MØD LEJRES LOKALE MADHÅNDVÆRKERE OG VISIT LEJRE TIL LEDREBORG LIVSSTILSDAGE - MAD OG OPLEVELSER I LEJRE FRA DEN MAJ 2015 PLEVELSER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MØD LEJRES LOKALE MADHÅNDVÆRKERE OG VISIT LEJRE TIL LEDREBORG LIVSSTILSDAGE - MAD OG OPLEVELSER I LEJRE FRA DEN 22. - 25. MAJ 2015 PLEVELSER"

Transkript

1 - MAD OG PLEVELSER MØD LEJRES LOKALE MADHÅNDVÆRKERE OG VISIT LEJRE TIL LEDREBORG LIVSSTILSDAGE - MAD OG OPLEVELSER I LEJRE FRA DEN MAJ 2015

2 MADHÅNDVÆRKSLEJREN 2015 SIDE 2 MAD MADHÅNDVÆRKERE & OPLÆGSHOLDERE Salgsboder KROGAGERGÅRD Vi sælger egne økologiske kødprodukter, såsom div. spegepølser, grillpølser, bøffer, og div. udskæringer af okse- og svinekød fra Krogagergårds eget opdræt af stude, grise og lam. Desuden producerer og sælger vi vores eget rapsolie. HORNBEER (oplæg fredag) Økologisk øl og cider brygget på det lokale Hornbeer bryggeri. Prøv den nye forfriskende Applehorn økologisk cider, med rigtig smag af æbler. Og Økologisk Summer, lys hvede øl med hyldeblomst. Hornbeeer, Årets bryggeri i 2009, 2010, 2011 og BAGER SOFUS Den økologiske bager i Hvalsø medbringer Hvalsøbrød og jordbærtærter. Desuden laver vi Skjoldungernes brød, som er et pandekagebrød med alt fra skovens bund og oldskorn fra Ravnshøjgård samt bolsher. HESSELBJERGGÅRD (oplæg/kun salg mandag) Vikingepølsen er rettet mod storkøkkener. Målet er, at pølsen skal gøre det lettere at omlægge til 60% økologi i den offentlige bespis ning. Opskriften kommer fra Madhistorikeren Bi Skårup, som har dokumentation for, hvad vikingerne faktisk brugte i deres madlavning. OLSENS (bryggeri samt oplæg mandag) Hos Olsens producerer vi dansk cider, inspireret af franske metoder, på æbler fra egen plantage. Som noget helt nyt brygger vi også øl og mjød. Vi sælger honning og bivokslys fra biavler Susanna Hansen samt smagsprøver på en lækker gazpacho suppe. ØSTERGÅRD/RAVNSHØJGÅRD (oplæg og salg fredag) Ravnshøjgård og Østagergård udgør tilsammen en social virksomhed, der dyrker og forarbejder økologiske landbrugsprodukter. Vi maler gamle sorter af mel og bager lækre brød af melet. Der er fokus på at skabe et meningsfuldt fællesskab for vores elever. Oplæg i Familiesalen LA ETIQUETA Vi præsenterer og sælger de bedste spanske økologiske vine og cavaer, catalansk olivenolie samt nogle perler indenfor dessertvinsgenren. Derudover sælger vi unikke vinpropper og tapasskåle i keramik lavet af kunstneren Nana Andersen. SVANHOLM (kun lørdag og søndag) På Svanholm deler vi drømmen om en anderledes livsstil, hvor vi tager hensyn til hinanden og vores omgivelser. Vi er et aktivt kollektiv med et økologisk landbrug, hvor vi giver plads til både at være en del af fællesskabet og til at være sig selv. MIKKEL FRIIS-HOLM (oplæg fredag) Mikkel Friis Holm fortæller om chokolade fra bønne til bar. Han giver en gennemgang af sin chokoladeproduktion og viser hvilke maskiner, som han bruger, når der laves chokolade. Der vil være smagsprøver af chokoladerne undervejs. MULD (oplæg mandag) Speciallandbruget Muld drives af Jens, der er kok og brænder for ordentlige råvarer og god mad. Og Ane der er frøsamler og optaget af den spiselige biodiversitet. Sammen producerer de stort set alt, der bliver tilberedt og serveret på gården.

3 D MADHÅNDVÆRKSLEJREN 2015 SIDE 3 Fælleskøkken - smagsprøver HVALSØ SPISEHUS Vi er et lille hyggeligt lokalt spisested i Hvalsø. Vi serverer god kaffe, sandwich, suppe og kage samt dagens ret. Økologi og bæredygtighed er en selvfølge for os. Vi bager selv vores brød og kager og laver al mad fra bunden af årstidens friske råvarer. EGEBJERGET Daginstitutionen Egebjerget vil igen i år byde på smagsprøver af vores dejlige børnemad. Kom og smag tomat-squashsuppe og vores lækre æble-tzatziki på hjemmebagt brød. KR. SAABY FORSAMLINGSHUS Vi byder på smagsprøver fra vores simple økologiske danske køkken, hvor råvarerne altid kommer først. En sprød salat af sommerkål og spidskommen. Glad øko-gris stegt med chili-mayonaise. Dessertgrød på danske gryn med sommerjordbær. HEGNSHOLT HØNSERI Hør om vores tre firmaer Featuring Mother Earth, Katja van M. og Hegnsholt Hønseri og om vores fælles initiativ Klub Hegnsholt. Vi vil vise forslag til spiselige haver, vertikale haver og brug af selvvandende (kapilær) kasser. Man vil også kunne se høns. Info, demonstration, smagsprøver HERTHADALEN Vi ønsker at bruge hele dyr, fra snude til hale, så man undgår spild. Menuen og udskæringen bestemmes af, hvilke dyr vi har, samt hvilke grøntsager der er sæson for, ligesom vi har vores egen urtehave. Vi leverer derfor et bæredygtigt produkt. LANDKØKKENET.DK Vi leverer smagfuld og farverig mad ud af huset til selskaber, møder, fester mv. Maden er primært af sæsonens økologiske råvarer. Raffineret, rustik og farverig mad. Mad over bål og grill, helstegt lam eller pattegris, farverige salater, brød af gamle kornsorter mv. VILDNIS (oplæg fredag) En introduktion til at bukke sig ned og plukke de velsmagende planter vi normalt træder rundt i. Hvordan kan vi bruge vilde urter i de lækreste sammensætninger? Der er smagsprøver på løgkarse, som man i stenalderen har brugt som krydderi. HAVENETVÆRKET Lejre Havenetværk er for alle haveejere i Lejre Kommune. Vi deler viden om bæredygtig havedyrkning og haveglæde ved at mødes og se haver, holde kurser, dele frø m.v. Vi er en del af Praktisk Økologi. Gratis haveblade og frøposer alle fire dage. ORGANIC BY NØRSKOV Organic by Nørskov er agent for stalde, udstyr og inventar, og står desuden bag Det Mobile Hønsehus. Det egner sig til mindre landbrug, skoler mv. som vil give deres høns gode forhold på græs. Æg fra høns på frisk grønt græs har en uovertruffen kvalitet. ØKOMÆLK FRA LEJRE Kom og smag den helt nye ØKOMÆLK FRA LEJRE, lavet af fire økologiske landmænd i Lejre kommune. Producenterne Sivertsen, Thomasen, Nielsen og Karlsen præsenterer selv mælken på hver sin dag kl , og fortæller om økologi og livet på gården. Der vil være smagsprøver og sjove hoppekøer.

4 MADHÅNDVÆRKSLEJREN 2015 SIDE 4 VISIT LEJRE VELKOMMEN TIL LEJRE Lejre er et overflødighedshorn af kulturelle, historiske og naturmæssige oplevelser - inkl. Sjællands første Nationalpark, Skjoldungernes Land, og på en tur gennem det smukke landskab finder du masser af økologiske fødevarer. Så kør ud og se den smukke natur, de spændende kulturhistoriske spor og smag på al den gode økologi. Og når du bliver træt, byder Lejre på overnatning i romantiske omgivelser på en gammel herregård eller på en af Lejres små, hyggelige kroer eller bed & breakfasts. Foretrækker du at sove i det fri, byder vi på smukt beliggende campingpladser og shelters. På messen kan du få en lille forsmag på, hvad der venter dig i Lejre. SAGNLANDET LEJRE På livstilsmessen kan I også møde vikingerne fra Sagnlandet Lejre. Find dem, når de går rundt mellem Børneland, Outdoor Playground og Madhåndværkslejren, hvor Sagnlandets museumsbutik holder til med et stort udvalg af legetøj og lækkerier. Alle dage byder de på smagsprøver af alt fra vildsvinespegepølser til müslibarer à la Tollundmanden. Som noget nyt i 2015 kan du få dobbelt op på oplevelser: Skal du på livstilsmesse og har du et gyldigt sæsonkort til Sagnlandet Lejre? Så sparer du knap en tredjedel når du køber billetten i døren! MARITIMT FORSØGSCENTER Drømmer du om at komme ud at sejle med et vikingeskib med vandet sprøjtende om kølen og vinden i de store sejl? Maritimt Forsøgscenter giver dig muligheden for en unik oplevelse med sejlture på Roskilde Fjord med afgang fra Lyndby Strand i Lejre Vig. På Livsstilsmessen kan du blandt andet opleve rebfletning og et 7 meter langt nykonstrueret vikingeskib. SONNERUPGAARD GODS Sonnerupgaard Gods ligger i naturskønne omgivelser på Midtsjælland, og fungerer som hotel og konferencecenter. Der er selskabslokaler til enhver smag og i alle størrelser, og er derfor det oplagte sted til bryllupper og andre fester. På Sonnerupgaard Gods lejer I et lokale, og står selv for resten. Omgivelserne lægger op til fysisk udfoldelse og andre former for teambuilding. Der er plads til 180 overnattende. SOLBAKKEN CAMPING Solbakken Camping er en naturistpark på ca. 7 ha, hvor du har de bedste muligheder for at nyde weekends og ferier som naturist. Pladsen ligger i Hornsherred ved Isefjorden kun en times kørsel fra København. Hos os finder du alle de muligheder og faciliteter, som du kender fra andre campingpladser rundt om i Danmark. Men derudover har du hos os den frihed at nyde livet og naturen uden en trævl på kroppen.

5 MADHÅNDVÆRKSLEJREN 2015 SIDE 5 NATIONALPARK SKJOLDUNGERNES LAND SKJOLDUNGERNES LAND Danmarks nye Nationalpark Skjoldungernes Land dækker 170 km2 og strækker sig fra midt i Roskilde Fjord til midten af Sjælland, og fra Elverdamsådalen til Roskildes middelalderby. En mosaik af fuglerigt fjordlandskab, østdanske løvskove, frodigt agerland, gamle herregårde og landsbyer. Det er intet mindre end en perfekt kombination af natur, landskab og kultur, vi finder her - og med en lokal opbakning, støtte og energi, vi sjældent har set mage til, sagde miljøministeren ved indvielsen. Der kommer dog til at gå en rum tid, inden nationalparken kan sætte sig varige spor i landskabet. Først fra 2017 kan der iværksættes konkrete naturprojekter m.v. Nationalparken finansieres af staten. I nationalparken gælder helt den samme lovgivning som udenfor parken. Find nationalparkens lille udstilling i Madhåndværkslejren lige øst for Slotsladen. Her kan du fredag og søndag kl møde bestyrelsesformanden, borgmesteren eller projektchefen og høre mere om parken. Vi afholder en gættekonkurrence, hvor du kan vinde lokale produkter. Kronprinsen til indvielsen af Nationalparken. Læs meget mere på: eller Avnsø i Bidstrupskovene er helt ren og bruges af lokal befolkningen til badning om sommeren. Roskilde fjord er med sine småøer, holme og omkransende skove, det vigtigste naturelement i nationalparken og en af de vigtigste fuglelokaliteter i landet. Den røde linie angiver Nationalparken.

6 I LE MADHÅNDVÆRKSLEJREN 2015 SIDE 6 FÆLLESKØKKEN KOM OG FÅ SMAGSPRØVER Program i det centrale køkken Pause/skifte Fredag den 22. maj Vildnis v/lene Ejlersen: Vilde urter Hegnsholt v/hanne Schimming Lørdag den 23. maj Olsens Egebjerget: Børnemad Søndag den 24. maj Herthadalen: Fra snude til hale Kr. Saaby forsamlingshus Mandag den 25. maj Landkøkkenet Hvalsø spisehus FAMILIESALEN Mandag og fredag kl er der oplæg i slottets familiesal. Lokale madhåndværkere og producenter vil fortælle om deres unikke produkter og give smagsprøver. Der er få pladser. WORKSHOPS Klub Hegnsholt udbyder tre forskellige workshops: Te-ceremoni: Her kan du høre om brugen af vilde urter (2 dage). Grøn coaching workshop: Vælg naturen til, og få en dybere kontakt og bedre naturoplevelser både ude eller hjemme. Det vil koste et mindre beløb. (Alle dage). Høns: Denne workshop er målrettet børn. De kan hver dag fodre og holde en høne, og lære hvordan man kan holde høns derhjemme. Det er gratis at deltage. Svanholm jonglørgruppe vil søndag vise sjove tricks og børnene får også lov til at prøve. Sagnlandet vil hver dag finde på nye sjove aktiviteter for børn og voksne. Olsens der driver egen æbleplantage, laver workshop om ciderfremstilling. Bager Sofus har bod i det store telt, hvor han og en kollega laver henholdsvis Skjoldungebrød og farvestrålende bolcher. FÆLLESBOD MED INFO OG SALG Der vil bl.a. være materiale fra LØFF og fra Assers Mølle (som holder oplæg mandag), salg af aroniasaft fra Vibevadgaard og salg af urter fra MULD mandag. Se tidspunkterne i skemaet på næste side.

7 JRE MADHÅNDVÆRKSLEJREN 2015 SIDE 7 AKTIVITETER Fredag den 22. maj Oplæg i familiesalen på slottet Olsens - Cider Degorgiering Hør om et hønseliv Bag Skjoldungebrød Te-ceremoni Smagsprøver på økologisk mælk Grøn Coaching Hør om Nationalparken Lørdag den 23. maj Sagnlandet inddrager børn i sjove aktiviteter Olsens - Cider Degorgiering Hør om et hønseliv Bag skjoldungebrød Smagsprøver på økologisk mælk Grøn Coaching Søndag den 24. maj Sagnlandet inddrager børn i sjove aktiviteter Hør om Nationalparken Olsens - Cider Degorgiering Gøgl fra Svanholm Hør om et hønseliv Bag skjoldungebrød Smagsprøver på økologisk mælk Grøn Coaching Mandag den 25. maj Oplæg i familiesalen Sagnlandet inddrager børn i sjove aktiviteter Olsens - Cider Degorgiering Hør om et hønseliv Te-ceremoni Bag skjoldungebrød Smagsprøver på økologisk mælk Grøn Coaching YDERLIGERE INFO VIL BLIVE SLÅET OP PÅ PÅ TAVLEN UDENFOR HOVEDTELTET HVER DAG.

8 EJRE VELKOMMEN TIL MADHÅNDVÆRKSLEJREN Lige ved slotsladen overfor slottet, finder du vores område med ét stort og flere små telte, der tilsammen udgør det, vi kalder for MadhåndværksLEJREn. Her er der mad, dufte og smagsoplevelser der udspringer af menneskene, fællesskabet og landskabet omkring Ledreborg. Men også lækkerier som stammer langvejs fra, og som er produceret af nogle af Lejres madhåndværkere. Gå på opdagelse og kom bag om historien om Lejres lokale madhåndværk. MadhåndværksLEJREn er både mad og oplevelser. Visit Lejre, Sagnlandet og den nye nationalpark Skjold ungernes Land er også repræsenteret i Lejren. Hver dag er her nye spændende aktiviteter og smagsprøver for både børn og voksne. Læs mere om aktørerne og tjek programmet i aktivitetskalenderen bagest i hæftet. Vi glæder os til at se jer. SALGSBODER Ravnshøjgaard Bager Sofus Svanholm Hornbeer La Etiqueta Krogagergaard Lejremælk Køkken Olsens Ikke MHV-Lejren Slotsladen Hønsegård Ikke MHV- Lejren Hegnsholt Havenetværket og fællesbod Sagnlandet Nationalparken VisitLejre Solbakken Sonnerupgaard m.fl. Mobilt hønsehus Organic by Nørskov Hesselbjerggaard Grønvirke.dk - MAD OG OPLEVELSER I LEJRE

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

KROGAGERGÅRD. Slagterbutik Gårdbutik Webshop Vareudbringning Besøgsgård Husdyr Marker Oplevelser Markedsdage Naturoplevelser

KROGAGERGÅRD. Slagterbutik Gårdbutik Webshop Vareudbringning Besøgsgård Husdyr Marker Oplevelser Markedsdage Naturoplevelser KROGAGERGÅRD Slagterbutik Gårdbutik Webshop Vareudbringning Besøgsgård Husdyr Marker Oplevelser Markedsdage Naturoplevelser Sådan gør vi Vi har siden 1995 drevet Krogagergård økologisk. Vi er økologer

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

OM OS/ Med venlig hilsen Mikkel Jerger / Restauratør

OM OS/ Med venlig hilsen Mikkel Jerger / Restauratør OM OS/ For enden af Danmarks længste allé, som er en del af Ledreborg Slot, ligger Herthadalen. De smukke lokaler, som alle har egen terrasse med udsigt over Knapsø, har plads fra 15 til 200 personer,

Læs mere

Kl. 10 17 kunsthåndværkere cafeer gallerier små lokale butikker - loppemarkeder og div. aktiviteter.

Kl. 10 17 kunsthåndværkere cafeer gallerier små lokale butikker - loppemarkeder og div. aktiviteter. LØRDAG 15/8 kunsthåndværkere cafeer gallerier små lokale butikker - loppemarkeder og div. aktiviteter. Det gamle missionshus i Bisserup, Holsteinborgvej, over for vores lokale brugs har information om

Læs mere

Der findes et sted, der smager af noget LEJRE KOMMUNES MADPOLITIK

Der findes et sted, der smager af noget LEJRE KOMMUNES MADPOLITIK Der findes et sted, der smager af noget LEJRE KOMMUNES MADPOLITIK Der findes et sted, der smager af noget Når børn, forældre og personale i landsbyens børnehave slagter hanekyllinger for efterfølgende

Læs mere

Steensgaard rundt. Alle skal have det godt her både dyrene, menneskene og naturen.

Steensgaard rundt. Alle skal have det godt her både dyrene, menneskene og naturen. Steensgaard rundt Mød vores lokale guide Regnormen Steno der har boet på Steensgaard hele sit liv, og som vil tage dig og dine voksne med på en spændende rejse fra hans jord til vores bord. Derfor er hele

Læs mere

- MTB for alle niveauer Konceptet til dig, der gerne vil holde aktivt fri. Med 8 spor i en radius af 26 km.

- MTB for alle niveauer Konceptet til dig, der gerne vil holde aktivt fri. Med 8 spor i en radius af 26 km. MTB OPHOLD - MTB for alle niveauer Konceptet til dig, der gerne vil holde aktivt fri. Med 8 spor i en radius af 26 km. www.koncepthotel.dk Priser og diverse information omkring MTB ophold Det vigtigste

Læs mere

Veloverstået livsstilsmesse

Veloverstået livsstilsmesse Veloverstået livsstilsmesse Så kom vi på den anden side af Ledreborgs livsstils messe. Det var en noget våd fredag men det afholdte ikke de mest hardcore i at kigge forbi. Det var godt nok en våd dag

Læs mere

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit 1 PRESSETIPS Jeres køkken skal da i pressen! Lækker veltillavet mad, glade inspirerede medarbejdere og tilfredse mætte kunder er værd at fortælle

Læs mere

TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015. Kursen er sat!

TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015. Kursen er sat! TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015 Kursen er sat! LEMVIG 23.-25. MAJ 2015 TEMA: FISK & FISKERI - FØR OG NU Fisk og fiskeri har altid fyldt meget i Lemvig og derfor har vi valgt dette tema for Pinsestævne

Læs mere

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi Kursuskrydderi Dyst på Grill! I bliver delt op i hold og får udleveret grill, en kurv med råvarer og kun fantasien sætter grænser i kampen om at blive aftenens grillmester. Vores kyndige grillkok er selvfølgelig

Læs mere

Livø tur Video. Grafisk & Foto

Livø tur Video. Grafisk & Foto Livø tur 2017 Video Grafisk & Foto Smukt syn og et glimt af Livøs havn. Den store flotte sol, stråler ned på den smukke sø. Den søde grå kat står og kigger på den smukke danske natur. En flot konstruktion

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

PAS PÅ DIN, MIN OG VORES JORD

PAS PÅ DIN, MIN OG VORES JORD NAVN KLASSE LÆRINGSMÅL: Du kan give eksempler på, hvordan produktion af mad påvirker kloden, uanset om det er økologisk eller konventionelt produceret. Du kan give eksempler på, hvordan man kan tage hensyn

Læs mere

Illustreret program Marokko projektet Fredag den 1. august fredag den 8. august 2014 Sjælland, Danmark

Illustreret program Marokko projektet Fredag den 1. august fredag den 8. august 2014 Sjælland, Danmark Illustreret program Marokko projektet Fredag den 1. august fredag den 8. august 2014 Sjælland, Danmark Fredag den 1. august Dagen var kommet hvor seks elever fra MFR skolen rejste fra Marokko til Nyvangsgården,

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

Selskabskort Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference / Sdr. Ommevej 4 / 6933 Herning T / / sinatur.

Selskabskort Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference / Sdr. Ommevej 4 / 6933 Herning T / / sinatur. Selskabskort 2019 Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference byder dig velkommen til et åndehul på den Jyske hede. Vores kokke frister med smagfulde retter, tilberedt af årstidens friske og økologiske råvarer.

Læs mere

Lokal fødevareforsyning. Ideen med Madfællesskabet

Lokal fødevareforsyning. Ideen med Madfællesskabet Lokal fødevareforsyning Ideen med Madfællesskabet Win-Win-Win: De regionale fødevareproducenter får ny mulighed for afsætning og erhvervsudviklingsmuligheder. Mere sund landbrugsdrift. København får sikker

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

Selskabskort Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference / Sdr. Ommevej 4 / 6933 Herning T / / sinatur.

Selskabskort Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference / Sdr. Ommevej 4 / 6933 Herning T / / sinatur. Selskabskort 2019 Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference byder dig velkommen til et åndehul på den Jyske hede. Vores kokke frister med smagfulde retter, tilberedt af årstidens friske og økologiske råvarer.

Læs mere

Kort og godt. Madindeks 2016: Hvor kommer danskernes mad fra? Madindeks er Madkulturens årlige undersøgelse af danskernes mad- og måltidsvaner.

Kort og godt. Madindeks 2016: Hvor kommer danskernes mad fra? Madindeks er Madkulturens årlige undersøgelse af danskernes mad- og måltidsvaner. Kort og godt Madindeks 2016: Hvor kommer danskernes mad fra? Madindeks er Madkulturens årlige undersøgelse af danskernes mad- og måltidsvaner. Madindeks 2016 Hvor kommer danskernes mad fra? For tredje

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 MIDDELFART RESORT ÅRHUS Perlen ved Fænø Sund MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15 ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 KØBENHAVN

Læs mere

økologi Find vej til i Lejre Kommune og omegn

økologi Find vej til i Lejre Kommune og omegn Find vej til økologi i Lejre Kommune og omegn 2015 Din guide til økologiske producenter, gårdbutikker, madhuse, konferencesteder, Bed&Breakfast og andre virksomheder med økologisk profil i Lejre Kommune

Læs mere

Aktivitetsprogram DJURSLANDS TELTET

Aktivitetsprogram DJURSLANDS TELTET Aktivitetsprogram DJURSLANDS TELTET Fredag den 2. september kl. 13.00-19.00 Spis dit ukrudt Den djurslandske forfatter Anemette Olesen gæster køkkenet og tilbyder gæsterne smagsprøver på retter fra hendes

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Børnemadsvalget i Lejre Kommune. Udgives af: Center for Dagtilbud, Lejre Kommune

Børnemadsvalget i Lejre Kommune. Udgives af: Center for Dagtilbud, Lejre Kommune Børnemadsvalget i Lejre Kommune Udgives af: Center for Dagtilbud, Lejre Kommune Hvorfor skal jeg læse denne folder? Synes du at dit barn og de andre børn i børnehaven skal spise hjemmelavede madpakker

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

KULTURGAS. kul tur gas. i Brabrand

KULTURGAS. kul tur gas. i Brabrand KULTURGAS kul tur gas i Brabrand Generel information om KulturGas KulturGas har til formål at få kulturelle aktiviteter til Gasværket i Brabrand. De foredrag, der foregår på Gasværket, varer ca. 2 timer

Læs mere

Midt-Vest. Forårsprogram2019

Midt-Vest. Forårsprogram2019 Midt-Vest Forårsprogram2019 Bestyrelsen for Kantine & Køkken Midt/Vest: FORMAND: Lene Ruby. Hornshøjparken 4. 7500 Holstebro. Tlf. 51 94 06 70 Mail: leneruby@gmail.com KASSERER: Anita Denby. Tlf. 61 67

Læs mere

Mad- og måltidspolitik i Børnehusene Humlebæk

Mad- og måltidspolitik i Børnehusene Humlebæk Mad- og måltidspolitik i Børnehusene Humlebæk Mange børn spiser mindst halvdelen af deres daglige måltider i daginstitutionen. Måltiderne spiller derfor en vigtig rolle i børnenes hverdag, og de har betydning

Læs mere

FORLØB FOR ØKOLØFT BORNHOLM 2015

FORLØB FOR ØKOLØFT BORNHOLM 2015 Side 1 FORLØB FOR ØKOLØFT BORNHOLM 2015 De kommende sider giver et overblik over økologiprojektets sidste fase, januar 2015 til juli 2015. Her beskrives hvilke aktiviteter institutionerne og køkkenerne

Læs mere

HJØRRING KOMMUNES OVERORDNEDE. Mad- og måltidspolitik

HJØRRING KOMMUNES OVERORDNEDE. Mad- og måltidspolitik HJØRRING KOMMUNES OVERORDNEDE Mad- og måltidspolitik INDLEDNING Sund mad er en vigtig forudsætning for læring, trivsel og et godt helbred hele livet igennem. At sikre gode mad- og måltidsvaner forudsætter,

Læs mere

Nordjylland. Efterårsprogram2018

Nordjylland. Efterårsprogram2018 Foreningen Kantine & Køkken er en landsdækkende brancheorganisation med omkring 700 medlemmer. Et fagligt fællesskab for alle, der arbejder i et storkøkken og brænder for emner som; mad, ærlige fødevarer,

Læs mere

Hotell Plevnagården. Besøg Södermanland og oplev naturen, svensk kultur, mange slotte og meget mere. Hotell Plevnagården.

Hotell Plevnagården. Besøg Södermanland og oplev naturen, svensk kultur, mange slotte og meget mere. Hotell Plevnagården. Hotell Plevnagården Plevnagården byder dig velkommen til Södermanland og den lille by Malmköping. Nyd den smukke natur og de mange smukke søer. Und Jer selv gode spa-behandlinger og spis et godt måltid

Læs mere

FRA JORD TIL BORD OG TIL JORD IGEN

FRA JORD TIL BORD OG TIL JORD IGEN NAVN KLASSE LÆRINGSMÅL: Du kan fortælle om de særlige ting, som den økologiske landmand gør på gården, så hans produkter kan sælges som økologiske. Du kan fortælle om madens vej fra jord til bord og til

Læs mere

FROKOST. Godsejer burger. Vin. Fadøl. Landmad fristelser

FROKOST. Godsejer burger. Vin. Fadøl. Landmad fristelser Godsejer burger Herrens - med oksekød 180g bøf lavet på oksekød fra Himmerland, hjemmerørt mayonnaise, syltede rødløg, agurkesalat, årstidens grønt, smeltet ost og sprød bacon Vin Husets rødvin pr. glas:

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

Idéer og inspiration. Mangler du en idé? Vi har samlet en række aktiviteter fra tidligere værter ved gårdbesøg.

Idéer og inspiration. Mangler du en idé? Vi har samlet en række aktiviteter fra tidligere værter ved gårdbesøg. økologisk Idéer og inspiration Mangler du en idé? Vi har samlet en række aktiviteter fra tidligere værter ved gårdbesøg. Tanken er, at I som værter kan gøre brug af hinandens erfaringer med aktiviteter

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

EXPLORE Svinkløv-Slettestrand uge

EXPLORE Svinkløv-Slettestrand uge EXPLORE Svinkløv-Slettestrand uge 18+19 27.04.2018-13.05.2018 Fredag 27.04.2018 Hele dagen Oplev spektakulært nordlys på havbådene i Slettestrand Oplev smukt lys på havbådene i slettestrand Kl. 10-13..

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Kvalifikation til Top november 2018 Ejby Hallen v. Køge

Kvalifikation til Top november 2018 Ejby Hallen v. Køge Hermed bydes deltagere, coaches, pårørende og ikke mindst vores 2 overdommere velkommen til sæsonens kvalifikation til Top 12. ØBTU og værtsklubben, Ejby BTK, glæder sig til at give alle en god weekend

Læs mere

Smag, servér og oplev. Vadehavsguld

Smag, servér og oplev. Vadehavsguld Smag, servér og oplev Vadehavsguld garanterer et kvalitetsprodukt med en høj grad af autenticitet, sporbarhed og troværdighed. Alle produkter, der har opnået Vadehavsguld, opfylder en række kriterier der

Læs mere

GAVNØ TEAMBUILDING & FIRMAARRANGEMENTER

GAVNØ TEAMBUILDING & FIRMAARRANGEMENTER GAVNØ TEAMBUILDING & FIRMAARRANGEMENTER Hold Jeres næste firmaarrangement på naturskønne Gavnø Gavnø Den idylliske ø Gavnø, ligger i Karrebæk Fjord syd for Næstved. Her ligger Gavnø Slot, som udover at

Læs mere

- ta med til. poletter til øl og mad.

- ta med til. poletter til øl og mad. - ta med til og Pris kr. 2495,- inkl. bustransport, dobbeltværelse og morgenmad - inkluderer også: besøg på bryggerimuseum og slottet i Detenice middelaldershow inkl. 3 retters menu og 1 øl. Reserveret

Læs mere

Bente og Signes have

Bente og Signes have Bente og Signes have Bente og Signe har købt mange stativer af os og mange store stativer! Jeg tænkte i starten at de måtte have en MEGET stor have, når de kunne købe så mange stativer. Ved forespørgsel

Læs mere

Månedens Smag: Oktober

Månedens Smag: Oktober Månedens Smag: Oktober af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Æblet Til eleven Hver måned kan du opleve smagen i en dansk råvare eller krydderurt, der er i sæson. Du skal undersøge, hvilke grundsmage

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Tilbud: Søndag - Torsdag: 2 retters menu: 169,- 3 retter 199,-

Tilbud: Søndag - Torsdag: 2 retters menu: 169,- 3 retter 199,- Tilbud: Søndag - Torsdag: 2 retters menu: 169,- 3 retter 199,- Tilbudende giver frit valg mellem alle retter pånær græsk pikilia og s mix grill Til Pensionister og studerende tilbyder vi 10% rabat på maden

Læs mere

HOTEL KONFERENCE RESTAURANT. T:

HOTEL KONFERENCE RESTAURANT.  T: HOTEL KONFERENCE RESTAURANT www.nrvosborg.dk T: 97 48 48 97 Nørre Vosborg er stedet, hvor man kan strække sit indre menneske ud i fuld størrelse Hans Edvard Nørregård-Nielsen HISTORIEN Herregården Nørre

Læs mere

Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland. Laurentziuslund

Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland. Laurentziuslund Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland Laurentziuslund Velkommen til Laurentziuslund Her har vi ro, her skaber naturen rammer for mennesker og ikke omvendt, og det

Læs mere

MARKEDSANALYSE AF POTENTIALE FOR NATIONALPARKFØDEVARER

MARKEDSANALYSE AF POTENTIALE FOR NATIONALPARKFØDEVARER MARKEDSANALYSE AF POTENTIALE FOR NATIONALPARKFØDEVARER NATIONALPARK VADEHAVET LOKALOMRÅDET SEPTEMBER 2017 FORMÅL OG METODE Formål Danmarks Nationalparker overvejer at udvikle lokale nationalparkfødevarer

Læs mere

Nem Opskrift Aftensmad

Nem Opskrift Aftensmad Nem Opskrift Aftensmad 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Nem Opskrift Aftensmad Her på siden finder du gode opskrifter på nem aftensmad, som du kan lave hurtigt og nemt i en travl hverdag. Nemme opskrifter på lækker hverdagsmad.

Læs mere

Solhjulet_Folder2017_FINAL_ENDELIG_ indd 1

Solhjulet_Folder2017_FINAL_ENDELIG_ indd 1 Solhjulet_Folder2017_FINAL_ENDELIG_02052017.indd 1 05-05-2017 14:11:35 FRISKE og BÆREDYGTIGE råvarer til detail og foodservice Solhjulet er DIN leverandør af økologiske og biodynamiske råvarer. Vi håndplukker

Læs mere

Kære Medlem af HMS. Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben..

Kære Medlem af HMS. Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben.. Kære Medlem af HMS Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben.. I den forbindelse synes vi det er på sin plads at du som medlem bliver informeret i god tid, så du

Læs mere

Dalby Hotel Restaurant Bregnen

Dalby Hotel Restaurant Bregnen Festarrangementer Vi takker for jeres henvendelse vedrørende selskabsarrangement og fremsender hermed materiale med menuforslag og priser. Vi hjælper gerne med alt fra bestilling af musik, fotografering,

Læs mere

MAD OG MÅLTIDSPOLITIK KARLA GRØN. Revideret den 28.05.15

MAD OG MÅLTIDSPOLITIK KARLA GRØN. Revideret den 28.05.15 MAD OG MÅLTIDSPOLITIK KARLA GRØN Revideret den 28.05.15 Mad og måltidspolitik for Karla Grøn Denne mad og måltidspolitik er lavet på baggrund af Vejle kommunes inspirationshæfte til institutionernes mad-og

Læs mere

Klap en ged, og pluk en pose æbler. Besøg dine lokale gårdbutikker, og få sund, frisk mad direkte fra kilden

Klap en ged, og pluk en pose æbler. Besøg dine lokale gårdbutikker, og få sund, frisk mad direkte fra kilden Klap en ged, og pluk en pose æbler Besøg dine lokale gårdbutikker, og få sund, frisk mad direkte fra kilden Agenda 21 Land Kvalitet og bæredygtighed Når du bor i Næstved og omegn, er du så heldig at bo

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

Køer,&kunst&og&kærlighed&& 3Fjerner&al&besværlighed&

Køer,&kunst&og&kærlighed&& 3Fjerner&al&besværlighed& Køer,&kunst&og&kærlighed&& 3Fjerner&al&besværlighed& &Fuld%forkælelse%på%weekendtur%2l%Skåne Lørdagogsøndagden15./16.6.13 Kærligheden7lkunst,naturogskønmaderomdrejningspunktetfor denneforkælelsestur,derførerdigpårundturidetøstligeskåne.

Læs mere

Standerhejsning Grejsamlerne holder Loppemarked i Multihuset Lørdag den 13. april fra kl

Standerhejsning Grejsamlerne holder Loppemarked i Multihuset Lørdag den 13. april fra kl 2019 Marts Søndag d. 3. marts: Kl. 10-12 Lørdag den 9. marts & Søndag den 10. marts: Kl. 10-15 Standerhejsning Vi hejser flaget, synger et par sange, derefter er der kaffe/the og hyggeligt samvær i Multihuset.

Læs mere

Modul 1. 1. a Hvad er økologi?

Modul 1. 1. a Hvad er økologi? Modul 1. 1. a Hvad er økologi? Se på øko-mærket herunder. Det henviser til økologisk mad fra økologisk dyrkning af jorden. Men økologisk betyder andet end det. Økologisk landbrug har lånt ordet økologisk

Læs mere

Opskrift Jordskokkesuppe

Opskrift Jordskokkesuppe Opskrift Jordskokkesuppe 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Opskrift Jordskokkesuppe Opskrift på cremet og fyldig jordskokkesuppe med mild ovnbagt torsk, æbletern, saltet og sprød bacon. En virkelig smagfuld suppe Jordskokkesuppe

Læs mere

i samarbejde med Praktisk Økologi Økologisk kornmod på Livø

i samarbejde med Praktisk Økologi Økologisk kornmod på Livø i samarbejde med Praktisk Økologi Økologisk kornmod på Livø 28. juli 2012 Program 28. juli 2012 12.30 Mødested er LIVØ AVLSGAARD hos Bente og Karsten Kjærgaard (for enden af vejen) Markvandring med Karsten

Læs mere

Tid til forkælelse. Weekend- og ferieophold

Tid til forkælelse. Weekend- og ferieophold Tid til forkælelse Weekend- og ferieophold Forkæl dig selv, eller en du holder af, med et weekendophold eller en miniferie i særklasse. Best Western Hotel Europa ligger midt i Aabenraa by, tæt på gågade,

Læs mere

Kost- og ernæringspolitik for. Vedtaget af forældrebestyrelsen juni 2016.

Kost- og ernæringspolitik for. Vedtaget af forældrebestyrelsen juni 2016. Kost- og ernæringspolitik for Vedtaget af forældrebestyrelsen juni 2016. Kostpolitik for Trækronerne. Mad er vigtigt som brændstof, nydelse og som samlende element i hverdagen. Både derhjemme, i institutionen

Læs mere

Bryllup tema :) Betina har sendt os disse skønne billeder:

Bryllup tema :) Betina har sendt os disse skønne billeder: Bryllup tema :) Vi har været så heldige at nogle af vores kunder har sendt billeder fra bryllupper hvor stativer fra Jernihaven er anvendt. Vi synes bare det ser brandgodt ud!! Betina har sendt os disse

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Vildmarkstur til Halland med skøn natur og masser af velvære Lørdag den 25. søndag 26. august 2018

Vildmarkstur til Halland med skøn natur og masser af velvære Lørdag den 25. søndag 26. august 2018 Vildmarkstur til Halland med skøn natur og masser af velvære Lørdag den 25. søndag 26. august 2018 Kom med til verdens ende. Ja, sådan beskrev vi denne unikke plet tilbage i 2004, hvor vi for første gang

Læs mere

Familie Camp Klim Strand Camping

Familie Camp Klim Strand Camping Familie Camp 2019 Klim Strand Camping rogram til DAI Familie Camping - Sommer 2019 Vi har hermed fornøjelsen at fremlægge et godt og super hyggeligt program til DAI's Familie-Camping på Klim Strand Camping.

Læs mere

Brunch. Det varme Slagterens brunch pølser Røget/saltet bacon Røræg med flødeost Lun leverpostej med svampe og røget baon

Brunch. Det varme Slagterens brunch pølser Røget/saltet bacon Røræg med flødeost Lun leverpostej med svampe og røget baon Brunch Det varme Slagterens brunch pølser Røget/saltet bacon Røræg med flødeost Lun leverpostej med svampe og røget baon Det kolde Økologisk skyr med øl ristede nødder og honningsirup Røget laks med smørdampede

Læs mere

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Ekstra luksus:

Læs mere

Ophold. Autentiske oplevelser i skoven

Ophold. Autentiske oplevelser i skoven Ophold Autentiske oplevelser i skoven Velkommen til HOTEL AMERIKA Det smukt beliggende hotel midt i Østerskoven, omgivet af ro og idyl, skaber de perfekte rammer for Jeres ophold. På de følgende sider

Læs mere

Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde

Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde 1 Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde Kære alle, Vi vil gerne invitere Danmarks hundefolk til et eksklusivt ophold på vores dejlige ø under afslappede former, hvor I samtidig selv kan bestemme hvor aktiv

Læs mere

Hovergården September 2018

Hovergården September 2018 Hovergården September 2018 Høstfest. D. 27 September kl 12.00 Menu: Helstegt pattegris med Flødekartofler Grønne bønner svøbt i bacon Rodfrugter Ovnkartofler Dessert: Hjemmelavet is med flødeskum, jordbær

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest UNGEUDVALGET 5 Ungeweekend PRÆSENTERER Dronningens Ferieby Ungeweekend 12.-14. maj 2017 Sammen har vi det sjovest Ungeweekend Velkommen til Ungeweekend! Vi har i år fokus på det gode fællesskab og samværet

Læs mere

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og 0 år gammel renoveret bygning med smuk facade og rokoko indretning. Zleep Hotel Roskilde Introduktion Det klassiske hotel i Roskilde byder på en historisk overnatning i elegante omgivelser. Det traditionsrige

Læs mere

Med super skiferiehilsen... Team SeniorTravel A/S SPARK2 Bad HummelPfütze

Med super skiferiehilsen... Team SeniorTravel A/S SPARK2 Bad HummelPfütze REJSEINFORMATION / TRAVEL DOCUMENT - Page 1 of 5 Kære skigæst... Vi er rigtig glade for at kunne byde dig velkommen til SPARK 2 Bad HummelPfütze. Hos Team SeniorTravel A/S har vi i år rigtig lagt os i

Læs mere

ØKODAG. Den 23. April 2017 Stensbølgård. Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej Kirke Hyllinge

ØKODAG. Den 23. April 2017 Stensbølgård. Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej Kirke Hyllinge ØKODAG Den. April 017 Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 1-4070 Kirke Hyllinge Email: siv.kirsten@gmail.com Tlf. Johan: 0 40 - Tlf. Kirsten 46 715 #stenbølgård www.stensbolgaard.dk

Læs mere

Kostpolitik ved egenproduktion

Kostpolitik ved egenproduktion Dagtilbud Ø-gadernes Kostpolitik ved egenproduktion Foreløbigt gældende for Vuggestuen Smaaland, D.I.I. Villekulla, Vuggestuen Vimmerby Kostpolitik ved egenproduktion for Dagtilbud Ø-gaderne: Vuggestuen

Læs mere

Ny madkultur skabes i køkkener men kræver omlægning og forandring af hoveder og gryder

Ny madkultur skabes i køkkener men kræver omlægning og forandring af hoveder og gryder Ny madkultur skabes i køkkener men kræver omlægning og forandring af hoveder og gryder Hvad skal der til for at indføre et nyt måltids- og sundhedsparadigme? Skal OPUS blive til mere end et forskningsprojekt,

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Mere end 400 kiggede forbi til vores julemarked :)

Mere end 400 kiggede forbi til vores julemarked :) Mere end 400 kiggede forbi til vores julemarked :) Må vi have lov til at sige 1000 TAK til alle Jer der kiggede forbi til vores julemarked i søndags. Vi er dybt taknemmelige vi havde den skønneste, travleste

Læs mere

Ø K O L O G ISK CH OKOLADE T I LSAT VISIONER O G KÆRLIGHED

Ø K O L O G ISK CH OKOLADE T I LSAT VISIONER O G KÆRLIGHED PRODUKTER OG BESKRIVELSER Ø K O L O G ISK CH OKOLADE T I LSAT VISIONER O G KÆRLIGHED Ø K O LO G I S K CHOKOLADE I Spanien ligger en af Europas bedste og mest unikke chokoladeforretninger. Den hedder Mayan

Læs mere

cocktail af Gud og sommer imu.dk/aktiviteter

cocktail af Gud og sommer imu.dk/aktiviteter 2015 cocktail af Gud og sommer imu.dk/aktiviteter Vi ses i sommerlandet! Inden længe står den på ferie og god dansk sommer. Hvad er bedre end at tchille med vennerne, tage en dukkert, spille lidt volley,

Læs mere

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse NÅR RAMMERNE BETYDER NOGET OG GØR EN FORSKEL Fælles for de vigtige møder, kurser og konferencer er, at rammerne er en del af successen. På Konference

Læs mere

JULEGAVER 2013 500 KRONER. En oplevelsesfabrik drevet med hjertet

JULEGAVER 2013 500 KRONER. En oplevelsesfabrik drevet med hjertet JULEGAVER 2013 500 KRONER En oplevelsesfabrik drevet med hjertet ET PAR GODE BØFFER SMAG Der er ikke noget bedre end at sætte tænderne i en god bøf og med dette gavekort kan du invitere din ven eller partner

Læs mere

ØKODAG. Den 17. April 2016 Stensbølgård. Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 18-4070 Kirke Hyllinge

ØKODAG. Den 17. April 2016 Stensbølgård. Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 18-4070 Kirke Hyllinge ØKODAG Den 17. April 016 Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 1-070 Kirke Hyllinge Email: kontakt@stensbolgaard.dk Tlf. Johan: 0 0 - Tlf. Kirsten 6 71 #stensbølgård www.stensbolgaard.dk

Læs mere

Midsommerstævne og 17. juni 2018 i Søgård Petanque Klub Tingbjerg 100, 6200 Aabenraa

Midsommerstævne og 17. juni 2018 i Søgård Petanque Klub Tingbjerg 100, 6200 Aabenraa Klubbens hjemmeside: www.petanquesyd.dk Midsommerstævne 15.- 16.- og 17. juni 2018 i Søgård Petanque Klub Tingbjerg 100, 6200 Aabenraa Søgård Petanque Klubs Midsommerstævne Søgård Petanque Klub afholder

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

Vi benytter med andre ord Gram Slots smukke rammer og vores kompetente personale til i samarbejde med Jer at skabe en oplevelse i særklasse.

Vi benytter med andre ord Gram Slots smukke rammer og vores kompetente personale til i samarbejde med Jer at skabe en oplevelse i særklasse. Menu foreslag 2017 INDIVIDUELLE LØSNINGER Gram Slot rummer med sin arkitektur, kultur og historie i kombination med vores nutidige virke på stedet nogle enestående muligheder for at holde forskellige arrnagementer

Læs mere

I dag inviterede Ertebøllerne til høstmarked.

I dag inviterede Ertebøllerne til høstmarked. Lørdag 05. September 2015 Ertebøllerne inviterede til høstmarked ERTEBØLLE: Ertebølle borgerne har besluttet at vise hinanden og omverdenen, hvad de sysler med og synes, er sjovt at lave i deres fritid.

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

Rønbjerg Open 1.-2. juni 2013

Rønbjerg Open 1.-2. juni 2013 Rønbjerg Open 1.-2. juni 2013 Windsurfing Kitesurfing Race klasse Open Fun klasse www.ronbjergopen.dk Rønbjerg Open 2013 Nordjydsk Windsurfing Klub indbyder hermed til wind- og kitesurfing stævne i Rønbjerg

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere