- Der må ikke forekomme tekster, tegninger eller billeder udvendigt på breve og pakker til udsendte soldater, der kan virke anstødelige.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "- Der må ikke forekomme tekster, tegninger eller billeder udvendigt på breve og pakker til udsendte soldater, der kan virke anstødelige."

Transkript

1 Opdateret: 25. maj 2016 Små Missioner Denne side indeholder: Generelle retningslinjer for brev- og pakkepost Postens vej Adresser Posttakster Kvittering for forsendelser fra Danmark Efterlysning/Undersøgelse vedrørende brev eller pakke Erstatning Generelle retningslinjer for brev- og pakkepost: - Der skal anvendes indenlandske adressekort. - Der må ikke forekomme tekster, tegninger eller billeder udvendigt på breve og pakker til udsendte soldater, der kan virke anstødelige. - Der må ikke sendes farlig gods/farligt indhold i breve og pakker. Der henvises til Post Danmarks vejledning: 1.pdf eller tningsbetingelser.aspx Brevpost, vægt og størrelse: - Hvis din forsendelse vejer under 2 kg. kan du vælge at sende den som brevpost. Pakkepost, vægt og størrelse: - Der modtages kun pakker op til 5 kg. Pakkepost må maksimalt være 150 cm lang og den samlede længde + omkreds må maksimalt være 300 cm. Postens vej: Post fra Danmark og frem - Brevpost: Brevpost indleveret til Post Danmark sendes via Forsvarets Postkontor i Karup, som afleverer det videre til Joint Movement & Transportation Organization, som formidler det videre til missionen med kommercielt fly. Forsendelsestiden for breve kan variere i forhold til, hvornår der er transport til missionerne, og der tages forbehold for ændringer, forsinkelser, aflysninger og i det hele taget manglende transportmuligheder til/fra samt i landene.

2 - Pakkepost: Pakkepost indleveret til Post Danmark, GLS, DHL eller lign. sendes via Forsvarets Postkontor i Karup, som afleverer det videre til Joint Movement & Transportation Organization, som formidler det videre til missionen med kommercielt fly. Forsendelsestiden for pakkepost kan variere i forhold til, hvornår der er transport til missionerne, og der tages forbehold for ændringer, forsinkelser, aflysninger og i det hele taget manglende transportmuligheder til/ fra samt i landene. Post fra missionen til Danmark - Brev- og pakkepost: Posten sendes til Danmark med kommercielt fly. Det leveres herefter til feltposten i Karup, hvor det kontrolleres og den post, som ikke er blevet frankeret i missionen, vil blive frankeret ved feltposten. Herefter sendes posten videre til Post Danmarks Internationalt Postcenter (INC). INC foretager fortoldning og anden indførselskontrol, inden posten overgår til distribution i Post Danmarks system. - Breve- og pakker uden indførselsmæssige problemer kan forventes fordelt i den efterfølgende uge. - Internationalt toldcenter kan holde pakker i toldbehandling op til 19 dage, før de frigiver posten til omdeling. Forventede forsendelsestider fra missionerne til Danmark: Alm. Brev + Pakke indtil 5 kg.: ca. 30 dage Told- og moms-regler: Se afsnit vedr. Told- og momsregler her på dette websted: Adresser: Praktiske oplysninger om forkortelser og udfyldelse af adressekort Tyrkiet: Feltpost 160 Postmodtager Bastion Udsendt ved OIR F16 Adresse MA/GRAD/NAVN OIR F16 FELTPOST 160 Herningvej Karup NB.: Såfremt forsendelse sker fra udlandet, skal der tilføjes "Denmark" under linjen med feltpostnummer.

3 Qatar: Feltpost 950 Postmodtager Bastion Udsendt ved CAOC Adresse MA/GRAD/NAVN CAOC Denmark FELTPOST 950 Herningvej Karup NB.: Såfremt forsendelse sker fra udlandet, skal der tilføjes "Denmark" under linjen med feltpostnummer. Posttakster: Takster Portotakster og forsendelser for ovennævnte er jf. Post Danmarks bestemmelser (typen er Danmark, prioritaire). Se link på internettet: Kvittering for forsendelser fra Danmark. Breve Sendes som rekommanderet brev eller med Track & Trace. Pakker Sendes med indenlandsk adressekort eller med Track & Trace. FDD vil stå som modtager over for Post Danmark. Det lokale feltpostkontor ved missionen vil få kvittering ved udlevering til adressater. Kontakt Post Danmark, hvis du ønsker andre produkter eller forsendelsestyper. Pakker skal sendes med omdeling, da feltpostkontoret ikke har tilladelse til at afhente pakker på det lokale postkontor. I så fald vil pakken blive sendt retur efter opbevaring på Post Danmarks kontor. Alle former for væske, glas, lithium batterier, stjernekastere, nytårskrudt, lightere (med/uden gas), sprayflasker/trykflasker, uanset indhold, er forbudt at sende med feltpost.

4 Efterlysning/Undersøgelse vedrørende brev eller pakke Hvis du mangler et brev eller en pakke, kan du kontakt Forsvarets Postkontor i Karup på mail FMT-KTP-FDD-FELTPOST@mil.dk eller telefon , , For at vi bedst kan hjælpe, skal vi bruge: Medarbejdernummer, Navn og Enhed og et Track & Trace Er din forsendelse sendt som brev, og har den ikke et forsendelsesnummer, kan vi desværre ikke spore den via Track & Trace. Erstatning. Post Danmarks erstatningsansvar for Postpakker er reguleret af postlov. LOV nr af 21. december 2010 om koncession for Post Danmark A/S (i det følgende koncessionen). Tabtgået eller bortkommet post. Erstattes af forsvaret i det omfang forsvaret eller nogen i forsvaret har begået fejl eller udvist forsømmelighed. Forsvarets erstatningsansvar omfatter kun de private genstande, som normalt kan forventes medbragt på en arbejdsplads, herunder udsendt i FN- / OSCE & NATO tjeneste.

5 Generelle retningslinjer for pakkepost Der skal anvendes indenlandske adressekort. Der modtages kun pakker op til 5 kg. Der må ikke sendes nogen former for alkohol, da det er forbudt. Der må ikke forekomme tekster, tegninger eller billeder udvendigt på breve og pakker til udsendte soldater, der kan virke anstødelige. Der må ikke sendes farlige stoffer i breve og pakker. Se Post Danmarks vejledning: Hvad er farlige stoffer? JMTO har konstateret, at når posten bliver scannet, er der flere genstande med væske samt sprayflasker (deodoranter, barberskum og lign.), som går igennem uden bemærkelse. Dette har resulteret i at vi nu har sagt, at der er total forbud mod alle former for væske i pakker, da det giver en utrolig stor arbejdsbyrde, hvis vi finder dette. Derudover vil det også resultere i, at posten for alle andre bliver stoppet, indtil pakker med væske er blevet sorteret fra. Lightere (med eller uden indhold) er ligeledes forbudt at sende. DERFOR: ALLE VÆSKER, GLAS, LIGHTERE OG SPRAYFLASKER, UANSET INDHOLD, ER FORBUDT OG VIL BLIVE RETURNERET TIL AFSENDER ELLER TAGET UD OG DESTRUERET AF OS, SÅFREMT DER MANGLER AFSENDER INFORMATION! Venligst gør jeres pårørende opmærksomme på dette!

- Der må ikke forekomme tekster, tegninger eller billeder udvendigt på breve og pakker til udsendte soldater, der kan virke anstødelige.

- Der må ikke forekomme tekster, tegninger eller billeder udvendigt på breve og pakker til udsendte soldater, der kan virke anstødelige. Opdateret: 30. SEP. 2016 IRAQ Denne side indeholder: Generelle retningslinjer for brev- og pakkepost Postens vej Adresser Posttakster Kvittering for forsendelser fra Danmark Efterlysning/Undersøgelse vedrørende

Læs mere

- Der må ikke forekomme tekster, tegninger eller billeder udvendigt på breve og pakker til udsendte, der kan virke anstødelige.

- Der må ikke forekomme tekster, tegninger eller billeder udvendigt på breve og pakker til udsendte, der kan virke anstødelige. Opdateret: 01. JUN. 2017 MINUSMA (MALI) Denne side indeholder: Generelle retningslinjer for brev- og pakkepost til MINUSMA (MALI). Postens vej. Adresser. Posttakster. Kvittering for forsendelser fra Danmark.

Læs mere

- Der må ikke forekomme tekster, tegninger eller billeder udvendigt på breve og pakker til udsendte soldater, der kan virke anstødelige.

- Der må ikke forekomme tekster, tegninger eller billeder udvendigt på breve og pakker til udsendte soldater, der kan virke anstødelige. KFOR Opdateret: 06. APR. 2017 Denne side indeholder: Generelle retningslinjer for brev- og pakkepost til KFOR. Postens vej. Adresser. Posttakster. Kvittering for forsendelser fra Danmark. Efterlysning/Undersøgelse

Læs mere

Forsendelsestiden for breve kan variere i forhold til hvornår der er transport til. hele taget manglende transportmuligheder til og fra, samt i Irak.

Forsendelsestiden for breve kan variere i forhold til hvornår der er transport til. hele taget manglende transportmuligheder til og fra, samt i Irak. Opdateret: 10. november 2015 IRAQ Denne side indeholder: Generelle retningslinjer for brev- og pakkepost Postens vej r Posttakster Kvittering for forsendelser fra Danmark Efterlysning/Undersøgelse vedrørende

Læs mere

- Der må ikke forekomme tekster, tegninger eller billeder udvendigt på breve og pakker til udsendte soldater, der kan virke anstødelige.

- Der må ikke forekomme tekster, tegninger eller billeder udvendigt på breve og pakker til udsendte soldater, der kan virke anstødelige. Opdateret: 13. NOV. 2017 ESTLAND Denne side indeholder: Generelle retningslinjer for brev- og pakkepost til Estland Postens vej. r. Posttakster. Kvittering for forsendelser fra Danmark. Efterlysning/Undersøgelse

Læs mere

- Der skal anvendes indenlandske adressekort. - Der må ikke sendes nogen former for alkohol, da det er forbudt at importer i Afghanistan.

- Der skal anvendes indenlandske adressekort. - Der må ikke sendes nogen former for alkohol, da det er forbudt at importer i Afghanistan. Opdateret: 06. APR. 2017 AFGHANISTAN Denne side indeholder: Generelle retningslinjer for brev- og pakkepost til Afghanistan Postens vej. Adresser. Posttakster. Kvittering for forsendelser fra Danmark.

Læs mere

MINUSMA (MALI) http://www.postdanmark.dk/da/privat/priser_og_forretningsbetingelser/forretningsbeti ngelser/sider/home.aspx

MINUSMA (MALI) http://www.postdanmark.dk/da/privat/priser_og_forretningsbetingelser/forretningsbeti ngelser/sider/home.aspx Opdateret: 10. november 2015 MINUSMA (MALI) Denne side indeholder: Generelle retningslinjer for brev- og pakkepost til MINUSMA (MALI). Postens vej. Adresser. Posttakster. Kvittering for forsendelser fra

Læs mere

AFGHANISTAN. Opdateret: 10. November 2015. Denne side indeholder:

AFGHANISTAN. Opdateret: 10. November 2015. Denne side indeholder: Opdateret: 10. November 2015 AFGHANISTAN Denne side indeholder: Generelle retningslinjer for brev- og pakkepost til Afghanistan Postens vej. Adresser. Posttakster. Kvittering for forsendelser fra Danmark.

Læs mere

Guide: Sådan søger du om folkepension

Guide: Sådan søger du om folkepension Guide: Sådan søger du om folkepension Log ind med NemID Log ind med NemID. Du skal taste dit bruger-id og din adgangskode. Klik på Næste. Log ind med NemID Find dit nøglekort, og skriv nummeret, der står

Læs mere

Priority. Maks. vægt 2 kg 30 kg 20 kg 20 kg. L = 150 cm og L+O = 300 cm. Til modtager. 2-3 hverdage. Erstatning Kun R- breve Ja Ja Ja

Priority. Maks. vægt 2 kg 30 kg 20 kg 20 kg. L = 150 cm og L+O = 300 cm. Til modtager. 2-3 hverdage. Erstatning Kun R- breve Ja Ja Ja Fakta Italien Italien ligger i Europa omfatter Italien samt San Marino. Hovedstaden er Rom. Italien er medlem af EU, men San Marino, Livigno Campione d Italia er uden for EU s toldområde. Brev Pakke (Aftalekunder)

Læs mere

Indsend dine ydelseskort via web a-kassen på

Indsend dine ydelseskort via web a-kassen på Indsend dine ydelseskort via web a-kassen på www.foa.dk Indhold 1. Log på 2. Bekræft dine kontaktoplysninger ( Min profil ) 3. Udfyld ydelseskortet 4. Kvittering på indsendt ydelseskort 5. Ret i ydelseskortet

Læs mere

Priority. Maks. vægt 2 kg 30 kg 20 kg 20 kg. L = 150 cm og L+O = 300 cm. Til landet. 4-5 hverdage. Erstatning Kun R- breve Ja Ja Ja

Priority. Maks. vægt 2 kg 30 kg 20 kg 20 kg. L = 150 cm og L+O = 300 cm. Til landet. 4-5 hverdage. Erstatning Kun R- breve Ja Ja Ja Fakta Malaysia Malaysia ligger i Sydøstasien. Hovedstaden er Kaula Lumpur. Brev Pakke (Aftalekunder) Pakke (Kontantkunder) Prioritaire Business Priority Private Priority Postpakker Udland Priszone Udland

Læs mere

SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE

SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE Sådan ser du svarprocenten og rykker for eller tilbagekalder besvarelser I denne vejledning kan du læse, hvordan du kan følge arbejdspladsens svarprocent på spørgeskemaundersøgelsen

Læs mere

Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber.

Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber. Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber. Søg og book en vogn Trin 1 - Detaljer Trin 2 - Vælg Vogn Trin 3 - Parter Book din vognmand Trin 1 - Indtast selv booking Batchupload Send din opgaveliste

Læs mere

Portoguide 2011 gælder fra 1. april 2011

Portoguide 2011 gælder fra 1. april 2011 Portoguide 2011 gælder fra 1. april 2011 Din guide til de nye portopriser I denne folder kan du finde de nye priser på de mest almindelige breve og pakker. Du kan også læse lidt mere om, hvad Post Danmark

Læs mere

Start med at vælge hvilken afdeling der skal laves ændringer i f.eks. fodbold.

Start med at vælge hvilken afdeling der skal laves ændringer i f.eks. fodbold. Start med at vælge hvilken afdeling der skal laves ændringer i f.eks. fodbold. Her ses da alle sider og undersider som siden fodbold indeholder. Nu kan du gå i gang med f.eks. at tilføje nye sider. Klik

Læs mere

Priority. Maks. vægt 2 kg 30 kg 20 kg 20 kg. L = 150 cm og L+O = 300 cm. Til modtager. 3-5 hverdage. Erstatning Kun R- breve Ja Ja Ja

Priority. Maks. vægt 2 kg 30 kg 20 kg 20 kg. L = 150 cm og L+O = 300 cm. Til modtager. 3-5 hverdage. Erstatning Kun R- breve Ja Ja Ja Fakta Cypern Cypern ligger i Europa. Hovedstaden er Nicosia. Den græsk-cypriotiske del er medlem af EU. Den tyrkisk-cypriotiske del ligger uden for EU s toldområde. Brev Pakke (Aftalekunder) Pakke (Kontantkunder)

Læs mere

Brugerguide til Wuxus - For dig som er chauffør.

Brugerguide til Wuxus - For dig som er chauffør. Brugerguide til Wuxus - For dig som er chauffør. Log ind Trin 1 - Log ind Trin 2 - Start dagen Opgaver Accepter / Afvis opgave Scanner Lasteoversigt Slut dag Accepter / Afvis opgave Denne guide hjælper

Læs mere

Indsend dit dagpenge- eller efterlønskort via web a- kassen på www.foa.dk

Indsend dit dagpenge- eller efterlønskort via web a- kassen på www.foa.dk Indsend dit dagpenge- eller efterlønskort via web a- kassen på www.foa.dk Indhold 1. Log på vores hjemmeside 2. Sådan finder dagpengekort, efterlønskort og øvrige blanketter 3. Bekræft dine kontaktoplysninger

Læs mere

Forældrevejledning. Brugervejledning til Optagelse.dk

Forældrevejledning. Brugervejledning til Optagelse.dk Forældrevejledning Brugervejledning til Optagelse.dk Forældrevejledning Version: 2.0 Forfatter: Kurt Nikolajsen, Gunner MacIntyre, Ulrik Sølgaard-Nielsen Styrelsen for It og Læring Indhold 1 Indledning...

Læs mere

og MyPack Home Priszone Udland inkl. Færøerne og Grønland Norge Norge Øvrige Europa Maks. vægt 2 kg 35 kg 20 kg 20 kg L = 175 cm og L+O = 300 cm

og MyPack Home Priszone Udland inkl. Færøerne og Grønland Norge Norge Øvrige Europa Maks. vægt 2 kg 35 kg 20 kg 20 kg L = 175 cm og L+O = 300 cm Landefakta Norge Norge med Svalbard Jan Mayen ligger i Norden. Hovedstaden er Oslo. Har du spørgsmål om regler for indførsel, skal du kontakte modtagerlandets ambassade. Du kan finde ambassaden via Udenrigsministeriets

Læs mere

Brugerguide til Wuxus - For dig som er Vognmand.

Brugerguide til Wuxus - For dig som er Vognmand. Brugerguide til Wuxus - For dig som er Vognmand. Opret vogn og chauffør Trin 1 - Opret en vogn Trin 2 - Opret en chauffør Trin 3 - Tildel en chauffør til en vogn Søg og book en vogn Trin 1 - Detaljer Trin

Læs mere

Post Danmark forsendelsesmodul til Magento (Pacsoft)

Post Danmark forsendelsesmodul til Magento (Pacsoft) Opsætningsguide til Post Danmark forsendelsesmodul til Magento (Pacsoft) Version 1.5.7 Magentomoduler ApS Myggenæsgade 3, 4. Lejl. 4 København kontakt@magentomoduler.dk Magentomoduler ApS Opsætning Modulets

Læs mere

Information ved dødsfald

Information ved dødsfald Information ved dødsfald Dette hæfte er en praktisk vejledning til pårørende om spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med dødsfald på Hospice Djursland. Hospice Djursland November 2014 Når døden indtræder

Læs mere

Prisbog POST Greenland

Prisbog POST Greenland 3. Kurerforsendelser 3.1. Jetpost & EMS/Jetpost Max. Vægt Grønland Danmark & Færøerne Indtil 1 kg 500,00 kr. 500,00 kr. Pr. efterfølgende kilo dog max. 30 kg 58,00 kr. 108,00 kr. 3.2. DHL forsendelser

Læs mere

VI HAR ARBEJDSDAG. Hvad må vi? Og hvordan forholder vi os?

VI HAR ARBEJDSDAG. Hvad må vi? Og hvordan forholder vi os? VI HAR ARBEJDSDAG Hvad må vi? Og hvordan forholder vi os? MANGE TAK FOR JERES TILBUD Det er meget værdsat, når forældre og andre brugere af Hillerød Kommunes ejendomme tilbyder deres hjælp til at vedligeholde

Læs mere

Variabel- sammenhænge

Variabel- sammenhænge Variabel- sammenhænge Udgave 2 2009 Karsten Juul Dette hæfte kan bruges som start på undervisningen i variabelsammenhænge for stx og hf. Hæftet er en introduktion til at kunne behandle to sammenhængende

Læs mere

Forslag til landstingsforordning nr. nr. 8 af 14. november 2004 om post

Forslag til landstingsforordning nr. nr. 8 af 14. november 2004 om post Forslag til landstingsforordning nr. nr. 8 af 14. november 2004 om post I medfør af 8 og 13 i lov nr. 469 af 6. november 1985 om forsyning, trafik, postbesørgelse m.v. fastsættes: Kapitel 1 Anvendelsesområde

Læs mere

1.3 Vægt En Postpakke til udlandet må maksimalt veje 20 kg. Pakker til Danmark må dog veje 35 kg.

1.3 Vægt En Postpakke til udlandet må maksimalt veje 20 kg. Pakker til Danmark må dog veje 35 kg. Pakker Udland POST Greenland Forretningsbetingelser pr. 1. maj 2019 Nærværende forretningsbetingelser gælder for forsendelse af Postpakker Udland. I tillæg til forretningsbetingelserne gælder tillige reglerne

Læs mere

Dette brev indeholder oplysning om brevstemmeafgivning på folkeregistrene/borgerservicecentrene

Dette brev indeholder oplysning om brevstemmeafgivning på folkeregistrene/borgerservicecentrene Departementet, Holmens Kanal 22, 1060 København K Tlf. 3392 9300, Fax. 3392 9441, E-mail valg@vfm.dk J.nr. 2009-742 Til alle kommunalbestyrelser Dato: 20. februar 2009 Vedrørende brevstemmeafgivning på

Læs mere

-- AKT 281069 -- BILAG 1 -- [ Brev til Miljø- og Fødevareministeriet om brevstemmeafgivning i forbindelse med folk ] --

-- AKT 281069 -- BILAG 1 -- [ Brev til Miljø- og Fødevareministeriet om brevstemmeafgivning i forbindelse med folk ] -- -- AKT 281069 -- BILAG 1 -- [ Brev til Miljø- og Fødevareministeriet om brevstemmeafgivning i forbindelse med folk ] -- Miljø- og Fødevareministeriet mfvm@mfvm.dk Sagsnr. 2015-5970 Doknr. 281069 Dato 05-11-2015

Læs mere

TERMINSPRØVEORIENTERING

TERMINSPRØVEORIENTERING TERMINSPRØVEORIENTERING HF 2016 TERMINSPRØVEORIENTERING HF 2016 Kære HF-kursist ved Horsens HF & VUC. I denne folder finder du en lang række praktiske oplysninger vedrørende terminsprøverne. Hvis du har

Læs mere

RACE MANUAL. Cyclingfreak.dk Aarhus Mountainbike Challenge 2016

RACE MANUAL. Cyclingfreak.dk Aarhus Mountainbike Challenge 2016 RACE MANUAL Cyclingfreak.dk Aarhus Mountainbike Challenge 2016 AFHENTNING AF STARTNUMMER Vi anbefaler deltagere at afhente deres startnummer i god tid. De kan afhentes i nedenstående tidsrum: Torsdag/fredag:

Læs mere

Rediger eller opret institutionsmedarbejder på en ungdomsuddannelse

Rediger eller opret institutionsmedarbejder på en ungdomsuddannelse Rediger eller opret institutionsmedarbejder på en ungdomsuddannelse Institutionens brugeradministrator på Optagelse.dk kan oprette medarbejdere med forskellige roller og rettigheder. Når du opretter en

Læs mere

VEJLEDNING SPAMFILTERET. 1. Udgave, august 2015 Tilpasset FirstClass version 12.1, Dansk

VEJLEDNING SPAMFILTERET. 1. Udgave, august 2015 Tilpasset FirstClass version 12.1, Dansk VEJLEDNING SPAMFILTERET 1. Udgave, august 2015 Tilpasset FirstClass version 12.1, Dansk Udarbejdet af: Styrelsen for IT og Læring Vester Voldgade 123, 1552 København V Indholdsfortegnelse Vejledning -

Læs mere

INDHOLD. 11 Retningslinjer for direkte adressering 11 Sektioner og bladtillæg 12 Indstik 12 Arbejdsmiljømæssige forhold 13 Erstatning

INDHOLD. 11 Retningslinjer for direkte adressering 11 Sektioner og bladtillæg 12 Indstik 12 Arbejdsmiljømæssige forhold 13 Erstatning DAGBLADE INDHOLD 1 Indhold 2 Forord 2 Hvad er Dagblade 3 Generelle betingelser 4 Særlige betingelser 8 Retningslinjer for adressering via elektronisk anmeldelse 11 Retningslinjer for direkte adressering

Læs mere

Få helt styr på NemID WWW.KOMPUTER.DK

Få helt styr på NemID WWW.KOMPUTER.DK KOMPUTER FOR ALLE Få helt styr på Gå på netbank og borgerservice med Her viser vi, hvordan du bestiller og bruger, så du kan bruge netbank og de mange offentlige internettjenester. Når du vil logge på

Læs mere

Sådan benytter du HOTLINEs ServiceDesk (SD)

Sådan benytter du HOTLINEs ServiceDesk (SD) Sådan benytter du HOTLINEs ServiceDesk (SD) Hvor finder jeg ServiceDesk?...2 Fanebladet Start Startside...3 Hvordan opretter jeg en ny opgave?...4 Hvordan laver jeg et skærmdump og får lagt det ind i min

Læs mere

Online bestillingsmuligheder:

Online bestillingsmuligheder: Online bestillingsmuligheder: Bestilling via Xerox hjemmeside & Automatisk toner bestillings program Q&A Indholdsfortegnelse: Q: Hvordan registrerer jeg mig til automatisk tonerbestilling eller Xerox

Læs mere

A- OG B-BREVE FRANKERET MED FRIMÆRKER/MOBILPORTO*

A- OG B-BREVE FRANKERET MED FRIMÆRKER/MOBILPORTO* A- OG FRANKERET MED FRIMÆRKER/MOBILPORTO* SIDE 1 * For fuldstændig information om priser, se på www.postdanmark.dk/priser Højst 50 g 8,00 19,00 16,00 25,00 19,00 30,00 Højst 100 g 16,00 19,00 24,00 25,00

Læs mere

Loginvejledning, tips og hjælp

Loginvejledning, tips og hjælp Loginvejledning, tips og hjælp Denne vejledning er en hjælp til dig, der skal søge ind på IT-Universitetets kandidatuddannelser. Ansøgning om optagelse gennemføres digitalt i ansøgningssystemet STADS-DANS.

Læs mere

Ansøgningsportalen. Hjælp til udfyldelse af ansøgningsskema. Indhold Klik på linket for at komme til den information, du søger.

Ansøgningsportalen. Hjælp til udfyldelse af ansøgningsskema. Indhold Klik på linket for at komme til den information, du søger. Ansøgningsportalen. Hjælp til udfyldelse af ansøgningsskema Denne vejledning er en hjælp til dig, der søger om optag på IT-Universitetets masteruddannelser og kvalifikationsforløb til masteruddannelse.

Læs mere

Arbejdsgang og retningslinier vedrørende GPS til demente

Arbejdsgang og retningslinier vedrørende GPS til demente Arbejdsgang og retningslinier vedrørende GPS til demente Generelt vedrørende ny samarbejdsaftale om sporing af demente i Odense Kommune Fra foråret 2010 har personalet i 5 plejecentre og 5 hjemmehjælpsgrupper

Læs mere

6. marts 2012. Bilag 5 Kabelmodem. Til produkttillæg BSA

6. marts 2012. Bilag 5 Kabelmodem. Til produkttillæg BSA 6. marts 2012 Bilag 5 Kabelmodem Til produkttillæg BSA Indholdsfortegnelse 1. PRÆAMBEL... 3 2. OVERORDNET BESKRIVELSE... 3 3. LEVERING AF KABELMODEM... 3 3.1 INDIVIDUEL BESTILLING... 3 3.2 BULK... 3 4.

Læs mere

Artikel til digst.dk om offentlige myndigheders særlige vejledningspligt ifm. kanalskifte til Digital Post

Artikel til digst.dk om offentlige myndigheders særlige vejledningspligt ifm. kanalskifte til Digital Post 20. marts 2014 KUI/BIL KIK/Masoe Artikel til digst.dk om offentlige myndigheders særlige vejledningspligt ifm. kanalskifte til Digital Post Særlig vejledningsforpligtelse ved offentlige myndigheders overgang

Læs mere

Herunder følger svar på de ting jeg lovede at følge op på Brug lige 5 minutter på at få de sidste informationer med -

Herunder følger svar på de ting jeg lovede at følge op på Brug lige 5 minutter på at få de sidste informationer med - Kære Alle Først vil jeg sige alle tak for Jeres store engagement på det udvidede administrator kursus i onsdags. Det var dejligt at fornemme at I virkelig har taget systemet til Jer trods det at administratormodulet

Læs mere

Information fra Serviceafdelingen.

Information fra Serviceafdelingen. Information fra Serviceafdelingen. Kære kunde. Serviceafdelingen hos Egedesø A/S og Intercycle A/S har i løbet af den seneste tid gennemgået en del ændringer. Blandt andet er der nu to mand fuld tid til

Læs mere

Kom godt i gang med Fronter

Kom godt i gang med Fronter 1 Kom godt i gang med Fronter. Introduktion for studerende på den Sundhedsfaglige diplomuddannelse Kom godt i gang med Fronter Introduktion for studerende på den Sundhedsfaglige diplomuddannelse Sådan

Læs mere

Skolemedarbejder 9. klasse. Brugervejledning Optagelse.dk

Skolemedarbejder 9. klasse. Brugervejledning Optagelse.dk Skolemedarbejder 9. klasse Brugervejledning Optagelse.dk Skolemedarbejder 9. klasse Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Ulrik Sølgaard-Nielsen Styrelsen for It og Læring Styrelsen for It og Læring,

Læs mere

Regler/retningslinjer for logen

Regler/retningslinjer for logen Regler/retningslinjer for logen Generelt - 1 1.1 Hvad der sker og bliver sagt i logen, bliver i logen. 1.2 Forslag til ændringer i regler/retningslinjer sendes løbende til præsidenten, som derefter har

Læs mere

GREENL AND.COM PRISER 2016

GREENL AND.COM PRISER 2016 GREENL AND.COM PRISER 2016 Visit Greenland, Marts 2016 NYE AT TRAKTIVE PRISER VI tilbyder fire annoncepakker med et månedsgebyr til meget konkurrencedygtige priser. Vælg imellem Sølv, Guld, Premium eller

Læs mere

Årsafslutning i SummaSummarum 4

Årsafslutning i SummaSummarum 4 Årsafslutning i SummaSummarum 4 Som noget helt nyt kan du i SummaSummarum 4 oprette et nyt regnskabsår uden, at det gamle (eksisterende) først skal afsluttes. Dette betyder, at det nu er muligt at bogføre

Læs mere

Ansøgning om hjælpemidler, forbrugsgode og boligindretning i henhold til Servicelovens 112, 113 og 116.

Ansøgning om hjælpemidler, forbrugsgode og boligindretning i henhold til Servicelovens 112, 113 og 116. Thisted Kommune Side 1 af 5 Ansøgning om hjælpemidler, forbrugsgode og boligindretning i henhold til Servicelovens 112, 113 og 116. Hvem kan komme i betragtning? 1. Personer med en varig nedsat funktionsevne,

Læs mere

Notat om håndtering af aktualitet i matrikulære sager

Notat om håndtering af aktualitet i matrikulære sager Notat om håndtering af aktualitet i matrikulære sager Ajourføring - Ejendomme J.nr. Ref. lahni/pbp/jl/ruhch Den 7. marts 2013 Introduktion til notatet... 1 Begrebsafklaring... 1 Hvorfor er det aktuelt

Læs mere

UANMODEDE HENVENDELSER (SPAM)

UANMODEDE HENVENDELSER (SPAM) UANMODEDE HENVENDELSER (SPAM) VIDEN RÅDGIVNING SERVICE TRYGHED INDHOLD 1. Kort fortalt... 3 2. Uanmodede henvendelser.... 3 3. Nærmere om samtykke til henvendelse.... 7 3.1. Krav om forudgående samtykke...

Læs mere

Vejledning i at udfylde ½-årserklæring hvis du:

Vejledning i at udfylde ½-årserklæring hvis du: Vejledning i at udfylde ½-årserklæring hvis du: har haft arbejde i perioden har fået reguleret din pension er begyndt at få udbetalt en pension fylder 65 år i den periode du skal udfylde ½-årserklæring

Læs mere

Borgerrådgiverens hovedopgave er først og fremmest dialog med borgerne i konkrete sager en mediatorrolle, hvor det handler om at:

Borgerrådgiverens hovedopgave er først og fremmest dialog med borgerne i konkrete sager en mediatorrolle, hvor det handler om at: BORGER RÅDGIVEREN Det kan du bruge borgerrådgiveren til Er du utilfreds med behandlingen af din sag i Hvidovre Kommune eller med kommunens behandling af dig, kan du henvende dig til borgerrådgiveren. Borgerrådgiverens

Læs mere

Forretningsbetingelser & Vilkår

Forretningsbetingelser & Vilkår Forretningsbetingelser & Vilkår Nu kan du helt enkelt finde dine nye solbriller fra Prego. På www.pregoeyewear.dk kan du bestille aktuelle varer fra Prego Eyewear og afhente dem hos en af vores mange forhandlere

Læs mere

Releasebeskrivelse KMD Sag. Version 14.6. Nyheder og ændringer i KMD Sag & KMD Sag EDH

Releasebeskrivelse KMD Sag. Version 14.6. Nyheder og ændringer i KMD Sag & KMD Sag EDH Releasebeskrivelse KMD Sag Version 14.6 Nyheder og ændringer i KMD Sag & KMD Sag EDH April 2016 Version 14.6 1 Advis & Personoverblik... 3 1.1 Flere samtidige advissøgninger... 3 1.2 Reservation af igangværende

Læs mere

AKTIVITET 2: KØB FRISKE FØDEVARER

AKTIVITET 2: KØB FRISKE FØDEVARER AKTIVITET 2: KØB FRISKE FØDEVARER Læringsmål Du kan forklare, hvad mærkningerne sidste anvendelsesdato og mindst holdbar til / bedst før betyder. Du kan vurdere en tilbudsvares kvalitet og pris i lyset

Læs mere

Velkommen som fagforeningskunde. krifa.dk

Velkommen som fagforeningskunde. krifa.dk Velkommen som fagforeningskunde i Krifa krifa.dk Vi er glade for, at du har valgt os som din fag forening, og vi glæder os til at være din sparringspartner gennem hele dit arbejdsliv. Du kan regne med,

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes til fonden. Er et ansøgningsskema

Læs mere

Telefoni Brugervejledning

Telefoni Brugervejledning Telefoni Brugervejledning pr. 1. NOVEMBER 2012 tv, fiberbredbånd og telefoni til os i midt- og vestjylland Altibox Danmark A/S Danmarksvej 26 8660 Skanderborg Tlf. 70 300 600 www.altibox.dk info@altibox.dk

Læs mere

Vedtægter for Ribe Katedralskoles Elevråd

Vedtægter for Ribe Katedralskoles Elevråd Vedtægter for Ribe Katedralskoles Elevråd 1: Elevrådets navn Rådets navn er Ribe Katedralskoles Elevråd, forkortet RKE. 2: Elevrådets formål Elevrådets formål er at varetage elevernes interesser, fagligt

Læs mere

IntoWords ipad Tjekliste

IntoWords ipad Tjekliste IntoWords ipad Tjekliste IntoWords Generelt Gennemgået Øvelse Installation af IntoWords til Ipad 1 Login til Skole 2 Login til Privat 3 Login til Erhverv 4 Værktøjslinjen 5 Indstillinger i IntoWords 6

Læs mere

UDKAST til Værdighedspolitik. (Orange silhuetter kommer)

UDKAST til Værdighedspolitik. (Orange silhuetter kommer) UDKAST til Værdighedspolitik. (Orange silhuetter kommer) Et værdigt ældreliv i Albertslund Kommunerne skal i 2016 udarbejde en værdighedspolitik for perioden 2016 2019. værdighedspolitikken beskriver,

Læs mere

Visiteret kørsel til læge og speciallæge

Visiteret kørsel til læge og speciallæge Visiteret kørsel til læge og speciallæge Visiteret kørsel Hvis du er pensionist og har nedsat funktionsniveau, kan du have ret til visiteret kørsel fra din bopæl eller dit faste opholdssted til læge og

Læs mere

Så dån udfylder du en ånsøgning om optågelse på en kåndidåtuddånnelse

Så dån udfylder du en ånsøgning om optågelse på en kåndidåtuddånnelse Så dån udfylder du en ånsøgning om optågelse på en kåndidåtuddånnelse Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Når du har logget på ansøgningssystemet, åbner systemet

Læs mere

Det gode samarbejde Pårørende og personale på regionens sociale tilbud fortæller

Det gode samarbejde Pårørende og personale på regionens sociale tilbud fortæller Informationsfolder Det gode samarbejde Pårørende og personale på regionens sociale tilbud fortæller regionsyddanmark.dk Det gode samarbejde Indledning Denne folder har til formål at sætte fokus på det

Læs mere

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 I efteråret 2015 skal alle arbejdspladser i Frederiksberg Kommune udarbejde en ny grundlæggende APV og gennemføre en trivselsundersøgelse.

Læs mere

Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk

Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen, Ulrik Sølgaard-Nielsen Styrelsen

Læs mere

Drop papiret og spar tid på arkivering

Drop papiret og spar tid på arkivering Drop papiret og spar tid på arkivering Januar 2012 Mange institutioner bruger tid på at arkivere regnskabsmateriale fysisk samtidig med, at materialet findes elektronisk. Men det er unødvendigt arbejde,

Læs mere

FAGLIGT NYT FRA UDBETALING DANMARK. Indhold. Til kommunernes Borgerservice

FAGLIGT NYT FRA UDBETALING DANMARK. Indhold. Til kommunernes Borgerservice Til kommunernes Borgerservice Ref.nr.: Fagligt Nyt fra Udbetaling Danmark/ Oktober 2015 Oplys venligst ved henvendelse Indhold Ændrede sagsbehandlingsfrister i Udbetaling Danmark... 2 Boligstøtte... 3

Læs mere

Lokalplanlægning i Varde Kommune

Lokalplanlægning i Varde Kommune Lokalplanlægning i Varde Kommune Lokalplanlægning i Varde Kommune Varde Kommune er planmyndighed og forestår udarbejdelse af kommuneplan og lokalplaner. Kommuneplanen er en overordnet plan, der blandt

Læs mere

Maling til værelser og stuer

Maling til værelser og stuer Maling til værelser og stuer Maling til værelser og stuer Matte vægmalinger til stuer og værelser. Maling i glans 5 giver de smukkeste matte vægge i stuen, mens vægmaling, glans 10, er velegnet til børneværelser

Læs mere

Handelsbetingelser. Fortrydelsesret Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Handelsbetingelser. Fortrydelsesret Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Handelsbetingelser Generelle oplysninger JURIDISK NAVN: MASKINHANDLER SØREN KNUDSEN CVR: 95689655 ADRESSE: Langegade 119 DK-5300 KERTEMINDE MAIL: sk@skshoppen.dk TLF: +45-40341973 Forsikring og erstatning

Læs mere

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-dialog Version : v1.01

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-dialog Version : v1.01 Dokumentation Udbyder : sms1919.dk Service : sms-dialog Version : v1.01 Indholdsfortegnelse Versionshistorik... 3 Konceptet... 4 Oprettelse af konto... 5 Via sms1919.dk... 5 E-mailinterface... 5 Redigering

Læs mere

Import af fakturaer fra MI. Import af fakturaer fra MI. Indlæs og bearbejd fakturaer

Import af fakturaer fra MI. Import af fakturaer fra MI. Indlæs og bearbejd fakturaer Import af fakturaer fra MI Indlæs og bearbejd fakturaer Elektroniske fakturaer fra MI skal indlæses før man kan arbejde med dem. Der klikkes på Køb Ordrebehandling - Periodiske aktiviteter Indlæs integrationsfaktura.

Læs mere

Elektronisk indberetning af engangslønoplysninger og fravær til SLS Sidst opdateret 11-12-2009/version 1.0/UNI C/Steen Eske Christensen

Elektronisk indberetning af engangslønoplysninger og fravær til SLS Sidst opdateret 11-12-2009/version 1.0/UNI C/Steen Eske Christensen Elektronisk indberetning af engangslønoplysninger og fravær til SLS Sidst opdateret 11-12-2009/version 1.0/UNI C/Steen Eske Christensen Indhold Ændringer Centrale begreber Generelt Arbejdsgange Vejledningen

Læs mere

Hjemmeplejen Aktiv i eget liv med Hjemmeplejen

Hjemmeplejen Aktiv i eget liv med Hjemmeplejen Hjemmeplejen Aktiv i eget liv med Hjemmeplejen Scan koden med din smartphone og find mere information Når du vælger Greve Kommune som leverandør til den ydelse du har fået visiteret, vil du blive tilknyttet

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2014

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2014 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2014 Velkommen til KMD 4:18:4 Odense! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Odense. Velkommen til den tredje udgave af KMD 4:18:4 Odense. I

Læs mere

Er transportbranchen klar til 38 % stigning?

Er transportbranchen klar til 38 % stigning? Er transportbranchen klar til 38 % stigning? Fremtidens transport bliver global og der bliver rigeligt af den. Alt tyder på at behovet for transport vil stige voldsomt frem til 2010 og videre ud i fremtiden

Læs mere

Praktisk hjælp til indkøb

Praktisk hjælp til indkøb Praktisk hjælp til indkøb Efter servicelovens 83 Kvalitetsstandard Kerteminde Kommune tager afsæt i den rehabiliterende tankegang. Vi tager udgangspunkt i, at du er ansvarlig for dit eget liv og ønsker

Læs mere

Sound-Shuffle BRUGER VEJLEDNING. Sekventiel og vilkårlig afspilning. www.tts-shopping.com

Sound-Shuffle BRUGER VEJLEDNING. Sekventiel og vilkårlig afspilning. www.tts-shopping.com Sound-Shuffle Sekventiel og vilkårlig afspilning BRUGER VEJLEDNING www.tts-shopping.com www.tts-shopping.com Vigtig information Opbevar disse instruktioner til fremtidig reference Lad ikke din Sound-Shuffle

Læs mere

Regler for valg til skolebestyrelser ved Hvidovre Kommunes folkeskoler og heldagsskolen Sporet

Regler for valg til skolebestyrelser ved Hvidovre Kommunes folkeskoler og heldagsskolen Sporet Regler for valg til skolebestyrelser ved Hvidovre Kommunes folkeskoler og heldagsskolen Sporet Hvidovre Kommune Børn og Velfærd April 2015 Indhold Kapitel I: Indledning... 3 Kapitel II: Ansvar for gennemførelse

Læs mere

Login til den digitale ansøgningsportal

Login til den digitale ansøgningsportal Login til den digitale ansøgningsportal Vejledning om login til den digitale ansøgningsportal for kandidatansøgninger Login til den digitale ansøgningsportal sker via WAYF (Where Are You From), som er

Læs mere

2009 Priser & vilkår 31/10/2008

2009 Priser & vilkår 31/10/2008 2009 Priser & vilkår 31/10/2008 Du betaler for det, det vejer Bring Citymail opererer med to simple prisstrukturer 30/10/2008 2 Bring Citymail opererer med to simple prisstrukturer én for administrativ

Læs mere

Vejledning om dybe links i Digital Post. Februar 2016

Vejledning om dybe links i Digital Post. Februar 2016 Vejledning om dybe links i Digital Post Februar 2016 Hvem skal anvende vejledningen? Vejledningen er relevant for dig, hvis du vil indsætte et link til myndighedens postkasse i Digital Post som kontaktoplysning

Læs mere

Denne vejledning henvender sig til katalogadministratoren, og er en guide der gennemgår hvilke elementer en titel består af.

Denne vejledning henvender sig til katalogadministratoren, og er en guide der gennemgår hvilke elementer en titel består af. DIN VEJ TIL MÅLRETTET KOMPETENCEUDVIKLING INDLEDNING Denne vejledning henvender sig til katalogadministratoren, og er en guide der gennemgår hvilke elementer en titel består af. Kursets 3 dele: 1. Titlen

Læs mere

FAQ. Waoo! Web TV på computeren. Fiberbredbånd TV Telefoni

FAQ. Waoo! Web TV på computeren. Fiberbredbånd TV Telefoni FAQ Waoo! Web TV på computeren Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Waoo! Web TV på computeren...4 Waoo! Bio på Waoo! Web TV...7 Fiberbredbånd TV Telefoni 02 Waoo! Web TV på computeren Hvem kan få Waoo! Web

Læs mere

Overgangen til RejsUd fra andet rejseafregningssystem

Overgangen til RejsUd fra andet rejseafregningssystem Overgangen til RejsUd fra andet rejseafregningssystem Januar 2010 Det nye fællesstatslige rejse- og udlægsafregningssystem, RejsUd, bliver i løbet af 2010 implementeret i de offentlige institutioner under

Læs mere

og versioneringsstrategi for OIOUBL - fælles standard for e-handelsdokumenter.

og versioneringsstrategi for OIOUBL - fælles standard for e-handelsdokumenter. Notat Opdaterings- og Versioneringsstrategi for OIOUBL fælles standard for e- handelsdokumenter Indledning I henhold til erfaringerne med OIOXML elektronisk regning samt de opdateringer og præciseringer,

Læs mere

SPILLEREGLER FOR CARAMBOLE

SPILLEREGLER FOR CARAMBOLE CARAMBOLE SPILLEREGLER FOR CARAMBOLE 3-BANDE CARAMBOLE - 1-BANDE CARAMBOLE FRI CARAMBOLE - CADRE SPILLEREGLER FOR CARAMBOLEDISCIPLINERNE. FÆLLES REGLER FOR ALLE SPILLEFORMERNE. 1. BILLARDER OG BALLER.

Læs mere

Indledning. At lære at være på nettet

Indledning. At lære at være på nettet Indledning Et pædagogisk redskab Gladsaxe Byråd har besluttet, at alle elever i kommunen skal have en ipad. ipad en skal understøtte elevernes læring, give mulighed for større variation og differentiering,

Læs mere

Adresseløse forsendelser (reklamer) POST Greenland Forretningsbetingelser pr. 1. maj 2019

Adresseløse forsendelser (reklamer) POST Greenland Forretningsbetingelser pr. 1. maj 2019 Adresseløse forsendelser (reklamer) POST Greenland Forretningsbetingelser pr. 1. maj 2019 Nærværende forretningsbetingelser gælder for forsendelse og omdeling af Adresseløse Forsendelser til modtagere

Læs mere

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat marts 2016

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat marts 2016 Indhold AFTALENS FORMÅL... 2 Hvilken service omfatter aftalen?... 2 Hvad betyder skattereduktion, kildereduktion og tilbagesøgning?... 2 AFTALENS INDHOLD OG OPBYGNING... 3 Hvilke depoter er omfattet af

Læs mere

Lov om arbejdsmiljø. Sag nr. 1 Krav om at undgå ergonomiske belastninger ved støvsugning af trapper

Lov om arbejdsmiljø. Sag nr. 1 Krav om at undgå ergonomiske belastninger ved støvsugning af trapper Nyhedsbrev nr. 07/ 2010 Arbejdsmiljøklagenævnet har i juni måned truffet følgende afgørelser af almen eller principiel interesse. Afgørelserne vil i deres helhed blive lagt i Retsinformation, og afgørelserne

Læs mere

Clublog Dansk vejledning af OZ0J Version 1.0 opdateret juli 2016. Forord. Denne vejledning indeholder opstart og løbende brug af Clublog.

Clublog Dansk vejledning af OZ0J Version 1.0 opdateret juli 2016. Forord. Denne vejledning indeholder opstart og løbende brug af Clublog. Forord Denne vejledning indeholder opstart og løbende brug af Clublog. Brug af vejledningen samt installation af softwaren sker helt på eget ansvar. Vejledningen opdateres efter behov og må frit kopieres

Læs mere

Materiale til behandling af brev fra 12 private børnepassere

Materiale til behandling af brev fra 12 private børnepassere Materiale til behandling af brev fra 12 private børnepassere Info om: Kommunal dagpleje - der er d.d. 57 kommunale dagplejere. Godkendes og ansættes af Tønder Kommune til pasning af 4 børn med mulighed

Læs mere

Få mere synlighed! Vejledningshæfte

Få mere synlighed! Vejledningshæfte Få mere synlighed! Vejledningshæfte Vejledning Sådan kommer dit arrangement på OplevRudersdal.dk Dit arrangement kommer nemt og enkelt på www.oplevrudersdal.dk ved at du opretter dit arrangement på hjemmesiden.

Læs mere