IDÉKATALOG. Idéer fra 60 fynske engagerede deltagere. Krea4v workshop oktober 2012 Des4na4on Fyn

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "IDÉKATALOG. Idéer fra 60 fynske engagerede deltagere. Krea4v workshop oktober 2012 Des4na4on Fyn"

Transkript

1 IDÉKATALOG Idéer fra 60 fynske engagerede deltagere Krea4v workshop oktober 2012 Des4na4on Fyn

2 IDÉKATALOG De$e idékatalog er udarbejdet på baggrund af de 1336 idéer, der blev udviklet på workshoppen den 9. oktober 2012 på Hotel ChrisDansminde i Svendborg. Idéerne er eherfølgende blevet sorteret, kategoriseret og koblet på forskellig vis. Idéerne er Dl fri ajeny$else for alle, som har interesse i at gøre Fyn og de omkringliggende øer Dl en eventyrlig feriedesdnadon. Formålet med idékataloget er at inspirere de netværksgrupper, der blev dannet på workshoppen Dl at videreudvikle idéerne, der er præsenteret her. Idéerne kan bruges som de er, der kan bygges videre på dem, eller man kan vælge at ændre dem og plukke de elementer ud, som kan bruges i andre sammenhænge. Alle idéerne skal ses som råstoffer Dl den videre udvikling, som eher bearbejdning og modning kan blive Dl eventyrlige oplevelseskoncepter.

3 IDÉKATALOG Sådan blev idéerne 4l 60 forskellige turismeaktører fra Fyn mødtes på workshoppen. I fællesskab udviklede de idéer Dl temadserede oplevelser inspireret af H.C. Andersens eventyr. Deltagerne arbejdede både med egne udviklingsprojekter og med at få helt nye og innovadve idéer. Hensigten var at hæve innovadonsoverliggeren, tænke ud af boksen og se helt nye muligheder i turismen på Fyn. EHer en forrygende dag med en fantasdsk energi og arbejdsiver blev de 1336 idéer indsamlet og fik overskriher. Deltagerne fik mulighed for at skabe kontakter Dl andre aktører og turismeinteressenter, og dagen endte med nedsæ$else af 7 netværksgrupper, som gik sammen om hvert sit tema.

4 IDÉKATALOG Målet med udviklingsarbejdet Målet med udviklingsarbejdet er, at udvalgte idéer skal tage form Dl egentlige bæredygdge koncepter, som skal formidles, koordineres og løhes i fællesskab af de fynske turistaktører. Hver idé eller koncept skal have en tydelig kobling Dl eventyret eller det eventyrlige, da eventyret bliver et vigdgt aspekt i den fremddige story telling og det fynske brand.

5 IDÉKATALOG Netværksgruppeoversigt Udvalgte temaer, der skal arbejdes videre med: Eventyrlige pakkerejser følg i H. C. Andersens fodspor Dl Fyns slo$e, museer og herregårde Gourmetoplevelser for de eventyrlystne Eventyrlige naturoplevelser Ø- havet Kunstrute Pakker Formidling

6 IDÉKATALOG Netværksgrupperne De 7 netværksgrupper skal nu udvælge én eller flere idéer fra de$e katalog, som de videreudvikler. Hver idé vil under arbejdet tage form og blive Dl et konkret oplevelseskoncept. Hver netværksgruppe har mulighed for at vælge, hvilke idéer de ønsker at arbejde videre med inden for deres tema. Nogle temaer er mere spot- on i forhold Dl idéerne end andre, hvilket giver en større eller mindre bru$otrup af idéer at vælge imellem for de respekdve grupper. Eksempel på idéer, der kan vælges af en netværksgruppe: Idé-5l-videre- konkre5sering:- Ø(havssafari) Netværksgruppe:- Ø/havet- Idé-5l-videre- konkre5sering:- Havfrue() weekend)

7 IDÉOVERSIGT Her følger en oversigt over deltagernes udvalgte idéer (fra top- 3- præsentadonen). Nogle af idéerne havde mange fællestræk og er derfor slået sammen Dl en fælles idékategori. Eventyrlige pakkerejser følg i H. C. Andersens fodspor Dl Fyns slo$e, museer og herregårde Gourmetoplevelser for de eventyrlystne Havfrueophold Eventyrlige naturoplevelser Øhavs- safari Tag hunden med på eventyr Eventyrlig kunstrute Klagen af Fyn Forfa$erkonkurrence Vind verdens mest eventyrlige bryllup Vente- eventyr Den magiske paraply Oplevelsesportal Eventyrlig overnatning Øvrige temaer og løse idéer

8 IDÉKATALOG Samlede idébeskrivelser Følgende idéer er deltagernes egne, der er sammensat og modnet. Det er nu de idéer, som deltagerne fremover kan lade sig inspirere af i den videre udvikling af eventyrlige oplevelseskoncepter.

9 EVENTYRLIG PAKKEREJSE

10 EVENTYRLIG PAKKEREJSE Eventyrlige pakkerejser følg i H. C. Andersens fodspor 4l Fyns sloye, museer og herregårde Konceptet henvender sig Dl børnefamilier, der har lyst Dl at dykke ned i H. C. Andersens finurlige og forunderlige verden, og lære mere om eventyrdigterens mange historier. Med et lærings- og oplevelsesfokus bliver hele familien klogere på vores store nadonaldigter. Ved hver seværdighed turisten besøger, bliver der udleveret en brik, som Dl sidst bliver Dl et helt eventyrpuslespil. Samles alle brikkerne, vinder man en eventyrlig præmie.

11 EVENTYRLIG PAKKEREJSE Mød personerne fra de kendte eventyr på Fyns slo$e og herregårde, og hør eventyret sådan som de oplevede det, fx Svinedrengen, Snedronningen, Prinsessen på ærten og Klods Hans. Konge- og dronningeskole med udklædning, ansigtsmaling, historiefortælling og teater. Forbudt for børn: Middag, underholdning og maskebal på slo$et. Store rober, parykker og laksko udlejes af slo$et. Ole Lukøje passer børnene, mens forældrene er Dl fest.

12 H.C.A GOURMET

13 H.C.A GOURMET Gourmetoplevelser for de eventyrlystne spis og drik som på H. C. Andersens 4d GourmeDdéen henvender sig Dl turister, som har lyst Dl at få en helt særlig kulinarisk oplevelse under deres ferie. De kan både være med Dl at fange, plukke, samle og Dlberede maden. Der tages udgangspunkt i årsdden, de fynske råvarer og de lokale producenter.

14 H.C.A GOURMET Kulinarisk Ddsmaskine. Hvad spiste man på HCA s Dd? Spis og drik som i gamle dage GourmeiesDval på HCAs fødselsdag Fiske eller fange maden selv Hvad finder jeg i mark og eng pluk selv svampe og urter, og Dlbered målddet på stranden eller i skoven Besøg de fynske vingårde, og vær med Dl at plukke druer og lave vin Ølsmagning og ølbrygning få din egen hjemmebryggede øl med hjem på specialdesignet flaske Alt godt fra det Fynske øhav. Menuer med udgangspunkt i HCAs eventyr Kulinarisk marked med lokale produkter fra Fyn Mørkerestaurant med servering af blinde Pluk selv kirsekær og lær at lave kirsebærsnaps Honning fra Fyn kend historien og lav mad med honning

15 HAVFRUEOPHOLD

16 HAVFRUEOPHOLD HAV det godt Idéen henvender sig Dl kvinder, der trænger Dl lidt ekstra luksus, forkælelse og sunde oplevelser enten sammen med deres partner eller deres veninder. Der tages udgangspunkt i wellnessakdviteter samt rekreadon, sdlhed og fordybelse ved vandet.

17 HAVFRUEOPHOLD Dampbad Mudderbad Hot tub / vildmarksbad under åben himmel med udsigt over øhavet Vinterbadning Salt scrub Tangmassage Sund og nærende hav- mad

18 EVENTYRLIG NATUROPLEVELSE

19 EVENTYRLIG NATUROPLEVELSE Konceptet henvender sig Dl turister, der kan lide at opleve og opholde sig i naturen. Naturen har mange eventyrlige og finurlige oplevelser at byde på, og turisten inviteres på akdviteter, der forener naturen og eventyret. Der kan opre$es eventyrlige cykelruter, magiske mørkedage med stjerneture og lysfest i vintermørket.

20 EVENTYRLIG NATUROPLEVELSE Na$eløb i mosen, skoven eller stranden med en eventyrfortællende guide. Turisterne møder personer og dyr fra eventyrene og sæ$es på forskellige opgaver og prøvelser Fugletur med guide hør den virkelige na$ergal Åkandesejlads i både formet som åkander Klods Hans- / mudderfesdval. Huse, tallerkner og krus er lavet af ler. Mudderrutsjebanen og gedebukkeræs. Der serveres stegte hanekyllinger. Det gælder om at blive så beskidt som muligt. Overnat i trækronerne, fx i træhy$ehoteller sov under stjernetæppet Sansetur i trylleskoven brug alle sanserne for at komme ud på den anden side af den forheksede skov Vandre- og cykelruter med historier og opgaver familien kun kan løse, hvis de har læst HCA eventyr

21 Ø HAVSSAFARI

22 Ø HAVSSAFARI Feriekonceptet henvender sig Dl turister, der ønsker sig en maridm oplevelse i særklasse. Alle fynske øer samarbejder om at skabe et helhedskoncept i øhavet, hvor turister, der har mod på eventyrlige oplevelser både under og over vandet, kan blive udfordret og underholdt.

23 Ø HAVSSAFARI Undervandsfotokonkurrence Flydende hotel Eventyrlig dykkerska$ejagt find ska$en uden at blive fanget af de fynske havmonstre Fang din egen fisk med stang eller harpun, og få den Dlberedt på 5- stjernet restaurant Piraterne kommer! Bliv pirat for en dag og overfald dine lystsejlerforældre i deres båd Mande- Robinson på øde ø Skulpturpark på havets bund dyk ned og oplev AtlanDs eller se den fra skibet med en bund af glas Havskole for børn krabbefiskeri, byg din egen tømmerflåde, fang, rens og grill din fisk, Robinson Crusoe akdviteter Ø- hop for lystsejlere bliv modtaget af guide i havnen og udforsk øernes mangfoldige oplevelser

24 TAG HUNDEN MED

25 TAG HUNDEN MED Feriekonceptet henvender sig Dl familier med hund og Dlbyder, at hundens behov sæ$es i centrum. Hele familien kan deltage i de sjove akdviteter, og Fido bliver den gladeste og mest velplejede hund i verden. Feriestedet er gearet Dl menneskets bedste ven, og hunde er velkomne i budkker og på restauranter.

26 TAG HUNDEN MED Sjove hundeopholdspladser udenfor forretningerne og grads hundekiks HundeluHer på hotellerne Menukort for hunde og hundemad i minibaren Hundeklub sjove akdviteter for hunde mens ejerne laver andre Dng Lån en cykeltrailer med hundekurv når Fido bliver træt af at løbe, kan han sidde i kurven og nyde livet Hundeskole undervisning ved professionelle hundetrænere, fx fra polidet Natløb med hund Fido snuser sig frem Sanseska$ejagt samarbejde mellem familie og hund DaDng for hundeejere Hundelegeplads og fri- for- snor- park med udfordrende agility baner for hunde i forskellige størrelser Ernæringseksperter underviser i sund kost Dl hunde Hundehvisker / hundeterapeuter behandler hunde med særlige behov

27 EVENTYRLIG KUNSTRUTE

28 EVENTYRLIG KUNSTRUTE Kunstruten henvender sig Dl kunstelskere og kunstkendere, som gerne vil kombinere en ferie på Fyn med at lære om kunst og fynske kunstnere, samddig med de selv har mulighed for at tegne og male. Kunstruten går både forbi højskoler, museer, gallerier og udøvende kunstnere i egne værksteder.

29 EVENTYRLIG KUNSTRUTE Besøg stedet som maleriet foresdller. Mange berømte malerier er blevet Dl på Fyn, og turisten inviteres ud for at opleve netop den plet i naturen, som har givet maleren inspiradon Dl kunstværket. En guide fortæller om de fynske kunstneres liv, om naturen og om det særlige lys. Besøg hos de arbejdende kunstnere i deres atelierer. Få indblik i kunstnerens arbejde, deres univers og inspiradonskilder. Kunstkurser på de fynske højskoler maleri, tegning, keramik, skulptur, papirklip, collage/decoupage, glaskunst, film og animadon.

30 KLANGEN AF FYN

31 KLANGEN AF FYN Klangen af Fyn henvender sig Dl musikelskere og musikinteresserede turister både børn og voksne. Konceptet er bygget op omkring musik, koncerter og fesdvaler, som skal foregå rundt omkring på Fyn og øerne. Musikken kobles med Fyn på en ny og anderledes måde, hvor den fynske natur, kultur, kunstnere, mad og specialiteter kan indgå i konceptet, fx smag på musikken, oplev skovens musik eller hør eventyrets lyd.

32 KLANGEN AF FYN Sang fra trækronerne Musisk madoplevelse musikken integreres i den kulinariske oplevelse Undervandskoncert Sangkonkurrence med kor fra hele verden Koncerter på udvalgte naturskønne steder. Musikken og naturen smelter sammen Dl en unik oplevelse Havfrueparty og koncert strandparty i badetøj. Der serveres havsnacks af havfruer og havmænd Musik og teater på vandet koncerter på flydende pontoner, sejlskibe, tømmerflåder eller kajakker Na$ergalefesDval eventyr fortolket som musikstykker

33 FORFATTERKONKURRENCE

34 FORFATTERKONKURRENCE Der udskrives en internadonal konkurrence om at skrive den bedste historie eller det bedste eventyr i H. C. Andersens ånd. Konkurrencen skal være en folkelig pendant Dl Hans ChrisDan Andersen Li$eraturprisen, som Isabel Allende netop har modtaget.

35 FORFATTERKONKURRENCE Forfa$er- /skrivekonkurrence på flere verdenssprog, så fx kinesere også vil deltage Præmien kan være eventyrlige oplevelser på Fyn Der laves en film om forfa$er- spirerne, som besøger H. C. Andersens fødeø og får inspiradon Dl deres historier.

36 EVENTYRLIG HONEYMOON

37 EVENTYRLIG HONEYMOON Fyn skal være kendt som et romandsk paradis for nyforelskede det oplagte sted at tage på bryllupsrejse. Igennem markedsføringen af konkurrencen brandes Fyn som det bedste sted at tage på Honey Moon.

38 EVENTYRLIG HONEYMOON Krydstogt på hvidt luksusskib i øhavet Undervandsbryllup vielsen foregår under vand med Kong Neptun som præst

39 VENTE- EVENTYR

40 VENTE- EVENTYR Ringer man Dl Fyn, hører man ikke kedelig musik i telefonen, mens man venter på at blive sdllet om, Dl den man skal tale med. I stedet for ventemusik fortælles der et eventyr. Historien skal være så spændende, at ventedden flyver af sted, og man ender med hellere at ville høre historien, end at tale med den person, man skal have fat i. Er man blevet grebet af historien, er det naturligvis muligt at blive hængene i røret eher samtalen og høre den færdig.

41 VENTE- EVENTYR Alle offentlige insdtudoner, turista$rakdoner og overnatningssteder skal have telefon- ventehistorier, når man ringer Dl dem. Den der ringer kan bestemme, hvilket sprog han eller hun vil høre historien på. Telefonopkaldet afslu$es med: Vi glæder os Dl, at du ringer Dlbage, så vi kan fortælle dig endnu et eventyr.

42 MAGISK PARAPLY

43 MAGISK PARAPLY Den magiske paraply fortæller eventyr. Idéen tager udgangspunkt i, at det ohe regner i Danmark det skal vi vende Dl noget posidvt. Med en historiefortællende paraply, som guider dig rundt i byen og fortæller spændende historier, gør det ikke noget, at det regner skomagerdrenge.

44 MAGISK PARAPLY Turistkontorerne og turista$rakdonerne med udendørs seværdigheder udlåner de magiske paraplyer Dl de besøgende. Hver paraply er Dlpasset den enkelte by eller a$rakdon. Der kan være forskellige paraplyer for hver dag i ugen, så der aldd er noget nyt at opleve.

45 FORMIDLINGS- OG OPLEVELSESPORTAL

46 FORMIDLINGS- OG OPLEVELSESPORTAL Turisten henvises Dl en fælles oplevelsesportal for Fyn og øerne. Her kan de få overblikket over oplevelser, akdviteter, fesdvaler og events. På portalen kan der bookes overnatninger på hele Fyn, ligesom man kan sammensæ$e sit eget eventyrlige program for sin ferie på Fyn. Det er også muligt at købe bille$er online, så man kan springe billetkøen ved a$rakdonerne over.

47 FORMIDLINGS- OG OPLEVELSESPORTAL Portalen giver eksempler på pakkerejser, som turisten kan lade sig inspirere af. Der vises små film med turister og deres eventyrlige oplevelser på Fyn, ligeledes Dl inspiradon for andre. Portalen skal fungere som hele Fyns samlede formidlings- og oplevelsesportal.

48 EVENTYRLIG OVERNATNING

49 EVENTYRLIG OVERNATNING Fyns kroer, hoteller, B & B, vandrehjem og andre overnatningssteder skal være kendte for deres eventyrlige overnatninger. Eventyret og det overraskende tænkes ind lige fra gæsten kører ind på parkeringspladsen, Dl han forlader overnatningsstedet igen.

50 EVENTYRLIG OVERNATNING HCA s samlede værker på natbordet på alle fynske overnatningssteder SDlhedskoncept med eventyrlig na$ero Værelserne indre$et eher forskellige eventyr Ole Lukøjes barnepige passer børnene, mens forældrene er ude Historielæsning i na$øj ved kaminens buldrende ild Drømmetydning ved morgenmaden Eventyrlige ska$e og gåder som skal løses under opholdet

51 LØSE IDÉER Kalender Dl overraskende oplevelser. Åben en låge på mobilen hver dag i sommerferien, eherårsferien eller juleferien, og få inspiradon Dl, hvad du kan opleve den pågældende dag. Bag hver låge findes en lille film om akdviteten, prakdske informadoner og koder/clues, som skal bruges for at løse en opgave eller deltage i en ska$ejagt. Bedsteforældrekoncept i uge 42 og uge 7-8. AkDviteter Dlre$et bedsteforældre og deres børnebørn. Eventyrlige bænke 100 fantasdske udsigter på Fyn. Find bænken med geocaching og en række eventyrlige ska$e. Scan koden på bænken, og få fortalt et eventyr. Hver bænk er sponsoreret af et fynsk firma. Konkurrence om at finde alle bænkene med eventyrlige præmier. Lejrskole. Eventyrlige oplevelser i undervisningsøjemed teambuilding, skolekøkken, na$eløb, overnat i skoven. God Dd Giv Dd. Keep- it- simple- akdviteter for børnefamilier. Pylonerne på Storebæltsbroen omdannes Dl megaskulpturer af personerne fra H. C. Andersens eventyr. Lilleputlandet. Land eller park indre$et i børnestørrelse med fx briotogbane og museridning.

52 OG DE LEVEDE LYKKELIGT Selv små og få idéer kan få eventyret Dl at flyve på Fyn. Ønsket er, at alle aktører i hele området finder de fantasdske og eventyrlige idéer så spændende, at de går i gang med små eller større Dltag i deres virksomhed, museum eller turistbureau pluk, stjæl og lad dig inspirere Dl at gøre Fyn Dl noget helt særligt. Nu er eventyret i gang

Tematiseret Oplevelsesudvikling inspireret af H.C. Andersen aka. Oplevelsesmaskinen

Tematiseret Oplevelsesudvikling inspireret af H.C. Andersen aka. Oplevelsesmaskinen Tematiseret Oplevelsesudvikling inspireret af H.C. Andersen aka Oplevelsesmaskinen Fortællerruten Kongens Fadebur Tænd for Familierne At Rejse er at (op)leve Eventyrlig Efterårsferie Fynske Høstfester

Læs mere

Oplevelser i påskeferien

Oplevelser i påskeferien Terrariet Vissenbjerg Mennesket og Havnen Terrariet i Vissenbjerg holder åbent alle dage i Påskeferien fra kl. 10:00 l kl. 16:00. Toldbodhus holder åbent i påskeferien alle dage fra kl. 10:00 l kl. 16:00.

Læs mere

MAJ Kunst // Musik // Dans // Teknologi // Street // Mad // Kultur // Friluft // Vand // Børn // Håndværk HAVNEKULTURFESTIVAL.

MAJ Kunst // Musik // Dans // Teknologi // Street // Mad // Kultur // Friluft // Vand // Børn // Håndværk HAVNEKULTURFESTIVAL. . 29. - 31. MAJ 2015 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK. PA ODENSE HAVN Kunst // Musik // Dans // Teknologi // Street // Mad // Kultur // Friluft // Vand // Børn // Håndværk SEKRETARIAT FOR ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 MIDDELFART RESORT ÅRHUS Perlen ved Fænø Sund MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15 ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 KØBENHAVN

Læs mere

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi Kursuskrydderi Dyst på Grill! I bliver delt op i hold og får udleveret grill, en kurv med råvarer og kun fantasien sætter grænser i kampen om at blive aftenens grillmester. Vores kyndige grillkok er selvfølgelig

Læs mere

Afrapportering. 2. workshop, Oplevelsesmaskinen 2 Odense den 22. oktober 2013

Afrapportering. 2. workshop, Oplevelsesmaskinen 2 Odense den 22. oktober 2013 Afrapportering 2. workshop, Oplevelsesmaskinen 2 Odense den 22. oktober 2013 1 Målet med workshop 2 Tirsdag den 22. oktober var 28 fynske turismeaktører samlet til 2. workshop på First Grand Hotel i Odense

Læs mere

Fyld dit balkort: Aktørerne ved bordene!

Fyld dit balkort: Aktørerne ved bordene! Aftenens program: 16:30-16:45: Nina fra Naturturisme I/S: intro samt inspiration om pakker, koncepter og former for samarbejder 16:45-17:00: Introduktion af deltagerne 1 min. hver: sted/produkter/forventninger

Læs mere

Turismestrategi 2013-2017

Turismestrategi 2013-2017 Turismestrategi 2013-2017 1 Indhold Forord... 4 Vision... 5 Strategi... 6 Fokus Stærke værdikæder... 7 Fokus Nem tilgængelighed... 8 Fokus Smart markedsføring... 9 2 Vision: Køge vil overraske dig Strategi:

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk August 2018 Den Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune Med Vardes Kulturelle Rygsæk bliver der taget vare om børn- og unges

Læs mere

dig&mig feriefornøjelser for

dig&mig feriefornøjelser for dig&mig feriefornøjelser for Lyst til femstjernet campingferie med udsigt til havet og fynsk idyl ad libitum? Så kom og nyd livet på Camp Hverringe. Her er hygge, fantastisk natur og andre voksne, der

Læs mere

Hvad skal du lave i sommerferien?

Hvad skal du lave i sommerferien? H.C. Andersen paraden Møntergården Fyns Kunstmuseum Hvad skal du lave i sommerferien? Få rabat på flere oplevelser Besøg flere af Odense Bys Museer og spar på entréen. Vis din billet købt til fuld pris

Læs mere

27. - 29. MAJ 2016 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK

27. - 29. MAJ 2016 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK 27. - 29. MAJ 2016 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK. PA ODENSE HAVN SEKRETARIAT FOR ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL Ungdomshuset Nørregade 60 5000 Odense C Tlf.: 63756820 Projektkoordinator Maria Friis telefon: 26127832

Læs mere

- I og udenfor højsæsonen. Analysemøde 7. april 2008

- I og udenfor højsæsonen. Analysemøde 7. april 2008 Danskeres ferie- Titelog fritidsrejser - I og udenfor højsæsonen Analysemøde 7. april 2008 1. Er rejser i lavsæsonen noget særligt? 2. Kan vi tjene penge på privatbesøg? 3. Har destinationerne en unik

Læs mere

Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE

Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE Nordfyns Højskole Fælledvej 11 5400 Bogense Telefon 648 132 80 KONTOR@NFHS.DK INDHOLDSFORTEGNELSE SOMMERHØJSKOLE

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

TA MED TIL 1800-TALLET

TA MED TIL 1800-TALLET TA MED TIL 1800-TALLET - For børn og deres voksne Denne folder vil være en spørgelysten rejsemakker, som bringer dig og din familie rundt i museets samling af kunstværker fra 1800-tallet. ARoS ønsker jer

Læs mere

FUELED BY CLAIM DIN KULTURARV // DANS. Den lille havfrue nyfortolket og sat i perspektiv gennem dans

FUELED BY CLAIM DIN KULTURARV // DANS. Den lille havfrue nyfortolket og sat i perspektiv gennem dans FUELED BY CLAIM DIN KULTURARV // DANS Den lille havfrue nyfortolket og sat i perspektiv gennem dans Dette er et gratis undervisningsforløb, der åbner op for fysisk tilgang til tekst. Vi vil gerne forundre,

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

VORES LOCATION DIN LOCATION

VORES LOCATION DIN LOCATION VORES LOCATION DIN LOCATION FORNYELSE, FORKÆLELSE, FORDYBELSE Midt i Danmark, midt i Aarhus, midt imellem det klassiske Latinerkvarter og det moderne ARoS har vi omdannet vores tidligere restaurant på

Læs mere

Forskelle og fællesnævnere mellem lokale og na5onale besøgende

Forskelle og fællesnævnere mellem lokale og na5onale besøgende Kvalita5v brugerundersøgelse Den Gamle By December 2012 Forskelle og fællesnævnere mellem lokale og na5onale besøgende Personaer, udviklet idm. Brugerundersøgelse. Januar 2013 analyse > proces > udvikling

Læs mere

Dykning. Danmarks sjoveste

Dykning. Danmarks sjoveste Dykning Danmarks sjoveste Lyst til at opleve verden under overfladen? Så kom til Camp Hverringe og dyk med børnene, med din partner eller de andre i klubben. Her er noget for alle, der elsker vand... Danmarks

Læs mere

Gode ideer til oplæsning. Ishøj Kommune 1

Gode ideer til oplæsning. Ishøj Kommune 1 Gode ideer til oplæsning Ishøj Kommune 1 Gode ideer til oplæsning: 0-3 årige Gør det kort Helt små børn kan kun koncentrere sig i kort tid. Når dit barn ikke gider mere, så stop. 5 minutter er lang tid

Læs mere

Idekatalog LYSERØD LØRDAG. En del af STØT BRYSTERNE

Idekatalog LYSERØD LØRDAG. En del af STØT BRYSTERNE Idekatalog LYSERØD LØRDAG En del af STØT BRYSTERNE AKTIVITETER OG EVENT Motionsløb, cykel- eller vandretur Gå sammen med en eller flere lokale idrætsforeninger, og arranger et motionsløb, rulleskøjteløb,

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

H.C.Andersen skulpturen skal begraves

H.C.Andersen skulpturen skal begraves H.C.Andersen skulpturen skal begraves Lørdag d 8. oktober kl. 14.00-16.00 Fra Flakhaven til Odense havn Du inviteres hermed til at være med i en lettere humoristisk begravelseshappening, hvor vi sammen

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Fadebursloven Nyborg, april 2013

Fadebursloven Nyborg, april 2013 Fadebursloven Nyborg, april 2013 Kongens Fadebur Kongens Fadebur er et fødevarenetværk etableret af Nyborg Slot for fødevareproducenter, specialiserede fødevareforhandlere og restauranter på Fyn. Mission:

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Læreplaner i Børnehaven Kornvænget.

Læreplaner i Børnehaven Kornvænget. Læreplaner 2013 Læreplaner i Børnehaven Kornvænget. Baggrund: I år 2004 blev der fra ministeriets side, udstukket en bekendtgørelse om pædagogiske læreplaner i alle dagtilbud. Det var seks temaer, der

Læs mere

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Næste træningsophold 2011 uge 19, 23, 33 og 37 (Kontakt os hvis du har ønsker om andre datoer) For at få det lykkelige liv

Læs mere

MØDE KONFERENCE KURSUS

MØDE KONFERENCE KURSUS MØDE KONFERENCE KURSUS HOLD VIRKSOMHEDENS ARRANGEMENT PÅ KULTURCAFé LUDVIG I SORØ Hold dit møde din konference eller dit kursus på Kulturcafé Ludvig i Sorø Kulturcafé Ludvig kan tilbyde skræddersyede arrangementer

Læs mere

Status pr. 26 08 2014 J. nr. 14/25498

Status pr. 26 08 2014 J. nr. 14/25498 Kulturpuljen juni 214 ansøgninger Status pr. 26 8 214 1 Fyn Historie, Natur, Oplevelser 14/22267 Syddansk Universitet, H.C. Andersen Centret, Campusvej 55, 523 Odense M kontaktperson: I s Hjulspor på Fyn

Læs mere

Kongens Fadebur - Afsætning og udvikling af produkter - Lad os komme i gang!

Kongens Fadebur - Afsætning og udvikling af produkter - Lad os komme i gang! 18. februar 2013 Kongens Fadebur - Afsætning og udvikling af produkter - Lad os komme i gang! REFERAT for Workshop 2, der blev afholdt den 13. februar 2013, kl. 8.30 12.30 i Riddersalen på Nyborg Slot.

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN Moderne og hyggelige rammer med sjæl og intimitet Best Western Hotel Jens Baggesen er et romantisk og hyggeligt byhotel beliggende i den gamle bydel i Korsør.

Læs mere

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS Café KOLDINGHUS V elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS I hjertet af Kolding ligger byens stolte varetegn Koldinghus Slot. En kulturoplevelse, der kun findes få magen til i Danmark. Slottets oprindelige vægge,

Læs mere

cocktail af Gud og sommer imu.dk/aktiviteter

cocktail af Gud og sommer imu.dk/aktiviteter 2015 cocktail af Gud og sommer imu.dk/aktiviteter Vi ses i sommerlandet! Inden længe står den på ferie og god dansk sommer. Hvad er bedre end at tchille med vennerne, tage en dukkert, spille lidt volley,

Læs mere

Du skal ikke være snæversynet, men være åben og nysgerrig for musik er liv! Hvis du kun vil spille heavy, så bliver du skuffet!

Du skal ikke være snæversynet, men være åben og nysgerrig for musik er liv! Hvis du kun vil spille heavy, så bliver du skuffet! Musik I musikhjemmegruppen handler det om sammenspil, glæde og nysgerrighed og en lyst til at lege med musik på mange forskellige måder. Vi skal finde musikalske elementer og strukturer og vi skal udforske

Læs mere

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum :

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum : Roskilde Bibliotekerne / Bibliotekspolitik I Roskilde Kommune er bibliotekerne en vigtig del af lokalsamfundet. Via sine aktiviteter og tilbud til borgerne understøtter bibliotekerne kommunens vision om,

Læs mere

SOMMERSKOLEN. Uge 26 + 27. Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse

SOMMERSKOLEN. Uge 26 + 27. Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse SOMMERSKOLEN 2011 Uge 26 + 27 Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse INFORMATION SOMMERSKOLEN 2011 PERIODE Sommerskolen er i ugerne 26 og 27 HVEM KAN DELTAGE Børn i 0. - 6. klasse

Læs mere

NOTAT Sagsnr Bilag 2. Dokumentnr Historie & Kunst i Gadeplan indhold og vision

NOTAT Sagsnr Bilag 2. Dokumentnr Historie & Kunst i Gadeplan indhold og vision KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Historie & Kunst NOTAT 08-02-2017 Bilag 2 Sagsnr. 2017-0047948 Historie & Kunst i Gadeplan indhold og vision Fra sommeren 2017 bliver Stormgade 20 et

Læs mere

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal:

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal: Vil du være en del af International Art Festival 2013? Send ind til censurering nu. Vores mål er at arrangerer en årligt tilbagevendende kunstfestival med internationalt tilsnit. I 2011 gennemførte vi

Læs mere

Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar

Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar Alle dage fra den 8. til og med den 23. februar For store som små bliv kunstner for en dag, og mal dit eget billede hos billedkunstner Margit Rasmussen,

Læs mere

VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE. www.streetdinners.org

VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE. www.streetdinners.org VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE www.streetdinners.org Gademiddage er for at... 1 lære sine naboer at kende og fejre den gade eller bydel man bor i.

Læs mere

Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav

Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav Øhop med vandring 5 Øer og 4 færger. Det Sydfynske Øhav er et af verdens største oversvømmede istidslandskaber... og er under fortsat forandring

Læs mere

Nyhavn og henter deres julegaver og smager lidt af julens herligheder og får en snak med kollegaer & firmaets personale.

Nyhavn og henter deres julegaver og smager lidt af julens herligheder og får en snak med kollegaer & firmaets personale. Nu er det jul igen!! Den mere end 100 år gamle, unikke vinkælder i Nyhavn anvendes i stor stil af vores egne firmaer www.plusice.dk & www.friskvand.dk til bla. kunde arrangementer, produkt lanceringer,

Læs mere

BØRNEKULTUR NYT juni 2013

BØRNEKULTUR NYT juni 2013 BØRNEKULTUR NYT juni 2013 UNGE BØRN FAMILIER Kultur- og Fritidsafdelingen Levende Ungekultur - Levende Byrum Silkeborg Street Festival Lørdag den 24. august bliver en dag fyldt med overraskelser og anderledes

Læs mere

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST Du sikrer dig en helt igennem unik og uforglemmelig oplevelse ved at holde dit arrangement på Trinity. 02//08 Fantastisk beliggenhed.

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere

Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere I Blekinge län, ca. 2½ times kørsel fra København er Snärjeskogen beliggende lige på grænsen til Sveriges sydligste

Læs mere

VORES LOCATION DIN LOCATION

VORES LOCATION DIN LOCATION VORES LOCATION DIN LOCATION FORNYELSE, FORKÆLELSE, FORDYBELSE LETZ SUSHI, Det Japanske Tårn, Tivoli Midt i hjertet af København finder du LETZ SUSHI i det 110 år gamle Japanske Tårn, placeret i Tivolis

Læs mere

Aalborg Airport Hotel

Aalborg Airport Hotel Aalborg Airport Hotel Velkommen til Aalborg Airport Hotel! Introduktion Aalborg Airport Hotel slog dørene op den 1. oktober 2014 til et helt nyt og top moderne hotel. Hotellet ligger tæt på Aalborg Lufthavn

Læs mere

Sidste skoledag... - en god fælles oplevelse

Sidste skoledag... - en god fælles oplevelse Sidste skoledag... - en god fælles oplevelse Til skolen... Sidste skoledag er et farvel til skolen, som har været rammen om en stor del af livet i 9 eller 10 år. Derfor er det vigtigt, at sidste skoledag

Læs mere

SØNDAG FORKÆL DIG SELV

SØNDAG FORKÆL DIG SELV SØNDAG FORKÆL DIG SELV 1 BIOTHERM / KONCEPT 12. & 19. oktober 2014 SØNDAGs læsere inviteres til forkælelsesdag på Comwell i henholdsvis Snekkersten og Middelfart Op til 700 betalende deltagere fordelt

Læs mere

På cykel i Danmark. Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark

På cykel i Danmark. Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark På cykel i Danmark Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark Definition af cykelturisten Hvad er definitionen på en international cykelturist i Danmark? Er det den tyske familiefar, der har cyklen bag

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 PROGRAM Forår 2016 Et foredrag om livet som kvindelig politibetjent. En verden hvor kvinderne først kom i uniform og blev betragtet og behandlet som ligeværdige

Læs mere

Afrapportering Storytelling-workshop den 10. januar 2013

Afrapportering Storytelling-workshop den 10. januar 2013 Afrapportering Storytelling-workshop den 10. januar 2013. 1 Indledning Torsdag den 10. januar 2013 mødtes 65 forskellige fynske turismeaktører

Læs mere

Vi skaber unikke rammer om dit arrangement! BOOK STEMNINGSFULDE LOKALER TIL SELSKABER & FORRETNINGSMØDER

Vi skaber unikke rammer om dit arrangement! BOOK STEMNINGSFULDE LOKALER TIL SELSKABER & FORRETNINGSMØDER Vi skaber unikke rammer om dit arrangement! BOOK STEMNINGSFULDE LOKALER TIL SELSKABER & FORRETNINGSMØDER Forkæl dine gæster og forretningsforbindelser INVITER PÅ UNIKKE GOURMET- OG DESIGN- OPLEVELSER Danish

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

LETZ SUSHI TILBYDER NU EN SKRÆDDERSYET LØSNING TIL NETOP DIN VIRKSOMHED OG MEDARBEJDERE

LETZ SUSHI TILBYDER NU EN SKRÆDDERSYET LØSNING TIL NETOP DIN VIRKSOMHED OG MEDARBEJDERE LETZ SUSHI TILBYDER NU EN SKRÆDDERSYET LØSNING TIL NETOP DIN VIRKSOMHED OG MEDARBEJDERE Bliver arbejdsdagen ofte lidt længere end ventet? Eller er kantinen ikke altid så spændende til frokost, når der

Læs mere

konventum lo-skolens konferencecenter - et særligt sted

konventum lo-skolens konferencecenter - et særligt sted konventum lo-skolens konferencecenter - et særligt sted Originalitet, mangfoldighed, æstetik og kvalitet... Med grundigt forankrede værdier fremstår Konventum Lo-skolens konferencecenter som et kvalitetsmættet

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Smagsoplevelser. vejen til vækst

Smagsoplevelser. vejen til vækst Smagsoplevelser vejen til vækst INGREDIENSLISTE: Helle Bjerg Hellesøe Uddannet Cand. Mag i historie og kommunikation Baggrund blandt andet hos: Dansk Fødevare Forum Kokkelandsholdet RelationMedia Midtjysk

Læs mere

Festival kataloget 2013 er på gaden

Festival kataloget 2013 er på gaden Nyhedsbrev 4 Festival kataloget 2013 er på gaden Ligesom sidste år er deltagertallet på festivalen stigende. I år deltager 101 kunstnere fra i alt 12 lande i de ni dage festivalen varer. Alene den lokale

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Oplevelser for hele familien i vinterferien

Oplevelser for hele familien i vinterferien Find alle oplevelser på oplev.odense.dk Oplevelser for hele familien i vinterferien Side 2 Besøg Vandkongens Dukkeværksted Side 3 Eventyrligt mange tog Side 4 Kamelen kom til sidst Side 5 Voksenfri Zone

Læs mere

www.unisans.dk MADhouse MADhou Tlf 70 24 16 20 - kvalitet, leg og smagsoplevelser Julefrokost

www.unisans.dk MADhouse MADhou Tlf 70 24 16 20 - kvalitet, leg og smagsoplevelser Julefrokost MADhou Tlf 70 24 16 20 - kvalitet, leg og smagsoplevelser Julefrokost www.unisans.dk MADhouse se MADhouse Tænker din virksomhed innovativt? - så pust liv i årets julefrokost Opgrader årets sidste personalefest

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Undervisningsmateriale Grundskole Kaarina Kaikkonen You Remain In Me 29/05/2018 16/09/2018 Om undervisningsmaterialet Dette undervisningsmateriale er udformet til udstillingen Kaarina Kaiikonen You remain

Læs mere

Mini- procesbeskrivelse Safariwokshop den 13. - 14. december 2012 Danhostel Givskud Zoo

Mini- procesbeskrivelse Safariwokshop den 13. - 14. december 2012 Danhostel Givskud Zoo Mini- procesbeskrivelse Safariwokshop den 13. - 14. december 2012 Danhostel Givskud Zoo Baggrund Den 13.- 14. december 2012 var 5. klasse fra Givskud Skole inviteret >l overnatning og workshop på Danhostel

Læs mere

Blokhus. Din lokale sommerhusudlejer nummer 1. Servicekontoret

Blokhus. Din lokale sommerhusudlejer nummer 1. Servicekontoret dansommer Blokhus Ilsigvej 6, Hune 9492 Blokhus tlf. 39 14 30 28 mail: blokhus@dansommer.dk Din lokale sommerhusudlejer nummer 1 Servicekontoret Blokhus lokal husejerbrochure dansommer 2012 Samvittighedsfuld

Læs mere

Evaluering af pædagogiske læreplaner

Evaluering af pædagogiske læreplaner Evaluering af pædagogiske læreplaner 2016-2017 Ifølge Dagtilbudslovens 8 skal der i alle dagtilbud udarbejdes en skriftlig pædagogisk læreplan og dertil skal arbejdet med lærerplanerne evalueres, jf. 9,

Læs mere

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard Årskalender 2017 Regionens hyggeligste festlokaler Sandvad Sognegaard Velkommen Kære gæster Hvorfor tage til København eller Århus når I kan få de samme oplevelser i Sandvad? Med hjertet har vi sammensat

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter Fuglsøcentret Kursus og konferencecenter VELKOMMEN >> Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt! Det er et ophold, hvor service, engagement og rummelighed går hånd i hånd med ro, smuk natur og

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

PROGRAM Efterår September Oktober November December

PROGRAM Efterår September Oktober November December PROGRAM Efterår 2013 September Oktober November December Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

Bilag 3 til spritstrategien 2011-13

Bilag 3 til spritstrategien 2011-13 Bilag 3 til spritstrategien 2011-13 Forundersøgelsens resultater Arbejdsgruppen har indledningsvis holdt et strategiseminar, hvor Sociologerne Jakob Demant (Center for Rusmiddelforskning) og Lars Fynbo

Læs mere

Krudtslam, slædespor og krigens gru på kirkeloftet

Krudtslam, slædespor og krigens gru på kirkeloftet Krudtslam, slædespor og krigens gru på kirkeloftet Oplev tre nedslag i nordsjællandsk og dansk historie fra første række. Få eksklusive rundvisninger, mød engagerede fortællere og hør fascinerende beretninger

Læs mere

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center!

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Hotel Odense Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Introduktion På Hotel Odense er komfort og afslapning i centrum. Her kan I tage et afbræk fra hverdagen, nyde

Læs mere

Udflugter & busselskaber 2020

Udflugter & busselskaber 2020 Udflugter & busselskaber 2020 EVENTYRET BEGYNDER PÅ GAVNØ Besøg Gavnø Slot og Slotspark Entréen giver adgang til hele området. Entré for busselskaber kr. 100,00 pr. person. Gratis entré + kaffe og kage

Læs mere

FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08

FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08 S.20 FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08 Af Dorthe Kirkegaard Thomsen, mor til Alfred 1.c Vi samles i 1.c.s klasseværelse fredag morgen. Sasha har fødselsdag og har en kage med. Så vi ved, der er noget

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

Hotel Juelsminde Strand Tilbring nogle dejlige dage ved populære Juelsminde Strand

Hotel Juelsminde Strand Tilbring nogle dejlige dage ved populære Juelsminde Strand Hotel Juelsminde Strand Hotel Juelsminde Strand ligger dejligt i naturskønne omgivelser Introduktion Det 3-stjernede Hotel Juelsminde Strand har en skøn beliggenhed ved den hyggelige havneby Juelsminde,

Læs mere

Teambuilding - på en øde Ø

Teambuilding - på en øde Ø Teambuilding - på en øde Ø Teambuilding på en øde Ø Lær dig selv og dine kolleger at kende på en helt ny måde. Bliv lidt klogere på havet, dyrene, nature n og dig selv. Hvad kan man dog lave på en øde

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL

HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL Fester Jubilæer HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL Receptioner Værkmestergade 2 / DK-8000 Aarhus / Tel (+45) 8672 8000 hotel.aarhus@comwell.dk / comwellaarhus.dk INVITÉR JERES GÆSTER PÅ EN UFOR- GLEMMELIG FESTOPLEVELSE.

Læs mere

GØR DET SELV -GUIDE til kvalitative brugerundersøgelser i museer I GÆSTERNES STED. To metoder To personer To dage

GØR DET SELV -GUIDE til kvalitative brugerundersøgelser i museer I GÆSTERNES STED. To metoder To personer To dage GØR DET SELV -GUIDE til kvalitative brugerundersøgelser i museer I GÆSTERNES STED To metoder To personer To dage DET KAN I FÅ SVAR PÅ HVOR GODT IMØDEKOMMER UDSTILLINGERNE VORES MÅL? HVAD GØR INDTRYK PÅ

Læs mere

Camping der passer... Horsens City Camping ved skov og strand. Beliggenheden. Beliggenheden der passer! Pladsen. Pladsen der passer! Shopping.

Camping der passer... Horsens City Camping ved skov og strand. Beliggenheden. Beliggenheden der passer! Pladsen. Pladsen der passer! Shopping. City Camping ved skov og strand Camping der passer... Shopping Kultur Natur Sport A Beliggenheden Beliggenheden der passer! Udsigt Pladsen Pladsen der passer! Børn Fred og ro Shopping Shopping Kultur Kultur

Læs mere

TEGNING KUNST DESIGN SOMMERCAMPUS KREATIV SOMMERFERIE

TEGNING KUNST DESIGN SOMMERCAMPUS KREATIV SOMMERFERIE TEGNING KUNST DESIGN SOMMERCAMPUS KREATIV SOMMERFERIE KØBENHAVN FOR BØRN OG UNGE AKADEMIET FOR WWW.VlSUEL-lNNOVATlON.DK børnenes design INSPIRERENDE SOMMER SommerCampus på AVI er det mest kreative og inspirerende

Læs mere

Kontornotits. Emne: Kort nyt fra Kulturudvalgets område. By- og Udviklingsforvaltningen. Kultur

Kontornotits. Emne: Kort nyt fra Kulturudvalgets område. By- og Udviklingsforvaltningen. Kultur Kontornotits By- og Udviklingsforvaltningen Kultur Emne: Kort nyt fra Kulturudvalgets område Dato 8. maj 2019 Sagsbehandler Lisbet Holten Lambert Direkte telefon 20 20 73 93 E-mail lilam@kolding.dk Festlig

Læs mere

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008 S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008 Sommersjov i juni 2007: 1. Gilde konkurrerede i smøring af landgangsbrød. 1. Sct. Georgs Gilde Skanderborg Torsdag

Læs mere

MAGISK ENTERTAINER. Du vil se magi blive fremført på en helt anderledes måde, og vi garanterer for, at det bliver en oplevelse for livet.

MAGISK ENTERTAINER. Du vil se magi blive fremført på en helt anderledes måde, og vi garanterer for, at det bliver en oplevelse for livet. UNDERHOLDNING TOP TIL DIT ARRANGEMENT MAGISK ENTERTAINER Sunny Cagara er en af landets absolut dygtigste og mest anvendte tryllekunstnere. Han har arbejdet professionelt som entertainer i mere end otte

Læs mere

Vuggestue området. Bevægelse og leg. Muse workshop for de helt små

Vuggestue området. Bevægelse og leg. Muse workshop for de helt små Vuggestue området Vi har i år lavet et separat område kun for vuggestuer, så alle vuggestueaktiviteter r samlet et sted og de små ben ikke skal bruge al deres energi på at gå mellem de sjove aktiviteter.

Læs mere

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Drømmerejsen Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Det lykkelige Arabien Drømmer du om en ferie, der kombinerer golf på verdensklasse baner, ophold på fantastiske hoteller og oplevelser med unikke minder? Palm

Læs mere

FerieCamp. Danmarks sjoveste

FerieCamp. Danmarks sjoveste FerieCamp Danmarks sjoveste Lyst til femstjernet ferie i det fri? Så ta familien med på opdagelse i vandkanten på Camp Hverringe nær Kerteminde. Ikke langt fra godset, skoven, byen og en ægte øde ø med

Læs mere

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS - Spændende aktiviteter for firmaer, foreninger og grupper OPLEVELSER OG EVENTS Har I brug for fælles oplevelser, der kan ryste venner, kollegaer og afdelinger sammen eller

Læs mere

Odense Havnekulturfestival

Odense Havnekulturfestival Odense Havnekulturfestival UDVIKLING AF HAVNEN SOM DEN NYE OG LEVENDE BYDEL VED VANDET Odense Havnekulturfestival Odense Havnekulturfestival 2010 - tre dages sansebombardement Med inddragelse af Byens

Læs mere

KUNST TALENT KLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017

KUNST TALENT KLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017 KUNSTTALENTKLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017 VIL DU DYRKE DIT TALENT? Skal du i 7. klasse efter sommerferien 2016? Elsker du musik, kunst, design eller performance? Drømmer du om at skabe dit eget professionelle

Læs mere