Vedtægter. for. Andelshaveselskabet STRANDBO

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægter. for. Andelshaveselskabet STRANDBO"

Transkript

1 Vedtægter for Andelshaveselskabet STRANDBO 2015

2 1 Selskabets navn og formål. Selskabets navn er Andelshaveselskabet Strandbo, oprindelig stiftet som haveforening 13. august 1931 og overgået til andelshaveselskab 5. januar Dets formål er at administrere matr.nr. 4a samt matr. Nr Sundbyøster, at bevare dette areal som haver med sommerbeboelse og at give arealet et så pænt udseende som muligt. 2 Som medlem kan optages enhver myndig person, der godkendes af bestyrelsen, og som forpligter sig til at overholde selskabets til enhver tid gældende vedtægter, generalforsamlings beslutninger, ledelsens forskrifter, ordensreglement m.v. 3 Generalforsamlingen. Selskabets øverste myndighed er generalforsamlingen. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i marts måned. Der indkaldes med mindst 14 dages varsel ved meddelelse via eller hvis ønskes ved skriftlig meddelelse til medlemmerne. Hvis indkaldelse ønskes skriftligt, skal dette meddeles bestyrelsen senest 15. februar. Generalforsamlingen har følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Protokol 3. Formandens beretning 4. Regnskab og budget til godkendelse 5. Indkomne forslag 6. Valg af ledelse, revisor og suppleanter, jf Eventuelt Sammen med indkaldelsen udsendes foreningens årsregnskab, samt forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen. Forslag fra medlemmerne, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde senest 15. februar. Generalforsamlingen er beslutningsdygtig uanset de fremmødte medlemmers antal. Vedtægtsændringer kan kun vedtages ved skriftlig afstemning og med mindst 2/3 flertal af de afgivne gyldige stemmer. Det er tilladt at møde ved fuldmægtig. Fuldmægtigen skal fremlægge skriftlig og dateret fuldmagt. Ekstraordinær generalforsamling, der indvarsles med 8 dages varsel, kan indkaldes, når mindst 15 medlemmer ved skriftlig motiveret begæring opfordrer bestyrelsen dertil. En sådan af medlemmerne begæret generalforsamling er kun beslutningsdygtig når mindst 2/3 af underskriverne har givet møde. På en ekstraordinær generalforsamling kan kun behandles, hvad der har givet anledning til indkaldelse.

3 Generalforsamlingen vælger selv sin dirigent, der leder forhandlingerne, og ved hvis foranstaltning disse indføres i en forhandlingsprotokol, der tjener som bevis for det på generalforsamlingen passerede, når den er underskrevet af dirigenten og formanden. Afstemningen sker ved håndsoprækning, med mindre bestyrelsen eller mindst 10 medlemmer forlanger skriftlig afstemning. De ved simpel stemmeflerhed vedtagne beslutninger er bindende for foreningen. En undtagelse herfra er: Nye større udgiftskrævende projekter, nyanskaffelser o. lign., som ikke kan henføres under foreningens nuværende normale drift, og hvis fulde omkostning fordelt over samtlige andelshavere vil andrage over kr ,- pr. andelshaver, kan kun iværksættes, når det er vedtaget på en generalforsamling med mindst 2/3 af de afgivne gyldige stemmer. 4 Ledelsen m.v. På den ordinære generalforsamling vælges blandt andelshaverne: 1 formand, 1 kasserer og 3 bestyrelsesmedlemmer samt 2 revisorer. Samtlige valg gælder for 2 år ad gangen. I lige år afgår formanden og de to ældst valgte bestyrelsesmedlemmer samt 1 revisor. I ulige år afgår kassereren og 1 bestyrelsesmedlem samt 1 revisor. Hvis flere medlemmer har samme anciennitet, foretages lodtrækning. Genvalg kan finde sted. Blandt andelshaverne vælges endvidere på hver ordinær generalforsamling for 1 år: 2 bestyrelsessuppleanter og 1 revisorsuppleant. Bestyrelsen vælger af sin midte selv næstformand og sekretær. 5 Ledelsens opgaver. Bestyrelsen varetager den overordnede ledelse af selskabet og sørger for overholdelse af vedtægter, generalforsamlings-beslutninger, bestyrelsesforskrifter, ordensreglement m.v. Foreningen tegnes af formand og kasserer, der er bemyndiget til hver for sig at disponere over selskabets formue, herunder også til at disponere over selskabets midler via Netbank, dog således at kassereren har adgang til al bogføring, mens formanden har fuldmagt til at have indsigt. Kassereren er ansvarlig for, at de fornødne pengemidler til enhver tid er til stede, at haveafgiften indgår rettidigt og at selskabets midler bogføres. Kassereren samt formanden er ansvarlige for, at pengene anvendes på betryggende måde. I tilfælde, hvor vedtægterne intet foreskriver, træffer bestyrelsen de nødvendige beslutninger under ansvar overfor generalforsamlingen. Det årlige budgetforslag udarbejdes af bestyrelsen.

4 Generalforsamlingen fastsætter størrelsen af honorarer og lønninger indenfor foreningen. 6 7 Regnskabet. Regnskabsåret er kalenderåret. I bestyrelsens forretningsorden skal findes klare retningslinier for regnskabets førelse. Udgiftsbilag vedrørende arbejde i foreningen påtegnes af formanden, før udbetaling kan finde sted. Den kontante kassebeholdning må på intet tidspunkt overstige kr ,-. Der skal oprettes checkkonto / girokonto, hvilke checks / girokort skal underskrives af formanden og kassereren i forening. Likvide midler, der ikke er nødvendige for den daglige drift skal anbringes til bedst mulig forrentning på bankbog eller i obligationer. Revisorerne har ret til uanmeldt at revidere regnskabet, når de ønsker det og skal mindst 2 gange årligt foretage uanmeldt kasseeftersyn. Det afsluttede årsregnskab kan om fornødent tillige revideres af en statsautoriseret revisor, hvis de valgte revisorer eller bestyrelsen finder det påkrævet. Kassereren skal afslutte det årlige regnskab inden 1. februar, således at revisorerne kan have det revideret inden 15. februar. 8 Medlemmernes pligter. Enhver andelshaver er pligtig til også at være medlem af selskabet. Ved indmeldelsen underskrives en protokol om medlemmets rettigheder og forpligtelser, der samtidig er et bevis for, at medlemmet har modtaget selskabets vedtægter og ordensregler m.v. Ved enhver indmeldelse betales et indskud på kr ,-, som ikke tilbagebetales ved udmeldelse. 9 Medlemmerne er til enhver tid undergivet lovgivningen vedrørende byggetilladelser, brandveje, afløbsforhold m.v., som har relation til haveforeningen som sådan, samt deklarationer, som er eller vil blive lyst på foreningens jorde. Parkering på festpladsen er forbudt. 10 Når et nyt medlem optages i foreningen, udsteder bestyrelsen et andelsbevis med pålydende kr ,-, efter at det udtrædende medlem har afleveret sit andelsbevis til bestyrelsen. Andelshavere kan alene være fysiske personer, og andelshaver må kun erhverve en enkelt andel. Andelsbeviset giver adgang til at udøve brugsretten på det nærmere i andelsbeviset angivne areal af matr.nr. 4a eller matr. Nr Sundbyøster. Andelsbeviset kan ikke uden bestyrelsens sanktion overdrages til andre, ligegyldigt på hvilken måde, og kan aldrig pantsættes, eller gøres til genstand for kreditforfølgning undtagen for enhver form for gæld til foreningen.

5 Ændring af et andelsbevis det være sig tilføjelse/sletning/ændring af navn/e kræver udfærdigelse af nyt andelsbevis, hvilket p.t. koster kr ,-. Er ændringen foranlediget af andelshaverens/-havernes skilsmisse eller navneskift skal kopi af dokumentation for andelshaverens rettigheder - i form af boopgørelse eller navneattest - forevises bestyrelsen. Ved salg eller ændring af et andelsbevis betaler sælger/andelshaver endvidere kr ,- i administrationsbidrag. Andelsbeviset er gyldigt, når det er underskrevet af formanden og kassereren. Ingen overtagelse er gyldig, før den er indført i en dertil særlig indrettet protokol, der føres af formanden og hvori optages alle vilkår for overtagelse m.v. Enhver indførelse om overtagelse underskrives af overtageren, overdrageren, formanden og kassereren. 11 Haveafgiften fastsættes hvert år af den ordinære generalforsamling, således at den er tilstrækkelig til dækning af alle udgifter vedrørende selskabets drift. Afgiften betales kvartalsvis forud med en fjerdedel pr. 1. januar, 1. april, 1. juli og 1. oktober. Afgiften, der indbetales via Betalingsservice, skal være foreningen i hænde senest den 15. i forfaldsmåneden. Betaling på anden vis end via Betalingsservice pålægges et administrationsgebyr, p.t. kr. 150,-, som opkræves det efterfølgende kvartal. Ved for sen betaling pålægges medlemmet en restanceafgift, p.t. kr. 100,-, som ligeledes opkræves det efterfølgende kvartal. Bestyrelsen beslutter på hvilken måde restancen eller anden skyld til foreningen skal indbetales. Haveafgiften udregnes i forhold til kvadratmeter have, som tidligere er opmålt. 12 Hvis haveafgiften ikke er betalt senest 14 dage efter, at andelshaveren skriftligt er opfordret til at betale, ophører vedkommende andelshaver fra denne dag at være medlem. Denne er pligtig til straks at fraflytte sin have og kan på bestyrelsens foranledning ved fogeden udsættes af huset og haven, jf. 16. Bestyrelsen kan dog efter skriftlig anmodning give et medlem, som på grund af sygdom, arbejdsløshed eller anden gyldig grund ikke kan betale, henstand i kortere tid, når anmodning herom sker inden betalingsterminerne. 13 Medlemmerne hæfter kun for foreningens gæld med den til enhver tid værende værdi af deres andel. Hæftelsen er solidarisk inden for andelenes værdi. 14 Medlemmerne skal ved deres indtræden i selskabet oplyse deres bopæl og er pligtig, at meddele bestyrelsen enhver bopælsforandring senest 14 dage efter flytning.

6 15 Enhver andelshaver skal holde sit hus og sin have i god og ordentlig stand. Haven må ikke tilgro med ukrudt eller forfalde, og andelshaveren er pligtig at beskære sine buske og træer, således at de ikke vokser ud over selskabets hæk og gange eller ind over nabohaverne. Høje træer, der er til alvorlig gene for en nabohave (skygger) kan - efter navngiven konkret og skriftlig klage til bestyrelsen, og hvor parterne (naboerne) ikke selv har kunnet finde en løsning - af bestyrelsen beordres beskåret eller fældet. Til vedligeholdelse af foreningens ejendom kan bestyrelsen udskrive fællesarbejde. Medlemmerne er endvidere pligtige at renholde gange og veje ud for deres haver. Undladelse heraf medfører påtale fra bestyrelsen, som efter en frist på 8 dage kan lade gangen eller vejen rense på medlemmets bekostning. Hvis medlemmet ikke på anfordring betaler den hermed forbundne udgift, betragtes dette som ikke betalt haveafgift og behandles efter 12 jf. 16. Enhver gæld, eksempelvis for ikke udført fællesarbejde, som et medlem skylder foreningen betragtes som haveleje restance og behandles efter 12 og Såvel opsigelser som udsættelser som følge af overtrædelse af bestemmelserne i 12 og 15 kan ske ved bestyrelsens beslutning. Har et medlem i øvrigt i væsentlig grad eller gentagne gange overtrådt andre af bestemmelserne i disse vedtægter eller selskabets ordensreglement, kan bestyrelsen opsige vedkommendes brugsret til ophør med 1 måneds varsel til en hvilken som helst tid. Dog kan medlemmet i så tilfælde forlange sagen forelagt en generalforsamling, hvis afgørelse er endelig. Denne appel til en generalforsamling skal være indleveret skriftligt til bestyrelsen senest 14 dage efter opsigelsens meddelelse. Når et medlem har forbrudt sin brugsret, er selskabet berettiget til at disponere over det i haven værende hus og beplantninger, som medlemmet således er uberettiget til at fjerne, og selskabet kan ved salg deraf underhånden eller på anden måde dække sit tilgodehavende, derudover på løbende retssags- eller fogedomkostninger, hvorefter et eventuelt restbeløb udbetales det tidligere medlem. Mulig forud betalt afgift kan i sådanne tilfælde ikke forlanges tilbagebetalt. Andelen kan heller ikke kræves udløst, medmindre havens salg giver dækning. 17 Medlemmernes rettigheder. På arealet, der kun må benyttes til pryd- eller nyttehaver, er det tilladt at opføre huse og bebo disse i tiden fra 1. maj til 1. oktober. Helårsbeboelse er således forbudt, jf. 9. Andele må ikke kommercielt udlejes eller på anden måde anvendes til handel eller erhverv. En andelshaver kan undtagelsesvis for et kortere tidsrum udleje eller udlåne sin have til tredjemand, hvis bestyrelsens skriftlige tilladelse er indhentet på forhånd. Udviser en sådan tredjemand eller dennes pårørende trods advarsel fra bestyrelsen en opførelse, der er i strid med selskabets vedtægter og ordensbestemmelser, ophører lejemålet eller lånet straks.

7 18 I haverne må ikke holdes husdyr, dog kan bestyrelsen tillade at der holdes hunde og katte, såfremt disse ikke er til gene for de øvrige medlemmer. 19 Pensionerede medlemmer med mindst 10 års anciennitet i foreningen og hvis husstandsindtægt ikke overstiger, hvad der svarer til det dobbelte af en almindelig folkepension, kan ansøge foreningen om henstand med betaling af ca. halvdelen af havelejen. Restancen forrentes med 1% pr. md. Og renterne forfalder til betaling sammen med den del af havelejen, for hvilken der ikke ydes henstand. Restancen forfalder til betaling: 1. Ved salg. 2. Hvis haven overdrages til børn. 3. Hvis medlemmet ikke længere personligt udøver brugsretten til haven. Lånet skal tilbagebetales til foreningen samtidig med bestyrelsens godkendelse af haveoverdragelse til et nyt medlem. Henstand bevilges af bestyrelsen for 1 år ad gangen. Ansøgning samt kopi af skattebillet indsendes til kassereren inden hvert års 1. januar. Ansøgninger behandles fortroligt. Hvis henstand bevilges, udsteder medlemmet et gældsbevis for beløbet til foreningen. 20 Haveforeningens opløsning. Haveforeningen kan kun opløses, når mindst ¾ af samtlige medlemmer stemmer derfor på 2 af hinanden følgende generalforsamlinger, der skal afholdes med mindst 3 og højst 5 ugers mellemrum. Ved opløsning skal den til enhver tid siddende bestyrelse sørge for, at forpligtelser og byrder afvikles. Eventuelle overskydende midler fordeles som følger: Hvert medlem får så vidt muligt andelsbevisets pålydende kr ,- forlods. Såfremt der herefter er yderligere overskud, fordeles dette i forhold til de enkelte andelshaveres opmålte haveareal. Vedtaget på ordinær generalforsamling , med ændringer vedtaget på ekstraordinær generalforsamling , samt på ordinær generalforsamling , , , , , , , , , , og

8 Ordensreglement for Andelshaveselskabet STRANDBO ORDENSREGLEMENT 1. Det er ethvert medlems pligt at indhegne sin have langs selskabets veje og gange med ligusterhæk. 2. Lågerne skal gå indad og være forsynet med nummer, navn og postkasse. 3. Ved anbringelse af huse, skure og lignende skal såvel Strandbo s som autoriteternes bestemmelser vedrørende kolonihavebebyggelse overholdes. Hvis et medlem ønsker at bygge nyt hus, tilbygning eller skur skal medlemmet først ansøge bestyrelsen, vedlagt tegning med mål og placering samt skriftlige accepter fra naboer og eventuel bagbo, inden byggeriet påbegyndes. Byggeansøgningen skal være formanden i hænde senest 3 mdr. før byggeriet tænkes påbegyndt. Der må ikke bygges tættere på foreningens gange end 5 meter, og der må højst bygges på 20% af grunden inklusiv skur ( tagudhæng over 50 cm. tæller som bebyggelse). Bestyrelsen kan dog dispensere mht. andele under 200 m2. Nye huse må ikke være højere end 4,5 m. over eksisterende jordhøjde og må kun indeholde én etage til beboelse. Tagnedløbsrørene må ikke tilsluttes kloakken med mindre kommunen har givet dispensation til den pågældende have. Det er ikke længere tilladt at installere brændeovne, dog vil det være muligt at udskifte en eksisterende brændeovn med en ny miljøgodkendt ovn. Brændeovne bør bruges med omtanke, så de er til minimal gene for de omkringboende. 4. Hækken mod vej, gange og festplads må ikke fjernes af medlemmerne før ved selskabets eventuelle ophør. Klipning og pasning udføres af medlemmet 2 gange årligt (inden Sankt Hans og inden 1.september). Hækkens højde må ikke overstige 1,60 m. 5. Medlemmerne er ansvarlige for eventuelle overtrædelser, der begås af hans familie eller besøgende. 6. Hensynsfuld cykelkørsel er tilladt, dog skal kørende vige for gående. Cykler må ikke henstilles op ad hækken i gangene. Enhver form for leg på cykler er forbudt. 7. Parkering af biler og vognvask i haver samt på gange og festplads er forbudt.

9 Det henstilles, at man undgår parkering ved indkørslen ved Signelilvej. Motorkørsel må ikke overstige 10 km i timen. Tung trafik f.eks. af byggematerialer, skal begrænses mest muligt, og hvis der opstår skader på gange m.m. er det pågældende medlem ansvarlig og pligtig til hurtigst muligt at udbedre de opståede skader. 8. Skydevåben må ikke benyttes i haverne og alt boldspil er forbudt i gange og på festplads. 9. Alle fejl vedrørende vandledningerne skal straks meddeles bestyrelsen. Medlemmet vedligeholder selv vandledninger inden for eget skel. Hver have skal have egen stophane. Lukning for- og forandring af hoved vandledningerne må kun foretages på foranledning af bestyrelsen, som også bestemmer tidspunkt for vinterlukningen. Der skal betales en afgift på 500 kr., hvis en andelshaver har glemt at lukke for sin stophane, når der åbnes for vandet. Vandspild bør undgås. Der må ikke vandes med turbine eller anden form for vanding, der passer sig selv. Havevanding må ikke finde sted før kl Selskabets redskaber og ejendele skal efter endt brug og senest hver aften henstilles på deres bestemte plads i rengjort stand. 11. Musik og unødig støj må ikke være til gene for andre. Enhver form for musik i fri luft eller for åbne vinduer, må kun finde sted under behørig hensyntagen til de omkringboende og skal ved påtale straks ophøre. 12. Lodder, der støder op til hegn ved Tovelillevej stien, skal vedligeholde dette hegn mod vederlagsfrit at få stillet materiale til rådighed af foreningen. Lodder, som har hegn, for hvilket der ikke er pasningspligt for så vidt angår den bortvendte side, skal vedligeholde hele hegnet. 13. I perioden 1. maj til 1. oktober skal alle selskabets låger være aflåst efter kl Undtaget er dog porten ved Signelillevej, der blot skal være lukket. I perioden 1. oktober til 1. maj skal alle låger være aflåst hele døgnet. Ordensreglementet er sidst opdateret på generalforsamlingen 19. marts 2014.

10 Tillæg til vedtægter for Andelshaveselskabet STRANDBO TILLÆG TIL VEDTÆGTER 1 Ved tilslutning til de i Andelshaveselskabet STRANDBO etablerede hovedkloakledninger, skal der iagttages følgende regler: 1. Andelshaveren skal til foreningen indbetale sin andel af den udgift, som de allerede tilsluttede andelshavere i det afsnit, hvor haven ligger, tidligere har betalt for etableringen af hovedkloakledningen her. (Beløbet reguleres med nettoprisindekset oplyst af Danmarks Statistik i forhold til oktober 1998). Det indbetalte beløb fratrukket eventuelle omkostninger til porto m.v. fordeles herefter ligeligt til de tilsluttede i pågældende afsnit. 2. Andelshaveren skal overholde de af offentlige myndigheder fastlagte regler for etablering af kloak, herunder indhente disse myndigheders efterfølgende godkendelse af installationen (ibrugtagningstilladelse). 3. Andelshaveren skal sikre, at Strandbos bestyrelses godkendelse foreligger før gravearbejde påbegyndes i gangen og skal sikre, at dette arbejde udføres hurtigst muligt, og at den nødvendige retablering gennemføres umiddelbart efter, at arbejdet i gangen er afsluttet. 4. Andelshaveren betaler alle andre udgifter til etableringen end den i afsnit 1. nævnte andel direkte til den autoriserede kloakmester og direkte til eventuelle andre, der foretager tilslutningen og leverer den rensebrønd (spulebrønd) og øvrige materialer, der skal anvendes. Desuden betales de gebyrer, der opkræves af de offentlige myndigheder direkte til disse. 5. Ved overdragelse skal der for de havers vedkommende, som endnu ikke er tilsluttet den fælles kloakledning i respektive afsnit, ske tilslutning hertil. Den nye andelshaver skal i den forbindelse følge samme regler som nævnt i stk. 1 til 4. 2 Alle, der har fået eller er tilmeldt kloaktilslutning, skal indbetale kloakafgift til foreningen. Afgiften opkræves sammen med haveafgiften og fastsættes ligesom denne hvert år på den ordinære generalforsamling.

11 Afgiften skal anvendes til dækning af udgifter forbundet med vedligeholdelse af kloaksystemet herunder udbedring af eventuelle skader, som der ikke kan opnås garantimæssig dækning for. Herudover til dækning af eventuelle andre omkostninger i forbindelse med det etablerede kloaksystem. 3 Dette tillæg til Vedtægter for Andelshaveselskabet STRANDBO er vedtaget på selskabets ordinære generalforsamling den 13 marts 2002 og erstatter Kloaketableringsvedtægt for Andelshaveseskabet STRANDBO samt Vedtægter for kloaklauget STRANDBO af 1. oktober 1995 med efterfølgende ændringer af 25. august Tillægget udgår, når alle haver er tilsluttet kloaksystemet.

Vedtægter. for. Andelshaveselskabet STRANDBO

Vedtægter. for. Andelshaveselskabet STRANDBO Vedtægter for Andelshaveselskabet STRANDBO 2016 1 Selskabets navn og formål. Selskabets navn er Andelshaveselskabet Strandbo, oprindelig stiftet som haveforening 13. august 1931 og overgået til andelshaveselskab

Læs mere

Ordensreglement. Andelshaveselskabet. (Herunder byggeregler) for STRANDBO

Ordensreglement. Andelshaveselskabet. (Herunder byggeregler) for STRANDBO Ordensreglement for Andelshaveselskabet STRANDBO 2016 (Herunder byggeregler) 1. Det er ethvert medlems pligt at indhegne sin have langs selskabets veje og gange med ligusterhæk. 2. Lågerne skal gå indad

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Side 1 VEDTÆGTER For Grundejerforeningen Teglmarken 1. Foreningens navn er grundejerforeningen Teglmarken. Dens formål er at varetage grundejernes

Læs mere

Udkast VEDTÆGTER FOR. Selskabet. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er. Mammen Bys Vandværk a.m.b.a.

Udkast VEDTÆGTER FOR. Selskabet. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er. Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. Selskabet 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Viborg Kommune. Formål 2 Selskabets

Læs mere

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ)

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skagen Jagtforening 1.2 Foreningens hjemsted er Frederikshavns.. kommune. 2 Forholdet til

Læs mere

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 NUVÆRENDE VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SENGELØSE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR SENGELØSE VANDVÆRK A.m.b.a. medlemmer 3 VEDTÆGTER FOR SENGELØSE VANDVÆRK A.m.b.a. Enhver, der har tinglyst adkomst til fast ejendom i forsyningsområdet, kan blive medlem af selskabet. For ejendomme, der er opdelt i andels- eller

Læs mere

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug.

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Matr.nr.: Indsæt matr.nre. Anmelder: Anmelders navn Anmelders adresse Ejerlavsbetegnelse: Beliggende: ved Indsæt vejens navn(e) Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Vejlaugets navn er: Indsæt vejlaugets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gistrup Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aalborg Kommune. 1 formål Selskabets formål er

Læs mere

Forslag til nye. Vedtægter. for Andelshaveselskabet Strandbo

Forslag til nye. Vedtægter. for Andelshaveselskabet Strandbo Forslag til nye Vedtægter for Andelshaveselskabet Strandbo 1. Navn Selskabets navn er Andelshaveselskabet Strandbo, i det følgende benævnt HF Strandbo. HF Strandbo er et andelshaveselskab oprindeligt stiftet

Læs mere

Vedtægter for Bjørnø Vandværk A.m.b.a.

Vedtægter for Bjørnø Vandværk A.m.b.a. 1 Vedtægter for Bjørnø Vandværk A.m.b.a. Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 7. februar 1998, er et Andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Bjørnø Vandværk. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880 Vedtægter for Gl. Roskilde Amts Biavlerforening Stiftet 1880 2016 1 Navn og adresse 1.1 Foreningens navn er GL. Roskilde Amts Biavlerforening. 1.2 Foreningens adresse er den til enhver tid siddende formands

Læs mere

KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.)

KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.) VEDTÆGTER FOR KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.) Senest revideret 2012 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Korsør Svømme- & Livredningsklub, og foreningen er hjemhørende i Slagelse kommune. Foreningen

Læs mere

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3.

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3. VEDTÆGTER FOR TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club) 1 NAVN OG FORMÅL. Foreningens navn er TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club). Foreningens formål er at fremme rosport, herunder muligheden for at dyrke roning i udstationerede

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Navn. Sammenslutningens navn er: "Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune", kaldet: "SAGT". Formål og opgaver.

Læs mere

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Titel: Vedtægter Thisted Forsikring A/S Side 1 af 6 1. Navn og hjemsted Selskabets navn er Thisted Forsikring A/S ( Aktieselskabet ). Aktieselskabets

Læs mere

Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev

Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev - 2-1 Navn, hjemsted og formål a. Foreningens navn er: Grundejerforeningen Bindeleddet. Den omfatter byggegrunde udstykket fra matr. Nr. 20a, 21a, 22a, 23a og 4a.

Læs mere

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening. vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening. vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004 Vedtægter for Dansk Geologisk Forening vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004 Indhold 1 NAVN... 3 2 FORMÅL... 3 3 MØDER OG KLUBBER... 3 4 PUBLIKATIONER OG ANDRE UDGIVELSER... 3 5 MEDLEMSSKAB... 4 6 UDMELDELSE...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TYLSTRUP VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TYLSTRUP VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR TYLSTRUP VANDVÆRK A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted 1. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Tylstrup Vandværk A.m.b.a. 2. Selskabet har hjemsted i Aalborg Kommune. 2

Læs mere

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag Vedtægter for Lildstrand bådlag 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Udelukkelse og eksklusion 5 Ordinær generalforsamling 6 Ekstraordinær generalforsamling 7 Bestyrelsen 8 Regnskab og revision 9

Læs mere

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København.

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. Love for VIRKSOM 1. Navn 1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. 2. Idégrundlag og formål 2.1 VIRKSOM tilbyder medlemskab til personer, som driver selvstændig erhvervsvirksomhed,

Læs mere

VEDTÆGTER. Indholdsfortegnelse. Side.

VEDTÆGTER. Indholdsfortegnelse. Side. 1 Indholdsfortegnelse. Side. ' 01 Navn og hjemsted... 2 ' 02 Formål... 2 ' 03 Medlemmer... 2 ' 04 Medlemmernes rettigheder... 2 ' 05 Medlemmernes forpligtigelser.. 2 ' 06 Udtræden af selskabet... 3 ' 07

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT

VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT 1 VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Køge Bugt (SKB ). Dens hjemsted er Hundige Havn Hejren, Greve Kommune. 2. Foreningens formål er at

Læs mere

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING Hammerum, 7400 Herning VEDTÆGTER 1 Navn: Foreningens navn er Hauge Gymnastik- og Idrætsforening. Stiftet den 15. maj 1941 Hjemsted: Hauge, Herning Kommune 2 Formål: Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 29. november 2000 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1.

Læs mere

Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense.

Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense. Vedtægter Vedtægter for faldskærmsklubben Center Jump Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense. 1 Formål Klubbens formål er at varetage og udbrede faldskærmssporten

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI VEDTÆGTER Tidligere Dansk Selskab for Allergiforskning stiftet 12. januar 1946, ændret til Dansk Selskab for Allergologi og Immunologi 12. maj 1966, ændret til Dansk Selskab

Læs mere

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN Regionshuset 2012 2 Vedtægter for HK-klubben Klubbens navn: HK Klubben Regionshuset Klubbens område: Regionshuset i Sorø Vedtaget på den ordinære klubgeneralforsamling

Læs mere

DANSK LIPIZZANERFORENING af 1972. D a n s k L i p i z z a n e r f o r e n i n g. Vedtægter

DANSK LIPIZZANERFORENING af 1972. D a n s k L i p i z z a n e r f o r e n i n g. Vedtægter 1 1. Navn og hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn er Dansk Lipizzanerforening. Stk. 2: Foreningens hjemsted er den til enhver tid siddende formands adresse. Stk. 3: Foreningen er tilsluttet Dansk Landbrugsrådgivning,

Læs mere

Vedtægter for Løgum Idrætsforening

Vedtægter for Løgum Idrætsforening Vedtægter for Løgum Idrætsforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Løgum Idrætsforening Foreningen er stiftet d. 10. januar 1968 Foreningens hjemsted er Tønder kommune 2 Formål Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER. Smidstrup Vandværk. a.m.b.a. Haagendrupvej 2 B - DK 3250 Gilleleje 1. for. Ændres til: 1999 2013

VEDTÆGTER. Smidstrup Vandværk. a.m.b.a. Haagendrupvej 2 B - DK 3250 Gilleleje 1. for. Ændres til: 1999 2013 VEDTÆGTER for Smidstrup Vandværk a.m.b.a. Ændres til: 1999 2013 Haagendrupvej 2 B - DK 3250 Gilleleje 1 1 Navn og hjemsted "Smidstrup Vandværk a.m.b.a.", der er stiftet 28. august 1940, har hjemsted i

Læs mere

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. ("Interessentskabet") CVR: 13523584

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. (Interessentskabet) CVR: 13523584 12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012 for det kommunale fællesskab Renosyd i/s ("Interessentskabet") CVR: 13523584 1. Navn og hjemsted 1.1 Interessentskabets navn er Renosyd i/s. 1.2 Interessentskabets hjemsted

Læs mere

Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Selskabets navn er DK Hostmaster A/S Selskabets hjemsted er Københavns kommune. 1. Selskabets formål er at drive hostmasterfunktionen

Læs mere

Sjølundhusenes Grundejerforening

Sjølundhusenes Grundejerforening Sjølundhusenes Grundejerforening Vedtægter 1(Medlemmer af foreningen) Medlemmer af Sjølundshusenes Grundejerforening er: Enhver ejer af parceller udstykkede fra matrikel nr. 2 a og 2 ay, Brøndbyvester

Læs mere

VEDTÆGTER FOR I/S GJØL PRIVATE VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR I/S GJØL PRIVATE VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR I/S GJØL PRIVATE VANDVÆRK 1. Navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 15. oktober 1986 er et interessentselskab, hvis navn er I/S GJØL PRIVATE VANDVÆRK Selskabet har hjemsted i Aabybro

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80)

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) VEDTÆGTER for Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen Holding A/S. 1.2 Formål Selskabets formål er at besidde kapitalandele

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen 1DO Båstrup

Vedtægter for Grundejerforeningen 1DO Båstrup Vedtægter for Grundejerforeningen 1DO Båstrup 1 Foreningens hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen 1DO Båstrup. Dens hjemsted er Fredensborg Kommune. Grundejerforeningens område er Dannevang

Læs mere

Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse.

Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. Eksisterende vedtægter for Golf Club Danois, Côte d Azur: Forslag til ny ordlyd: 1 Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. Det

Læs mere

Vedtægter for. Andelsselskabet Ejby Vandværk

Vedtægter for. Andelsselskabet Ejby Vandværk Vedtægter for Andelsselskabet Ejby Vandværk 2 1. Selskabet, der er stiftet den 8. marts 1965, er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Ejby Vandværk. Selskabet har hjemsted i Skovbo kommune. 2.

Læs mere

Velkommen til Fjordparken

Velkommen til Fjordparken Velkommen til Fjordparken 2 Bestyrelsen for Lejer- og Grundejerforeningen Fjordparken Øst har i dette hefte samlet lidt oplysninger for Grundejerforeningens område. Bestyrelsen har følgende sammensætning:

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Thyges Banke Grundejerforening. Kalundborg

VEDTÆGTER. for. Thyges Banke Grundejerforening. Kalundborg VEDTÆGTER for Thyges Banke Grundejerforening Kalundborg 3. udgave. Vedtaget på generalforsamlingen 29. maj 2007 1 af 7 Vedtægter for grundejerforeningen, Navn, hjemsted og formål. 1 Foreningens navn er

Læs mere

VEDTÆGTER. for INVEST ADMINISTRATION A/S. CVR-nr. 34 92 70 14

VEDTÆGTER. for INVEST ADMINISTRATION A/S. CVR-nr. 34 92 70 14 VEDTÆGTER for INVEST ADMINISTRATION A/S CVR-nr. 34 92 70 14 Navn, hjemsted og formål: 1. Selskabets navn er INVEST ADMINISTRATION A/S. Dets hjemsted er Københavns kommune. Selskabets formål er at drive

Læs mere

Sparekassen Bredebro

Sparekassen Bredebro Vedtægter for Sparekassen Bredebro Sparekassen Bredebro Navn- Hjemsted - Formål 1 stk. 1 Sparekassens navn er Sparekassen Bredebro, dens hjemsted er Tønder Kommune. Sparekassens binavne er Skærbæk Sparekasse,

Læs mere

Vedtægter for Djøf Advokat

Vedtægter for Djøf Advokat Vedtægter for Djøf Advokat 1 Foreningens navn 2 Delforeningens formål 3 Forholdet til Djøf 4 Medlemmer 5 Kontingent 6 Djøf Advokat 7 og 8 Repræsentantskabet 9-11 Ordinært repræsentantskabsmøde 12 og 13

Læs mere

Vedtægterne 2011 VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN SØVANG Stiftet den 6. april 1955

Vedtægterne 2011 VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN SØVANG Stiftet den 6. april 1955 Vedtægterne 2011 VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN SØVANG Stiftet den 6. april 1955 1 Foreningens navn og adresse Haveforeningen Søvang, Sylbækvej 38, 8230 Åbyhøj. Haveforeningens hjemsted er Århus Kommune.

Læs mere

Clarasvej 2 8700 Horsens Telefon 7628 2010 Fax 7565 7660 VEDTÆGTER. for.

Clarasvej 2 8700 Horsens Telefon 7628 2010 Fax 7565 7660    VEDTÆGTER. for. Ret&Råd Sundhuset Clarasvej 2 8700 Horsens Telefon 7628 2010 Fax 7565 7660 E-mail: info@sundhuset.dk www.sundhuset.dk J.nr.: 21-80258 PEA/THJ VEDTÆGTER for Billund Trav A/S CVR-nr. 32 80 07 18 Selskabets

Læs mere

GELSTED FJERNVARMESELSKAB A.M.B.A

GELSTED FJERNVARMESELSKAB A.M.B.A GELSTED FJERNVARMESELSKAB A.M.B.A VEDTÆGTER Side 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Gelsted Fjernvarmeselskab A.m.b.a 1.2 Selskabets hjemsted er Gelsted i Middelfart Kommune. 2. FORMÅL OG FORSYNINGSOMRÅDE

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub

Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub 1 Klubben har til formål at virke for skøjtesportens fremme i Rødovre kommune. Klubben har en Skøjteafdeling, og en amatør ishockey senior- og ungdomsafdeling,

Læs mere

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL. - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn, unge og voksne,

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL. - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn, unge og voksne, VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens navn er LOS De private sociale tilbud Foreningens hjemsted er København. 2 FORMÅL Foreningens formål er: 3 - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn,

Læs mere

Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening

Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening Bestyrelsens forslag til Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening Den samlede bestyrelse foreslår, at DFF s vedtægter forenkles og moderniseres. Forslaget er begrundet i, at DFF gennem årene har fortaget

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen. Lilla Skolan i Skogsryd

Vedtægter for Andelsboligforeningen. Lilla Skolan i Skogsryd 1 / 7 Vedtægter for Andelsboligforeningen 2 / 7 Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er: Andelsboligforeningen. I det følgende omtalt som foreningen. Foreningens hjemsted er Ringsted Kommune. Tvister

Læs mere

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum Vedtægter for Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum --- oo0oo --- 1. NAVN OG STATUS 1.01 Fondens navn er Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum (i det følgende kaldet Museet ). 1.02 Museet er en selvejende

Læs mere

Vedtægter for Herning Golf Klub

Vedtægter for Herning Golf Klub Vedtægter for Herning Golf Klub 1 Klubben: Klubbens navn er Herning Golf Klub. Klubbens hjemsted er Herning Kommune. 2 Klubben: Klubbens formål er at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke

Læs mere

VEDTÆGT BOGØ VANDVÆRK

VEDTÆGT BOGØ VANDVÆRK LF Trykteam a s Telefon 54 60 13 87 VEDTÆGT for ANDELSSELSKABET BOGØ VANDVÆRK Regnskabet 15 Selskabets regnskabsår løber fra den 1. januar til den 31. december. Det årlige overskud, der måtte fremkomme

Læs mere

V E D T Æ G T E R I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S. for

V E D T Æ G T E R I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S. for V E D T Æ G T E R for I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S / vedtægter af 25.september 2013 Navn og

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tune Nordøst. Foreningens navn er Grundejerforeningen Tune Nordøst.

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tune Nordøst. Foreningens navn er Grundejerforeningen Tune Nordøst. VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tune Nordøst 1. NAVN. Foreningens navn er Grundejerforeningen Tune Nordøst. Dens område er de i lokalplan nr. 15.18 omhandlede ejendomme matr.nr. 10d, 10f, 10g, 10h, 43g,

Læs mere

VEDTÆGTER. Psykiatri Plus A/S Centre, CVR-nr. 31 15 92 45. Dateret 23. december 2015

VEDTÆGTER. Psykiatri Plus A/S Centre, CVR-nr. 31 15 92 45. Dateret 23. december 2015 Advokatpartnerselskab Kalvebod Brygge 39-41 DK - 1560 København V Telefon: +45 33 300 200 Fax: +45 33 300 299 www.lundelmersandager.dk CVR nr. 32 28 39 34 Erik Hovgaard Partner, advokat (H) eh@lundelmersandager.dk

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVBASSERNE FSU

VEDTÆGTER FOR HAVBASSERNE FSU VEDTÆGTER FOR HAVBASSERNE FSU Revideret den 13/6-2015 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Sportsdykkerklubben HAVBASSERNE FSU. og er hjemmehørende i Furesø Kommune. Foreningen er stiftet den 23. februar

Læs mere

Vedtægter for Råbjerghøj Vandværk

Vedtægter for Råbjerghøj Vandværk Vedtægter for Råbjerghøj Vandværk Vandværket er et andelsselskab, hvis navn er Råbjerghøj Vandværk. Selskabets formål er på bedste og billigste måde at levere vand til forbrugerne. 1 2 3 Som medlem betragtes

Læs mere

Vedtægter SIND Ungdom

Vedtægter SIND Ungdom Vedtægter SIND Ungdom 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er SIND Ungdom. SIND Ungdoms hjemsted er København. SIND Ungdom er en selvstændig og landsdækkende ungdomsorganisation uden religiøse eller

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 16. april 2011 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1. Klubbens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN. 1 Navn og hjemsted 1 VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN 1 Navn og hjemsted Blokforeningen er en sammenslutning af medlemsvirksomheder under Dansk Byggeri, der producerer letklinkerblokke og/eller udstøbningsblokke

Læs mere

1 - NAVN. Sammenslutningens navn er "Samvirkende Idrætsklubber i Odense" (SIKO), idrætsråd under DIF.

1 - NAVN. Sammenslutningens navn er Samvirkende Idrætsklubber i Odense (SIKO), idrætsråd under DIF. NYE VEDTÆGTER 1 - NAVN Sammenslutningens navn er "Samvirkende Idrætsklubber i Odense" (SIKO), idrætsråd under DIF. 2 - FORMÅL SIKO er en interesseorganisation for den organiserede idræt i Odense Kommune.

Læs mere

1. Foreningens navn er Haveforeningen "XXXXXXXXX". Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune.

1. Foreningens navn er Haveforeningen XXXXXXXXX. Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune. V E D T Æ G T E R for Haveforeningen xxxxxxxxxxxxxx 1. Foreningens navn er Haveforeningen "XXXXXXXXX". Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune. 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

Vedtægter. for. Værebro Boldklub

Vedtægter. for. Værebro Boldklub Vedtægter for Værebro Boldklub 12-FEB-2014 Side 1 af 6 1. Navn 1.1. Klubbens navn er "Værebro Boldklub", der kan forkortes til Værebro BK eller VB 1968. 1.2. Klubben er hjemmehørende i Gladsaxe Kommune.

Læs mere

Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune.

Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune. Vedtægter for Basketballklubben BMS 1. Klubbens navn og formål Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune. Klubbens formål er at give medlemmerne mulighed

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for NEUROSEARCH A/S. (CVR nr. 12546106)

V E D T Æ G T E R. for NEUROSEARCH A/S. (CVR nr. 12546106) V E D T Æ G T E R for NEUROSEARCH A/S (CVR nr. 12546106) 1 SELSKABETS NAVN, HJEMSTED og FORMÅL Selskabets navn er NeuroSearch A/S. 1. 2. Selskabets formål er at drive investering, forskning, handel, fabrikation

Læs mere

VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943

VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943 VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943 Senest revideret - 19. marts 2013 Indhold 1. Foreningens navn og hjemsted 3 2. Formål og virke 3 3. Medlemmer 3 4. Kapitalindskud og hæftelse 4 5. Lejeafgift

Læs mere

FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HELLERUP DAMEROKLUB NAVN, FORMÅL, HJEMSTED

FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HELLERUP DAMEROKLUB NAVN, FORMÅL, HJEMSTED FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HELLERUP DAMEROKLUB 1 NAVN, FORMÅL, HJEMSTED 1. Klubbens navn er Hellerup Dameroklub med hjemsted Strandparksvej 42, 2900 Hellerup. 2. Klubbens formål er at give medlemmerne adgang

Læs mere

Vedtægter for Egå Rosport

Vedtægter for Egå Rosport Vedtægter for Egå Rosport 1 Navn og hjemsted Foreningen er stiftet den 5. november 1969 og har hjemsted i Århus kommune. Foreningen skiftede i 2015 navn fra HEI Rosport til Egå Rosport Foreningen er tilsluttet

Læs mere

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø.

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD SPILDEVAND A/S CVR-nr. 33 04 69 87 1. SELSKABETS

Læs mere

VEDTÆGTER Antenneforeningen Aarhus

VEDTÆGTER Antenneforeningen Aarhus VEDTÆGTER Antenneforeningen Aarhus 1 1) Foreningens navn er Antenneforeningen Aarhus. 2) Foreningens hjemsted er Aarhus. 2 1) Foreningens formål er at eje og drive fællesantenneanlæg samt under overholdelse

Læs mere

Vedtægter for BØLLING VANDVÆRK

Vedtægter for BØLLING VANDVÆRK Vedtægter for BØLLING VANDVÆRK INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål... 2 3 Medlemmer... 2 4 Medlemmernes rettigheder... 2 5 Medlemmernes forpligtigelser... 2 6 Udtræden af selskabet...

Læs mere

Torsdag d. 9. juni 2016 kl. 18.30. D A G S O R D E N:

Torsdag d. 9. juni 2016 kl. 18.30. D A G S O R D E N: Benløse d. 18. maj 2016 Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling: Torsdag d. 9. juni 2016 kl. 18.30. i garagen på Diget nr. 12, 4100 Ringsted. D A G S O R D E N: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen?????

Vedtægter for grundejerforeningen????? Vedtægter for grundejerforeningen????? Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er 'Grundejerforeningen...' 2 Foreningens hjemsted er Varde kommune. Kap. 2. Foreningens område og medlemskreds

Læs mere

Love for AJAX København

Love for AJAX København Love for AJAX København Kapitel I Stiftelse, formål og spilledragt 1. Klubbens navn er AJAX København. Stk. 2. Klubben har hjemsted i Københavns Kommune Stk. 3. Klubben er stiftet d. 2. maj 1934, og fusioneret

Læs mere

med kommentarer Ingen ændringer 2 Formål

med kommentarer Ingen ændringer 2 Formål Bilag 4 Kolonne 1 er de bestående vedtægter 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Ganløse Nordre Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Egedal Kommune. Kolonne 2 er bestyrelsens

Læs mere

Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd. Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune.

Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd. Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune. Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd 1. Foreningens navn Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune. 2. Vision og formål Tønder Erhvervsråds vision er, aktivt

Læs mere

A N D E L S S E L S K A B E T V A A B E N S T E D V A N D V Æ R K

A N D E L S S E L S K A B E T V A A B E N S T E D V A N D V Æ R K A N D E L S S E L S K A B E T V A A B E N S T E D V A N D V Æ R K VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED Selskabet er et andelsselskab, hvis navn er Vaabensted vandværk. Selskabet har hjemsted i Sakskøbing Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ASTERSHAVEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ASTERSHAVEN G/F Astershaven E-mail: Astershaven@groupcare BESTYRELSEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ASTERSHAVEN Smørum den 9. januar 2000 Således godkendt af Ledøje-Smørum kommune den 25. januar 2000. Bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Parcelforeningen Kongevang

Vedtægter for Parcelforeningen Kongevang Vedtægter for Parcelforeningen Kongevang 1 Hjemsted Foreningens navn er Parcelforeningen Kongevang (P/F Kongevang). Foreningens hjemsted er Tårnby kommune. 2 Formål 2.1 Foreningens formål er at administrere

Læs mere

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER for Børns Voksenvenner København 1. Navn, stiftelse og hjemsted Foreningens navn er Børns Voksenvenner København, stiftet den 4. oktober 1993. Foreningens

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX 1. BESTYRELSENS FØRSTE MØDE Bestyrelsen afholder sit første (konstituerende) møde umiddelbart efter generalforsamlingen. Mødet ledes af det bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Vedtægter. for Helsinge vandværk S.M.B.A.

Vedtægter. for Helsinge vandværk S.M.B.A. Vedtægter for Helsinge vandværk S.M.B.A. Side 1 af 11 1. 1.1 Selskabets navn er Helsinge Vandværk s.m.b.a. 1.2 Selskabet er et selskab med begrænset ansvar. 2. 2.1 Selskabets hjemsted er Helsinge Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BAKKEBØLLE STRAND

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BAKKEBØLLE STRAND VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BAKKEBØLLE STRAND 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Bakkebølle Strand. Hjemsted Bakkebølle Strand, 4760 Vordingborg. 2 Medlemmer af foreningen er ejere af de fra

Læs mere

Vedtægter for Nordsjælland Basketball

Vedtægter for Nordsjælland Basketball Navn og hjemsted Vedtægter for Nordsjælland Basketball Foreningens navn: Nordsjælland Basketball - NSBB Tilhørsforhold: Ingen Stiftelsesdato: 24. januar, 1969 Hjemsted: Hillerød Kommune 1 Formål Nordsjælland

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ENØ STRAND

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ENØ STRAND VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ENØ STRAND Navn og formål 1 Foreningens navn er: Grundejerforeningen Enø Strand. 2 Foreningens formål er at varetage grundejernes fælles interesser vedrørende: 1) Forholdet

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen PM

Vedtægter for Andelsboligforeningen PM Vedtægter for Andelsboligforeningen PM Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Andelsboligforeningen PM Organisationen er organiseret i Brønderslev Kommune 2. Boligorganisationen

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT SOLRØD STRANDS STRANDRENSNINGSLAUG STIFTENDE GENERALFORSAMLING 2009 Advokat Jens Bang Liebst Østergade 22 1100 København K +45 29 40 50 00 PROTOKOLLAT STIFTENDE GENERALFORSAMLING

Læs mere

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord. Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord. Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014 Kano og Kajakklubben Nord Vedtægter Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014 Side 1 af 7 Vedtægter 1. NAVN OG HJEMSTED

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Lille Grundet

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Lille Grundet Vedtægter for Grundejerforeningen Lille Grundet Indholdsfortegnelse Side 1-2 Foreningens navn og hjemsted 3 3-5 Foreningens område og medlemskreds 3 6-7 Forenings formål og opgaver 4 8-12 Medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Greve Fodbold (Gældende fra den 29. marts 2016)

Vedtægter for Greve Fodbold (Gældende fra den 29. marts 2016) Vedtægter for Greve Fodbold (Gældende fra den 29. marts 2016) 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er GREVE FODBOLD og foreningens hjemsted er Greve kommune. 2 Foreningens formål - at sikre medlemmerne

Læs mere

VEDTÆGTER For Erhverv og Landsby i Udvikling ApS (under stiftelse) 2. Selskabets hjemsted. 3. Selskabets formål

VEDTÆGTER For Erhverv og Landsby i Udvikling ApS (under stiftelse) 2. Selskabets hjemsted. 3. Selskabets formål VEDTÆGTER For Erhverv og Landsby i Udvikling ApS (under stiftelse) 1. Selskabets navn Selskabets navn er Erhverv og Landsby i Udvikling ApS 2. Selskabets hjemsted Selskabets hjemsted er Thisted Kommune.

Læs mere

Regler 2012 (ordensreglement) nederst i dokumentet. Love (vedtægter) for Haveforeningen Hjortespring 2012

Regler 2012 (ordensreglement) nederst i dokumentet. Love (vedtægter) for Haveforeningen Hjortespring 2012 Regler 2012 (ordensreglement) nederst i dokumentet Love (vedtægter) for Haveforeningen Hjortespring 2012 Maj 2012 12. reviderede udgave 1 Foreningens navn er : Haveforeningen Hjortespring. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen VESTBO

Vedtægter for Grundejerforeningen VESTBO Vedtægter 08/02/07 15:23 Side 1 Vedtægter for Grundejerforeningen VESTBO Sværdagergård, Bygaden 47 i Jyllinge, da udstykningen af grundejerforeningens område fandt sted i midten af 1960 erne. Foto: Lokal

Læs mere

Vedtægter for Hedensted Golf Klub

Vedtægter for Hedensted Golf Klub Vedtægter for Hedensted Golf Klub 1 Klubbens navn er Hedensted Golf Klub og dens hjemsted er i Hedensted Kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for at medlemmerne kan dyrke golf og med

Læs mere

Gartnernes Forsikring ... Dansk Jordbrug VEDTÆGTER

Gartnernes Forsikring ... Dansk Jordbrug VEDTÆGTER ... Gartnernes Forsikring Dansk Jordbrug VEDTÆGTER Navn, formål og medlemmer. 1. Selskabets navn er: Gartnernes Forsikring GS, Dansk Jordbrug. Selskabet har følgende binavn: Jordbrugets Arbejdsskadeforsikring

Læs mere

1 Formål og virke. 2 Medlemmer

1 Formål og virke. 2 Medlemmer Vedtægter for H/F Sommervirke, der henligger på matr. Nr. 15 o, 15 y, af Skelgårde, samt dele af nærliggende, som i henhold til lokalplan Nr. 58A er udlagt til kolonihaveformål. 1 Formål og virke Foreningen

Læs mere

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 H O L S T E B R O K O M M U N E VEDTÆGT FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 VEDTÆGTER FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD OVERORDNEDE MÅL OG RAMMER Holstebro byråd fastsætter overordnede mål

Læs mere

Vedtægter. Omegnens Fritidshaveforening

Vedtægter. Omegnens Fritidshaveforening Genoptryk af vedtægt fra 1966 Side 1 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er: Omegnens Fritidshaveforening, Vedtægter for Omegnens Fritidshaveforening andelsforening med begrænset ansvar i det følgende

Læs mere