Årets Unge Erhvervsleder 2009 i Danmark - Kender du en kandidat? Esbjerg, Fyn, Holstebro, København, Slagelse, Århus

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årets Unge Erhvervsleder 2009 i Danmark - Kender du en kandidat? Esbjerg, Fyn, Holstebro, København, Slagelse, Århus"

Transkript

1 Omdeles til kontorer og butikker i flg. byer: Esbjerg, Fyn, Holstebro, København, Slagelse, Århus Årets Unge Erhvervsleder 2009 i Danmark - Kender du en kandidat?

2 6 lokale kåringer og national kåring ved Business Dagen d. 30. oktober 2009 i Århus Velkommen til kåringen af Årets Unge Erhvervsleder i Danmark i 2009! I år har vi fornøjelsen af at byde velkommen til 6 lokale kåringer rundt omkring i Danmark i løbet af september og oktober måned. Nærmere bestemt finder der kåringer sted i Århus, Holstebro, Esbjerg, Odense, Slagelse og København. I denne folder finder du informationer om kåringen nær din by, hvordan du tilmelder dig samt deadlinen for at indstille en kandidat. Så fat pen og papir og giv en ung leder chancen for at blive hædret for en god ledelsesindsats. Som noget nyt kåres den nationale vinder ved Business Dagen i Århus d. 30. oktober Business Dagen er et nyt initiativ, hvor vi inviterer samarbejdspartnere, medlemmer og gæster til en dag med fokus på ledelse via foredrag og som afslutning, kåringen af den nationale vinder af Årets Unge Erhvervsleder i Danmark. Vi glæder os til at se dig og håber, at du vil være med til at sætte god ledelse på dagsordenen. På vegne af JCI Danmark Betinna Ehlig, National Projektleder

3 Hvad er Årets Unge Erhvervsleder? Ledelse er højt på dagsordenen. Vi arbejder alle på at blive bedre til at lede andre og ikke mindst os selv. Årets Unge Erhvervsleder er en konkurrence om jagten på den komplette unge leder under 40 år. Udover anerkendelsen modtager Årets Unge Erhvervsleder en præmie sponsoreret af Insights. Hvad skal der til for at blive indstillet som Årets Unge Erhvervsleder? Som udgangspunkt kan alle under 40 år med ledelsesansvar indstilles til prisen som Årets Unge Erhvervsleder. Indstillede kandidater vil blive vurderet af et professionelt panel af dommere, hvor bl.a. kriterierne i højre spalte vil blive vurderet. Disse kriterier er alle vejledende for komitéens vurdering, og skal først og fremmest være med til at give et helhedsbillede af kandidaten. Kandidaterne vurderes ud fra følgende kriterier Succesfuld Kandidaten gør en forskel og lykkes med sine erhvervsmæssige mål på såvel det personlige plan samt med hensyn til opfyldelse af virksomhedens strategier. Personligt engagement Er engageret i sit arbejde og har drivkraften til at få jobbet til at føles vedkommende og udfordrende. Ansvarlig Tager initiativer, er ærlig, giver sin mening til kende, søger indflydelse og gennemfører vedtagne beslutninger. Samarbejdende Evner via samarbejde med såvel virksomhedens interne som eksterne relationer at skabe resultater i fællesskab. Medarbejderengageret Medvirker til, at medarbejderne føler, at de er med på det vindende hold. Forstår som teamleder at give medarbejderne faglige udfordringer og at skabe et grundlag for, at de løbende udvikler sig. Udviklende Kandidaten udvikler sine personlige egenskaber samt faglige kompetencer til gavn for fortsat udvikling af virksomheden. Helt menneske Har personlige værdier og interesser, der også giver plads til både familie, fritidsinteresser og samfundsengagement. Se JCI er en verdensomspændende forening af yngre professionelle, der sammen udvikler de lederevner, det fællesskab, den sociale ansvarlighed og de forretningsmæssige muligheder, som er nødvendige for at skabe positive forandringer. mere om JCI og Årets Unge Erhvervsleder på og

4 Foredragsholderne Erik Rasmussen - ledelse af et hold Erik Rasmussen har en lang fodboldkarriere bag sig. I de seneste år har han fungeret som professionel fodboldtræner for bl.a. FC Midtjylland og i dag for AGF. Kom og hør Eriks bud på, hvordan man leder et sammensat hold og skaber den rette team spirit. Nils Villemoes - ledelse i perspektiv Nils Villemoes er født i Esbjerg i Hans far var købmand, så Nils er vokset op bag disken og kender til handel. Nils Villemoes, cand.merc. har i mange år været lektor på Handelshøjskolen, Århus Universitet (ASB). Han er forfatter til en række bøger om ledelse - f.eks. Ledelse på dansk og senest Vejen ud af skabet. Søren Nørbjerg - skaber god ledelse en højere værdi, når virksomheden skal sælges? Søren Nørbjerg er partner og direktør i Advizer. Uddannet som statsautoriseret revisor, og har i en årrække beskæftigede sig med virksomhedsudvikling og bestyrelsesarbejde indtil han valgte at koncentrere sig om M&A Corporate Finance. Søren Nørbjerg er derudover Board Member i det internationale partnerskab IMAP, som er det største globale partnerskab af uafhængige M&A/Corporate Finance rådgiver. Advizer betragtes som den førende rådgiver indenfor virksomhedshandel i segmentet mellemstore virksomheder oftest mellem 25 og 500 ansatte. Nete Bechmann Gjørtz - ledelse i en videnstung virksomhed præget af et international miljø Nete Bechmann Gjørtz er ansvarlig for People & Culture, Business Development i Vestas, som består af people & organisation development. Herunder high potential & graduate programs, competence & leadership development, employer branding & corporate culture. Herudover har Nete Bechmann Gjørtz ansvaret for den langsigtede udvikling, kaldt P&C Innovation lab, en lille gruppe der arbejder med scenarier, strategi og innovationskoncepter.

5 National kåring Årets Unge Erhvervsleder Handelshøjskolen, Århus Universitet (ASB) d. 30. oktober Velkomst Foredrag v/ Erik Rasmussen, Aarhus Elite Foredrag v/ Nils Villemoes Foredrag v/ Søren Nørbjerg, partner og direktør i Advizer Foredrag v/ Nete Bechmann Gjørtz, Vestas Kåringen af Årets Unge Erhvervsleder i Danmark Afslutning Den nationale vinder kåres på Business Dagen d. 30. oktober 2009 i Århus på Handelshøjskolen, Århus Universitet (ASB). Business Dagen vil starte ud med en foredragsrække af spændende danske ledere og kulminere med kåringen af den nationale vinder af titlen som Årets Unge Erhvervsleder 2009 i Danmark. Årets Unge Erhversleder 2009 i Danmark arrangeres af: Casper Fisker Lotte Simonsen Peter Hjortshøj Betinna Ehlig Der vil være pauser med forfriskninger mellem foredragene. Det er gratis at deltage, dog er bindende tilmelding nødvendig. Frist for tilmelding d. 23. oktober Tilmelding kan ske på eller via Dommerpanel Karen Claus Hammer-Pedersen Grøn Afdelingsdirektør Statsaut. revisor og i Østjydsk partner i Bank KPMG. Horsens og formand for Morgen dagens heltinder i Horsens. Torben Henry Høeg Busk Erhvervschef Adm. direktør i i Horsens Formuepleje Erhvervsråd. A/S Poul Arne Erik Kleven Andersen Advokat Headhunter og medejer og partner af Ret i & Råd Sundhuset. rekrutteringsvirksomheden HR Mæglerne. Kaj Anders BlomDrejer Statsaut. Professor revisor i strategi og og partner forretningsudvikling ved Han- i KPMG. delshøjskolen, Århus Universitet (ASB).

6 Karriererådgivning? Se nye muligheder i dig selv og din karriere gennem LederSparring Ledernes Hovedorganisation er Danmarks største interesseorganisation og A-kasse for ledere og andre betroede medarbejdere. Hos Lederne får du en lang række tilbud, der er målrettet dig og dine behov for rådgivning og udvikling. Udover LederSparring har du mulighed for at få juridisk bistand, hjælp til lønforhandling og økonomisk sikring i form af a-kasse. Ring og bliv medlem og få LederSparring på tlf.: eller send en SMS med teksten lederne til 1919.

7 Vores verden er i forandring - er du parat? Gavekort Insights tilbyder vinderen af Årets Unge Erhvervsleder 2009 et leder- eller teamudviklingsprogram til en værdi af kr. Hvis I ønsker at styrke jeres organisation og levere fortløbende toppræstationer, så kan Insights hjælpe jer med succesfulde tilpasninger inden for disse områder: Optimering af organisationens fleksibilitet Udbygning og forsvar af jeres markedsandel Ledelse af jeres ansatte gennem forandringer Fastholdelse og udvikling af talenter Maksimering af jeres ansattes produktivitet Insights løsninger har umiddelbar effekt, og er så righoldige, dybe og inspirerende at de bibringer jer vedvarende forandringer. Forbered jeres ansatte på en fremtid, der kan indeholde lidt af hvert nu. Find ud af hvordan Insights kan forberede jeres ansatte på forandringer her: eller ring

8 Dommerpanel Dan Nissen Direktør hos Blue Water International A/S. Henrik Holst Elstrøm Funktionsleder, Erhverv hos Jyske Bank i Esbjerg. John Lesbo Statsaut. revisor og partner i KPMG. Kristian Bendix Drejer Erhvervschef hos Esbjerg Erhvervsudvikling. Karsten Rieder Direktør for Esbjerg Handelsskole.

9 Esbjerg Årets Unge Erhvervsleder Musikhuset Esbjerg d. 29. september 2009 Sussi La Cour Forretningskvinde Dørene åbnes Messestande kan besøges frem til kl Officiel åbning v/ Direktør Tom Nielsen, Esbjerg Erhvervsudvikling Foredrag v/ Sussi La Cour, tidligere kendt som Katja K Kåring af Årets Unge Erhvervsleder Esbjerg Præmieoverrækkelse af Johnny Søtrup Indlæg om praktisk networking på vestjysk v/ Direktør Carsten Ditlefsen, AM-Gruppen Speed networking Mød 30 nye virksomhedskontakter på 60 minutter Der serveres sandwich Leveres af Kogepunktet Det er gratis at deltage, dog er bindende tilmelding nødvendig af hensyn til forplejningen. Frist for tilmelding d. 24. september Tilmelding kan ske på eller på tlf En af de personer, der arbejder målrettet med egen branding, er forretningskvinden Sussi La Cour. Hun vil med baggrund i egne erfaringer tale om Mod til forandring og personlig branding. Et godt, meningsfyldt og vellønnet job er vel et mål, de fleste sætter sig, men ikke alle opnår. Det perfekte job kommer ikke af sig selv, men kun via en målrettet indsats, hvor man sørger for, at de rigtige mennesker ved hvilke kompetencer man besidder. Sagt på en anden måde: Man skal markedsføre sig selv! Sussi La Cour er tidligere kendt som henholdsvis Katja Kean og Katja K. I tre år havde hun en succesfuld filmkarriere i Los Angeles, og hun har medvirket i 53 afsnit af den danske sitcom Langt fra Las Vegas. Desuden har hun været direktør for designvirksomheden Katja K, og har været medforfatter til to bøger, Stjerne i syndens by og Kunsten at købe lingeri. 40-årige Sussi La Cour har siden filmkarrieren ændret sit brand. I januar 2009 begyndte hun på en toårig masteruddannelse på Roskilde Universitet, og arbejder i dag blandt andet med at rådgive indenfor forandringsledelse. Indstilling Indstilling af kandidater skal ske på eller på tlf senest d. 15. september Alle indstillede kandidater vil efterfølgende blive kontaktet af dommerkomitéen som en del af det videre udvælgelsesforløb. Alle kandidatindstillinger behandles naturligvis fortroligt. Spørgsmål i forbindelse med indstilling eller arrangementet i øvrigt kan rettes til projektleder, Kim Baarsøe, på telefon Årets Unge Erhvervsleder 2009 arrangeres af JCI Business Sydvest.

10 Dommerpanel Britta Schall Holberg Tidligere minister, medlem af folketinget. Jens Østergaard Områdedirektør i Nykredit Fyn Brian Skovhus Jakobsen Statsaut. revisor og Partner i KPMG. Christian Kjær Direktør i Officekonsulenterne Søren Holmgren Direktør i I-TO-I

11 Fyn Årets Unge Erhvervsleder KPMG Englandsgade 25, 5000 Odense C d. 8. oktober 2009 Søren Holmgren Direktør i I-TO-I Velkomst Arrangementet starter Indlæg v/ Søren Holmgren Præsentation af kandidater Pause Kåring af Årets Unge Erhvervsleder Fyn Det er gratis at deltage, dog er bindende tilmelding nødvendig af hensyn til forplejningen. KPMG - Odense er vært ved et let traktement. Frist for tilmelding d. 1. oktober Tilmelding kan ske på eller via Vi drives alle af motivation. Motivation til at gøre vores bedste i vores arbejds- og privatliv, motivation til at gøre noget ekstraordinært. Søren Holmgren er et af de ekstraordinære mennesker. Som teenager begyndte en arvelig øjensygdom at sætte sine tydelige spor. Søren Holmgren mistede langsomt synet, og det blev svært at leve et normalt liv. Man kan frygte, at tab af synet kan betyde, at mange vil læne sig tilbage og gå helt i stå. For Søren Holmgren betød det, at han gjorde det modsatte og vendte ulempen til en fordel. Med en ukuelig livsglæde og et gå-på-mod ud over det sædvanlige tog Søren Holmgren ansvar for sit nye liv uden syn. To OL-guldmedaljer, en succesfuld karriere og et lykkeligt familieliv gør Søren Holmgren til et levende bevis på, at alt kan lykkes med den rette indstilling. Hans livsglæde inspirerer og motiverer de fleste og giver samtidig stof til eftertanke. Indstilling Indstilling af kandidater kan ske på eller via senest d. 21. september Alle indstillede kandidater vil efterfølgende blive kontaktet af dommerkomitéen som en del af det videre udvælgelsesforløb. Alle kandidatindstillinger behandles naturligvis fortroligt. Spørgsmål i forbindelse med indstilling eller arrangementet i øvrigt kan rettes til jcisctknud.dk. Årets Unge Erhvervsleder 2009 arrangeres af JCI Sct. Knud og JCI Odense.

12 Vores verden er i forandring - er du parat? Gavekort Insights tilbyder de lokale vindere af Årets Unge Erhvervsleder 2009 en Insights Discovery Personprofil inkl. tilbagemelding. Hvis I ønsker at styrke jeres organisation og levere fortløbende toppræstationer, så kan Insights hjælpe jer med succesfulde tilpasninger inden for disse områder: Optimering af organisationens fleksibilitet Udbygning og forsvar af jeres markedsandel Ledelse af jeres ansatte gennem forandringer Fastholdelse og udvikling af talenter Maksimering af jeres ansattes produktivitet Insights løsninger har umiddelbar effekt, og er så righoldige, dybe og inspirerende at de bibringer jer vedvarende forandringer. Forbered jeres ansatte på en fremtid, der kan indeholde lidt af hvert nu. Find ud af hvordan Insights kan forberede jeres ansatte på forandringer her: eller ring

13 kr. er blevet til kr. på 20 år Formuepleje Safe A/S er måske Danmarks eneste investering, der har skabt 12% i årligt afkast til sine aktionærer siden Dermed er kr. blevet til kr. på 20 år*. Formuepleje Safe investerer udelukkende i globale aktier og solide danske realkreditobligationer for egne og lånte midler. Selskabet har klaret sig hæderligt gennem finanskrisen og har år til dato skabt afkast på 40%. Ring og hør nærmere om Formuepleje Safe på eller besøg Formuepleje er Danmarks største uafhængige formueforvaltere, stiftet 1986, med hjemsted i Århus og rådgivningskontor i København. Vi tilbyder investering i obligationer og aktier efter Nobelprisbelønnede investeringsmodeller. Samlet forvalter vi 31 mia. kr. for aktionærer gennem syv børsnoterede og to unoterede Formueplejeselskaber. *Historiske afkast er ikke garanti for fremtidige afkast

14 Dommerpanel Lars Flyvholm Adm. Direktør for Region West hos Bang & Olufsen. Blev i 2008 kåret som Årets Unge Erhvervsleder i den nationale konkurrence. Thomas Boesdal Business Manager for ski afdelingen hos Team Benns Rejser. Lang erfaring indenfor HR og kommunikation hos bl.a. Sonofon, Holstebro Handelsskole og Dansk Supermarked. Pernille Bloch Cand. Jur. Partner i Advokaterne NUpark, aktiv i en række bestyrelser for virksomheder, kulturelle og sportslige organisationer. Ledelses erfaring fra Kirk Larsen og foged retten i Holstebro. Hartvig Jessen Reg. Revisor hos KMPG. Min advokat forstår mig ikke..! Hos os får du moderne og personlig rådgivning Co4 Kreativt Kompetencebureau Vi møder dig altid i øjenhøjde og yder erhvervsrådgivning af højeste kvalitet med en moderne og uformel tilgangsvinkel. Vi hjælper dig også gerne med private juridiske problemer. Vores forhold til kunderne er baseret på gensidig tillid, kompetence, dynamik og tilgængelighed. Elektronisk kommunikation er en naturlig del af vores koncept, som understøtter vores nøgleværdier. Vi afholder løbende arrangementer, hvor vi giver gode råd til både erhvervsdrivende og private. Hold øje med posten og dagspressen. Nupark 49. DK-7500 Holstebro Telefon:

15 Holstebro Årets Unge Erhvervsleder Holstebro Handelsskole d. 28. september 2009 Claus Due Hilborg Chef for lokalpolitiet i Midt- og Vestjylland Ankomst og kaffe/te og vand Velkomst og præsentation af de nominerede kandidater til Årets Unge Erhvervsleder Midt- og Vestjylland Foredrag v/ Claus Due Hilborg, Midt og Vestjyllands Politi Pause med en lille forfriskning Foredrag v/ Karen Marie Lillelund, kommunikationskonsulent og bakkesangerinde Kåring af Årets Unge Erhvervsleder Midt- og Vestjylland Deltagelse i arrangementet koster 150,- inkl. en lille forfriskning. Med titlen som Årets Unge Erhvervsleder i det midt/vest jyske følger et rejsegavekort på kr til en ski rejse sponseret af TEAM BENNS REJSER. Samtidigt går vinderen automatisk videre til den nationale kåring. Ledelse i en brydningstid Claus Due Hilborg, chef for lokalpolitiet i Midt- og Vestjylland har emnet tæt inde på livet og vil fortælle om de udfordringer politiet har stået med de sidst år i forbindelse med finanskrise, afskedigelser, fusioner og ikke mindst reformer. Hvordan ser et fremtidsperspektiv for politiet i Midt- og Vestjylland ud? Karen-Marie Lillelund Kommunikationskonsulent, foredragsholder og forfatter eller kraftfuld, enestående og top professionel. Karen-Marie Lillelund er kendt for at få sine tilhørere til at more sig så godt, at tårerne triller, samtidigt med at de får brugbar viden med hjem om, hvordan vi kommunikerer med hinanden. På sin helt egen jordbundne og fantastisk morsomme facon, går hun lige i hjertet på sine tilhørere. Har du oplevet hende før, så ved du, at hun har humoren som omdrejningspunkt i alt hvad hun foretager sig. Har du ikke oplevet hende før - så har du noget til gode. Indstilling Indstilling af kandidater kan ske via senest d. 23. september Alle indstillede kandidater vil efterfølgende blive kontaktet af dommerkomitéen som en del af det videre udvælgelsesforløb. Alle kandidatindstillinger behandles naturligvis fortroligt. Spørgsmål i forbindelse med indstilling eller arrangementet i øvrigt kan rettes til projektleder, Michael Holdgaard Jensen, på telefon Årets Unge Erhvervsleder 2009 arrangeres af JCI Holstebro.

16 Vorrevej 2, Løgten 8541 Skødstrup Tlf Fax Bankforbindelse: Danske Bank Reg.nr Kontonr CVR f r a i d é t i l f ær d i g g ø r e l s e Reg.nr Kontonr CVR Bankforbindelse: Danske Bank Fax Skødstrup Tlf f r a i d é t i l f ær d i g g ø r e l s e Løgten 2, Vorrevej Skødstrup Plantagen 18 ApS Skødstrup Tømreriet Lille betyder ikke mindre evne Lille betyder ikke mindre evne Stationsvangen Skødstrup Tlf.: hrxtra visitkort:layout 1 14/06/07 14:31 Side 2 Tlf.: Skødstrup Stationsvangen v. Kirsten Nielsen Sørensen Rågevej 2 DK-8410 Rønde Dommerpanel Patrick Sorrentino Direktør i IT konsulent virksomheden Peak Consulting. Vinder af Årets Unge Erhvervsleder 2008 i København. Kim Simonsen Oberstløjtnant med 20 års praktisk ledererfaring fra Det danske Forsvar. Tømreriet Skødstrup ApS Plantagen Skødstrup Claus Witt Statsaut. revisor og partner i KPMG. Bestil dine tryksager online det kan betale sig! hrxtra webtiltryk.dk

17 København Årets Unge Erhvervsleder Velkomst Oplæg v/ gæstetaler Sandwich Oplæg v/ kandidaterne KPMG, Borups Allé Frederiksberg d. 24. september Præsentation af prisen v/ Aske Kåring med overrækkelse Afslutning og netværk med kaffe Det er gratis at deltage, dog er bindende tilmelding nødvendig af hensyn til forplejningen (max 150 deltagere). Er du klar til udnævnelsen af Årets Unge Erhvervsleder 2009 i København? Årets begivenhed er igen spændt til bristepunktet, da det er en helt særlig udnævnelse. At være erhvervsleder kræver mange egenskaber ud over den naturlige balance mellem personlige egenskaber og brug af værktøjer Integrationen af markeder kræver lederens forståelse for samarbejde på tværs af kulturer og kontinenter. I Skandinavien er involvering, deltagelse, synlighed, tilpasning, etik og værdier ofte noget, som menes er lig med god ledelse. God ledelse er som at sælge elastikker i metermål i et ingenmandsland, hvorfor netop den gode leders første job er at indarbejde den gode stil (best practice) i virksomheden og effektivisere dette. Det er store krav den unge erhvervsleder er oppe imod, hvorfor det oftest kræver mod til at stå forrest i modvind, nogle gange alene, men også at stå forrest når der høstes anerkendelse for ens mod og resultater. Kom og vær med til en spændende udnævnelse og udnyt dagen til at diskutere gode ideer med andre unge ildsjæle. Frist for tilmelding d. 21. september Tilmelding kan ske på eller via Indstilling Indstilling af kandidater kan ske via senest d. 15. september Alle indstillede kandidater vil efterfølgende blive kontaktet af dommerkomitéen som en del af det videre udvælgelsesforløb. Alle kandidatindstillinger behandles naturligvis fortroligt. Spørgsmål i forbindelse med indstilling eller arrangementet i øvrigt kan rettes til projektleder, Hans Kristian Pettersson, på telefon Årets Unge Erhvervsleder 2009 arrangeres af JCI 2100.

18 Vil du vide mere om kåringerne? - klik ind på og læs mere. No. 1 in Modern Energy Moderne Energi døgnet rundt læs mere på vestas.com vestas.com

19 Fragt til tiden Danske Fragtmænd

20 Dommerpanel Lene Becker Rekrutterings- og udviklingskonsulent i Kompetenceporten i Slagelse. Niels Rask Larsen Indehaver af Vestsjællands Bilsyn. Formand for Dansk Lokal Syn og vinder af Årets Unge Erhvervsleder Slagelse i Villum Christensen Medlem af folketinget

21 Slagelse Årets Unge Erhvervsleder Klubhuset ved Slagelse Stadion d. 18. oktober 2009 Gert Hansen Direktør for FC Vestsjælland Velkomst v/ Gert Hansen, direktør for FC Vestsjælland Præsentation af FCV projektet v/ Jens Grønkjær, formand for Erhvervsklubben Kampoplæg v/ Michael Schjønberg, sportsdirektør og cheftræner Præsentation af JCI v/ Nikolaj Barhny Kort indlæg v/ sidste års vinder Niels Rask Larsen Præsentation af nominerede v/ Nikolaj Barhny Egen præsentation v/ nominerede selv Kåring af Årets Unge Erhvervsleder Slagelse Afslutning med efterfølgende spisning Kampstart FC Vestsjælland - Frem Det er gratis at deltage, dog er bindende tilmelding nødvendig af hensyn til forplejningen. Frist for tilmelding d. 1. oktober 2009 kl Tilmelding kan ske på eller via Direktør for FCV, Gert Hansen, vil byde velkommen og give en sportslig præsentation skarpt efterfulgt af Jens Grønkjær, som vil fortælle om FCV erhvervsklubben og netværket. Slagelse Boldklub & Idrætsforening (SB&I) spillede i slutningen af 1970 erne i 1. division, som dengang var den højeste række i Danmark. Det har naturligt været et ønske, at SB&I skulle avancere i rækkerne, og igen gøre sig gældende i fodboldens øverste række, som i dag er superligaen. SB&I s bestyrelse har igennem et par år arbejdet på at forberede dette, og en initiativgruppe har udarbejdet en 6 års forretningsplan under navnet Projekt FC Sjælland nu FC Vestsjælland. At have 5 årige drenge, der leger fodbold, og professionel fodbold på højeste niveau i samme regi, er ikke holdbart. Det er derfor en 100 % enig bestyrelse i SB&I, der har vedtaget at lade FC Vestsjælland spille på SB&I s licens, i forventning om at få Slagelse tilbage til toppen af dansk fodbold. En væsentlig del af idégrundlaget er, at der skal være et nært og tillidsfuldt samarbejde mellem FC Vestsjælland og moderklubben SB&I. Initiativgruppen og en kreds af investorer med stor interesse for fodbold har nu fundet sammen for at udvikle en moderne fodboldklub, med fokus på både det sportslige og en fornuftig forretningsmæssig drift. Indstilling Indstilling af kandidater kan ske på eller via senest d. 1. oktober 2009 kl Alle indstillede kandidater vil efterfølgende blive kontaktet af dommerkomitéen som en del af det videre udvælgelsesforløb. Alle kandidatindstillinger behandles naturligvis fortroligt. Spørgsmål i forbindelse med indstilling eller arrangementet i øvrigt kan rettes til Årets Unge Erhvervsleder 2009 arrangeres af JCI Slagelse.

22 Dommerpanel Theresa Blegvad Talent Manager CEO Insights Danmark & Insights Sverige. Mads Meldgaard Statsaut. revisor og partner i KPMG. Mads Meldgaard er leder af KPMG s afdeling for små og mellemstore virksomheder i Region Midt. Klaus Toustrup Partmer i Arkitektfirmaet C.F. Møller samt sidste års vinder af Årets Unge Erhvervsleder i Århus. Kurt Svit Statsaut. Ejendomsmægler og Valuar MDE. Indehaver af 2 EDC mægler-forretninger i Østjylland. Arne Kleven Headhunter og partner i rekrutteringsvirksomheden HR Mæglerne. Innovative biological wastewater treatment Compact, modular & moveable GRUNDFOS BIOBOOSTER Annonce 190x125.indd :22:30

23 Århus Årets Unge Erhvervsleder KMPG-huset i Århus d. 30. september kl Kim Axelsen adm. direktør i AFA JCDecaux Velkomst ved JCI Arosia Åbningstale v/ Nicolai Wammen, borgmester i Århus Foredrag v/ Kim Axelsen, adm. direktør i AFA JCDecaux Kåring: Præsentation af kandidaterne Kåring af Årets Unge Erhvervsleder - Århus KPMG inviterer på sandwich Det er gratis at deltage, dog er bindende tilmelding nødvendig af hensyn til forplejningen. Kim Axelsen er adm. direktør for selskabet AFA JCDecaux, der er noget så usædvanligt som en kombination af en entreprenør-, design-, projekt-, rengørings- og mediesalgsvirksomhed! Selskabet har i dag 200 ansatte. Selskabet har samarbejdsaftale med 26 af de største kommuner i Danmark, har eget selskab i Island og er medejer af gruppens norske selskab. JCDecaux gruppen er verdens største aktør på markedet med selskaber i 54 lande. Her er tale om en self-made mand, der har prøvet det meste indenfor ledelse. Han har en stærk tro på sine ideer og evnen til at skabe fremdrift på sin egen facon. Frist for tilmelding d. 25. september Tilmelding skal ske via Indstilling Indstilling af kandidater skal ske på senest d. 25. september Alle indstillede kandidater vil efterfølgende blive kontaktet af dommerkomitéen som en del af det videre udvælgelsesforløb. Alle kandidatindstillinger behandles naturligvis fortroligt. Spørgsmål i forbindelse med indstilling eller arrangementet i øvrigt kan rettes til projektleder, Henriette Ladegaard, på telefon Årets Unge Erhvervsleder 2009 arrangeres af JCI Arosia og JCI Marselis.

24 2009 KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, a Danish limited liability company and a member firm of KPMG International, a Swiss cooperative. KPMG and the KPMG logo are registered trademarks of KPMG International. Tættere på kunderne Som kunde i KPMG vil du opleve, at vi er tæt på. Du får en lokal og aktiv sparringspartner, der sætter sig grundigt ind i dine udfordringer, og bidrager til, at din virksomhed udvikler sig. Ingen opgave er for lille eller for stor. Vi kan hjælpe dig med alt fra bogføring, skat og moms til køb og salg af virksomheder. Ikke mindst takket være vores dybe branchekendskab og store bagland af kompetencer. KPMG er en markedsledende revisions- og rådgivningsvirksomhed med omkring medarbejdere fordelt på kontorer over hele Danmark. Vi er samtidig en del af det globale KPMG-netværk med kontorer i 144 lande. kpmg.dk

Vær med. til kåringen af Danmarks dygtigste ejerledere. I samarbejde med: Invitation til:

Vær med. til kåringen af Danmarks dygtigste ejerledere. I samarbejde med: Invitation til: Vær med til kåringen af Danmarks dygtigste ejerledere I samarbejde med: Invitation til: Se traileren for Årets Ejerleder 2014 Gå ind på www.pwc.dk/ejerleder Hør Poul Spencer Poulsen, partner og SMV-markedsleder

Læs mere

FC Vestsjælland. Erfarent trænerteam. Superligafodbold i Vestsjælland 2012/2013

FC Vestsjælland. Erfarent trænerteam. Superligafodbold i Vestsjælland 2012/2013 2012/2013 FC Vestsjælland FC Vestsjælland blev i 2008 etableret som en professionel overbygning af fodboldafdelingen i Slagelse Boldklub og Idrætsforening - også kaldet SBI. Superligafodbold i Vestsjælland

Læs mere

Årets seminar om revisionsudvalg

Årets seminar om revisionsudvalg Årets seminar om revisionsudvalg Revisionsudvalg i danske selskaber praktik, muligheder og udfordringer. Audit Committee Institute Sponsored by KPMG Revisionsudvalg i danske selskaber praktik, muligheder

Læs mere

Veje til vækst "Tag dit pæne tøj på!"

Veje til vækst Tag dit pæne tøj på! Veje til vækst "Tag dit pæne tøj på!" 21. november 2013 Per Tønsberg Frandsen Lidt om mig 1 Tag dit pæne tøj på 2 Tag dit pæne tøj på 3 Agenda Finansieringskilder Finansieringen Den rette finansiering

Læs mere

FREMTIDENS PPR INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014

FREMTIDENS PPR INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 FREMTIDENS PPR INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 den 18. september på Admiral Hotel, København KLIK HER OG TILMELD DIG ONLINE TOPLEDERDEBAT Succesen fra de sidste år fortsætter. Hør Koncernchef og

Læs mere

FREMTIDENS DIGITALE BYGGESAG INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014

FREMTIDENS DIGITALE BYGGESAG INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 FREMTIDENS DIGITALE BYGGESAG INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 den 18. september på Admiral Hotel, København KLIK HER OG TILMELD DIG ONLINE TOPLEDERDEBAT Succesen fra de sidste år fortsætter. Hør

Læs mere

Randers Kommune. Kan du høre mig! Ledelseskonference 2. november 2010

Randers Kommune. Kan du høre mig! Ledelseskonference 2. november 2010 Randers Kommune Kan du høre mig! Ledelseskonference 2. november 2010 Fra åbenmundede bureaukrater til primadonnaer. Årets lederkonference har temaet Kommunikation og ledelse. Temaet er valgt, fordi vi

Læs mere

Iværksætterkurser i Holstebro, Lemvig og Struer forår 2015

Iværksætterkurser i Holstebro, Lemvig og Struer forår 2015 28 juli 2015 Iværksætterkurser i Holstebro, Lemvig og Struer forår 2015 Iværksætterkurser er kollektive arrangementer, som er målrettet potentielle og nye iværksættere, hvor der formidles nyttig viden

Læs mere

FREMTIDENS ESDH INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014

FREMTIDENS ESDH INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 FREMTIDENS ESDH INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 den 18. september på Admiral Hotel, København KLIK HER OG TILMELD DIG ONLINE TOPLEDERDEBAT Succesen fra de sidste år fortsætter. Hør Koncernchef og

Læs mere

STORE KÆDEDAG. Forbrugskrisen er aflyst!

STORE KÆDEDAG. Forbrugskrisen er aflyst! pej gruppen inviterer til STORE KÆDEDAG Forbrugskrisen er aflyst! 12. juni 2012 Forbrugskrisen er forbi. Forbrugertilliden stiger og forbrugerne vejrer morgenluft. Danskerne bruger lige så mange penge

Læs mere

FREMTIDENS DIGITALE UNDERSTØTTELSE AF POLITIKERE INNOVATION & DIGITAL VÆKST

FREMTIDENS DIGITALE UNDERSTØTTELSE AF POLITIKERE INNOVATION & DIGITAL VÆKST FREMTIDENS DIGITALE UNDERSTØTTELSE AF POLITIKERE INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 den 18. september på Admiral Hotel, København KLIK HER OG TILMELD DIG ONLINE TOPLEDERDEBAT Succesen fra de sidste

Læs mere

KICK-OFF-MØDE NY BORNHOLMSK INNOVATIONSPLATFORM BÆREDYGTIG FORRETNINGSUDVIKLING

KICK-OFF-MØDE NY BORNHOLMSK INNOVATIONSPLATFORM BÆREDYGTIG FORRETNINGSUDVIKLING NY BORNHOLMSK INNOVATIONSPLATFORM BÆREDYGTIG FORRETNINGSUDVIKLING FRA KL. 13-15 PÅ BRIGHT PARK SKIFT GEAR. KOM I GANG MED EN BÆREDYGTIG FORRETNINGSUDVIKLING. BLIV EN DEL AF BRIGHT GREEN ISLAND-VISIONEN.

Læs mere

Den Nye Generation Ejerledere

Den Nye Generation Ejerledere Dato 28.03.2014 og 07.04.2014 kl. 08:30 til 11:00 og 11.04.2014 kl. 08:30 til 13:00 Sted Forskerparken 10, 5230 Odense M Pris Kr. 1.650,00 inkl. moms Baggrund og formål Fra det fynske erhvervsliv er der

Læs mere

FREMTIDENS TILSKUDSADMINISTRATION INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014

FREMTIDENS TILSKUDSADMINISTRATION INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 FREMTIDENS TILSKUDSADMINISTRATION INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 den 18. september på Admiral Hotel, København KLIK HER OG TILMELD DIG ONLINE TOPLEDERDEBAT Succesen fra de sidste år fortsætter.

Læs mere

Bilag 1 Præsentation af kandidater til Danske Andelskassers Banks bestyrelse

Bilag 1 Præsentation af kandidater til Danske Andelskassers Banks bestyrelse Bilag 1 Præsentation af kandidater til Danske Andelskassers Banks bestyrelse I henhold til vedtægternes 19 består bestyrelsen af 6-10 medlemmer, valgt af generalforsamlingen. Antallet fastsættes af bestyrelsen

Læs mere

REKRUTTERING TIL PRISER, DER ER TIL AT FORSTÅ REKRUTTERING

REKRUTTERING TIL PRISER, DER ER TIL AT FORSTÅ REKRUTTERING REKRUTTERING TIL PRISER, DER ER TIL AT FORSTÅ REKRUTTERING Professionelt Rekrutteringsforløb gennem Hovedjægerne. Vi jagter ledere, kloge hoveder, folk med specielle færdigheder, og dem der holder virksomheden

Læs mere

- Holdet udenfor grønsværen - 6.0 Appendiks. Bilag 1: Bilag 2: Den strategiske arbejdsproces.

- Holdet udenfor grønsværen - 6.0 Appendiks. Bilag 1: Bilag 2: Den strategiske arbejdsproces. - Holdet udenfor grønsværen - 6.0 Appendiks Bilag 1: Bilag 2: Den strategiske arbejdsproces. 1 Bilag 3: SWOT Analyse. Bilag 4: PESTEL Analyse Bilag 5: 2 Superligaklubbernes hjemmeside: AaB: http://aabsport.dk

Læs mere

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat Vi engagerer os mere Revision Rådgivning Skat Altid til rådighed... Jesper Christensen, Revisor Vi er med hele vejen Gennem en virksomheds livsforløb er der behov for assistance og rådgivning på en række

Læs mere

Sæson 2015. Eventyr Golf Erhvervsklub

Sæson 2015. Eventyr Golf Erhvervsklub Sæson 2015 Eventyr Golf Erhvervsklub Erhvervsklubbens formål Odense Eventyr Golf Erhvervsklub har som formål at forene det sportslige med det forretningsmæssige og skabe et stærkt socialt og forretningsmæssigt

Læs mere

16.15 16.30 Registrering og efterfølgende ordstyrer ved vort arrangement hos Nykredit

16.15 16.30 Registrering og efterfølgende ordstyrer ved vort arrangement hos Nykredit 16.15 16.30 Registrering og efterfølgende ordstyrer ved vort arrangement hos Nykredit Vi er gæster hos v./ Niels-Jørgen Schelde, Formand for DAF København City Nykredit, Otto Mønsteds Plads 9, 4.sal, 1780

Læs mere

Opbygning af en professionel indkøbsfunktion. v/jesper Vesten Drescher

Opbygning af en professionel indkøbsfunktion. v/jesper Vesten Drescher Opbygning af en professionel indkøbsfunktion v/jesper Vesten Drescher Min baggrund Integrerer pt. Capacent i KPMG efter et salg Adm. direktør Capacent (Capa100) 2008 - Adm. direktør i Drescher & Schrøder

Læs mere

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed -der skal mere til at skabe vækst

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed -der skal mere til at skabe vækst Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed -der skal mere til at skabe vækst SDU i Kolding har fokus på entreprenørskab, ledelse og udvikling af små og mellemstore virksomheder og vi er klar til at samarbejde

Læs mere

Jagten. innovation. Innovation Hub 2012. DI s Innovationskonference. di.dk/innovationskonference

Jagten. innovation. Innovation Hub 2012. DI s Innovationskonference. di.dk/innovationskonference DI s Innovationskonference Innovation Hub 2012 Tegnet af Jens Hage, som i løbet af konferencen vil trække essensen ud af indlæggene i inspirerende tegninger. Jagten på indbringende innovation Tirsdag den

Læs mere

Kulturarvsstyrelsens Museumsmøde 2011 Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter 27. 28. april. Museumslandskabet i forandring

Kulturarvsstyrelsens Museumsmøde 2011 Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter 27. 28. april. Museumslandskabet i forandring Kulturarvsstyrelsens Museumsmøde 2011 Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter 27. Museumslandskabet i forandring KulturArVsstYrelsen 27. april Dagens moderator: Thomas Buch-Andersen, P1 9.30 Ankomst og

Læs mere

2 Plesner-seminar om Generalforsamling 2010 Hvordan påvirker de nye regler i selskabsloven generalforsamlinger i unoterede og børsnoterede selskaber?

2 Plesner-seminar om Generalforsamling 2010 Hvordan påvirker de nye regler i selskabsloven generalforsamlinger i unoterede og børsnoterede selskaber? Indhold: 1 Udkast til nye anbefalinger om god selskabsledelse 2 Plesner-seminar om Generalforsamling 2010 Hvordan påvirker de nye regler i selskabsloven generalforsamlinger i unoterede og børsnoterede

Læs mere

FOREDRAG & KURSER ERIK ØSTENKJÆR. Dipl.Psych. MFCC. Viljen starter, hvor lysten holder op! SPORTS PSYCHOLOGY INSTITUTE

FOREDRAG & KURSER ERIK ØSTENKJÆR. Dipl.Psych. MFCC. Viljen starter, hvor lysten holder op! SPORTS PSYCHOLOGY INSTITUTE FOREDRAG & KURSER ERIK ØSTENKJÆR Dipl.Psych. MFCC Viljen starter, hvor lysten holder op! HVEM ER? ERIK ØSTENKJÆR Dipl.Psych. MFCC Erik Østenkjær, Dipl.Psych. MFCC, har været coach og sparringspartner for

Læs mere

Velkommen til temadag Rammevilkår for at skabe vækst

Velkommen til temadag Rammevilkår for at skabe vækst Velkommen til temadag Rammevilkår for at skabe vækst Dagens program 9.50 - Velkomst v/ Dorthe Jensen, VEU-center Østjylland, Repræsentant for Vidennet 10.00 - Hvordan får vi væksthjulet til at køre hurtigere?

Læs mere

Innovationsmiljø & Spinoff. Oktober 2011

Innovationsmiljø & Spinoff. Oktober 2011 Innovationsmiljø & Spinoff Oktober 2011 Præsentation af Innovation MidtVest A/S (IMV) 2 Innovationsmiljøordningen ordningen Formål at skabe og udvikle flere videnstunge iværksættervirksomheder med unikke

Læs mere

Talentudvikling på DTUs MBAuddannelse

Talentudvikling på DTUs MBAuddannelse Talentudvikling på DTUs MBAuddannelse (MMT) Torben Andersen direktør, cand.merc. og ph.d. Torben Andersen Team Copenhagen efterår 2007 1 Indhold Talent management en af tidens buzz words Den større eksterne

Læs mere

Deloitte - Kvinder i karriere

Deloitte - Kvinder i karriere Deloitte - Kvinder i karriere Mål og handlingsplan Koncern HR Indhold Deloitte Strategisk forankring Formål Vi tror på Den organisatorisk forankring Status på projektet Charter for flere kvinder i ledelse

Læs mere

Efteruddannelse - Hvordan får du og din virksomhed value for money? Erhvervsakademi Århus 30. april 2014

Efteruddannelse - Hvordan får du og din virksomhed value for money? Erhvervsakademi Århus 30. april 2014 Efteruddannelse - Hvordan får du og din virksomhed value for money? Erhvervsakademi Århus 30. april 2014 Dagens menu 1. Dagens menu 2. Hvem er jeg og hvor kommer jeg fra? 3. EnergiMidt hvad er det? 4.

Læs mere

360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360

360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360 360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360 SOM TRAINEE HOS BDO BLIVER DU EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK - LOKALT OG INTERNATIONALT. DU VIL KONSTANT

Læs mere

Mind Your Own Business Prisen

Mind Your Own Business Prisen Icebreakers Denne pris går til en virksomhed, som dommerkomiteen særligt ønsker at rose for dens måde at organisere sig på og for virksomhedens fokus på medarbejderudvikling. Virksomheden har etableret

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

HVIS JA, SÅ DELTAG I JCI SVENDBORGS WORKSHOP OM INSIGHTS PERSONPROFIL

HVIS JA, SÅ DELTAG I JCI SVENDBORGS WORKSHOP OM INSIGHTS PERSONPROFIL SVENDBORG JCI YOUNG LEADERS OKTOBER 2012 inviterer til en OPLEVELSESRIG WORKSHOP MED PERSONLIG UDVIKLING Vil du på 60 sekunder kunne fortælle om dine absolutte styrker, svagheder, binde områder og udviklingsområder?

Læs mere

PROJEKTLEDERSKAB DEN BEVIDSTE PROJEKTLEDER

PROJEKTLEDERSKAB DEN BEVIDSTE PROJEKTLEDER PROJEKTLEDERSKAB DEN BEVIDSTE PROJEKTLEDER Projektledelse handler i høj grad om at få resultater i samarbejde med mennesker. Bevidst projektlederskab er en forudsætning for at skabe effektive teams og

Læs mere

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning?

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? Gæstetaler Herbert Nathan fra det uvildige rådgivningsfirma HerbertNathan & Co. Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? Få viden om tre af markedets stærkeste ERP-løsninger, så du kan fokusere

Læs mere

Kan det betale sig at tage et samfundsansvar? Carsten Ingerslev, Kontorchef Center for Samfundsansvar Erhvervs- og Selskabsstyrelsen Oktober 2010

Kan det betale sig at tage et samfundsansvar? Carsten Ingerslev, Kontorchef Center for Samfundsansvar Erhvervs- og Selskabsstyrelsen Oktober 2010 Kan det betale sig at tage et samfundsansvar? Carsten Ingerslev, Kontorchef Center for Samfundsansvar Erhvervs- og Selskabsstyrelsen Oktober 2010 Om os Erhvervs- og Selskabsstyrelsen er en del af Økonomi-

Læs mere

MasterClass 2012. Danmarks største sponsorkonference. præsenteres af

MasterClass 2012. Danmarks største sponsorkonference. præsenteres af MasterClass 2012 Danmarks største sponsorkonference præsenteres af Om MasterClass 2012 Onsdag den 5. september byder Promovator, i samarbejde med dagbladet Børsen, endnu engang velkommen til MasterClass,

Læs mere

UM s HR-strategi tager udgangspunkt i ministeriets mission, vision og værdier samt de specielle vilkår, der gør sig gældende for ansættelse i UM.

UM s HR-strategi tager udgangspunkt i ministeriets mission, vision og værdier samt de specielle vilkår, der gør sig gældende for ansættelse i UM. UDENRIGSMINISTERIET Vi skal både nu og fremover kunne levere rettidige resultater af høj faglig kvalitet og yde professionel betjening af vores ministre, den samlede regering, Folketinget samt vores nationale

Læs mere

Danske Politimesterskaber i Badminton

Danske Politimesterskaber i Badminton Danske Politimesterskaber i Badminton 16. & 17. februar 2009 Arrangør: Roskilde Politi Idrætsforening Hjertelig velkommen til de forhåbentlig mange deltagere i Danske Politi Mesterskaber i badminton 2009

Læs mere

Udfordringen. Dato. Sted. 23. september 2013 kl. 17:30. Voldum-Hallen. Invitation til udvikling, værktøjer og netværk

Udfordringen. Dato. Sted. 23. september 2013 kl. 17:30. Voldum-Hallen. Invitation til udvikling, værktøjer og netværk Dato 23. september 2013 kl. 17:30 Sted Voldum-Hallen Et tilbud til alle lokalsamfund i Østjylland Udfordringen Invitation til udvikling, værktøjer og netværk Udfordringen Invitation til udvikling, værktøjer

Læs mere

ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder

ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder Formål Med et godt drive kommer resultaterne Golfbanen udmærker sig som et sted, hvor relationer skabes, og der kan opbygges netværk og laves forretninger. Mange erhvervsledere

Læs mere

Få Succes med dit salg!

Få Succes med dit salg! Breaking Rules Få Succes med dit salg! Challenger Sale & Rule Breaking Strategy Lise Grevenkop-Castenskiold og Nicolai Jacques Sørensen hos BrainsBusiness 11/2/2015 Sådan får du succes med dit salg 09.00-09.45

Læs mere

TID TIL VÆksT. Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner.

TID TIL VÆksT. Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner. 12 Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner. Væksthus Syddanmark er etableret for at styrke syddanske virksomheders mulighed for at udfolde deres fulde potentiale. I Væksthus Syddanmark får

Læs mere

Vinderstrategi med FiSH! - fra teori til praksis Onsdag den 24. marts 2010

Vinderstrategi med FiSH! - fra teori til praksis Onsdag den 24. marts 2010 Onsdag den 24. marts 2010 Vinderstrategi er kendt for at være Danmarks mest attraktive strategiske sparringspartnere, der i samarbejde med ambitiøse, modige og viljestærke virksomhedsledere sikrer unik

Læs mere

Tilmeld 4 og. betal for 3!

Tilmeld 4 og. betal for 3! HR- DAGEN 2012 22. maj 2012 Teknologisk Institut Taastrup Sponseret af: Tilmeld 4 og betal for 3! og mange andre Programoversigt 08:30 Indtjekning med morgenbuffet 09:00 Velkomst 09:10 HR frem mod 2020

Læs mere

LEDELSESBASERET COACHING & SAMTALETEKNIK

LEDELSESBASERET COACHING & SAMTALETEKNIK ARKMANN RAINING EDELSESBASERET OACHING & AMTALETEKNIK DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du har lært at anvende de vigtigste og mest resultatskabende værktøjer indenfor ledelsesbaseret

Læs mere

16.45 17.00 Registrering ved vort arrangement hos Nykredit

16.45 17.00 Registrering ved vort arrangement hos Nykredit 16.45 17.00 Registrering ved vort arrangement hos Nykredit Modtagelse ved en repræsentant for DAF København City og/eller Nykredit. Kære Storkøbenhavnske medlemmer. I ankommer samtidig med, at København

Læs mere

Apotekerne vil drive en virksomhed med visionær ledelse og veluddannede medarbejdere og løbende vedligeholde de relevante kompetencer.

Apotekerne vil drive en virksomhed med visionær ledelse og veluddannede medarbejdere og løbende vedligeholde de relevante kompetencer. Danmarks Apotekerforenings Ledelsesudviklingsprogram for apotekere Tilmeldingsfrist 30. oktober Programmet består af disse elementer: Ledermåling Læs mere Individuel coaching Læs mere Grundmodul 2 dage

Læs mere

NÅR HR SKABER BUNDLINJE

NÅR HR SKABER BUNDLINJE NÅR HR SKABER BUNDLINJE Mennesker & forretning Netværks- og kompetenceudviklingsforløb for HR chefer og erfarne HR-konsulenter HR spiller en central rolle i opnåelsen af de nordjyske virksomheders forretningsmæssige

Læs mere

i det offentlige Torsdag den 7. juni 2007 Axelborg, København Risici for fremtidens velfærdssamfund Torben M. Andersen, Velfærdskommissionen

i det offentlige Torsdag den 7. juni 2007 Axelborg, København Risici for fremtidens velfærdssamfund Torben M. Andersen, Velfærdskommissionen PRIMO-konference Torsdag den 7. juni 2007 Axelborg, København Tilmelding: www.primodanmark.dk/konference RISIKOLEDELSE i det offentlige DAnmark Risici for fremtidens velfærdssamfund Torben M. Andersen,

Læs mere

Bestyrelsesrepræsentanter i Uddannelsesinstitutioner Region Syddanmark

Bestyrelsesrepræsentanter i Uddannelsesinstitutioner Region Syddanmark Bestyrelsesrepræsentanter i Uddannelsesinstitutioner Region Syddanmark Erhvervsskoler: AMU Syd Vognmand Jørgen Egeskov Jensen Vamdrup Special Transport Vamdrup E-mail: je@vst.dk Business College Syd Jan

Læs mere

SELSKABSMEDDELELSE NR. 204 1. april 2015

SELSKABSMEDDELELSE NR. 204 1. april 2015 Copenhagen Network A/S Adresse: Copenhagen Network A/S c/o Beierholm A/S Gribskovvej 2 2100 København Ø SELSKABSMEDDELELSE NR. 204 1. april 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Aktionærerne i

Læs mere

NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010

NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010 NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010 VELKOMMEN TIL NIF FODBOLD Næstved IF Fodbold amatørafdeling, er omdrejningspunkt for fodbolden på hele Sydsjælland. Klubben rækker langt ud over regionens grænser. Vi arbejder

Læs mere

BALANCE I LEDELSE TOPLEDERNETVÆRK

BALANCE I LEDELSE TOPLEDERNETVÆRK BALANCE I LEDELSE TOPLEDERNETVÆRK HELLEROSDAHLLUND.COM TOPLEDERNETVÆRK BALANCE I LEDELSE Vi skaber resultater gennem værktøjer til balanceret ledelse baseret på viden, forskning og næste bedste praksis.

Læs mere

Ledelse af frivillige. Workshops & Tilmelding. Decemberkonferencen 2008. Torsdag den 4. december 2008 i Odense

Ledelse af frivillige. Workshops & Tilmelding. Decemberkonferencen 2008. Torsdag den 4. december 2008 i Odense Decemberkonferencen 2008 Torsdag den 4. december 2008 i Odense Ledelse af frivillige - en udfordring i frivillige sociale organisationer? Workshops & Tilmelding Workshops & tilmelding I denne oversigt

Læs mere

LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER EFTERÅR 2015

LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER EFTERÅR 2015 TRACs INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM STYRK DIG SELV I ROLLEN SOM LEDER AF KREATIVE PROJEKTER INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM TRACS INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER EFTERÅR 2015 STYRK DIG

Læs mere

Strategisk ledelse i skrumpende markeder

Strategisk ledelse i skrumpende markeder Strategisk ledelse i skrumpende markeder Uanset den konkrete situation ligger ansvaret for virksomhedens fremtid hos den øverste ledelse. Her er det vigtigt at være sig bevidst, om de afgørende strategiske

Læs mere

Invitation til Mejeriindustriens Arbejdsmiljøkonference 2011

Invitation til Mejeriindustriens Arbejdsmiljøkonference 2011 B A R J O R D T I L B O R D Invitation til Mejeriindustriens Arbejdsmiljøkonference 2011 Fyrtårnet viser atter vejen til en arbejdsmiljøkonference, med mejerierne i centrum M E J E R I I N D U S T R I

Læs mere

Det handler om ildsjæle

Det handler om ildsjæle Det handler om ildsjæle Talentudvikling, Holdsport & Erhvervsnetværk Et sponsorat skal være et dynamisk samarbejde til glæde og gavn for begge parter derfor er vores sponsorer ikke bare sponsorer men samarbejdspartnere

Læs mere

EMPOWERMENT AF KVINDELIGE TRÆNERE

EMPOWERMENT AF KVINDELIGE TRÆNERE EMPOWERMENT AF KVINDELIGE TRÆNERE 2 3 EMPOWERMENT AF KVINDELIGE TRÆNERE DIF tilbyder i samarbejde med Dansk Svømmeunion(SVØM), Dansk Tennis Forbund(DTF) og Dansk Håndbold Forbund (DHF) et treårigt udviklingsforløb

Læs mere

KOMDIR LANDSMØDE 2013 2. - 3. MAJ I KØBENHAVN PROGRAM

KOMDIR LANDSMØDE 2013 2. - 3. MAJ I KØBENHAVN PROGRAM KOMDIR LANDSMØDE 2013 2. - 3. MAJ I KØBENHAVN PROGRAM 1 Ledelse og styring af kommunerne i 2020 Kære kolleger og gæster I 2013 er det 100 år siden, at Kæmnerforeningen blev stiftet. Efter et par kommunalreformer

Læs mere

DEN STRESSEDE UNGDOM

DEN STRESSEDE UNGDOM DEN STRESSEDE UNGDOM HVOR STORT ER PROBLEMET? OG HVAD KAN VI GØRE VED DET? KONFERENCE ODENSE MØDECENTER GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK DEN STRESSEDE UNGDOM Jeg begyndte for

Læs mere

Executive lederudviklingsprogram

Executive lederudviklingsprogram NO.99 Executive lederudviklingsprogram 2. har ledere fordelt på 98 hold ikke taget fejl Business Insight er et executive lederudviklingsprogram med en klar global og forretningsmæssig orientering. Det

Læs mere

GENERALFORSAMLING OG MEDLEMSARRANGEMENT

GENERALFORSAMLING OG MEDLEMSARRANGEMENT GENERALFORSAMLING OG MEDLEMSARRANGEMENT KEMI & LIFE SCIENCE Torsdag den 19. marts 2015 NYBORG STRAND, ØSTERØVEJ 2, 5800 NYBORG VIGTIGT! Der er vigtige vedtægtsændringer til afstemning på generalforsamlingen

Læs mere

Strategidag 08 Bestyrelser

Strategidag 08 Bestyrelser Strategidag 08 Bestyrelser Fredag den 25. april 2008 Bente Zinck b.zinck@terranavtica.com www.terranavtica.com Tel: +45 30 13 51 00 Bestyrelse i Terra Navtica A/S Program: Kort præsentation af Terra Navtica

Læs mere

I-DAG 2011 INVITATION. 25. maj kl. 9.00-15.00 Inspiration & networking

I-DAG 2011 INVITATION. 25. maj kl. 9.00-15.00 Inspiration & networking I-DAG 2011 INVITATION 25. maj kl. 9.00-15.00 Inspiration & networking I-Dag 2011 Invitation IntraNote inviterer alle kunder til I-Dag 2011 Onsdag den 25. maj i Odense Lær os, vores løsninger og hinanden

Læs mere

Bestyrelsens konstituering

Bestyrelsens konstituering Bestyrelsens konstituering På den ekstraordinære generalforsamling i selskabet i dag fandt der nyvalg sted til selskabets bestyrelse i forlængelse af en større ændring i selskabets ejerkeds. Der blev valgt

Læs mere

Tirsdag d. 2/9-08 : Globalisering og fremtidens markedsplads

Tirsdag d. 2/9-08 : Globalisering og fremtidens markedsplads Tirsdag d. 2/9-08 : Globalisering og fremtidens markedsplads Få den nyeste viden om metoder og strategier, som virksomheder kan anvende i forhold til den globale fremtid. Sted: T&O Stelectric, Langelandsvej

Læs mere

V O L D G I F T S U D V A L G E T

V O L D G I F T S U D V A L G E T KØBENHAVNS BEDØMMELSES- OG VOLDGIFTSUDVALG FOR KORN- OG FODERSTOFHANDELEN BØRSEN, 1217 København K Tlf.: 33 74 60 00, Fax: 33 74 60 80, voldgiftsudvalget@danskerhverv.dk Medlemsliste pr. 1. april 2012

Læs mere

Så er der serveret Fru Jørgensen

Så er der serveret Fru Jørgensen KRAM Madservice proaktiv omtanke ambitiøs Velkommen til præsentation af projekt: Så er der serveret Fru Jørgensen Historie 1996 Etablering af KRAM I/S 1997 1998 Implementering af Cap Cold og MAP 1999 1.

Læs mere

Vi sætter scenen for morgendagens digitale muligheder og udfordringer

Vi sætter scenen for morgendagens digitale muligheder og udfordringer Vi sætter scenen for morgendagens digitale muligheder og udfordringer Fredag 4. december 2015 hos IDA Mødecenter, København. De nye teknologier har medført nye forretningsmodeller, der ændrer konkurrenceforholdene

Læs mere

Facilities Management - Ejendomsadministration Temadag om kommunal Facilities Management

Facilities Management - Ejendomsadministration Temadag om kommunal Facilities Management Temadag om kommunal Facilities Management Deltagere Den strategiske ledelse samt udviklingsmedarbejdere i kommunerne med tilknytning til den økonomiske og faglige styring af kommunernes ejendomsportefølje.

Læs mere

Ledelse med hjerte og hjerne

Ledelse med hjerte og hjerne Et mentalt flyttefirma! Indsigt fører til vækst www.senziakurser.dk Ledelse med hjerte og hjerne Med hjerte og hjerne Ledelse med hjerte og hjerne Et ledelsesforløb for stærke kvinder i ledelse Formål:

Læs mere

REG X CLUSTER FACILITATOR TRAINING

REG X CLUSTER FACILITATOR TRAINING REG X CLUSTER FACILITATOR TRAINING MODUL 6: BRAND YOU! 4 5 OKTOBER 2011 PROGRAM 1 BRAND YOU!: REG X træning, 4. 5. oktober 2011, Marselis Hotel, Aarhus Baggrund: På Brand YOU! modulet fokuserer vi på DIN

Læs mere

invitation til diversity lab eksperimenter og erfaringer med mangfoldighedsledelse konference den 24. november 2008 eigtveds pakhus, københavn

invitation til diversity lab eksperimenter og erfaringer med mangfoldighedsledelse konference den 24. november 2008 eigtveds pakhus, københavn invitation til diversity lab eksperimenter og erfaringer med mangfoldighedsledelse konference den 24. november 2008 eigtveds pakhus, københavn DIVERSITY LAB INVITERER TIL ÅBENT LAB - Få inspiration til

Læs mere

UGE46.DK. Matchmakingkonference

UGE46.DK. Matchmakingkonference Matchmakingkonference DVCA, CONNECT Denmark og DELACOUR DANIA har hermed i samarbejde med Væksthus Hovedstadsregionen, Væksthus Midtjylland, INVESTORmidt, BAN InVest Dansk Erhverv og IT-Branchen fornøjelsen

Læs mere

Tyskland nøglen til eksportsucces

Tyskland nøglen til eksportsucces Tyskland nøglen til eksportsucces deltagelse fra 2195 kr. HUSK 5. marts 2015 lær vejen ind på det tyske marked af virksomheder, der allerede er der. Hør kravene til danske underleverandører fra to af de

Læs mere

Greve Kommune. Job- og personprofil for erhvervschef

Greve Kommune. Job- og personprofil for erhvervschef Greve Kommune Job- og personprofil for erhvervschef Maj 2010 1 Baggrund Erhvervslivet og arbejdsmarkedet i Greve Kommune er i udpræget grad en del af regionale og nationale strukturer og kan vanskeligt

Læs mere

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder Lederuddannelsen Den Bevidste Leder FORMÅL Formål med uddannelsen Ledelse handler om at få resultater gennem mennesker. Bevidste ledere er en forudsætning for at skabe attraktive arbejdspladser, og bevidst

Læs mere

Strategi i bestyrelseslokalet

Strategi i bestyrelseslokalet DANSKE ADVOKATER, Fagdage, 20-21. September 2012 Strategi i bestyrelseslokalet Danske Bestyrelsesadvokater; Søren Elmann Ingerslev, Advokatfirmaet Elmann og Carl Erik Skovgaard Sørensen, DELACOUR DANIA

Læs mere

Integration af SAS Business Intelligence i kundeorienteret internetportal

Integration af SAS Business Intelligence i kundeorienteret internetportal Integration af SAS Business Intelligence i kundeorienteret internetportal Dennis Andersen Product Manager Issuer Service SAS Forum, 30. maj 2008 Agenda Kort om VP og VP s Issuer Service forretning Hvad

Læs mere

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning?

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? ? Gæstetaler Herbert Nathan fra det uvildige rådgivningsfirma HerbertNathan & Co Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? Få viden om tre af markedets stærkeste ERP-løsninger, så du kan fokusere

Læs mere

SOCIAL-, BØRNE- OG INTEGRATIONSMINISTEREN KÅRER DE FEM VINDERE AF INTEGRATIONSPRISERNE 2013

SOCIAL-, BØRNE- OG INTEGRATIONSMINISTEREN KÅRER DE FEM VINDERE AF INTEGRATIONSPRISERNE 2013 SOCIAL-, BØRNE- OG INTEGRATIONSMINISTEREN KÅRER DE FEM VINDERE AF INTEGRATIONSPRISERNE 2013 Vinderne af priserne Årets nydanske forælder, Årets Kommune, Årets frivillige forening, Årets arbejdsplads og

Læs mere

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING SEMINAR OG WORKSHOPFORLØB Evnen til at udnytte nye markedsmuligheder og digitale forretningsområder har afgørende betydning for en virksomheds potentiale og konkurrenceevne.

Læs mere

I ØSTEN STIGER SOLEN OP

I ØSTEN STIGER SOLEN OP VL DØGN 2012 I ØSTEN STIGER SOLEN OP ARRANGERES AF VL23 30. & 31. JANUAR 2012 TIVOLI CONGRESS CENTER VL DØGN 2012 ARRANGERES AF VL23 MARGRETHE VESTAGER ØKONOMI OG INDENRIGS MINISTER SØREN PIND MF (V) ORDFØRER

Læs mere

Med et BUM! DTHS. Indbydelse til konference om Strukturreformen og Kommunikationscentrene

Med et BUM! DTHS. Indbydelse til konference om Strukturreformen og Kommunikationscentrene Med et BUM! Indbydelse til konference om Strukturreformen og Kommunikationscentrene Konferencen, der foregår den 30. marts 2009, sætter fokus på vilkårene for kommunikationscentrenes rehabilitering af

Læs mere

Bestyrelsen har hermed fornøjelsen at indkalde til Ekstraordinær Generalforsamling i IT InterGroup A/S

Bestyrelsen har hermed fornøjelsen at indkalde til Ekstraordinær Generalforsamling i IT InterGroup A/S FIRST NORTH MEDDELELSE NR 9/2008 Lyngby, den 6. november 2008 Til IT InterGroup A/S aktionærer Bestyrelsen har hermed fornøjelsen at indkalde til Ekstraordinær Generalforsamling i IT InterGroup A/S torsdag,

Læs mere

din vej til succes KONFERENCE 2. NOV. 2010 I BELLA CENTER LEDELSENS DAG MICHAEL CHRISTIANSEN HANNE BECH HANSEN MORTEN GADE KRISTINE CHOLEWA ALEXANDRA

din vej til succes KONFERENCE 2. NOV. 2010 I BELLA CENTER LEDELSENS DAG MICHAEL CHRISTIANSEN HANNE BECH HANSEN MORTEN GADE KRISTINE CHOLEWA ALEXANDRA Ledelsesprisen 2010 KONFERENCE 2. NOV. 2010 I BELLA CENTER LEDELSENS DAG din vej til succes HANNE BECH HANSEN MICHAEL CHRISTIANSEN MORTEN GADE KRISTINE CHOLEWA ALEXANDRA STEEN RIISGAARD REMEE CHRIS MACDONALD

Læs mere

NETWORKED BUSINESS TOUR

NETWORKED BUSINESS TOUR NETWORKED BUSINESS TOUR Fra social media-buzz til Networked Business Bliv medarrangør - det er gratis og skaber forandring og værdi for dine kunder og dit netværk prospekt: version 3 JERES NÆSTE EVENT

Læs mere

FREMTIDENS KOMMUNE INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014

FREMTIDENS KOMMUNE INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 FREMTIDENS KOMMUNE INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 den 18. september på Admiral Hotel, København KLIK HER OG TILMELD DIG ONLINE TOPLEDERDEBAT Succesen fra de sidste år fortsætter. Hør Koncernchef

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Midtjysk Iværksætterfond. 1. januar 2012-31. december 2014. Journalnummer: 1-33-70-7-12. Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende. Midtjysk Iværksætterfond. 1. januar 2012-31. december 2014. Journalnummer: 1-33-70-7-12. Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Midtjysk Iværksætterfond 1. januar 201231. december 2014 Journalnummer: 13370712 Kontraktens parter Region Midtjylland Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Eannr: 5

Læs mere

Young Talented Lawyers

Young Talented Lawyers Young Talented Lawyers -et talentudviklingsprogram for advokatbranchen Detail program for Young Talented Lawyers Modul 1 Akkvisition, forretning & branding Velkomst og ramme for forløbet ved Rikke Stürup

Læs mere

UDTALELSER FRA KARRIEREDAGENE 2015:

UDTALELSER FRA KARRIEREDAGENE 2015: Vi har deltaget på Karrieredagene flere gange, og vi har altid været rigtig glade for at være med på messen. Vi har noteret mange gode talenter ned, både til konkrete graduate-stillinger, til studenterjob

Læs mere

NYHEDER FRA PLESNER NOVEMBER 2008

NYHEDER FRA PLESNER NOVEMBER 2008 NYHEDER FRA PLESNER NOVEMBER 2008 CORPORATE FINANCE Fradrag for afholdte rådgiverudgifter til formueadministration i ventureselskaber... 1 Ændret praksis vedrørende vurderingsberetning ved indskud af værdier

Læs mere

KONFERENCE D. 25. NOVEMBER 2015 ROSKILDE UNIVERSITET, RUC, STORE AUDITORIUM, BYGNING 00, UNIVERSITETSVEJ 1, 4000 ROSKILDE PROGRAM DE IKKE-UDDANNELSES-

KONFERENCE D. 25. NOVEMBER 2015 ROSKILDE UNIVERSITET, RUC, STORE AUDITORIUM, BYGNING 00, UNIVERSITETSVEJ 1, 4000 ROSKILDE PROGRAM DE IKKE-UDDANNELSES- KONFERENCE D. 25. NOVEMBER 2015 ROSKILDE UNIVERSITET, RUC, STORE AUDITORIUM, BYGNING 00, UNIVERSITETSVEJ 1, 4000 ROSKILDE PROGRAM DE IKKE-UDDANNELSES- PARATE KL S UDDANNELSESTRÆF 2015 2 Konference Hvor

Læs mere

Få et professionelt netværk i ryggen. Netværk Danmark P a r t o f Ex ecuti v e s G l o bal Net w o r k

Få et professionelt netværk i ryggen. Netværk Danmark P a r t o f Ex ecuti v e s G l o bal Net w o r k Få et professionelt netværk i ryggen Netværk Danmark P a r t o f Ex ecuti v e s G l o bal Net w o r k En livline i hverdagen Som leder og nøglemedarbejder står man ofte alene, når vigtige strategiske beslutninger

Læs mere