Velkommen til sæson 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til sæson 2014"

Transkript

1 PROGRAM 2014

2 Velkommen til sæson 2014 Vores sommerfestival af god musik bliver også i år indledt af en kirkekoncert - denne gang i Helnæs Kirke. Det er lykkedes os at engagere to meget dygtige kunstnere, som begge debuterede fra solistklassen i Glæd jer til bragende god musik og et formidabelt sammenspil. Koncerten får økonomisk støtte fra menighedsrådene fra Sønderby, Kærum og Helnæs. Læs om sæsonens tilbud, der byder på to former for jazz blandet med anden god musik, en blæserkvintet, operaoptræden for både børn og voksne, en sang- og kulturaften samt en aften med mad fra en helt anden verdensdel tilsat sang og guitarspil, leveret af Peter Abrahamsen. Alle aftenkoncerter begynder kl og dørene åbnes kl Kom i god tid og se på kunsten i galleriet. Følg os på Facebook, på og på vores hjemmeside Her kan du bestille Nyhedsbrevet, som udsendes før hvert arrangement og ofte indeholder ekstra tilbud til dig. Rigtig hjertelig velkommen til en perlerække af gode musikoplevelser på Helnæs.

3 Indmeldelse, priser og pladsbestilling For os er det vigtigt med mange medlemmer, og for jer bliver hver eneste koncert billigere. Bliv personligt medlem for 125 kr. Familiemedlemskab fås for 225 kr. - for hele husstanden Indbetal venligst på foreningens konto i Flemløse Sparekasse Pladsbestilling Vi anbefaler altid at reservere plads på forhånd. Læg din bestilling på foreningens telefonsvarer på telefon I koncertsæsonen aflyttes den næsten dagligt. Du kan også sende en mail til Marianne på denne adresse: Du vil altid få en bekræftelse på bestillingen, hvis du ringer senest dagen før et arrangement. Koncertpriser Pris Medlemspris Børn og studerende 175 kr. 125 kr. 50 kr. Bliv medlem for 125 kr. årligt - og spar penge! Tilmelding til spisning er bindende. HUSK! vi tager ikke mod dankort.

4 PROGRAM 2014 Generalforsamling Mandag d. 31. marts kl Mødet indledes musikalsk af elever fra Assens Musikskole H. C. Andersen foredrag Onsdag d. 30. april kl Borgerhuset på Helnæs Kirsten Grove fortæller. Musik spillet af Celloexpressen Operakoncert Lørdag d. 12. juli kl Helnæs Forsamlingshus Duetter og arier Kristians Ragtime Band Lørdag d. 26. juli kl Ragtime, jazz og boogie Duo 1702 Lørdag d. 14. juni kl Helnæs Kirke Barokmusik. Fløjte og orgel. I samarbejde med de lokale kirker Duo Colore Lørdag d. 28. juni kl Farverigt og varieret musikprogram. Klarinet og guitar Opera for børn og deres familier Lørdag d. 12. juli kl Helnæs Forsamlingshus Mozarts Tryllefløjten med sang og fortælling Peter Abrahamsen Lørdag d. 16. august kl Sydstatskøkken, tilsat sang og guitarspil Koncert kl Qvindetta Lørdag d. 23. august kl Fem forrygende kvindelige musikere spiller klassisk for fuld udblæsning Programmet fortsættes på den næste side.. Koncerterne afholdes, hvor intet andet er nævnt i Helnæs Gl. Præstegård.

5 PROGRAM 2014 Kulturaften med spisning og fællessang TEMA: året for Norges selvstændighed Lørdag d. 6. sept. kl Hagenskov Gods Sang og fortælling kl I samarbejde med Foreningen Norden Elverhøj Celloexpressen Oplæsning og dramatisering af eventyret Elverhøj krydres med musik af Edvard Grieg, Frederik Kuhlau og den fynske Tolkien-entusiast Carsten Rosenlund Foredrag om Tolkien Onsdag d. 12. nov. kl Konfirmandstuen, Dreslette Præstegård. Sognepræst Anders Lundbeck Rasmussen fortæller om Tolkien. Karen Valeur leder et ensemble fra Celloexpressen, der spiller originale temaer fra filmene Ringenes Herre Koncertprogrammet 2014 støttes økonomisk af:

6 Onsdag d. 30. april kl H. C. Andersen set med andre øjne - soldat, eventyrer, millionær og mæcen Borgerhuset Entré medlemmer 40 kr. - andre 70 kr. Gud! Det er jo Andersen, udbrød kronprinsessen, da hun en dag kom kørende i sin karet ude på Amager Fælled og så underofficeren i det meget fornemme Kongens Livkorps eksercere med sine soldater. Kronprinsessen er ikke den eneste, han kan overraske med en mere ukendt side af sin gøren og laden - det kan vi også blive, når vi hører om hans ukendte sider denne aften. Foredragsholderen Kirsten Grove vil beskrive H. C. Adersen som mennesket i sin samtid og vise en spændende personlighed der ikke er så kendt. Selvom vi jo alle nok synes, vi kender ham rigtig godt i forvejen. Kirsten Grove

7 Helnæs Kirke Lørdag d. 14. juni kl Duo barokkoncert på orgel og fløjte Duo 1702 består af to klassisk uddannede musikere blokfløjtenisten Louise Hjorth Hansen og organisten Katrine Immerkjær Kristiansen, der begge debuterede som solister i efteråret De vil med stort musikalsk overskud præsentere os for barokmusik fra forskellige perioder. Publikum kommer til at opleve tidlig italiensk virtuositet, tysk præcision og danske galanterier. De vil også spille lidt festlig nyere dansk musik, så der venter os en meget varieret og stem- ningsfuld koncert. Duo 1702 blev dannet under studierne i 2005 og har modtaget undervisning både i Danmark, Tyskland og England. Louise blev i maj 2013 optaget i Den Unge Elite af Statens Kunstråd. Katrine har bl.a. virket ved Haderslev Domkirke og har stiftet en orgelklub for børn og unge. Som solister brænder de for at udforske og udvikle de muligheder, deres instrumenter giver med en særlig interesse for at fange de unge tilhørere.

8 Lørdag d. 28. juni kl Duo Colore -en musikalsk rejse med tango, jazz og klassisk Den farverige duo består af klarinettisten Christophe Liabäck fra Sverige og den danske guitarist Henrik Bay Hansen. Duoen byder på et velklingende, afvekslende og farverigt program med franske, sydamerikanske og svenske perler. Publikum kan også glæde sig til en lille afdeling med jazzede toner. som musikere og undervisere på både musikskole- og konservatorieniveau, og hver for sig har de modtaget internationale priser i henholdsvis England og Italien. Det er i tidens løb blevet til koncerter i en lang række forskellige lande samt adskillige CD -udgivelser. De to højtuddannede kunstnere har begge travle karrierer

9 Lørdag d. 12. juli kl Mozarts Tryllefløjten - en operafortælling for børn og deres familier Forsamlingshuset Hvad er opera? Og hvordan blev den opfundet? Det er det første, publikum bliver klogere på, og så skal vi høre, hvordan den breder sig over hele verden eller var det hele en fejltagelse? Papageno er navnet på fuglefængeren i operaen Tryllefløjten, og de to operasangere vil fortælle og synge hans historie. Papageno er halvt mand og halvt fugl, og han vil så gerne have en kæreste. Men det bliver ikke nemt for ham, for han bliver sat på prøve. Mon han får sin Papagena? Sangerne vil lære børnene at synge opera og så skal stemmerne først varmes op med nogle sjove øvelser. Forestillingen slutter med at børnene synger og agerer som både Papageno og Papagena. Kom og hør dejlig sang, hør dine børn synge, ja, få en musikalsk oplevelse for hele familien. Entré for børn over 3 år: 50 kr. Voksne: 75 kr.

10 Lørdag d. 12. juli kl Opera matiné i Helnæs Forsamlingshus Christina Falk Nielsen & Co Opera er altid på foreningens koncertprogram, og i år er det en hel lille operafestival, som løber af stablen denne lørdag eftermiddag. Denne sidste del vil være en skøn rejse gennem kendte og elskede arier og duetter. Publikum vil også stifte bekendtskab med knap så kendte, men meget smukke sange. Operetteverdenen vil vi besøge i selskab med de dygtige sangere, og her kan vi nyde såvel sange fra den danske filmskat som fra Østrig og Ungarn. Alle sange akkompagneres af en af Danmarks dygtigste akkompagnatører, pianisten Ulrich Stærk, som er kendt for sit spil i hele verden. Lettere forhøjede priser: - medlemmer 150 kr. - andre 200 kr. og børn 50 kr. Alle, som denne lørdag også hører Tryllefløjten, får 25 kr. rabat ved denne koncert.

11 Lørdag d. 26. juli kl Kristians Ragtime Band - boogie, jazz og ragtime Denne aften spiller og synger Kristians Ragtime Band i kunstgalleriet. Bandet spænder over flere genrer og leverer både jazz, boogie og ragtime. Kunstnerne er Kristian Jørgensen på piano og sangerinden Elisabeth Børch, og deres swingende toner går lige til hjertet. De giver samtidig publikum mulighed for at komme en tur på dansegulvet. Med udgangspunkt i New Orleans i begyndelsen af 1900-tallet tager det lille orkester os med på en rejse i både tid og genre. Musikken bliver ledsaget af levende fortællinger og spillet med en nerve, som kun musikere med stor kærlighed til deres musik kan levere. Bandet optrådte på Copenhagen Jazzfestival 2013, hvor musikken gav både unge og gamle lytte- og danseglæde. Kristians Ragtime Band har indspillet et par CD er: Live og Musikken er af Karen Jønsson. Levende musik, der rører hjertet.

12 Lørdag d. 16. august kl og kl Peter Abrahamsen - jambalaya og koncert»syden er ikke et sted, men en sindstilstand«, siges det. Måske vil det kunne mærkes til koncerten, at gæsterne forinden har nydt et godt og krydret måltid fra det rustikke Cajun-køkken. Kok og musiker er kun to af Peter Abrahamsens mange titler. Han har tilberedt maden, som vi spiser kl Måltidet krydres med fortællinger om mangfoldigheden i det amerikanske sydstatskøkken. Et måltid er en fest, og det skal kunne smages. Peter vil byde på Jambalaya, som er en kreolsk cajun-ret, der kan tilberedes på mange måder. Når Peter Abrahamsen spiller op til koncert, kan det godt tænkes, at han selv er forfatter eller komponist til sangene, to andre af hans titler. Glæd jer til en unik og sanselig aften. OBS! Tilmelding til spisning skal ske inden d. 4. august. Pris for spisning 120 kr.

13 Lørdag d. 23. august kl Blæserkvintetten Qvindetta - fem forrygende musikere Qvindetta rummer den ultimative klanglige konstellation med sine fem blæseinstrumenter. Fløjtenist Eva Østergaard er aktiv kammermusiker og solist, oboisten Josephine Blaamann Petersen arbejder som freelance i landets mange symfoniorkestre, klarinettist Tine Maj Antonsen studerer på solistklassen, freelancemusiker, fagottist Xanthe Arthurs er ansat i Odense Symfoniorkester og en berigelse i kammermusik og skotsk humor, hornist Henriette Holk har spillet i Det Kongelige Kapel, er aktiv kammermusiker. Qvindetta tilstræber at nedbryde grænsen mellem musiker og publikum. For eksempel akkompagnerer de i et par af sensommerens dejlige sange. Koncertrepertoiret spænder fra klassiske værker til både jazz og kirkemusik. Målet for kvintetten er i fællesskab at formidle musikken i et oplevelsesmættet forum.

14 Lørdag d. 6. september kl Kulturaften på Hagenskov Gods - sang og fortælling kl Norge 200 år Tema: 200-året for Norges selvstændighed - nordisk fællessang og fortælling om Hagenskov. Det faldt virkelig i vore gæsters smag, da vi i fjor tog en sangaften på programmet. Derfor afslutter vi også i år koncertsæsonen med sang og spiser lidt godt sammen. Sangene, vi skal synge, vil i sagens natur først og fremmest være danske og norske. De fynske hekse, Karen Valeur (cello) og Lisa Balle (accordeon) vil lede aftenen. Hofjægermester Britta Schall Holberg fortæller om Hagenskovs historiske og kulturelle betydning. Pris for hele arrangementet, også for de to foreningers medlemmer: 300 kr. Max. 60 gæster OBS! Tilmelding til buffet skal ske før 25. august. Arrangeret i samarbejde med Foreningen Norden.

15 Efteråret 2014 Elverhøj - i en musikalsk bearbejdning Helnæs Kultur- og Musikforening har fået en spændende idé H. C. Andersen har skrevet et fint, lille eventyr om en særlig dansk/norsk venskabsforbindelse mellem Dovregubben og Elverkongen. Det vil vi bearbejde dramatisk og musikalsk. Endnu er det i støbeskeen, men det vi tænker os er oplæsning og dramatisering af eventyret, krydret med musik af Edvard Grieg, Frederik Kuhlau og den fynske Tolkien-entusiast Carsten Rosenlund. Assens Musikskole er positive over for idéen og Celloexpressen vil spille til forestillingen dirigeret af Karen Valeur. Der er ikke sat dato på, men vi tænker, der kan blive premiere til efteråret, om alt går vel. Vi håber, at kunne modtage udviklings- og fondsmidler til projektet. Læs mere i dagspressen og i vores nyhedsbrev. Er du ikke tilmeldt, så er her en god grund til at blive det. Send en mail til Marianne nu:

16 Onsdag d. 12. november kl Foredrag om J.R.R Tolkien - et moderne eventyr Konfirmandstuen Dreslette Præstegård Entré medlemmer 40 kr. - andre 70 kr. Arrangeret i samarbejde med Helnæs menighedsråd Den mest læste bog i det 20. århundrede, bortset fra biblen, er et eventyr. Det er trebindsværket Ringenes Herre, skrevet af J. R. R. Tolkien, som var professor i angelsaksisk og engelsk litteratur i Oxford. Foredraget vil fortælle om forfatteren og hans bøger, og afdække, hvorfor forfatterskabet fortryller læserne, og hvad eventyr kan lære os om emner som mening, mod, håb og trøst. Et ensemble fra Celloexpressen under ledelse af Karen Valeur spiller originale temaer fra filmene og musik komponeret af Carsten Rosenlund. I december får 3. og sidste del af filmatiseringen af Hobbitten premiere. Anders Lundbeck Rasmussen

Kære publikum. Det Jyske Musikkonservatorium Skovgaardsgade 2C 8000 Aarhus C Tlf: 72267400 Mail: mail@musikkons.dk Web: www.musikkons.

Kære publikum. Det Jyske Musikkonservatorium Skovgaardsgade 2C 8000 Aarhus C Tlf: 72267400 Mail: mail@musikkons.dk Web: www.musikkons. Det Jyske Musikkonservatorium Aarhus og Aalborg koncerter forår 2015 1 Kære publikum Kære publikum I 2014 afholdt Det Jyske Musikkonservatorium over 500 koncerter. Og nu venter endnu et begivenhedsrigt

Læs mere

Ferritslev Fritidshus*Ørbækvej 916A*Ferritslev Fyn. Fredag d. 11. september 2015 kl. 19.00

Ferritslev Fritidshus*Ørbækvej 916A*Ferritslev Fyn. Fredag d. 11. september 2015 kl. 19.00 Fredag d. 11. september 2015 kl. 19.00 Øl smagning fra Refsvindinge Bryggeri & koncert Lars Bæk fra Refsvindinge Bryggeri fortæller om 5 øl og vi prøvesmager. Der bliver tid til en sandwich. Inden koncerten

Læs mere

Tisvilde Højskole. Kultur Ferie & Kursushotel - stedet hvor seniorerne mødes

Tisvilde Højskole. Kultur Ferie & Kursushotel - stedet hvor seniorerne mødes Tisvilde Højskole Kultur Ferie & Kursushotel - stedet hvor seniorerne mødes Program 2014 www.tisvildehoejskole.dk Mail: tisvildehoejskole@gmail.com. Tlf. 48 70 76 36 Forstander Mogens Johansen byder velkommen

Læs mere

Læs om Tak til Else Jensen Josefine Ottesen i Lyngå Syng med til høst

Læs om Tak til Else Jensen Josefine Ottesen i Lyngå Syng med til høst KIRKE OG SOGN LYNGÅ Læs om Tak til Else Jensen Josefine Ottesen i Lyngå Syng med til høst SKJØD LERBJERG Juli August September Oktober 2015 Nr. 2 35. årg. 2 INDHOLD KIRKELIG VEJVISER Kirkelig vejviser...side

Læs mere

2013 Kunstnere i hospice 1

2013 Kunstnere i hospice 1 2013 Kunstnere i hospice 1 Kunstnere i Hospice 2013 Initiativ og redaktion: Marianne Harboe Hans Dal Hvis der er forslag, spørgsmål eller erfaringer vedrørende ordningen er I velkomne til at kontakte os:

Læs mere

Vigersted & Kværkeby lokalnyt

Vigersted & Kværkeby lokalnyt Vigersted & Kværkeby lokalnyt 1 2015 Nyt fra VIF 2 Dilettant 4 Voksenklubben 4 De grønne pigespejdere 5 Vigersted Lokalråd 6 Vigersted Forsamlingshus 8 Vigersted Børnehus 9 Vigersted Skole 10 Naturdagplejen

Læs mere

Trinitatis Kirke. - kirken midt i. Trinitatis Kirke og Sognegård 2014/15 Møder og studiekredse Koncerter Aktiviteter for alle aldre

Trinitatis Kirke. - kirken midt i. Trinitatis Kirke og Sognegård 2014/15 Møder og studiekredse Koncerter Aktiviteter for alle aldre Trinitatis Kirke - kirken midt i Trinitatis Kirke og Sognegård 2014/15 Møder og studiekredse Koncerter Aktiviteter for alle aldre www.trinitatis-kirke.dk Kirken midt i... Trinitatis Kirke henvender sig

Læs mere

DER ER LIV I FJORDEN

DER ER LIV I FJORDEN DER ER LIV I Kultur FJORDEN M a r i a g e r f j o r d k o m m u n e j a n u a r - a p r i l 2 0 0 7 Preben christensen. Ann-Mette ElteN. Lillian Bouttè. Rasmus Lyberth. Peter AG. Billy Cross Michael Falch.

Læs mere

2 Juni/Juli August 2014

2 Juni/Juli August 2014 Kirke bladet Ærø 2 Juni/Juli August 2014 Nu er det sommer, og der er langt flere mennesker på Ærø end ellers. Der er liv overalt. I byerne og havnene, i landsbyerne og langt ude på landet, også rundt omkring

Læs mere

LOKALBLADET For Dreslette Skoles distrikt

LOKALBLADET For Dreslette Skoles distrikt LOKALBLADET For Dreslette Skoles distrikt Marts 2007 9.årg. Nyt fra fællesinstitutionen Den nye Assens Kommune er nu en realitet, og et skolevæsen med 15 forskellige folkeskoler skal på nogle områder have

Læs mere

Fredens Sogn ODENSE NR. 2-2013 MARTS - APRIL - MAJ. Sparekassemanden, sømanden og babysalmesangernes mødre Side 2. Ny præst på vej Side 3

Fredens Sogn ODENSE NR. 2-2013 MARTS - APRIL - MAJ. Sparekassemanden, sømanden og babysalmesangernes mødre Side 2. Ny præst på vej Side 3 Fredens Sogn ODENSE NR. 2-2013 MARTS - APRIL - MAJ Sparekassemanden, sømanden og babysalmesangernes mødre Side 2 Ny præst på vej Side 3 Skærtorsdagsmåltid Side 4 Musikforestilling om David for børn og

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR 2 MARTS 2014 ÅRG. 46 Er det forår? Er det for tidligt at drømme om forår? I hvert fald er dagene tiltaget i synlig grad. Græsset er frit for sne, og erantis og vintergækker

Læs mere

KIRKEBLADET Haurum-Sall-Houlbjerg-Granslev sogne

KIRKEBLADET Haurum-Sall-Houlbjerg-Granslev sogne KIRKEBLADET Haurum-Sall-Houlbjerg-Granslev sogne Nr. 4 September - Oktober - November 2015 21. årgang Haurum Sall Granslev Houlbjerg Konfirmationsdatoer Velkommen til de nye konfirmander Se velkomstfolder

Læs mere

KirkeNyt. Sogneaften torsdag den 20. februar se nærmere side 8. Kirkefilm i Vig Bio lørdag den 22. marts kl. 14.00 se nærmere side 9

KirkeNyt. Sogneaften torsdag den 20. februar se nærmere side 8. Kirkefilm i Vig Bio lørdag den 22. marts kl. 14.00 se nærmere side 9 KirkeNyt JANUAR FEBRUAR MARTS APRIL 2014 Sogneaften torsdag den 20. februar se nærmere side 8 Kirkefilm i Vig Bio lørdag den 22. marts kl. 14.00 se nærmere side 9 NYKØBING SOGN Sognepræst Caroline Kollenberg

Læs mere

Fåreklipning i Pederstrup Bagsiden. Januar 2009

Fåreklipning i Pederstrup Bagsiden. Januar 2009 Husk at Tjekke www.ballerup.dk for kulturelle arrangementer Januar 2009 Omdeles til samtlige husstande Fåreklipning i Pederstrup Bagsiden Sund i Måløv side 2 Søndagsmatiné side 4 Sansefortællinger for

Læs mere

6-dagesløb. Januar 2013. Baltoppen tillæg Forår 2013. Gamle traditioner og nye tiltag, lyder det fra arrangør Michael Sandstød.

6-dagesløb. Januar 2013. Baltoppen tillæg Forår 2013. Gamle traditioner og nye tiltag, lyder det fra arrangør Michael Sandstød. Husk at Tjekke www.ballerup.dk for kulturelle arrangementer Januar 2013 Omdeles til samtlige husstande Masser af kurser på bibliotekerne Internet for begyndere og øvede... IT-hjælp på mange niveauer. Lær

Læs mere

AUGUST/SEPTEMBER 2006

AUGUST/SEPTEMBER 2006 HUSK AT TJEKKE WWW.BALLERUP.DK FOR KULTURELLE ARRANGEMENTER AUGUST/SEPTEMBER 2006 OMDELES TIL SAMTLIGE HUSSTANDE Magtens korridorer side 3 Dansk Naturvidenskabsfestival 2006 side 4 5 Måløv Musikforeningsprogram

Læs mere

APRIL 2012 7. årgang nr. 4 Løssalg 15,00 kr. Tøj, smykker & BrugskunsT. PLUMS GAARD TeL. - ØSTERGADE 6471 1004 38 - ASSENS. WWW.emILy-rOse.

APRIL 2012 7. årgang nr. 4 Løssalg 15,00 kr. Tøj, smykker & BrugskunsT. PLUMS GAARD TeL. - ØSTERGADE 6471 1004 38 - ASSENS. WWW.emILy-rOse. HELNÆSPOSTEN 4 APRIL 2012 7. årgang nr. 4 Løssalg 15,00 kr. TEMA: Kunstnerliv Aksel Nürnberg: Langøre Se side 10 Påskekoncert i Kærum Kirke Solist Pia Haahr se side 11 Forårsdag på Helnæs den 29. april

Læs mere

De fleste ulykker sker med lemmet. November 2011. Sød jubilæumsfest. Skæld ud på Gud! Et festligt farvel. One Man Show med Martin Brygman Side 5

De fleste ulykker sker med lemmet. November 2011. Sød jubilæumsfest. Skæld ud på Gud! Et festligt farvel. One Man Show med Martin Brygman Side 5 Husk at Tjekke www.ballerup.dk for kulturelle arrangementer November 2011 Jubelfest i Baghuset Mimrebanden fylder 40 år Bandet i deres bedste alder har ofte besøgt venskabsbands ude i Europa. Enkelte steder

Læs mere

Odense Højskoleforening

Odense Højskoleforening Odense Højskoleforening Program for 2014/2015 www.oh-odense.dk Hvem er vi? Odense Højskoleforening har siden 6. december 1896 sat sit præg på det folkelige og kulturelle liv i Odense. Den blev til, fordi

Læs mere

JUNI 2012 7. årgang nr. 6 Løssalg 15,00 kr. Pinsegudstjeneste under åben himmel Foto: hba. Tøj, smykker & BrugskunsT

JUNI 2012 7. årgang nr. 6 Løssalg 15,00 kr. Pinsegudstjeneste under åben himmel Foto: hba. Tøj, smykker & BrugskunsT HELNÆSPOSTEN 6 JUNI 2012 7. årgang nr. 6 Løssalg 15,00 kr. Indtryk fra Australien Her Operaen i Sydney Se side 10 Kursus på højskolen om fynske slotte og herregårde Se side 5 Pinsegudstjeneste under åben

Læs mere

Kirkebladet. Flade Bjergby Sundby Skallerup. Pinsekaffe i Skallerup og Sognedag i Flade - Kirke er også fællesskab

Kirkebladet. Flade Bjergby Sundby Skallerup. Pinsekaffe i Skallerup og Sognedag i Flade - Kirke er også fællesskab Kirkebladet Flade Bjergby Sundby Skallerup Pinsekaffe i Skallerup og Sognedag i Flade - Kirke er også fællesskab Efterår 2012 Hvorfor tror du egentlig på Gud? 5 gode grunde til at tro på Kristendommens

Læs mere

bladet Ærø 2 Juni /Juli August 2011

bladet Ærø 2 Juni /Juli August 2011 Kirke bladet Ærø 2 Juni /Juli August 2011 Om lidt bli r her stille Sommeren er livets og lysets tid. Det er nu, vi allermest mærker, at vi lever. Det er nærmest som om, vi om sommeren lever i et lidt højere

Læs mere

Syv Kirke. Kirkenyt. December. Ørsted Kirke. Januar. Dåstrup Kirke. Februar. Gadstrup Kirke 2014/2015

Syv Kirke. Kirkenyt. December. Ørsted Kirke. Januar. Dåstrup Kirke. Februar. Gadstrup Kirke 2014/2015 Syv Kirke Ørsted Kirke Dåstrup Kirke Gadstrup Kirke Kirkenyt December Januar Februar 2014/2015 Læs mere om julens gudstjenester, vinterens foredrag og aktiviteter, Veteranklubben, nytårskoncert, indsamling

Læs mere

Odense Højskoleforening

Odense Højskoleforening Odense Højskoleforening Program for 2012/2013 www.oh-odense.dk Hvem er vi? Odense Højskoleforening har siden 6. december 1896 sat sit præg på det folkelige og kulturelle liv i Odense. Den blev til, fordi

Læs mere

Kultur4U. kunder, visitkort, som er modtaget ved messer, eller lister over medlemmer. Du kan også overveje at købe en adresseliste af et firma.

Kultur4U. kunder, visitkort, som er modtaget ved messer, eller lister over medlemmer. Du kan også overveje at købe en adresseliste af et firma. Kultur4U maj 2014 Dato FIRMANAVN Hovedoverskrift Denne tekstenhed kan indeholde 175-225 ord. Formålet med et nyhedsbrev er at forsyne udvalgte læsere med bestemte oplysninger. Et nyhedsbrev kan være en

Læs mere

HUSK AT CHECKE WWW.BALLERUP.DK FOR KULTURELLE ARRANGEMENTER DECEMBER 2007 OMDELES TIL SAMTLIGE HUSTANDE

HUSK AT CHECKE WWW.BALLERUP.DK FOR KULTURELLE ARRANGEMENTER DECEMBER 2007 OMDELES TIL SAMTLIGE HUSTANDE HUSK AT CHECKE WWW.BALLERUP.DK FOR KULTURELLE ARRANGEMENTER DECEMBER 2007 OMDELES TIL SAMTLIGE HUSTANDE Ballerup Krøniken III side 2 Jul - jul - jul side 4-5 Mogens Johansen jazz quintet side 10 Flotte

Læs mere

SCT. MARIÆ SOGNS KIRKEBLAD

SCT. MARIÆ SOGNS KIRKEBLAD SCT. MARIÆ SOGNS KIRKEBLAD Nr. 1 2014 Sct. Mariæ Sogns Kirkeblad Nummer 1/2014 30. årgang Udgives af Sct. Mariæ Sogns menighedsråd og postomdeles gratis til alle husstande i Sct. Mariæ Sogn. Udkommer 4

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet Juni Tema: Regionen hvad er nu det for en størrelse I dette nummer: Formandens ord Invitation afdelingsaften Referat: hvad vil det sige at være effektiv? Tema: Regionen hvad er nu det

Læs mere

Kirkebladet. Juli - august - september - oktober 2013

Kirkebladet. Juli - august - september - oktober 2013 Overlade, Ranum, Malle, Vilsted, Vindblæs, Næsborg, Salling, Oudrup, Løgstør, Aggersborg, Kornum og Løgsted sogne Kirkebladet Juli - august - september - oktober 2013 Om hvad der kan ske, når man vover

Læs mere