Online via USB med ATS8500. Revision 02

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Online via USB med ATS8500. Revision 02"

Transkript

1 Online via USB med ATS8500

2 ATS Opstart Programmet startes op

3 ATS Opstart Ved første tilslutning af central via USB vil PC skulle installere driver for denne. Vælg Ja, kun denne gang & Installere softwaren automatisk

4 ATS Opstart Ved første tilslutning af central via USB vil PC skulle installere driver for denne. Hvis man bliver promptet vælg Fortsæt alligevel & derefter på Udfør

5 ATS Opstart Herefter kan man sikre sig i Enhedshåndtering at enheden er korrekt installeret og eventuel hvilken Com port. Ved ukorrekt installering vil der være en gul! Eller den vil ikke findes under Porte

6 ATS Opstart Når driveren er installeret vil programmet finde den tilsluttede central samt vise modelnummer & Firmware.

7 ATS Opstart Marker centralen og tryk på Ny. Herefter kan/skal man indtaste den Teknikerkode som centralen er sat op til. Hvis denne står forkert kan man ikke sende ændringer til centralen. Tryk derefter på OK.

8 ATS Opstart Herefter vil softwaren hente centralens konfiguration. Man kan følge processens fremgang ud for centralens navn, hvor % tæller op.

9 ATS Opstart Når konfigurationen er hentet vil 2 grønne pile indikere at softwaren er online med centralen. Dette vil også vises fremover når man tilgår centralen via softwaren.

10 ATS Opstart Ved at højreklikke på centralen får man diverse muligheder. Man kan få centralens konfiguration vist ved at vælge Rediger.

11 ATS Opstart Man får nu vist konfigurationsvinduet som man også kender det fra Titan. Oven over er der taster med de funktioner man så, da man højre klikkede på centralen.

12 Online via IP med ATS8500

13 ATS8500 Forbind med IP For at vi kan tilgå centralen skal vi give den en IP adresse (Statisk). Det er også muligt at benytte dynamisk, men her skal man først finde udad hvilken adresse centralen har fået, og der vil være en risiko for at denne ændre sig.

14 ATS8500 Forbind med IP Centralen skal programmeres op med en PC tilslutning med IP adresse for hver PC der skal have lov/adgang til og tilgå centralen via IP.

15 ATS8500 Forbind med IP For at tilgå via IP skal vi fortælle softwaren hvilken IP adresse vi ønsker at tilgå. Tryk på Forbindelse til central. En boks vil poppe op.

16 ATS8500 Forbind med IP Tryk på Tilføj og definer i den nye boks IP adressen for centralen. Vi benytte default port 32000, denne port skal være åben i kundens router (Port forwarding til centralens IP).

17 ATS8500 Forbind med IP Herefter kan man trykke på Tilslut hvormed centralen vil forsøge at forbinde til centralen.

18 ATS8500 Forbind med IP Igen kan man få downloadet konfigurationen på samme måde som med USB. Man kan altid tvinge en Læsning eller skrivning til centralen med knapperne Upload & Download.

19 Øvrige funktioner med ATS8500

20 ATS Kontrol Andre muligheder med softwaren er at se status på forskellige ting eller direkte teste udgange og signal styrke på trådløse enheder.

21 ATS8500 Trådløst signal Ved Trådløs detektor test kan man se de forskellige signal styrker på de forskellige trådløse enheder tilmeldt til systemet.

22 ATS Status Man kan i Indstil status som er et slags filter sætte op hvad præcist billedet skal vise status for.

23 ATS Log Ved tryk på Log får man en fyldest gørende log med mulighed for at filtrere i den

24 Opgradering af Firmware

25 ATS Firmware I tilfældet af man ønsker at tage en backup af centralens konfiguration og gemme som fil, højre klikker man på centralen og vælger Eksport af central og gemmer den på PC en.

26 ATS Firmware Opgradering af centralen foregår ved at man slukker centralen, og sætter en jumper på T2. Når man starter centralen op igen vil den installere en anderledes driver da centralen starter op i DFU mode. På samme måde som med USB kører man installationen igennem igen.

27 ATS Firmware Herefter kan man sikre sig i Enhedshåndtering at enheden er korrekt installeret. I modsætning til den normale USB driver vises denne under USB-controllere. Ved ukorrekt installering vil der være en gul! Eller den vil ikke findes under Porte

28 ATS Firmware Start programmet AA-Flash op. Programmet checker at der er forbindelse med en ATS-A central og viser dette. Herefter trykkes der på den lille boks i højre side udfor Firmware DFU File hvormed man for mulighed for at pege på den firmware fil man vil opgradere med. Der trykkes derefter på Upgrade. Det er vigtigt at bruge den rigtige firmware fil, så hvis man har en IP central, skal firmwaren også være til en IP central ect.

29 ATS Firmware Programmet vil nu opdatere firmwaren i centralen. I tilfældet af at den fejler vil det være en god ide at notere hvilken task og Sector/Cluster den var nået til, og eventuel tiden. Dette vil hjælpe i en eventuel support sag med leverandøren.

30 ATS Firmware Når opgradering er fuldført kan man igen downloade sit program til centralen, efter opstart på betjeningspanel.

31 ATS Firmware Som tidligere vil man kunne se download processen.

32 ATS Firmware Alternativ hvis man har en backup fil man ønsker at ligge ned i en ny central trykkes man på Import oppe i venstre side. Man fpr hermed mulighed for at pege på sin backup fil.

33 ATS Firmware I tilfældet af at centralen kører med en anden firmware end backup filen er taget fra, har man mulighed for at konvertere den, hvis ikke tryk på Ok.

34 ATS Firmware Nu vil der være tilføjet en central i vesntre side.

35 ATS Firmware Herefter tilsluttes centralen til PC en med USB kablet. Man får nu mulighed for at tildele den ny fundne central til en eksisterende konfiguration, marker centralen og tryk på Tildel. Herefter får man en liste med de konfigurationer der er i softwaren, marker den importeret central og tryk på Tildel.

36 ATS Firmware 2 grønne pile vil nu indikere at man er online med en central til den tilhørende konfiguration.

37 ATS Firmware Konfigurationen skal nu downloades til centralen. Højre klik på centralen og vælg Download. Hvis man vælger Upload henter man konfigurationen fra centralen og overskriver den allerede importeret konfiguration.

38 ATS Firmware Efter man har valgt Download vil backup konfigurationen blive downloadet til centralen. Igen kan man følge processen.

Installation af software Datasuite til Fourtec Microlite II dataloggere og Picolite

Installation af software Datasuite til Fourtec Microlite II dataloggere og Picolite Installation af software Datasuite til Fourtec Microlite II dataloggere og Picolite Tilslut ikke loggeren endnu. Hent software Datasuite på www.fourtec.com Klik på 'Download Datasuite Software'. Note:

Læs mere

KomGodtIgang med ATS-A. Indholdsfortegnelse

KomGodtIgang med ATS-A. Indholdsfortegnelse KomGodtIgang med ATS-A Ver. 3( fw. MR019.019.85) KomGodtIgang-guiden, er alene tænkt som en hjælp til at spare installationstid for montøren ved 1.gangs-opstart men, følg altid de forskellige manualers

Læs mere

Guide til opsætning og sikring af trådløst netværk.

Guide til opsætning og sikring af trådløst netværk. Guide til opsætning og sikring af trådløst netværk. Jeg vil kort komme ind på hvad man skal og hvad man helst ikke skal gøre når man skal opsætte sit trådløse netværk. Jeg vil tage udgang i en DI-624 fra

Læs mere

Udlæsning af stregkodefil til scanneren 1. Opret mappen pdt på C-drevet (c:\pdt).

Udlæsning af stregkodefil til scanneren 1. Opret mappen pdt på C-drevet (c:\pdt). Indholdsfortegnelse Introduktion... 2 Udlæsning af stregkodefil til scanneren... 3 Installation af scanneren... 5 Indlæsning af datafil i scanneren... 7 Brug af scanneren... 8 Sådan scanner du... 8 Sådan

Læs mere

Kom godt i gang med SMS fra Outlook

Kom godt i gang med SMS fra Outlook Grundlæggende funktionalitet Med SMS fra Outlook kan du enkelt sende både SMS, MMS og fax fra Outlook. Programmet er integreret med din personlige Outlook-kontaktliste, og gør afsendelse af meddelelser

Læs mere

Oversigts billedet: Statistik siden:

Oversigts billedet: Statistik siden: 1 Tilslutning: Tilslut et nætværks kabel (medfølger ikke) fra serverens ethernet port til din router. Forbind derefter bus kablet til styringen, brun ledning til kl. 29, hvid ledning til kl. 30 Forbind

Læs mere

Udlæsning af opslagsfil til scanneren 1. Opret mappen pdt på C-drevet (c:\pdt).

Udlæsning af opslagsfil til scanneren 1. Opret mappen pdt på C-drevet (c:\pdt). Indholdsfortegnelse Introduktion... 2 Udlæsning af opslagsfil til scanneren... 3 Installation af scanneren... 4 Indlæsning af datafil i scanneren... 6 Brug af scanneren... 7 Sådan scanner du... 7 Tømning

Læs mere

Har man ikke tidligere anvendt systemet, vil der ikke være nogen årgange. Man trykker derfor på Opret ny årgang.

Har man ikke tidligere anvendt systemet, vil der ikke være nogen årgange. Man trykker derfor på Opret ny årgang. Adgang til Idrætsmærket For at få adgang til Idrætsmærket skal man logge ind med sin konto via forsiden af Sportsbasics.com. Herefter trykker man på menupunktet Idrætsmærke. Oprette ny årgang Har man ikke

Læs mere

Manual til AVG Antivirus

Manual til AVG Antivirus Manual til AVG Antivirus Det anbefales, at alle brugere benytter sig af et antivirus-program. Formålet med programmet er at forhindre din computer i at blive smittet med virus. Virus-inficerede computere

Læs mere

Application Note: AN-Z05

Application Note: AN-Z05 Application Note: AN-Z05 Opsætning af zense PC-boks og LAN router for kommunikation via internettet. Indledning Dette dokument beskriver et eksempel på opsætning af PC-boksen, model PLM-2110ULT, til brug

Læs mere

Brugernavnet og kodeordet til databasen kan du evt. finde i /webtrees/data/config.ini.php

Brugernavnet og kodeordet til databasen kan du evt. finde i /webtrees/data/config.ini.php Backup med MySQLDumper Installation Først hentes programmet fra følgende adresse http://sourceforge.net/projects/mysqldumper/files/mysqldumper/ herefter udpakkes filen. Undermappen (msdx.xx) som blev dannet

Læs mere

Elevadministrations modulet. Brugervejledning Optagelse.dk

Elevadministrations modulet. Brugervejledning Optagelse.dk Elevadministrations modulet Brugervejledning Optagelse.dk Elevadministrations modulet Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen UNI C UNI C, 19.12.2013 Indhold 1 Indledning... 5 1.1

Læs mere

Brugermanual. BroadLink RM2

Brugermanual. BroadLink RM2 Brugermanual BroadLink RM2 Udgivelse 2. September 2014 Tillykke med din nye BroadLink WiFi E-Remote ultimative kontroller. Indhold Side 3... Download APP Side 3... App installation Side 4... Tilslutning

Læs mere

Sonofon Erhverv. Kom godt i gang. med SMS fra Outlook Brugervejledning. 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober

Sonofon Erhverv. Kom godt i gang. med SMS fra Outlook Brugervejledning. 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober Sonofon Erhverv Kom godt i gang med SMS fra Outlook Brugervejledning 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober Grundlæggende funktionalitet Med SMS fra Outlook kan du enkelt sende både SMS, MMS og fax

Læs mere

Google Apps. Lær at oprette, organisere, dele og slette dokumenter. Udarbejdet af PLC, version 2013!!!!!!! Side 1 af 9

Google Apps. Lær at oprette, organisere, dele og slette dokumenter. Udarbejdet af PLC, version 2013!!!!!!! Side 1 af 9 Lær at oprette, organisere, dele og slette dokumenter. Udarbejdet af PLC, version 2013!!!!!!! Side 1 af 9 Arbejde i faner Google Apps arbejder i faner, derfor er det vigtigt, du er bekendt med det. Mappen

Læs mere

Ruko SmartAir. Updater installation

Ruko SmartAir. Updater installation Ruko SmartAir Updater installation Introduktion. Updateren er en speciel enhed som giver os mulighed for at tilføje, læse og skrive funktioner i en offline installation. Med læse og skrive funktionen kan

Læs mere

MANUAL TIL. OptitecRS CIPHERLAB 8000 - SCANNER

MANUAL TIL. OptitecRS CIPHERLAB 8000 - SCANNER MANUAL TIL OptitecRS CIPHERLAB 8000 - SCANNER INDHOLDSFORTEGNELSE 1 SAMLING OG TILKOBLING AF SCANNER... 1 1.1 STRØM TIL SCANNER... 2 1.2 TILKOBLING TIL COMPUTER... 2 1.2.1 Tilkobling med Seriel Stik...

Læs mere

Hvordan du opretter, bruger og tildeler kategorier til arrangementer og nyheder

Hvordan du opretter, bruger og tildeler kategorier til arrangementer og nyheder Hvordan du opretter, bruger og tildeler kategorier til arrangementer og nyheder Opret kategorier 1. For at kunne bruge kategorier på nyheder og arrangementer skal man først oprette en række kategorier,

Læs mere

Vejledning Bilindretning

Vejledning Bilindretning http://vanconfig.raaco.com Klik for at acceptere installation af TurnTool værktøj. Start med at lave en ny konfiguration ved at klikke på Start indretning. Du har mulighed for at vælge disse sprog og valuta

Læs mere

Vejledning til opsætning af: Dankort terminal model Flexi : Side 2 HUB : Side 4 Opsætning af PSAM : Side 5. Vigtigt!

Vejledning til opsætning af: Dankort terminal model Flexi : Side 2 HUB : Side 4 Opsætning af PSAM : Side 5. Vigtigt! Vejledning til opsætning af: Dankort terminal model Flexi : Side 2 HUB : Side 4 Opsætning af PSAM : Side 5 Vigtigt! I forbindelse med installation af dankort terminalen, skal du på den computer hvor dankort

Læs mere

Vejledning og kommentarer til ny version

Vejledning og kommentarer til ny version Vejledning og kommentarer til ny version Udgave: SummaSummarum 4 Version: 4.10 SummaSummarum 4.10 & integration til Visma Avendo Webshop Visma Software lancerer en ny version af SummaSummarum, SummaSummarum

Læs mere

Opgradering af firmware på Trimble GNSS modtager

Opgradering af firmware på Trimble GNSS modtager Følgende vejledning beskriver hvordan man opgraderer firmware i en Trimble GNSS modtager. Alle versioner af firmware til modtagerne kan findes her på Trimble s hjemmeside: Modtager R4 R6 R8 Link til firmware

Læs mere

Vejledning til opdatering på hjemmesiden www.ifskjoldsaeby.dk

Vejledning til opdatering på hjemmesiden www.ifskjoldsaeby.dk Vejledning til opdatering på hjemmesiden www.ifskjoldsaeby.dk Du logger på fra forsiden. Når du har indtastet brugernavn og password, vil der i højre side fremkomme en menu med punkterne: Redigér denne

Læs mere

Hjemmeside på SkoleKom

Hjemmeside på SkoleKom Hjemmeside på SkoleKom 1 Om vejledningen Har din lærer givet tilladelse, kan du nu lave din helt egen personlige hjemmeside på SkoleKom. En hjemmeside på SkoleKom er let at gå til, og har du arbejdet lidt

Læs mere

Kom godt i gang vejledning til TDC IP Telefoni Scale

Kom godt i gang vejledning til TDC IP Telefoni Scale Kom godt i gang vejledning til TDC IP Telefoni Scale Sidst opdateret d.19/11-2008 Forord... 3 Hvad er TDC IP Telefoni Scale?... 3 Scale administratorens opsætning af tjenesten efter levering... 4 Opsætning

Læs mere

Upload af billeder til hjemmesiden m.m.

Upload af billeder til hjemmesiden m.m. Upload af billeder til hjemmesiden m.m. Fremgangsmåde VVS-inst.dk Upload af billeder m.m., Side 1 Så går vi i gang Åben Firefox browseren Gå ind på denne adresse, for at komme til hjemmeside programmet.

Læs mere

I denne øvelse vil du få vist hvordan opsætningen af netværket foregår. Målet er at du selv kan konfigurere en IP adresse på din lokal maskine.

I denne øvelse vil du få vist hvordan opsætningen af netværket foregår. Målet er at du selv kan konfigurere en IP adresse på din lokal maskine. I denne øvelse vil du få vist hvordan opsætningen af netværket foregår. Målet er at du selv kan konfigurere en IP adresse på din lokal maskine. Opsætningen her er speciel for dette lokalnetværk, der kan

Læs mere

Guide - Sådan opretter du en backup

Guide - Sådan opretter du en backup Guide - Varighed: ca. 10 min Denne guide gennemgår hvordan en backup oprettes i Excovery. Guiden vil trinvist lede dig igennem processen og vil undervejs introducere de grundlæggende indstillingsmuligheder.

Læs mere

Bruger Manual PC Valtronics IP Kamera - Windows system

Bruger Manual PC Valtronics IP Kamera - Windows system Bruger Manual PC Valtronics IP Kamera - Windows system Brugervejledning til PC (windows) 1. Installation af kamera Vejledningen er almen for alle Valtronics kameraer, og derfor kan billederne af de forskellige

Læs mere

Det laver Snoos nu om på!

Det laver Snoos nu om på! Version 02-2014 Få billede på mobilen. Du har hørt det før: Ork nej, - det er ikke noget problem, - du skal bare liiiige. Resultat? Du fik det aldrig til at virke Det laver Snoos nu om på! Find vores Gratis

Læs mere