KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN KOLLEGIANERRÅDET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN KOLLEGIANERRÅDET"

Transkript

1 Valgmandsforsamling, 15. september ) Valg af dirigent Kollegianerrådet indstiller Christian Vrist Holm, 7, st. Vrist er valgt. Valgmandsforsamlingen er rettidigt indkaldt og budgettet i rette tid. 2) Valg af referent Kollegianerrådet indstiller Simon Skarum, 7, st. Skarum er valgt. 3) Valg af 2 stemmetællere Mangor og Tharben er valgt. 4) Godkendelse af dagsorden Dagsordenen er godkendt. 5) Kollegianerrådets beretning med særligt henblik på Kollegiernes økonomiske situation Hans, KR: Sankt Hans. Har fyldt meget, fra vinter til efter Sankt Hans. Meget vellykket arrangement. Parkkollegiernes Samarbejdsudvalg: Oprettet i forbindelse med den nye selskabsform, hvor alumnerne ikke sidder i bestyrelsen. Dog er et samarbejdsudvalg nu oprettet, mellem bestyrelsen, Kollegianerrådet og forretningsføreren. Ingen stemmeret, dog et talerør. Daglige arbejdsopgaver: Håndtering af klager, fremleje, etc. Økonomisk: Det går godt. Vi har penge på bankbogen, hvilket i dagens verden er skidt. Taget til efterretning. 6) Fremlæggelse af budget for 2016 ved Hans Hans, KR: Lejeindtægter er steget med ,-. Huslejestigning. Stiger fra 2.030,- til 2.100,-. Indtægt: Vi har nogle penge stående hos Forskningsfonden hvor vi ikke betaler det samme som i banken. Energi/forsikring: Lille stigning i vand og varme. Og forventet fald i forbrug af strøm. Planlagt og større renoveringer: Vi kan i forhold til SKAT kun sætte 2 mio. af. De resterende 2 mio. står til at føres over til Forskningsfonden, så vi skatteteknisk ikke skal beskattes. Personaleudgifter: Stiger med ,-. Bestyrelsen i Forskningsfonden gives honorar. Deraf de ,-. Resten er almindelige stigninger hos personale og KR. Rådgivning: Stiger da vi skal til at planlægge renovering. Bl.a. udluftning og nye vinduer. Ikke ombygning. Byggeteknisk og juridisk rådgivning Adam, 3, 1.:

2 Huslejestigning. Hvorfor? o Hans, KR: Udgifter er steget har jeg fået at vide, men har ikke så godt styr på tallene som John. Overbevist om at der er mening med galskaben. Benjamin, 4, 1.: Eforen: Penge afsat til Eforen? Engangsudgift? o Hans: Alt skal overgå til LED, så det koster. Rengøring: Har de overenskomst? o Hans: Det mener jeg, men jeg regner med det. o Anni, kontoret: Ja, det er jeg ganske overbevist om. Andre personaleudgifter? o Hans, KR: Indebærer f.eks. julefrokost, men specifikt kan jeg ikke huske alt hvad der ligger indunder. o Anni, kontoret: Alt hvad der er personalerelateret. Gaver? o Hans, KR: Julegaver til ansatte, samarbejdspartnere, etc. Jacob, 7, 3.: Sidste gang steg huslejen for at finansiere renovering. Stiger den igen på samme grundlag? Hans, KR: Man må fremskrive priser efter prisudvikling. Tharben, KR: Revisoren har gennem flere år bemærket at vi ikke lægger nok til side. Vi bliver nødt til at hæve det beløb. Det virker som en god plan, og det må medføre små stigninger hvert år. Simon, 3, 3.: Huslejestigning er mere end inflationen. Er det nedskrivning i bygningerne? o Hans, KR: Bygningerne har ingen værdi rent regnskabsteknisk. Sidste års resultat. Bruges overskud til renovering/henlæggelser? o Hans, KR: Nu hvor vi er et aktieselskab kan kun 2 mio. lægges i henlæggelser. I princippet skal vi betale virksomhedsskat af det. Det resterende kan skydes op i moderselskabet, og så kan det komme tilbage senere. o Simon: Kan man anføre i regnskabet hvad overskuddet skal bruges til? Kan det gøres mere gennemskueligt for kollegianerne. o Hans, KR: Nej, rent lovteknisk kan det ikke gøres. Det er et officielt dokument, og hvis det sættes på skrift vil det være ren omgåelse. o Skarum, KR: Det er derfor man møder op til Valgmandsforsamlingen, så man kan få informationen. Benjamin, 4, 1.: Størrelsen på henlæggelser? Er der en idé bag det. o Hans, KR: Ja, der er en udfærdiget renoveringsplan. Midlertidige tal, men der ligger en 10-årig plan.

3 o Tharben, KR: Ingeniøren regner stadig på at hvad det kommer til at koste. Vi regner med at høre nyt næste uge. I tekst og vilje, kan man tilstræbe at huslejestigninger følger inflation som er i landet? Bare så kollegierne ikke bliver relativt dyrere. F.eks. inflationen på SU? o Hans, KR: Tidligere har vi ikke lagt penge nok til side, derfor stiger den en smule af gangen. o Mangor: Men kan man få ført til tekst, så vi stadig er et attraktivt sted at bo? o Hans, KR: Vi tager det med til Samarbejdsudvalget. Heri, 8, 1.: Ved vi noget om hvorvidt huslejen stiger igen næste år? o Hans, KR: Nej, det ved vi ikke. Elizabeth, 1, 3.: Det kommer vel til at fremgå af regnskabet hvor meget der er overført til Forskningsfonden, så hvis man er interesseret i de reelle henlæggelser, så kan man vel slå tallene sammen? Budgettet er godkendt. 7) Tekniske spørgsmål v/ Kollegiernes Kontor Tharben, 4, 1.: Blødt og lækkert toiletpapir. Vi hylder det. Jeg vil gerne opfordre til at vi får nye brusehoveder. Det er en billig investering. o Poul, kontoret: Vi har lige skiftet. Det varede ikke mere end en måned, så var de skilt ad. De holder fint hvis man ikke piller ved dem. Hans, 7, 1.: Hvad er der sket med cykelrydningen? Der er holder virkeligt mange cykellig, både ude og i cykelkælderen. Poul, kontoret: Vi har været igennem. Regner med at vi har taget dem alle. Simon, 7, st.: Kan man bruge end mærkater? De falder nemt af. Poul, kontoret: Ja, det kan vi godt. Adam, 3, 1.: Nogle gange har forskellige toiletter. Nogle har større toiletter. Hvordan bliver man den lykkelige ejer af et sådant?

4 Poul, kontoret: Vi skifter ud, men de koster penge. Vi forsøger at holde Simon, 3, 3.: Foran indgangen til Kollegium 3 er der altid en kæmpe vandpyt hver gang det regner. Poul, kontoret: Vi brokker os til universitetet. Vi bliver ved indtil de gør noget ved det. Vi går videre med det. I forbindelse med cyklerne. Der er blevet ryddet cykler i indgangen, men der står nu endnu flere cykler udenfor. Flere stativer? Poul, kontoret: Det er ikke vores stativer. Vi har kun kælderen. Kunne man sætte stativer op, så cyklerne kun står op ad væggen? Poul, kontoret: Det vil vi gerne kigge på. Elisabeth, 1, 3.: Kan vi få fjernet skohylderne i gangen? Det er svært at have køkkendøren åben. o Poul, kontoret: Ja, det kan vi kigge på. Men køkkendøren er en branddør, så den skal principielt set stå lukket. Køkkenerne: I køkkenet. Vi har en ubrugelig låge i køkkenet? o Ivan, kontoret: Vi arbejder på en løsning. Heri, 8, 1.: Vi er virkeligt trætte af at parkeringspladsen optages af folk fra hospitalet. Kan vi gøre noget ved det? o Poul, kontoret: Vi har forsøgt og forsøgt at få lavet en løsning med universitetet, men der sker ikke rigtigt noget. Vi vil også gerne være fri for dem. Hvad må vi have hængende på gangen? o Poul, kontoret: Der må kun hænges op på opslagstavlen. Billeder skal hænges op i rammer af ikke brandbart materiale. Nilles, 5, st.: Vi har fået et nyt værelse på gangen. Som mangler en skohylde. o Poul, kontoret: Vi har en, men den er ikke blevet sat i endnu. 8) Behandling af indkomne forslag Ingen indkomne forslag. 9) Valg til Kollegianerrådet a. Valg af ordinært medlem til KR for Kollegium 4-6 Thomas, 6, 1. er valgt.

5 Heri, 8, 1. er valgt. Opstillede: b. Valg af ordinært medlem til KR for Kollegium 7-9 c. Valg af suppleant for Kollegium 1-3 Elisabeth, 1, 3. Jakob, 3, 2. Simon, 3, 3. Jakob er valgt med 8 ud af 15 mulige stemmer Nilles, 5, st. er valgt. Henrik, 7, 2. er valgt. Opstillede d. Valg af suppleant for Kollegium 4-6 e. Valg af suppleant for Kollegium 7-9 f. Valg af suppleant for Kollegium 1-9 Elisabeth, 1, 3. Simon, 3, 3. Elisabeth, 3, 3. er valgt med 11 stemmer. 10) Eventuelt Jacob, 7, 3.: Vil KR opdatere vedtægten, så den passer med virkeligheden nu? Hans, KR: Jo. Burde det ikke kun være folk fra de relevante kollegier der kan stemme? Hans, KR: Nej, ikke holdbart, når der er så få der kan stemme. Nilles, 5, st.: Opfordring til alle om at komme med forslag til alumneforeningen.??? Velkommen i Parken relateret? Tharben, 6, 1.: Kom og vær med i KIF. Hans, 7, 1.: Husk at ikke at lukke folk ind, og husk at lukke døre og vinduer! SKÅL! Tak for i dag Vrist, dirigent: Nedlægger mit hverv og ophæver valgmandsforsamlingen.

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN Tirsdag d. 24. marts 2015, kl. 19:00 i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 - Der er quorum 1. VALG AF DIRIGENT - Christian Vrist er valgt. - Vrist: Valgmandsforsamlingen

Læs mere

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET REFERAT AF VALGMANDSFORSAMLINGEN, EFTERÅR 2011 Tirsdag d. 20. september 2011, kl. 19.00 i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 1. Valg af dirigent Nikolaj H. Stenberg 2. Valg af referent Anne Tidemand-Dal

Læs mere

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN Tirsdag d. 20. marts 2012, kl. 19:00 i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 1. Valg af dirigent Emil Mikkelsen indstilles: Valgt Er mødet lovligt indkaldt? - quorumkrav

Læs mere

Valgmandsforsamling, tirsdag den 7. marts 2006, kl. 19.30 i fælleshuset ved Kollegium 6

Valgmandsforsamling, tirsdag den 7. marts 2006, kl. 19.30 i fælleshuset ved Kollegium 6 Valgmandsforsamling, tirsdag den 7. marts 2006, kl. 19.30 i fælleshuset ved Kollegium 6 1) Valg af dirigent. 2) Valg af referent. 3) Godkendelse af dagsorden. 4) Kollegianerrådets beretning, vedlagt 3.

Læs mere

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET Side 1 af 8 REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN Tirsdag d. 18. september 2012, kl. 19:00 i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 1. Valg af dirigent Mikkel (5.1) indstilles: Valgt Er mødet lovligt indkaldt?

Læs mere

Tirsdag d. 21. september 2010, kl i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6

Tirsdag d. 21. september 2010, kl i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN Tirsdag d. 21. september 2010, kl. 19.00 i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 1. Valg af dirigent Ida Sander (5,3) valgt 2. Valg af referent Mathias Juel Jensen (2,st.)

Læs mere

Referat af ordinær valgmandsforsamling Afholdt: Tirsdag, d. 9. oktober 2001, kl i fælleshuset ved Kollegium 6.

Referat af ordinær valgmandsforsamling Afholdt: Tirsdag, d. 9. oktober 2001, kl i fælleshuset ved Kollegium 6. Referat af ordinær valgmandsforsamling Afholdt: Tirsdag, d. 9. oktober 2001, kl. 19.30 i fælleshuset ved Kollegium 6. DAGSORDEN 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Godkendelse af dagsorden 4) Kollegianerrådets

Læs mere

Referat for VF 18/9-2018

Referat for VF 18/9-2018 Referat for VF 18/9-2018 Kvorum, 19 valgmænd, er opnået 19.29. 1. Valg af dirigent Tobias indstilles af KR. Tobias er valgt. 2. Valg af referent KR indstiller Lasse Sangild, 3.2. Lasse er valgt. 3. Valg

Læs mere

DAGSORDEN: Tirsdag den 20. marts 2018, kl i Eforen ved Kollegium 6.

DAGSORDEN: Tirsdag den 20. marts 2018, kl i Eforen ved Kollegium 6. DAGSORDEN: Tirsdag den 20. marts 2018, kl. 19.00 i Eforen ved Kollegium 6. Aarhus, den 20. marts 2018 KR: Kollegianerrådet JW: Jacob Wadsager (formand, KR), 3.2 MA: Mads Andersen (Alumneansvarlig, KR),

Læs mere

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET Side 1 af 10 REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN Tirsdag d. 19. marts 2013, kl. 19:00 i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 1. Valg af dirigent KR indstiller Anders Brogner o Vedtaget. 2. Valg af referent

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 4

AAB Silkeborg Afdeling 4 AAB Silkeborg Afdeling 4 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt mandag d. 29/8 2016, kl. 18.00, i gildesalen, Læssøgade 33 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration:

Læs mere

Referat fra Christiansbjerg Kollegiets beboermøde 30/4 2013

Referat fra Christiansbjerg Kollegiets beboermøde 30/4 2013 Antal fremmødte: 13 eksl. bestyrelsens 3 medlemmer Valg af dirigent og referent Dirigent: Christina Referent: Camilla Budget gennemgang + godkendelse Bestyrelsen har hos kollegiekontoret godkendt budgettet

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Eskemosepark 30. maj 2018 København d. 12. juni 2018 Deltagere: 72 stemmeberettigede. Bestyrelsen Dirigent: John Olsen, Formand KABs bestyrelse. KAB: Christian Fries (kundechef),

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset 17. maj 2016 Der var mødt 6 lejemål op svarende til 12 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

Referat af valgmandsforsamlingen, den 13. september 2004

Referat af valgmandsforsamlingen, den 13. september 2004 Referat af valgmandsforsamlingen, den 13. september 2004 1 Valg af dirigent. 2 Valg af referent. 3 Godkendelse af dagsorden. 4 Kollegianerrådets beretning (vedlagt 3. indkaldelse), herunder orientering

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 7 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Mandag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet deltog beboere fra 43

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen. Afdelingsmøde for Klintevej/Rosendals Allé afd. 35. Mandag, den 21. september 2015 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse,

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Holluf Piles ordinære generalforsamling tirsdag d. 15.2.2011

Referat af Grundejerforeningen Holluf Piles ordinære generalforsamling tirsdag d. 15.2.2011 Pkt. 1 valg af dirigent/referent: Ole Halkiær Jørgensen, HK 355, valgt som dirigent. Maya Lykke Nielsen, bestyrelsen, valgt som referent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde

Ordinært afdelingsmøde Ordinært afdelingsmøde Praksis gode ideer - eksempler På det årlige ordinære afdelingsmøde (beboermøde) vedtager beboerne budgettet og dermed huslejen for det kommende år. Gennemførelse af afdelingens

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009.

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Ved mødet start kl. 19.00 var 60 husstande mødt frem. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Formanden

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 7

AAB Silkeborg Afdeling 7 AAB Silkeborg Afdeling 7 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 12 september 2016 Deltagere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Teddy Pedersen Poul Rosenkvist Flemming Jensen

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.30 Antenneforeningen Rønege Dagsorden: 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer og fuldmagter

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Antal fremmødte beboere: 23 1. Valg af dirigent: Nina Frederiksen, Sekretariatsleder Søbo 2. Stemmeudvalg: Karsten Bjerre Gerlevsen, inspektørassistent Søbo

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Afdeling 1-1014 Martins Gård Mødedato: 6. september 2010 Sted: Salen på Herlev Skole Deltagere: Iris Gausbo Dato og ansvarlig: 06.09.10 - Poul Erik Ottosen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 1 Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 Næstformanden Peter Willadsen bød velkommen. Peter forklarede, at formand Ulla Djurhuus desværre er blevet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men kun medlemmerne har stemmeret.

Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men kun medlemmerne har stemmeret. Side 1 / 9 Dirigentvejledning til Grupperådsmødet Opdateret af januar 2014 Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men kun medlemmerne har stemmeret. Disse er: - Forældre til medlemmer

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Ejerforeningen Vesterbrohus

Ejerforeningen Vesterbrohus Ejerforeningen Vesterbrohus Vesterbro 39 og Kirkegårdsgade 2, 9000 Aalborg Referat fra generalforsamling den 8. maj 2014 1. Optælling af stemmer, inkl. skriftlige 2. Valg af dirigent og referent 3. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset.

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Der var 50 fremmødte husstande repræsenteret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af

Læs mere

ordinært afdelingsmøde 6. november 2018 kl. 18:00 i Møllevængets selskabslokale, Kongensgade 98, kælderen

ordinært afdelingsmøde 6. november 2018 kl. 18:00 i Møllevængets selskabslokale, Kongensgade 98, kælderen Til beboerne Referat af den 15. november 2018 Side 1 af 1 2202 SLM 2202 / Lejer 06-11-2018 18:00 06-11-2018 20:00 ordinært afdelingsmøde 6. november 2018 kl. 18:00 i Møllevængets selskabslokale, Kongensgade

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde

Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde Afdeling 1-1012/1013 Herlevgårdsvej/Herlev Torv Mødedato: 20. september 2011 Sted: Herlev Bygade 92C, mødelokalet Deltagere: Dato og ansvarlig:

Læs mere

Generalforsamling d. 27/11-13

Generalforsamling d. 27/11-13 Generalforsamling d. 27/11-13 Punkt 1 Valg af dirigent: Christina Frost Generalforsamlingen er lovligt indkaldt og forsamlingen er beslutningsdygtige. Ingen kommet med forslag eller andet de ønsker taget

Læs mere

Årsberetning for 2016/17

Årsberetning for 2016/17 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 19. april 2017 Deltagere: 24 beboere fra 20 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Susanne

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat Afdelingsmøde. RRrrr

Referat Afdelingsmøde. RRrrr Referat Afdelingsmøde RRrrr 2012 Afdelingsmøde torsdag den 20. september 2012 i fælleshuset, Katrineholmsalle. Formand Jørgen By bød velkommen til forsamlingen 45 personer 1. Claes Jensen (medlem af hovedbestyrelsen)

Læs mere

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 Referent: Rasmus A. Valg af dirigent. A: dirigent: Christian valgt B. Godkendelse af referat fra ordinær generalforsamling maj 2012. B: referatet blev

Læs mere

Grundejerforeningen Rønneholtparken. Ordinær generalforsamling. Torsdag den 21. marts 2013 i Fælleshuset

Grundejerforeningen Rønneholtparken. Ordinær generalforsamling. Torsdag den 21. marts 2013 i Fælleshuset Ordinær generalforsamling Torsdag den 21. marts 2013 i Fælleshuset Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab 2012 4. Valg af kasserer og et bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat af Parkkollegiernes valgmandsforsamling, forår 2017

Referat af Parkkollegiernes valgmandsforsamling, forår 2017 Referat af Parkkollegiernes valgmandsforsamling, forår 2017 Afholdt: Tirsdag d. 21. marts 2017 kl. 19.00. Sted: fælleshuset Eforen ved Kollegium 6. Til stede: kl. 19:00 var 19 valgmænd- og kvinder til

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Fungerende formand Lars Hansen bød velkommen og konstaterede at vi var 60 husstande til stede. Dette tal steg senere til 62. Dagsordens pkt. 1: Valg

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 37

AAB Silkeborg Afdeling 37 AAB Silkeborg Afdeling 37 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt 28. august 2018 kl. 16.00 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Teknisk afdeling: Administration: 6 beboere Hans Ole Zacho

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade 9-11-13 Andelsboligforeningen afholdt ordinær generalforsamling tirsdag 18. april 2017, kl. 18:00 på loftet i ejendommen. På generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Frederiksberg 7. maj 2007 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Jeg indkalder hermed til ordinær generalforsamling, for Ejerforeningen Frederiksvej 42, på 1. sal th. onsdag d. 30 maj, klokken 19.00

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION RY BIOGRAF

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION RY BIOGRAF 1 - Identifikation: Ry Biograf er en selvejende institution med hjemsted på Kyhnsvej 4, 8680 Ry. 2 - Formål: Institutionens formål er at drive biograf med forevisning af et bredt udsnit af såvel danske

Læs mere

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET December 2018)

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET December 2018) Side 1 / 10 Dirigentvejledning til Grupperådsmødet Opdateret januar 2019 Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men ikke alle har stemmeret. Grupperådet udgøres af de fremmødte personer,

Læs mere

Vedtægter for Den selvejende institution Skovlunde Kirkes Ungdomsgård - SKUG. 1- Navn, formål og ejendomme... 1

Vedtægter for Den selvejende institution Skovlunde Kirkes Ungdomsgård - SKUG. 1- Navn, formål og ejendomme... 1 Vedtægter for Den selvejende institution - SKUG Oversigt 1- Navn, formål og ejendomme... 1 2 - Medlemmer... 1 3 - Bestyrelsen... 2 4 - Økonomi... 3 5 - Generalforsamlingen... 4 6 - Vedtægtsændringer...

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Aktivitetshuset Solhjem E-mail: info@solhjem.dk Hjemmeside: www.solhjem.dk

Aktivitetshuset Solhjem E-mail: info@solhjem.dk Hjemmeside: www.solhjem.dk Referat fra generalforsamling i foreningen Aktivitetshuset Solhjem Bjergby-Mygdal 10. marts 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse

Læs mere

Valgmandsforsamlingen marts 2019

Valgmandsforsamlingen marts 2019 KOLLEGIANERRÅDET KR Tirsdag d. 19.03.2019, kl. 19:00 Valgmandsforsamlingen marts 2019 I fælleshuset Eforen ved Kollegium 6. KR: Kollegianerrådet JW: Jakob Wadsager (Formand, KR), 3.2 MA: Mads Andersen

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 1 tirsdag den 4. september 2014

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 1 tirsdag den 4. september 2014 REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 1 tirsdag Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referenter og stemmetællere. 2. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive 1 Valg af dirigent AAB s formand Peter Hadrup startede mødet med at byde alle velkommen, herunder til advokat Anders

Læs mere

Foreningen Ulstrup IF er stiftet den og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune.

Foreningen Ulstrup IF er stiftet den og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune. Ulstrup IF 1: NAVN OG HJEMSTED. Foreningen Ulstrup IF er stiftet den 15.06.2010 og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune. 2: FORMÅL. Foreningens formål er, med udgangspunkt i afdelingerne, at skabe

Læs mere

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET JANUAR 2016)

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET JANUAR 2016) Side 1 / 10 Dirigentvejledning til Grupperådsmødet Opdateret januar 2016 Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men ikke alle har stemmeret. Grupperådet er de fremmødte personer der

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden.

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden. Årlig generalforsamling i Lyseng Tirsdag den 19. marts kl 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jan Bach blev foreslået af Bestyrelsen og blev valgt. 2. Formandens beretning Sportslig Der har være tilfredsstillende

Læs mere

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN FORÅR 2016 Tirsdag d. 15. marts 2016, kl. 19.00 i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 S I D E 1 A F 7 19 af 36 valgmænd er fremmødt, det samlede Kollegianerråd og repræsentanter

Læs mere

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi.

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi. Generalforsamling 2013 referat Generalforsamling i Foreningen Hus Forbi, 2013 Referat 1) Formand Ole Skou bød velkommen og foreslog daglig leder Rasmus Wexøe Kristensen som dirigent. Rasmus blev valgt.

Læs mere

- En hjemmeside til afdeling 200, Lyngbyen.

- En hjemmeside til afdeling 200, Lyngbyen. Afd. 200 - Lyngbyen Herning, den 21. september 2015 Referat afdelingsmøde afholdt torsdag, den 17. september 2015, kl. 18.00 i Byens Hus, Lyngens Kvarter 244 Der var mødt 53 beboere repræsenterende 44

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 14. juni 2018

Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 14. juni 2018 Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 14. juni 2018 Repræsentantskabsmøde i Arbejdernes Boligforening den 14. juni 2018 kl. 19.00 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af forretningsorden. Dagsorden:

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019 AFDELINGSMØDE AFDELING 24 8. MAJ 2019 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af beretning for afdelingen DAGSORDEN 6. Orientering

Læs mere

Referat af general forsamling afholdt 21. Maj 2013 kl. 19.00 Afdeling III

Referat af general forsamling afholdt 21. Maj 2013 kl. 19.00 Afdeling III Referat af general forsamling afholdt 21. Maj 2013 kl. 19.00 Afdeling III Antal lejemål: 43 lejemål Antal beboere: 49 beboere Fremmødte fra bestyrelsen: Hedvig Repstock, Solveig Nielsen, Finn Harder, Henning

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

A/B Kongelysvej 18-26

A/B Kongelysvej 18-26 År 2012, onsdag d. 14. marts, kl. 18.30, afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Kongelysvej 18-26 i mødelokalet Kongelysvej 24, kld., 2820 Gentofte. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Punkt Vedrørende Bilag

Punkt Vedrørende Bilag Generalforsamlingsreferat Side 1 af 5 16. april 2010 Referat fra Ordinær generalforsamling Forening E/F Matrikel 1386, Ingerslevsgade 108 / Krusågade 35 Sted Navernes lokale, Ingerslevsgade 108, kld. tv.

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 10

AAB Silkeborg Afdeling 10 AAB Silkeborg Afdeling 10 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 29/8 2018 kl. 19.00 Deltagere: Antal beboere: 13 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Joan Nielsen Allan Oldenburg

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling H/F Dahlia Onsdag den 2. maj 2011 kl. 19.00 på Risbjerggaard

Referat fra ordinær generalforsamling H/F Dahlia Onsdag den 2. maj 2011 kl. 19.00 på Risbjerggaard Referat fra ordinær generalforsamling H/F Dahlia Onsdag den 2. maj 2011 kl. 19.00 på Risbjerggaard 1. Valg af dirigent Anne, Have 89 blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen var rettidig indkaldt.

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 20. Onsdag den 26. april 2017

Afdelingsmøde Afdeling 20. Onsdag den 26. april 2017 Afdelingsmøde Afdeling 20 Onsdag den 26. april 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af beretning 6. Orientering

Læs mere

Referat: Beboermøde d. 17. september 2015 DELTAGERE:

Referat: Beboermøde d. 17. september 2015 DELTAGERE: Referat: Beboermøde d. 17. september 2015 DELTAGERE: - Oliver Christian Laursen (ejendomsadministrator) - Pieter Secuur (ejendomsfunktionær) - Lone Mortensen (regnskabsmedarbejder) - 7 deltagere fra kollegiet

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 1

AAB Silkeborg Afdeling 1 AAB Silkeborg Afdeling 1 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 11. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 19 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Hans Ole Zacho Allan Oldenburg

Læs mere

Til boligtagerne. Den 23. april 2012. Ordinært afdelingsmøde afholdt mandag den 16. april 2012 kl. 19.00 i Beboerhuset.

Til boligtagerne. Den 23. april 2012. Ordinært afdelingsmøde afholdt mandag den 16. april 2012 kl. 19.00 i Beboerhuset. Til boligtagerne. Den 23. april 2012 Afd. 12 Søjlegården. Ordinært afdelingsmøde afholdt mandag den 16. april 2012 kl. 19.00 i Beboerhuset. Referat: 0. Afdelingsbestyrelsesformand Torben Olsen bød velkommen

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 6 fremmødte beboere velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 6 fremmødte beboere velkommen. Afdelingsmøde for Sdr. Onsild, Døstrup og Hvornum, afd. 25 Onsdag, den 23. september 2015 kl. 18.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TJP), vicevært

Læs mere

o.rr*de Referat af generalforsamling i E/F Dommervænget 4-14 4-14. 4000 Roskilde Eierleiliahedsforeni nqen Dommerv

o.rr*de Referat af generalforsamling i E/F Dommervænget 4-14 4-14. 4000 Roskilde Eierleiliahedsforeni nqen Dommerv Eierleiliahedsforeni nqen Dommerv 4-14. 4000 Roskilde Referat af generalforsamling i E/F Dommervænget 4-14 Den 261102011 kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerlejlighedsforeningen Dommervænget

Læs mere

Forslag til aktiviteter i KALIF i 2015/16

Forslag til aktiviteter i KALIF i 2015/16 Side 1 af 13 Forslag til aktiviteter i KALIF i 2015/16 Bestyrelsens arbejde tager udgangspunkt i det aktivitetskatalog, der blev vedtaget på den stiftende generalforsamling i 2013. Erfaringer opnået ved

Læs mere

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm.

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm. REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE FREDAG DEN 24. maj 2013 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. Formand Finn Thomsen bød de fremmødte velkommen. På bestyrelsens vegne foreslog Finn

Læs mere

Referat af Valgmandsforsamlingen tirsdag d. 18 september 2007

Referat af Valgmandsforsamlingen tirsdag d. 18 september 2007 Referat af Valgmandsforsamlingen tirsdag d. 18 september 2007 1. Valg af dirigent Nikolaj Hawaleschka Stenberg er valgt. 2. Valg af referent Ida Geertz er valgt. 3. Godkendelse af dagsorden Punkt 9 kommer

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Referat. Ordinært afdelingsmøde 2011. samt 26 beboere fordelt på 24 lejemål. Jens Schmidt (Organisationsbestyrelsen) Michael Levin (Inspektør)

Referat. Ordinært afdelingsmøde 2011. samt 26 beboere fordelt på 24 lejemål. Jens Schmidt (Organisationsbestyrelsen) Michael Levin (Inspektør) Referat Vedrørende: Afdeling 14 Østbyparken Ordinært afdelingsmøde 2011 Sted: Den blå Harmoni, Østerled 10, gavlen Dato: 27. januar 2011 kl. 19.00. Deltagere: Mette H. Jensen, formand Michael J. Alstrup,

Læs mere

Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012

Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012 Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012 Ad 1: Valg af dirigent Per Bach valgt til dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt rettidig. Ad 2: Bestyrelsens

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017 Referat af Generalforsamling 2017 Tirsdag d. 30. maj 2017 Ad 1 dirigent: Annemarie fra nummer 58. Ad 2 regnskab: Konto 2920 bankkonti Nordea kontostand pr.31.12.16 Konto 6110 indtægter ved 34 medlemmer

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Grundejerforeningen Torstorp DAGSORDEN

Grundejerforeningen Torstorp DAGSORDEN Side 1 af 8 Dagsorden til generalforsamling i Grundejerforeningen Torstorp Mandag kl. 19:00 i TaB Nørrebys Fælleshus, Timianhaven 3, 2630 Taastrup Side 2 af 8 Indholdsfortegnelse 1) Valg af dirigent 3

Læs mere

Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017

Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017 Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017 Formanden bød velkommen og åbnede generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen pegede på Thorkild Christiansen (T14) som dirigent, hvilket generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006.

Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006. Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006. Sted: Skovlund Kro Deltagere: 11 personer inkl. bestyrelse og varmemester. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014 Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmeudvalg 3. Hvad er en helhedsplan? 4. Bygningernes tilstand

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat for generalforsamling RP Beach 2018 Afholdt den 23 juli 2018 kl 19 på RP beach banerne.

Referat for generalforsamling RP Beach 2018 Afholdt den 23 juli 2018 kl 19 på RP beach banerne. Referat for generalforsamling RP Beach 2018 Afholdt den 23 juli 2018 kl 19 på RP beach banerne. Fremmødte: Med stemme ret:linda, Christian, Soleil, Steen-Ulrik, Angela, Dorthe, Esben, Niels (delvis). Gæster:Alice,

Læs mere

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Deltagere: 85 beboere (74 husstande) incl. bestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Erik Karstensen, Lilli Jensen, Bjarne Jensen, Christian

Læs mere

År 2011, den 5. april kl afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Hollændervænget Blok 1 & 2.

År 2011, den 5. april kl afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Hollændervænget Blok 1 & 2. Frederiksberg, 10. April 2011 Ref.: 8035/AH/KN G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T HOLLÆNDERVÆNGET BLOK 1 & 2 År 2011, den 5. april kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen

Læs mere

IMCC København generalforsamling

IMCC København generalforsamling IMCC København generalforsamling 15.11.12 Dagsorden...1 1.Formalia...2 2.Årsberetning...2 3.Fremlæggelse af regnskab for senest afsluttede regnskabsår til godkendelse...2 4.Fremlæggelse af budgetopfølgning

Læs mere

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34 Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T Bremensgade 30-34 År 2007, den 13. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen

Læs mere

Referat fra generalforsamling Tirsdag d. 12. marts kl

Referat fra generalforsamling Tirsdag d. 12. marts kl Referat fra generalforsamling 2019 Tirsdag d. 12. marts kl. 19.00 1. Indledning med andagt 2. Valg af dirigent/referent Heidi Empleo Broe Hansen er referent Egon Skødt er dirigent 3. Formandens beretning

Læs mere