Faste aktiviteter Bowling i Korsvangscentret i Assens. Ons dage kl , 14-15, Starter d. 3. september Slutter den 29.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Faste aktiviteter Bowling i Korsvangscentret i Assens. Ons dage kl. 13-14, 14-15, 15-16. Starter d. 3. september 2014. Slutter den 29."

Transkript

1 2014 AUGUST 2015

2 Faste aktiviteter Bowling i Korsvangscentret i Assens. Onsdage kl , 14-15, Starter d. 3. september Slutter den 29. april 2015 Pris pr. måned: 5 pers. 95 kr., 4 pers. 100 kr., 3 pers.125 kr., og 2 pers. 175 kr. Leje af sko 12 kr. pr. gang. Sidste frist for tilmelding og bestilling af baner er den 2. august. Kom og vær med, der er ledige baner, det er bare hyggeligt. Tilmelding til Gitte Carlsen, Motionscykling Tommerup Hver tirsdag kl. 9 i sommerhalvåret fra midt i april og slutter i oktober, start fra Tommerup Boldklubs klubhus, Tallerupvej, Tommerup. Kontaktpersoner: Poul Svensson , eller Hardy Henriksen Motionscykling Aarup Hver torsdag kl hele året, med start fra Den gl. Aaruphal. Skolegade 3 Aarup. Kontaktpersoner: Ellis Nancke eller Anna Svensson Ældremotion i Aarup. Tirsdage kl , I Sundhedscentret Holmely, Indre Ringvej 8, Aarup Start d. 9. september 2014 og slutter den 14. april 2015 Motion for ældre, en times vedligeholdelses træning efter behov og formåen, med Anna Petersen som leder. Kontakt Anna Petersen for nærmere oplysninger. Ældremotion i Brylle Torsdage kl , i Rytterskolen, Brylle, Tommerup. Start d. 11. september 2014 og slutter den 23. april 2015 Der tages hensyn til behov og formåen med Jytte Thomsen som leder. Kontakt Jytte Thomsen for nærmere oplysninger.

3 Stavgang i Aarup Onsdage kl bag Den gl. Aaruphal, Skolegade 3, Aarup Kontakt evt. Anna Svensson, , Ellis Nancke eller Lisbeth Madsen Alle kan deltage bare mød op. Stavgang i Vissenbjerg Torsdage kl. 9.30, fra Vissenbjerghallen, hele året. Kontakt evt. Ragnhild Poulsen for nærmere oplysning. Alle kan deltage bare mød op. Juridisk rådgivning. Den 1. onsdag i hver måned kl , ved Advokat Søren Lindegaard, Erhvervsparken, Tommerup, Den 1. tirsdag i hver måned kl , ved Advokat Poul Beck, Bredgade 63, Aarup, Gratis vejledning og rådgivning for Ældre Sagens medlemmer. Det er nødvendigt at bestille tid. Arrangementer i 2014 Højskoleuge på Bornholm Fra den august er udsolgt. For afbudspladser kontakt evt. Gitte Carlsen Endags bustur til Gl. Estrup Herregårds og Landbrugsmuseum Torsdag d. 11. september, kl. 08:00 til 19:00 Afgang fra Tommerup Posthus kl. 8:00, Tommerup Torv kl. 8:10, Søndersøvej 2, Vissenbjerg kl. 8:20, og Aarup tidligere Rådhus kl. 8:30 Vi kører til Gl. Estrup på Djursland, undervejs serveres kaffe og rundstykke ved bussen. Kl. ca kommer vi til herregården, hvor vi får en rundvisning og historisk gennemgang om herregårdens ejere. Derefter er der frokostmenu i den " Den Gamle Stald". Kl. ca er der rundvisning på landbrugsmuseet, hvor vi kan opleve 600 års landbrugshistorie helt frem til det moderne industrilandbrug.

4 Der er en køkkenudstilling med madens og måltidets historie og en særudstilling om soldaternes egen historie fra krigen Hvis der er tid til overs, er der mulighed for at gå tur i herregårds- og landbohaverne. Herefter afslutter vi med kaffe og lagkage i "Den Gamle Stald". Tilmelding: Lene Rasmussen, fra 4. aug. og senest 24. aug. Pris 750 kr. betales i bussen, inkl. bus, kaffe og rundstykker, entre, rundvisninger, frokostmenu, samt kaffe og lagkage. Drikkevarer for egen regning. Teknisk arrangør: Nyborg Rejser. Foredrag om øjensygdomme Torsdag, den 9. oktober 2014 kl. l4,00 Sydmarksgården, Sydmarksvej 4, Verninge Vi får besøg af øjensygeplejerske Susanne Andersen, Værløse, der til trods for et alvorligt emne på en humoristisk måde vil fortælle om almindelige øjensygdomme, samt om hjælpemidler i hverdagen, når synet svigter. Tilmelding til Gitte Carlsen senest 3. oktober. Pris 50 kr. Foredrag om Jeppe Aakjær, ved professor Johs. Nørregaard Frandsen Torsdag den 13. november kl. 14 i Den Gl. Aaruphals cafeteria Johs Nørregaard Frandsen vil fortælle om Jeppe Aakjærs liv og komme med flere historier, som vi ikke før har hørt om Jeppe Aakjær. Johs Nørregaard Frandsen er en spændende person og mest kendt for sit engagement om H.C. Andersen. Han fortæller på en livlig og humoristisk måde. Tilmelding til Ulla Nøhr fra den 3.- og senest den10 nov. Pris 50 kr. med kaffe og kringle. Julearrangement på Lilleskov Teglværk, Tommerup Onsdag den 3. december kl. 14. Vi skal julehygge og synge nogle julesange. Vi får besøg af præsten fra Aarup Rikke Knudsen, som vil fortælle en historie. Der vil blive serveret æbleskiver, gløgg og kaffe. Tilmelding til Holger Hansen fra 24. nov. 1. dec. Pris i alt 50 kr.

5 Arrangementer 2015 Teatertur til Odense Teater Torsdag den 8. januar. Vi skal se Den grønne elevator og spise i Teaterrestauranten. Den grønne elevator er med Tommy Kenter og Bodil Jørgensen. Der bliver buskørsel med start fra Aarup tidl. Rådhus kl , Søndersøvej 2, Vissenbjerg kl. 16, Tommerup Torv kl , Tommerup Posthus kl og Brylle v. brugsen kl Prisen er 700 kr. for billet, spisning og bus. Drikkevarer for egen regning. Tilmelding til Ulla Nøhr fra den 2. oktober kl. 9, beløbet bedes indbetalt i Totalbanken på konto senest den 1. december. Pakkespil på Plejecentret Holmely, Indre Ringvej, Aarup Søndag den 18. januar kl. 14. Medbring en pakke til en værdi af 50 kr., som vi spiller om, der er 2 ekstragevinster af værdi ca. 250 kr. stykket. Tag madpakke, service og drikkevarer med, så spiser vi og hygger os sammen efter spillet. Kaffe m. fastelavnsbolle kan købes for 30 kr. Vinterfest Vores årlige vinterfest bliver fredag den 20. februar kl i Den Gl. Aaruphal, Skolegade, Aarup. Vi skal have en lækker menu, kaffe m. kransekage, som sædvanlig leveret af Marianne Jensen. Musik v. Søren Madsen og underholdning. Der bliver indsat bus fra Brylle, Tommerup og Vissenbjerg som tidligere. Tilmelding fra den 2. januar og senest den 13. februar til Holger Hansen og Ulla Nøhr, , pris og busafgang annonceres senere i Det Sker og lokalavisen. Tilmeldingen er bindende. Ældre Sagen Vestfyn er inviteret som de plejer. Årsmøde Torsdag den 12. marts kl. 14 i den tidl. Byrådssal i Vissenbjerg. Formandens beretning og valg til lokalbestyrelsen. Gratis adgang og kaffe, kun for Ældre Sagens medlemmer.

6 Tur til Forsorgsmuseet/Fattiggården og Naturama i Svendborg. Tirsdag den 24. marts. Afgang fra Aarup tidl. Rådhus kl , Søndersøvej 2, Vissenbjerg kl , Tommerup Torv kl , Tommerup Posthus kl På Fattiggården er der guidet rundvisning vi vil se og høre en vigtig del af historien om Danmarks forsorg. - Om hvordan mennesker på samfundets skyggeside levede når de kom på Fattiggården. Willemoes frokostkurv indtages i Forsorgsmuseets Café. Kl. ca kører vi til Naturama et moderne naturhistorisk museum - et naturteater, hvor dyr til vands, til lands og i luften er iscenesat med lyd, lys og flotte film og billeder. Man går rundt på egen hånd og kan få en fantastisk oplevelse. Forventet hjemkomst ca. kl Tilmelding til Anna Svensson , fra 27.januar kl.9.00 senest 27.februar. Pris 380 kr. som betales i bussen. Prisen indeholder bus, entre og guide på Forsorgsmuseet, entre til Naturama, samt Willemoes frokostkurv. Teknisk arrangør Willemoes Rejser. Foredrag med tidl. Chefpolitiinspektør Per Larsen Tirsdag den 14. april kl. 14 i Den gl. Aaruphal, Skolegade, Aarup På kanten af livet med Per Larsen. Per Larsen er jovial og oprigtig, når han medlevende og med en altid positiv tilgang fortæller om sit liv og levned. Det er spændende og humoristisk. Per Larsen har stået i spidsen for efterforskningen af flere store sager, bl.a. Blekingegade-sagen og rockerkrigen Chefpolitiinspektøren har også været ude i en anderledes kamp, nemlig kampen mod kræft, som han blev opereret for, han kan fortælle hvordan han tacklede sin kamp og beholdt sit optimistiske syn på livet. Foredraget er arrangeret i samarbejde med Vestfyn lokalafdeling. Tilmelding til Ulla Nøhr , eller Frede Iversen , fra den 1. april kl. 9 og senest den 10. april. Pris 75 kr. med kaffe og kringle

7 5 dages forårstur til Holland Fra den 26.- til 30. april, Holland i Blomst Vi rejser foråret i møde i dejlige Holland. Vi skal besøge blomsterparken Keukenhof, hvor millioner af løgblomster står i fuldt flor. Der bliver en tur til Amsterdam med mulighed for kanalsejlads og besøg på Van Gogh Museet. En udflugt til slottet Paleis Het Loo, med en imponerende park. Endeligt program fås ved Ulla Nøhr ved tilmelding som bliver fra 8. januar kl. 9 og senest den 10. februar. Pris ca kr. Teknisk arrangør Gislev Rejser. Forårstur til Vadehavsøen Rømø Tirsdag den 19. maj. Afgang: Tommerup posthus kl , Tommerup torv kl.8.10, Søndersøvej 2, Vissenbjerg kl. 8.20, Aarup tidl. Rådhus kl Vi kører herefter til grænsen med en pause undervejs, hvor der vil blive serveret kaffe og rundstykke fra bussen. Vi holder ind ved Fleggaard indkøbscenter ved Süderlugum, så der er lejlighed til at handle ind til billige penge. Derefter går turen til Centralhotellet i Løgumkloster, hvor vi skal nyde en lækker 2 retters menu. Efter middagen kører vi via Bredebro til Rømødæmningen. På Rømø kører vi en rundtur på øen, hvor vi skal opleve den spændende og særprægede natur med de flotte kommandørgårde og det specielle hvalhegn. Vi gør holdt og ser kirken, som er speciel med mange kirkeskibe og hatteknager, og vi ser de nye byggerier i Havneby. Vi holder pause i Lakolk ved Rømø lys, der er en hyggelig butik med brugskunst i mange afskygninger, et rigtig spændende sted at besøge. Her bliver der serveret kaffe og kringle fra bussen, hvorefter vi kører tilbage til Fyn. Forventet hjemkomst ca. kl Husk pas! Pris 420 kr. som betales i bussen. Prisen indeholder: bus, middag, kaffe & rundstykke og kaffe & kringle, drikkevarer for egen regning. Tilmelding til Anna Svensson , fra 7. april og senest 5. maj. Teknisk arrangør Frørup Rejser.

8 2-dages tur til Orø og Odsherred. Tures forventes at være den juni, med afgang fra Aarup kl og opsamling i Vissenbjerg og Tommerup. Turen er under udarbejdelse og ikke helt færdigplanlagt endnu. Vi skal besøge Orø, Isefjordens perle, som også kaldes Dronning Margrethes ø. Ifølge sagnet har Margrethe den 1. haft et jagtslot på øen. Dragsholm slot og høre om dets 800 års historie, Malergården, hvor den kendte Svanefamilie boede. Malergården blev åbnet for publikum i 2005 efter endt restaurering, så man i dag kan se inventar og malerier af Sigurd Svane. Overnatning i Holbæk. Turen bliver med helpension og prisen ca kr. Se nærmere i Det Sker og på hjemmesiden om tilmelding og endelig pris. Evt. henvendelse til Ulla Nøhr Teknisk arrangør Nyborg Rejser. Der arbejdes på højskoleophold også i 2015, i eftersommeren, sammen med Lokalafdeling Vestfyn. Der bliver igen cykelferie fra Tommerup til Ærø i august 2015 Kontakt Hardy Henriksen for nærmere oplysninger. Vi forsøger en 8 dages tur til Schwarzwald i september 2015 Med besøg i Colmar, og blomsterøen Mainau i Bodensøen Har du lyst til at blive frivillig i Ældre Sagen Højfyn? Vi har altid brug for frivillige der kan og vil være noget for andre der trænger til en hjælpende hånd. Du bestemmer selv hvilket område du vil være hjælper for, når du bestemmer dig kontakter du bare en fra lokalbestyrelsen eller en anden kontaktperson der er nævnt her i programmet. Vi mangler akut It-frivillige. Du skal ikke være professor for at hjælpe andre, bare du er almindeligt fortrolig med en computer.

9

10 It-hjælp og Datastuer IT Kommunekoordinator og webmaster: Ole Nauer Nue Møller IT kontaktpersoner: Tommerup: Torben Enghøj Hansen Vissenbjerg: Howard Bramson Aarup: Preben Kokholm Jensen Vil du lære at bruge din pc? Vil du i gang med at bruge Netbank og Nem Id? Du kan få hjælp til at bruge din pc'er, uanset om du er nybegynder eller øvet. Vore datastuer hjælper dig ud fra, hvor du er nået til i brugen af en computer. Eller hvis du bare vil have et godt råd, inden du anskaffer en Pc er. Kom ind i en af vores Datastuer, du finder dem her: Tommerup Datastue, Rådhuskælderen, Møllebakken 20, Tommerup Kontaktperson: Torben Enghøj Hansen, Vissenbjerg Datastue, Gl. Rådhus, Vestergade 2, Vissenbjerg Kontaktperson: Howard Bramson, Aarup Datastue, Aarup Aktivitetshus, Skolegade 3, Aarup Kontaktperson: Preben Kokholm Jensen, Åbningstider i Datastuerne: Tommerup: onsdage 8-9:30 og torsdage 15:30-17 Vissenbjerg: onsdage Aarup: tirsdage og torsdage Datastuerne har åbent årligt på nævnte ugedage i perioderne: 5. jan. til 1. maj, herefter holdes der sommerferie, der åbnes igen 1.sep. til 1. dec. og så er der juleferie til ca. 5. jan. Der kan forekomme afvigelser for nævnte datoer, på grund af kursusvirksomhed for undervisere. Vil du være sikker, så kontakt evt. kontaktperson for den pågældende Datastue. Hvis du af en eller anden grund ikke kan komme ind i Datastuen, så kontakt den ansvarlige for datastuen i dit lokalområde (se ovenfor). Et besøg i eget hjem koster 40 kr. for højst 2 besøg til den samme opgave.

11 Orienterings møde om fritagelse for Digital Postkasse. Er du i tvivl om du kan / skal søge om fritagelse for Digital Postkasse, kan du få hjælp og vejledning ved et af følgende møder: Tirsdag d. 9/9 i Assens på Uddannelsescenter Kompas'et. Torsdag d. 11/9 i Haarby på Strandgården. Onsdag d. 17/9 i Glamsbjerg i Aktivcentret. Torsdag d. 18/9 i Tommerup i Gl. Rådhus (Kantinen). Tirsdag d. 23/9 i Vissenbjerg i Gl. Byrådssal. Torsdag d. 25/9 i Aarup i Gl. Aaruphal. Alle møder forventes afholdt mellem kl Møderne arrangeres i samarbejde mellem Aktive Ældre, Ældre Sagen og kommunens borgerservice. I møderne deltager lokale It-kontaktpersoner og repræsentanter for kommunens borgerservice. Det skulle derfor være muligt at få svar på alle relevante spørgsmål Der vil i forbindelse med mødet blive serveret kaffe og brød til en pris af 40kr. I det omfang det er muligt kan der på mødet udfyldes skemaer for fritagelse. Så husk gyldig personlig legitimation. Deltagerantal max 50 til 60 personer. Tilmelding er nødvendig af hensyn til kaffen Tilmelding sker til den lokale It-kontaktperson: Assens: Ingvart Andersen, , senest 2/9 Haarby: Helge Jensen, , senest 4/9 Glamsbjerg: Margrethe Hansen, , senest 10/9 Tommerup: Torben Enghøj Hansen, , senest 11/9 Vissenbjerg: Howard Bramson, , senest 16/9 Aarup: Preben Kokholm Jensen, , senest 18/9

12 Lokalbestyrelse HØJFYNS medlemmer: Formand Ældre/sundhed kp. Ulla Nøhr Næstformand Holger Hansen Kasserer Kirsten Brohus Sekretær Gitte Carlsen It-kp. Webmaster Ole Nauer Nue Møller Lokalredaktør Lene Rasmussen Socialhum.kp Anna Svensson Kultur kp. Ragnhild Poulsen Medlem Arne Jørgensen Søstrenes Have 14. st Aarup Bakkevænget Tommerup Vestervang Vissenbjerg Solevadvej 13, Solevad 5690 Tommerup Kronborg Aarup Lungerne Aarup Birkevej Aarup Østergade Vissenbjerg Solvænget Tommerup Vi siger TAK til Totalbanken for hjælp til trykning af vores program

13

ÅRSPROGRAM 2015 AUGUST

ÅRSPROGRAM 2015 AUGUST LOKALOMRÅDE ÅRSPROGRAM 2015 AUGUST 2016 VI BEDER DIG/JER OPBEVARE OG BRUGE PROGRAMMET HELE ÅRET RET TIL ÆNDRINGER FORBEHOLDES Faste aktiviteter Bowling i Korsvangscentret i Assens. Onsdage kl. 13-14, 14-15,

Læs mere

Faste aktiviteter Bowling i Korsvangscentret i Assens. Onsdage kl. 13-14, 14-15, 15-16. Start: 4. september 2013. lut: 30.

Faste aktiviteter Bowling i Korsvangscentret i Assens. Onsdage kl. 13-14, 14-15, 15-16. Start: 4. september 2013. lut: 30. 2013 AUGUST 2014 Faste aktiviteter Bowling i Korsvangscentret i Assens. Onsdage kl. 13-14, 14-15, 15-16. Start: 4. september 2013. Slut: 30. april 2014 Pris pr. måned: 5 pers. 95 kr., 4 pers. 100 kr.,

Læs mere

Ældre Sagen DET SKER. Ældre Sagen område 6 Syddanmark

Ældre Sagen DET SKER. Ældre Sagen område 6 Syddanmark Ældre Sagen DET SKER FEBRUAR 2011 I WWW.AELDRESAGEN.DK/DETSKER DK/DETSKER Ældre Sagen område 6 Syddanmark ARRANGEMENTER 01.02. - 09.04. 2011 ASSENS: HØJFYN VESTFYN. FAABORG-MIDTFYN: FAABORG MIDTFYN. KERTEMINDE:

Læs mere

Hobro 26. årgang 2. halvår 2013

Hobro 26. årgang 2. halvår 2013 Side 12 Ældre Sagen søger frivillige til Besøgstjenesten (besøgsvenner, demensaflaster, vågekone/mand) EDB undervisning (undervisere/hjælpere) Sport, motion ( bowling, krolf, stavgang) Måske har du selv

Læs mere

Hobro. efterår 2011, årgang 24

Hobro. efterår 2011, årgang 24 Hobro efterår 2011, årgang 24 Kære medlemmer Hermed fremsendes vores nye informationsblad med arrangementer for sidste halvår af 2011. Vi har igen bestræbt os på at få tilrettelagt et bredt og alsidigt

Læs mere

PROGRAM 2. halvår 2014

PROGRAM 2. halvår 2014 HK SENIORKLUB HELSINGØR PROGRAM 2. halvår 2014 Med Kronborg om styrbord igen. Queen Mary for sydgående. SENIORKLUB HELSINGØR Bestyrelsen HK SENIORKLUB HELSINGØR klubben for HK s pensionister og efterlønsmodtagere

Læs mere

Program for Ældre Sagen August 2014 til juli 2015 Lokalbestyrelsen i Nørre Djurs

Program for Ældre Sagen August 2014 til juli 2015 Lokalbestyrelsen i Nørre Djurs , 00000000000000000000000000,0000000000000000000000000000000000000 00000000, Program for Ældre Sagen August 2014 til juli 2015 Lokalbestyrelsen i Nørre Djurs Ældre Sagen Nørre Djurs Velkommen til sæsonen

Læs mere

HUSK: Stafet for Livet 23.-24.aug. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang. Læs mere om:

HUSK: Stafet for Livet 23.-24.aug. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang. Læs mere om: Fodslaw Tidende 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014 Holdet fra busturen til Stockholm/Tallinn juni 2014 Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Kalø Læs mere

Læs mere

Aktivitetsoversigt Side 4 Bestyrelsens medlemmer Side 24 Besøg på Sønderborg Slot Side 11 Bisidder Side 6 Bridge Side 5 Busture og udflugter Side

Aktivitetsoversigt Side 4 Bestyrelsens medlemmer Side 24 Besøg på Sønderborg Slot Side 11 Bisidder Side 6 Bridge Side 5 Busture og udflugter Side 1 til Ældre Sagen Nordals nye program Vi håber, du finder noget af interesse blandt vore tilbud, såsom søndage på Langesøgården med foredrag og underholdning, samt en- og flerdagsture m.m. Alle fastlagte

Læs mere

Nordals Lokalbestyrelse Forsidefoto: Lis Jensen

Nordals Lokalbestyrelse Forsidefoto: Lis Jensen til Ældre Sagen Nordals nye program Vi håber, du finder noget af interesse blandt vore tilbud, såsom søndage på Langesøgården med foredrag og underholdning, samt en- og flerdagsture m.m. Alle fastlagte

Læs mere

Hobro 27. årgang 1. halvår 2014

Hobro 27. årgang 1. halvår 2014 Hobro 27. årgang 1. halvår 2014 Ældre Sagen Hobro ved Lands End i det sydvestlige England Der var 41 med på busturen til Sydengland i sommeren 2013. Turen gik via Calais / Dovert til Brighton, Portsmouth,

Læs mere

Den perfekte kombination af fællesskab og privatliv

Den perfekte kombination af fællesskab og privatliv ROSKILDE ÆLDRERÅD OG ROSKILDE KOMMUNE INFORMERER NR. 5 - oktober 2015-9. ÅRGANG Den perfekte kombination af fællesskab og privatliv I seniorbofællesskabet Højen i Himmelev bor man i egne rækkehuse. Men

Læs mere

Nyt fra Aktivitetshuset

Nyt fra Aktivitetshuset Fælles for alle: Cafe Priser pr. 1. januar 2014 Cafeen er åben alle dage kl. 11.30-12.30 Smørrebrød 13,00 Øl incl. pant 12,00 Vand incl. pant 14,00 Rødvin 25,00 Hvidvin 25,00 Smørrebrød skal bestilles

Læs mere

Hobro. 1. halvår 2012, årgang 25

Hobro. 1. halvår 2012, årgang 25 Hobro 1. halvår 2012, årgang 25 Ældre Sagen Hobro besøgte Børglum Kloster ind under jul 2011 Kære medlemmer Hermed fremsendes vores nye informationsblad med arrangementer for første halvår af 2012. Vi

Læs mere

Kære medlem. Esbjerg og Fanø lokalafdeling Karl Erik Jensen Formand

Kære medlem. Esbjerg og Fanø lokalafdeling Karl Erik Jensen Formand Kære medlem Vi startede det nye år med hård frost, så vi kan vel roligt sige, at vi i en periode har levet i en kold tid. Men i skrivende stund ser det heldigvis ud til, at foråret er ved at gøre sit indtog

Læs mere

Vi skal flytte! Foto: Flemming Sommer

Vi skal flytte! Foto: Flemming Sommer FEBRUAR 2013 I WWW.AELDRESAGEN.DK/DETSKER Ældre Sagen område 10B Hovedstaden ARRANGEMENTER 01.02. 2013-12.04. 2013 FREDERIKSBERG Kørestolsadgang TX Teleslyngeanlæg Vi skal flytte! Foto: Flemming Sommer

Læs mere

Nykøbing Rørvig Aktivitetsoversigt 2015

Nykøbing Rørvig Aktivitetsoversigt 2015 Nykøbing Rørvig Aktivitetsoversigt 2015 2 Formanden byder velkommen til 2015 John Schjerlund Kære medlemmer. 2014 var et godt år for Ældresagen Nykøbing-Rørvig. Aktivitetsniveauet var højt, og interessen

Læs mere

Aktivitetsoversigt. /odsherred/nykoebing-roervig. http://kommunesider.aeldresagen.dk/4. Nykøbing Rørvig. Praktiske oplysninger:

Aktivitetsoversigt. /odsherred/nykoebing-roervig. http://kommunesider.aeldresagen.dk/4. Nykøbing Rørvig. Praktiske oplysninger: Praktiske oplysninger: Betaling: Sker til bankkonti i Sparekassen Sjælland senest 8 dage efter reservering. Kontonr. 0517-0244148 20 Pakhuset ligger: Vesterbro Torv 2, Nykøbing Sj Nykøbing Rørvig Vil du

Læs mere

PROGRAM 2. halvår 2015

PROGRAM 2. halvår 2015 HK SENIORKLUB HELSINGØR PROGRAM 2. halvår 2015 (Foto: 1. suppleant Ebbe Gyrming, 2015). Er klokken faldet i slag? Eller: Rinder tiden ud for HK SENIORKLUB HELSINGØR som HK Hovedstadens lokale aktivitets-

Læs mere

Sæsonprogram 2014-2015

Sæsonprogram 2014-2015 Ebeltoft Sæsonprogram 2014-2015 Maltfabrikken under restaurering til et kommende kulturcenter Kære medlemmer Sommeren er ved at slutte og vi går efteråret i møde. Et efterår hvor vi begynder på en ny sæson

Læs mere

Sommerprogram. Fælles oplysningsnummer: 46 40 01 84. Førtidspensionister, pensionister og efterlønsmodtagere

Sommerprogram. Fælles oplysningsnummer: 46 40 01 84. Førtidspensionister, pensionister og efterlønsmodtagere Sommerprogram 2013 Førtidspensionister, pensionister og efterlønsmodtagere Østergaard Aktivitetscenter Karlebyvej 58 Ll. Karleby Nødager 30, Gevninge Herslev Hvalsø Østergadecenter Østergade 1 Hvalsø Huset

Læs mere

Artikler m.v. Side Artikler m.v. Side Gruppeaktiviteter Side Gruppeaktiviteter Side

Artikler m.v. Side Artikler m.v. Side Gruppeaktiviteter Side Gruppeaktiviteter Side Foto: Erik Hendrup Artikler m.v. Side Artikler m.v. Side Ansøgninger 27 IT Besøgsvenner 15 Besøgsvenner 36 IT Kursus I 24 Bestyrelsen 43 IT Kursus II 25 Billetsalg 38 Kontaktpersoner 29 Demens/besøgsvenner

Læs mere

Vi har også haft et foredrag om førstehjælp og rundvisning på Falckstationen. Det var anden gang, vi holdt det, og vi gør det igen til efteråret.

Vi har også haft et foredrag om førstehjælp og rundvisning på Falckstationen. Det var anden gang, vi holdt det, og vi gør det igen til efteråret. Middelfart Lokalafdeling 1 Følgende konstituering har været gældende: Beretning vedr. 2013 Lone Ebbesen Thorkild Damm Børge Kortsen Bente Jørgensen Tove Rousing Esther Henriksen Grete Lindegaard Lars Kamp

Læs mere

Oplev Fanø i højsommeren

Oplev Fanø i højsommeren APRIL 2011 I WWW.AELDRESAGEN.DK/DETSKER Ældre Sagen område 4 Syddanmark ARRANGEMENTER 01.04. - 10.06. 2011 BILLUND: BILLUND GRINDSTED. ESBJERG: BRAMMING ESBJERG RIBE. FANØ: FANØ. FREDERICIA: FREDERICIA.

Læs mere

Ældre Sagen område 8B Sjælland

Ældre Sagen område 8B Sjælland JUNI 2012 I WWW.AELDRESAGEN.DK/DETSKER Ældre Sagen område 8B Sjælland ARRANGEMENTER 01.06. 2012-10.08. 2012 FAKSE: FAXE-RØNNEDE HASLEV. GREVE: GREVE. KØGE: KØGE SKOVBO. LEJRE: BRAMSNÆS HVALSØ LEJRE. ROSKILDE:

Læs mere

Artikler m.v. Side Artikler m.v. Side

Artikler m.v. Side Artikler m.v. Side Artikler m.v. Side Artikler m.v. Side 25år i Ballerup 17 Nordea Donation 15 Ballerup Centret 40år 15 Nyt kørekort og pas 9 Bestyrelsen 43 PC Kursus (bibliotek) 13 Billetsalg 38 Reception Ældre Sagen 5

Læs mere

LungePatient.dk. Lungeforeningen Boserup Minde. LungePatient.dk nr. 4 2011 1. NR. 4 September 2011

LungePatient.dk. Lungeforeningen Boserup Minde. LungePatient.dk nr. 4 2011 1. NR. 4 September 2011 LungePatient.dk NR. 4 September 2011 LungePatient.dk LUNGEFORENINGEN BOSERUP MINDE Lungeforeningen Boserup Minde LungePatient.dk nr. 4 2011 1 Efteråret er lige om hjørnet Tidsskrift for lungehandicappede

Læs mere

Årsprogram 2015/16. Bramsnæs: Østergaard Aktivitetscenter Karlebyvej 58 Lille Karleby. Nødager 30, Gevninge Bognæsvej 5 Herslev

Årsprogram 2015/16. Bramsnæs: Østergaard Aktivitetscenter Karlebyvej 58 Lille Karleby. Nødager 30, Gevninge Bognæsvej 5 Herslev Årsprogram 2015/16 Bramsnæs: Østergaard Aktivitetscenter Karlebyvej 58 Lille Karleby Nødager 30, Gevninge Bognæsvej 5 Herslev Lejre Øst: Huset Lejrevej 15 A Hvalsø: Hvalsø Østergadecenter Østergade 1 Kære

Læs mere

Side 1. Koltnyt nr. 1 / 2014

Side 1. Koltnyt nr. 1 / 2014 Side 1 Redaktionen: Kirsten Hedegaard (ansvarshavende) e-mail: kirstenhedegaard@post.tele.dk Kirsten Nielsen e-mail: kvorkn@gmail.com Inge Pedersen e-mail: ingeblak@mail.dk Svend Erik Poulsen e-mail: g.s.poulsen@it.dk

Læs mere

P R O G R A M 1. halvår 2014

P R O G R A M 1. halvår 2014 LOKALBESTYRELSEN for Varde - Blaabjerg - Blåvandshuk P R O G R A M 1. halvår 2014 Varde Blåvandshuk Blaabjerg Velkommen til forårssæsonen 2014. I skrivende stund en uge før regions- og kommunalvalget drøftes

Læs mere