Rapport Undervisningsmateriale.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rapport Undervisningsmateriale."

Transkript

1 Skrevet af Morten & Jacob A. 1.5 HTX Roskilde 2011 Side 1 Rapport Undervisningsmateriale. Arbejdsgruppen bestod af: Morten, Jacob A. fra 1.5. Dato: 6. maj 2011 Skrevet af: Morten & Jacob A. Fag: Kom/IT. Kom/It - Rapport af medie.

2 Skrevet af Morten & Jacob A. 1.5 HTX Roskilde 2011 Side 2 Indholdsfortegnelse Målgruppeanalyse... 3 Skitse Analyser Redegørelse fra de tre teorier Brugertest... 8 Redegørelse for ophavsret, plagiat og etikette:...9 Konklusion Bilag

3 Skrevet af Morten & Jacob A. 1.5 HTX Roskilde 2011 Side 3 Målgruppeanalyse: Afsender: Undervisningsministeriet. Indkodning: Vores hjemmeside skal produceres ved hjælp af html, css og javascript. Vores spil skal laves i Scratch. Budskab: Elever har brug for fornyelse inden for undervisningsverdenen, nogen har sv誡t ved at forholde sig til nutidens undervisningsmetode. Mediet: Vi laver en Html-side og et Scratchspil. Støj: Hvis internetforbindelsen svigter, eller hvis hvis der kommer virus på computeren. Afkodning: Let forståelig, på hjemmesiden skal skrifttypen være på standard (Times New roman). Virtuel firewall: Langsomme computere. Modtager: Primært elever under uddannelse, derudover folk som vil lære engelsk. Effekt: Mange unge i dag er vant til at bruge computere, og derfor tror vi at det vil have en positiv effekt på dem at lære igennem computere, med spil og spændene hjemmeside. Da de ikke behøver at lære det fra bøger eller en lærer som står og forklarer. På den måde lærer elever selv at finde informationer. En negativ effekt kunne være hvis nogen elever ville misbruge muligheden for internet i undervisningstiden, til at gå ind på diverse hjemmesider som har intet at gøre med undervisningen.

4 Skrevet af Morten & Jacob A. 1.5 HTX Roskilde 2011 Side 4 Skitse analyser: Til spillet: Anvendt kommunikationsteori: Gestaltlovene. Skitse 1: Loven om -Nærhed, lighed og figur og baggrund. Skitse2: Loven om Forbundethed. Skitse 3: Loven om -Lukkethed. Skitse 4: Loven om -Nærhed, lighed. Skitse 5: Loven om -Lighed og nærhed. Jeg har valgt skitse 1 og 2 som mine bedste skitser, da jeg synes de er de mest underholdene og lærerige af de 5 skitser. Skitse 1 indeholder en figur som man kan flytte rundt, samt en flot baggrund. Skitse 1 handler om at man skal finde det rigtige engelske ord for et dansk ord, man skal ved hjælp af piletasterne navigere sin figur hen til det korrekte ord, hvis man rammer et forkert ord, bliver figuren trist, siger Forkert! og glider derefter tilbage til startpunktet. Hvis man derimod lander på det korrekte ord, bliver figuren glad, siger Korrekt! og glider derefter tilbage til startpunktet. Skitse 2 går ud på at man skal flytte sin figur hen til det grammatisk korrekte ord som passer ind i den opgivet sætning, hvis ordet er rigtigt, afspilles der en behagelig lyd, hvis det er forket afspilles en ubehagelig lyd.

5 Skrevet af Morten & Jacob A. 1.5 HTX Roskilde 2011 Side 5 Til hjemmesiden: Anvendt kommunikationsteori: Gestaltlovene. Skitse 1: Loven om -Nærhed, lighed og figur og baggrund. Skitse2: Loven om Forbundethed. Skitse 3: Loven om -Lukkethed. Skitse 4: Loven om -Nærhed, lighed. Skitse 5: Loven om -Lighed og nærhed. Jeg har udvalgt to af skitserne til den afsluttende skitse. Den afsluttende skitse er den nederste og største skitse på siden. På skitsen kan man se at logo'et, menuerne og teksten er blevet lagt ind i en boks som er centreret i midten på hjemmesiden. Dette er for at få en lukkethed på indholdet og baggrunden. Derudover har jeg lagt logoet øverst på siden, efterfulgt af en menu under logo'et. Selve overmenuen og sidemenuen er to forskellige veje til materialerne. Sidemenuen er en slags genvej til materialerne fra overmenuens indhold, forstået på den måde at hvis man for eksempel klikker på Spil > spil 1 i overmenuen, kan man komme direkte til spil 1 ved hjælp af side menuen. I midten af boksen er her hvor teksten til detaljer og beskrivelserne står.

6 Skrevet af Morten & Jacob A. 1.5 HTX Roskilde 2011 Side 6 Redegørelse for de tre teorier: HTML: HTML står for HyperText Mark-up Language. Dette sprog er standarden for at lave hjemmesider i dag. Sproget består af en masse koder som virker som scripts til hjemmesiden. Hyper er det modsatte af lineær, men med HTML er det anderledes, her kan man går hen hvor man har lyst, d.v.s du ikke er tvunget til at tage det i en bestemt rækkefølge, men at du f.eks. kunne besøge den ene hjemmeside frem for den anden. Text betyder tekst, mere er der ikke i det. Mark-up vil sige man markerer teksten og kan behandle den som det passer en, f.eks. at gøre teksten fed. Langueage betyder sprog, og HTML læner sig meget op af det engelske sprog hvilket vil sige at det ikke er et programmeringssprog selv om det indeholder koder som fører til scripts. Vi synes en HTML hjemmeside kunne være relevant for vores valgte emne da man kan lære engelsk gennem spil og opgaver på nettet frem for at læse kedelige bøger. Når man producerer sin HTML-hjemmeside kræver det man kender sine tags, man kan bruge en hvert skriveprogram til at lave sin hjemmeside, men Aptana er god da den starter med at sætte den basiske op for opbygningen af din hjemmeside. Der findes f.eks. tags som <b>, <i> og <br> b står for bold (fed), i for italic (skråskrift) og br for break (afsnit). Computerspil: Vi anvendte scratch til at producere vores spil til hjemmesiden. Scratch er god at anvende til spil da det er simpelt og nemt at anvende. Spillet vi lavede blev et underholdene og lærerigt spil hvor man lærer sin engelsk grammatik og nye engelske ord. Når man laver et spil kræver det man har nogle sprites, sprites er grafiske elementer som man kan give funktioner ved hjælp af drag and drop menuen ud til i venstre side i scratch, disse funktioner er pre-scriptteret så man ikke behøver at bruge for meget tid på selv at skrive koderne. Man kan også male sin egen baggrund i sit spil, baggrunden er også defineret som en sprite men har dog ikke samme funktioner. Der findes

7 Skrevet af Morten & Jacob A. 1.5 HTX Roskilde 2011 Side 7 funktioner som f.eks. at få din figur til at bevæge til siderne ved hjælp af piletasterne. Nu er dette blot et simpelt og hurtigt-lavet spil designet til at lære folk som vil lære engelsk, engelsk. Men hvis man ville lave et mere avanceret spil som er designet til at underholde kræver det oftest mere avanceret programmer end scratch. De fleste spil i dag bruger C++ programmeringssproget til at lave deres spil, og der er det også vigtigt man lever op til de krav man forventer spiller har til spillet. Der findes socialicers, de vil gerne have en chat i spillet, og nyder at spille ved at anvende de sociale aspekter, nogle af dem kan også godt lide konkurrence i spillet, hvilket kunne føre til at man skulle have nogle udfordringer hvor flere personer er involveret, og evt. nogle præstationer man kunne åbne for og komme på highscore listen. Så er der de slags spillere som vil udforske spillet, finde snydeveje, eller hemmelige ting, det er også dem som ofte prøver at hacke. Så det vil kræve at dit spil også har en antihackprogram. Plakat: Vi laver også en plakat som skal give overblik over det vi har lavet, så man også får infomationerne på tekst, når man laver en plakat kunne GIMP være et godt program at anvende, da det er forholdsvis nemt at anvende, men også har mange smarte funktioner til den mere avancerede bruger. GIMP anvender RGB, som står for Red Green and Blue, med disse tre farver blandet sammen kan man få alle farver, også mange spil anvender RGB. RGB bestemmer plakatens farver, men det er også vigtigt at billedet for en flot og skarp opløsning, hvilket PPI har noget at gøre med. PPI står for pixel per inch, og det er det som afgører om man kan se grimme firkanter i billedet eller om det er knivskarpt.

8 Skrevet af Morten & Jacob A. 1.5 HTX Roskilde 2011 Side 8 Brugertest: I brugertesten har vi valgt at spørge 10 familiemedlemmer, hvor vi har valgt de tre bedste svar. Meningen var at vi ville lave en brugertest over lectio, men da vi ikke fik gjort det i ordenligt tid, måtte vi ringe rundt til vores familie. Person 1: Hvad synes du om vores hjemmeside, og hvorfor?: Jeg synes den er god, fordi der er spil på den og det gør det sjovere at lære end f.eks. at sidde og læse en bog. Har du idéer til evt. forbedringer?: Nope, den er helt perfekt. Person 2: Hvad synes du om vores hjemmeside, og hvorfor?: Den er lidt kedelig, p.g.a. Designet. Har du idéer til evt. forbedringer?: Ja, lav designet mere spændene og passende til en engelsk hjemmeside. Person 3: Hvad synes du om vores hjemmeside, og hvorfor?: Den er ok. Fordi den er lærerig. Har du idéer til evt. forbedringer?: Ja, lav flere spil og opgaver.

9 Skrevet af Morten & Jacob A. 1.5 HTX Roskilde 2011 Side 9 Redegørelse for ophavsret, plagiat og etikette: Ophavsret: Når man laver et produkt er det vigtigt at anskaffe sig ophavsret, så man kan se hvem der har produceret det, og at det overholder alle love. Så man skal have copyright på alt man producerer og tilladelse til salg og navn. Billederne har vi selv lavet, og vi har derfor ophavsret på dem, det ville være ulovligt at fremvise billeder offentligt hugget fra internettet, vedmindre man har fået tilladelse af producenten og overholder deres krav. Plagiat: Plagiat er når man f.eks. kopierer tekst eller andet fra internettet og siger man selv har lavet det og tager derved ophavsret over det uden noget at have det i. Det er ulovligt og uærligt. Kort sagt betyder plagiat at stjæle og påstå man selv har lavet det. Etikette: Man skal have etikette på sit produkt så folk ved hvem der har lavet det, og så de kan kontakte en. Etiketters rolle er både at infomere og orientere.

10 Skrevet af Morten & Jacob A. 1.5 HTX Roskilde 2011 Side 10 Konklusion: Vi har fået en forståelse i hjemmeside opbygning, ved hjælp af de forskellige love og teorier. Derudover har vi lavet en plakat og spil, hvor spillene var vores hovedmæssige del i vores valg af medie som var undervisningsmateriale. Meningen er at elever i omkring 4-5 klasser, som har svært ved engelsk, skal kunne gå ind på vores hjemmeside, og lære engelsk ved hjælp af underholdning, som for eksempel spil. Plakaten er lavet, for en slags reklame til hjemmesiden. Skolerne kunne eventuelt hænge den op nede ved klassernes gange, så de kan få øje på plakaten, og klikke sig ind på hjemmesiden. Bilag: Billeder: Alle billederne er taget/lavet af gruppen, under prduktionen. Kilder:

Roskilde Tekniske Gymnasium. Eksamensprojekt. Programmering C niveau

Roskilde Tekniske Gymnasium. Eksamensprojekt. Programmering C niveau Roskilde Tekniske Gymnasium Eksamensprojekt Programmering C niveau Andreas Sode 09-05-2014 Indhold Eksamensprojekt Programmering C niveau... 2 Forord... 2 Indledning... 2 Problemformulering... 2 Krav til

Læs mere

Responsiv hjemmeside

Responsiv hjemmeside Kom/it niv.a 3.år Responsiv hjemmeside Hospidana Carina Aa Hansen, Mathias Larsen, Peter Lærke 2014 Forord I vores rapport vil man kunne gå ind og læse omkring hvorfor vi har valgt at opbygge vores hjemmeside

Læs mere

Et læringsprogram. It læringsprojekt. Rasmus Kibsgaard Riehn-Kristensen, Christine Johnsen & Jonas Pedersen. Vejleder: Karl G Bjarnason

Et læringsprogram. It læringsprojekt. Rasmus Kibsgaard Riehn-Kristensen, Christine Johnsen & Jonas Pedersen. Vejleder: Karl G Bjarnason 2011 Et læringsprogram It læringsprojekt Rasmus Kibsgaard Riehn-Kristensen, Christine Johnsen & Jonas Pedersen Vejleder: Karl G Bjarnason Roskilde Tekniske Gymnasium Side 1 af 19 Indhold 1. Indledning...

Læs mere

Midtvejsprojekt. Udarbejdelse af portfolio 1. semester 2012. URL: http://webhotel.eamv.dk/mmd270850/portfolio/

Midtvejsprojekt. Udarbejdelse af portfolio 1. semester 2012. URL: http://webhotel.eamv.dk/mmd270850/portfolio/ Midtvejsprojekt Udarbejdelse af portfolio 1. semester 2012 URL: http://webhotel.eamv.dk/mmd270850/portfolio/ Malene Thomsen Erhversakademi Midtvest MMD 1.A 26. oktober 2012 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion...

Læs mere

Interaktiv 3d i Flash

Interaktiv 3d i Flash 1 Indholdsfortegnelse 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 2 INTRODUKTION 4 3 PROBLEMFORMULERING 4 4 PROBLEMAFGRÆNSNING 5 5 METODE OG STRUKTUR 5 5.1 Metode 6 5.2 Struktur 6 6 UDVIKLINGS IDE. 7 6.1 Bruger anvendelighed

Læs mere

Afsluttende opgave 2009 Kommunikation/IT

Afsluttende opgave 2009 Kommunikation/IT Afsluttende opgave 2009 Kommunikation/IT Tema: Kulløse Miljømesse Rapport af: Jacob Almann Tinnesen, Oliver Mørk og Oscar Helmersen Roskilde Tekniske Gymnasium Klasse 1.1 Afleveret: 24-04-2009 Side 1 af

Læs mere

Af Theis Hansen og Morten Hedetoft, 1.3

Af Theis Hansen og Morten Hedetoft, 1.3 Af Theis Hansen og Morten Hedetoft, 1.3 Typografier: Typografier er er punkt inden for design, som omfatter skrifttyper, linjeafstand/opsætning og linjeafstand altså en hel masse inden for skrift eller

Læs mere

Eksamensprojekt. Webshop. Roskilde HTX Klasse 3.4 Vejleder: Karl G. Bjarnasson Fag: Informationsteknologi B og Programmering C

Eksamensprojekt. Webshop. Roskilde HTX Klasse 3.4 Vejleder: Karl G. Bjarnasson Fag: Informationsteknologi B og Programmering C Eksamensprojekt Webshop Roskilde HTX Vejleder: Karl G. Bjarnasson Fag: Informationsteknologi B og Programmering C Lars Thomsen 20-05-2010 Indholdsfortegnelse 1) Indledning... 3 2) Problemanalyse... 3 2.1)

Læs mere

www.carolinegudme.dk/easj www.carolinegudme.dk/easj/admin http://www.youtube.com/watch?v=9aaoilhz6jq

www.carolinegudme.dk/easj www.carolinegudme.dk/easj/admin http://www.youtube.com/watch?v=9aaoilhz6jq Indholdsfortegnelse Indledning - Ditte, Signe Problemformulering Metode og valg Hvilken udviklingsmetode har vi valgt og hvorfor? - Simone Design Thinking - Ditte Work Breakdown Structure - Ditte Projektstyringsværktøj

Læs mere

OnLibri.dk. Word 2007. Torben Lage Frandsen. Download gratis bøger på ventus.dk / BookBoon.com

OnLibri.dk. Word 2007. Torben Lage Frandsen. Download gratis bøger på ventus.dk / BookBoon.com Word 2007 Torben Lage Frandsen 2008 OnLibri Alle rettigheder forbeholdes. Ingen del af denne bog må gengives, lagres i et søgesystem eller transmitteres i nogen form eller med nogen midler grafisk, elektronisk,

Læs mere

Indhold Formål:... 3 De 6 faser:... 3 Fase 1: Problemanalyse... 3 Fase 2: K-strategi... 3 Fase 3: Idéudvikling... 4 Fase 4: Medieproduktion...

Indhold Formål:... 3 De 6 faser:... 3 Fase 1: Problemanalyse... 3 Fase 2: K-strategi... 3 Fase 3: Idéudvikling... 4 Fase 4: Medieproduktion... Indhold Formål:... 3 De 6 faser:... 3 Fase 1: Problemanalyse... 3 Fase 2: K-strategi... 3 Fase 3: Idéudvikling... 4 Fase 4: Medieproduktion... 4 Fase 5: Test... 5 Fase 6: Offentliggørelse... 5 Kanyle-modellen:...

Læs mere

Sådan kommer du i gang med at bruge video

Sådan kommer du i gang med at bruge video Sådan kommer du i gang med at bruge video INDHOLD INDLEDNING... 3 DERFOR SKAL DU I GANG MED AT BRUGE VIDEO... 4 OVERVEJELSER... 5 SOCIALE MEDIER... 5 YOUTUBE... 6 OPDATER OFTE... 6 UDSTYR... 6 HVAD SÅ

Læs mere

OnLibri.dk. Outlook 2007. Torben Lage Frandsen. Download gratis bøger på ventus.dk / BookBoon.com

OnLibri.dk. Outlook 2007. Torben Lage Frandsen. Download gratis bøger på ventus.dk / BookBoon.com Outlook 2007 Torben Lage Frandsen 2008 Torben Lage Frandsen & OnLibri Alle rettigheder forbeholdes. Ingen del af denne bog må gengives, lagres i et søgesystem eller transmitteres i nogen form eller med

Læs mere

Debathjørnet for 7. 10. klassetrin Debat, argumentationslære og perspektivering

Debathjørnet for 7. 10. klassetrin Debat, argumentationslære og perspektivering Debathjørnet for 7. 10. klassetrin Debat, argumentationslære og perspektivering EMU-gsk/webetik Medierådet for Børn og Unge Efter en kort introduktion til webetik, præsenteres eleverne for en skrabet argumentationsmodel,

Læs mere

Bilag H: Transskription af interview d. 14. december 2011

Bilag H: Transskription af interview d. 14. december 2011 : Transskription af interview d. 14. december 2011 Interviewer (I) 5 Respondent (R) Bemærk: de tre elever benævnes i interviewet som respondent 1 (R1), respondent 2 (R2) og respondent 3 (R3). I 1: jeg

Læs mere

Egen virksomhed Belal og Andreas V. 1.1 Roskilde Teknisk Gymnasium. Egen Virksomhed. Teknologi - Knallert skjolde

Egen virksomhed Belal og Andreas V. 1.1 Roskilde Teknisk Gymnasium. Egen Virksomhed. Teknologi - Knallert skjolde Egen Virksomhed - Knallert skjolde Belal Zalali & Andreas Vidø 1.1 HTX Roskilde 1 Indholdsfortegnelse: Indledning 3 Resume..3 1. Analyse..4 1.1 Problemanalyse 4 1.2 Problemformulering.5 1.3 Produktbeskrivelse.5

Læs mere

PORTFOLIO SEBASTIAN NYHOLM. Eksamensprojekt. 1. Semester

PORTFOLIO SEBASTIAN NYHOLM. Eksamensprojekt. 1. Semester PORTFOLIO SEBASTIAN NYHOLM Eksamensprojekt 1. Semester Indledning Dette projekt gik ud på at designe og udvikle sit eget portfolio, hvor indhold fra tidligere projekter, læring, brugerteste og begrundelse

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING. dukapc ApS 2013 - www.dukapc.dk

BRUGER VEJLEDNING. dukapc ApS 2013 - www.dukapc.dk 77 34 18 18 Ring t il kund eservi hvis d ce u har b for hjæ rug lp! BRUGER VEJLEDNING dukapc ApS 2013 - www.dukapc.dk Udpakning og tilslutning af dukapc... 2 Første gang dukapc startes... 3 dukapc er klar

Læs mere

Niclas Ritz Dennis René Lucas Claus Gadegaard Højlund. Erhvervsakademiet Lillebælt, Munkebjergvej

Niclas Ritz Dennis René Lucas Claus Gadegaard Højlund. Erhvervsakademiet Lillebælt, Munkebjergvej Niclas Ritz Dennis René Lucas Claus Gadegaard Højlund MMD 1. semester B Emne: Pba. i Laboratorie-, fødevare- og procesteknologi Antal anslag: 20.640 Erhvervsakademiet Lillebælt, Munkebjergvej Vejledere:

Læs mere

VERSION TEGNET I GIMP. Responsiv webdesign. Rapport udarbejdet. side 1 af 16 Andreas Heise, Jonas Johansen & Henrik Pedersen

VERSION TEGNET I GIMP. Responsiv webdesign. Rapport udarbejdet. side 1 af 16 Andreas Heise, Jonas Johansen & Henrik Pedersen VERSION TEGNET I GIMP Responsiv webdesign Rapport udarbejdet af: 1 af 16 Andreas Heise, Jonas Johansen & Henrik Pedersen Formål... 3 De 6 faser... 3 Problemanalyse... 3 K-strategi... 5 Idéudvikling...

Læs mere

Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner

Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner Af Henrik Bro og Martin T. Hansen I har måske allerede en flot, og informativ hjemmeside. Og alle jeres kursister

Læs mere

Website projekt 2, 2. semester. Indentitet, mad og livsstil

Website projekt 2, 2. semester. Indentitet, mad og livsstil Lasse M. Bruun Overgaard www.lbodesign.dk Mark Halding www.markhalding.dk Peter Konrad www.peterkonrad.dk Jonathan Abel www.abel.mynosmedia.dk Mark Rein www.andersrein.dk Website projekt 2, 2. semester.

Læs mere

Bilag 5 Interview og user tests med tre studerende

Bilag 5 Interview og user tests med tre studerende Bilag 5 Interview og user tests med tre studerende Vi interviewer tre studerende den 22. og 23. april 2014 efter aftale. Vores formål er efter user tests med hver af de studerende at få kendskab til deres

Læs mere

lærervejledning mobiler mod mobning Varighed: 7 lektioner Klassetrin: 6. - 10. klasse mobiler mod mobning er et samarbejde mellem:

lærervejledning mobiler mod mobning Varighed: 7 lektioner Klassetrin: 6. - 10. klasse mobiler mod mobning er et samarbejde mellem: lærervejledning mobiler mod mobning Varighed: 7 lektioner Klassetrin: 6. - 10. klasse Forfattere: Helena Sofía í Byrgi & Kristian Lund mobiler mod mobning er et samarbejde mellem: - og skoler landet over

Læs mere

Programmerings Journal

Programmerings Journal Programmerings Journal Python Figur Udregner Jakob Jelstad & Thomas Gram Vejleder : Christoffer Soya "Jeg bekræfter herved med min underskrift, at opgavebesvarelsen er udarbejdet af mig. Jeg har ikke anvendt

Læs mere

OnLibri.dk. PowerPoint 2007. Torben Lage Frandsen. Download gratis bøger på ventus.dk / BookBoon.com

OnLibri.dk. PowerPoint 2007. Torben Lage Frandsen. Download gratis bøger på ventus.dk / BookBoon.com PowerPoint 2007 Torben Lage Frandsen 2008 Torben Lage Frandsen & OnLibri Alle rettigheder forbeholdes. Ingen del af denne bog må gengives, lagres i et søgesystem eller transmitteres i nogen form eller

Læs mere

VEJE TIL UNGES LÆSELYST OG BIBLIOTEKSLYST. Hvad ved vi? Hvad vil vi vide mere om?

VEJE TIL UNGES LÆSELYST OG BIBLIOTEKSLYST. Hvad ved vi? Hvad vil vi vide mere om? VEJE TIL UNGES LÆSELYST OG BIBLIOTEKSLYST Hvad ved vi? Hvad vil vi vide mere om? Projekt Sms-fix - din motivation til læsning 328 unge i 9. klasse og 1.g i Aalborg deltager De modtager 3 forskellige sms-noveller

Læs mere

Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen

Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen 2014 Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen Lærene: Ditlev Skanderby Frederik Tang Ian Wisler- Poulsen Jesper Hinchely Merete Geidemann Lützen Morten Rold Thomas Hartmann Erhvervsakademiet

Læs mere

Indhold. Præsentationsdesign... 15. Realiseringstrinnet... 16 Søgemaskineoptimering... 16 Foranalyse... 18 Kravspecifikation... 18 Karakteristik...

Indhold. Præsentationsdesign... 15. Realiseringstrinnet... 16 Søgemaskineoptimering... 16 Foranalyse... 18 Kravspecifikation... 18 Karakteristik... Præsentationsdesign... 15 Indhold Indledning... 4 Problem-beskrivelse... 5 Problemformulering... 6 Metode... 7 Foranalyse... 7 Systemudviklingsmetode... 7 Karakteristik af Bryghuset Vendia... 8 Undersøgelse...

Læs mere

Grundbogen til Sidste Søndag

Grundbogen til Sidste Søndag Hvad er rollespil I dette kapitel vil vi forklare lidt omkring hvad rollespil er. Først vil vi forsøge at definere rollespil (en svær opgave), og derefter har vi et afsnit skrevet specielt til forældrene

Læs mere