Velkommen til Michael Jacksons døds joke forskere. Du er sikkert allerede i tvivl, om Michael Jackson er død, ellers ville du ikke være her.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til Michael Jacksons døds joke forskere. Du er sikkert allerede i tvivl, om Michael Jackson er død, ellers ville du ikke være her."

Transkript

1 Velkommen til Michael Jacksons døds joke forskere. Du er sikkert allerede i tvivl, om Michael Jackson er død, ellers ville du ikke være her. Der er begyndt at komme en masse nye mennesker til vores hjemmeside. Mange er forvirret på grund af mængden af oplysninger, fordi vi virkelig kan forstå at lave en separat side, så nye folk kan blive medlem af vores forum. Det er virkelig umuligt at give dig oplysninger på en enkelt side, vi ville have brug for tusinde! Dette er kun et uddrag om historien og forskerne bag Michael Jacksons død fra det forløbne år. Det vi vil vise dig, er kun den del om hvorfor du skulle være i tvivl, om han virkelig er død. For at få mere information, besøg vores forum og blog, tak. Den 25 juni, 2009 Michael Jackson dør i en alder kun af 50 år Det amerikanske program CNN fortæller hele tiden at Michael Jackson er i koma, så de kan ikke bekræfte, at han er gået bort. Samtidig fortæller den amerikanske hjemmeside TMZ.com at han allerede er død kl. 14:20 (Amerikansk tid). Nu kommer det underlige: ifølge nogle papirer erklærede lægerne på UCLA hospitalet ham død 14:26 (Amerikansk tid). Det vil sige at TMZ.com erklærede ham død, før hospitalet gjorde.

2 Medierne viser os de nedenstående optagelser. Det som er underligt i videoen er: Ambulancen bakker ud fra ejendommen. Chaufføren bliver nødt til at bakke ud forfra, 2 gange. Ambulance chauffører får en speciel træning, så at han har så mange problemer med at komme ud fra porten, er underligt. Sammenlignet med det, var der ikke noget grund til, at forlade ejendommen baglæns. Det store hus har en rundkørelse, som chauførren kunne bruge. Du tænker sikkert at der nok har været biler, som har blokeret for ambulancen vej. Altså chaufføren havde 30 minutter, for EMT dukkede op med patienten, så der var nok tid til at fjerne bilerne, eller vende ambulancen den rigtige vej. De valgte i stedet at forlade ejendommen baglæns, med en døende Michael Jackson. Der var heller ingen sirener at høre, da ambulancen forlad ejendommen med Michael Jackson. Like they said. ambulancen farede af sted, med MJ.

3 Selvom affaldet ikke ville blive hentet den dag, stod det alligevel udenfor I stedet for en læge, lavede Jermaine (Michaels bror) en erklæring til pressen om Michael Jacksons død. Vi er også blevet fortalt at Jermaine er den eneste fra familien, som er bemyndiget til at fremsætte erklæringer.

4 Vi vil nu præsentere Michael Jacksons sidste billede af ET online: Ifølge EMT transporterede de en syg, gammel og skrøbelig mand. De anerkender ham ikke som Michael Jackson. Senere sagde de også, at han allerede var død i huset, men dette billede viser os klart at de giver Michael ilt, så han ikke dør i ambulancen. EMT udføre CPR med en hånd, ved hans kraveben. Det ser ikke særligt professionelt ud. For at sige det mildt, var dette billede lavet af den nationale foto gruppe. Husk på navnet, det ville poppe op senere, med nogle mærkværdige billeder. De var de eneste ved den scene, og denne fyr var heldig. Normalt er Michael Jackson forfulgt, af paparazzier, som tager en masse billeder. De lurer hele tiden omkring hans hus, men på den dag havde alle åbenbart en fridag? Der var kun en anden mand med et kamera, men han tænkte at det var mere vigtigt, at tage et andet billede af ham som tog det berømte billede: Okay, hvorfor løber han ikke over til ambulancen, for at tage et sjældent og kostbart billede? Hvorfor tog han et billede, af den anden heldige fotograf i stedet for? Det giver jo ingen mening.

5 Ambulance billede er falsk: Brian Oxman (Joe Jacksons advokat) bekræftede endda at billedet var falsk. Hvis du ikke ved det, så er Joe Jackson, Michael Jacksons far. Fotografen fra den Nationale foto gruppe, Ben Evenstad, kendte Michael Jackson personligt.

6 Her er der et interview med ben, hvor han dummer sig omkring 4:10 og de andre mennesker som var der den dag, og den anden dag.. uuuhhh Hvilken anden dag? Sidst men ikke mindst. Den nationale inquirer meddelte i Januar 2009, at Michael Jackson kun havde, 6 måneder tilbage at leve i.

7 Og hvad skete der, 6 måneder senere døde han. Sikke en tilfældighed! Det næste billede du vil se var flydene på internettet, og lod alle tro at han virkelig var meget syg: Billedet var selvfølgelig fra den nationale foto gruppe. Det du nu vil se er flyvning til lighuset, som blev vist for os på tv, og i avisen.

8 Omkring 1:30 kan du klart se kroppen bevæge sig. Det er ikke så vigtigt om det bevæger sig selv, eller får hjælp af en anden. Det bevæger sig, og det er det der tæller! Hvis nogen bevægede det, ville personen være med stærk, for at løfte kroppen på den måde, for han står jo ikke ved siden af kroppen. Det betyder at han skulle løfte kroppen mens han sad ned. Selvom Michael Jackson ikke var den tungeste mand i verden, er det stadig en masse kilo at løfte. Når man tænker over det, hvorfor skulle man så også overhovedet løfte kroppen? En anden underlig ting er positionen af kroppen. I sådan en type helikopter, burde båren være mere i front, oppe foran. Ikke lige foran åbne døre. Hvor kroppen er i helikopteren, er guf for medien.

9 Et spørgsmål som vi mere kan stille, er the hvide lagen som dækker kroppen. LA ligsyn har nemlig blå lagner, og det var dem som Michael Jackson blev hentet af, og ført over til. Alt dette som du allerede har læst, som skete den 25 Juni, burde få en klokke til at ringe. Vi er ikke engang halvejs. Den 26 Juni, fik vi afvide at Demerol OD, angiveligt kostede Michael Jacksons liv. Senere fik vi af vide at det var propofol. Obduktion burde have haft trådt mere frem, tilsyneladende ved det allerede grunden til Michaels død. En anden ting som er præsenteret for os fra medier, er 112 telefonsamtalen. Det underlige er bare lige, at vi fik 4 forskellige versioner.

10 Ifølge hvad vi har hørt fra medier, og hvad der er blevet vist fra ambulance optagelser, var Michael Jackson i hans hjem, Carolwood, hvor der blev ringet 112. Vi hører doktoren i baggrunden, så det betyder at ham som lavede telefonopkaldet også var der. Selvom billedet her viser os noget andet: Opkaldet var ikke lavet fra 100 North Carolwood Drive. Det var lavet fra 9641 Sunset Boulevard. The Beverly Hills Hotel:

11 Vi har fået fortalt, at der er et mobil telefon tårn ved 9641 Sunset blvd, hvilket er den kommende forklaring på hvorfor skærmen havde den adresse. Ifølge denne hjemmeside, er der ingen mobil telefon tårn ved 9641 Sunset Blvd. Forstør /zoom ind på Beverly Hills Hotellet (som anbefales af stedet) og se at der er ikke et mobil telefon tårn. Der er ingen markeret. Mobil nr Mobil telefoner kan spores, specielt i en nødsituation. Opkaldet var lavet af Verizon, og det siger Verizon trådløst på skærmen. Når en person ringer 112 fra en mobil telefon, bliver opkaldet placeret til alarmcentralen. Placeringen af telefonen vil blive sporet ved hjælp af triangulering - ved at tage 2 eller flere behandlinger, er det muligt at beregne, hvor signalet kommer fra ved at arbejde ud trekanten, der passer til signal styrke. Den 3. punkt er placeringen af telefonen. (Hvilket betyder at de ikke lokalisere tårne, de pege på de mest sandsynlige fysiske placering af mobiltelefon ved at bestemme signalet styrker den sender i flere retninger) Men når den person, der har telefonen har gjort et nødopkald, denne GPS transmission vil altid blive sendt. Dette har til formål at sikre, at politiet altid kan spore en mobiltelefon sted med henblik på at få hjælp til mennesker, der har brug for det." Så hvis opkalderen var der, doktoren var der og Michael Jackson var ved Beverly Hills Hotellet, hvem var det så de hentede ved Carolwood Drive? Vi er også blevet introduceret af lægen, Conrad Murray. I de næste par måneder vil dette billede, blive det eneste vi ser af dokumentet, før vi får en masse billeder og videoer af ham. Vi har fået fortalt at lægen prøvede at lave førstehjælp (CPR) på Michael. Pga. af 112-opkaldet, ved vi at han gjorde det på sengen. Denne mand burde være privatlæge, men alligevel vælger han at lave førstehjælp, på en blød seng. Alle læger ved at man skal lave førstehjælp, på noget som ikke er blødt. Det skal være en hård grund, som man ligger personen på, ellers virker det ikke.

12 Et underligt brev var lagt ud af TMZ.com fra Dr. Murray, til hans patienter.

13 Også fremvist at TMZ er et billede af den lukkede praksis af Murray. Interessant at venteværelset som vi ser, ikke ligner venteværelset som vi ser bag Murray på billede, som vi vidste dig et link af lige før. Den 1 Juli modtager vi (igen af TMZ) Michael Jacksons sidste vilje. På den første side står der følgende:

14 Nogle få ting er virkelig underlige. Først står hans mellemnavn heletiden som Joseph selvom mange tror at hans mellemnavn er Joseph så står der under sagen omkring børnemisbrug i 2003 noget andet. Lyt til dommen den 13 Juni, 2005:

15 Vi har to kopier af Michaels pas. Begge to siger Michael Joe Jackson: Dokumenterne siger klart Michael Joe Jackson og en dommer læser dommen som Michael Joe Jackson. Ifølge dette kan vi sige at Michaels sande navn er Michael Joe Jackson og ikke Michael Joseph Jackson Så hvorfor sagde de første dokumenter om hans vilje Michael Joseph Jackson? En anden ting er navnene på hans børn. Selvom Fødselsattester af Jackson familien er forseglede har TMZ (der er de igen) fået fødselsattester af Michaels børn: Prince Ifølge fødselsattesten Princes navn er Michael Joseph Jackson JR, og alligevel siger attesten at hans navn er Prince Michael Jackson JR.

16 Paris Ifølge fødselsattesten Paris navn er Paris-Michael Katherine Jackson, og alligevel siger attesten at hendes navn er Paris Michael Katherine Jackson uden tegnet -. Blanket Ifølge fødselsattesten Blankets navn er Prince Michael Jackson, II, og alligevel siger attesten at hans navn er Prince Michael Joseph Jackson, II. Så hvad er der galt her? Glemte Michael Jackson hvilket navn han gav sine børn, og glemte de to eksekutorer at tjekke? er fødselsattesterne ægte? Navnet på faderen står som Michael Joseph Jackson, og vi har lige lært at hans lovlige navn er Michael Joe Jackson. Også Debbie Rowes mellemnavn, er stavet anderledes på Paris og Princes fødselsattest.

17 Undertegnet 7 Juli 2002, præcis 7 år før mindesmærke. Antallet 7 vil dukke oppe en masse gange i denne historie. Ifølge Randy Jackson, underskriften på viljen er ikke Michaels. Konklusionen må være, at viljen er falsk. Du tror måske nu, at han vil være i større problemer, hvis han løj om sin død, fordi disse er falske dokumenter. Du skal også vide, at Michaels livsforsikring ikke er blevet udbetalt, men det var dog indløst. Du giver kontanter i en livsforsikring, mens du er i live. Sidst men ikke: Regeringspartierne skal være opmærksomme på dette, da de er nødt til at kende hans officielle navn, og de skal vide at de frigivne dokumenter er falske. Hvis han har FBI på sin side, er der en masse ting som er mulige at gøre. Mindesmærket/minde hyldesten blev afholdt 7 Juli, år efter hans sidste vilje blev underskrevet. Den første underlige ting er dette:

18 Ligesom Michael Jacksons mindeceremoni, ikke kunne blive mere mærkelig. Ringling Bros og Barnum og Bailey fortsatte en LA tradition her til morgen ved udstiller deres elefanter gennem downtown... til Staples Center. " Phineas Taylor Barnum (5. juli April 7, 1891) var en amerikansk showman, forretningsmand, og entertainer, husket for at fremme fejret svindelnumre og for grundlæggelsen af cirkus, der blev Ringling Bros og Barnum & Bailey Circus." Kilde: Wikipedia.org Michael er en fan af Barnum. Var det en tilfældighed, at Barnum cirkus var der? Måske, men der er for mange tilfældigheder i denne historie. The memorial program: A celebration of the LIFE of Michael Jackson ( En hyldest af livet på Michael Jackson ).

19 Okay, lad cirkusset begynde! Først bliver vi nødt til at vente i lang tid, før mindeceremonien går i gang. Samtidig med at Michaels kiste bliver båret ind, begynder koret at synge: Soon and very soon, we are going to see the king ( snart, meget snart kommer vi til at se kongen ) Et sted imellem Jennifer Hudson optrædning will you be there. De talende ord i sangen, som bliver talt af selve Michael, er der lidt som er ændret til mindeceremonien. Alle de steder du kan finde sangen siger Michael In my anguish and my pain oversat til dansk I min angst og min smerte Men i versionen til mindeceremonien siger han In my anguish and my pains oversat til dansk I min angst og mine smerter

20 Jermaine optræder med smile men han kludrer meget i det. I stedet for at synge Light up your face with gladness Hide every trace of sadness oversat til dansk lys op med dit ansigt af glæde - skjul alle spor af bedrøvelse synger han i stedet for Light up your face with sadness - Hide every trace of gladness oversat til dansk lys op i dit ansigt med bedrøvelse skjul alle spor af glædelse uden at blinke. Kenny Ortega kludrer også i det: We were here, we were right here a little less than a week ago and Michael was with us. ( Vi var her, vi var lige her. Lidt mindre end en uge siden, og Michael var med os ). Michael Jackson var død lidt mindre end en uge siden. Der var også totalt mangel af følelser fra familien. Det så ud som om at børnene kedede sig, med tyggegummi i munden. Selvom de har prøvet, har vi ikke set en eneste tåre, ikke engang fra Paris Jackson. Og hvorfor var der alle de mørke solbriller? Til at skjule tårerne med? Eller til at skjule mangel på tårerne?

21 De sidste minutter af mindeceremonien, viste de os dette billede: Billedet er fra sangen Liberian Girl For dem som kender det klip: Klippet blev vist, mens folk ventede på Michael. Tilslut viser de at man ser at han var leder bag kulisserne hele tiden.

22 Den 7 Juli kommer TMZ frem med den følgende artikel: peger ud alle 7érne i Michaels liv. Ligesom vi fortalte dig før. 7 erne vil dukke op nogle få gange mere. Også lagt ud den 7 Juli er døds papirerne:

23 Den som står som afdød på dette dokument er Michael Joseph Jackson. Vi har allerede lært at hans lovlige navn er Michael Joe Jackson, hvilket betyder at det lovlige navn skal på dødspapirerne. Igen ved vi at papirerne er ugyldige. Den 16 Juli blev sangen a place with no name oversat til dansk et sted uden navn udgivet. Idag er der stadig intet navn på krypten i Grand Mausoleum, hvor han burde været blevet begravet. Den 18 August så vi Dr. Murray for første gang. Der blev lavet en lille video: I stedet for at sende et brev til patienter, valgte han at hyre en mand til at filme ham, og oven i købet i HD, så han kan fortælle dem det over youtube? Du kan sige hvad du vil, men det er altså for underligt.

24 Den 25 August har vi den første kunne stadig være i live rapport. En video bliver vist på tysk tv, der viser en som ligner Michael Jackson, som hopper ud af en ligsynsbil. Uægte? Sandsynligvis, men en masse mennesker har søgt det på internettet, og endte op med at undersøge det, og de fleste af dem er stadig her. Missionen er fuldført. 3 September. Michael vil endelig blive begravet. Selvom han er død for mere end to måneder siden, siger LaToya at han ser fantastisk ud i sin kiste. Ved begravelsen må gæsterne vente, indtil det er mørkt.

25 Billedet viser Liberian Girl. Sig appelsin! Nu: Forest Lawn set oppefra.

26 Men hvis vi ser på dette billede, ser vi flere træer, og totalt anderledes veje. I dette billede ser vi en lampe, som reflekterer i bilen, som bliver brugt til at lave dagslys i et filmstudie. Men hvis vi ser på helikopter optagelserne (med helikopter optagelser er det mærkeligt i sig selv, da der var et flyveforbud zone den dag) men der kan vi se den samme lampe, helikopteren flyver alt for højt, for at bliver afspejlet i bilruden. Derudover, hvordan er det muligt at lampen selv hænger der? Og på hvad?

27 Her er en af optagelserne hvor Michael (ifølge rapporten) lavede nogle optagelser lige før han døde. Du kan også se lampen på billedet. Under begravelsen, havde Larry King en meget speciel. En ven af Michael Jackson, igennem mange år. Dave Dave:

28 Her er Dave Dave fra Larry King showet, sammenlignet med den rigtige Dave Dave: Hvorfor ville Dave ikke tale om det, nu da det har været rundt omkring på internettet, og fjernsyn? Dave arbejder for Michael Jackson! Den 11 Oktober kommer sangen this is it frem. Det er anden gang en ny sang er blevet udgivet, mens de eneste som har ret til sangene, er familien og Sony har ved nogle. Sony vil ikke udgive dem, fordi de ønsker at tjene penge. Hvis folk kan hente dem før på internettet udgivelsen, vil salget gå ned. Så det må være familien, som har udgivet dem. Det er klart at denne sang, ikke er hans seneste sang, som han lavede inden han døde (Vi vil bekræfte dette senere) Dette er formentlig en gammel demo.

29 Den 28 Oktober kommer premieren på Michael Jacksons this is it film. Filmen er fuld af MJ fordobler, som Joe Jackson allerede har afsløret et par uger før. Nogle vil måske være uenige, men hvis man ser på dette billede nedenfor, må du indrømme at der er noget om det. Begyndelsen: And piece by piece by piece, MJ is revealed until he drops out. ( Og stykke for stykke bliver MJ synlig, og pludselig kommer han ud ). I det nye smooth criminal klip, kan vi se Rita Hayworth fra en scene, fra filmen Gilda. Skuespillerne som spillede en af hovedrollerne, og snød om sin død (ligesom vi tror MJ gør) Han havde også fødselsdag samme dag, og månede som MJ

30 Der er en masse ting i filmen, som vi gerne ville vise jer, men hvis du er helt ny til denne sag om Michael Jackson måske stadig er i live, kan det måske være svært for dig at forstå. Hvis du ikke ventede til efter rulleteksterne, efter this is it filmen, er du måske gået glip af dette: Let me bathe in my own time when I come back in. I m gonna button my shirt or my jacket or whatever it is. I m gonna look around a little bit, play with them. Snap my fingers maybe, then bam! Lad mig bade i min egen tid, når jeg kommer ind, tilbage på scenen igen. Jeg vil knappe min skjorte, min jakke, eller hvad nu det er. Jeg vil se mig omkring en smule, lege med dem, knipse med mine fingre, og BUM! Ved siden af dette var der ingen hilsen som fx R.I.P Michael Jackson intet om hans død. Den 22 December, 2009: Med en dags forsinkelse, frigiver FBI Michael Jacksons fil. De 333 sider viser at Michael Jackson var uskyldig, i alle hans domme. Hent FBI filen her:http://www.michaeljacksonhoaxforum.com/blog/fbifiles.zip Den 3 januar, 2010: Bliver en anden single fra Michael Jackson udgivet, på internettet:

31 TMZ rapporterer: Meget som 2pack, har Michael Jackson ikke noget problem, med at frigive nye sange selvom han er, du ved, død Den 26 Januar frigiver TMZ en ny artikel, som kan få folk til at tænke, at måske er han slet ikke død: Den 31 Januar var der det store grammy show. Der var en stor hyldest til Michael Jackson. Men de glemte at nævne ham i listen af døde artister. Michael Jackson / kongen af pop, er ikke bare lige en man sådan glemmer at nævne. Michaels børn accepterede en pris for ham. Selvom Paris havde øvet talen i en uge (ifølge TMZ) er dette hvad hun sagde: Daddy was supposed to be here, daddy was going to perform this year, but he couldn t perform last year. Thank you, we love you daddy. ( Det var meningen at far skulle være her, far skulle optræde i år men han kunne ikke optræde sidste år. Tak, vi elsker dig far.)

32 Den 7 Februar: Murray besøger Michaels grav. Kun ham selv, ikke en eneste fan fik øje på ham, eller angreb ham. Han poserer nærmest for igen den nationale foto gruppe. Den gruppe er heldige! Den 8 februar: Murray går til rettet for manddrab. Før han går derhen, får han sig en kop kaffe. Hvem er mon heldige nok til at få taget billede af ham? Den nationale foto gruppe!

33 De fulgte ham også over til bilen. Den gode gamle doktor Murray, ser ikke ud til at blive irriteret over dem. Conrad Murray opkræves i Michael Jacksons død: Ifølge den kriminelle klage, de hævder DR. Murray gjorde ulovligt og uden ondskab, dræbe Michael Joseph Jackson i udførelsen af en ulovlig handling, som kunne have produceret død, på en ulovlig måde, og uden behørig, forsigtighed og varsomhed.

34 Der var kun en dom, hvilket er underligt i sig selv, hvis du husker at Michael Jackson var anklaget for 10, men børnemisbrug sagen. Jo flere domme, jo større chancer er der, for at komme bag tremmer. Tilsyndeladene er behov for at få Murray fængslet, ikke så høj. Vi kan også se han angiveligt dræbte Michael Joseph Jackson, - en ikke eksisterende person. Hans kaution blev sat til $ 75,000, det er i hvert fald hvad TMZ rapporter:

35 Hvis vi foretager en søgning selv, vil vi lære at Murray ikke er at finde: Han har været opført med en 75,000$ kaution. Et par timer senere, var de 0 $ kaution, nu er han ikke nævnt overhovedet. Historien gentager sig. En uskyldig sort man, dømt uden rettergang. Murray kaldes Doctor Død af medierne, og offentligheden. Folk antager han er skyldig, uden overhovedet at tage tjekke op på sagen, som ikke giver noget mening overhovedet. Kunne det være at Michael Jackson prøver at lære os noget? Også udgivet den 8 februar: Obduktionsrapporten. Hvis dette ikke engang får dig til at lave overvejelser om Michael Jacksons død, så er der intet der kan. Først, der er 3 forskellige navne i dette dokument: Michael Joseph Jackson: Michael Jackson:

36 Michael J. Jackson: Det er ikke muligt at finde navnet: Michael Joe Jackson i rapporten. Ifølge rapporten var Michael dækket af nåle mærker, men folk der arbejdede sammen med ham dagen før hans død, sagde absolut at han ikke havde de mærker på arme eller i nakken. Obduktionsrapporten siger at personen på bordet havde plastikkirurgi på ørene: Michael Jackson fik aldrig opereret noget ved hans ører. Michael Jackson tilføj en kløft i hagen helt tilbage til albummet bad. Intet af det er nævnt i rapporten. Der er ingen omtale om Pepsi ulykken, som efterlod et ar på hans hovedbund, som han fik opereret. Der er ingen tale om Lupus, og de kunne ikke finde nogen form for medicin, i hans blod for behandlingerne. Michael Jackson har en bule på et af hans håndled, som er klart synligt på mange billede. Intet af dette bliver nævn i rapporten. Ifølge rapporten var Michael 5 9 (amerikanske mål) han har brunt hår, ifølge 2003 tiltalen Michael er 5 11 en forskel på 2 cm. Og han har sort hår. Der er flere skøre ting i obduktionsrapporten, men ovenstående er nok til at fastslå, at kroppen (hvis der blev undersøgt en krop) ikke var Michael Jacksons. Alt for mange ting mangler.

37 Videre i Februar, kommer Jermaine længere frem i sagen om Michael Jacksons død

38 Ja Jermaine, glem ikke at lyse dit ansigt op med bedrøvelse ;) Den 4 Marts bekræftelse af at TMZ har set denne hjemmeside. indsendt og tekstede af os, som er efterforskere i Michael Jacksons død på youtube, der senere blev udgivet af TMZ:

39 Den 2 April: Den nationale foto gruppe får flere billeder af Murray, hvor han er ude at løbe. En smule underligt. Murray ser ikke ud til at have problemer med fotograferne, og han poserer nærmest igen. Den 5 April hører vi for første gang, at Michael Jackson var Coca-Cola afhængig! Murray brugte det i retten. Murray begyndte at drikke Cola, og poserede igen foran.... Den nationale foto gruppe! (P.s Murray er meget kendt (mest for had) i øjeblikket. Egentlig underligt at han så bare kan gå rundt, uden at folk de ser på ham?)

40 Her er den nye reklame, for Coca Cola 5 alive (5 i live): Dodo (fuglen)er død i starten. Så begynder den at danse, moonwalke (MJ dansestil), og synge I m alive ( Jeg er i live ) Det er lidt underligt efter artiklerne om Michael Jacksons Coca Cola afhængighed.

41 Den 10 April: TMZ viser en artikel, bare sådan lige pludseligt. Efter at du har læst alt dette. Hvad er din mening så om det? Translation by Louise

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Unge Piger. Kortfilm/Drama Varighed: 8 min. Final draft Marts 2008. Skrevet af: Mikkel Vithner Hansen

Unge Piger. Kortfilm/Drama Varighed: 8 min. Final draft Marts 2008. Skrevet af: Mikkel Vithner Hansen Unge Piger Kortfilm/Drama Varighed: 8 min. Final draft Marts 2008 Skrevet af: Mikkel Vithner Hansen SC. 1 INT. PIGEVÆRELSE DAG Pigeværelse med seng. Tøj er smidt ud over det hele. Scene skifter mellem

Læs mere

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt.

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 2 Tjene penge og leve godt. Det var 10:01:14:00 10:01:20:0 min drøm.

Læs mere

Balletastronauten og huskelisten

Balletastronauten og huskelisten Af Gracie Beaver Oversat til dansk af Susan Søgaard Balletastronauten og huskelisten - En fortælling for børn om hjerneskade Killingen Keiko vidste allerede som 6-årig hvad hun skulle være når hun blev

Læs mere

Rollespil Projektsamarbejde Instruktioner til mødeleder

Rollespil Projektsamarbejde Instruktioner til mødeleder Instruktioner til mødeleder Introduktion Med dette rollespil træner I det lærte i lektionen Hjælp en kollega i konflikt. Der skal medvirke to personer, der skal spille henholdsvis Christian og Bente, hvor

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

Side 3.. Håret. historien om Samson.

Side 3.. Håret. historien om Samson. Side 3 Håret historien om Samson 1 Englen 4 2 En stærk dreng 6 3 Løven 8 4 Hæren 12 5 Porten 14 6 Samsons styrke 16 7 Dalila 18 8 Et nyt reb 20 9 Flet håret 22 10 Skær håret af 24 11 Samson bliver slave

Læs mere

Alt går over, det er bare et spørgsmål om tid af Maria Zeck-Hubers

Alt går over, det er bare et spørgsmål om tid af Maria Zeck-Hubers Alt går over, det er bare et spørgsmål om tid af Maria Zeck-Hubers Forlag1.dk Alt går over, det er bare et spørgsmål om tid 2007 Maria Zeck-Hubers Tekst: Maria Zeck-Hubers Produktion: BIOS www.forlag1.dk

Læs mere

Nick, Ninja og Mongoaberne!

Nick, Ninja og Mongoaberne! Nick, Ninja og Mongoaberne! KAP. 1 Opgaven! Nu er de i Mombasa i Kenya. de skal på en skatte jagt, efter den elgamle skat fra de gamle mongoaber, det er mere end 3000 år siden de boede på Kenya. Men Nick

Læs mere

Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847.

Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847. Analyse af Skyggen Man kan vel godt sige, at jeg har snydt lidt, men jeg har søgt på det, og der står, at Skyggen er et eventyr. Jeg har tænkt meget over det, og jeg er blevet lidt enig, men jeg er stadig

Læs mere

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde.

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde. Side 1 En farlig leg historien om tristan og isolde Side 2 Personer: Tristan Isolde Isolde Kong Mark Side 3 En farlig leg historien om Tristan og isolde 1 En kamp på liv og død 4 2 Isolde den skønne 6

Læs mere

Blomsten er rød (af Harry Chapin, oversat af Niels Hausgaard)

Blomsten er rød (af Harry Chapin, oversat af Niels Hausgaard) Blomsten er rød (af Harry Chapin, oversat af Niels Hausgaard) På den allerførste skoledag fik de farver og papir. Den lille dreng farved arket fuldt. Han ku bare ik la vær. Og lærerinden sagde: Hvad er

Læs mere

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går.

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går. Kære Klubkammerater I tirsdags (d. 22/2) skulle jeg ha' været til Kalundborg med en arbejdskollega og sætte noget køkkenbord op, men da det blev aflyst i sidste øjeblik fik jeg mulighed for at tage tidligt

Læs mere

Farvelæg PrikkeBjørn PrikkeBjørn stopper mobbere

Farvelæg PrikkeBjørn PrikkeBjørn stopper mobbere Farvelæg PrikkeBjørn PrikkeBjørn stopper mobbere PrikkeBjørn stopper mobbere. Af Charlotte Kamman Det var en solrig dag, dag klokken igen ringede ud til frikvarter i skolen. PrikkeBjørn glædede sig til

Læs mere

Bibelen er en gammel bog... 149 Blomstre som en rosengård... 74 Bogen om Jesus... 148

Bibelen er en gammel bog... 149 Blomstre som en rosengård... 74 Bogen om Jesus... 148 Alfabetisk register A Adventskransen nu vi tænder................................ 65 All night, all day.......................................... 226 Alle, både høj og lav......................................

Læs mere

Morten Dürr SKADERNE. Skrevet af Morten Dürr Illustreret af Peter Bay Alexandersen

Morten Dürr SKADERNE. Skrevet af Morten Dürr Illustreret af Peter Bay Alexandersen Morten Dürr SKADERNE Skrevet af Morten Dürr Illustreret af Peter Bay Alexandersen Hvidt, sort og grønt Efter mor døde, ville far jage skaderne væk. Men sådan gik det ikke. Skaderne blev. Det var godt.

Læs mere

Trip, vi bliver nødt til at tale sammen. Vi befinder os på optagelserne til hans film. Du ved, den der har hans filmstjernehustru i hovedrollen og

Trip, vi bliver nødt til at tale sammen. Vi befinder os på optagelserne til hans film. Du ved, den der har hans filmstjernehustru i hovedrollen og 1 8 Trip, vi bliver nødt til at tale sammen. Vi befinder os på optagelserne til hans film. Du ved, den der har hans filmstjernehustru i hovedrollen og handler om en kvinde, der deltager i sin ekskærestes

Læs mere

MORDET. EMIL (22) Hva gutter, skal vi ikke lige snuppe en øl oppe hos mig? Asger kigger grinende på Emil og svarer ham med et blink i øjet.

MORDET. EMIL (22) Hva gutter, skal vi ikke lige snuppe en øl oppe hos mig? Asger kigger grinende på Emil og svarer ham med et blink i øjet. EXT. VED DØR PÅ GADE. NAT MORDET Tre unge mænd ude foran en trappeopgang til en lejlighed i et mørkt København efter en bytur. Berusede folk og andre skøre skæbner råber og griner på gaden. Den ene af

Læs mere

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt Af Ben Furman Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt er en historie om en lille dreng som finder en løsning på sine tilbagevendende mareridt. Jesper overnatter hos hans bedstemor

Læs mere

Beskeden. Et manuskript af. 10.y & x. Fredericia Realskole. 6. Gennemskrivning, oktober Side 1 af 14

Beskeden. Et manuskript af. 10.y & x. Fredericia Realskole. 6. Gennemskrivning, oktober Side 1 af 14 Beskeden Et manuskript af 10.y & x Fredericia Realskole 6. Gennemskrivning, oktober 2010 Side1af14 SC 1. EXT. PÅ VEJ TIL SKOLE DECEMBER DAG Maria (16)kommer cyklende på vej til skole. Hun ser Bolette ind

Læs mere

Med Jesus i båden - påske

Med Jesus i båden - påske Med Jesus i båden - påske Jesus tilgiver Mål: Forklar børnene, at Jesus altid elsker os og ønsker at tilgive os alle vore fejl. Tekst: Joh. 21, 1-19 (Peter bliver tilgivet). Visualisering: Pynt rummet

Læs mere

1 EXT. - LEJLIGHED TAG - DAG 1. Albert (11) leger på taget med sin ven Theodor (11) ALBERT

1 EXT. - LEJLIGHED TAG - DAG 1. Albert (11) leger på taget med sin ven Theodor (11) ALBERT 1 EXT. - LEJLIGHED TAG - DAG 1 Albert (11) leger på taget med sin ven Theodor (11) De laver fakler og leger at de er i krig. BOOM POW! Albert kaster sig ned til jorden og tager en dyb indånding. Han tager

Læs mere

Thomas Ernst - Skuespiller

Thomas Ernst - Skuespiller Thomas Ernst - Skuespiller Det er tirsdag, sidst på eftermiddagen, da jeg er på vej til min aftale med den unge skuespiller Thomas Ernst. Da jeg går ned af Blågårdsgade i København, støder jeg ind i Thomas

Læs mere

I SOMMERHUS Final draft

I SOMMERHUS Final draft I SOMMERHUS Final draft SCENE 1 - SKOLE (DAG, EXT.) står og læner sig op ad en bil foran en skole. Han har en smøg i den ene hånd og en iphone i den anden. Han er kunstertype, har pjusket hår og slidte

Læs mere

Læs og lær om. Lukas Graham

Læs og lær om. Lukas Graham Læs og lær om Lukas Graham Lukas Graham Forchhammer Lukas Graham er et dansk band. Forsangeren i bandet hedder Lukas Graham Forchhammer. Lukas blev født på sine forældres sofa i Christiania d. 18. september

Læs mere

UGE 3: GUDS FOLK. Scene 1 Pagten Fortællingen bygger på 1Mos 11-18, 22, 26-50 & 2Mos 1 FORBEREDELSE FORTÆLLING & DIALOG

UGE 3: GUDS FOLK. Scene 1 Pagten Fortællingen bygger på 1Mos 11-18, 22, 26-50 & 2Mos 1 FORBEREDELSE FORTÆLLING & DIALOG UGE 3: GUDS FOLK FORBEREDELSE Det store billede Det er her vi skal hen hovedpunkterne som denne samling skal få til at stå tydeligt frem. Vores identitet som Guds familie. Gud valgte sit folk af ren og

Læs mere

Wallflower. By station next. manus kortfilm. Vigga Nymann 2015

Wallflower. By station next. manus kortfilm. Vigga Nymann 2015 Wallflower 1. By station next. manus kortfilm Vigga Nymann 2015 SCENE 1.INT. PÅ S VÆRELSE. DAG. 2. Freja (16) sidder med sin mobil, og er inde på en fyr ved navn Mads (17) Facebook-profil. Freja sidder

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det måtte ikke være for let. For så lignede det ikke virkeligheden.

Læs mere

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar Amors tjener Første udkast Af Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM Efter en ide af Shahbaz Sarwar Benjamin Dahlerup (2013) Dette manuskript må ikke produceres uden forudgående aftale

Læs mere

Vi ser en masse billeder med familien og Plet, i rammer på væggen. Evt. ned af en trappe.

Vi ser en masse billeder med familien og Plet, i rammer på væggen. Evt. ned af en trappe. 1. 1. INT. TRAPPE/SPISESTUE Vi ser en masse billeder med familien og Plet, i rammer på væggen. Evt. ned af en trappe. (Kamera i bevægelse)vi følger disse billeder på væggen og ender i spisestuen og ser

Læs mere

Hver gang Johannes så en fugl, kiggede han efter, om det hele passede med den beskrivelse, der stod i hans fuglebog. Og når det passede, fik han

Hver gang Johannes så en fugl, kiggede han efter, om det hele passede med den beskrivelse, der stod i hans fuglebog. Og når det passede, fik han 1 Johannes elskede fugle. Han syntes, at det at kigge på fugle var noget af det dejligste, man kunne foretage sig i sit liv. Meget dejligere end at kigge på billeder, malerier eller at se fjernsyn. Hver

Læs mere

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus Jeg vil se Jesus -3 Levi ser Jesus Mål: at skabe forventning til Jesus i børnene en forventning til et personligt møde med Jesus og forventning til at kende Jesus (mere). Vi ser på, hvordan Levi møder

Læs mere

Død mand. Written By. Bruno Edelman

Død mand. Written By. Bruno Edelman Død mand Written By Bruno Edelman 51950968 1 INTRO En 8 mm film viser 2 farver i et glas vand blader sig og bliver til en. Mange hurtige og utydelige billeder. POV fra Erik som lille. Han leger med Mille.

Læs mere

MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG

MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG ØEN 2 E N AF DE FØRSTE DAGE SER jeg hende med en nøgen dreng i hotelhavens indgang. De går gennem skyggen fra de høje daddelpalmer og standser nogle meter fra trappen til

Læs mere

Om aftenen den samme dag, den første dag i ugen, mens disciplene holdt sig inde bag lukkede døre af frygt for jøderne, kom Jesus og stod midt iblandt

Om aftenen den samme dag, den første dag i ugen, mens disciplene holdt sig inde bag lukkede døre af frygt for jøderne, kom Jesus og stod midt iblandt Om aftenen den samme dag, den første dag i ugen, mens disciplene holdt sig inde bag lukkede døre af frygt for jøderne, kom Jesus og stod midt iblandt dem og sagde til dem:»fred være med jer!«da han havde

Læs mere

LÆRER (35) PATRICIA: Oh my god! Tascha, du bliver nødt til at se det her. TASCHA: Fuck den so! som om hun kan få en som Mads.

LÆRER (35) PATRICIA: Oh my god! Tascha, du bliver nødt til at se det her. TASCHA: Fuck den so! som om hun kan få en som Mads. Manuskript Engstrandskolen 10.com 3.gennemskrivning mobbet i døden SCENE 1. KLASSEVÆRELSE. DAG ELISA (16) sidder i et klasselokale og tegner hjerter rundt om mads navn. Elisa kigger op og får øjenkontakt

Læs mere

Bare et andet liv Jim Haaland Damgaard

Bare et andet liv Jim Haaland Damgaard Bare et andet liv Jim Haaland Damgaard Bog et af serien: Wow Hvad sker der her Side 1/6 Indholdsfortegnelse Kapitel 1 : Godhed kommer efter...3 Kapitel 2 : Rigtig kærlighed er svær at finde...4 Kapitel

Læs mere

Salmer: 478, 29, 370 / 68, 192v.1,3&7, 70 Tekster: Ps. 8 og Mk.2.1-13.

Salmer: 478, 29, 370 / 68, 192v.1,3&7, 70 Tekster: Ps. 8 og Mk.2.1-13. 1 Konfirmation 2015. Salmer: 478, 29, 370 / 68, 192v.1,3&7, 70 Tekster: Ps. 8 og Mk.2.1-13. For mange år siden var der nogle unge fra en kirkelig forening, der havde lavet en plakat med teksten Jesus er

Læs mere

Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Bruger Facebook rigtig meget Kigger lidt på Instagram Elsker at bruge

Læs mere

Rollespil it support Instruktioner til mødeleder

Rollespil it support Instruktioner til mødeleder Instruktioner til mødeleder Introduktion Med dette rollespil træner I det lærte i grundmodulet. Der skal medvirke to personer, der skal spille henholdsvis Henriette og Jesper, som er i konflikt med hinanden.

Læs mere

Manus navn... Et manuskript af. 8CDE Antvorskov Skole

Manus navn... Et manuskript af. 8CDE Antvorskov Skole Manus navn... Et manuskript af 8CDE Antvorskov Skole 3. Gennemskrivning, marts 2016 SCENE 1 INT DAG KLASSELOKALE: Klassen er i gang med gruppearbejde. De sidder spredt og man kan høre en summen af småsnak.

Læs mere

Bårehold i felten. Uddrag af noter fra observationer

Bårehold i felten. Uddrag af noter fra observationer Bårehold i felten Uddrag af noter fra observationer 1: Vi får et kald til Holst Camping-området, og springer i bilen. Det er en ung pige, de har svært ved at komme i kontakt med. Vi får et fix-punkt at

Læs mere

Tyven. Annika Ta dig nu sammen, vi har jo snart fri. Bo kigger på armen for at se hvad klokken er, han glemmer igen at han ikke har noget ur.

Tyven. Annika Ta dig nu sammen, vi har jo snart fri. Bo kigger på armen for at se hvad klokken er, han glemmer igen at han ikke har noget ur. Tyven SC 1. INT. KLASSEN VINTER MORGEN. Klassen sidder og laver gruppearbejde i klasseværelset. De har religion. sidder og arbejder sammen med. De sidder og arbejder med lignelsen om det mistede får. Man

Læs mere

Rollespil Brochuren Instruktioner til mødeleder

Rollespil Brochuren Instruktioner til mødeleder Instruktioner til mødeleder Introduktion Med dette rollespil træner I det lærte i lektionen Konflikter med kunder. Der skal medvirke to personer, der skal spille henholdsvis Henrik og Lisbeth, hvor Henrik

Læs mere

Hør mig! Et manus af. 8.a, Henriette Hørlücks Skole. (7. Udkast)

Hør mig! Et manus af. 8.a, Henriette Hørlücks Skole. (7. Udkast) Hør mig! Et manus af 8.a, Henriette Hørlücks Skole (7. Udkast) SCENE 1. INT. I KØKKENET HOS DAG/MORGEN Louise (14) kommer svedende ind i køkkenet, tørrer sig om munden som om hun har kastet op. Hun sætter

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Side 1 01-05-2015 Prædiken til Bededag 2015.docx. Prædiken til Bededag 2015. Tekst: Matt. 3,1-10

Lindvig Osmundsen. Side 1 01-05-2015 Prædiken til Bededag 2015.docx. Prædiken til Bededag 2015. Tekst: Matt. 3,1-10 Lindvig Osmundsen. Side 1 01-05-2015 Prædiken til Bededag 2015. Tekst: Matt. 3,1-10 I samtale med Gud om sit liv. Sådan kan man beskrive det tema som teksterne til Bods og bededag handler om. Kong David

Læs mere

Marys historie. Klage fra en bitter patient

Marys historie. Klage fra en bitter patient Artikel i Muskelkraft nr. 8, 1997 Marys historie Klage fra en bitter patient Af Jørgen Jeppesen Hvordan tror du de opfatter dig? "Som en utrolig vanskelig patient. Det er jeg helt sikker på." Er du en

Læs mere

Åbent spørgsmål. Åbningshistorie. Hvornår tror du, en person er klar til dåb? Hvorfor? Hvad er den mest mindeværdige dåb, du har oplevet? Hvorfor?

Åbent spørgsmål. Åbningshistorie. Hvornår tror du, en person er klar til dåb? Hvorfor? Hvad er den mest mindeværdige dåb, du har oplevet? Hvorfor? Studie 5 Dåben 31 Åbent spørgsmål Hvornår tror du, en person er klar til dåb? Hvorfor? Hvad er den mest mindeværdige dåb, du har oplevet? Hvorfor? Åbningshistorie En lignelse: En teenagepige (lad os kalde

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

Klodshans. Velkomst sang: Mel: Den lille Frække Frederik

Klodshans. Velkomst sang: Mel: Den lille Frække Frederik Velkomst sang: Klodshans Velkommen, sir vi her i dag Nu alle sidder på sin bag. Vi viser, jer et skuespil. Og i kan klappe, hvis i vil. Der var engang for længe siden, så begynder alle gode eventyr. Det

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Feltpræst Ulla Thorbjørn Hansen: Tale ved den militære begravelse af konstabel Mikkel Jørgensen fra Toreby Kirke den 3. november 2010 klokken 11

Feltpræst Ulla Thorbjørn Hansen: Tale ved den militære begravelse af konstabel Mikkel Jørgensen fra Toreby Kirke den 3. november 2010 klokken 11 Feltpræst Ulla Thorbjørn Hansen: Tale ved den militære begravelse af konstabel Mikkel Jørgensen fra Toreby Kirke den 3. november 2010 klokken 11 Lad os alle rejse os og høre biblens tale om Guds omsorg

Læs mere

Christian slår på glasset og rejser sig. Gæsterne kigger forventningsfuldt på ham. Lars og stuepigerne stiller sig artigt på række og lytter.

Christian slår på glasset og rejser sig. Gæsterne kigger forventningsfuldt på ham. Lars og stuepigerne stiller sig artigt på række og lytter. ONKEL LEIF - Det er en dejlig hummersuppe. POUL (faderens logebror) - Det er en laksesuppe. ONKEL LEIF - Er det en laksesuppe? Jeg synes, den smager hen efter hummer. PREBEN (faderens logebror) - (høfligt

Læs mere

4 s i Advent. 22.dec.2013. Vinderslev kl.9. Hinge kl.10.30

4 s i Advent. 22.dec.2013. Vinderslev kl.9. Hinge kl.10.30 4 s i Advent. 22.dec.2013. Vinderslev kl.9. Hinge kl.10.30 Salmer: Vinderslev kl.9: 76-339/ 82-117 Hinge kl.10.30: 76-339- 77/ 82-87- 117 Tekst: Joh 3,25-36 Nu kom Johannes' disciple i diskussion med en

Læs mere

Konfirmationer 2014. Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 ...

Konfirmationer 2014. Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 ... 1 Konfirmationer 2014.... Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 Gud, tak for, at du har vist os kærligheden, som det aller vigtigste i livet. Giv os troen og håbet og

Læs mere

16.s.e.trin. II 2016 Cykelgudstjeneste 11. september 2016

16.s.e.trin. II 2016 Cykelgudstjeneste 11. september 2016 Gyserforfatteren Stephen King fortæller, at han i sin skoletid blev tvunget til at lære et bibelvers uden ad. Han var måske en smule dovent anlagt og valgte et af dem, vi har hørt i dag: Jesus græd. Det

Læs mere

1 INT. INDLEDNING LÆGEKONTOR DAG OLIVER(30) sidder ved et bord. Overfor sidder LÆGE 1 (40) i en stol, mens LÆGE 2 (40) står ved siden af.

1 INT. INDLEDNING LÆGEKONTOR DAG OLIVER(30) sidder ved et bord. Overfor sidder LÆGE 1 (40) i en stol, mens LÆGE 2 (40) står ved siden af. 1 1 INT. INDLEDNING LÆGEKONTOR DAG (30) sidder ved et bord. Overfor sidder LÆGE 1 (40) i en stol, mens LÆGE 2 (40) står ved siden af. LÆGE 1 Ja, Oliver, vi kan forstå, at du er ved at gå tilbage til dine

Læs mere

Undervisningsmateriale 5.-7. klasse. Drømmen om en overvirkelighed. Engang mente man, at drømme havde en. stor betydning. At der var et budskab at

Undervisningsmateriale 5.-7. klasse. Drømmen om en overvirkelighed. Engang mente man, at drømme havde en. stor betydning. At der var et budskab at Drømme i kunsten - surrealisme Hvilken betydning har drømme? Engang mente man, at drømme havde en Undervisningsmateriale 5.-7. klasse stor betydning. At der var et budskab at Drømmen om en overvirkelighed

Læs mere

SKYLD. En lille sød historie om noget, der er nok så vigtigt

SKYLD. En lille sød historie om noget, der er nok så vigtigt SKYLD En lille sød historie om noget, der er nok så vigtigt H en ad vejen så man en lille fyr komme gående. Han var ikke særlig stor, nærmest lidt lille. Bare 45 cm høj. Han var bleg at se på. Hans øjne

Læs mere

studie Kristi genkomst

studie Kristi genkomst studie 14 Kristi genkomst 81 Åbningshistorie En aften, mens jeg gik i gymnasiet, sad jeg og spiste sammen med en af mine klassekammerater, og vi talte om Jesu genkomst. Som teenager havde jeg mange spørgsmål

Læs mere

TAK FOR DIT BREV. JEG KAN SIMPELTHEN IKKE SKRIVE MERE NU, TROR JEG FORTSÆTTER I MORGEN. AKADABAH NA

TAK FOR DIT BREV. JEG KAN SIMPELTHEN IKKE SKRIVE MERE NU, TROR JEG FORTSÆTTER I MORGEN. AKADABAH NA . TAK FOR DIT BREV. JEG KAN SIMPELTHEN IKKE SKRIVE MERE NU, TROR JEG FORTSÆTTER I MORGEN. AKADABAH NA DET ER EN GAMMEL HISTORIE AT MAN UNDER PLEJE VED JOHANNITERORDNEN BLEV TILSKYNDET AT NEDSKRIVE SINE

Læs mere

Personerne. JENNIFER, kvinde, 30. FRANK, mand, 30. MANSE, mand, 50. LUCY, kvinde, 50

Personerne. JENNIFER, kvinde, 30. FRANK, mand, 30. MANSE, mand, 50. LUCY, kvinde, 50 Personerne JENNIFER, kvinde, 30 FRANK, mand, 30 MANSE, mand, 50 LUCY, kvinde, 50 BAMSE, talkshowvært, fødselslæge, prinsesse, klovn, kanin, tinsoldat etc., kvinde, ca 35-45 3 1. SCENE - AMBASSADE MANSE

Læs mere

Lille John. En måned med Johannesevangeliet

Lille John. En måned med Johannesevangeliet Lille John En måned med Johannesevangeliet Lille John stor forklaring Jeg mødte engang statsministeren i det lokale supermarked. Han gik sammen med en lille pige, som muligvis var hans datter eller barnebarn

Læs mere

Den underligste oplevelse 1

Den underligste oplevelse 1 Den underligste oplevelse 1 Dette afsnit er om drengenes møde med seksualiteten, men I piger må også godt følge med. Det er sikkert interessant nok at vide, hvad der sker hos det andet køn. Et jordskælv

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Det lover jeg dig -1

Det lover jeg dig -1 Det lover jeg dig -1 Hør, hvad Gud lover Mål: Børnene forstår, at det er vigtigt at være opmærksom, når Gud taler. Del Guds løfter. Guds løfter skaber håb, glæde og begejstring! Tekst: 1. Mos. 15, 1-6

Læs mere

Grindsted Kirke 8. januar 2017 kl

Grindsted Kirke 8. januar 2017 kl 1 Grindsted Kirke Søndag d. 8. januar 2017 kl. 14.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til rytmisk gudstjeneste, Joh 9. Grindsted Kirke 8. januar 2017 kl. 14.00 Emne: Hvad tror du selv? Præludium: Aldrig går

Læs mere

på, at du ser for dig en uhyggelig fyr med maske for ansigtet og pistol i lommen. Men sådan var Sebastian Kåk ikke. Sebastian Kåk så ikke spor

på, at du ser for dig en uhyggelig fyr med maske for ansigtet og pistol i lommen. Men sådan var Sebastian Kåk ikke. Sebastian Kåk så ikke spor Kamilla og Sebastian Kamilla var otte år gammel og boede sammen med sin søster, Sofie, i et rødt lille hus, der hed Solstuen. Hun arbejdede på Søndergård, og der tjente hun penge, så hun kunne købe mad

Læs mere

Prædiken til 1.s.e.påske 2015.docx Side 1 af 6 12-04-2015. Prædiken til 1. s. e. påske 2015 Tekst. Johs. 20,19-31.

Prædiken til 1.s.e.påske 2015.docx Side 1 af 6 12-04-2015. Prædiken til 1. s. e. påske 2015 Tekst. Johs. 20,19-31. Prædiken til 1.s.e.påske 2015.docx Side 1 af 6 Prædiken til 1. s. e. påske 2015 Tekst. Johs. 20,19-31. Påskens historie omfavner os, og bredes ud omkring os her efter påske. En vandring er begyndt gennem

Læs mere

Bilag 2 - Interview med Peter 21/4-2016

Bilag 2 - Interview med Peter 21/4-2016 Mathias Frantsen (Interviewer): I1 Mikkel Toldam (Interviewer): I2 Peter(Interviewperson): P I1: Godt. Sådan, vi kører, der er lyd på, yes. Øhh hej med dig P: Hej, I1: Hvem er vi? Vi er begge to RUC studerende,

Læs mere

Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00. 787 du som har tændt millioner af stjerner

Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00. 787 du som har tændt millioner af stjerner 1 Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00 21 Du følger Herre, al min færd 420 Syng lovsang hele jorden 787 du som har tændt millioner af stjerner Da jeg kom i 6. klasse fik vi en ny dansklærer,

Læs mere

Materiale om netetik og digital dannelse til Aalborg Kommunes Skoleforvaltning

Materiale om netetik og digital dannelse til Aalborg Kommunes Skoleforvaltning Dit Liv På Nettet - Manus 8. klasse Materiale om netetik og digital dannelse til Aalborg Kommunes Skoleforvaltning 2015 Center for Digital Pædagogik Forord Dette manuskript er tilknyttet præsentationen

Læs mere

Guds engle -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning minutter

Guds engle -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning minutter Guds engle -1 Mål: At give børnene et bibelsk syn på engle. Læs bilaget Info igennem, så du kan besvare børnenes spørgsmål. Tekst: Lukas 1, 5-25 (Zakarias ser en engel). Visualisering: Pynt rummet med

Læs mere

Skærtorsdag. Sig det ikke er mig!

Skærtorsdag. Sig det ikke er mig! Skærtorsdag Sig det ikke er mig! Matthæus 26, 17-30 fra DNA Disciplene har lige sat sig til bords med Jesus, for at spise et festmåltid sammen. Det er højtid. Alle er fyldt med festglæde. Jesus rejser

Læs mere

Alle. Vores hjerter på et guldfad. Vilkårene blev for ringe. Vil du med ud at gå en tur. Vil du med ned til stranden.

Alle. Vores hjerter på et guldfad. Vilkårene blev for ringe. Vil du med ud at gå en tur. Vil du med ned til stranden. Alle Vores hjerter på et guldfad Vilkårene blev for ringe Vil du med ud at gå en tur Vil du med ned til stranden Vi var kun os to Vi var kun os ti tilbage Vi var kun os tre til ceremonien Vi var en familie

Læs mere

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil.

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil. Post 1 Velkommen til... I skal nu på et dilemmaløb, hvor I vil opleve, hvordan det er at være dreng i Afrika. I får her starten på en historie. Læs den højt for hinanden og beslut derefter i fællesskab,

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

Ved-floden-Piedra-DATO.qxd 27/06/08 12:27 Side 26

Ved-floden-Piedra-DATO.qxd 27/06/08 12:27 Side 26 Ved-floden-Piedra-DATO.qxd 27/06/08 12:27 Side 26 Pigen, der havde blinket til mig, stod og ventede på mig ved døren. Jeg ved, at vi tilhører den samme tradition, sagde hun. Jeg hedder Brida. Jeg er ikke

Læs mere

Communication 12.05.2014 BA-project Interview, focus group 1

Communication 12.05.2014 BA-project Interview, focus group 1 Scenario of focus group 1: Issac, 13 years old and Oskar, 14 years old Two young boys, recruited at Game practicing basketball together at the court. The interview was conducted in Danish, as they felt

Læs mere

Nr. Lyndelse friskole Tirsdag d. 1. april 2014. Endnu en skøn dag

Nr. Lyndelse friskole Tirsdag d. 1. april 2014. Endnu en skøn dag Endnu en skøn dag Der bliver lavet drager, dukker og teater på højt tryk. Alle børnene hygger sig sammen med deres venner. Vi har talt med to dejlige unger, Mikkel og Anna, fra 2 og 3 klasse. Mikkel og

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende gyldig sms-billet

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende gyldig sms-billet AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2011-0078 Klageren: XX 2500 Valby Indklagede: Movia Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende gyldig sms-billet Ankenævnets sammensætning:

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 13.s.e.trinitatis 2015.docx 30-08-2015 side 1. Prædiken til 13.s.e.trinitatis 2015. Tekst: Luk. 10,23-37.

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 13.s.e.trinitatis 2015.docx 30-08-2015 side 1. Prædiken til 13.s.e.trinitatis 2015. Tekst: Luk. 10,23-37. 30-08-2015 side 1 Prædiken til 13.s.e.trinitatis 2015. Tekst: Luk. 10,23-37. En kollega sagde engang noget, som jeg kom til at tænke på, da jeg skulle forberede prædikenen til i dag over den barmhjertige

Læs mere

De 5 klassiske fotofejl. Fejl 1 Du er for langt væk. Fejl 2 Du er for doven. Fejl 3 Du tager altid dit foto horisontalt

De 5 klassiske fotofejl. Fejl 1 Du er for langt væk. Fejl 2 Du er for doven. Fejl 3 Du tager altid dit foto horisontalt Indholdsfortegnelse De 5 klassiske fotofejl Fejl 1 Du er for langt væk Fejl 2 Du er for doven Fejl 3 Du tager altid dit foto horisontalt Fejl 4 Du tjekker ikke hele motivet Fejl 5 Du bruger din flash forkert

Læs mere

www, eventyrligvis.dk Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn

www, eventyrligvis.dk Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn 1 De tre prinsesser i bjerget det blå Der var engang en konge og en dronning, som ikke kunne få børn. De havde alt, hvad de ellers ønskede sig, men

Læs mere

Niels Rasmussen d. 11.11.11

Niels Rasmussen d. 11.11.11 I mange år har jeg leget med ord, første gang jeg husker var i forbindelse med en lejr for ca. 25 år siden. Jeg husker det handlede om alle vores men er, men der kom en mand Senere har jeg gjort det i

Læs mere

KIRSTEN WANDAHL KIRSTEN WANDAHL

KIRSTEN WANDAHL KIRSTEN WANDAHL KIRSTEN WANDAHL KIRSTEN WANDAHL Kirsten Wandahl BLÅ ØJNE LÆSEPRØVE Forlaget Lixi Bestil trykt bog eller ebog på på www.lixi.dk 1. Kapitel TO BLÅ ØJNE Din mobil ringer. Anna hørte Felicias stemme. Den kom

Læs mere

Prædiken til Påskedag kl. 10.00 i Engesvang 1 dåb

Prædiken til Påskedag kl. 10.00 i Engesvang 1 dåb Prædiken til Påskedag kl. 10.00 i Engesvang 1 dåb 240 - Dig være ære 448 Fyldt af glæde 236 - Påskeblomst 224 Stat op min sjæl Nadververs: 245 v, 5 Opstandne herre du vil gå 218 Krist stod op af døde Jeg

Læs mere

Tricket 8X Christianshavns Døttreskole 4. Gennemskrivning

Tricket 8X Christianshavns Døttreskole 4. Gennemskrivning Tricket 8X Christianshavns Døttreskole 4. Gennemskrivning 1. Int. Jakobs værelse. Dag. Jakob (14 år, kedeligt tøj: matte farver, gør ikke noget ud af sit hår) sidder ved sit skrivebord. Der ligger en stak

Læs mere

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Anonym mand Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Han er 22 år og kommer fra Afghanistan. På grund af sin historie har han valgt at være anonym. Danmark har været hans hjem siden 2011 131 En

Læs mere

LAD DER BLIVE LYD. Af Lis Raabjerg Kruse

LAD DER BLIVE LYD. Af Lis Raabjerg Kruse LAD DER BLIVE LYD Af Lis Raabjerg Kruse Prøv du at skrive det i dit interview folk tror, man er fuldstændig bindegal det er jeg måske også. Men det er rigtigt, det jeg siger! Verden bliver til en stjernetåge,

Læs mere

Mie Sidenius Brøner. Roskilde den 3. marts, 2015

Mie Sidenius Brøner. Roskilde den 3. marts, 2015 FAR- VEL! Roskilde den 3. marts, 2015 Kære dig. Når du læser dette, så forestiller jeg mig, at du enten har været eller er tæt på en døende eller på anden måde har tanker om, at livet ikke varer evigt.

Læs mere

Inspirationsmateriale til

Inspirationsmateriale til Inspirationsmateriale til Til de voksne: Vi har lavet dette inspirationsmateriale, som kan hjælpe til at forberede børnene på forestillingen Min farmors spøgelse og på oplevelsen i teatret. I skal ikke

Læs mere

Studie. Den nye jord

Studie. Den nye jord Studie 16 Den nye jord 88 Åbningshistorie Jens er en af mine venner. Jeg holder meget af ham, men han er tja nærig. Jeg bryder mig ikke om at sige det på den måde, men siden hans kone Jane sagde det rent

Læs mere

Refleksionsspil for sundhedsprofessionelle

Refleksionsspil for sundhedsprofessionelle Refleksionsspil for sundhedsprofessionelle Velkommen til refleksionsspillet om patienters værdige og respektfulde møde med sundhedsvæsenet. Fokus i spillet er, at få en konstruktiv dialog om hvordan sundhedsprofessionelle

Læs mere

ANOREKTIKER AF MARCUS AGGERSBJERG ARIANNES

ANOREKTIKER AF MARCUS AGGERSBJERG ARIANNES ANOREKTIKER AF MARCUS AGGERSBJERG ARIANNES 20 PSYKOLOG NYT Nr. 20. 2004 HISTORIE Marianne er kronisk anorektiker. I snart 30 år har hun kæmpet forgæves for at slippe fri af sin sygdom. Fire gange har hun

Læs mere

HENRIK - I kan slet ikke gøre noget, uden at holde jer inde, indtil videre.

HENRIK - I kan slet ikke gøre noget, uden at holde jer inde, indtil videre. (Henrik - Leander, Octavius, begge drukne, især Octavius). HENRIK - Herre! LEANDER - Hvad vil du? HENRIK - Jeg, og I... LEANDER - Hvad Jeg og I? Hvad skal det sige? HENRIK - Nu er det altså sket. LEANDER

Læs mere

og menighed, det er noget, der præger de unge mennesker i dag. I hvert fald i sammenligning Kære konfirmander!

og menighed, det er noget, der præger de unge mennesker i dag. I hvert fald i sammenligning Kære konfirmander! Konfirmation. Odense domkirke 27.4.2014 kl. 10. Salmer: 402 Den signede dag, 725 Det dufter lysegrønt, 331 Uberørt, 192 Hil dig frelser (efter konfirmation), 749 I østen Kære konfirmander! I har været

Læs mere

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke. Søndag d. 21. april 2013 kl. 19.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække Salmer DDS 787: Du, som har tændt millioner af stjerner DDS 654:

Læs mere

Inspirationsmateriale til

Inspirationsmateriale til Inspirationsmateriale til Til de voksne: Vi har lavet dette inspirationsmateriale, som kan hjælpe til at forberede børnene på forestillingen Min farmors spøgelse og på oplevelsen i teatret. I skal ikke

Læs mere