VELKOMMEN TIL BRØNDBYERNES IF

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VELKOMMEN TIL BRØNDBYERNES IF"

Transkript

1 VELKOMMEN TIL BRØNDBYERNES IF INFORMATION TIL TRÆNERE & LEDERE

2 Klubbens målsætning At være en fremtidsorienteret forening tilpasset tidens krav og med respekt for ånd og holdninger, med fokus på både kvalitet og plads til alle. Vi vil være landets førende indenfor talentudvikling. En klub hvor traditioner anerkendes og elite og bredde går hånd i hånd, men med en samtidig tilkendegivelse og accept af nytænkning og udvikling og med mod, vilje og sammenhold vise vejen frem. Brøndby IF vil præge toppen af dansk ungdomsfodbold med flot fodbold og flotte resultater. Den røde tråd med teknisk underholdende, seværdig og flot fodbold, føres fra A-truppen helt ned i de yngste årgange. Vi ønsker til stadighed at gøre god talentudvikling endnu bedre og opprioriterer den individuelle tekniske træning, fra pode til Superliga Vi ønsker at udvikle de bedste spillere, da vi vil være de bedste og have de bedste rammer. Vi tilstræber stadigt at optimere træningsmiljøet og den daglige træning for de bedste hold i hver årgang. Vi tilstræber hele tiden at implementere og videreudvikle "Bedre Børnefodbold" med fokus på tryghed, glæde og færdighedsudvikling. Vi er super ambitiøse på børnefodboldens vegne, og tilstræber ens muligheder for alle og arbejder ud fra at glæden er den største motivationsfaktor. Vi ønsker ikke at vinde for en hver pris! Vi vinder gerne, men på de rigtige præmisser og med bolden på vores fødder. Vores drøm er at være med til at udvikle de spillere vi alle i fremtiden ønsker at se i Superligaen / 3F ligaen og på de danske landshold, og som skal kunne beherske den spilstyrende og offensive spillestil, Brøndby IF har valgt at forfølge. Det er vores mål, som et minimum at udvikle 2 spillere pr. årgang til vores A-trupper! Klubben og Klubhuset Administration Forretningsføreren leder den daglige drift af klubhuset, herunder også Administrationen. Du kan komme i kontakt med administrationen på telefon eller pr. Kontorets åbningstider: Mandag og torsdag: Tirsdag og onsdag: Fredag: For at lette trykket på aften åbningstiderne er du meget velkommen til at kikke forbi kontoret i dagtimerne med afregninger og kontingent betalinger.

3 Bestyrelsen Bestyrelsen består af følgende: Formand Næsteformand Sekretær Kasserer Herreseniorformand Herreungdomsformand Miniungdomsformand Kvindefodboldsformand Pigeungdomsformand Aktivitetsudvalgsformand Der henvises til klubbens hjemmeside for en opdateret oversigt over medlemmerne af bestyrelsen. Du finder ligeledes kontaktoplysninger på afdelingsledere og sportslige ansvarlige på hjemmesiden. Hjemmesiden Klubbens hjemmeside findes på Vi anbefaler at du holder dig opdateret via nyhederne på hjemmesiden. Samt leverer indlæg til afdelingens webmaster vedrørende det hold du er med omkring. Få nærmere oplysning af din afdelingsleder. Internet Du kan blive oprettet som bruger på klubbens IT systemer og få en Brøndby mailadresse, så du kan bruge klubbens computere til bl.a. at komme på internettet. Henvendelse herom til klubbens administration.. Der er ligeledes mulighed for at anvende det trådløse netværk i klubhuset. For at få adgang til netværket kan du få udleveret en kode i cafeteriet. Telefonliste På Brøndbyernes IF s intranet findes en telefonliste med oversigt over trænere og ledere, som opdateres løbende. Du skal bruge et brugernavn og adgangskode for at få adgang til intranettet. For at få adgang til Intranettet skal du henvende dig til din afdelingsleder. Sponsorater Hvis du kender en, der vil sponsorere træningsdragter eller andet træningsudstyr til et ungdomshold, skal du henvende dig til klubbens forretningsfører.

4 Cafeteriet I klubhusets cafeteria, vil du kunne købe mad og drikkevarer til rimelige priser. Forpagteren vil være behjælpelig med gode tilbud, når der skal afholdes arrangementer af større eller mindre karakter for hold og afdelinger Reservering af kursuslokale / taktikrum Reservering af kursuslokalet / taktikrummet sker ved at indskrive sig i kalenderen på banekontoret i klubhusets kælder. Kapellet som ligger i tilknytning til cafeteriet kan bookes hos cafeteriets personale. Aktivitets rummet ( Den Rødes Rum ), kan også bookes. Se nærmere på hjemmesiden. Whiteboard Udstyr til whiteboard kan lånes på banekontoret. Træner/ leder kontoret: Computere på træner/lederkontoret, i kælderen er til fri afbenyttelse. Der er ligeledes telefoner, som primært kan benyttes til ind telefonering af resultater, samt øvrige fodbold relaterede opkald. Kontingent Senior- og ungdomsmedlemmer betaler kontingent 2 gange årligt (forud 1. februar og 1. august). Passive medlemmer og trænere/ledere betaler 1 gang årligt (forud 1. februar.) Ungdomsmedlemmer og frivillige trænere/ledere får et medlemskort som kan benyttes som adgangskort til Brøndby IFs 1. holds kampe på Brøndby Stadion efter nærmere regler. Trænings tider: De enkelte afdelingers ledelse udarbejder i samarbejde med de baneansvarlige hver halvsæson en træningsplan, der forsøger at tilgodese alle ønsker vedrørende trænings tider, baner og omklædningsrum. Så vidt muligt får holdet tildelt bane og omklædningsrum, som anført på træningsplan (se skærmene på omklædningsgangen eller klubbens hjemmeside). Hvis der er kampe på træningsaftener, betyder det evt. at du bliver flyttet eller måske i værste fald får din træning aflyst. Følg de anvisninger banekontorets personale udstikker.

5 Tøj & materialer: Alle trænere og holdledere får udleveret en tøjpakke bestående af: 2 T-shirts, 1 par shorts, 2 par strømper, 1 træningsdragt, 1 vinter jakke, 1 regn jakke, samt en træner/ledermappe! Som ny træner/holdleder i Brøndby IF får du udleveret tøj pakken i forbindelse med, at du tiltræder din træner/holdleder opgave i klubben. Man er selvfølgelig iklædt det udleverede tøj når man repræsenterer klubben! Udlevering sker fra klubbens materiale rum. Du får udleveret tøj pakken, når din afdelingsleder eller sportslig ansvarlige har underskrevet en rekvisition, som du afleverer til Materiale forvalteren. Husk at tøjet kun er til låns! Såfremt man stopper som frivillig i klubben skal tøjet afleveres tilbage. I modsat fald vil man blive beskattet af tøjets værdi. Kamptøj: Udlevering af kamptøj til dit hold foregår ligeledes fra klubbens materiale rum, mod aflevering af underskrevet rekvisition, som beskrevet oven for. Får du i løbet af sæsonen brug for en ny spilletrøje, shorts mm - sker udleveringen ligeledes fra materialerummet mod aflevering af en underskrevet rekvisition Får du brug for at låne et udebane sæt, skal du henvende dig i materialerummet i god tid før dagen for kampens afvikling! Husk, at returnere lånt tøj hurtigst muligt til materialerummet efter kampen! Tjek på DBU- Sjællands hjemmeside hvilken farve modstanderen spiller i. Øvrige materialer: Alle hold får udleveret et passende antal bolde samt toppe og træningsveste. Som træner/holdleder er du ansvarlig for, at de udleverede materialer ikke bliver væk eller ikke efterlades på træningsbanen og lign. Hvis du i løbet af sæsonen får brug for at supplere de udleverede materialer, kan du henvende dig i materialerummet og få udleveret noget nyt mod aflevering af en underskrevet rekvisitionsseddel. Åbningstider i materialerummet: Torsdag: kl HUSK! Det er kun i dette tidsrum, at der kan udleveres tøj og materialer. Er det helt umuligt at komme torsdag vil det være muligt at kontakte Materialeforvalteren på alle andre hverdage mellem kl og kl telefonisk/sms på og lave aftale. Følg også med på klubbens hjemmeside hvor ændrede åbningstider annonceres.

6 Vask af kamp tøj. Du har mulighed for at få vasket tøjet efter kamp, i klubhusets vaskeri. Nøglebrikken til vaskeriet får du udleveret på banekontoret. Tasken med tøj sættes på bordet til venstre for indgangen. Sørg for at have mærket den, så vaskemanden kan se hvilket hold den tilhører! Tøjet vil som udgangspunkt være færdig vasket førstkommende hverdag efter det er afleveret. Sørg venligst for at afhente tøjet snarest muligt herefter! Sørg altid for at tælle tøjet op før aflevering til vask. Trøjenummer Der er ikke noget krav til trøjenumre, men er trøjer påført numre, skal disse være forskellige. Værdisager Det er god skik at indsamle værdisager ved kamp og træning. Det er medlemmernes eget ansvar, hvis værdier efterlades i omklædningsrummet. Så det er bedre at forebygge end løbe risikoen. Forventninger til trænere/ledere og andre frivillige Vi forventer at alle trænere og ledere, samt andre frivillige i Brøndbyernes IF i handling og tale, tilstræber at bidrage til et positivt image af Brøndbyernes IF. Vi ønsker at folk forbinder klubben med positive følelser som fællesskab, stolthed og glæde. Vis respekt for andre. Du er rollemodel for en masse unge mennesker. Kritiser aldrig modstanderen eller dommeren. Vær positiv og værdsættende i din omgangstone med spillere og andre omkring holdet. Husk at rose, og vær med til at skabe et trygt og sjovt miljø! Vi forventer, at alle vore trænere/ledere er medlem af Brøndby IF og eventuelt også Forældre BIF. Øl, vin og spiritus Trænere/ledere drikker naturligvis ikke øl, vin eller spiritus, mens de har ansvaret for spillerne. De møder heller ikke op til kamp/træning lugtende af spiritus.

7 Rygning Ingen tobaksrygning i samvær med spillerne. Det gælder også i busser, biler m.m. når vi rejser med vore spillere. Trænere/ledere må ikke ryge under træning og kamp. Der er rygeforbud i klubhuset. Årbog De frivillige, trænere og ledere udgiver hvert år en årbog. Indlæg til denne årbog skrives af de enkelte trænere/holdledere. Indlæggende skal indleveres hvert halvår. Årsfester Brøndby IF afholder 2 årlige fester, (juni og december) hvor alle klubbens frivillige trænere/ledere, samt øvrige frivillige er inviteret. Du og din samlever inviteres. Årskrus Ved afdelingens afslutningsfest får trænere og holdledere mod bestilling, udleveret et årskrus, som tak for deres indsats til gavn for Brøndbyernes IF s ungdom m.m. Det er afdelingens ledelse der er ansvarlig for bestilling af årskrus. Træner/lederkort Som frivillig i Brøndbyernes IF får man adgang til alle Brøndby IF s hjemmekampe i superligaen. I forbindelse med indmeldelse i klubben udleveres et træner/leder kort som giver adgang til Brøndby Stadion. Kortet kan afhentes hos forretningsføreren. Husk at kortet er personligt. Omklædningsrum Træner eller holdleder opholder sig i omklædningsrummet under hele omklædningen (se i øvrigt pædofilireglementet). Første der ankommer åbner, og sidste der forlader omklædningsrum låser. Du kan låne nøglebrik hos stadioninspektøren. Det er forbudt at medbringe flasker i omklædningsrummene. Overtrædelse af disse forbud medfører udelukkelse.

8 Møder Hver afdeling afholder et afdelingsmøde ca. 1 gang pr. måned. Der afholdes et ungdomsledermøde pr. måned Samt et bestyrelsesmøde pr. måned Nye ungdomsmedlemmer Når vi modtager nye børn i fodboldklubben, modtager forældrene velkomstbrev/folder og vi orienterer om følgende: Trænings og mødetider hus regler Ingen støvler på i omklædningsgangen / klubhuset. Vi hilser med håndtryk til træner og ledere omkring holdet Indmeldelse samt oplysning om halvårligt kontingent Medlemskort = adgangskort til stadion når kontingent er betalt Spillercertifikat Forældre hjælp til fællesskabet: Boder, kontrol, mv. (det økonomiske fundament for amatørklubbens eksistens.) Spillerne låner tøj til kamp, men skal selv medbringe fodboldstøvler. benskinner, målmandshandsker, etc. Klubben sørger for vask af kamp tøj. Vis bane oversigt Vis opslagstavle / info skærme Vis cafeteria Vis Aktivitets rum/ mulighed for lektielæsning Vis hvor forretningsføreren sidder Vis hvor integrationsmedarbejderen sidder For holds spillere. Fortæl om de sportslige muligheder og udfordringer Vores holdning til forældre på sidelinjen (folderen forældre på sidelinjen kan man få udleveret på kontoret) Certifikat nye spillere Klubben sørger for at få bestilt nye spilleres spillercertifikater fra spillerens tidligere klub. For at kunne modtage et certifikat skal vi vide hvornår spilleren senest har spillet i en anden klub samt denne klubs navn. Sørg for, at nye spillere ved klubskifte afleverer indmeldelsesblanket med alle nødvendige oplysninger, herunder eventuel tidligere klub. Indmeldelsesblanketten afleveres derefter til klubbens administration, inden spilleren benyttes på dit hold. Hvis en spiller forlader Brøndby IF er det spillerens nye klub der skal rekvirere spillerens certifikat. Er du i tvivl kan du henvende dig til klubbens forretningsfører.

9 Baner: Kunststofbaner Der må kun anvendes faste gummiknopper eller kondisko på kunststofbanerne. Hvis der anvendes stålknopper vil dette medføre bortvisning fra kamp eller træning. Husk at informere dine spillere om denne regel. Husk først at skifte til fodboldstøvler på baneområdet, da vi på den måde mindsker jord og skidt på kunststofbanerne. Kunststofhallen (Kostalden) Spillere og trænere må kun benytte støvler med faste knopper eller gummisko i hallen. Der er mulighed for at skifte fodtøj i omklædningsrummet i hallen. Hvis der anvendes stålknopper vil dette medføre bortvisning fra kamp eller træning. Husk at informere dine spillere om denne regel. Husk først at skifte til fodboldstøvler i hallens omklædningsrum, da vi på den måde mindsker jord og skidt på kunststofbanen. Græsbanerne Du må ikke gå over banerne. Det sætter faste spor og ødelægger banerne. Benyt kun den bane du tildeles. Undgå så vidt muligt at træne i målfelterne. Husk at rydde op efter træning og sætte målene på plads! Booking af baner til kamp og stævner Hvis du har behov for en bane til f.eks. træningskampe, stævner eller kampe, skal du henvende dig til din afdelingsledelse. Afdelingsledelsen vil forsøge at booke en bane via banekontoret på det ønskede tidspunkt. HUSK at henvende dig i god tid, da der er mange hold, der skal bruge vores baner. Bliver du eller modstanderen forhindret i at møde op og banetiden ikke skal bruges, skal du huske at give banekontoret og din afdelingsledelse besked! Respekter de tildelte tider og anviste baner!

10 Hjørneflag Du skal huske at tage hjørneflag med ud og ind fra banen, når I spiller på hjemmebane. Det gælder også til 5- og 8-mands kampe. Regler for flytning af (hjemme) kampe: Hvis dit hold er forhindret i at møde til en kamp, gælder følgende: 1. Kontakt banekontoret ved hjemmebane for at få tildelt nyt spilletidspunkt, inden ny dato aftales med modstanderne. 2. Kontakt og orienter din sportslige leder som efterfølgende vil kontakte DBU Sjælland. 3. Kontakt modstanderen og aftal evt. ny spilledato. 4. Når der er aftalt ny kampdato med modstanderen, skal dette informeres til banekontoret og din sportslige leder i afdelingen. Kampflytningen skal ske senest 3 uger før oprindelig kampdato. Dette er nødvendigt, da en overskridelse af deadline kan føre til gebyropkrævning fra DBU Sjællands side. Holdkort og resultat indrapportering: Dette er gældende for alle hold hvor DBU forlanger resultat indberetning. For rækker med elektroniske holdkort skal minimum én træner/leder fra holdet have adgang til DBU s systemer (login fås via DBU s hjemmeside). Dette skal holdene gøre før kampen: I rækker med elektroniske holdkort: Holdkortet skal være udfyldt senest 1 time inden kampstart. Holdkortet kan enten udfyldes via internettet ved at logge ind på Mit DBU eller via DBU s App. til telefoner og tablets. Alle klubbens spillere er registreret i DBU s systemer, så kun spillere der er registreret kan komme på holdkortet. HUSK du må kun anvende spillere der er på holdkortet. Hvis en spiller er spilleberettiget men ikke findes i DBU s systemer, skal du straks kontakte din afdelingsleder så han kan give besked til klubbens administration om problemet. Udfyld holdkortet i god tid. Holdkortet kan rettes efter kampen hvis spillere ikke har været benyttet eller en spiller ikke er kommet til kampen. Såfremt der anvendes trøjenumre, skal disse være i overensstemmelse med de påførte numre på holdkortet.

11 I rækker med papir holdkort: Hjemmeholdet udfylder rækkenavn, puljenummer, kampnummer, spilledato, hjemmehold, udehold og egen holdopstilling incl. evt. reservespillere. Såfremt der anvendes trøjenumre, skal disse være i overensstemmelse med de påførte numre på holdkortet. Fødselsdata (dd-mm-åå) påføres for Old Boys og ældre spillere. Fødselsår for ungdomsspillere påføres, dog skal der påføres fødselsår/måned for spillere brugt i.f.m. speciel spillerbenyttelse. Holdkortet afleveres til udeholdet inden kampstart, så de kan påføre deres hold. Holdkort (udfyldt af begge hold) opbevares af hjemmeholdet under kampen. Dette skal holdene gøre efter kampen: Elektroniske holdkort: Begge hold er selv ansvarlige for at ikke benyttede spillere slettes fra holdkortet. Papir holdkort: Hjemmeholdet påfører kampens resultat. Begge hold er ansvarlige for at ikke benyttede spillere slettes fra holdkortet. Holdkortet underskrives af begge klubber, og der vil ikke efterfølgende kunne foretages rettelser. Hver klub modtager en kopi af holdkortet, som opbevares i klubberne og som på forlangende skal kunne indsendes til DBU. Holdkortet opbevares i begge klubber. Resultatet skal af hjemmeholdet indrapporteres til DBU umiddelbart og senest en time efter kampens afslutning. Indrapporteringen kan ske via tlf eller elektronisk via KlubOffice eller DBU s App til telefoner og tablets.

12 Udvisninger og advarsler Dette er gældende for U13 og op efter: Advarsler (gult kort) i DBU Sjællands turneringer er lig med 10 minutters udvisning. Dette indberettes ikke. Udvisning (rødt kort) giver altid mindst 1 spilledags karantæne. Døm selv kampe: En stor del af vore turneringskampe er såkaldte døm selv kampe. Klubben har en række frivillige dommere, der påsættes disse kampe. Tal med din afdelingsleder om hvordan, man rekvirerer en dommer! Vi ser gerne at du selv bidrager, med at dømme nogle kampe i løbet ad året! Meld dig hos afdelingslederen, hvis du kan. "Et godt råd" Hvis du vil være sikker på, at dommeren til "de dommerløse kampe" dukker op til kampen, så ring og hils på ham et par dage i forvejen. Gælder kun dommerløse kampe. Dommerkursus: Brøndby IF arrangerer med jævne mellemrum kampleder-kurser og dommerkurser, som du kan tilmelde dig. Spørg evt. din sportslige leder. Transport: Aftal i god tid med forældre vedrørende transport. Er dit hold forhindret i at skaffe tilstrækkeligt med biler, skal du i god tid kontakte den sportslige leder i din afdeling. Bøder: Det koster din afdeling en bøde fra DBU, hvis du bruger ulovlige spillere, undlader at indrapportere resultatet, undlader at udfylde holdkortet, glemmer at aflevere papirholdkortet i holdets dueslag på træner kontoret, eller udebliver fra kamp.

13 Bodfolk og kontrollører: Frivillige ledere, der gennem deres indsats i forbindelse med afvikling af' kampe på stadion bidrager med et ikke ubetydeligt økonomisk tilskud til klubbens aktiviteter. Er du interesseret i at deltage i denne indsats, og samtidig få skabt nye interessante relationer, så kontakt klubbens administration for nærmere info. BIF s Veteraner BIF s Veteraner er en støtteforening for Brøndby IF. Medlemmerne skal mindst have arbejdet i Brøndby IF s bestyrelse i 15 år. Veteranmedlemmer er derfor erfarne klubfolk med rigtig mange års anciennitet (typisk mere end 25 år) og som har arbejdet med mange opgaver for klubben gennem årene. Veterankredsen indstiller hvem der kan optages som medlemmer i BIF s Veteraner, jævnfør ovenstående kriterier. Forældre BIF Forældre BIF er en støtteforening, der tjener penge til gavn for Brøndbyernes IF s ungdomsarbejde ved bankospil, lotteri, kaffesalg på stadion og salgs boder ved stævner o.m.a. Foreningen yder bl.a. tilskud til børn, fra familier med særlig sociale udfordringer, således de også har mulighed for at deltage i klubbens aktiviteter (evt. ansøgninger stiles til ungdomsformanden) C-holdet Hjælper til med oprydning og rengøring på og omkring Stadion

14 Trænerkurser Alle børnetrænere i klubben skal igennem DBU s C- licens uddannelse. Brøndbyernes IF afholder udgifterne hertil. Mange af kurserne afholdes internt i klubben. Følg med i kursus kalenderen på klubbens hjemmeside, om der skulle være noget for dig. Alle trænere tilbydes som et minimum B1 kurset. Yderligere DBU uddannelse tages der stilling til efter behov. Endvidere afholdes der intern uddannelse kvartalsvis, følg med i kursuskalenderen! Trup størrelser Truppernes størrelse aftales med de sportslige ledere. Hovedregel ved primært hold U10 U14 trup størrelse, drenge: - U spillere (inkl. 1 keeper) - U spillere (inkl. 1 keeper) - U spillere (inkl. 1 keeper) - U spillere (inkl. 2 keepere) - U spillere (inkl. 2 keepere) NB: Dog undtagelser, ved sportslige hensyn. Faciliteter Ud over at vi har nogle af landets bedste udendørs fodbold faciliteter, har vores forening tænkt at de unge medlemmer skal have andre muligheder for at bruge tiden på end kun at spille fodbold. Vi har her TV, bordtennis, brætspil, lektie rum mm. som medlemmerne frit kan benytte sig af i klubhuset

15 BIF S 5 FORÆLDRE BUD: 1. Støt ikke kun dit eget barn men også andre spillere på holdet. 2. Bak op om dit barn Forældre der støtter op omkring holdet til både kamp og træning er ønskværdigt. Vel vidende at en pause af og til ikke er ensbetydende med mindre engagement eller interesse, tværtimod! 3. Som tilskuer kan en jævnlig pause også sende positive signaler til barnet det være sig bl.a.: - Mindsket præstationspres - Mulighed for at fortælle om sin oplevelse ud fra eget synspunkt og ikke andres (f.eks. forældres). 4. Resultater vil altid være sekundært i ungdomsfodbold uanset niveau. Giv derfor plads til forståelse for klubbens holdninger til at skabe rum og plads til udvikling. Specielt i form af: - Mere spilletid til flere spillere. - Forskellige udfordringer på forskellige pladser giver mere alsidige spillere. 5. Forpligtende fællesskab at man som forældre er parate til at træde til og træde til side i såvel holdets som klubbens interesser. Tænk at det er børnefodbold I er tilskuere til. Børn er ikke små voksne. De skal bakkes op, opmuntres og føle sig trygge ved at dyrke deres sport.

16 VÆRDIGRUNDLAG I BRØNDBY IF INGEN OVER KLUBBEN Viden og erfaring skaber resultater, og tilegnes gennem visionært og hårdt arbejde. Sammen kan vi vinde splittet vil vi tabe. Giv plads til kreativitet og nytænkning At lytte er at lære Stolthed og ydmyghed går hånd i hånd Vis respekt for andre Vær gavmild med din viden Skab og vis tillid Brøndbyernes Idrætsforening Klubhuset Brøndby Stadion Brøndby Web: Nyttige telefon numre.: Administration Forretningsfører Banekontor Banekontor mobil Klubhus Cafeteria Brøndby IF A/S (Stadion) Brøndby Shoppen Brøndby Support Brøndby Hallen Idrættens Hus DBU DBU-Sjælland Resultat indberetning Senest revideret 24. maj 2015

Derfor opfordres både medlemmer og deres forældre til at støtte foreningen aktivt, der hvor de kan.

Derfor opfordres både medlemmer og deres forældre til at støtte foreningen aktivt, der hvor de kan. VELKOMMEN TIL BRØNDBY IF TIL MEDLEMMER OG DERES FORÆLDRE Historie Brøndbyernes Idrætsforening blev stiftet den 3. december 1964 ved en sammenslutning af fodboldklubberne Brøndbyøster Idrætsforening (stiftet

Læs mere

Trænerguide. I.F. Lyseng Fodbold, Trænerguide. Formål

Trænerguide. I.F. Lyseng Fodbold, Trænerguide. Formål Trænerguide 1 Formål Formålet med klubbens aktiviteter er, at det enkelte medlem finder glæde ved fodboldspillet. Det er klubbens ønske at skabe et miljø, hvor samværet og tolerancen overfor andre giver

Læs mere

Leveregler/Praktiske oplysninger for trænere og ledere i Roskilde Boldklub / FC Roskilde

Leveregler/Praktiske oplysninger for trænere og ledere i Roskilde Boldklub / FC Roskilde Klubhus Leveregler/Praktiske oplysninger for trænere og ledere i Roskilde Boldklub / FC Roskilde Klubhusets åbningstider findes på tavler i Idrætsparken og på klubbens hjemmeside. Klubhuset har som hovedregel

Læs mere

Visioner - Det er klubbens hensigt gennem målrettet træner- og lederindsats, at give piger, drenge, kvinder og mænd mulighed for at dyrke fodbold.

Visioner - Det er klubbens hensigt gennem målrettet træner- og lederindsats, at give piger, drenge, kvinder og mænd mulighed for at dyrke fodbold. Håndbog udgave 2012 Vi byder dig velkommen i Tune IF s fodboldafdeling, og ønsker dig held og lykke med dit nye fritidsjob. Fra ledelsens side lægges der megen vægt på, at samtlige trænere har den størst

Læs mere

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min glæde over, at du har valgt at spille

Læs mere

V.I.F. Fodboldafdelingen

V.I.F. Fodboldafdelingen Referat af træner-/ledermødet mandag den 24. august 2015 Dagsorden 1. Nyt fra bestyrelsen v/jesper 2. Nyt fra ungdomsudvalget a. Hvad har vi indtil nu arbejdet med i ungdomsudvalget: i. Status (Allan)

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner i Aabenraa Boldklub. Som ny træner har du helt sikkert en lang række spørgsmål, som vi med dette velkomstbrev

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Rundt om klubben... 5 VÆRDIGRUNDLAG I BRØNDBYERNES IF... 5. Klubbens historie... 5. Satser på ungdommen... 5. Brøndby i rødt og hvidt...

Rundt om klubben... 5 VÆRDIGRUNDLAG I BRØNDBYERNES IF... 5. Klubbens historie... 5. Satser på ungdommen... 5. Brøndby i rødt og hvidt... Træner/Leder Guide Indhold Rundt om klubben... 5 VÆRDIGRUNDLAG I BRØNDBYERNES IF... 5 Klubbens historie... 5 Satser på ungdommen... 5 Brøndby i rødt og hvidt... 6 Europæisk storhed... 6 Kvinderne i Brøndby...

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION Velkommen til Karlslunde Fodbold Tak fordi du har meldt dig som træner og leder i Karlslunde Fodbold. Med denne folder vil vi sørge for, at du kommer godt

Læs mere

UNGDOMS FODBOLD. U13 - U19 Samspil og relationer. Ungdomsfodbold U13-U19

UNGDOMS FODBOLD. U13 - U19 Samspil og relationer. Ungdomsfodbold U13-U19 UNGDOMS FODBOLD U13 - U19 Samspil og relationer 1 Velkommen Alle trænere og ledere omkring Ungdomsfodbolden i Odense Boldklub vil gerne byde jeres dreng eller pige velkommen. Vi er glade for at I har valgt

Læs mere

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE SPORTSLIG STRUKTUR PÅ VEJ MOD 2020 RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE BORUP FODBOLD Borup fodbold ønsker at være en attraktiv og rummelig klub for hele lokalområdet. Vi ønsker at være

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

SNEKKERSTEN IF-FODBOLD

SNEKKERSTEN IF-FODBOLD SNEKKERSTEN IF-FODBOLD TRÆNER & - HOLDLEDERHÅNDBOG 2014 Velkommen som træner/holdleder Snekkersten IF- fodbold byder dig velkommen som træner/holdleder omkring fodbolden. Vi holder til i Snekkersten Idrætscenter,

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

Håndbog for trænere og ledere i HVB børn og ungdom

Håndbog for trænere og ledere i HVB børn og ungdom Håndbog for trænere og ledere i HVB børn og ungdom Denne håndbog er til hjælp til klubben trænere og ledere i HVB børn og ungdom. Er der punkter i syntes mangler så send mig en mail eva@hvb-fodbold.dk

Læs mere

Holsted fb - Trænervejledning

Holsted fb - Trænervejledning 1.0. Indledning Velkommen som træner i HFB. Vejledningen er lavet som et opslagsværk, hvor du kan finde de oplysninger du skal bruge som træner. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, er der en kontakt

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

FUNKTIONSBEKSRIVELSE DAGLIG DRIFT

FUNKTIONSBEKSRIVELSE DAGLIG DRIFT FUNKTIONSBEKSRIVELSE DAGLIG DRIFT AF Kristrup Boldklub fodbold Version Dato / Initialer Kommentar 1.0.0 250412/JB Dokument frigivet 1 1 Formål... 3 2 Referencer... 3 3 Definitioner... 3 4 Ansvar... 3 5

Læs mere

Brabrand IF Fodbold. Praktiske informationer. Velkommen!

Brabrand IF Fodbold. Praktiske informationer. Velkommen! Praktiske informationer Velkommen! TAK fordi DU i den kommende periode er ungdomstræner i Brabrand IF s fodboldafdeling. Vi er helt sikre på, at du får en af de bedste perioder i dit liv, og vi er ligeledes

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

Velkommen i klubben. HI-Fodbold. Målsætning og filosofi vision. Est. 1923. Trænere/holdledere. Kontor. Til nye medlemmer

Velkommen i klubben. HI-Fodbold. Målsætning og filosofi vision. Est. 1923. Trænere/holdledere. Kontor. Til nye medlemmer HI-Fodbold Velkommen i klubben Est. 1923 Til nye medlemmer Herlev Fodbold Tvedvangen 200 2730 Herlev. Opdateret september 2014. (Nord) Med denne folder byder vi dig velkommen til HI-Fodbold. HI-Fodbold

Læs mere

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Målsætningen for U11 Drenge er, at alle drengene bliver tilgodeset på det niveau og med de behov de har - fokus på eliten såvel som på bredden. Derudover skal der arbejdes

Læs mere

HIF Fodbold. Årgangsbog for U4 & U5

HIF Fodbold. Årgangsbog for U4 & U5 HIF Fodbold Årgangsbog for U4 & U5 Det blå bånd & den Røde tråd! HIF s fodboldafdelings formål Foreningens formål er gennem fodboldspil og almindeligt socialt samvær for børn og voksne, at fremme kammeratskab

Læs mere

FAQ. Retningslinier. for. sportslige afdelinger. Taastrup FC. Ver. 1.0

FAQ. Retningslinier. for. sportslige afdelinger. Taastrup FC. Ver. 1.0 FAQ Og Retningslinier for sportslige afdelinger i Taastrup FC Ver. 1.0 Nedenstående forsøger i alfabetisk orden at besvare mange af de spørgsmål der opstår i hverdagen samt udstikke rammer for arbejdet

Læs mere

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Fodboldsæsonen 12/13 Vi vil gerne byde alle spillere og forældre velkommen til en ny fodboldsæson i Stilling IF Fodbold. Træningstider: Se

Læs mere

Bank Sparekassen Faaborg Reg.nr. 0828 Kontonr. 0003169014. Datoliste Generalforsamling 1. tirsdag i hver måned (dog ikke i juli)

Bank Sparekassen Faaborg Reg.nr. 0828 Kontonr. 0003169014. Datoliste Generalforsamling 1. tirsdag i hver måned (dog ikke i juli) HÅNDBOG for Historie/Formål Boldklubben KR70 opstod på den stiftende generalforsamling den 5. november 1970. Baggrunden for den stiftende generalforsamling var, dels at de i områdets to skoler Kølstrup

Læs mere

Aktivitetskatalog 2011/2012

Aktivitetskatalog 2011/2012 Aktivitetskatalog 2011/2012 Indhold: 1. Klubdag en fællesskabs oplevelse for din klub 2. Billetter til kampe, plakater, nyhedsmails 3. Forkampe + indløb på stadion 4. Bolddrenge / piger 5. Besøg af trænere,

Læs mere

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september LM ude 2015 i fodbold Program Senior og old i Farsø den 5. - 6. september 2015 www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

Elektronisk registrering

Elektronisk registrering Onsdag den 24. september 2014 i Svendborg Idrætshal Mandag den 29. september 2014 i Idrættens Hus, Odense Onsdag den 9. oktober 2014 i Ejbyhallen Import af spillere Alle klubber er i fuld gang med overførsel

Læs mere

Brenderup Idrætsforening

Brenderup Idrætsforening Velkommen i Brenderup Idrætsforening - Fodboldafdelingen Brenderup Idrætsforening Fodbold Gymnastik Håndbold Badminton Motion Brenderup Idrætsforening holder til i Brenderup Aktivitetscenter, Kirkevej

Læs mere

Nye digitale værktøjer. Dansk Boldspil-Union DBU IT

Nye digitale værktøjer. Dansk Boldspil-Union DBU IT Nye digitale værktøjer Historikken Spillerregistrering som krav fra UEFA DBU s bestyrelse beslutter, at det skal komme klubberne til gavn Alle spillere skal registreres inden 31.12.13 Situationen Alle

Læs mere

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER Maj 2016 VELKOMST FRA FORMANDEN På vegne af Lundtofte Boldklub byder jeg nye spillere og deres familie velkommen til klubben!

Læs mere

IF Frem Bjæverskov Fodbold Trænerhåndbog Den orange tråd

IF Frem Bjæverskov Fodbold Trænerhåndbog Den orange tråd IF Frem Bjæverskov Fodbold Trænerhåndbog Den orange tråd Indledning Vision 2020 Den orange tråd er at skabe en klar målsætning for fodboldafdelingen om, hvor klubben står, og hvilke mål der skal arbejdes

Læs mere

Den lille trænerhjælper

Den lille trænerhjælper KIMBRERKIDS en del af Aars IK Aars IK Lyngsøvej 2b 9600 Aars Telefon: 9862 2197 Mail: info@kimbrerkids.dk www.kimbrerkids.dk Den lille trænerhjælper Velkommen som træner i Aars IK For at give dig en lettere

Læs mere

VELKOMMEN TIL FC BELLA

VELKOMMEN TIL FC BELLA VELKOMMEN TIL FC BELLA PIGE/SENIOR FODBOLD I MØRKHØJ, GLADSAXE KOMMUNE FC Bella, c/o Jimmy Magelund, Nissumvej 41, 2860 Søborg Telefon 3031 7315 E-mail: info@fcbella.dk CVR-nr.: 29670374 Bankkonto: 1551-4485012109

Læs mere

RKG Klarup Ungdomsfodbold

RKG Klarup Ungdomsfodbold RKG Klarup Ungdomsfodbold Forældre Information 2016 Ungdomsudvalgets forventninger til sæsonen 2016 Sæsonen 2016 er lige skudt i gang. Tak for det store fremmøde af de mange ungdomsspillere samt forældre

Læs mere

Velkommen. T- tanke- P- personlighed I integritet

Velkommen. T- tanke- P- personlighed I integritet T- tanke- P- personlighed I integritet Sammen kan vi skabe en god klub Vi har i denne folder, givet en masse oplysninger om TPI fodbold, hvis der skulle være spørgsmål til nogle af disse mange informationer

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2016

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2016 En attraktiv klub i en attraktiv by FU-håndbog 2016 Visioner Fodbold-ungdomsafdelingens visioner er følgende: At skabe gode og trygge rammer for børn, hvor breddeidrætten tilgodeser børnene i form af ligeværd,

Læs mere

Håndbog -for trænere/ledere i Ballerup-Skovlunde Fodbold

Håndbog -for trænere/ledere i Ballerup-Skovlunde Fodbold Håndbog -for trænere/ledere i Ballerup-Skovlunde Fodbold Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 2 2. Holdninger til børnefodbold... 2 2.1. Selektion / opsplitning / niveaudeling... 2 2.2. Håndtering af

Læs mere

Træner Mappe HIF Ungdom

Træner Mappe HIF Ungdom Træner Mappe HIF Ungdom Træner Mappe HIF Ungdom...1 Dig som Træner...2 HIF Fodbold...2 Ungsdomsudvalget...2 Kontaktperson...2 Ungdomskonsulent(erne)...2 Pædofili-attester...2 Ind- og udmeldelse...3 Indmeldelse...3

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 6. maj 2015 kl. 18.45 i Cafe Tilstedeværende: Kirsten,,, Stig, Peshko, Henrik,. Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

DBU Sjælland Økonomisk Regulativ

DBU Sjælland Økonomisk Regulativ 1. Tilmeldingsgebyrer DBU Sjælland Økonomisk Regulativ 11-mands - herrer - helårligt (opkræves i juli/august) Superliga, Betsafeligaen og 2. division 2.700,00 kr. Danmarksserie, Sjællandsserie og Serie

Læs mere

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande.

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande. LM ude 2016 i fodbold Program LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den 3. - 4. september 2016 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og

Læs mere

FC Øresund Maj 2010. FC Øresund. Håndbog 2010-2011. Ver 0.11. c:\users\balager\private\fcø håndbog version 0 11 maj 2010.doc

FC Øresund Maj 2010. FC Øresund. Håndbog 2010-2011. Ver 0.11. c:\users\balager\private\fcø håndbog version 0 11 maj 2010.doc FC Øresund Håndbog 2010-2011 Ver 0.11 c:\users\balager\private\fcø håndbog version 0 11 maj 2010.doc Indhold Table of Contents Indhold... 2 Formål:... 3 FCØ er et samarbejde, der har til formål at skabe

Læs mere

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering DGI badminton Vi har brug for dig forældreinvolvering Dette hæfte er fyldt med gode ideer til, hvordan du involverer forældre i badminton arbejdet. 3 Ofte følger forældre deres børn til badminton, og

Læs mere

LM ude 2016 i fodbold. Program. Senior og old i Benløse den september

LM ude 2016 i fodbold. Program. Senior og old i Benløse den september LM ude 2016 i fodbold Program Senior og old i Benløse den 10. - 11. september 2016 www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

U17 DM nyhedsbrev. August 2015. Vigtige datoer: Mandag 10.8: Forældremøde 19.15 i kursuslokalet

U17 DM nyhedsbrev. August 2015. Vigtige datoer: Mandag 10.8: Forældremøde 19.15 i kursuslokalet U17 DM nyhedsbrev August 2015 Vigtige datoer: Mandag 10.8: Forældremøde 19.15 i kursuslokalet Informationer til forældre og spillere på U17 DM. Mandag 31.8: Infomøde om uddannelse 19.30 i kursuslokalet

Læs mere

Holdninger til børnefodbold

Holdninger til børnefodbold Holdninger til børnefodbold Information Holdninger til Børnefodbold i KHIF Forord I KHIF er børne- og ungdomsfodbold højt prioriteret og ungdomsudvalget har derfor udarbejdet en børne- og ungdomspolitik,

Læs mere

Indhold Rundt om klubben... 5

Indhold Rundt om klubben... 5 Træner/Leder Guide Indhold Rundt om klubben... 5 VÆRDIGRUNDLAG I BRØNDBYERNES IF... 5 Klubbens historie... 5 Satser på ungdommen... 5 Brøndby i rødt og hvidt... 6 Europæisk storhed... 6 Kvinderne i Brøndby...

Læs mere

BØRNE FODBOLD. U9 - U12 Fra leg til træning. Børnefodbold U9-U12

BØRNE FODBOLD. U9 - U12 Fra leg til træning. Børnefodbold U9-U12 BØRNE FODBOLD U9 - U12 Fra leg til træning 1 Velkommen Alle trænere og ledere omkring Børnefodbolden i Odense Boldklub vil gern byde jeres dreng eller pige velkommen. Vi er glade for at I har valgt netop

Læs mere

Kasserer: Margrethe Johansen Vinkelvej Ansager Tlf

Kasserer: Margrethe Johansen Vinkelvej Ansager Tlf Sæson 2015-2016 Bestyrelsen: Kasserer: Margrethe Johansen Vinkelvej 38 6823 Ansager Tlf. 27147834 mj0908@hotmail.com Ulla Dahlmann Åparken 34 6823 Ansager Tlf. 53300566 dahlmann2212@gmail.com Klaus Balling

Læs mere

LOVE FOR VÆREBRO BOLDKLUB 1. 1.1 1.2 1.3 2. 2.1

LOVE FOR VÆREBRO BOLDKLUB 1. 1.1 1.2 1.3 2. 2.1 LOVE FOR VÆREBRO BOLDKLUB 1. 1.1 1.2 1.3 2. 2.1 2.2 2.3 2.4 2.5 3. 3.1 3.2 3.3 3.4 3.5 3.6 4. 4.1 NAVN Klubbens navn er VÆREBRO BOLDKLUB Klubbens adresse er formandens. Klubbens farver: Røde trøjer og

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 02 & 03

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 02 & 03 VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2015 drenge årgang 02 & 03 VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2015 drenge årgang 02 & 03 Velkommen til Vejen... Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spiller, trænere/ledere,

Læs mere

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC VELKOMMEN Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba Herstedøster IC Herstedøster Idræts Club - eller blot HIC i daglig tale - blev stiftet den 14. Maj 1920, og er dermed den ældste idrætsforening i Albertslund

Læs mere

BIF-CUP BRANDE JULI 2018

BIF-CUP BRANDE JULI 2018 BRANDE 5.- 8. JULI 2018 INTERNATIONAL UNGDOMSFODBOLD FOR HOLD PÅ ALLE NIVEAUER DRENGE U10 U17 PIGER U11 U18 Arrangør: Brande Idrætsforening af 1906, der er valgt til Årets Breddeklub i Danmark 2006 og

Læs mere

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget Holdninger & Handlinger Retningslinier Krav Visioner Værdier Missioner Roller Målsætninger Børnefodbold 2009 Udarbejdet af Fodbold-udvalget 1 1. Præsentation af Klubben. 1.1. Mission: IF62 Fodbold skal

Læs mere

Træner Mappe HIF Ungdom

Træner Mappe HIF Ungdom Træner Mappe HIF Ungdom Træner Mappe HIF Ungdom...1 Dig som Træner...2 HIF Fodbold...2 Ungsdomsudvalget...2 Kontaktperson...2 Kontor og kasserer...2 Stamkort...2 Børne-attester...3 Ind- og udmeldelse...3

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger (Mini BIF-Cup afholdes

Læs mere

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006 TIK bueskydning Nyhedsbrev, december 2005 Høje Taastrup Kommunes idrætspris Hvert år uddeler Høje Taastrup Kommune 2 idrætspriser, en idrætslederpris og en idrætsudøverpris. Prisen for den bedste idrætspræstation

Læs mere

FUNKTIONSBESKRIVELSER

FUNKTIONSBESKRIVELSER Indledning Velkommen til under. Udvalget består af ialt 15 medlemmer, hvoraf Formand, Elite/Licens ansvarlig og sekretæren udgør den daglige ledelse. Hver årgang er repræsenteret med en kontaktperson samt

Læs mere

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2015/16

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2015/16 En attraktiv klub i en attraktiv by FU-håndbog 2015/16 Visioner Fodbold-ungdomsafdelingens visioner er følgende: At skabe gode og trygge rammer for børn, hvor breddeidrætten tilgodeser børnene i form af

Læs mere

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014 Velkommen til GBK Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. Ved Stadion 4, 2820 Gentofte. Tel: +45 3965 0400 - gbk@gbk.dk. Side 1 af 6 Velkommen Ungdomsspillerudvalget

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus. Hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. Hvad er behovet til klubhuset. Forpagter til klubhuset.

Læs mere

Info-folder til trænere

Info-folder til trænere Info-folder til trænere - med svar på alt vedrørende trænergerningen i TIF. TIF info-folder for trænere Denne info-folder er blevet til i håbet om, at den kan være med til at lette det daglige arbejde

Læs mere

Nykøbing FC sætter dialog og samarbejde i centrum både i forhold til omverdenen og medlemmerne.

Nykøbing FC sætter dialog og samarbejde i centrum både i forhold til omverdenen og medlemmerne. 0 Nykøbing FC sætter dialog og samarbejde i centrum både i forhold til omverdenen og medlemmerne. Præcis, troværdig og målrettet kommunikation er en forudsætning for at leve op til vores mål, og derfor

Læs mere

KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON

KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON Velkommen til efterårssæsonen 2014. I vedlagte pakke finder du en plakat som med fordel kan sættes op i klubhuset eller et andet sted hvor trænere, spillere og frivillige

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne dgi.dk 2 Indledning Hvordan kommer du eller dit barn i gang med at dyrke idræt i Danmark 3 At gå til idræt er en helt enestående

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne dgi.dk 2 Indledning At gå til idræt er en helt enestående mulighed for at danne netværk, finde nye venner, lære sproget og

Læs mere

Trænermappe LRV-SKALS HÅNDBOLD

Trænermappe LRV-SKALS HÅNDBOLD TRÆNER MAPPE LRV-SKALS HÅNDBOLD Kære Træner Først skal du have en stor tak for, at du vil afse tid og kræfter til at være træner i LRV-Skals Håndbold i den kommende sæson. Vi har i denne mappe samlet de

Læs mere

Overblik over regelændringer forår 2012

Overblik over regelændringer forår 2012 Overblik over regelændringer forår 2012 Op til starten på forårssæsonen 2012 er der blevet foretaget en række væsentlige ændringer i turneringsreglementerne. Vi har samlet vejledningerne her. Vær opmærksom

Læs mere

HG Fodbold Træner/ledermanual 1.1

HG Fodbold Træner/ledermanual 1.1 HG Fodbold Træner/ledermanual 1.1 19-08-2013 Herlufsholm GF Fodbold Bestyrelsen Forord Denne manual er tænkt, som et opslagsværk til ledere i HG Fodbold. Her vil stå, hvordan man skal forholde sig til

Læs mere

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Baggrund Igennem flere år har der i bestyrelsen i FC King George været en drøm om at starte en børne- og ungdomsfodbold afdeling i klubben, og 2013 er året, hvor denne drøm

Læs mere

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog En attraktiv klub i en attraktiv by FU-håndbog 2016-17 Visioner Fodbold-ungdomsafdelingens visioner er følgende: At skabe gode og trygge rammer for børn, hvor breddeidrætten tilgodeser børnene i form af

Læs mere

Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu?

Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu? Hovedsponsor for Søften gymnastikforening Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu? Søften GF Guldsponsorer Kontaktliste: Tak for din interesse i at blive træner i SGF-fodbold. Du kan se frem til mange

Læs mere

Velkommen til Årgang 2003 Træningsstævne 2015

Velkommen til Årgang 2003 Træningsstævne 2015 Velkommen til Årgang 2003 Træningsstævne 2015 Middelfart G & BK s Årgang 2003 træningsstævne er et fodboldstævne for drenge i alderen 11-12 år. Vi lægger op til en hyggelig weekend med børnefodbold på

Læs mere

Der er stadig nogle få som mangler at sende mig spilleroplysninger. Send det til mig hurtigst muligt.

Der er stadig nogle få som mangler at sende mig spilleroplysninger. Send det til mig hurtigst muligt. Side 1 af 5 Fra: Til: Dato: Emne: Berit Carmel (berit@carmel.dk) undisclosed-recipients, 03/08/2012 09:30 01 Drenge - Nyhedsbrev nr. 2 Attachments: Hej allesammen Så er sommerferien ved at være overstået

Læs mere

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018 DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018 Program LM for Senior old girls og boys, veteraner, super veteraner d. 3. - 4. februar 2018 i Vingsted Hotel & Konferencecenter og Brunmosehallen wwww.dgi.dk/fodbold

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Velkommen i klubben!

Velkommen i klubben! Albertslund April 2012 Velkommen i klubben! - en introduktion for nye (potentielle)spillere, forældre, trænere/ledere samt andre interesserede til Boldklubben Syd af 1972 i daglige tale BS 72 Generelt

Læs mere

Praktik og retningslinjer. KFD s breddedommere

Praktik og retningslinjer. KFD s breddedommere Praktik og retningslinjer KFD s breddedommere Retningslinjer 2013-2014 Mødetid 30 minutter før 45 minutter ved triokampe Fair-play hilsen Retningslinjer 2013-2014 Dommeren skal gøre sig bekendt med Turneringsregler

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Lørdag og søndag den 2.-3.januar 2010 I Brørup Hallerne, Vejen Hallen og Vejen Idrætscenter Hovedsponsor www.dgi.dk/sydvest/haandbold Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

DGI Midtjylland indbyder hermed alle lokalforeninger til vores udeturnering i fodbold 2015.

DGI Midtjylland indbyder hermed alle lokalforeninger til vores udeturnering i fodbold 2015. DGI Midtjylland indbyder hermed alle lokalforeninger til vores udeturnering i fodbold 2015. Alle hold overføres fra Efterårsturneringen 2014 Alle holdene der har deltaget i DGI Midtjyllands turnering i

Læs mere

Vi er glade for dit barn har valgt, at melde sig til basketball her i klubben. Vi vil her fortælle dig lidt om, hvad det er du har valgt.

Vi er glade for dit barn har valgt, at melde sig til basketball her i klubben. Vi vil her fortælle dig lidt om, hvad det er du har valgt. MED DENNE FOLDER VIL VI GERNE BYDE DIG VELKOMMEN I HØRSHOLM BASKETBALL KLUB KORT OM KLUBBEN Vi er glade for dit barn har valgt, at melde sig til basketball her i klubben. Vi vil her fortælle dig lidt om,

Læs mere

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner.

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. www.stensballe-ik.dk Side 1 af 11 Sportslige ambitioner Kvalificerede

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

Ved ankomst skal 1 7 Klasse melde sig i stævnekontoret ved volden mellem kioskområdet og bane 5

Ved ankomst skal 1 7 Klasse melde sig i stævnekontoret ved volden mellem kioskområdet og bane 5 Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI, hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

Træner og holdleder ABC

Træner og holdleder ABC Træner og holdleder ABC Dig som træner og holdleder Velkommen til Tune Håndbold. Her i ABC en får du de første informationer om klubben og dét, der er vigtigt at vide, når du er træner eller holdleder

Læs mere

TRÆNERHÅNDBOG HORNBÆK SPORTSFORENING

TRÆNERHÅNDBOG HORNBÆK SPORTSFORENING TRÆNERHÅNDBOG HORNBÆK SPORTSFORENING VELKOMMEN SOM TRÆNER I HSF- FODBOLDAFDELING Klubben er etableret i 1945, og har siden starten stille og roligt udvidet sit medlemstal. Der er nu ca. 300 aktive spillere

Læs mere