Hvidovre Kommune Lokalplan 206. Genopfryk, november 7999 KØBENHAVNS KOMMUNE LOKALPLAN 206

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hvidovre Kommune Lokalplan 206. Genopfryk, november 7999 KØBENHAVNS KOMMUNE LOKALPLAN 206"

Transkript

1 206 Hvidovre Kommune Lokalplan 206 Genopfryk, november 7999 KØBENHAVNS KOMMUNE LOKALPLAN 206

2 HVIDOVRE KOMMUNE Lokalplan nr. 206 I medfar af lov om kommuneplanlægning (lovbekendtg~relse nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes falgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Hvidovre kommune. 1. Område. Lokalplanen afgrænses som vist p& vedhæftede kortbilag nr. 1 og omfatter f~lgende matr.nr.e af Hvidovre by, Risbjerg: 13 fl, 13 fm, 13 fn, 13 fp, 13 fq og 13 fu samt alle parceller, der efter den 1. januar 1983 udstykkes fra nævnte ejendomme Formål. Lokalplanen har til formål at udlægge arealerne til etageboligbebyggelse i 3 etager med mulighed for indretning af kontorer for liberale erhverv og begrænsede muligheder for indretning af enkelte butikker i stueetagen. Lokalplanen fastlægger en retningsgivende bebyggelsesplan for området samt nærmere bebyggelsesregulerende bestemmelser. Lokalplanen indeholder endvidere bestemmelser om midlertidig vejadgang til området ( 7, stk. 4) 3. Områdets anvendelse. Ejendommene udlægges til etageboligbebyggelse med mulighed for butikker i stueetagen. Det samlede butiksareal må ikke overstige 50% af det samlede bruttoetageareal af stueetagen, og ingen butiksenhed må overstige 250 m. Detailhandelsbutikker til områdets daglige forsyning kan tillades indrettet, idet disse dog ikke må overstige det nuværende butiksareal med mere end 50%. Indretning af kontorer til liberale erhverv kan tillades.

3 Udstykninger. Yderligere udstykning af grundene må ikke finde sted, med mindre det sker ved sammenlægning med anden ejendom Bebyggelsens omfang og placering a. Bebyggelsesprocenten for området som helhed må ikke overstige 50. Bebyggelsen må kun opføres i 2 1/2 etage med eventuel kælderetage som vist på vedhæftede retningsgivende planer på kortbilag nr. 2 og 3. Intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagflade må gives en højde, der overstiger 13 m over terræn, målt efter reglerne i bygningsreglementet. Bebyggelsen skal opføres som sluttet bebyggelse med facadelinie i byggelinien og skal fares ud i skel mod nabogrundene inden for lokalplanens område, jf. byggelovens 5 8, stk. 3. Uagtet bestemmelserne i bygningsreglemenwts kap , stk. 1 b kan bebyggelsen opføres i en afstand af 5,O m fra skellet til matr. nr. 13 fi. Uagtet bestemmelserne i bygningsreglementets kap , stk. 1 kan tagfladen og gavl tillades at overskride hajdegrænseplanet i forhold til modstående vejside. Tages vinkel med det vandrette plan skal være 450. Tagene skal være symmetriske sadeltage. Bebyggelsen og dens friarealer skal udformes på en sådan måde, at støj- og andre forureningsgener fra Hvidovrevej undgås. For at opnå et tilfredsstillende indendars støjniveau skal luftlydisolationen R, for vinduer være 40 db og for ydervægge 45 db Bebyggelsens ydre fremtræden og de ubebyqgede arealer. 1. Skiltning og reklamering må kun finde sted i forbindelse med butikker og andre erhvervslejemål og kun efter kommunalbestyrelsens nærmere godkendelse. 2. Til udvendige bygningssider samt tagflader må ikke anvendes materialer, der efter kommunalbestyrelsens skan virker skæmmende. 3. Ubebyggede arealer må kun anvendes som gårdsplads og have. 4. Belysning af friarealer og parkeringspladser må kun udfares som parkbelysning.

4 I skel mellem parkeringspladser og bagvedliggende villaparceller skal der opfores et 1,80 m hojt, tæt hegn Vej- oq parkeringsforhold Langs f~lgende veje pålægges byggelinier i de nedenfor angivne afstande fra vejskel. Bjeverskov Alle 5,OO m Hvidovrevej 5,OO m Arealet mellem byggelinien og vegskel må ikke anvendes til nogen form for bebyggelse. Anvendelse af de anforte mindsteafstande for bebyggelsen forudsætter, at bygningen opf0res med sin jordlinie i fremtidig vejh~jde. Er dette ikke tilfældet, skal bygningen rykkes så meget længere tilbage, som svarer til 2 gange niveauforskellen. Vejadgangen til bebyggelsen skal ske fra Bjeverskov Alle over matr.nr. 13 fg samt Hvidovrevej over matr.nr. 13 fl. Indtil gennemførelse af den sydligste og/ eller nordligste etape af byggeriet er gennemført, eller en af førnævnte vejadgange kan etableres, kan området vejbetjenes fra Ege Alle over matr.nr. 13 fu. Matr.nr. 13 fu er i byplanvedtægt nr. 11 udlagt til åben og lav boligbebyggelse og skal, når en af nævnte vejtilslutninger er etableret, retableres til bebyggelse med Aben og lav boligbebyggelse med nettogrundareal på min. 700 d. I sydskellet af matr.nr. 13 fm og matr.nr. 13 fn skal der udf~res portgennemgang for fodgængere fra fortovet på Hvidovrevej til bebyggelsens opgange. Til bebyggelsen skal der udlægges 1 1/2 parkeringsplads pr. lejlighed og 1 parkeringsplads pr. 50 m erhvervsareal FOrudsætninqer for ibrugtagen af ny bebyggelse. Ny bebyggelse må ikke uden kommunalbestyrelsens tilladelse tages i brug, for bebyggelsen er tilsluttet et kollektivt varmeforsyningsanlæg efter kommunalbestyrelsens anvisning.

5 Ophævelse af ældre byplanvedtægt. Byplanvedtægt nr. 11, tillæg nr. 2 godkendt af boligministeriet den 19. august 1970 og tinglyst den Il, september 1970 ophæves for matr.nr.e 13 fl.og 13 fm, Hvidovre by, Risbjerg. Således vedtaget af Hvidovre kommunalbestyrelse. - H v i d o v ~ ~ s n februar ~ ,. I ' * 4orgmester Bo J & d I medfar af 5 27 i lov om kommuneplanlægning godkendes nærværende lokalplan endeligt. Hvidovre kommunalbestyrelse, den 23. august bb(gmes ter Nærværende lokalplan begæres tinglyst på de i 5 1 nævnte ejendomme. Byplanvedtægt nr. 11, tillæg nr. 2 begæres ligeledes aflyst jf. lokalplanens 9. Indfart i dagbogen RETTEN I HVIDOVRE Lyst. akt. nr. sign. H.M.Skovsborg / sign. H.O.

6

7

8

9 HVIDOVRE KOMMUNE Byggesags- og miljøforvaltningen Redeq~relse vedr~rende lokalplan nr Lokalplanen har været fremlagt til offentligt eftersyn i perioden fra den 16. marts 1983 til den 16. maj Fremlæggelsen har været annonceret i Hvidovre Avis den 16. marts Meddelelse om lokalplanens fremlæggelse samt lokalplanforslaget har været tilsendt Planstyrelsen, Hovedstadsrådet, Kobenhavns amtskommune, grundejerforeningen Ny Hvidovre og grundejere inden for lokalplanens område samt tilgrænsende grundejere. Meddelelse om lokalplanens fremlæggelse har desuden været tilsendt beboerne i området samt noterede interessegrupper. Bekendtg~relse om lokalplanens endelige vedtagelse har været foretaget i Hvidovre Avis den 28. september 1983,fra hvilken dato lokalplanens retsvirkninger har været gældende. Skriftlig underretning om lokalplanens endelige vedtagelse er foretaget i overensstemmelse med kommuneplanlovens s 30, stk. 2. Lokalplanens formål og hovedindhold. Lokalplanen har til formål at udlægge arealerne til etageboligbebyggelse i 3 etager med mulighed for indretning af kontorer for liberale erhverv og begrænsede muligheder for indretning af enkelte butikker i stueetagen. Lokalplanen fastlægger en retningsgivende bebyggelsesplan for området samt nærmere bebyggelsesregulerende bestemmelser. Lokalplanen indeholder endvidere bestemmelser om områdets vejbetjening herunder bestemmelser om midlertidig vejadgang fra Ege Alle. Lokalplanens indpasning i den overordnede planlægning. I 15-rammerne for Hvidovre kommune, godkendt af planstyrelsen den 31. januar 1977, er lokalplanområdet omfattet af delområde 28 for hvilket der er optaget folgende bestemmelser: "Ældre blandet boliq- og erhvervsområde. For område 28 gælder folgende rammer for indholdet af lokalplanlægningen.

10 - 2 - En lokalplan, der træffer bestemmelser for områderne skal sikre: a. at områdernes anvendelse fastsættes til centerformål (detailhandel, liberale erhverv samt mindre - ikke generende erhvervsvirksomheder), boligbebyggelse og offentlige formål, b. at bebyggelsesprocenten for et delområde ikke overstiger 50, c. - at bebyggelsen ikke opfores med mere end 3 etager,og at bygningshojden ikke overstiger 13,O meter, d. _I at bebyggelsen og dens friarealer udformes og placeres på en s%dan måde, at st~j- og andre forureningsgener fra Hvidovrevej undgås, e. & udformning, anvendelse og vedligeholdelse af ubebyggede arealer, herunder om terrænregulering, hegnsforhold, bevaring af beplantning og beplantningsforhold i avrigt sikres, f. - at områdets vej- og stibetjening samt byggelinier i forhold til nævnte færdselsarealer fastlægges, g. at de enkelte bygningers anvendelse reguleres, herunder regulering af boligtætheden." I rammebestemmelserne i forslaget til kmmeplan for Hvidovre kammne er 1- kalplanomrbdet omfattet af område nr. 2 B 8 og udlagt til boligformål (etagehuse, butikker, liberale erhverv) med en bebyggelsesprocent på 50. Max. etageantal er fastsat til 3 og bygningsh~jden til 13,O m. Butikker til områdets daglige forsyning kan indrettes,og den prioriterede energiforsyning er naturgas. Lokalplanens retsvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentligg~relse af lokalplanen må ejendomme if~lge kommuneplanlovens 5 31 kun udstykkes, bebygges og i~vrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil, Lokalplanen medfarer heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, der er indeholdt i planen. Kommunalbestyrelsen kan meddele dispensation til mindre væsentlige Lempelser af lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der sages fastholdt ved lokalplanen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemfares ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. Bekendtg~relse om lokalplanens endelige vedtagelse er foretaget den 28. september 1983, fra hvilken dato retsvirkningerne er gældende.

,303. LOKALPLAN 303. Bydel 3 Strandmark. Hvidovre Kommune GENOPTRYKT NOV. 91

,303. LOKALPLAN 303. Bydel 3 Strandmark. Hvidovre Kommune GENOPTRYKT NOV. 91 ,303. Hvidovre Kommune LOKALPLAN 303 Bydel 3 Strandmark GENOPTRYKT NOV. 91 HVIDOVRE KOMMUNE Lokalplan nr. 303 for arealer ved Hvidovre Enghavevej. I medfar af lov om kommuneplanlægning (lovbekendtg8relse

Læs mere

LOKALPLAN NR. 104 HVIDOVRE KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 104 HVIDOVRE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 104 HVIDOVRE KOMMUNE HVIDOVRE KOMMUNE Lokalplan nr. 104 I medfør af lov om kommuneplanlægning (1ovbekendtgØrelse nr.734 af 21. december 1982) fastsættes følgende bestemmelser for det i 5

Læs mere

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR 8 12, RESEN VEST II DEL AF BYPLANVEDTÆGT NR.

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR 8 12, RESEN VEST II DEL AF BYPLANVEDTÆGT NR. SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR 8 DEL AF BYPLANVEDTÆGT NR. 12, RESEN VEST II 1. S K I V E KOMMUNE. RedegØrelse for lokalplanens indhold og forhold til den Øvrige planlægning for området. Lokalplanen omfatter

Læs mere

LOKALPLAN NR. 18. Herlev kommune

LOKALPLAN NR. 18. Herlev kommune LOKALPLAN NR. 18 i Herlev kommune Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 18 vedrører et areal ved Sandbyvejs nuværende udmunding i Herlevgårdsvej og fastlægger, at området kun må anvendes til beskyttede boliger

Læs mere

Lokalplan 1.25. Tranegården

Lokalplan 1.25. Tranegården Lokalplan 1.25 Tranegården Ishøj Kommune 2003 Lokalplan l.25 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanen omfatter et område på ca. 11.000 m 2 afgrænset af Vejledalen, Vejlebrostien, Strandparkstien og Ishøj Strandvej.

Læs mere

Lokalplan nr. 116. for et område ved Nordre Fasanvej og Ågade

Lokalplan nr. 116. for et område ved Nordre Fasanvej og Ågade Lokalplan nr. 116 for et område ved Nordre Fasanvej og Ågade Oktober 2001 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen udlægger området til erhvervsformål i form af butiks- og kontorvirksomhed. Der åbnes

Læs mere

--- I EJBY ØST FOR BJERGBAKKEVEJ. LOKALPLAN EL 14 FOR ET OM-E INDHOLDSFORTEGNELSE:

--- I EJBY ØST FOR BJERGBAKKEVEJ. LOKALPLAN EL 14 FOR ET OM-E INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLAN EL 14 FOR ET OME I EJBY ØST FOR BJERGBAKKEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplan EL 14 2 Kortbilag Side 1 INDLEDNING Lokalplan EL 14 er vedtaget endeligt

Læs mere

LOKALPLAN NR. 402-1 HVIDOVRE KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 402-1 HVIDOVRE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 402-1 HVIDOVRE KOMMUNE HVIDOVRE KOMMUNE Lokalplan nr. 402-1 I medfar af lov om kommuneplanlægning (lovbekendtgarelse nr. 734 af 21. december 1982) fastsættes falqende bestemmelser for det

Læs mere

Lokalplan nr. 028 Lønhøjvej - Engholmvej I, Tarm

Lokalplan nr. 028 Lønhøjvej - Engholmvej I, Tarm Lokalplan nr. 028 Lønhøjvej - Engholmvej I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk LOKALPLAN NR. 28, LØNHØJVEJ/ENGHOLMVEJ I Redegørelse for hvorledes lokalplanen

Læs mere

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 23. Boligformål, Nalmadebro

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 23. Boligformål, Nalmadebro Gråsten Kommune Lokalplan nr. 23 Boligformål, Nalmadebro Vedtaget: 13.12.1988 GRÅSTEN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 23 for et område til boligformål ved Nalmadebro. LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD Lokalplanen er

Læs mere

LOKALPLAN NR. 202 HVIDOVRE KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 202 HVIDOVRE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 202 HVIDOVRE KOMMUNE HVIDOVRE KOMMUNE Lokalplan nr. 202 for et område til offentlige formål omkring rådhuset. I medfgr af lov om kommuneplanlægning (lovbekendtgørelse nr. 287 af 26. juni

Læs mere

LOKALPLAN NR. 418 HVIDOVRE KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 418 HVIDOVRE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 418 HVIDOVRE KOMMUNE HVIDOVRE KOMMUNE Lokalplan nr. 418 I medfar af lov om kommuneplanlægning (lovbekendtgarelse nr. 734 af 21. december 1982) fastsættes falgende bestemmelser for det i 5

Læs mere

Lokalplan 3.9. For et område i Havnsø ved Klintevej og Lundevej. Bjergsted Kommune 3011501L30900

Lokalplan 3.9. For et område i Havnsø ved Klintevej og Lundevej. Bjergsted Kommune 3011501L30900 Lokalplan 3.9 For et område i Havnsø ved Klintevej og Lundevej Bjergsted Kommune 3011501L30900 Bjergsted kommune Lokalplan n r. 3.9 for et område i Havnsø ved Klintevej og Lundevej Lokalplan nr. 3.9 for

Læs mere

SLANGERUP KOMMUNE - Lokalplan nr. 31 for Enggården, Uvelse

SLANGERUP KOMMUNE - Lokalplan nr. 31 for Enggården, Uvelse SLANGERUP KOMMUNE - for Enggården, Uvelse Lokalplanen omfatter: a) Redegørelse for lokalplanens indhold og forhold til anden planlægning. b) Lokalplanens retsvirkninger. c) Lokalplanens tekst. d) Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 2.3-3 for Raklev Skole

Lokalplan nr. 2.3-3 for Raklev Skole Indhold Lokalplan nr. 2.3-3 for Raklev Skole Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens område og zonestatus

Læs mere

LOKALPLAN NR. 14 NØRRE AABY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 14 NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14 OFF. OMRÅDE I BAARING NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE J.nr. 27 4 nr. 14 Matr.nr.: 2 a, 20 c og 20 d alle af Baaring by, Asperup Anmelder: NØRRE AABY KOMMUNE Gade og hus nr.: Byvejen,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 0-DiO-Ol OFFENTLIGT OMRÅDE OTTERUP BY

LOKALPLAN NR. 0-DiO-Ol OFFENTLIGT OMRÅDE OTTERUP BY OTTERUP KOMMUNE LOKALPLAN 0 -D 10-Ol SEPTEMBER 1986 LOKALPLAN NR. 0-DiO-Ol OFFENTLIGT OMRÅDE OTTERUP BY Pris: 30 kr. KOMMUNALBESTYRELSENS HENSIGT MED LOKALPLANEN OG INDHOLDET AF LOKALPLANEN. Kommunalbestyrelsen

Læs mere

KOMMUNE EJBY GELSTED LOKALPLAN NR. 21 1979

KOMMUNE EJBY GELSTED LOKALPLAN NR. 21 1979 EJBY KOMMUNE GELSTED LOKALPLAN NR. 21 1979 BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÂDE I GELSTED LOKALPLAN NR.21 J.nr. O1.02P16 nr. 21 EJBY KOMMUNE LOKALPLAN NR.21 FOR ET BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE IGELSTED

Læs mere

Lokalplan nr. 98. for et område ved Vodroffsvej 44-48

Lokalplan nr. 98. for et område ved Vodroffsvej 44-48 Lokalplan nr. 98 for et område ved Vodroffsvej 44-48 Juni 1998 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen udlægger området til offentlige formål i form af daginstitutioner og andre offentlige funktioner,

Læs mere

NYBORG KOMMUNE. Lokaiplan nr. 27. for et område mellem Vestergade og Nydamsvej i Nyborg by.

NYBORG KOMMUNE. Lokaiplan nr. 27. for et område mellem Vestergade og Nydamsvej i Nyborg by. NYBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 27 for et område mellem Vestergade og Nydamsvej i Nyborg by. 1. NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 27 For et område mellem Vestergade og Nydamsvej i Nyborg by. LOKALPLANENS FORMÅL

Læs mere

LOKALPLAN 5-03 Torpgården, boliger

LOKALPLAN 5-03 Torpgården, boliger LOKALPLAN 5-03 Torpgården, boliger KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 5-03 TORPGARDEN REDEGØRELSE. LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING FOR OMRÅDET Områdets beliggenhed Dispositionsplan og

Læs mere

Matr.nr. 6-d m.f 1., Anmelder: Skt. Jørgens, Svendborg jorder. Svendborg kommunes tekniske forvaltning. Wc~ ~

Matr.nr. 6-d m.f 1., Anmelder: Skt. Jørgens, Svendborg jorder. Svendborg kommunes tekniske forvaltning. Wc~ ~ Ri~s~ Matr.nr. 6-d m.f 1., Anmelder: Skt. Jørgens, Svendborg jorder. Svendborg kommunes I ~ tekniske forvaltning Gåsestræde 5700 Svendborg 14 B i~q~j#/fl jj fll7q~j ~ ~t1! i llt.ui.ui ~ SVENDBORG KOMMUNE

Læs mere

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev " ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev  ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et boligområde ved Øster Ulslev ^-*j&'alderdomshjem^ " ^ ' -18 ; Jordfmoderhus,' fi'j i ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s ^.^' LOKAL PLAN NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et område ved

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplan H 30 for Else-Mariehjemmet side 3 Baggrunden for lokalplanen side 3 Indholdet i lokalplanen side 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning side 4 LOKALPLAN

Læs mere

SVENDBORG KOMMUNE Lokalplan nr. 136 område ved Belvedere-Mølmarksvej.

SVENDBORG KOMMUNE Lokalplan nr. 136 område ved Belvedere-Mølmarksvej. ,c ~ Matr.nr. 6-gø og del af 6 a, Anmelder: Svendborg markjorder, samt Svendborg kommunes matr.nr. 39-a m.fl., Græshol- tekniske forvaltning mene, Svendborg jorder. Gåsestræde 14 B 5700 Svendborg SVENDBORG

Læs mere

Lokalplan nr. 23. Erhvervsområde mellem Isenvadvej og Navervej, Ikast. Ikast Kommune

Lokalplan nr. 23. Erhvervsområde mellem Isenvadvej og Navervej, Ikast. Ikast Kommune Lokalplan nr. 23 Erhvervsområde mellem Isenvadvej og Navervej, Ikast Ikast Kommune Ikast ooo Forslag: Teknisk udvalg: 9.4.1984 Byrådet : lo.4.1984 Teknisk udvalg: 18.6.1984 Lokalplan nr. 23. Erhvervsområde

Læs mere

LOKALPLAN NR HVIDOVRE KOMMUNE

LOKALPLAN NR HVIDOVRE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 301-1 HVIDOVRE KOMMUNE HVIDOVRE KOMMUNE Lokalplan nr. 301-1 I medfør af lov om kommuneplarilægning (lovbekendtgørelse nr. 687 af 28. december 1984) fastsættes følgende bestemmelser for det

Læs mere

Lokalplan nr. 2.14. Et område mellem Hveen Boulevard og Gadehavegårdsvej, syd for Tåstrupgårdsvej. Høje-Taastrup Kommune.

Lokalplan nr. 2.14. Et område mellem Hveen Boulevard og Gadehavegårdsvej, syd for Tåstrupgårdsvej. Høje-Taastrup Kommune. Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.14 Et område mellem Hveen Boulevard og Gadehavegårdsvej, syd for Tåstrupgårdsvej Høje Taastrup By Centerformål, butikker og liberale erhverv 30.01.1980 Kongsbak Informatik

Læs mere

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING FEB 1980 I I N D H O L D S FO R T E G N ELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold

Læs mere

Videbæk i februar 2000 J. Nr. 27-11 -83 Revideret i juli 2000. Lokalplan nr. 83 For et blandet bolig- og centerområde i Spjald.

Videbæk i februar 2000 J. Nr. 27-11 -83 Revideret i juli 2000. Lokalplan nr. 83 For et blandet bolig- og centerområde i Spjald. Videbæk i februar 2000 J. Nr. 27-11 -83 Revideret i juli 2000 Lokalplan nr. 83 For et blandet bolig- og centerområde i Spjald. Videbæk Kommune Tillæg nr. 5 til Videbæk Kommuneplan 1997 Lokalplan nr. 83

Læs mere

HADERSLEV KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 27

HADERSLEV KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 27 HADERSLEV KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 27 HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR, 27 Boligområde øst for Lundingyej i Starup I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes

Læs mere

LOKALPLAN NR. 44-362. For området ved Næsby-Hallen

LOKALPLAN NR. 44-362. For området ved Næsby-Hallen LOKALPLAN NR 44-362 For området ved Næsby-Hallen INDHOLDSFORTEGNELSE side Lokalplanens baggrund 1 Lokalplanens indhold 2 Lokalplanens retsvirkninger 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

Boligbebyggelse hjørnet af Ansgargade og Vesterbro.

Boligbebyggelse hjørnet af Ansgargade og Vesterbro. Boligbebyggelse hjørnet af Ansgargade og Vesterbro Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område, f eks om anvendelse, udstykning, vej-

Læs mere

STEMPELMÆRKE. Anmelder: Advokaterne Knud Dalgaard- Knudsen & Mogens Jepsen, Ringkjøbing. matr.nr. 26a og 26ab Nørby, Ringkjøbing Jorder

STEMPELMÆRKE. Anmelder: Advokaterne Knud Dalgaard- Knudsen & Mogens Jepsen, Ringkjøbing. matr.nr. 26a og 26ab Nørby, Ringkjøbing Jorder matr.nr. 26a og 26ab Nørby, Ringkjøbing Jorder Anmelder: Advokaterne Knud Dalgaard- Knudsen & Mogens Jepsen, Ringkjøbing. STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT

Læs mere

Lokalplan nr. 1.27. Et område ved Rugkærgårdsvej vest for Valbyvej. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup. Liberalt erhverv samt beboelse 23.11.

Lokalplan nr. 1.27. Et område ved Rugkærgårdsvej vest for Valbyvej. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup. Liberalt erhverv samt beboelse 23.11. Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.27 Et område ved Rugkærgårdsvej vest for Valbyvej Taastrup Liberalt erhverv samt beboelse 23.11.1977 Kongsbak Informatik 1081/1 Lokalplan 1.27. Området er beliggende

Læs mere

LOKALPLAN NR. 059 for et kolonihaveområde ved Ved Hanevad (vedtaget august 1990) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN

LOKALPLAN NR. 059 for et kolonihaveområde ved Ved Hanevad (vedtaget august 1990) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN LOKALPLAN NR. 059 for et kolonihaveområde ved Ved Hanevad (vedtaget august 1990) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN Ballerup kommunalbestyrelse nedlagde den 8. maj 1989 forbud mod et forslag til udstykning

Læs mere

LOKALPLAN NR. 226 HOLSTEBRO KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 226 HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 226 for et centerområde ved Hostrupsvej HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 226 FOR ET CENTEROMaDE VED HOSTRUPSVEJ INDHOLDSFORTEGNELSE: S S 20-RedegØrelse 21-Beskrivelse Side

Læs mere

Lokalplan 1.01. Køge Bugt Uddannelsescenter

Lokalplan 1.01. Køge Bugt Uddannelsescenter Lokalplan 1.01 Køge Bugt Uddannelsescenter Ishøj Kommune ISHØJ KOMMUNE LOKALPLAN l.01 Lokalplanens' indhold, Lokalplanen, der omfatter arealet "begrænset af Tranegildestien, Vejlebrovej, Gildbrovej og

Læs mere

LOKALPLAN 6. For et område syd for bebyggelsen "Eremitageparken" i Lundtofte bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 6. For et område syd for bebyggelsen Eremitageparken i Lundtofte bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 6 For et område syd for bebyggelsen "Eremitageparken" i Lundtofte bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE indledning 1 lokalplanens indhold 3 lokalplanens forhold til anden planlægning

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 5

Partiel byplanvedtægt nr. 5 Partiel byplanvedtægt nr. 5 for en del af Gram by Gram kommune Udarbejdet af Sv. A. Jensen, H. H. Skaarup & J. M. Jespersen, arkitekter M.A.A.. Landemærket 9, 1119 Kbh. K. Tlf. (01) 1571 31. PBJ/td - den

Læs mere

BY P LANV ED TÆG T NR G. 37

BY P LANV ED TÆG T NR G. 37 BY P LANV ED TÆG T NR G. 37 GLO S TRUP KOMMUNE OMRADE SYD FOR SKOVSLETTEN OG VEST FOR BYPARKVEJ GLOSTRUP KOMMUNE - PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. G 37 FOR ET OMRÅDE SYD FOR SKOVSLETTEN OG VEST FOR BYPARKVEJ.

Læs mere

LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger

LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 4-01 SAMSØVEJ REDEGØRELSE. LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆG- NING FOR OMRÅDET Områdets beliggenhed Dispositionsplan Nærværende

Læs mere

LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN

LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN 1 LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN Nuværende forhold EN KORTFATTET BESKRIVELSE Omriidet er omfattet af partiel byplanvedtægt nr. 13, hvori arealet (ca. 13 150 m2) er udlagt til etagebebyggelse. En bebyggelse af

Læs mere

L OKALPLAN ET BOLIG -, CENTER - OG VÆRKSTEDSOMRADE. for VED NYRAD BYCENTER. (Lokalplan nr. B-102.2 i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1984

L OKALPLAN ET BOLIG -, CENTER - OG VÆRKSTEDSOMRADE. for VED NYRAD BYCENTER. (Lokalplan nr. B-102.2 i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1984 L OKALPLAN for ET BOLIG -, CENTER - OG VÆRKSTEDSOMRADE VED NYRAD BYCENTER (Lokalplan nr. B-102.2 i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1984 DELVIST AFLYST Pris 20.00 kr. AFLYSNING Lokalplan nr. B - 102.2,

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/56. Boligområde ved Hærvejen i Bov 1983

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/56. Boligområde ved Hærvejen i Bov 1983 BOV KOMMUNE Lokalplan 2/56 Boligområde ved Hærvejen i Bov 1983 Gammeltoft TIL TJENSTLIG BRUG VED BOV SÆRTRYK MED GEODÆTISK INSTITUTS TILLADELSE A. 4O0/76 BOV KOMMUNE lokalplan nr. 2/56 B O V K O MM U^N

Læs mere

Lokalplanens redegørelse. Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 5. Tillæg nr. 10 til Vallø Kommuneplan 2009 7

Lokalplanens redegørelse. Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 5. Tillæg nr. 10 til Vallø Kommuneplan 2009 7 Lokalplan nr. 2-13 for ÆBLEHAVEN, Andelsboliger i Strøby Egede Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse Side Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 5 Tillæg nr. 10 til Vallø

Læs mere

Boligområde i Stensved

Boligområde i Stensved Lokalplan nr. 43 S Boligområde i Stensved November 2008 Om kommune- og lokalplaner Kommuneplanen er den overordnede plan, som indeholder overordnede målsætninger for kommunens udvikling samt overordnede

Læs mere

LOKALPLAN 2-19 Tagboliger på Nylandsvej

LOKALPLAN 2-19 Tagboliger på Nylandsvej LOKALPLAN 2-19 Tagboliger på Nylandsvej KØGE KOMMUNE 1987 LOKALPLAN 2-19 TAGBOLIGER VED NYLANDSVEJ INDHOLD side Redegørelsen... 3 Forhold til anden planlægning 5 Retsvirkninger... 8 Lokalplanen... 11 Lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 225 For et område ved Rylevænget i Alsønderup Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN 56. For en del af posthuskarreen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 56. For en del af posthuskarreen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 56 For en del af posthuskarreen i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 106 HVIDOVRE KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 106 HVIDOVRE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 106 HVIDOVRE KOMMUNE HVIDOVRE KOMMUNE Lokalplan nr. 106. I medfør af lov om kommuneplanlægning (lovbekendtgørelse nr. 391 af 22. juli 1985) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte

Læs mere

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 112 For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen................... 1 Lokalplanens indhold.......................

Læs mere

LOKALPLAN NR.14-245 For området Nyborgvej- vestlige skel af mat r. nr. 13bø, 13cb, 13ce, -13cc, og 13cd,- jernbanen Odense-Nyborg

LOKALPLAN NR.14-245 For området Nyborgvej- vestlige skel af mat r. nr. 13bø, 13cb, 13ce, -13cc, og 13cd,- jernbanen Odense-Nyborg LOKALPLAN NR14-245 For området Nyborgvej- vestlige skel af mat r nr 13bø, 13cb, 13ce, -13cc, og 13cd,- jernbanen Odense-Nyborg Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte

Læs mere

FREDERIKSSUND KOMMUNE. LOKALPLAN nr.69

FREDERIKSSUND KOMMUNE. LOKALPLAN nr.69 FREDERIKSSUND KOMMUNE LOKALPLAN nr.69 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Første del, REDEGØRELSE LOKALPLAN NR. 69 INDLEDNING FORHOLDET TIL ANDEN PLANUEGNING Frederikssund Kommuneplan 1989-2001 Lokalplan nr. 48 Vej-

Læs mere

Lokalplan nr. 51 for et område til daginstitution i Dyrkobbel

Lokalplan nr. 51 for et område til daginstitution i Dyrkobbel Lokalplan nr. 51 for et område til daginstitution i Dyrkobbel Juni 1997 Gråsten Kommune REDEGØRELSE 2 FORORD 2 LOKALPLANENS FORMÅL 2 ZONE STATUS 2 KYSTNÆRHEDS ZONEN 2 FORHOLDET TIL KOMMUNEPLANEN OG ANDEN

Læs mere

STØVRING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 39

STØVRING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 39 STØVRING b KOMMUNE LOKALPLAN NR. 39 StØvring kommune RedegØrelse til lokalplan nr. 39 Lokalplanens sammenhænq med anden planlæqninq. Lokalplanens område har en størrelse på ca. 680 ha. Det er beliggende

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. KORTBILAG Planbilag 1: Lokalplanens afgrænsning Planbilag 2: Retningsgivende bebyggelsesplan

INDHOLDSFORTEGNELSE. KORTBILAG Planbilag 1: Lokalplanens afgrænsning Planbilag 2: Retningsgivende bebyggelsesplan INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 INDLEDNING... 2 INDHOLDSOVERSIGT... 2 LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD... 2 Eksisterende forhold... 2 Fremtidige forhold... 2 LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING...

Læs mere

LDKALPLAN NR. 6.5.1. Store Bælt FOR OMRÅDE VED TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1979

LDKALPLAN NR. 6.5.1. Store Bælt FOR OMRÅDE VED TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1979 LDKALPLAN NR. 6.5.1 Store Bælt FOR OMRÅDE VED TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1979 1. ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 6.5.1 FOR OMRÅDE VED TÅRUP STRAND I henhold til kommuneplanloven (Lov nr. 287 af 26. juni

Læs mere

RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 03.008

RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 03.008 RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 03.008 STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPUNG AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT C 836870 Anmelder: Advokatfirmaet Dalgaard- Knudsen & Jepsen, v/hogens Jepsen, Ringkøbing

Læs mere

for et område omkring kirken i Vindinge,

for et område omkring kirken i Vindinge, 1-2.. )..Q Lokalplan nr, 249 for et område omkring kirken i Vindinge, Redegørelse, Indledning: Vindinge 1782. Vindinge landsby bestod oprindelig af både tre- og firlængede gårde og enkelte småhuse, der

Læs mere

Lokalplan nr. D2 (Ib,nr. 46) S to rrn a rks ko1 e n NAKSKOV/ Marts I996 NAKSKOV KOMMUNE

Lokalplan nr. D2 (Ib,nr. 46) S to rrn a rks ko1 e n NAKSKOV/ Marts I996 NAKSKOV KOMMUNE Lokalplan nr. D2 (Ib,nr. 46) S to rrn a rks ko1 e n Marts I996 I NAKSKOV/ NAKSKOV KOMMUNE Lokalplan nr. D2 Stormarkskolen Indledende afsnit Lokalplan nr. D 2 (Ib. nr. 46) Stormarkskolen Indholdsfortegnelse

Læs mere

LOKALPLAN 77. For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 77. For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 77 For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning 1 Baggrunden for lokalplanen 2 Lokalplanens indhold Bebyggelsesforslag Lokalplanens forhold

Læs mere

NAKSKOV KOMMUNE VED TARSVEJ ERHVERVS- OG BOLIGOMRADE LOKALPLAN NR. E 1 5 4 JAN. 86. Lokal planlægning

NAKSKOV KOMMUNE VED TARSVEJ ERHVERVS- OG BOLIGOMRADE LOKALPLAN NR. E 1 5 4 JAN. 86. Lokal planlægning NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. E 1 5 4 ERHVERVS- OG BOLIGOMRADE VED TARSVEJ JAN. 86 Nakskov kommune Lokalplan nr. E15-I. Erhvervs- og boligområde ved Tårsvej. Hæftet omfatter følqende:

Læs mere

LOKALPLAN 4-09.4 Andelsboliger, "Tolvhusene"

LOKALPLAN 4-09.4 Andelsboliger, Tolvhusene LOKALPLAN 4-09.4 Andelsboliger, "Tolvhusene" KØGE KOMMUNE 1989 INDHOLD Redegørelse side Lokalplanens baggrund... 2. formål... 2 - indhold... 2 - forhold til anden planlægning 4 Varmeplanlægning... 4 Lokalplanens

Læs mere

HØJER KOMMUNE. Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget

HØJER KOMMUNE. Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget HØJER KOMMUNE Lokalplan 02.12.01 Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget Vedtaget: 08.10.1985 Højer Kommune Kirkegårdsgade 1-3 6280 Højer Telefon 73 78 27 27 Fax 73 78 27 28 www.hoejer.dk E-mail:

Læs mere

LOKALPLAN NR. 256 A FOR ET BOLIGOM- RÅDE VED GL. AMTSVEJ. INDLEDNING

LOKALPLAN NR. 256 A FOR ET BOLIGOM- RÅDE VED GL. AMTSVEJ. INDLEDNING INDLEDNING Gl. Amtsvej er et ældre, blandet område, som med sine mange forskelligartede huse, fremstår som en karakterfyldt villavej. Indenfor området ligger to ubebyggede grunde, matr. nre. 1 dg og 1dh,

Læs mere

VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN

VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN JUNI 1983 INDLEDNING Dette hæfte indeholder lokalpian for et område ved Bryggervangen, Bredballe. Hensigten med at udarbejde

Læs mere

LOKALPLAN NR. 165. Skovskolen i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 165. Skovskolen i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 165 Skovskolen i Nødebo Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ M.V. SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold l Lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

LOKALPLAN NR. 29 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 29 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 29 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 29 vedrører et område mellem Tårnvænget og Kastaniedal og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen skal opføres efter. Bebyggelsen

Læs mere

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1980 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-244 FOR ET AREAL VED MÅGEBAKKEN (SANDERUM

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-244 FOR ET AREAL VED MÅGEBAKKEN (SANDERUM ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-244 FOR ET AREAL VED MÅGEBAKKEN (SANDERUM I N D H O L D S F O R T E G N E L S E AFSNIT l. Lokalplanens formål side 1 AFSNIT 2. Lokalplanens område - 1 AFSNIT 3. Områdets

Læs mere

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 124. Torvet 3,8500 Grenaa. Vester Hesseldal FOR ET OMRÅDE TIL ÅSTRUP STADION. Tlf. 86 32 15 88

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 124. Torvet 3,8500 Grenaa. Vester Hesseldal FOR ET OMRÅDE TIL ÅSTRUP STADION. Tlf. 86 32 15 88 Anmelder: Grenaa Kommune Teknisk Forvaltning Torvet 3,8500 Grenaa Tlf. 86 32 15 88 Vester Hesseldal es GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 124 FOR ET OMRÅDE TIL ÅSTRUP STADION. GRENAA KOMMUNE LOKALPLANNR. 124

Læs mere

T. 22. 05 LOKALPLAN NR. 5

T. 22. 05 LOKALPLAN NR. 5 T. 22. 05 LOKALPLAN NR. 5 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 5 vedrører et areal syd for Gammel Klausdalsbrovej vest for eksisterende center ved Dildhaven og fastlægger, at området kun

Læs mere

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989)

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN På baggrund af ønsker fra grundejerforeningen "Klanparken" om mulighed

Læs mere

Lokalplan nr. 9-21 for et område nordvest for Statene, Ærøskøbing.

Lokalplan nr. 9-21 for et område nordvest for Statene, Ærøskøbing. Lokalplan nr. 9-21 for et område nordvest for Statene, Ærøskøbing. Ærøskøbing kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse side 3 Kommuneplantillæg side 5 Lokalplan side 8 Kortbilag side 12 2 Redegørelse for

Læs mere

Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 1993-2004

Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 1993-2004 Indhold Lokalplan nr. 1. 4-3 for et boligområde ved Bredekildevej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 2.01. - a P.

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 2.01. - a P. AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 2.01 - a P. Aabybro kommune Lokalplan nr. 2.01 Rækkehuse, J. P. Pedersensvej, Biersted. Indledning... side 1 Lokalplanens sammenhæng med anden planlægning... side 1 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15 LOKALPLAN NR. 356 for et boligområde Uffesvej 3-15 HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 356 FOR ET BOLIGOMRÅDE UFFESVEJ 3-15 INDHOLDSFORTEGNELSE side Beskrivelse af hæftets indhold Hvad er

Læs mere

Silkeborg Kommune. Område ved Lysbrogade LOKALPLAN 40.05

Silkeborg Kommune. Område ved Lysbrogade LOKALPLAN 40.05 Silkeborg Kommune Område ved Lysbrogade LOKALPLAN 40.05 Lokalplan nr. 40.05 for et omrade ved Lysbrogade. INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLANENS FO& OG INDHOLD.. 2 LOKALPLANENS FORHOLD TIL DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

Læs mere

LOKALPLAN NR. 051.295

LOKALPLAN NR. 051.295 I~ISvendborg ~ Kommune ij~d~li -U541~ LOKALPLAN NR. 051.295 For et område mellem Bregningevej, Syrenvej, Vindeby Pilevej og Eskærvej Teknisk Forvaltning - Plan- og Udviklingsafdelingen November 1996 Hvad

Læs mere

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.34. Område øst for Søndermarken. August 2002. κ κ. κ κ. κ κ. κ κ

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.34. Område øst for Søndermarken. August 2002. κ κ. κ κ. κ κ. κ κ TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.34 Område øst for Søndermarken August 2002 Lokal D lån. 1.34 For et boligområde øst for S ø rider marken.i Tølløse LOKALPLAN 1.34 FOR ET BOLIGOMRÅDE OST FOR SONDERMARKEN l TOLLOSE

Læs mere

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 105 MED KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 33 FOR UDVIDELSE AF DANAPAK I GRENAA STEMPELMÆRKE RETTEN I GRENAA. OOOO5OO.

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 105 MED KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 33 FOR UDVIDELSE AF DANAPAK I GRENAA STEMPELMÆRKE RETTEN I GRENAA. OOOO5OO. F- STEMPELMÆRKE RETTEN I GRENAA GRENAA KOMMUNE KUN GYLDIGT MED AFSTEMWJfcG AF OOMMfRKONTORCTS F 732755 OOOO5OO.OO 171934 Sfi 01 LOKALPLAN NR. 105 MED KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 33 FOR UDVIDELSE AF DANAPAK I

Læs mere

Lokalplan nr. 134. for Holger Danskes Vej 87-89

Lokalplan nr. 134. for Holger Danskes Vej 87-89 Lokalplan nr. 134 for Holger Danskes Vej 87-89 2004 Lokalplan nr. 134 er udarbejdet af Frederiksberg Kommune Teknisk Direktorat Projekt- og Planafdelingen Rådhuset 2000 Frederiksberg Tlf. 3821 4071 E-mail:

Læs mere

NELLEMANN'sEFTF. LOKALPLAN NR. 4 FOR THYBORØN - HARBOØRE KOMMUNE. BOLIGOMRÅDE SYD FOR GAJSGÅRDSVEJ l HARBOØRE

NELLEMANN'sEFTF. LOKALPLAN NR. 4 FOR THYBORØN - HARBOØRE KOMMUNE. BOLIGOMRÅDE SYD FOR GAJSGÅRDSVEJ l HARBOØRE NELLEMANN'sEFTF. PRAKTISERENDE LANDINSPEKTØRER VESTERAA l. 06-134653. 9100 AALBORG LOKALPLAN NR. 4 FOR THYBORØN - HARBOØRE KOMMUNE BOLIGOMRÅDE SYD FOR GAJSGÅRDSVEJ l HARBOØRE BEKENDTGØRELSE Thyborøn-Harboøre

Læs mere

Lokalplan 1.58. Butiksområde ved Industridalen. Kommuneplantillæg nr. 19

Lokalplan 1.58. Butiksområde ved Industridalen. Kommuneplantillæg nr. 19 Lokalplan 1.58 Butiksområde ved Industridalen Kommuneplantillæg nr. 19 Ishøj Kommune 2009 Indholdsfortegnelse: Redegørelse... 3 Baggrund for lokalplan nr. 1.58... 3 Lokalplanområdet... 4 Terrænforhold,

Læs mere

Silkeborg Kommune. Område ved Arendalsvej (Gødvad Center) LOKALPLAN 63.07

Silkeborg Kommune. Område ved Arendalsvej (Gødvad Center) LOKALPLAN 63.07 Silkeborg Kommune Område ved Arendalsvej (Gødvad Center) LOKALPLAN 63.07 Centex?, 1. etape) INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANENS F OML OG INDHOLD.. LOKALPLANENS FORHOLD TIL DEN ØVRIGE PLANLÆGNING FOR &ET..

Læs mere

LOKALPLAN 12.26 FOR BOLIGBEBYGGELSEN LÆRKEHEGNET IV I GREVE

LOKALPLAN 12.26 FOR BOLIGBEBYGGELSEN LÆRKEHEGNET IV I GREVE LOKALPLAN 12.26 FOR BOLIGBEBYGGELSEN LÆRKEHEGNET IV I GREVE Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes.

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING. Lokalplan nr. Bangertsgade. Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur. Indre Nørrebro

KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING. Lokalplan nr. Bangertsgade. Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur. Indre Nørrebro KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING Lokalplan nr. 2 Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur Bangertsgade Indre Nørrebro Bebyggelsesregulerende bestemmelser Boligområde KONGSBAK INFORMATIK Februar

Læs mere

Skive kommune Lokalplan nr.

Skive kommune Lokalplan nr. Skive kommune Lokalplan nr. Skive Travbane m.m. J Teknisk forvaltning'december 1981 S K I V E K O M M U N E LOKALPLAN NR. 41. SKIVE TRAVBANE M.M.... Indledning. Skive Travbane er beliggende ved Flyve]

Læs mere

Lokalplan 1.15. Et boligområde på Højvangen. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: 13.09.2001 3011501L11500

Lokalplan 1.15. Et boligområde på Højvangen. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: 13.09.2001 3011501L11500 Lokalplan 1.15 Et boligområde på Højvangen Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 13.09.2001 3011501L11500 LOKALPLAN 1.15 - ET BOLIGOMRÅDE PÅ HØJVANGEN HAVEFACADE INDGANGSFACADE BJERGSTED KOMMUNE

Læs mere

Ryslinge Kommune Lokalplanforslag nr. 1.31

Ryslinge Kommune Lokalplanforslag nr. 1.31 Ryslinge Kommune Lokalplanforslag nr. 1.31 For et center- og boligområde beliggende ved Ryslinge gl. kro på Rødamsvej i Ryslinge Teknisk afdeling Maj 2004 Side 1 Indholdsfortegnelse Side: Hvornår skal

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

Lokalplan nr. 1.4.2-1

Lokalplan nr. 1.4.2-1 Lokalplan nr. 1.4.2-1 Boligområde, Grundtvigsvej, Ikast Ikast Kommune LOKALPLAN NR. 1.4.2/1.1.1-01 IKAST BY BOLIGOMRÅDE VED GRUNDTVIGSVEJ SAMT ET OMRÅDE TIL CENTER- OG BOLIG- FORMÅL IKAST KOMMUNE OKTOBER

Læs mere

LOKALPLAN NR. O 61.01.01

LOKALPLAN NR. O 61.01.01 LOKALPLAN NR. O 61.01.01 Stenhavevej Skolevænget Generalgyden juuskovvej 0 m 50 m 100 m FOR OMRÅDET VED JUULSKOVSKOLEN ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2003 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. O 61.01.01

Læs mere

,~- V, ( A 83 ) LOKALPLAN ET OMRÅDE TIL CENTERFORMÅL NR 51

,~- V, ( A 83 ) LOKALPLAN ET OMRÅDE TIL CENTERFORMÅL NR 51 ,~- V, ( A 83 ) GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN ET OMRÅDE TIL CENTERFORMÅL NR 51 / 57? GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 51 Lokalplan nr. 51 for et område til centerformål. Lokalplanen er udarbejdet i februar 1984.

Læs mere

Lokalplan nr. 031 Hjørnet Vardevej/ Lønborgvej, Tarm

Lokalplan nr. 031 Hjørnet Vardevej/ Lønborgvej, Tarm Lokalplan nr. 031 Hjørnet Vardevej/ Lønborgvej, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk I N D H O L D S F O R T E G N E L S E side Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN GL 58 FOR ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN, SANDBJERGVEJ, STADIONVEJ OG SPRINGHOLM.

LOKALPLAN GL 58 FOR ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN, SANDBJERGVEJ, STADIONVEJ OG SPRINGHOLM. I LOKALPLAN GL 58 FOR ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN, SANDBJERGVEJ, STADIONVEJ OG SPRINGHOLM. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan GL 58 3 Kortbilag 1. U INDLEDNING. Lokalplan

Læs mere

NOVEMBER 1918 J. NR. 27-11 - 53. NR. 53. FOR ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR AHLERVEJ l TROLDHEDE TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF. 07 17 15 66.

NOVEMBER 1918 J. NR. 27-11 - 53. NR. 53. FOR ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR AHLERVEJ l TROLDHEDE TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF. 07 17 15 66. NOVEMBER 1918 J. NR. 27-11 - 53. NR. 53 FOR ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR AHLERVEJ l TROLDHEDE TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF. 07 17 15 66. VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 53 for et boligområde syd for

Læs mere