Materialebeskrivelse og valgmuligheder

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Materialebeskrivelse og valgmuligheder"

Transkript

1 Materialebeskrivelse og valgmuligheder På de følgende sider kan I læse mere om bygningens konstruktioner, de materialer der som standard indgår i boligerne og ikke mindst om de forskellige muligheder, I har for at påvirke jeres nye bolig. Bærende vægge og installationer kan naturligvis ikke ændres til gengæld er der mange valgmuligheder, uden at det behøver at koste ekstra. Vælger I noget, der er ligger ud over standarden, vil dette naturligvis påvirke prisen. Når I har købt jeres bolig, får I travlt med at planlægge, indrette og vælge. I ELF Development A/S vil I blive professionelt vejledt. Nedenstående er oplistet de forskellige materialer og valgmuligheder. I kan se prøver på de forskellige materialevalgsmuligheder i forbindelse med vores åbent husarrangementer. Derudover afholder vi et særskilt materialevalgsmøde med jer, hvor vi gennemgår jeres bolig og ønsker, så I kan træffe jeres valg på det bedst mulige grundlag. For at I kan få størst mulig indflydelse på jeres nye bolig, er det nødvendigt, at I beslutter jer på et tidligt tidspunkt, idet vi ellers fastlægger indretning og materialer som standard. Lejlighedens rum Rumhøjder Boligerne udføres med rumhøjder på ca. 260 cm, enkelte steder sænkes loftet til ca. 230 cm. I badeværelser, toiletter, gangarealer, karnapper og ved materialeskift i loft eller for at skjule teknik kan lofthøjden varierer ned til ca. 230 cm Gulve Lamel Egeplank Natur Ved gulvbelægningsskift og konstruktionsbetingede samlinger monteres skinne. Mod tillæg Ask eller Eg hvid Vægge Betonvægge, gasbeton eller gipsvægge spartles, males og der opsættes filt, der malerbehandles i farven hvid. Værelser markeret med stiplet streg kan kun vælges samtidig med underskrift af købsaftale Lofter Spartlede og hvidmalede betonlofter med synlige spor i loftet I karnapper, badeværelse/toilet entré, og hvor det er nødvendigt at skjule teknik, er der nedsænket gipsloft, som spartles og males til fuld dækning i hvid farve. Ved elementskift synlig bjælke og ved overgang til karnap Gipslofter i hele lejligheden Døre Hvide færdigmalede kanaldøre med besætning og dørstoppere i rustfrit stål. Døre monteres uden dørtrin Arne Jacobsen greb Indvendigt træværk Indvendigt træværk som indfatninger, gerichter, fodlister, skyggelister, tilsætninger o. lign. spartles og males eller leveres færdigmalet i hvid farve Projektsalg: danbolig Amager Strand Øresundsvej Kbh S Tlf.:

2 Teknik Opvarmning Vand og varme Ventilation El og lamper m.v Bygningen tilsluttes fjernvarme. I boligen udføres termostatstyret vandbåren gulvvarme eller luftvarme som styres individuelt i hvert rum. Aflæsning af forbrug sker i teknikskab/skakt i de enkelte lejligheder, hvor der er opsat bimålere. Der udføres bolig ventilation iht. gældende regler og forskrifter. Hver bolig forsynes med HPFI-relæ og el-gruppetavle placeres i teknikskab eller forsænkes i væg. Individuelle elmålere placeres i fællesarealer. Indvendige kontakter udføres som LK Fuga Softline hvid. Antal i henhold til Stærkstrøms-reglementet. Der etableres 1. stk. udvendigt eludtag på altaner og 1 på tagterrassen. I badeværelse og entre indbygges hvide halogenspots i loft. Antal afhængig af lejlighedstype. Endelig afklaring i forbindelse med myndighedsbehandling. Ventilationsføringer føres langs loft og inddækkes i rørkasse af gips, der spartles og males hvid. Afsluttes med hvid rist i væg. 230V for belysning og hårde hvidevarer. Stikkontakter udføres ca. 40 cm over gulv, dog ikke ved døre og over køkken-bordplade. I køkken og badeværelse placeres min. 1 stk. kontakt ved vask. Lampeudtag placeres på væg under loft. Telefonstik Antennestik Røgalarm 1 stk. i hver bolig i stue. Ved telefonstik placeres et el-stik. Lejlighederne er forberedt for modtagelse af signal fra You-See med forsyning placeret i teknikskakt med klargjort stik i stue, til værelser fremføres tomrør. Lovmæssig røgalarm opsættes i alle lejligheder. Internet og telefon abonnement oprettes individuelt af boligejer. Bemærk der kan forekomme oprettelsesgebyr. YouSee abonnement oprettes individuelt af boligejer. Bemærk der kan forekomme oprettelsesgebyr. Projektsalg: danbolig Amager Strand Øresundsvej Kbh S Tlf.:

3 Køkken Køkkenelementer Der leveres og opsættes køkkener som Invita Futura Custom Build hvid med hvid sokkel/frisider. Grebsfrie låger og skuffer. Skuffer med 100 % udtræk og soft close. Hvid bordplade i 20 mm laminat med Solid Core forkanter. Kvadratisk underlimet vask som Kubus 500. Fuldt integreret hvidevarer med fronter som køkken. LED belysning under overskabe. Vægstykke mellem bordplade og overskabe i hvidmales i rengøringsvenlig glans. med Invita, hvor der er mod tilkøb er mulighed for at vælge mellem køkkenleverandørens produkter. Køkkenø angivet på tegninger og visualiseringer er tilkøb Mulighed for tilvalg af skørt over overskabe med indbyggede spots. Hvidevarer Der leveres og opsættes følgende hårde hvidevarer som Siemens: Indbygningsovn: HB23AB510S Kogesektion: ET651EE11E Køle/fryseskab: KI38VV20 - integreret Opvaskemaskine: SE65E332SK integreret Vaskemaskine: WM14Q461DN Tørretumbler: WT44E103DN kondens Emhætte: Udtrækshætte som Exhausto Stripe ESL 145 AE Tilvalg mod merpris: med Invita, hvor der er mulighed for ændring af hårde hvidevarer. Bemærk at udgåede produkter erstattes af tilsvarende som produkter. Emhætte kan ikke ændres grundet installationsmæssige forhold. Blandingsbatteri - køkken Som Grohe type Minta nr Projektsalg: danbolig Amager Strand Øresundsvej Kbh S Tlf.:

4 Garderobe Garderobeskabe Der leveres skab/teknikskab, benævnt S på planer. Alle skabe som Invita Athena modehvid, frisider og sokkel i malet modehvid Skab vil i nogle tilfælde blive delvist benyttet til teknik. med Invita, hvor der er mulighed for ændring samt tilkøb af flere skabe. Badeværelser Sanitet Hvid sanitet som IFÖ. Væghængt toilet med hvidt i hård hvidplast. Mod tillæg dobbelt brus i bruseniche. Inventar og bordplade Grebsfrie underskabe som Invita Athena i modehvid. Hvid bordplade med integreret vask i 12 mm kompositmateriale som Solid. Over bordplade opsættes spejl i bordpladens fulde bredde. I badeværelser med 3 skabe undervask er skab tættest på skakt reserveret for teknik. med Invita, hvor der er mulighed for ændring af låger mod tilkøb. Armatur og udstyr Badeværelse med brus: - Sanitetsarmatur som Grohe type Essence nr Termostat som Grohe type Cosmopolitan. - Brusestangsæt som Grohe type Euphoria. - Glasvæg til loft på en side Vægge Fliser opsættes på vægge i bruseområde. Sort flise str. 10 cm x 30 cm. som Arkim Micron DG. Øvrige vægge udføres med filt og malerbehandles med hvid vådrumsmaling. Valg mellem flere farver fliser uden tillæg. Gulve Sorte fliser str. 30 cm x 60 cm som Arkim Micrion DG i halv forbandt. Valg mellem flere farver uden tillæg. Øvrigt udstyr Kroge og papirholder i rustfrit stål som Cool Line. 2 kroge medfølger til egen opsætning Afløb i brus udføres som Uni-drain Classic Der udføres nødvendige inspektionslemme i installationsskakte. Inspektionslemme placeres ved skakter i gang og badeværelser Projektsalg: danbolig Amager Strand Øresundsvej Kbh S Tlf.:

5 Ejendom i øvrigt Standard Bemærkninger Facader Tag Tagterrasser Vinduespartier og lette facadepartier Altan Kælder, Trapperum og forrum, Indgangsdøre Kælder Pulterrum/depotrum Sandwich element i beton med blank murværk Tag udføres som isoleret konstruktion, der afsluttes med tagpap. Gulv på privat del af tagterrasse beklædes med komposit terrassebrædder. Vinduespartier i træ/alu. Hvide indvendigt. Alle vinduespartier og udvendige dørpartier er DVC- godkendt med min. 2-lags lavenergiruder. Altaner udføres i en konstruktion enten af stål med dæk af komposit terrassebrædder eller i beton. Værn ballustre i stål. Forrum/vindfang og trapperum med lyse akustiklofter med indbyggede armaturer. Betonvægge i trapperum spartles og males i hvid farve. Gulve i indgangsparti med fliser. Trappe udføres i lys terrazzo med vaskekant med stål værn malet i standardfarve, der fuges mod væg. I trapperum indbygges affaldsskakte i beton der males hvide som øvrige vægge. Hoveddøre, postkasse, kælderdøre, depotrum og rum i kælder, der udelukkende benyttes af Nordtårnets E/F forsynes med ens lukkende cylinder i system. (1 nøglesystem). Betonvægge og betongulve i kælder slibes og støvbindes. I kælder etableres teknikrum, aflåselige pulterrum mv. ca. 3 m 2 pr. bolig etableres i kælder eller i lejlighed. Forbehold for brandkrav Ved betonaltan mod tilvalg komposit terrassebrædder. Projektsalg: danbolig Amager Strand Øresundsvej Kbh S Tlf.:

6 Ejendom i øvrigt Standard Bemærkninger Belysning Elevator Udvendige anlæg P-kælder og cykler Diverse I trapperum, forberedelsesrum og fordelingsgang til boliger etableres belysning med sensor og lovmæssig orienteringslys ved elevator. På facader opsættes armaturer ved indgangsdøre I kælder opsættes grundarmatur som Solar Til alle bolig etager udføres elevator. Interiør i rustfri stål. Omkring bygningen etableres belægninger, beplantning og belysning, iht. godkendt landskabsprojekt. Grundejerforeningen Amagerstrand etablerer miljøstationer til aviser, flasker mv. i nærområdet I forlængelse af kælder under bygningen etableres p-kælder under terræn, som bygges sammen med p-kælder under nabobyggeriet. P-kælderen fungerer som fælles parkering for byggerierne Nordtårnet og Nabobyggeriet. Til hver bolig hører der 1 p-plads i p-kælder. Cykelparkering placeres i p- kælder og i terræn Fælles postkasseanlæg for opgangens beboere opsættes i trapperum i forbindelse med indgangsparti. Der etableres porttelefonsystem med kamera ved udvendige indgangspartier. Dørtelefon med display i den enkelte bolig. Der opsættes ringeklokke og dørskilt ved indgang til lejlighederne. Forbehold De valgte materialer og produktangivelser ovenfor er et udtryk for et generelt kvalitetsniveau. Der tages forbehold for produktændringer, udgåede produkter, ændrede myndighedskrav, trykfejl og andre fejl. Projektsalg: danbolig Amager Strand Øresundsvej Kbh S Tlf.:

Materialebeskrivelse og valgmuligheder

Materialebeskrivelse og valgmuligheder Materialebeskrivelse og valgmuligheder På de følgende sider kan I læse mere om bygningens konstruktioner, de materialer der som standard indgår i boligerne og ikke mindst om de forskellige muligheder,

Læs mere

materialebeskrivelse. og valgmuligheder Sydtårnet amager strandpark

materialebeskrivelse. og valgmuligheder Sydtårnet amager strandpark Materialebeskrivelse og valgmuligheder På de følgende sider kan du som køber af en lejlighed i Sydtårnet, læse mere om bygningens konstruktioner, de materialer der som standard indgår i boligerne og ikke

Læs mere

materialebeskrivelse. og valgmuligheder Strandgården amager strandpark

materialebeskrivelse. og valgmuligheder Strandgården amager strandpark Materialebeskrivelse og valgmuligheder På de følgende sider kan du som køber af en lejlighed i Strandgården, læse mere om bygningens konstruktioner, de materialer der som standard indgår i boligerne og

Læs mere

TERRASSE HAVEN. Plantegninger og materialebeskrivelse

TERRASSE HAVEN. Plantegninger og materialebeskrivelse TRRASS HAVN Plantegninger og materialebeskrivelse Oversigtsplan haven Boligtype A1.0-64 m 2 Bolignr. 2, 5, 8 r: 2 : 9 m 2 29 26 23 25 22 19 16 13 10 20 17 14 11 9 6 3 31 32 28 30 27 43 44 24 21 18 38 15

Læs mere

Materialeliste. Materialer og valgmuligheder. På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard

Materialeliste. Materialer og valgmuligheder. På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard Materialeliste Materialer og valgmuligheder På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard indgår i lejlighederne, og ikke mindst om de mange forskellige muligheder du har for at påvirke

Læs mere

Sejlet - udsigtslejligheder på Odense Havn

Sejlet - udsigtslejligheder på Odense Havn n. Sejlet - udsigtslejligheder på Odense Havn Unikke Lejligheder på Odense Havn Nyt boligområde på Odense Havn Odenses bedste udsigt ...Læs mere på promenadebyen.dk Lejligheder med 2-5 værelser 5 minutter

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 14 Ejerboliger Kolt Skov Kildeagervej, Hasselager Aarhus

MATERIALEBESKRIVELSE. 14 Ejerboliger Kolt Skov Kildeagervej, Hasselager Aarhus MATERIALEBESKRIVELSE 14 Ejerboliger Kolt Skov Kildeagervej, Hasselager Aarhus GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 9 Ejerboliger Baustastenen Svenstrup, Aalborg

MATERIALEBESKRIVELSE. 9 Ejerboliger Baustastenen Svenstrup, Aalborg MATERIALEBESKRIVELSE 9 Ejerboliger Baustastenen Svenstrup, Aalborg GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og ikke mindst

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. Illustrativt billede. 8 Ejerboliger Linde Allé Støvring

MATERIALEBESKRIVELSE. Illustrativt billede. 8 Ejerboliger Linde Allé Støvring MATERIALEBESKRIVELSE Illustrativt billede 8 Ejerboliger Linde Allé Støvring GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og ikke

Læs mere

Aalborgs bedste beliggenhed findes i Nørresundby

Aalborgs bedste beliggenhed findes i Nørresundby Aalborgs bedste beliggenhed findes i Nørresundby 45 udsigtslejligheder med fjord, sol og plads NordreHavnepromenade.dk NORDRE HAVNEPROMENADE Lev livet ved Limfjorden Den markante arkitektur giver en spændende

Læs mere

Aalborgs bedste beliggenhed findes i Nørresundby

Aalborgs bedste beliggenhed findes i Nørresundby Aalborgs bedste beliggenhed findes i Nørresundby 45 udsigtslejligheder med fjord, sol og plads NordreHavnepromenade.dk Den markante arkitektur giver en spændende facade. Gavllejligheder mod sydøst har

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE

MATERIALEBESKRIVELSE MATERIALEBESKRIVELSE MATERIALEBESKRIVELSE I det nedenstående materiale redegøres for ejendommens konstruktion samt de materialer som anvendes i og udenfor lejlighederne. Materialebeskrivelsen er vejledende

Læs mere

HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE.

HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE. HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE. Fordelen ved at bo i et rækkehus som Magnolia Husene II er, at du får det bedste fra alle etager. Mange, der skal vælge sig en ny lejlighed, skal vælge

Læs mere

Aalborgs bedste beliggenhed findes i Nørresundby

Aalborgs bedste beliggenhed findes i Nørresundby Aalborgs bedste beliggenhed findes i Nørresundby 45 udsigtslejligheder med fjord, sol og plads NordreHavnepromenade.dk NORDRE HAVNEPROMENADE Lev livet ved Limfjorden Den markante arkitektur giver en spændende

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 11 Ejerboliger Sneumvej, Vadum

MATERIALEBESKRIVELSE. 11 Ejerboliger Sneumvej, Vadum MATERIALEBESKRIVELSE 11 Ejerboliger Sneumvej, Vadum GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og ikke mindst om de mange forskellige

Læs mere

Bautastenen, Svenstrup

Bautastenen, Svenstrup Bautastenen, Svenstrup Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt EJERBOLIGER - BAUTASTENEN, SVENSTRUP Billeder fra næsten tilsvarende bolig. Bygherre: SennenBolig A/S www.sennen.dk Tlf.: 79 38 13 10 Billederne

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 8 Ejerboliger Rylevej, Horsens

MATERIALEBESKRIVELSE. 8 Ejerboliger Rylevej, Horsens MATERIALEBESKRIVELSE 8 Ejerboliger Rylevej, Horsens GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og ikke mindst om de mange forskellige

Læs mere

Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt

Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt Frejlev, Aalborg Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt EJERBOLIGER - FREJLEV, AALBORG Bygherre: SennenBolig A/S www.sennen.dk Tlf.: 79 38 13 10 Billederne i denne

Læs mere

21 Boliger - Bach & Bojsen. i et atraktivt område

21 Boliger - Bach & Bojsen. i et atraktivt område 21 Boliger - Bach & Bojsen i et atraktivt område 21 RÆKKEHUSE i URTEHAVEN Projekt Bach & Bojsen Side 1 Urtehaven 2013 Området Urtehaven I et nyt boligområde i den østlige del af Thisted og med udsigt over

Læs mere

facethusene Nytænkende arkitektur i Skanderborg Bakker Facethusene A1 B C D E F G

facethusene Nytænkende arkitektur i Skanderborg Bakker Facethusene A1 B C D E F G facethusene Nytænkende arkitektur i Skanderborg Bakker A1 B Facethusene C D E F G Fælles grønning Alléhusene Naturskøn beliggenhed...ved Skanderborg Sø tæt på Skanderborg by og AArhus Bøgehusene Skanderborg

Læs mere

BØLGEN STANDARD VALGMULIGHEDER MERPRIS. Stikkontakter i henhold til gældende lovgivning som i kvalitet som LK Fuga

BØLGEN STANDARD VALGMULIGHEDER MERPRIS. Stikkontakter i henhold til gældende lovgivning som i kvalitet som LK Fuga BOLIGEN Opholdsrum Gulve Vægge Lofter Indvendige døre Skydedøre Dørgreb Fodlister, gerigter Stikkontakter Massiv egeparket Vægge med glasfilt, malerbehandlet hvide Lofter med glasfilt, malerbehandlet hvide.

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE

MATERIALEBESKRIVELSE MATERIALEBESKRIVELSE 5 Ejerboliger - pcl. 125, 129, 131, 133 og 137 Dybdalgårdvej, Ringe GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan De læse om boligernes konstruktioner, de materialer, der som standard

Læs mere

Bolværket - etape 1 og 3

Bolværket - etape 1 og 3 Bolværket - etape 1 og 3 Ejerlejligheder på Teglholmen i København A2 B C Bolværket D E F G bolvaerket-boliger.dk Management Bro til Sluseholmen Ny daginstitution Cykelsti Ny folkeskole P-hus Bolværket

Læs mere

Plantegninger og materialebeskrivelse

Plantegninger og materialebeskrivelse 1A Bolig nr.: xxxxxx Beliggenhed: Areal: 103 m 2 Altaner: 6 m 2 Terrasse: 46 m 2 Plantegninger og materialebeskrivelse kabe kabe T T 1 Beliggenhed: tuen Areal: 79 m² Have i gård Bolig nr.: 62, 69 Areal:

Læs mere

Alle glaspartier udføres med 2 eller 3 lags lavenergi termoruder.

Alle glaspartier udføres med 2 eller 3 lags lavenergi termoruder. Nedenfor er specificeret de materialer, der som standard indarbejdes i lejlighederne i Trekroner Punkthuse. Der vil være mulighed for at indrette lejlighederne individuelt indenfor et tilvalgsprogram.

Læs mere

Materialebeskrivelse 2013.04.09.

Materialebeskrivelse 2013.04.09. Materialebeskrivelse 2013.04.09. Generelt om procedurer m.v. Nedenfor kan du læse om boligernes konstruktioner, de materialer, der som standard indgår i boligerne, og ikke mindst om de forskellige muligheder

Læs mere

KØKKEN GREBSFRIE LÅGER. Køkkensystem: Invita. Front: Athena Inline i modehvid, grebsfrit.

KØKKEN GREBSFRIE LÅGER. Køkkensystem: Invita. Front: Athena Inline i modehvid, grebsfrit. KØKKEN Køkkensystem: Invita Front: Athena Inline i modehvid, grebsfrit. Bordplade: 30mm Solid Surface plade i hvid med underlimet stålvask. Solid Surface er et kompositmateriale som Corian. Armatur og

Læs mere

Søborg Huse - Blok E. Lejligheder i Gyngemosen til salg. soborghuse.dk Management

Søborg Huse - Blok E. Lejligheder i Gyngemosen til salg. soborghuse.dk Management Søborg Huse - Blok E Lejligheder i Gyngemosen til salg soborghuse.dk Management e Rema1000 A C D Fakta Irma B Mørkhøjvej N Søborg Huse, blok C og D Gyngemosen...en attraktiv ny bydel nord for københavn

Læs mere

STRAND PROMENADEN COPENHAGEN

STRAND PROMENADEN COPENHAGEN STRAND PROMENADEN COPENHAGEN WWW.STRANDPROMENADEN-KØBENHAVN.DK MATERIALEBESKRIVELSE GENNEMTÆNKT EKSKLUSIVITET Det betyder noget, hvad vi omgiver os med. Fra de store linjer til de mindste detaljer. Det

Læs mere

Søndergade 21 E, Frederikshavn MATERIALE-BESKRIVELSE Haverslev, 06.02.2010 Kortfattet beskrivelse af konstruktioner, materialer og udstyr for nøglefærdigt byggeri beliggende Søndergade 21 E, 9900 Frederikshavn.

Læs mere