Velkommen til Michael Jacksons døds joke forskere. Du er sikkert allerede i tvivl, om Michael Jackson er død, ellers ville du ikke være her.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til Michael Jacksons døds joke forskere. Du er sikkert allerede i tvivl, om Michael Jackson er død, ellers ville du ikke være her."

Transkript

1 Velkommen til Michael Jacksons døds joke forskere. Du er sikkert allerede i tvivl, om Michael Jackson er død, ellers ville du ikke være her. Der er begyndt at komme en masse nye mennesker til vores hjemmeside. Mange er forvirret på grund af mængden af oplysninger, fordi vi virkelig kan forstå at lave en separat side, så nye folk kan blive medlem af vores forum. Det er virkelig umuligt at give dig oplysninger på en enkelt side, vi ville have brug for tusinde! Dette er kun et uddrag om historien og forskerne bag Michael Jacksons død fra det forløbne år. Det vi vil vise dig, er kun den del om hvorfor du skulle være i tvivl, om han virkelig er død. For at få mere information, besøg vores forum og blog, tak. Den 25 juni, 2009 Michael Jackson dør i en alder kun af 50 år Det amerikanske program CNN fortæller hele tiden at Michael Jackson er i koma, så de kan ikke bekræfte, at han er gået bort. Samtidig fortæller den amerikanske hjemmeside TMZ.com at han allerede er død kl. 14:20 (Amerikansk tid). Nu kommer det underlige: ifølge nogle papirer erklærede lægerne på UCLA hospitalet ham død 14:26 (Amerikansk tid). Det vil sige at TMZ.com erklærede ham død, før hospitalet gjorde.

2 Medierne viser os de nedenstående optagelser. Det som er underligt i videoen er: Ambulancen bakker ud fra ejendommen. Chaufføren bliver nødt til at bakke ud forfra, 2 gange. Ambulance chauffører får en speciel træning, så at han har så mange problemer med at komme ud fra porten, er underligt. Sammenlignet med det, var der ikke noget grund til, at forlade ejendommen baglæns. Det store hus har en rundkørelse, som chauførren kunne bruge. Du tænker sikkert at der nok har været biler, som har blokeret for ambulancen vej. Altså chaufføren havde 30 minutter, for EMT dukkede op med patienten, så der var nok tid til at fjerne bilerne, eller vende ambulancen den rigtige vej. De valgte i stedet at forlade ejendommen baglæns, med en døende Michael Jackson. Der var heller ingen sirener at høre, da ambulancen forlad ejendommen med Michael Jackson. Like they said. ambulancen farede af sted, med MJ.

3 Selvom affaldet ikke ville blive hentet den dag, stod det alligevel udenfor I stedet for en læge, lavede Jermaine (Michaels bror) en erklæring til pressen om Michael Jacksons død. Vi er også blevet fortalt at Jermaine er den eneste fra familien, som er bemyndiget til at fremsætte erklæringer.

4 Vi vil nu præsentere Michael Jacksons sidste billede af ET online: Ifølge EMT transporterede de en syg, gammel og skrøbelig mand. De anerkender ham ikke som Michael Jackson. Senere sagde de også, at han allerede var død i huset, men dette billede viser os klart at de giver Michael ilt, så han ikke dør i ambulancen. EMT udføre CPR med en hånd, ved hans kraveben. Det ser ikke særligt professionelt ud. For at sige det mildt, var dette billede lavet af den nationale foto gruppe. Husk på navnet, det ville poppe op senere, med nogle mærkværdige billeder. De var de eneste ved den scene, og denne fyr var heldig. Normalt er Michael Jackson forfulgt, af paparazzier, som tager en masse billeder. De lurer hele tiden omkring hans hus, men på den dag havde alle åbenbart en fridag? Der var kun en anden mand med et kamera, men han tænkte at det var mere vigtigt, at tage et andet billede af ham som tog det berømte billede: Okay, hvorfor løber han ikke over til ambulancen, for at tage et sjældent og kostbart billede? Hvorfor tog han et billede, af den anden heldige fotograf i stedet for? Det giver jo ingen mening.

5 Ambulance billede er falsk: Brian Oxman (Joe Jacksons advokat) bekræftede endda at billedet var falsk. Hvis du ikke ved det, så er Joe Jackson, Michael Jacksons far. Fotografen fra den Nationale foto gruppe, Ben Evenstad, kendte Michael Jackson personligt.

6 Her er der et interview med ben, hvor han dummer sig omkring 4:10 og de andre mennesker som var der den dag, og den anden dag.. uuuhhh Hvilken anden dag? Sidst men ikke mindst. Den nationale inquirer meddelte i Januar 2009, at Michael Jackson kun havde, 6 måneder tilbage at leve i.

7 Og hvad skete der, 6 måneder senere døde han. Sikke en tilfældighed! Det næste billede du vil se var flydene på internettet, og lod alle tro at han virkelig var meget syg: Billedet var selvfølgelig fra den nationale foto gruppe. Det du nu vil se er flyvning til lighuset, som blev vist for os på tv, og i avisen.

8 Omkring 1:30 kan du klart se kroppen bevæge sig. Det er ikke så vigtigt om det bevæger sig selv, eller får hjælp af en anden. Det bevæger sig, og det er det der tæller! Hvis nogen bevægede det, ville personen være med stærk, for at løfte kroppen på den måde, for han står jo ikke ved siden af kroppen. Det betyder at han skulle løfte kroppen mens han sad ned. Selvom Michael Jackson ikke var den tungeste mand i verden, er det stadig en masse kilo at løfte. Når man tænker over det, hvorfor skulle man så også overhovedet løfte kroppen? En anden underlig ting er positionen af kroppen. I sådan en type helikopter, burde båren være mere i front, oppe foran. Ikke lige foran åbne døre. Hvor kroppen er i helikopteren, er guf for medien.

9 Et spørgsmål som vi mere kan stille, er the hvide lagen som dækker kroppen. LA ligsyn har nemlig blå lagner, og det var dem som Michael Jackson blev hentet af, og ført over til. Alt dette som du allerede har læst, som skete den 25 Juni, burde få en klokke til at ringe. Vi er ikke engang halvejs. Den 26 Juni, fik vi afvide at Demerol OD, angiveligt kostede Michael Jacksons liv. Senere fik vi af vide at det var propofol. Obduktion burde have haft trådt mere frem, tilsyneladende ved det allerede grunden til Michaels død. En anden ting som er præsenteret for os fra medier, er 112 telefonsamtalen. Det underlige er bare lige, at vi fik 4 forskellige versioner.

10 Ifølge hvad vi har hørt fra medier, og hvad der er blevet vist fra ambulance optagelser, var Michael Jackson i hans hjem, Carolwood, hvor der blev ringet 112. Vi hører doktoren i baggrunden, så det betyder at ham som lavede telefonopkaldet også var der. Selvom billedet her viser os noget andet: Opkaldet var ikke lavet fra 100 North Carolwood Drive. Det var lavet fra 9641 Sunset Boulevard. The Beverly Hills Hotel:

11 Vi har fået fortalt, at der er et mobil telefon tårn ved 9641 Sunset blvd, hvilket er den kommende forklaring på hvorfor skærmen havde den adresse. Ifølge denne hjemmeside, er der ingen mobil telefon tårn ved 9641 Sunset Blvd. Forstør /zoom ind på Beverly Hills Hotellet (som anbefales af stedet) og se at der er ikke et mobil telefon tårn. Der er ingen markeret. Mobil nr Mobil telefoner kan spores, specielt i en nødsituation. Opkaldet var lavet af Verizon, og det siger Verizon trådløst på skærmen. Når en person ringer 112 fra en mobil telefon, bliver opkaldet placeret til alarmcentralen. Placeringen af telefonen vil blive sporet ved hjælp af triangulering - ved at tage 2 eller flere behandlinger, er det muligt at beregne, hvor signalet kommer fra ved at arbejde ud trekanten, der passer til signal styrke. Den 3. punkt er placeringen af telefonen. (Hvilket betyder at de ikke lokalisere tårne, de pege på de mest sandsynlige fysiske placering af mobiltelefon ved at bestemme signalet styrker den sender i flere retninger) Men når den person, der har telefonen har gjort et nødopkald, denne GPS transmission vil altid blive sendt. Dette har til formål at sikre, at politiet altid kan spore en mobiltelefon sted med henblik på at få hjælp til mennesker, der har brug for det." Så hvis opkalderen var der, doktoren var der og Michael Jackson var ved Beverly Hills Hotellet, hvem var det så de hentede ved Carolwood Drive? Vi er også blevet introduceret af lægen, Conrad Murray. I de næste par måneder vil dette billede, blive det eneste vi ser af dokumentet, før vi får en masse billeder og videoer af ham. Vi har fået fortalt at lægen prøvede at lave førstehjælp (CPR) på Michael. Pga. af 112-opkaldet, ved vi at han gjorde det på sengen. Denne mand burde være privatlæge, men alligevel vælger han at lave førstehjælp, på en blød seng. Alle læger ved at man skal lave førstehjælp, på noget som ikke er blødt. Det skal være en hård grund, som man ligger personen på, ellers virker det ikke.

12 Et underligt brev var lagt ud af TMZ.com fra Dr. Murray, til hans patienter.

13 Også fremvist at TMZ er et billede af den lukkede praksis af Murray. Interessant at venteværelset som vi ser, ikke ligner venteværelset som vi ser bag Murray på billede, som vi vidste dig et link af lige før. Den 1 Juli modtager vi (igen af TMZ) Michael Jacksons sidste vilje. På den første side står der følgende:

14 Nogle få ting er virkelig underlige. Først står hans mellemnavn heletiden som Joseph selvom mange tror at hans mellemnavn er Joseph så står der under sagen omkring børnemisbrug i 2003 noget andet. Lyt til dommen den 13 Juni, 2005:

15 Vi har to kopier af Michaels pas. Begge to siger Michael Joe Jackson: Dokumenterne siger klart Michael Joe Jackson og en dommer læser dommen som Michael Joe Jackson. Ifølge dette kan vi sige at Michaels sande navn er Michael Joe Jackson og ikke Michael Joseph Jackson Så hvorfor sagde de første dokumenter om hans vilje Michael Joseph Jackson? En anden ting er navnene på hans børn. Selvom Fødselsattester af Jackson familien er forseglede har TMZ (der er de igen) fået fødselsattester af Michaels børn: Prince Ifølge fødselsattesten Princes navn er Michael Joseph Jackson JR, og alligevel siger attesten at hans navn er Prince Michael Jackson JR.

16 Paris Ifølge fødselsattesten Paris navn er Paris-Michael Katherine Jackson, og alligevel siger attesten at hendes navn er Paris Michael Katherine Jackson uden tegnet -. Blanket Ifølge fødselsattesten Blankets navn er Prince Michael Jackson, II, og alligevel siger attesten at hans navn er Prince Michael Joseph Jackson, II. Så hvad er der galt her? Glemte Michael Jackson hvilket navn han gav sine børn, og glemte de to eksekutorer at tjekke? er fødselsattesterne ægte? Navnet på faderen står som Michael Joseph Jackson, og vi har lige lært at hans lovlige navn er Michael Joe Jackson. Også Debbie Rowes mellemnavn, er stavet anderledes på Paris og Princes fødselsattest.

17 Undertegnet 7 Juli 2002, præcis 7 år før mindesmærke. Antallet 7 vil dukke oppe en masse gange i denne historie. Ifølge Randy Jackson, underskriften på viljen er ikke Michaels. Konklusionen må være, at viljen er falsk. Du tror måske nu, at han vil være i større problemer, hvis han løj om sin død, fordi disse er falske dokumenter. Du skal også vide, at Michaels livsforsikring ikke er blevet udbetalt, men det var dog indløst. Du giver kontanter i en livsforsikring, mens du er i live. Sidst men ikke: Regeringspartierne skal være opmærksomme på dette, da de er nødt til at kende hans officielle navn, og de skal vide at de frigivne dokumenter er falske. Hvis han har FBI på sin side, er der en masse ting som er mulige at gøre. Mindesmærket/minde hyldesten blev afholdt 7 Juli, år efter hans sidste vilje blev underskrevet. Den første underlige ting er dette:

18 Ligesom Michael Jacksons mindeceremoni, ikke kunne blive mere mærkelig. Ringling Bros og Barnum og Bailey fortsatte en LA tradition her til morgen ved udstiller deres elefanter gennem downtown... til Staples Center. " Phineas Taylor Barnum (5. juli April 7, 1891) var en amerikansk showman, forretningsmand, og entertainer, husket for at fremme fejret svindelnumre og for grundlæggelsen af cirkus, der blev Ringling Bros og Barnum & Bailey Circus." Kilde: Wikipedia.org Michael er en fan af Barnum. Var det en tilfældighed, at Barnum cirkus var der? Måske, men der er for mange tilfældigheder i denne historie. The memorial program: A celebration of the LIFE of Michael Jackson ( En hyldest af livet på Michael Jackson ).

19 Okay, lad cirkusset begynde! Først bliver vi nødt til at vente i lang tid, før mindeceremonien går i gang. Samtidig med at Michaels kiste bliver båret ind, begynder koret at synge: Soon and very soon, we are going to see the king ( snart, meget snart kommer vi til at se kongen ) Et sted imellem Jennifer Hudson optrædning will you be there. De talende ord i sangen, som bliver talt af selve Michael, er der lidt som er ændret til mindeceremonien. Alle de steder du kan finde sangen siger Michael In my anguish and my pain oversat til dansk I min angst og min smerte Men i versionen til mindeceremonien siger han In my anguish and my pains oversat til dansk I min angst og mine smerter

20 Jermaine optræder med smile men han kludrer meget i det. I stedet for at synge Light up your face with gladness Hide every trace of sadness oversat til dansk lys op med dit ansigt af glæde - skjul alle spor af bedrøvelse synger han i stedet for Light up your face with sadness - Hide every trace of gladness oversat til dansk lys op i dit ansigt med bedrøvelse skjul alle spor af glædelse uden at blinke. Kenny Ortega kludrer også i det: We were here, we were right here a little less than a week ago and Michael was with us. ( Vi var her, vi var lige her. Lidt mindre end en uge siden, og Michael var med os ). Michael Jackson var død lidt mindre end en uge siden. Der var også totalt mangel af følelser fra familien. Det så ud som om at børnene kedede sig, med tyggegummi i munden. Selvom de har prøvet, har vi ikke set en eneste tåre, ikke engang fra Paris Jackson. Og hvorfor var der alle de mørke solbriller? Til at skjule tårerne med? Eller til at skjule mangel på tårerne?

21 De sidste minutter af mindeceremonien, viste de os dette billede: Billedet er fra sangen Liberian Girl For dem som kender det klip: Klippet blev vist, mens folk ventede på Michael. Tilslut viser de at man ser at han var leder bag kulisserne hele tiden.

22 Den 7 Juli kommer TMZ frem med den følgende artikel: peger ud alle 7érne i Michaels liv. Ligesom vi fortalte dig før. 7 erne vil dukke op nogle få gange mere. Også lagt ud den 7 Juli er døds papirerne:

23 Den som står som afdød på dette dokument er Michael Joseph Jackson. Vi har allerede lært at hans lovlige navn er Michael Joe Jackson, hvilket betyder at det lovlige navn skal på dødspapirerne. Igen ved vi at papirerne er ugyldige. Den 16 Juli blev sangen a place with no name oversat til dansk et sted uden navn udgivet. Idag er der stadig intet navn på krypten i Grand Mausoleum, hvor han burde været blevet begravet. Den 18 August så vi Dr. Murray for første gang. Der blev lavet en lille video: I stedet for at sende et brev til patienter, valgte han at hyre en mand til at filme ham, og oven i købet i HD, så han kan fortælle dem det over youtube? Du kan sige hvad du vil, men det er altså for underligt.

24 Den 25 August har vi den første kunne stadig være i live rapport. En video bliver vist på tysk tv, der viser en som ligner Michael Jackson, som hopper ud af en ligsynsbil. Uægte? Sandsynligvis, men en masse mennesker har søgt det på internettet, og endte op med at undersøge det, og de fleste af dem er stadig her. Missionen er fuldført. 3 September. Michael vil endelig blive begravet. Selvom han er død for mere end to måneder siden, siger LaToya at han ser fantastisk ud i sin kiste. Ved begravelsen må gæsterne vente, indtil det er mørkt.

25 Billedet viser Liberian Girl. Sig appelsin! Nu: Forest Lawn set oppefra.

26 Men hvis vi ser på dette billede, ser vi flere træer, og totalt anderledes veje. I dette billede ser vi en lampe, som reflekterer i bilen, som bliver brugt til at lave dagslys i et filmstudie. Men hvis vi ser på helikopter optagelserne (med helikopter optagelser er det mærkeligt i sig selv, da der var et flyveforbud zone den dag) men der kan vi se den samme lampe, helikopteren flyver alt for højt, for at bliver afspejlet i bilruden. Derudover, hvordan er det muligt at lampen selv hænger der? Og på hvad?

27 Her er en af optagelserne hvor Michael (ifølge rapporten) lavede nogle optagelser lige før han døde. Du kan også se lampen på billedet. Under begravelsen, havde Larry King en meget speciel. En ven af Michael Jackson, igennem mange år. Dave Dave:

28 Her er Dave Dave fra Larry King showet, sammenlignet med den rigtige Dave Dave: Hvorfor ville Dave ikke tale om det, nu da det har været rundt omkring på internettet, og fjernsyn? Dave arbejder for Michael Jackson! Den 11 Oktober kommer sangen this is it frem. Det er anden gang en ny sang er blevet udgivet, mens de eneste som har ret til sangene, er familien og Sony har ved nogle. Sony vil ikke udgive dem, fordi de ønsker at tjene penge. Hvis folk kan hente dem før på internettet udgivelsen, vil salget gå ned. Så det må være familien, som har udgivet dem. Det er klart at denne sang, ikke er hans seneste sang, som han lavede inden han døde (Vi vil bekræfte dette senere) Dette er formentlig en gammel demo.

29 Den 28 Oktober kommer premieren på Michael Jacksons this is it film. Filmen er fuld af MJ fordobler, som Joe Jackson allerede har afsløret et par uger før. Nogle vil måske være uenige, men hvis man ser på dette billede nedenfor, må du indrømme at der er noget om det. Begyndelsen: And piece by piece by piece, MJ is revealed until he drops out. ( Og stykke for stykke bliver MJ synlig, og pludselig kommer han ud ). I det nye smooth criminal klip, kan vi se Rita Hayworth fra en scene, fra filmen Gilda. Skuespillerne som spillede en af hovedrollerne, og snød om sin død (ligesom vi tror MJ gør) Han havde også fødselsdag samme dag, og månede som MJ

30 Der er en masse ting i filmen, som vi gerne ville vise jer, men hvis du er helt ny til denne sag om Michael Jackson måske stadig er i live, kan det måske være svært for dig at forstå. Hvis du ikke ventede til efter rulleteksterne, efter this is it filmen, er du måske gået glip af dette: Let me bathe in my own time when I come back in. I m gonna button my shirt or my jacket or whatever it is. I m gonna look around a little bit, play with them. Snap my fingers maybe, then bam! Lad mig bade i min egen tid, når jeg kommer ind, tilbage på scenen igen. Jeg vil knappe min skjorte, min jakke, eller hvad nu det er. Jeg vil se mig omkring en smule, lege med dem, knipse med mine fingre, og BUM! Ved siden af dette var der ingen hilsen som fx R.I.P Michael Jackson intet om hans død. Den 22 December, 2009: Med en dags forsinkelse, frigiver FBI Michael Jacksons fil. De 333 sider viser at Michael Jackson var uskyldig, i alle hans domme. Hent FBI filen her:http://www.michaeljacksonhoaxforum.com/blog/fbifiles.zip Den 3 januar, 2010: Bliver en anden single fra Michael Jackson udgivet, på internettet:

31 TMZ rapporterer: Meget som 2pack, har Michael Jackson ikke noget problem, med at frigive nye sange selvom han er, du ved, død Den 26 Januar frigiver TMZ en ny artikel, som kan få folk til at tænke, at måske er han slet ikke død: Den 31 Januar var der det store grammy show. Der var en stor hyldest til Michael Jackson. Men de glemte at nævne ham i listen af døde artister. Michael Jackson / kongen af pop, er ikke bare lige en man sådan glemmer at nævne. Michaels børn accepterede en pris for ham. Selvom Paris havde øvet talen i en uge (ifølge TMZ) er dette hvad hun sagde: Daddy was supposed to be here, daddy was going to perform this year, but he couldn t perform last year. Thank you, we love you daddy. ( Det var meningen at far skulle være her, far skulle optræde i år men han kunne ikke optræde sidste år. Tak, vi elsker dig far.)

32 Den 7 Februar: Murray besøger Michaels grav. Kun ham selv, ikke en eneste fan fik øje på ham, eller angreb ham. Han poserer nærmest for igen den nationale foto gruppe. Den gruppe er heldige! Den 8 februar: Murray går til rettet for manddrab. Før han går derhen, får han sig en kop kaffe. Hvem er mon heldige nok til at få taget billede af ham? Den nationale foto gruppe!

33 De fulgte ham også over til bilen. Den gode gamle doktor Murray, ser ikke ud til at blive irriteret over dem. Conrad Murray opkræves i Michael Jacksons død: Ifølge den kriminelle klage, de hævder DR. Murray gjorde ulovligt og uden ondskab, dræbe Michael Joseph Jackson i udførelsen af en ulovlig handling, som kunne have produceret død, på en ulovlig måde, og uden behørig, forsigtighed og varsomhed.

34 Der var kun en dom, hvilket er underligt i sig selv, hvis du husker at Michael Jackson var anklaget for 10, men børnemisbrug sagen. Jo flere domme, jo større chancer er der, for at komme bag tremmer. Tilsyndeladene er behov for at få Murray fængslet, ikke så høj. Vi kan også se han angiveligt dræbte Michael Joseph Jackson, - en ikke eksisterende person. Hans kaution blev sat til $ 75,000, det er i hvert fald hvad TMZ rapporter:

35 Hvis vi foretager en søgning selv, vil vi lære at Murray ikke er at finde: Han har været opført med en 75,000$ kaution. Et par timer senere, var de 0 $ kaution, nu er han ikke nævnt overhovedet. Historien gentager sig. En uskyldig sort man, dømt uden rettergang. Murray kaldes Doctor Død af medierne, og offentligheden. Folk antager han er skyldig, uden overhovedet at tage tjekke op på sagen, som ikke giver noget mening overhovedet. Kunne det være at Michael Jackson prøver at lære os noget? Også udgivet den 8 februar: Obduktionsrapporten. Hvis dette ikke engang får dig til at lave overvejelser om Michael Jacksons død, så er der intet der kan. Først, der er 3 forskellige navne i dette dokument: Michael Joseph Jackson: Michael Jackson:

36 Michael J. Jackson: Det er ikke muligt at finde navnet: Michael Joe Jackson i rapporten. Ifølge rapporten var Michael dækket af nåle mærker, men folk der arbejdede sammen med ham dagen før hans død, sagde absolut at han ikke havde de mærker på arme eller i nakken. Obduktionsrapporten siger at personen på bordet havde plastikkirurgi på ørene: Michael Jackson fik aldrig opereret noget ved hans ører. Michael Jackson tilføj en kløft i hagen helt tilbage til albummet bad. Intet af det er nævnt i rapporten. Der er ingen omtale om Pepsi ulykken, som efterlod et ar på hans hovedbund, som han fik opereret. Der er ingen tale om Lupus, og de kunne ikke finde nogen form for medicin, i hans blod for behandlingerne. Michael Jackson har en bule på et af hans håndled, som er klart synligt på mange billede. Intet af dette bliver nævn i rapporten. Ifølge rapporten var Michael 5 9 (amerikanske mål) han har brunt hår, ifølge 2003 tiltalen Michael er 5 11 en forskel på 2 cm. Og han har sort hår. Der er flere skøre ting i obduktionsrapporten, men ovenstående er nok til at fastslå, at kroppen (hvis der blev undersøgt en krop) ikke var Michael Jacksons. Alt for mange ting mangler.

37 Videre i Februar, kommer Jermaine længere frem i sagen om Michael Jacksons død

38 Ja Jermaine, glem ikke at lyse dit ansigt op med bedrøvelse ;) Den 4 Marts bekræftelse af at TMZ har set denne hjemmeside. indsendt og tekstede af os, som er efterforskere i Michael Jacksons død på youtube, der senere blev udgivet af TMZ:

39 Den 2 April: Den nationale foto gruppe får flere billeder af Murray, hvor han er ude at løbe. En smule underligt. Murray ser ikke ud til at have problemer med fotograferne, og han poserer nærmest igen. Den 5 April hører vi for første gang, at Michael Jackson var Coca-Cola afhængig! Murray brugte det i retten. Murray begyndte at drikke Cola, og poserede igen foran.... Den nationale foto gruppe! (P.s Murray er meget kendt (mest for had) i øjeblikket. Egentlig underligt at han så bare kan gå rundt, uden at folk de ser på ham?)

40 Her er den nye reklame, for Coca Cola 5 alive (5 i live): Dodo (fuglen)er død i starten. Så begynder den at danse, moonwalke (MJ dansestil), og synge I m alive ( Jeg er i live ) Det er lidt underligt efter artiklerne om Michael Jacksons Coca Cola afhængighed.

41 Den 10 April: TMZ viser en artikel, bare sådan lige pludseligt. Efter at du har læst alt dette. Hvad er din mening så om det? Translation by Louise

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik?

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik? Interview nr. 3 Bilag 10: Transskription af interview ung mand, hjemmeboende Sted: Egedal Gymnasium & HF Tidspunkt: Fredag den 15. marts 2013 kl. 10-11 Interviewperson (IP): Ung mand, hjemmeboende Interviewer

Læs mere

Min livs healings rejse til John of God i Brasilien af Lene & Lone

Min livs healings rejse til John of God i Brasilien af Lene & Lone 1 Min livs healings rejse til John of God i Brasilien af Lene & Lone Lene Rantzau, 45 år, Storvorde (tarmcancer marts 2012 og svulst i bækken jan. 2013) Jeg fik i januar 2013 besked af lægerne, at jeg

Læs mere

Hvordan lærer man Gud at kende?

Hvordan lærer man Gud at kende? 3 Andagt 121 181 Hvad ved du om Gud? Gud har skabt verden, og han har skabt dig. Han kan alt og er helt perfekt. Han har altså ingen fejl. Gud interesserer sig for dig, fordi han elsker dig. Men der er

Læs mere

Jeg fik min første depression.

Jeg fik min første depression. Jeg fik min første depression. Det hele var for meget Gymnasiet, lektierne, fritidsjobbet, det sociale med familien og vennerne.. Allerede i starten af gymnasiet, havde jeg haft så mange nederlag, bogligt

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

ung tredivetres ungdomsskolens forfatter hold 2011 layout og opsætning, rasmus finsen : duusfinsen.dk

ung tredivetres ungdomsskolens forfatter hold 2011 layout og opsætning, rasmus finsen : duusfinsen.dk ung tredive tres ung tredivetres ungdomsskolens forfatter hold 2011 layout og opsætning, rasmus finsen : duusfinsen.dk ung tredivetres Velkommen til Ungdomsskolens første digitale bog. Du har hentet den

Læs mere

Tal med dit barn om skyggen - og bliv en familie med ekstraordinær frihed

Tal med dit barn om skyggen - og bliv en familie med ekstraordinær frihed Tal med dit barn om skyggen - og bliv en familie med ekstraordinær frihed Salg eller videre salg af denne publikation er ikke tilladt Tal med dit barn om skyggen - og bliv en familie med ekstraordinær

Læs mere

Dine Molotov kys. Skuespil for en mand og en kvinde. Dine Molotov kys 1. af Gustavo Ott, Venezuela. Oversat til dansk af Thomas Hauger

Dine Molotov kys. Skuespil for en mand og en kvinde. Dine Molotov kys 1. af Gustavo Ott, Venezuela. Oversat til dansk af Thomas Hauger Dine Molotov kys 1 Dine Molotov kys Skuespil for en mand og en kvinde af Gustavo Ott, Venezuela Oversat til dansk af Thomas Hauger Copyrigth 2002. Alle rettigheder i Danmark:Thomas Hauger, thomas@hauger.dk

Læs mere

Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model

Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model Interviewperson 1: Receptionsanalysen - opdelt efter Schrøders model Forståelse Interview 1 Interview 2 Interview

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

I2: Sådan så vi starter med du fortæller sådan lidt om startfasen og vi spørger indtil det, altså inden du valgte at blive insemineret.

I2: Sådan så vi starter med du fortæller sådan lidt om startfasen og vi spørger indtil det, altså inden du valgte at blive insemineret. 5 10 15 20 25 30 35 40 45 50 I: Ja okay. I2: Hvad kan du så huske altså første gang, da du finder ud af, at du er gravid, hvad du tænkte der? I: Bare så vi ikke kommer hjem og tænker, nåh nu glemte vi

Læs mere

Seksuel mishandling. Incest og voldtægt. 9. klasses projektopgave af Celine, Emma og Katrine. Uge 4 d. 23/01-09

Seksuel mishandling. Incest og voldtægt. 9. klasses projektopgave af Celine, Emma og Katrine. Uge 4 d. 23/01-09 Seksuel mishandling Incest og voldtægt 9. klasses projektopgave af Celine, Emma og Katrine Uge 4 d. 23/01-09 1 Indholdsfortegnelse Problemformulering.. side 3 Produkt side 4 Incest & Voldtægt.. side 5-10

Læs mere

Den sidste reformation af Torben Søndergaard

Den sidste reformation af Torben Søndergaard Den sidste reformation af Torben Søndergaard Copyright: 2010, Torben Søndergaard Udgivelse: Mission Produktion ISBN: 978-87-989848-6-3 Bestilling: www.oplevjesus.dk, www.mission.dk eller pr. tlf. 22 93

Læs mere

Den Definitive Guide For Nye Digital DJ s

Den Definitive Guide For Nye Digital DJ s Den Definitive Guide For Nye Digital DJ s Side: 2. 7 trin fra den første Mp3 til første DJ sæt 6. 7 trin til din første DJ booking 10. 7 trin til et vellykket første spillejob 13. Mix som en professionel!

Læs mere

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Janus Rosa laver en kort introduktion af projektet det er rigtig spændende for os at høre om dine erfaringer

Læs mere

DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ

DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ 1 DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ af Barbara Berger (Copyright Barbara Berger 2000/2009) 2 Indhold Introduktion 3 De Mentale Love / Måden sindet fungerer på - Loven om at tanker opstår 4 - Loven

Læs mere

UNGE FORTÆLLER OM EPILEPSI

UNGE FORTÆLLER OM EPILEPSI UNGE FORTÆLLER OM EPILEPSI Unge fortæller om epilepsi En række unge med epilepsi skrev personlige beretninger til det virtuelle netværk, kronisk-ung.dk. Dansk Epilepsiforening har trukket sig ud af sitet,

Læs mere

Grundmodul Rollespil it support Instruktioner til mødeleder

Grundmodul Rollespil it support Instruktioner til mødeleder KonfliktHåndtering Rollespil Grundmodul Rollespil it support Instruktioner til mødeleder Introduktion Med dette rollespil træner I det lærte i grundmodulet. Der skal medvirke to personer, der skal spille

Læs mere

Når man bor i en anden familie

Når man bor i en anden familie Når man bor i en anden familie Tanker og gode råd fra unge, der selv har været i pleje Center for Familiepleje Udgivet med støtte fra Denne bog er udarbejdet af en gruppe unge, som er eller har været i

Læs mere

Bilagshæfte. Med børn på museum - analyse af børns oplevelser af udstillingen Danmarkshistorier. til

Bilagshæfte. Med børn på museum - analyse af børns oplevelser af udstillingen Danmarkshistorier. til Bilagshæfte til Med børn på museum - analyse af børns oplevelser af udstillingen Danmarkshistorier Side 2 Side 6 Side 8 Side 9 Side 19 Side 28 Side 29 Side 47 Side 49 Side 50 Side 62 Side 71 Side 72 Side

Læs mere

Bamse Polle i 3. klasse

Bamse Polle i 3. klasse 102 Bamse Polle i 3. klasse I elevhæftet er der historier, tegninger til historierne samt små opgaver til hver historie. Der er her i lærervejledningen forslag til et forældrebrev, (se s. 18) så man på

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Del 2 side 38 Støtte i sorgen side 40. Landsforeningen Spædbarnsdød

Indholdsfortegnelse. Del 2 side 38 Støtte i sorgen side 40. Landsforeningen Spædbarnsdød Når I har mistet Når I har mistet Rymarksvej 1 2900 Hellerup Telefon: 3961 2451 Kontonr.: 9884 104990 www.spaedbarnsdoed.dk forening@spaedbarnsdoed.dk Landsforeningen Spædbarnsdød er på Facebook Tekst:

Læs mere

Alle unge har ret til et liv uden pres og trusler

Alle unge har ret til et liv uden pres og trusler Etnisk ung 1 Alle unge har ret til et liv uden pres og trusler Fortællinger om familiekonflikter fra unge med minoritetsbaggrund 2 Alle unge har ret til et liv uden pres og trusler Etnisk Ung Etnisk Ung

Læs mere

Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk

Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk 1 Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk 21-årig mand, mor død af blodprop for tre uger siden Denne pjece er skrevet til dig, der er teenager eller i 20 erne, og som har mistet din far eller

Læs mere

IBELCAMPING Bibeltimer 2011

IBELCAMPING Bibeltimer 2011 LEDERHÆFTE IBELCAMPING Bibeltimer 2011 tema kære gud - hør lige her Dette hæfte tilhører: TEMA: Jesus lærer os om bønhørelse KÆRE GUD - HØR LIGE HER OM BØNHØRELSE Jesus ved selv, at det er godt at bede.

Læs mere

Lektion 1 DU ER SKABT I GUDS BILLEDE (Pottemageren)

Lektion 1 DU ER SKABT I GUDS BILLEDE (Pottemageren) Lektion 1 (Pottemageren) MÅL Børnene skal forstå, at alle mennesker er skabt af Gud og er vigtige og værdifulde for Ham. TIL LEDEREN Menneskene er helt specielle i forhold til alt det andet Gud har skabt.

Læs mere

De er døde, begge to

De er døde, begge to De er døde, begge to De er døde, begge to. 2012 Ved Vivi Petersen. Alle rettigheder forbeholdes. Tryk: Eurographic, Denmark Design af omslag: Frede Uhrskov Forlagsredaktør: Vibeke Uhrskov Larsen Forsidefoto:

Læs mere

Salmer: 478, 29, 370 / 68, 192v.1,3&7, 70 Tekster: Ps. 8 og Mk.2.1-13.

Salmer: 478, 29, 370 / 68, 192v.1,3&7, 70 Tekster: Ps. 8 og Mk.2.1-13. 1 Konfirmation 2015. Salmer: 478, 29, 370 / 68, 192v.1,3&7, 70 Tekster: Ps. 8 og Mk.2.1-13. For mange år siden var der nogle unge fra en kirkelig forening, der havde lavet en plakat med teksten Jesus er

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere