Årets Unge Erhvervsleder 2009 i Danmark - Kender du en kandidat? Esbjerg, Fyn, Holstebro, København, Slagelse, Århus

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årets Unge Erhvervsleder 2009 i Danmark - Kender du en kandidat? Esbjerg, Fyn, Holstebro, København, Slagelse, Århus"

Transkript

1 Omdeles til kontorer og butikker i flg. byer: Esbjerg, Fyn, Holstebro, København, Slagelse, Århus Årets Unge Erhvervsleder 2009 i Danmark - Kender du en kandidat?

2 6 lokale kåringer og national kåring ved Business Dagen d. 30. oktober 2009 i Århus Velkommen til kåringen af Årets Unge Erhvervsleder i Danmark i 2009! I år har vi fornøjelsen af at byde velkommen til 6 lokale kåringer rundt omkring i Danmark i løbet af september og oktober måned. Nærmere bestemt finder der kåringer sted i Århus, Holstebro, Esbjerg, Odense, Slagelse og København. I denne folder finder du informationer om kåringen nær din by, hvordan du tilmelder dig samt deadlinen for at indstille en kandidat. Så fat pen og papir og giv en ung leder chancen for at blive hædret for en god ledelsesindsats. Som noget nyt kåres den nationale vinder ved Business Dagen i Århus d. 30. oktober Business Dagen er et nyt initiativ, hvor vi inviterer samarbejdspartnere, medlemmer og gæster til en dag med fokus på ledelse via foredrag og som afslutning, kåringen af den nationale vinder af Årets Unge Erhvervsleder i Danmark. Vi glæder os til at se dig og håber, at du vil være med til at sætte god ledelse på dagsordenen. På vegne af JCI Danmark Betinna Ehlig, National Projektleder

3 Hvad er Årets Unge Erhvervsleder? Ledelse er højt på dagsordenen. Vi arbejder alle på at blive bedre til at lede andre og ikke mindst os selv. Årets Unge Erhvervsleder er en konkurrence om jagten på den komplette unge leder under 40 år. Udover anerkendelsen modtager Årets Unge Erhvervsleder en præmie sponsoreret af Insights. Hvad skal der til for at blive indstillet som Årets Unge Erhvervsleder? Som udgangspunkt kan alle under 40 år med ledelsesansvar indstilles til prisen som Årets Unge Erhvervsleder. Indstillede kandidater vil blive vurderet af et professionelt panel af dommere, hvor bl.a. kriterierne i højre spalte vil blive vurderet. Disse kriterier er alle vejledende for komitéens vurdering, og skal først og fremmest være med til at give et helhedsbillede af kandidaten. Kandidaterne vurderes ud fra følgende kriterier Succesfuld Kandidaten gør en forskel og lykkes med sine erhvervsmæssige mål på såvel det personlige plan samt med hensyn til opfyldelse af virksomhedens strategier. Personligt engagement Er engageret i sit arbejde og har drivkraften til at få jobbet til at føles vedkommende og udfordrende. Ansvarlig Tager initiativer, er ærlig, giver sin mening til kende, søger indflydelse og gennemfører vedtagne beslutninger. Samarbejdende Evner via samarbejde med såvel virksomhedens interne som eksterne relationer at skabe resultater i fællesskab. Medarbejderengageret Medvirker til, at medarbejderne føler, at de er med på det vindende hold. Forstår som teamleder at give medarbejderne faglige udfordringer og at skabe et grundlag for, at de løbende udvikler sig. Udviklende Kandidaten udvikler sine personlige egenskaber samt faglige kompetencer til gavn for fortsat udvikling af virksomheden. Helt menneske Har personlige værdier og interesser, der også giver plads til både familie, fritidsinteresser og samfundsengagement. Se JCI er en verdensomspændende forening af yngre professionelle, der sammen udvikler de lederevner, det fællesskab, den sociale ansvarlighed og de forretningsmæssige muligheder, som er nødvendige for at skabe positive forandringer. mere om JCI og Årets Unge Erhvervsleder på og

4 Foredragsholderne Erik Rasmussen - ledelse af et hold Erik Rasmussen har en lang fodboldkarriere bag sig. I de seneste år har han fungeret som professionel fodboldtræner for bl.a. FC Midtjylland og i dag for AGF. Kom og hør Eriks bud på, hvordan man leder et sammensat hold og skaber den rette team spirit. Nils Villemoes - ledelse i perspektiv Nils Villemoes er født i Esbjerg i Hans far var købmand, så Nils er vokset op bag disken og kender til handel. Nils Villemoes, cand.merc. har i mange år været lektor på Handelshøjskolen, Århus Universitet (ASB). Han er forfatter til en række bøger om ledelse - f.eks. Ledelse på dansk og senest Vejen ud af skabet. Søren Nørbjerg - skaber god ledelse en højere værdi, når virksomheden skal sælges? Søren Nørbjerg er partner og direktør i Advizer. Uddannet som statsautoriseret revisor, og har i en årrække beskæftigede sig med virksomhedsudvikling og bestyrelsesarbejde indtil han valgte at koncentrere sig om M&A Corporate Finance. Søren Nørbjerg er derudover Board Member i det internationale partnerskab IMAP, som er det største globale partnerskab af uafhængige M&A/Corporate Finance rådgiver. Advizer betragtes som den førende rådgiver indenfor virksomhedshandel i segmentet mellemstore virksomheder oftest mellem 25 og 500 ansatte. Nete Bechmann Gjørtz - ledelse i en videnstung virksomhed præget af et international miljø Nete Bechmann Gjørtz er ansvarlig for People & Culture, Business Development i Vestas, som består af people & organisation development. Herunder high potential & graduate programs, competence & leadership development, employer branding & corporate culture. Herudover har Nete Bechmann Gjørtz ansvaret for den langsigtede udvikling, kaldt P&C Innovation lab, en lille gruppe der arbejder med scenarier, strategi og innovationskoncepter.

5 National kåring Årets Unge Erhvervsleder Handelshøjskolen, Århus Universitet (ASB) d. 30. oktober Velkomst Foredrag v/ Erik Rasmussen, Aarhus Elite Foredrag v/ Nils Villemoes Foredrag v/ Søren Nørbjerg, partner og direktør i Advizer Foredrag v/ Nete Bechmann Gjørtz, Vestas Kåringen af Årets Unge Erhvervsleder i Danmark Afslutning Den nationale vinder kåres på Business Dagen d. 30. oktober 2009 i Århus på Handelshøjskolen, Århus Universitet (ASB). Business Dagen vil starte ud med en foredragsrække af spændende danske ledere og kulminere med kåringen af den nationale vinder af titlen som Årets Unge Erhvervsleder 2009 i Danmark. Årets Unge Erhversleder 2009 i Danmark arrangeres af: Casper Fisker Lotte Simonsen Peter Hjortshøj Betinna Ehlig Der vil være pauser med forfriskninger mellem foredragene. Det er gratis at deltage, dog er bindende tilmelding nødvendig. Frist for tilmelding d. 23. oktober Tilmelding kan ske på eller via Dommerpanel Karen Claus Hammer-Pedersen Grøn Afdelingsdirektør Statsaut. revisor og i Østjydsk partner i Bank KPMG. Horsens og formand for Morgen dagens heltinder i Horsens. Torben Henry Høeg Busk Erhvervschef Adm. direktør i i Horsens Formuepleje Erhvervsråd. A/S Poul Arne Erik Kleven Andersen Advokat Headhunter og medejer og partner af Ret i & Råd Sundhuset. rekrutteringsvirksomheden HR Mæglerne. Kaj Anders BlomDrejer Statsaut. Professor revisor i strategi og og partner forretningsudvikling ved Han- i KPMG. delshøjskolen, Århus Universitet (ASB).

6 Karriererådgivning? Se nye muligheder i dig selv og din karriere gennem LederSparring Ledernes Hovedorganisation er Danmarks største interesseorganisation og A-kasse for ledere og andre betroede medarbejdere. Hos Lederne får du en lang række tilbud, der er målrettet dig og dine behov for rådgivning og udvikling. Udover LederSparring har du mulighed for at få juridisk bistand, hjælp til lønforhandling og økonomisk sikring i form af a-kasse. Ring og bliv medlem og få LederSparring på tlf.: eller send en SMS med teksten lederne til 1919.

7 Vores verden er i forandring - er du parat? Gavekort Insights tilbyder vinderen af Årets Unge Erhvervsleder 2009 et leder- eller teamudviklingsprogram til en værdi af kr. Hvis I ønsker at styrke jeres organisation og levere fortløbende toppræstationer, så kan Insights hjælpe jer med succesfulde tilpasninger inden for disse områder: Optimering af organisationens fleksibilitet Udbygning og forsvar af jeres markedsandel Ledelse af jeres ansatte gennem forandringer Fastholdelse og udvikling af talenter Maksimering af jeres ansattes produktivitet Insights løsninger har umiddelbar effekt, og er så righoldige, dybe og inspirerende at de bibringer jer vedvarende forandringer. Forbered jeres ansatte på en fremtid, der kan indeholde lidt af hvert nu. Find ud af hvordan Insights kan forberede jeres ansatte på forandringer her: eller ring

8 Dommerpanel Dan Nissen Direktør hos Blue Water International A/S. Henrik Holst Elstrøm Funktionsleder, Erhverv hos Jyske Bank i Esbjerg. John Lesbo Statsaut. revisor og partner i KPMG. Kristian Bendix Drejer Erhvervschef hos Esbjerg Erhvervsudvikling. Karsten Rieder Direktør for Esbjerg Handelsskole.

9 Esbjerg Årets Unge Erhvervsleder Musikhuset Esbjerg d. 29. september 2009 Sussi La Cour Forretningskvinde Dørene åbnes Messestande kan besøges frem til kl Officiel åbning v/ Direktør Tom Nielsen, Esbjerg Erhvervsudvikling Foredrag v/ Sussi La Cour, tidligere kendt som Katja K Kåring af Årets Unge Erhvervsleder Esbjerg Præmieoverrækkelse af Johnny Søtrup Indlæg om praktisk networking på vestjysk v/ Direktør Carsten Ditlefsen, AM-Gruppen Speed networking Mød 30 nye virksomhedskontakter på 60 minutter Der serveres sandwich Leveres af Kogepunktet Det er gratis at deltage, dog er bindende tilmelding nødvendig af hensyn til forplejningen. Frist for tilmelding d. 24. september Tilmelding kan ske på eller på tlf En af de personer, der arbejder målrettet med egen branding, er forretningskvinden Sussi La Cour. Hun vil med baggrund i egne erfaringer tale om Mod til forandring og personlig branding. Et godt, meningsfyldt og vellønnet job er vel et mål, de fleste sætter sig, men ikke alle opnår. Det perfekte job kommer ikke af sig selv, men kun via en målrettet indsats, hvor man sørger for, at de rigtige mennesker ved hvilke kompetencer man besidder. Sagt på en anden måde: Man skal markedsføre sig selv! Sussi La Cour er tidligere kendt som henholdsvis Katja Kean og Katja K. I tre år havde hun en succesfuld filmkarriere i Los Angeles, og hun har medvirket i 53 afsnit af den danske sitcom Langt fra Las Vegas. Desuden har hun været direktør for designvirksomheden Katja K, og har været medforfatter til to bøger, Stjerne i syndens by og Kunsten at købe lingeri. 40-årige Sussi La Cour har siden filmkarrieren ændret sit brand. I januar 2009 begyndte hun på en toårig masteruddannelse på Roskilde Universitet, og arbejder i dag blandt andet med at rådgive indenfor forandringsledelse. Indstilling Indstilling af kandidater skal ske på eller på tlf senest d. 15. september Alle indstillede kandidater vil efterfølgende blive kontaktet af dommerkomitéen som en del af det videre udvælgelsesforløb. Alle kandidatindstillinger behandles naturligvis fortroligt. Spørgsmål i forbindelse med indstilling eller arrangementet i øvrigt kan rettes til projektleder, Kim Baarsøe, på telefon Årets Unge Erhvervsleder 2009 arrangeres af JCI Business Sydvest.

10 Dommerpanel Britta Schall Holberg Tidligere minister, medlem af folketinget. Jens Østergaard Områdedirektør i Nykredit Fyn Brian Skovhus Jakobsen Statsaut. revisor og Partner i KPMG. Christian Kjær Direktør i Officekonsulenterne Søren Holmgren Direktør i I-TO-I

11 Fyn Årets Unge Erhvervsleder KPMG Englandsgade 25, 5000 Odense C d. 8. oktober 2009 Søren Holmgren Direktør i I-TO-I Velkomst Arrangementet starter Indlæg v/ Søren Holmgren Præsentation af kandidater Pause Kåring af Årets Unge Erhvervsleder Fyn Det er gratis at deltage, dog er bindende tilmelding nødvendig af hensyn til forplejningen. KPMG - Odense er vært ved et let traktement. Frist for tilmelding d. 1. oktober Tilmelding kan ske på eller via Vi drives alle af motivation. Motivation til at gøre vores bedste i vores arbejds- og privatliv, motivation til at gøre noget ekstraordinært. Søren Holmgren er et af de ekstraordinære mennesker. Som teenager begyndte en arvelig øjensygdom at sætte sine tydelige spor. Søren Holmgren mistede langsomt synet, og det blev svært at leve et normalt liv. Man kan frygte, at tab af synet kan betyde, at mange vil læne sig tilbage og gå helt i stå. For Søren Holmgren betød det, at han gjorde det modsatte og vendte ulempen til en fordel. Med en ukuelig livsglæde og et gå-på-mod ud over det sædvanlige tog Søren Holmgren ansvar for sit nye liv uden syn. To OL-guldmedaljer, en succesfuld karriere og et lykkeligt familieliv gør Søren Holmgren til et levende bevis på, at alt kan lykkes med den rette indstilling. Hans livsglæde inspirerer og motiverer de fleste og giver samtidig stof til eftertanke. Indstilling Indstilling af kandidater kan ske på eller via senest d. 21. september Alle indstillede kandidater vil efterfølgende blive kontaktet af dommerkomitéen som en del af det videre udvælgelsesforløb. Alle kandidatindstillinger behandles naturligvis fortroligt. Spørgsmål i forbindelse med indstilling eller arrangementet i øvrigt kan rettes til jcisctknud.dk. Årets Unge Erhvervsleder 2009 arrangeres af JCI Sct. Knud og JCI Odense.

12 Vores verden er i forandring - er du parat? Gavekort Insights tilbyder de lokale vindere af Årets Unge Erhvervsleder 2009 en Insights Discovery Personprofil inkl. tilbagemelding. Hvis I ønsker at styrke jeres organisation og levere fortløbende toppræstationer, så kan Insights hjælpe jer med succesfulde tilpasninger inden for disse områder: Optimering af organisationens fleksibilitet Udbygning og forsvar af jeres markedsandel Ledelse af jeres ansatte gennem forandringer Fastholdelse og udvikling af talenter Maksimering af jeres ansattes produktivitet Insights løsninger har umiddelbar effekt, og er så righoldige, dybe og inspirerende at de bibringer jer vedvarende forandringer. Forbered jeres ansatte på en fremtid, der kan indeholde lidt af hvert nu. Find ud af hvordan Insights kan forberede jeres ansatte på forandringer her: eller ring

13 kr. er blevet til kr. på 20 år Formuepleje Safe A/S er måske Danmarks eneste investering, der har skabt 12% i årligt afkast til sine aktionærer siden Dermed er kr. blevet til kr. på 20 år*. Formuepleje Safe investerer udelukkende i globale aktier og solide danske realkreditobligationer for egne og lånte midler. Selskabet har klaret sig hæderligt gennem finanskrisen og har år til dato skabt afkast på 40%. Ring og hør nærmere om Formuepleje Safe på eller besøg Formuepleje er Danmarks største uafhængige formueforvaltere, stiftet 1986, med hjemsted i Århus og rådgivningskontor i København. Vi tilbyder investering i obligationer og aktier efter Nobelprisbelønnede investeringsmodeller. Samlet forvalter vi 31 mia. kr. for aktionærer gennem syv børsnoterede og to unoterede Formueplejeselskaber. *Historiske afkast er ikke garanti for fremtidige afkast

14 Dommerpanel Lars Flyvholm Adm. Direktør for Region West hos Bang & Olufsen. Blev i 2008 kåret som Årets Unge Erhvervsleder i den nationale konkurrence. Thomas Boesdal Business Manager for ski afdelingen hos Team Benns Rejser. Lang erfaring indenfor HR og kommunikation hos bl.a. Sonofon, Holstebro Handelsskole og Dansk Supermarked. Pernille Bloch Cand. Jur. Partner i Advokaterne NUpark, aktiv i en række bestyrelser for virksomheder, kulturelle og sportslige organisationer. Ledelses erfaring fra Kirk Larsen og foged retten i Holstebro. Hartvig Jessen Reg. Revisor hos KMPG. Min advokat forstår mig ikke..! Hos os får du moderne og personlig rådgivning Co4 Kreativt Kompetencebureau Vi møder dig altid i øjenhøjde og yder erhvervsrådgivning af højeste kvalitet med en moderne og uformel tilgangsvinkel. Vi hjælper dig også gerne med private juridiske problemer. Vores forhold til kunderne er baseret på gensidig tillid, kompetence, dynamik og tilgængelighed. Elektronisk kommunikation er en naturlig del af vores koncept, som understøtter vores nøgleværdier. Vi afholder løbende arrangementer, hvor vi giver gode råd til både erhvervsdrivende og private. Hold øje med posten og dagspressen. Nupark 49. DK-7500 Holstebro Telefon:

15 Holstebro Årets Unge Erhvervsleder Holstebro Handelsskole d. 28. september 2009 Claus Due Hilborg Chef for lokalpolitiet i Midt- og Vestjylland Ankomst og kaffe/te og vand Velkomst og præsentation af de nominerede kandidater til Årets Unge Erhvervsleder Midt- og Vestjylland Foredrag v/ Claus Due Hilborg, Midt og Vestjyllands Politi Pause med en lille forfriskning Foredrag v/ Karen Marie Lillelund, kommunikationskonsulent og bakkesangerinde Kåring af Årets Unge Erhvervsleder Midt- og Vestjylland Deltagelse i arrangementet koster 150,- inkl. en lille forfriskning. Med titlen som Årets Unge Erhvervsleder i det midt/vest jyske følger et rejsegavekort på kr til en ski rejse sponseret af TEAM BENNS REJSER. Samtidigt går vinderen automatisk videre til den nationale kåring. Ledelse i en brydningstid Claus Due Hilborg, chef for lokalpolitiet i Midt- og Vestjylland har emnet tæt inde på livet og vil fortælle om de udfordringer politiet har stået med de sidst år i forbindelse med finanskrise, afskedigelser, fusioner og ikke mindst reformer. Hvordan ser et fremtidsperspektiv for politiet i Midt- og Vestjylland ud? Karen-Marie Lillelund Kommunikationskonsulent, foredragsholder og forfatter eller kraftfuld, enestående og top professionel. Karen-Marie Lillelund er kendt for at få sine tilhørere til at more sig så godt, at tårerne triller, samtidigt med at de får brugbar viden med hjem om, hvordan vi kommunikerer med hinanden. På sin helt egen jordbundne og fantastisk morsomme facon, går hun lige i hjertet på sine tilhørere. Har du oplevet hende før, så ved du, at hun har humoren som omdrejningspunkt i alt hvad hun foretager sig. Har du ikke oplevet hende før - så har du noget til gode. Indstilling Indstilling af kandidater kan ske via senest d. 23. september Alle indstillede kandidater vil efterfølgende blive kontaktet af dommerkomitéen som en del af det videre udvælgelsesforløb. Alle kandidatindstillinger behandles naturligvis fortroligt. Spørgsmål i forbindelse med indstilling eller arrangementet i øvrigt kan rettes til projektleder, Michael Holdgaard Jensen, på telefon Årets Unge Erhvervsleder 2009 arrangeres af JCI Holstebro.

16 Vorrevej 2, Løgten 8541 Skødstrup Tlf Fax Bankforbindelse: Danske Bank Reg.nr Kontonr CVR f r a i d é t i l f ær d i g g ø r e l s e Reg.nr Kontonr CVR Bankforbindelse: Danske Bank Fax Skødstrup Tlf f r a i d é t i l f ær d i g g ø r e l s e Løgten 2, Vorrevej Skødstrup Plantagen 18 ApS Skødstrup Tømreriet Lille betyder ikke mindre evne Lille betyder ikke mindre evne Stationsvangen Skødstrup Tlf.: hrxtra visitkort:layout 1 14/06/07 14:31 Side 2 Tlf.: Skødstrup Stationsvangen v. Kirsten Nielsen Sørensen Rågevej 2 DK-8410 Rønde Dommerpanel Patrick Sorrentino Direktør i IT konsulent virksomheden Peak Consulting. Vinder af Årets Unge Erhvervsleder 2008 i København. Kim Simonsen Oberstløjtnant med 20 års praktisk ledererfaring fra Det danske Forsvar. Tømreriet Skødstrup ApS Plantagen Skødstrup Claus Witt Statsaut. revisor og partner i KPMG. Bestil dine tryksager online det kan betale sig! hrxtra webtiltryk.dk

17 København Årets Unge Erhvervsleder Velkomst Oplæg v/ gæstetaler Sandwich Oplæg v/ kandidaterne KPMG, Borups Allé Frederiksberg d. 24. september Præsentation af prisen v/ Aske Kåring med overrækkelse Afslutning og netværk med kaffe Det er gratis at deltage, dog er bindende tilmelding nødvendig af hensyn til forplejningen (max 150 deltagere). Er du klar til udnævnelsen af Årets Unge Erhvervsleder 2009 i København? Årets begivenhed er igen spændt til bristepunktet, da det er en helt særlig udnævnelse. At være erhvervsleder kræver mange egenskaber ud over den naturlige balance mellem personlige egenskaber og brug af værktøjer Integrationen af markeder kræver lederens forståelse for samarbejde på tværs af kulturer og kontinenter. I Skandinavien er involvering, deltagelse, synlighed, tilpasning, etik og værdier ofte noget, som menes er lig med god ledelse. God ledelse er som at sælge elastikker i metermål i et ingenmandsland, hvorfor netop den gode leders første job er at indarbejde den gode stil (best practice) i virksomheden og effektivisere dette. Det er store krav den unge erhvervsleder er oppe imod, hvorfor det oftest kræver mod til at stå forrest i modvind, nogle gange alene, men også at stå forrest når der høstes anerkendelse for ens mod og resultater. Kom og vær med til en spændende udnævnelse og udnyt dagen til at diskutere gode ideer med andre unge ildsjæle. Frist for tilmelding d. 21. september Tilmelding kan ske på eller via Indstilling Indstilling af kandidater kan ske via senest d. 15. september Alle indstillede kandidater vil efterfølgende blive kontaktet af dommerkomitéen som en del af det videre udvælgelsesforløb. Alle kandidatindstillinger behandles naturligvis fortroligt. Spørgsmål i forbindelse med indstilling eller arrangementet i øvrigt kan rettes til projektleder, Hans Kristian Pettersson, på telefon Årets Unge Erhvervsleder 2009 arrangeres af JCI 2100.

18 Vil du vide mere om kåringerne? - klik ind på og læs mere. No. 1 in Modern Energy Moderne Energi døgnet rundt læs mere på vestas.com vestas.com

19 Fragt til tiden Danske Fragtmænd

20 Dommerpanel Lene Becker Rekrutterings- og udviklingskonsulent i Kompetenceporten i Slagelse. Niels Rask Larsen Indehaver af Vestsjællands Bilsyn. Formand for Dansk Lokal Syn og vinder af Årets Unge Erhvervsleder Slagelse i Villum Christensen Medlem af folketinget

21 Slagelse Årets Unge Erhvervsleder Klubhuset ved Slagelse Stadion d. 18. oktober 2009 Gert Hansen Direktør for FC Vestsjælland Velkomst v/ Gert Hansen, direktør for FC Vestsjælland Præsentation af FCV projektet v/ Jens Grønkjær, formand for Erhvervsklubben Kampoplæg v/ Michael Schjønberg, sportsdirektør og cheftræner Præsentation af JCI v/ Nikolaj Barhny Kort indlæg v/ sidste års vinder Niels Rask Larsen Præsentation af nominerede v/ Nikolaj Barhny Egen præsentation v/ nominerede selv Kåring af Årets Unge Erhvervsleder Slagelse Afslutning med efterfølgende spisning Kampstart FC Vestsjælland - Frem Det er gratis at deltage, dog er bindende tilmelding nødvendig af hensyn til forplejningen. Frist for tilmelding d. 1. oktober 2009 kl Tilmelding kan ske på eller via Direktør for FCV, Gert Hansen, vil byde velkommen og give en sportslig præsentation skarpt efterfulgt af Jens Grønkjær, som vil fortælle om FCV erhvervsklubben og netværket. Slagelse Boldklub & Idrætsforening (SB&I) spillede i slutningen af 1970 erne i 1. division, som dengang var den højeste række i Danmark. Det har naturligt været et ønske, at SB&I skulle avancere i rækkerne, og igen gøre sig gældende i fodboldens øverste række, som i dag er superligaen. SB&I s bestyrelse har igennem et par år arbejdet på at forberede dette, og en initiativgruppe har udarbejdet en 6 års forretningsplan under navnet Projekt FC Sjælland nu FC Vestsjælland. At have 5 årige drenge, der leger fodbold, og professionel fodbold på højeste niveau i samme regi, er ikke holdbart. Det er derfor en 100 % enig bestyrelse i SB&I, der har vedtaget at lade FC Vestsjælland spille på SB&I s licens, i forventning om at få Slagelse tilbage til toppen af dansk fodbold. En væsentlig del af idégrundlaget er, at der skal være et nært og tillidsfuldt samarbejde mellem FC Vestsjælland og moderklubben SB&I. Initiativgruppen og en kreds af investorer med stor interesse for fodbold har nu fundet sammen for at udvikle en moderne fodboldklub, med fokus på både det sportslige og en fornuftig forretningsmæssig drift. Indstilling Indstilling af kandidater kan ske på eller via senest d. 1. oktober 2009 kl Alle indstillede kandidater vil efterfølgende blive kontaktet af dommerkomitéen som en del af det videre udvælgelsesforløb. Alle kandidatindstillinger behandles naturligvis fortroligt. Spørgsmål i forbindelse med indstilling eller arrangementet i øvrigt kan rettes til Årets Unge Erhvervsleder 2009 arrangeres af JCI Slagelse.

22 Dommerpanel Theresa Blegvad Talent Manager CEO Insights Danmark & Insights Sverige. Mads Meldgaard Statsaut. revisor og partner i KPMG. Mads Meldgaard er leder af KPMG s afdeling for små og mellemstore virksomheder i Region Midt. Klaus Toustrup Partmer i Arkitektfirmaet C.F. Møller samt sidste års vinder af Årets Unge Erhvervsleder i Århus. Kurt Svit Statsaut. Ejendomsmægler og Valuar MDE. Indehaver af 2 EDC mægler-forretninger i Østjylland. Arne Kleven Headhunter og partner i rekrutteringsvirksomheden HR Mæglerne. Innovative biological wastewater treatment Compact, modular & moveable GRUNDFOS BIOBOOSTER Annonce 190x125.indd :22:30

23 Århus Årets Unge Erhvervsleder KMPG-huset i Århus d. 30. september kl Kim Axelsen adm. direktør i AFA JCDecaux Velkomst ved JCI Arosia Åbningstale v/ Nicolai Wammen, borgmester i Århus Foredrag v/ Kim Axelsen, adm. direktør i AFA JCDecaux Kåring: Præsentation af kandidaterne Kåring af Årets Unge Erhvervsleder - Århus KPMG inviterer på sandwich Det er gratis at deltage, dog er bindende tilmelding nødvendig af hensyn til forplejningen. Kim Axelsen er adm. direktør for selskabet AFA JCDecaux, der er noget så usædvanligt som en kombination af en entreprenør-, design-, projekt-, rengørings- og mediesalgsvirksomhed! Selskabet har i dag 200 ansatte. Selskabet har samarbejdsaftale med 26 af de største kommuner i Danmark, har eget selskab i Island og er medejer af gruppens norske selskab. JCDecaux gruppen er verdens største aktør på markedet med selskaber i 54 lande. Her er tale om en self-made mand, der har prøvet det meste indenfor ledelse. Han har en stærk tro på sine ideer og evnen til at skabe fremdrift på sin egen facon. Frist for tilmelding d. 25. september Tilmelding skal ske via Indstilling Indstilling af kandidater skal ske på senest d. 25. september Alle indstillede kandidater vil efterfølgende blive kontaktet af dommerkomitéen som en del af det videre udvælgelsesforløb. Alle kandidatindstillinger behandles naturligvis fortroligt. Spørgsmål i forbindelse med indstilling eller arrangementet i øvrigt kan rettes til projektleder, Henriette Ladegaard, på telefon Årets Unge Erhvervsleder 2009 arrangeres af JCI Arosia og JCI Marselis.

24 2009 KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, a Danish limited liability company and a member firm of KPMG International, a Swiss cooperative. KPMG and the KPMG logo are registered trademarks of KPMG International. Tættere på kunderne Som kunde i KPMG vil du opleve, at vi er tæt på. Du får en lokal og aktiv sparringspartner, der sætter sig grundigt ind i dine udfordringer, og bidrager til, at din virksomhed udvikler sig. Ingen opgave er for lille eller for stor. Vi kan hjælpe dig med alt fra bogføring, skat og moms til køb og salg af virksomheder. Ikke mindst takket være vores dybe branchekendskab og store bagland af kompetencer. KPMG er en markedsledende revisions- og rådgivningsvirksomhed med omkring medarbejdere fordelt på kontorer over hele Danmark. Vi er samtidig en del af det globale KPMG-netværk med kontorer i 144 lande. kpmg.dk

Succes som ejerleder. Invitation til Årets Ejerleder 2012 Vær med til at hylde landets bedste ejerledere. Kom og hør, hvordan de gør.

Succes som ejerleder. Invitation til Årets Ejerleder 2012 Vær med til at hylde landets bedste ejerledere. Kom og hør, hvordan de gør. Succes som ejerleder Invitation til Årets Ejerleder 2012 Vær med til at hylde landets bedste ejerledere. Kom og hør, hvordan de gør. Her kan du hylde de bedste ejerledere og netværke med ligesindede Nordjylland

Læs mere

Vær med. til kåringen af Danmarks dygtigste ejerledere. I samarbejde med: Invitation til:

Vær med. til kåringen af Danmarks dygtigste ejerledere. I samarbejde med: Invitation til: Vær med til kåringen af Danmarks dygtigste ejerledere I samarbejde med: Invitation til: Se traileren for Årets Ejerleder 2014 Gå ind på www.pwc.dk/ejerleder Hør Poul Spencer Poulsen, partner og SMV-markedsleder

Læs mere

Årets seminar om revisionsudvalg

Årets seminar om revisionsudvalg Årets seminar om revisionsudvalg Revisionsudvalg i danske selskaber praktik, muligheder og udfordringer. Audit Committee Institute Sponsored by KPMG Revisionsudvalg i danske selskaber praktik, muligheder

Læs mere

Randers Kommune. Kan du høre mig! Ledelseskonference 2. november 2010

Randers Kommune. Kan du høre mig! Ledelseskonference 2. november 2010 Randers Kommune Kan du høre mig! Ledelseskonference 2. november 2010 Fra åbenmundede bureaukrater til primadonnaer. Årets lederkonference har temaet Kommunikation og ledelse. Temaet er valgt, fordi vi

Læs mere

Fremtidens velfærdsmedarbejder. - når viden bliver til handling

Fremtidens velfærdsmedarbejder. - når viden bliver til handling Fremtidens velfærdsmedarbejder - når viden bliver til handling En KONFERENCE om, hvordan vi udvikler fremtidens velfærdsmedarbejdere FREDAG DEN 29. MAJ 2015 KL. 9.30 15.00 PÅ SOCIAL- OG SUNDHEDSSKOLEN

Læs mere

Årets seminar om revisionsudvalg

Årets seminar om revisionsudvalg Årets seminar om revisionsudvalg Revisionsudvalg i danske selskaber praktik, muligheder og udfordringer. Mandag den 18. juni 2012 kl. 09.30 Audit Committee Institute Sponsored by KPMG Revisionsudvalg i

Læs mere

FREMTIDENS PPR INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014

FREMTIDENS PPR INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 FREMTIDENS PPR INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 den 18. september på Admiral Hotel, København KLIK HER OG TILMELD DIG ONLINE TOPLEDERDEBAT Succesen fra de sidste år fortsætter. Hør Koncernchef og

Læs mere

FC Vestsjælland. Erfarent trænerteam. Superligafodbold i Vestsjælland 2012/2013

FC Vestsjælland. Erfarent trænerteam. Superligafodbold i Vestsjælland 2012/2013 2012/2013 FC Vestsjælland FC Vestsjælland blev i 2008 etableret som en professionel overbygning af fodboldafdelingen i Slagelse Boldklub og Idrætsforening - også kaldet SBI. Superligafodbold i Vestsjælland

Læs mere

DA N S K GOL F U N ION

DA N S K GOL F U N ION DA N S K GOL F U N ION Kompetencer og kreativitet i de danske golfklubber Udviklingskonference 17. november 2012 PROGRAM FOREDRAGSHOLDER PANELDEBAT WORKSHOPS Kompetencer og kreativitet i de danske golfklubber

Læs mere

Udfordringen. Dato. Sted. 23. september 2013 kl. 17:30. Voldum-Hallen. Invitation til udvikling, værktøjer og netværk

Udfordringen. Dato. Sted. 23. september 2013 kl. 17:30. Voldum-Hallen. Invitation til udvikling, værktøjer og netværk Dato 23. september 2013 kl. 17:30 Sted Voldum-Hallen Et tilbud til alle lokalsamfund i Østjylland Udfordringen Invitation til udvikling, værktøjer og netværk Udfordringen Invitation til udvikling, værktøjer

Læs mere

KICK-OFF-MØDE NY BORNHOLMSK INNOVATIONSPLATFORM BÆREDYGTIG FORRETNINGSUDVIKLING

KICK-OFF-MØDE NY BORNHOLMSK INNOVATIONSPLATFORM BÆREDYGTIG FORRETNINGSUDVIKLING NY BORNHOLMSK INNOVATIONSPLATFORM BÆREDYGTIG FORRETNINGSUDVIKLING FRA KL. 13-15 PÅ BRIGHT PARK SKIFT GEAR. KOM I GANG MED EN BÆREDYGTIG FORRETNINGSUDVIKLING. BLIV EN DEL AF BRIGHT GREEN ISLAND-VISIONEN.

Læs mere

Veje til vækst "Tag dit pæne tøj på!"

Veje til vækst Tag dit pæne tøj på! Veje til vækst "Tag dit pæne tøj på!" 21. november 2013 Per Tønsberg Frandsen Lidt om mig 1 Tag dit pæne tøj på 2 Tag dit pæne tøj på 3 Agenda Finansieringskilder Finansieringen Den rette finansiering

Læs mere

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat Vi engagerer os mere Revision Rådgivning Skat Altid til rådighed... Jesper Christensen, Revisor Vi er med hele vejen Gennem en virksomheds livsforløb er der behov for assistance og rådgivning på en række

Læs mere

Aarhus 2013. Dansk ktionærforening. 18. juni kl. 11.30-19.30. program. Dansk Aktionærforening præsenterer:

Aarhus 2013. Dansk ktionærforening. 18. juni kl. 11.30-19.30. program. Dansk Aktionærforening præsenterer: Dansk Aktionærforening præsenterer: Aarhus 2013 Dansk ktionærforening 18. juni kl. 11.30-19.30 program ScanDic aarhus city - Østergade 10-8000 aarhus Dansk Aktionærforening shareholders.dk 7 TOILETTER

Læs mere

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2012 Ungdomsuddannelser DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD Regler for deltagelse Alle elever og studerende, danske og udenlandske, samt undervisere og ledere tilknyttet en dansk

Læs mere

Den Nye Generation Ejerledere

Den Nye Generation Ejerledere Dato 28.03.2014 og 07.04.2014 kl. 08:30 til 11:00 og 11.04.2014 kl. 08:30 til 13:00 Sted Forskerparken 10, 5230 Odense M Pris Kr. 1.650,00 inkl. moms Baggrund og formål Fra det fynske erhvervsliv er der

Læs mere

Efteruddannelse - Hvordan får du og din virksomhed value for money? Erhvervsakademi Århus 30. april 2014

Efteruddannelse - Hvordan får du og din virksomhed value for money? Erhvervsakademi Århus 30. april 2014 Efteruddannelse - Hvordan får du og din virksomhed value for money? Erhvervsakademi Århus 30. april 2014 Dagens menu 1. Dagens menu 2. Hvem er jeg og hvor kommer jeg fra? 3. EnergiMidt hvad er det? 4.

Læs mere

invitation MOMENTUM Hvad skal der til for at skabe fremtidens jobcenter? Den 20. maj 2014 i Lindø Industripark

invitation MOMENTUM Hvad skal der til for at skabe fremtidens jobcenter? Den 20. maj 2014 i Lindø Industripark invitation MOMENTUM Hvad skal der til for at skabe fremtidens jobcenter? Den 20. maj 2014 i Lindø Industripark MOMENTUM en eksklusiv event for arbejdsmarkeds- og jobcenterchefer Deltag på Momentum en eksklusiv

Læs mere

TRAFIK- KONFERENCE. den 2. - 3. april 2008. Hotel Prindsen, Roskilde. Aktuel politisk debat med transportministeren og trafikpolitikere

TRAFIK- KONFERENCE. den 2. - 3. april 2008. Hotel Prindsen, Roskilde. Aktuel politisk debat med transportministeren og trafikpolitikere TRAFIK- KONFERENCE 08 Aktuel politisk debat med transportministeren og trafikpolitikere fra Folketinget Rejsekortet Bestillerrollen kommunerne og trafikselskaberne i dialog Infrastrukturkommissionen giver

Læs mere

Iværksætterkurser i Holstebro, Lemvig og Struer forår 2015

Iværksætterkurser i Holstebro, Lemvig og Struer forår 2015 28 juli 2015 Iværksætterkurser i Holstebro, Lemvig og Struer forår 2015 Iværksætterkurser er kollektive arrangementer, som er målrettet potentielle og nye iværksættere, hvor der formidles nyttig viden

Læs mere

OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK. Vi hjælper ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig gennem et fortroligt netværk.

OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK. Vi hjælper ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig gennem et fortroligt netværk. OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK Vi hjælper ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig gennem et fortroligt netværk. BLIV EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK EGN er din kilde til innovation,

Læs mere

-Dag 2010. 3. juni kl. 9.00-15.00. inspiration & networking

-Dag 2010. 3. juni kl. 9.00-15.00. inspiration & networking -Dag 2010 3. juni kl. 9.00-15.00 inspiration & networking I-Dag 2010: Invitation IntraNote inviterer alle kunder til I-Dag 2010 Torsdag den 3. juni i Odense På I-Dag vil vi inspirere, inddrage, lytte,

Læs mere

Aarhus 2014. Dansk ktionærforening 3. JUNI KL. 11.30-19.00 PROGRAM DANSK AKTIONÆRFORENING PRÆSENTERER:

Aarhus 2014. Dansk ktionærforening 3. JUNI KL. 11.30-19.00 PROGRAM DANSK AKTIONÆRFORENING PRÆSENTERER: DANSK AKTIONÆRFORENING PRÆSENTERER: Dansk ktionærforening Aarhus 2014 Foto: Copyright OW Bunker A/S 3. JUNI KL. 11.30-19.00 PROGRAM Sted: Radisson BLU Skandinavia Hotel Tirsdag 3. juni 2014 kl. 12:00-19:00

Læs mere

KICK-OFF-MØDE NY BORNHOLMSK INNOVATIONSPLATFORM BÆREDYGTIG FORRETNINGSUDVIKLING

KICK-OFF-MØDE NY BORNHOLMSK INNOVATIONSPLATFORM BÆREDYGTIG FORRETNINGSUDVIKLING NY BORNHOLMSK INNOVATIONSPLATFORM BÆREDYGTIG FORRETNINGSUDVIKLING KL. 13-15 PÅ BRIGHT PARK SKIFT GEAR. KOM I GANG MED EN BÆREDYGTIG FORRETNINGSUDVIKLING. BLIV EN DEL AF BRIGHT GREEN ISLAND-VISIONEN. OPTIMÉR

Læs mere

TID TIL VÆksT. Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner.

TID TIL VÆksT. Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner. 12 Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner. Væksthus Syddanmark er etableret for at styrke syddanske virksomheders mulighed for at udfolde deres fulde potentiale. I Væksthus Syddanmark får

Læs mere

Udfordringen. Dato. Sted. 16. september 2013 kl. 17:30. Midtmors Sport. Invitation til udvikling, værktøjer og netværk

Udfordringen. Dato. Sted. 16. september 2013 kl. 17:30. Midtmors Sport. Invitation til udvikling, værktøjer og netværk Dato 16. september 2013 kl. 17:30 Sted Midtmors Sport Et tilbud til alle lokalsamfund i Nordvestjylland Udfordringen Invitation til udvikling, værktøjer og netværk Udfordringen Invitation til udvikling,

Læs mere

Dialog i spændingsfeltet mellem forskning og erfaring 27-11-2013 1

Dialog i spændingsfeltet mellem forskning og erfaring 27-11-2013 1 Dialog i spændingsfeltet mellem forskning og erfaring FORENINGEN TIL UDVIKLING AF BESTYRELSESARBEJDE I I DANMARK 27-11-2013 1 Afrapportering, diskussion og perspektivering i plenum FORENINGEN TIL UDVIKLING

Læs mere

Erhvervs- og boligmarkedet i Århus 2016

Erhvervs- og boligmarkedet i Århus 2016 Erhvervs- og boligmarkedet i Århus 2016 Tirsdag den 1. december kl. 09.00-14.00 INDLÆGSHOLDERE Erik Jespersen, Direktør, Teknik og miljø, Aarhus Kommune Erik Jespersen er uddannet landinspektør fra Aalborg

Læs mere

Det handler om ildsjæle

Det handler om ildsjæle Det handler om ildsjæle Talentudvikling, Holdsport & Erhvervsnetværk Et sponsorat skal være et dynamisk samarbejde til glæde og gavn for begge parter derfor er vores sponsorer ikke bare sponsorer men samarbejdspartnere

Læs mere

Alternative kølemetoder

Alternative kølemetoder Temadag om Alternative kølemetoder få mere at vide om alternative kølemetoder og hvor de kan bruges ÅRHUS 9. JUNI 2008 Hvilke alternative kølemetoder findes der og hvor anvendes de? Hør om den seneste

Læs mere

Sæson 2014. Eventyr Golf Erhvervsklub

Sæson 2014. Eventyr Golf Erhvervsklub Sæson 2014 Eventyr Golf Erhvervsklub Erhvervsklubbens formål Eventyr Golf Erhvervsklub har som formål at forene det sportslige med det forretningsmæssige og skabe et stærkt socialt og forretningsmæssigt

Læs mere

Innovationsmiljø & Spinoff. Oktober 2011

Innovationsmiljø & Spinoff. Oktober 2011 Innovationsmiljø & Spinoff Oktober 2011 Præsentation af Innovation MidtVest A/S (IMV) 2 Innovationsmiljøordningen ordningen Formål at skabe og udvikle flere videnstunge iværksættervirksomheder med unikke

Læs mere

ERHVERVSMENTORER SKABER RESULTATER

ERHVERVSMENTORER SKABER RESULTATER ERHVERVSMENTORER SKABER RESULTATER - SÅ BRUG DEM! Trin-for-trin guide til brugen af frivillige erhvervsmentorer i beskæftigelsesindsatsen I denne guide kan du læse om, hvordan man gennemfører et erhvervsmentorforløb

Læs mere

Hvad får du med Max Formuepleje? Topprofessionel investeringsrådgivning Risiko efter eget ønske Strategimøder (årligt/halvårligt) Individuel

Hvad får du med Max Formuepleje? Topprofessionel investeringsrådgivning Risiko efter eget ønske Strategimøder (årligt/halvårligt) Individuel Max Formuepleje 1 Hvad får du med Max Formuepleje? Topprofessionel investeringsrådgivning Risiko efter eget ønske Strategimøder (årligt/halvårligt) Individuel tilpasset kontakt, som du ønsker det Fuld

Læs mere

InnovateSilkeborg Sammen skaber vi udvikling!

InnovateSilkeborg Sammen skaber vi udvikling! InnovateSilkeborg2017 - Sammen skaber vi udvikling! 23. november 2017, JYSK Park i Silkeborg OM KONFERENCEN Den bedste innovation opstår som oftest på tværs. Det er i mødet mellem mennesker med forskellige

Læs mere

SCALING BY DESIGN FUNDAMENTET

SCALING BY DESIGN FUNDAMENTET SCALING BY DESIGN FUNDAMENTET SCALING BY DESIGN Er jeres virksomhed klar til at skalere? Gennemgå fundament-kortene for at sikre, at jeres virksomhed har grundlaget i orden, før skaleringsprocessen går

Læs mere

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed -der skal mere til at skabe vækst

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed -der skal mere til at skabe vækst Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed -der skal mere til at skabe vækst SDU i Kolding har fokus på entreprenørskab, ledelse og udvikling af små og mellemstore virksomheder og vi er klar til at samarbejde

Læs mere

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning?

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? Gæstetaler Herbert Nathan fra det uvildige rådgivningsfirma HerbertNathan & Co. Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? Få viden om tre af markedets stærkeste ERP-løsninger, så du kan fokusere

Læs mere

Aalborg 2014. Sted: Radisson BLU Skandinavia Hotel Tirsdag 3. juni 2014 kl. 12:00-19:00 radisson blu limfjord hotel - Ved stranden 14-16 - aalborg

Aalborg 2014. Sted: Radisson BLU Skandinavia Hotel Tirsdag 3. juni 2014 kl. 12:00-19:00 radisson blu limfjord hotel - Ved stranden 14-16 - aalborg Aktionærforening præsenterer: ktionærforening Aalborg 2014 Foto: Copyright OW Bunker A/S 4. november kl. 11.30-15.45 program Sted: Radisson BLU Skandinavia Hotel Tirsdag 3. juni 2014 kl. 12:00-19:00 radisson

Læs mere

Tvang, snyd eller indre glød

Tvang, snyd eller indre glød Årsmøde d. 21. og 22. maj 2015 Tvang, snyd eller indre glød Vi er intet, hvis ikke andre vil med Vejle Centerhotel Villy Sørensens Plads 3, 7100 Vejle I år har vi ledt efter det fælles som udviklingskonsulenter

Læs mere

Mind Your Own Business Prisen

Mind Your Own Business Prisen Icebreakers Denne pris går til en virksomhed, som dommerkomiteen særligt ønsker at rose for dens måde at organisere sig på og for virksomhedens fokus på medarbejderudvikling. Virksomheden har etableret

Læs mere

som eksporterhverv Investeringsforvaltning udfordringer og muligheder Arrangeres i samarbejde med Kim Andersen, MF (V)

som eksporterhverv Investeringsforvaltning udfordringer og muligheder Arrangeres i samarbejde med Kim Andersen, MF (V) Investeringsforvaltning som eksporterhverv udfordringer og muligheder Konference 31. oktober 2013 klokken 10.00 16.00 på Christiansborg Arrangeres i samarbejde med Kim Andersen, MF (V) Investeringsforvaltning

Læs mere

Få Succes med dit salg!

Få Succes med dit salg! Breaking Rules Få Succes med dit salg! Challenger Sale & Rule Breaking Strategy Lise Grevenkop-Castenskiold og Nicolai Jacques Sørensen hos BrainsBusiness 11/2/2015 Sådan får du succes med dit salg 09.00-09.45

Læs mere

Sæson 2015. Eventyr Golf Erhvervsklub

Sæson 2015. Eventyr Golf Erhvervsklub Sæson 2015 Eventyr Golf Erhvervsklub Erhvervsklubbens formål Odense Eventyr Golf Erhvervsklub har som formål at forene det sportslige med det forretningsmæssige og skabe et stærkt socialt og forretningsmæssigt

Læs mere

Få et professionelt netværk i ryggen. Netværk Danmark P a r t o f Ex ecuti v e s G l o bal Net w o r k

Få et professionelt netværk i ryggen. Netværk Danmark P a r t o f Ex ecuti v e s G l o bal Net w o r k Få et professionelt netværk i ryggen Netværk Danmark P a r t o f Ex ecuti v e s G l o bal Net w o r k En livline i hverdagen Som leder og nøglemedarbejder står man ofte alene, når vigtige strategiske beslutninger

Læs mere

FOREDRAG & KURSER ERIK ØSTENKJÆR. Dipl.Psych. MFCC. Viljen starter, hvor lysten holder op! SPORTS PSYCHOLOGY INSTITUTE

FOREDRAG & KURSER ERIK ØSTENKJÆR. Dipl.Psych. MFCC. Viljen starter, hvor lysten holder op! SPORTS PSYCHOLOGY INSTITUTE FOREDRAG & KURSER ERIK ØSTENKJÆR Dipl.Psych. MFCC Viljen starter, hvor lysten holder op! HVEM ER? ERIK ØSTENKJÆR Dipl.Psych. MFCC Erik Østenkjær, Dipl.Psych. MFCC, har været coach og sparringspartner for

Læs mere

Kulturarvsstyrelsens Museumsmøde 2011 Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter 27. 28. april. Museumslandskabet i forandring

Kulturarvsstyrelsens Museumsmøde 2011 Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter 27. 28. april. Museumslandskabet i forandring Kulturarvsstyrelsens Museumsmøde 2011 Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter 27. Museumslandskabet i forandring KulturArVsstYrelsen 27. april Dagens moderator: Thomas Buch-Andersen, P1 9.30 Ankomst og

Læs mere

UM s HR-strategi tager udgangspunkt i ministeriets mission, vision og værdier samt de specielle vilkår, der gør sig gældende for ansættelse i UM.

UM s HR-strategi tager udgangspunkt i ministeriets mission, vision og værdier samt de specielle vilkår, der gør sig gældende for ansættelse i UM. UDENRIGSMINISTERIET Vi skal både nu og fremover kunne levere rettidige resultater af høj faglig kvalitet og yde professionel betjening af vores ministre, den samlede regering, Folketinget samt vores nationale

Læs mere

Revisors Rolle. Revisors rolle i kraftvarmeværker. Med særligt fokus på afgifter

Revisors Rolle. Revisors rolle i kraftvarmeværker. Med særligt fokus på afgifter Revisors Rolle Med særligt fokus på afgifter 22. august 2013 Revisors rolle i kraftvarmeværker Disponering Revisors ydelser Løsning af revisionsopgaven Særlige problemstillinger i kraftvarmeværker Energiafgifter

Læs mere

Jeg vil være chefen! DONG Energy, Gentofte, 27.2

Jeg vil være chefen! DONG Energy, Gentofte, 27.2 Jeg vil være chefen! DONG Energy, Gentofte, 27.2 Kan jeg blive leder? Hør hvad der skal til for at blive en succesfuld chef og hvad der er vigtigt, når du vil bane vejen til et lederjob. Niels Henriksen

Læs mere

Nyhedsbrev December 2011

Nyhedsbrev December 2011 Nyhedsbrev December 2011 HR Messen i Øksnehallen 5. og 6. oktober 2011 Kjerulf & Partnere deltog igen i år i HR Messen Træfpunkt, der blev afholdt 5. og 6. oktober 2011 i Øksnehallen i København, hvor

Læs mere

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING SEMINAR OG WORKSHOPFORLØB Evnen til at udnytte nye markedsmuligheder og digitale forretningsområder har afgørende betydning for en virksomheds potentiale og konkurrenceevne.

Læs mere

BALANCE I LEDELSE TOPLEDERNETVÆRK

BALANCE I LEDELSE TOPLEDERNETVÆRK BALANCE I LEDELSE TOPLEDERNETVÆRK HELLEROSDAHLLUND.COM TOPLEDERNETVÆRK BALANCE I LEDELSE Vi skaber resultater gennem værktøjer til balanceret ledelse baseret på viden, forskning og næste bedste praksis.

Læs mere

360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360

360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360 360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360 SOM TRAINEE HOS BDO BLIVER DU EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK - LOKALT OG INTERNATIONALT. DU VIL KONSTANT

Læs mere

Sorg kan ødelægge børn og unges liv

Sorg kan ødelægge børn og unges liv Sorg kan ødelægge børn og unges liv Men du kan hjælpe dem. Bliv sponsor for Team Giv Håb og lad hele Danmark se, at din virksomhed er med til at hjælpe børn og unge, der rammes af ødelæggende sorg. Team

Læs mere

I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b

I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b Velkommen til vækstgruppeforløbet vækst via oplevelser Fremtidens konkurrenceparameter i turisme-erhvervet Mange taler om kundeoplevelsen som et

Læs mere

EfB.DK PRISLISTE FOR SAMARBEJDSPARTNERE

EfB.DK PRISLISTE FOR SAMARBEJDSPARTNERE PRISLISTE FOR SAMARBEJDSPARTNERE 2014-2015 efbkonference.dk Klar til de næste kapitler i EfB s fodboldeventyr Kære samarbejdspartner Inden for 12 måneder og nogle dage vil vi til den tid have oplevet sejr

Læs mere

Fra elev til et af Danmarks største ledertalenter på 10 år

Fra elev til et af Danmarks største ledertalenter på 10 år 7. april 2016 Fra elev til et af Danmarks største ledertalenter på 10 år Søren Husted Hvad er et ledertalent? Et særlig drive for ledelse, der bl.a. er kendetegnet ved: o Naturlig autoritet o Ambitiøs

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017)

Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017) Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017) Stillingsbetegnelse Faglig chef Organisatorisk placering Danske Fysioterapeuters sekretariat Afdelingen Fag med reference til direktøren Arbejdssted Danske

Læs mere

Strategisk ledelse i skrumpende markeder

Strategisk ledelse i skrumpende markeder Strategisk ledelse i skrumpende markeder Uanset den konkrete situation ligger ansvaret for virksomhedens fremtid hos den øverste ledelse. Her er det vigtigt at være sig bevidst, om de afgørende strategiske

Læs mere

DEN STRESSEDE UNGDOM

DEN STRESSEDE UNGDOM DEN STRESSEDE UNGDOM HVOR STORT ER PROBLEMET? OG HVAD KAN VI GØRE VED DET? KONFERENCE ODENSE MØDECENTER GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK DEN STRESSEDE UNGDOM Jeg begyndte for

Læs mere

Udstillermappe. DSE Messe Aalborg 2016. Hent den online som PDF-fil på www.studerende.dk/dma16info

Udstillermappe. DSE Messe Aalborg 2016. Hent den online som PDF-fil på www.studerende.dk/dma16info Udstillermappe DSE Messe Aalborg 2016 Hent den online som PDF-fil på www.studerende.dk/dma16info 2 DSE Messe Aalborg 2016 Indhold Velkomst Om DSE Vigtige datoer Sponsorater Kontaktoplysninger Inkluderet

Læs mere

2 0 1 4 T A G E N H D

2 0 1 4 T A G E N H D TAG EN HD 2014 HD GIVER FAGLIG BALLAST TIL AT AGERE I KOMPLEKSE GLOBALE AKTIVITETER Performance er et nøgleord i Alfa Laval og derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere og ledere hele tiden

Læs mere

Oplevelsesbaseret innovation

Oplevelsesbaseret innovation Oplevelsesbaseret innovation I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b Velkommen til vækstgruppeforløbet vækst via oplevelser oplevelser som fremtidens konkurrenceparameter i fødevarebranchen

Læs mere

Mangfoldighed - en nøgle til succes

Mangfoldighed - en nøgle til succes I N V I TAT I O N T I L Mangfoldighed - en nøgle til succes 8. oktober 2008 Konference på Axelborg, København Tid, sted og tilmelding Tid 8. oktober 2008 kl. 9.00-16.00 Sted Axelborg Vesterbrogade 4 A

Læs mere

BLIV EN DEL AF BRANDTS

BLIV EN DEL AF BRANDTS BLIV EN DEL AF BRANDTS Forside: Anette Harboe Flensburg, udsnit af maleriet At bygge rum der ikke findes ll www.anettehflensburg.dk På Brandts er vi sammen med vores erhvervspartnere i gang med at skabe

Læs mere

STORE KÆDEDAG. Forbrugskrisen er aflyst!

STORE KÆDEDAG. Forbrugskrisen er aflyst! pej gruppen inviterer til STORE KÆDEDAG Forbrugskrisen er aflyst! 12. juni 2012 Forbrugskrisen er forbi. Forbrugertilliden stiger og forbrugerne vejrer morgenluft. Danskerne bruger lige så mange penge

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

KOMDIR LANDSMØDE 2013 2. - 3. MAJ I KØBENHAVN PROGRAM

KOMDIR LANDSMØDE 2013 2. - 3. MAJ I KØBENHAVN PROGRAM KOMDIR LANDSMØDE 2013 2. - 3. MAJ I KØBENHAVN PROGRAM 1 Ledelse og styring af kommunerne i 2020 Kære kolleger og gæster I 2013 er det 100 år siden, at Kæmnerforeningen blev stiftet. Efter et par kommunalreformer

Læs mere

Business Consulting New manager programme

Business Consulting New manager programme Business Consulting New manager programme Velkommen som manager i Business Consulting Faglig specialisering, bred orientering Vi søger talentfulde managere med lederkompetencer, der trives med udfordringer,

Læs mere

EVALUERING FRA KUNDERNE

EVALUERING FRA KUNDERNE EVALUERING FRA KUNDERNE DELTAGENDE VIRKSOMHEDER KARRIEREDAGENE 2015 = 149 BESVARELSER = 73 SVARPROCENT = 49% EVALUERING FRA KUNDER Profil af udstillere: 149 virksomheder/organisationer Store/små, lokale/nationale/internationale,

Læs mere

SÆT FOKUS PÅ EFFEKTIVITET

SÆT FOKUS PÅ EFFEKTIVITET SÆT FOKUS PÅ EFFEKTIVITET Arrangementer Efterår 2015 BLIV SYNLIG PÅ INTERNETTET BESØG HOS FØTEX NYBORG PERSONLIG EFFEKTIVITET FACEBOOK BESØG HOS TRIOPLAST Deltagergebyr kun kr. 500 + moms Medlemmer af

Læs mere

16.15 16.30 Registrering og efterfølgende ordstyrer ved vort arrangement hos Nykredit

16.15 16.30 Registrering og efterfølgende ordstyrer ved vort arrangement hos Nykredit 16.15 16.30 Registrering og efterfølgende ordstyrer ved vort arrangement hos Nykredit Vi er gæster hos v./ Niels-Jørgen Schelde, Formand for DAF København City Nykredit, Otto Mønsteds Plads 9, 4.sal, 1780

Læs mere

Rekruttering og employer branding på AU

Rekruttering og employer branding på AU AU Career Partnerskabsbrochure Rekruttering og employer branding på AU bliv partner hos au career, business and social sciences (BSS) og få direkte kontakt til 16.000 studerende AU AARHUS UNIVERSITET BUSINESS

Læs mere

NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010

NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010 NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010 VELKOMMEN TIL NIF FODBOLD Næstved IF Fodbold amatørafdeling, er omdrejningspunkt for fodbolden på hele Sydsjælland. Klubben rækker langt ud over regionens grænser. Vi arbejder

Læs mere

Introduktion til vores nye 2021-strategi

Introduktion til vores nye 2021-strategi Introduktion til vores nye 2021-strategi Indhold Introduktion 1 Vejen mod 2021 Vores udgangspunkt 3 Syv spor Sådan når vi vores mål 2 For enden af vejen Vores målsætninger 4 Ballast til rejsen Kapitaludvidelse

Læs mere

Øget aktivitet i kapitalfonde kan øge væksten i danmark Løgismose Meyers bliver et godt eksempel

Øget aktivitet i kapitalfonde kan øge væksten i danmark Løgismose Meyers bliver et godt eksempel Øget aktivitet i kapitalfonde kan øge væksten i danmark Løgismose Meyers bliver et godt eksempel Tirsdag 24. november 2015, Tivoli Congress Center, København På Børsen Mergers & Acquisitionskonference

Læs mere

VÆLG DIT NETVÆRK MED OMHU

VÆLG DIT NETVÆRK MED OMHU Netværk for ejerledere VÆLG DIT NETVÆRK MED OMHU Ejerledede virksomheder udgør med god grund 85 procent af dansk erhvervsliv. Friheden til at styre sit eget arbejdsliv, forfølge sine ideer og arbejde med

Læs mere

VELKOMST VED FRI'S FORMAND CARSTEN TOFT BOESEN

VELKOMST VED FRI'S FORMAND CARSTEN TOFT BOESEN FRI ÅRSMØDE 2017 DAGENS PROGRAM Kl. 13.40-13.50: Velkomst ved FRI's formand Carsten Toft Boesen Kl. 13.50-14.10: Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt Kl. 14.10-14.40: Märtha Rehnberg,

Læs mere

Revisortrainee hos Grant Thornton

Revisortrainee hos Grant Thornton Revisortrainee hos Grant Thornton Her finder du os Stockholmsgade 45 2100 København Ø Nordstensvej 11 3400 Hillerød Telefon: 33 110 220 www.grantthornton.dk Grant Thornton er et af Danmarks ledende revisions-,

Læs mere

Vi er ikke som de andre. Heldigvis. Hos os får du en sparring og rådgivning som går langt ud over revisions- og regnskabsdelen.

Vi er ikke som de andre. Heldigvis. Hos os får du en sparring og rådgivning som går langt ud over revisions- og regnskabsdelen. Vi er ikke som de andre. Heldigvis. Hos os får du en sparring og rådgivning som går langt ud over revisions- og regnskabsdelen. Øjenhøjde Som vvs er ved jeg alt om kobberrør, men intet om regnskaber, så

Læs mere

VIA DESIGN BUSINESS BY DESIGN KONFERENCE. onsdag den 9. december AARHUS RÅDHUSHAL. Velkommen

VIA DESIGN BUSINESS BY DESIGN KONFERENCE. onsdag den 9. december AARHUS RÅDHUSHAL. Velkommen VÆ KST VIA DESIGN BUSINESS BY DESIGN KONFERENCE onsdag den 9. december AARHUS RÅDHUSHAL Velkommen Velkommen til konferencen Vækst via Design Dagens talere Business by Design byder dig i samarbejde med

Læs mere

NBE Generalforsamling b) Valg af bestyrelsesmedlemmer Den nuværende bestyrelse

NBE Generalforsamling b) Valg af bestyrelsesmedlemmer Den nuværende bestyrelse b) Valg af bestyrelsesmedlemmer Den nuværende bestyrelse Private: Direktør Jørgen Rasmussen (Vrå Dampvaskeri A/S), Produktionschef Carsten Lanzky Jensen (Krone Vinduer A/S) Virksomhedsejer Jens Højer (Højer

Læs mere

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning?

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? ? Gæstetaler Herbert Nathan fra det uvildige rådgivningsfirma HerbertNathan & Co Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? Få viden om tre af markedets stærkeste ERP-løsninger, så du kan fokusere

Læs mere

Efterår 2011 For studerende

Efterår 2011 For studerende Efterår 2011 Studentervæksthus arhus ktivitetskatalog efterår 2011 For studerende U RHUS UNIVERSITET >S Kære studerende Dette aktivitetskatalog er meget mere end 6 sider med information om tider og steder.

Læs mere

FREMTIDENS ESDH INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014

FREMTIDENS ESDH INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 FREMTIDENS ESDH INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 den 18. september på Admiral Hotel, København KLIK HER OG TILMELD DIG ONLINE TOPLEDERDEBAT Succesen fra de sidste år fortsætter. Hør Koncernchef og

Læs mere

Finansiering af egen virksomhed Microsoft Partnermøde, maj 2007. Søren Steen Rasmussen Vækstfonden

Finansiering af egen virksomhed Microsoft Partnermøde, maj 2007. Søren Steen Rasmussen Vækstfonden Finansiering af egen virksomhed Microsoft Partnermøde, maj 2007 Søren Steen Rasmussen Vækstfonden Oversigt over Vækstfonden Vækstfonden medfinansierer små og mellemstore virksomheder Vækstfonden fokuserer

Læs mere

VÆR MED TIL AT TEGNE FREMTIDEN - bliv trainee hos BDO og vær en del af vores talentudvikling

VÆR MED TIL AT TEGNE FREMTIDEN - bliv trainee hos BDO og vær en del af vores talentudvikling VÆR MED TIL AT TEGNE FREMTIDEN - bliv trainee hos BDO og vær en del af vores talentudvikling SOM TRAINEE HOS BDO BLIVER DU EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK - LOKALT OG INTERNATIONALT. DU VIL KONSTANT UDVIKLE

Læs mere

PROJEKTLEDERSKAB DEN BEVIDSTE PROJEKTLEDER

PROJEKTLEDERSKAB DEN BEVIDSTE PROJEKTLEDER PROJEKTLEDERSKAB DEN BEVIDSTE PROJEKTLEDER Projektledelse handler i høj grad om at få resultater i samarbejde med mennesker. Bevidst projektlederskab er en forudsætning for at skabe effektive teams og

Læs mere

Vi står til regnskab. redmark.dk

Vi står til regnskab. redmark.dk Vi står til regnskab redmark.dk Hos Redmark er vi gode til tal, men det er dig der tæller Som Danmarks 7. største rådgivnings- og revisionsvirksomhed er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed.

Læs mere

Årsrapport 2012/13. Superligaen A/S. CVR-nr. 13 99 68 30 086701 CLDA KLA / CW. Telefon 73 23 30 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk

Årsrapport 2012/13. Superligaen A/S. CVR-nr. 13 99 68 30 086701 CLDA KLA / CW. Telefon 73 23 30 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Osvald Helmuths Vej 4 Postboks 250 2000 Frederiksberg Telefon 73 23 30 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk 086701 CLDA KLA / CW KPMG Statsautoriseret

Læs mere

STIL EFTER NYE SUCCESER

STIL EFTER NYE SUCCESER STIL EFTER NYE SUCCESER Arrangementer Forår 2016 INDDRIVELSER NETWORKING DE SVÆRE SAMTALER BESØG HOS NYBORG STRAND GENERALFORSAMLING MØD BORGMESTEREN Deltagergebyr kun kr. 500 + moms Medlemmer af Østfyns

Læs mere

Projektledelse. - Træningsforløb for dig, der er projektleder i en forsyning eller anden teknisk stærk virksomhed.

Projektledelse. - Træningsforløb for dig, der er projektleder i en forsyning eller anden teknisk stærk virksomhed. Projektledelse - Træningsforløb for dig, der er projektleder i en forsyning eller anden teknisk stærk virksomhed. Der er brug for god projektledelse Projektforløbet er til dig, der arbejder med projekter

Læs mere

Motiv tion & Arbejdsglæde. >> Fordi engagement og energi skaber gode resultater! København 4. juni Nils Villemoes

Motiv tion & Arbejdsglæde. >> Fordi engagement og energi skaber gode resultater! København 4. juni Nils Villemoes Nils Villemoes København 4. juni 2014 Michèle Bellaiche Charlotte Bircow Torben Wiese Henrik Leslye Christine Feldthaus Motiv tion & >> Fordi engagement og energi skaber gode resultater! Fold og RIV Motiv

Læs mere

It s all about people!

It s all about people! It s all about people! Svaret er : Tillid CBS 14. september 2010 Alfred Josefsen adm. direktør, Irma AS adjungeret professor, CBS 15-09-2010 1 Vi har behov for nye ledelsesformer! Produktionen er allerede

Læs mere

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2014 SÅDAN DELTAGER DU I IDÉKONKURRENCEN OG DA VINCI UNGDOMSUDDANNELSERNE DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD Regler for deltagelse Alle elever og studerende, danske og udenlandske,

Læs mere

Velkommen til Seismonaut Learning

Velkommen til Seismonaut Learning Kurser Foråret 2013 Kurser i foråret 2013 Velkommen til Seismonaut Learning Den nyeste viden er omdrejningspunktet for alt vores arbejde i Seismonaut - og den vil vi gerne dele med dig, så det kan skabe

Læs mere