Nyhedsbrev nr. 23, september 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev nr. 23, september 2013"

Transkript

1 Nyhedsbrev nr. 23, september 2013

2 Nyhedsbrev nr. 23, september 2013 s. 2 Fredag den 30. august var der vendt op og ned på skemaet på Lemvig Gymnasium: Første lektion begyndte kl. 12, så byens borgere kunne få lejlighed til at besigtige de nye lokaler og stikke hovedet ind til undervisningen ved det store Åbent Hus arrangement. Om efter middagen var der sang og musik og åbningstaler ved bestyrelsesformand Thomas Borup Svendsen, borgmester Erik Flyvholm, lærerrepræsentant Christina Bojesen og elevrådsformand Aske Johnsen. Den usædvanlige skoledag sluttede officielt kl. 17, hvorefter der var omklædning til den store introfest. Bestyrelsesformand Thomas Borup Svendsen Borgmester Erik Flyvholm overrækker den flotte gave fra Lemvig Kommune kr. til elevrådsformand Aske Johnsen

3 Nyhedsbrev nr. 23, september 2013 s. 3 Introfesten var i år ventet med en del større spænding end tidligere år. Dels skulle skoledagen ligge fra kl. 12 til 17 p.g.a. indvielse af vores nye skole, dels skulle vi alle spise i hallen. Alle bekymringer for om der nu var spejle nok, og kunne vi være der, hvordan med maden, ville det blive kaos når 500 skulle bespises på en gang, blev gjort til skamme. Vi havde en kanon fest. Alle var flot udklædte, bordene var pyntet, og Chrestens optræden tog kegler. Der blev danset igennem i hullet og hyggesnakket på torvene. En helt igennem dejlig fest med glade og feststemte elever og lærere.

4 Nyhedsbrev nr. 23, september 2013 s årgang tog imod 1. og 2. årgang ved skoleårets begyndelse. Elever fra både hhx og stx havde i løbet af foråret i fællesskab planlagt velkomsten. Alle elever blev gennet ud på sportspladsen, hvor der var arrangeret forskellige lege og konkurrencer mellem årgang og 3.årgang. Efter dette samledes alle i Hullet, hvor Lasse bød velkommen. Ikke blot til et nyt skoleår, men i år også til en helt ny skole med rigtig mange nye elever og lærere. Dagen sluttede i klasserne, hvor der var lejlighed til at hilse på hinanden for første gang, eller gense hinanden efter en lang sommerferie. Skoleåret var hermed skudt i gang.

5 Nyhedsbrev nr. 23, september 2013 s. 5 Undervisningsministeren kom forbi Allerede på skoleårets anden dag torsdag den 15. august skulle Hullet stå sin prøve: Ville der være plads til så mange til en morgensamling, og ville det være muligt at skaffe lydhørhed? Dagen blev ikke mindre speciel af at undervisningsminister Christina Antorini havde valgt at lægge vejen forbi Lemvig Gymnasium i anledning af fusionen. Alt forløb perfekt. Alle sang med på Danskerne findes i mange modeller og lyttede til Antorinis lykønskninger med den nye ungdomsuddannelse i Lemvig. Undervisningsministeren fik tid til en pause og en snak på Laila Westergaards Avisbænk inden hun fik ordet ved årets første morgensamling.

6 Nyhedsbrev nr. 23, september 2013 s årgang rystet sammen: Teambuilding i Klosterheden og kreativ aktivitetsdag Hele Lemvig Gymnasiums første årgang, hvilket vil sige ca. 190 elever, var d. 20. august på teambuilding i Klosterheden arrangeret af Per Henriksen fra Vestjysk Kajak. På tværs af klasser og uddannelsesretninger blev eleverne opdelt i hold, som dystede mod hinanden og med sig selv i en række forskellige øvelser, som fx få alle fra holdet igennem et stort edderkoppespind udspændt mellem to træer uden at røre trådene og på tid eller sving hele holdet i et reb ud på en træpalle incl. en kajak, en stol, en plastictønde og en lang trælægte. En rigtig god dag med udfordringer og mange nye mennesker, men også højt humør og god energi. Ugen før, fredag den 16. august, var formiddagen afsat til kreative udfordringer. Musikholdene indtog idrætshallen og gav den gas med Queen, og det nye billedkunstlokale dannede rammen om en skrotskulpturfetival Dyr og andre væsner i skoven.

7 Nyhedsbrev nr. 23, september 2013 s år 1. oktober 2013 var det 25 år siden, Vibeke Juul Andersen og Uffe Raaby Jeppesen blev ansat på Lemvig Gymnasium. Det blev fejret med en hyggelig frokost for hele personalet efter første skoledag.

8 Nyhedsbrev nr. 23, september 2013 s. 8 Fællesarrangement Divaen og Drengerøven Der blev kastet med tallerkener efter publikum, jongleret med syv bolde, drukket champagne, sunget italiensk opera og flirtet i stor stil da Divaen og Drengerøven gæstede Lemvig Gymnasium til det første fællesarrangement i Hullet. Kgl. Operasanger Anne Kleinstrup og magisk jonglør Erik Jensby, et ellers meget umage par, leverede et fantastisk underholdende show, hvor de to kunstarter gik op i en højere enhed, og vi alle blev taget med storm.

9 Nyhedsbrev nr. 23, september 2013 s. 9 Nogle taler om fusionskunst. Hos os taler vi for tiden mest om kunstfusion. Efter sammenlægningen er det nye Lemvig Gymnasiums kunstsamling blevet beriget med et stort antal meget fine værker fra Handelsgymnasiet i Vasen. Der er både tale om skulpturer, litografier og oliemalerier. Billedet herover viser et par meget fornemme eksempler på højdepunkter fra dansk modernisme af Mogens Andersen (tv.) og Stig Brøgger begge professorer ved Kunstakademiet. Værkerne udsmykker nu det nye studieområde mod nordøst. Området har endnu ikke fået et navn, men er allerede blevet et hyggeligt og populært møde- og arbejdssted for eleverne.

10 Nyhedsbrev nr. 23, september 2013 s. 10 I år var der lidt flere nye ansigter end sædvanligt på gymnasiet ved skolestart. Foruden eleverne skulle de ansatte også lære en masse nye kolleger at kende. Lærere, pedeller, rengørings- og kantinepersonale fra to skoler skulle nu være under samme tag, så der blev hilst og præsenteret fra morgenstunden den 12. august, som var første arbejdsdag på den nye skole. Alt var nu ikke nyt. Hen over foråret havde lærere og det øvrige personale lært hinanden at kende ved flere møder, men dette fjernede nu ikke de små sommerfugle i maven ved første skoledag på den nye skole. Efter morgenkaffe, rundstykker, feriesnak og møder om formiddagen, samledes alle ansatte til personaleudflugt. Der måtte to busser til at transportere kollegerne ud til første destination, som var Humlum Havn, hvor kantinen serverede sandwich og kolde øl og vand ved fiskerhusene. Mens maden blev fortæret på stranden, benyttede flere kolleger det gode vejr til at få et bad i Limfjordens lækre vand, men ellers var der mulighed for en gåtur langs stranden, inden turen gik videre mod Hjerl Hede. Efter kaffepausen blev vi budt velkommen på Hjerl Hede af Ingeborg Svennevig og Holger Hedegaard. De to vidende og inspirerende rundvisere kunne give to forskellige rundvisninger, en om museets historie, en anden fokuseret på museets nutid og fremtid. Der var derfor rigeligt at tale om henover aftensmaden, som blev indtaget på Hjerl Hedes restaurant Skyttegaarden. Midt på aftenen gik turen hjemad efter en herlig solskinsdag. En god start på skoleåret og hverdagen på det nye gymnasium!

11 Nyhedsbrev nr. 23, september 2013 s. 11 I skoleåret arrangerer Lemvig Gymnasium sammen med Ringkøbing Gymnasium og Vestjysk Gymnasium i Tarm et talentkursus for elever med interesse og talent for at skrive skønlitteratur. Fem elever fra hver skole er blevet udvalgt til kurset og skal i efteråret mødes tre gange for at få vejledning i deres skriveproces af dansklærere, forfatterskoleelever og forfatteren Christian Jungersen. Det er planen at udgive elevernes værker efterfølgende i en antologi. Ved siden af det faglige projekt er der også et socialt element i kurset, hvor elever med interesse for litteratur og at skrive selv får lejlighed til at mødes med elever med samme interesser fra de to andre vestjysk skoler. Den vigtigste forudsætning for at deltage er ikke den store erfaring med at skrive, men snarere lysten og begejstringen til at lege med sprog og tekster. Første møde for forfatterspirerne fandt sted på Lemvig Gymnasium den 4. september, hvor rektor Lars Ebbensgaard bød velkommen sammen med de tre lærere på projektet, Helle Kierkegaard, Tonie Schwaner Ravn og Torben Jakobsen. Efter velkomst og præsentationsrunde på gymnasiet gik turen til Bovbjerg Fyr, hvor eleverne havde walk and talk og skrivetid med deres egne tekster afbrudt af en god middag leveret af fyrets køkken. Fyret var en inspirerende ramme om det første møde, hvor spirerne skulle medbringe en personlig ting, som indeholde en konflikt, en tvivl, et vendepunkt eller et dilemma i deres liv. Eleverne skulle medbringe en tekst, som var skrivet med udgangspunkt i denne ting. Teksten bliver grundstenen til den endelige tekst, som skal præsenteres og udgives i januar. Næste gang mødes forfatterspirerne på Ringkøbing Gymnasium og til sidst på VGT i Tarm. Vi ser frem til at læse mere! Fra Lemvig Gymnasium deltager følgende elever: Miriam Vesterbæk Jensen, 2.a Kristine Kvaalen, 2.h Merethe Abildgaard Knudsen, 3.a Morten Blæsbjerg, 3.c Signe Marie Havskov Jakobsen, 3.h

12 Nyhedsbrev nr. 23, september 2013 s. 12 Lemvig Gymnasium er i skoleåret vært for hele seks udvekslingselever, som vil være på skolen mellem 3 måneder og et helt skoleår. Hele året har vi besøg af følgende udvekslingselever: Mariana Castro Coimbra fra Portugal (2.d) Andres Arturo Celi Macias fra Ecuador (1a) Esteban Serrano fra Colombia (2b) Mariana og Esteban er på et udvekslingsophold, som er formidlet af AFS Interkultur. Andres er udsendt gennem Rotary. Alle er privat indkvarteret hos danske familier, og det forventes, at de i løbet af året lærer dansk og får et godt indblik i dansk kultur. Fra gymnasiets venskabsgymnasium i Olevano Romano, Italien kommer tre elever, som alle skal være i Danmark indtil slutningen af november. Alle tre deltager i en udveksling under Comeniusprojektet The Square (se forrige nyhedsbrev). Det drejer sig om følgende elever. Chiara Antonelli, indlogeret hos Karen Rolighed, 2.a Filippo Pasquali, indlogeret hos Teresa Vestergaard Olesen, 2.d Beatrice Maurizi, indlogeret hos Gry Bagger Lauritsen, 2.a Til november drager de tre danske værtselever med italienerne til Olevano, hvor de skal gå på det lokale gymnasium i tre måneder. Filippo, Chiara og Beatrice fra Olevano i Italien glæder sig til tre måneders vestjysk skolegang

Velkommen. Velkommen. Pædagogisk dag. Olevano. Skolefest

Velkommen. Velkommen. Pædagogisk dag. Olevano. Skolefest Velkommen Så er der igen julehygge på gymnasiet. I år med den forventning, at vi snart skal være sammen med Lemvig Handelsskole og Handelsgymnasium. Vi er sammen med bestyrelserne langt i forberedelserne

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 23, september 2013

Nyhedsbrev nr. 23, september 2013 Nyhedsbrev nr. 23, september 2013 Nyhedsbrev nr. 24, december 2013 s. 2 Så er det atter jul med alle juletraditionerne på Lemvig Gymnasium, som nu har været en fusione ret skole siden årets start. Det

Læs mere

LGintro13.indd 1 14/06/13 07.08

LGintro13.indd 1 14/06/13 07.08 LGintro13.indd 1 14/06/13 07.08 Navn: Klasse: Lemvig Gymnasiums mål Vi uddanner naturligvis først og fremmest studenter og HG-elever efter lovgivningen, men vi ønsker også at leve op til vores egne målsætninger,

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

SØNDERMARKSKOLEN. Nr. 2 december 2013 32. årgang

SØNDERMARKSKOLEN. Nr. 2 december 2013 32. årgang SØNDERMARKSKOLEN Nr. 2 december 2013 32. årgang Indhold Side Nyt fra kontoret 4 Søndermarkløbet 7 9. klasserne til Amsterdam 12 Første årgang bygger hoteller 13 Motionsdag på Søndermarkskolen 14 3.B anmelder

Læs mere

Nr. 2 2010/11. Ungdomsparlament 2011. April 2011 Mariager Skoles kontaktblad. Se bladet i farver på www.mariagerskole.dk under menupunktet Skolebladet

Nr. 2 2010/11. Ungdomsparlament 2011. April 2011 Mariager Skoles kontaktblad. Se bladet i farver på www.mariagerskole.dk under menupunktet Skolebladet April 2011 Mariager Skoles kontaktblad Nr. 2 2010/11 Læs bl.a. om: Nyt fra kontoret Nyt fra skolebestyrelsen Ungdomsparlamentet 2011 Praktikant i 3. klasse Far skal på banen Malerier af danske landskaber

Læs mere

Støvring Gymnasium 2012

Støvring Gymnasium 2012 Støvring Gymnasium 2012 Årsskrift 2012 STØVRING GYMNASIUM Støvring Gymnasium Mastrupvej 77 9530 Støvring sgy@sgy.dk www.sgy.dk Ledelse og administration Rektor Vicerektor Økonomichef Inspektor Sekretær

Læs mere

Nr. 3 2011/12. juni 2012 Mariager Skoles kontaktblad. Se bladet i farver på www.mariagerskole.dk under menupunktet Skolebladet

Nr. 3 2011/12. juni 2012 Mariager Skoles kontaktblad. Se bladet i farver på www.mariagerskole.dk under menupunktet Skolebladet juni 2012 Mariager Skoles kontaktblad Nr. 3 2011/12 Læs bl.a. om: Nyt fra skolens kontor 4. klasse i flexugen 1. årgangs oplevelser i flex-ugen Legepatruljen søger frivillige 9. klasse takker af OL i skolen

Læs mere

VGT. Nyt HF får linjer. tættere på. VGT indfører HF-linjer, som målretter undervisningen mod. uddannelser inden for sundhed, politi og pædagogik.

VGT. Nyt HF får linjer. tættere på. VGT indfører HF-linjer, som målretter undervisningen mod. uddannelser inden for sundhed, politi og pædagogik. Nr. 8. December 2011 tættere på VGT HF tager fat i virkeligheden og kombinerer teori med praksis. Det bliver endnu tydeligere på to nye HF-linjer. Morgenmad VGT giver morgenmad til opgave-skrivere. Læs

Læs mere

NYT ÅRGANG 20, NR. 1 OKTOBER 2014. Folkedans i solnedgang ved Introfesten. VGV nyt årgang 20, nr. 1 OKTOBER 2014

NYT ÅRGANG 20, NR. 1 OKTOBER 2014. Folkedans i solnedgang ved Introfesten. VGV nyt årgang 20, nr. 1 OKTOBER 2014 NYT ÅRGANG 20, NR. 1 Folkedans i solnedgang ved Introfesten 1 Nyt fra bestyrelsen Vi har i løbet af de sidste måneder haft fornøjelsen af at støtte flere nuværende elever med at komme på studieture. Det

Læs mere

Rosen Juni 2012. Læs i dette nr.: God sommerferie 8. årgang blev i februar til 3 klasser.

Rosen Juni 2012. Læs i dette nr.: God sommerferie 8. årgang blev i februar til 3 klasser. Rosen Juni 2012 Læs i dette nr.: God sommerferie 8. årgang blev i februar til 3 klasser. Nye innovative valgfag på ældste trin: Store nørd og Blog Run Read Relax: Update Forårskoncert Afgangsprøven i sløjd

Læs mere

European Business Game: Iværksætteri for gymnasieelever

European Business Game: Iværksætteri for gymnasieelever European Business Game: Iværksætteri for gymnasieelever Fra idéudvikling til en plads i den europæiske finale I efteråret 2008 spurgte vores lærer i erhvervsøkonomi på STX os om, om vi havde lyst til at

Læs mere

NGG Information. Årgang 2012. Nr. 2 2011/12

NGG Information. Årgang 2012. Nr. 2 2011/12 NGG Information Årgang 2012 Nr. 2 2011/12 Så udkommer skoleårets sidste NGG-Information. Som det fremgår af skriftet har det igen været en meget travl tid, hvor jeg har forsøgt at tage del i så meget som

Læs mere

Vidste du at... Sognebladet. Skovby- Ore- og Guldbjerg sogne. Maj Juni Juli August

Vidste du at... Sognebladet. Skovby- Ore- og Guldbjerg sogne. Maj Juni Juli August Nr. 2 2014 Vidste du at... Maj Juni Juli August Sognebladet Skovby- Ore- og Guldbjerg sogne Indholdsfortegnelse: Dragen 4 Skovby Forsamlingshus 5 Bogense Skole, afd. Kongslund 5 Spirevippen 7 Stolegymnastik

Læs mere

Laurids marts 2000 LAURIDS

Laurids marts 2000 LAURIDS LAURIDS Skoleblad for Laursens Realskole 1 generalforsamling forude Af Ruth Carlsen Så nærmer tiden sig atter for skolens årlige generalforsamling - den foregår i år: onsdag den 26. april så sæt allerede

Læs mere

Rundhøjlivet - Hvor man trives lærer man. Rundologien Rundhøjskolens skoleblad Juni Rk.jbkæjh[Skriv 2013, nr. 10 tekst] [Skriv tekst] [Skriv tekst]

Rundhøjlivet - Hvor man trives lærer man. Rundologien Rundhøjskolens skoleblad Juni Rk.jbkæjh[Skriv 2013, nr. 10 tekst] [Skriv tekst] [Skriv tekst] Rundhøjlivet - Hvor man trives lærer man Rundologien Rundhøjskolens skoleblad Juni Rk.jbkæjh[Skriv 2013, nr. 10 tekst] [Skriv tekst] [Skriv tekst] Indhold 03 Leder 04 Hvad betyder Rundhøjskolen for dig?

Læs mere

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG Bydelsmødrene bringer håb og forandring i andre kvinders liv Bydelsmødrenes Landsorganisation www.bydelsmor.dk Indholdsfortegnelse HVORDAN

Læs mere

www.marselisborg-gym.dk

www.marselisborg-gym.dk www.marselisborg-gym.dk Fra Marselisborg Gymnasium EFTERÅR 2014 1 Af Arvid Bech, rektor EFTERÅR 2014 Også i år har vi kunnet byde velkommen til 9 fyldte 1.g klasser med i alt 252 elever, det antal 1.g

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET Nyt fra Bestyrelsen Helhedssyn, læringslyst, fællesskabsfølelse og sundhed M A J 2 0 1 3 NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET Livsglæde, hånd i hånd med højt fagligt niveau, sådan lyder visionen for Herskindskolen.

Læs mere

1. DEC. 2014 JULEN 2014 JULEKORTET

1. DEC. 2014 JULEN 2014 JULEKORTET Glædelig jul FRA FAMILIEN NEBEL I HOLSTEBRO BRYLLUP EN FANTASTISK DAG, AT TÆNKE TILBAGE PÅ NYT HUS ANNA ANCHERS VEJ 138 I HOLSTEBRO INGEN KRÆFT VI HAR MEGET AT TAKKE GUD FOR JULEKORTET Kære familie og

Læs mere

NYHEDSBREV. November 2004. Børnehaven er på besøg på molermuseet på Mors

NYHEDSBREV. November 2004. Børnehaven er på besøg på molermuseet på Mors NYHEDSBREV November 2004 Børnehaven er på besøg på molermuseet på Mors 1 Velkommen Igen i år har der været afholdt bedsteforældredag i Paletten. Det var en rigtig god dag med mange tilmeldte. En stor tak

Læs mere

Velkommen til Rybners Almene Gymnasium

Velkommen til Rybners Almene Gymnasium 2 STX Velkommen til Rybners Almene Gymnasium Rybners Almene Gymnasium er en traditionsrig skole, hvor der er plads til både faglige udfordringer og personlig udvikling. Gymnasietiden er en helt speciel

Læs mere

Vandpytten Sommer 2014. Fontænehuset Furesø. Leder. I dette nummer:

Vandpytten Sommer 2014. Fontænehuset Furesø. Leder. I dette nummer: Vandpytten Sommer 2014 Fontænehuset Furesø Vandpytten årgang 3 nr. 2 I dette nummer: Leder 1 Amsterdam 201, Sommerfest 2 OA hos Sæther, Min vej til hund 3 Ugeskema, Opskrift fra cafeen CPQ, IT hjælp, Mentor

Læs mere

Midtvejsberetning fra Tornbjerg: A bientôt Marseille!

Midtvejsberetning fra Tornbjerg: A bientôt Marseille! Midtvejsberetning fra Tornbjerg: A bientôt Marseille! Dramatikstudieretningerne 1.fDr og 2.fDr på Tornbjerg Gymnasium deltager i et 2-årrigt Commeniussamarbejde, som indebærer bidrag til to teaterfestivaler

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing. April 2013

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing. April 2013 RONYT Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing April 2013 RR - april 2013 Årets gåtur Lørdag den 16 februar 2013 var vi 15 fra Rudkøbing og 3 fra Svendborg, der mødtes i Roklubben

Læs mere

VGT HF boom på VGT. tættere på. Fyring fra VELFAC åbnede et nyt vindue. Mange skifter fabrikken ud med skolen. Studievejleder.

VGT HF boom på VGT. tættere på. Fyring fra VELFAC åbnede et nyt vindue. Mange skifter fabrikken ud med skolen. Studievejleder. VGT HF boom på VGT Nr. 3. September 2010 tættere på Studievejleder Fra SU til sjælekval. Læs s. 6-7 Eventyr i Zürich Hva blev der af Lennart? Læs s. 8 Hygge i hytten Billedkavalkade. Se s. 4-5 Særpræg

Læs mere

SKRØDSTRUP FTERSKOLE - VÆKST FOR LIVET NYHEDSBREV FRA SKRØDSTRUP FTERSKOLE

SKRØDSTRUP FTERSKOLE - VÆKST FOR LIVET NYHEDSBREV FRA SKRØDSTRUP FTERSKOLE NYHEDSBREV FRA SKRØDSTRUP FTERSKOLE I mange år har Skrødstrup Efterskoles støttekreds og andre interesserede modtaget et årsskrift før jul. Vi vil stadigvæk meget gerne holde alle interesserede orienterede

Læs mere

Søndre Skole "Et rart sted at være - et godt sted at lære"

Søndre Skole Et rart sted at være - et godt sted at lære Søndre Skole "Et rart sted at være - et godt sted at lære" Ledelsen Spejder-elever Led i Kæden Never run faster - than your gardian angel can fly! Søndersøløbet Motionsdag Skolefest Information Meddelelsesblad

Læs mere

Livet på Nakskov Gymnasium

Livet på Nakskov Gymnasium Livet på Nakskov Gymnasium 3. årgang nr. 2 15. december 1999 Nakskov Gymnasium Søvej 6 4900 Nakskov Tlf. 54 91 43 00 Fax 54 91 42 99 e-mail: gymnasiet@nakskov-gym.dk Internet: www.nakskov-gym.dk Dette

Læs mere