Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 12. april 2007 (sag nr R)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 12. april 2007 (sag nr. 31-2006-R)"

Transkript

1 Side 1 af 11 Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 12. april 2007 (sag nr R) K mod Registreret revisor R Ved brev modtaget i Disciplinærnævnet den 7. april 2006 har K klaget over registret revisor R. Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har oplyst, at R har været beskikket som registreret revisor fra den 1. maj 1986 til den 6. juli 1993 og igen fra den 27. maj Indklagede er ved tidligere ved nævnets kendelse af 29. december 2006 idømt en bøde på kr. for at have overtrådt erklæringsbekendtgørelsens 5, 6, og 9 og dermed have tilsidesat god revisorskik, jf. revisorlovens 20. Klagen drejer sig om, hvorvidt indklagede som revisor for klager og dennes firma A har handlet i strid med god revisorskik ved ikke rettidigt at have tilbageleveret klagers regnskabsbilag til brug for et møde, hvortil klager var tilsagt af skattevæsenet, at have opgjort klagers personlige indkomst for 2003 fejlagtigt, og at have afleveret selvangivelse og regnskab for 2004 for sent.

2 Side 2 af 11 Sagens omstændigheder er følgende: Klager har i årene 2003 og 2004 drevet enmandsvirksomheden A v/k. Virksomhedens primære aktivitet var koncertarrangementer. I maj 2004 kontaktede indklagede klager med henblik på at få bistand til at aflevere sit regnskab for 2003 til tiden. I en skrivelse af 3. august 2004 skrev indklagede til klager som følger: Vedr Det har været en gigantopgave at udrede dit regnskabsmateriale. Vi savner regnskab for 2002 med angivelse af formue primo Da din årsopgørelse 2003 er fremsendt, skal vi sammen indsende en anmodning om ændring af denne. Forinden vil vi gerne have et møde med dig, f. eks. lørdag den 7. august kl. 14. Venligst ring om du kan. Har du betalt moms?- Hvis ja medbring da de 4 kvitteringer for hvert kvartal. Evt. også for oktober kvt Vor opgørelse viser, at der enten mangler indtægter (det vil skattevæsenet evt. sige), eller også skal du godtgøre, at du har større gæld pr end udkast til regnskab 2003 viser. Det kan være yderligere lån eller evt. kreditorer.

3 Side 3 af 11 Det er et vigtigt punkt, at vi taler herom, da dit privatforbrug er et ømt punkt set med vores og skattevæsenets øjne nemlig: hvad lever du af, når du har brugt flere penge, end du har tjent. Nærværende underskud vil betyde, at du får al betalt A-skat tilbage, men AMB af løn skal du betale. Det fremgår af årsopgørelsen for året 2003, at klagers personlige indkomst er ansat til kr., heraf kr. overskud fra virksomhed. Indklagede har forsynet årsrapporten for 2003 for A med sålydende: Revisionspåtegning Til indehaveren af virksomheden A v/k Vi har udarbejdet årsrapporten for virksomheden A v/k for regnskabsåret Virksomhedens ledelse har ansvaret for årsrapporten. Vort ansvar er på grundlag af bogføringen, foreviste bilag og meddelte oplysninger at udtrykke en konklusion om årsrapporten. De udførte arbejder Vi har opstillet årsrapporten i overensstemmelse med danske revisionsstandarder. Disse standarder kræver, at vi tilrettelægger og udfører vores arbejde med henblik på at opnå høj grad af sikkerhed for, at årsrapporten ikke indeholder væsentlig fejlinformation. Vores arbejde har ikke omfattet revision. Konklusion

4 Side 4 af 11 Det er vor opfattelse, at årsrapporten giver et retvisende billede af virksomhedens aktiver, passiver og finansielle stilling pr. 31. december 2003 samt af resultatet af virksomhedens aktiviteter for regnskabsåret 2003 i overensstemmelse med årsregnskabsloven. Af ledelsesberetningen fremgår blandt andet, at udviklingen i regnskabsåret er forløbet utilfredsstillende, idet de afholdte koncerter ikke har givet tilstrækkelig dækningsbidrag, hvorfor de stillede underskudsgarantier fra det offentlige er kommet til udbetaling. Årets resultat er minus kr. I en skrivelse af 4. juli 2005 fra - Skatteforvaltning til klager - med kopi til indklagede - indkaldte skatteforvaltningen regnskabsmateriale for virksomheden A for indkomståret 2003 til brug for behandlingen af klagers skatteansættelse. Det hedder videre i skrivelsen: Ifølge kapitalforklaringen for virksomheden har De i 2003 indskudt kr. i virksomheden. Dette beløb ses ikke umiddelbart at have været til stede i Deres privatøkonomi. De bedes derfor indsende en samlet kapitalforklaring samt redegøre og dokumentere for øvrige forhold, som har haft indflydelse på privatforbrugsmulighederne i I skrivelse af 11. juli 2005 til klager oplyste indklagede, at revisionskontoret havde fremsendt kontospecifikationerne til skattevæsenet, og at klager forventedes selv at indlevere øvrige bilag til skattevæsenet. Det fremgår af kvitteringspåtegningen fra Skatteforvaltningen, at regnskabsmaterialet vedrørende 2003 er modtaget den 14. september Ved skrivelse af 17. oktober 2005 blev klager indkaldt til møde i Skatteforvaltningen i - kommune vedrørende skatteansættelsen for indkomståret 2003.

5 Side 5 af 11 Skattecenter - meddelte ved skrivelse af 13. februar 2006, at klagers skatteansættelse for indkomståret 2003 var ændret på adskillige punkter og forhøjet med i alt kr. Grundlaget for denne skatteansættelse var en af Skat udarbejdet revisionsrapport. Det fremgår blandt andet af denne revisionsrapport, at De fleste indtægter bogføres ifølge indsætninger på bankkonto og uden grundbilag. Der foretages ikke en løbende bogføring og foretages ikke kasseog bankafstemninger. Bilag opfylder ikke altid kravene og kan ikke altid relateres til bestemte indtægter. Dette resulterer i manglende sikkerhed for, at alle indtægter medregnes, og at kun erhvervsmæssige driftsomkostninger fratrækkes. Det fremgår af årsopgørelsen for 2004, at klagers personlige indkomst er ansat til kr., heraf kr. fra overskud af virksomhed og fra uddelinger fra foreninger, fonde mv. Restskat udgør kr. Det fremgår af et virksomhedsskema for året 2004 for A v/k, der er udfyldt i hånden og påført stempel fra B Revisionskontor ApS, at det skattemæssige resultat har været minus kr. Indklagede har den 11. februar 2006 forsynet årsrapporten for 2004 for A med en revisionspåtegning, der er enslydende med revisionspåtegningen på virksomhedens årsrapport for Af ledelsesberetningen på årsrapporten for 2004 fremgår blandt andet, at udviklingen i regnskabsåret er forløbet utilfredsstillende, idet de afholdte koncerter ikke har givet tilstrækkelig dækningsbidrag, hvorfor de stillede underskudsgarantier fra det offentlige er kommet til udbetaling. Driftsresultatet var minus kr. Ved skrivelse af 23. juni 2005 til klager meddelte Skatteforvaltningen i - kommune, at klagers anmodning om udsættelse med indsendelse af selvangivelsen var bevilget, og at selvangivelsen skulle være indsendt senest den 1. september 2005.

6 Side 6 af 11 I en skrivelse af 11. oktober 2005 meddelte Skatteforvaltning i - kommune klager, at da selvangivelsen for året 2004 ikke var modtaget, ville klagers indkomst blive ansat på grundlag af oplysninger for tidligere indkomstår og indberettede oplysninger. I skrivelse af 14. oktober 2005 fra indklagede til - Skattevæsen anførte indklagede: Indledningsvis vil vi gøre opmærksom på, at de takserede beløb formodes at være væsentlige for høje, idet resultatet af arrangementerne og især arrangementet i festugen 2004 var noget nær det værst tænkelige. Årsrapporten og dermed indkomstopgørelsen for 2004 kan vi ikke få udarbejdet inden 1. november 2005, men forventes at kunne være Dem i hænde ultimo Med skrivelse af 13. februar 2006 til klager fremsendte indklagede kopi af klagers selvangivelse for 2004 samt årsregnskabet og meddelte følgende: Vi har tilladt os at indsende selvangivelsen og årsregnskabet til skattevæsenet., idet det jo hastede meget. Forklaringer: Klager og indklagedes repræsentant, registreret revisor N, har givet møde for nævnet og afgivet forklaring. K har forklaret bl.a., at han generelt kunne få betaling fra kommunen for sine musikarrangementer på grundlag af en opstilling, som han selv havde udarbejdet. Han henvendte sig til registreret revisor K, og de aftalte, at denne skulle udarbejde så vel hans selvangivelse som

7 Side 7 af 11 hans regnskab for Han afleverede alle sine indtægts- og udgiftsbilag sammen med grundlaget for momsafregningerne til revisoren. De forskellige spillesteder kan meget muligt have haft udlæg til lønudgifter, således at der blandt udgiftsbilagene har været fakturaer til ham på sådanne udgifter. Det er rigtigt, at revisoren skrev til ham den 3. august 2004 og meddelte ham, at en privatforbrugsopgørelse gav betænkeligheder. I den anledning havde han et møde med revisoren, hvor han forklarede denne, at han levede af de penge, der var kommet ind ved, at han havde solgt en pladesamling. Herefter enedes de om at indsende hans 2003-regnskab til skattevæsenet. Hvad angår det følgende år, 2004, bad han også registreret revisor K om at udarbejde selvangivelse og regnskab. Han kan se i sin kalender, at de havde et møde den 9. maj 2005, og på dette møde afleverede han sine bilag til revisoren. I samråd med revisoren blev der søgt om udsættelse, og den 23. juni 2005 meddelte skattevæsenet udsættelse til den 1. september 2005 af afleveringsfristen for 2004-selvangivelsen, men revisoren overholdt ikke denne frist. Da han også bad revisoren om bistand til den skattesag, der i mellemtiden opstod vedrørende 2003, afviste revisoren telefonisk at hjælpe ham og henviste til, at han ikke havde tid og derfor hellere ville se at blive færdig med selvangivelsen og regnskabet for Det var en medarbejder ved navn B, som stod herfor på revisionskontoret. I december 2005 havde han et møde med hende og afleverede her alt det materiale til hende, som hun havde bedt ham om. Alligevel blev hans selvangivelse først afleveret så sent, at han i mellemtiden var blevet ansat i skat for Skattesagen vedrørende 2003 endte med, at skattevæsenet påviste en regnefejl på kr. Da han hverken havde kunnet tage højde for den ekstraskat, som revisorens fejl medførte, eller for, at han samtidig blev ansat i skat, fordi revisoren afleverede selvangivelsen for 2004 for sent, blev han pludselig bragt i en meget vanskelig økonomisk situation. Indklagedes repræsentant, registreret revisor N, har forklaret bl.a., at indklagede ikke bistod K med den efterfølgende skattesag vedrørende Indklagede har derfor ikke mulighed for at forholde sig til, om der for 2003 blev begået den fejl, som skattevæsenet hævdes at have fundet. K må herefter selv bære de problemer, som skattesagen vedrørende 2003 affødte. Det må dog medgives, at indklagede faktisk havde de bilag liggende, som skattevæsenet efterspurgte. De lå blot ikke på det sted, hvor det måtte påregnes, og var derfor ikke blevet fundet i første omgang, men da man senere ledte på ny, dukkede de op. Vedrørende 2004 afleverede K sit materiale så sent, at den ordinære frist for selvangivelsens aflevering til skattevæsenet var overskredet. Det er imidlertid korrekt, at indklagede heller ikke afleverede K s selvangivelse for 2004 inden for den frist, som skattevæsenet havde meddelt. Indklagede var blevet alvorligt syg og havde derfor søgt og opnået en generel udsættelse til den 1. september 2005 med virkning for en række af sine klienter. Den medarbejder, der behandlede sagen, var B, og hun manglede fortsat yderligere materiale fra K. Dette var en medvirkende årsag

8 Side 8 af 11 til fristoverskridelsen, men det spillede også ind, at sagen blev prioriteret således, at den nok ikke lå øverst i bunken. Parternes bemærkninger: Ad klagepunkt 1. Klager har gjort gældende, at indklagede ikke rettidigt har tilbageleveret bilag for 2003 regnskabet til klager i forbindelse med, at denne var kaldt til torskegilde. Indklagede påstod, at bilagene var tilbageleveret til klager, hvilket ikke var korrekt, idet bilagene efter 4 måneders tovtrækkeri blev fundet på indklagedes kontor. Efter at have rykket utallige gange afhentede klager selv bilagene hos indklagede den 12. september og afleverede bilagene hos Skat den 14. september Ad klagepunkt 2. Klager har anført, at indklagede har udført regnskabet for 2003 mangelfuldt, idet klagers personlige indkomst af Skat blev forhøjet med ca kr. Dette medførte, at klager blev opkrævet moms og skat med kr., hvilket tidsmæssigt faldt sammen med opkrævningen vedrørende 2004, hvor selvangivelsen blev afleveret for sent. Ad klagepunkt 3. Klager har herved gjort gældende, at indklagede ikke har indleveret regnskabet for året 2004 rettidigt. Klager afleverede bilag og momsregnskab til indklagede i april Klager har i den forbindelse påpeget, at der blev afholdt et møde den 9. maj 2005, hvor alt materiale vedrørende 2004 blev afleveret, og at indklagedes fremstilling herom er direkte usand. Regnskabet blev først afleveret til Skat den 16. februar I mellemtiden var klager blevet opkrævet skat af en fiktiv ansat indtægt. Klager har endvidere anført, at han ønsker det betalte honorar til indklagede for 2003 regnskabet tilbagebetalt og har påstået sig tilkendt en erstatning for de udgifter, som indklagedes mangelfulde arbejde har påført ham. Indklagede har anført, at klager ikke som påstået selv har foretaget bogføring, men derimod alene nogle registreringer hvert kvartal, der ikke opfylder bogføringslovens bestemmelser og ikke har kunnet bruges i forbindelse med opstilling af årsrapport. Indklagede har derfor måttet foretage

9 Side 9 af 11 den fulde bogføring. Indklagede har videre anført, at årsrapporterne - som det fremgår af revisionspåtegningen - ikke er revideret af indklagede. For så vidt angår bilagene vedrørende regnskabsåret 2003 (klagepunkt 1) har indklagede henvist til, at skattevæsenets anmodning af 4. juli 2005 om fremsendelse af regnskabsmateriale blev ekspederet ved en skrivelse af 11. juli 2005 for så vidt angår kontospecifikationer. Indklagede har medgivet klager, at bilagene på det tidspunkt ikke blev udleveret til klager, idet de ved en fejl var blevet placeret forkert på revisionskontoret. Bilagene blev fundet i september 2005, hvorefter de blev udleveret. Indklagede har vedrørende forhøjelsen af klagers indkomst for 2003 (klagepunkt 2) gjort gældende, at indkomsten er opgjort på grundlag af de bilag, som klager afleverede til revisionskontoret som tilhørende ham og hans virksomhed. Klager blev gjort opmærksom herpå. Indklagede har ikke været involveret i skattesagen og har således ikke haft mulighed for at tage stilling til de regulerede punkter. Med hensyn til regnskabet for 2004 (klagepunkt 3) har indklagede anført, at den for sene indgivelse af selvangivelse og årsregnskab beroede på, at klager først afleverede regnskabsmaterialet for dette indkomstår primo juli umiddelbart før afholdelse af sommerferie. Som følge af at klager afleverede det i øvrigt mangelfulde - regnskabsmateriale så sent, valgte indklagede at lade de øvrige kunder, der havde afleveret materiale i tide, komme i første række. Indklagede afviser at være ansvarlig for klagers økonomiske problemer, ligesom der ikke er belæg for reduktion af honoraret for Disciplinærnævnets begrundelse og afgørelse: Ad klagepunkt 1. Det er ubestridt, at klager ikke fik udleveret sit regnskabsmateriale for 2003 fra indklagede før i september Indklagede har beklaget dette og oplyst, at det skyldtes, at materialet var blevet fejlplaceret på kontoret.

10 Side 10 af 11 Nævnet finder, at indklagede herved har udvist manglende omhu, jf. 2, stk. 2, i lov om statsautoriserede og registrerede revisorer og derved har tilsidesat god revisorskik. Ad klagepunkt 2. Efter det oplyste lægger nævnet til grund, at regnskabet for 2003 er udarbejdet på grundlag af de bilag, der blev afleveret til indklagede, og at der ikke forelå oplysninger om privatforbruget. Det findes derfor ikke godtgjort, at indklagede har været skyld i, at klagers skattepligtige indkomst efter møde med skattevæsenet, hvor indklagede ikke deltog, blev forhøjet. Med bemærkning at der i revisionspåtegningen på årsrapporten for 2003 burde have været anført en supplerende oplysning om, at bogføringsloven ikke var overholdt, frifindes indklagede således for dette klagepunkt. Ad klagepunkt 3. Det er ubestridt, at indklagede afleverede klagers selvangivelse og årsregnskab for sent i forhold til den meddelte frist med den følge, at klagers indkomst blev ansat skønsmæssigt, og klager blev pålagt et skattetillæg. Indklagede har herom oplyst, at klager først afleverede sit regnskabsmateriale, der var i lige så dårlig stand som året før, primo juli 2005, og at indklagede prioriterede sine andre kunder, der havde afleveret deres bilag til tiden, før klager. Indklagede havde på grund af sygdom på kontoret søgt om udsættelse for en række af sine kunder til den 1. september. Efter 2, stk. 2, i lov om statsautoriserede og registrerede revisorer skal en revisor blandt andet udføre sit hverv med den hurtighed, som opgavens beskaffenhed tillader. Dette indebærer i almindelighed, at revisor for så vidt han har modtaget de fornødne oplysninger må overholde de frister, der gælder for indgivelse af klientens selvangivelse og regnskab. Mod klagers forklaring om, at han på et møde i december 2005 med indklagedes medarbejder afleverede alle de bilag, hun havde bedt om, finder nævnet det ikke godtgjort, at indklagede har været forhindret i at overholde fristen på grund af problemer med at skaffe oplysninger fra klager. Indklagede har således også erkendt, at han prioriterede klagers regnskab og selvangivelse efter andre klienter som normalt overholder tidsfrister. Indklagede har derfor ved at indgive selvangivelsen og årsregnskabet for sent tilsidesat god revisorskik. Med hensyn til klagen over størrelsen af indklagedes honorar bemærker nævnet, at klager over revisors vederlag ikke kan indbringes for Disciplinærnævnet, jf. 19, stk. 3, i lov om

11 Side 11 af 11 statsautoriserede og registrerede revisorer. Nævnet har ej heller kompetence til at tage stilling til påstande om erstatning eller godtgørelse for tab. Sager herom henhører under domstolene. Disse klagepunkter afvises derfor i medfør af 7 i bekendtgørelse om Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorer. Sammenfattende finder nævnet, at indklagede i medfør af 20, stk. 1, i lov om statsautoriserede og registrerede revisorer, jf. princippet i straffelovens 89, bør pålægges en bøde, der efter omstændighederne fastsættes til kr. T h i b e s t e m m e s: Indklagede, registreret revisor R, pålægges en bøde på kr. Dahlerups Pakhus, Langelinie Allé 21, 2100 København Ø - T revisor@revisornaevnet.dk Telefontid mandag fredag kl Cook

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 9. september 2009 har K som kommanditist i K/S... klaget over registreret revisor R.

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 9. september 2009 har K som kommanditist i K/S... klaget over registreret revisor R. Den 4. oktober 2010 blev der i sag nr. 49/2009 K mod registreret revisor R og RR afsagt sålydende K e n d e l s e: Ved skrivelse af 9. september 2009 har K som kommanditist i K/S... klaget over registreret

Læs mere

Beslutning: Den 9. februar 2015 blev der i. sag nr. 27/2014. mod. afsagt sålydende

Beslutning: Den 9. februar 2015 blev der i. sag nr. 27/2014. mod. afsagt sålydende Den 9. februar 2015 blev der i sag nr. 27/2014 A mod B afsagt sålydende Beslutning: Ved skrivelse af 28. marts 2014 vedhæftet en politianmeldelse har Advokatfirmaet A indbragt revisor statsautoriseret

Læs mere

Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 19. april 2006 (sag nr. 3-2004-R)

Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 19. april 2006 (sag nr. 3-2004-R) Side 1 af 7 Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 19. april 2006 (sag nr. 3-2004-R) K mod Registreret revisor R og registreret revisor RR Ved skrivelse af 29. januar

Læs mere

Kendelse: Ved skrivelse af 22. august 2007 har advokat D på vegne B og C ApS klaget over statsautoriseret revisor A.

Kendelse: Ved skrivelse af 22. august 2007 har advokat D på vegne B og C ApS klaget over statsautoriseret revisor A. Den 26. september 2008 blev der i sag nr. 51/2007-S B og C ApS mod statsautoriseret revisor A afsagt sålydende Kendelse: Ved skrivelse af 22. august 2007 har advokat D på vegne B og C ApS klaget over statsautoriseret

Læs mere

Om sagens omstændigheder har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen den 25. august 2000 oplyst:

Om sagens omstændigheder har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen den 25. august 2000 oplyst: Kendelse af 21. marts 2001. 00-161.414. Afgift ved for sen indsendelse af årsregnskab ikke eftergivet. Årsregnskabslovens 62. (Ellen Andersen, Morten Iversen og Jan Uffe Rasmussen) K, der er medlem af

Læs mere

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 13. april 2010 har A v/b i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, indbragt registreret revisor C for Revisornævnet.

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 13. april 2010 har A v/b i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, indbragt registreret revisor C for Revisornævnet. Den 20. december 2010 blev der i sag nr. 22/2010 A v/b mod registreret revisor C afsagt sålydende K e n d e l s e: Ved skrivelse af 13. april 2010 har A v/b i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, indbragt

Læs mere

K E N D E L S E. Deklarationen havde bl.a. til formål at begrænse byggehøjde og taghældning på fremtidige bygningerne på grundene.

K E N D E L S E. Deklarationen havde bl.a. til formål at begrænse byggehøjde og taghældning på fremtidige bygningerne på grundene. København, den 7. januar 2015 Sagsnr. 2014-523 /2KR/HCH 5. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har X på vegne af klager klaget over indklagede, [bynavn]. Sagens tema: X har på vegne

Læs mere

Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 10. december 2007 (sag nr. 41-2007-S)

Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 10. december 2007 (sag nr. 41-2007-S) Side 1 af 10 Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 10. december 2007 (sag nr. 41-2007-S) REVISORTILSYNET mod Statsautoriseret revisor R Ved brev af 11. juli 2007

Læs mere

K E N D E L S E. Advokat A har endvidere klaget over indklagedes salær på 155.800 kr. ekskl. moms.

K E N D E L S E. Advokat A har endvidere klaget over indklagedes salær på 155.800 kr. ekskl. moms. København, den 20. december 2012 Sagsnr. 2012-1401/CSI/JML 2. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har advokat A på vegne af klager klaget over indklagede. Sagens tema: Advokat A har

Læs mere

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 3. juli 2009 har Revisortilsynet klaget over revisionsvirksomheden R v/ RR og statsautoriseret revisor RR.

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 3. juli 2009 har Revisortilsynet klaget over revisionsvirksomheden R v/ RR og statsautoriseret revisor RR. Den 12. april 2010 blev i sag nr. 39/2009 Revisortilsynet mod Revisionsvirksomheden R, CVR-nr...., v/ RR og Statsautoriseret revisor RR afsagt sålydende K e n d e l s e: Ved skrivelse af 3. juli 2009 har

Læs mere

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 30. august 2010 har K i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, indbragt statsautoriseret revisor R for Revisornævnet.

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 30. august 2010 har K i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, indbragt statsautoriseret revisor R for Revisornævnet. Den 28. marts 2011 blev der i sag nr. 49/2010 A ApS ved K mod statsautoriseret revisor R afsagt sålydende K e n d e l s e: Ved skrivelse af 30. august 2010 har K i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, indbragt

Læs mere

K E N D E L S E. Datoen for klagen: Klagen er modtaget i Advokatnævnet den 11. september 2015.

K E N D E L S E. Datoen for klagen: Klagen er modtaget i Advokatnævnet den 11. september 2015. København, den 26. februar 2016 Sagsnr. 2015 3393/CBW 3. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over advokat Gorm Beck, Roskilde. Klagens tema: [Klager] har klaget

Læs mere

kendelse: Den erklæring, der ligger til grund for klagen, er en erklæring med sikkerhed, som er omfattet af lovens 1, stk. 2.

kendelse: Den erklæring, der ligger til grund for klagen, er en erklæring med sikkerhed, som er omfattet af lovens 1, stk. 2. Den 14. januar 2015 blev der i sag nr. 56/2014 Revisortilsynet mod statsautoriseret revisor Preben Pedersen afsagt sålydende kendelse: Ved skrivelse af 4. juli 2014 har Revisortilsynet, i medfør af revisorlovens

Læs mere

K E N D E L S E. [Indklagede] korresponderede herefter i perioden august til september 2014 med modpartens advokat vedrørende bodelingen.

K E N D E L S E. [Indklagede] korresponderede herefter i perioden august til september 2014 med modpartens advokat vedrørende bodelingen. København, den 27. januar 2016 Sagsnr. 2015-3739/CSI 7. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over [indklagede]. Klagens tema: [Klager] har klaget over, at [indklagede]

Læs mere

København, den 6. oktober 2010 J.nr. 2010-02-0029 5. advokatkreds K E N D E L S E

København, den 6. oktober 2010 J.nr. 2010-02-0029 5. advokatkreds K E N D E L S E København, den 6. oktober 2010 J.nr. 2010-02-0029 5. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har klager klaget over indklagede. Sagens tema: Klagen vedrører indklagedes adfærd i forbindelse

Læs mere

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 24. juni 2011 har Skat klaget over de registrerede revisorer A og B.

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 24. juni 2011 har Skat klaget over de registrerede revisorer A og B. Den 11. oktober 2012 blev der i sag 69/2011 Skat mod 1. Registreret revisor A og 2. Registreret revisor B afsagt følgende K e n d e l s e: Ved skrivelse af 24. juni 2011 har Skat klaget over de registrerede

Læs mere

Sfl 27, stk. 1, nr. 8, særlige omstændigheder

Sfl 27, stk. 1, nr. 8, særlige omstændigheder Indsat ved lov nr. 427 af 6. juni 2005. Det fremgår af de specielle bemærkninger til bestemmelsen i lovforslag nr. 110 af 24. februar 2005, at bestemmelsen er en videreførelse af skattestyrelseslovens

Læs mere

KENDELSE: Ved brev af 30. januar 2007 har SKAT - [skattecenter] klaget over registreret revisor A.

KENDELSE: Ved brev af 30. januar 2007 har SKAT - [skattecenter] klaget over registreret revisor A. Den 19. december 2008 blev der i sag nr. 3/2007 SKAT [skattecenter] mod registreret revisor A. afsagt sålydende KENDELSE: Ved brev af 30. januar 2007 har SKAT - [skattecenter] klaget over registreret revisor

Læs mere

Procenttillæg til restskat

Procenttillæg til restskat Procenttillæg til restskat Henstillet til Skattedepartementets overvejelse at udvide den gældende praksis for frafald af procenttillæg til restskat, således at det efter omstændighederne kan frafaldes,

Læs mere

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over advokat Bjarne Overmark, Randers C.

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over advokat Bjarne Overmark, Randers C. København, den 27. januar 2016 Sagsnr. 2015-2904/MKJ 6. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over advokat Bjarne Overmark, Randers C. Klagens tema: [Klager] har klaget

Læs mere

Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 29. december 2006 (sag nr. 71-2005-R)

Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 29. december 2006 (sag nr. 71-2005-R) Side 1 af 8 Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 29. december 2006 (sag nr. 71-2005-R) ToldSkat mod Registreret revisor R Ved skrivelse af 2. november 2005 har

Læs mere

I anledning af klagen har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen i en redegørelse af 11. januar 2010 om sagens faktiske omstændigheder udtalt:

I anledning af klagen har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen i en redegørelse af 11. januar 2010 om sagens faktiske omstændigheder udtalt: Kendelse af 10. maj 2010 (J.nr. 2009-0020413) Revisionsvirksomhed frataget godkendelsen som revisionsvirksomhed og slettet i registeret over godkendte revisionsvirksomheder. Revisorlovens 29 og 14, stk.

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 10. juni 2015 blev der i sag 274 2014-9570 AA BB mod CC DD Ejendomsmægler EE Ejendomsmægler Peter Norvig Ejendomsmægler FF Ejendomsmæglervirksomheden Living Homes A/S afsagt sålydende 1 Kendelse Ved

Læs mere

Bekendtgørelse om Revisornævnet 1

Bekendtgørelse om Revisornævnet 1 Udkast til Bekendtgørelse om Revisornævnet 1 I medfør af 47, stk. 1, i lov nr. 468 af 17. juni 2008 om godkendte revisorer og revisionsvirksomheder (revisorloven), som senest ændret ved lov nr. af maj

Læs mere

kendelse: Den 20. maj 2015 blev der i sag nr. 89/2014 A ved advokat B, C mod registreret revisor D afsagt sålydende

kendelse: Den 20. maj 2015 blev der i sag nr. 89/2014 A ved advokat B, C mod registreret revisor D afsagt sålydende Den 20. maj 2015 blev der i sag nr. 89/2014 A ved advokat B, C mod registreret revisor D afsagt sålydende kendelse: Ved skrivelse af 27. oktober 2014 har advokat B på vegne af A i medfør af revisorlovens

Læs mere

Denne sag handler om, hvorvidt en person i forbindelse med en anerkendte patientskade er berettiget til erstatning for erhvervsevnetab.

Denne sag handler om, hvorvidt en person i forbindelse med en anerkendte patientskade er berettiget til erstatning for erhvervsevnetab. DOM Afsagt den 14. maj 2013 i sag nr. BS 5-699/2012: A mod Patientskadeankenævnet Finsensvej 15 2000 Frederiksberg Sagens problemstilling Denne sag handler om, hvorvidt en person i forbindelse med en anerkendte

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 8. september 2010

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 8. september 2010 HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 8. september 2010 Sag 121/2008 (1. afdeling) Panda Service & Holding ApS under konkurs ved kurator, advokat Finn Mejnertsen mod Jyske Bank A/S (advokat Jess Thiersen)

Læs mere

Ved brev af 16. december 2006 har K som hovedanpartshaver i KK ApS klaget over registreret revisor R.

Ved brev af 16. december 2006 har K som hovedanpartshaver i KK ApS klaget over registreret revisor R. Side 1 af 6 Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 19. november 2007 (sag nr. 75-2006-R) K mod Registreret revisor R Ved brev af 16. december 2006 har K som hovedanpartshaver

Læs mere

[Om bortfald af tilsyn eller vilkår om samfundstjeneste] 1. Jeg vil tillade mig at besvare samrådsspørgsmål E som det første.

[Om bortfald af tilsyn eller vilkår om samfundstjeneste] 1. Jeg vil tillade mig at besvare samrådsspørgsmål E som det første. Retsudvalget 2011-12 L 55, endeligt svar på spørgsmål 26 Offentligt Strafferetskontoret Dato: 7. februar 2012 Kontor: Strafferetskontoret Sagsbeh: Esben Haugland Sagsnr.: 2011-731-0012 Dok.: 336117 UDKAST

Læs mere

CVR-nr. 11 68 98 33. Sagfører H. Toftkilds Legat af 1926 Årsregnskab m.v. 2013

CVR-nr. 11 68 98 33. Sagfører H. Toftkilds Legat af 1926 Årsregnskab m.v. 2013 CVR-nr. 11 68 98 33 Sagfører H. Toftkilds Legat af 1926 Årsregnskab m.v. 2013 Indholdsfortegnelse Årsregnskab 2013 1-8 Bilag til selvangivelsen 2013 1-4 Side 11 68 98 33 Sagfører H. Toftkilds Legat af

Læs mere

kendelse: Klagen drejer sig om manglende supplerende oplysning om ikke angivet og ikke indbetalt udbytteskat.

kendelse: Klagen drejer sig om manglende supplerende oplysning om ikke angivet og ikke indbetalt udbytteskat. Den 21. oktober 2013 blev der i sag nr. 23/2012 Skat mod Statsautoriseret revisor A og Revisionsfirmaet B, cvr-nr. xxxx xxxx afsagt sålydende kendelse: Ved skrivelse af 8. marts 2012 har Skat i medfør

Læs mere

K e n d e l s e: Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har oplyst, at B aldrig har været tilknyttet en revisionsvirksomhed i Revireg.

K e n d e l s e: Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har oplyst, at B aldrig har været tilknyttet en revisionsvirksomhed i Revireg. Den 30. november 2011 blev der i sag nr. 71/2010 A ApS under tvangsopløsning (nu under konkurs) mod Statsautoriseret revisor B afsagt følgende K e n d e l s e: Ved skrivelse af 4. november 2010 har A ApS

Læs mere

K E N D E L S E. Datoen for klagen: Klagen er modtaget i Advokatnævnet den 21. september 2011.

K E N D E L S E. Datoen for klagen: Klagen er modtaget i Advokatnævnet den 21. september 2011. København, den 10. april 2013 Sagsnr. 2011-3815/6KR/TRA/JML 8. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har Selskab ApS klaget over indklagede. Sagens tema: Selskab ApS klager over indklagedes

Læs mere

L29 - Forslag til Lov om ændring af ligningsloven (Skattekreditter for forsknings- og udviklingsaktiviteter) H143-11

L29 - Forslag til Lov om ændring af ligningsloven (Skattekreditter for forsknings- og udviklingsaktiviteter) H143-11 Skatteministeriet Nicolai Eigtveds Gade 28 1402 København K E-mail: js@skat.dk 24. november 2011 mbl (X:\Faglig\HORSVAR\2011\H143-11.doc) L29 - Forslag til Lov om ændring af ligningsloven (Skattekreditter

Læs mere

Den 22. maj 2015 blev der i. sag nr. 072/2014. Revisortilsynet. mod. Registreret revisor Poul Vogelius. afsagt sålydende K E N D E L S E:

Den 22. maj 2015 blev der i. sag nr. 072/2014. Revisortilsynet. mod. Registreret revisor Poul Vogelius. afsagt sålydende K E N D E L S E: Den 22. maj 2015 blev der i sag nr. 072/2014 Revisortilsynet mod Registreret revisor Poul Vogelius afsagt sålydende K E N D E L S E: Revisortilsynet har ved skrivelse af 5. september 2014 i medfør af revisorlovens

Læs mere

K e n d e l s e: Ved breve af 12. oktober og 25. oktober 2007 har Skat indbragt en klage over registreret revisor Steen E. Rasmussen.

K e n d e l s e: Ved breve af 12. oktober og 25. oktober 2007 har Skat indbragt en klage over registreret revisor Steen E. Rasmussen. Den 7. august 2008 blev der i sag nr. 68/2007-R Skat mod registreret revisor A afsagt sålydende K e n d e l s e: Ved breve af 12. oktober og 25. oktober 2007 har Skat indbragt en klage over registreret

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 14. marts 2016 blev der i sag 320 2015-9364 AA mod Ejendomsmægler BB og Ejendomsmægler CC og Ejendomsmæglervirksomheden DD afsagt sålydende Kendelse Ved e-mail af 22. juli 2015 har AA indbragt ejendomsmæglere

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 16. august 2010

HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 16. august 2010 HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 16. august 2010 Sag 108/2008 (1. afdeling) Ankestyrelsen (kammeradvokaten ved advokat Henrik Nedergaard Thomsen) mod FOA - Fag og Arbejde som mandatar for A (advokat Karsten

Læs mere

CVR-nr. 11 68 98 33. Sagfører H. Toftkilds Legat af 1926 Årsregnskab m.v. 2012

CVR-nr. 11 68 98 33. Sagfører H. Toftkilds Legat af 1926 Årsregnskab m.v. 2012 CVR-nr. 11 68 98 33 Sagfører H. Toftkilds Legat af 1926 Årsregnskab m.v. 2012 Indholdsfortegnelse Årsregnskab 2012 1-8 Bilag til selvangivelsen 2012 1-4 Side CVR-nr. 11 68 98 33 Sagfører H. Toftkilds Legat

Læs mere

Skat af udlodning/ tilbagebetaling fra andelsboligforeningen

Skat af udlodning/ tilbagebetaling fra andelsboligforeningen - 1 Skat af udlodning/ tilbagebetaling fra andelsboligforeningen Af advokat (L) og advokat (H), cand. merc. (R) En andelsboligforening fik 450.000 kr. tilbage fra SKAT efter en klagesag om foreningens

Læs mere

1. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har advokat A klaget over advokat B.

1. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har advokat A klaget over advokat B. København, den 12. september 2012 J.nr. 2011-02-0350/SAF/JML 1. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har advokat A klaget over advokat B. Sagens tema: Advokat A, der var advokat for

Læs mere

Hjemvisningspraksis i arbejdsskadesager

Hjemvisningspraksis i arbejdsskadesager Hjemvisningspraksis i arbejdsskadesager Den Sociale Ankestyrelse havde oplyst, at det er den overvejende hovedregel i sager om anerkendelse af en arbejdsskade at hjemvise spørgsmålet om ménfastsættelse

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 8. december 2015 blev der i sag 306 2015-4061 AA mod Ejendomsmægler Anne-Marie Eybye [Adresse] [By] afsagt sålydende Kendelse Ved e-mail af 31. marts 2015 har AA indbragt ejendomsmægler Anne-Marie

Læs mere

K e n d e l s e: Klagen angår, om indklagede har afgivet erklæring før behørig registrering i Revireg.

K e n d e l s e: Klagen angår, om indklagede har afgivet erklæring før behørig registrering i Revireg. Den 27. juni 2012 blev i sag nr. 32/2011 B (Bank) mod Registreret revisor C afsagt følgende K e n d e l s e: Ved skrivelse af 5. april 2011 har B (Bank) klaget over registreret revisor C. Klagen angår,

Læs mere

Borgerrådgiverens hovedopgave er først og fremmest dialog med borgerne i konkrete sager en mediatorrolle, hvor det handler om at:

Borgerrådgiverens hovedopgave er først og fremmest dialog med borgerne i konkrete sager en mediatorrolle, hvor det handler om at: BORGER RÅDGIVEREN Det kan du bruge borgerrådgiveren til Er du utilfreds med behandlingen af din sag i Hvidovre Kommune eller med kommunens behandling af dig, kan du henvende dig til borgerrådgiveren. Borgerrådgiverens

Læs mere

CVR-nr. 11 67 25 07. Birthe Daells Fond Årsregnskab m.v. 2012

CVR-nr. 11 67 25 07. Birthe Daells Fond Årsregnskab m.v. 2012 CVR-nr. 11 67 25 07 Birthe Daells Fond Årsregnskab m.v. 2012 Indholdsfortegnelse Årsregnskab 2012 1-9 Bilag til selvangivelsen 2012 1-6 Side CVR-nr. 11 67 25 07 Birthe Daells Fond Årsregnskab 2012 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Forældelse og genoptagelse kirkeskat ikke medlem af folkekirken

Forældelse og genoptagelse kirkeskat ikke medlem af folkekirken - 1 Forældelse og genoptagelse kirkeskat ikke medlem af folkekirken - SKM2011.448.LSR Af advokat (L) og advokat (H), cand. merc. (R) Landsskatteretten gav ved en kendelse af 5/5 2011 adgang til ekstraordinær

Læs mere

7. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har Klager klaget over Indklagede.

7. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har Klager klaget over Indklagede. København, den 1. september 2014 Sagsnr. 2012-3162/3KR/MLA 7. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har Klager klaget over Indklagede. Sagens tema: Klager har klaget over, at Indklagede

Læs mere

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har X klaget over advokat A..

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har X klaget over advokat A.. København, den 11. marts 2008 J.nr.02-0401-07-2169 bj-jm K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har X klaget over advokat A.. Sagens tema: Klagen vedrører advokatens adfærd i forbindelse med oprettelse

Læs mere

2013-7. Vejledning om mulighederne for genoptagelse efter såvel lovbestemte som ulovbestemte regler. 10. april 2013

2013-7. Vejledning om mulighederne for genoptagelse efter såvel lovbestemte som ulovbestemte regler. 10. april 2013 2013-7 Vejledning om mulighederne for genoptagelse efter såvel lovbestemte som ulovbestemte regler Ombudsmanden rejste af egen drift en sag om arbejdsskademyndighedernes vejledning om mulighederne for

Læs mere

Ligningslovens 2 betalingskorrektion SKM2009.506.ØLR. Af advokat (L) Bodil Christiansen og advokat (H), cand. merc. (R) Tommy V.

Ligningslovens 2 betalingskorrektion SKM2009.506.ØLR. Af advokat (L) Bodil Christiansen og advokat (H), cand. merc. (R) Tommy V. 1 Ligningslovens 2 betalingskorrektion SKM2009.506.ØLR Af advokat (L) og advokat (H), cand. merc. (R) Østre Landsret fandt ved en dom af 20/8 2009, at en erklæring fra skatteyderens revisor konstituerede

Læs mere

K/S Hamlet. Skattemæssige opgørelser. CVR-nr. 16 42 75 35. Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr.: 29442789 redmark.dk

K/S Hamlet. Skattemæssige opgørelser. CVR-nr. 16 42 75 35. Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr.: 29442789 redmark.dk K/S Hamlet CVR-nr. 16 42 75 35 Skattemæssige opgørelser 2015 Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr.: 29442789 redmark.dk Indholdsfortegnelse Side Revisors erklæring om opstilling af Bilag til

Læs mere

Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 29. december 2006 (sag nr. 77-2005-R)

Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 29. december 2006 (sag nr. 77-2005-R) Side 1 af 10 Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 29. december 2006 (sag nr. 77-2005-R) K mod Registreret revisor R Ved brev af 24. november 2005 har advokat NN

Læs mere

Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 12. april 2007 (sag nr R)

Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 12. april 2007 (sag nr R) Side 1 af 8 Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 12. april 2007 (sag nr. 65-2006-R) K mod Registreret revisor R. Ved brev af 14. september 2006 har A v/ K klaget

Læs mere

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 21. december 2011 har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen (nu Erhvervsstyrelsen) klaget over registreret revisor A.

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 21. december 2011 har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen (nu Erhvervsstyrelsen) klaget over registreret revisor A. Den 10. april 2013 blev der i sag nr. 126/2011 Erhvervs- og Selskabsstyrelsen (nu Erhvervsstyrelsen) mod Registreret revisor A afsagt følgende K e n d e l s e: Ved skrivelse af 21. december 2011 har Erhvervs-

Læs mere

CASA DE LUXE By Naja Munthe ApS

CASA DE LUXE By Naja Munthe ApS CASA DE LUXE By Naja Munthe ApS København CVR nr. 33035888 Årsrapport 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den / 2013 Dirigent 1 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR STATSAUTORISEREDE OG REGISTREREDE REVISORERS KENDELSE AF 16. AUGUST 2005 (SAG NR R)

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR STATSAUTORISEREDE OG REGISTREREDE REVISORERS KENDELSE AF 16. AUGUST 2005 (SAG NR R) Side 1 af 5 DISCIPLINÆRNÆVNET FOR STATSAUTORISEREDE OG REGISTREREDE REVISORERS KENDELSE AF 16. AUGUST 2005 (SAG NR. 18-2004-R) K mod Registreret revisor R Ved skrivelse af 17. maj 2004 har advokat NN på

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2009-0020592 (Søren Holm Seerup, Trine Heidemann Garde, Thomas Grønkjær)

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2009-0020592 (Søren Holm Seerup, Trine Heidemann Garde, Thomas Grønkjær) Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2009-0020592 (Søren Holm Seerup, Trine Heidemann Garde, Thomas Grønkjær) 20. juli 2010 K E N D E L S E Otto P. Nedergaard A/S (advokat Finn Holm-Jørgensen, København) mod Boligforeningen

Læs mere

Næstformand, prof., cand.jur. & ph.d. Birgitte Egelund Olsen Seniorforsker, civilingeniør Kirsten Engelund Thomsen Ingeniør m.ida Bjarne Spiegelhauer

Næstformand, prof., cand.jur. & ph.d. Birgitte Egelund Olsen Seniorforsker, civilingeniør Kirsten Engelund Thomsen Ingeniør m.ida Bjarne Spiegelhauer (Energibesparelser i bygninger) Anonymiseret Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk KLAGE FRA (XXX)

Læs mere

Udskrift af Arbejdsrettens retsbog

Udskrift af Arbejdsrettens retsbog Udskrift af Arbejdsrettens retsbog Den 15. februar 2016 holdt Arbejdsretten møde i Arbejdsmarkedets Hus, Sankt Annæ Plads 5, 1250 København K, i Sag nr.: AR2014.0458 Landsorganisationen i Danmark for CO-industri

Læs mere

Foreningen Kollegienet Odense

Foreningen Kollegienet Odense Foreningen Kollegienet Odense Revisionsprotokollat om udkast til årsrapport for 2014/15 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 7712 31 Rytterkasernen 21, Postboks 370,

Læs mere

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Titel: Vedtægter Thisted Forsikring A/S Side 1 af 6 1. Navn og hjemsted Selskabets navn er Thisted Forsikring A/S ( Aktieselskabet ). Aktieselskabets

Læs mere

K E N D E L S E: Ved brev af 22. marts 2008 har C på egne og på vegne af B ApS klaget over statsautoriseret revisor A.

K E N D E L S E: Ved brev af 22. marts 2008 har C på egne og på vegne af B ApS klaget over statsautoriseret revisor A. Den 15. maj 2009 blev der i sag nr. 18/2008-S B ApS og C mod statsautoriseret revisor A afsagt sålydende K E N D E L S E: Ved brev af 22. marts 2008 har C på egne og på vegne af B ApS klaget over statsautoriseret

Læs mere

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 23. april 2009 har A ApS og B ApS klaget over registreret revisor C og D A/S.

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 23. april 2009 har A ApS og B ApS klaget over registreret revisor C og D A/S. Den 8. december 2010 blev i sag nr. 26/2009 A ApS og B ApS mod Registreret revisor C og D A/S afsagt følgende K e n d e l s e: Ved skrivelse af 23. april 2009 har A ApS og B ApS klaget over registreret

Læs mere

ALM. BRAND FOND. Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

ALM. BRAND FOND. Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den ALM. BRAND FOND Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/11/2014 Jørgen H. Mikkelsen Dirigent Side 2 af 12 Indhold

Læs mere

Jeudan I A/S. Årsrapport for 2014

Jeudan I A/S. Årsrapport for 2014 Sankt Annæ Plads 13 1250 København K CVR-nr. 15110341 Årsrapport for 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16. april 2015 Morten Aagaard Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

TDC A/S Nørregade 21 0900 København C. IT- og Telestyrelsens tilsyn med overholdelse af telelovens 52 - Ikkediskrimination

TDC A/S Nørregade 21 0900 København C. IT- og Telestyrelsens tilsyn med overholdelse af telelovens 52 - Ikkediskrimination TDC A/S Nørregade 21 0900 København C 28. januar 2005 s tilsyn med overholdelse af telelovens 52 - Ikkediskrimination I medfør af 52 i lov nr. 418 af 31. maj 2000 skal TDC A/S som udbyder med stræk markedsposition

Læs mere

KENDELSE. afsagt af Konkurrenceankenævnet den 14. februar 2011 i sag nr. 2010-0023239

KENDELSE. afsagt af Konkurrenceankenævnet den 14. februar 2011 i sag nr. 2010-0023239 KENDELSE afsagt af Konkurrenceankenævnet den 14. februar 2011 i sag nr. 2010-0023239 Poul Erik Bech A/S (advokat Steen Lundeby) mod Konkurrencerådet (Specialkonsulent Gry Høirup) Resume af afgørelsen Poul

Læs mere

BESKÆFTIGELSESMINISTERIET 31. august 2006 1. kontor Sag nr. 06-011-11 Opgave nr. lml

BESKÆFTIGELSESMINISTERIET 31. august 2006 1. kontor Sag nr. 06-011-11 Opgave nr. lml Arbejdsmarkedsudvalget AMU alm. del - Svar på Spørgsmål 141 Offentligt BESKÆFTIGELSESMINISTERIET 31. august 2006 1. kontor Sag nr. 06-011-11 Opgave nr. lml Ministerens tale ved samråd vedrørende mangel

Læs mere

Under Uret Svendborg Holding ApS CVR-nr. 26580137. Årsrapport 2011/2012. Dirigent. Godkendt på selskabets generalforsamling den 26.09.2012.

Under Uret Svendborg Holding ApS CVR-nr. 26580137. Årsrapport 2011/2012. Dirigent. Godkendt på selskabets generalforsamling den 26.09.2012. Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33 96 35 56 Klosterplads 9 Postboks 169 5700 Svendborg Telefon 63 14 69 00 Telefax 62 21 28 01 www.deloitte.dk Under Uret Svendborg Holding ApS

Læs mere

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET J.nr. 15.00-0355-15

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET J.nr. 15.00-0355-15 AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET J.nr. 15.00-0355-15 Klager: NN Indklagede: Hi3G Denmark ApS Scandiagade 8 2450 København SV CVR 26123445 Klagetema: Mobil aftaleforhold aftaleindgåelse - erstatning - bortkomst

Læs mere

DEN DANSKE MARITIME FOND

DEN DANSKE MARITIME FOND DEN DANSKE MARITIME FOND Årsrapporten er fremlagt og godkendt af bestyrelsen den / 2009 (dirigent) CVR-nr. 28 89 38 25 Årsrapport 2008 AMALIEGADE 33 B * DK - 1256 KØBENHAVN K * TLF.: +45 77 40 16 11 *

Læs mere

SKAT kræver klare aftaler om bodeling og underholdsbidrag

SKAT kræver klare aftaler om bodeling og underholdsbidrag - 1 SKAT kræver klare aftaler om bodeling og underholdsbidrag Af advokat (L) og advokat (H), cand. merc. (R) Landsskatteretten og Skatterådet har indenfor de seneste måneder truffet to afgørelser om de

Læs mere

DEN DANSKE MARITIME FOND

DEN DANSKE MARITIME FOND DEN DANSKE MARITIME FOND Den Danske Maritime Fond CVR-nr. 28 89 38 25 Årsrapport 2005/06 AMALIEGADE 33 B * DK - 1256 KØBENHAVN K * TLF.: +45 77 40 16 11 * TELEFAX: +45 33 11 62 10 E-mail: info@dendanskemaritimefond.dk

Læs mere

D O M. afsagt den 24. februar 2016 af Vestre Landsrets 4. afdeling (dommerne Hanne Aagaard, Torben Geneser og Henrik Præstgaard (kst.

D O M. afsagt den 24. februar 2016 af Vestre Landsrets 4. afdeling (dommerne Hanne Aagaard, Torben Geneser og Henrik Præstgaard (kst. D O M afsagt den 24. februar 2016 af Vestre Landsrets 4. afdeling (dommerne Hanne Aagaard, Torben Geneser og Henrik Præstgaard (kst.)) i ankesag V.L. B 1033 15 A (advokat Leo Jantzen, Åbyhøj) mod C (advokat

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR STATSAUTORISEREDE OG REGISTREREDE REVISORERS KENDELSE AF 11. JULI 2007 (SAG NR. 69-2006-S)

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR STATSAUTORISEREDE OG REGISTREREDE REVISORERS KENDELSE AF 11. JULI 2007 (SAG NR. 69-2006-S) Side 1 af 5 DISCIPLINÆRNÆVNET FOR STATSAUTORISEREDE OG REGISTREREDE REVISORERS KENDELSE AF 11. JULI 2007 (SAG NR. 69-2006-S) K mod statsautoriseret revisor R Ved brev af 16. oktober 2006 har K ApS (v/

Læs mere

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 9. september 2011 har SKAT klaget over statsautoriseret revisor B.

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 9. september 2011 har SKAT klaget over statsautoriseret revisor B. Den 21. december 2012 blev der i sag nr. 95/2011 Skat mod Statsautoriseret revisor B afsagt følgende K e n d e l s e: Ved skrivelse af 9. september 2011 har SKAT klaget over statsautoriseret revisor B.

Læs mere

Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 10. november 2006 (sag nr. 63-2005-R)

Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 10. november 2006 (sag nr. 63-2005-R) Side 1 af 9 Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 10. november 2006 (sag nr. 63-2005-R) K mod registreret revisor R Ved brev af 15. september 2005 har advokat NN

Læs mere

Vedtægter for Djøf Advokat

Vedtægter for Djøf Advokat Vedtægter for Djøf Advokat 1 Foreningens navn 2 Delforeningens formål 3 Forholdet til Djøf 4 Medlemmer 5 Kontingent 6 Djøf Advokat 7 og 8 Repræsentantskabet 9-11 Ordinært repræsentantskabsmøde 12 og 13

Læs mere

Ingrid Dissing (2 stemmer) Claus Jørgensen Torben Steenberg

Ingrid Dissing (2 stemmer) Claus Jørgensen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2010-0050 Klageren: XX 6100 Haderslev Indklagede: DSB Fjern- og Regionaltog Klagen vedrører: Kontrolafgift på 600 kr. for at rejse uden billet.

Læs mere

Vedrørende konkret egen driftundersøgelse af behandlingen af aktindsigtsanmodninger ved Task Forcen/Jobcenter København, Musvågevej

Vedrørende konkret egen driftundersøgelse af behandlingen af aktindsigtsanmodninger ved Task Forcen/Jobcenter København, Musvågevej Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningens direktion Rådhuset 1599 København V Brev er d.d. fremsendt pr. e-mail. 15-06-2010 Sagsnr. 2009-180637 Vedrørende konkret egen driftundersøgelse af behandlingen

Læs mere

JAMMERBUGT CAMPING APS

JAMMERBUGT CAMPING APS Tlf.: 96 34 73 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab aalborg@bdo.dk Visionsvej 51 www.bdo.dk DK-9000 Aalborg CVR-nr. 20 22 26 7020222670 JAMMERBUGT CAMPING APS ÅRSRAPPORT Årsrapport 2014 Årsrapporten

Læs mere

20. august 2010 EM 2010/28. Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af xx 2010 om ændring af landstingslov om indkomstskat

20. august 2010 EM 2010/28. Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af xx 2010 om ændring af landstingslov om indkomstskat 20. august 2010 EM 2010/28 Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af xx 2010 om ændring af landstingslov om indkomstskat (Tilkaldevagtordning i forbindelse med fri bil, afskrivning på licensandele, omdannelse

Læs mere

Aktindsigt Relevante lovregler

Aktindsigt Relevante lovregler Aktindsigt Aktindsigt er i Patientskadeankenævnet relevant i to situationer. Problemstillingen er først og fremmest relevant, når der fremsættes anmodning om aktindsigt i sager, der verserer eller har

Læs mere

k e n d e l s e: Ved skrivelse af 14. februar 2013 har Skat i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, indbragt registreret revisor A for Revisornævnet.

k e n d e l s e: Ved skrivelse af 14. februar 2013 har Skat i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, indbragt registreret revisor A for Revisornævnet. Den 18. november 2013 blev i sag nr. 18/2013 Skat mod registreret revisor A afsagt sålydende k e n d e l s e: Ved skrivelse af 14. februar 2013 har Skat i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, indbragt registreret

Læs mere

Om sagens faktiske omstændigheder har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen den 23. februar 2001 oplyst:

Om sagens faktiske omstændigheder har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen den 23. februar 2001 oplyst: Kendelse af 15. august 2001. 01-53.192. Afgift ved for sen indsendelse af årsregnskab eftergivet. Årsregnskabslovens 62. Ellen Andersen, Morten Iversen og Jan Uffe Rasmussen Statsautoriseret revisor K

Læs mere

En fond anset for at være erhvervsdrivende. (Børge Dahl, Merete Cordes og Vagn Joensen)

En fond anset for at være erhvervsdrivende. (Børge Dahl, Merete Cordes og Vagn Joensen) Kendelse af 20. marts 1996. 95-39.865. En fond anset for at være erhvervsdrivende. Lov om erhvervsdrivende fonde 1, stk. (Børge Dahl, Merete Cordes og Vagn Joensen) I skrivelse af 5. maj 1995 har advokat

Læs mere

K e n d e l s e: Den 28. februar 2011 blev der i sag nr. 44/2009. A som anpartshaver i B ApS under tvangsopløsning. mod. Statsautoriseret revisor C

K e n d e l s e: Den 28. februar 2011 blev der i sag nr. 44/2009. A som anpartshaver i B ApS under tvangsopløsning. mod. Statsautoriseret revisor C Den 28. februar 2011 blev der i sag nr. 44/2009 A som anpartshaver i B ApS under tvangsopløsning mod Statsautoriseret revisor C og D A/S afsagt følgende K e n d e l s e: Ved skrivelser af 4. august 2009

Læs mere

K e n d e l s e: Den 13. september 2011 blev der i sag nr. 68/2010. Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. mod. registreret revisor A.

K e n d e l s e: Den 13. september 2011 blev der i sag nr. 68/2010. Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. mod. registreret revisor A. Den 13. september 2011 blev der i sag nr. 68/2010 Erhvervs- og Selskabsstyrelsen mod registreret revisor A afsagt sålydende K e n d e l s e: Ved skrivelse af 20. oktober 2010 har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen

Læs mere

Falsk anklage herunder falske strafafsonere ( 164) (01.05.15)

Falsk anklage herunder falske strafafsonere ( 164) (01.05.15) Falsk anklage herunder falske strafafsonere ( 164) (01.05.15) Falsk anklage herunder falske strafafsonere ( 164) (01.05.15) Kilde: Rigsadvokatmeddelelsen Emner: falsk forklaring og anklage; Offentlig tilgængelig:

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR MEKANISK DIAGNOSTIK OG TERAPI PETER FABERS VEJ 45, 2. TH., 8210 ÅRHUS V 16. REGNSKABSÅR

DANSK SELSKAB FOR MEKANISK DIAGNOSTIK OG TERAPI PETER FABERS VEJ 45, 2. TH., 8210 ÅRHUS V 16. REGNSKABSÅR Tlf.: 75 18 16 66 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab esbjerg@bdo.dk Bavnehøjvej 6 www.bdo.dk DK-6700 Esbjerg CVR-nr. 20 22 26 7020222670 DANSK SELSKAB FOR MEKANISK DIAGNOSTIK OG TERAPI PETER FABERS

Læs mere

Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 6. juli 2006 (sag nr S)

Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 6. juli 2006 (sag nr S) Side 1 af 5 Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 6. juli 2006 (sag nr. 79-2006-S) K mod RR Statsautoriseret Revisionsaktieselskab og Statsautoriseret revisor R

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2008/0121 afsagt den 22. juni 2009 ****************************** REJSEMÅL Alanya, Tyrkiet. 2.7.-10.7.2008 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV 16.834 kr. (ekskl. forsikringer)

Læs mere

KENDELSE. Ved skrivelser af 22. november 2013 har A klaget over revisionsvirksomheden J v/j, CVR-nr. xx xx xx xx, og registreret revisor J.

KENDELSE. Ved skrivelser af 22. november 2013 har A klaget over revisionsvirksomheden J v/j, CVR-nr. xx xx xx xx, og registreret revisor J. Den 4. juli 2014 blev der i sag nr. 147/2013 Revisortilsynet mod Revisionsvirksomhed J v/j, CVR-nr. xx xx xx xx og sag nr. 148/2013 Revisortilsynet mod Registreret revisor J afsagt følgende KENDELSE Ved

Læs mere

Hedensted Byråd Tofteskovvej 4 7130 Juelsminde. Henvendelse om aktindsigt til Hedensted Kommune

Hedensted Byråd Tofteskovvej 4 7130 Juelsminde. Henvendelse om aktindsigt til Hedensted Kommune Hedensted Byråd Tofteskovvej 4 7130 Juelsminde 28-04- 2009 TILSYNET Henvendelse om aktindsigt til Hedensted Kommune A har ved brev af 8. september 2008 rettet henvendelse til Statsforvaltningen Midtjylland,

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om beskatning af medlemmer af kontoførende investeringsforeninger

Bekendtgørelse af lov om beskatning af medlemmer af kontoførende investeringsforeninger LBK nr 962 af 19/09/2011 (Historisk) Udskriftsdato: 21. september 2016 Ministerium: Skatteministeriet Journalnummer: Skattemin., j.nr. 2011-511-0074 Senere ændringer til forskriften LOV nr 433 af 16/05/2012

Læs mere

Revisorbranchens Ekspertpanel: Skat

Revisorbranchens Ekspertpanel: Skat Revisorbranchens Ekspertpanel: Skat Stor viden om skattemæssige forhold er et af de statsautoriserede revisorers varemærke. FSR har på den baggrund spurgt Revisorbranchens ekspertpanel om revisors syn

Læs mere

DEN DANSKE MARITIME FOND

DEN DANSKE MARITIME FOND DEN DANSKE MARITIME FOND Årsrapporten er fremlagt og godkendt af bestyrelsen den 14. marts 2014 (dirigent) CVR-nr. 28 89 38 25 Årsrapport 2013 AMALIEGADE 33 B * DK - 1256 KØBENHAVN K * TLF.: +45 77 40

Læs mere

Købmand Herman Sallings Fond. Århus. Årsrapport for 2012 CVR-nr. 53 52 04 13

Købmand Herman Sallings Fond. Århus. Årsrapport for 2012 CVR-nr. 53 52 04 13 Købmand Herman Sallings Fond Århus Årsrapport for 2012 CVR-nr. 53 52 04 13 Indholdsfortegnelse Side Ledelsesberetning Ledelsesberetning 1 Påtegninger Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæringer

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 03-228.335 (Carsten Haubek, Wayne Jensen, Gorm K. Elikofer) 2. december 2004

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 03-228.335 (Carsten Haubek, Wayne Jensen, Gorm K. Elikofer) 2. december 2004 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 03-228.335 (Carsten Haubek, Wayne Jensen, Gorm K. Elikofer) 2. december 2004 K E N D E L S E Banverket (advokat Anette Ryde, København) mod Nordjyske Jernbaner A/S (advokat

Læs mere