Disse vilkår gælder endvidere for leje af digital boks, jf. pkt. 7.A. En aftale om YouSee Kort omfatter ikke leje af digital boks.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Disse vilkår gælder endvidere for leje af digital boks, jf. pkt. 7.A. En aftale om YouSee Kort omfatter ikke leje af digital boks."

Transkript

1 Abonnementsvilkår for kodet digitalt kabel-tv hos YouSee (YouSee kodet tv via kabel-tv-net): YouSee Tv-boks YouSee Plus (lukket for salg) YouSee Kort valgfrie kanaler Juni 2016 Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen Forudsætninger Programkort og anvendelse på flere tv-apparater Betaling Offentlig visning og videredistribution Kundens forpligtelser Digitalmodtager A. Leje af digital boks Video on demand fra kundens tv Pay per view-tjenester YouSee Musik, YouSee Film & Serier og YouSee Web-tv Kundens misligholdelse (YouSee's lukkeret) Kundens skift af Ekstrapakke eller Ekstrakanaler Kundens skift af valgfrie kanaler YouSee s ændring af priser, valgfrie kanaler og Ekstrapakker Ikrafttrædelse... 9 Lov om betalingstjenester 62, stk Abonnementsaftalen For aftale om abonnement på kodet digitalt kabel-tv (herefter tjenesten), der udbydes af YouSee, gælder følgende tjenestespecifikke abonnementsvilkår i supplement til Generelle Vilkår for levering og drift af YouSee s tjenester (herefter YouSee s Generelle Vilkår). Ved modstrid mellem vilkårene går disse særskilte vilkår for kodet digitalt kabel-tv forud. Disse vilkår gælder endvidere for leje af digital boks, jf. pkt. 7.A Abonnement på kodet digitalt kabel-tv hos YouSee udbydes i tre abonnementsformer: YouSee Tv-boks, YouSee Plus (lukket for salg) henholdsvis You- See Kort: En aftale om YouSee Tv-boks omfatter leje af digital HD-boks (Humax), som bl.a. giver adgang til pause, optage, Tv-arkiv og Start forfra. En aftale om YouSee Plus (lukket for salg) omfatter leje af digital HDboks, som bl.a. giver adgang til pause og optage. En aftale om YouSee Plus oprettet før 25. august 2015 giver endvidere kunden adgang til visse tillægsydelser, jf. pkt. 10. En aftale om YouSee Kort omfatter ikke leje af digital boks. YouSee A/S, København, CVR nr

2 2 Et abonnement på kodet digitalt kabel-tv hos YouSee (YouSee tv-boks, You- See Plus eller YouSee Kort) omfatter derudover følgende: Adgang til mod ekstra betaling at abonnere på kodede digitale tv-kanaler (Ekstrakanaler) og/eller Ekstrapakker med kodede digitale tv-kanaler (Ekstrapakker). Oplysning om hvilke Ekstrapakker, der kan vælges, findes på YouSee s hjemmeside. Betegnelsen Ekstrapakke bruges i disse abonnementsvilkår også om Ekstrakanaler. Adgang til mod ekstra betaling - at abonnere på valgfrie kanaler som tv-pakke i tillæg til kundens Grundpakke, jf. pkt. 2. Valgfrie kanaler leveres med et nærmere bestemt antal kodede digitale tv-kanaler. Nærmere oplysning om antallet af tv-kanaler i valgfrie kanaler kan findes på Kunden kan selv sammensætte sine tv-kanaler i valgfrie kanaler, og oplysning om, hvilke tv-kanaler kunden kan vælge imellem, findes på YouSee s hjemmeside. Adgang til Video on demand (forbrugsafregnet) via Menuen på tv-skærmen til visning på kundens tv, jf. pkt. 8. Brug af video on demand forudsætter, at kundens udstyr og installation muliggør dette, jf. pkt. 2. Adgang til at bestille pay per view-tjenester hos YouSee, jf. pkt. 9. Adgang til YouSee Web tv (Live-tv) inkl. funktionerne Tv-arkiv og Start forfra, jf. særskilte tillægsvilkår for YouSee Web tv. For kunder med You- See Kort, der alene abonnerer på Grundpakken, jf. pkt. 2, omfatter adgangen til YouSee Web tv dog ikke funktionerne Tv-arkiv og Start forfra. Adgang til at benytte funktionerne Tv-arkiv og Start forfra fra kundens tv (interaktive tjenester), dog ikke for kunder med YouSee Kort, der alene abonnerer på Grundpakken, jf. pkt. 2. Brug af interaktive tjenester forudsætter, at kundens udstyr og installation muliggør dette, jf. pkt. 2. YouSee er ikke ansvarlig for indholdet af de tv-kanaler, der distribueres. 2. Forudsætninger Det er en forudsætning for abonnementsaftalen, at det er teknisk muligt at levere kodet digitalt kabel-tv på installationsadressen. Det er en forudsætning for abonnementsaftalen om kodet digitalt kabel-tv, at kunden modtager tv-signal (programforsyning) fra YouSee i form af minimum en Grundpakke. Tv-signalet fra YouSee tilbydes som Grundpakke, Mellempakke eller Fuldpakke (tv-pakke).

3 3 Forudsætningen om modtagelse af tv-signal kan opfyldes på én af følgende måder: Kunden har indgået aftale med YouSee om abonnement på kabel-tv hos YouSee, og er individuelt tilsluttet til YouSee s kabel-tv-net, jf. pkt. 5.A og 5.B i YouSee s Generelle Vilkår. Kunden har indgået aftale med YouSee om abonnement på kabel-tv hos YouSee, og er tilsluttet et kabel-tv-net via kundens boligforening eller antenneforening (herefter foreningen), som har indgået aftale med YouSee om levering af programforsyning og kodet digitalt kabel-tv fra YouSee til foreningens net. Kunden er tilsluttet et kabel-tv-net via kundens boligforening eller antenneforening (herefter foreningen), som har indgået aftale med YouSee om levering af programforsyning og kodet digitalt kabel-tv fra YouSee til foreningens net; og kunden har indgået aftale med foreningen om levering af programforsyning fra YouSee til kundens adresse enten som Grundpakke, Mellempakke eller Fuldpakke. For kunder, som er tilsluttet et kabel-tv-net via en forening, er det en forudsætning for aftaler om valgfrie kanaler, at kundens forening har indgået aftale med YouSee om levering af valgfrie kanaler på foreningens net. Brug af kodet digitalt kabel-tv fra YouSee forudsætter, at kunden har en digitalmodtager, som enten kan være en digital boks eller en digital kortlæser, som er beregnet til modtagelse af kodet digitalt kabel-tv fra YouSee. Brug af digital kortlæser forudsætter, at kundens tv har en indbygget digital tuner (DVB-C). Kunden kan leje eller købe en digital boks hos YouSee, jf. pkt. 7. Kunden kan endvidere købe en digital kortlæser hos YouSee. Kundens adgang til at benytte video on demand, jf. pkt. 8, og interaktive tjenester (Tv-arkiv og Start forfra), jf. pkt. 1, forudsætter, at kundens digitalmodtager er af en type, som muliggør dette - eksempelvis en digital HD-boks fra YouSee. Det forudsættes endvidere, at boksen kan opnå kontakt med YouSee s servere, enten via returvej i det interne fordelingsnet og anlægget på installationsadressen eller via anden internetforbindelse. YouSee installerer returvej i anlægget eller via anden internetforbindelse mod særskilt betaling. For kunder med YouSee tv-boks forudsættes endvidere, at internetforbindelsen har en downloadhastighed på mindst 8 Mbit/s. 3. Programkort og anvendelse på flere tv-apparater Kunder med YouSee Plus eller YouSee Kort får ved aftaleindgåelsen udleveret ét programkort (Hovedkort), som giver adgang til de aftalte Ekstrapakker, Ekstrakanaler og valgfrie kanaler, og adgang til at benytte interaktive tjenester, video on demand og pay per view-tjenester, jf. pkt For kunder med YouSee tv-boks er programkortet en del af tv-boksen (virtuelt).

4 4 Det udleverede programkort (Hovedkort) giver kunden adgang til at bruge abonnementet på kodet digitalt kabel-tv hos YouSee på ét tv-apparat med én digitalmodtager, jf. pkt. 2. Kunden kan mod betaling bestille op til fire ekstra programkort (Ekstrakort) med henblik på anvendelse af abonnementet på flere tv-apparater. Det er en forudsætning for brug af programkortet, at der findes en digitalmodtager pr. kort. YouSee opkræver en oprettelsesafgift for programkort (Hovedkort) og en oprettelsesafgift for ekstra programkort (Ekstrakort), jf. pkt. 4. Programkortet (Hovedkort) og ekstra programkort (Ekstrakort) er YouSee s ejendom og må kun benyttes på installationsadressen (kundens adresse). 4. Betaling Ved oprettelse af YouSee Kort opkræves en oprettelsesafgift ved aftaleindgåelsen. Levering sker ved YouSee s udlevering af programkortet (Hovedkort), jf. pkt. 3. YouSee opkræver en oprettelsesafgift pr. programkort (Hovedkort) og en oprettelsesafgift for ekstra programkort (Ekstrakort), jf. pkt. 3. Hvis kunden abonnerer på Ekstrapakker, Ekstrakanaler eller valgfrie kanaler, jf. pkt. 1, opkræver YouSee en abonnementsafgift pr. pakke. Hvis kunden lejer en digital boks (YouSee tv-boks eller YouSee Plus), opkræver YouSee en abonnentsafgift (lejeafgift) for boksen. Pkt. 12 om betaling i YouSee s Generelle Vilkår finder endvidere anvendelse. 5. Offentlig visning og videredistribution Kunden må ikke videredistribuere de leverede tv-kanaler og/eller andre tjenester til andre adresser end installationsadressen, jf. pkt. 2.A i YouSee s Generelle Vilkår. Hvis der på eller uden for installationsadressen ønskes adgang til at foretage offentlig visning, intern videredistribution eller anvendelse i virksomheder eller erhvervsmæssig udnyttelse af tv-kanalerne og/eller digitalmodtageren med tilhørende programkort, kræver det, at der indgås en særlig aftale med YouSee herom. 6. Kundens forpligtelser Kunden må kun anvende programkortet, tv-boksen og den software, der findes på disse, efter dets formål.

5 5 Efter dansk lovgivning er det strafbart at fremstille, importere, omsætte, besidde eller ændre dekodere eller andet dekodningsudstyr (herunder programkort) med det formål at give uautoriseret adgang til indholdet af en kodet radio- eller tv-udsendelse. Overtrædelser, der kommer til YouSee s kendskab, vil blive anmeldt til politiet med henblik på retsforfølgelse. Kunden bærer risikoen for programkort, herunder risikoen for tyveri, brand eller andre skader. I tilfælde af tyveri af programkort skal kunden omgående melde dette til YouSee med henblik på afbrydelse af tjenesten (spærring afkortet). 7. Digitalmodtager Hvis kunden vælger at benytte en digital boks som digitalmodtager, jf. pkt. 2, kan kunden leje den digitale boks af YouSee. Ved kundens leje af boksen finder pkt. 7.A anvendelse. Hvis kunden vælger at benytte en digital kortlæser som digitalmodtager, jf. pkt. 2, kan kunden købe den digitale kortlæser af YouSee. 7.A. Leje af digital boks Hvis kunden lejer den digitale boks af YouSee, finder pkt. 5.C og 5.D i You- See s Generelle Vilkår (om tilslutningsudstyr mv.) anvendelse. Det kan forekomme, at den udleverede boks ikke er ny. Udleverede bokse er gennemtestet for alle funktioner. Eventuelle krav om afslag i abonnementsafgift i forbindelse med fejl på boksen, jf. pkt. 15.B i YouSee s Generelle Vilkår, skal fremsættes over for YouSee senest 30 dage efter, at fejlen er konstateret. I modsat fald fortabes sådanne krav. 8. Video on demand fra kundens tv Kunden har adgang til mod betaling af en forbrugsafgift at bestille udvalgte film, herunder serier, via kundens digitalmodtager, som skal være af en type, som muliggør brug af video on demand, jf. pkt. 2. Bestilling af film mv. sker via fjernbetjeningen/tv-skærmen og kan ses på kundens tv. Menuen på tv-skærmen indeholder oplysning om priser for bestilling af film. For kunder med abonnementsformen YouSee Plus (lukket for salg), sker bestillingen ved hjælp af en pinkode, som kunden modtager i ordrebekræftelsen fra YouSee. Pinkoden skal opbevares på en sikker måde. Betaling for film sker via kundens regning, jf. pkt. 12 i YouSee s Generelle Vilkår.

6 6 For kunder med abonnementsformen YouSee tv-boks sker bestillingen uden brug af pinkode. Betaling for film sker via kundens betalingskort eller en voucher. Ved bestilling af film mv. sker levering umiddelbart efter, bestillingen er afsluttet, hvorefter indholdet mv. er til rådighed for kunden i mindst 24 timer. Ved bestilling af film accepterer kunden derfor, at den normale 14 dages fortrydelsesret bortfalder. Kunden kan ved skriftlig henvendelse til YouSee spærre for muligheden for at foretage bestillinger af film mv. Hvis kunden glemmer pinkoden, eller koden uberettiget kommer til tredjemands kendskab, skal kunden rette henvendelse til YouSee herom. YouSee kan opkræve et gebyr for udsendelse af ny pinkode. Kunden hæfter for tab som følge af andres uberettigede brug af pinkoden med de begrænsninger, som følger af lov om betalingstjenester 62, stk. 1-9, som fremgår sidst i disse vilkår. Film og andet indhold er ophavsretligt beskyttet. Ved kundens krænkelse af tredjemands rettigheder er YouSee berettiget til at afbryde kundens adgang til kodet digitalt kabel-tv, jf. pkt. 11, ligesom kunden kan ifalde straf og erstatningsansvar. YouSee kan fastsætte et beløbsmæssigt maksimum for bestilling af film og/eller stille krav om forudbetaling. 9. Pay per view-tjenester Bestilling af pay per view-tjenester sker ved opkald til YouSee s kundeservice eller via yousee.dk. På yousee.dk findes oplysning om de pay per view-tjenester, der kan bestilles, samt om prisen for hver enkelt tjeneste. Betaling for pay per view-tjenester sker via kundens regning, jf. pkt. 12 i YouSee s Generelle Vilkår. Kunden kan fortryde bestillingen af pay per view-tjenester, indtil en time før levering af tjenesten påbegyndes. Ved brug af pay per view-tjenesten accepterer kunden derfor, at den normale 14 dages fortrydelsesret bortfalder, en time før levering af tjenesten påbegyndes. Kunden kan ved skriftlig henvendelse til YouSee spærre for muligheden for at foretage bestillinger af pay per view-tjenester.

7 7 YouSee kan fastsætte et beløbsmæssigt maksimum for bestilling af pay per view-tjenester og/eller stille krav om forudbetaling. 10. YouSee Musik, YouSee Film & Serier og YouSee Web-tv Kunder, der før 25. august 2015 har indgået aftale om abonnement på kodet digitalt kabel-tv hos YouSee i abonnementsformen YouSee Plus (lukket for salg) har automatisk adgang til følgende tillægsydelser: YouSee Web-tv (Live-tv)* inkl. funktionerne Tv-arkiv og Start forfra, jf. særskilte tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv). YouSee Film & Serier*, jf. særskilte tillægsvilkår for YouSee Film & Serier. YouSee Musik, jf. særskilte tillægsvilkår for YouSee Musik. *YouSee Web-tv og YouSee Film&Serier har tidligere været markedsført samlet som YouSee Play Tv & Film. Kunden kan fravælge YouSee Musik og dermed opnå en reduktion i abonnementsafgiften. 11. Kundens misligholdelse (YouSee's lukkeret) I tilfælde af kundens væsentlige misligholdelse af forpligtelser i henhold til abonnementsaftalen er YouSee berettiget til at afbryde kundens adgang til kodet digitalt kabel-tv eller begrænse kundens mulighed for brug af tjenesten. Følgende forhold anses bl.a. for væsentlig misligholdelse: A. Kunden videredistribuerer de leverede tv-kanaler til tredjemand eller til andre adresser end installationsadressen, jf. pkt. 5. B. Kunden foretager offentlig visning, intern videredistribution eller anvendelse i virksomheder, eller erhvervsmæssig udnyttelse af de leverede programmer og/eller digitalmodtageren med tilhørende programkort uden særlig aftale med YouSee herom, jf. pkt. 5. C. Kunden anvender programkortet og den software, der findes på kortet, i strid med denne aftale, jf. pkt. 3. D. Kunden forsøger at sælge et programkort. Misligholdelsesbestemmelserne i pkt. 14 i YouSee s Generelle Vilkår finder desuden anvendelse. I tilfælde af opsigelse af aftalen er kunden forpligtet til efter påkrav omgående at returnere programkortet til YouSee.

8 8 12. Kundens skift af Ekstrapakke eller Ekstrakanaler Hvis kunden abonnerer på Ekstrakanaler, kan kunden ændre i sammensætningen af Ekstrakanalerne én gang om måneden. Kundens anmodning om opsigelse/ændring af eksisterende Ekstrakanaler skal ske med mindst 14 dages varsel til udløbet af en måned. Levering af kundens nye Ekstrakanaler sker straks mod betaling af abonnementsafgiften herfor, medmindre kunden retter henvendelse til kundeservice om at levering først skal ske samtidig med opsigelsen af den eksisterende Ekstrakanal. Kundens skift af øvrige Ekstrapakker kan ske ved opsigelse af den hidtidige pakke og oprettelse af en ny. Opsigelse skal ske med 1 måneds varsel til udgangen af en måned, jf. pkt. 17.A i YouSee s Generelle Vilkår. 13. Kundens skift af valgfrie kanaler Hvis kunden abonnerer på valgfrie kanaler, kan kunden ændre i sammensætningen af tv-kanalerne én gang om måneden. Kundens anmodning om opsigelse/ændring af eksisterende tv-kanaler skal ske senest den 20. i en måned. Levering af kundens nye tv-kanaler sker til den første i den efterfølgende måned. Kunden kan desuden bestille skift mellem valgfrie kanaler-pakkerne med 14 dages varsel og mod betaling af et ændringsgebyr. Oplysning om de til enhver tid gældende tv-pakkepriser findes på YouSee s hjemmeside. YouSee opgør mellemværendet på tidspunktet for ændringen og foretager refusion eller opkrævning af et eventuelt differencebeløb på den næstkommende regning. YouSee fremsender en skriftlig bekræftelse ved modtagelse af anmodningen om skift af tv-pakke. 14. YouSee s ændring af priser, valgfrie kanaler og Ekstrapakker YouSee kan uden varsel en gang årligt den 1. januar regulere prisen på abonnementet i henhold til ændringerne i nettoprisindekset for juli, som opgøres og offentliggøres af Danmarks Statistik. Moms, andre offentlige afgifter og afgifter til rettighedsorganisationer, herunder COPY-DAN og KODA, følger egne reguleringsnormer, således at ændringer i form af stigninger eller fald i disse afgifter mv. medfører tilsvarende ændringer uden varsel i abonnementsafgiften. YouSee kan ændre valgfrie kanaler-pakkernes og Ekstrapakkernes sammensætning og antallet af kanaler. Dette sker normalt med mindst 1 måneds varsel. YouSee er dog berettiget til straks at foretage en sådan ændring uden forudgående varsel, hvis ændringen skyldes forhold, der ligger uden for You- See s kontrol.

9 9 Væsentlige ændringer herunder ændringer i valgfrie kanaler og Ekstrapakkernes sammensætning, som medfører, at en kanal udgår af pakken varsles ved fremsendelse af en skriftlig meddelelse til kunden, eventuelt sammen med en regning eller som tekst på betalingsoversigten fra kundens bank eller Nets A/S (tidligere PBS). Væsentlige ændringer, kan endvidere varsles pr. e- mail til kunden, hvis kunden har indgået aftale om e-kommunikation. Mindre væsentlige ændringer varsles via YouSee s hjemmeside eller ved fremsendelse af en skriftlig meddelelse til kunden. Mindre væsentlige ændringer omfatter bl.a. ændringer i kanalernes rækkefølge, ændringer i funktioner og faciliteter (fx start forfra og optag) samt ændringer i det tekniske format for udsendelse af kanalerne (fx HD-, analog- eller digitalformat), medmindre ændringen kan medføre, at kunden ikke kan se kanalen. Ændringer af rent begunstigende karakter, fx tilføjelse af flere tv-kanaler, kan gennemføres uden varsel. Ved YouSee s varsling af ændring af valgfrie kanaler og Ekstrapakker kan kunden - senest 14 dage før ændringens ikrafttrædelse opsige aftalen med virkning fra ændringens ikrafttrædelse, uanset en eventuel bindingsperiode og uanset det normale opsigelsesvarsel, jf. pkt. 17.A i YouSees Generelle Vilkår. Ændringer, der er til gunst for kunden, kan dog ikke begrunde sådan opsigelse. Hvis YouSee som følge af forhold uden for YouSee s kontrol foretager ændring af valgfrie kanaler og Ekstrapakker uden forudgående varsel, er kunden berettiget til - i en periode på 14 dage regnet fra YouSee s skriftlige meddelelse til kunden om ændringen - at opsige aftalen med tilbagevirkende kraft fra ændringens gennemførelse. YouSee kan ændre i skærmdesignet, i rækkefølgen af de enkelte tv-programmer, og i kortere perioder udsende de kanaler, som er omfattet af aftalen, ukodet, således at disse tillige vil kunne modtages af ikke-abonnenter. Pkt. 19 i YouSee s Generelle Vilkår finder endvidere anvendelse. 15. Ikrafttrædelse Disse vilkår træder i kraft den 26. juni Lov om betalingstjenester 62, stk Betalers udbyder hæfter i forhold til betaler for tab som følge af andres uberettigede anvendelse af et betalingsinstrument, medmindre andet følger af

10 10 stk Betaler hæfter kun efter stk. 2-6, hvis transaktionen er korrekt registreret og bogført. Ved en uberettiget anvendelse af et betalingsinstrument skal betalers udbyder straks tilbagebetale betaleren beløbet. Betaleren hæfter dog uden beløbsbegrænsning for tab, der opstår som følge af, at betaler har handlet svigagtigt eller med forsæt har undladt at opfylde sine forpligtelser efter 59. Stk. 2. Medmindre videregående hæftelse følger af stk. 3 eller 6, hæfter betaleren med op til kr. for tab som følge af andres uberettigede anvendelse af betalingsinstrumentet, hvis den til betalingsinstrumentet hørende personlige sikkerhedsforanstaltning er anvendt. Stk. 3. Medmindre videregående hæftelse følger af stk. 6, hæfter betaleren med op til kr. for tab som følge af andres uberettigede anvendelse af betalingsinstrumentet, hvis betalers udbyder godtgør, at den til betalingsinstrumentet hørende personlige sikkerhedsforanstaltning er anvendt, og 1) at betaleren har undladt at underrette betalers udbyder snarest muligt efter at have fået kendskab til, at betalingsinstrumentet er bortkommet, eller at den personlige sikkerhedsforanstaltning er kommet til den uberettigedes kendskab, 2) at betaleren har overgivet den personlige sikkerhedsforanstaltning til den, der har foretaget den uberettigede anvendelse, uden at forholdet er omfattet af stk. 6, eller 3) at betaleren ved groft uforsvarlig adfærd har muliggjort den uberettigede anvendelse. Stk. 4. Betaleren hæfter med op til kr. for tab som følge af andres uberettigede anvendelse af betalingsinstrumentet, når betalingsinstrumentet har været aflæst fysisk eller elektronisk, og den uberettigede i tilknytning hertil har anvendt en falsk underskrift og betalers udbyder godtgør, 1) at betaleren eller nogen, som betaleren har overladt betalingsinstrumentet til, har undladt at underrette betalers udbyder snarest muligt efter at have fået kendskab til, at betalingsinstrumentet er bortkommet, eller 2) at betaleren eller nogen, som betaleren har overladt betalingsinstrumentet til, ved groft uforsvarlig adfærd har muliggjort den uberettigede anvendelse. Stk. 5. Såfremt betaleren hæfter efter stk. 3 og 4, kan betalerens samlede hæftelse ikke overstige kr. Stk. 6. Betaleren hæfter uden beløbsbegrænsning for tab, der opstår som følge af andres uberettigede anvendelse af betalingsinstrumentet, når den til betalingsinstrumentet hørende personlige sikkerhedsforanstaltning er anvendt og betalers udbyder godtgør, at betaleren har oplyst den personlige sikkerhedsforanstaltning til den, der har foretaget den uberettigede anvendelse, og at det er sket under omstændigheder, hvor betaleren indså eller burde have indset, at der var risiko for misbrug. Stk. 7. Uanset stk. 2-6 hæfter betalers udbyder for uberettiget anvendelse, der finder sted, efter at udbyderen har fået underretning om, at betalingsinstrumentet er bortkommet, at en uberettiget person har fået kendskab til den personlige sikkerhedsforanstaltning, eller at betaleren af andre grunde ønsker betalingsinstrumentet spærret.

11 11 Stk. 8. Uanset stk. 2-6 hæfter betalers udbyder for uberettiget anvendelse, hvis udbyderen ikke har truffet egnede foranstaltninger, jf. 60, stk. 1, nr. 2. Stk. 9. Uanset stk. 2-6 hæfter betalers udbyder tillige, hvis betalingsmodtager vidste eller burde vide, at der forelå en uberettiget anvendelse af betalingsinstrumentet.

Abonnementsvilkår for Fullrates TVoIP-tjeneste (Fullrate TV)

Abonnementsvilkår for Fullrates TVoIP-tjeneste (Fullrate TV) Abonnementsvilkår for Fullrates TVoIP-tjeneste (Fullrate TV) Februar 2015 Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen... 1 2. Accesforbindelse, digital modtager og andre forudsætninger... 1 3. Hastighedsreduktion...

Læs mere

Vilkår for YouSee s digitale tv-bokse:

Vilkår for YouSee s digitale tv-bokse: Vilkår for YouSee s digitale tv-bokse: Maj 2018 Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen... 1 2. Forudsætninger... 2 3. Interaktive tjenester (Tv-arkiv og Start Forfra)... 2 4. Video on demand fra kundens

Læs mere

Vilkår for YouSee s digitale tv-bokse:

Vilkår for YouSee s digitale tv-bokse: Vilkår for YouSee s digitale tv-bokse: Maj 2017 Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen... 1 2. Forudsætninger... 2 3. Interaktive tjenester (pause, spole, optage, tv-arkiv og start forfra)... 2 4. Video

Læs mere

Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale)

Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale) Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale) YouSee kodet Tv via kabel-tv-stik YouSee Tv via telefonstik eller

Læs mere

TILLÆGSVILKÅR FOR TELMORE PLAY. Juni 2016

TILLÆGSVILKÅR FOR TELMORE PLAY. Juni 2016 TILLÆGSVILKÅR FOR TELMORE PLAY Juni 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Tillægsaftalen...3 1.A. Elektronisk kommunikation...3 2. Brug af TELMORE Play...3 3. Betaling...4 4. Personoplysninger...4 5. Forbud mod

Læs mere

Abonnementsvilkår for YouSee's TVoIP-tjeneste (YouSee TV via telefonnet eller fiber)

Abonnementsvilkår for YouSee's TVoIP-tjeneste (YouSee TV via telefonnet eller fiber) Abonnementsvilkår for YouSee's TVoIP-tjeneste (YouSee TV via telefonnet eller fiber) Juni 2016 Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen... 1 2. Accesforbindelse, digital modtager og andre forudsætninger...

Læs mere

Abonnementsvilkår for Mofibo hos YouSee. Maj 2014

Abonnementsvilkår for Mofibo hos YouSee. Maj 2014 Abonnementsvilkår for Mofibo hos YouSee Maj 2014 Indholdsfortegnelse Abonnementsaftale for Mofibo 1. Tillægsaftalen 4 2. Aftalens parter 4 3. Brug af Mofibo-tjenesten 4 4. Priser 5 5. Betaling 5 6. Personoplysninger

Læs mere

Få mere information på yousee.dk eller 70 70 40 40. Vilkår for YouBio. Åbningstider Kundeservice Hverdage 08.00 18.30

Få mere information på yousee.dk eller 70 70 40 40. Vilkår for YouBio. Åbningstider Kundeservice Hverdage 08.00 18.30 YouBio, 48, 12. Forbehold for trykfejl. Få mere information på yousee.dk eller 70 70 40 40 Åbningstider Kundeservice Hverdage 08.00 18.30 Vilkår for YouBio November 2012 Support Hverdage 08.00 20.00 Weekend

Læs mere

Tillægsvilkår for TDC Play TV

Tillægsvilkår for TDC Play TV Tillægsvilkår for TDC Play TV Februar 2015 Indhold 1. Tillægsaftalen...3 2. Brug af TDC Play TV...3 3. Registrering af bruger...3 4. Personoplysninger...4 5. Offentlig visning og videredistribution...4

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv)

Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv) Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv) August 2015 Alle abonnementsvilkår kan også læses på www.danskkabeltv.dk/vilkaar Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv) August 2015 Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv)

Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv) Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv) Juni 2015 Alle abonnementsvilkår kan også læses på www.danskkabeltv.dk/vilkaar Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv) Juni 2015 Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen

Læs mere

Abonnementsvilkår for TDC s TVoIP-tjeneste (TDC TV)

Abonnementsvilkår for TDC s TVoIP-tjeneste (TDC TV) Abonnementsvilkår for TDC s TVoIP-tjeneste (TDC TV) Februar 2015 Indhold 1. Abonnementsaftalen...3 2. Accesforbindelse, digital modtager og andre forudsætninger...3 3. Registrering af bruger...3 4. Offentlig

Læs mere

Vilkår for C More. Juni 2019

Vilkår for C More. Juni 2019 Vilkår for C More Juni 2019 Indholdsfortegnelse Tillægsvilkår for C More 4 1. Abonnementsaftalen 4 2. Brug af C More 4 3. Personoplysninger 5 4. Forbud mod offentlig visning og videredistribution 5 5.

Læs mere

Abonnementsvilkår for kodet digitalt kabel-tv hos YouSee

Abonnementsvilkår for kodet digitalt kabel-tv hos YouSee S044, 04, 12. Forbehold for trykfejl. Få mere information på yousee.dk Kundeservice Tlf. 80 80 40 40 Hverdage 08.00 18.30 Support Tlf. 80 80 40 50 Hverdage 08.00 20.00 Weekend 12.00 20.00 Abonnementsvilkår

Læs mere

Indhold. Velkommen 3. Generelle aftalevilkår for Zaptor 4. Særlige aftalevilkår for Zaptor. ved leje af Zaptor-boks 20. Kontaktinformation 22

Indhold. Velkommen 3. Generelle aftalevilkår for Zaptor 4. Særlige aftalevilkår for Zaptor. ved leje af Zaptor-boks 20. Kontaktinformation 22 Zaptor aftalevilkår Indhold Velkommen 3 Generelle aftalevilkår for Zaptor 4 Særlige aftalevilkår for Zaptor ved leje af Zaptor-boks 20 Kontaktinformation 22 3 Tillykke med Zaptor! Du har nu bestilt Zaptor

Læs mere

Abonnementsvilkår for Mofibo

Abonnementsvilkår for Mofibo Abonnementsvilkår for Mofibo Maj 2014 Indhold Abonnementsvilkår for Mofibo 1. Tillægsaftalen... 3 2. Aftalens parter... 3 3. Brug af Mofibo-tjenesten... 3 4. Priser... 3 5. Betaling... 3 6. Personoplysninger....

Læs mere

Abonnementsbetingelser DLG TV Bredbånd gennem Mobilic Oktober 2013

Abonnementsbetingelser DLG TV Bredbånd gennem Mobilic Oktober 2013 Abonnementsbetingelser DLG TV Bredbånd gennem Mobilic Oktober 2013 Abonnementsbetingelser DLG TV Bredbånd gennem Mobilic Indholdsfortegnelse 1. DLG TV Bredbånd/Mobilic... 3 2. Digital modtager... 3 3.

Læs mere

TILLÆGSVILKÅR FOR TELMORE PLAY. TELMORE Play Premium TELMORE Play med Film og Serier TELMORE Play med Musik og Magasiner

TILLÆGSVILKÅR FOR TELMORE PLAY. TELMORE Play Premium TELMORE Play med Film og Serier TELMORE Play med Musik og Magasiner TILLÆGSVILKÅR FOR TELMORE PLAY Premium med Film og Serier med Musik og Magasiner Januar 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Tillægsaftalen...3 1.A. Brugernavn (e-mailadresse)...3 2. Brug af...4 3. Betaling...4

Læs mere

Tillægsvilkår for HBO Nordic

Tillægsvilkår for HBO Nordic Tillægsvilkår for HBO Nordic Juli 2015 Indhold Tillægsaftalen... 3 Brug af HBO Nordic.... 3 Personoplysninger.... 3 Forbud mod offentlig visning og videredistribution.... 3 Ophavsret og misligholdelse

Læs mere

TILLÆGSVILKÅR FOR TELMORE PLAY (TILLÆGS- YDELSE):

TILLÆGSVILKÅR FOR TELMORE PLAY (TILLÆGS- YDELSE): TILLÆGSVILKÅR FOR TELMORE PLAY (TILLÆGS- YDELSE): Telmore Play Premium Telmore Play - Film og Serier Telmore Play - Musik og Magasiner Telmore Play - Musik, Magasiner og Bøger Telmore Play - Musik Maj

Læs mere

Tillægsvilkår for Mobil 1 Time + 1 GB (lukket for salg)

Tillægsvilkår for Mobil 1 Time + 1 GB (lukket for salg) Tillægsvilkår for Mobil 1 Time + 1 GB (lukket for salg) Februar 2016 (senest revideret august 2016) Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen... 1 2. Elektronisk kommunikation og gebyr for brevpost... 3 3.

Læs mere

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI - PRIVATKUNDER Gældende fra den 1. juni 2015

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI - PRIVATKUNDER Gældende fra den 1. juni 2015 VILKÅR FOR BETALINGSKONTI - PRIVATKUNDER Gældende fra den 1. juni 2015 1. INDLEDNING Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto er

Læs mere

REGLER FOR E- DANKORT

REGLER FOR E- DANKORT REGLER FOR E- DANKORT Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København I det følgende kan du læse de regler, der gælder for edankort. For edankort gælder prislisten for dankort. 1 Regler for edankort Disse

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee Bredbåndstelefoni FriTale. Juni 2016

Tillægsvilkår for YouSee Bredbåndstelefoni FriTale. Juni 2016 Tillægsvilkår for YouSee Bredbåndstelefoni FriTale Juni 2016 Indholdsfortegnelse Abonnementsvilkår for YouSee s telefonitjenester (YouSee Telefoni) YouSee s telefonitjeneste (PSTN) YouSee s ISDN-tjeneste

Læs mere

Abonnementsvilkår for kabel-tv hos YouSee YouSee Clear

Abonnementsvilkår for kabel-tv hos YouSee YouSee Clear B008, 04, 12. Forbehold for trykfejl. Kabel-tv Få mere information på yousee.dk Kundeservice Tlf. 80 80 40 40 Hverdage 08.00 18.30 Support Tlf. 80 80 40 50 Hverdage 08.00 20.00 Weekend 12.00 20.00 Abonnementsvilkår

Læs mere

Vilkår for betalingskonti til privatkunder Gældende fra 1. november 2009

Vilkår for betalingskonti til privatkunder Gældende fra 1. november 2009 Vilkår for betalingskonti til privatkunder Gældende fra 1. november 2009 Nordea Finans Danmark A/S, CVR-nr. 89805910, København Nordea Finans Danmarks vilkår for betalingskonti til privatkunder Vilkår

Læs mere

Tillægsvilkår for tjenesten Personligt Nummer November Et abonnement på Personligt Nummer omfatter følgende:

Tillægsvilkår for tjenesten Personligt Nummer November Et abonnement på Personligt Nummer omfatter følgende: Tillægsvilkår for tjenesten Personligt Nummer November 2016 1. Tillægsaftalen For aftaler om abonnement på tjenesten Personligt Nummer gælder følgende vilkår i tillæg til abonnementsvilkår for TDC's telefonitjenester.

Læs mere

Stofa Kabel-tv. AFTALEVILKÅR Gældende pr. 1. oktober 2013. 1 Stofa Kabel-tv AFTALEVILKÅR

Stofa Kabel-tv. AFTALEVILKÅR Gældende pr. 1. oktober 2013. 1 Stofa Kabel-tv AFTALEVILKÅR Stofa Kabel-tv AFTALEVILKÅR Gældende pr. 1. oktober 2013 1 Stofa Kabel-tv AFTALEVILKÅR Aftalevilkår for StofaTv version 1.9. 1. GENERELT 1.1. Nærværende aftalevilkår er gældende for abonnentens tilslutning

Læs mere

Abonnementsvilkår for Mofibo

Abonnementsvilkår for Mofibo Abonnementsvilkår for Mofibo Juni 2016 1. Tillægsaftalen Denne tillægsaftale gælder for aftaler om abonnement på Mofibo-tjenesten, der udbydes af Mofibo ApS (Mofibo). Mofibo-tjenesten giver adgang til

Læs mere

Vilkår for betalingskonti Privatkunder

Vilkår for betalingskonti Privatkunder Gældende fra den 01.02.2016. 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto er f.eks. en lønkonto, men ikke en børneopsparingskonto.

Læs mere

Stofa SmartTv og ekstra kanaler AFTALEVILKÅR

Stofa SmartTv og ekstra kanaler AFTALEVILKÅR Stofa SmartTv og ekstra kanaler AFTALEVILKÅR 1 Velkommen til Stofa SmartTv og/eller ekstra kanaler! Du får her et overblik over de vilkår, som gælder for din aftale om Stofa SmartTv og/eller ekstra kanaler.

Læs mere

Får I det meste ud af YouSee?

Får I det meste ud af YouSee? Får I det meste ud af YouSee? Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Adgang til 20 mio. musiknumre med YouMusic uanset hvor du er Se de nyeste film og serier med YouBio Mobiltelefoni med

Læs mere

Vilkår for betalingskonti- Privatkunder

Vilkår for betalingskonti- Privatkunder Side 1 af 5 Gældende fra den 23. januar 2015. 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En udbetaling skal bekræftes ved din underskrift

Læs mere

Vilkår for betalingskonti

Vilkår for betalingskonti Vilkår for betalingskonti Privatkunder Gældende fra den 18-08-2014 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto er f.eks.

Læs mere

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI PRIVATKUNDER

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI PRIVATKUNDER 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto er f.eks. en lønkonto, men ikke en børneopsparingskonto. Bortset fra kontante

Læs mere

Almindelige Leveringsbestemmelser El

Almindelige Leveringsbestemmelser El Almindelige Leveringsbestemmelser El 1. Kundens rettigheder og forpligtelser Rettigheder og forpligtelser 1.1 Kundens rettigheder og forpligtelser følger af nærværende vilkår samt af nuværende og fremtidig

Læs mere

Betingelser for Alka Tank&Tjen.

Betingelser for Alka Tank&Tjen. Betingelser for Alka Tank&Tjen. Forbrugere Gælder fra 17. maj 2016 Indledning Alka Tank&Tjen er en mobil app fra Alka Forsikring (herefter benævnt Alka), der kan downloades til mobile enheder med ios og

Læs mere

Mødet den 8. Marts 2016. G/F Langekær

Mødet den 8. Marts 2016. G/F Langekær Mødet den 8. Marts 2016 G/F Langekær Agenda 1. Mere tv og mere valgfrihed med ny aftale fra yousee. 2. Endnu mere underholdning med Bredbånd og Mobil 3. Nyheder på vej 4. Spørgsmål 3 Mere tv og mere frihed

Læs mere

Stofa SmartTv og ekstra kanaler AFTALEVILKÅR

Stofa SmartTv og ekstra kanaler AFTALEVILKÅR Stofa SmartTv og ekstra kanaler AFTALEVILKÅR 1 Indhold Velkommen 3 Generelle aftalevilkår for ekstra kanaler og Stofa SmartTv 3 Velkommen til Stofa SmartTv og/eller ekstra kanaler! Du får her et overblik

Læs mere

LIC Fastnet Abonnementsvilkår Februar 2013

LIC Fastnet Abonnementsvilkår Februar 2013 Tjenestespecifikke abonnementsvilkår for LIC Fastnettjenester gældende i supplement til LIC Mobilics Generelle Vilkår LIC Fastnet Abonnementsvilkår Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen... 3 2. Aftalens

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee Tv og Mobil (lukket for salg)

Tillægsvilkår for YouSee Tv og Mobil (lukket for salg) Tillægsvilkår for YouSee Tv og Mobil (lukket for salg) YouSee Tv Lille og Mobil YouSee Tv Basis og Mobil YouSee Tv Viasat Mellem og Mobil YouSee Tv Viasat Stor og Mobil Juni 2016 1. Tillægsaftalen For

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee Fri Tale Plus

Tillægsvilkår for YouSee Fri Tale Plus Tillægsvilkår for YouSee Fri Tale Plus Juni 2016 Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen... 1 2. Mobildata hastighed... 2 3. Taksering af samtaler (minuttaksering)... 2 4. Fællesregning... 2 5. Fri Tale...

Læs mere

Abonnementsvilkår for internetadgang via bredbåndstjenesten hos Dansk Kabel TV

Abonnementsvilkår for internetadgang via bredbåndstjenesten hos Dansk Kabel TV Abonnementsvilkår for internetadgang via bredbåndstjenesten hos Dansk Kabel TV April 2015 Alle abonnementsvilkår kan også læses på www.danskkabeltv.dk/vilkaar Abonnementsvilkår for internetadgang via bredbåndstjeneste

Læs mere

Sammenligning af Ølgod Antenneforening og SE/Stofa. Marts, 2014

Sammenligning af Ølgod Antenneforening og SE/Stofa. Marts, 2014 Sammenligning af Ølgod Antenneforening og SE/Stofa Marts, 2014 1 Via et medlemskab af Ølgod Antenneforening er du sikret medindflydelse og støtter dit lokal-samfund Ølgod Antenneforening er en "non-profit"

Læs mere

Stofa SmartTv og ekstra kanaler AFTALEVILKÅR

Stofa SmartTv og ekstra kanaler AFTALEVILKÅR Stofa SmartTv og ekstra kanaler AFTALEVILKÅR 1 Velkommen til Stofa SmartTv og/eller ekstra kanaler! Du får her et overblik over de vilkår, som gælder for din aftale om Stofa SmartTv og/eller ekstra kanaler.

Læs mere

Digitalt/Analogt kabel TV

Digitalt/Analogt kabel TV Digitalt/Analogt kabel TV Analogt TV signal Som kunde hos YouSee skal du ikke foretage dig noget i forbindelse med, at det analoge signal bliver slukket den 31. oktober 2009. YouSee vil de næste mange

Læs mere

Abonnementsvilkår for kabel-tv hos YouSee YouSee Clear. Private husstande med individuel tilslutning Februar 2012

Abonnementsvilkår for kabel-tv hos YouSee YouSee Clear. Private husstande med individuel tilslutning Februar 2012 Abonnementsvilkår for kabel-tv hos YouSee YouSee Clear Private husstande med individuel tilslutning Februar 2012 Kort præsentation af abonnementsvilkårene På de næste sider kan du læse de vilkår, som gælder

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 21.03.2016 på Toftegårdsskolen. Dagsorden

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 21.03.2016 på Toftegårdsskolen. Dagsorden 1. Valg af dirigent. Dagsorden 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år, og planer for det kommende år. 4. Forelæggelse af beslutninger

Læs mere

Danmarks største underholdningsunivers. De bedste tv-kanaler, film, serier og musik

Danmarks største underholdningsunivers. De bedste tv-kanaler, film, serier og musik Danmarks største underholdningsunivers De bedste tv-kanaler, film, serier og musik Indhold 1. Foreningens nuværende aftale 2. Overtagelse og ombygning af foreningens anlæg. 3. Tv 2016: Tv-pakker og valgfrie

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se de nyeste film og serier med YouSee Play Millioner af

Læs mere

2.2 Ændringer og tillæg. Ændringer af og tillæg til Aftalegrundlaget er kun gældende, hvis parterne har aftalt dem skriftligt.

2.2 Ændringer og tillæg. Ændringer af og tillæg til Aftalegrundlaget er kun gældende, hvis parterne har aftalt dem skriftligt. Salgs- og leveringsbetingelser for Dynamic Venues ApS serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til Antenneforeningen Langdraget Christian Limkilde Chefkonsulent 2 YouSee Præsentation Status på Kabel TV 2. april signal på eksisterende anlæg 31. maj anlægget færdigombygget

Læs mere

R E G L E R F O R D A N S K E N E T B E T A L I N G - F O R B R U G E RE

R E G L E R F O R D A N S K E N E T B E T A L I N G - F O R B R U G E RE R E G L E R F O R D A N S K E N E T B E T A L I N G - F O R B R U G E RE Danske Netbetaling er et betalingsinstrument, hvor betalingen sker gennem Danske Netbank. 1 Anvendelsesmuligheder Danske Netbetaling

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til Grundejerlauget Holteavlsgård V/ Christian Limkilde Agenda Digital/Analog TV pakker NYHED: Bland selv TV fra YouSee Se TV når det passer dig (YouSee Plus) Bredbånd YouSee

Læs mere

Brædstrup Antenneforening eller EnergiMidt/Waoo

Brædstrup Antenneforening eller EnergiMidt/Waoo Brædstrup Antenneforening eller EnergiMidt/Waoo Hvad skal man vælge? 2 YouSee Præsentation Hvorfor du skal vælge Brædstrup Antenneforening? Hvis du ønsker at blive tilsluttet EnergiMidts fibernet kræver

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til A/F Langdraget Christian Limkilde Chefkonsulent 2 YouSee Præsentation Det vil jeg fortælle om Komplet løsning med mange valgmuligheder YouSee kabel-tv On Demand tv og

Læs mere

Abonnementsvilkår for kabel-tv hos YouSee YouSee Tv. Private husstande med individuel aftale August 2015

Abonnementsvilkår for kabel-tv hos YouSee YouSee Tv. Private husstande med individuel aftale August 2015 Abonnementsvilkår for kabel-tv hos YouSee YouSee Tv Private husstande med individuel aftale August 2015 Kort præsentation af abonnementsvilkårene På de næste sider kan du læse de vilkår, som gælder for

Læs mere

Tillægsvilkår for forudbetalte kort til TDC s mobildatatjenester (Bredbånd-2-GO Cash) Februar 2010

Tillægsvilkår for forudbetalte kort til TDC s mobildatatjenester (Bredbånd-2-GO Cash) Februar 2010 Tillægsvilkår for forudbetalte kort til TDC s mobildatatjenester (Bredbånd-2-GO Cash) Februar 2010 Tillægsvilkår for forudbetalte kort til TDC s mobildatatjenester (Bredbånd- 2-GO Cash)... 2 1. Tillægsaftalen...

Læs mere

Tillykke med dit nye hjem. Værsgo! Du har adgang til Fuldpakken

Tillykke med dit nye hjem. Værsgo! Du har adgang til Fuldpakken Tillykke med dit nye hjem Værsgo! Du har adgang til Fuldpakken Du har nu fri adgang til Fuldpakken Velkommen til dit nye hjem. Du har nu adgang til vores største tv-pakke, Fuldpakken. Den kan du se kvit

Læs mere

2. Serviceelementer og definitioner

2. Serviceelementer og definitioner Tillægsvilkår for Udvidet Fejlretning Hverdage 8-19 og Udvidet Fejlretning 2 dage Juni 2016 1. Fejlretningsaftalen For aftaler om udvidet fejlretningsservice på YouSee s tjenester med fast installation

Læs mere

Tillægsvilkår for Click

Tillægsvilkår for Click Tillægsvilkår for Click Juni 2016 1. Tillægsaftalen For aftaler om abonnementsformen Click gælder følgende vilkår i tillæg til Abonnementsvilkår for YouSee s mobiltjenester. Ved modstrid mellem vilkårene

Læs mere

1. Abonnementsaftalen. Juni 2016

1. Abonnementsaftalen. Juni 2016 Abonnementsvilkår for YouSee Bredbånd: Bredbånd, Fiber (YouSee Bredbånd via fiber) Bredbånd, Coax (YouSee Bredbånd via kabel-tv-net) Bredbånd, DSL (YouSee Bredbånd via telefonnet) Juni 2016 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Vilkår for TDC Betalingskonto til indholdstakserede tjenester September 2012

Vilkår for TDC Betalingskonto til indholdstakserede tjenester September 2012 Vilkår for TDC Betalingskonto til indholdstakserede tjenester September 2012 1. Aftalen Disse vilkår gælder for aftale om TDC Betalingskonto der udbydes af TDC A/S (herefter TDC). En aftale om TDC Betalingskonto

Læs mere

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din tv-pakke som du vil have den Hos Støvring Antenneforening er det helt op

Læs mere

Dine muligheder hos Brønderslev Antennelaug Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Dine muligheder hos Brønderslev Antennelaug Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Dine muligheder hos Brønderslev Antennelaug Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din nye tv-pakke som du vil have den Hos Brønderslev Antennelaug er det helt

Læs mere

Abonnementsvilkår for internetadgang via bredbåndstjenesten hos DANSK KABEL TV Maj 2017

Abonnementsvilkår for internetadgang via bredbåndstjenesten hos DANSK KABEL TV Maj 2017 Abonnementsvilkår for internetadgang via bredbåndstjenesten hos DANSK KABEL TV Maj 2017 Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen... 1 2. Forudsætninger... 1 3. E-mail-adresse... 2 4. Fast ip-adresse...

Læs mere

Brugerregler for Nykredit Hævekort

Brugerregler for Nykredit Hævekort Brugerregler for Nykredit Hævekort Indholdsfortegnelse Brugerregler for hævekort Brugerregler for Nykredit Hævekort... 3 Ordliste... 11 Gode hævekort-råd... 12 Uddrag af værgemålsloven... 14 Uddrag af

Læs mere

kunden vedrørende kundens brug af IPTV og andre tjenester, herunder Video on Demand (VOD).

kunden vedrørende kundens brug af IPTV og andre tjenester, herunder Video on Demand (VOD). Abonnementsbetingelser IPTV Gældende pr. 1. maj 2007 1 Abonnementsaftalen og dens parter: 1.1 Nærværende abonnementsbetingelser er en del af aftalen mellem ComX Networks A/S Herstedvang 8 2620 Albertslund

Læs mere

Tjenestespecifikke vilkår for Mobilt bredbånd - Privat - Juni 2010

Tjenestespecifikke vilkår for Mobilt bredbånd - Privat - Juni 2010 Tjenestespecifikke vilkår for Mobilt bredbånd - Privat - Juni 2010 1/5 Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsvilkårenes omfang... 3 2. Forudsætninger... 3 3. TELE s leveringsforpligtelse, herunder faciliteter

Læs mere

Abonnementsvilkår for internetadgang via Kabel-tv hos YouSee. September 2014

Abonnementsvilkår for internetadgang via Kabel-tv hos YouSee. September 2014 Abonnementsvilkår for internetadgang via Kabel-tv hos YouSee September 2014 Kort præsentation af abonnementsvilkårene På de næste sider kan du læse de vilkår, som gælder for din abonnementsaftale med YouSee.

Læs mere

www.dban.dk FORTROLIGHEDSAFTALE

www.dban.dk FORTROLIGHEDSAFTALE Dansk Business Angel Netværk info@dban.dk www.dban.dk FORTROLIGHEDSAFTALE 2 Mellem undertegnede, på den ene side [Selskabets navn og adresse] CVR-nr. [xx xx xx xx] (herefter betegnet Selskabet ) og er

Læs mere

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET J.nr. 15.00-0355-15

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET J.nr. 15.00-0355-15 AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET J.nr. 15.00-0355-15 Klager: NN Indklagede: Hi3G Denmark ApS Scandiagade 8 2450 København SV CVR 26123445 Klagetema: Mobil aftaleforhold aftaleindgåelse - erstatning - bortkomst

Læs mere

FAQ. Waoo! Web TV på computeren. Fiberbredbånd TV Telefoni

FAQ. Waoo! Web TV på computeren. Fiberbredbånd TV Telefoni FAQ Waoo! Web TV på computeren Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Waoo! Web TV på computeren...4 Waoo! Bio på Waoo! Web TV...7 Fiberbredbånd TV Telefoni 02 Waoo! Web TV på computeren Hvem kan få Waoo! Web

Læs mere

YouSee Tv. - hvad vil du se?

YouSee Tv. - hvad vil du se? YouSee Tv - hvad vil du se? Faste tv-pakker som vi har blandet Grundpakke 25 Mellempakke 3 5 Fuldpakke 64 * * * Regionskanaler fra TV 2, hvor der indgår to af kanalerne i tv-pakken DR1, DR2 og DR3 Synstolkning

Læs mere

Rammeaftale vedrørende. AD HOC TV inspektion og spuling. Københavns Kommune. Økonomiforvaltningen. Københavns Ejendomme, Drift og Service

Rammeaftale vedrørende. AD HOC TV inspektion og spuling. Københavns Kommune. Økonomiforvaltningen. Københavns Ejendomme, Drift og Service Københavns Kommune Økonomiforvaltningen Københavns Ejendomme, Drift og Service Rammeaftale vedrørende AD HOC TV inspektion og spuling Geografisk Område: 3 Nørrebro / Brønshøj 1. Aftalens Parter Mellem

Læs mere

ComX Networks A/S. IPTV abonnementsbetingelser. Privatkunder. Gældende pr. 1. juli 2009.

ComX Networks A/S. IPTV abonnementsbetingelser. Privatkunder. Gældende pr. 1. juli 2009. ComX Networks A/S IPTV abonnementsbetingelser. Privatkunder. Gældende pr. 1. juli 2009. IPTV abonnementsbetingelser, ComX Networks A/S, privatkunder. 1. juli 2009 side 1 af 6 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Generelt

Læs mere

--- Vi tilbyder byens bredeste kanaludbud og den største valgfrihed ---

--- Vi tilbyder byens bredeste kanaludbud og den største valgfrihed --- Nyhedsbrev, 2011-2 Haslev Antennelaug, din lokale leverandør af tv, radio, bredbånd og telefoni --- Vi tilbyder byens bredeste kanaludbud og den største valgfrihed --- TV signalerne fra Haslev Antennelaug

Læs mere

Velkommen i antenneforeningen 4040.dk

Velkommen i antenneforeningen 4040.dk Velkommen i antenneforeningen 4040.dk Kære beboer 4040.dk er med ca. 600 tilslutninger den største antenneforening i Jyllinge, og din bolig er tilsluttet via mindst et multimediestik. Gennem dette stik

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

G E N E R E L L E R E G L E R F O R D E B I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E P R. 1. N O V E M B E R 2 0 0 9

G E N E R E L L E R E G L E R F O R D E B I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E P R. 1. N O V E M B E R 2 0 0 9 G E N E R E L L E R E G L E R F O R D E B I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E P R. 1. N O V E M B E R 2 0 0 9 Her kan du læse de regler, der gælder for debitorer i Betalingsservice. 1 Hvad er

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se Live-tv og de nyeste film og serier med YouSee Play Tv

Læs mere

TILLÆGSVILKÅR FOR MOBILT BREDBÅND. September 2015

TILLÆGSVILKÅR FOR MOBILT BREDBÅND. September 2015 TILLÆGSVILKÅR FOR MOBILT BREDBÅND September 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Tillægsaftalen...3 2. Forbrugsgrænse...3 3. Mobildata hastighed...4 4. Datadeling...4 5. Ip-adresse...5 6. Kundeudstyr...5 7. Kundens

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede Fejlfindings tips Beskrivelse af analogt og digitalt TV Kontakt information

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede Fejlfindings tips Beskrivelse af analogt og digitalt TV Kontakt information Indholdsfortegnelse Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Velkomst Vigtig information til nytilsluttede Fejlfindings tips Beskrivelse af analogt og digitalt TV Kontakt information

Læs mere

Smidstrup Antenneforening giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Smidstrup Antenneforening giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Smidstrup Antenneforening giver dig muligheder Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din tv-pakke som du vil have den Smidstrup Antenneforening har over 100 tv-kanaler.

Læs mere

1. Abonnementsaftalen. Juli 2017

1. Abonnementsaftalen. Juli 2017 Abonnementsvilkår for YouSee Bredbånd: Bredbånd, Fiber (YouSee Bredbånd via fiber) Bredbånd, Coax (YouSee Bredbånd via kabel-tv-stik) Bredbånd, DSL (YouSee Bredbånd via telefonstik) Juli 2017 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Ekspeditionsdag Lørdage, søn- og helligdage samt grundlovsdag, juleaftensdag og 31. december er ikke ekspeditionsdage i pengeinstitutterne.

Ekspeditionsdag Lørdage, søn- og helligdage samt grundlovsdag, juleaftensdag og 31. december er ikke ekspeditionsdage i pengeinstitutterne. Regler for Dankort Definitioner Betalingsmodtager Forretningen, hotellet, restauranten eller andre steder, hvor De kan anvende kortet. Ekspeditionsdag Lørdage, søn- og helligdage samt grundlovsdag, juleaftensdag

Læs mere

Abonnementsvilkår for DANSK KABEL TV s bredbåndstelefonitjeneste Maj Indholdsfortegnelse. 1. Abonnementsaftalen... 2

Abonnementsvilkår for DANSK KABEL TV s bredbåndstelefonitjeneste Maj Indholdsfortegnelse. 1. Abonnementsaftalen... 2 Abonnementsvilkår for DANSK KABEL TV s bredbåndstelefonitjeneste Maj 2018 Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen... 2 2. Forudsætning om internetadgang... 3 4. Eksisterende telefonstik (interne net)...

Læs mere

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Støvring @ntenneforening Dine muligheder hos Støvring Antenneforening - information om tv, bredbånd og mobil Det bedste tv-udbud Hos Støvring Antenneforening får du Danmarks bedste og bredeste udbud af

Læs mere

Abonnementsvilkår for TDC s nomadiske IP-telefonitjeneste

Abonnementsvilkår for TDC s nomadiske IP-telefonitjeneste Abonnementsvilkår for TDC s nomadiske IP-telefonitjeneste Juli 2019 Indholdsfortegnelse Abonnementsvilkår for TDC s nomadiske IP-telefonitjeneste... 1 1. Abonnementsaftalen... 1 2. Forudsætninger... 1

Læs mere

Abonnementsvilkår for YouSee s mobildatatjenester (Mobilt Bredbånd fra YouSee) Få mere information på yousee.dk eller 70 70 40 40

Abonnementsvilkår for YouSee s mobildatatjenester (Mobilt Bredbånd fra YouSee) Få mere information på yousee.dk eller 70 70 40 40 W019, 43, 12. Forbehold for trykfejl. Få mere information på yousee.dk eller 70 70 40 40 Åbningstider Kundeservice Hverdage 08.00 18.30 Support Hverdage 08.00 20.00 Weekend 10.00 20.00 Abonnementsvilkår

Læs mere

Virksomhedsoverdragelse

Virksomhedsoverdragelse F O A F A G O G A R B E J D E Virksomhedsoverdragelse Hvad betyder det for dig? Hvad skal du være opmærksom på? GODE RÅD 2 www.foa.dk En virksomhedsoverdragelse kan have stor betydning for dine ansættelsesvilkår,

Læs mere

TENSO ELEKTROTERAPI VILKÅR FOR TENSO ABONNEMENT

TENSO ELEKTROTERAPI VILKÅR FOR TENSO ABONNEMENT TENSO ELEKTROTERAPI VILKÅR FOR TENSO ABONNEMENT 1 Abonnementsaftale... 3 1. Fortrydelsesret for forbrugere... 3 2. Registrering af kunde og adresseoplysninger... 4 3. Ejendomsret og ansvar for Tenso udstyr...

Læs mere

Bekendtgørelse om forbrugerbeskyttelse i medfør af lov om elforsyning 1)

Bekendtgørelse om forbrugerbeskyttelse i medfør af lov om elforsyning 1) BEK nr 196 af 27/02/2013 (Historisk) Udskriftsdato: 1. oktober 2016 Ministerium: Klima-, Energi- og Bygningsministeriet Journalnummer: Klima-, Energi- og Bygningsmin., Energistyrelsen, j.nr. 2203/1190-0134

Læs mere

6. marts 2012. Bilag 5 Kabelmodem. Til produkttillæg BSA

6. marts 2012. Bilag 5 Kabelmodem. Til produkttillæg BSA 6. marts 2012 Bilag 5 Kabelmodem Til produkttillæg BSA Indholdsfortegnelse 1. PRÆAMBEL... 3 2. OVERORDNET BESKRIVELSE... 3 3. LEVERING AF KABELMODEM... 3 3.1 INDIVIDUEL BESTILLING... 3 3.2 BULK... 3 4.

Læs mere

Priser og vilkår. Priser. Mobildeal til kunder under Foreningsaftale. Mobildeal priser. Inkluderede services. Inkluderede MB

Priser og vilkår. Priser. Mobildeal til kunder under Foreningsaftale. Mobildeal priser. Inkluderede services. Inkluderede MB Priser Mobildeal priser Binding Minimumsbetaling pr. måned Inkluderede timer* Standard minuttakst** Inkluderede MB Mobildeal 99 12/24 mdr. 99,00 2 0,60 5 MB Mobildeal 199 12/24 mdr. 199,00 5 0,60 5 MB

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede. Fejlfindings tips. Beskrivelse af analogt og digitalt TV. Kontakt information.

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede. Fejlfindings tips. Beskrivelse af analogt og digitalt TV. Kontakt information. Indholdsfortegnelse Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Velkomst. Vigtig information til nytilsluttede. Fejlfindings tips. Beskrivelse af analogt og digitalt TV. Kontakt information.

Læs mere

Det vil fremgå af skiltning i forretningen eller på hjemmesiden, hvorvidt en forretning tager imod dankort.

Det vil fremgå af skiltning i forretningen eller på hjemmesiden, hvorvidt en forretning tager imod dankort. REGLER FOR DANKORT Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København I det følgende kan du læse de regler, der gælder for dankort. 1 Regler for dankort Disse brugerregler gælder for anvendelse af dankort.

Læs mere

Abonnementsvilkår for TDC Webtekst

Abonnementsvilkår for TDC Webtekst Abonnementsvilkår for TDC Webtekst Kort præsentation af abonnementsvilkårene Her kan du læse de vilkår, som gælder for din abonnementsaftale med TDC. Vilkårene er sammen med prislisten og den fremsendte

Læs mere

GENERELLE VILKÅR FOR LEVERING OG DRIFT AF TELMORES TJENESTER. September 2015

GENERELLE VILKÅR FOR LEVERING OG DRIFT AF TELMORES TJENESTER. September 2015 GENERELLE VILKÅR FOR LEVERING OG DRIFT AF TELMORES TJENESTER September 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Aftalen...3 1.A. Elektronisk kommunikation meddelelser mellem parterne...3 1.B. Fortrydelsesret for forbrugere...3

Læs mere

Regler for Dankort. 1. Gode Dankort -råd. 2. Hvis Dankortet bortkommer eller bliver stjålet

Regler for Dankort. 1. Gode Dankort -råd. 2. Hvis Dankortet bortkommer eller bliver stjålet Gode Dankort -råd Betalingskort er et af de sikreste betalingsmidler, der findes. Du kan selv være med til at skabe endnu større sikkerhed, hvis du følger disse gode råd. 1. Gode Dankort -råd Før brug

Læs mere