Kandidater til landsledelsen Præsentation af kandidater til landsledelsen for Folkebevægelsen mod EU

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kandidater til landsledelsen Præsentation af kandidater til landsledelsen for Folkebevægelsen mod EU"

Transkript

1 Kandidater til landsledelsen Præsentation af kandidater til landsledelsen for Folkebevægelsen mod EU - til Folkebevægelsen mod EU's landsmøde i Aalborg oktober 2013

2 Mads Barbesgaard, født København Jeg er politisk formand i solidaritetsforeningen Afrika Kontakt, hvor jeg arbejder med konsekvenserne af EU's rolle som global aktør, særligt for det afrikanske kontinent. I kraft af dette har jeg haft tæt samarbejde med Folkebevægelsen omkring en række politiske sager, bl.a. EU's ulovlige fiskeriaftale med Marokko. Jeg er herudover medlem af Enhedslisten og deltidsansat som udenrigspolitisk sekretær. En stilling jeg bl.a. har fået som følge af mit praktikophold hos Søren Sønder gaard i Bruxelles. Det er for mig at se afgørende, at alle EU-modstandere lægger kræfter i Folkebevægelsen ikke mindst op til det kommende skelsættende EU-Parlamentsvalg - og jeg stiller derfor op til landsledelsen. Indstillet af Frederiksbergkomitéen. Benjamin Bilde Boelsmand, født Aarhus. Jeg har siddet i landsledelsen det seneste år og vil gerne fortsætte arbejdet frem mod valget til EU-parlamentet næste år. Jeg har det sidste år siddet i kampagneudvalget og kandidatudvalget. Min politiske baggrund er i studenterpolitik og som medlem af SF, hvor jeg har siddet i landsledelse og forretningsudvalg for SFU og hovedbestyrelse for SF, ligesom jeg har været partiforeningsformand. Kampen mod EU er lige så vigtig som den altid har været og med patentdomstol, mere føderalisme og økonomisk integration skal vi være klare i retorikken og stå klar med et alternativ: udmeldelse! Niels Eriksen, født Valby. Medlem af Enhedslisten. Gymnasielærer. Har tidligere været ansat af Folkebevægelsen i Bruxelles og på sekretariatet i København. Nuværende medlem af landsledelsen og forretningsudvalget. Indstillet af Valby og Sydvestkomiteerne. Jørgen Grøn, født Ingeniør og tidligere indkøbschef. Bestyrelsesmedlem i SF-Nordjylland og tidligere byrådsmedlem for SF. Er opstillet til regionsrådet i Nordjylland og byrådet i Vesthimmerland for SF. Har været lokalformand i Danmarks Naturfredningsforening. Kandidat ved EU-parlamentsvalget Sidder i den nuværende landledelse og er talsperson. Indstillet af Thy-Mors mod Unionen, Himmerlandskomiteen og Aalborg-Nørresundby komiteen.

3 Eva Hallum, født Valby. Socialrådgiver, nu pensionist det meste af tiden. Aktiv i Folkebevægelsen og medlem af landledelsen i mange år. Aktiv i det faglige udvalg og ansvarlig for Det Faglige Nyhedsbrev. Indstillet af Valby og Sydvest-komiteerne. Hans Hansen, født Esbjerg. Udenfor partierne. Faglærer. Har været aktiv i Folkebevægelsen i mange år. Nuværende medlem af landsledelsen. Indstillet af Esbjerg-komitéen. Kim Holm, født Uldum. Medlem af KPID. Smed. Tillidsmand og medlem af bestyrelsen i Metal Horsens. Trådte mine barnesko mod EF i 1972 og har løbende vedligeholdt modstanden mod EU. Nuværende medlem af landsledelsen. Få bragt EU-modstanden ned på gulvet på arbejdspladserne. Indstillet af Amager mod Unionen, Komiteen for Vejle, Kolding og Fredericia og KPID. Niels Dyrholm Jensen, født Aarhus. Medlem af Enhedslisten. Jeg har tidligere været aktiv i SFU, men er udmeldt efter SF's støtte til afskaffelsen af flere af de danske forbehold. Jeg studerer historie og samfundsfag, og har været aktiv i Studenterrådet ved Aarhus Universitet i mange år, hvor jeg også har været medlem af styrelsen og næstformand. Jeg vil arbejde for at styrke folkebevægelsen blandt de unge og arbejde hårdt for, at vi får et godt valg til foråret. Stig Jensen, født Herning men bor i København. Medlem af Kommunistisk Parti. Studerer til socialrådgiver. Jeg har gennem mit studie målrettet arbejdet med EU og fagbevægelsen. Jeg vil arbejde for et nej til den kommende afstemning om Patentdomstolen. Indstillet af Kommunistisk Parti. Johanne L. Kristiansen, født København. Jeg læser teologi ved Københavns Universitet. En del år har jeg været medlem af landsledelsen, og de seneste to år også af forretningsudvalget. Jeg er formand for Retsforbundet i Region Hovedstaden og medlem af partiets landsledelse. Indstillet af Folkebevægelsen mod EU på Christianshavn og i Indre By og Retsforbundet.

4 Rina Ronja Kari, født København-Amager. Jeg arbejder som organisationskonsulent hos en faglig organisation. Jeg har siddet i landsledelsen i mange år, hvor jeg har arbejdet med mange forskellige dele af Folkebevægelsen. Nuværende medlem af landsledelsen, samt talsperson. Desuden var jeg spidskandidat (nr. 3) til EU-parlaments - valget i Esben Roald Reistrup Madsen, født Ollerup. Medlem af Ungdom mod EU's landsledelse siden 2008 og talsperson siden Medlem af Internationalt Forum og SUF. Studerende på Den frie Lærerskole i Ollerup. Har arbejdet politisk med EU, handelspolitik, klima og demokrati samt været aktiv i lokalpolitik i Svendborg. Jeg har deltaget i paneldebatter for Folkebevægelsen og været aktiv under den seneste valgkamp. Jesper Morville, født Charlottenlund. Uden for partierne. Uddannet historiker. Var ansat i Folkebevægelsens sekretariat bl.a. som international sekretær i 10 år. Medlem af den nuværende landsledelse og af forretningsudvalget siden Formand for Foreningen Frit Norden; formand for Folkebevægelsens internationale udvalg. Medlem af Gladsaxe-Gentofte-Lyngby komiteen. Indstillet af Gladsaxe-Gentofte komiteen og Frit Norden. Lars Østergaard Møller, født Gladsaxe. Udenfor partierne. Socialpædagog. Medlem af Københavnsudvalget, lands - ledelsen, forretningsudvalget og Komitéudvalget. Jeg har altid arbejdet fagligt, og mit arbejde ligger i at få arbejdet i komitéerne gjort mere aktivt - og ellers få arbejdet i Folkebevægelsen gjort så aktivt som muligt. Indstillet af Amager mod Unionen. Dennis O Brien, født Frederiksberg. Medlem af Enhedslisten og aktiv i partiets Internationale udvalg. Jeg vil gerne stille op til landsledelsen, fordi jeg gerne vil involvere mig mere i Folkebevægelsens arbejde. Jeg har de sidste 2 år været aktiv i Frederiksberg komiteen, hvor jeg er kasserer. Jeg har også været ansat hos Søren Søndergaard i Europa-Parlamentet, hvor jeg har lært utrolig meget om det arbejde som Folkebevægelsen laver. Jeg er skovarbejder og modstander af EU. Indstillet af Frederiksberg-komiteen.

5 Brian Olsen, Vesthimmerland. Murersvend i gennem mange år, så derfor mange faglige kampe til følge. Det seneste år har jeg været medlem af landsledelsen. Medlem af KPID og komiteen i Himmerland. Indstillet af Aalborg-Nørresundby, Himmerlandskomiteen og KPI. Luise Hemmer Pihl, født Sdr. Kastrup pr. Mørke. Cand. mag. Forlægger og oversætter. Redaktør af tidsskriftet New European. Medlem af internationalt udvalg og erhvervsudvalget. I styrelsen for Frit Norden og TEAM. Nuværende medlem af landsledelsen. Indstillet af Djurslands-komiteerne og Frit Norden. Kjeld Richter-Mikkelsen, født Nørresundby. Medlem af KPID. Gik på efterløn i 2012 efter at have arbejdet i godt 32 år i SID og 3F. Bestyrelsesmedlem i efterløns- og pensionistklubben. Bestyrelsesmedlem i Carl Scharnbergs Uofficielle Fond. Aktivist i Aalborg/Nørresundby Komiteen. Har været medlem af Folkebevægelsens landsledelse (tidligere forretningsudvalg) siden Økonomiansvarlig og medlem af forretningsudvalget. Indstillet af Thy-Mors mod Unionen, Aalborg-Nørresundby, Jammerbugt-komitéerne og KPID. Sven Skovmand, født Stenvad, Ørum Djurs. Forfatter. Medlem af Det radikale Venstres hovedbestyrelse. Fra medlem af Folketinget. Fra medlem af EU-parlamentet for Folkebevægelsen. Medlem af forretningsudvalget og og nuværende medlem af LL siden Indstillet af Djursland-komiteerne. Thorkil Sohn, født Husby, Ulfborg. Medlem af Retsforbundet. Cand. jur. Tidl. efterskoleforstander på Husby Efterskole. Nuværende medlem af landsledelsen. Indstillet af Thy-Mors mod Unionen, Midt - og Vestjyder mod Unionen, Skivekomiteen og Retsforbundet. Aage Staun, født Skive. Udenfor partierne. Medejer af virksomheden JHC-Management siden Tidligere administrerende direktør i foreningen Landsforeningen Den lokale Andel. Indstillet af Skive-komiteen.

6 Karina Rohr Sørensen, født Er fra Esbjerg men bor i København. Aktiv i Brønshøj-Husum komiteen. Medlem af Kommunistisk Parti. Er socialrådgiver, og arbejder som souschef på et forsorgshjem uden for Roskilde. Har været aktiv i Folkebevægelsen mod EU siden 1992, og med i ledelsesarbejdet siden Har tidligere været opstillet ved parlamentsvalg, og håber også at komme med på holdet denne gang. Vil i det kommende år fokusere på vores hovedopgaver; at kæmpe for et nej hvis vi får afstemningen om patentdomstolen, og arbejde for et godt valg til liste N. Indstillet af Brønshøj-Husum-komiteen. Gustav Sieg Sørensen, født Hørdum Thy. Efterlønner. Tidligere lærer og træindustriarbejder. Spidskandidat til Thisted Kommunalbestyrelse den 19. november Opstillet til Nordjyllands Regionsråd af Radikale Thy-Mors. Medlem af den radikale hovedbestyrelse og næstformand for partiets udvalg for kultur- og værdipolitik, tidligere næstformand i den nordjyske regionsforening (til maj 2013) samt kreds- og lokalformand (indtil efterår 2010). Formand for Hørdum Menighedsråd og for det radikale udvalg om kirke og trossamfund. Aktiv i Folkebevægelsen siden 1972, hvor jeg i flere omgange har været kandidat på liste N og medlem af Forretningsudvalget og Landsledelsen. Har tidligere været sekretær for Nødvendigt Forum og formand for Reel ØMU-oplysning i Nordjylland. Medlem af den nuværende Landsledelse. Indstillet af bl.a. Skive-komiteen og Thy-Mors mod Unionen. Jean Thierry, født Bispebjerg, København Nordvest. Økonom, cand.polit., bestyrelseshverv i kooperative virksomheder. Folketingskandidat og Hovedbestyrelsessuppleant i Enhedslisten de rød-grønne. Nuværende intern revisor i Folkebevægelsen og tidligere medlem af Landsledelsen. Indstillet af Nørrebro og Nord-Vestkomiteerne. Allan Graversen Vesterlund, født Aarhus. Medlem af Enhedslisten. Til dagligt læser jeg erhvervsøkonomi og Europastudier ved Aarhus Universitet. Ved siden af mit studie arbejder jeg for Studenterrådet ved Aarhus Universitet og Lejernes LO Aarhus. Jeg har det sidste år siddet som suppleant i Landsledelsen, hvor jeg blandt andet har arbejdet meget med styrkelsen af ungdomsarbejdet. Jeg ser frem til at arbejde endnu hårdere det næste år, og sikre Folkebevægelsen et rigtig godt valg til foråret.

7 Olaf Zinck, København. Medlem af Liberal Alliance Indstillet af Folkebevægelsen mod EU på Christianshavn og i Indre By. Kit Aastrup, f Uddannet socialrådgiver og cand. scient soc., er i dag på efterløn. Medlem af Enhedslisten. Nuværende suppleant til landsledelsen og tidligere kandidat for Folkebevægelsen. Mit interesseområde er primært social- og arbejdsmarkedspolitik samt demokrati og menneskerettigheder.

Kandidater til landsledelsen

Kandidater til landsledelsen Kandidater til landsledelsen Præsentation af kandidater til landsledelsen for Folkebevægelsen mod EU - til Folkebevægelsen mod EU's landsmøde i Aarhus 25.-26. oktober 2014 Mads Barbesgaard, født 1988.

Læs mere

Kandidater til forretningsudvalget. til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 27.-28. oktober 2007 på Valhøj Skole i Rødovre

Kandidater til forretningsudvalget. til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 27.-28. oktober 2007 på Valhøj Skole i Rødovre Kandidater til forretningsudvalget til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 27.-28. oktober 2007 på Valhøj Skole i Rødovre Henrik Guldborg Bøge, (årgang 1980), Medlem af Enhedslistens Europagruppe og Internationale

Læs mere

Kandidathæfte til valg af landsledelse, lovnævn og kritiske revisorer

Kandidathæfte til valg af landsledelse, lovnævn og kritiske revisorer Kandidathæfte til valg af landsledelse, lovnævn og kritiske revisorer Landsmøde 2014 deltagerhæfte.indd 1 25/02/14 12.37 Pia Olsen Dyhr, 42 år, MF for SF siden 2007, minister fra 2011-2014, tidl. formand

Læs mere

FOLK i BEVÆGELSE. D o k u m e n t a t i o n o g d e b a t o m u n i o n e n U d g i v e t a f F o l k e b e v æ g e l s e n m o d E U

FOLK i BEVÆGELSE. D o k u m e n t a t i o n o g d e b a t o m u n i o n e n U d g i v e t a f F o l k e b e v æ g e l s e n m o d E U EUROPAS FORENEDE STATER ER PÅ TRAPPERNE Leder af Lave K. Broch Side 2 TRUSSEL MOD DEMOKRATI, SUNDHED OG MILJØ Kommentar om EU-USA aftalen af Nanna L. Clifforth fra NOAH Side 4 SKAL EU BESTEMME ALT? Indstik

Læs mere

Organisatorisk beretning 2011-2012

Organisatorisk beretning 2011-2012 Organisatorisk beretning 2011-2012 Landsledelsens organisatoriske beretning til landsmødet i Folkebevægelsen mod EU i Gladsaxe den 27.-28. oktober 2012 40 året for Folkebevægelsens stiftelse fejres med

Læs mere

Organisatorisk beretning

Organisatorisk beretning Organisatorisk beretning Landsledelsens organisatoriske beretning - til Folkebevægelsen mod EU's landsmøde i Aalborg 26.-27. oktober 2013 Organisatorisk beretning 2012-2013 Perioden siden landsmødet 2012

Læs mere

FOLK i BEVÆGELSE. D o k u m e n t a t i o n o g d e b a t o m u n i o n e n U d g i v e t a f F o l k e b e v æ g e l s e n m o d E U

FOLK i BEVÆGELSE. D o k u m e n t a t i o n o g d e b a t o m u n i o n e n U d g i v e t a f F o l k e b e v æ g e l s e n m o d E U NYT ÅR MED NYE UDFORDRINGER og en blomstrende bevægelse Leder af Rina Ronja Kari Side 2 Europol-rådgiver: DANMARK KAN MED SIKKERHED FÅ EUROPOL-AFTALEN Læs mere på side 3 BANKUNIONEN ER PÅ TRAPPERNE Læs

Læs mere

Forslag. Forslag vedr. vedtægter. Andre forslag

Forslag. Forslag vedr. vedtægter. Andre forslag Forslag Indkomne forslag til til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 30.-31. oktober 2010 på Jellebakkeskolen ved Århus Forslag vedr. vedtægter Forslag A1 Forslag om nye vedtægter for Folkebevægelsen mod

Læs mere

FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU

FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU ESBJERG KOMITÉEN Marts 2014 Fra vores telt 1. maj i Gryden Kom og mød Ole Nors fra 3F Aalborg Indhold: - Generalforsamlingen - Aktiviteter i 2014 se medsendte - Valgtræf i København

Læs mere

union (søjle II og III) juridisk

union (søjle II og III) juridisk FOLK i Nr. 5 Juli-august 2007 BEVÆGELSE D o k u m e n t a t i o n o g d e b a t o m u n i o n e n U d g i v e t a f F o l k e b e v æ g e l s e n m o d E U Læs i øvrigt Lederen af Karina Rohr Sørensen

Læs mere

I dette bilag kan alle opstillinger læses. Alle kandidater er blevet tilbudt 1500 anslag og et billede.

I dette bilag kan alle opstillinger læses. Alle kandidater er blevet tilbudt 1500 anslag og et billede. I dette bilag kan alle opstillinger læses. Alle kandidater er blevet tilbudt 1500 anslag og et billede. Da der ved opstillingsfristen kun var kommet 6 opstillinger til de 7 bestyrelsesposter bliver denne

Læs mere

Tilhængernes stærkeste kort er deres umådeligt overlegne ressourcer. over medierne.

Tilhængernes stærkeste kort er deres umådeligt overlegne ressourcer. over medierne. FOLK i Nr. 4 Juni/juli 2008 BEVÆGELSE D o k u m e n t a t i o n o g d e b a t o m u n i o n e n U d g i v e t a f F o l k e b e v æ g e l s e n m o d E U Peoples' Movement har travlt med masser af møder

Læs mere

Europæisk fagbevægelse kræver protokol mod EUs sociale dumping

Europæisk fagbevægelse kræver protokol mod EUs sociale dumping FOLK i Nr. 8 November 2008 BEVÆGELSE D o k u m e n t a t i o n o g d e b a t o m u n i o n e n U d g i v e t a f F o l k e b e v æ g e l s e n m o d E U Læs i øvrigt Lederen af Karina Rohr Sørensen: Liste

Læs mere

Regionsvalg: Læg ikke din stemme i hænderne på EU

Regionsvalg: Læg ikke din stemme i hænderne på EU FOLK i Nr. 8 Nov. dec. 2009 BEVÆGELSE D o k u m e n t a t i o n o g d e b a t o m u n i o n e n U d g i v e t a f F o l k e b e v æ g e l s e n m o d E U Foto: Ali Nabulsi Læs i øvrigt Lederen af Ditte

Læs mere

Varde kredsens nyhedsbrev & A-nyt.

Varde kredsens nyhedsbrev & A-nyt. Varde kredsens nyhedsbrev & A-nyt. Kredsformand, Finn Ladegaard. Overenskomstforhandlinger / Folkeskolereform For tiden sker der en sammenblanding af 2 ting, nemlig overenskomstforhandlingerne for lærerne

Læs mere

Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013

Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013 Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013 Bestyrelsens beretning for året 2012 til generalforsamlingen den 12. januar 2013. Så er der gået et år igen, og vi er samlet for at prøve at lave status

Læs mere

Kommunalt gennembrud giver fornyet styrke TEMA

Kommunalt gennembrud giver fornyet styrke TEMA December 2013 nr 52 Medlemsblad for Enhedslisten TEMA Kommunalt gennembrud giver fornyet styrke Enhedslisten er braget ind i landets kommuner og regioner med sammenlagt 134 mandater. I København bliver

Læs mere

Folk i Bevægelse Dokumentation og debat om unionen Udgivet af Folkebevægelsen mod EU Nr. 2 April-maj 2015

Folk i Bevægelse Dokumentation og debat om unionen Udgivet af Folkebevægelsen mod EU Nr. 2 April-maj 2015 Leder: EU-partierneer mindre troværdige end brugtvognsforhandlere Læs mere på side 2 Endnu en union på vej Denne gang en kulsort energiunion til skade for miljø og klima. Læs mere på side 4 TTIP bliver

Læs mere

Varde kredsens Nyhedsbrev & A- NYT.

Varde kredsens Nyhedsbrev & A- NYT. Varde kredsens Nyhedsbrev & A- NYT. En underlig undersøgelse! Kredsformand Finn Ladegaard. Februar 2013. En undersøgelse, som Rambøll har udarbejdet for Arbejdsmarkedsstyrelsen om virksomhedernes rekrutteringssituation

Læs mere

Radikal Dialog. Generalforsamling. Indkaldelse til. I dette nr.: Maj 2003. Den Radikale Vælgerforening for København og Frederiksberg

Radikal Dialog. Generalforsamling. Indkaldelse til. I dette nr.: Maj 2003. Den Radikale Vælgerforening for København og Frederiksberg 4 Maj 2003 Radikal Dialog Den Radikale Vælgerforening for København og Frederiksberg Indkaldelse til Generalforsamling I dette nr.: Indkaldelse til hovedgeneral-forsamling se side 5 Formandsberetning og

Læs mere

foto: istockphoto.com TRÆK DANMARK TIL VENSTRE Enhedslistens enogtyvende årsmøde 1. hæfte

foto: istockphoto.com TRÆK DANMARK TIL VENSTRE Enhedslistens enogtyvende årsmøde 1. hæfte Årsmødehæfte foto: istockphoto.com TRÆK DANMARK TIL VENSTRE Enhedslistens enogtyvende årsmøde 1. hæfte Papirer til Enhedslistens årsmøde 1.-1. maj Dette indstik indeholder de første papirer til Enhedslistens

Læs mere

Partiforeningen i Sønderborg

Partiforeningen i Sønderborg INDHOLD Partiforeningen i Sønderborg Nyt fra Formanden Nyt fra DSU Nyt fra byrådet Nyt om Landspolitik Dine Byrådsmedlemmer Nyt fra Kredsen Nyt fra Regionen Ny borgmester - og hvad så? Info vedr. fane/plakater

Læs mere

Angrebet på den danske model

Angrebet på den danske model AUgust 2010 medlemsblad for enhedslisten En headbanger takker af Interview med Thomas Eisler Side 3 Angrebet på den danske model Henrik Herløv Lund tager genopretningspakken under behandling Side 12-13

Læs mere

Radikale Venstre Thy Mors Vi kæmper for kulturen, naturen og nærdemokratiet

Radikale Venstre Thy Mors Vi kæmper for kulturen, naturen og nærdemokratiet Referat fra Radikale Venstre Thy Mors generalforsamling onsdag d. 17. april 2013 kl. 19.30 i Plantagehuset 1. Valg af dirigent, sekretær og stemmetællere Henrik Bolt Jørgensen valgtes til dirigent og Peter

Læs mere

Kandidatoversigt - Fredercia

Kandidatoversigt - Fredercia Aksel Preben Jensen 1. Stiller op fordi interessen for Tre For er styrket, og igennem opstilling og valg har mulighed for at trække selskabet tættere til forbrugeren, og muligheder for at overskud bruges

Læs mere

Kandidatoversigt - Vejle

Kandidatoversigt - Vejle Benny Richard Jensen 1. Sider i det nuværende repræsentantskab og vil gerne være med til at lægge den linje virksomheden skal og fremføre vore forbrugers ønsker samt følge udviklingen af det nuværende

Læs mere

Organisatorisk handlingsplan

Organisatorisk handlingsplan Organisatorisk handlingsplan De overordnede rammer og prioriteringer for SF s organisation er sat af landsmødet først og fremmest i arbejdsplanen for perioden 2012 14. Nærværende handlingsplan er en udbygning

Læs mere

Enhedslisten og kampen mod volden

Enhedslisten og kampen mod volden Stil op til hovedbestyrelsen Enhedslisten skal bruge 25 brave mænd og kvinder til hovedbestyrelsen og søger derfor nu kandidater til opstilling. Deadline er 4. april, hvor landskontoret skal have et digitalt

Læs mere

Kandidater ved valgene til Hovedbestyrelse og udvalg ved Scleroseforeningens delegeretforsamling den 15. og 16. november 2014

Kandidater ved valgene til Hovedbestyrelse og udvalg ved Scleroseforeningens delegeretforsamling den 15. og 16. november 2014 Kandidater ved valgene til Hovedbestyrelse og udvalg ved Scleroseforeningens delegeretforsamling den 15. og 16. november 2014 FORMAND: Christian L. Bardenfleth Hellerup Advokat med møderet for Højesteret

Læs mere

FAGLIGT FÆLLES FORBUND HAR FÅET NY FORMAND

FAGLIGT FÆLLES FORBUND HAR FÅET NY FORMAND 3F NYT AALBORG NYHEDSBREV - SEPTEMBER 2013 FAGLIGT FÆLLES FORBUND HAR FÅET NY FORMAND Per Christensen er ny formand for 3F efter Poul Erik Skov Christensen. Per er en god ven af 3F Aalborg, hvor han trådte

Læs mere