VALLENSBÆK KOMMUNE Direktionscenter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VALLENSBÆK KOMMUNE Direktionscenter"

Transkript

1 VALLENSBÆK KOMMUNE Direktionscenter Sagsnr.: 14/5851 Referat af Styringsdialogmødet mellem Vallensbæk Kommune og Vallensbæk Boligselskab Mødelokale 405 d. 11. dec kl Udarbejdet af: Mick Fürst Steffensen Dato: 2. marts 2015 Deltagere: Vallensbæk Boligselskab og KAB: Katja Lindblad (Formand Vallensbæk Boligselskab), Marianne Vittrup (Forretningsfører KAB), Stig Christiansen (Næstformand Vallensbæk Boligselskab) Vallensbæk Kommune: Claus Blichfeldt Gall (Driftsassistent i Vej og Park), Colette Josiassen (Chefkonsulent i Center for Erhverv og Teknik), Michael Jeppesen (Økonomifaglig konsulent i Center for Økonomi og Indkøb), Julie Rothe (Chefjurist i Direktionscentret), Dorte Grandt (Sagsbehandler Social Service i Center for Beskæftigelse), Merete Kieme (Souschef i Center for Beskæftigelse), Mark Stahlfest (SSP-Konsulent i Center for Børn og Unge) og Mick Fürst Steffensen (Juridisk konsulent i Direktionscentret - referent) Baggrund for mødet Styringsreformen af den almene boligsektor trådte i kraft 1. januar Reformen betyder, at der skal gennemføres en årlig styringsdialog mellem boligorganisationerne og kommunen med henblik på at samarbejde omkring mål og rammer for den almene boligsektor i kommunen. Dialogen skal sikre et tæt og effektivt samarbejde mellem parterne. Hvert år følges op på aftaler indgået året før, så der sikres fremdrift i den fælles styring af boligselskabet. Med udgangspunkt i mødets dagsorden redegøres nedenfor for, hvilke emner der blev drøftet, og hvilke aftaler der blev indgået 1. Gennemgang af Dokumentationsrapporten (Styringsrapport og seneste regnskab) Marianne Vittrup gennemgik hovedpunkterne i dokumentationsrapporten. Det blev herudover bemærket, at Firkløverparken har et underskud på kr. Man er fra boligselskabets side opmærksom på dette og har nu fokus på at yde bistand og rådgivning til afdelingsbestyrelsen omkring økonomiske konsekvenser af beslutninger i afdelingen.

2 Det blev nævnt, at der har været stor udskiftning i Firkløverparken. Boligselskabet er ved at undersøge årsagen til den store til- og fraflytning. Selskabet har især fokus på de tre sager, hvor beboere er blevet udsat med Fogeden. Selskabet vil generelt have fokus på at undgå fogedudsættelser og bl.a. have et øget fokus på gældsrådgivning af beboere, når de rykkes for betaling af husleje. 2. Gennemgang af sidste års referat og opfølgning på udestående punkter i. Sammenlægning af boliger i Højstrupparken Boligselskabet gjorde opmærksom på et ønske om nedlægning af 1-værelsesboliger ved sammenlægning med tilstødende boliger, men selskabet har udfordringer i forhold til størrelsen af en evt. sammenlagt bolig (grænse på 115 m 2 i lov om almene boliger 109, stk. 1). Boligselskabet vil overveje en løsning og vende tilbage med en konkret ansøgning til kommunen Boligselskabet oplyste, at udvidelsen af altanerne i Højstrupparken er en stor succes. Ca. 74 beboere har i samme omgang fået lukket deres altan, således at den nu har karakter af udestue. Boligselskabet planlæggeren etape 2 med altanlukninger. ii. Trafikale forhold i Firkløverparken Der er stadig problemer med, at handicapbusser til og fra Kirkebækskolen kører meget stærk gennem Firkløverparken. Det blev aftalt, at kommunen tager kontakt til trafikselskabet (via Kirkebækskolen) for at starte en dialog. Kommunen melder tilbage til boligselskabet. Herudover blev det aftalt at gå i dialog med politiet omkring fartmåling på strækningen. Boligselskabet gjorde opmærksom på at selskabet har et stærkt ønske om, at vejen i fremtiden bliver forsynet med fartdæmpende foranstaltninger. Kommunen arbejder videre med dette og vender tilbage til boligselskabet med status. Der blev herudover opfordret til at der gøres en aktiv indsats ved Blomsterengen. Her er der problemer med blandt andet, at folk parkerer i rundkørslen. Det blev besluttet at bede Vallensbæks nye cyklende politibetjent tage derud, da man har haft succes med at benytte ham i forbindelse med forældres parkering ved kommunens skoler. Kommunen bringer sagen op på møde i lokalrådet. Boligselskabet leverer input om problemet. Tilføjet efter mødet: Kommunen har været til møde i Lokalrådet i Vallensbæk sammen med Københavns Vestegns Politi, Lokalpoliti Vest. Her blev problemstillingerne, der blev rejst på styringsdialogmødet, nævnt. Trafikale forhold i Firkløverparken: Det blev nævnt at kommunen har været i dialog med Ishøj Kommune om de vognmænd, der kører til og fra Kirkebækskolen/Kløverengen, idet der køres med for høj hastighed gennem Firkløverparken. Vores lokalpoliti vil se på sagen og foretage hastighedsmåling med laser på stedet. Rundkørsel på Blomsterengen: Det blev nævnt at der i rundkørslen er problemer med, at bilister kører den forkerte vej rundt i rundkørslen og at der parkeres i rundkørslen. Også det forhold vil lokalpolitiet se nærmere på.

3 Ved næste møde i Lokalrådet i Vallensbæk vil kommunen få en tilbagemelding på politiets indsats. 3. Problemer mellem Egholmskolen og Højstrupparken i. Unge, der hænger ud på skolen om aftenen, trækker over i Højstrupparken Højstrupparken har udfordringer med, at en lille gruppe unge mennesker hænger ud på området om aften. Det skaber utryghed i området. Der er meget larm, der efterlades affald, og det har været nødvendigt at fjerne borde-/bænkesæt, så de unge ikke slår sig ned. Efterfølgende er det flere gange sket, at de unge har hentet stole i haverne. Kommunens gadeteam er i løbende kontakt med de unge, men det opleves som om, der går lang tid fra hændelserne, til kommunen får besked. Der blev derfor opfordret til at man tager hurtig kontakt til kommunen med beskrivelse af hændelsen, tidspunkt på dagen og en beskrivelse af personerne, således at gadeteamet kan reagere hurtigt. Der var på mødet enighed om, at det hovedsageligt er i juni, juli og august, at der er problemer. Hvis der stjæles havemøbler, må beboerne anmelde det til politiet. Højstrupparkens bestyrelse informerer beboerne om, hvor de skal henvende sig i disse situationer, så vi kan forebygge en udvikling af sagerne. ii. Hele grupper af skolebørn der opholder sig i Højstrupparken i skoletiden. Det opleves af beboere i Højstrupparken, at grupper af store elever fra Egholmskolen opholder sig på området i skoletiden. De er støjende og færdes uden hensyn til beplantning m.v. Mark Stahlfest har orienteret skolelederen på Egholmskolen om problemet. Der blev opfordret til, at beboerne i Højstrupparken retter henvendelse til skolen, hvis de oplever problemer med skolebørn i Højstrupparken i skoletiden. Afdelingsbestyrelsen i Højstrupparken orienterer beboerne om, hvor de skal rette henvendelse. 4. Trafik i Højstrupparken i. Bl.a. uvedkommende trafik til og fra sportspladsen gennem Højstrupparken Beboerne i Højstrupparken ønsker tydeligere skiltning af, at vejen ind i Højstrupparken ender blindt. Kommunen oplyste, at der dagen før mødet er blevet sat et ekstra blind vej -skilt op ved vejen ind til Højstrupparken. Boligselskabet ønsker tillige, at der ved evt. udskiftning af vejnavneskiltet også opsættes blind vej -skilt. Stig Christiansen oplyste, at der i Højstrupparken er ønske om, at der anlægges et ekstra fortov ved Højstrupvej på siden med lige numre. Kommunen gjorde opmærksom på, at der ikke er sat penge af i budgettet til dette. Kommunen har noteret ønsket, men kan ikke i øvrigt love at ønsket kan opfyldes. Boligselskabet arbejder videre med dette punkt.

4 Det var ligeledes et ønske, at der bliver opsat affaldsbeholdere på vejen ned gennem Højstrupparken. Gerne to beholdere ud for nr. 55, én på hver side af vejen. Dette for at undgå, at folk smider affald i området. Stig Christiansen tilbød, at afdelingen selv tømmer skraldespandene. Kommunen vender tilbage til boligselskabet med en løsning. 5. Molokker/Undergrundscontainere hvor langt er kommunen mht. stillingtagen til fraktionering Boligselskabet oplyste, at de er klar til at fremsende en ansøgning om etablering af molokker i Rosenlunden og Højstrupparken. Imidlertid har de en udfordring i forhold til anvisning af erstatningsparkeringspladser i Rosenlunden. Herudover er man opmærksom på, at der nye regler på vej om affaldssortering fra EU. Det blev aftalt, at kommunen undersøger den fremtidige regulering af området og vender tilbage. Kommunen opfordrede desuden Boligselskabet til at rette henvendelse vedrørende den forslåede anvisning af erstatningsparkeringer på Blomsterengen (kommunal vej). Boligselskabet vil overveje sagen i forhold til om der ikke bare skal sendes en ansøgning om molokker og erstatningsparkeringspladser, når molokkerne skal etableres. Tilføjet efter mødet: Kommunen har taget kontakt til Ishøj Kommune med en forespørgsel på reguleringen af undergrundcontainere. Kommunen vender tilbage når den har et svar fra Ishøj Kommune. 6. Grundejerforeningen Plougmandsminde generalforsamlingsbeslutninger KAB har rettet henvendelse til kommunen i anledning af en sag vedrørende Grundejerforeningen Plougmandsminde. Firkløverparken er en del af grundejerforeningen. Det fremgår af lokalplanen og grundejerforeningens vedtægter, at grundejerforeningen skal drive og betale for områdets fælles belysning. Dette afviser grundejerforeningen nu at gøre og henviser til en beslutning truffet på generalforsamlingen i Der er opstået tvivl om gyldigheden af generalforsamlingens beslutning, og aktuelt er der udgifter til gadebelysning, som grundejerforeningen ikke har betalt. Kommunen har over for KAB bekræftet, at kommunen ikke er blevet bedt om at godkende en vedtægtsændring. Og at kommunens godkendelse er en nødvendig forudsætning for, at en vedtægtsændring er gyldig. Som følge heraf er vedtægtsændringen ikke godkendt. Det betyder dog ikke, at den ikke ville kunne blive det, hvis kommunen bliver spurgt. Sagen blev drøftet. Vallensbæk Boligselskab oplyste i den forbindelse, at selskabet i de seneste år ikke er blevet indkaldt til grundejerforeningens generalforsamling. Det blev besluttet, at kommunen tager initiativ til et møde med KAB med henblik på at finde en løsning på sagen. Tilføjet efter mødet: Kommunen har efter styringsdialogmødet holdt møde med KAB om sagen. Det blev aftalt, at KAB tager kontakt til grundejerforeningen og søger sagen løst. 7. Status på implementering af beslutninger siden sidst

5 Vallensbæk Kommunalbestyrelse godkendte i januar 2014 et nyt sæt fleksible udlejningskriterier, nye kriterier for kommunale anvisning og en ordning med kommunal godkendelse af alle beboere inden indflytning. Kommunalbestyrelsen godkendte endvidere boligselskabets tilslutning til ventelistesystemet Bolignøglen. Efterfølgende er der indgået en formel aftale om de fleksible kriterier mellem parterne. i. Fleksible udlejningskriterier Boligselskabet gav udtryk for at de gerne så at flere blev anvist via fleksible udlejningskriterier. I 2013 var det kun 27 %, der blev anvist via disse kriterier. Det blev aftalt, at man følger op næste år, da det nye sæt fleksible kriterier fra januar 2014 endnu ikke er med i statistikken. Kommunen og KAB var enige om, at antallet af henvendelser vedr. de nye kriterier er aftaget. Det blev aftalt, at boligselskabet inviterer kommunen (Dorte Grandt) med til møde i organisationsbestyrelsen den 12. marts Her der orienteres om selskabets henholdsvis kommunens rolle i forhold til anvisning efter de fleksible kriterier og kommunal anvisning. ii. Kommunal anvisning Se ovenfor om møde den 12. marts Der var dialog omkring rollerne ved den kommunale anvisning af flygtninge. Der var enighed om, at det giver god mening at samarbejde med boligselskabet, således at boligselskabet får en rolle i forbindelse med integrationen af flygtningene. Kommunen og boligselskabet går i dialog herom. Kommunen tager initiativ til den videre dialog. iii. iv. Kommunal økonomisk godkendelse Kommunen og boligselskabet var enige om, at den nye administration fungerer. Bolignøglen Det er KAB s opfattelse af ventelistesystemet Bolignøglen fungerer. Kommunen bemærkede, at det er indtrykket, at der kommer flere beboere ind fra den eksterne venteliste. 8. Status på byggeriet af seniorboliger på Stationstorvet Boligselskabet fortalte om den store interesse for disse boliger. Undersøgelser af de interesserede viste at der i høj grad var tale om Vallensbæk borger og at størstedelen af disse var folk som ønskede at sælge deres private boliger i kommunen Som følge af den store succes med de lukkede altaner i Højstrupparken, ville man nu tænke dette ind i projektet omkring seniorbofællesskabet på Stationstorvet.

6 Der var herefter dialog omkring hvordan man sikrede tryghed i det nye byggeri. Kommunen opfordrede til at man benyttede sig af SSP personalet på Rådhuset til at tænke tryghed ind i projekteringen. Der hvor bekymringerne for trygheden var størst, var når de fremtidige beboere skulle ned på Parkeringsdækket i P- og cykelkælderen, som blev delt med resten af centret. Boligselskabet ytrede ønske om at bygge tilsvarende seniorboliger i Vallensbæk Nord, da interessen for disse boliger var meget stor, og mange borgere har specifikt spurgt efter dette. Der blev ønsket etablering af et seniorbofællesskab i form af rækkehuse, som grundet den tætte placering på Firkløverparken kunne køres i samdrift hermed. Hermed kunne lejen holdes nede og kvaliteten oppe. Kommunen opfordrede boligselskabet til at tage kontakt til kommunen, når boligselskabet havde noget mere konkret. Kommunen oplyste i øvrigt, at der skulle beregnes tid til at forberede blandt andet plangrundlag. Boligselskabet vender tilbage med en konkret ansøgning. 9. Ejerforhold til jord mellem Højstrupparken og skellet til villaerne fra Højstrupvej til Egholmskolen. 10. Evt. Boligselskabet oplyste, at der er tvivl om ejerforholdet, Højstrupparken har vedligeholdt området i alle årene. Kommunen undersøger forholdet. Tilføjet efter mødet: Kommunen har efter mødet fået tilsendt i digital form, et kopi af teksten fra Boligselskabets protokol, der er årsagen til tvivlen. Der har været problemer med forhøjet grundvandsstand i Firkløverparken. Dette har ført til, at en molok blev presset op af jorden grundt vandtrykket. Højstrupparken oplever ligeledes, at deres kældre var blevet mere fugtige, og Rosenlunden har haft tilfælde af skimmelsvamp i en bolig på grund af forhøjet vandstand som har krævet omfattende udbedringer i flere omgange, samt etablering af pumper i gavl. Selskabet påpegede, at det er påfaldende, at problemerne er opstået, efter at der er blevet lukket en brønd/pumpe i Taastrup. Det blev aftalt, at kommunen undersøger sagen, og at Vej og Park bringer de oplyste problemer op på et seminar om vandafledning i HOFOR-regi i januar Der har været en stigning i antallet af cykeltyverier i Firkløverparken. Det blev aftalt at Mark Stahlfest vil gå ind i sagen i samarbejde med politiet. Der er i samme omgang sket en stigning i amatøragtige indbrudsforsøg i Højstrupparkens opgangsdøre og kældre. I den forbindelse er flere låse og en kælderdør blevet ødelagt. Boligselskabet opfordrede til, at kommunen hjælper med at presse på overfor Albertslund Kommune vedrørende vedligeholdelse og oplysning af sti bag Firkløverparken, jf. drøftelser på tidligere møde. Kommunen tager kontakt til Albertslund og vender tilbage til boligselskabet. Boligselskabet spurgte til, hvem der ejer og har ansvaret for vedligeholdelsen af fortovet og stien mellem Kirkebækskolen og Rosenlunden. Pt. bliver arealet ikke vedligeholdt. Kommunen undersøger sagen og vender tilbage til boligselskabet.

7 Boligselskabet spurgte til, hvad det ville sige, at kommunen skal foretage en kritisk gennemgang af regnskaberne, som var en formulering i en sag om godkendelse af boligselskabets regnskaber for 2012 til 2013, der blev behandlet i Kommunalbestyrelsen den 8. oktober Michael Jeppesen svarede, at der efter hans vurdering blot var tale om et udtryk kopieret direkte fra lovbestemmelsen, der fastsætter, at Kommunalbestyrelsen skal forholde sig til, og godkende regnskaberne for de almennyttige boligselskaber i kommunen. Der er altså ikke tale om, at der har været en særlig opmærksomhed på - eller særlig kulegravning af - regnskaberne for 2012 og 2013 i forhold til tidligere regnskaber for Vallensbæk Boligselskab Boligselskabet oplyste, at Højstrupparken den 29. maj 2015 har 50 års jubilæum. 11. Nyt styringsdialogmøde i 2015 Der blev aftalt ny dato for styringsdialogmødet i Datoen blev fastlagt til torsdag den 10. december 2015 kl

Udarbejdet af: Mick Fürst Steffensen Dato: 06. december 2016

Udarbejdet af: Mick Fürst Steffensen Dato: 06. december 2016 VALLENSBÆK KOMMUNE Sagsnr.: 16/7617 Vedr.: Styringsdialogmødet Mødelokale 360 d. 17. november. 2016 kl. 09.00-12.00 Udarbejdet af: Mick Fürst Steffensen Dato: 06. december 2016 Deltagere : John Sørensen

Læs mere

VALLENSBÆK KOMMUNE Direktionscenter

VALLENSBÆK KOMMUNE Direktionscenter VALLENSBÆK KOMMUNE Direktionscenter Sagsnr.: 17/7286 Vedr.: Referat af styringsdialogmødet 2017 Mødelokale 360 den 18. december 2017 kl. 09.00-12.00 Udarbejdet af: Nicolaj Åbroe Møller Deltagere: Vallensbæk

Læs mere

Vedr.: Referat fra styringsdialogmødet 2018 Mødelokale 360 (gæstekantinen) den 10. december 2018 kl

Vedr.: Referat fra styringsdialogmødet 2018 Mødelokale 360 (gæstekantinen) den 10. december 2018 kl VALLENSBÆK KOMMUNE Direktionscenter Sagsnr.: 18/7011 Vedr.: Referat fra styringsdialogmødet 2018 Mødelokale 360 (gæstekantinen) den 10. december 2018 kl. 09.00-12.00 Udarbejdet af: Sindre Johnsen Dato:

Læs mere

NOTAT Center for Kultur Idræt og Sundhed

NOTAT Center for Kultur Idræt og Sundhed Aftaledokument for styringsdialogmødet mellem Fredensborg Boligselskab og Fredensborg Kommune for driftsåret 2014/2015. Aftaledokumentet er udarbejdet i forlængelse af styringsdialogmøde d. 6. oktober

Læs mere

Referat styringsdialogmøde

Referat styringsdialogmøde Referat styringsdialogmøde Med Gentofte Ejendomsselskab Onsdag den 19. december 2018 kl. 9 mødelokale 258 Deltagere For Gentofte Ejendomsselskab (herefter Boligselskabet ) - Ole Lund Petersen, formand

Læs mere

Referet styringsdialogmøde 2016

Referet styringsdialogmøde 2016 Referet styringsdialogmøde 2016 med Foreningen for opførelse af billige boliger i Gentofte den 21. november 2016 kl. 13 udvalgsværelse A Deltagere Fra Foreningen for opførelse af billige boliger i Gentofte

Læs mere

1. I forhold til aftaledokumentet 2014 er der ingen udeståender.

1. I forhold til aftaledokumentet 2014 er der ingen udeståender. Aftaledokument for styringsdialog mellem Humlebæk Boligselskab og Fredensborg Kommune for driftsåret 2015/2016 Aftaledokumentet er udarbejdet i forlængelse af styringsdialogmøde d. 7. oktober 2015 kl.

Læs mere

Referat til offentliggørelse fra styringsdialogmøde mellem Boligforeningen 3B og Ballerup Kommune mandag den 14. januar 2013

Referat til offentliggørelse fra styringsdialogmøde mellem Boligforeningen 3B og Ballerup Kommune mandag den 14. januar 2013 Referat til offentliggørelse fra styringsdialogmøde mellem Boligforeningen 3B og Ballerup Kommune mandag den 14. januar 2013 Deltagere: Bent Frederiksen, Boligforeningen 3B Steffen Morild, Boligforeningen

Læs mere

Styringsdialog med kommunen

Styringsdialog med kommunen Styringsdialog med kommunen Boligkontorets boligkonference 2015 Program for workshoppen Velkommen Hvad er styringsdialog? Før, under og efter styringsdialogmødet Inspiration til den gode dialog Eksempler

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED HR S HUS REPRÆSENTERET VED EGEMAR & CLAUSEN DEN 6. DECEMBER 2011

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED HR S HUS REPRÆSENTERET VED EGEMAR & CLAUSEN DEN 6. DECEMBER 2011 1 Deltagere HR s Hus v/ Egemar & Clausen Claus Clausen (Egemar & Clausen) Susanne Roes (Egemar & Clausen) Københavns Kommune Peter Kærhus Sørensen (Teknik og Miljøforvaltningen), deltog i mødet under punkt

Læs mere

REFERAT STYRINGSDIALOG KØGE ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB (DAB)

REFERAT STYRINGSDIALOG KØGE ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB (DAB) REFERAT STYRINGSDIALOG KØGE ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB (DAB) Dato Byrådssekretariatet 7. januar 2016 2017-000691-1 Tidspunkt Den 4. februar 2016, kl. 15.00 Deltagere Kontorleder Steen Hingebjerg Jensen,

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsårene 2011 og 2012

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsårene 2011 og 2012 Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsårene 2011 og 2012 Dato: Den 13. november 2013 Kl.: 0900-1300 Sted: Sorø Rådhus, lokale 273 Deltagere: Boligforeningen

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 5. november 2013 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Gensidig forventningsafstemning At mødes og tale sammen er ikke nyt. Det er den strukturerede form, der er ny.

Gensidig forventningsafstemning At mødes og tale sammen er ikke nyt. Det er den strukturerede form, der er ny. By- og Udviklingsforvaltningen Sekretariat Mødereferat Møde mellem/i Møde nr. Dato 19. marts 2012 Sagsnr. 11/31804 Løbenr. 50201/12 Referent Susanne Jensen Direkte telefon 79 79 13 67 E-mail jesu@kolding.dk

Læs mere

Redegørelse for styringsdialog 2010 mellem Egedal Kommune og de almene boligorganisationer

Redegørelse for styringsdialog 2010 mellem Egedal Kommune og de almene boligorganisationer Redegørelse for styringsdialog 2010 mellem Egedal Kommune og de almene boligorganisationer Med virkning for 2010 skal det kommunale tilsyn efter Almenboligloven ske ved afholdelse af regelmæssige møder

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN VIBO OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 6. FEBRUAR 2013

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN VIBO OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 6. FEBRUAR 2013 1 Deltagere Boligforeningen VIBO Kaare Vestermann (Boligforeningen VIBO) Anne Merethe Bryder (Boligforeningen VIBO) Tina Kastberg (Boligforeningen VIBO) Henrik Nielsen (Boligforeningen VIBO) Tine Pedersen

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 30. oktober 2014 Referat af Sted og tidspunkt kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Referat af dialogmøde mellem Boligselskabet Baldersbo og Ballerup Kommune onsdag 20. juni 2018

Referat af dialogmøde mellem Boligselskabet Baldersbo og Ballerup Kommune onsdag 20. juni 2018 Deltagere: Michael Hesselberg Jens Villads Jensen Annette Eriksen Søren B. Christiansen Boligselskabet Baldersbo Torben Bille Hanne Nygård Jensen Gül Aydin Anette Nielsen Kollits Center for By, Erhverv

Læs mere

Juridisk konsulent Bodil Hald Brabæk, JURA

Juridisk konsulent Bodil Hald Brabæk, JURA Sagsnr. 023181-2013 Referat fra Styringsdialogmøde den 26. august 2013 kl. 13.00 mellem Gentofte Kommune og Boligorganisationen Munkegård v/ Almenbo Til stede: Gentofte Kommune: Juridisk konsulent Bodil

Læs mere

Mødereferat. Vamdrup Boligselskab og Kolding Kommune Emne. Referat fra styringsdialogmøde med Vamdrup Boligselskab 2015

Mødereferat. Vamdrup Boligselskab og Kolding Kommune Emne. Referat fra styringsdialogmøde med Vamdrup Boligselskab 2015 By- og Udviklingsforvaltningen Køb og Salg Mødereferat Møde mellem/i Møde nr. Dato 19. november 2015 Sagsnr. 15/9095 Løbenr. 170533/15 Referent Mads Kastrup Forslund Direkte telefon 79 79 16 74 E-mail

Læs mere

Juridisk konsulent Bodil Hald Brabæk, JURA

Juridisk konsulent Bodil Hald Brabæk, JURA Sagsnr. 038513-2013 Referat fra Styringsdialogmøde den 5. december 2013 kl. 13.00 mellem Gentofte Kommune og Boligorganisationen Munkegård v/ Almenbo Til stede: Gentofte Kommune: Juridisk konsulent Bodil

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 28. oktober 2015 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 29. november 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 15:30

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 29. november 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 15:30 Birkerød d. 4. december 2018 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 29. november 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 15:30 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening REFERAT Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening Dato: 2. februar 2012 *) Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Bestyrelsesformand

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 30. oktober 2012 Referat af: Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato og -tid: onsdag

Læs mere

Hans Emborg (Formand) og Michael Hansen (Kasserer) Sina Petersen (Afdelingsleder), Marie-Louise Bruun (Jurist) og Line Palm (Tilsynsmyndighed)

Hans Emborg (Formand) og Michael Hansen (Kasserer) Sina Petersen (Afdelingsleder), Marie-Louise Bruun (Jurist) og Line Palm (Tilsynsmyndighed) Tema: Styringsdialogmøde 2019 Boligforeningen Grejsdalen Tid: 13. september 2019, kl. 13-14 Sted: Kirketorvet 22, 7100 Vejle mødelokale 3 Deltagere Hans Emborg (Formand) og Michael Hansen (Kasserer) Sina

Læs mere

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus Regnskabsårene 2014 og Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus Regnskabsårene 2014 og Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus Regnskabsårene 2014 og 2015 Dato: 3. januar 2017 Lokale: Tidspunkt: Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø

Læs mere

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2015

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2015 Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2015 Dato: 13. december 2016 Lokale: Tidspunkt: Sorø Rådhus, lokale 272, Sorø Kl. 1000 1230

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde for 2014 / 2015 med De Vanføres Boligselskab for Københavns Kommune og Københavns Kommune d. 24.

Referat af styringsdialogmøde for 2014 / 2015 med De Vanføres Boligselskab for Københavns Kommune og Københavns Kommune d. 24. 1 Deltagere Bestyrelsen for De Vanføres Boligselskab for Københavns Kommune: Formand Susanne Henriksen Boligkontoret Danmark: Forvaltningsdirektør Lars Lehmann Økonomidirektør Bent Gail-Kalashnyk Forrentningsfører

Læs mere

Dagsorden styringsdialogmøde den 20. november 2017

Dagsorden styringsdialogmøde den 20. november 2017 Dato: 20.11.2017 Tid: 13:00 Sted: Allingåbro Ansvarlig: Anthony Le Journalnr.: 17/14985 Deltagere: Tommy E. Hansen (Formand for bestyrelsen) Kenneth T. Hansen (Direktør for Randers bolig) Mogens T. Clingman

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET. Maj 2005. Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal. www.noddeboparken.

Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET. Maj 2005. Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal. www.noddeboparken. Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET Maj 2005 Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal www.noddeboparken.dk - 1 - Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo

Læs mere

Styringsdialogens årshjul. Styringsdialogkonference 21. september 2015 Gitte Weien Andersen & Line Aagaard Nilausen Boligkontoret Danmark

Styringsdialogens årshjul. Styringsdialogkonference 21. september 2015 Gitte Weien Andersen & Line Aagaard Nilausen Boligkontoret Danmark Styringsdialogens årshjul Styringsdialogkonference 21. september 2015 Gitte Weien Andersen & Line Aagaard Nilausen Boligkontoret Danmark Hvad kan et årshjul? (1) Der er mange interessenter ifm. styringsdialogen

Læs mere

Referat - Styringsdialogmøde 2015

Referat - Styringsdialogmøde 2015 Referat - Styringsdialogmøde 2015 med Gentofte Ejendomsselskab Torsdag den 19. november 2015 kl. 10-12 - udvalgsværelse D Deltagere For Gentofte Ejendomsselskab (herefter boligselskabet ): - Marianne Vittrup,

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde med Lægeforeningens Boliger ved FA09 og Københavns kommune den 6. februar 2015

Referat af styringsdialogmøde med Lægeforeningens Boliger ved FA09 og Københavns kommune den 6. februar 2015 1 Deltagere: Lægeforeningens Boliger: Alex F. Rasmussen, Peter Jørgensen og Jens Corfitzen FA09: Lone Lund-Rasmussen og Kasper Nørballe Københavns Kommune: Teknik- og Miljøforvaltningen: Jørgen Stein,

Læs mere

Referat Styringsdialogmøde 2016

Referat Styringsdialogmøde 2016 Referat Styringsdialogmøde 2016 med Boligorganisationen Munkegård Den 15. november 2016 kl. 13 Udvalgsværelse 3 Deltagere For Boligorganisationen Munkegård (herefter Boligorganisationen ) - Per Kloster

Læs mere

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1 Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2014 Dato: 11. december 2015 Lokale: Tidspunkt: Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Kl.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 30. april 2014 kl. 16.00 i Elmelyparken 1D, Solrød.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 30. april 2014 kl. 16.00 i Elmelyparken 1D, Solrød. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 30. april 2014 kl. 16.00 i Elmelyparken 1D, Solrød. 7. maj 2014 Deltagere: Lau Ostenfeldt, Kirsten Sørensen, Ulrik Steffensen, Anni Rasmussen, Frank Polauke, Olaf

Læs mere

Styringsdialogmøde med Gentofte Ejendomsselskab den 16. december 2014 kl Udvalgsværelse E

Styringsdialogmøde med Gentofte Ejendomsselskab den 16. december 2014 kl Udvalgsværelse E 1 Referat Styringsdialogmøde med Gentofte Ejendomsselskab den 16. december 2014 kl. 13.00 Udvalgsværelse E Dagsorden 1. Velkomst og præsentation 2. Bæredygtighedstiltag, herunder LAR 3. Emner efter ønske

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 19. juni på ejendomskontoret kl. 15:00

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 19. juni på ejendomskontoret kl. 15:00 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 19. juni på ejendomskontoret kl. 15:00 Birkerød d. 2. juli 2014 Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Carsten Wolff (næstformand) CW Curt Carlsen

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED LÆGEFORENINGENS BOLIGER V/ FÆLLESADMINISTRATIONEN AF 2009 DEN 10. DECEMBER 2012

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED LÆGEFORENINGENS BOLIGER V/ FÆLLESADMINISTRATIONEN AF 2009 DEN 10. DECEMBER 2012 1 Deltagere Fællesadministrationen af 2009 Lone Lund Rasmussen (Fællesadministrationen af 2009) Kasper Nørballe (Fællesadministrationen af 2009) Alex Rasmussen (Lægeforeningens Boliger) Københavns Kommune

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED fsb OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 26. MARTS 2014

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED fsb OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 26. MARTS 2014 1 Deltagere: fsb Bjarne Larsson Pia Nielsen Terkel Kunding Københavns Kommune, Teknik og Miljøforvaltningen Morten Boje Carina Wedell Andersen Ole Bjerregaard Louise Høyer Fie Cathrine Støttrup Olsen (ref.)

Læs mere

Den 3. oktober 2017 Journal nr Dokument nr

Den 3. oktober 2017 Journal nr Dokument nr Referat Den 3. oktober 2017 Journal nr. 163-2014-975 Dokument nr. 163-2017-147759 Deltagere Fra Michael Judge og Bo Zabel, HaB Peter Mejer Lauridsen Anders Holmgren og Janni Spang, DAB Karen Dilling, Jeanette

Læs mere

Notat om repræsentation i bestyrelsen for Boligselskabet Langeland

Notat om repræsentation i bestyrelsen for Boligselskabet Langeland Notat om repræsentation i bestyrelsen for Boligselskabet Langeland Indledning. Kommunalbestyrelsen behandlede på sit møde den 11. marts 2013 en sag om fortsat repræsentation i bestyrelsen for Boligselskabet

Læs mere

Parcelforeningen Dalsø Park

Parcelforeningen Dalsø Park Parcelforeningen Dalsø Park Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag den 18. maj 2017 kl. 19:30 I mødelokale 3 på 1. sal i Satellitten, ved biblioteket, Bymidten 46, 3500 Værløse. Tilstede Nr.: 6,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

Referat - styringsdialogmøde 2015

Referat - styringsdialogmøde 2015 Referat - styringsdialogmøde 2015 med Villabyernes Boligselskab i Gentofte Tirsdag den 10. november 2015 kl. 13-15 - udvalgsværelse 2 Deltagere Fra Villabyernes Boligselskab i Gentofte (herefter boligselskabet

Læs mere

Grundejerforeningen Lille Grundet

Grundejerforeningen Lille Grundet Grundejerforeningen Lille Grundet Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 26. april 2006 i Kobbelhusenes fælleshus Ringdams Kobbel. 1. Velkomst og valg af dirigent og referent Formand Finn Lindgaard

Læs mere

TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKSABS AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP

TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKSABS AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKSABS AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP Poppelhaven III Opførelsesår: 1960 54 boliger, rækkehuse Ole Rømers Vej Opførelsesår: 1990 9 boliger, rækkehuse Poppelhaven Opførelsesår:

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 3. november 2014

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 3. november 2014 Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 3. november 2014 Mødedeltagere: Jan Lemser Lone Clausen Ebbe Merkelsen Ulla Loren Hansen Rauf Hasanezadeh Jesper Olesen Bjarne Kristensen Henrik Bjørn

Læs mere

Referat til offentliggørelse fra styringsdialogmøde mellem Ballerup Ejendomsselskab og Ballerup kommune tirsdag den 3. januar 2012.

Referat til offentliggørelse fra styringsdialogmøde mellem Ballerup Ejendomsselskab og Ballerup kommune tirsdag den 3. januar 2012. Referat til offentliggørelse fra styringsdialogmøde mellem Ballerup Ejendomsselskab og Ballerup kommune tirsdag den 3. januar 2012. Deltagere: Kurt Rytter, Ballerup Ejendomsselskab Lone Skriver, Ballerup

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Rudersdal Kommune og Birkebo v/boligkontoret Danmark (BDK)

Referat fra Styringsdialog mellem Rudersdal Kommune og Birkebo v/boligkontoret Danmark (BDK) Referat fra Styringsdialog mellem Rudersdal Kommune og Birkebo v/boligkontoret Danmark (BDK) Den 20. juni 2011 Til stede: Gitte Weien Andersen (Rudersdal Kommune), Torben Eriksen (forretningsfører, BDK),

Læs mere

AFDELINGSBESTYRELSEN. Referat fra afdelingsbestyrelsens møde onsdag den 4. oktober Dagsorden

AFDELINGSBESTYRELSEN. Referat fra afdelingsbestyrelsens møde onsdag den 4. oktober Dagsorden AFDELINGSBESTYRELSEN Avedøre Boligselskab Avedøre Stationsby, Syd, afdeling 3501 Bymuren 105 1. th, 2650 Hvidovre E-mail: absydmail@gmail.com onsdag den 4. oktober 2017 Mødedeltagere: Solveig Isbrand Margit

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 10. maj 2011 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Birthe Rasmussen, formand Arne Filskov Christensen John C. Hansen Kaj Sørensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Birthe Rasmussen, formand Arne Filskov Christensen John C. Hansen Kaj Sørensen Lyngby Ældreboligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmødet onsdag den 31. august 2011 kl. 15.00 i fælleslokalet beliggende Lyngby Hovedgade 50 2. sal Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2

Læs mere

Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30

Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30 Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30 Tilstede: til beboermødet var der repræsenteret 12 stemmeberettigede lejemål Referent: Charlotte Siig Niclasen

Læs mere

NOTAT: Referat af møde ml. Svogerslev Lokalråd og Roskilde Kommune 2. marts 2012

NOTAT: Referat af møde ml. Svogerslev Lokalråd og Roskilde Kommune 2. marts 2012 Svogerslev Lokalråd Teknik og Miljø Veje og Grønne Områder Sagsnr. 66043 Brevid. 1430885 Ref. AUM Dir. tlf. 46 31 37 25 anitaum@roskilde.dk NOTAT: Referat af møde ml. Svogerslev Lokalråd og Roskilde Kommune

Læs mere

Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab

Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab REFERAT Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab Dato: 10. juni 2013 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Richard Poulsen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Notat. Tilsynsforpligtelse almene boliger. 1. Det retlige grundlag. 1.a Overordnede - tilsyn - dialogen

Notat. Tilsynsforpligtelse almene boliger. 1. Det retlige grundlag. 1.a Overordnede - tilsyn - dialogen Notat Tilsynsforpligtelse almene boliger 1. Det retlige grundlag 1.a Overordnede - tilsyn - dialogen Dato: 30. januar 2018 Sags nr.: 03.00.00-G00-11-17 Sagsbehandler: RNS De overordnede regler om kommuners

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 25-02-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud

Læs mere

Notat Afdeling 23 - Beboermøde den 22.04.2015, kl. 19.00, Sdr. Kongevej 66. Angående opfølgning på 360 graders eftersyn/ tilfredshedsundersøgelse.

Notat Afdeling 23 - Beboermøde den 22.04.2015, kl. 19.00, Sdr. Kongevej 66. Angående opfølgning på 360 graders eftersyn/ tilfredshedsundersøgelse. Side 1/6 Notat Afdeling 23 - Beboermøde den 22.04.2015, kl. 19.00, Sdr. Kongevej 66. Angående opfølgning på 360 graders eftersyn/ tilfredshedsundersøgelse. I mødet deltog: Beboere: 10 incl. afdelingsbestyrelsen.

Læs mere

Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn

Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn REFERAT Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn Dato: 23. oktober 2012 Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Formand Kurt Olsen (afbud)

Læs mere

Referat til offentliggørelse fra styringsdialogmøde mellem Boligselskabet Baldersbo og Ballerup Kommune onsdag den 30. januar 2013

Referat til offentliggørelse fra styringsdialogmøde mellem Boligselskabet Baldersbo og Ballerup Kommune onsdag den 30. januar 2013 Referat til offentliggørelse fra styringsdialogmøde mellem Boligselskabet Baldersbo og Ballerup Kommune onsdag den 30. januar 2013 Deltagere: Søren Christiansen, Boligselskabet Baldersbo Michael Hesselberg,

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 259 Onsdag den 7. februar 2018 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Katja Hansen (KH)

Læs mere

REFERAT. Byggeudvalget består af den samlede bestyrelse. Bent Nielsen blev genvalgt som foreningens repræsentant i Vojens Fjernvarme.

REFERAT. Byggeudvalget består af den samlede bestyrelse. Bent Nielsen blev genvalgt som foreningens repræsentant i Vojens Fjernvarme. REFERAT Bestyrelsesmøde 26. juni 2014 17:00 Møde indkaldt af Helle Nilsson Schmidt, administrationen Deltagere: Henrik Brønd HB Bent Nielsen BN (afbud) Kjeld Petersen KP Bo Bierbaum BB Jacob Nilsson JN

Læs mere

Til Medlemmerne af Det Grønne Råd. Referat fra møde i Det Grønne Råd den 5. september 2016 (Rådsmøde nr. 01) Mødedeltagere

Til Medlemmerne af Det Grønne Råd. Referat fra møde i Det Grønne Råd den 5. september 2016 (Rådsmøde nr. 01) Mødedeltagere Til Medlemmerne af Det Grønne Råd 5. september 2016 Sagsbeh MKBM/KK Referat fra møde i Det Grønne Råd den 5. september 2016 (Rådsmøde nr. 01) By- og Miljøområdet Vej, Park og Miljø Rådhuset 2000 Frederiksberg

Læs mere

Rødovre Kommunalbestyrelse Rådhuset Rødovre Parkvej Rødovre 9. november 2014

Rødovre Kommunalbestyrelse Rådhuset Rødovre Parkvej Rødovre 9. november 2014 Rødovre Kommunalbestyrelse Rådhuset Rødovre Parkvej 150 2610 Rødovre 9. november 2014 Rødovre Boligselskab, afdeling 15 v/ Susanne Mørck Voigt Næsbyvej 19, 3.tv. 2610 Rødovre Forslag / bemærkninger til

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 15. november 2016 Referat af Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato og -tid torsdag

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde Frederiksberg forenede Boligselskaber

Referat af styringsdialogmøde Frederiksberg forenede Boligselskaber Mødet blev afholdt på Frederiksberg Rådhus. Fra Frederiksberg forenede Boligselskaber: Forretningsfører Kim Geertsen, områdechef Lone Skriver og konsulent Hanne Müller Fra Frederiksberg Kommune: Leder

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Boligselskabet Domea Faxe Referat af repræsentantskabsmøde mandag den 21. marts 2011 i fælleslokalet Grønningen 74

Boligselskabet Domea Faxe Referat af repræsentantskabsmøde mandag den 21. marts 2011 i fælleslokalet Grønningen 74 Boligselskabet Domea Faxe Referat af repræsentantskabsmøde mandag den 21. marts 2011 i fælleslokalet Grønningen 74 Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af årsberetning... 2 3 Godkendelse

Læs mere

Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S. 1. Status og kommissorium

Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S. 1. Status og kommissorium 18. juni 2015 BILAG 1 Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S 1. Status og kommissorium Revisionsudvalget er et udvalg under bestyrelsen, der er nedsat i overensstemmelse med 15.1 i forretningsordenen

Læs mere

A/B Kongelysvej 18-26

A/B Kongelysvej 18-26 År 2012, onsdag d. 14. marts, kl. 18.30, afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Kongelysvej 18-26 i mødelokalet Kongelysvej 24, kld., 2820 Gentofte. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

God selskabsskik følg eller forklar

God selskabsskik følg eller forklar God selskabsskik følg eller forklar Denne vejledning i god selskabsskik er et bidrag til arbejdet for almene boligorganisationer for at gøre det lettere at opnå fokus i den daglige ledelse. Din boligorganisation

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2013 i Elmelyparken 1D, Solrød.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2013 i Elmelyparken 1D, Solrød. 27. juni 2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2013 i Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Ulrik Steffensen, Frank Polauke, Olaf Wacherhausen, Lau Ostenfeldt, Kirsten Sørensen. Poul Reynolds.

Læs mere

Referat. Nyt fra/om afdelingen

Referat. Nyt fra/om afdelingen Mødedato: tirsdag 5/3 2013 Deltagere: Anni Olesen, Grethe Meier, Heidi Hansen, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: Lene Glud Andersen Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Nyt fra/om afdelingen

Læs mere

Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S

Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S 2. februar 2012 Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S 1. Status og kommissorium Revisionsudvalget er et udvalg under bestyrelsen, der er nedsat i overensstemmelse med 15.1 i forretningsordenen for

Læs mere

KENDELSE. De indklagede havde en ejerlejlighed til salg, som klager var interesseret i at købe.

KENDELSE. De indklagede havde en ejerlejlighed til salg, som klager var interesseret i at købe. 1 København, den 15. april 2009 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmæglere MDE Bent Kohls og Jacob Carstensen Nytorv 2 8800 Viborg Sagen angår spørgsmålet, om de indklagede er erstatningsansvarlige

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen H.C. Andersen kvarteret, den 29. marts 2012.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen H.C. Andersen kvarteret, den 29. marts 2012. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen H.C. Andersen kvarteret, den 29. marts 2012. Punkt 1: Valg af dirigent. Frode Pagh Bæk (FPB) Blev valgt, og han kunne konkludere at generalforsamlingen

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Referat af beboermøde torsdag den 10. september 2015 kl. 19.00 11. september 2015 Deltagere: 31 husstande, 62 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da Astrid

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde tirsdag d. 19. juni 2012 på ejendomskontoret kl. 15:00

Referat Bestyrelsesmøde tirsdag d. 19. juni 2012 på ejendomskontoret kl. 15:00 Referat Bestyrelsesmøde tirsdag d. 19. juni 2012 på ejendomskontoret kl. 15:00 Birkerød d. 4. juli 2012 Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie (kasserer)

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af 20. maj 2015 Repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Deltagere Afbud Ikke mødt Dagsorden Afdeling Kirstinelunds

Læs mere

Borgmesteren indledte med at byde velkommen til stormøde mellem kommunen og jer almene boligselskaber.

Borgmesteren indledte med at byde velkommen til stormøde mellem kommunen og jer almene boligselskaber. Vedrørende: Dato: 28. november 2011 Sted: Lille Friheden Fællesmødet m. de almene boligselskaber Borgmesteren indledte med at byde velkommen til stormøde mellem kommunen og jer almene boligselskaber. Status

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 17.06.07. Referat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 12.06.07 kl. 18.30 22.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 17.06.07. Referat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 12.06.07 kl. 18.30 22. DIRIGENT: MADS AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy, Mads, Pia H., David, Pia K., Sussie, Aase. Afbud fra Karin og Svend Erik. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 6. Ingen bemærkninger,

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant.

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant. Referat af grundejerforeningens generalforsamling, 26.04.2010. Der var mødt ca. 23 deltagere op på generalforsamlingen. Bestyrelsen så med glæde, at en del af dem var unge, formentlig nytilflyttede, beboere

Læs mere

Dialogmøde med Ringsted Boligselskab/DAB

Dialogmøde med Ringsted Boligselskab/DAB MØDE Udvalgsnavn Dialogmøde med Ringsted Boligselskab/DAB Mødedato 14. december 2017 Mødetidspunkt Kl. 14:30-16:00 Mødested Deltager Afbud Søndre Parkvej 25 B Pia Jeppesen, Ringsted Boligselskab ved DAB

Læs mere

AB/EK møde 15. januar 2018, kl. 17:15-19:15 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 15. januar 2018, kl. 17:15-19:15 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 15. januar 2018, kl. 17:15-19:15 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Peter Møller Nielsen,

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af beboermødet 8. oktober 2013 tirsdag den 24. september 2013 kl. 17.00 i Bispebjerghjemmets Café, Tagensvej

Læs mere

Boligrapport. 100 % anvisningsret til Ishøj Kommune. Evaluering 2011

Boligrapport. 100 % anvisningsret til Ishøj Kommune. Evaluering 2011 Boliganvisningen 15. august 2012 Boliganvisningen/Liz Boligrapport 100 % anvisningsret til Ishøj Kommune Evaluering 2011 Dette er den 7. rapport. Rapporterne kan findes på kommunens hjemmeside www.ishoj.dk

Læs mere

Hedebos afdelinger i Høje-Taastrup

Hedebos afdelinger i Høje-Taastrup Hedebos afdelinger i Høje-Taastrup Græshøjvej Opførelsesår: 1953 12 boliger, etagebyggeri Plejehjem, Vesterled/Valby vej Opførelsesår: 70 boliger, rækkehuse Fløng Byvej Opførelsesår: 1975 5 boliger, rækkehuse

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Vallensbæk Senior Park

Vallensbæk Senior Park Vallensbæk Senior Park Ordinær generalforsamling 27-03-2017 kl. 18.00 20.00 Sted: Korsagergård, Vejlegårdsvej 121, 2625 Vallensbæk. Deltager : 70 af foreningens 80 medlemmer var mødt. Fra KAB deltog Marianne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato Deltagere: Anders Andersen (formand) Dorte Rievers Bindslev (næstformand) Henriette Dam Hjelmsø (bestyrelsesmedlem) Niels Essemann (bestyrelsesmedlem) Per Plougmand Bærtelsen (kasserer) Til stede: Jens

Læs mere

Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 15. juni 2011

Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 15. juni 2011 Bregnegårdshaven 7-5700 Svendborg - telefon 62 21 19 76 - fax 6220 1010 Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 15. juni 2011 Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af

Læs mere

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Referat af ordinært afdelingsmøde i 21. oktober 2015 afdeling 17-03 Kirstinelund torsdag den 24. september 2015 kl. 18.30 i Glassalen på Baltorpskolen Til

Læs mere