Prøvemedlemskab 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Prøvemedlemskab 2015"

Transkript

1 Prøvemedlemskab 2015 Information og praktiske oplysninger

2 Prøvemedlemskab Måske har du aldrig prøvet at spille golf og overvejer du om det er noget for dig? Måske har du spillet pay and play golf i nogle år, men har aldrig taget et golfkørekort? så kan du benytte dig af vores fantastiske tilbud om prøvemedlemskab. Golf er en sportsgren, hvor flid og træning belønner sig omgående. Det er dit eget ambitionsniveau der bestemmer tempoet. Jo mere træning jo bedre resultater. Vi udbyder et prøvemedlemskab på op til 10 uger. Det betyder, at du har op til 10 uger til at bestå dit golfkørekort. Nogle vil gennemføre forløbet på måske 3-4 uger, andre vil bruge de 10 uger. Det handler om træningsindsatsen og om du tidligere har prøvet at spille golf eller måske kommer fra andre sportsgrene som fx tennis, badminton. Prøvemedlemskabet gælder i op til 10 uger og indeholder flg.: Startpakke indeholdende 3 stk. golfbolde, tees, markeringsmærke, pitchfork samt bøgerne Golf i bobler og tegninger, Golfreglerne og Kom i gang golf for begyndere 6 gruppelektioner, med 6 personer i gruppen et individuelt Regel- og etikettekursus Frie bolde på træningsbanen Frit spil på Maglehøjbanen -9 huls bane Deltagelse i Kaninernes mandagsaktivitet Mod ekstra betaling: Alt dette for kun kr. 995,- Er du velkommen til at deltage i den løbende mandagsturnering kr. 150,- Og i Kaninernes månedlige fællesspisning kr. 60,-. Når de 10 ugers prøvemedlemskab er slut, kan du vælge at fortsætte som Maglehøjmedlem for senere at blive medlem af den store 18 huls bane, eller du kan vælge et medlemskab af 18 huls banen med det samme. Har ovenstående vakt din interesse, så få mere at vide i klubbens sekretariat på: tlf eller Du er også meget velkommen til at komme forbi i sekretariatets åbningstid, som kan ses på klubbens hjemmeside. Bemærk: Prøvemedlemskab kan kun tegnes hvis du ikke tidligere har været prøvemedlem i Hedeland Golfklub.

3 Praktiske informationer Indmeldelse. Sker i/til sekretariatet. Udfyld Indmeldelse 2015 og send eller aflever den til sekretariatet / Betaling af kontingent kan ske i sekretariatet ved indmeldelse eller som anført på den udleverede/tilsendte faktura. Prøvemedlemskabet træder i kraft, når din indbetaling er registreret, og du har fået udleveret et "golfkørekort", herefter kan du frit benytte dig af klubbens faciliteter. Ved indmeldelsen får du udleveret en Startpakke indeholdende 3 stk. golfbolde, tees, markeringsmærke, pitchfork, samt bøgerne Golf i bobler og tegninger, Golfreglerne og Kom i gang golf for begyndere. I forbindelse med indmeldelsen, vil du få en kort rundvisning, så du ved hvor du finder informationstavler, omklædningsrum, golfshop, restaurant/café, driving range, boldautomat, indspilsgreen, bunkers, puttinggreen og træningshal. Første træningsdag. Du modtages af klubbens træner enten i golfshoppen eller på træningsbanen, alt efter aftale. Efter endt undervisning kan en ny tid aftales straks, eller den kan aftales efterfølgende i golfshoppen. Tilbud fra Golfshoppen v. PGA pro Jeppe Brinch Sørensen Lej i forbindelse med prøvemedlemskab, et ½ golfsæt - bestående af 5-,7-,9-,sw-jern, én wood, putter og bærebag. Pris leje kr. 500,-. Ved udløb af prøvemedlemskabet skal det lejede sæt returneres. Hvis du i forbindelse med tilbagelevering af det lejede sæt, køber dit eget golfsæt, modregnes de betalte kr. 500,- i prisen for dit nye sæt. Aflæg golfshoppen et besøg og få de PGA professionelle golftræneres råd og vejledning i forbindelse med køb af golfudstyr mm. Træningsfaciliteter. I prøvemedlemskabsperioden kan du frit benytte klubbens træningsfaciliteter: Driving range (træningsbanen), indspilsgreen, bunkers, puttinggreen samt træningshal ( hallen kræver køb af nøglebrik kr. 100,- i depositum) På driving range skal du altid benytte udslagsmåtterne. Vis agtpågivenhed og hold god afstand til andre spillere. Træningsbolde er til fri afbenyttelse, og du henter dem i boldautomaten. På puttinggreen benyttes altid egne bolde. Vis hensyn og spil som udgangspunkt hullerne i nummer rækkefølge. På og omkring indspilsgreen og i bunkerne, kan enten benyttes egne bolde eller de træningsbolde der forefindes på stedet. Såfremt du benytter træningsbolde, skal disse efter brug opsamles og lægges tilbage i boldkassen. Vis agtpågivenhed, især ved træning af det korte spil og/eller bunkerslag, skal du være opmærksom på, om du selv er i skudlinje eller om andre er i skudlinje for dine slag. Træningsbolde tilhører klubben/golfshoppen og må kun anvendes på driving range, indspilsgreen / bunkers omkring denne. Boldene må ikke fjernes fra disse områder!

4 Udstyr Du behøver ikke et komplet sæt golfudstyr for at starte som prøvemedlem i Hedeland Golfklub. Du skal dog have dit eget sæt golfudstyr for at gennemføre spil på banen under kaninudvalgets aktiviteter, da golfreglerne foreskriver, at man ikke må dele udstyr under en golfrunde. Før du køber udstyr anbefales det, at du rådfører dig med klubbens trænere. De kan rådgive dig med typevalg, prisniveau osv. ud fra det kendskab de har til netop dit golfsving, din formåen og hvor meget du vil lægge i sporten. Golfshoppen tilbyder endvidere, at du kan leje udstyr i prøvemedlemskabets løbetid. Hør nærmere om dette i Golfshoppen. Uddannelsesforløb Alle prøvemedlemmer tilbydes muligheden for deltagelse i undervisningsforløb via gruppelektioner, som gennemføres af klubbens trænere. Undervisningen omfatter træning i følgende slagtyper: o lange slag o indspil o putting o sandslag (bunkerslag) deltagelse i regelkursusforløb, som gennemføres af klubbens regelundervisere. Undervisningen består af 2 kurser samt en efterfølgende prøve. Datoer for regelkursernes forløb oplyses på hjemmesiden og på kaninudvalgets opslagstavle. Der er kursus I &II hhv. 6 & 19. maj, 2. & 17. juni, 1. & 28. juli, 11. & 25. august og 9. & 22 september. Ved regelkurserne skal du medbringe de regelbøger som du har fået udleveret ved indmeldelsen. deltagelse i spil på Maglehøjbanen iht. Kaninudvalgets aktivitetsplan. Det er dit eget ansvar i prøveperioden at få den undervisning, du tilbydes. Ikke gennemført undervisning kan ikke overføres til din medlemsperiode og vil derfor være tabt.

5 Golfkørekort: Ved din opstart i klubben udleveres et såkaldt golfkørekort. Kortet har til formål at dokumentere din golfuddannelse og udfyldes efterhånden som du består de forskellige prøver. Du har selv ansvaret for at opbevare dit golfkørekort og mister du kortet starter du i princippet forfra, da det er eneste dokumentation for din uddannelse. Husk altid at medbringe dit kort, så du får underskrift på hvilke prøver og hvilke træningsforløb, du har gennemgået. Hele golfkørekortet skal være bestået før du kan opnå retten til spil på stor bane. Golfkørekortet: * Du skal på 9 huls banen "Maglehøj" spille dig til et anslået handicap på 49 * Du skal have bestået regelkurset, der består af 2 gange undervisning i klubben samt 1 afsluttende regelprøve, der tages på nettet. Det anbefales, at du venter med at gå til regelundervisning, til du er nogle uger inde i dit prøveforløb. Tilmelding til regelundervisning sker på kanintavlen. Selve undervisningen kvitteres af regeludvalget og prøven på nettet, skal kvitteres af sekretariatet. * Du skal have bestået følgende slagprøver: o Lange slag: Slå 60 meter for damer, 100 m for herrer o Indspil pitch: 6 ud af 10 bolde på green fra ca. 30 m afstand o Indspil - chip: o Bunkerslag: o Putting: 8 ud 10 bolde på green fra 5 m afstand 6 ud af 10 bolde skal slås ud af bunkeren 9 huller på putting green skal klares på maksimalt 21 slag Prøverne gennemføres af kaninudvalget og foregår om mandagen mellem kl. 16 og Tilmelding til slagprøver sker på lister på kanintavlen. Beståede prøver kvitteres af kaninudvalget. * Du skal bestå "Storbaneprøven" hvor du spiller 4 huller på stor bane. På de 4 huller skal du, ud fra et anslået handicap på 54, opnå minimum 8 stableford point. Prøverne gennemføres af kaninudvalget og foregår om mandagen mellem kl. 16 og Tilmelding til storbaneprøven sker på lister på kanintavlen Beståede prøver kvitteres af kaninudvalget.

6 Deltagelse i kaninudvalgets aktiviteter. Dette er en invitation til kanindagen i Hedeland Golfklub. Enhver ny golfer starter sin karriere som "kanin" og som prøvemedlem er du automatisk inviteret til at deltage i den ugentlige kanindag der altid er mandag eftermiddag. Mødetid er mellem kl , hvor vi har fælles aktiviteter for prøvemedlemmer. Herefter starter vi en golfrunde på 9 huls banen "Maglehøj". Vi samles på terrassen/klubhuset alt efter vejret, og gennemgår de praktiske detaljer, bl.a. udfyldelse af scorekort. Første mandag i hver måned (maj oktober) er der arrangeret fællesspisning efter spil og tilmelding kan foregå via enten mail eller lister på kaninudvalgets tavle i gangen. Se pris under Prøvemedlemskab Kaninudvalgets aktivitetskalender finder du på hjemmesiden. Introduktionsaften til kaninturneringen for nye medlemmer (herunder prøvemedlemmer) afholdes mandag d. 9. marts, 20. april, 1. juni, 4. august og 14. september kl

7 Prøvemedlemskabet udløber og hvad så? I forbindelse med prøvemedlemskabets udløb, skal du tage stilling til om du ønsker at fortsætte som medlem i Hedeland Golfklub. Har du ikke gennemført golfkørekortet i prøvemedlemskabsperioden, kan du sagtens fortsætte som Maglehøj medlem og tage dig den tid der skal til, førend du er klar til at gennemføre golfkørekortet. Kontingentsatser kan ses på klubbens hjemmeside eller oplyses ved henvendelse til sekretariatet. Kontakt. Har du spørgsmål kan du rette henvendelse til klubbens sekretariat på: tlf eller pr. mail: Kontaktpersoner i sekretariatet er: Linnea Pedersen (kontormedarbejder) Vicente Danielsen (forretningschef) Du kan også kontakte kaninudvalget: Flemming Larsen, , Sadie Nygaard, eller et af de øvrige kaninudvalgsmedlemmer, hvis kontaktadresser du finder på hjemmesiden. Vel mødt! Ung, gammel eller midt imellem? Flere og flere får øjnene op for golfspillets glæder. Vi håber selvfølgelig også, at du, gennem dit prøvemedlemskab, får blod på tanden og bliver lige så bidt af sporten som vi andre. Vi vil i alt fald gøre vores bedste til, at du skal føle dig velkommen, og får lyst til at fortsætte "karrieren" som golfspiller i Hedeland Golfklub. Venlig hilsen Hedeland Golfklub

Information til nye Golfspillere

Information til nye Golfspillere Information til nye Golfspillere Nye Golfspillere Hedensted Golf Klub byder dig velkommen som ny golfspiller, eller kanin, som vi kalder det indtil du er færdig med din golfuddannelse. Vi håber du får

Læs mere

Vejledning for nygolfere i 2015

Vejledning for nygolfere i 2015 Opdateret den 15. april Vejledning for nygolfere i 2015 Håndbog for dig som aldrig før har spillet golf Gilleleje Golfklub Sophienlund Alle 13 3250 Gilleleje Tlf.: 49718056 E-mail: info@ggk.dk web: www.ggk.dk

Læs mere

Ku du tænke dig at spille golf? så er

Ku du tænke dig at spille golf? så er så er det rette sted at begynde! Hvorfor spille golf? Golf er en vedvarende udfordring. Uanset hvor ofte du træner, vil du hver gang du er på golfbanen opleve noget nyt og få nye udfordringer. Du vil opleve

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Begynderkursus 2015 SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Velkommen til Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Historie. Sydsjællands Golfklub blev den 6. juni 1974 tilmeldt Dansk Golf Union som klub nr. 42. Golfarkitekt

Læs mere

DANSK GOLF UNION. Golfkørekortet. Nu er der ikke langt til 1. hul

DANSK GOLF UNION. Golfkørekortet. Nu er der ikke langt til 1. hul DANSK GOLF UNION Golfkørekortet Nu er der ikke langt til 1. hul TEORI prøver spil Golfkørekortet Golf er den mest populære voksensport i Danmark, og det er der mange grunde til. Og en ting er sikkert:

Læs mere

Informationer til nye golfspiller

Informationer til nye golfspiller Skanderborg golfklub kan tilbyde et prøvemedlemskab med en varighed på 3 måneder, som introduktion til golf og ikke mindst, den rette måde at lære spillets finesser på. Et prøvemedlemsskab for 2015 indeholder:

Læs mere

Juniormappe 2013. Den spillermappe, du nu holder i hånden, er vores samlede information fra juniorudvalget til juniormedlemmerne.

Juniormappe 2013. Den spillermappe, du nu holder i hånden, er vores samlede information fra juniorudvalget til juniormedlemmerne. Forord Den spillermappe, du nu holder i hånden, er vores samlede information fra juniorudvalget til juniormedlemmerne. Vores mål med mappen er at give dig og dine forældre svar på flest mulige spørgsmål,

Læs mere

D A N S K G O L F U N I O N. Golfkørekortet. Så er der ikke langt til 1. tee

D A N S K G O L F U N I O N. Golfkørekortet. Så er der ikke langt til 1. tee D A N S K G O L F U N I O N Golfkørekortet Så er der ikke langt til 1. tee Teori spil indhold til regelmøder teorispørgsmål H O V E D S P O N S O R Golfkørekortet Det skal du igennem Så er der ikke langt

Læs mere

Roskilde Golf Klub Nr. 81 Marts 2004

Roskilde Golf Klub Nr. 81 Marts 2004 Roskilde Golf Klub Nr. 81 Marts 2004 ROSKILDE GOLF KLUB Margrethehåbsvej 116 4000 Roskilde Formand: Lis Reisby.............46 35 03 44 Bestyrelsesmedlemmer: Klaus Truesen..........46 37 25 75 Henning Olsen.........46

Læs mere

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger!

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! FTK Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! Marts 2015 2 Indholdsfortegnelse! Formanden byder velkommen 3 Så starter vi snart en ny tennissæson! 6 Husorden 9 Bryllup fødselsdage - fester

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Børne- og Ungefolder 2015-16

Børne- og Ungefolder 2015-16 Børne- og Ungefolder 2015-16 Side 1 Børne- & Ungeudvalget i JHF Kreds 7 2015-2016 Klaus K. Svendsen Seminarievej 132 6760 Ribe Mobil: 28 83 35 67 Mail: klaussvendsen@icloud.com Ansvar: Høje Piger Flemming

Læs mere

Medlemskab. Spillecertifikat kr. 1 plus gebyr i 2015

Medlemskab. Spillecertifikat kr. 1 plus gebyr i 2015 Royal Golf Club Fundamentet for Royal Golf Club er Royal Championship Course, der af tidligere Senior Chef designer hos Jack Nicklaus; Ron Kirby er designet til at være en førsteklasses international mesterskabsbane.

Læs mere

Om holdene i DcH Herning

Om holdene i DcH Herning Om holdene i DcH Herning Få svar på spørgsmål vedr. vores hold og tilmelding til disse BEMÆRK: Der arbejdes i øjeblikket på en omstrukturering af klubbens hold så der kan ske ændringer i løbet af 2014.

Læs mere

Mikrogolf. Gyttegård Golf Klub. Version 4.1 side 1

Mikrogolf. Gyttegård Golf Klub. Version 4.1 side 1 Mikrogolf Gyttegård Golf Klub 2010 Version 4.1 side 1 Mikrogolf golf for sjov Fokus Sjovt, sikkert og grundlæggende golfkendskab Baggrund Klubbens engagement i mikrogolf begrundes med et ønske om at sikre

Læs mere

Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu?

Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu? Hovedsponsor for Søften gymnastikforening Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu? Søften GF Guldsponsorer Kontaktliste: Tak for din interesse i at blive træner i SGF-fodbold. Du kan se frem til mange

Læs mere

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger!

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! FTK Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! Marts 2014 2 Indholdsfortegnelse! 2013 set og hørt med formandens øjne og ører 3 Så starter vi snart en ny tennissæson 5 Husorden 8 Bryllup

Læs mere

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008 Rødder og Vinger NYHEDSBREV marts 2008 Jeg håber alle er kommet godt over jul og nytår og nu er friske til at tage fat på en ny sæson i vores lille forening. Lille er måske ikke det helt rigtige ord længere.

Læs mere

K.A.S. sejlerskole. Strandvænget 43 2100 København Ø Tlf. 39 20 71 72

K.A.S. sejlerskole. Strandvænget 43 2100 København Ø Tlf. 39 20 71 72 K J Ø B E N H A V N S A M A T Ø R - S E J L K L U B K.A.S. sejlerskole SEJLERSKOLE Strandvænget 43 2100 København Ø Tlf. 39 20 71 72 K.A.S. sejlerskole tilbyder en toårig sejleruddannelse, hvor du gennemgår

Læs mere

I løbet af vinteren har vi arbejdet med at lave en spændende program, sponsorer. Section, Horsens, Juelsminde og Lyngbygaard

I løbet af vinteren har vi arbejdet med at lave en spændende program, sponsorer. Section, Horsens, Juelsminde og Lyngbygaard Mens section 2014 Captain byder velkommen til ny sæson Matchkalenderen - se midtersiderne Se hvordan du tilmelder dig til mens section side 2 SAT Cup 2014 side 2 Reglerne i Mens Section side 6 Tour de

Læs mere

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016 Instruktørhåndbogen sæson 2015/2016 Velkommen til: Din kontaktperson er: Jeg kan kontaktes på: Mail: Tlf: Hjemmeside www.fjordagergymnastik.dk 1 Bestyrelsen: se hjemmeside eller Conventus. Nyttige telefonnumre

Læs mere

2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner.

2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner. 1. Formandens beretning Vestfyns Golfklub 2013 2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner. Dog skulle vi langt hen på foråret ja, næsten forsommeren,

Læs mere

Torben Kyhl og Per Glad ønskede ikke genvalg, og i stedet blev Bodil Lamberg og Poul Erik Therkelsen valgt.

Torben Kyhl og Per Glad ønskede ikke genvalg, og i stedet blev Bodil Lamberg og Poul Erik Therkelsen valgt. Formanden har ordet Generalforsamlingen den 24. marts var velbesøgt, og stemningen steg gevaldigt, da bestyrelsen kunne fortælle, at det med hjælp fra medlemmer og sponsorer var lykkedes at skaffe kr.

Læs mere

VÆRD AT VIDE. om Himmerland Golf Klub

VÆRD AT VIDE. om Himmerland Golf Klub VÆRD AT VIDE om Himmerland Golf Klub 2014 INDHOLD Baneservice side 16 Bestyrelsen side 3 Elitearbejde side 15 Golfbiler side 14 Greenfee side 12 Greenfeeaftaler side 25 Internettet side 24 Juniorarbejde

Læs mere

Frederikssund Golfklub. Årgang 2011 Nummer 2. Klubbladet. April. Læs mere inde i bladet

Frederikssund Golfklub. Årgang 2011 Nummer 2. Klubbladet. April. Læs mere inde i bladet Årgang 2011 Nummer 2 April Frederikssund Golfklub Klubbladet Læs mere inde i bladet Nummer 2 - Årgang 2011 side 2 Indholdsfortegnelse Formanden har ordet... side...3 Generalforsamling Referat fra generalforsamlingen...

Læs mere

Eventyr Golf 2014. Årsmagasin. Klubinformation Kalender Kontakt

Eventyr Golf 2014. Årsmagasin. Klubinformation Kalender Kontakt Eventyr Golf 2014 Årsmagasin Klubinformation Kalender Kontakt 1993-2014 Velkommen til Eventyr Golf 2014 Årsmagasin 2 INDHOLD : Formanden har ordet 5 Klubsekretærens side 6 Centerkontoret - nyt i 2014 9

Læs mere

MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 13 April 2015

MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 13 April 2015 MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 13 April 2015 Breinholtgård Golf Klub Kokspangvej 17-19 6710 Esbjerg Tlf. 75 11 57 00 www.bggc.dk info@bggc.dk Kontoret/Golf Manager Carina Tranum 75 11

Læs mere

Marts måned var udsædvanlig tør og varm, og det gjorde, at vi allerede kunne åbne banen 20/3, det har aldrig tidligere været muligt.

Marts måned var udsædvanlig tør og varm, og det gjorde, at vi allerede kunne åbne banen 20/3, det har aldrig tidligere været muligt. BANEN Vejret i årets 3 første uger startede meget mildt. Den 20/1 kom frosten som varede til sidst i februar; den var så hård, at jorden frøs helt ned i 70-80 cm s dybde, og det forvoldte store frostsprængninger

Læs mere

REGELPRØVE. Aarhus Golf Club. Regelmæssigt Rundt Regel- og Handicapudvalget

REGELPRØVE. Aarhus Golf Club. Regelmæssigt Rundt Regel- og Handicapudvalget REGELPRØVE arhus Golf lub Regelmæssigt Rundt Regel- og Handicapudvalget Den store blå regelprøve Prøven (PDF) består af 17 spørgsmål med et separat svarark (Word) og et scorekort med et fiktivt handicap.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 2-3 turneringsbetingelser 4-7 drejebog 8-18 brug af golfbox 19 markøropgave 20 skema til klubpoint

Indholdsfortegnelse. 2-3 turneringsbetingelser 4-7 drejebog 8-18 brug af golfbox 19 markøropgave 20 skema til klubpoint Indholdsfortegnelse Side Side Side Side Side 2-3 turneringsbetingelser 4-7 drejebog 8-18 brug af golfbox 19 markøropgave 20 skema til klubpoint Kredsturnering 2011 Distrikt 2: Kreds syd Turneringsbetingelser:

Læs mere