29. årgang Nr. 4. December 2012.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "29. årgang Nr. 4. December 2012."

Transkript

1 29. årgang Nr. 4. December 2012.

2 Bestyrelse i Billeder Bestyrelsespost Kontakt til udvalg Telefon nr. og adresse Formand Peter Blach Kirketoften Møldrup Næstformand Erling Hansen Strandvejen Hjarbæk Kasserer Orla V. Christensen Egevej Karup Sekretær Frank Rømer Madsen Bavnevej Hjarbæk Bestyrelsesmedlem Leif Vang Larsen Stenbjergkvarteret Herning Festudvalg og Bøjeudvalg Tlf peterblach@energimail.dk Kapsejladsudvalg Tlf Mob erlhansen@deloitte.dk Tlf Mob egevej9@gmail.com Bladudvalg Tlf frank@danmatic.dk Havne-/pladsudvalg og 2,4 mrudvalg Tlf leif-vang@jubii.dk Bestyrelsesmedlem Max Wolf Nørrevænget 22 Fjelstervang 6933 Kibæk Bestyrelsessuppleant Jørgen Kærsgaard Mosevænget Viborg Klubhusudvalg Tlf gurli-max-wolf@io.dk Tlf Mob.: jkaersgaard@hotmail.com

3 Bladets indhold Bestyrelse i 2012 side 2 Bladets redaktion og annoncepriser side 3 Duelighedskursus og generalforsamling side 4 Referat af bestyrelsesmøder side 5-7 Gule Ærter og foredrag side 7 Vinsmagning side 9 Stativopsætning, bådoptagning samt indlæg fra Havne/Pladsudvalg side Fællestur side Julefrokost side 16 Færdiggørelse af klubhusets gavle side 18 Nye medlemmer i Viborg Sejlklub side 19 Spil golf på vandet side Sejlklubfester side 21 Kalender frem til næste bladudgivelse side 22 Udvalgene i 2012 side 23 Bladets redaktion Annoncepriser Bladudvalget: Ejler Rechnagel Bjarne Kristensen Gengivelse af bladets indhold er kun tilladt med kildeangivelse og tilladelse fra Viborg Sejlklub. 1/4 side sort/hvid Kr. 150,00 1/4 side farve Kr. 300,00 ½ side sort/hvid Kr. 300,00 ½ side farve Kr. 600,00 1 hel side sort/hvid Kr. 600,00 1 hel side farve Kr ,00 Alle annoncører får logo på hjemmesidens sponsorside. Hel sides farve indebærer også reklame på alle hjemmesidens sider.

4 Få ledige pladser Der er kun to ledige pladser på Viborg sejlklubs kursus til Duelighedsbevis for lystsejlere. 21. november holdt vi introduktionsmøde, og der mødte 18 sejlere op 18, der gerne vil lære mere om at håndtere kompas, søkort og andre væsentlige ting ombord. Så der er kun to ledige pladser. Kurset er et must for alle, der ønsker at færdes trygt og sikkert på danske farvande, leje sejlbåde i udlandet og en forudsætning for, at du siden kan erhverve kanalkort til de europæiske kanaler. Har du duelighedsbeviset skal du ikke have det særlige speedbådskørekort. Har du speedbådskørekort skal du ikke op til praktisk prøve for at få Duelighedsbeviset. Undervisningen foregår i Viborg Sejlklubs lokaler og forestås af Kristian Melgaard og Kurt Herløv. Tilmelding: Send straks en mail til Kristian Melgaard på melgaard@dj-freelance.dk vhj mel Salg og reparation af inden- og udenbordsmotorer Vi udfører specialopgaver samt reparationer og vedligehold Forhandling af reservedele og METALINAS bådplejeprodukter markedets bedste! Udlejning af polérmaskiner Vi kommer overalt Autoriseret forhandler af: Mercury Mercruiser HONDA MARINE Perkins SABRE LOMBARDINI Marine GENERALFORSAMLING. Bliver afviklet tirsdag den 26. februar 2013 kl HUSK at såfremt man har forslag man ønsker behandlet på generalforsamling, skal disse fremsendes til bestyrelsen senest den 15. januar 2013.

5 Referat. Bestyrelsesmøde tirsdag den 2. oktober 2012 Afbud: Ingen Nyt fra formanden. Bådoptagningen: Der er bestilt kran. Kranen er klar den 26. oktober kl Åge griller pølser fredag, ellers er der arrangeret kaffe og mad som sædvane. Der skal holdes møde med Havn-P lads udvalget vedr. nye pæle og deres placering. Bestyrelsen går videre til HP udvalget med oplægget fra sidste bestyrelsesmøde. Vi foreslår mødet med HP den 13. november kl Frank sørger for kopier af tegninger til HP udvalget. Klubhusudvalget. Max spurgte til regler for overnattende kajaksejlere. Der er ikke regler for dette. Bestyrelsen vedtager at det indtil videre koster 50 kr. pr. person. Dette skal dække brug af Klubhuset incl. bad. Beløbet følger beløbet for miljøafgift. Der bestilles er nyt skilt med nyt logo til den østlige gavl på klubhus. Henrik Zacko. Kommunen har accepteret, at der udskiftes plader på gavlene i stedet for maling. Erling vil gerne arrangere vinsmagning ved Dalsgård, dette bakker bestyrelsen op om. I tilfælde af megen deltagelse kan arrangementet flyttes til klubhuset. Max melder om lørdagsfrokoster er på skinner og sørger for at bestille Gule ærter til 5. februar. Her skal klubhuset også reserveres. Kapsejladsudvalg. Erling oplyser, at der vil blive et møde i kapsejlads kredsen om nye regler og arrangementet efter sejladsen. Der er meldt 14 til duelighedskursus. Der er et ønske om lidt bedre kvalitet på beklædning med klublogo, dermed bliver prisen også lidt højere. Dette accepteres af bestyrelsen. Vi vil have et foredrag på aftenen for Gule ærter. Max er tovholder og er modtagelig for gode forslag. Et forslag er en officer fra patruljeskibene ved Afrikas Horn. Havnepladsudvalget. Leif har søgt penge til brorenovering ved Søndersø og til Toiletbroen. Vi afventer spændt resultatet. Der bevilliges ikke penge til broen ved Søndersø før vi har fået svar. Der er afholdt juniorklubmesterskab i søndags med fuld deltagelse.

6 Økonomi. Orla oplyser, at vi ikke kan opnå kreditforeningslån, fordi vi er en forening. Vi kan derved ikke opnå den sikkerhed for lave renter, vi havde håbet. Vi har fået afmeldt nogle forsikringer heriblandt kasko på de to nyeste optimistjoller. Vi opnår herved en pæn besparelse. Børneattester på juniorleder, træner mm. er i orden. Juniorlederen. Per oplyser, at der er 15 juniorsejlere. De har alle lejet jolle. Der er 17 sponsorater. Juniorerne ønsker mere plads til udstyret. Der undersøges, om der er muligheder. Der er ligeledes ønske om lys i container og vand ved stativer. Mulighederne undersøges, kan evt. etableres samtidig med renovering af Toiletbroen. Peter lover at undersøge pris på jollevogne. Juniorerne vil gerne have forlænget den lille bro langs den sydlige side af slæbestedet, så den går ud i havnebassinet. Vi holder øje med evt. konsekvenser ved bådoptagningen. Næste bestyrelsesmøde: Tirsdag den 20. november kl Frank 4. okt. 12. Referat fra bestyrelsesmødet den 20. november 2012 i Hjarbæk Afbud: Per Vig. Pkt. 1: Nyt fra formanden. Der er sket en skade på Jesper Bach s båd under båd optagningen. Jesper har anmeldt til forsikringen der skal bruge oplysninger om kran operatøren. Det har ikke været muligt for Elly at finde nogle der vil stå for julefrokosten. For at afbøde den øjeblikkelige situation tilbyder Peter og Frank at stå for arrangementet. Ejler bedes om, at skrive, et stykke i bladet, om vigtigheden af at der er nogen der tager et nap med vore arrangementer, og det nødvendige i at bakke op herom, tilmelde sig til tiden mm. Julefrokosten foregår d 8. december. Der har været en ansøgning om at leje klubhuset d 27. april Bestyrelsen må afslå da det ligger indenfor det tidsrum, generalforsamlingen har vedtaget ikke at leje huset ud i forbindelse med båd-isætning. Der har været observeret rotter på havnen. Kommunens rotte bekæmper har været tilstede. Der blev ikke umiddelbart fundet spor efter rotterne. Vi må bede alle holde øje om omfanget.

7 Orla har på foranledning af Ejler fjernet en del klubblads-forsendelse til andre klubber, som vi ikke modtager blade fra. Det er muligt at læse bladet på hjemmesiden og ikke så vigtigt som tidligere at sende bladet. Jørgen Kærsgård har entreret med en kompetent officer fra Sø-redningstjenesten til at afholde foredrag tirsdag den 5. februar efter de gule ærter. Bordet rundt Erling vil afholde et Vinsmagnings arrangement sidst i januar. Arrangementet holdes i samarbejde med Hjarbæk special vine import. Prisen vil blive kr. 125,- for vin og en let anretning med laks og ost. Der har været møde mellem bestyrelsen og havne-plads udvalget. Vi fandt nogle gode løsninger på placering af pælene langs den nye mole mod nord. Medlemmer af havnepladsudvalget har foreslået en ændring hertil med større plads langs ydermolen. Bestyrelsen bifaldt dette. Der laves tilrettet tegning hvorefter bestyrelsen mødes med pæle entreprenøren for gennemgang af aftaler. Generalforsamlingen fastsættes til den 26. februar kl Næste bestyrelsesmøde bliver: Tirsdag den 8. januar 2013 kl Fr Kom og spis Gule ærter tirsdag den 05. februar 2013 kl i klubhuset. Efter spisningen vil der være foredrag ved Sø-redningstjenesten. Tilmelding senest onsdag den 30. januar 2013 til: Peter Blach tlf peterblach@energimail.dk eller på opslag i klubhuset.

8

9 Vinsmagning I Viborg Sejlklub er der fredag den 18.januar 2013 kl vinsmagning. Jens og Margit vil præsentere 6 forskellige vine fra en palet af gode vine. Vi starter med en lakse mad, og i løbet af aften vil der blive serveret ost og kiks, selvfølgelig med vine. Arrangementet afholdes i klubhuset og det frarådes at man skal køre hjem, hvis man smager for meget. Der vil være mulighed for bestilling af vine, så man selv kan smage videre på et senere tidspunkt. Af hensyn til indkøb af mad og vin bedes alle der ønsker at deltage tilmelde sig på: Mail erlhansen@deloitte.dk eller tlf senest mandag den 14.januar VIBORG SEJLKLUB Egevej Karup Hjemmeside

10

11 Stativopsætning og Bådoptagning. Så fik vi sat stativer på plads, og igen med stor hjælp fra Per Vig og hans traktor. Bådoptagningen forløb fint, og uden væsentlig uheld, og vi er nok ved at nærme os det optimale hvad angår tid ca min i gennemsnit pr. båd. Der er dog stadig grund til at gå stativerne og opklodsningen efter, så man evt. kan optimere nogle stativer med flere indstillings muligheder samt opklodsningsmaterialer. Det er der så rig lejlighed til at få set på hen over vinteren. Vi har et godt kranhold, bestående af både yngre og ældre medlemmer, hvor Jørgen Kofoed har været med i 20 år, så han må siges at have god erfaring. Modellen (sidst op først i) vil vi arbejde videre med, så vi allerede nu kan sige, at vi vil søsætte bådene udefra og ind. Søsætningen foregår i 2013 d. 20. April. Med venlig hilsen. Hv / Pladsudvalget Stativoptimering. Efter den nylig overståede optagning, er jeg blevet gjort opmærksom på (kunne ogsåselv se det ), at en af de tidskrævende ting ved stativerne er, de meget løse anlægsflader mod skroget. I nogle tilfælde kræver det 4 mand for at holde dem på plads, og der er en vis fare for at få fingrene i klemme, samt at de kantstilles i det øjeblik båden sænkes ned, med fare for at der laves hul i bunden. (Det er der set eksempel på). Så måske kunne vi finde en måde at spænde eller på anden måde fiksere dem, så de kan holde sig selv. Med venlig hilsen Børge List Vedrørende bådplads. Der er grund til at gøre opmærksom på, at hvis man køber, el. påtænker at købe anden og større båd, er det ens eget ansvar at den købte båd passer til pladsen. Man kan altså ikke umiddelbart regne med, at Hv/ Pladsudvalget kan løse problemet for en. Man skal sørge for, at skrive sig på en fordelingsliste, da man så vil gå foran andre på ventelisten ved en ledig bleven plads af passende størrelse. De der står på venteliste el. fordelingsliste, har selv ansvaret for, at oplysningerne om bådstørrelse er opdateret Med venlig hilsen. Havne/ pladsudvalget.

12 O.B.S. Fisk og Røgeri Salg af røgede fileter på bestilling. Der røges Laks og Ørred. Kold og varm røg. Man skal jo ikke rakke ned på sin NÆSTE MEN!! Orla`s fisk er nu de bedste - Tlf Snedker & Tømrer Forretningen Ole Levring, Kølsenvej 46, 8831 Løgstrup. Tlf: Mobil: lev.ole@energimail.dk

13

14 Fællestur. Hej, her er så det vindene hold fra Viborg Sejlklubs fælles tur, der var kamp lige til det sidste om første pladsen. Lady Caprice løb med sejren til sidst, derfor tilbød de at afholde turen Vi havde en meget god hyggelig dag, der var arrangeret en del aktiviteter som blev afholdt i løbet af dagen til stor morskab for alle, der var tilmeldt 33 det må vel siges at være ok. Vi vil takke alle der gav en hånd med. Grete og Jørgen

15

16

17

18

19 Følgende: Har meldt sig ind i Viborg Sejlklub. De bydes hjertelig velkommen i Viborg Sejlklub med håbet om, at de vil få glæde og fornøjelse af medlemskabet. Med venlig hilsen Bestyrelsen Fornavn Efternavn Adresse Post Bynavn Klara Holm Pedersen Virksundvej Løgstrup Mikkel Wang Hjarbækvej Løgstrup Peter Keller Jørgensen Øster Teglgårdsvej Viborg Mads Borg Petersen Nørresøvej Viborg Per Halberg Asmildvej Viborg Ole Moeslund Egedal Viborg Søren Løfberg-Poulsen Hermodsvej Viborg Martin Stender Tapdrupvej Viborg Klubbladet kan læses i fuld farveformat inkl. alle billeder på

20 Spil golf på vandet Har du lyst til at spille golf på vandet så får du chancen til næste år. Nej, det er selvfølgelig noget pjat at skrive, men vi er et lille selvbestaltet udvalg, der har tænkt nogle tanker om, hvordan vi kan gøre onsdagssejladserne sjovere, mere enkle og meget mere hyggelige. Men selvom vi ikke skal spille golf på vandet, er det faktisk tanken fra golfspillet, der er grundlaget for vores ide til den ugentlige hyggelige kappestrid på vandet. I golf kan spillere af vidt forskellig dygtighed spille sammen på samme bane, fordi de får tildelt et handicap. Hvis du er dygtig og vinder den ene dag, får du forhøjet dit handicap til næste gang, og skal altså være endnu dygtigere for at vinde over de samme spillere. Det vil sige, at den mindre dygtige får en lille fordel, mens vindere bliver straffet. Det princip har vi tænkt at overføre til onsdagssejladserne hvis der altså er stemning for det. Vi har snakket med nogle sejlere i Hundige ved København, der med stor succes har arrangeret disse golf-sejladser i nogle år. I Hundige har de hver torsdag i gennemsnit 25 både på vandet til golf-sejladserne, mens der kun er fem både, der deltager i de normale kapsejladser om onsdagen. HANDICAP Hundige-systemet går ud på, at de tre første både straffes, mens de tre sidste både belønnes. Man regulerer simpelthen det mål, som bådene har med en bestemt procentsats, således at vinderen straffes mest, nummer 2 lidt mindre og nummer 3 igen mindre. I den anden ende får de tre sidste både i en sejlads til gengæld en beskeden gevinst. Det betyder, at det bliver en smule sværere for nummer 1 at vinde næste gang. Denne båd skal sejlere lidt stærkere og lidt bedre, fordi dens handicap er blevet forhøjet. Det giver så chancer for, at der bliver rykket om på placeringerne fra gang til gang. SØVEJSREGLER Formålet er at få flere sejlere ud på vandet om onsdagen meget gerne hele familien, så de kan lære deres båd bedre og finde ud af, hvordan man kan trimme båden lidt bedre og få mere fart ud af den. Vi vil dog ikke fjerne elementerne af ædel kappestrid men gøre det mere enkelt. Derfor foreslår vi, at vi dropper de indviklede kapsejladsregler, og benytter os af søvejsreglerne. Den vigtigste regel er reglen om godt sømandskab, der kort siger: Sejladsen skal foregår inden for rammerne af godt sømandskab det vil sige, at føreren skal tage ansvar og bruge sund fornuft. STØRRE UDVALG Udvalget lægger op til at vi fastholder det sociale element om onsdagen det vil sige, at

21 der fortsat vil være grill og pølsesnak efter sejladsen. Vi er også opmærksom på, at det kræver, at der bliver nedsat et lidt større sejladsudvalg på generalforsamlingen. En fire-fem stykker ville være fint. DEBAT Udvalget lægger op til debat om dette er måden at øge interessen for onsdagens sejladser, eller vi skal finde på noget andet. I løbet af december vil Hundiges regelsæt blive skrevet om, så de passer til vore forhold, og så lægger vi dem på hjemmesiden. Siden kan vi tage en snak om det, eventuelt på generalforsamlingen, og endelig bør vi holde et skippermøde inden sæsonen starter, så vi kan få reglerne lavet, så de er nemme at forstå og gode at sejle efter. De bedste sejlerhilsner Jan Fig, Ejler Rechnagel, Henrik Zacho, Jørgen Buus og Kristian Melgaard Fester i sejlklubben. Med årene er det blevet vanskeligere og vanskeligere for festkoordinatoren at få nogen til at stå for festerne. Fester er blevet aflyst, og bestyrelsen må melde sig som arrangører for at få festerne gennemført. Dette er ikke holdbart i længden i en lille forening som Viborg Sejlklub. Hvis man vil noget med klubben, må man se i øjnene at det ikke bare er nok at betale kontingent, for har man den indstilling dør klublivet. Nogle (bestyrelse, udvalg, Tordenskjolds Soldater) gør et stort arbejde i dagligdagen for sejlklubben. Det kan du også gøre bare du en gang imellem melder dig til at arrangere en fest. Når så alt det er sagt, som jeg håber nogen tager til efterretning. Skal man måske overveje at lave lidt om på traditionerne, julefrokost og Skt. Hans giver ligesom sig selv, men.. forårsfest og afriggerfest hvor det ren ud sagt er skide koldt, kunne måske laves om til en sommerfest i maj mdr. Ejler Næste nr. udkommer til APRIL Deadline for indlæg til dette nr. er 27. MARTS 2013.

22 Kalenderen for 2012 og 2013 frem til næste bladudgivelse. Dato Aktivitet Bem. DECEMBER 04/ Klubhus optaget aften Hjarbæk 08/ Svømning kl Søndre skole 08/ Julefrokost kl Hjarbæk 15/ Svømning kl Søndre skole JANUAR 05/ Svømning kl Søndre skole 08/ Bestyrelsesmøde kl Hjarbæk 12/ Svømning kl Søndre skole 12/ Lørdagsfrokost Hjarbæk 18/ Vinsmagning kl Hjarbæk 26/ Svømning kl Søndre skole FEBRUAR 02/ Svømning kl Søndre skole 05/ Gule Ærter kl Foredrag Hjarbæk 09/ Lørdagsfrokost Hjarbæk 26/ Generalforsamling kl Hjarbæk MARTS 02/ Svømning kl Søndre skole 09/ Svømning kl Søndre skole 09/ Lørdagsfrokost Hjarbæk 16/ Svømning kl Søndre skole APRIL 06/ Svømning kl Søndre skole

23 Stående udvalg Udvalg -adresse Telefon Havne/plads (Formand) Børge List Udlån af bundslibemaskine Lars Blach Niels Brohm Kapsejlads Kristian Melgaard (Formand) Klubhus Oluf Nørgaard (Formand) Jørgen Kofoed 2,4mR Udlevering af klubnøgler Per Bandsholm Klubblad Ejler Rechnagel (Formand) Bjarne Kristensen Festudvalgs koordinator Elly Thomassen Juniorudvalg Per Vig Lauersen Bøjeudvalg Harry Vig Lauersen Børge List

24 Vestervangsvej. Farvervej

29. årgang Nr. 2. Juni 2012.

29. årgang Nr. 2. Juni 2012. 29. årgang Nr. 2. Juni 2012. Bestyrelse i 2012. Billeder Bestyrelsespost Kontakt til udvalg Telefon nr. og E-mail adresse Formand Peter Blach Kirketoften 3 9632 Møldrup Næstformand Erling Hansen Strandvejen

Læs mere

27. årgang Nr. 2. Juni 2010.

27. årgang Nr. 2. Juni 2010. 27. årgang Nr. 2. Juni 2010. Viborg Sejlklubs bestyrelse 2010. Billeder Bestyrelsespost Kontakt til udvalg Telefon nr. og E-mail adresse Formand Peter Blach Kirketoften 3 9632 Møldrup Næstformand Erling

Læs mere

30. årgang Nr. 4. December 2013.

30. årgang Nr. 4. December 2013. 30. årgang Nr. 4. December 2013. Bestyrelse i 2013. Billeder Bestyrelsespost Kontakt til udvalg Telefon nr. og E-mail adresse Formand Peter Blach Hjarbækvej 6 8831 Hjarbæk Næstformand Erling Hansen Strandvejen

Læs mere

28. årgang Nr. 2. Juni 2011.

28. årgang Nr. 2. Juni 2011. 28. årgang Nr. 2. Juni 2011. Bestyrelse i 2011. Billeder Bestyrelsespost Kontakt til udvalg Telefon nr. og E-mail adresse Formand Peter Blach Kirketoften 3 9632 Møldrup Næstformand Erling Hansen Thorsvej

Læs mere

30. årgang Nr. 2. Juni 2013.

30. årgang Nr. 2. Juni 2013. 30. årgang Nr. 2. Juni 2013. Bestyrelse i 2013. Billeder Bestyrelsespost Kontakt til udvalg Telefon nr. og E-mail adresse Formand Peter Blach Hjarbækvej 6 8831 Hjarbæk Næstformand Erling Hansen Strandvejen

Læs mere

32. årgang Nr. 1 Februar 2015 56 36,5N 9 17,5E

32. årgang Nr. 1 Februar 2015 56 36,5N 9 17,5E 32. årgang Nr. 1 Februar 2015 56 36,5N 9 17,5E Massiv dagsorden! Der bliver nok at se til for både dirigent og medlemmer til klubbens generalforsamling. Hele seks forslag skal debatteres. Det bliver en

Læs mere

30. årgang Nr. 3. September 2013.

30. årgang Nr. 3. September 2013. 30. årgang Nr. 3. September 2013. Bestyrelse i 2013. Billeder Bestyrelsespost Kontakt til udvalg Telefon nr. og E-mail adresse Formand Peter Blach vej 6 8831 Næstformand Erling Hansen Strandvejen 12 8831

Læs mere

32. årgang Nr. 4 November 2015 56 31,5 N 9 19,7 E

32. årgang Nr. 4 November 2015 56 31,5 N 9 19,7 E 32. årgang Nr. 4 November 2015 56 31,5 N 9 19,7 E Ligestilling på havnen? Læserbrev af Jørgen Buus Teknisk Udvalg i Viborg Kommune (altså de folkevalgte) traf 12-08- 2015 beslutning om at pladslejen i

Læs mere

28. årgang Nr. 1. April 2011.

28. årgang Nr. 1. April 2011. 28. årgang Nr. 1. April 2011. Bestyrelse i 2011. Billeder Bestyrelsespost Kontakt til udvalg Telefon nr. og E-mail adresse Formand Peter Blach Kirketoften 3 9632 Møldrup Næstformand Erling Hansen Thorsvej

Læs mere

36. årgang Nr. 1. Februar 2019.

36. årgang Nr. 1. Februar 2019. 36. årgang Nr. 1. Februar 2019. Billeder Bestyrelsespost Kontakt til udvalg Telefon nr. og E-mail adresse Formand Peter Blach Hjarbækvej 6 8831 Hjarbæk Næstformand Ole Moeslund Egedal 6, Hald Ege 8800

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt.

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Tilstede: Finn, Michael, Søren, Steen, Helle, Arne Afbud: Bent Hansen Dagsorden: Pkt. 01. Velkomst

Læs mere

31. årgang Nr. 4 December 2014 56 36,5N 9 17,5E

31. årgang Nr. 4 December 2014 56 36,5N 9 17,5E 31. årgang Nr. 4 December 2014 56 36,5N 9 17,5E Hvor skal vi hen, du? I 2016 fejrer Viborg Sejlklub 75 års jubilæum. Vi skal fejre, at aktive sejlere i 1941 tog initiativet til det, vi nu kender som Viborg

Læs mere

28. årgang Nr. 4. December 2011.

28. årgang Nr. 4. December 2011. 28. årgang Nr. 4. December 2011. Bestyrelse i 2011. Billeder Bestyrelsespost Kontakt til udvalg Telefon nr. og E-mail adresse Formand Peter Blach Kirketoften 3 9632 Møldrup Næstformand Erling Hansen Thorsvej

Læs mere

27. årgang Nr. 4. December 2010.

27. årgang Nr. 4. December 2010. 27. årgang Nr. 4. December 2010. Viborg Sejlklubs bestyrelse 2010. Billeder Bestyrelsespost Kontakt til udvalg Telefon nr. og E-mail adresse Formand Peter Blach Kirketoften 3 9632 Møldrup Næstformand Erling

Læs mere

26. årgang Nr. 4. December 2009.

26. årgang Nr. 4. December 2009. 26. årgang Nr. 4. December 2009. Viborg Sejlklubs bestyrelse 2009. Billeder Bestyrelsespost Kontakt til udvalg Telefon nr. og E-mail adresse Formand Peter Blach Kirketoften 3 9632 Møldrup Næstformand Erling

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 JNM i 2018 i BÅSTAD I SVERIGE. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til NM, som afholdes i perioden fra d.30.

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 August 2003 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Rantzausmindevej 120 Tlf. 62 20 93 07 Næstformand: Peter Wæver Hansen, Rantzausmindvej

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel og Maybritt. Casper var fordi for at orientere om et af punkterne. Afbud fra Lars. Referent: Maybritt Dagsorden:

Læs mere

Nørresundby Sejlklub

Nørresundby Sejlklub Nørresundby Sejlklub Deltager: Per Palle Niels Ingolf Steen Lars. Bestyrelsesmøde d: 11-04-2016 1/Godkendelse af referat fra d: 07-03-16 = Godkendt Godkendelse af referat fra generalforsamlingen 17-03-16

Læs mere

Sallingsund Sejlklub 19.02.11.

Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Nyhedsbrev februar 2011. Stemningsbillede fra Livø. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Dagsorden: 1.

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

35. årgang Nr. 3. Oktober 2018.

35. årgang Nr. 3. Oktober 2018. 35. årgang Nr. 3. Oktober 2018. Billeder Bestyrelsespost Kontakt til udvalg Telefon nr. og E-mail adresse Formand Peter Blach Hjarbækvej 6 8831 Hjarbæk Næstformand Ole Moeslund Egedal 6, Hald Ege 8800

Læs mere

Marts Jan havnemester tager sig af opgaven som kontakt person for seniorgruppen.

Marts Jan havnemester tager sig af opgaven som kontakt person for seniorgruppen. INFORMATION FRA AABENRAA BÅD CLUB Marts 2019 Kære medlemmer Idet vores kære klubblad Makrellen, gennem mange år, ikke kunne få en anden redaktør, på generalforsamlingen, er vi nødt til at give jer alle

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Kurt Herløv blev valgt til ordstyrer. Kurt konstaterede at generalforsamlingen var lovlig, og lovlig indkaldt.

Kurt Herløv blev valgt til ordstyrer. Kurt konstaterede at generalforsamlingen var lovlig, og lovlig indkaldt. GENERALFORSAMLING 2015 Det officielle referat Her følger det officielle beslutningsreferat fra Viborg Sejlklubs generalforsamling 24. februar 2015. Referent er Frank Rømer, og referatet er godkendt af

Læs mere

30. årgang Nr. 1. April 2013.

30. årgang Nr. 1. April 2013. 30. årgang Nr. 1. April 2013. Bestyrelse i 2013. Billeder Bestyrelsespost Kontakt til udvalg Telefon nr. og E-mail adresse Formand Peter Blach Hjarbækvej 6 8831 Hjarbæk Næstformand Erling Hansen Strandvejen

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

ZOOM8 VM 2017 SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 VM 2017 SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 VM i 2017 i SVERIGE. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til VM, som afholdes i perioden fra d.26/7-5/8 2016.

Læs mere

KLUBBLAD FOR GJØL SEJLKLUB Blad nr. 80. Oktober TROLDEN. Side 1

KLUBBLAD FOR GJØL SEJLKLUB Blad nr. 80. Oktober TROLDEN. Side 1 KLUBBLAD FOR GJØL SEJLKLUB Blad nr. 80. Oktober 2006. TROLDEN Side 1 www.gjol-sejlklub.dk Bestyrelse og div. udvalg. Formand Sejlerskolen Hans H. Christensen 98 27 73 59 Rene K. Frederiksen 98 27 76 21

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

56 36,5N 9 17,5E. 32. årgang Nr. 2 April 2015. Endelig forår!

56 36,5N 9 17,5E. 32. årgang Nr. 2 April 2015. Endelig forår! 56 36,5N 9 17,5E 32. årgang Nr. 2 April 2015 Endelig forår! Sejlklubben blev grundejer Med 30 stemmer for og syv imod vedtog generalforsamlingen i februar købet af den sidste ledige strandgrund i Hjarbæk,

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

26. årgang Nr. 2. Juni 2009.

26. årgang Nr. 2. Juni 2009. 26. årgang Nr. 2. Juni 2009. Viborg Sejlklubs bestyrelse 2009. Billeder Bestyrelsespost Kontakt til udvalg Telefon nr. og E-mail adresse Formand Peter Blach Kirketoften 3 9632 Møldrup Næstformand Erling

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Nyhedsbrev december 2014.

Nyhedsbrev december 2014. Nyhedsbrev december 2014. Formandens klumme Æ bådslæw. Bådbyggeriet på Mythuegård. Aktiviteter. Formandens klumme. Sikke en Sommer 2014 har budt på. Fantastisk vejr, Ikke mindst under Tall ships, hvor

Læs mere

28. årgang Nr. 3. September 2011.

28. årgang Nr. 3. September 2011. 28. årgang Nr. 3. September 2011. Bestyrelse i 2011. Billeder Bestyrelsespost Kontakt til udvalg Telefon nr. og E-mail adresse Formand Peter Blach Kirketoften 3 9632 Møldrup Næstformand Erling Hansen Thorsvej

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel, Lars, Alex og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. Til stede: Bestyrelsesmedlemmerne Finn Kristiansen (FK), Steffen Torvits (ST),

Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. Til stede: Bestyrelsesmedlemmerne Finn Kristiansen (FK), Steffen Torvits (ST), Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. V2, 26. juni 2014 Til stede: merne Finn Kristiansen (FK), (ST), Steen Emborg (SE), Henrik Bjerregaard Jensen (HBJ), Erik Kragh-Hansen (EKH),

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

27. årgang Nr. 1. April 2010.

27. årgang Nr. 1. April 2010. 27. årgang Nr. 1. April 2010. Viborg Sejlklubs bestyrelse 2010. Billeder Bestyrelsespost Kontakt til udvalg Telefon nr. og E-mail adresse Formand Peter Blach Kirketoften 3 9632 Møldrup Næstformand Erling

Læs mere

Informations & Debatmøde

Informations & Debatmøde Informations & Debatmøde HØRUPHAV BROLAUG 15. november 2017 1 Agenda: kl. 18.30 Velkomst Vin og ost. kl. 19.00 Informationer fra Bestyrelsen. Vin & ost. kl. 19.30 Debat, indlæg fra Bestyrelsen. Vin & ost.

Læs mere

29. årgang Nr. 3. September 2012.

29. årgang Nr. 3. September 2012. 29. årgang Nr. 3. September 2012. Bestyrelse i 2012. Billeder Bestyrelsespost Kontakt til udvalg Telefon nr. og E-mail adresse Formand Peter Blach Kirketoften 3 9632 Møldrup Næstformand Erling Hansen Strandvejen

Læs mere

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr Formanden har ordet Det kan være en lidt trist årstid, vi netop nu går i møde. Træernes blade bliver brune, luften koldere, og snart skal vi også tænke på at få bådene op, hvilket jo bliver ekstra spændende

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 FEBRUAR Lørdag 17. MARTS Onsdag 14. Lørdag 17. Lørdag 24. APRIL Lørdag 14. Søndag 15. Fredag 20. Lørdag 21. Lørdag 21. MAJ JUNI Lørdag

Læs mere

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk.

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk. Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Sejlads er en sjov, udfordrende og afstressende aktivitet, som du kan dele med familien og dyrke på dine rejser. Vi tilbyder praktisk

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Referat af udvalgsmøde tirsdag d , kl i klubhuset.

Referat af udvalgsmøde tirsdag d , kl i klubhuset. Referat af udvalgsmøde tirsdag d. 02.09.2014, kl. 19.00 i klubhuset. Deltagere, Palle Lemminger, Hans Pedersen, Viggo Frandsen, Johan Thisted, Lone Lysdahl Eva Pedersen, Axel Schulte, Hans Chr Pedersen,

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 19.00

BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 19.00 BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 19.00 Til stede: Erik Skov Rasmussen (ESR), Jørgen Danielsen (DJ), Knud Toft Jensen (KTJ), Erik Kidmose (EKI) Kell Sahlholt (KS),

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Maj 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand & kontaktperson til DT: Steen Andersen, Højensvej 129, Egense Tlf. 2066 2026 Næstformand : Ebbe Jørgensen, Magnavej

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra mødet den 3. maj 2016: 2. Rapportering: Godkendt

1. Godkendelse af referat fra mødet den 3. maj 2016: 2. Rapportering: Godkendt Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 23.08.2016 Mødested: Klubhuset Kl: 19:00 Deltagere: Torben Mansberg,Torben Hansen, Michael Christiansen, Søren Christensen, Per Dalsgaard, Christian Therp, Bent Bagger Sørensen

Læs mere

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre.

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre. Information til nye sejlere og forældre. Velkommen Velkommen som sejler og forældre i. Vi gælder os til at, I bliver en del af vores klub. Der er en del nye ting at forholde sig til, når man starter i

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 Kære medlemmer På bestyrelsens vegne skal jeg her kort gøre status over det sidste års forløb i SKS. Danmark har, som alle ved, været ramt af en økonomisk krise, som vi

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

ZOOM8 VM 2016 ESTLAND FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 VM 2016 ESTLAND FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 VM i 2016 i ESTLAND. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til VM, som afholdes i perioden fra d.28/7-6/8 2016.

Læs mere

2/ Post/mail: Der er modtaget en mail fra Aalborg kommune omkring fritidsaktiviteter, det er specielt reservation af haller. Det er os uvedkommende.

2/ Post/mail: Der er modtaget en mail fra Aalborg kommune omkring fritidsaktiviteter, det er specielt reservation af haller. Det er os uvedkommende. Nørresundby Sejlklub Bestyrelsesmøde d: 01-06-2015 Deltagere: Gabriele, Palle, Niels,Lars, Ingolf. Fravær: Steen har meldt afbud. 1/Godkendelse af referat 19-05-2015: Godkendt. 2/ Post/mail: Der er modtaget

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde. Mødereferat fra bestyrelsesmøde D. 20. nov. 17 kl. 19:00, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde. Mødereferat fra bestyrelsesmøde D. 20. nov. 17 kl. 19:00, Klubhuset Sønderborg d. 22 nov. 17 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Mødereferat fra bestyrelsesmøde D. 20. nov. 17 kl. 19:00, Klubhuset Fraværende: 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige: a. Fokus på konstituering

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset Sønderborg d.5. feb 17 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige a. Idrætshøjskolen køber en Gummibåd, som SYC

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR LEMVIG SEJLKLUB

MEDLEMSBLAD FOR LEMVIG SEJLKLUB SPRØJTEN Nr. 2 April 2007 30. årgang MEDLEMSBLAD FOR LEMVIG SEJLKLUB Havfruen på vej hjem fra Agger (foto KKW) 1 KOLOFON Lemvig Sejlklub www.lemvigsejlklub.dk Postgiro: 118-2684 Villemoesparken 4 Beliggenhed:

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. juni 2014 kl. 19.30 i klubhuset.

Referat bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. juni 2014 kl. 19.30 i klubhuset. 1 Referat bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. juni 2014 kl. 19.30 i klubhuset. Tilstede: Niels, Per, Flemming, Lars, Jørgen, Dorte, Grete Fraværende: Margit Referent: Grete Schiesewitz Dagsorden:

Læs mere

DELEBÅDSPROJEKT BLUE-LINE 2013.

DELEBÅDSPROJEKT BLUE-LINE 2013. DELEBÅDSPROJEKT BLUE-LINE 2013. Blue Line H-båd ejet af Svendborg Sunds Sejlklub 1. Parthavere Båden udbydes i alt i 4 parter, og som parthavere har tilmeldt sig følgende: Navn Adresse E. mail Telefon

Læs mere

BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00

BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00 BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00 Deltagere: Alle i Bestyrelsen 1 Godkendelse af ref Mødereferat fra d 8 og 18 september 2014 OK godkendte 2 Indkommen post - formand Projekt nye jollehuse/referat

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. 25. nov. 2012. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Henrik Sieling (HSI), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR) og Jan Bredde Andersen

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang Standerstrygning Søndag d.28 oktober Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk Næstformand/Husforvalter/Redaktør.

Læs mere

Røgvandet MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET NR. 2 - APRIL 2016. Generalforsamling. Formanden har ordet Side 4. Nyt fra Sejlerskolen Side 10

Røgvandet MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET NR. 2 - APRIL 2016. Generalforsamling. Formanden har ordet Side 4. Nyt fra Sejlerskolen Side 10 MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET Røgvandet NR. 2 - APRIL 2016 Generalforsamling Side 3 Formanden har ordet Side 4 Store bukkedag Side 6 Nyt fra Sejlerskolen Side 10 KLUBHUS Hvidovre Strandvej 31,

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Information til nye sejlere og forældre i Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Korsør Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting

Læs mere

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister Bestyrelsesmøde Dato: 25/02, 2015 kl. 18.30 Tilstede: Claus, Jørgen, Leif J, Lene, Jens H, Finn B Afbud: Leif C Opsamling fra sidste referat. Den. 25/11 2014 GF. Den. 18/01 2015 Dagsorden Drøftelser etc.

Læs mere

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde. Referat fra møde: D. 21. nov. 16 kl. 19:30, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde. Referat fra møde: D. 21. nov. 16 kl. 19:30, Klubhuset Sønderborg d. 22 nov. 16 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde: D. 21. nov. 16 kl. 19:30, Klubhuset Fraværende: Michael Hampen 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige: a. Intet nyt

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Forår og standerhejsning

Forår og standerhejsning 56 36,5N 9 17,5E 31. årgang Nr. 1 April 2014 Forår og standerhejsning Side 9 Søsætning på en fredag Side 14 Otte onsdagssejladser Side 6 Et nyt blad og så alligevel Så sidder I med et nyt nummer af Klubbladet

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl.

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG Godt Nytår Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. 19 med Bent Damsbo. Se side 6. Formand (G 17) Materialeudvalget (E

Læs mere