Den store deltagelse er igen med til at sætte Klitmøller på kortet sammen med Cold Hawaii og begge dele har jo noget med vand at gøre.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den store deltagelse er igen med til at sætte Klitmøller på kortet sammen med Cold Hawaii og begge dele har jo noget med vand at gøre."

Transkript

1 Klitmøller Vandværk - Generalforsamling marts 2o13 Velkomst v/formand Søren Konradsen På bestyrelsens vegne er det mig en glæde at byde velkommen til årets generalforsamling. Vi er igen i år Vandvittig glade for den meget store interesse til generalforsamlingen i en tid, hvor man knapt kan samle flere end bestyrelserne egne medlemmer. Den store deltagelse er igen med til at sætte Klitmøller på kortet sammen med Cold Hawaii og begge dele har jo noget med vand at gøre. Til det efterfølgende traktement er der tilmeldt over 175 og vi er glade for, at Niels Juel har de rette lokaler, så vi kan afholde generalforsamlingen indendørs. Fortsætter den positive deltagelse til møderne, så må bestyrelsen overveje, om vi skal ændre vedtægterne, så vi kan være udendørs. Vi kan allerede nu oplyse, at næste års generalforsamling bliver afholdt fredag den 21. marts. Men velkommen til jer alle, og værs go af forsyne jer med drikkevarer under generalforsamlingen. Vi skal nu i gang med generalforsamlingen og skal have valgt en dirigent. Fra bestyrelsen vil vi foreslå en Tonny Vangsgaard. Er der andre forslag? Det sker ikke ud til at være tilfældet, så jeg vil herefter give ordet til Lovligt indvarslet via sms, hjemmesiden, annonce i Thisted Posten, ophæng hos købmanden. Dato oplyst på sidste års generalforsamling.

2 Bestyrelsens beretning v/søren Konradsen, formand I året løb er der kommet 3 nye forbrugere, så vi er i alt Igen i år kan jeg med tilfredshed sige, at det går godt. Vandværket er økonomisk godt funderet og bestyrelsen har igangsat væsentlige investeringer for at mindske de administrative opgaver. Vi har i årets løb fået foretaget de lovpligtige vandanalyser, som viser at vores vand stadigt holder kvaliteten. Vandmålere Som nævnt i min beretning sidste år er vi i gang med at installere vandmålere med radiostyrede fjernaflæsning. Det er en opgave som foregår over en 2- årige periode, og vi forventer således at alle forbrugere har fået den nye måler installeret i 2o13. Monteringen af disse vandmålere vil blandt andet hjælpe os meget med at opspore vandspild, som vi også har haft meget af i forbindelse med frostvejet sidste år men også i januar måned i år Vi har således på nuværende tidspunkt fået installeret ca. 700 målere. Med de radiostyrende vandmålere, kan vi allerede fra i år aflæse forbrugernes vandforbrug via GPS. Det foregår på den måde, at bestyrelsen udvælger nogle zoner i byen, hvor man så via denne scanner, henter de relevante oplysninger om statusforbrug på den enkelte ejendom. Og det er uanset om der er sne eller frost, regn eller blæst dataene fremkommer automatisk og det er en helt ny verden og mere lunere for bestyrelsen, som flere gange har været i klitterne på de kolde dage. Fortæl om scanneren.

3 Vi har hørt at det er sværere at aflæse de nye målere. Hertil kan jeg svare, at det jo er muligt at dreje hovedet på måleren, så man kan aflæse tallene tydeligere. Målet med udskiftning af målerne er: Vi sparer forbrugernes tid. Vi sparer porto, og vi sparer ligeledes tid på efterbehandling af de indsendte oplysninger. Vandspil og ledningsbrud Jeg oplyste ved sidste års generalforsamling, at en af de helt store udfordringer for jer forbrugere er frostsprængninger. Skader i mindre omfang, og hvis jeg må tillade mig at kalde det småtingsafdelingen, så er det i et leje af 5o.ooo kr. Vandspil og uopmærksomhed, ja, det går ud over samtlige forbrugere, fordi at vandspild, der ligger over 3oo m3 + det normale årsforbrug skal dækkes af vandværket og det er altså alle os forbrugere. Jeg må igen på det kraftigste opfordre alle forbrugere og især sommerhusejere til at vise omhu og være mere omhyggelig med at få lukket for vandet inden frosten sætter ind. Det kan ikke være rigtigt, at fællesskabet fortsat skal betale, og at bestyrelsen skal bruge tid, fordi man ikke tager det alvorligt. Vi har i 2012 brugt kr. på lækagesporing, som kunne have været undgået, hvis forbrugerne havde husket at lukke for vandet. Det koster at glemme! Jeg kan fortælle, at bestyrelsen måtte trække i habitterne i januar måned, da vi kunne konstatere at vores døgnforbrug steg kraftigt da tøvejret satte ind. Om lidt vil Martin fortælle om årsresultatet og her viser han også, hvordan vandspildet har udviklet sig gennem årene.

4 Tættere på forbrugerne Fra og med i år bliver hjemmesiden og mobiltelefonen det tætte bånd mellem vandværk og forbrugere. Vi har allerede opdateret hjemmesiden, så alle oplysninger om generalforsamlingen er lagt på. Ligeså vandanalyser og takst- Priserne kan ses på hjemmesiden, som også vil blive flittigt anvendt som base for de oplysninger, vi finder relevante for forbrugerne. Som jeg nævnte i min beretning sidste år om fremtidige investeringer arbejdet bestyrelsen i øjeblikket med to løsninger. Den ene er renovering af vandværket, hvor vi går fra åbne filtre til trykfiltre samt udblæsningsbeholder. Vandet som vi pumper op belufter vi for at nedbringe det naturlige indhold af jern, da det er en anelse for højt. Indholdet af jern er i øjeblikket 0,11 mg. pr. liter. og det ideele er 0,1 mg men, det er så lidt at det i hvert fald ikke giver rustpletter på tøjet. Den anden løsning er en ny boring i Nystrup Plantage, hvor vi, hvis vi er heldige kan pumpe vandet direkte fra boringen og ud til forbrugerne uden rensning. Begge løsninger kræver en større investering, som bestyrelsen har budgetteret, men vi arbejder hen imod den på længere sigt mest økonomiske løsning. Den nye sms service For første gang har vi udsendt en information fra Klitmøller vandværk i forbindelse med indkaldelsen til generalforsamlingen. Det har fungeret særdeles godt, om end vi ikke har fanget alle forbrugere direkte. Vi kan ud fra vore data se, hvem der ikke har modtaget, og her har vi så tjekket hvorfor. Det skyldes bla. - Flere har fastnet telefonen som 1. prioritet

5 - Flere har betalt firmatelefon - Nogle har slet ikke mobiltelefon Med baggrund i disse undersøgelser har vi nu udarbejdet en link på hjemmesiden, hvor den forbrugere som ikke har modtaget smsmeddelelsen i år, kan skrive deres mobilnummer, som de ønsker at få oplysninger til i fremtiden. Til slut i min beregning vil jeg blot sige, at bestyrelsen fortsat vil se forbrugerne på vandværket, når de nødvendige investeringer er foretaget Tak for godt samarbejde til mine bestyrelses kollegaer og de to bestyrelsessuppleanter og for altid gode og konstruktive bestyrelsesmøder samt vores vandpasser. Jeg overgiver hermed bestyrelsens beretning til generalforsamlingen og dermed ordet til dirigenten. Tom L Afslutning Generalforsamlingen Jeg vil gerne takke dirigenten for hjælpen med at lede generalforsamlingen på en god og saglig måde. Takken skal også lyde til alle jer der har deltaget i generalforsamlingen i aften. Herefter vil vandværket byde på lidt mad og drikkevarer for de som har tilmeldt sig traktementet. Fra bestyrelsens side er det besluttet, at al udskænkning efter kl. 23.oo sker for egen regning.

6 På bestyrelsens vegne vil jeg ønske alle en fortsat god aften og brug nu rigeligt med vand til vi ses igen!. Til pressen: Vi har nedbragt ventelisten betydeligt i år, da alle tilmeldte inden for tidsfristen har fået plads. I 2012 var vi 135 med en venteliste på ca. 50. I 2011 var der 185. For 15 år siden deltog 3 foruden bestyrelsen og traktementet var kaffe, ostemad og 1 øl. Til hjemmesiden. Det er et Total VVS, Thisted, som har opgaven med at skifte målerne, og forløbet fra og med marts i år, kan ses på vores hjemmeside, hvor vi fortæller om status for opgaven og de områder, hvor målerne nu opsættes.

Vi kan derfor oplyse kan derfor allerede nu oplyse at næste års generalforsamling bliver afholdt fredag den 22. marts 2013.

Vi kan derfor oplyse kan derfor allerede nu oplyse at næste års generalforsamling bliver afholdt fredag den 22. marts 2013. Klitmøller Vandværk - Generalforsamling 2012 Velkomst v/formand Søren Konradsen På bestyrelsens vegne er det mig en glæde at byde velkommen til årets generalforsamling. Lad mig slå fast med det samme:

Læs mere

Bestyrelsens beretning v/søren Konradsen, formand. Klitmøller Vandværk - Generalforsamling marts Velkomst v/formand Søren Konradsen

Bestyrelsens beretning v/søren Konradsen, formand. Klitmøller Vandværk - Generalforsamling marts Velkomst v/formand Søren Konradsen Klitmøller Vandværk - Generalforsamling 2016 18. marts 2016 - Velkomst v/formand Søren Konradsen På bestyrelsens vegne er det mig igen i år en glæde at byde velkommen til generalforsamlingen i Klitmøller

Læs mere

Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen.

Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen. Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen. I henhold til Grundejerforeningens vedtægternes (de gule) 9 stk 2. indkaldes herved til ordinær

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Søtofte Vandværk, General forsamling 2013. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Store Merløse Hallen REFERAT Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent a. Erik Bonde Pedersen

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Søtofte Vandværk, General forsamling 2012. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Store Merløse Hallen REFERAT 1. Valg af dirigent a. Kenth Poulsen blev valgt til ordstyrer b.

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK. Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004

I/S HØVELTE VANDVÆRK. Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004 I/S HØVELTE VANDVÆRK Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004 Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Det reviderede regnskab

Læs mere

c/o Bent Askholm Hylkevej Skanderborg tlf /

c/o Bent Askholm Hylkevej Skanderborg tlf / Ordinær generalforsamling i Tebstrup Vandværk Dagsorden til generalforsamling d. 30.03.2017 1. Valg af dirigent Formanden byder velkommen Formanden indstiller Peter Høje Kristensen til dirigent. Han tog

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Regnskabsåret 2010 Blokhus Vandværk a.m.b.a. www.blokhusvand.dk

Regnskabsåret 2010 Blokhus Vandværk a.m.b.a. www.blokhusvand.dk Blokhus Vandværk Generalforsamling 2011 Regnskabsåret 2010 Blokhus Vandværk a.m.b.a. www.blokhusvand.dk Blokhus Vandværk a.m.b.a. indbyder hermed til ordinær generalforsamling på Restaurant Nordstjernen

Læs mere

Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling. Onsdag den 28. marts 2018, kl i Over Jerstal hallens kantine REFERAT.

Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling. Onsdag den 28. marts 2018, kl i Over Jerstal hallens kantine REFERAT. Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling Onsdag den 28. marts 2018, kl. 1930 i Over Jerstal hallens kantine REFERAT. Fremmødte: 22 andelshavere inkl. bestyrelsen. (2017 var der 26 fremmødte). 1.

Læs mere

Der har været afholdt 6 bestyrelsesmøder siden sidste generalforsamling.

Der har været afholdt 6 bestyrelsesmøder siden sidste generalforsamling. Juni 2018 Til samtlige andelshavere Referat af generalforsamling afholdt lørdag den 9. juni 2018 klokken 13.00 på Lille Johanneberg Hjaletvej 51, 4760 Vordingborg 1. Valg af dirigent Marianne Andersen

Læs mere

Dale Korsvej Vandværk I/S Aggebogårdsvej 21 3080 Tikøb. Referat af ordinær generalforsamling, afholdt lørdag den 21, april 2012

Dale Korsvej Vandværk I/S Aggebogårdsvej 21 3080 Tikøb. Referat af ordinær generalforsamling, afholdt lørdag den 21, april 2012 Referat af ordinær generalforsamling, afholdt lørdag den 21, april 2012 Generalforsamlingen blev afholdt i Tikøb Idrætsforenings lokaler, Præstegårdsvej 19 B, Tikøb Pkt. 1. Valg af dirigent: Knud Stokholm

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223, Osted kirkebjerg-vand.dk Februar 2013 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 27. februar 2013 kl. 19.00 - Osted Kro, Hovedvejen 151, Osted DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223 A, Osted kirkebjerg-vand.dk ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted Mød op denne aften, og vær med til at skabe en god

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 16. marts 2016 kl

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 16. marts 2016 kl I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 16. marts 2016 kl. 19.30 På KFUM's soldaterhjem, Hesselgårdsvej 29, 3460 Birkerød. 0. Indledning På bestyrelsens vegne har formand Bendt

Læs mere

Information og. takstblad fra. Gl. Himmelev Vandværk I/S

Information og. takstblad fra. Gl. Himmelev Vandværk I/S Information og takstblad fra Gl. Himmelev Vandværk I/S www.himmelevvand.dk April 2016 Referat fra generalforsamlingen den 29. marts 2016 Formanden åbnede generalforsamlingen ved at byde velkommen og byde

Læs mere

2: Antal medlemmer. 3: Vandforbrug for vand-året 01.10.14-30.09.15:

2: Antal medlemmer. 3: Vandforbrug for vand-året 01.10.14-30.09.15: 1: Bestyrelsens arbejde i 2015 har (ligesom i de foregående år) været præget af høj aktivitet, og har blandt andet omfattet o 10 bestyrelsesmøder o 2 regnskabsmøder o 1 generalforsamling o 4 møder om Vandsektorloven

Læs mere

Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning 01.10.2011 30.09.2012

Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning 01.10.2011 30.09.2012 Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning 01.10.2011 30.09.2012 Medlemmer Der er 783 medlemmer i vandværket. Kun en stigning på 2 siden sidste år. Det er gået helt i stå med ny tilslutninger idet vi

Læs mere

Referat fra Jelling Vandværks generalforsamling onsdag, den 28. marts 2017 kl I Gormshallen. Bestyrelsens beretning for 2016.

Referat fra Jelling Vandværks generalforsamling onsdag, den 28. marts 2017 kl I Gormshallen. Bestyrelsens beretning for 2016. JELLING VANDVÆRK Referat fra Jelling Vandværks generalforsamling onsdag, den 28. marts 2017 kl. 19.30 I Gormshallen 1. Valg af dirigent Alfred Frandsen blev valgt 2. Bestyrelsens beretning ved for manden

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA Ordinær generalforsamling i Sognegården Torsdag d. 24. marts 2011 kl. 19,00 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Formandens beretning 5. Regnskab 2010 6. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011.

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget fremlægges

Læs mere

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Aflæggelse af årsberetning for 2009. 3. Forelæggelse af årsregnskab 2009 til

Læs mere

VÆRD AT VIDE OM INDIVIDUELLE VANDMÅLERE

VÆRD AT VIDE OM INDIVIDUELLE VANDMÅLERE VÆRD AT VIDE OM INDIVIDUELLE VANDMÅLERE 1 er vandmålere en god idé? Når en boligforening overvejer individuelle vandmålere, skyldes det som regel, at den fordelingsmodel man bruger er upræcis. Lejlighedens

Læs mere

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2015

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2015 Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2015 Visse Vandværk A.m.b.a. www.vissevand.dk Indholdsfortegnelse Regnskabets hovedtal for 2014 Se nedenfor Regnskab kan efter generalforsamlingen ses

Læs mere

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012.

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Indledning Hjertelig velkommen til vores generalforsamling. Deltagere i vores generalforsamling kan kun være forbrugere,

Læs mere

Generalforsamling afholdtes den 27.marts 2014 kl. 19.30 på vandværkets adresse med følgende dagsorden:

Generalforsamling afholdtes den 27.marts 2014 kl. 19.30 på vandværkets adresse med følgende dagsorden: Generalforsamling afholdtes den 27.marts 2014 kl. 19.30 på vandværkets adresse med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for 2013 3. Det reviderede regnskab for 2013. 4. Budget 2014 og takstblad

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223, Osted kirkebjerg-vand.dk Marts 2014 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 28. maj 2013. Beretning for år 2012.

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 28. maj 2013. Beretning for år 2012. Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 28. maj 2013. Beretning for år 2012. Vandmængder er som anført i skemaet for indvinding/egen produktion, køb af vand, udpumpet total

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a.

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a. Referat af den ordinære generalforsamling for Ullerød Vandværk a.m.b.a. afholdt på Grundtvigs Højskole, Tulstrupvej 4, den 29. april 2015 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Sletterhage Vandværk. Beretning for året 2013

Sletterhage Vandværk. Beretning for året 2013 Beretning for året 2013 Sletterhage I 2013 fik Sletterhage leveret 10.978 m 3 fra fællesvandværket. I 2012 fik vi leveret 10.271 m 3. Så dette niveau ser ud til at være niveauet for andelshavernes forbrug.

Læs mere

S Ø T O F T E V A N D V Æ R K v/christian Ipsen, Stenhallervej 12, 4370 Store Merløse

S Ø T O F T E V A N D V Æ R K v/christian Ipsen, Stenhallervej 12, 4370 Store Merløse Formanden bød velkommen. Generalforsamling - Referat Afholdt 8. marts 2016 - Store Merløse Hallen Til Generalforsamlingen var fremmødt 16 medlemmer inklusiv bestyrelsen. 1. Valg af dirigent a. Arno Mark

Læs mere

Generalforsamlingen år 2017

Generalforsamlingen år 2017 Generalforsamlingen år 2017 Regnskabsåret 2016 www.blokhusvand.dk Blokhus Vandværk A.m.b.a. indbyder hermed til ordinær generalforsamling på Restaurant Nordstjernen i Blokhus, lørdag den 25. marts 2017

Læs mere

Der har været afholdt 6 bestyrelsesmøder siden sidste generalforsamling.

Der har været afholdt 6 bestyrelsesmøder siden sidste generalforsamling. Juni 2017 Til samtlige andelshavere Referat af generalforsamling afholdt lørdag den 17. juni 2017 klokken 10.00 på Lille Johanneberg Hjaletvej 51, 4760 Vordingborg 1. Valg af dirigent Marianne Andersen

Læs mere

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde.

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde. Beretning 2015 JHF-veteraner. Velkommen til alle - medlemmer og JHF`s ledelse. Traditionen tro vil vi gerne starte årsmødet med at mindes de medlemmer, der er gået bort, siden vi var samlet til årsmøde

Læs mere

Granly Vandværk I/S Mødereferat fra ordinær Generalforsamling

Granly Vandværk I/S Mødereferat fra ordinær Generalforsamling 1/6 Granly Vandværk I/S Mødereferat fra ordinær Generalforsamling Dato/tid : 16. april 2007 kl. 19.00 Sted : Park Hotel Deltagere : Niels Andreasen (NA) Palle Frank (PF) Thomas Puggaard (TP) Pia Dohn Nielsen

Læs mere

Bestyrelsens beretning ved Generalforsamlingen i Tirstrup - Hallen Lørdag den 14. maj 2011 kl. 10:00

Bestyrelsens beretning ved Generalforsamlingen i Tirstrup - Hallen Lørdag den 14. maj 2011 kl. 10:00 Bestyrelsens beretning ved Generalforsamlingen i Tirstrup - Hallen Lørdag den 14. maj 2011 kl. 10:00 Et år er gået - en beretning skal aflægges på denne sommerdag - og det er igen dejligt at se så mange

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole.

Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole. Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte

Læs mere

INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK

INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK Onsdag den 29. marts 2017, kl. 18.00 i Karlslundehuset, (Bettys Hus). Samtidig hermed Indkaldelse til Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Vi tog på generalforsamlingen i 2010 tre store beslutninger, som alle har vist sig rigtige, og som er blevet ført ud i livet uden problemer.

Vi tog på generalforsamlingen i 2010 tre store beslutninger, som alle har vist sig rigtige, og som er blevet ført ud i livet uden problemer. Bestyrelsens beretning begynder, som den plejer, med et velkommen til de andelshavere, der er kommet til siden sidste generalforsamling; i år drejer det sig om Emil, som pr. 1. juli (?) 2010 overtog Sandras

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 21. marts 2018 kl

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 21. marts 2018 kl I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 21. marts 2018 kl. 19.30 på KFUM's soldaterhjem, Hesselgårdsvej 29, 3460 Birkerød. 0. Indledning På bestyrelsens vegne har formand Bendt

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG

GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG VELKOMMEN TIL KETTRUP BJERGE 1 Grundejerforeningen Ørnbjerg v / formand Søren Dam Søndergade 58 9700 Brønderslev Tlf.: 98 80 09 26 Mail: soerendam@mail.dk Kettrup Bjerge. XXXX

Læs mere

Skamstrup Vandværk. A.m.b.a. Fællesskab. Marts 2018

Skamstrup Vandværk. A.m.b.a. Fællesskab. Marts 2018 A.m.b.a. Fællesskab Marts 2018 Vandværkets Nøgletal 2017 Antal medlemmer januar 2017 : 185 Antal medlemmer december 2016 : 185 Udpumpet vand i 2017 Faktureret vand i 2017 : 23.857 kubikmeter : 22.227 kubikmeter

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i NordmarkenVand a.m.b.a.

Referat fra Generalforsamlingen i NordmarkenVand a.m.b.a. NordmarkenVand Amba. Side 1 af 6 Referat fra Generalforsamlingen i NordmarkenVand a.m.b.a. Generalforsamlingen blev afholdt torsdag d. 18-05- 2017 på hotel Søfryd i Jyllinge kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006.

Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006. Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006. Sted: Skovlund Kro Deltagere: 11 personer inkl. bestyrelse og varmemester. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

B E S L U T N I N G S R E F E R A T

B E S L U T N I N G S R E F E R A T B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 22. MAJ 2007, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Bestyrelsens beretning 2012 Spisning Som noget nyt, har vi i år valgt at invitere til mad før generalforsamlingen. Vi håber, I alle har nydt middagen og vil gerne vide, om det er noget, vi skal fortsætte

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2015

Bestyrelsens beretning for 2015 1. April 2016 Bestyrelsen: Bestyrelsens beretning for 2015 Velkommen til generalforsamlingen i Næsby Vandværk (Den 82) Onsdag den 13. april 2016 På det efterfølgende bestyrelsesmøde konstituerede bestyrelsen

Læs mere

Nordfyns Vandværk CVR: Referater

Nordfyns Vandværk CVR: Referater Der afholdtes ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 4. september 2018 kl. 19:00 på Thygesensvej 2. Indbudt: Frans Tage, Jens T. Rasmussen, Kristian Andersen, Palle Knudsen og Mogens Stougaard. Afbud: Ingen

Læs mere

GNV Gjerrild Nordstrands Vandværk.

GNV Gjerrild Nordstrands Vandværk. GNV Gjerrild Nordstrands Vandværk. 1. maj 2015 Til Andelshaverne Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling der afholdes: Torsdag den 14. maj 2015 kl. 10.00 På Danhostel Gjerrild, Dyrehavevej 9, Gjerrild

Læs mere

Bent Kruse bød velkommen til de 19 fremmødte, heraf var der 13 stemmeberettiget. Man gik hurtig over til behandling i henhold til dagsordenen.

Bent Kruse bød velkommen til de 19 fremmødte, heraf var der 13 stemmeberettiget. Man gik hurtig over til behandling i henhold til dagsordenen. Terslev d.30 03 2012 Referat fra generalforsamling i Terslev Vandværk I/S torsdag 29 marts 2012 kl.19.00 på Terslev Kro Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede

Læs mere

Information og. takstblad fra. Gl. Himmelev Vandværk I/S

Information og. takstblad fra. Gl. Himmelev Vandværk I/S Information og takstblad fra Gl. Himmelev Vandværk I/S Marts 2012 Referat fra generalforsamlingen den 20. marts 2012 Formanden åbnede generalforsamlingen ved at byde velkommen til de ca. 20 personer, der

Læs mere

BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 1. APRIL 2011.

BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 1. APRIL 2011. BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 1. APRIL 2011. Bestyrelsen: Efter generalforsamlingen den 25. marts 2010 konstituerede bestyrelsen for Østbirk Vandværk (kaldt ØV) sig således:

Læs mere

2016 har været et tilfredsstillende år for Vemmelev Forlev Vandværk (VFV).

2016 har været et tilfredsstillende år for Vemmelev Forlev Vandværk (VFV). 2016 har været et tilfredsstillende år for Vemmelev Forlev Vandværk (VFV). Produktion: VFV har i 2016 produceret 154.700 m³ drikkevand, af god kvalitet, til 1320 forbrugere. Forbrugerene har afregnet 141000m3,

Læs mere

Generalforsamlingen år 2007

Generalforsamlingen år 2007 Generalforsamlingen år 2007 Blokhus Vandværk I/S www.blokhusvand.dk Blokhus vandværk indbyder hermed interessenterne til ordinær generalforsamling på restaurant Nordstjernen i Blokhus lørdag den 24/3 2007

Læs mere

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2016

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2016 Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2016 Visse Vandværk A.m.b.a. www.vissevand.dk Indholdsfortegnelse Regnskabets hovedtal for 2015 Se nedenfor Regnskab kan efter generalforsamlingen ses

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 23. FEBRUAR 2016 DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLINGEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

Jeg vil igen i år takke alle dem som har hjulpet Gadstrup vandværk a.m.b.a. med at få et godt driftsår. En særlig tak til VVS firma Finn Olsen.

Jeg vil igen i år takke alle dem som har hjulpet Gadstrup vandværk a.m.b.a. med at få et godt driftsår. En særlig tak til VVS firma Finn Olsen. GENERALFORSAMLING. 2019 Formandens beretning om driftsåret 2018 Driftsåret: 2018 Godt nytår til alle. Jeg vil igen i år takke alle dem som har hjulpet Gadstrup vandværk a.m.b.a. med at få et godt driftsår.

Læs mere

Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro

Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro Der var mødt 13 stemmeberettigede incl bestyrelsen samt 4 ægtefæller. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens

Læs mere

Salg af det gamle værk. Det gamle værk er solgt, og grunden er erklæret forureningsfri.

Salg af det gamle værk. Det gamle værk er solgt, og grunden er erklæret forureningsfri. GENERALFORSAMLING med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Revisoren aflægger det reviderede regnskab for 1998/1999 4. Revisoren fremlægger budget for året 1999/2000

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

Der er ØL, vand og spiritus på bordene. Man kan supplere forbruget ved at møde op i baren og få en øl eller vand mere.

Der er ØL, vand og spiritus på bordene. Man kan supplere forbruget ved at møde op i baren og få en øl eller vand mere. Der er ØL, vand og spiritus på bordene. Man kan supplere forbruget ved at møde op i baren og få en øl eller vand mere. En genstand pr mand/kvinde Venligst undlad at tage øl fra andres borde og lad være

Læs mere

Mejlskov Vandværk 2015

Mejlskov Vandværk 2015 Mejlskov Vandværk 2015 Mejlskov Vandværk Ordinær generalforsamling afholdes Tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.30 i Skåstrup forsamlingshus med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

Formanden foreslog Børge V. Rasmussen, forsamlingen godkendte valget.

Formanden foreslog Børge V. Rasmussen, forsamlingen godkendte valget. Referat fra Generalforsamlingen i Liseleje Vandværk Afholdt på Le Papillon Liselejevej 64 Søndag den 4. august 2013 kl. 10.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsen aflægger beretning om det forløbne

Læs mere

Generalforsamling - Referat

Generalforsamling - Referat Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent a. Erik Bonde Pedersen blev valgt til ordstyrer. Generalforsamling - Referat Afholdt 17. marts 2014 - Store Merløse Hallen b. Det blev konstateret, at Generalforsamlingen

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2015.

Formandsberetning i HBH 2015. Velkommen til ordinær genf. i HBH og HBV. Før vi går i gang med genf. skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Else Emig, som desværre afgik ved døden i august måned. Hun døde på sygehuset efter kort

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen 2010

Referat fra Generalforsamlingen 2010 Referat fra Generalforsamlingen 2010 Søndag den 1. august 2010, kl. 10.00 på Eventyrkroen (Plovkroen), Melbyvej 106, Melby. 25 andelshavere var repræsenteret samt 2 ved fuldmagter. Fraværende fra bestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2014

Bestyrelsens beretning for 2014 1. April 2015 Bestyrelsen: Bestyrelsens beretning for 2014 Velkommen til generalforsamlingen i Næsby Vandværk (Den 81) Onsdag den 8. april 2015 Jørgen Skov døde den 7. august 2014 efter lang tids sygdom.

Læs mere

VELKOMMEN SOM KUNDE I HORSENS

VELKOMMEN SOM KUNDE I HORSENS VELKOMMEN SOM KUNDE I HORSENS KUNDE VED SAMN FORSYNING APS Samn Forsyning ApS er et selvstændigt anpartselskab, ejet af Horsens Vand A/S og Odder Spildevand A/S Samn Forsyning producerer og leverer en

Læs mere

Generelforsamling 2014

Generelforsamling 2014 Generelforsamling 2014 Formandens indledning: På bestyrelsens vegne, bydes alle fremmødte hjerteligt velkommen til Andelsselskabet Ølsted Strand Vandværks ordinære generalforsamling 2014 Jeg vil tillade

Læs mere

Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole. Dagsorden. Flemming Lunde Hansen. Mona Rasmussen

Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole. Dagsorden. Flemming Lunde Hansen. Mona Rasmussen Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole Dagsorden 1. Valg af dirigent / stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget for

Læs mere

Generalforsamlingen år 2016

Generalforsamlingen år 2016 Generalforsamlingen år 2016 Regnskabsåret 2015 www.blokhusvand.dk Blokhus Vandværk A.m.b.a. indbyder hermed til ordinær generalforsamling på Restaurant Nordstjernen i Blokhus, lørdag den 19. marts 2016

Læs mere

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014.

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget

Læs mere

Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby.

Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby. 27. marts 2009 Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 12. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 12. marts 2012 kl. 19:30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 42 grundejere. Formand, Erik Ødemark bød velkommen. 1. Valg af

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.01.2017 31.12.2017. Indledning: Indledningsvis velkommen til Generalforsamlingen i Mølholm Antennelaug. Velkommen til Henrik Hansen fra Stofa, der er vores nye daglige

Læs mere

Denne beretning angår perioden fra 26. august 2017 til 25. august 2018.

Denne beretning angår perioden fra 26. august 2017 til 25. august 2018. Beretning til generalforsamling 2018. Denne beretning angår perioden fra 26. august 2017 til 25. august 2018. Periodens vigtigste opgaver I denne beretningsperiode har de vigtigste opgaver været 1) renovering

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen 19 personer til kaffebord, heraf 4 bestyrelsesmedlemmer (Henrik var syg). 1.

Læs mere

VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ V.SKERNINGE

VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ V.SKERNINGE VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ 11 5762 V.SKERNINGE Beretning 2016 2016 var hvad jeg vil kalde et hektisk år, med flere udfordringer, og så er vi officielt blevet et stort vandværk. Det kommer

Læs mere

Beretningen 2016 for Hadsten Vandværk

Beretningen 2016 for Hadsten Vandværk 1 Beretningen 2016 for Hadsten Vandværk Statistik: Antallet af forbrugere er på afregningstidspunktet steget fra 2668 til 2677. Det er en tilgang på 9 mod sidste års 10. Der er i alt blevet pumpet 392.339

Læs mere

Beretning 2016 Mølby Vandværk

Beretning 2016 Mølby Vandværk Beretning 2016 Mølby Vandværk Indledning Beretningen for 2016 vil være lidt kortere end de senere år, da der ikke er sket det store. Blandt emnerne er årets investeringer, vandspild, aflæsning og opkrævning,

Læs mere

Ejerforeningen Fiskenæs -bruger: fisk -login: ejer

Ejerforeningen Fiskenæs   -bruger: fisk -login: ejer ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2017 Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i LØRDAG DEN 11. MARTS 2017 KL. 10:00 13:00 I MARINA FISKENÆS s LOKALER, FISKENÆSVEJ 1, 6300 GRÅSTEN DAGSORDEN 1. Velkommen

Læs mere

HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside. www.ejerlagetsletten.dk

HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside. www.ejerlagetsletten.dk Referat af Ejerlaget Sletten s Generalforsamlingen den 7. maj. 2011 HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside www.ejerlagetsletten.dk Forud for generalforsamlingen orienterede Natur- og Miljøchef Claus Borg,

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan.

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan. Grundejerforeningen Frydenstrand i Hvidovre kommune Giro: 80187122 (bestyrelsens adresser findes på hjemmesiden) Alkestien, Avedøre Enghavevej, Frihedslyst alle, Frihedsvej, Frydenstrands alle, Gl. Køge

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Vejlby Pumpelag af 2011

Referat af Ordinær Generalforsamling i Vejlby Pumpelag af 2011 Referat af Ordinær Generalforsamling i Vejlby Pumpelag af 2011 Dato : Fredag d.19 april 2013, Harboøre Centeret. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Godkendelse

Læs mere

Dansk Musiker Forbund Viborg afd.

Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Ordinær Generalforsamling Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Torsdag d. 27. februar 2014 kl. 18.00 Hjarbæk Kro Bestyrelsen er vært ved en omgang biksemad og hvad der tilhører. Dagsorden: 1. 2. Velkomst

Læs mere

Bilag 1. Generalforsamling A/B Lykkehøj 28. april 2015 Velkommen til A/B Lykkehøjs generalforsamling 2015. Særlig velkomst til de nye andelshavere som er kommet til i det forgangne år. Vi har inviteret

Læs mere

Generalforsamling 25. februar 2015

Generalforsamling 25. februar 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen beretning 3. Det reviderede regentskab forelægges til godkendesen 4. Behandling af indkommende forslag 5. Valg af medlemmer til bestyrelsen 6. Valg af to suppleanter

Læs mere

Notat. Gudme Vandværk - Godkendelse af takster for 2019

Notat. Gudme Vandværk - Godkendelse af takster for 2019 Notat Gudme Vandværk - Godkendelse af takster for 2019 Gudme Vandværk har fremsendt taksterne for 2019 til godkendelse. Taksterne er fastholdt siden 2010. Anlægsbidrag: Hovedanlægsbidrag er 5.000 kr. Ledningsbidraget

Læs mere

MEJLBY VANDVÆRK I/S. Mejlby forsamlingshus Torsdag den 21. marts 2019 kl. 19:30. Valg af revisor for 2 år. På valg: Niels Aage Arve

MEJLBY VANDVÆRK I/S. Mejlby forsamlingshus Torsdag den 21. marts 2019 kl. 19:30. Valg af revisor for 2 år. På valg: Niels Aage Arve Ordinær generalforsamling MEJLBY VANDVÆRK I/S Mejlby forsamlingshus Torsdag den 21. marts 2019 kl. 19:30 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning for det forløbne år til godkendelse 3. Fremlæggelse

Læs mere

Stillinge Strands Vandværk

Stillinge Strands Vandværk Stillinge Strands Vandværk 1 Generalforsamling søndag den 5. juli 2009 kl. 10.00 i Kirke Stillinge Forsamlingshus Til stede var bestyrelsen samt vandværksbestyrer Tommy Simonsen, administrationsmedarbejder

Læs mere

Referat af den 81. ordinære generalforsamling, tirsdag den 28. april 2015, kl i Portalen, Portalen 1, ved Waves, 2670 Greve

Referat af den 81. ordinære generalforsamling, tirsdag den 28. april 2015, kl i Portalen, Portalen 1, ved Waves, 2670 Greve Referat af den 81. ordinære generalforsamling, tirsdag den 28. april 2015, kl. 19.30 i Portalen, Portalen 1, ved Waves, 2670 Greve DAGSORDEN: 1) Valg af dirigent 2) Bestyrelsens beretning 3) Fremlæggelse

Læs mere