Almindelige betingelser for køb af forsikringer hos NEXT Forsikring

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Almindelige betingelser for køb af forsikringer hos NEXT Forsikring"

Transkript

1 Almindelige betingelser for køb af forsikringer hos NEXT Forsikring Fuldmagt Når du indgår aftale om køb af forsikringer gennem NEXT Forsikring, giver du samtidig tilladelse til, at NEXT Forsikring kan opsige/flytte dine nuværende forsikringer i det aftalte omfang, samt indhente oplysninger om dine tidligere forsikringsforhold, herunder bonustrin og skadehistorik samt eventuelle registreringer hos kreditoplysningsbureauer, således NEXT Forsikring kan få bekræftet de oplysninger, du har angivet ved dit køb af forsikring samt i forbindelse med eventuel senere anmeldelser af skader hos NEXT Forsikring. Elektronisk koncept NEXT Forsikring er et online koncept, hvor kommunikationen primært foregår elektronisk. NEXT Forsikring tilbyder kun standardiserede produkter med få, individuelle tilpasningsmuligheder (typisk valg af selvrisiko og tilvalgsdækninger). Det er kun i begrænset omfang muligt at få rådgivning om valg af forsikringer eller sammenligning med eventuelle eksisterende forsikringer i andre selskaber NEXT Forsikring opfordrer derfor til, at du grundigt undersøger og sammenligner dækningen i forhold til dine nuværende forsikringer. Du kan finde svar på de mest almindelige spørgsmål i vores vidensdatabase på hjemmesiden. Tro og love Når du indgår aftale om køb af forsikringer gennem NEXT Forsikring erklærer du samtidig på tro og love, at de oplysninger, du afgiver i forbindelse med tegning, oprettelse samt flytning af forsikringer, er korrekte. Du erklærer dig samtidig indforstået med, at afgivelse af urigtige oplysninger kan medføre en nedsat erstatning eller, at erstatningen helt bortfalder jf. Forsikringsaftaleloven. Afgivelse af urigtige oplysninger giver ligeledes NEXT Forsikring ret til at annullere den indgåede forsikringsaftale. Personoplysninger NEXT Forsikring har indgået en aftale med NEM Forsikring A/S, som varetager al skadebehandling for NEXT Forsikring. Derfor giver du med indgåelsen af aftalen også samtykke til, at NEXT Forsikring må udlevere dine personlige oplysninger til NEM Forsikring til brug for sagsbehandlingen. Beregning af priser, rabatter m.v. Priserne beregnes ud fra de oplysninger, du afgiver på hjemmesiden. Der opkræves lovpligtige afgifter til staten.

2 Ændring af rabatvilkår NEXT Forsikring giver rabat på præmien i forhold til omfanget af tegnede forsikringer. Hvis omfanget af dine forsikringer ændrer sig efter indtegningen fx hvis du fortryder en eller flere af de tegnede forsikringer forbeholder NEXT Forsikring sig retten til at justere den givne rabataftale, så den passer til det ændrede omfang. Det gælder selvfølgelig begge veje både når du tegner færre og når du tegner flere forsikringer via os. NEXT Forsikring orienterer dig om ændringen via . Ændring af rabatvilkår vil altid ske til d. 1. i måneden efter NEXT Forsikring er blevet bekendt med ændringen. Provision NEXT Forsikring A/S modtager provision fra NEM Forsikring A/S for tegning af forsikringer. Størrelsen af denne provision kan oplyses ved henvendelse til NEXT Forsikring A/S. Fortrydelsesret Du har til enhver tid 14 dages fortrydelsesret efter, at forsikringen er trådt i kraft, jf. Forbrugeraftalelovens 19. Fortrydelsesfristen begynder, når din forsikring træder i kraft. Hvis du fortryder, er det vigtigt, at du giver os besked, inden fristen udløber. Hvis du fx har modtaget policen mandag d. 1, kan du fortryde aftalen til og med mandag d. 15. Hvis fristen udløber på en helligdag, en lørdag, på grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan du vente med at fortryde forsikringen til den følgende hverdag. Giver du skriftlig besked f.eks. pr. brev eller skal du blot have sendt beskeden, inden fristen udløber. Du kan eventuelt sende dit brev anbefalet og gemme postkvitteringen, hvis du vil have bevis for, at du har fortrudt i tide. Du skal give besked til: NEXT Forsikring A/S Danmarksvej Skanderborg mail@next.dk Der er særlige regler, hvis du vil fortryde, at du har bestilt en bygningsbrandforsikring: Inden fortrydelsesfristen på 14 dage udløber, skal du dokumentere, at du har købt en anden brandforsikring, der træder i kraft samme dag, som forsikringen ophører hos os. Dette følger af 60, stk. 2 i lov om finansiel virksomhed.

3 Hvis du fortryder dit køb af forsikring, bliver købet ophævet, og du skal ikke betale noget for forsikringen. Det betyder også, at hvis der sker en skade i perioden, fra du har købt forsikringen, til du fortryder, så er skaden ikke dækket af forsikringen. Ønsker du at ophæve aftalen, fordi du ikke har fået de oplysninger, der omtales i Forbrugeraftalelovens 14, vil ophævelsen dog først ske fra det tidspunkt, hvor du sender os besked om ophævelsen. Du skal i disse tilfælde være opmærksom på, at du skal betale for din forsikring, indtil du ophæver købet, bortset fra de 14 dage som er den almindelige fortrydelsesfrist. Vi beregner prisen i forhold til den tid, du har været forsikret og ud fra den aftale, vi oprindeligt havde indgået om køb af forsikringen. Tilbagebetaling af præmie i forbindelse med fortrydelse, vil ske hurtigst muligt efter fortrydelsen er gennemført, dog altid senest 30 dage efter. Risiko for dobbeltforsikring Når du skifter forsikringsselskab, skal du være opmærksom på at fortælle dit nye forsikringsselskab om alle dine bestående forsikringer. Ellers risikerer du, at en forsikring fortsætter, samtidig med at du tegner en ny. Hvis du har 2 skadeforsikringer, som dækker den samme skadebegivenhed, kan du dog højst få det faktiske tab dækket, dvs. ansvaret/hæftelsen for erstatningen bliver fordelt imellem selskaberne (gælder dog ikke ulykkes- og livsforsikringer). Din retsstilling frem til forsikringen er accepteret af NEXT Forsikring Det er ikke altid, at vi kan acceptere en forsikring med det samme. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt med en forudgående besigtigelse, før vi kan acceptere f.eks. bygningsforsikringer. I perioden indtil du får svar på, om og på hvilke vilkår vi kan acceptere forsikringen, vil du oftest være dækket i dit nuværende selskab. Efter aftale med dig opsiger vi først dine nuværende forsikringer, når de er accepteret hos os. Hvis der ikke er tale om selskabsskift, men en nytegning hos os, har vi først accepteret forsikringen, når du modtager din police. Accepttidspunktet må ikke forveksles med ikrafttrædelsestidspunktet for forsikringen. Ikrafttrædelsestidspunktet kan nemlig godt ligge før eller efter accepttidspunktet. Afslag på tegning af en forsikring Hvis vi ikke kan acceptere at tegne en eller flere af de forsikringer, du ønsker at tegne, kan du efter anmodning få en begrundelse for det. Forsikringens løbetid Forsikringen gælder for et år ad gangen og bliver automatisk fornyet hvert år, medmindre forsikringen bliver opsagt af dig eller os. Der gælder særlige regler for opsigelse i de tilfælde, hvor du anmelder en skade. Reglerne for opsigelse er beskrevet i forsikringsbetingelserne.

4 Risikoændring Du er til enhver tid ansvarlig for at oplyse NEXT Forsikring om eventuelle risikoændringer, som kan have indflydelse på forsikringerne. Det kan fx være: - Flytning - Forøgelse af personer i husstanden - Ombygning/tilbygning - Ændring af boligens anvendelse, som fx ved ændring til erhvervsmæssig benyttelse - Ændret kilometerbehov - Ny beskæftigelse, ledighed, pensionering eller lignende Når vi har fået din besked om ændringerne, tager vi stilling til om og på hvilke vilkår, forsikringen kan fortsætte. Hvis NEXT Forsikring ikke får meddelelse, risikerer du at miste retten til erstatning helt eller delvist. For de berettigede ifølge samtlige adkomster og hæftelser, der er tinglyst på ejendommen (panthavere mv.), ophører selskabets ansvar dog med 14 dages varsel. Opsigelse Når du opsiger dine forsikringer i dit nuværende selskab, skal du være opmærksom på, at det koster et gebyr, med mindre du opsiger forsikringen til forsikringens hovedforfaldsdato. Hvis du har policer, der endnu ikke har været i kraft i et år, koster det et betragteligt gebyr at opsige på en anden dato end hovedforfaldsdatoen. Læs mere om gebyrer på Betalingsvilkår Hos NEXT Forsikring betales forsikringen altid forud og månedsvis. Samtidig med præmien opkræver vi eventuelle lovpligtige afgifter til staten. Du betaler enten dine forsikringer via BS (Betalingsservice) eller via betalingskort. Ved betaling via BS (Betalingsservice), registrerer NEXT Forsikring dine kontooplysninger. Ved betaling via kreditkort, registrerer og opbevarer en tredjemand, godkendt efter internationale sikkerhedsstandarder (PCI DSS Payment Card Industry Data Security Standard), de nødvendige betalingskort-oplysninger til brug for automatisk debitering af kundens betalingskort, på vegne af NEXT Forsikring. NEXT Forsikring gemmer dine indtastede kreditkort- eller kontooplysninger, således den månedlige betaling kan gennemføres. Derudover benyttes de angivne oplysninger ved tilkøb af nye forsikringer efterfølgende. Kunden har adgang til, at ændre i de angivne betalingsoplysninger, under betalingsfanen i kundens selvbetjening. Betalingen vil blive gennemført samtidig med eller tidligst muligt efter forsikringens ikrafttrædelse.

5 Din forsikring bliver opkrævet med oplysning om sidste rettidige betalingsdag. Bliver forsikringen ikke betalt rettidigt, sender NEXT Forsikring en rykkerskrivelse. For hver rykkerskrivelse, pålægges et gebyr. Gebyrets størrelse kan findes på Bliver beløbet ikke betalt inden for den frist, der står i rykkerskrivelsen, opsiger NEXT Forsikring forsikringen. Betaler du ikke præmien for en bygningsforsikring inden for den frist, der står i rykkerskrivelsen, kan NEXT Forsikring, efter retsplejeloven foretage udlæg uden dom for den del af præmien, som vedrører brandforsikringen på bygningen. For den øvrige del af bygningsforsikringen mister du retten til erstatning. Betalingsformen ændres samtidigt til årlig betaling. Betaler du ikke præmien for en motorkøretøjsforsikring inden for den frist, der står i rykkerskrivelsen, sletter vi forsikringen, og hvis køretøjet er registreret, underretter vi politiet med henblik på inddragelse af nummerpladerne. Derudover foretager vi registrering i Fællesregistret for Motorkøretøjsforsikring. Senest 8 dage før en betalingsoverførsel vil fakturaen være tilgængelig i din selvbetjening. Ændring af pris og vilkår Forsikringssummer, præmier og øvrige beløb, der er anført på policen eller i betingelserne, indeksreguleres i overensstemmelse med løntallet, som Danmarks Statistik offentliggør hvert år. For bilforsikringen sker reguleringen desuden på baggrund af Reparationsindekset, der udarbejdes af Autotaks. Der reguleres hvert år på baggrund af det foregående års indeks. Præmien reguleres 1. januar eller ved første forfald herefter. Personoplysninger og behandling af personoplysninger Kunder i NEXT Forsikring har krav på information om, hvordan kundeoplysninger behandles. Persondataloven bestemmer i 28, at selskabet som dataansvarlig skal stille følgende oplysninger til rådighed for enhver om samtlige behandlinger, som udføres for vedkommende: 1. Navn og adresse på den dataansvarlige og dennes repræsentant: Den dataansvarlige er: Databehandleren er: NEM Forsikring A/S, Adelgade 92, 8660 Skanderborg. NEXT Forsikring A/S, Danmarksvej 26, 8660 Skanderborg. 2. Behandlingens betegnelse og formål: Det overordnede formål med selskabets registreringer af oplysninger er at kunne udstede policer og behandle skader, samt overordnet at administrere selskabets kundeportefølje herunder at anvende oplysningerne til statistiske formål for at forbedre tariffer og produkter. I mindre omfang kan oplysningerne anvendes i markedsføringsøjemed, hvis selskabet skønner, at information om og tilbud om tegning af et nyt produkt skal videredistribueres til den samlede kundemasse eller dele heraf.

6 3. En beskrivelse af kategorierne af registrerede, og af de typer af oplysninger, der vedrører dem: I selskabet registreres følgende kategorier af juridiske personer: kunder, medforsikrede, begunstigede, skadelidte, skadevoldere, panthavere og reparatører. Fælles for de nævnte kategorier er, at selskabet registrerer oplysninger om cpr-/cvr-nummer, navn og adresse samt oplysninger om betalingsforhold. Oplysningerne benyttes ved opkrævning af præmier samt ved udbetaling af erstatninger m.v. Registrering af oplysninger af fortrolig karakter, herunder registrering af personlige og lægelige oplysninger, kan være påkrævet af hensyn til den sagsbehandling, der er nødvendig for at varetage kundens interesse. Dette gælder særligt ved behandling af sager, hvori indgår personskade. Registrering af oplysninger af denne art sker kun i et omfang, der er påkrævet for opgavens korrekte udførelse og kun mod kundens udtrykkelige og informerede samtykke. Et samtykke kan tilbagekaldes til enhver tid, kunden måtte ønske det, men tilbagekaldelse af samtykke kan medføre, at det ikke vil være muligt for selskabet at udføre den nødvendige sagsbehandling. 4. Modtagere, eller kategorier af modtagere, som oplysningerne overføres til: Selskabet overfører og opbevarer oplysningerne i overensstemmelse med gældende lovgivning. For at kunne opfylde aftaler med kunder, primært om elektronisk (automatisk) betaling, videregiver selskabet de oplysninger om kunderne, som er nødvendige for at kunne identificere kunden og gennemføre betalingsaftalen, ligesom data i nogle tilfælde overføres til tredjemand til beregning af statistiske konsekvenser mv. Disse data slettes af tredjemand efter endt brug. Derudover videregiver selskabet oplysninger til offentlige myndigheder i det omfang, dette måtte være foreskrevet i den gældende lovgivning, eksempelvis i medfør af skattekontrolloven. Det følger blandt andet af lovgivningen, at selskabet skal oplyse om udbetalte renter af forsikringserstatninger. Som supplement til de anførte lovbefalede oplysninger skal vi meddele: At du, med de begrænsninger, der ligger i persondataloven, har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger om dig vi behandler. At du kan kræve fejlagtige oplysninger berigtiget, så vi altid har de rigtige oplysninger om eksempelvis adresse m.v. Dette er både i din og vores interesse. At du til enhver tid kan meddele os, at du ikke ønsker at modtaget markedsføringsmateriale fra os. Du kan, hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger, klage til: Datatilsynet, Borgergade 28, København K Indsigtsret

7 Alle kunder har mulighed for, efter gældende regler, at få indsigt i, hvilke oplysninger NEXT Forsikring har registreret, herunder hvilke typer af oplysninger der kan videregives, til hvilket formål videregivelsen kan ske, samt hvem der kan modtage oplysningerne. Ønskes oplysningerne på skrift kan NEXT Forsikring opkræve et gebyr. Nemkonto Da der sker en elektronisk udveksling af Nemkonto-nr. og cpr. nr. mellem NEXT Forsikring og Nemkontosystemet, skal vi ifølge Persondataloven oplyse om følgende: Det er KMD A/S, der administrerer Nemkonto-systemet på vegne af Økonomistyrelsen. Når NEXT Forsikring fremsender en betalingsmeddelelse og et cpr. nr. via Betalingsservice til KMD A/S. anvendes cpr. nr. kun til at identificere det Nemkonto-nr., som returneres til Betalingsservice, hvorefter betalingen gennemføres til Nemkontoen. Garantifond Vores risikobærer NEM Forsikring er underlagt tilsyn af Finanstilsynet og er tilsluttet Garantifonden for skadesforsikringsselskaber. Klagemulighed Hvis du har en klage, skal du først kontakte den klageansvarlige hos NEXT Forsikring du kan finde nærmere information om den klageansvarlige på Du kan enten sende din klage via til eller til vores fysiske adresse, Danmarksvej 26, 8660 Skanderborg. Hvis konflikten ikke kan løses efter henvendelse til selskabets klageansvarlige, kan du som privatkunde gå videre med din klage til Ankenævnet for Forsikring: Ankenævnet for Forsikring Anker Heegaards Gade 2 Postbox København V Tlf.: Du kan enten sende klagen til Ankenævnet på et særligt klageskema, eller du kan anmelde klagen direkte på ankenævnets hjemmeside, Det koster et mindre gebyr. Gebyret bliver betalt tilbage, hvis du får helt eller delvist medhold i klagen, hvis klagen bliver afvist, eller hvis du selv tilbagekalder klagen. Klageskema og girokort til betaling af gebyr kan fås hos os eller hos Ankenævnet det letteste er at hente det på Ankenævnets hjemmeside: Selvom du klager til Ankenævnet for Forsikring, har du stadig mulighed for, at gå til domstolene efterfølgende, hvis du ikke er enig i sagens afgørelse.

8 Juridiske oplysninger NEXT Forsikring er beliggende Danmarksvej 26, 8660 Skanderborg og driver hovedaktivitet med salg af forsikringer. NEM Forsikring A/S, beliggende Adelgade 92, 8660 Skanderborg, ejer over 10 % af NEXT Forsikring og NEXT Forsikring har indgået en aftale med NEM Forsikring A/S, som er risikobærer på alle forsikringsprodukter. NEXT Forsikrings cvr-nummer er og NEXT Forsikring er registreret som agent under NEM Forsikring A/S hos F&P, se

Marsh privatforsikring Adelgade 92 DK-8660 Skanderborg Telefon CVR nr

Marsh privatforsikring Adelgade 92 DK-8660 Skanderborg Telefon CVR nr Nyttig information Adelgade 92 DK-8660 Skanderborg Telefon +45 69 15 44 77 mail@marshprivat.dk CVR nr. 34 48 87 97 Nyttig information ved køb af forsikringer hos Fuldmagt Når du indgår aftale om køb af

Læs mere

Aros Knallertansvarsforsikring Forsikringsbetingelser M46-01. Indholdsfortegnelse. For private forsikringer gælder følgende:

Aros Knallertansvarsforsikring Forsikringsbetingelser M46-01. Indholdsfortegnelse. For private forsikringer gælder følgende: Familiens bedste forsikringsselskab Aros Knallertansvarsforsikring Forsikringsbetingelser M46-01 Forsikringsaftalen med Aros Forsikring udgøres af policen, eventuelle policetillæg og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER FOR RESTGÆLDSFORSIKRING TEGNET I NYKREDIT LIVSFORSIKRING A/S

FORSIKRINGSBETINGELSER FOR RESTGÆLDSFORSIKRING TEGNET I NYKREDIT LIVSFORSIKRING A/S FORSIKRINGSBETINGELSER FOR RESTGÆLDSFORSIKRING TEGNET I NYKREDIT LIVSFORSIKRING A/S 1. Personkreds Forsikringen kan tegnes af realkreditkunder i Nykredit A/S. Kunden skal være fyldt 18 år, men endnu ikke

Læs mere

Vilkår for Hund 09-2 August 2009

Vilkår for Hund 09-2 August 2009 Vilkår for Hund 09-2 August 2009 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge Forsikringsaftalelovens 34 i, kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelses fristen er

Læs mere

Betingelser nr. 32-3 Hundeansvarsforsikring

Betingelser nr. 32-3 Hundeansvarsforsikring Betingelser nr. 32-3 Hundeansvarsforsikring Fortrydelsesret Du kan fortryde den indgåede aftale efter forsikringsaftalelovens 34i. Fortrydelsesfristen Fortrydelsesfristen er altid 14 dage. Fortrydelsesfristens

Læs mere

Marsh privatforsikring Adelgade 92 DK-8660 Skanderborg Telefon CVR nr

Marsh privatforsikring Adelgade 92 DK-8660 Skanderborg Telefon CVR nr Nyttig information Adelgade 92 DK-8660 Skanderborg Telefon +45 69 15 44 77 mail@marshprivat.dk CVR nr. 34 48 87 97 Nyttig information ved køb af forsikringer hos Fuldmagt Når du indgår aftale om køb af

Læs mere

Vilkår for Hund 09-3 August 2009

Vilkår for Hund 09-3 August 2009 Vilkår for Hund 09-3 August 2009 Fortrydelsesret Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i, kan du fortryde, at du har købt forsikringen. Hvis du fortryder købet, er det ikke bindende for dig. Fortrydelsesretten

Læs mere

Hundeforsikring. Forsikringsbetingelser 2150002

Hundeforsikring. Forsikringsbetingelser 2150002 Hundeforsikring Forsikringsbetingelser 2150002 Gælder fra juni 2010 Indholdsfortegnelse 1. Fællesbetingelser for hundeforsikring afsnit 1-16 Side 3 2. Lovpligtig hundeansvar afsnit 17-19 Side 6 3. Fortrydelsesret

Læs mere

Vilkår for betalingskonti til privatkunder Gældende fra 1. november 2009

Vilkår for betalingskonti til privatkunder Gældende fra 1. november 2009 Vilkår for betalingskonti til privatkunder Gældende fra 1. november 2009 Nordea Finans Danmark A/S, CVR-nr. 89805910, København Nordea Finans Danmarks vilkår for betalingskonti til privatkunder Vilkår

Læs mere

DFA/Indigo gruppelivsvilkår 2016

DFA/Indigo gruppelivsvilkår 2016 I tilslutning til dansk forsikringsaftalelov m.v. Indholdsfortegnelse 1. Indtrædelse 2. Udbetaling ved død 3. Medforsikret ægtefælle 4. Ægteskabslignende forhold 5. Skatte- og afgiftsforhold 6. Undtagen

Læs mere

Knallertforsikring. Forsikringsbetingelser 1112 003

Knallertforsikring. Forsikringsbetingelser 1112 003 Knallertforsikring Forsikringsbetingelser 1112 003 Gælder fra maj 2013 Indholdsfortegnelse 1. Fællesbetingelser afsnit 1-15 Side 3 2. Ansvarsdækning afsnit 16-18 Side 6 3. Når skaden sker afsnit 19 Side

Læs mere

Patientforsikring. Forsikringsbetingelser R350141

Patientforsikring. Forsikringsbetingelser R350141 Patientforsikring Forsikringsbetingelser R350141 Gælder fra august 2014 Indholdsfortegnelse 1. Fællesbetingelser afsnit 1-12 Side 3 2. Patient afsnit 13-14 Side 6 3. Erstatningsregler afsnit 15-16 Side

Læs mere

Hundeforsikring. Forsikringsbetingelser version 01-02. Administration ProSam Forsikring Agentur A/S Vestervænget 6, 8381 Tilst

Hundeforsikring. Forsikringsbetingelser version 01-02. Administration ProSam Forsikring Agentur A/S Vestervænget 6, 8381 Tilst Hundeforsikring Forsikringsbetingelser version 01-02 JULI 2012 Administration Vestervænget 6, 8381 Tilst Telefon: 70 228 448 Email: mail@prosam.dk Web: prosam.dk Cover underwritten 100% by Qudos Insurance

Læs mere

Fortrydelsesret. Andre oplysninger

Fortrydelsesret. Andre oplysninger Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelsesfristen er 14 dage, når du har modtaget policen

Læs mere

Forsikringsbetingelser for

Forsikringsbetingelser for Gjensidige Forsikring Otto Mønsteds Plads 11 DK-1563 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring

Læs mere

Vilkår for tophjælp fritidshus

Vilkår for tophjælp fritidshus DF20003-4 Oktober 2015 Vilkår for tophjælp fritidshus - en del af Topdanmark Danske Forsikring A/S Vilkår for Tophjælp fritidshus DF20003-4 Oktober 2015 2 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din

Læs mere

HUNDEANSVARSFORSIKRING

HUNDEANSVARSFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER Yderligere oplysninger Yderligere oplysninger om dækningerne på denne forsikring kan fås på www.first.dk, www.forsikringsoplysningen.dk eller www.ankeforsikring.dk. Aftalegrundlag

Læs mere

Betingelser for Hundeansvarsforsikring. Betingelser nr januar 2018

Betingelser for Hundeansvarsforsikring. Betingelser nr januar 2018 Betingelser for Hundeansvarsforsikring Betingelser nr. 66 - januar 2018 Aftalegrundlaget Din hundeansvarsforsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Betingelser for Hundeansvarsforsikring. Gældende pr. 1. januar 2017

Betingelser for Hundeansvarsforsikring. Gældende pr. 1. januar 2017 Betingelser for Hundeansvarsforsikring Gældende pr. 1. januar 2017 Aftalegrundlaget Din hundeansvarsforsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Arbejdsskade forsikring

Arbejdsskade forsikring Forsikringsbetingelser af september 2012 Arbejdsskade forsikring Forsikringsbetingelser R365 121 Indholdsfortegnelse Side 3 Fællesbetingelser Afsnit 1-12 Side 6 Arbejdsskade Afsnit 13 Side 7 Ordforklaringer

Læs mere

Forsikringsbetingelser for Hundeforsikring

Forsikringsbetingelser for Hundeforsikring Forsikringsbetingelser for Hundeforsikring Indholdsfortegnelse for Hundeforsikring 1. Fællesbestemmelser 1.1. Hvornår skal præmien m.m. betales? 1.2. Hvordan indeksreguleres forsikringssummer og præmie?

Læs mere

Betingelser for Alka Tank&Tjen.

Betingelser for Alka Tank&Tjen. Betingelser for Alka Tank&Tjen. Forbrugere Gælder fra 17. maj 2016 Indledning Alka Tank&Tjen er en mobil app fra Alka Forsikring (herefter benævnt Alka), der kan downloades til mobile enheder med ios og

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER DYREFORSIKRING

FORSIKRINGSBETINGELSER DYREFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER DYREFORSIKRING Fordi venskab betyder alt ETU Forsikring A/S Hærvejen 8 6230 Rødekro www.etuforsikring.dk Forsikringsbetingelser nr.: 01-2010-DYR 1 Aftalegrundlag Forsikringsaftalen

Læs mere

Forsikringsbetingelser. for. Hundeforsikring

Forsikringsbetingelser. for. Hundeforsikring Forsikringsbetingelser for Hundeforsikring MINFORSIKRING Strandgade 4C 1401 København K Tlf. 70 27 70 76 Cvr.nr. 30351894 minforsikring@aon.dk www.minforsikring.dk 100% coverholder for Alpha Insurance

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER Hundeansvar - version

FORSIKRINGSBETINGELSER Hundeansvar - version FORSIKRINGSBETINGELSER Hundeansvar - version 10-12-01 PROSAMFORSIKRING Agentur A/S Vestervænget 6, 8381 Tilst Telefon: 70 22 84 48 E-mail: mail@prosam.dk Web: prosam.dk COVER UNDERWRITTEN 100% BY Qudos

Læs mere

Marsh privatforsikring Adelgade 92 DK-8660 Skanderborg Telefon CVR nr

Marsh privatforsikring Adelgade 92 DK-8660 Skanderborg Telefon CVR nr Nyttig information Adelgade 92 DK-8660 Skanderborg Telefon +45 69 15 44 77 mail@marshprivat.dk CVR nr. 34 48 87 97 Nyttig information ved køb af forsikringer hos Indledning Bekendtgørelsen om god skik

Læs mere

VILKÅR FOR NETBANKFORSIKRING (02/11)

VILKÅR FOR NETBANKFORSIKRING (02/11) Ord og begreber markeret med * i vilkårene er nævnt i alfabetisk orden i Ordforklaringen. Ordforklaringen skal betragtes som en del af vilkårene. Hvis samme ord eller begreb anvendes flere gange i samme

Læs mere

DF20123-3 December 2013. Vilkår for Tophjælp bil

DF20123-3 December 2013. Vilkår for Tophjælp bil DF20123-3 December 2013 Vilkår for Tophjælp bil Danske Forsikring A/S Vilkår for Tophjælp bil DF20123-3 December 2013 2 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens

Læs mere

hundeforsikring Version 2150002

hundeforsikring Version 2150002 hundeforsikring Version 2150002 Forsikringsvilkår af maj 2012 Indholdsfortegnelse Side 3 Fællesbetingelser for hundeforsikring Afsnit 1-16 Side 6 Lovpligtig hundeansvar Afsnit 17-19 2 Vilkår Nykredit Forsikring

Læs mere

2013-7. Vejledning om mulighederne for genoptagelse efter såvel lovbestemte som ulovbestemte regler. 10. april 2013

2013-7. Vejledning om mulighederne for genoptagelse efter såvel lovbestemte som ulovbestemte regler. 10. april 2013 2013-7 Vejledning om mulighederne for genoptagelse efter såvel lovbestemte som ulovbestemte regler Ombudsmanden rejste af egen drift en sag om arbejdsskademyndighedernes vejledning om mulighederne for

Læs mere

LØNSIKRING. Forsikringsvilkår LØN - 010110

LØNSIKRING. Forsikringsvilkår LØN - 010110 LØNSIKRING Forsikringsvilkår LØN - 010110 Indholdsfortegnelse Vilkår nr.: LØN 010110 Emner Side Din forsikring omfatter 3-4 Undtagelser situationer, der ikke er omfattet af forsikringen 5 Sådan behandler

Læs mere

FAKTA OM FORSIKRING - alt det med småt

FAKTA OM FORSIKRING - alt det med småt - alt det med småt Her har du mulighed for at læse om hvilke forsikringer du kan vælge samt regler om oplysningspligt og fortrydelsesret m.v. FAKTA OM FORSIKRING - alt det med småt Her har du mulighed

Læs mere

Nyttig information. Februar 2010

Nyttig information. Februar 2010 Nyttig information Februar 2010 Bornholms Brandforsikring A/S Tornegade 8 3700 Rønne www.bornholmsbrand.dk info@bornbrand.dk CVR: 15 46 59 72 2 Nyttig information Indholdsfortegnelse Afslag på tegning

Læs mere

Vejle Brand. Beskrivelse af god skik. For. Privatforsikringer

Vejle Brand. Beskrivelse af god skik. For. Privatforsikringer Vejle Brand Beskrivelse af god skik For Privatforsikringer 1 Indholdsfortegnelse: Side: Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Velkommen i Vejle Brand... 4 Et gensidigt forsikringsselskab... 4 Værd at

Læs mere

Danbolig Stenløse/Ølstykke A/S 10. januar Sælgeransvar pris kr Indeks

Danbolig Stenløse/Ølstykke A/S 10. januar Sælgeransvar pris kr Indeks Danbolig Stenløse/Ølstykke A/S 10. januar 2017 Stenløse Egedal Centret 25 3660 Stenløse Tilbud om forsikring På baggrund af dine oplysninger følger her tilbud på den forsikring, du har efterspurgt: pris

Læs mere

Sundhedssikring. Aftale om. Ind- og udtrædelse. mellem. Firmanavn Adresse Postnr. / By Cvr-nr. (i det følgende kaldet arbejdsgiveren)

Sundhedssikring. Aftale om. Ind- og udtrædelse. mellem. Firmanavn Adresse Postnr. / By Cvr-nr. (i det følgende kaldet arbejdsgiveren) Aftale om Sundhedssikring Tegnernr.: Kundenr.: Aftalenr.: mellem Firmanavn Adresse Postnr. / By Cvr-nr. (i det følgende kaldet arbejdsgiveren) og Topdanmark Livsforsikring A/S Borupvang 4, 2750 Ballerup

Læs mere

Betingelser. Kontopension. Nr Alm Brand LIV & PENSION. Midtermolen København Ø Telefon almbrand.dk.

Betingelser. Kontopension. Nr Alm Brand LIV & PENSION. Midtermolen København Ø Telefon almbrand.dk. Alm Brand LIV & PENSION Midtermolen 7 2100 København Ø Telefon 35 47 75 20 almbrand.dk Side 1 af 6 Betingelser Nr. 5401 Indholdsfortegnelse Side 2 af 6 Det fremgår af dækningsoversigten, hvad forsikringen

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER. for. FRIVILLIG GRUPPELIVSFORSIKRING (fsp) AP PENSION LIVSFORSIKRINGSAKTIESELSKAB (AP PENSION)

FORSIKRINGSBETINGELSER. for. FRIVILLIG GRUPPELIVSFORSIKRING (fsp) AP PENSION LIVSFORSIKRINGSAKTIESELSKAB (AP PENSION) FORSIKRINGSBETINGELSER for FRIVILLIG GRUPPELIVSFORSIKRING (fsp) i AP PENSION LIVSFORSIKRINGSAKTIESELSKAB (AP PENSION) INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning til forsikringsbetingelserne 1 Indtrædelse 2 Udbetaling

Læs mere

TILLÆGSVILKÅR FOR TELMORE PLAY. Juni 2016

TILLÆGSVILKÅR FOR TELMORE PLAY. Juni 2016 TILLÆGSVILKÅR FOR TELMORE PLAY Juni 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Tillægsaftalen...3 1.A. Elektronisk kommunikation...3 2. Brug af TELMORE Play...3 3. Betaling...4 4. Personoplysninger...4 5. Forbud mod

Læs mere

SÆLGERANSVARSFORSIKRING TIL LEJLIGHEDER VERSION

SÆLGERANSVARSFORSIKRING TIL LEJLIGHEDER VERSION SÆLGERANSVARSFORSIKRING TIL LEJLIGHEDER VERSION 2541002 Forsikringsvilkår af januar 2017 Indholdsfortegnelse Side 3 Generelle betingelser Afsnit 1-11 Side 4 Sælgeransvarsdækning Afsnit 12-17 Side 5 Fortrydelsesret

Læs mere

Forsikringsbetingelser for Hundeansvarsforsikring

Forsikringsbetingelser for Hundeansvarsforsikring Forsikringsbetingelser for Hundeansvarsforsikring Forsikringsbetingelser nr. 7914 Gælder fra 01.10.1991 TJM 90357-8 (01.13) Ramsingsvej 28A 2500 Valby Tlf 70 33 28 28 Fax 44 20 66 28 tjm@tryg.dk www.tjm-forsikring.dk

Læs mere

Forsikringsvilkår. for. Hundeforsikring

Forsikringsvilkår. for. Hundeforsikring Forsikringsvilkår for Hundeforsikring Selandia Forsikring Assurance Agentur A/S - et selskab I Nordisk Forsikrings Agentur A/S Automatikvej 1 2860 Søborg Tlf. 33 33 74 90 Cvr.nr. 33386079 info@selandiaforsikring.dk

Læs mere

Borgerrådgiverens hovedopgave er først og fremmest dialog med borgerne i konkrete sager en mediatorrolle, hvor det handler om at:

Borgerrådgiverens hovedopgave er først og fremmest dialog med borgerne i konkrete sager en mediatorrolle, hvor det handler om at: BORGER RÅDGIVEREN Det kan du bruge borgerrådgiveren til Er du utilfreds med behandlingen af din sag i Hvidovre Kommune eller med kommunens behandling af dig, kan du henvende dig til borgerrådgiveren. Borgerrådgiverens

Læs mere

Betingelsesnummer: ABD Tryghedspakke 1.1

Betingelsesnummer: ABD Tryghedspakke 1.1 GLASFORSIKRING OG LÅNEBIL Betingelsesnummer: ABD Tryghedspakke 1.1 MONDUX ASSURANCE AGENTUR A/S 1 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde dit køb af private forsikringer, men vilkårene afhænger af hvordan

Læs mere

Betingelser for Hundeansvarsforsikring. Betingelser nr januar 2019

Betingelser for Hundeansvarsforsikring. Betingelser nr januar 2019 Betingelser for Hundeansvarsforsikring Betingelser nr. 66 - januar 2019 Indholdsfortegnelse Aftalegrundlaget... 3 1. Hvem er forsikret?... 4 2. Hvor dækker forsikringen?... 4 3. Hvilke dækninger har forsikringen?...

Læs mere

VILKÅR FOR SHITSTORMFORSIKRING

VILKÅR FOR SHITSTORMFORSIKRING DF20453-1 Januar 2016 VILKÅR FOR SHITSTORMFORSIKRING - en del af Topdanmark Danske Forsikring A/S Vilkår for Shitstormforsikring DF20453-1 Januar 2016 2 Indholdsfortegnelse 1. Sikrede...3 2. Dækningsomfang...3

Læs mere

Knallertforsikring. Forsikringsbetingelser

Knallertforsikring. Forsikringsbetingelser Knallertforsikring Forsikringsbetingelser 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 FORSIKRINGENS OMFANG... 4 1.0 SIKREDE PERSONER...4 2.0 DÆKNINGSOMRÅDE...4 3.0 HVAD DÆKKER FORSIKRINGEN?...4 4.0 DÆKNINGSSUMMER...4

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 8. december 2015 blev der i sag 306 2015-4061 AA mod Ejendomsmægler Anne-Marie Eybye [Adresse] [By] afsagt sålydende Kendelse Ved e-mail af 31. marts 2015 har AA indbragt ejendomsmægler Anne-Marie

Læs mere

Dyr. Dyreforsikring Forsikringsbetingelser DYR. ETU Forsikring A/S

Dyr. Dyreforsikring Forsikringsbetingelser DYR. ETU Forsikring A/S Dyr Dyreforsikring Forsikringsbetingelser - 01-2010-DYR ETU Forsikring A/S Aftalegrundlag Forsikringsaftalen med ETU Forsikring A/S udgøres af policen, eventuelle policetillæg og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Bekendtgørelse om forbrugerbeskyttelse i medfør af lov om elforsyning 1)

Bekendtgørelse om forbrugerbeskyttelse i medfør af lov om elforsyning 1) BEK nr 196 af 27/02/2013 (Historisk) Udskriftsdato: 1. oktober 2016 Ministerium: Klima-, Energi- og Bygningsministeriet Journalnummer: Klima-, Energi- og Bygningsmin., Energistyrelsen, j.nr. 2203/1190-0134

Læs mere

Sælgeransvarsforsikring til lejligheder. Forsikringsbetingelser

Sælgeransvarsforsikring til lejligheder. Forsikringsbetingelser Sælgeransvarsforsikring til lejligheder Forsikringsbetingelser 2541002 Gælder fra januar 2019 Indholdsfortegnelse 1. Fællesbetingelser afsnit 1-11 Side 3 2. Sælgeransvarsdækning afsnit 12-16 Side 5 3.

Læs mere

Hundeansvarsforsikring. Forsikringsbetingelser

Hundeansvarsforsikring. Forsikringsbetingelser Hundeansvarsforsikring Forsikringsbetingelser 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 - FORSIKRINGENS OMFANG... 4 1.0 SIKREDE PERSONER...4 2.0 DÆKNINGSOMRÅDE...4 3.0 HVAD DÆKKER FORSIKRINGEN?...4 4.0 DÆKNINGSSUMMER...4

Læs mere

Hundeforsikring Forsikringsvilkår 01-1

Hundeforsikring Forsikringsvilkår 01-1 Hundeforsikring Forsikringsvilkår 01-1 Forsikringsvilkår 1 Fortrydelsesret Gælder alene for private forbrugerforsikringer Fortrydelsesret ved nytegning af forsikring Vi skal oplyse følgende i henhold til

Læs mere

Låneaftale Lånenummer: L DanskNet A/S Markedsgade Holbæk CVR-nr.:

Låneaftale Lånenummer: L DanskNet A/S Markedsgade Holbæk CVR-nr.: Låneaftale Lånenummer: L-10091234 DanskNet A/S Markedsgade 8 4300 Holbæk CVR-nr.: 25945697 Låntagers navn Anders Andersen Låntagers adresse Andersensvej 123, 1234 Andersby Låntagers personnummer 123456-1234

Læs mere

Hundeansvarsforsikring. Forsikringsbetingelser

Hundeansvarsforsikring. Forsikringsbetingelser Hundeansvarsforsikring Forsikringsbetingelser 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 - HUNDEANSVAR FORSIKRINGENS OMFANG... 1.0 SIKREDE PERSONER... 2.0 DÆKNINGSOMRÅDE... 3.0 HVAD DÆKKER FORSIKRINGEN?... 4.0 DÆKNINGSSUMMER...

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 9. september 2015

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 9. september 2015 HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 9. september 2015 Sag 83/2014 (1. afdeling) Holbæk Kommune (advokat Steen Marslew) mod GF Forsikring A/S (advokat Nicolai Mailund Clan) I tidligere instanser er afsagt

Læs mere

Sælgeransvarsforsikring. Almindelige forsikringsbetingelser nr. DBF

Sælgeransvarsforsikring. Almindelige forsikringsbetingelser nr. DBF Sælgeransvarsforsikring Almindelige forsikringsbetingelser nr. DBF.19.1.19 Indhold 1. Sikrede 2. Forsikringens dækningsomfang 3. Betingelser for dækning 4. Hvilke forhold er dækket 5. Anmeldelse af skaden

Læs mere

Abonnementsvilkår for Mofibo hos YouSee. Maj 2014

Abonnementsvilkår for Mofibo hos YouSee. Maj 2014 Abonnementsvilkår for Mofibo hos YouSee Maj 2014 Indholdsfortegnelse Abonnementsaftale for Mofibo 1. Tillægsaftalen 4 2. Aftalens parter 4 3. Brug af Mofibo-tjenesten 4 4. Priser 5 5. Betaling 5 6. Personoplysninger

Læs mere

Betingelser nr. 12-2 Knallertforsikring

Betingelser nr. 12-2 Knallertforsikring Betingelser nr. 12-2 Knallertforsikring Fortrydelsesret Du kan fortryde den indgåede aftale efter forsikringsaftalelovens 34i. Fortrydelsesfristen Fortrydelsesfristen er altid 14 dage. Fortrydelsesfristens

Læs mere

Aros Knallertansvarsforsikring Forsikringsbetingelser M Indholdsfortegnelse. For private forsikringer gælder følgende:

Aros Knallertansvarsforsikring Forsikringsbetingelser M Indholdsfortegnelse. For private forsikringer gælder følgende: Aros Knallertansvarsforsikring Forsikringsbetingelser M46-01 Forsikringsaftalen med Aros Forsikring udgøres af policen, eventuelle policetillæg og forsikringsbetingelserne. For forsikringen gælder endvidere

Læs mere

Betingelser nr. 37-1 Id-sikring

Betingelser nr. 37-1 Id-sikring Betingelser nr. 37-1 Id-sikring Indhold Disse betingelser er et tillæg til din indboforsikring.... Side 1. Hvem er dækket... 3 2. Forsikringens varighed... 3 3. Selvrisiko... 3 4. Hvad dækker id-sikring...

Læs mere

Forsikringsbetingelser

Forsikringsbetingelser DAGPENGE + Forsikringsbetingelser Dag-2 Gældende fra 01.02.2016 Forsikringsbetingelser PenSam Forsikring A/S Jørgen Knudsens Vej 2 3520 Farum Telefon 44 39 39 99 forsikring@pensam.dk www.pensam.dk/forsikring

Læs mere

Låneaftale Lånenummer: L Dansk Net A/S Markedsgade Holbæk CVR-nr.:

Låneaftale Lånenummer: L Dansk Net A/S Markedsgade Holbæk CVR-nr.: Låntagers navn Låntagers adresse Låntagers personnummer Låntagers e-mailadresse Låntagers mobilnummer Låneaftale Lånenummer: L- 10010000 Dansk Net A/S Markedsgade 8 4300 Holbæk CVR-nr.: 25945697 Ovennævnte

Læs mere

Hundeforsikring Forsikringsvilkår 01-1

Hundeforsikring Forsikringsvilkår 01-1 Hundeforsikring Forsikringsvilkår 01-1 Fortrydelsesret Gælder alene for private forbrugerforsikringer Fortrydelsesret ved nytegning af forsikring Vi skal oplyse følgende i henhold til forsikringsaftalelovens

Læs mere

Fællesvilkår for Erhvervs forsikringer

Fællesvilkår for Erhvervs forsikringer DF20900-2 Oktober 2015 Fællesvilkår for Erhvervs forsikringer - en del af Topdanmark Generelle oplysninger Aftalen er indgået med Danske Forsikring A/S, i det følgende kaldet Danske Forsikring. Personoplysninger

Læs mere

Forsikringsbetingelser for Knallert-forsikring

Forsikringsbetingelser for Knallert-forsikring Forsikringsbetingelser for Knallert-forsikring 14.09.2011 Indholdsfortegnelse for Knallert-forsikring 1. Fællesbestemmelser 1.1. Hvem er dækket? 1.2. Hvad skal du gøre, hvis du kommer ud for en skade?

Læs mere

Rammeaftale. provision og bonusløn. mellem. Tele Danmark A/S. AC-organisationerne

Rammeaftale. provision og bonusløn. mellem. Tele Danmark A/S. AC-organisationerne Rammeaftale om provision og bonusløn mellem Tele Danmark A/S og AC-organisationerne Denne rammeaftale vedrører aftaler, der fastlægger en variabel løndel i forhold til den enkelte medarbejder på grundlag

Læs mere

Samarbejdsaftale. mellem. Finanstilsynet (Danmark) Tryggingareftirliti (Færøerne)

Samarbejdsaftale. mellem. Finanstilsynet (Danmark) Tryggingareftirliti (Færøerne) Samarbejdsaftale mellem Finanstilsynet (Danmark) og Tryggingareftirliti (Færøerne) Juli 2010 Vedrørende udøvelse af skadesforsikringsvirksomhed i form af grænseoverskridende tjenesteydelsesvirksomhed og

Læs mere

Beskyt familiens økonomi, hvis du dør eller bliver for syg til at arbejde. Livsforsikring. Forsikringsbetingelser

Beskyt familiens økonomi, hvis du dør eller bliver for syg til at arbejde. Livsforsikring. Forsikringsbetingelser Beskyt familiens økonomi, hvis du dør eller bliver for syg til at arbejde Livsforsikring AFSNIT 1. FÆLLES BESTEMMELSER 1. FORSIKRINGEN Stk. 1. Livsforsikring er oprettet på grundlag af aftale mellem nærpension

Læs mere

Afbestillingsforsikring - Rejse Betingelser nr. 50001

Afbestillingsforsikring - Rejse Betingelser nr. 50001 Europæiske ERV Frederiksberg Allé 3 CVR nr : 62940514 Afbestillingsforsikring - Rejse Betingelser nr. 50001 Telefon 33 25 25 25 www.erv.dk Gældende fra den 1. september 2016 Indholdsfortegnelse Kontakt

Læs mere

G E N E R E L L E R E G L E R F O R D E B I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E P R. 1. N O V E M B E R 2 0 0 9

G E N E R E L L E R E G L E R F O R D E B I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E P R. 1. N O V E M B E R 2 0 0 9 G E N E R E L L E R E G L E R F O R D E B I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E P R. 1. N O V E M B E R 2 0 0 9 Her kan du læse de regler, der gælder for debitorer i Betalingsservice. 1 Hvad er

Læs mere

2.2 Ændringer og tillæg. Ændringer af og tillæg til Aftalegrundlaget er kun gældende, hvis parterne har aftalt dem skriftligt.

2.2 Ændringer og tillæg. Ændringer af og tillæg til Aftalegrundlaget er kun gældende, hvis parterne har aftalt dem skriftligt. Salgs- og leveringsbetingelser for Dynamic Venues ApS serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler

Læs mere

SÆLGERANSVARSFORSIKRING VERSION

SÆLGERANSVARSFORSIKRING VERSION SÆLGERANSVARSFORSIKRING VERSION 2432008 Forsikringsvilkår af januar 2017 Indholdsfortegnelse Side 3 Fællesbetingelser Afsnit 1-11 Side 4 Sælgeransvarsdækning Afsnit 12-16 Side 5 Fortrydelsesret 2 Vilkår

Læs mere

Vejledning til rapport om udbud af spil 1/5

Vejledning til rapport om udbud af spil 1/5 Vejledning til rapport om udbud af spil 1/5 Generelt Rapporten skal udarbejdes i henhold til 43, stk. 1 i lov om spil, og skal redegøre for, om indehavere af tilladelse til at udbyde online væddemål og/eller

Læs mere

LANDSRETSDOM OM PRINCIPPER FOR BEGÆRING OG ACCEPT AF FORSIKRING

LANDSRETSDOM OM PRINCIPPER FOR BEGÆRING OG ACCEPT AF FORSIKRING 28. FEBRUAR 2013 LANDSRETSDOM OM PRINCIPPER FOR BEGÆRING OG ACCEPT AF FORSIKRING I en sag om pensionsforsikring har Østre Landsret taget stilling til principper vedrørende tilbud og accept om antagelse

Læs mere

Ny police til Motorhistorisk Samråd

Ny police til Motorhistorisk Samråd ALM. BRAND Servicecenter Erhverv Ny Østergade 9 4000 Roskilde Telefon 33 30 60 00 Telefax 57 66 62 04 www.almbrand.dk DDFDATFDDFFTDFTTDFTTTFAFFDFADDTDFDFFTFFTAFADAFAATFFDFTTTFTDTFFFFFF Motorhistorisk Samråd

Læs mere

Sælgeransvarsforsikring. Forsikringsbetingelser

Sælgeransvarsforsikring. Forsikringsbetingelser Sælgeransvarsforsikring Forsikringsbetingelser 2432008 Gælder fra maj 2012 Indholdsfortegnelse 1. Fællesbetingelser afsnit 1-11 Side 3 2. Sælgeransvarsdækning afsnit 12-16 Side 5 3. Fortrydelsesret Side

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER I tilslutning til dansk forsikringsaftalelov m.v.

FORSIKRINGSBETINGELSER I tilslutning til dansk forsikringsaftalelov m.v. Knallert/EU-knallert Version 1-2010 FORSIKRINGSBETINGELSER I tilslutning til dansk forsikringsaftalelov m.v. Forsikringen omfatter en af følgende dækninger, når det fremgår af policen: A. Ansvarsforsikring

Læs mere

Forsikringsbetingelser i Danica Pension

Forsikringsbetingelser i Danica Pension Side 1 Almindelige forsikringsbetingelser Nr. 110-78 Indhold Anmeldelse - Sådan gør du, når du skal have udbetalt en dækning Dækninger - Dækning ved tab af erhvervsevne Præmie, udbetaling og omkostninger

Læs mere

2014-15. Kommune kunne ikke undtage oplysninger om en forpagtningsafgifts størrelse samt beregningen heraf fra aktindsigt. 2.

2014-15. Kommune kunne ikke undtage oplysninger om en forpagtningsafgifts størrelse samt beregningen heraf fra aktindsigt. 2. 2014-15 Kommune kunne ikke undtage oplysninger om en forpagtningsafgifts størrelse samt beregningen heraf fra aktindsigt En journalist klagede til ombudsmanden over, at Nordfyns Kommune i medfør af offentlighedslovens

Læs mere

Vejledning for klage over en prøve ved Det Sundhedsfaglige Hovedområde, UCN

Vejledning for klage over en prøve ved Det Sundhedsfaglige Hovedområde, UCN Vejledning for klage over en prøve ved Det Sundhedsfaglige Hovedområde, UCN Indledning Reglerne om klager og anke over eksamen står i kapitel 10 og 11 i Undervisningsministeriets eksamensbekendtgørelse.

Læs mere

Din ansøgning. Tab af erhvervsevne Bidragsfritagelse Invalidesum Personlige oplysninger. Navn CPR-nr. - Stilling. . Kommune. Tlf.nr.

Din ansøgning. Tab af erhvervsevne Bidragsfritagelse Invalidesum Personlige oplysninger. Navn CPR-nr. - Stilling.  . Kommune. Tlf.nr. in ansøgning Tab af erhvervsevne Bidragsfritagelse Invalidesum Personlige oplysninger Navn PRnr. Stilling Email Kommune Tlf.nr. Oplysninger om eventuelle børn under 21 år Navn PRnr. Navn PRnr. 1. Sygdom

Læs mere

Almindelige Leveringsbestemmelser El

Almindelige Leveringsbestemmelser El Almindelige Leveringsbestemmelser El 1. Kundens rettigheder og forpligtelser Rettigheder og forpligtelser 1.1 Kundens rettigheder og forpligtelser følger af nærværende vilkår samt af nuværende og fremtidig

Læs mere

Forsikringsbetingelser Knallertforsikring

Forsikringsbetingelser Knallertforsikring Forsikringsbetingelser Knallertforsikring Forsikringsbetingelser KNA-2 Gældende fra 1. januar 2014 PenSam Forsikring Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Afsnit 1 Forsikringens omfang 1.0 Sikrede personer

Læs mere

Tillægsforsikring ved arbejdsløshed

Tillægsforsikring ved arbejdsløshed Tillægsforsikring ved arbejdsløshed for akademikere Forsikringsbetingelser 6539-5 Januar 2008 Topdanmark Livsforsikring A/S Borupvang 4 2750 Ballerup Telefon 44 68 33 11 www.topdanmark.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Forsikringsbetingelser

Forsikringsbetingelser Side 2 af 7 Indholdsfortegnelse Arbejdsskadeforsikring Kontaktoplysninger Hvad dækker forsikringen Hvornår træder forsikringen i kraft Forsikringstagerens oplysningspligt Hvordan beregnes præmien Hvornår

Læs mere

Forsikringsbetingelser for. Køleforsikring for dybfrostvarer. Betingelser nr. 600110

Forsikringsbetingelser for. Køleforsikring for dybfrostvarer. Betingelser nr. 600110 Gjensidige Forsikring Nyropsgade 45 DK-1602 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 32 45 02 02 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring BA, Norge

Læs mere

Aktindsigt Relevante lovregler

Aktindsigt Relevante lovregler Aktindsigt Aktindsigt er i Patientskadeankenævnet relevant i to situationer. Problemstillingen er først og fremmest relevant, når der fremsættes anmodning om aktindsigt i sager, der verserer eller har

Læs mere

Bekendtgørelse om Revisornævnet 1

Bekendtgørelse om Revisornævnet 1 Udkast til Bekendtgørelse om Revisornævnet 1 I medfør af 47, stk. 1, i lov nr. 468 af 17. juni 2008 om godkendte revisorer og revisionsvirksomheder (revisorloven), som senest ændret ved lov nr. af maj

Læs mere

Til interesserede. Den 31. marts 2012. Arealudvikling Aarhus. Salgsmateriale for 10 sommerhusgrunde ved Bønnerup strand

Til interesserede. Den 31. marts 2012. Arealudvikling Aarhus. Salgsmateriale for 10 sommerhusgrunde ved Bønnerup strand Til interesserede Den 31. marts 2012 Arealudvikling Aarhus Teknik og Miljø Aarhus Kommune Salgsmateriale for 10 sommerhusgrunde ved Bønnerup strand Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for sommerhusgrundene

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Hvem kan tegne forsikringen? 2. Hvad er DAGPENGE + 3. Oplysninger. 4. Ikrafttræden. 5. Karens. 6.

Indholdsfortegnelse. 1. Hvem kan tegne forsikringen? 2. Hvad er DAGPENGE + 3. Oplysninger. 4. Ikrafttræden. 5. Karens. 6. Indholdsfortegnelse 1. Hvem kan tegne forsikringen? 2. Hvad er DAGPENGE + 3. Oplysninger 4. Ikrafttræden 5. Karens 6. Selvrisiko 7. Hvornår udbetales ydelsen? 8. Hvem modtager ydelsen? 9. Hvor stor er

Læs mere

Vilkår for Påhængs- og campingvogne

Vilkår for Påhængs- og campingvogne DF20030-4 Oktober 2015 Vilkår for Påhængs- og campingvogne - en del af Topdanmark Danske Forsikring A/S Vilkår for Påhængs- og campingvogne DF20030-4 Oktober 2015 2 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde

Læs mere

Betingelser. Sælgeransvarsforsikring. Nr. 5153

Betingelser. Sælgeransvarsforsikring. Nr. 5153 Betingelser Sælgeransvarsforsikring Sælgeransvarsforsikring Nr 5153 5153 Sælgeransvar Side 2 Indholdsfortegnelse Side 3 1 Sælgeransvarsforsikring 1 Hvem er dækket 4 2 Ved skade 4 3 Anden forsikring 4 4

Læs mere

Forsikringstilbud. Jeres forsikringstilbud

Forsikringstilbud. Jeres forsikringstilbud Forsikringstilbud E/F Amaliegaarden Hovedgaden 47 2970 Hørsholm Side 1 af 5 Jeres forsikringstilbud Her er et tilbud på jeres forsikring. Det er vigtigt, at I læser tilbuddet igennem for at se, om det

Læs mere

ID-tyveri. Forsikringsbetingelser ID2016-01

ID-tyveri. Forsikringsbetingelser ID2016-01 ID-tyveri Forsikringsbetingelser ID2016-01 Gælder fra januar 2016 Indholdsfortegnelse 1. Gjensidige ID-tyveri hjælper med at forebygge, opdage og begrænse identitetstyveri afsnit 1-10 Side 3 Kontakt Gjensidige

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål Torvegade 74, 6700 Esbjerg Ofte stillede spørgsmål Kan jeg reservere en byggegrund? Jeg ønsker at købe en grund hvad gør jeg? Hvornår skal jeg betale for grunden? Skal jeg have en advokat? Kan jeg fortryde?

Læs mere

Nyttig information 2015

Nyttig information 2015 Nyttig information 2015 Bornholms Brandforsikring A/S Tornegade 8 3700 Rønne www.bornholmsbrand.dk info@bornbrand.dk CVR: 15 46 59 72 2 Nyttig information Indholdsfortegnelse Indledning... 4 rivatforsikringer

Læs mere

Sælgeransvarsforsikring til lejligheder. Forsikringsbetingelser

Sælgeransvarsforsikring til lejligheder. Forsikringsbetingelser Sælgeransvarsforsikring til lejligheder Forsikringsbetingelser 2541002 Gælder fra januar 2017 Indholdsfortegnelse 1. Fællesbetingelser afsnit 1-11 Side 3 2. Sælgeransvarsdækning afsnit 12-16 Side 5 3.

Læs mere

I e-mail af 12. december 2013 har I klaget over Kommunens overkørselstilladelse af 18. november 2013 til ejendommen O vej 36A.

I e-mail af 12. december 2013 har I klaget over Kommunens overkørselstilladelse af 18. november 2013 til ejendommen O vej 36A. Dato 17. juni 2014 Dokument 13/23814 Side Etablering af en ny udvidet overkørsel I e-mail af 12. december 2013 har I klaget over Kommunens overkørselstilladelse af 18. november 2013 til ejendommen O vej

Læs mere