møde 11. april 2012. Kl. 14.00 Mødested: Sct. Mortens sognegård

Referat for: Næstved Provstiudvalg PU møde 11. april 2012. Kl. 14.00 Mødested: Sct. Mortens sognegård Referat for: Næstved Provstiudvalg PU møde 11. april 2012. Kl. 14.00 Mødested: Sct. Mortens sognegård Fraværende med anmeldt forfald: Ingen. Mødepunkt 1 Provstikonsulent Steen Otterstrøm orienterer Connie

Læs mere

Referat for: Hadsund Provstiudvalg. PU møde 20. maj 2015. Kl. 18:30 Mødested: Hadsund Provstikontor. Afbud: Jane Jelsbak

Referat for: Hadsund Provstiudvalg. PU møde 20. maj 2015. Kl. 18:30 Mødested: Hadsund Provstikontor. Afbud: Jane Jelsbak Referat for: Hadsund Provstiudvalg PU møde 20. maj 2015. Kl. 18:30 Mødested: Hadsund Provstikontor Afbud: Jane Jelsbak Jane Jelsbak udtræder af Provstiudvalget pr. 31/05, hvorefter suppleant Hanne Munk

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Ove Kirkeby 1 EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Adresse: Nøddevænget 22 4690 Dalby Dato: 1-9-2014 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 320-14181 Matr. nr./ejerlav 10 ao Dalby by, Sdr. Dalby EBAS sagsnr. 44431

Læs mere

2.1 Byerne og de 4 egnes roller.qxd

2.1 Byerne og de 4 egnes roller.qxd 19-12-2005 17:24 Side 1 Industri i Aarup Foto: Aarup Kommune 2.1 Byerne og de 4 egnes roller.qxd Kapitel 2 - Byudvikling 2.1 Byerne og de 4 egnes roller 2.2 Bosætning 2.3 Erhvervsudvikling 2.4 Arealer

Læs mere