Web.referat nr. 20, mandag d. 11. marts 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Web.referat nr. 20, mandag d. 11. marts 2013"

Transkript

1 Web.referat nr. 20, mandag d. 11. marts 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleante: Alice Jensen Afbud: Kirsten Mouritzen og John v. Benzon Gæst: Pernille Agerbæk fra Mennesker Mødes Punkt 1: Pernille status på samarbejde Pernille orienterede om: 55 frivillige meldte sig til frivilligfesten, og det var en god fest. Meget fint Rap-arrangement i beboerhuset onsdag aften. Ca. 50 unge deltog og flere voksne fra klub Gadehaven. Musikstudiet bliver placeret i Klub Gadehaven det er vigtigt at styrke klubben, da den er det eneste kommunale tilbud til børn og unge i aftentimerne. Omkring 16 børn og unge har meldt sig til det næste hold Streetmaster projekt, og Casper laver optagelsessamtaler for at sikre, at deltagerne ved, hvad det indebærer at være med og sikre, at de tager ejerskab til projektet. Han vil også sikre, at han får en dialog med børnenes forældre, så der er opbakning hjemmefra. Bydelsmødre er begyndt på hold 2, der er indtil videre 7 deltagere, og der må gerne være lidt flere. De har fundraiset både med pigeklubben, bydelsmødrene, Vi hygger og U-turn. De har søgt Integrationspuljen i HTK, Kriminalpræventivt Råds pulje og Trygfonden. Derudover er der gang i projektpuljen, og de har indtil videre i år modtaget 7 ansøgninger. Der er deadline d. 2. april, og der er stadig kr. tilbage i puljen. Cykelværkstedet er i gang, og det ene hold er reserveret til klub Gadehavens børn. Pernille vil gerne have tilsendt dagsorden til vores bestyrelsesmøder fremover, hvilket Ibrahim sørger for. Ibrahim spørger om div. møder hos Mennesker Mødes kan lægges senere på dagen. Det er næsten umuligt at nå at være med, når der også er et fuldtidsarbejde at passe. Pernille havde følgende spørgsmål: Hvornår kommer der trådløst netværk i beboerhuset? Vi har mulighed for at sætte vores IT-support ind på opgaven se punkt 9 Hvordan ser det ud med dele-telt med Taastrupgård? Vigtigt for Gadehavegårddagen se punkt 16

2 Punkt 2: Godkendelse af referat nr. 19 Godkendt. Punkt 3: Bordrunde og kontorvagt d og d Intet nyt under bordrunde. Ingen henvendelser i kontorvagten d D henvendte en beboer sig om, at ComX har oplyst, at de er i forhandlinger med os om rabat på vores internet, fordi vi er så stor en forening. Det er absolut ikke noget, vi kender noget til. Ibrahim tager kontakt til ComX, Dennis. Punkt 4: Møde med Michael Ziegler d. 8. marts Borgmester Michael Ziegler har udtalt, at han gerne vil følge med i, hvordan det går i Gadehavegård og med U-Turn, hvorfor vi udbad os et møde. Ibrahim og Pia deltog. Vi kunne oplyse, at vi synes, at det går godt her i bebyggelsen, at der er blevet mere roligt, og at U- Turn er en succes, som kun får ros fra politi og andre samarbejdspartnere. Det er også de oplysninger, som Michael Ziegler får. Da det er Kultur og fridtidsafd. der hovedsagligt har kontakt til Gadehave Klubben fra kommunen, blev konstitueret chef Tom Søderhamn indkaldt til mødet. Tom Søderhamn vil prøve at holde møder med de forskellige involverede og for at fastholde et godt samarbejde. Vi vil blive kontaktet. Punkt 5 og 6: Kontraktunderskrivning adgangskontrol/ny indstilling fra Michael Bagge Fredag d. 8. marts blev kontrakten underskrevet med ATEA om adgangskontrol. Kemp & Lauritzen er sprunget fra deres tilbud, de havde lavet en regnefejl, om dørtelefonerne. ATEA vil prøve at lave et nyt billigere tilbud. Hvis de ikke kan gøre det billigere end nr. 2 MJ Elektro, bliver det MJ Elektro, der får tildelt opgaven. Ved mødets start havde vi endnu ikke modtaget det nye tilbud, som Michael Bagge fra Willis skulle sende til os. Vi giver frist til d. 12. marts med. Punkt 7: Dørkontrol og pumpe Ole Nielsen har sendt en forespørgsel om, hvordan vi vil have at den fremtidige ordning med automatiske døråbnere til gangbesværede beboere, skal håndteres. I starten blev den sluttet til beboers egen måler, så den kunne slås fra inde i lejligheden. Beboeren betalte dermed kun for sit eget forbrug. Senere traf man beslutning om, at der ikke måtte trækkes kabler i opgangen til dørpumper og elstole. Derfor blev det tilsluttet fælles nettet. Ole N. har foreslået, at de bliver tilsluttet adgangskontrollen så alle beboere i den berørte opgange får glæde af den, og at driften betaler for strømmen. Dette synes vi også er den mest optimale løsning. Punkt 8: Status Børn & Unge + hvor mange skabe Der skal bestilles 3 skabe med låse hos Ole N. Disse skal, om muligt, leveres torsdag d. 21. marts. Petina vil inden da få ryddet op dernede. Det der skal kasseres skal stilles på et aftalt sted med ejendomskontoret, så vil de hente det. Hvis der er noget materiale, der er dobbelt af/tilovers skal dette gives til Pigeklubben. Petina afleverede regnskab. Ingen nye medlemmer.

3 Punkt 9: Status trådløst netværk i Gadehjørnet Vi tager imod Pernille s tilbud om hjælp med IT-support. Ibrahim og Petina har lavet forarbejdet. Ved tvivlsspørgsmål kan konsulenten ringe til Petina for at få hjælp. Punkt 10: Legepladser Ole N. har sendt en mail med tegninger over forskellige legeredskaber, som der er afgivet tilbud på i Vi er ikke interesseret i de legeredskaber. Vil prøve at finde nogle mere moderne f.eks. motions- eller udfordrende af en slags. Der er afsat penge på budgettet. Vi tager emnet op til næste SU-møde. Punkt 11: Køkkener Ole N., Fazilet og Pia har været rundt til forskellige køkkenforhandlere JKE, Invita, Designa og HTH - for at se på udvalg af materialer. Hvis køkkenerne skal i udbud igen, vil det blive disse firmaer, der skal indbydes. Vi er enige om, at lågetypen skal være højtrykslaminat pga holdbarheden. Køkkenopstilling som den er i dag. Tilvalg fastholdes, men udvides med udtrækshylder/stativ i højskab, de steder det er muligt. I fremtidige køkkener skal der etableres installation for opvaskemaskine (el og vand) som standard. Udbudsmateriale ønskes udarbejdet med optionspriser på håndværkerydelserne. Der bliver talt frem og tilbage om ordningen med, at fraflyttelejligheder automatisk skal have skiftet køkken på den nye lejers regning. Dette skal drøftes på næste SU-møde. Punkt 12: Oversigt nøgler Gadehjørnet Tom har sendt nogle skemaer med oversigt over, hvem der har hvilke nøgler. Det virker helt uoverskueligt. Vi overvejer, om adgangskontrol skal etableres i Gadehjørnet samtidig med de kommer i opgangene. Vi tager emnet op til budgetmøde. Punkt 13: Kongres på LO-skolen i Helsingør Petina, John og Pia havde tilmeldt sig temaet Har beboerdemokratiet en chance. Levede overhovedet ikke op til forventningerne. Gentagelse på gentagelse. Jesper havde tilmeldt sig temaet Klima, energi og miljø og var meget begejstret. Det var om Augustenborg i Malmø, der har fået vendt et dårligt kvarter med meget kriminalitet til et attraktivt område med grønne tage (græs), små søer/åer osv. Der er mulighed for at få en rundvisning derover af en af initiativtagerne. Vi prøver at planlægge en tur i løbet af foråret. Spørger om Ole N., Tom og Mads har lyst til at tage med. Om søndagen var der et foredrag En skæv opvækst ved skuespiller Jens Arentzen, der er vokset op med en psykisk syg, alkoholiseret mor. Han fortalte bl.a. om, hvordan det at vokse op i et socialt boligbyggeri havde hjulpet ham. Det var et meget givende foredrag. Punkt 14: Ansøgning fra Gadehave Gym Vi har modtaget en ansøgning med budget fra Gadehave Gym, hvor de søger om et driftstilskud på kr Dette bevilliger vi, hvis klubben laver et medlemskartotek, giver os en medlemsliste med navne, adresser og fødselsdata på medlemmerne, og kommer med et regnskab med kvitteringer på indkøb, når regnskabsåret er slut. Jesper vil gerne være behjælpelig med, hvordan regnskabet skal stilles op.

4 Hvis klubben har behov for tilskud til næste år, skal de søge igen. Pia skriver brev til formand Yadigar Akbulut. Punkt 15: Ansøgning lektiehjælp fra Cathrine MM En beboer har via MM tilbudt at give lektiehjælp for 8.kl. gymnasie elever. Dette er en god idé. De tilbydes at bruge Børn & Unge s lokale fra d. 2. april, så er der ryddet op og sat skabe op, så de materialer der tilhører Børn & Unge er gemt af vejen. De gøres opmærksom på, at torsdage bruges lokalet af Børn & Unge selv, hver anden onsdag kommer Bankoklubben og tager deres ting, John (Caféen) bruger lokalet til gennemgang, og at de selv skal rydde op efter sig. Pia giver Cathrine besked. Punkt 16: Status Telt Fra Tåstrupgård s afd.bestyrelse har vi fået kopi af et tilbud på partytelte. Vi bevilliger kr til fællesindkøb med Tåstrupgård. Pia og Alice arbejder videre med sagen. Punkt 17: Abonnement til Miljø og energi. Der har været abonneret på Grøn Guide igennem en årrække. Det koster kr /år. Vi opsiger det abonnement, idet det er vores opfattelse, at der ikke er nogle, der interesser sig for det. Pia giver Ole N. besked. Punkt 18: Status Gadespejlet Udgivelsen er blevet udsat pga sygdom. Vi satser på, at bladet senest kan sendes til trykkeren medio uge 12. Punkt 19: Foredrag For nogle år siden blev der afholdt forskellige former for foredrag arrangeret af afd.bestyrelsen. Disse foredrag var en stor succes og set i lyset af det gode foredrag på LO-skolen vil vi prøve at gentage succesen. Vi ved, hvis vi ønsker at få nogle gode navne, koster det en del, hvorfor vi vil have afsat penge til disse foredrag i budgettet. Tages op til budgetmøde. Punkt 20: Repræsentantskabet Det er vigtigt, at alle 4 repræsentanter møder op til alle møderne, så vi kan få fuld udbytte af vores stemmer. Det er ikke altid muligt, hvorfor vi aftaler, at de medlemmer som ikke har mulighed for at deltage, skriver en fuldmagt til de andre. Petina undersøger, om der er en standard formular, og hvem der kan skrive fuldmagt. Punkt 21: Evt. Henvendelse fra natteravnene, om de må bruge selskabslokalet fredag d. 31. maj. Det er MM, som har lokalet i den weekend, og de har givet deres tilladelse. Vi giver vores accept. Pia giver besked til formanden for natteravnene Pia T. Bentzen. Et tidligere bestyrelsesmedlem har videresendt en mail til os, som han har fået fra SFI Det Nationale Forskningscenter for Velfærd om at de vil sende spørgeskemaer ud igen (en opfølgning på tidligere spørgeskemaer), en midtvejsevaluering af Landsbyggefondens pulje. De vil gerne vide, hvem der skal have spørgeskemaet denne gang. Pia skriver til SFI, at det skal sendes til Ibrahim.

5 Ved sidste beboermøde spurgte dirigenten Kurt Jeppesen fra LLO Jesper om, vi er interesseret i et abonnement hos dem. Kurt Jeppesen ville vende tilbage til Jesper. Dette er endnu ikke blevet gjort. Vi skal vide, hvilke fordele, vi kan få ud af sådan et abonnement, før vi tager stilling. VIGTIGE DATOER: Kontorvagter: Mandag d. 25. marts kl : Petina og Kirsten Bestyrelsesmøde Mandag d. 8. april kl. 19 SU-møder: Tirsdag d. 9. april Markvandring kl.? Budget- og SU-møde kl. 17 Tirsdag d. 14. maj kl. 17 Referent: Pia v. Benzon

Web.referat nr. 18, den 7. januar 2013

Web.referat nr. 18, den 7. januar 2013 Web.referat nr. 18, den 7. januar 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Alice Jensen og John v. Benzon Afbud: Kirsten Mouritzen Fraværende:

Læs mere

Punkt 1: Gæster Ingen denne gang.

Punkt 1: Gæster Ingen denne gang. Web.referat nr. 40, mandag d. 12. januar 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Fazilet Sahin, Alice Jensen og Pia v. Benzon Det Spirer i Gadehavegård: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster Ingen

Læs mere

Web.referat nr. 10, mandag d. 25. juni 2012

Web.referat nr. 10, mandag d. 25. juni 2012 Web.referat nr. 10, mandag d. 25. juni 2012 Tilstede: Gæster: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Petina Larsen, Fazilet Sahin, Kirsten Mouritzen, Alice Holtz, John v. Benzon og Pia v. Benzon Driftsleder

Læs mere

Punkt 1: Orientering fra Pernille Agerbæk MM Vedhæftet. Punkt 2: Godkendelse af referat 26 Godkendt

Punkt 1: Orientering fra Pernille Agerbæk MM Vedhæftet. Punkt 2: Godkendelse af referat 26 Godkendt Web.referat nr. 27, tirsdag d. 29. oktober 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Fra MM: Pernille Agerbæk Punkt 1: Orientering fra Pernille Agerbæk

Læs mere

Web.referat nr. 12, 27. august 2012

Web.referat nr. 12, 27. august 2012 Web.referat nr. 12, 27. august 2012 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Petina Larsen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Suppleanter: Kirsten Mouritzen, John v. Benzon, Alice Jensen og Jan Sørensen.

Læs mere

Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Alice Jensen og Kirsten Mouritzen

Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Alice Jensen og Kirsten Mouritzen Web.referat nr. 22, mandag d. 6. maj 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Alice Jensen og Kirsten Mouritzen Afbud: John v. Benzon

Læs mere

Web.referat nr. 14, 8. oktober 2012

Web.referat nr. 14, 8. oktober 2012 Web.referat nr. 14, 8. oktober 2012 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Petina Larsen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Suppleanter: Kirsten Mouritzen, Alice Jensen og John v. Benzon Fraværende:

Læs mere

Web.referat nr. 32, tirsdag d. 18. marts 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v.

Web.referat nr. 32, tirsdag d. 18. marts 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Web.referat nr. 32, tirsdag d. 18. marts 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Afbud: Pernille Agerbæk Punkt 1 Gæster: Kasper Serritzlew Grønholt,

Læs mere

Web.referat nr. 30, tirsdag d. 21. januar 2014

Web.referat nr. 30, tirsdag d. 21. januar 2014 Web.referat nr. 30, tirsdag d. 21. januar 2014 Tilstede: Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Fra MM: Pernille Agerbæk Gæster: Fra YouSee Søren Freddy Olsen Fraværende: Ibrahim

Læs mere

Web.referat nr. 13, 17. september 2012

Web.referat nr. 13, 17. september 2012 Web.referat nr. 13, 17. september 2012 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Kirsten Mouritzen og John v. Benzon Afbud: Gæster: Alice Jensen, Fazilet

Læs mere

Web.referat nr. 52, tirsdag d. 5. januar 2016 kl. 19.00 Tilstede: Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin, Pernille Agerbæk, Pia v.

Web.referat nr. 52, tirsdag d. 5. januar 2016 kl. 19.00 Tilstede: Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin, Pernille Agerbæk, Pia v. Web.referat nr. 52, tirsdag d. 5. januar 2016 kl. 19.00 Tilstede: Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin, Pernille Agerbæk, Pia v. Benzon Afbud: Ibrahim El-Khatib Punkt 1: Gæster Beboer Anita vil

Læs mere

Web.referat nr. 35, tirsdag d. 26. august 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v.

Web.referat nr. 35, tirsdag d. 26. august 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Web.referat nr. 35, tirsdag d. 26. august 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Det Spirer i Gadehavegård: Pernille Agerbæk Punkt 1: Pernille

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 18. juni 2014 kl , der afholdtes i beboerhuset Gadehjørnet Øksen 33.

Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 18. juni 2014 kl , der afholdtes i beboerhuset Gadehjørnet Øksen 33. Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 18. juni 2014 kl. 19.00, der afholdtes i beboerhuset Gadehjørnet Øksen 33. Til stede fra bebyggelsen: 70 husstande Endvidere deltog:

Læs mere

Formanden bød velkommen til mødet. Herefter blev Kurt Jeppesen fra LLO valgt som dirigent.

Formanden bød velkommen til mødet. Herefter blev Kurt Jeppesen fra LLO valgt som dirigent. Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 19. juni 2012 kl. 19.00, der afholdtes i telt på boldbanen ved gavlen af Murskeen 28 Til stede fra bebyggelsen: 131 husstande Endvidere

Læs mere

Web.Referat nr. 25, tirsdag d. 20. august 2013

Web.Referat nr. 25, tirsdag d. 20. august 2013 Web.Referat nr. 25, tirsdag d. 20. august 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Suppleanter: Kasper Dehlendorff og Leif Loll Jørgensen Gæster: Maria Hertz fra Mennesker

Læs mere

Punkt 1: Gæster Ingen. Punkt 2: Pernille Agerbæk orienterer Vedhæftet. Punkt 3: Godkendelse af referat nr. 30 Godkendt

Punkt 1: Gæster Ingen. Punkt 2: Pernille Agerbæk orienterer Vedhæftet. Punkt 3: Godkendelse af referat nr. 30 Godkendt Web.referat nr. 31, tirsdag d. 18. februar 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen og Pia v. Benzon Fra MM: Pernille Agerbæk Fraværende: Jesper B. Jensen Punkt 1: Gæster Ingen Punkt

Læs mere

Web.referat nr. 33, torsdag d. 25. april 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v.

Web.referat nr. 33, torsdag d. 25. april 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Web.referat nr. 33, torsdag d. 25. april 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Fra Det Spirer i Gadehavegård: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster

Læs mere

Web.referat nr. 28, torsdag d. 21. november 2013

Web.referat nr. 28, torsdag d. 21. november 2013 Web.referat nr. 28, torsdag d. 21. november 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Fra MM: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster Ingen denne gang Punkt

Læs mere

Web.referat nr. 80, onsdag d. 5. september 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v.

Web.referat nr. 80, onsdag d. 5. september 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Web.referat nr. 80, onsdag d. 5. september 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Fra Det Spirer: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster: Maarja Siiner,

Læs mere

Web.referat nr. 42, tirsdag d. 10. marts 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v.

Web.referat nr. 42, tirsdag d. 10. marts 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Web.referat nr. 42, tirsdag d. 10. marts 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Det Spirer i Gadehavegård: Pernille Agerbæk Gæster: Hüseyin Atik

Læs mere

Web.referat nr. 26, tirsdag d. 24. september 2013

Web.referat nr. 26, tirsdag d. 24. september 2013 Web.referat nr. 26, tirsdag d. 24. september 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen og Pia v. Benzon Suppleanter: Kasper Dehlendorff og Leif Loll Jørgensen (til og med punkt 5) Gæster:

Læs mere

Web.referat nr. 39, mandag d. 8. december 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon

Web.referat nr. 39, mandag d. 8. december 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Web.referat nr. 39, mandag d. 8. december 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Afbud: Fazilet Sahin Det Spirer i Gadehavegård: Cathrine Lindvig Punkt 1: Gæster

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45. DIRIGENT: MADS AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Klaus Kæstel, Freddy, Mads, Pia H., Karin, Sussie, Knud og Aase. Afbud fra Ejendomsinspektør Per Nielsen, David og Pia K. AD. 2. Godkendelse af

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby 16/8 2017 18.00 22.15 BESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF Jesper Therkildsen AFBUD: REFERENT: UDEN FOR BESTYRELSEN: DELTAGERE: SUPPLEANTER: REFERAT GODKENDT: Susanne

Læs mere

Web.referat nr. 81, torsdag d. 4. oktober 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v.

Web.referat nr. 81, torsdag d. 4. oktober 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Web.referat nr. 81, torsdag d. 4. oktober 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Det Spirer: Pernille og Line sammen med Ungerådet. Punkt 1: Gæster

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014 EKIF Bestyrelsesmøde nr 2 d. 8/5 2014 REFERAT Deltagere: Per A., Birgit (badminton), Tommy (fodbold), Ann (tennis), Majbrit (håndbold), Kim S. (ansvarlig for EKIF på de sociale medier) Referat ifølge dagsorden:

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 5. november 2013 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Web.referat nr. 66, mandag d. 3. april 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon

Web.referat nr. 66, mandag d. 3. april 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Web.referat nr. 66, mandag d. 3. april 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Fra Det Spirer: Pernille Agerbæk Afbud: Fazilet Sahin Punkt 1: Gæster Punkt 2: Pernille

Læs mere

Beboerrepræsentationsmøde, referat/dagsorden

Beboerrepræsentationsmøde, referat/dagsorden Beboerrepræsentationsmøde, referat/dagsorden Møde foregår: Fest lokalet Møde den 16.02.2009 Møde start: kl. 20.00 Møde slut: kl. 21.32 Tilstede er: Jacques, Linda, Jacob, Betty, Dennis (Betty s mand) og

Læs mere

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Referat Hovedbestyrelsesmøde Mandag den 20. April. 2015 Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Afbud: Nikolaj Madsen og

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll Torsdag den 8. september 2013 kl

Afdelingsbestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll Torsdag den 8. september 2013 kl Afdelingsbestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll Torsdag den 8. september 2013 kl. 17.00 Dagsorden: Tilstede: Afbud fra: John Steen Johansen, formand John Barzel Thomasberg, næstformand Barbara Cros Niels

Læs mere

Referat af d. 02/09-2013 klokken 20

Referat af d. 02/09-2013 klokken 20 Referat af d. 02/09-2013 klokken 20 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Kim Nielsen 1606 4036 9624 Simon Pham 1504 3118 2893 Andreas 3004 2081 8675 Nikolai

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

GHG-NYT nr. 9 d. 10/11-2013

GHG-NYT nr. 9 d. 10/11-2013 GHG-NYT nr. 9 d. 10/11-2013 Kære nabo _ Kære Nabo Så kommer der et nyhedsbrev her i det kolde vejr og efter stormen. Skønt! At vi ikke blev ramt hårdt af stormen. Siden sidste nyhedsbrev er der sket en

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 30. oktober 2014 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling s bestyrelseslokaler, Rugvænget 31 Onsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00 Deltagere

Læs mere

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

REFERAT HVIDOVRE KOMMUNE

REFERAT HVIDOVRE KOMMUNE REFERAT HVIDOVRE KOMMUNE Børne- og Velfærdsforvaltningen Ældre- og Handicapafdelingen Sagsbehandler: Charlotte Kylmann Jakobsen 12.06.2014/ Vedrørende: Bruger- og Pårørendemøde for Bofællesskaberne Dato:

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde TAB afdeling Østerby Tirsdag 5 september 2017

Referat fra Bestyrelsesmøde TAB afdeling Østerby Tirsdag 5 september 2017 Referat fra Bestyrelsesmøde TAB afdeling Østerby Tirsdag 5 september 2017 Deltagere: Afbud. Erik, Claus, Hanne, Yrsa, Michael og Eva. Karina og Heidi 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 2. Godkendelse

Læs mere

Web.referat nr. 34, mandag d. 26. maj 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v.

Web.referat nr. 34, mandag d. 26. maj 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Web.referat nr. 34, mandag d. 26. maj 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Det Spirer i Gadehavegård: Pernille Agerbæk Fravær: jobkonsulent Ronnie

Læs mere

R E T N I N G S L I N J E R F O R K V A R T E R B E S T Y R E L S E R I L U N D E G Å R D E N

R E T N I N G S L I N J E R F O R K V A R T E R B E S T Y R E L S E R I L U N D E G Å R D E N R E T N I N G S L I N J E R F O R K V A R T E R B E S T Y R E L S E R I L U N D E G Å R D E N INDHOLD Organisation... 2 Kvarterbestyrelsen.... 2 Valg af kvarterbestyrelse... 3 Kvartermøde og mødeindkaldelse...

Læs mere

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet.

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 20.10.2014. Beslutningsreferat af: Beslutningsreferat no. 1. BESTYRELSEMØDE: Tirsdag d. 14.10 14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

Web.referat nr. 54, tirsdag d. 5. april 2016

Web.referat nr. 54, tirsdag d. 5. april 2016 Web.referat nr. 54, tirsdag d. 5. april 2016 Punkt 1: Gæster Ingen denne gang. Punkt 2: Pernille Agerbæk orienterer Se vedhæftede. Derudover talte vi om Forårsfesten, om at der var kommet for mange i forhold

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Hovedbestyrelsens årlige beretning til repræsentantskabet torsdag den 26. november 2015

Hovedbestyrelsens årlige beretning til repræsentantskabet torsdag den 26. november 2015 Hovedbestyrelsens årlige beretning til repræsentantskabet torsdag den 26. november 2015 Vi har siden sidste repræsentantskabsmøde den 21. maj afholdt 6 hovedbestyrelsesmøder, 2 byggemøder, et målsætningsmøde,

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Forretningsorden for bestyrelsen i (AFDELINGENS NAVN) Indledning Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet i bestyrelsen som

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 248 Torsdag den 12. januar 2017 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Birgit Elouni (BE)

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby 26/4 2017 17.30 22.00 BESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF MØDETYPE AFBUD: REFERENT: UDEN FOR BESTYRELSEN: DELTAGERE: SUPPLEANTER Jesper Therkildsen Afd. bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 50, den 2. maj 2013.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 50, den 2. maj 2013. Referat af bestyrelsesmøde nr. 50, den 2. maj 2013. 11 juni 2013. Tilstede: merne Birgit Thejls (BT), Jens Rosengaard (JR), Erik Kragh-Hansen (EKH), Jan Bredde Andersen (JBA), Steffen Torvits (ST), Steen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for Vestbyens Beboerforening d. 7. februar 2017

Referat fra bestyrelsesmøde for Vestbyens Beboerforening d. 7. februar 2017 Referat fra bestyrelsesmøde for Vestbyens Beboerforening d. 7. februar 2017 Næste møde 7. marts kl. 19.00 på Fængslet 2. Øst(ind i opgang ved Administration til venstre for trappe) Møde nr. 8 Tilstede:

Læs mere

Blåkildegårds regelsæt for klubber og andre aktiviteter

Blåkildegårds regelsæt for klubber og andre aktiviteter 2016 Oprettelse af klub eller beboeraktivitet Der skal søges afdelingsbestyrelsen om en forhåndstilkendegivelse. For at oprette en klub, skal man indkalde til en stiftende generalforsamling med mindst

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 4 af 19/2-2013 = Administrationen Klokken 18:15 21:45 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Annette Reckendorph - Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Til stede: Henrik, Jesper, Pia, Leni,, Tina og Karin Vært: Leni og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 14.06.05 kl. 18.30 21.30

Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 14.06.05 kl. 18.30 21.30 DIRIGENT: PIA K. AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, Pia H. David, Mads, Pia K. Aase. Afbud fra Karin. Klaus Juelkert har trukket sig fra bestyrelsen, samt organisationsbestyrelsen.

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere

Generel drøftelse af udvalgsarbejdet samt brug af Facebook grupper for afdelingens beboere.

Generel drøftelse af udvalgsarbejdet samt brug af Facebook grupper for afdelingens beboere. Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 11. februar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Antenneforeningen Trekanten. Dagsorden til Bestyrelsesmøde

Antenneforeningen Trekanten. Dagsorden til Bestyrelsesmøde Hermed følger foreløbig dagsorden til mødet. Tilføjelser pr. 29. maj er markeret med ++ (#) angiver at der findes et bilag Kommenteret dagsorden. 1. Velkomst ved formanden - Afbud fra: - Særlig velkomst

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 257 Torsdag den 14. december 2017 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Katja Hansen (KH)

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid Torsdag den 13. juni 2013 Sted Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere Patrick Abrahamsen Elisabeth Bransmark Kent Christensen Kim Holk Jette Bøgh Nemming

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 7 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Mandag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet deltog beboere fra 43

Læs mere

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej Herning 6. maj 2015 M: E:

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej Herning 6. maj 2015 M: E: Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 6. maj 2015 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emner Bestyrelsesmøde

Læs mere

Web.referat nr. 64, mandag d. 13 februar 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v.

Web.referat nr. 64, mandag d. 13 februar 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Web.referat nr. 64, mandag d. 13 februar 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Afbud fra: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster Ingen denne gang Punkt

Læs mere

Åbent for beboerhenvendelser mellem kl. 18:30 til 19:00. Dagsorden Referat Aktion Automatforeningen

Åbent for beboerhenvendelser mellem kl. 18:30 til 19:00. Dagsorden Referat Aktion Automatforeningen Afdelingsbestyrelsesmøde. Møde: onsdag den 6. februar kl. 18:30 Mødested: Afdelingsbestyrelsens kontor Åbent for beboerhenvendelser mellem kl. 18:30 til 19:00 Bestyrelsen: Marianne, Flemming, Birthe, Rita

Læs mere

Materiale til ordinært afdelingsmøde i afd.1-43 Tingbjerg I og 1-50 Tingbjerg II

Materiale til ordinært afdelingsmøde i afd.1-43 Tingbjerg I og 1-50 Tingbjerg II Materiale til ordinært afdelingsmøde i afd.1-43 Tingbjerg I og 1-50 Tingbjerg II Den 28. september 2016 kl. 19.00 SAB s selskabslokaler Ruten 6R 2700 Brønshøj Kære beboer Her får du det materiale, du skal

Læs mere

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014.

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn indkalder til ekstraordinær generalforsamling torsdag d. 13 marts kl. 19.30 Ungdomsklubben ved Tarup skole Tarupgårdsvej 1, 5210

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde

Ordinært afdelingsmøde Ordinært afdelingsmøde Praksis gode ideer - eksempler På det årlige ordinære afdelingsmøde (beboermøde) vedtager beboerne budgettet og dermed huslejen for det kommende år. Gennemførelse af afdelingens

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

I stedet for et besøg i hytten sammensætter Rasmus, Sanne og Belinda en billedserie, der præsenteres for afdelingsbestyrelsen.

I stedet for et besøg i hytten sammensætter Rasmus, Sanne og Belinda en billedserie, der præsenteres for afdelingsbestyrelsen. Pressemeddelelse fra afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 7. maj 2015 Økonomisk rådgivning til beboere Der er etableret gratis økonomisk rådgivning for beboerne her i Kollektivbyen Grantoften, hvor beboerne

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

7 Forvaltning af beboerdemokratiet Punkt 7. Er kun status punkter. Ansvarlig Beslutning/Opgave

7 Forvaltning af beboerdemokratiet Punkt 7. Er kun status punkter. Ansvarlig Beslutning/Opgave Antenneforeningen Trekanten Udskrevet d. 26. september 2007, kl. 00:59 Referat af bestyrelsens møde Bestyrelsesmøde Tirsdag d.25. September 2007, kl. 18.30-21.30 i Grønt Hus Tilstede: HO, PF, MA, AC, BP,

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Meddelelser fra administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren v / Mehmet B.

Meddelelser fra administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren v / Mehmet B. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 10.03.2015. Referat af: Referat nr. 6.1 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.03.15 kl. 18.30 21.45 Marts DIRIGENT: MAIBRITT GÛNTHER AD. 1 Fremmødte

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i. Thomasberg (fra kl. 17.55) og suppleant Majid Tim Zakaria

Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i. Thomasberg (fra kl. 17.55) og suppleant Majid Tim Zakaria Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i bestyrelseslokalet I mødet deltog: Claus Dilling, Merrit Rosberg, Barbara Cros, John Steen Johansen, John B Thomasberg (fra kl.

Læs mere

AB-møde den 1. oktober 2013

AB-møde den 1. oktober 2013 AB-møde den 1. oktober 2013 Tilstedeværende af AB-medlemer: Leif, Yasser, Mohammed, Mirsa, Hassan, Sabir og Ibrahim Afbud: Pia Mortensen Møde med Allan Søstrøm Fortalte kort om udviklingen i afd. 6 (Tryghed,

Læs mere

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør.

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør. Aktivitet Ansvarlig Status Underlag parkeringspladserne Bestyrelsen Vi vil til foråret smide ekstra jord eller gødning på P- pladserne så græsset måske kan vokse mere op. Der er mange beboer der er faldet

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Rikke, Thomas, Hanne og Marika (suppleant). Fraværende Dennis (suppleant)

Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Rikke, Thomas, Hanne og Marika (suppleant). Fraværende Dennis (suppleant) Referat af bestyrelsesmøde 7. november 2012 Tilstede: Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Rikke, Thomas, Hanne og Marika (suppleant). Fraværende Dennis (suppleant) Herudover deltog nyvalgte

Læs mere

Dagsorden: Søndag den 18 01 2015 KL 13.00 Tilstede: Saria, Dennis, Mikkel, Teddy & Birgit. 1. Input fra borgerne : Lidt bøvl med klub 16 juleaften

Dagsorden: Søndag den 18 01 2015 KL 13.00 Tilstede: Saria, Dennis, Mikkel, Teddy & Birgit. 1. Input fra borgerne : Lidt bøvl med klub 16 juleaften Dagsorden: Søndag den 18 01 2015 KL 13.00 Tilstede: Saria, Dennis, Mikkel, Teddy & Birgit. 1. Input fra borgerne : Lidt bøvl med klub 16 juleaften med kanonslag. Osama tog en snak med de unge og det hjalp

Læs mere

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag 20. marts 2017 kl Mødelokalet Femkanten J 1

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag 20. marts 2017 kl Mødelokalet Femkanten J 1 Referat Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag kl. 19.00 Mødelokalet Femkanten J 1 Til stede: Søren Evers (SE), Franck Fogh-Dahl (FFD), Peter Møller (PM), Pia Jensen (PJ), Ole Søndergaard (OS), Line Aoussar (LA),

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver REFERAT Emne: Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Sluttidspunkt kl. Onsdag den 14 Maj 2014 Rorberthus, mødelokal 1 19:00 20:15 Deltager:

Læs mere

Tilstede: Sanne (nr. 115), Jonas (nr. 271), Lene (nr. 181), Thora (nr. 175) og Nina (nr. 117).

Tilstede: Sanne (nr. 115), Jonas (nr. 271), Lene (nr. 181), Thora (nr. 175) og Nina (nr. 117). REFERAT AF AFD. BESTYRELSESMØDET D. 6/5-2013. Tilstede: Sanne (nr. 115), Jonas (nr. 271), Lene (nr. 181), Thora (nr. 175) og Nina (nr. 117). Afbud: Ernst (nr. 259) og Jørgen (nr. 157). Referent: Thora.

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl Tilstede: 7 borgere ud over bestyrelsen (den kommende) Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Erik, Claus, Martin, Claes, Susan, Jette (går efter punkt 8), Mikael (går efter punkt 8) Afbud/Fraværende:

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.04.05 kl. 18.30 21.30

Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.04.05 kl. 18.30 21.30 DIRIGENT: DAVID AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Pia K., Mads, Aase. Afbud fra Per N., Niels, Karin, Klaus. Uden afbud fra Per Chr. Bestyrelsen besluttede, at fremover bliver det ikke

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. Deltagere: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll afholdt mandag d. 9. December

Referat af bestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll afholdt mandag d. 9. December 1 Referat af bestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll afholdt mandag d. 9. December Mødet var oprindelig planlagt til Torsdag d. 5. December, men blev udsat pga stormen Bodil. I mødet deltog: John Thomasberg,

Læs mere

Web.referat nr. 47, onsdag d. 12. august 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon

Web.referat nr. 47, onsdag d. 12. august 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Web.referat nr. 47, onsdag d. 12. august 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Fra Det Spirer : Pernille Agerbæk Afbud: Alice Jensen Punkt 1: Gæster - kl. 19.15:

Læs mere

Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.04.06 kl. 18.30 21.30.

Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.04.06 kl. 18.30 21.30. DIRIGENT: DAVID AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Ejendomsinspektør Per Nielsen, Varmemester Claus Kæstel, Freddy, David, Pia H., Karin, Pia K., Mads, Sussie, Knud, Aase. AD. 2 Godkendelse af referat nr.

Læs mere

Problemer fra sommercon grundet dobbeltbooking af salen på kløvermark skolen. I år booker vi tidligere og sørger for at afklare alting først.

Problemer fra sommercon grundet dobbeltbooking af salen på kløvermark skolen. I år booker vi tidligere og sørger for at afklare alting først. Generalforsamling Magnet 9/01/2016 Fremmødte: Joakim Jensen Paw Lundshøj Martin Pedersen Steen Alcor Thomas Petersen Brian klyhn Online fremmødte: Rene Schülts 1. Valg af ordstyrer og referent. 2. Formandens

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Referat nr. 44, onsdag d. 13. maj 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon

Referat nr. 44, onsdag d. 13. maj 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Referat nr. 44, onsdag d. 13. maj 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Det Spirer: Pernille Agerbæk Afbud: Fazilet Sahin Punkt 1: Gæster Subhi Hassan med bisidder

Læs mere