Vedtægter DGI Midtjylland

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægter DGI Midtjylland"

Transkript

1 1 - Navn Vedtægter DGI Midtjylland Landsdelsforeningens navn er DGI Midtjylland. 2 - Formål DGI Midtjylland vil styrke de frivillige foreninger som ramme om idræt med vægt på fællesskab, udfordring og sundhed for at fremme foreningslivets folkeoplysende kvaliteter. 3 Hjemsted DGI Midtjyllands hjemsted er den kommune hvori DGI Midtjyllands kontor er beliggende. 4 Tilhørsforhold DGI Midtjylland er en landsdelsforening tilsluttet DGI. 5 - Medlemsforhold Foreninger, som tilslutter sig DGI Midtjyllands formål og som efter DGI Midtjyllands skøn er tilskudsberettiget efter folkeoplysningsloven, kan være medlem af DGI Midtjylland. Kun foreninger som har personer som medlemmer kan blive medlem. Endvidere kan frie skoler, som tilslutter sig DGI Midtjyllands formål, være medlem af DGI Midtjylland. Ved frie skoler forstås efterskoler, højskoler, frie grundskoler, husholdnings- og håndarbejdsskoler samt Den frie Lærerskole. Institutioner herunder skydebaneforeninger og skyttecentre kan være medlem og betaler grundkontingent, men opgør ikke medlemmer og har ikke stemmeret. En skytteforening skal for at være medlem af DGI Midtjylland i sine vedtægter have en bestemmelse med følgende ordlyd: Foreningen skal tilbagekalde en våbenpåtegning samt underrette politiet, hvis foreningen bliver opmærksom på, at forholdene for et medlem med våbenpåtegning ændrer sig på en sådan måde, at det er betænkeligt, at den pågældende har våbenpåtegning. Afgørelse om optagelse og udelukkelse af medlemsforeninger og frie skoler træffes af DGI Midtjyllands bestyrelse. Medlemsforeninger/Institutioner/frie skoler udelukkes, såfremt medlemskontingent ikke betales senest 3 måneder efter udsendelse af opkrævning. Udelukkelse sker endvidere hvis den årlige indberetning til CFR ikke er sket rettidig. Udelukkelsen træder i kraft, hvis uregelmæssighederne ikke er bragt i orden 14 dage efter skriftlig meddelelse herom til foreningens/skolens formand/leder. En forening, der er medlem af DGI Midtjylland er forpligtet til at følge de regler og bestemmelser, som er gældende for DGI, uanset om disse er fastsat på landplan eller landsdelsplan. Dette gælder også regler om afgørelse af konflikter og overtrædelse af regler samt idømmelse af sanktioner. Sanktioner kan pålægges en forening eller idrætsudøvere og ledere, der er medlem af eller er aktive i en forening, og en udelukkelse kan have virkning for alle eller bestemte aktiviteter under DGI.

2 stk. 7: stk. 8 Ønsker en medlemsforening/skole at opsige sit medlemskab af DGI Midtjylland, kan dette ske ved skriftlig anmodning herom til DGI Midtjyllands kontor eller formand den senest 30. november i opsigelsesåret med virkning fra 1. januar i det efterfølgende år. Evt. skyldig beløb til DGI og DGI Midtjylland, skal være betalt senest på udmeldelsestidspunktet. Evt. optagne lån gennem DGI skal være indfriet senest på udmeldelsestidspunktet. Senest ved udmeldelsestidspunktet, tilbageleveres hvad medlemsforeningen/skolen måtte have modtaget til låns af DGI Midtjylland. 6 - Årsmøde DGI Midtjyllands højeste myndighed er årsmødet. Ordinært årsmøde holdes hvert år inden 1. maj. Årsmødet indkaldes med mindst 4 ugers varsel ved udsendelse af meddelelse til medlemsforeningernes formænd og ved bekendtgørelse i DGI Midtjyllands blad og/eller på DGI Midtjyllands hjemmeside. Stemmeberettigede ved DGI Midtjyllands årsmøde er: a. Alle medlemsforeninger med 2 stemmer + 1 stemme pr. påbegyndt 100 aktive medlemmer. b. Medlemmer af DGI Midtjyllands bestyrelse og aktivitets- og tværfaglige udvalg c. Frie skoler som er optaget som medlemsforening med hver 1 stemme d. Kun fremmødte personer fra medlemskredsen, der er fyldt 16 år, har stemmeret. e. Personer fra medlemskredsen, der er myndige, er valgbare til DGI Midtjyllands bestyrelse. Dagsorden på det ordinære årsmøde skal mindst omfatte: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Aflæggelse af beretning 4. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 5. Indkomne forslag. 6. Fremlæggelse og drøftelse af handlingsplan og økonomisk styringsplan for de kommende år. 7. Valg: a. Valg af formand (lige år) b. Valg af op til 6 medlemmer til bestyrelsen for 2 år ad gangen, fordelt mellem lige og ulige år. c. Valg af 2 kritiske revisorer vælges for 2 år ad gangen - på valg i henholdsvis lige og ulige år. d. Valg af kritisk revisorsuppleant for 1 år ad gangen 8. Eventuelt. Stk.6: Forslag, der ønskes optaget på dagsordenen, skal være DGI Midtjyllands kontor eller formanden i hænde senest 14 dage før årsmødets afholdelse. Alle afgørelser på mødet afgøres ved almindeligt flertal. Alle afstemninger om indkomne forslag og personlige valg skal ske skriftligt, såfremt det forlanges. Endelig dagsorden med tilhørende bilag kan rekvireres fra DGI Midtjyllands kontor/via hjemmesiden 8 dage før årsmødet, samt udleveres på årsmødet. Ethvert lovligt indvarslet årsmøde er beslutningsdygtigt uanset antallet af fremmødte stemmeberettigede.

3 Alle medlemmer har ret til at overvære årsmødet, men kun repræsentanter i henhold til 6 stk. 2e har stemmeret. 7 - Ekstraordinært årsmøde Ekstraordinært årsmøde indkaldes, når mindst 15 af medlemsforeningerne fremsætter begrundet ønske om det, eller når DGI Midtjyllands bestyrelse finder det nødvendigt. Ønske om ekstraordinært årsmøde skal fremsendes til DGI Midtjyllands kontor med angivelse af dagsorden. Formanden har herefter pligt til at udsende indkaldelse til det ekstraordinære årsmøde, senest 14 dage efter, at ønsket er fremsendt. Ved indkaldelsen gælder samme regler som ved ordinært årsmøde. Ethvert lovligt indvarslet ekstraordinært årsmøde er beslutningsdygtigt, uanset antallet af fremmødte stemmeberettigede. 8 DGI Midtjyllands ledelse DGI Midtjylland ledes af en bestyrelse på op til 8 personer, der består af formand, op til 6 medlemmer valgt på årsmødet og formanden for DGI Midtjylland skydning. Ved stemmelighed i bestyrelsen er formandens stemme afgørende. Bestyrelsen vælger af sin midte en næstformand. Ved formandens forfald skal næstformanden træde ind som formand. Udgår et af de på årsmødet valgte bestyrelsesmedlemmer i utide kan bestyrelsen selv udpege en suppleant. Indtræder en suppleant i bestyrelsen, foretages der valg til posten ved førstkommende årsmøde. 9 - Bestyrelsens arbejde Stk. 7: DGI Midtjyllands ledelse varetages af bestyrelsen. Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden. Bestyrelsen skal føre protokol over årsmøder, bestyrelsesmøder samt for de af bestyrelsen indkaldte møder med aktivitets- og tværfaglige udvalg. Bestyrelsen kan nedsætte arbejdsgrupper og udarbejde retningslinjer og kommissorium for disse arbejdsgruppers arbejdsområder. Bestyrelsen skal hvert år fremlægge visioner for de kommende år. Bestyrelsen skal godkende handlingsplaner og budget, herunder kontingent. Bestyrelsen indkalder efter behov repræsentanter fra aktivitets- og tværfaglige udvalg til møder. Bestyrelsen repræsenterer landsdelsforeningen udadtil og fører forhandlinger med offentlige myndigheder, samarbejdende organisationer m.m. samt indgår økonomiske aftaler. Bestyrelsen skal holdes underrettet om aktivitets- og tværfaglige udvalgs arbejde og indbydes til møderne.

4 Stk. 8: Stk. 9: Bestyrelsen indkalder mindst én gang om året aktivitets- og tværfaglige udvalg og andre interesserede. Bestyrelsen indkalder endvidere senest 1 måned efter, at mindst 3 repræsentanter for aktivitets- og tværfaglige udvalg/medlemsforeninger fremsætter ønske herom. Et sådant ønske fremsættes skriftligt med angivelse af begrundelse. Personer, der gennem deres virke, har gjort sig særlig fortjent til DGI Midtjyllands påskønnelse, kan udnævnes til æresmedlemmer. Udnævnelsen foretages af en enig bestyrelse Tegningsret DGI Midtjylland tegnes af formanden samt et medlem af bestyrelsen. I tilfælde af formandens fravær tegnes foreningen af næstformanden samt 1 medlem af bestyrelsen. Bestyrelsen kan meddele fuldmagt. Ved optagelse af lån, køb og salg af fast ejendom, samt indgåelse af lejeaftaler på mere end 1 måned, skal hele bestyrelsen underskrive. Beslutning om garantistillelse for tilsluttede medlemsforeningers optagelse af lån i DGI s lånefond træffes af bestyrelsen Administration og daglig ledelse Den daglige ledelse af DGI Midtjylland foregår fra et kontor, som ledes af en direktør. Direktøren ansættes af bestyrelsen, der også fastsætter retningslinjer for kontorets virksomhed. 12 Aktivitetsudvalg og tværfaglige udvalg Til at varetage opgaverne i DGI Midtjylland oprettes et antal aktivitets- og tværfaglige udvalg, som under ansvar overfor bestyrelsen leder de pågældende aktiviteter på grundlag af DGI Midtjyllands vedtægter, retningslinjer og budget. Oprettelse eller nedlæggelse af aktivitets- og tværfaglige udvalg besluttes af bestyrelsen. Aktivitetsudvalgene består af formand og 2-6 udvalgsmedlemmer samt evt. suppleanter. De enkelte udvalg fastlægger selv reglerne for valg af udvalgsmedlemmer. Aktivitetsudvalgene holder periodiske aktivitetsmøder med foreningerne fysisk eller elektronisk. Aktivitetsmøder indkaldes med mindst 4 ugers varsel ved udsendelse af meddelelse til medlemsforeningernes/frie skolers formænd/ledere og ved bekendtgørelse i DGI Midtjyllands blad og/eller på DGI Midtjyllands hjemmeside. Forslag der ønskes behandlet på et aktivitetsmøde, skal være DGI Midtjyllands kontor eller aktivitetsudvalgsformanden i hænde senest 14 dage før aktivitetsmødet. Endelig dagsorden med bilag kan rekvireres fra DGI Midtjyllands kontor/via hjemmesiden 8 dage før aktivitetsmødet, samt udleveres på aktivitetsmødet. Som led i fusionen med den tidligere DDS landsdel er der indgået en fusionsaftale, som giver nogle overgangsregler gældende til udgangen af 2023.

5 Der skal i denne periode være et skydeudvalg hvis medlemmer er valgt af skytteforeningerne. Antal medlemmer i skydeudvalget fastsættes af udvalget selv. Det er også intentionen, at der efter overgangsperioden skal være et skydeudvalg. Stk. 7: Forretningsorden incl. valgregler for aktivitetsudvalg og tværfaglige udvalg godkendes af bestyrelsen. Aktivitets- og tværfaglige udvalg fremsender mødeindkaldelser samt efterfølgende referat til DGI Midtjyllands kontor Regnskab DGI Midtjyllands regnskab følger kalenderåret. Regnskabet revideres af en statsautoriseret revisor samt 2 kritiske revisorer. De kritiske revisorer vælges for 2 år således at der på skift er 1 på valg hvert år. For kritiske revisorer vælges en suppleant for 1 år Vedtægtsændringer Vedtægtsændringer kan ske på et årsmøde, når mindst 2/3 af de fremmødte stemmeberettigede stemmer for ændringen. Beslutning om fusion med andre landsdelsforeninger skal ske efter reglerne om vedtægtsændringer Opløsning af foreningen Beslutning om opløsning af DGI Midtjylland træffes på 2 af hinanden følgende årsmøder med mindst 8 dages mellemrum. På det første årsmøde skal opløsning godkendes ved, at mindst 2/3 af de stemmeberettigede fremmødte stemmer for. Ved det andet årsmøde er almindeligt stemmeflertal tilstrækkeligt til vedtagelse af DGI Midtjyllands opløsning. I tilfælde af DGI Midtjyllands opløsning tilfalder DGI Midtjyllands eventuelle formue DGI. Landsdelsforeningen DGI Midtjylland er dannet 8. februar 2006 ved en fusion af de to amtsforeninger DGI Hammerum Herred og DGI-Midtjylland. DGI Midtjylland er pr. 1. januar 2014 fusioneret med DDS Midt. Ændret på årsmødet den 6. november 2013.

Vedtægter DGI Midtjylland

Vedtægter DGI Midtjylland Vedtægter DGI Midtjylland Ændringsforslag fra DGI Midtjyllands bestyrelse DGI Midtjyllands årsmøde 12. april 2011 1 - Navn Landsdelsforeningens navn er DGI Midtjylland Danske Gymnastik og Idrætsforeninger

Læs mere

Vedtægter DGI Midtjylland

Vedtægter DGI Midtjylland 1 - Navn Vedtægter DGI Midtjylland Landsdelsforeningens navn er DGI Midtjylland Danske Gymnastik og Idrætsforeninger Midtjylland. 2 - Formål DGI Midtjylland vil styrke de frivillige foreninger som ramme

Læs mere

Vedtægter for DGI Storkøbenhavn

Vedtægter for DGI Storkøbenhavn Vedtægter for DGI Storkøbenhavn 1 Navn og juridisk status Landsdelsforeningens navn er DGI Storkøbenhavn. Stk. 2. DGI Storkøbenhavn er en forening og er en selvstændig juridisk person. Stk. 3. Landsdelsforeningen

Læs mere

Standardvedtægter for nye DGI landsdelsforeninger i forbindelse med fusion med DDS landsdelsforeninger

Standardvedtægter for nye DGI landsdelsforeninger i forbindelse med fusion med DDS landsdelsforeninger Standardvedtægter for nye DGI landsdelsforeninger i forbindelse med fusion med DDS landsdelsforeninger 1 Navn og juridisk status Landsdelsforeningens navn er DGI [landsdel]. Stk. 2. DGI [landsdel] er en

Læs mere

DGI Nordsjælland. Vedtægter. DGI Nordsjælland. www.dgi.dk/nsjmedlem

DGI Nordsjælland. Vedtægter. DGI Nordsjælland. www.dgi.dk/nsjmedlem DGI Nordsjælland Vedtægter DGI Nordsjælland www.dgi.dk/nsjmedlem 1 Navn og juridisk status Stk. 1. Landsdelsforeningens navn er DGI Nordsjælland. Stk. 2. DGI Nordsjælland er en forening og er en selvstændig

Læs mere

Vedtægter. Side 1 af 7

Vedtægter. Side 1 af 7 Vedtægter Side 1 af 7 1 Navn og juridisk status Landsdelsforeningens navn er DGI Nordjylland Stk. 2. DGI Nordjylland er en forening og en selvstændig juridisk enhed. Stk. 3. Landsdelsforeningen er en sammenslutning

Læs mere

Vedtægter SIND Ungdom

Vedtægter SIND Ungdom Vedtægter SIND Ungdom 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er SIND Ungdom. SIND Ungdoms hjemsted er København. SIND Ungdom er en selvstændig og landsdækkende ungdomsorganisation uden religiøse eller

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI VEDTÆGTER Tidligere Dansk Selskab for Allergiforskning stiftet 12. januar 1946, ændret til Dansk Selskab for Allergologi og Immunologi 12. maj 1966, ændret til Dansk Selskab

Læs mere

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880 Vedtægter for Gl. Roskilde Amts Biavlerforening Stiftet 1880 2016 1 Navn og adresse 1.1 Foreningens navn er GL. Roskilde Amts Biavlerforening. 1.2 Foreningens adresse er den til enhver tid siddende formands

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Navn. Sammenslutningens navn er: "Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune", kaldet: "SAGT". Formål og opgaver.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DGI FYN

VEDTÆGTER FOR DGI FYN VEDTÆGTER FOR DGI FYN Årsmøde, 11. marts 2016 DGI Fyn Svendborgvej 337 5260 Odense S Tlf. 7940 4600 CVR: 2635 7411 fyn@dgi.dk www.dgi.dk/fyn Vedtægter for DGI Fyn 1 Navn og juridisk status Landsdelsforeningens

Læs mere

1 - NAVN. Sammenslutningens navn er "Samvirkende Idrætsklubber i Odense" (SIKO), idrætsråd under DIF.

1 - NAVN. Sammenslutningens navn er Samvirkende Idrætsklubber i Odense (SIKO), idrætsråd under DIF. NYE VEDTÆGTER 1 - NAVN Sammenslutningens navn er "Samvirkende Idrætsklubber i Odense" (SIKO), idrætsråd under DIF. 2 - FORMÅL SIKO er en interesseorganisation for den organiserede idræt i Odense Kommune.

Læs mere

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3.

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3. VEDTÆGTER FOR TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club) 1 NAVN OG FORMÅL. Foreningens navn er TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club). Foreningens formål er at fremme rosport, herunder muligheden for at dyrke roning i udstationerede

Læs mere

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING Hammerum, 7400 Herning VEDTÆGTER 1 Navn: Foreningens navn er Hauge Gymnastik- og Idrætsforening. Stiftet den 15. maj 1941 Hjemsted: Hauge, Herning Kommune 2 Formål: Foreningens

Læs mere

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 NUVÆRENDE VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere

Læs mere

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag Vedtægter for Lildstrand bådlag 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Udelukkelse og eksklusion 5 Ordinær generalforsamling 6 Ekstraordinær generalforsamling 7 Bestyrelsen 8 Regnskab og revision 9

Læs mere

Vedtægter for Egå Rosport

Vedtægter for Egå Rosport Vedtægter for Egå Rosport 1 Navn og hjemsted Foreningen er stiftet den 5. november 1969 og har hjemsted i Århus kommune. Foreningen skiftede i 2015 navn fra HEI Rosport til Egå Rosport Foreningen er tilsluttet

Læs mere

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER for Børns Voksenvenner København 1. Navn, stiftelse og hjemsted Foreningens navn er Børns Voksenvenner København, stiftet den 4. oktober 1993. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 29. november 2000 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1.

Læs mere

Vedtægter for Nordsjælland Basketball

Vedtægter for Nordsjælland Basketball Navn og hjemsted Vedtægter for Nordsjælland Basketball Foreningens navn: Nordsjælland Basketball - NSBB Tilhørsforhold: Ingen Stiftelsesdato: 24. januar, 1969 Hjemsted: Hillerød Kommune 1 Formål Nordsjælland

Læs mere

1 Navn og juridisk status Stk. 1. Landsdelsforeningens navn er DGI Nordsjælland.

1 Navn og juridisk status Stk. 1. Landsdelsforeningens navn er DGI Nordsjælland. NUVÆRENDE VEDTÆGTER DGI Nordsjælland Forslag til VEDTÆGTSÆNDRINGER DGI Nordsjælland 1 Navn og juridisk status Stk. 1. Landsdelsforeningens navn er DGI Nordsjælland. Stk. 2. DGI Nordsjælland er en forening

Læs mere

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug.

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Matr.nr.: Indsæt matr.nre. Anmelder: Anmelders navn Anmelders adresse Ejerlavsbetegnelse: Beliggende: ved Indsæt vejens navn(e) Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Vejlaugets navn er: Indsæt vejlaugets

Læs mere

Vedtægter for Løgum Idrætsforening

Vedtægter for Løgum Idrætsforening Vedtægter for Løgum Idrætsforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Løgum Idrætsforening Foreningen er stiftet d. 10. januar 1968 Foreningens hjemsted er Tønder kommune 2 Formål Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Side 1 VEDTÆGTER For Grundejerforeningen Teglmarken 1. Foreningens navn er grundejerforeningen Teglmarken. Dens formål er at varetage grundejernes

Læs mere

Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd. Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune.

Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd. Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune. Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd 1. Foreningens navn Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune. 2. Vision og formål Tønder Erhvervsråds vision er, aktivt

Læs mere

Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds

Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds Indholdsfortegnelse: Kapitel 1 Navn og formål... 2 Kapitel 2 Medlemskab... 2 Kapitel 3 Årsmøde... 3 Kapitel 4 Bestyrelsen... 4 Kapitel 5 Forretningsudvalget...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT

VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT 1 VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Køge Bugt (SKB ). Dens hjemsted er Hundige Havn Hejren, Greve Kommune. 2. Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægter og forslag til vedtægtsændringer

Vedtægter og forslag til vedtægtsændringer Vedtægter og forslag til vedtægtsændringer Forslag om vedtægtsændringer - I venstre kolonne ses de nuværende vedtægter og i højre kolonne ses forslag til nye vedtægter ændringerne er markeret med grønt.

Læs mere

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ)

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skagen Jagtforening 1.2 Foreningens hjemsted er Frederikshavns.. kommune. 2 Forholdet til

Læs mere

1 Navn og juridisk status Stk. 1: Landsdelsforeningens navn er DGl Storstrømmen

1 Navn og juridisk status Stk. 1: Landsdelsforeningens navn er DGl Storstrømmen I 1 Navn og juridisk status Landsdelsforeningens navn er DGl Storstrømmen DGl Storstrømmen er en forening og er en selvstændig juridisk person. Landsdelsforeningen er en sammenslutning af Danske Gymnastik-

Læs mere

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN HJEMMEL OG HJEMSTED 1 Nærværende vedtægt er fastsat med hjemmel i Kulturministeriets Bekendtgørelse den 27. december 2014 om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder. Repræsentantskabet har hjemsted

Læs mere

Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune.

Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune. Vedtægter for Basketballklubben BMS 1. Klubbens navn og formål Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune. Klubbens formål er at give medlemmerne mulighed

Læs mere

Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse.

Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. Eksisterende vedtægter for Golf Club Danois, Côte d Azur: Forslag til ny ordlyd: 1 Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. Det

Læs mere

KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.)

KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.) VEDTÆGTER FOR KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.) Senest revideret 2012 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Korsør Svømme- & Livredningsklub, og foreningen er hjemhørende i Slagelse kommune. Foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL. - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn, unge og voksne,

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL. - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn, unge og voksne, VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens navn er LOS De private sociale tilbud Foreningens hjemsted er København. 2 FORMÅL Foreningens formål er: 3 - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn,

Læs mere

Vedtægter for Greve Fodbold (Gældende fra den 29. marts 2016)

Vedtægter for Greve Fodbold (Gældende fra den 29. marts 2016) Vedtægter for Greve Fodbold (Gældende fra den 29. marts 2016) 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er GREVE FODBOLD og foreningens hjemsted er Greve kommune. 2 Foreningens formål - at sikre medlemmerne

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 16. april 2011 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1. Klubbens

Læs mere

Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense.

Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense. Vedtægter Vedtægter for faldskærmsklubben Center Jump Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense. 1 Formål Klubbens formål er at varetage og udbrede faldskærmssporten

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer på den ekstra ordinære generalforsamling den 9. maj 2016.

Forslag til vedtægtsændringer på den ekstra ordinære generalforsamling den 9. maj 2016. Forslag til vedtægtsændringer på den ekstra ordinære generalforsamling den 9. maj 2016. Nugældende vedtægter 1. Navn og hjemsted: Ændringsforslag Stk. 1. Foreningens navn er Danske Tursejlere. Stk. 2.

Læs mere

Udkast VEDTÆGTER FOR. Selskabet. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er. Mammen Bys Vandværk a.m.b.a.

Udkast VEDTÆGTER FOR. Selskabet. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er. Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. Selskabet 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Viborg Kommune. Formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København

VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København 1 Fællesklubbens navn: 1.1 Post Teknisk Fællesklub (PTF) 2 Fællesklubbens tilhørsforhold: 2.1 Fællesklubben er en del af 3F København 3 Fællesklubbens

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG. Foreningens navn er: Borgerforeningen Kulturhus Svendborg.

V E D T Æ G T E R. for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG. Foreningens navn er: Borgerforeningen Kulturhus Svendborg. Advokataktieselskabet KNUDSEN & PARTNERE Klosterplads 11, 1. 5700 Svendborg Tlf. 62 21 24 64 Fax 62 20 13 22 J.nr. AM/7420. V E D T Æ G T E R for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG 1 Navn. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gistrup Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aalborg Kommune. 1 formål Selskabets formål er

Læs mere

Kristelig Fagforening Vedtægt 2015

Kristelig Fagforening Vedtægt 2015 Kristelig Fagforening Vedtægt 2015 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Kristelig Fagforening. Foreningens hjemsted er Aarhus Kommune. 2 Grundlag Kristelig Fagforening er en arbejdsmarkedsorganisation,

Læs mere

Vedtægter for Herning Golf Klub

Vedtægter for Herning Golf Klub Vedtægter for Herning Golf Klub 1 Klubben: Klubbens navn er Herning Golf Klub. Klubbens hjemsted er Herning Kommune. 2 Klubben: Klubbens formål er at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke

Læs mere

Vedtægter for DGI Midt- og Vestsjælland

Vedtægter for DGI Midt- og Vestsjælland Vedtægter for DGI Midt- og Vestsjælland 1 Navn Stk. 1: Foreningens navn er DGI Midt- og Vestsjælland. Foreningen er stiftet den 1. januar 2013, som en sammenlægning mellem landsdelsforeningerne DGI Roskilde

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SENGELØSE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR SENGELØSE VANDVÆRK A.m.b.a. medlemmer 3 VEDTÆGTER FOR SENGELØSE VANDVÆRK A.m.b.a. Enhver, der har tinglyst adkomst til fast ejendom i forsyningsområdet, kan blive medlem af selskabet. For ejendomme, der er opdelt i andels- eller

Læs mere

Vedtægter. for. Værebro Boldklub

Vedtægter. for. Værebro Boldklub Vedtægter for Værebro Boldklub 12-FEB-2014 Side 1 af 6 1. Navn 1.1. Klubbens navn er "Værebro Boldklub", der kan forkortes til Værebro BK eller VB 1968. 1.2. Klubben er hjemmehørende i Gladsaxe Kommune.

Læs mere

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København.

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. Love for VIRKSOM 1. Navn 1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. 2. Idégrundlag og formål 2.1 VIRKSOM tilbyder medlemskab til personer, som driver selvstændig erhvervsvirksomhed,

Læs mere

V E D T Æ G T E R I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S. for

V E D T Æ G T E R I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S. for V E D T Æ G T E R for I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S / vedtægter af 25.september 2013 Navn og

Læs mere

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Titel: Vedtægter Thisted Forsikring A/S Side 1 af 6 1. Navn og hjemsted Selskabets navn er Thisted Forsikring A/S ( Aktieselskabet ). Aktieselskabets

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub

Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub 1 Klubben har til formål at virke for skøjtesportens fremme i Rødovre kommune. Klubben har en Skøjteafdeling, og en amatør ishockey senior- og ungdomsafdeling,

Læs mere

5. Udmeldelse skal ske skriftligt til kassereren. Kontingent for det år udmeldelsen finder sted, skal betales.

5. Udmeldelse skal ske skriftligt til kassereren. Kontingent for det år udmeldelsen finder sted, skal betales. Navn og Formål: 1. Klubbens navn er Aalborg Fodbolddommerklub, og dens formål er gennem kurser, møder og foredrag, at dygtiggøre fodbolddommere og udviklere samt at fordele kampe, som ikke fordeles af

Læs mere

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening. vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening. vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004 Vedtægter for Dansk Geologisk Forening vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004 Indhold 1 NAVN... 3 2 FORMÅL... 3 3 MØDER OG KLUBBER... 3 4 PUBLIKATIONER OG ANDRE UDGIVELSER... 3 5 MEDLEMSSKAB... 4 6 UDMELDELSE...

Læs mere

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. ("Interessentskabet") CVR: 13523584

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. (Interessentskabet) CVR: 13523584 12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012 for det kommunale fællesskab Renosyd i/s ("Interessentskabet") CVR: 13523584 1. Navn og hjemsted 1.1 Interessentskabets navn er Renosyd i/s. 1.2 Interessentskabets hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening

Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening Bestyrelsens forslag til Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening Den samlede bestyrelse foreslår, at DFF s vedtægter forenkles og moderniseres. Forslaget er begrundet i, at DFF gennem årene har fortaget

Læs mere

Vedtægter Masterforum for sundhedspædagogik og sundhedsfremme.

Vedtægter Masterforum for sundhedspædagogik og sundhedsfremme. Vedtægter Masterforum for sundhedspædagogik og sundhedsfremme. 1 Navn og Hjemsted stk.1. Foreningens navn er: Masterforum for sundhedspædagogik og sundhedsfremme (MSP). (Engelsk titel: Master of Education

Læs mere

DANSK LIPIZZANERFORENING af 1972. D a n s k L i p i z z a n e r f o r e n i n g. Vedtægter

DANSK LIPIZZANERFORENING af 1972. D a n s k L i p i z z a n e r f o r e n i n g. Vedtægter 1 1. Navn og hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn er Dansk Lipizzanerforening. Stk. 2: Foreningens hjemsted er den til enhver tid siddende formands adresse. Stk. 3: Foreningen er tilsluttet Dansk Landbrugsrådgivning,

Læs mere

DGI Nordsjælland. Vedtægter DGI Nordsjælland.

DGI Nordsjælland. Vedtægter DGI Nordsjælland. DGI Nordsjælland Vedtægter DGI Nordsjælland www.dgi.dk/nsjmedlem 1 Navn og juridisk status Stk. 1. Landsdelsforeningens navn er DGI Nordsjælland. Stk. 2. DGI Nordsjælland er en forening og er en selvstændig

Læs mere

Vedtægter for Djøf Advokat

Vedtægter for Djøf Advokat Vedtægter for Djøf Advokat 1 Foreningens navn 2 Delforeningens formål 3 Forholdet til Djøf 4 Medlemmer 5 Kontingent 6 Djøf Advokat 7 og 8 Repræsentantskabet 9-11 Ordinært repræsentantskabsmøde 12 og 13

Læs mere

Vedtægter. for. Bornholms Boligselskab

Vedtægter. for. Bornholms Boligselskab Vedtægter for Bornholms Boligselskab 2 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Bornholms Boligselskab. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Bornholms Regionskommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

LOVE FOR FYNS HÅNDBOLD FORBUND

LOVE FOR FYNS HÅNDBOLD FORBUND LOVE FOR FYNS HÅNDBOLD FORBUND 1 Forbundets navn er FYNS HÅNDBOLD FORBUND (FHF). Forbundet er en sammenslutning af håndboldspillende foreninger på Fyn, og omkringliggende øer i Region Syddanmark). Forbundet

Læs mere

Vedtægter for DGI Midt- og Vestsjælland

Vedtægter for DGI Midt- og Vestsjælland Vedtægter for DGI Midt- og Vestsjælland 1 Navn Stk. 1: Foreningens navn er DGI Midt- og Vestsjælland. Foreningen er stiftet den 1. januar 2013, som en sammenlægning mellem landsdelsforeningerne DGI Roskilde

Læs mere

Kapitel 1. 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. Kapitel 3

Kapitel 1. 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. Kapitel 3 Kapitel 1 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret: 1) Uden medlemsindskud. 3. Boligorganisationens

Læs mere

Vedtægter for DDS Roskilde

Vedtægter for DDS Roskilde Vedtægter for DDS Roskilde Statutter for særlige konti Revideret 15. april 2010 Vedtægter for DDS Roskilde 1 Navn Foreningens navn er De Danske Skytteforeninger Roskilde (DDS Roskilde). Foreningen blev

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80)

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) VEDTÆGTER for Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen Holding A/S. 1.2 Formål Selskabets formål er at besidde kapitalandele

Læs mere

Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Vedtægter for Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening (HGI) l Navn og hjemsted Foreningens navn er Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening, forkortet til HGI. Foreningens

Læs mere

TAPPER OG TRO L O V E. for SJÆLLANDSKE LIVREGIMENT SOLDATERFORENING, 4 Regiment. Stiftet den 25. november 1917. www.sjlr.dk

TAPPER OG TRO L O V E. for SJÆLLANDSKE LIVREGIMENT SOLDATERFORENING, 4 Regiment. Stiftet den 25. november 1917. www.sjlr.dk TAPPER OG TRO L O V E for SJÆLLANDSKE LIVREGIMENT SOLDATERFORENING, 4 Regiment Stiftet den 25. november 1917 www.sjlr.dk 2016 LO V E for SJÆLLANDSKE LIVREGIMENT SOLDATERFORENING 4. REGIMENT Antvorskov

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SÆBY BYLAUG

VEDTÆGTER FOR SÆBY BYLAUG 1. Bylaugets formål er: At varetage medlemmernes fælles interesser i Sæby s miljø og atmosfære. a) Ved at pleje fællesskabet mellem byens beboere. F.eks., ved at sikre afholdelse af arrangementer for bylaugets

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening Kapitel 1: Navn, formål og virke 1 Foreningens navn er, forkortet UNF i daglig tale. I internationale sammenhænge benævnes foreningen The Danish Youth

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen PM

Vedtægter for Andelsboligforeningen PM Vedtægter for Andelsboligforeningen PM Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Andelsboligforeningen PM Organisationen er organiseret i Brønderslev Kommune 2. Boligorganisationen

Læs mere

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN Regionshuset 2012 2 Vedtægter for HK-klubben Klubbens navn: HK Klubben Regionshuset Klubbens område: Regionshuset i Sorø Vedtaget på den ordinære klubgeneralforsamling

Læs mere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere Vedtægter for Ergoterapeutforeningens selskab for ledere 1 Navn Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere 2 Formål Selskabets formål er: at være netværk og styrke det kollegiale sammenhold blandt ergoterapeuter

Læs mere

Osted Idrætsforening Stiftet 4. juni 1914

Osted Idrætsforening Stiftet 4. juni 1914 Vedtægter for Osted Idrætsforening Stiftet 4. juni 1914 1 NAVN OG HJEMSTED: a. Foreningens navn er Osted Idrætsforening, herefter OIF. b. OIF er stiftet 4. juni 1914. c. Foreningen har hjemsted i Osted,

Læs mere

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 H O L S T E B R O K O M M U N E VEDTÆGT FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 VEDTÆGTER FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD OVERORDNEDE MÅL OG RAMMER Holstebro byråd fastsætter overordnede mål

Læs mere

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er BSB Søllerød Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Rudersdal kommune.

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er BSB Søllerød Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Rudersdal kommune. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er BSB Søllerød Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Rudersdal kommune. 2. Boligorganisationens kerneaktivitet er at opføre, udleje, administrere,

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 Udkast af 26. oktober 2015 til Kapitel 1 - Formål Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 1 Formål Bestyrelsen er Fonden

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TYLSTRUP VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TYLSTRUP VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR TYLSTRUP VANDVÆRK A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted 1. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Tylstrup Vandværk A.m.b.a. 2. Selskabet har hjemsted i Aalborg Kommune. 2

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVBASSERNE FSU

VEDTÆGTER FOR HAVBASSERNE FSU VEDTÆGTER FOR HAVBASSERNE FSU Revideret den 13/6-2015 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Sportsdykkerklubben HAVBASSERNE FSU. og er hjemmehørende i Furesø Kommune. Foreningen er stiftet den 23. februar

Læs mere

Udkast pr. 24. oktober :53

Udkast pr. 24. oktober :53 Udkast pr. 24. oktober 2013 13:53 DGI StorKøbenhavn nuværende vedtægter 1 NAVN Landsdelsforeningens navn er Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger, Storkøbenhavn (forkortet til DGI Storkøbenhavn). 2 FORMÅL

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KOLDING KRISECENTER

VEDTÆGTER FOR KOLDING KRISECENTER VEDTÆGTER FOR KOLDING KRISECENTER 1. NAVN Den selvejende institutions navn er Kolding Krisecenter. Dets hjemsted er Kolding Kommune. 2. FORMÅL Kolding Krisecenter har til formål at bekæmpe vold mod kvinder

Læs mere

Vedtægter for Boligorganisationen AlmenBo Aarhus

Vedtægter for Boligorganisationen AlmenBo Aarhus Vedtægter for Boligorganisationen AlmenBo Aarhus Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Boligorganisationen AlmenBo Aarhus. Boligorganisationen har hjemsted i Aarhus Kommune.

Læs mere

Love for AJAX København

Love for AJAX København Love for AJAX København Kapitel I Stiftelse, formål og spilledragt 1. Klubbens navn er AJAX København. Stk. 2. Klubben har hjemsted i Københavns Kommune Stk. 3. Klubben er stiftet d. 2. maj 1934, og fusioneret

Læs mere

HJERNESKADEFORENINGEN

HJERNESKADEFORENINGEN HJERNESKADEFORENINGEN Vedtægter Vedtaget på repræsentantskabsmødet den 30.04.2011 Ændret på repræsentantskabsmødet den 21.04.2012 Ændret på repræsentantskabsmødet den 20.04.2013 Hjerneskadeforeningens

Læs mere

Vedtægter for DGI VESTJYLLAND

Vedtægter for DGI VESTJYLLAND Vedtægter for DGI VESTJYLLAND DGI Vestjylland Tingvej 5 6990 Ulfborg Tlf. 79 40 42 50 vestjylland@dgi.dk www.dgi.dk/vestjylland 1 Navn Landsdelsforeningens navn er DGI VESTJYLLAND. Landsdelsforeningen

Læs mere

Vild med film? Film efteråret 2016. 21. september 2016 kl. 19.00 Youth USA 2015, Drama (spilletid 2 timer og 4 min)

Vild med film? Film efteråret 2016. 21. september 2016 kl. 19.00 Youth USA 2015, Drama (spilletid 2 timer og 4 min) Film efteråret 2016 Vild med film? 21. september 2016 kl. 19.00 Youth USA 2015, Drama (spilletid 2 timer og 4 min) 19. oktober 2016 kl. 19.00 Room Italien 2015, Drama (spilletid 1 time og 58 min) 16. november

Læs mere

Vedtægter BEDRE PSYKIATRI Landsforeningen for pårørende Senest ændret på Repræsentantskabsmødet d. 25. oktober 2014

Vedtægter BEDRE PSYKIATRI Landsforeningen for pårørende Senest ændret på Repræsentantskabsmødet d. 25. oktober 2014 Vedtægter BEDRE PSYKIATRI Landsforeningen for pårørende Senest ændret på Repræsentantskabsmødet d. 25. oktober 2014 BEDRE PSYKIATRI Landsforeningen for pårørende Livjægergade 20 2100 København Ø 3525 4600

Læs mere

FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HELLERUP DAMEROKLUB NAVN, FORMÅL, HJEMSTED

FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HELLERUP DAMEROKLUB NAVN, FORMÅL, HJEMSTED FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HELLERUP DAMEROKLUB 1 NAVN, FORMÅL, HJEMSTED 1. Klubbens navn er Hellerup Dameroklub med hjemsted Strandparksvej 42, 2900 Hellerup. 2. Klubbens formål er at give medlemmerne adgang

Læs mere

VEDTÆGT. for Gentofte Kommunes Ungdomsskole KAPITEL 1 UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN - SAMMENSÆTNING OG VALG. Stk. 1.

VEDTÆGT. for Gentofte Kommunes Ungdomsskole KAPITEL 1 UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN - SAMMENSÆTNING OG VALG. Stk. 1. VEDTÆGT for Gentofte Kommunes Ungdomsskole KAPITEL 1 UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN - SAMMENSÆTNING OG VALG 1 Ungdomsskolebestyrelsen består af 11 medlemmer: 2 repræsentanter for kommunalbestyrelsen 3 repræsentanter

Læs mere

Tambohus Bylaug Vedtægter

Tambohus Bylaug Vedtægter Tambohus Bylaug Vedtægter 1 Navn : Tambohus Bylaug 2 Formål : Tambohus Bylaug skal medvirke til at styrke sammenholdet og udviklingen af bylivet i Tambohus gennem aktivitet, sociale arrangementer og fællesopgaver.

Læs mere

Vedtægter for. International Medical Cooperation Committee Aarhus

Vedtægter for. International Medical Cooperation Committee Aarhus Vedtægter for International Medical Cooperation Committee Aarhus Indholdsfortegnelse Kapitel 1: Navn og relationer.... 3 1 Navn......... 3 2 Relationer.... 3 Kapitel 2: Vision og formål... 3 3 Vision...

Læs mere

Aftale mellem. DGI Midt- og Vestsjælland De Danske Skytteforeninger Roskilde og DDS Vestsjælland. om fusion

Aftale mellem. DGI Midt- og Vestsjælland De Danske Skytteforeninger Roskilde og DDS Vestsjælland. om fusion Aftale mellem DGI Midt- og Vestsjælland De Danske Skytteforeninger Roskilde og DDS Vestsjælland om fusion Bestyrelserne i DGI Midt- og Vestsjælland, De Danske Skytteforeninger Roskilde og DDS Vestsjælland

Læs mere

Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen

Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen Indholdsfortegnelse 1. Det konstituerende møde.... 1 2. Mødevirksomhed... 1 3. Beslutningsdygtighed og afstemning... 2 4. Beslutningsprotokol/referat...

Læs mere

Love for Fyens Rideklub

Love for Fyens Rideklub Love for Fyens Rideklub 1 Navn og formål Klubbens navn er Fyens Rideklub og klubbens hjemsted er Odense Kommune. Dens formål er at fremme interessen for ridesport ved afholdelse af ridekonkurrencer af

Læs mere

Styrelsesvedtægt for forældrebestyrelser i kommunale dagtilbud i Ishøj Kommune

Styrelsesvedtægt for forældrebestyrelser i kommunale dagtilbud i Ishøj Kommune Styrelsesvedtægt for forældrebestyrelser i kommunale dagtilbud i Ishøj Kommune 1. Forældrebestyrelsens sammensætning Forældrebestyrelsen består af 5 eller 7 repræsentanter valgt af og blandt forældre til

Læs mere

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø.

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD SPILDEVAND A/S CVR-nr. 33 04 69 87 1. SELSKABETS

Læs mere

Vedtægter for Boligselskabet Sortemosen. Kapitel 1. Navn, hjemsted, medlemskab og formål

Vedtægter for Boligselskabet Sortemosen. Kapitel 1. Navn, hjemsted, medlemskab og formål Vedtægter for Boligselskabet Sortemosen Kapitel 1 Navn, hjemsted, medlemskab og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet Sortemosen. Boligorganisationen har hjemsted i Herlev Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

VEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis Vælgerforening

VEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis Vælgerforening VEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis Vælgerforening 1 Foreningens navn er: Konservative i Skive kommune. Herefter benævnt vælgerforeningen. Vælgerforeningen er tilsluttet Det Konservative Folkeparti.

Læs mere

MiljøForum Fyn Vedtægter

MiljøForum Fyn Vedtægter April 2013 MiljøForum Fyn Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er MiljøForum Fyn. Foreningen har hjemsted i Odense Kommune. 2 Formål Foreningen har til formål at styrke en bæredygtig udvikling

Læs mere

DET KONSERVATIVE FOLKEPARTI I HØRSHOLM KOMMUNE VEDTÆGTER

DET KONSERVATIVE FOLKEPARTI I HØRSHOLM KOMMUNE VEDTÆGTER DET KONSERVATIVE FOLKEPARTI I HØRSHOLM KOMMUNE VEDTÆGTER Vedtaget på generalforsamlingen den 29/1 1996 Ændret på generalforsamlingen den 16/1 2007 1 Foreningens navn er Det Konservative Folkeparti i Hørsholm

Læs mere