Deltagere: Bjarne Walentin, formand Jens Erik Kristensen, næstformand. 1. Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 4. december til godkendelse.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Deltagere: Bjarne Walentin, formand Jens Erik Kristensen, næstformand. 1. Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 4. december til godkendelse."

Transkript

1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde, torsdag d. 29. januar 2015, kl , Harald Lunds Gade 15 Deltagere:, formand Jens Erik Kristensen, næstformand 1. Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 4. december til godkendelse. 3. Regnskab 2014 Stade for regnskabsafslutning Repræsentantskabsmøde Planlægning af mødet, drøftelse af emner til beretning og idstilling til valg med mere. 5. smøde Planlægning af formandsmødet den 19. marts 6. Drøftelse af Kommunemøde Møde for boligorganisationer i Frederikshavn Kommune holdes den 10. februar Drøftelse af indhold og emner til mødet. 7. Partnerskabsaftale med kommunen Drøftelse af formål med partnerskab og organisationen samt vore ønsker til aftaler. 8. Afholdelse af bygherremøder Drøftelse af kommende bygherremøder, sammensætning af byggeudvalg, jf. bilag til forretningsorden og nye udvalg til kommende byggerier i Sæby Centrum og på Saltebakken, herunder et samlet bygherremøde for alle igangværende projekter. 9. Bestyrelsesseminar om beboerdemokrati. Drøftelse af form og indhold af mødet den 14. marts i Harald Lunds gade Drøftelse af situationen omkring Ungdomsgården Hånbæk. Sammenlægning af fritidsklubberne giver risiko for, at UGH opsiger lejemålet i Hånbæk. Der er endnu ikke endelige beslutninger om placering af fælles fritidsklub eller tidsplan med mere. 11. Aftale om overtagelse af anvisningsboliger i Bøgebo. Der har været mange forhandlinger med kommunen om den kommunale aftale om anvisning, der ifølge aftalen skal udløbe i oktober i år. Der er nu kommet et forslag ud af forhandlingerne, som bestyrelsen bedes drøfte og evt. godkende. Bestyrelsen bedes drøfte konsekvenserne ved en indgåelse af aftalen i forhold til en afvisning. Senest på mødet fremlægges en furdering af de økonomisk konsekvenser og risisci. 12. Munkeparken og Koktved. Orientering om stadet for stormskaden i afdeling 8, Munkeparken og de konstaterede skader i afdeling 6, Koktved, hvor administrationen mødes med Koktveds afdelingsbestyrelse manddag den 19. januar. Administrationen mødes med afdelingsbestyrelsen i Munkeparken inden mødet og vil orientere om afdelingsbestyrelsens holdning til evt. ansøgning om renoveringsstøtte (Helhedsplan).

2 13. Stade for byggerier og renoveringer Orientering om ideer til nye byggerier i Sæby og Frederikshavn, herunder Niels Mørchs Gade 17. Orientering om renoveringer: Afdeling 1, Vinkelgården Afdeling 3, Bakkegården Afdeling 4, Cloosparken Afdeling 14, Lindebo. Afdeling 28, Ringparken Afdeling 34, Ålborgvej TV og Internet Orientering om TV og Internetudbydere og henvendelse fra Stofa. 15. Ændring af aftale Administrationen indstiller, at der ændres i portefølje aftalen med PP Capital. 16. Orientering BU Samtaler i februar mellem formand og bestyrelsesmedlemmer. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag d. 29. januar 2015, kl , Harald Lunds Gade 15 Deltagere:, formand Jens Erik Kristensen, næstformand Driftschef Jesper Nymark deltog under punkt 12 og Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 4. december blev godkendt. 3. Regnskab 2014 Claus orienterede om stade og tidsplan for regnskabsafslutning Repræsentantskabsmøde Planlægning af repræsentantskabsmødet den 6. maj blev drøftet. Bestyrelsen foreslår Thora som dirigent. Kommunens Teknik og Miljødirektør Christian Roslev spørges om han vil være gæstetaler. Forslag til indkaldelse med indstilling til valg blev godkendt med enkelte rettelser. Emner til beretning blev drøftet og behandles igen på bestyrelsesmødet i februar sammen med den politiske del af beretningen, som Bjarne skriver, til endelig godkendelse på bestyrelsesmødet den 19. marts.

3 Indkaldelse med forretningsorden og skriftlig beretning sendes senest den 8. april og skal dermed endelig godkendes på bestyrelsemødet den 19. marts. Endelig regnskab med regnskabsberetning og revisionsprotokol behandles og godkendes på bestyrelsesmødet den 23. april og udsendes umiddelbart efter til repræsentantskabet. Forslag til mødet skal være hos boligforeningen den 22. april og behandles på bestyrelsesmødet den 23. april og udsendes senest den 29. april. 5. smøde Planlægning af formandsmødet den 19. marts blev drøftet og Bjarne udformer et program, der lægger op til drøftelse af boligforeningens udvikling og fremtidsperspektiver. 6. Drøftelse af Kommunemøde Møde for boligorganisationer i Frederikshavn Kommune den 10. februar 2015 blev drøftet. Vi sender følgende forslag til emner til mødet: Formålet med Kommunemødet. Kommunale ældreboliger og anvisningsboliger. Indskudslån med kommunale garantier. Jens Erik meddeler på mødet, at han træder tilbage som medlem af Sundhedspanelet, men at vi har en afløser (Fie). 7. Partnerskabsaftale med kommunen Bestyrelsen drøftede formålet med partnerskabsaftale, og ønsker at se og godkende aftalen. 8. Afholdelse af bygherremøder Bestyrelsen drøftede kommende bygherremøder og godkender indstillingen med flere møder samme dag. Bilaget til forretningsorden blev rettet og underskrives på næste møde. 9. Bestyrelsesseminar om beboerdemokrati. Til april holdes et samlet bygherremøde for alle igangværende projekter. Form og indhold af mødet den 14. marts i Harald Lunds gade 15 og programudkast blev godkendt. 10. Drøftelse af situationen omkring Ungdomsgården Hånbæk. Der er endnu ikke endelige beslutninger om placering af fælles fritidsklub eller tidsplan med mere. Emnet behandles på næste ordinære møde. 11. Aftale om overtagelse af anvisningsboliger i Bøgebo. Bestyrelsen drøftede konsekvenserne ved en indgåelse af aftalen i forhold til en afvisning. Bestyrelsen godkendte aftalen. 12. Munkeparken og Koktved. 13. Stade for byggerier og renoveringer Jesper orienterede om stadet for stormskaden og mødet med afdelingsbestyrelsen i afdeling 8, Munkeparken og om mødet med afdelingsbestyrelsen, i afdeling 6, Koktved. Der holdes beboermøder begge steder med et forslag om, at afdelingerne starter arbejdet med ansøgning om renoveringsstøtte. Orientering om ideer til nye byggerier i Sæby og Frederikshavn, herunder Niels Mørchs Gade 17 og orientering om stadet for igangværende renoveringsprojekter.

4 14. TV og Internet Orientering henvendelse fra Stofa. Kim kontakter konsulent. 15. Ændring af aftale Bestyrelsen godkendte indstiling om ændring i porteføljeaftale. 16. Orientering Bjarne indkalder snarest til BU Samtaler mellem formand og bestyrelsesmedlemmer. Frederikshavn den 29. januar Kim Madsen direktør Indkaldelse til bestyrelsesmøde, torsdag d. 26. februar 2015, kl , Harald Lunds Gade 15 Deltagere:, formand Jens Erik Kristensen, næstformand Energiinspektør Brian Thomsen deltager under punkt 3. Driftschef Jesper Nymark deltager under punkt 3 til Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 29. januar til godkendelse. 3. Stade for energihandlingsplaner 5 nye energihandlingsplaner er sat i gang. Orientering om stade. 4. Byggerier og renoveringer Byggesag 5. Bøgebo Byggesag 6. Regnskab 2014 Stade for regnskabsafslutning Repræsentantskabsmøde Planlægning af mødet og drøftelse af udkast til skriftlig og boligpolitisk beretning, valg af bestyrelsessuppleanter og delegerede. 8. Obligationer Evt. udvidelse af vores investeringsprofil. 9. Kommunemøde og møde om partnerskab Drøftelse af kommunemødet med de øvrige boligorganisationer i Frederikshavn Kommune og mødet om partnerskab. 10. smøde Drøftelse af fomandsmødet umiddelbart efter bestyrelsesmødet. 11. Orientering Underskrift af forretningsorden bilag BU Samtaler Evaluering af Bestyrelses Udviklings Samtaler. 13. Forslag til låneomlægning

5 Referat af bestyrelsesmøde, torsdag d. 26. februar 2015, kl , Harald Lunds Gade 15 Deltagere:, formand Jens Erik Kristensen, næstformand Energiinspektør Brian Thomsen deltager under punkt 3. Driftschef Jesper Nymark deltager under punkt 3 til Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 29. januar blev godkendt. 3. Stade for energihandlingsplaner Brian og Jesper orienterede om afslutningen af de 5 første energihandlingsplaner og stadet for de 5 nye. Boligforeningens energihandlingsplaner og proceduren for udarbejdelse af dem, vil blive anvendt af energiministeriet som en vejledning og en inspiration til andre boligorganisationer med en opfordring til at lave energihandlingsplaner. 4. Byggerier og renoveringer Byggesag 5. Bøgebo Byggesag. 6. Regnskab 2014 Claus orienterede om stade og tidsplan for regnskabsafslutning Repræsentantskabsmøde Planlægning af mødet og drøftelse af udkast til skriftlig beretning og boligpolitisk beretning, valg af bestyrelsessuppleanter og delegerede. Christian Roslev er gæstetaler på mødet. Beretningen med bilag om byggerier og punkter til fremtidssikring af boliger lægges på hjemmesiden, når det er sendt ud. 8. Obligationer Ændring i investeringsprofil blev godkendt. 9. Kommunemøde og Møde om partnerskab Bjarne og Jens Erik orienterede om indhold og resultat af kommunemødet den 10. februar, og Kim orienterede om mødet om partnerskab den 25. februar. 10. smøde Drøftelse af indhold og form for formandsmødet, der holdes umiddelbart efter bestyrelsesmødet den 19. marts. 11. Orientering Bestyrelsens forretningsorden bilag 2 blev underskrevet. Per Sørensen er genvalgt som medarbejdernes repræsentant i bestyrelsen. Afdeling 1, Vinkelgården, har fået en ny afdelingsbestyrelse med Hanne Hærvig som formand. Solsbækvej 2a. Lejer har opsagt lejemålet pr 1. april. Fie overtager Jens Eriks post i Sundhedspanelet. Kim og Jesper laver et notat om strukturændringer hos ejendomsfunktionærerne.

6 Kim kontakter formanden i afdeling 2 om fejring af Prisværdig energiadfærd og indstillingen til Renoverprisen med mere. Der er besigtigelser for Bovia, Sabo og Silkeborg Boligforening inden sommer. Begyndende udlejningsbesvær i Rønneparken, der derfor er sat på overvågninglisten for ledige boliger. 12. BU Samtaler Evaluering af Bestyrelses Udviklings Samtaler. 13. Forslag til låneomlægning Låneomlægninger blev godkendt. 14. Cykling uden alder Bestyrelsen har besluttet undtagelsesvist, at yde støtte til projektet, der jo i stor grad vil gavne nogle af vore beboere. Frederikshavn den 26. februar Kim Madsen direktør Indkaldelse til bestyrelsesmøde, torsdag d. 19. marts 2015, kl , Harald Lunds Gade 15 Deltagere:, formand Jens Erik Kristensen, næstformand 1. Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 26. febuar til godkendelse. 3. Regnskab 2014 Stade for regnskabsafslutning Repræsentantskabsmøde Drøftelse af mødet og tidsplan. 5. smøde Drøftelse af fomandsmødet, der holdes umiddelbart efter bestyrelsesmødet. 6. Orientering

7 Referat af bestyrelsesmøde, torsdag d. 19. marts 2015, kl , Harald Lunds Gade 15 Deltagere:, formand Jens Erik Kristensen, næstformand 1. Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 26. februar til godkendelse. 3. Regnskab 2014 Claus orienterede om stade og tidsplan for regnskabsafslutningen herunder revisionen, der i øjeblikket gennemgår regnskaberne. Vi håber at kunne holde regnskabsmøde senest 1. april. Forslag til afdelingsregnskab sendes til afdelingsbestyrelserne i løbet af uge 15. Regnskab med regnskabsberetning og oversigt over resultater med mere sendes til bestyrelsen inden mødet den 24. april, hvor regnskabet skal godkendes til udsendelse til repræsentantskabet. Claus orienterede om væsentligste ting i afdelingernes regnskaber og det store lejetab, der i 2014 er på ca. 3 mio. kr. 4. Repræsentantskabsmøde Gennemførsel af mødet og tidsplan samt valg af suppleanter og kredsdelegerede blev drøftet. Skriftlig beretning blev godkendt med enkelte rettelser. Udkast til opsætning af regnskabsberetning med faktabokse blev godkendt. Der udsendes indkaldelse med forretningsorden og skriftlig beretning inden påske. Regnskab og eventuelle forslag sendes til repræsentantskabet den 24. april. 5. smøde Planlægning af og formål merd fomandsmødet blev drøftet. Organisationsbestyrelsen er repræsenteret i alle grupper og skal være ordstyrer, men ikke meningsdannere i grupperne. 6. Orientering Claus orienterede om stadet for afslutning af renoveringsregnskabet i Hånbæk. Frederikshavn den 19. marts Kim orienterede om henvendelse fra Stofa og Bredbånd Nord Kim Madsen direktør

1. Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 19. marts til godkendelse.

1. Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 19. marts til godkendelse. Indkaldelse til bestyrelsesmøde, torsdag d. 23. april 2015, Harald Lunds Gade 15 Souschef Claus Thomsen deltager i mødet. Driftschef Jesper Nymark og udlejningschef Helle Dam Jensen deltager under punkt

Læs mere

Deltagere: Bjarne Walentin, formand Jens Erik Kristensen, næstformand

Deltagere: Bjarne Walentin, formand Jens Erik Kristensen, næstformand Indkaldelse til ekstraordinært bestyrelsesmøde, torsdag d. 16. juli 2015, kl. 15.30, Harald Lunds Gade 15 1. Byggeprojekt Byggesag. 2. Renovering og grundsalg Ejendomssag. 3. Byggeprojekt Byggesag. 4.

Læs mere

Kapitel 1. 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. Kapitel 3

Kapitel 1. 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. Kapitel 3 Kapitel 1 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret: 1) Uden medlemsindskud. 3. Boligorganisationens

Læs mere

Deltagere: Bjarne Walentin, formand Jens Erik Kristensen, næstformand. Per Sørensen, medarbejdervalgt Kim Madsen, direktør

Deltagere: Bjarne Walentin, formand Jens Erik Kristensen, næstformand. Per Sørensen, medarbejdervalgt Kim Madsen, direktør Indkaldelse til bestyrelsesmøde, torsdag d. 30. januar 2014, kl. 15.00, Harald Lunds Gade 15 Deltagere:, Jens Erik Kristensen, næst Erik Strøm Souschef Claus Thomsen deltager i mødet. 1. Godkendelse af

Læs mere

Vedtægter. for. Bornholms Boligselskab

Vedtægter. for. Bornholms Boligselskab Vedtægter for Bornholms Boligselskab 2 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Bornholms Boligselskab. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Bornholms Regionskommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Vedtægter for Boligselskabet Sortemosen. Kapitel 1. Navn, hjemsted, medlemskab og formål

Vedtægter for Boligselskabet Sortemosen. Kapitel 1. Navn, hjemsted, medlemskab og formål Vedtægter for Boligselskabet Sortemosen Kapitel 1 Navn, hjemsted, medlemskab og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet Sortemosen. Boligorganisationen har hjemsted i Herlev Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup

Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup Resumé af referat fra 1. juli 2014 Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup Deltagere den 14. maj 2014

Læs mere

Torsdag, den 21. marts 2013 kl. 16.00 DAGSORDEN

Torsdag, den 21. marts 2013 kl. 16.00 DAGSORDEN I overensstemmelse med forretningsordenens 4 stk. 3, indkaldes til ordinært bestyrelsesmøde på organisationens kontor: Torsdag, den kl. 16.00 Såfremt bestyrelsens medlemmer måtte ønske eventuelle emner

Læs mere

Domea, Boligcenter Høje Taastrup, den 13. september 2011. Side 1 af 5

Domea, Boligcenter Høje Taastrup, den 13. september 2011. Side 1 af 5 Lyngby Ældreboligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 31. august 2011 kl. 15.00 i fælleslokalet beliggende Lyngby Hovedgade 50 2. sal Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 10. december 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 17. december 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er BSB Søllerød Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Rudersdal kommune.

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er BSB Søllerød Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Rudersdal kommune. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er BSB Søllerød Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Rudersdal kommune. 2. Boligorganisationens kerneaktivitet er at opføre, udleje, administrere,

Læs mere

- 683 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening. tirsdag d. 10. maj 2016 på kontoret, Skansen 8 kl. 18:00.

- 683 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening. tirsdag d. 10. maj 2016 på kontoret, Skansen 8 kl. 18:00. - 683 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening tirsdag d. 10. maj 2016 på kontoret, Skansen 8 kl. 18:00. Indkaldt er : bestyrelse, suppleant samt forretningsføreren. Fraværende efter

Læs mere

Vedtægter for Boligorganisationen AlmenBo Aarhus

Vedtægter for Boligorganisationen AlmenBo Aarhus Vedtægter for Boligorganisationen AlmenBo Aarhus Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Boligorganisationen AlmenBo Aarhus. Boligorganisationen har hjemsted i Aarhus Kommune.

Læs mere

Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus

Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus Sekretariat: Fynssekretariatet Jacob Pedersen jacpe@odense.dk tlf. nr. 40290393 1 Dagsorden 1. Godkendelse af referat af mødet i Borgmesterforum

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 20. januar 2016 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 20. januar 2016 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 10. februar, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 20. januar blev godkendt

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaj Ringsted, formand Bent Bille, næstformand Anders Møller Kerstens Erik Knutzen Finn Wohlert

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaj Ringsted, formand Bent Bille, næstformand Anders Møller Kerstens Erik Knutzen Finn Wohlert Haderslev Boligselskab Referat organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 5. december 2012 kl. 16.30 Mødet blev holdt på Hotel Harmonien, Gåskærgade 19 i Haderslev. Med efterfølgende repræsentantskabsmøde

Læs mere

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN HJEMMEL OG HJEMSTED 1 Nærværende vedtægt er fastsat med hjemmel i Kulturministeriets Bekendtgørelse den 27. december 2014 om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder. Repræsentantskabet har hjemsted

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 18. december 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 17. december 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Tinus Lassen beklagede den opståede fejl, som skyldtes svigt i den interne kommunikation i Domea.

Tinus Lassen beklagede den opståede fejl, som skyldtes svigt i den interne kommunikation i Domea. Boligselskabet BSB Lyngby-Taarbæk Referat af ordinært repræsentantskabsmøde Mandag den 15. marts 2010 kl. ca. 18.00 (efter møde i bestyrelsen) på Taarbæk Kro, Taarbæk Strandvej 102, 2930 Klampenborg Dagsorden:

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde. Mødet blev afholdt med følgende dagsordenen:

Organisationsbestyrelsesmøde. Mødet blev afholdt med følgende dagsordenen: Lyngby-Taarbæk Ældreboligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde og repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. august 2010 kl. 15.00 i fælleslokale beliggende Lyngby Hovedgade 50 D, 2. sal, Lyngby

Læs mere

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 17. november 2015, kl. 18.00 i Allégården, Tårnbyvej 53, Kastrup

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 17. november 2015, kl. 18.00 i Allégården, Tårnbyvej 53, Kastrup Repræsentantskabsmøde tirsdag den 17. november 2015, kl. 18.00 i Allégården, Tårnbyvej 53, Kastrup Tilstede: John Bach, Jytte Dræby, Susanne Bech Uldahl, Jørgen Juul, Anette M. E. Jensen, Frank Pedersen,

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen PM

Vedtægter for Andelsboligforeningen PM Vedtægter for Andelsboligforeningen PM Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Andelsboligforeningen PM Organisationen er organiseret i Brønderslev Kommune 2. Boligorganisationen

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen administrationsorganisation

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen administrationsorganisation BEK nr 1297 af 15/12/2009 (Gældende) Udskriftsdato: 17. september 2016 Ministerium: Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Journalnummer: Indenrigs- og Socialmin., j.nr. 2009-666 Senere ændringer

Læs mere

Dagsorden: Deltagere med stemmeret: Mette Carstad, formand Peter Kjærgaard Petersen, næstformand Lise-Lotte Nygaard

Dagsorden: Deltagere med stemmeret: Mette Carstad, formand Peter Kjærgaard Petersen, næstformand Lise-Lotte Nygaard Boligselskabet BSB Lyngby-Taarbæk Referat af ordinært repræsentantskabsmøde Onsdag den 30. marts 2011 kl. ca. 18.00 (efter møde i bestyrelsen) på Den Røde Cottage, Strandvejen 550, 2930 Klampenborg. Dagsorden:

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG. Foreningens navn er: Borgerforeningen Kulturhus Svendborg.

V E D T Æ G T E R. for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG. Foreningens navn er: Borgerforeningen Kulturhus Svendborg. Advokataktieselskabet KNUDSEN & PARTNERE Klosterplads 11, 1. 5700 Svendborg Tlf. 62 21 24 64 Fax 62 20 13 22 J.nr. AM/7420. V E D T Æ G T E R for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG 1 Navn. Foreningens

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Referat af bestyrelsesmøde afholdt torsdag den 12.4.2016 kl. 19.00. Til stede var: Afbud fra: Torben Magaard, Preben Crillesen, Dagny Haagensen, Sisse Ewert, Susan Christiansen,

Læs mere

Herluf Jacobsen Kaj Clausen, afd. 3852 Leif Clausen, afd. 3815 Kirsten Rasmussen, afd. 3852 Hanne C. Nielsen, afd. 3851

Herluf Jacobsen Kaj Clausen, afd. 3852 Leif Clausen, afd. 3815 Kirsten Rasmussen, afd. 3852 Hanne C. Nielsen, afd. 3851 Boligselskabet Domea Rødekro Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag, den 26. november 2013 kl. 18.30 Mødet blev holdt på Røde Kro, Vestergade 2, Rødekro. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent...

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen administrationsorganisation med indbetalt garantikapital (garantiorganisation)

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen administrationsorganisation med indbetalt garantikapital (garantiorganisation) BEK nr 1298 af 15/12/2009 (Gældende) Udskriftsdato: 17. september 2016 Ministerium: Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Journalnummer: Indenrigs- og Socialmin., j.nr. 2009-666 Senere ændringer

Læs mere

Vedtægter for Det selvejende Boligselskab

Vedtægter for Det selvejende Boligselskab Vedtægter for Det selvejende Boligselskab Rødovre almennyttige Boligselskab Administrator: DAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Navn og hjemsted Medlemskab 1. Selskabets navn er Rødovre almennyttige

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI VEDTÆGTER Tidligere Dansk Selskab for Allergiforskning stiftet 12. januar 1946, ændret til Dansk Selskab for Allergologi og Immunologi 12. maj 1966, ændret til Dansk Selskab

Læs mere

Endelig dagsorden. Fra organisationsbestyrelsen deltog: Fra afdelingerne deltog: I øvrigt deltog (uden stemmeret): Martin Andreasen, Domea

Endelig dagsorden. Fra organisationsbestyrelsen deltog: Fra afdelingerne deltog: I øvrigt deltog (uden stemmeret): Martin Andreasen, Domea Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Onsdag den 31. august 2011, mødet startede med spisning kl. 18.30 Mødet blev afholdt på Hostrup Hotel, Søndergade 30, 6270 Tønder. Endelig

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 Udkast af 26. oktober 2015 til Kapitel 1 - Formål Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 1 Formål Bestyrelsen er Fonden

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 30. marts 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler

Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 30. marts 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler Side 1 2009/2010 Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 30. marts 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler Afbud: Hanne Jensen, Malene Jørgensen, Marianne Uth Schou, Bente Olesen Beslutningssager: 1. Valg

Læs mere

Tambohus Bylaug Vedtægter

Tambohus Bylaug Vedtægter Tambohus Bylaug Vedtægter 1 Navn : Tambohus Bylaug 2 Formål : Tambohus Bylaug skal medvirke til at styrke sammenholdet og udviklingen af bylivet i Tambohus gennem aktivitet, sociale arrangementer og fællesopgaver.

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Navn. Sammenslutningens navn er: "Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune", kaldet: "SAGT". Formål og opgaver.

Læs mere

Bestyrelsesmøde, tirsdag den 17. maj 2011, i Det Blå Tårn, Rugkobbel, Aabenraa:

Bestyrelsesmøde, tirsdag den 17. maj 2011, i Det Blå Tårn, Rugkobbel, Aabenraa: Bestyrelsesmøde, tirsdag den 17. maj 2011, i Det Blå Tårn, Rugkobbel, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Conny Lauritzen Birthe Hansen Karin van Overeem Poul E. Weber Leif Poulsen Svend

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger BEK nr 718 af 13/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 16. juni 2016 Ministerium: Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet Journalnummer: Udlændinge-, Integrations- og Boligmin., j.nr. 2016-374 Senere

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget. Juni 2016

Kommissorium for Revisionsudvalget. Juni 2016 Kommissorium for Revisionsudvalget Juni 2016 Indhold 1. KONSTITUERING OG FORMÅL... 3 2. MEDLEMSKAB... 3 3. MØDESTRUKTUR- OG FREKVENS... 4 4. BEMYNDIGELSE OG RESSOURCER... 4 5. OPGAVER OG FORPLIGTELSER...

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 25. januar 2016 til ordinært møde tirsdag 19. januar 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

EN SELVEJENDE ALMEN BOLIGORGANISATION

EN SELVEJENDE ALMEN BOLIGORGANISATION Vedtægter Bo42 CVR-nr.: 38428411 EN SELVEJENDE ALMEN BOLIGORGANISATION Oprindeligt: Knudsker Boligselskab, Svaneke Boligforening og Boligselskabet af 1942 i Rønne vedtaget 31. maj 2016 Kapitel 1 Navn,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KOLLEGIEKONTORET I AARHUS

VEDTÆGTER FOR KOLLEGIEKONTORET I AARHUS VEDTÆGTER FOR KOLLEGIEKONTORET I AARHUS Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Kollegiekontoret i Aarhus. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Aarhus Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Dagsorden for organisationsbestyrelsesmøde den 2. marts 2010 kl.17.00 i regionskontorets mødelokale, Torvet 6, kælderen, 3600 Frederikssund

Dagsorden for organisationsbestyrelsesmøde den 2. marts 2010 kl.17.00 i regionskontorets mødelokale, Torvet 6, kælderen, 3600 Frederikssund Boligselskabet Rosenvænget 158 Dagsorden for organisationsbestyrelsesmøde den 2. marts 2010 kl.17.00 i regionskontorets mødelokale, Torvet 6, kælderen, 3600 Frederikssund 1. Godkendelse af referat fra

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 18. januar 2012, kl. 16.00 KAB, Studiestræde 38, 3. sal

Organisationsbestyrelsesmøde den 18. januar 2012, kl. 16.00 KAB, Studiestræde 38, 3. sal Referat Udsendt den den 18. januar 2012, kl. 16.00 KAB, Studiestræde 38, 3. sal Til stede: Afbud: Gerd Karlsen, Anette Ågård Nielsen, Hans Laustsen, Thomas Jensen, Annelise Refshauge, gæst Vibeke Nath

Læs mere

Jyllinge Kabel-TV Forening

Jyllinge Kabel-TV Forening Jyllinge, den 28. marts 2015 Til foreningens medlemmer Bestyrelsen for Jyllinge Kabel-TV Forening indkalder efter vedtægternes 9 til Ordinær generalforsamling torsdag, den 23. april 2015 kl. 19.00 på Hotel

Læs mere

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ)

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skagen Jagtforening 1.2 Foreningens hjemsted er Frederikshavns.. kommune. 2 Forholdet til

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Poul Henning Kodahl, formand Karen Margrethe Sundahl Vagn Esbech, medlem

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Poul Henning Kodahl, formand Karen Margrethe Sundahl Vagn Esbech, medlem Domea Kolding Referat fra kombineret org. bestyrelsesmøde og repræsentantskabsmøde Tirsdag den 21. juni 2011 kl. 10.00 Mødet blev holdt i fælleshuset, snerlevej 5A, Kolding Dagsorden: 1 Godkendelse af

Læs mere

Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen

Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen Indholdsfortegnelse 1. Det konstituerende møde.... 1 2. Mødevirksomhed... 1 3. Beslutningsdygtighed og afstemning... 2 4. Beslutningsprotokol/referat...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København

VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København 1 Fællesklubbens navn: 1.1 Post Teknisk Fællesklub (PTF) 2 Fællesklubbens tilhørsforhold: 2.1 Fællesklubben er en del af 3F København 3 Fællesklubbens

Læs mere

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880 Vedtægter for Gl. Roskilde Amts Biavlerforening Stiftet 1880 2016 1 Navn og adresse 1.1 Foreningens navn er GL. Roskilde Amts Biavlerforening. 1.2 Foreningens adresse er den til enhver tid siddende formands

Læs mere

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø.

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD SPILDEVAND A/S CVR-nr. 33 04 69 87 1. SELSKABETS

Læs mere

Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde

Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde Billund Boligforening - Bestyrelsesmøde Mødetid: Torsdag den 5. februar 2015 kl. 16.00 PS! Vi mødes Kærvej 120 ved Børnehaven for at se hyblerne, hvorefter vi kører til kontoret. Af hensyn til mødedeltagernes

Læs mere

Vedtægter for Djøf Advokat

Vedtægter for Djøf Advokat Vedtægter for Djøf Advokat 1 Foreningens navn 2 Delforeningens formål 3 Forholdet til Djøf 4 Medlemmer 5 Kontingent 6 Djøf Advokat 7 og 8 Repræsentantskabet 9-11 Ordinært repræsentantskabsmøde 12 og 13

Læs mere

1 - NAVN. Sammenslutningens navn er "Samvirkende Idrætsklubber i Odense" (SIKO), idrætsråd under DIF.

1 - NAVN. Sammenslutningens navn er Samvirkende Idrætsklubber i Odense (SIKO), idrætsråd under DIF. NYE VEDTÆGTER 1 - NAVN Sammenslutningens navn er "Samvirkende Idrætsklubber i Odense" (SIKO), idrætsråd under DIF. 2 - FORMÅL SIKO er en interesseorganisation for den organiserede idræt i Odense Kommune.

Læs mere

Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense.

Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense. Vedtægter Vedtægter for faldskærmsklubben Center Jump Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense. 1 Formål Klubbens formål er at varetage og udbrede faldskærmssporten

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Birgit Nielsen Trine Feldstedt Jørgen Rønnebech

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Birgit Nielsen Trine Feldstedt Jørgen Rønnebech Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 14. marts 2013 kl. 17.00 i festlokalet Vognmandsgade 16, 3300 Frederiksværk Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 2 2 Halsnæs

Læs mere

15. februar Referat fra bestyrelsesmøde afholdt i Odense Eventyr Golf, Falen 227, 5250 Odense SV Mandag den 15. februar 2016 kl. 16.00 20.

15. februar Referat fra bestyrelsesmøde afholdt i Odense Eventyr Golf, Falen 227, 5250 Odense SV Mandag den 15. februar 2016 kl. 16.00 20. 15. februar Referat fra bestyrelsesmøde afholdt i Odense Eventyr Golf, Falen 227, 5250 Odense SV Mandag den 15. februar 2016 kl. 16.00 20.00 Til stede: Jim Staffensen Tuula Undall Lars Broch Christiansen

Læs mere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere Vedtægter for Ergoterapeutforeningens selskab for ledere 1 Navn Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere 2 Formål Selskabets formål er: at være netværk og styrke det kollegiale sammenhold blandt ergoterapeuter

Læs mere

Referat. Til: Bestyrelsesmøde Dato: 24. marts 2010 Tid: 17:00 Sted: Kollegieboligselskabet Niels Bohrs Allé 21 5230 Odense M

Referat. Til: Bestyrelsesmøde Dato: 24. marts 2010 Tid: 17:00 Sted: Kollegieboligselskabet Niels Bohrs Allé 21 5230 Odense M Referat Til: Bestyrelsesmøde Dato: 24. marts 2010 Tid: 17:00 Sted: Kollegieboligselskabet Niels Bohrs Allé 21 5230 Odense M Kollegieboligselskabet Niels Bohrs Allé 21 5230 Odense M Kollegieboligselskabet

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Aalborg Boligselskab af 1956

VEDTÆGTER. for. Aalborg Boligselskab af 1956 VEDTÆGTER for Aalborg Boligselskab af 1956 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Stk. 1. Boligorganisationens navn er Aalborg Boligselskab af 1956. Boligorganisationen har hjemsted i Aalborg Kommune. Stk.

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 8. oktober 2014, kl. 17.00 Lyngbygårdsvej 135

Organisationsbestyrelsesmøde den 8. oktober 2014, kl. 17.00 Lyngbygårdsvej 135 Organisationsbestyrelsesmøde den 8. oktober 2014, kl. 17.00 Lyngbygårdsvej 135 Til stede Afbud fra Fra administrationen Indholdsfortegnelse Selskabet... 3 1. Protokol... 3 2. Revisionsprotokol... 3 Sager

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Nielsen, formand Kim Randrup, næstformand Jørn Nielsen Kristian Leonhart Lone Krogsgaard

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Nielsen, formand Kim Randrup, næstformand Jørn Nielsen Kristian Leonhart Lone Krogsgaard Boligselskabet Rosenvænget Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 3. september 2015 kl. 17.00 i mødelokalet Rosenvænget beliggende Heimdalsvej 7 C, Frederikssund Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Sydtrafik

Bestyrelsesmøde i Sydtrafik J.nr.: 00-01-06-1-14 Dato: 03.01.2014 Initialer: UG Bestyrelsesmøde i Sydtrafik Dagsorden Tid: Sted: Torsdag, den 23. januar 2014 kl. 9.30 12.30 (umiddelbart efter repræsentantskabsmødet) Hotel Skibelund

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB REPRÆSENTERET VED DOMEA DEN 4. APRIL 2013

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB REPRÆSENTERET VED DOMEA DEN 4. APRIL 2013 1 Deltagere Danske Funktionærs Boligforening Pia Christiansen (Domea) Jytte Jensen (Domea) Bent Michelsen (Domea) Karsten Pedersen (Domea) Ole Pedersen (Domea) Københavns Kommune Morten Boje (Teknik og

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX 1. BESTYRELSENS FØRSTE MØDE Bestyrelsen afholder sit første (konstituerende) møde umiddelbart efter generalforsamlingen. Mødet ledes af det bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Side 1 VEDTÆGTER For Grundejerforeningen Teglmarken 1. Foreningens navn er grundejerforeningen Teglmarken. Dens formål er at varetage grundejernes

Læs mere

Vejledende skabelon til forretningsorden for bestyrelsen for Institution NN

Vejledende skabelon til forretningsorden for bestyrelsen for Institution NN Vejledende skabelon til forretningsorden for bestyrelsen for Institution NN I henhold til [ 14, stk. 1] i vedtægt af [xx.xx. 20xx] for [institution NN] er fastsat følgende forretningsorden: 1. Bestyrelsens

Læs mere

Vedtægter. for. den selvejende boligorganisation. Køge Boligselskab

Vedtægter. for. den selvejende boligorganisation. Køge Boligselskab Vedtægter for den selvejende boligorganisation Køge Boligselskab Indholdsfortegnelse Kapitel I. Navn, hjemsted og formål... 1 Kapitel II. Organisationens ledelse... 2 4-10 Repræsentantskabet... 2-4 11-13

Læs mere

AARHUS. Referat. bestyrelsesmøde. den 22. juni 2016. side nr. 235. Tilstede: Bestyrelsen:

AARHUS. Referat. bestyrelsesmøde. den 22. juni 2016. side nr. 235. Tilstede: Bestyrelsen: LmenBo AARHUS side nr. 235 Referat af bestyrelsesmøde den 22. juni 2016 Tilstede: Bestyrelsen: Afbud Afbud Administrationen: Chris Cully Lis Fræer Nielsen Børge Skovsende Morten Glud Erling Sørensen Birthe

Læs mere

Vedtægter SIND Ungdom

Vedtægter SIND Ungdom Vedtægter SIND Ungdom 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er SIND Ungdom. SIND Ungdoms hjemsted er København. SIND Ungdom er en selvstændig og landsdækkende ungdomsorganisation uden religiøse eller

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00 8.december 2015 1. Godkendelse af dagsorden Indstilling: Til godkendelse 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Orientering om sikring mod skader fra utætte vandrør

Orientering om sikring mod skader fra utætte vandrør Grundejerforeningen Vestbo Jyllinge, april 2016 Indbyder til: Generalforsamling - og Orientering om sikring mod skader fra utætte vandrør En typisk skade på huse bygget i 1970 erne er utætheder i vand-

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 27. MAJ 2015

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 27. MAJ 2015 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER SILKEBORG BOLIGSELSKAB FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen forestår den overordnede

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr. 693 - OTG

Bestyrelsesprotokol nr. 693 - OTG Bestyrelsesprotokol nr. 693 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært bestyrelsesmøde torsdag den 8. april 2010 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 4. december 2012 kl. 17.00 i festlokalet, Møllehaven, Melby

Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 4. december 2012 kl. 17.00 i festlokalet, Møllehaven, Melby Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 4. december 2012 kl. 17.00 i festlokalet, Møllehaven, Melby Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 3 2 Halsnæs Ny Boligselskab...

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus For regnskabsårene 2008/2009 og 2009/2010

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus For regnskabsårene 2008/2009 og 2009/2010 Dok. nr. 340-2012-185431 Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus For regnskabsårene 2008/2009 og 2009/2010 Dato: Den 26. oktober 2012 Kl.: 09.00-13.00 Sted: Byrådssalen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Referat Sted Start 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Deltagere, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Per Carstens, og Lars Olsen. Endvidere deltog og direktør Deltog ikke Referent Dirigent Der var afbud

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Bregnegårdshaven 7-5700 Svendborg - telefon 6221 1976 - fax 6220 1010 http://www.svanbo.dk - post@svanbo.

Svendborg Andels-Boligforening Bregnegårdshaven 7-5700 Svendborg - telefon 6221 1976 - fax 6220 1010 http://www.svanbo.dk - post@svanbo. http://www.svanbo.dk - post@svanbo.dk Referat af møde i repræsentantskabet Svendborg Andels-Boligforening Onsdag den 15. juni 2011 kl. 19:00 i Skovbyhus. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. maj 2012, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. maj 2012, kl. 16,30. Side 25/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. maj 2012, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Lene Rasmussen, Eva Carlsen, Henny Rasmussen,

Læs mere

Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune

Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune I henhold til lov og bekendtgørelse m.v. om ansvar for og styringen af den aktive beskæftigelses-indsats fastsættes følgende

Læs mere

Dagsordenpunkt Bilag Indstilling Beslutning. Referatet fra hovedbestyrelsesmødet den 3. oktober 2011 er tidligere udsendt.

Dagsordenpunkt Bilag Indstilling Beslutning. Referatet fra hovedbestyrelsesmødet den 3. oktober 2011 er tidligere udsendt. Protokol 1 Godkendelse af referat fra hovedbestyrelsesmødet JA Referatet fra hovedbestyrelsesmødet den 3. oktober 2011 er tidligere udsendt. Referatet blev godkendt og underskrevet. Opfølgning på beslutninger

Læs mere

Deltagere ved mødet Kjeld Vellier, formand Kurt Sørensen Lone Haue Bentsen Yrsa Mastrup

Deltagere ved mødet Kjeld Vellier, formand Kurt Sørensen Lone Haue Bentsen Yrsa Mastrup Boligselskabet Lunderskov-Kolding Revideret referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Onsdag den 23. september 2015 kl. 18.30 på Hotel Scandic, Kokholm 2, 6000 Kolding. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent...

Læs mere

Tove Holm Lars Kruse, næstformand. Svend Mogensen, udpeget af Domea Lise-Lotte Schytt. Finn Wohlert, udpeget af kommunen Kurt Blohm

Tove Holm Lars Kruse, næstformand. Svend Mogensen, udpeget af Domea Lise-Lotte Schytt. Finn Wohlert, udpeget af kommunen Kurt Blohm Haderslev Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 25. november 2014 kl. 19.00 Mødet blev holdt på Hotel Harmonien, Gåskærgade, Haderslev, og startede med spisning. Dagsorden

Læs mere

Vedtægt og forretningsorden for Folkeoplysningsrådet

Vedtægt og forretningsorden for Folkeoplysningsrådet Vedtægt og forretningsorden for Ringsted Kommunes Folkeoplysningsråd. Dato: 09. april 2014 Vedtægt og forretningsorden for Folkeoplysningsrådet Vedtægt 1 - Formål 1. Folkeoplysningsrådet rådgiver Kultur-

Læs mere

Haderslev Boligselskab 83

Haderslev Boligselskab 83 Haderslev Boligselskab 83 Referat for repræsentantskabsmøde den 13. december 2010 kl. 19.00 på Hotel Harmonien. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Godkendelse af referat fra repræsentantskabsmøde

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Dato: Februar 2016 1 1. Indledning Det følger af bekendtgørelsen om revisionsudvalg i virksomheder samt koncerner, der er underlagt tilsyn af Finanstilsynet

Læs mere

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 NUVÆRENDE VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere

Læs mere

Domea Hjørring Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 16. juni 2015 kl. 18.00, i Restaurant Svanelunden, Svanelunden 6 i Hjørring.

Domea Hjørring Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 16. juni 2015 kl. 18.00, i Restaurant Svanelunden, Svanelunden 6 i Hjørring. Domea Hjørring Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 16. juni 2015 kl. 18.00, i Restaurant Svanelunden, Svanelunden 6 i Hjørring. Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Per Brian Johansen, formand Lene Hansen, næstformand Normann Hansson Kaj Verner Rasmussen Lars Henriksen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Per Brian Johansen, formand Lene Hansen, næstformand Normann Hansson Kaj Verner Rasmussen Lars Henriksen Boligorganisationen Trollebo Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 9. juni 2015 kl. 15.0 i fælleshuset beliggende Nøddehegnet 1, 700 Næstved Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Protokol af møde den 10. november 2015 blev godkendt.

Protokol af møde den 10. november 2015 blev godkendt. 15.11 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 15. december 2015 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Nibe Ældreboligselskab...

Læs mere

Clarasvej 2 8700 Horsens Telefon 7628 2010 Fax 7565 7660 VEDTÆGTER. for.

Clarasvej 2 8700 Horsens Telefon 7628 2010 Fax 7565 7660    VEDTÆGTER. for. Ret&Råd Sundhuset Clarasvej 2 8700 Horsens Telefon 7628 2010 Fax 7565 7660 E-mail: info@sundhuset.dk www.sundhuset.dk J.nr.: 21-80258 PEA/THJ VEDTÆGTER for Billund Trav A/S CVR-nr. 32 80 07 18 Selskabets

Læs mere

Repræsentantskabsmøde onsdag den 26. november 2014, kl. 19.00 i Oasen, Strandmarksvej 18, 1. sal, Hvidovre

Repræsentantskabsmøde onsdag den 26. november 2014, kl. 19.00 i Oasen, Strandmarksvej 18, 1. sal, Hvidovre Repræsentantskabsmøde onsdag den 26. november 2014, kl. 19.00 i Oasen, Strandmarksvej 18, 1. sal, Hvidovre Repræsentantskabet: Christian Thode, Allan Christiansen, Arne Viggo Nyborg, Bente Bencke, Beth

Læs mere

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Titel: Vedtægter Thisted Forsikring A/S Side 1 af 6 1. Navn og hjemsted Selskabets navn er Thisted Forsikring A/S ( Aktieselskabet ). Aktieselskabets

Læs mere

Forretningsorden. Organisationsbestyrelsen

Forretningsorden. Organisationsbestyrelsen Forretningsorden Organisationsbestyrelsen Godkendt af organisationsbestyrelsen 13-08-2012 Indhold 1. Organisationsbestyrelsens ansvar... 3 2. Prokura m.m.... 3 3. Køb, salg og pantsætning af fast ejendom....

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SÆBY BYLAUG

VEDTÆGTER FOR SÆBY BYLAUG 1. Bylaugets formål er: At varetage medlemmernes fælles interesser i Sæby s miljø og atmosfære. a) Ved at pleje fællesskabet mellem byens beboere. F.eks., ved at sikre afholdelse af arrangementer for bylaugets

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag, den 23. maj 2016, kl. 19.00 i boligforeningens mødelokaler, Nørregade 1, Vejen.

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag, den 23. maj 2016, kl. 19.00 i boligforeningens mødelokaler, Nørregade 1, Vejen. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Styrelsesvedtægt. for. dagtilbud. Middelfart Kommune

Styrelsesvedtægt. for. dagtilbud. Middelfart Kommune Styrelsesvedtægt for dagtilbud i Middelfart Kommune Oktober 2009 1 1 Formål Middelfart Kommunes målsætning for dagtilbuddene er: at sikre pasningsgaranti for alle 0-6 årige, at tilbyde fleksible børnepasningstilbud,

Læs mere

Repræsentantskabet: Louise Schnabel - afbud. Maria Hansson - afbud. Domea: Jytte Jensen, Kundechef Christiane Fogh, Servicekoordinator

Repræsentantskabet: Louise Schnabel - afbud. Maria Hansson - afbud. Domea: Jytte Jensen, Kundechef Christiane Fogh, Servicekoordinator Boligselskabet Domea København 3500 Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 16. december 2014 kl. 19.00 i Servicecenter København beliggende Følager 2, 1. sal, 2500 Valby. Dagsorden Side

Læs mere

Sparekassen Bredebro

Sparekassen Bredebro Vedtægter for Sparekassen Bredebro Sparekassen Bredebro Navn- Hjemsted - Formål 1 stk. 1 Sparekassens navn er Sparekassen Bredebro, dens hjemsted er Tønder Kommune. Sparekassens binavne er Skærbæk Sparekasse,

Læs mere