Velkommen til Michael Jacksons døds joke forskere. Du er sikkert allerede i tvivl, om Michael Jackson er død, ellers ville du ikke være her.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til Michael Jacksons døds joke forskere. Du er sikkert allerede i tvivl, om Michael Jackson er død, ellers ville du ikke være her."

Transkript

1 Velkommen til Michael Jacksons døds joke forskere. Du er sikkert allerede i tvivl, om Michael Jackson er død, ellers ville du ikke være her. Der er begyndt at komme en masse nye mennesker til vores hjemmeside. Mange er forvirret på grund af mængden af oplysninger, fordi vi virkelig kan forstå at lave en separat side, så nye folk kan blive medlem af vores forum. Det er virkelig umuligt at give dig oplysninger på en enkelt side, vi ville have brug for tusinde! Dette er kun et uddrag om historien og forskerne bag Michael Jacksons død fra det forløbne år. Det vi vil vise dig, er kun den del om hvorfor du skulle være i tvivl, om han virkelig er død. For at få mere information, besøg vores forum og blog, tak. Den 25 juni, 2009 Michael Jackson dør i en alder kun af 50 år Det amerikanske program CNN fortæller hele tiden at Michael Jackson er i koma, så de kan ikke bekræfte, at han er gået bort. Samtidig fortæller den amerikanske hjemmeside TMZ.com at han allerede er død kl. 14:20 (Amerikansk tid). Nu kommer det underlige: ifølge nogle papirer erklærede lægerne på UCLA hospitalet ham død 14:26 (Amerikansk tid). Det vil sige at TMZ.com erklærede ham død, før hospitalet gjorde.

2 Medierne viser os de nedenstående optagelser. Det som er underligt i videoen er: Ambulancen bakker ud fra ejendommen. Chaufføren bliver nødt til at bakke ud forfra, 2 gange. Ambulance chauffører får en speciel træning, så at han har så mange problemer med at komme ud fra porten, er underligt. Sammenlignet med det, var der ikke noget grund til, at forlade ejendommen baglæns. Det store hus har en rundkørelse, som chauførren kunne bruge. Du tænker sikkert at der nok har været biler, som har blokeret for ambulancen vej. Altså chaufføren havde 30 minutter, for EMT dukkede op med patienten, så der var nok tid til at fjerne bilerne, eller vende ambulancen den rigtige vej. De valgte i stedet at forlade ejendommen baglæns, med en døende Michael Jackson. Der var heller ingen sirener at høre, da ambulancen forlad ejendommen med Michael Jackson. Like they said. ambulancen farede af sted, med MJ.

3 Selvom affaldet ikke ville blive hentet den dag, stod det alligevel udenfor I stedet for en læge, lavede Jermaine (Michaels bror) en erklæring til pressen om Michael Jacksons død. Vi er også blevet fortalt at Jermaine er den eneste fra familien, som er bemyndiget til at fremsætte erklæringer.

4 Vi vil nu præsentere Michael Jacksons sidste billede af ET online: Ifølge EMT transporterede de en syg, gammel og skrøbelig mand. De anerkender ham ikke som Michael Jackson. Senere sagde de også, at han allerede var død i huset, men dette billede viser os klart at de giver Michael ilt, så han ikke dør i ambulancen. EMT udføre CPR med en hånd, ved hans kraveben. Det ser ikke særligt professionelt ud. For at sige det mildt, var dette billede lavet af den nationale foto gruppe. Husk på navnet, det ville poppe op senere, med nogle mærkværdige billeder. De var de eneste ved den scene, og denne fyr var heldig. Normalt er Michael Jackson forfulgt, af paparazzier, som tager en masse billeder. De lurer hele tiden omkring hans hus, men på den dag havde alle åbenbart en fridag? Der var kun en anden mand med et kamera, men han tænkte at det var mere vigtigt, at tage et andet billede af ham som tog det berømte billede: Okay, hvorfor løber han ikke over til ambulancen, for at tage et sjældent og kostbart billede? Hvorfor tog han et billede, af den anden heldige fotograf i stedet for? Det giver jo ingen mening.

5 Ambulance billede er falsk: Brian Oxman (Joe Jacksons advokat) bekræftede endda at billedet var falsk. Hvis du ikke ved det, så er Joe Jackson, Michael Jacksons far. Fotografen fra den Nationale foto gruppe, Ben Evenstad, kendte Michael Jackson personligt.

6 Her er der et interview med ben, hvor han dummer sig omkring 4:10 og de andre mennesker som var der den dag, og den anden dag.. uuuhhh Hvilken anden dag? Sidst men ikke mindst. Den nationale inquirer meddelte i Januar 2009, at Michael Jackson kun havde, 6 måneder tilbage at leve i.

7 Og hvad skete der, 6 måneder senere døde han. Sikke en tilfældighed! Det næste billede du vil se var flydene på internettet, og lod alle tro at han virkelig var meget syg: Billedet var selvfølgelig fra den nationale foto gruppe. Det du nu vil se er flyvning til lighuset, som blev vist for os på tv, og i avisen.

8 Omkring 1:30 kan du klart se kroppen bevæge sig. Det er ikke så vigtigt om det bevæger sig selv, eller får hjælp af en anden. Det bevæger sig, og det er det der tæller! Hvis nogen bevægede det, ville personen være med stærk, for at løfte kroppen på den måde, for han står jo ikke ved siden af kroppen. Det betyder at han skulle løfte kroppen mens han sad ned. Selvom Michael Jackson ikke var den tungeste mand i verden, er det stadig en masse kilo at løfte. Når man tænker over det, hvorfor skulle man så også overhovedet løfte kroppen? En anden underlig ting er positionen af kroppen. I sådan en type helikopter, burde båren være mere i front, oppe foran. Ikke lige foran åbne døre. Hvor kroppen er i helikopteren, er guf for medien.

9 Et spørgsmål som vi mere kan stille, er the hvide lagen som dækker kroppen. LA ligsyn har nemlig blå lagner, og det var dem som Michael Jackson blev hentet af, og ført over til. Alt dette som du allerede har læst, som skete den 25 Juni, burde få en klokke til at ringe. Vi er ikke engang halvejs. Den 26 Juni, fik vi afvide at Demerol OD, angiveligt kostede Michael Jacksons liv. Senere fik vi af vide at det var propofol. Obduktion burde have haft trådt mere frem, tilsyneladende ved det allerede grunden til Michaels død. En anden ting som er præsenteret for os fra medier, er 112 telefonsamtalen. Det underlige er bare lige, at vi fik 4 forskellige versioner.

10 Ifølge hvad vi har hørt fra medier, og hvad der er blevet vist fra ambulance optagelser, var Michael Jackson i hans hjem, Carolwood, hvor der blev ringet 112. Vi hører doktoren i baggrunden, så det betyder at ham som lavede telefonopkaldet også var der. Selvom billedet her viser os noget andet: Opkaldet var ikke lavet fra 100 North Carolwood Drive. Det var lavet fra 9641 Sunset Boulevard. The Beverly Hills Hotel:

11 Vi har fået fortalt, at der er et mobil telefon tårn ved 9641 Sunset blvd, hvilket er den kommende forklaring på hvorfor skærmen havde den adresse. Ifølge denne hjemmeside, er der ingen mobil telefon tårn ved 9641 Sunset Blvd. Forstør /zoom ind på Beverly Hills Hotellet (som anbefales af stedet) og se at der er ikke et mobil telefon tårn. Der er ingen markeret. Mobil nr Mobil telefoner kan spores, specielt i en nødsituation. Opkaldet var lavet af Verizon, og det siger Verizon trådløst på skærmen. Når en person ringer 112 fra en mobil telefon, bliver opkaldet placeret til alarmcentralen. Placeringen af telefonen vil blive sporet ved hjælp af triangulering - ved at tage 2 eller flere behandlinger, er det muligt at beregne, hvor signalet kommer fra ved at arbejde ud trekanten, der passer til signal styrke. Den 3. punkt er placeringen af telefonen. (Hvilket betyder at de ikke lokalisere tårne, de pege på de mest sandsynlige fysiske placering af mobiltelefon ved at bestemme signalet styrker den sender i flere retninger) Men når den person, der har telefonen har gjort et nødopkald, denne GPS transmission vil altid blive sendt. Dette har til formål at sikre, at politiet altid kan spore en mobiltelefon sted med henblik på at få hjælp til mennesker, der har brug for det." Så hvis opkalderen var der, doktoren var der og Michael Jackson var ved Beverly Hills Hotellet, hvem var det så de hentede ved Carolwood Drive? Vi er også blevet introduceret af lægen, Conrad Murray. I de næste par måneder vil dette billede, blive det eneste vi ser af dokumentet, før vi får en masse billeder og videoer af ham. Vi har fået fortalt at lægen prøvede at lave førstehjælp (CPR) på Michael. Pga. af 112-opkaldet, ved vi at han gjorde det på sengen. Denne mand burde være privatlæge, men alligevel vælger han at lave førstehjælp, på en blød seng. Alle læger ved at man skal lave førstehjælp, på noget som ikke er blødt. Det skal være en hård grund, som man ligger personen på, ellers virker det ikke.

12 Et underligt brev var lagt ud af TMZ.com fra Dr. Murray, til hans patienter.

13 Også fremvist at TMZ er et billede af den lukkede praksis af Murray. Interessant at venteværelset som vi ser, ikke ligner venteværelset som vi ser bag Murray på billede, som vi vidste dig et link af lige før. Den 1 Juli modtager vi (igen af TMZ) Michael Jacksons sidste vilje. På den første side står der følgende:

14 Nogle få ting er virkelig underlige. Først står hans mellemnavn heletiden som Joseph selvom mange tror at hans mellemnavn er Joseph så står der under sagen omkring børnemisbrug i 2003 noget andet. Lyt til dommen den 13 Juni, 2005:

15 Vi har to kopier af Michaels pas. Begge to siger Michael Joe Jackson: Dokumenterne siger klart Michael Joe Jackson og en dommer læser dommen som Michael Joe Jackson. Ifølge dette kan vi sige at Michaels sande navn er Michael Joe Jackson og ikke Michael Joseph Jackson Så hvorfor sagde de første dokumenter om hans vilje Michael Joseph Jackson? En anden ting er navnene på hans børn. Selvom Fødselsattester af Jackson familien er forseglede har TMZ (der er de igen) fået fødselsattester af Michaels børn: Prince Ifølge fødselsattesten Princes navn er Michael Joseph Jackson JR, og alligevel siger attesten at hans navn er Prince Michael Jackson JR.

16 Paris Ifølge fødselsattesten Paris navn er Paris-Michael Katherine Jackson, og alligevel siger attesten at hendes navn er Paris Michael Katherine Jackson uden tegnet -. Blanket Ifølge fødselsattesten Blankets navn er Prince Michael Jackson, II, og alligevel siger attesten at hans navn er Prince Michael Joseph Jackson, II. Så hvad er der galt her? Glemte Michael Jackson hvilket navn han gav sine børn, og glemte de to eksekutorer at tjekke? er fødselsattesterne ægte? Navnet på faderen står som Michael Joseph Jackson, og vi har lige lært at hans lovlige navn er Michael Joe Jackson. Også Debbie Rowes mellemnavn, er stavet anderledes på Paris og Princes fødselsattest.

17 Undertegnet 7 Juli 2002, præcis 7 år før mindesmærke. Antallet 7 vil dukke oppe en masse gange i denne historie. Ifølge Randy Jackson, underskriften på viljen er ikke Michaels. Konklusionen må være, at viljen er falsk. Du tror måske nu, at han vil være i større problemer, hvis han løj om sin død, fordi disse er falske dokumenter. Du skal også vide, at Michaels livsforsikring ikke er blevet udbetalt, men det var dog indløst. Du giver kontanter i en livsforsikring, mens du er i live. Sidst men ikke: Regeringspartierne skal være opmærksomme på dette, da de er nødt til at kende hans officielle navn, og de skal vide at de frigivne dokumenter er falske. Hvis han har FBI på sin side, er der en masse ting som er mulige at gøre. Mindesmærket/minde hyldesten blev afholdt 7 Juli, år efter hans sidste vilje blev underskrevet. Den første underlige ting er dette:

18 Ligesom Michael Jacksons mindeceremoni, ikke kunne blive mere mærkelig. Ringling Bros og Barnum og Bailey fortsatte en LA tradition her til morgen ved udstiller deres elefanter gennem downtown... til Staples Center. " Phineas Taylor Barnum (5. juli April 7, 1891) var en amerikansk showman, forretningsmand, og entertainer, husket for at fremme fejret svindelnumre og for grundlæggelsen af cirkus, der blev Ringling Bros og Barnum & Bailey Circus." Kilde: Wikipedia.org Michael er en fan af Barnum. Var det en tilfældighed, at Barnum cirkus var der? Måske, men der er for mange tilfældigheder i denne historie. The memorial program: A celebration of the LIFE of Michael Jackson ( En hyldest af livet på Michael Jackson ).

19 Okay, lad cirkusset begynde! Først bliver vi nødt til at vente i lang tid, før mindeceremonien går i gang. Samtidig med at Michaels kiste bliver båret ind, begynder koret at synge: Soon and very soon, we are going to see the king ( snart, meget snart kommer vi til at se kongen ) Et sted imellem Jennifer Hudson optrædning will you be there. De talende ord i sangen, som bliver talt af selve Michael, er der lidt som er ændret til mindeceremonien. Alle de steder du kan finde sangen siger Michael In my anguish and my pain oversat til dansk I min angst og min smerte Men i versionen til mindeceremonien siger han In my anguish and my pains oversat til dansk I min angst og mine smerter

20 Jermaine optræder med smile men han kludrer meget i det. I stedet for at synge Light up your face with gladness Hide every trace of sadness oversat til dansk lys op med dit ansigt af glæde - skjul alle spor af bedrøvelse synger han i stedet for Light up your face with sadness - Hide every trace of gladness oversat til dansk lys op i dit ansigt med bedrøvelse skjul alle spor af glædelse uden at blinke. Kenny Ortega kludrer også i det: We were here, we were right here a little less than a week ago and Michael was with us. ( Vi var her, vi var lige her. Lidt mindre end en uge siden, og Michael var med os ). Michael Jackson var død lidt mindre end en uge siden. Der var også totalt mangel af følelser fra familien. Det så ud som om at børnene kedede sig, med tyggegummi i munden. Selvom de har prøvet, har vi ikke set en eneste tåre, ikke engang fra Paris Jackson. Og hvorfor var der alle de mørke solbriller? Til at skjule tårerne med? Eller til at skjule mangel på tårerne?

21 De sidste minutter af mindeceremonien, viste de os dette billede: Billedet er fra sangen Liberian Girl For dem som kender det klip: Klippet blev vist, mens folk ventede på Michael. Tilslut viser de at man ser at han var leder bag kulisserne hele tiden.

22 Den 7 Juli kommer TMZ frem med den følgende artikel: peger ud alle 7érne i Michaels liv. Ligesom vi fortalte dig før. 7 erne vil dukke op nogle få gange mere. Også lagt ud den 7 Juli er døds papirerne:

23 Den som står som afdød på dette dokument er Michael Joseph Jackson. Vi har allerede lært at hans lovlige navn er Michael Joe Jackson, hvilket betyder at det lovlige navn skal på dødspapirerne. Igen ved vi at papirerne er ugyldige. Den 16 Juli blev sangen a place with no name oversat til dansk et sted uden navn udgivet. Idag er der stadig intet navn på krypten i Grand Mausoleum, hvor han burde været blevet begravet. Den 18 August så vi Dr. Murray for første gang. Der blev lavet en lille video: I stedet for at sende et brev til patienter, valgte han at hyre en mand til at filme ham, og oven i købet i HD, så han kan fortælle dem det over youtube? Du kan sige hvad du vil, men det er altså for underligt.

24 Den 25 August har vi den første kunne stadig være i live rapport. En video bliver vist på tysk tv, der viser en som ligner Michael Jackson, som hopper ud af en ligsynsbil. Uægte? Sandsynligvis, men en masse mennesker har søgt det på internettet, og endte op med at undersøge det, og de fleste af dem er stadig her. Missionen er fuldført. 3 September. Michael vil endelig blive begravet. Selvom han er død for mere end to måneder siden, siger LaToya at han ser fantastisk ud i sin kiste. Ved begravelsen må gæsterne vente, indtil det er mørkt.

25 Billedet viser Liberian Girl. Sig appelsin! Nu: Forest Lawn set oppefra.

26 Men hvis vi ser på dette billede, ser vi flere træer, og totalt anderledes veje. I dette billede ser vi en lampe, som reflekterer i bilen, som bliver brugt til at lave dagslys i et filmstudie. Men hvis vi ser på helikopter optagelserne (med helikopter optagelser er det mærkeligt i sig selv, da der var et flyveforbud zone den dag) men der kan vi se den samme lampe, helikopteren flyver alt for højt, for at bliver afspejlet i bilruden. Derudover, hvordan er det muligt at lampen selv hænger der? Og på hvad?

27 Her er en af optagelserne hvor Michael (ifølge rapporten) lavede nogle optagelser lige før han døde. Du kan også se lampen på billedet. Under begravelsen, havde Larry King en meget speciel. En ven af Michael Jackson, igennem mange år. Dave Dave:

28 Her er Dave Dave fra Larry King showet, sammenlignet med den rigtige Dave Dave: Hvorfor ville Dave ikke tale om det, nu da det har været rundt omkring på internettet, og fjernsyn? Dave arbejder for Michael Jackson! Den 11 Oktober kommer sangen this is it frem. Det er anden gang en ny sang er blevet udgivet, mens de eneste som har ret til sangene, er familien og Sony har ved nogle. Sony vil ikke udgive dem, fordi de ønsker at tjene penge. Hvis folk kan hente dem før på internettet udgivelsen, vil salget gå ned. Så det må være familien, som har udgivet dem. Det er klart at denne sang, ikke er hans seneste sang, som han lavede inden han døde (Vi vil bekræfte dette senere) Dette er formentlig en gammel demo.

29 Den 28 Oktober kommer premieren på Michael Jacksons this is it film. Filmen er fuld af MJ fordobler, som Joe Jackson allerede har afsløret et par uger før. Nogle vil måske være uenige, men hvis man ser på dette billede nedenfor, må du indrømme at der er noget om det. Begyndelsen: And piece by piece by piece, MJ is revealed until he drops out. ( Og stykke for stykke bliver MJ synlig, og pludselig kommer han ud ). I det nye smooth criminal klip, kan vi se Rita Hayworth fra en scene, fra filmen Gilda. Skuespillerne som spillede en af hovedrollerne, og snød om sin død (ligesom vi tror MJ gør) Han havde også fødselsdag samme dag, og månede som MJ

30 Der er en masse ting i filmen, som vi gerne ville vise jer, men hvis du er helt ny til denne sag om Michael Jackson måske stadig er i live, kan det måske være svært for dig at forstå. Hvis du ikke ventede til efter rulleteksterne, efter this is it filmen, er du måske gået glip af dette: Let me bathe in my own time when I come back in. I m gonna button my shirt or my jacket or whatever it is. I m gonna look around a little bit, play with them. Snap my fingers maybe, then bam! Lad mig bade i min egen tid, når jeg kommer ind, tilbage på scenen igen. Jeg vil knappe min skjorte, min jakke, eller hvad nu det er. Jeg vil se mig omkring en smule, lege med dem, knipse med mine fingre, og BUM! Ved siden af dette var der ingen hilsen som fx R.I.P Michael Jackson intet om hans død. Den 22 December, 2009: Med en dags forsinkelse, frigiver FBI Michael Jacksons fil. De 333 sider viser at Michael Jackson var uskyldig, i alle hans domme. Hent FBI filen her:http://www.michaeljacksonhoaxforum.com/blog/fbifiles.zip Den 3 januar, 2010: Bliver en anden single fra Michael Jackson udgivet, på internettet:

31 TMZ rapporterer: Meget som 2pack, har Michael Jackson ikke noget problem, med at frigive nye sange selvom han er, du ved, død Den 26 Januar frigiver TMZ en ny artikel, som kan få folk til at tænke, at måske er han slet ikke død: Den 31 Januar var der det store grammy show. Der var en stor hyldest til Michael Jackson. Men de glemte at nævne ham i listen af døde artister. Michael Jackson / kongen af pop, er ikke bare lige en man sådan glemmer at nævne. Michaels børn accepterede en pris for ham. Selvom Paris havde øvet talen i en uge (ifølge TMZ) er dette hvad hun sagde: Daddy was supposed to be here, daddy was going to perform this year, but he couldn t perform last year. Thank you, we love you daddy. ( Det var meningen at far skulle være her, far skulle optræde i år men han kunne ikke optræde sidste år. Tak, vi elsker dig far.)

32 Den 7 Februar: Murray besøger Michaels grav. Kun ham selv, ikke en eneste fan fik øje på ham, eller angreb ham. Han poserer nærmest for igen den nationale foto gruppe. Den gruppe er heldige! Den 8 februar: Murray går til rettet for manddrab. Før han går derhen, får han sig en kop kaffe. Hvem er mon heldige nok til at få taget billede af ham? Den nationale foto gruppe!

33 De fulgte ham også over til bilen. Den gode gamle doktor Murray, ser ikke ud til at blive irriteret over dem. Conrad Murray opkræves i Michael Jacksons død: Ifølge den kriminelle klage, de hævder DR. Murray gjorde ulovligt og uden ondskab, dræbe Michael Joseph Jackson i udførelsen af en ulovlig handling, som kunne have produceret død, på en ulovlig måde, og uden behørig, forsigtighed og varsomhed.

34 Der var kun en dom, hvilket er underligt i sig selv, hvis du husker at Michael Jackson var anklaget for 10, men børnemisbrug sagen. Jo flere domme, jo større chancer er der, for at komme bag tremmer. Tilsyndeladene er behov for at få Murray fængslet, ikke så høj. Vi kan også se han angiveligt dræbte Michael Joseph Jackson, - en ikke eksisterende person. Hans kaution blev sat til $ 75,000, det er i hvert fald hvad TMZ rapporter:

35 Hvis vi foretager en søgning selv, vil vi lære at Murray ikke er at finde: Han har været opført med en 75,000$ kaution. Et par timer senere, var de 0 $ kaution, nu er han ikke nævnt overhovedet. Historien gentager sig. En uskyldig sort man, dømt uden rettergang. Murray kaldes Doctor Død af medierne, og offentligheden. Folk antager han er skyldig, uden overhovedet at tage tjekke op på sagen, som ikke giver noget mening overhovedet. Kunne det være at Michael Jackson prøver at lære os noget? Også udgivet den 8 februar: Obduktionsrapporten. Hvis dette ikke engang får dig til at lave overvejelser om Michael Jacksons død, så er der intet der kan. Først, der er 3 forskellige navne i dette dokument: Michael Joseph Jackson: Michael Jackson:

36 Michael J. Jackson: Det er ikke muligt at finde navnet: Michael Joe Jackson i rapporten. Ifølge rapporten var Michael dækket af nåle mærker, men folk der arbejdede sammen med ham dagen før hans død, sagde absolut at han ikke havde de mærker på arme eller i nakken. Obduktionsrapporten siger at personen på bordet havde plastikkirurgi på ørene: Michael Jackson fik aldrig opereret noget ved hans ører. Michael Jackson tilføj en kløft i hagen helt tilbage til albummet bad. Intet af det er nævnt i rapporten. Der er ingen omtale om Pepsi ulykken, som efterlod et ar på hans hovedbund, som han fik opereret. Der er ingen tale om Lupus, og de kunne ikke finde nogen form for medicin, i hans blod for behandlingerne. Michael Jackson har en bule på et af hans håndled, som er klart synligt på mange billede. Intet af dette bliver nævn i rapporten. Ifølge rapporten var Michael 5 9 (amerikanske mål) han har brunt hår, ifølge 2003 tiltalen Michael er 5 11 en forskel på 2 cm. Og han har sort hår. Der er flere skøre ting i obduktionsrapporten, men ovenstående er nok til at fastslå, at kroppen (hvis der blev undersøgt en krop) ikke var Michael Jacksons. Alt for mange ting mangler.

37 Videre i Februar, kommer Jermaine længere frem i sagen om Michael Jacksons død

38 Ja Jermaine, glem ikke at lyse dit ansigt op med bedrøvelse ;) Den 4 Marts bekræftelse af at TMZ har set denne hjemmeside. indsendt og tekstede af os, som er efterforskere i Michael Jacksons død på youtube, der senere blev udgivet af TMZ:

39 Den 2 April: Den nationale foto gruppe får flere billeder af Murray, hvor han er ude at løbe. En smule underligt. Murray ser ikke ud til at have problemer med fotograferne, og han poserer nærmest igen. Den 5 April hører vi for første gang, at Michael Jackson var Coca-Cola afhængig! Murray brugte det i retten. Murray begyndte at drikke Cola, og poserede igen foran.... Den nationale foto gruppe! (P.s Murray er meget kendt (mest for had) i øjeblikket. Egentlig underligt at han så bare kan gå rundt, uden at folk de ser på ham?)

40 Her er den nye reklame, for Coca Cola 5 alive (5 i live): Dodo (fuglen)er død i starten. Så begynder den at danse, moonwalke (MJ dansestil), og synge I m alive ( Jeg er i live ) Det er lidt underligt efter artiklerne om Michael Jacksons Coca Cola afhængighed.

41 Den 10 April: TMZ viser en artikel, bare sådan lige pludseligt. Efter at du har læst alt dette. Hvad er din mening så om det? Translation by Louise

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Blomsten er rød (af Harry Chapin, oversat af Niels Hausgaard)

Blomsten er rød (af Harry Chapin, oversat af Niels Hausgaard) Blomsten er rød (af Harry Chapin, oversat af Niels Hausgaard) På den allerførste skoledag fik de farver og papir. Den lille dreng farved arket fuldt. Han ku bare ik la vær. Og lærerinden sagde: Hvad er

Læs mere

Trip, vi bliver nødt til at tale sammen. Vi befinder os på optagelserne til hans film. Du ved, den der har hans filmstjernehustru i hovedrollen og

Trip, vi bliver nødt til at tale sammen. Vi befinder os på optagelserne til hans film. Du ved, den der har hans filmstjernehustru i hovedrollen og 1 8 Trip, vi bliver nødt til at tale sammen. Vi befinder os på optagelserne til hans film. Du ved, den der har hans filmstjernehustru i hovedrollen og handler om en kvinde, der deltager i sin ekskærestes

Læs mere

Det som ingen ser. Af Maria Gudiksen Knudsen

Det som ingen ser. Af Maria Gudiksen Knudsen Det som ingen ser Af Maria Gudiksen Knudsen Da Jonas havde hørt nogen af de rygter der gik om mig, slog han mig med en knytnæve i hovedet. Jeg kunne ikke fatte at det skete, at han slog mig for første

Læs mere

Afskrift af Facebook-korrespondancen mellem Rene Petersen*) og Jørgen Grandt

Afskrift af Facebook-korrespondancen mellem Rene Petersen*) og Jørgen Grandt Side 1 af 5 Afskrift af Facebook-korrespondancen mellem Rene Petersen*) og Jørgen Grandt JG skrev 7.3.2009 kl. 23:55 Hej Jeg må virkelig sige, at du har haft den store saks langt fremme og i brug på mine

Læs mere

Alex. Og den hemmelige skat. Navn: Klasse: Ordklasser 3. klassetrin

Alex. Og den hemmelige skat. Navn: Klasse: Ordklasser 3. klassetrin Alex Og den hemmelige skat Ordklasser 3. klassetrin Navn: Klasse: 1. Skattekortet Her er Alex. Han er en meget glad dreng, for han har lige fået en ny Nintendo. Eller han har ikke fået den, faktisk er

Læs mere

Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847.

Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847. Analyse af Skyggen Man kan vel godt sige, at jeg har snydt lidt, men jeg har søgt på det, og der står, at Skyggen er et eventyr. Jeg har tænkt meget over det, og jeg er blevet lidt enig, men jeg er stadig

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Hvor er mine runde hjørner?

Hvor er mine runde hjørner? Hvor er mine runde hjørner? Ofte møder vi fortvivlelse blandt kunder, når de ser deres nye flotte site i deres browser og indser, at det ser anderledes ud, i forhold til det design, de godkendte i starten

Læs mere

Afskrift af Facebook-korrespondancen mellem Jørgen Grandt og Rene Petersen

Afskrift af Facebook-korrespondancen mellem Jørgen Grandt og Rene Petersen Side 1 af 5 Afskrift af Facebook-korrespondancen mellem Jørgen Grandt og Rene Petersen JG skrev 7.3.2009 kl. 23:55 Hej Jeg må virkelig sige, at du har haft den store saks langt fremme og i brug på mine

Læs mere

Man skal være god til at spørge

Man skal være god til at spørge Artikel fra Muskelkraft nr. 1, 2002 Man skal være god til at spørge Som handicaphjælper er Klaus parat med praktisk bistand og psykisk støtte til sin brugers sexliv. Misforståelser kunne være undgået,

Læs mere

Ved-floden-Piedra-DATO.qxd 27/06/08 12:27 Side 26

Ved-floden-Piedra-DATO.qxd 27/06/08 12:27 Side 26 Ved-floden-Piedra-DATO.qxd 27/06/08 12:27 Side 26 Pigen, der havde blinket til mig, stod og ventede på mig ved døren. Jeg ved, at vi tilhører den samme tradition, sagde hun. Jeg hedder Brida. Jeg er ikke

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2013

Trolling Master Bornholm 2013 Trolling Master Bornholm 2013 (English version further down) Tilmeldingerne til 2013 I dag nåede vi op på 77 tilmeldte både. Det er lidt lavere end samme tidspunkt sidste år. Til gengæld er det glædeligt,

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

UGE 3: GUDS FOLK. Scene 1 Pagten Fortællingen bygger på 1Mos 11-18, 22, 26-50 & 2Mos 1 FORBEREDELSE FORTÆLLING & DIALOG

UGE 3: GUDS FOLK. Scene 1 Pagten Fortællingen bygger på 1Mos 11-18, 22, 26-50 & 2Mos 1 FORBEREDELSE FORTÆLLING & DIALOG UGE 3: GUDS FOLK FORBEREDELSE Det store billede Det er her vi skal hen hovedpunkterne som denne samling skal få til at stå tydeligt frem. Vores identitet som Guds familie. Gud valgte sit folk af ren og

Læs mere

Til Akino og Caitlyn, mine søde små galninge

Til Akino og Caitlyn, mine søde små galninge En dag finder Gris en magisk kasse der kan kopiere alt der bliver lagt i den. Gris beskytter den så meget og bliver så mistænktsom af enhver der vil bruge den at han tyger til drastiske metoder. Han tvinger

Læs mere

Materiale om netetik og digital dannelse til Aalborg Kommunes Skoleforvaltning

Materiale om netetik og digital dannelse til Aalborg Kommunes Skoleforvaltning Dit Liv På Nettet - Manus 8. klasse Materiale om netetik og digital dannelse til Aalborg Kommunes Skoleforvaltning 2015 Center for Digital Pædagogik Forord Dette manuskript er tilknyttet præsentationen

Læs mere

Videnskabsetisk Komité Fokus på informeret samtykke og biobanker

Videnskabsetisk Komité Fokus på informeret samtykke og biobanker Videnskabsetisk Komité Fokus på informeret samtykke og biobanker Marie Bartholdy, Cand.jur., De videnskabsetiske Komiteer for Region Midtjylland www.regionmidtjylland.dk Et informeret samtykke 2, nr. 10:

Læs mere

Hvad er det, du siger -3

Hvad er det, du siger -3 Hvad er det, du siger -3 Alt, hvad Djævelen siger, er falsk og forkert. Mål: Børn indser, at ting, som ser godt ud, ikke altid behøver at være godt. Hvis vi vil holde os til det, som er sandt og godt,

Læs mere

Ingvild Sandnes. Hjerterystelse. 24 refleksioner

Ingvild Sandnes. Hjerterystelse. 24 refleksioner Ingvild Sandnes Hjerterystelse 24 refleksioner Indhold Hej og velkommen!... 7 Mellem steder... 11 Livet i limbo... 15 Uro... 19 But I still haven t found what I m looking for... 23 Du må bare satse...

Læs mere

LEKTIE. Unge mand, rejs dig op! Parat til at undervise. Vi tjener Gud, når vi hjælper andre, som er kede af det.

LEKTIE. Unge mand, rejs dig op! Parat til at undervise. Vi tjener Gud, når vi hjælper andre, som er kede af det. LEKTIE År B 2. kvartal Lektie 5 Unge mand, rejs dig op! Ugens tekst og referencer: Luk 7,11-17. Den store Mester, kap. 32. Huskevers: Gud har besøgt sit folk. (Luk 7,16) Hovedformålet er, at børnene Ved,

Læs mere

Rita Møller Nielsen. At miste alt - en dagbog om demens. Redigeret af John Lykkegaard. forlaget mine erindringer

Rita Møller Nielsen. At miste alt - en dagbog om demens. Redigeret af John Lykkegaard. forlaget mine erindringer Rita Møller Nielsen At miste alt - en dagbog om demens Redigeret af John Lykkegaard forlaget mine erindringer Rita Møller Nielsen At miste alt - en dagbog om demens udgivet januar 2007 Udgivet som E-bog

Læs mere

konfirmandord, som vi forsøgte at få på plads her i morges, og som gør at jeg om lidt er nødt til at Kære konfirmandforældre!

konfirmandord, som vi forsøgte at få på plads her i morges, og som gør at jeg om lidt er nødt til at Kære konfirmandforældre! Konfirmation 26.april 2015. Domkirken 10: 402 Den signede dag, 725 Det dufter, 331 Uberørt. Konfirmation, 29 Spænd over os, 754 Se, nu stiger Kære konfirmandforældre! konfirmandord, som vi forsøgte at

Læs mere

So - London Reklame. Af Jacob, Morten & Nicolaj.

So - London Reklame. Af Jacob, Morten & Nicolaj. So - London Reklame Af Jacob, Morten & Nicolaj. Indhold: 1. Storyboard 2. Branding af storby 3. Kravspecifikation 4. Målgruppeanalyse 5. Filmteknik 6. Overvejelser omkring vinkling og områder 7. Refleksioner

Læs mere

MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG

MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG ØEN 2 E N AF DE FØRSTE DAGE SER jeg hende med en nøgen dreng i hotelhavens indgang. De går gennem skyggen fra de høje daddelpalmer og standser nogle meter fra trappen til

Læs mere

Hun forsøgte at se glad ud, men denne kunstige glæde kunne ikke skjule, at hun var nervøs. Hedda blev så gal. - Og det siger I først nu!

Hun forsøgte at se glad ud, men denne kunstige glæde kunne ikke skjule, at hun var nervøs. Hedda blev så gal. - Og det siger I først nu! Kapitel 1 Allerede ved havelågen kunne Hedda mærke, at der var noget galt. Hun og Elin sagde farvel, under megen fnis som altid, men ud ad øjenkrogen så hun, at mor og far sad ret op og ned i hængesofaen

Læs mere

www, eventyrligvis.dk Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn

www, eventyrligvis.dk Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn 1 De tre prinsesser i bjerget det blå Der var engang en konge og en dronning, som ikke kunne få børn. De havde alt, hvad de ellers ønskede sig, men

Læs mere

På dansk ved Ida Farver

På dansk ved Ida Farver På dansk ved Ida Farver LØRDAG DEN 31. AUGUST Nogle gange tror jeg, min mor er hjernedød. Nogle gange ved jeg, hun er det. Som i dag. Dramaet startede her i morges, da jeg henkastet spurgte hende, om ikke

Læs mere

Sådan kommer du igennem din blogs 5 stadier i opstartsfase

Sådan kommer du igennem din blogs 5 stadier i opstartsfase Sådan kommer du igennem din blogs 5 stadier i opstartsfase Nogle af de absolut skarpeste bloggere tjener over 100.000 i måneden, men det er typisk på den internationale scene, men her i Danmark har vi

Læs mere

UGEBREV nr. 46 uge 39

UGEBREV nr. 46 uge 39 UGEBREV nr. 46 uge 39 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Vi havde en rigtig god arbejdslørdag, tusinde tak til alle fremmødte. Man kan virkelig se, at der blev lavet en masse. Vi er ved at have så meget

Læs mere

To BE i NUTID. we are vi er

To BE i NUTID. we are vi er To BE i NUTID. To be = at være. Bøjning i nutid. Ental Flertal 1.person I am jeg er we are vi er 2.person you are du er you are I (De) er 3.person he is han er they are de er she is hun er it is den/det

Læs mere

SPROG bruger vi. når vi vil meddele os til vores omgivelser. Sprog er ikke bare ord! Det er også gråd, latter, smil, mimik og bevægelser.

SPROG bruger vi. når vi vil meddele os til vores omgivelser. Sprog er ikke bare ord! Det er også gråd, latter, smil, mimik og bevægelser. SPROG bruger vi når vi vil meddele os til vores omgivelser Sprog er ikke bare ord! Det er også gråd, latter, smil, mimik og bevægelser. til at tænke med Det er vigtigt at holde sig for øje, at udvikling

Læs mere

TAL MED EN VOKSEN. hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget

TAL MED EN VOKSEN. hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget TAL MED EN VOKSEN hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget Historien om en helt Sanne er 14 år. Hun må klare mange ting selv. Hun må ofte selv stå op om morgenen og få sine søskende op

Læs mere

PDFmaps på smartphones

PDFmaps på smartphones PDFmaps på smartphones Kort udbyder - en enkel og (gratis) mulighed for at stille orienteringskort til rådighed på iphone/ipad og Android Bruger - en enkel og (gratis) mulighed for at downloade og anvende

Læs mere

Prædiken til konfirmation den 10. maj 2015. Over alt. Ned til os. Dig og mig! Salmer: 754 408 (motet) 260 // 192 Yoy raise me up(motet) 369 11

Prædiken til konfirmation den 10. maj 2015. Over alt. Ned til os. Dig og mig! Salmer: 754 408 (motet) 260 // 192 Yoy raise me up(motet) 369 11 Prædiken til konfirmation den 10. maj 2015 Over alt. Ned til os. Dig og mig! Salmer: 754 408 (motet) 260 // 192 Yoy raise me up(motet) 369 11 Kære konfirmander. Så er vi omsider nået frem til den store

Læs mere

I det samme løfter en pige hovedet og stirrer vildt ud i luften. Døren åbens og Julie går ind, døren lukker efter hende. JULIE

I det samme løfter en pige hovedet og stirrer vildt ud i luften. Døren åbens og Julie går ind, døren lukker efter hende. JULIE Ida og Anna 1 1 SCENE 1,1 - GÅRDEN Julie banker på døren. 2 SCENE 2 KLASSELOKALE I det samme løfter en pige hovedet og stirrer vildt ud i luften. 3 SCENE 3 - HALL Døren åbens og Julie går ind, døren lukker

Læs mere

Ny skolegård efter påskeferien.

Ny skolegård efter påskeferien. FORDYBELSESUGE PÅ HELLIG KORS SKOLE 29. MATS 2. APRIL 2004 Ny skolegård efter påskeferien. Vi var ned i skolegården og der fortalte håndværkerne os at de bliver færdige om ti dage. De laver den nye skolegård

Læs mere

Evaluering af SSP dagen elev 1

Evaluering af SSP dagen elev 1 Evaluering af SSP dagen elev 1 1. Hvorfor hedder SSP dagen Det er sejt at sige nej Det gør det fordi at det er godt at sige nej til noget dumt fx: at ryge, at stjæle og andre dumme ting. 2. Hvad lærte

Læs mere

PDFmaps på smartphones

PDFmaps på smartphones PDFmaps på smartphones Kort udbyder - en enkel og (gratis) mulighed for at stille orienteringskort til rådighed på iphone/ipad og Android Bruger - en enkel og (gratis) mulighed for at downloade og anvende

Læs mere

Skab liv i dine billeder Af Lars Morsbøl Thomsen

Skab liv i dine billeder Af Lars Morsbøl Thomsen I min søgen efter at finde min "fotostil", har jeg fået smag for at skabe levende billeder. Billeder der på den eller anden måde, fortæller en historie. Jeg er derfor begyndt, at finde motiver hvor dele

Læs mere

Stil ind på et foto af en afdød

Stil ind på et foto af en afdød Kapitel Stil ind på et foto af en afdød Du er på besøg hjemme hos en af dine venner, og går forbi et billede, der hænger i entréen. På billedet ses en nydelig dame og lige da du passerer billedet, tænker

Læs mere

tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget

tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget Historien om en helt Sanne er 14 år. Hun må klare mange ting selv. Hun må ofte selv stå op om morgenen og få sine søskende op og

Læs mere

Salmer: 478, 29, 370 / 68, 192v.1,3&7, 70 Tekster: Ps. 8 og Mk.2.1-13.

Salmer: 478, 29, 370 / 68, 192v.1,3&7, 70 Tekster: Ps. 8 og Mk.2.1-13. 1 Konfirmation 2015. Salmer: 478, 29, 370 / 68, 192v.1,3&7, 70 Tekster: Ps. 8 og Mk.2.1-13. For mange år siden var der nogle unge fra en kirkelig forening, der havde lavet en plakat med teksten Jesus er

Læs mere

Tro og ritualer i Folkekirken

Tro og ritualer i Folkekirken Tro og ritualer i Folkekirken 1) Kristendommen har været den største religion i Danmark i mere end tusind år. I løbet af de sidste 30 år er der sket en forandring med religion i det danske samfund, fordi

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2013

Trolling Master Bornholm 2013 Trolling Master Bornholm 2013 (English version further down) Tilmeldingerne til 2013 I dag nåede vi op på 85 tilmeldte både. Det er stadig lidt lavere end samme tidspunkt sidste år. Tilmeldingen er åben

Læs mere

Trin for trin guide til Google Analytics

Trin for trin guide til Google Analytics Trin for trin guide til Google Analytics Introduktion #1 Opret bruger #2 Link Google Analytics til din side #3 Opret konto #4 Udfyld informationer #5 Gem sporings id #6 Download WordPress plugin #7 Vent

Læs mere

Projekt Sluk efter brug. Proces

Projekt Sluk efter brug. Proces 3B /HO Projekt Sluk efter brug Hareskov Skole december 2011 - januar 2012 Proces Fase 1 Faglig introduktion til projektet 1. Hvorfor laver skolen et projekt om dette emne? (spare på energi/udgifter til

Læs mere

Pigen der fandt det vigtigste

Pigen der fandt det vigtigste Pigen der fandt det vigtigste Der var engang den dejligste lille pige. Hun blev kaldt MO. Hun boede i et hus i en lille landsby. Omkranset at skove, søer, enge og marker. Hun var glad og tilfreds, og legede

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Sæt 3: Min identitet i de digitale fællesskaber

Sæt 3: Min identitet i de digitale fællesskaber Dilemmakort Sættet indeholder 9 elevkort og et forklarende kort til læreren. En klasse kan inddeles i op til 9 grupper med 3 elever, der hver få udleveret et dilemmakort som diskuteres i gruppen. Der samles

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER. Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER. Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL 1 KÆRE DELTAGER I BØRNE- OG UNGEPANELET Jeg er glad for at kunne sende dig den anden pixi-rapport fra

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Side 1 01-05-2015 Prædiken til Bededag 2015.docx. Prædiken til Bededag 2015. Tekst: Matt. 3,1-10

Lindvig Osmundsen. Side 1 01-05-2015 Prædiken til Bededag 2015.docx. Prædiken til Bededag 2015. Tekst: Matt. 3,1-10 Lindvig Osmundsen. Side 1 01-05-2015 Prædiken til Bededag 2015. Tekst: Matt. 3,1-10 I samtale med Gud om sit liv. Sådan kan man beskrive det tema som teksterne til Bods og bededag handler om. Kong David

Læs mere

Subject to terms and conditions. WEEK Type Price EUR WEEK Type Price EUR WEEK Type Price EUR WEEK Type Price EUR

Subject to terms and conditions. WEEK Type Price EUR WEEK Type Price EUR WEEK Type Price EUR WEEK Type Price EUR ITSO SERVICE OFFICE Weeks for Sale 31/05/2015 m: +34 636 277 307 w: clublasanta-timeshare.com e: roger@clublasanta.com See colour key sheet news: rogercls.blogspot.com Subject to terms and conditions THURSDAY

Læs mere

Tilegnet min onkel Georg Mavredakis. Tak for alt.

Tilegnet min onkel Georg Mavredakis. Tak for alt. Tilegnet min onkel Georg Mavredakis. Tak for alt. Indledning. Forklaring følger Det er sværere at køre en isbjørn ind i en stue, end man skulle tro. Det kræver et vindue stort nok til, at en bil kan køre

Læs mere

Friskbrygget specialkaffe, anywhere, anytime! Den gode outdoor experience burde begynde i din forretning!

Friskbrygget specialkaffe, anywhere, anytime! Den gode outdoor experience burde begynde i din forretning! Friskbrygget specialkaffe, anywhere, anytime! Den gode outdoor experience burde begynde i din forretning! Kaffebryggeren - hvordan virker den? Den bedste måde at beskrive Kaffebryggeren er som en engangsstempelkande.

Læs mere

Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00. 787 du som har tændt millioner af stjerner

Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00. 787 du som har tændt millioner af stjerner 1 Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00 21 Du følger Herre, al min færd 420 Syng lovsang hele jorden 787 du som har tændt millioner af stjerner Da jeg kom i 6. klasse fik vi en ny dansklærer,

Læs mere

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon)

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) hallo det er Rasmus INTERVIEWER1: Goddag Rasmus, vi fik lov til at ringe til

Læs mere

God mobilstil 4JUNIOR

God mobilstil 4JUNIOR God mobilstil 4JUNIOR Hvad er cool at bruge mobilen til, og hvad skal du undgå? Varenr. 9045418 Hvor går man hen og får opdateret sine forældre? Fortæl dine forældre, hvad du bruger din mobil til Verden

Læs mere

Dyret i dig - Menneskers og dyrs kropssprog

Dyret i dig - Menneskers og dyrs kropssprog Dyret i dig - Menneskers og dyrs kropssprog Lærerark - baggrundsviden Hvad bruger mennesker kropssprog til? Vores kropssprog siger noget om vores indre stemning. Trækker man f.eks. vejret hurtigt, er man

Læs mere

Idékatalog til Kollegaens Dag 2011

Idékatalog til Kollegaens Dag 2011 Idékatalog til Kollegaens Dag 2011 Hvordan kan I fejre Kollegaens Dag? Alle kan være med til at fejre Kollegaens Dag det kræver ikke andet end lysten til at gøre noget positivt for og med sine kollegaer.

Læs mere

Dilemmaløbet. Start dilemma:

Dilemmaløbet. Start dilemma: Dilemmaløbet Du står nu overfor et dilemma løb som tager sig udgangspunkt i Zambia. Hver gang du træffer et valg, har det betydning for, hvordan dit liv udvikler sig, så overvej det grundigt inden du går

Læs mere

DODO & THE DODOS UPGRADE

DODO & THE DODOS UPGRADE DODO & THE DODOS UPGRADE Dodo Gad: Vokal, kor Jens Rud: Vokal, kor, percussion Steen Christiansen; Keyboard, bas, kor Lars Thorup: Trommer, percussion Anders Valbro: Guitar DODO & THE DODOS UPGRADE Produceret

Læs mere

Den er et fremragende eksempel på, at 1+1+1 giver langt mere end 3. N. Kochs Skole, Skt. Johannes Allé 4, 8000 Århus C

Den er et fremragende eksempel på, at 1+1+1 giver langt mere end 3. N. Kochs Skole, Skt. Johannes Allé 4, 8000 Århus C Trøjborg 29. juni 2009 Kære 9. årgang. En tøjklemme. Ja, sådan ser den ud den er blevet lidt gammel og grå lidt angrebet af vejr og vind den er blevet brugt meget. I kender alle sammen tøjklemmer, nogle

Læs mere

Fjordholmen Country Line Dancers..Klubblad:

Fjordholmen Country Line Dancers..Klubblad: Fjordholmen Country Line Dancers.Klubblad: Pris. 10 kr. Klubsblad 1. Kvartal 2011 Indholdsfortegnelse: Side 1: Billedet er taget fra vores fødselsdag 2010. Side 2: Indholdsfortegnelse. Side 3: Danseliste

Læs mere

DANBIO. Udfordringer og barrierer når en forskningsdatabase implementeres som dagligt redskab

DANBIO. Udfordringer og barrierer når en forskningsdatabase implementeres som dagligt redskab DANBIO Udfordringer og barrierer når en forskningsdatabase implementeres som dagligt redskab Berit Schiø+z- Christensen Speciallæge i reumatologi, PhD Reumatoid artri,s Leddegigt Ca. 35.000 danskere 2/3

Læs mere

Jeg lå i min seng. Jeg kunne ikke sove. Jeg lå og vendte og drejede mig - vendte hovedpuden og vendte dynen.

Jeg lå i min seng. Jeg kunne ikke sove. Jeg lå og vendte og drejede mig - vendte hovedpuden og vendte dynen. 1. Søvnløs Jeg lå i min seng. Jeg kunne ikke sove. Jeg lå og vendte og drejede mig - vendte hovedpuden og vendte dynen. Jeg havde en mærkelig uro i mig - lidt kvalme og lidt ondt i maven. Det havde jeg

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2013

Trolling Master Bornholm 2013 Trolling Master Bornholm 2013 (English version further down) Tilmeldingen åbner om to uger Mandag den 3. december kl. 8.00 åbner tilmeldingen til Trolling Master Bornholm 2013. Vi har flere tilmeldinger

Læs mere

Link til min youtube kanal: http://www.youtube.com/user/davkdk

Link til min youtube kanal: http://www.youtube.com/user/davkdk Dette er skrevet til Fiskeavisen som i samarbejde med Gordon P. Henriksen i løbet af 2013 bragte en serie artikler om fiskeres brug af GoPro. Min artikel skulle handle lidt om gode råd til at undgå de

Læs mere

Præstens hemmelighed

Præstens hemmelighed Den lå på bordet. Pia vidste, hun ikke måtte røre den, men det trak i hver en fiber i hendes krop for at kigge i den. Den var hendes fars og han havde udtrykkeligt fortalt, at ingen måtte åbne den, for

Læs mere

Mie Sidenius Brøner. Roskilde den 3. marts, 2015

Mie Sidenius Brøner. Roskilde den 3. marts, 2015 FAR- VEL! Roskilde den 3. marts, 2015 Kære dig. Når du læser dette, så forestiller jeg mig, at du enten har været eller er tæt på en døende eller på anden måde har tanker om, at livet ikke varer evigt.

Læs mere

21-årig efter blodprop: 'Arret er noget af det bedste, jeg har'

21-årig efter blodprop: 'Arret er noget af det bedste, jeg har' 21-årig efter blodprop: 'Arret er noget af det bedste, jeg har' Pernille Lærke Andersen fortæller om den dag, hun faldt om med en blodprop, og hele livet forandrede sig Af Karen Albertsen, 01. december

Læs mere

Jeg bygger kirken -1

Jeg bygger kirken -1 kirken - Helligånden & kraft Mål: Det er første pinsedag dagen, hvor kirken startede Vi skal høre, hvordan det gik til, og vi skal opdage, at det alt sammen skete ved Helligånden og Guds kraft. Dette var

Læs mere

FØRTIDERNE. På dansk kan vi danne førtider med både at have og at være! Verber der betegner bevægelse, begyndelse og ophør bøjes med at være.

FØRTIDERNE. På dansk kan vi danne førtider med både at have og at være! Verber der betegner bevægelse, begyndelse og ophør bøjes med at være. FØRTIDERNE FORM Nutid (præsens) og datid (imperfektum) er simple tider, men førnutid (perfektum) og førdatid (pluskvamperfektum) er sammensatte tider. Det vil sige at de dannes ved hjælp af et hjælpeudsagnsord

Læs mere

Niels Rasmussen d. 11.11.11

Niels Rasmussen d. 11.11.11 I mange år har jeg leget med ord, første gang jeg husker var i forbindelse med en lejr for ca. 25 år siden. Jeg husker det handlede om alle vores men er, men der kom en mand Senere har jeg gjort det i

Læs mere

DOM. Afsagt den 3. september 2014 af Østre Landsrets 22. afdeling (landsdommerne Lene Jensen, Arne Brandt og Dorte Nørby (kst.) med domsmænd).

DOM. Afsagt den 3. september 2014 af Østre Landsrets 22. afdeling (landsdommerne Lene Jensen, Arne Brandt og Dorte Nørby (kst.) med domsmænd). DOM Afsagt den 3. september 2014 af Østre Landsrets 22. afdeling (landsdommerne Lene Jensen, Arne Brandt og Dorte Nørby (kst.) med domsmænd). 22. afd. nr. S-771-14: Anklagemyndigheden mod T (advokat Tage

Læs mere

Peter og den lamme mand

Peter og den lamme mand APG 3,1-10, MESTERENS EFTERFØLGERE, S. 57-59 Peter og den lamme mand Huskevers: Vær med til at hjælpe ROM 12,13 Budskabet: Jeg kan hjælpe andre. Katja slog sit ben. Se bandagerne. Se hendes krykker. Katja

Læs mere

Det hele startede, da vi læste i en af fars gamle tegneserier.

Det hele startede, da vi læste i en af fars gamle tegneserier. et HeLt NYt Ord! Det her er historien om, hvordan min lillebror opfandt et nyt ord. Og om hvordan vi blev til det, som ordet betyder. Ordet var: DIGTER-TIV. Næsten alle ved vist, hvad en detektiv er altså

Læs mere

Bilag H: Transskription af interview d. 14. december 2011

Bilag H: Transskription af interview d. 14. december 2011 : Transskription af interview d. 14. december 2011 Interviewer (I) 5 Respondent (R) Bemærk: de tre elever benævnes i interviewet som respondent 1 (R1), respondent 2 (R2) og respondent 3 (R3). I 1: jeg

Læs mere

prise ham fordi han er stor, det er fantastisk at vide, at Gud er størst. Nogle Formålet med aftenen

prise ham fordi han er stor, det er fantastisk at vide, at Gud er størst. Nogle Formålet med aftenen 62 Slip kontrollen - lovsangsaften / TEEN EQUIP / Side 1 af 6 62 Slip kontrollen Introduktion til denne Temaaften Fokusset denne aften vil være på Guds storhed Gennem lovsang vil vi prise ham fordi han

Læs mere

SKADEN PIA JUUL. roman TIDERNE SKIFTER

SKADEN PIA JUUL. roman TIDERNE SKIFTER JOBNAME: 2. KORREKTUR PAGE: 3 SESS: 15 OUTPUT: Mon Mar 1 14:15:19 2010 PIA JUUL SKADEN roman TIDERNE SKIFTER JOBNAME: 2. KORREKTUR PAGE: 4 SESS: 14 OUTPUT: Mon Mar 1 14:15:19 2010 Skaden Pia Juul/Tiderne

Læs mere

Sprogstimulering/ danskfaglige aktiviteter

Sprogstimulering/ danskfaglige aktiviteter Sprogstimulering/ danskfaglige aktiviteter - rædsel og skræk Ordforklaring Se, syng, lyt, læs Skriv ind navneord Hvad er? Hvad betyder ordet? Hvorfor fejrer man? Se, syng, lyt og læs. Se videoen rædsel

Læs mere

Interviewguide. - af tidligere kriminelle

Interviewguide. - af tidligere kriminelle Interviewguide - af tidligere kriminelle Tema Præsentation af os og vores projekt m.v. Interviewspørgsmål Vi hedder Rune og Allan og læser socialvidenskab på RUC sammen med Anne Mette og Sara, hvor vi

Læs mere

Anmodninger, attester mv. - og mange erfaringer rigere

Anmodninger, attester mv. - og mange erfaringer rigere Danmark BPS, IT Solutions Anmodninger, attester mv. - og mange erfaringer rigere Nyhedsmail nr. 24 onsdag den 11. september 2013 Emner: Status på integration KM Statusopdateringer Dødsattester Borgerlige

Læs mere

UNGE, KRÆFT & SEKSUALITET (FERTILITET OG INTIMITET)

UNGE, KRÆFT & SEKSUALITET (FERTILITET OG INTIMITET) UNGE, KRÆFT & SEKSUALITET (FERTILITET OG INTIMITET) HVEM ER JEG Stine Legarth, 29 år Frivillig gruppeleder i Drivkræften, København Ansat som projektleder i Drivkræften Ergoterapeut Studerer cand.pæd.pæd.psyk

Læs mere

Vi er her for at søge. Af Frederikke Larsen, Villa Venire A/S april 2011

Vi er her for at søge. Af Frederikke Larsen, Villa Venire A/S april 2011 Vi er her for at søge Af Frederikke Larsen, Villa Venire A/S april 2011 På sidste års kundeseminar spurgte jeg skuespiller Lars Mikkelsen, hvorfor tvivlen er en ressource og en drivkraft for ham. Han forklarede

Læs mere

Det usynlige handicap

Det usynlige handicap Det usynlige handicap Søren Hougaard, generalsekretær, EHIMA 1 % med hørenedsættelse Måske 50% hvis vi målte Anovum 2012 - Pa ge 2 Både her og der 3 Owners: Was any part or all of your hearing aid(s) paid

Læs mere

Indblik: Drømmemanden droppede karriereræset

Indblik: Drømmemanden droppede karriereræset Indblik: Drømmemanden droppede karriereræset Michael Rohde var stødt på vej op ad karrierestigen, inden han valgte at ændre kurs. I dag hjælper han andre mennesker med at leve et bedre liv i pagt med deres

Læs mere

Nokia har præstenteret sit nyeste skud på stammen i Lumia-serien med Windows Phone 8. Her er der alt om den nye Lumia 920.

Nokia har præstenteret sit nyeste skud på stammen i Lumia-serien med Windows Phone 8. Her er der alt om den nye Lumia 920. Nokia Lumia 920 Nokia har præstenteret sit nyeste skud på stammen i Lumia-serien med Windows Phone 8. Her er der alt om den nye Lumia 920. Finnerne har lanceret deres første model, der er baseret på Windows

Læs mere

- stammebeskrivelser ET UNDERVISNINGSMATERIALE FRA

- stammebeskrivelser ET UNDERVISNINGSMATERIALE FRA - stammebeskrivelser ET UNDERVISNINGSMATERIALE FRA Hvid stamme MOTTO: Det er Solgudens vilje, at du skal gøre hvad jeg siger STIKORD: Præster, bestemmer, rige Da Solguden straffede menneskerne, troede

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Godt i gang med Android tablet... Indledning. KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed. KAPITEL TO...

INDHOLDSFORTEGNELSE. Godt i gang med Android tablet... Indledning. KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed. KAPITEL TO... INDHOLDSFORTEGNELSE Godt i gang med Android tablet... Indledning KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed Første gang... 8 Tilknyt Google-konto... 9 Sikkerhedskopiering... 10 Hjemmeskærmen...

Læs mere

MOTIVATION MOTOR ELLER MODVIND

MOTIVATION MOTOR ELLER MODVIND MOTIVATION MOTOR ELLER MODVIND Er du motiveret, er du næsten helt sikker på succes. Motivationen er drivkraften, der giver dig energi og fører dig i mål. Mangler du den, slæber det hele sig afsted, trækker

Læs mere

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Anonym mand Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Han er 22 år og kommer fra Afghanistan. På grund af sin historie har han valgt at være anonym. Danmark har været hans hjem siden 2011 131 En

Læs mere

Prædiken til 1.s.e.påske 2015.docx Side 1 af 6 12-04-2015. Prædiken til 1. s. e. påske 2015 Tekst. Johs. 20,19-31.

Prædiken til 1.s.e.påske 2015.docx Side 1 af 6 12-04-2015. Prædiken til 1. s. e. påske 2015 Tekst. Johs. 20,19-31. Prædiken til 1.s.e.påske 2015.docx Side 1 af 6 Prædiken til 1. s. e. påske 2015 Tekst. Johs. 20,19-31. Påskens historie omfavner os, og bredes ud omkring os her efter påske. En vandring er begyndt gennem

Læs mere

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil.

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil. Post 1 Velkommen til... I skal nu på et dilemmaløb, hvor I vil opleve, hvordan det er at være dreng i Afrika. I får her starten på en historie. Læs den højt for hinanden og beslut derefter i fællesskab,

Læs mere

Vi havde allerede boet på modtagelsen i tre år. Hver uge var der nogen, der tog af sted. De fik udleveret deres mapper i porten sammen med kortet,

Vi havde allerede boet på modtagelsen i tre år. Hver uge var der nogen, der tog af sted. De fik udleveret deres mapper i porten sammen med kortet, Vi havde allerede boet på modtagelsen i tre år. Hver uge var der nogen, der tog af sted. De fik udleveret deres mapper i porten sammen med kortet, der anviste vejen. Siden så vi dem aldrig mere. 8 9 Dagen

Læs mere

Interviewer: Men da du så kom ind på siden hvad var dit førstehåndsindtryk af den så?

Interviewer: Men da du så kom ind på siden hvad var dit førstehåndsindtryk af den så? Transskribering af interview med EL Udført tirsdag den 27. November 2012 Interviewer: Hvordan fik du kendskab til Pinterest? EL: Øj, det er et godt spørgsmål! Hvordan gjorde jeg det? Det ved jeg ikke engang.

Læs mere

På jagttur til Mayogi-safaris. i Sydafrika. Nr. 1/2012 BigGame

På jagttur til Mayogi-safaris. i Sydafrika. Nr. 1/2012 BigGame På jagttur til Mayogi-safaris i Sydafrika 100 For et år siden tog fire danske par på jagt efter bl.a. springbuk, bleesbuk, duiker, black wildebeest og kudu nær Port Elisabet, og den tur kom de ikke til

Læs mere

Rollespil it support Instruktioner til mødeleder

Rollespil it support Instruktioner til mødeleder Instruktioner til mødeleder Introduktion Med dette rollespil træner I det lærte i grundmodulet. Der skal medvirke to personer, der skal spille henholdsvis Henriette og Jesper, som er i konflikt med hinanden.

Læs mere

Har du været udsat for en forbrydelse?

Har du været udsat for en forbrydelse? Har du været udsat for en forbrydelse? Denne pjece indeholder råd og vejledning til dig En straffesags forløb Når politiet f.eks. ved en anmeldelse har fået kendskab til, at der er begået en forbrydelse,

Læs mere