Årets Unge Erhvervsleder 2009 i Danmark - Kender du en kandidat? Esbjerg, Fyn, Holstebro, København, Slagelse, Århus

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årets Unge Erhvervsleder 2009 i Danmark - Kender du en kandidat? Esbjerg, Fyn, Holstebro, København, Slagelse, Århus"

Transkript

1 Omdeles til kontorer og butikker i flg. byer: Esbjerg, Fyn, Holstebro, København, Slagelse, Århus Årets Unge Erhvervsleder 2009 i Danmark - Kender du en kandidat?

2 6 lokale kåringer og national kåring ved Business Dagen d. 30. oktober 2009 i Århus Velkommen til kåringen af Årets Unge Erhvervsleder i Danmark i 2009! I år har vi fornøjelsen af at byde velkommen til 6 lokale kåringer rundt omkring i Danmark i løbet af september og oktober måned. Nærmere bestemt finder der kåringer sted i Århus, Holstebro, Esbjerg, Odense, Slagelse og København. I denne folder finder du informationer om kåringen nær din by, hvordan du tilmelder dig samt deadlinen for at indstille en kandidat. Så fat pen og papir og giv en ung leder chancen for at blive hædret for en god ledelsesindsats. Som noget nyt kåres den nationale vinder ved Business Dagen i Århus d. 30. oktober Business Dagen er et nyt initiativ, hvor vi inviterer samarbejdspartnere, medlemmer og gæster til en dag med fokus på ledelse via foredrag og som afslutning, kåringen af den nationale vinder af Årets Unge Erhvervsleder i Danmark. Vi glæder os til at se dig og håber, at du vil være med til at sætte god ledelse på dagsordenen. På vegne af JCI Danmark Betinna Ehlig, National Projektleder

3 Hvad er Årets Unge Erhvervsleder? Ledelse er højt på dagsordenen. Vi arbejder alle på at blive bedre til at lede andre og ikke mindst os selv. Årets Unge Erhvervsleder er en konkurrence om jagten på den komplette unge leder under 40 år. Udover anerkendelsen modtager Årets Unge Erhvervsleder en præmie sponsoreret af Insights. Hvad skal der til for at blive indstillet som Årets Unge Erhvervsleder? Som udgangspunkt kan alle under 40 år med ledelsesansvar indstilles til prisen som Årets Unge Erhvervsleder. Indstillede kandidater vil blive vurderet af et professionelt panel af dommere, hvor bl.a. kriterierne i højre spalte vil blive vurderet. Disse kriterier er alle vejledende for komitéens vurdering, og skal først og fremmest være med til at give et helhedsbillede af kandidaten. Kandidaterne vurderes ud fra følgende kriterier Succesfuld Kandidaten gør en forskel og lykkes med sine erhvervsmæssige mål på såvel det personlige plan samt med hensyn til opfyldelse af virksomhedens strategier. Personligt engagement Er engageret i sit arbejde og har drivkraften til at få jobbet til at føles vedkommende og udfordrende. Ansvarlig Tager initiativer, er ærlig, giver sin mening til kende, søger indflydelse og gennemfører vedtagne beslutninger. Samarbejdende Evner via samarbejde med såvel virksomhedens interne som eksterne relationer at skabe resultater i fællesskab. Medarbejderengageret Medvirker til, at medarbejderne føler, at de er med på det vindende hold. Forstår som teamleder at give medarbejderne faglige udfordringer og at skabe et grundlag for, at de løbende udvikler sig. Udviklende Kandidaten udvikler sine personlige egenskaber samt faglige kompetencer til gavn for fortsat udvikling af virksomheden. Helt menneske Har personlige værdier og interesser, der også giver plads til både familie, fritidsinteresser og samfundsengagement. Se JCI er en verdensomspændende forening af yngre professionelle, der sammen udvikler de lederevner, det fællesskab, den sociale ansvarlighed og de forretningsmæssige muligheder, som er nødvendige for at skabe positive forandringer. mere om JCI og Årets Unge Erhvervsleder på og

4 Foredragsholderne Erik Rasmussen - ledelse af et hold Erik Rasmussen har en lang fodboldkarriere bag sig. I de seneste år har han fungeret som professionel fodboldtræner for bl.a. FC Midtjylland og i dag for AGF. Kom og hør Eriks bud på, hvordan man leder et sammensat hold og skaber den rette team spirit. Nils Villemoes - ledelse i perspektiv Nils Villemoes er født i Esbjerg i Hans far var købmand, så Nils er vokset op bag disken og kender til handel. Nils Villemoes, cand.merc. har i mange år været lektor på Handelshøjskolen, Århus Universitet (ASB). Han er forfatter til en række bøger om ledelse - f.eks. Ledelse på dansk og senest Vejen ud af skabet. Søren Nørbjerg - skaber god ledelse en højere værdi, når virksomheden skal sælges? Søren Nørbjerg er partner og direktør i Advizer. Uddannet som statsautoriseret revisor, og har i en årrække beskæftigede sig med virksomhedsudvikling og bestyrelsesarbejde indtil han valgte at koncentrere sig om M&A Corporate Finance. Søren Nørbjerg er derudover Board Member i det internationale partnerskab IMAP, som er det største globale partnerskab af uafhængige M&A/Corporate Finance rådgiver. Advizer betragtes som den førende rådgiver indenfor virksomhedshandel i segmentet mellemstore virksomheder oftest mellem 25 og 500 ansatte. Nete Bechmann Gjørtz - ledelse i en videnstung virksomhed præget af et international miljø Nete Bechmann Gjørtz er ansvarlig for People & Culture, Business Development i Vestas, som består af people & organisation development. Herunder high potential & graduate programs, competence & leadership development, employer branding & corporate culture. Herudover har Nete Bechmann Gjørtz ansvaret for den langsigtede udvikling, kaldt P&C Innovation lab, en lille gruppe der arbejder med scenarier, strategi og innovationskoncepter.

5 National kåring Årets Unge Erhvervsleder Handelshøjskolen, Århus Universitet (ASB) d. 30. oktober Velkomst Foredrag v/ Erik Rasmussen, Aarhus Elite Foredrag v/ Nils Villemoes Foredrag v/ Søren Nørbjerg, partner og direktør i Advizer Foredrag v/ Nete Bechmann Gjørtz, Vestas Kåringen af Årets Unge Erhvervsleder i Danmark Afslutning Den nationale vinder kåres på Business Dagen d. 30. oktober 2009 i Århus på Handelshøjskolen, Århus Universitet (ASB). Business Dagen vil starte ud med en foredragsrække af spændende danske ledere og kulminere med kåringen af den nationale vinder af titlen som Årets Unge Erhvervsleder 2009 i Danmark. Årets Unge Erhversleder 2009 i Danmark arrangeres af: Casper Fisker Lotte Simonsen Peter Hjortshøj Betinna Ehlig Der vil være pauser med forfriskninger mellem foredragene. Det er gratis at deltage, dog er bindende tilmelding nødvendig. Frist for tilmelding d. 23. oktober Tilmelding kan ske på eller via Dommerpanel Karen Claus Hammer-Pedersen Grøn Afdelingsdirektør Statsaut. revisor og i Østjydsk partner i Bank KPMG. Horsens og formand for Morgen dagens heltinder i Horsens. Torben Henry Høeg Busk Erhvervschef Adm. direktør i i Horsens Formuepleje Erhvervsråd. A/S Poul Arne Erik Kleven Andersen Advokat Headhunter og medejer og partner af Ret i & Råd Sundhuset. rekrutteringsvirksomheden HR Mæglerne. Kaj Anders BlomDrejer Statsaut. Professor revisor i strategi og og partner forretningsudvikling ved Han- i KPMG. delshøjskolen, Århus Universitet (ASB).

6 Karriererådgivning? Se nye muligheder i dig selv og din karriere gennem LederSparring Ledernes Hovedorganisation er Danmarks største interesseorganisation og A-kasse for ledere og andre betroede medarbejdere. Hos Lederne får du en lang række tilbud, der er målrettet dig og dine behov for rådgivning og udvikling. Udover LederSparring har du mulighed for at få juridisk bistand, hjælp til lønforhandling og økonomisk sikring i form af a-kasse. Ring og bliv medlem og få LederSparring på tlf.: eller send en SMS med teksten lederne til 1919.

7 Vores verden er i forandring - er du parat? Gavekort Insights tilbyder vinderen af Årets Unge Erhvervsleder 2009 et leder- eller teamudviklingsprogram til en værdi af kr. Hvis I ønsker at styrke jeres organisation og levere fortløbende toppræstationer, så kan Insights hjælpe jer med succesfulde tilpasninger inden for disse områder: Optimering af organisationens fleksibilitet Udbygning og forsvar af jeres markedsandel Ledelse af jeres ansatte gennem forandringer Fastholdelse og udvikling af talenter Maksimering af jeres ansattes produktivitet Insights løsninger har umiddelbar effekt, og er så righoldige, dybe og inspirerende at de bibringer jer vedvarende forandringer. Forbered jeres ansatte på en fremtid, der kan indeholde lidt af hvert nu. Find ud af hvordan Insights kan forberede jeres ansatte på forandringer her: eller ring

8 Dommerpanel Dan Nissen Direktør hos Blue Water International A/S. Henrik Holst Elstrøm Funktionsleder, Erhverv hos Jyske Bank i Esbjerg. John Lesbo Statsaut. revisor og partner i KPMG. Kristian Bendix Drejer Erhvervschef hos Esbjerg Erhvervsudvikling. Karsten Rieder Direktør for Esbjerg Handelsskole.

9 Esbjerg Årets Unge Erhvervsleder Musikhuset Esbjerg d. 29. september 2009 Sussi La Cour Forretningskvinde Dørene åbnes Messestande kan besøges frem til kl Officiel åbning v/ Direktør Tom Nielsen, Esbjerg Erhvervsudvikling Foredrag v/ Sussi La Cour, tidligere kendt som Katja K Kåring af Årets Unge Erhvervsleder Esbjerg Præmieoverrækkelse af Johnny Søtrup Indlæg om praktisk networking på vestjysk v/ Direktør Carsten Ditlefsen, AM-Gruppen Speed networking Mød 30 nye virksomhedskontakter på 60 minutter Der serveres sandwich Leveres af Kogepunktet Det er gratis at deltage, dog er bindende tilmelding nødvendig af hensyn til forplejningen. Frist for tilmelding d. 24. september Tilmelding kan ske på eller på tlf En af de personer, der arbejder målrettet med egen branding, er forretningskvinden Sussi La Cour. Hun vil med baggrund i egne erfaringer tale om Mod til forandring og personlig branding. Et godt, meningsfyldt og vellønnet job er vel et mål, de fleste sætter sig, men ikke alle opnår. Det perfekte job kommer ikke af sig selv, men kun via en målrettet indsats, hvor man sørger for, at de rigtige mennesker ved hvilke kompetencer man besidder. Sagt på en anden måde: Man skal markedsføre sig selv! Sussi La Cour er tidligere kendt som henholdsvis Katja Kean og Katja K. I tre år havde hun en succesfuld filmkarriere i Los Angeles, og hun har medvirket i 53 afsnit af den danske sitcom Langt fra Las Vegas. Desuden har hun været direktør for designvirksomheden Katja K, og har været medforfatter til to bøger, Stjerne i syndens by og Kunsten at købe lingeri. 40-årige Sussi La Cour har siden filmkarrieren ændret sit brand. I januar 2009 begyndte hun på en toårig masteruddannelse på Roskilde Universitet, og arbejder i dag blandt andet med at rådgive indenfor forandringsledelse. Indstilling Indstilling af kandidater skal ske på eller på tlf senest d. 15. september Alle indstillede kandidater vil efterfølgende blive kontaktet af dommerkomitéen som en del af det videre udvælgelsesforløb. Alle kandidatindstillinger behandles naturligvis fortroligt. Spørgsmål i forbindelse med indstilling eller arrangementet i øvrigt kan rettes til projektleder, Kim Baarsøe, på telefon Årets Unge Erhvervsleder 2009 arrangeres af JCI Business Sydvest.

10 Dommerpanel Britta Schall Holberg Tidligere minister, medlem af folketinget. Jens Østergaard Områdedirektør i Nykredit Fyn Brian Skovhus Jakobsen Statsaut. revisor og Partner i KPMG. Christian Kjær Direktør i Officekonsulenterne Søren Holmgren Direktør i I-TO-I

11 Fyn Årets Unge Erhvervsleder KPMG Englandsgade 25, 5000 Odense C d. 8. oktober 2009 Søren Holmgren Direktør i I-TO-I Velkomst Arrangementet starter Indlæg v/ Søren Holmgren Præsentation af kandidater Pause Kåring af Årets Unge Erhvervsleder Fyn Det er gratis at deltage, dog er bindende tilmelding nødvendig af hensyn til forplejningen. KPMG - Odense er vært ved et let traktement. Frist for tilmelding d. 1. oktober Tilmelding kan ske på eller via Vi drives alle af motivation. Motivation til at gøre vores bedste i vores arbejds- og privatliv, motivation til at gøre noget ekstraordinært. Søren Holmgren er et af de ekstraordinære mennesker. Som teenager begyndte en arvelig øjensygdom at sætte sine tydelige spor. Søren Holmgren mistede langsomt synet, og det blev svært at leve et normalt liv. Man kan frygte, at tab af synet kan betyde, at mange vil læne sig tilbage og gå helt i stå. For Søren Holmgren betød det, at han gjorde det modsatte og vendte ulempen til en fordel. Med en ukuelig livsglæde og et gå-på-mod ud over det sædvanlige tog Søren Holmgren ansvar for sit nye liv uden syn. To OL-guldmedaljer, en succesfuld karriere og et lykkeligt familieliv gør Søren Holmgren til et levende bevis på, at alt kan lykkes med den rette indstilling. Hans livsglæde inspirerer og motiverer de fleste og giver samtidig stof til eftertanke. Indstilling Indstilling af kandidater kan ske på eller via senest d. 21. september Alle indstillede kandidater vil efterfølgende blive kontaktet af dommerkomitéen som en del af det videre udvælgelsesforløb. Alle kandidatindstillinger behandles naturligvis fortroligt. Spørgsmål i forbindelse med indstilling eller arrangementet i øvrigt kan rettes til jcisctknud.dk. Årets Unge Erhvervsleder 2009 arrangeres af JCI Sct. Knud og JCI Odense.

12 Vores verden er i forandring - er du parat? Gavekort Insights tilbyder de lokale vindere af Årets Unge Erhvervsleder 2009 en Insights Discovery Personprofil inkl. tilbagemelding. Hvis I ønsker at styrke jeres organisation og levere fortløbende toppræstationer, så kan Insights hjælpe jer med succesfulde tilpasninger inden for disse områder: Optimering af organisationens fleksibilitet Udbygning og forsvar af jeres markedsandel Ledelse af jeres ansatte gennem forandringer Fastholdelse og udvikling af talenter Maksimering af jeres ansattes produktivitet Insights løsninger har umiddelbar effekt, og er så righoldige, dybe og inspirerende at de bibringer jer vedvarende forandringer. Forbered jeres ansatte på en fremtid, der kan indeholde lidt af hvert nu. Find ud af hvordan Insights kan forberede jeres ansatte på forandringer her: eller ring

13 kr. er blevet til kr. på 20 år Formuepleje Safe A/S er måske Danmarks eneste investering, der har skabt 12% i årligt afkast til sine aktionærer siden Dermed er kr. blevet til kr. på 20 år*. Formuepleje Safe investerer udelukkende i globale aktier og solide danske realkreditobligationer for egne og lånte midler. Selskabet har klaret sig hæderligt gennem finanskrisen og har år til dato skabt afkast på 40%. Ring og hør nærmere om Formuepleje Safe på eller besøg Formuepleje er Danmarks største uafhængige formueforvaltere, stiftet 1986, med hjemsted i Århus og rådgivningskontor i København. Vi tilbyder investering i obligationer og aktier efter Nobelprisbelønnede investeringsmodeller. Samlet forvalter vi 31 mia. kr. for aktionærer gennem syv børsnoterede og to unoterede Formueplejeselskaber. *Historiske afkast er ikke garanti for fremtidige afkast

14 Dommerpanel Lars Flyvholm Adm. Direktør for Region West hos Bang & Olufsen. Blev i 2008 kåret som Årets Unge Erhvervsleder i den nationale konkurrence. Thomas Boesdal Business Manager for ski afdelingen hos Team Benns Rejser. Lang erfaring indenfor HR og kommunikation hos bl.a. Sonofon, Holstebro Handelsskole og Dansk Supermarked. Pernille Bloch Cand. Jur. Partner i Advokaterne NUpark, aktiv i en række bestyrelser for virksomheder, kulturelle og sportslige organisationer. Ledelses erfaring fra Kirk Larsen og foged retten i Holstebro. Hartvig Jessen Reg. Revisor hos KMPG. Min advokat forstår mig ikke..! Hos os får du moderne og personlig rådgivning Co4 Kreativt Kompetencebureau Vi møder dig altid i øjenhøjde og yder erhvervsrådgivning af højeste kvalitet med en moderne og uformel tilgangsvinkel. Vi hjælper dig også gerne med private juridiske problemer. Vores forhold til kunderne er baseret på gensidig tillid, kompetence, dynamik og tilgængelighed. Elektronisk kommunikation er en naturlig del af vores koncept, som understøtter vores nøgleværdier. Vi afholder løbende arrangementer, hvor vi giver gode råd til både erhvervsdrivende og private. Hold øje med posten og dagspressen. Nupark 49. DK-7500 Holstebro Telefon:

15 Holstebro Årets Unge Erhvervsleder Holstebro Handelsskole d. 28. september 2009 Claus Due Hilborg Chef for lokalpolitiet i Midt- og Vestjylland Ankomst og kaffe/te og vand Velkomst og præsentation af de nominerede kandidater til Årets Unge Erhvervsleder Midt- og Vestjylland Foredrag v/ Claus Due Hilborg, Midt og Vestjyllands Politi Pause med en lille forfriskning Foredrag v/ Karen Marie Lillelund, kommunikationskonsulent og bakkesangerinde Kåring af Årets Unge Erhvervsleder Midt- og Vestjylland Deltagelse i arrangementet koster 150,- inkl. en lille forfriskning. Med titlen som Årets Unge Erhvervsleder i det midt/vest jyske følger et rejsegavekort på kr til en ski rejse sponseret af TEAM BENNS REJSER. Samtidigt går vinderen automatisk videre til den nationale kåring. Ledelse i en brydningstid Claus Due Hilborg, chef for lokalpolitiet i Midt- og Vestjylland har emnet tæt inde på livet og vil fortælle om de udfordringer politiet har stået med de sidst år i forbindelse med finanskrise, afskedigelser, fusioner og ikke mindst reformer. Hvordan ser et fremtidsperspektiv for politiet i Midt- og Vestjylland ud? Karen-Marie Lillelund Kommunikationskonsulent, foredragsholder og forfatter eller kraftfuld, enestående og top professionel. Karen-Marie Lillelund er kendt for at få sine tilhørere til at more sig så godt, at tårerne triller, samtidigt med at de får brugbar viden med hjem om, hvordan vi kommunikerer med hinanden. På sin helt egen jordbundne og fantastisk morsomme facon, går hun lige i hjertet på sine tilhørere. Har du oplevet hende før, så ved du, at hun har humoren som omdrejningspunkt i alt hvad hun foretager sig. Har du ikke oplevet hende før - så har du noget til gode. Indstilling Indstilling af kandidater kan ske via senest d. 23. september Alle indstillede kandidater vil efterfølgende blive kontaktet af dommerkomitéen som en del af det videre udvælgelsesforløb. Alle kandidatindstillinger behandles naturligvis fortroligt. Spørgsmål i forbindelse med indstilling eller arrangementet i øvrigt kan rettes til projektleder, Michael Holdgaard Jensen, på telefon Årets Unge Erhvervsleder 2009 arrangeres af JCI Holstebro.

16 Vorrevej 2, Løgten 8541 Skødstrup Tlf Fax Bankforbindelse: Danske Bank Reg.nr Kontonr CVR f r a i d é t i l f ær d i g g ø r e l s e Reg.nr Kontonr CVR Bankforbindelse: Danske Bank Fax Skødstrup Tlf f r a i d é t i l f ær d i g g ø r e l s e Løgten 2, Vorrevej Skødstrup Plantagen 18 ApS Skødstrup Tømreriet Lille betyder ikke mindre evne Lille betyder ikke mindre evne Stationsvangen Skødstrup Tlf.: hrxtra visitkort:layout 1 14/06/07 14:31 Side 2 Tlf.: Skødstrup Stationsvangen v. Kirsten Nielsen Sørensen Rågevej 2 DK-8410 Rønde Dommerpanel Patrick Sorrentino Direktør i IT konsulent virksomheden Peak Consulting. Vinder af Årets Unge Erhvervsleder 2008 i København. Kim Simonsen Oberstløjtnant med 20 års praktisk ledererfaring fra Det danske Forsvar. Tømreriet Skødstrup ApS Plantagen Skødstrup Claus Witt Statsaut. revisor og partner i KPMG. Bestil dine tryksager online det kan betale sig! hrxtra webtiltryk.dk

17 København Årets Unge Erhvervsleder Velkomst Oplæg v/ gæstetaler Sandwich Oplæg v/ kandidaterne KPMG, Borups Allé Frederiksberg d. 24. september Præsentation af prisen v/ Aske Kåring med overrækkelse Afslutning og netværk med kaffe Det er gratis at deltage, dog er bindende tilmelding nødvendig af hensyn til forplejningen (max 150 deltagere). Er du klar til udnævnelsen af Årets Unge Erhvervsleder 2009 i København? Årets begivenhed er igen spændt til bristepunktet, da det er en helt særlig udnævnelse. At være erhvervsleder kræver mange egenskaber ud over den naturlige balance mellem personlige egenskaber og brug af værktøjer Integrationen af markeder kræver lederens forståelse for samarbejde på tværs af kulturer og kontinenter. I Skandinavien er involvering, deltagelse, synlighed, tilpasning, etik og værdier ofte noget, som menes er lig med god ledelse. God ledelse er som at sælge elastikker i metermål i et ingenmandsland, hvorfor netop den gode leders første job er at indarbejde den gode stil (best practice) i virksomheden og effektivisere dette. Det er store krav den unge erhvervsleder er oppe imod, hvorfor det oftest kræver mod til at stå forrest i modvind, nogle gange alene, men også at stå forrest når der høstes anerkendelse for ens mod og resultater. Kom og vær med til en spændende udnævnelse og udnyt dagen til at diskutere gode ideer med andre unge ildsjæle. Frist for tilmelding d. 21. september Tilmelding kan ske på eller via Indstilling Indstilling af kandidater kan ske via senest d. 15. september Alle indstillede kandidater vil efterfølgende blive kontaktet af dommerkomitéen som en del af det videre udvælgelsesforløb. Alle kandidatindstillinger behandles naturligvis fortroligt. Spørgsmål i forbindelse med indstilling eller arrangementet i øvrigt kan rettes til projektleder, Hans Kristian Pettersson, på telefon Årets Unge Erhvervsleder 2009 arrangeres af JCI 2100.

18 Vil du vide mere om kåringerne? - klik ind på og læs mere. No. 1 in Modern Energy Moderne Energi døgnet rundt læs mere på vestas.com vestas.com

19 Fragt til tiden Danske Fragtmænd

20 Dommerpanel Lene Becker Rekrutterings- og udviklingskonsulent i Kompetenceporten i Slagelse. Niels Rask Larsen Indehaver af Vestsjællands Bilsyn. Formand for Dansk Lokal Syn og vinder af Årets Unge Erhvervsleder Slagelse i Villum Christensen Medlem af folketinget

21 Slagelse Årets Unge Erhvervsleder Klubhuset ved Slagelse Stadion d. 18. oktober 2009 Gert Hansen Direktør for FC Vestsjælland Velkomst v/ Gert Hansen, direktør for FC Vestsjælland Præsentation af FCV projektet v/ Jens Grønkjær, formand for Erhvervsklubben Kampoplæg v/ Michael Schjønberg, sportsdirektør og cheftræner Præsentation af JCI v/ Nikolaj Barhny Kort indlæg v/ sidste års vinder Niels Rask Larsen Præsentation af nominerede v/ Nikolaj Barhny Egen præsentation v/ nominerede selv Kåring af Årets Unge Erhvervsleder Slagelse Afslutning med efterfølgende spisning Kampstart FC Vestsjælland - Frem Det er gratis at deltage, dog er bindende tilmelding nødvendig af hensyn til forplejningen. Frist for tilmelding d. 1. oktober 2009 kl Tilmelding kan ske på eller via Direktør for FCV, Gert Hansen, vil byde velkommen og give en sportslig præsentation skarpt efterfulgt af Jens Grønkjær, som vil fortælle om FCV erhvervsklubben og netværket. Slagelse Boldklub & Idrætsforening (SB&I) spillede i slutningen af 1970 erne i 1. division, som dengang var den højeste række i Danmark. Det har naturligt været et ønske, at SB&I skulle avancere i rækkerne, og igen gøre sig gældende i fodboldens øverste række, som i dag er superligaen. SB&I s bestyrelse har igennem et par år arbejdet på at forberede dette, og en initiativgruppe har udarbejdet en 6 års forretningsplan under navnet Projekt FC Sjælland nu FC Vestsjælland. At have 5 årige drenge, der leger fodbold, og professionel fodbold på højeste niveau i samme regi, er ikke holdbart. Det er derfor en 100 % enig bestyrelse i SB&I, der har vedtaget at lade FC Vestsjælland spille på SB&I s licens, i forventning om at få Slagelse tilbage til toppen af dansk fodbold. En væsentlig del af idégrundlaget er, at der skal være et nært og tillidsfuldt samarbejde mellem FC Vestsjælland og moderklubben SB&I. Initiativgruppen og en kreds af investorer med stor interesse for fodbold har nu fundet sammen for at udvikle en moderne fodboldklub, med fokus på både det sportslige og en fornuftig forretningsmæssig drift. Indstilling Indstilling af kandidater kan ske på eller via senest d. 1. oktober 2009 kl Alle indstillede kandidater vil efterfølgende blive kontaktet af dommerkomitéen som en del af det videre udvælgelsesforløb. Alle kandidatindstillinger behandles naturligvis fortroligt. Spørgsmål i forbindelse med indstilling eller arrangementet i øvrigt kan rettes til Årets Unge Erhvervsleder 2009 arrangeres af JCI Slagelse.

22 Dommerpanel Theresa Blegvad Talent Manager CEO Insights Danmark & Insights Sverige. Mads Meldgaard Statsaut. revisor og partner i KPMG. Mads Meldgaard er leder af KPMG s afdeling for små og mellemstore virksomheder i Region Midt. Klaus Toustrup Partmer i Arkitektfirmaet C.F. Møller samt sidste års vinder af Årets Unge Erhvervsleder i Århus. Kurt Svit Statsaut. Ejendomsmægler og Valuar MDE. Indehaver af 2 EDC mægler-forretninger i Østjylland. Arne Kleven Headhunter og partner i rekrutteringsvirksomheden HR Mæglerne. Innovative biological wastewater treatment Compact, modular & moveable GRUNDFOS BIOBOOSTER Annonce 190x125.indd :22:30

23 Århus Årets Unge Erhvervsleder KMPG-huset i Århus d. 30. september kl Kim Axelsen adm. direktør i AFA JCDecaux Velkomst ved JCI Arosia Åbningstale v/ Nicolai Wammen, borgmester i Århus Foredrag v/ Kim Axelsen, adm. direktør i AFA JCDecaux Kåring: Præsentation af kandidaterne Kåring af Årets Unge Erhvervsleder - Århus KPMG inviterer på sandwich Det er gratis at deltage, dog er bindende tilmelding nødvendig af hensyn til forplejningen. Kim Axelsen er adm. direktør for selskabet AFA JCDecaux, der er noget så usædvanligt som en kombination af en entreprenør-, design-, projekt-, rengørings- og mediesalgsvirksomhed! Selskabet har i dag 200 ansatte. Selskabet har samarbejdsaftale med 26 af de største kommuner i Danmark, har eget selskab i Island og er medejer af gruppens norske selskab. JCDecaux gruppen er verdens største aktør på markedet med selskaber i 54 lande. Her er tale om en self-made mand, der har prøvet det meste indenfor ledelse. Han har en stærk tro på sine ideer og evnen til at skabe fremdrift på sin egen facon. Frist for tilmelding d. 25. september Tilmelding skal ske via Indstilling Indstilling af kandidater skal ske på senest d. 25. september Alle indstillede kandidater vil efterfølgende blive kontaktet af dommerkomitéen som en del af det videre udvælgelsesforløb. Alle kandidatindstillinger behandles naturligvis fortroligt. Spørgsmål i forbindelse med indstilling eller arrangementet i øvrigt kan rettes til projektleder, Henriette Ladegaard, på telefon Årets Unge Erhvervsleder 2009 arrangeres af JCI Arosia og JCI Marselis.

24 2009 KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, a Danish limited liability company and a member firm of KPMG International, a Swiss cooperative. KPMG and the KPMG logo are registered trademarks of KPMG International. Tættere på kunderne Som kunde i KPMG vil du opleve, at vi er tæt på. Du får en lokal og aktiv sparringspartner, der sætter sig grundigt ind i dine udfordringer, og bidrager til, at din virksomhed udvikler sig. Ingen opgave er for lille eller for stor. Vi kan hjælpe dig med alt fra bogføring, skat og moms til køb og salg af virksomheder. Ikke mindst takket være vores dybe branchekendskab og store bagland af kompetencer. KPMG er en markedsledende revisions- og rådgivningsvirksomhed med omkring medarbejdere fordelt på kontorer over hele Danmark. Vi er samtidig en del af det globale KPMG-netværk med kontorer i 144 lande. kpmg.dk