VELKOMMEN TIL SÆSONEN Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent"

Transkript

1 VELKOMMEN TIL SÆSONEN Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

2 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent! Hvilken betydning får det for dig? Du skal ikke længere betale dit kontingent via girokort Du skal nu betale dit kontingent via klubbens hjemmeside Du skal oprette en profil på klubbens hjemmeside, som du bruger, når du skal tilmelde dig og betale dit kontingent Du booker en banetime på hjemmesiden og betaler dit kontingent med dit Dankort Du tilmelder dig fællestræningen på hjemmesiden, og betaler kontingentet med dit Dankort Du tilmelder dig til arrangementer og lignende på hjemmesiden, og betaler med dit Dankort Hvordan gør du? På de følgende sider findes vejledninger i at gøre alle de ting, du måtte have behov for i forbindelse med at oprette din profil, tilmeldinger, booking af banetimer m.m. Betalingsfrister Fællestræning: Du skal betale dit kontingent senest den 15. august 2011, herefter vil ledige pladser gives til nye medlemmer. Banetimer: Du skal betale dit kontingent senest den den 15. august 2011, herefter vil ledige baner være fri, så andre kan booke dem. Hjælp Har du brug for hjælp så kontakt en fra bestyrelsen eller mød op: Mandag den 15. august 2011 kl i Frederikssund Hallen og få hjælp til at booke din banetime eller tilmelde dig fællestræning! Mandag den 22. august 2011 kl i Frederikssund Hallen er der Banefordelingsmøde Kom og vælg en banetime blandt de ledige banetimer Rigtig god fornøjelse med badmintonsæson !

3 Sådan opretter du en profil i Frederikssund Badminton Klub Start med at gå til klubbens hjemmeside Klik på Opret profil I nederste venstre hjørne af hjemmesiden finder du knappen med blå tekst Opret profil. Klik på knappen og en formular til at oprette din profil kommer til syne i midten af skærmen. På billedet til højre kan du se, hvordan knappen ser ud (den røde pil). Udfyld formularen og klik på Opret profil Formularen ser ud som herunder. Indtast dine informationer i formularens felter med: dit navn, adresse, telefon nr., o.s.v. Du skal vælge et brugernavn og et password (pinkode), som du skal bruge ved tilmelding o.s.v. Når du har udfyldt alle felterne klik på Opret profil (den røde pil). Tillykke du har nu oprettet en profil i Frederikssund Badminton Klub og er logget ind i systemet. Nu kan du fortsætte med at melde dig til fællestræning, booke en badmintonbane m.m.

4 Sådan logger du ind på Frederikssund Badminton Klub s system Start med at gå til klubbens hjemmeside Login For at kunne logge ind på klubben s system, skal du have oprettet en profil. Har du endnu ikke gjort det så kig på vejledningen Sådan opretter du en profil i Frederikssund Badminton Klub Har du glemt dit brugernavn eller password (pinkode) så kig i det næste afsnit Glemt brugernavn eller password (pinkode). I nederste venstre hjørne af hjemmesiden finder du login vinduet, det ser ud som det viste billede her til højre. Indtast dit brugernavn og password (pinkode) i de viste felter. Klik på Login her knappen, se den røde pil. Nu er du logget ind. Du kan se det ved, at login vinduet er skifter til at se ud som vist herunder Nu kan du så fortsætte med at melde dig til fællestræning, booke en bane, melde dig til et arrangement o.s.v. Glemt brugernavn eller password (pinkode) Hvis du har glemt dit brugernavn og/eller password (pinkode), kan du klikke på Glemt login info?, som du kan se ved den blå pil i billedet herover til højre. Når du har klikket, vises følgende billede, hvor du blot skal indtaste din adresse altså den adresse du anvendte, da du oprettede din profil. Du får efterfølgende via tilsendt dit brugernavn og password (pinkode)

5 Sådan booker du en banetime i Frederikssund Badminton Klub Vigtigt: Frem til og med den 15. august 2011, er det kun tilladt, at booke den bane/de baner du havde i sidste sæson. Booker du en anden bane, vil klubben annullere din reservation. Skulle det ske ved en fejl, skal du straks kontakte en fra bestyrelsen. I tidsrummet fra den 16. august 2011 til og med den 22. august 2011 er det ikke tilladt at reserverer banetimer! Bookes en bane i dette tidsrum, vil klubben annullere din reservation! Mandag den 22. august 2011 kl er der banefordelingsmøde i Frederikssund Hallen. Fra tirsdag den 23. august 2011 kan alle, der ønsker en banetime, vælge og booke blandt de tilbageværende ledige timer. Start med at gå til klubbens hjemmeside Klik på BANETIMER i toppen af hjemmesiden Du skal være logget ind for at kunne booke en banetime, er du ikke det så kig på vejledningen Sådan logger du ind på Frederikssund Badminton Klub s system. På billedet herunder kan du se markeret med den røde ring hvor du skal klikke for at booke en banetime. Når du har klikket fremkommer listen over banetimer, det vil sige, de forskellige steder du kan få en banetime. Du kan vælge mellem de forskellige skoler og haller. Klik på den ønskede hal/skole, når du har læst beskrivelsen. I beskrivelsen fremgår eventuelle betingelser, der skal være opfyldt for at kunne booke banetimen det pågældende sted, samt vigtige oplysninger om stedet. Opfylder du ikke betingelserne, kan du ikke booke banetimen på dette sted! Når du har klikket på den ønskede hal/skole, vises oversigten over de ledige banetimer det pågældende sted.

6 Klik på prisen den røde pil viser, hvor du skal klikke for single - den blå pil viser, hvor du skal klikke for at double. BEMÆRK: Den viste pris er for hele banen ikke pr. person! Lad os sige, at du vil booke en banetime til at spille single på. Du klikker derfor på S for single. Følgende billede vises nu. Nu skal du indtaste din makker, for at kunne lave reservationen (hvis det var double, skulle du også indtaste alle de andre tre spillere). Vigtigt: o Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at din makker/makkere skal have en profil i systemet, før du kan reservere banen! o Når du indtaster en makker, er det vigtigt, at de oplysninger, du indtaster, er korrekte helt korrekte ellers kan systemet ikke finde makkeren og knytte ham/hende til banen!!! o Kun én blandt dem, der skal spille på banen, booker og betaler for banetimen. I må derefter indbyrdes afregne med den person, der betalte for banen! Prisen er for hele banen! Når du har indtastet oplysningerne korrekt, skal du acceptere klubbens betingelser, og klikke på Betal her. Herefter bliver du vejledt i at betale for banetimen med dit Dankort. Når betalingen er gennemført, er banetimen booket, og det er din banetime (og dem du spiller med) for hele sæsonen. Du modtager en fra Frederikssund Badminton Klub, der bekræfter, at banen er booket til dig. Tillykke med banetimen og rigtig god fornøjelse!

7 Sådan melder du dig til fællestræning i Frederikssund Badminton Klub Start med at gå til klubbens hjemmeside Klik på FÆLLESTRÆNING i toppen af hjemmesiden Du skal være logget ind, for at kunne tilmelde dig til fællestræningen, er du ikke det så kig på vejledningen Sådan logger du ind på Frederikssund Badminton Klub s system. På billedet herunder kan du se markeret med den røde ring hvor du skal klikke for at melde dig til fællestræning. Når du har klikket fremkommer listen over fællestræningsmuligheder. Du kan vælge mellem ungdom, senior, veteran og motionist. Klik på den ønskede fællestræning, når du har læst holdbeskrivelsen. I holdbeskrivelsen fremgår eventuelle kriterier, der skal være opfyldt for at kunne deltage i fællestræningen. Opfylder du ikke disse kriterier, kan du ikke melde dig til fællestræningen! Når du har klikket på den ønskede fællestræning, vises listen over de mulige fællestræningshold. Klik på prisen (blå eller rød pil) for det fællestræningshold, som du ønsker at melde dig til og følg betalingsvejledningen. Når du har betalt med dit Dankort, er du tilmeldt fællestræningen. Du modtager en fra Frederikssund Badminton Klub, der bekræfter din betaling og tilmelding. Tillykke og god fornøjelse!

8

KFUMs Tennisklub introducerer nyt administrationssystem med online betaling af kontingent!

KFUMs Tennisklub introducerer nyt administrationssystem med online betaling af kontingent! KFUMs Tennisklub introducerer nyt administrationssystem med online betaling af kontingent! KFUMs Tennisklub har tidligere anvendt Foreningspakken til at håndtere bogføring og medlemsdata og kontingentbetaling

Læs mere

Vejledning Tilmelding til ny sæson

Vejledning Tilmelding til ny sæson Vejledning Tilmelding til ny sæson I forbindelse med overgangen til Klubmodul som nyt medlemssystem i Triton, er proceduren for tilmelding og betaling af svømmehold ændret. Denne vejledning beskriver trinvis

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Vejledning i online tilmelding til aktivitetscentre/huse i Herning Kommune

Vejledning i online tilmelding til aktivitetscentre/huse i Herning Kommune Vejledning i online tilmelding til aktivitetscentre/huse i Herning Kommune Du kan købe medlemskab og lokalt medlemskab via Herning Kommunes hjemmeside til de fleste aktivitetscentre og aktivitetshuse.

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook

Vejledning i brug af Interbook Vejledning i brug af Interbook Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritidssektionen 28. april 2008 Generelt... 3 Login... 3 Brugernavn og kodeord... 3 Glemt kodeord... 3 Skift kodeord... 3 Startsiden... 4

Læs mere

Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger.

Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. Vejledning til BadmintonPeople Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. 1. Opret bruger Hvis du har fået en invitation tilsendt fra klubben

Læs mere

Velkommen til OnReg Agent.

Velkommen til OnReg Agent. Velkommen til OnReg Agent. 2 OnReg Agent Velkommen til Onreg Agent Du er blevet tildelt brugernavn og kodeord til OnReg Agent. Denne guide beskriver hvordan du benytter systemet. Hvis arrangøren tillader

Læs mere

Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk

Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk På www.tolkebooking.dk kan du booke tolk på nettet. Er du allerede kunde hos CFD Vi lukker langsomt op, så I starten er det kun kunder der har modtaget et brugernavn

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

Cyber SPORT Quick Guide

Cyber SPORT Quick Guide Cyber SPORT Quick Guide 2015 Version 1.0 Kom godt i gang Her er en kort introduktion til Cyber, hvor du kan bestille flybilletter, hotelovernatninger samt billeje. 1. Gå på hjemmesiden www.idraettensrejsebureau.dk

Læs mere

2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor!

2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor! Forslag til Web kursus indhold. 1. Hvordan finder man vores side? 2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor! 3. Gennemgå hvordan man bliver oprettet som medlem og får adgang

Læs mere

Guide til Træningsmakker

Guide til Træningsmakker Guide til Træningsmakker Du har fået endnu en medlemsfordel på hjemmesiden: Træningsmakker. Med træningsmakker kan du se, hvilke hold din træningsmakker skal på, I kan booke hold på hinandens vegne, I

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

September 2012 VEJLEDNING. Kursustilmelding via BL.dk

September 2012 VEJLEDNING. Kursustilmelding via BL.dk September 2012 VEJLEDNING Kursustilmelding via BL.dk Indhold Indledning... 3 Login og find kursus... 4 Tilmeldingsbilledet... 9 Håndtering af kursusdeltagere... 11 Opret ny kursusdeltager... 11 Tilmelding

Læs mere

Tilmeld dig jobcentret via Jobnet for borgere under 30 år uden en erhvervskompetencegivende uddannelse

Tilmeld dig jobcentret via Jobnet for borgere under 30 år uden en erhvervskompetencegivende uddannelse Tilmeld dig jobcentret via Jobnet for borgere under 30 år uden en erhvervskompetencegivende uddannelse Denne vejledning er for dig, som er under 30 år og søger om uddannelseshjælp, og som ikke har en erhvervskompetencegivende

Læs mere

Express Import system

Express Import system Express Import system Vejledning til modtagere TNT Express Import system TNTs Express Import system gør det let for dig at få afhentet dokumenter, pakker eller paller i 168 lande på Modtager betaler basis.

Læs mere

For at komme videre er det nødvendigt at vælge punktet Produkter i menuen til venstre. Her kan du navigere dig rundt på shoppen.

For at komme videre er det nødvendigt at vælge punktet Produkter i menuen til venstre. Her kan du navigere dig rundt på shoppen. Kære kunde, Vi har lavet en lille guide til hvordan man handler på vores webshop. Følg blot disse anvisninger så du trygt kan foretage din bestilling. Du har jo allerede fundet vejen til Shoppen, så lad

Læs mere

Velkommen til AgeForce

Velkommen til AgeForce Velkommen til AgeForce Kapitel 1... 2 Opret din egen profil... 2 Log ind - og log ud - på AgeForce.... 4 Kapitel 2... 5 Fanebladet Hjem din profil... 5 Kapitel 3... 6 Rediger din profil... 6 Rediger dine

Læs mere

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38 BRUGERMANUAL til Podio 23. februar 2015 Side 1 af 38 INDHOLDSFORTEGNELSE HVAD ER PODIO?... 3 HVAD KAN VI PÅ PODIO?... 4 Aktivitet... 4 Bestyrelsesmøder... 4 Arrangementer & aktiviteter... 5 Opslagstavle...

Læs mere

Worldofgreenland.com

Worldofgreenland.com Worldofgreenland.com Hjælp til online udflugtsbestilling Det er en rigtig god ide at bestille udflugterne i Ilulissat i god tid, da der kan være rift om pladserne. Vi anbefaler derfor, at du bestiller

Læs mere

Vejledning i brug af. BI-Håndbold. Webshop

Vejledning i brug af. BI-Håndbold. Webshop Vejledning i brug af BI-Håndbold Webshop Indholdsfortegnelse: Side Forord 3 1. Oprettelse af ny bruger / nyt medlem 4-5 2. Log ind i webshoppen 6-8 3. Betale kontingent (handle i webshoppen) kræver at

Læs mere

Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Tutorlægens udgave

Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Tutorlægens udgave Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Tutorlægens udgave Til Tutorlægen Velkommen til den elektroniske portefølje. Den er blevet til i dialog mellem Dansk selskab for almen medicin og

Læs mere

Quickguide til www.erhvervskvinder.dk

Quickguide til www.erhvervskvinder.dk Quickguide til www.erhvervskvinder.dk ErhvervsKvinders hjemmeside er opdelt i en del, som er åben for alle og en del, der er forbeholdt medlemmerne. Viden om ErhvervsKvinder: Vil du vide noget om ErhvervsKvinder?

Læs mere

Dette nummer indeholder vigtig information for alle medlemmer!

Dette nummer indeholder vigtig information for alle medlemmer! Medlemsblad for HVIDOVRE BADMINTON 2000 Årgang 47 Marts 2013 Nr. 1 Dette nummer indeholder vigtig information for alle medlemmer! Læs Formanden har ordet og vejledningen på side 13 Blomsterne her er JULEROSER.

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk]

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] Søg jobbet via Jobnet Du kan se ledige job på Jobnet.dk, og når du har fundet en stilling, kan du søge den. Er der i søgeresultatlisten ved annoncens

Læs mere

Hvad kan jeg i WebUntis?

Hvad kan jeg i WebUntis? Hvad kan jeg i WebUntis? Hvad kan jeg i WebUntis? 1 1. Login 1.1 Login og rettigheder på WebUntis 4 2 2. Skemaer 2.1 Skemaer i WebUntis 7 3 3. Undervisning 3.1 3.2 3.3 3.4 3.5 3.6 3.7 Undervisning i WebUntis

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Velkommen til GECKO Booking! Hvad enten du har købt produktet, eller prøver vores gratis demo, vil denne vejledning give dig en grundig gennemgang af GECKO Booking og dets mange muligheder. Denne vejledning

Læs mere

Conventus manual til foreninger i Ikast-Brande Kommune

Conventus manual til foreninger i Ikast-Brande Kommune Conventus manual til foreninger i Ikast-Brande Kommune Indholdsfortegnelse Hvad er Conventus?... 3 Andre funktioner i Conventus... 3 Opret din forening i Conventus... 4 Kultur og Fritid forventer... 5

Læs mere

sådan gør du... [opret dit CV]

sådan gør du... [opret dit CV] [jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV] og jobønsker Opret CV og Jobønsker på jobnet Når du skal oprette et CV på Jobnet.dk, skal du være oprettet som bruger på Jobnet med Min side. 1. Er du allerede

Læs mere

Meld dig ledig søg om kontanthjælp for borgere over 30 år

Meld dig ledig søg om kontanthjælp for borgere over 30 år Meld dig ledig søg om kontanthjælp for borgere over 30 år Denne vejledning er primært for dig, som er fyldt 30 år, ikke medlem af en a-kasse og som ønsker at søge om kontanthjælp. Vejledningen gælder dog

Læs mere