Samarbejdsaftale. Glostrup Kommune. Daugaard Pedersen Kolding A/S. København September Sagsnr ham/ham/liz Dok.nr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Samarbejdsaftale. Glostrup Kommune. Daugaard Pedersen Kolding A/S. København September 2014. Sagsnr. 011876-0007 ham/ham/liz Dok.nr. 12369822."

Transkript

1 København September 2014 Sagsnr ham/ham/liz Samarbejdsaftale Glostrup Kommune og Daugaard Pedersen Kolding A/S København Langelinie Allé København Ø Danmark Aarhus Værkmestergade Aarhus C Danmark Shanghai Suite 1818, 18/F No. 699 Nanjing West Road Jing an District, Shanghai, T F E info@bechbruun.com Advokatfirma CVR-nr

2 2/9 Indholdsfortegnelse 1. B aggrund Form ålet Beskrivelse af Infrastrukturprojektet Udbud, udførelse og tidsplan Fordeling af udgifterne/bidrag Betaling til Kommunen og sikkerhedsstillelse Arealoverdragelse Overdragelse af rettigheder og forpligtelser Ændringer og tilføjelser til Samarbejdsaftalen Øvrige omkostninger Lovvalg og Værneting Opsigelse og varighed Betingelser og eventuel tilbagetræden fra Samarbejdsaftalen Underskrivelse... 9 Bilag Bilag 1: Kort over ejerforhold Bilag 2: Trafikanalyse af 28. april 2014 (Viatrafik) Bilag 3: Projektskitse Bilag 4: Projektbeskrivelse inkl. projektoverslag Bilag 5: Tidsplan Bilag 6: Udgiftsfordeling Bilag 7: Kort over arealerhvervelser

3 3/9 Mellem Glostrup Kommune Rådhuset Rådhusparken Glostrup SE ("Glostrup Kommune" eller "Kommunen"), og Daugaard Pedersen Kolding A/S Merkurvej Kolding CVR.nr ("Daugaard Pedersen") hver for sig betegnet "Part" og sammen betegnet "Parterne" er der dags dato indgået følgende aftale vedrørende Kommunens anlæg af infrastruktur i forbindelse med udbygning af erhvervsområdet omkring Mjølnersvej i Glostrup Kommune ("Samarbejdsaftalen ).

4 4/9 1. Baggrund 1.1 Daugaard Pedersen er ejer af en ejendom, grænsende op til Mjølnersvej, hvorfra der drives detailhandel ( Ejendommen ). Ejendommen er markeret på bilag Det har afgørende betydning for Daugaard Pedersen, at der bl.a. af hensyn til kunder og leverandører er en hensigtsmæssig vejadgang til Ejendommen. Kommunen har som vejmyndighed imidlertid igennem de seneste år observeret begyndende kapacitetsproblemer i krydset Hovedvejen/ Mjølnersvej. 1.3 Daugaard Pedersen ønsker at udvikle ejendommene matr. 3 e, 3 ft og 7 b, Grundejerforeningen Glostrup Retail Park til Glostrup Retail Park. På hjørnet ved Mjølnersvej/Hovedvejen skal der etableres en McDonald s med tilhørende McDrive. Herudover skal der etableres en udvalgsvarehandel samt en dagligvarebutik m.m. i området. Etablering af McDonald s med tilhørende McDrive kræver en ny lokalplan. Kommunen har udarbejdet lokalplanforslag (GL95.2 For drive-in restaurant ved Mjølnersvej), som forventes godkendt af kommunalbestyrelsen i oktober Kommunen har fået udarbejdet en trafikanalyse med henblik på at foretage en beregning af den kommende trafik. Trafikanalysen vedlægges som bilag Som det fremgår af bilag 2, er der behov for tiltag, der forbedrer trafikafviklingen til/fra Mjølnersvej - særligt for at sikre en fortsat tilstrømning af trafikanter og derved kunder - til området. Det nye detailhandelsområde planlægges indviet den 1. februar På baggrund af trafikanalysen i bilag 2 finder Kommunen det hensigtsmæssigt at igangsætte en udbygning af infrastrukturen ( Infrastrukturprojektet ) for derved at forbedre den fremtidige trafikale afvikling til/fra området omkring Mjølnersvej. 1.7 Kommunen har besluttet at etapeopdele den i bilag 2 anbefalede trafikale udbygning således, at Samarbejdsaftalen alene omhandler etablering af nyt signalreguleret kryds ved Hermods Allé samt de arbejder, som fremgår af projektskitsen og projektbeskrivelsen som beskrevet i pkt. 4 og vedlagt som henholdsvis bilag 3 og bilag En fuld ombygning svarende til anbefalingerne i bilag 2 vil kunne komme på tale som del af Kommunens løbende kapacitetstilpasning af vejnettet, hvis Komm u- nen finder det nødvendigt på et senere tidspunkt.

5 5/9 1.9 Parterne bidrager økonomisk til Infrastrukturprojektet, der er opdelt sådan, at nyt signalreguleret kryds ved Hermods Allé udføres af Daugaard Pedersen og de arbejder, som fremgår af projektskitsen og projektbeskrivelsen som beskrevet i pkt. 4 udføres af Kommunen. 2. Form ålet 2.1 Formålet med Samarbejdsaftalen er at beskrive Parternes rettigheder og forpligtelser i forbindelse med gennemførelsen af Infrastrukturprojektet samt at fastlægge fordelingen af omkostningerne til Infrastrukturprojektet mellem Parterne. 3. Beskrivelse af Infrastrukturprojektet 3.1 Infrastrukturprojektet omfattet og reguleret af Samarbejdsaftalen består af et nyt signalreguleret kryds ved Hermods Allé samt de arbejder, som er beskrevet i projektbeskrivelsen, som beskrevet i pkt. 4 og vedlagt som bilag Nyt signalreguleret kryds ved Hermods Allé udføres i overensstemmelse med anbefalingerne i bilag 2 og skal godkendes i skitseform og som detailprojekt af Glostrup Kommune inden udførelse. 3.3 Mjølnersvej syd for Smedevang samt strækningen ud for Armatecs ejendom bevares som den er i dag, og ombygges dermed ikke på nuværende tidspunkt. 3.4 Parterne er enige om, at Daugaard Pedersen og Komm unen bidrager ved at afholde udgifterne til etablering af Infrastrukturprojektet under hensyn til den fordeling af udgifterne, som fremgår af pkt Herudover bidrager Daugaard Pedersen til Infrastrukturprojektet som beskrevet i pkt Udbud, udførelse og tidsplan 4.1 Glostrup Kommune forestår som bygherre udførelsen af Infrastrukturprojektets dele beskrevet i projektbeskrivelsen, herunder udbud mv. heraf. 4.2 Glostrup Kommune har udarbejdet en projektbeskrivelse ( Projektbeskrivelsen ) som skal danne grundlag for udbud og gennemførelse af arbejderne. Projektbeskrivelsen vedlægges som bilag 3.

6 6/9 4.3 Glostrup Kommune har udarbejdet en tidsplan for projektering og udførelse af Infrastrukturprojektet ("Tidsplanen"). Tidsplanen vedlægges som bilag Daugaard Pedersen forestår som bygherre udførelsen af nyt signalreguleret kryds ved Hermods Allé. Etablering af nye adgangsforhold fra Mjølnersvej er en forudsætning for ibrugtagning af om rådets nye butikker. 5. Fordeling af udgifterne/bidrag 5.1 Fordelingen af udgifterne forbundet med gennemførelsen af Infrastrukturprojektet er beskrevet i dette pkt. 5.2 Udgiften til etablering af nyt signalreguleret kryds ved Hermods Allé, inklusiv udgifter til projektering, afholdes af Daugaard Pedersen. 5.3 Anlægsøkonomien til Infrastrukturprojektets dele beskrevet i projektbeskrivelsen bilag 4 er DKK 3,94 mio. kr. ekskl. moms eller 4,925 mio. kr. inkl. moms. Udgifterne er fordelt som beskrevet i skemaet på bilag Hvis den endelige anlægsudgift til Infrastrukturprojektets dele beskrevet i projektbeskrivelsen overskrider det beløb, der er fastsat i pkt. 5.3, betaler Kommunen differencen mellem det beløb, der er fastsat i pkt. 5.3 og den endelige anlægsudgift. 5.5 Hvis den endelige anlægsudgift til Infrastrukturprojektets dele beskrevet i projektbeskrivelsen bliver billigere end det beløb, der er fastsat i pkt. 5.3, fordeles besparelsen mellem Parterne i henhold til den fordeling, der er beskrevet i bilag Betaling til Kommunen og sikkerhedsst illelse 6.1 Daugaard Pedersen skal betale til Kommunen, når Kommunen fremsender regning herom. 6.2 Forinden arbejdet som beskrevet i projektbeskrivelsen udbydes, stiller Daugaard Pedersen en anfordringsgaranti overfor Kommunen svarende til Daugaard Pedersens andel af projekteringsudgifterne, som beskrevet i skemaet på bilag Forinden arbejdet som beskrevet i projektbeskrivelsen iværksættes stiller Daugaard Pedersen en anfordringsbankgaranti overfor Kommunen på Daugaard Pedersens andel af de samlede omkostninger.

7 7/9 6.4 Hvis Daugaard Pedersen ikke betaler til tiden i henhold til Samarbejdsaftalen kan Kommunen opkræve renter i overensstemmelse med reglerne i Lov nr. 459 af 13. maj 2014 om renter og andre forhold ved forsinket betaling. 7. Arealoverdragelse 7.1 I forbindelse med gennemførelsen af Infrastrukturprojektet, er det nødvendigt, at Kommunen erhverver et areal ( Arealet ) fra Daugaard Pedersen. Arealet fremgår af bilag Arealet som vist på bilag 7 overdrages vederlagsfrit til Kommunen. 7.3 I forbindelse med Kommunens erhvervelse af Arealet, skal de matrikulære forhold berigtiges i henhold til vejlovens 88, hvilket forestås af Kommunen. Udgifterne forbundet hermed er indeholdt i den samlede anlægssum som nævnt i pkt Overdragelse af ret tigheder og forpligt elser 8.1 Ingen af Parterne kan overdrage sine rettigheder og forpligtelser efter Samarbejdsaftalen uden den anden Parts samtykke. 9. Ændringer og tilføjelser til Samarbejdsaftalen 9.1 Enhver ændring eller tilføjelse til Samarbejdsaftalen skal være skriftlig og underskrives af begge Parter. 9.2 Samarbejdsaftalen med bilag udgør den fuldstændige aftale mellem Parterne og erstatter enhver tidligere aftale hvad enten skriftlig eller ej - vedrørende de af aftalen omhandlede infrastrukturforhold. 10. Øvrige omkostninger 10.1 Parterne afholder hver deres egne omkostninger til rådgivere i forbindelse med indgåelsen af Samarbejdsaftalen. 11. Lovvalg og Værnet ing 11.1 Samarbejdsaftalen reguleres af dansk ret.

8 8/ Ethvert spørgsmål om forståelsen af Samarbejdsaftalen, dens indhold, omfang, ophør eller opfyldelse skal såfremt mindelig løsning ikke kan opnås afgøres endeligt ved Voldgift i overensstemmelse med reglerne i lov nr. 553 af 24. juni 2005 om voldgift Voldgiftsrettens kendelse er endelig og bindende for Parterne. 12. Opsigelse og varighed 12.1 Samarbejdsaftalen er uopsigelig og gældende mellem Parterne indtil Parterne har opfyldt deres forpligtelser i henhold til Samarbejdsaftalen Samarbejdsaftalen træder i kraft, når Samarbejdsaftalen er underskrevet af Parterne. 13. Betingelser og eventuel tilbagetræden fra Samarbejdsaftalen 13.1 Samarbejdsaftalen er betinget af, at Samarbejdsaftalen godkendes i uændret form af Kommunalbestyrelsen, og at Daugaard Pedersen underskriver Samarbejdsaftalen inden den 30. september 2014, og at Kommunen ved aftale erhverver Arealet og øvrige rettigheder, som fremgår af pkt. 7 og bilag 6.

9 9/9 14. Underskrivelse 14.1 Samarbejdsaftalen udarbejdes i to eksemplarer, der underskrives af Parterne, og hvoraf hver Part opbevarer et eksemplar. Sted og dato For Glostrup Kommune Sted og dato For Daugaard Pedersen Kolding A/S John Engelhardt Jan Riis Nielsen M orten Winge Jan Daugaard Pedersen

Aftale. [Bech-Bruun mark-up på baggrund af bemærkninger modtaget fra kommunerne den 12. maj 2015]

Aftale. [Bech-Bruun mark-up på baggrund af bemærkninger modtaget fra kommunerne den 12. maj 2015] [Bech-Bruun mark-up på baggrund af bemærkninger modtaget fra kommunerne den 12. maj 2015] Aarhus Maj 2015 Sagsnr. 039186-0017 Aftale om etablering af det fælleskommunale redningsberedskab Brand & Redning

Læs mere

Bilag 6 - SERVITUT OM SIKRING AF OFFENTLIGT TILGÆNGELIGT BYRUM

Bilag 6 - SERVITUT OM SIKRING AF OFFENTLIGT TILGÆNGELIGT BYRUM Aarhus Oktober 2014 Sagsnr. 008970-0028 jep/krskilbs Bilag 6 - SERVITUT OM SIKRING AF OFFENTLIGT TILGÆNGELIGT BYRUM Undertegnede ejer af matr.nr. [ ] (herefter "Ejendommen") erklærer herved for undertegnede

Læs mere

Rådgivningskontrakt. UDKAST Aarhus Juni 2016. Shanghai Suite 1818, 18/F No. 699 Nanjing West Road Jing an District, Shanghai, 200041

Rådgivningskontrakt. UDKAST Aarhus Juni 2016. Shanghai Suite 1818, 18/F No. 699 Nanjing West Road Jing an District, Shanghai, 200041 UDKAST Aarhus Juni 2016 Rådgivningskontrakt København Langelinie Allé 35 2100 København Ø Danmark Aarhus Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Danmark Shanghai Suite 1818, 18/F No. 699 Nanjing West Road Jing

Læs mere

Udbygningsaftale. Mellem. Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen )

Udbygningsaftale. Mellem. Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) København Maj 2015 Sagsnr. 028156-0082 ham/liz Udbygningsaftale Mellem Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) og Rema Ejendom

Læs mere

Samarbejdsaftale. Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S. Brønderslev Kommune. Hjørring Kommune. Reno-Nord I/S. Aarhus April 2016

Samarbejdsaftale. Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S. Brønderslev Kommune. Hjørring Kommune. Reno-Nord I/S. Aarhus April 2016 Aarhus April 2016 Sagsnr. 036007-0007 phe/ano/jhp Samarbejdsaftale Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S Brønderslev Kommune Hjørring Kommune Reno-Nord I/S København Langelinie Allé 35 2100 København Ø

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 11. februar 2013 12/14089 KLAGE OVER BETALING FOR BELYSNING PÅ PRIVATE FÆLLESVEJE Vejdirektoratet har behandlet din klage af 30. november 2012 over Kommunens afgørelse

Læs mere

Kontrakt. Rackinstallation KUBE 2 Mellem Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR]

Kontrakt. Rackinstallation KUBE 2 Mellem Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR] Kontrakt Rackinstallation KUBE 2 Mellem Region Syddanmark CVR 29190909 Damhaven 12 7100 vejle (herefter benævnt kunden) og [Leverandør] [CVR] [adresse] [postnummer, by] (herefter benævnt leverandøren)

Læs mere

Kontrakt. Leverancesystemet. Mellem. Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 Vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR] [adresse]

Kontrakt. Leverancesystemet. Mellem. Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 Vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR] [adresse] Kontrakt Leverancesystemet Mellem Region Syddanmark CVR 29190909 Damhaven 12 7100 Vejle (herefter benævnt kunden) og [Leverandør] [CVR] [adresse] [postnummer, by] (herefter benævnt leverandøren) [1] Indholdsfortegnelse

Læs mere

Troels Østergaard Serup

Troels Østergaard Serup Troels Østergaard Serup Fra: Kathrine Ahrenholt Sendt: 20. april 201608:07 Til: 'lars.kierkegaard@teracom.dk' Cc: Michael Honoré Emne: Høring i forbindelse med begrænset udbud af WAN

Læs mere

Udbygningsaftale. Mellem. Roskilde Kommune CVR-nr.: Rådhusbuen 1 Postboks Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen )

Udbygningsaftale. Mellem. Roskilde Kommune CVR-nr.: Rådhusbuen 1 Postboks Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) Udbygningsaftale Mellem Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) og Rema Ejendom Danmark A/S CVR-nr.: 20 86 16 06 Hundige Strandvej

Læs mere

Assistance ved rejseudbyderes økonomiske vanskeligheder

Assistance ved rejseudbyderes økonomiske vanskeligheder København Juni 2016 Sagsnr. 023243-0081 psj/psj/ilp Assistance ved rejseudbyderes økonomiske vanskeligheder Bilag 1: Opgavebeskrivelse 1. Indledning Den af Aftalen omfattede opgave vedrører assistance

Læs mere

Rammeaftale vedrørende. AD HOC TV inspektion og spuling. Københavns Kommune. Økonomiforvaltningen. Københavns Ejendomme, Drift og Service

Rammeaftale vedrørende. AD HOC TV inspektion og spuling. Københavns Kommune. Økonomiforvaltningen. Københavns Ejendomme, Drift og Service Københavns Kommune Økonomiforvaltningen Københavns Ejendomme, Drift og Service Rammeaftale vedrørende AD HOC TV inspektion og spuling Geografisk Område: 3 Nørrebro / Brønshøj 1. Aftalens Parter Mellem

Læs mere

H O V E D A F T A L E mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og HK/KOMMUNAL vedrørende ikke-tjenestemandsansat personale

H O V E D A F T A L E mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og HK/KOMMUNAL vedrørende ikke-tjenestemandsansat personale Side 1 H O V E D A F T A L E mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og HK/KOMMUNAL vedrørende ikke-tjenestemandsansat personale --------------------------- Denne hovedaftale er indgået med bindende

Læs mere

I e-mail af 12. december 2013 har I klaget over Kommunens overkørselstilladelse af 18. november 2013 til ejendommen O vej 36A.

I e-mail af 12. december 2013 har I klaget over Kommunens overkørselstilladelse af 18. november 2013 til ejendommen O vej 36A. Dato 17. juni 2014 Dokument 13/23814 Side Etablering af en ny udvidet overkørsel I e-mail af 12. december 2013 har I klaget over Kommunens overkørselstilladelse af 18. november 2013 til ejendommen O vej

Læs mere

www.dban.dk FORTROLIGHEDSAFTALE

www.dban.dk FORTROLIGHEDSAFTALE Dansk Business Angel Netværk info@dban.dk www.dban.dk FORTROLIGHEDSAFTALE 2 Mellem undertegnede, på den ene side [Selskabets navn og adresse] CVR-nr. [xx xx xx xx] (herefter betegnet Selskabet ) og er

Læs mere

Afgørelse - klage over udgiftsfordeling til vedligeholdelse af Teglværksvej jeres j.nr. 500958

Afgørelse - klage over udgiftsfordeling til vedligeholdelse af Teglværksvej jeres j.nr. 500958 Dato 25. november 2015 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 15/11246-9 Side 1/5 Afgørelse - klage over udgiftsfordeling til vedligeholdelse af Teglværksvej jeres

Læs mere

AFTALE OM TOTALRÅDGIVNING

AFTALE OM TOTALRÅDGIVNING AFTALE OM TOTALRÅDGIVNING Indledning: Nærværende standardrammeaftale for totalrådgivning er udarbejdet til projektet Sammen om energimodernisering for Go Energi i samarbejde med Furesø Kommune. Anvendelse

Læs mere

Aftale. mellem. [Netejers navn] (Netejer) [Bionaturgassælgers navn] (Bionaturgassælgeren) (Bionaturgassælgeraftalen)

Aftale. mellem. [Netejers navn] (Netejer) [Bionaturgassælgers navn] (Bionaturgassælgeren) (Bionaturgassælgeraftalen) Aftale mellem [Netejers navn] (Netejer) og [Bionaturgassælgers navn] (Bionaturgassælgeren) (Bionaturgassælgeraftalen) (version 1.0) Gældende fra 1. maj 2013 1. AFTALEPARTER Bionaturgassælgeraftalen er

Læs mere

I/S Reno-Nord Markedsprismodellen

I/S Reno-Nord Markedsprismodellen Aarhus 2. februar 2015 Per Hemmer Partner T +45 72 27 35 50 phe@bechbruun.com Sagsnr. 036007-0007 phe/jhp I/S Reno-Nord Markedsprismodellen 1. Indledning Rebild Kommune består efter strukturreformen af

Læs mere

Optionsaftale. mellem. Horsens Kommune. vedrørende køberet til Campusgrunden, Horsens. UDKAST 29. oktober 2014

Optionsaftale. mellem. Horsens Kommune. vedrørende køberet til Campusgrunden, Horsens. UDKAST 29. oktober 2014 Optionsaftale mellem Horsens Kommune og [ ] vedrørende køberet til Campusgrunden, Horsens København Langelinie Allé 35 2100 København Ø Danmark Aarhus Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Danmark Shanghai 1801,

Læs mere

Abonnementsvilkår for Mofibo hos YouSee. Maj 2014

Abonnementsvilkår for Mofibo hos YouSee. Maj 2014 Abonnementsvilkår for Mofibo hos YouSee Maj 2014 Indholdsfortegnelse Abonnementsaftale for Mofibo 1. Tillægsaftalen 4 2. Aftalens parter 4 3. Brug af Mofibo-tjenesten 4 4. Priser 5 5. Betaling 5 6. Personoplysninger

Læs mere

Tilbudsbetingelser for

Tilbudsbetingelser for Tilbudsbetingelser for Konsulentopgave om bistand til forberedelse og gennemførelse af EU-udbud af radionet til maritim nød- og sikkerhedstjeneste i Danmark 21. februar 2014 ORIENTERING 1.1 Udbuddet Erhvervsstyrelsen

Læs mere

Udbud nr. 13/10715. Udbud af. Bygherrerådgivning. til Frederikshavn Kommune

Udbud nr. 13/10715. Udbud af. Bygherrerådgivning. til Frederikshavn Kommune Udbud nr. 13/10715 Udbud af Bygherrerådgivning til Frederikshavn Kommune 1 Udbudsbetingelser Indholdsfortegnelse 1. Beskrivelse af udbuddet... 3 2. Udbuddets omfang... 3 3. Udbudsform og udbudsansvarlig...

Læs mere

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. ("Interessentskabet") CVR: 13523584

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. (Interessentskabet) CVR: 13523584 12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012 for det kommunale fællesskab Renosyd i/s ("Interessentskabet") CVR: 13523584 1. Navn og hjemsted 1.1 Interessentskabets navn er Renosyd i/s. 1.2 Interessentskabets hjemsted

Læs mere

Købsoptionsaftale [indsæt matrikel nr.] [indsæt byggefelt nr.]

Købsoptionsaftale [indsæt matrikel nr.] [indsæt byggefelt nr.] København September 2014 Sagsnr. 028156-0064 aa/cru/ssk UDKAST 21. september 2014 Købsoptionsaftale [indsæt matrikel nr.] [indsæt byggefelt nr.] Mellem Roskilde Kommune CVR-nr. 29 18 94 04 Rådhusbuen 1

Læs mere

Indbydelse til at afgive tilbud på: Data til fremme af energieffektivisering og fleksibelt energiforbrug i bygninger.

Indbydelse til at afgive tilbud på: Data til fremme af energieffektivisering og fleksibelt energiforbrug i bygninger. Indbydelse til at afgive tilbud på: Data til fremme af energieffektivisering og fleksibelt energiforbrug i bygninger. 1 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 1.1 Baggrund for udbuddet... 3 1.2 Udbuddets

Læs mere

I/S Reno-Nord Udbudsretlig vurdering

I/S Reno-Nord Udbudsretlig vurdering Aarhus 5. februar 2015 Christian Nielsen Specialistadvokat T +45 72 27 34 83 cen@bechbruun.com Sagsnr. 036007-0007 cen/jhp I/S Reno-Nord Udbudsretlig vurdering 1. Indledning Rebild Kommune skal med virkning

Læs mere

Lokalaftale nr. 11.B Redigeret 2013

Lokalaftale nr. 11.B Redigeret 2013 Lokalaftale nr. 11.B Redigeret 2013 Arbejdsmæssig kørsel og parkering for medarbejdere med kontinuerligt skiftende arbejdssteder, der arbejder med drifts- og anlægsopgaver i den nuværende enhed Netdivisionen.

Læs mere

Notat. Partnering-aftale for værkstedsydelser supplerende notat

Notat. Partnering-aftale for værkstedsydelser supplerende notat Notat Sag Kunde Supplerende notat vedr. Konsekvensberegning for scenariet hvor KTK indgår partnering-aftale for værkstedsydelser KTK Notat nr. 2 d. 02.05.05 Rambøll Management Olof Palmes Allé 20 DK-8200

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER

GENERELLE BETINGELSER GENERELLE BETINGELSER I forbindelse med tilbudsindhentning på intern revision af Institut for Menneskerettigheder Danmarks Nationale Menneskerettighedsinstitution Side 1 af 5 1. INDLEDNING 1.1 GENEREL

Læs mere

Vores afgørelse Kommunens afgørelse er lovlig. Vi kan derfor ikke bede kommunen genoptage sagen til fornyet behandling.

Vores afgørelse Kommunens afgørelse er lovlig. Vi kan derfor ikke bede kommunen genoptage sagen til fornyet behandling. Dato 13. april 2016 Sagsbehandler Julie Egholm Mail jue@vd.dk Telefon +45 7244 3135 Dokument 15/18398-25 Side 1/6 Klage over istandsættelse af den private fællesvej Carl Bremers Vej Vejdirektoratet har

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 29. august 2012 12/04248 ÆNDRING AF OVERKØRSEL I brev af 14. marts 2012 har I klaget over Kommunens afslag af 17. og 28. februar 2012 på at lovliggøre jeres overkørsel

Læs mere

Betingelser for Alka Tank&Tjen.

Betingelser for Alka Tank&Tjen. Betingelser for Alka Tank&Tjen. Forbrugere Gælder fra 17. maj 2016 Indledning Alka Tank&Tjen er en mobil app fra Alka Forsikring (herefter benævnt Alka), der kan downloades til mobile enheder med ios og

Læs mere

04.85 O.11 39/2011 Side 1. Aftale om deltidsansattes adgang til et højere timetal

04.85 O.11 39/2011 Side 1. Aftale om deltidsansattes adgang til et højere timetal Side 1 Aftale om deltidsansattes adgang til et højere timetal KL Kommunale Tjenestemænd og Overenskomstansatte Indholdsfortegnelse Side Side 2 Forord... 3 1. Anvendelsesområde... 4 2. Formål... 4 3. Pligt

Læs mere

Vilkår for Navneserveransvarlige

Vilkår for Navneserveransvarlige Vilkår for Navneserveransvarlige 1. Formål Nærværende vilkår fastlægger betingelserne pligter og rettigheder for validering og registrering af såvel Navneservere som Navneserveransvarlig herunder i forbindelse

Læs mere

Standardkontrakt for udlicitering af arbejdsmarkedsuddannelse. mellem den godkendte uddannelsesinstitutionen navn og adresse (herefter institutionen)

Standardkontrakt for udlicitering af arbejdsmarkedsuddannelse. mellem den godkendte uddannelsesinstitutionen navn og adresse (herefter institutionen) Standardkontrakt for udlicitering af arbejdsmarkedsuddannelse Undervisningsministeriet marts 2010 Aftale om udlicitering mellem den godkendte uddannelsesinstitutionen navn og adresse (herefter institutionen)

Læs mere

Annoncering af LED belysning til i Morsø Kommunes administrationsbygning

Annoncering af LED belysning til i Morsø Kommunes administrationsbygning Annonceringsmateriale Side 1 af 7 Annoncering af LED belysning Morsø kommunes adm. bygning [ Annonceringsmateriale - Annoncering af LED belysning til i Morsø Kommunes administrationsbygning Tidsplan 25.8.2014

Læs mere

Assistance til Trafik- og Byggestyrelsens myndighedsbehandling Banedanmarks Signalprogram (BDK SP) Tilbudsliste (TBL) Maj 2016

Assistance til Trafik- og Byggestyrelsens myndighedsbehandling Banedanmarks Signalprogram (BDK SP) Tilbudsliste (TBL) Maj 2016 ag Assistance til Trafik- og Banedanmarks Signalprogram (BDK SP) Tilbudsliste (TBL) Maj 2016 2 Assistance til Trafik- og Indhold Indhold 1 Generelt 3 2 Tilbudsdokumenter 4 3 Tilbudspris 5 3.1 Timerater

Læs mere

Aftale Udstedelse af investeringsforeningsbeviser

Aftale Udstedelse af investeringsforeningsbeviser Aftale Udstedelse af investeringsforeningsbeviser Aftale Mellem [Navn] CVR-nr.: [xx xxx xxxx ] ("Udsteder") [Navn] CVR-nr.: [xx xxx xxxx ] ("Udstedelsesansvarlig") Og VP SECURITIES A/S Weidekampsgade 14

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Udvikling Fyn P/S

VEDTÆGTER. for. Udvikling Fyn P/S VEDTÆGTER for Udvikling Fyn P/S CVR-nr. 34 20 62 28 Sagsnr. 31225-0010 MMR/ dm 1. NAVN 1.1. Selskabets navn er Udvikling Fyn P/S. 1.2. Selskabets binavn er Developing Fyn P/S. 1.3. Selskabets hjemsted

Læs mere

Fritidstilbud for unge under 18 år efter Dagtilbudsloven og Lov om social service.

Fritidstilbud for unge under 18 år efter Dagtilbudsloven og Lov om social service. Fritidstilbud for unge under 18 år efter Dagtilbudsloven og Lov om social service. I forbindelse med budgetvedtagelsen i oktober 2014, blev det besluttet, at reducere budgettet for fritidstilbud for 4.

Læs mere

Udbud af kontakt og aktiveringsforløb for alle arbejdsmarkedsparate ledige

Udbud af kontakt og aktiveringsforløb for alle arbejdsmarkedsparate ledige Dato: Delaftale ident nr: Rammeaftalens ident nr: Udbud af kontakt og aktiveringsforløb for alle arbejdsmarkedsparate ledige 2010 Skabelon for delaftale Delaftalen indgås i henhold til indgået rammeaftale

Læs mere

UDKAST Samarbejdsaftale

UDKAST Samarbejdsaftale UDKAST Samarbejdsaftale Mellem Solrød Kommune Solrød Center 1 2680 Solrød (herefter benævnt "Kommunen", og enhver henvisning til "Kommunen" i denne samarbejdsaftale skal henvise til Kommunen som offentlig

Læs mere

Udbudsannonce. Udbud af Budolfi Plads, Aalborg - Prækvalifikation. Udvælgelseskriterier. Aarhus December 2015

Udbudsannonce. Udbud af Budolfi Plads, Aalborg - Prækvalifikation. Udvælgelseskriterier. Aarhus December 2015 Aarhus December 2015 Sagsnr. 020789-0092 tb/tb/kkp Udbudsannonce Udbud af Budolfi Plads, Aalborg - Prækvalifikation Udvælgelseskriterier København Langelinie Allé 35 2100 København Ø Danmark Aarhus Værkmestergade

Læs mere

Lokalplanlægning i Varde Kommune

Lokalplanlægning i Varde Kommune Lokalplanlægning i Varde Kommune Lokalplanlægning i Varde Kommune Varde Kommune er planmyndighed og forestår udarbejdelse af kommuneplan og lokalplaner. Kommuneplanen er en overordnet plan, der blandt

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN. 1 Navn og hjemsted 1 VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN 1 Navn og hjemsted Blokforeningen er en sammenslutning af medlemsvirksomheder under Dansk Byggeri, der producerer letklinkerblokke og/eller udstøbningsblokke

Læs mere

Driftsoverenskomst mellem Det Grønne Hus og Køge kommune

Driftsoverenskomst mellem Det Grønne Hus og Køge kommune Køge september 2015 Driftsoverenskomst mellem Det Grønne Hus og Køge kommune Driftsoverenskomst mellem Køge Kommune og bestyrelsen for Det Grønne Hus om centerets drift som Agenda 21 Center for Køge Kommune.

Læs mere

Sundhedskartellets guidelines for fleksjobberes løn- og ansættelsesvilkår.

Sundhedskartellets guidelines for fleksjobberes løn- og ansættelsesvilkår. Sundhedskartellets guidelines for fleksjobberes løn- og ansættelsesvilkår. Nye regler for fleksjobbere pr. 1. januar 2013 Lov om en aktiv beskæftigelsesindsats, som gennemfører fleksjobreformen, er vedtaget

Læs mere

Certifikataftale om optagelse i og brug af certifikatregistret

Certifikataftale om optagelse i og brug af certifikatregistret Certifikataftale om optagelse i og brug af certifikatregistret 2 KONTRAKTSKLAUSUL Denne certifikataftale er underlagt de til enhver tid gældende Regler for bionaturgascertifikater. 1. Aftaleparter Denne

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. [indsæt] fordelt på aktier á 1 kr. eller multipla heraf.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. [indsæt] fordelt på aktier á 1 kr. eller multipla heraf. VEDTÆGTER FOR Udvikling Fyn A/S CVR-nr. 34 20 62 28 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Udvikling Fyn A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Odense Kommune. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at varetage erhvervs-

Læs mere

Vedtægt for den selvejende institution

Vedtægt for den selvejende institution Vedtægt for den selvejende institution AFUK s Produktionsskole Navn, hjemsted og formål Kapitel 1 1 AFUK s Produktionsskole er en selvejende institution, der i sit virke er uafhængig. Skolen har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Danske BOLIGadvokater

Vedtægter for Foreningen af Danske BOLIGadvokater Vedtægter for Foreningen af Danske BOLIGadvoker 1. Formål og pligter: Foreningens formål er fastholde og videreudvikle medlemmernes faglige niveau inden for boligrådgivning og virke for en styrkelse af

Læs mere

Revideret indstilling om forslag til modeller for ændring af Københavns Kommunes revisionsordning, herunder Intern Revision og Revisionsudvalget.

Revideret indstilling om forslag til modeller for ændring af Københavns Kommunes revisionsordning, herunder Intern Revision og Revisionsudvalget. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Økonomi Bilag 10. UDKAST TIL HØRING I REVISIONSUDVALGET Revideret indstilling om forslag til modeller for ændring af Københavns Kommunes revisionsordning,

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen?????

Vedtægter for grundejerforeningen????? Vedtægter for grundejerforeningen????? Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er 'Grundejerforeningen...' 2 Foreningens hjemsted er Varde kommune. Kap. 2. Foreningens område og medlemskreds

Læs mere

Nærværende aftaleformular er udarbejdet til brug ved indgåelse af sådanne aftaler.

Nærværende aftaleformular er udarbejdet til brug ved indgåelse af sådanne aftaler. Vejledning om opbevaring I henhold til 8, stk. 5 i bekendtgørelse nr. 604 af 15. juli 2002 om erhvervsmæssigt dyrehold, husdyrgødning, ensilage m.v. kan kravet om for husdyrgødning opfyldes ved, at der

Læs mere

Nyhedsbrev til a-kasserne om ny bekendtgørelse om ophør med drift af selvstændig virksomhed (ny regel om udtræden på tro og love for medarbejdende

Nyhedsbrev til a-kasserne om ny bekendtgørelse om ophør med drift af selvstændig virksomhed (ny regel om udtræden på tro og love for medarbejdende Til a-kasserne Nyhedsbrev til a-kasserne om ny bekendtgørelse om ophør med drift af selvstændig virksomhed (ny regel om udtræden på tro og love for medarbejdende ægtefæller) Arbejdsmarkedsstyrelsen vedlægger

Læs mere

Skabelon til vedtægter

Skabelon til vedtægter Forskellen på Grundejerforening og Vejlaug Fra gammel tid oprettede man Vejlaug til varetagelse af fællesforpligtelser på den private fællesvej. I dag er det lige så almindeligt at oprette Grundejerforeninger.

Læs mere

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I SERENDEX PHARMACEUTICALS A/S, CVR-NR. 30532228

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I SERENDEX PHARMACEUTICALS A/S, CVR-NR. 30532228 INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I SERENDEX PHARMACEUTICALS A/S, CVR-NR. 30532228 Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i Serendex Pharmaceuticals A/S, CVR-nr.

Læs mere

idéoplæg Psykiatrien i Region Syddanmark Etablering af Lokalpsykiatrisk Center i Tønder

idéoplæg Psykiatrien i Region Syddanmark Etablering af Lokalpsykiatrisk Center i Tønder idéoplæg Psykiatrien i Region Syddanmark Etablering af Lokalpsykiatrisk Center i Tønder Januar 2009 IDÉOPLÆG Etablering af lokalpsykiatrisk center i Tønder 1. STAMOPLYSNINGER Sygehus Sønderjylland, Tønder

Læs mere

Sundhedssikring. Aftale om. Ind- og udtrædelse. mellem. Firmanavn Adresse Postnr. / By Cvr-nr. (i det følgende kaldet arbejdsgiveren)

Sundhedssikring. Aftale om. Ind- og udtrædelse. mellem. Firmanavn Adresse Postnr. / By Cvr-nr. (i det følgende kaldet arbejdsgiveren) Aftale om Sundhedssikring Tegnernr.: Kundenr.: Aftalenr.: mellem Firmanavn Adresse Postnr. / By Cvr-nr. (i det følgende kaldet arbejdsgiveren) og Topdanmark Livsforsikring A/S Borupvang 4, 2750 Ballerup

Læs mere

TILLÆG NR. 1 TIL EJERAFTALE FOR HOFOR VAND HOLDING A/S

TILLÆG NR. 1 TIL EJERAFTALE FOR HOFOR VAND HOLDING A/S TILLÆG NR. 1 TIL EJERAFTALE FOR HOFOR VAND HOLDING A/S MELLEM ALBERTSLUND KOMMUNE, BRØNDBY KOMMUNE, DRAGØR KOMMUNE, HERLEV KOMMUNE, HVIDOVRE KOMMUNE, KØBENHAVNS KOMMUNE, RØDOVRE KOMMUNE OG VALLENSBÆK KOMMUNE

Læs mere

Entreprisekontrakt Projektets kaldenavn, tagrenovering eller lign.

Entreprisekontrakt Projektets kaldenavn, tagrenovering eller lign. Mellem Dato Boligselskabet AKB, København Øbro 95 c/o KAB og entreprenørens navn Sag 1026-3/0007 Øbro 95 1 Entreprisens art Mellem bygherre: Boligselskabet AKB, København 1026-3 Øbro 95 c/o KAB Vester

Læs mere

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum Vedtægter for Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum --- oo0oo --- 1. NAVN OG STATUS 1.01 Fondens navn er Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum (i det følgende kaldet Museet ). 1.02 Museet er en selvejende

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune April 2016

Debatoplæg Glostrup Kommune April 2016 Debatoplæg Glostrup Kommune April 2016 Forhøring Ændret anvendelse af erhvervs- og centerområdet omkring Tavleholmsvej og Hovedvejen Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed for, at der på Hovedvejen

Læs mere

Borgerne i Tybjerg-området kan køres til og fra Borgerservice i Fensmark. Dette selvom Fensmark er beliggende inden for bykernen.

Borgerne i Tybjerg-området kan køres til og fra Borgerservice i Fensmark. Dette selvom Fensmark er beliggende inden for bykernen. Udbud efter forhandling: T3 - Udbud af Oplands-Taxa i Næstved Kommune Spørgsmål og Svar Vejledning Nedenfor følger Movias løbende besvarelse af spørgsmål til udbuddet samt eventuelle ændringer. Alle svar

Læs mere

ANNONCERING. Leasing af el-biler

ANNONCERING. Leasing af el-biler ANNONCERING Leasing af el-biler Konkurrencebetingelser 07.08.2012 Leasing af el-biler Konkurrencebetingelser 1 1. Generel information... 3 1.1 Opgavebeskrivelse... 3 1.2 Overordnet tidsplan... 3 1.3 Udbyder...

Læs mere

Vejledning til ansøgning om støtte til Etablering af nye midlertidige boliger for flygtninge 14.52.15.42. Ansøgningsfrist den 15.

Vejledning til ansøgning om støtte til Etablering af nye midlertidige boliger for flygtninge 14.52.15.42. Ansøgningsfrist den 15. Styrelsen for international Rekruttering og Integration April 2016 Vejledning til ansøgning om støtte til Etablering af nye midlertidige boliger for flygtninge 14.52.15.42 Ansøgningsfrist den 15. juni

Læs mere

Statsforvaltningens afgørelse af 19. december 2008 til Fåborg- Midtfyn Kommune

Statsforvaltningens afgørelse af 19. december 2008 til Fåborg- Midtfyn Kommune Statsforvaltningens afgørelse af 19. december 2008 til Fåborg- Midtfyn Kommune 19-12- 2008 Faaborg-Midtfyn Kommune har den 4. december 2008 anmodet statsforvaltningen om samtykke til dispensation fra reglerne

Læs mere

Vejloven de væsentligste ændringer i den nye lov. Ved Anne Sophie K. Vilsbøll og Hanne Mølbeck

Vejloven de væsentligste ændringer i den nye lov. Ved Anne Sophie K. Vilsbøll og Hanne Mølbeck Vejloven de væsentligste ændringer i den nye lov Ved Anne Sophie K. Vilsbøll og Hanne Mølbeck 2 Den nye Vejlov en introduktion 1. Formål og introduktion til væsentligste ændringer 2. Offentlige vejes økonomi

Læs mere

LOKALPLAN 56. For en del af posthuskarreen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 56. For en del af posthuskarreen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 56 For en del af posthuskarreen i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Lokalplanens

Læs mere

INSTRUKTION: ARBEJDSMILJØ I PROJEKTERINGSFASERNE

INSTRUKTION: ARBEJDSMILJØ I PROJEKTERINGSFASERNE DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 07.05.2013 13/19325-1 Allan Rahn Svendsen ars@vd.dk 72442510 INSTRUKTION: ARBEJDSMILJØ I PROJEKTERINGSFASERNE 1. FORMÅL Formålet med instruktionen er at sætte fokus

Læs mere

Høring af ændring af bekendtgørelse om ledelse, styring og administration af danske UCITS

Høring af ændring af bekendtgørelse om ledelse, styring og administration af danske UCITS Finanstilsynet Århusgade 2100 København Ø Att. Martin Schultz København, den 28. maj 2014 Høring af ændring af bekendtgørelse om ledelse, styring og administration af danske UCITS Finanstilsynet har ved

Læs mere

2.1 Formålet med Udbygningsaftalen er at fastsætte bestemmelser om, at Selskabet skal gennemføre og afholde omkostningerne forbundet med Anlægget.

2.1 Formålet med Udbygningsaftalen er at fastsætte bestemmelser om, at Selskabet skal gennemføre og afholde omkostningerne forbundet med Anlægget. mellem CVR.nr. 64 50 20 18 Stengade 59 3000 Helsingør ( eller Kommunen ) og ALDI KARLSLUNDE K/S CVR.nr. 59260715 Rørgangen 1-5 2690 Karlslunde ( Selskabet ) hver for sig betegnet Part og sammen betegnet

Læs mere

Ansøgning om, at opholdstilladelse ikke skal anses for bortfaldet

Ansøgning om, at opholdstilladelse ikke skal anses for bortfaldet Ansøgningspakke FO/BF2_da_030616 Ansøgning om, at opholdstilladelse ikke skal anses for bortfaldet Hvad kan dette skema bruges til? Du kan bruge dette skema til at søge om, at din opholdstilladelse ikke

Læs mere

der disponerer i henhold til fuldmagt fra ejerne af ejendommen matr. 9 a Jyllinge by, Jyllinge, der er beliggende Værebrovej 30, 4040 Jyllinge,

der disponerer i henhold til fuldmagt fra ejerne af ejendommen matr. 9 a Jyllinge by, Jyllinge, der er beliggende Værebrovej 30, 4040 Jyllinge, København November 2017 Sagsnr. 028156-0125 ham/lhe/lsb Udbygningsaftale Mellem Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) og Lind

Læs mere

TILSLUTNINGSAFTALE FOR SAMARBEJDSPLATFORMEN

TILSLUTNINGSAFTALE FOR SAMARBEJDSPLATFORMEN TILSLUTNINGSAFTALE FOR SAMARBEJDSPLATFORMEN Mellem [navn på kommune] [adresse 1] [adresse 2] (herefter "Kommunen") og KOMBIT A/S Halfdansgade 8 2300 København S 1 FORMÅL 1.1 KOMBIT iværksætter et EU-udbud

Læs mere

Ændring af lejelovens 1, stk. 1

Ændring af lejelovens 1, stk. 1 Socialministeriet Holmens Kanal 22 1060 København K 24. august 2010 Jour. nr.: 20-01-006-09 Ref: md Juridisk konsulent Mogens Dürr Telefon +45 33 12 03 30 md@ejendomsforeningen.dk Ændring af lejelovens

Læs mere

Vejledning til Bekendtgørelse nr. 706 af 26. juni 2009 om en praktikplads- og betalingsordning mv. ved uddannelse af lokomotivførere

Vejledning til Bekendtgørelse nr. 706 af 26. juni 2009 om en praktikplads- og betalingsordning mv. ved uddannelse af lokomotivførere Vejledning til Bekendtgørelse nr. 706 af 26. juni 2009 om en praktikplads- og betalingsordning mv. ved uddannelse af lokomotivførere 1. Indledning I oktober 2005 blev der etableret en lokomotivføreruddannelse

Læs mere

UDBYGNINGSAFTALE. mellem. DADES A/S (DADES) CVR nr Lyngby Hovedgade Kgs. Lyngby

UDBYGNINGSAFTALE. mellem. DADES A/S (DADES) CVR nr Lyngby Hovedgade Kgs. Lyngby UDBYGNINGSAFTALE mellem DADES A/S (DADES) CVR nr. 10432928 Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby og Gladsaxe Kommune CVR nr. 62761113 Rådhuset Rådhus Allé 7 2860 Søborg Vedr. etablering af infrastrukturanlæg

Læs mere

Indstilling. Tilslutning til fælles udbud af IT-systemer. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Baggrund

Indstilling. Tilslutning til fælles udbud af IT-systemer. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Baggrund Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg Den 28. januar 2013 Tilslutning til fælles udbud af IT-systemer Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling 1. Resume KL har anmodet alle kommuner

Læs mere

VEDTÆGTER for Fonden Neverland

VEDTÆGTER for Fonden Neverland Kjeld Fruensgaard Henning Schiøtt Carsten R. Christiansen Michael Nathan Jakob Busse Lars Dinesen Lene Diemer Michael Jørgensen Peter Frandsen Nima Nabipour J. nr. 778.17-01 ldi@cphlex.dk cvr.nr. 27 07

Læs mere

Indstilling. Forslag til kvalitetsstandarder 2008 for pleje, praktisk hjælp, madservice og træning. Til Århus Byråd via Magistraten.

Indstilling. Forslag til kvalitetsstandarder 2008 for pleje, praktisk hjælp, madservice og træning. Til Århus Byråd via Magistraten. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg Den 16. august 2007 Århus Kommune Økonomi og Myndighed Sundhed og Omsorg Forslag til kvalitetsstandarder 2008 for pleje, praktisk hjælp, madservice

Læs mere

VEDTÆGTER Antenneforeningen Aarhus

VEDTÆGTER Antenneforeningen Aarhus VEDTÆGTER Antenneforeningen Aarhus 1 1) Foreningens navn er Antenneforeningen Aarhus. 2) Foreningens hjemsted er Aarhus. 2 1) Foreningens formål er at eje og drive fællesantenneanlæg samt under overholdelse

Læs mere

I brev af 15. maj 2014 har du klaget over Kommunens brev af 25. april 2014 om fastlæggelse af status for B vej, 128A-130A, som privat fællesvej.

I brev af 15. maj 2014 har du klaget over Kommunens brev af 25. april 2014 om fastlæggelse af status for B vej, 128A-130A, som privat fællesvej. Dato 2. juli 2014 Dokument 14/07149 Side Status for B vej 128A-130A I brev af 15. maj 2014 har du klaget over Kommunens brev af 25. april 2014 om fastlæggelse af status for B vej, 128A-130A, som privat

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 Telefon 79 79 79 79 Telefax 79 79 13 70 EAN 5798005310051 E-mail byogudvikling@kolding.dk www.kolding.dk Dato 20. december 2016 Sagsnr. 16/11305 Løbenr. 226523/16

Læs mere

2.2 Ændringer og tillæg. Ændringer af og tillæg til Aftalegrundlaget er kun gældende, hvis parterne har aftalt dem skriftligt.

2.2 Ændringer og tillæg. Ændringer af og tillæg til Aftalegrundlaget er kun gældende, hvis parterne har aftalt dem skriftligt. Salgs- og leveringsbetingelser for Dynamic Venues ApS serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler

Læs mere

Torsdag d. 9. juni 2016 kl. 18.30. D A G S O R D E N:

Torsdag d. 9. juni 2016 kl. 18.30. D A G S O R D E N: Benløse d. 18. maj 2016 Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling: Torsdag d. 9. juni 2016 kl. 18.30. i garagen på Diget nr. 12, 4100 Ringsted. D A G S O R D E N: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Høringsnotat vedrørende høring af udkast til ændring af bekendtgørelse

Høringsnotat vedrørende høring af udkast til ændring af bekendtgørelse Høringsnotat Notat Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 raha@trafik- og Byggestyrelsen.dk www.trafik- og Byggestyrelsen.dk Dato 27. maj 2016 Høringsnotat vedrørende høring af udkast

Læs mere

VEDTÆGTER. Psykiatri Plus A/S Centre, CVR-nr. 31 15 92 45. Dateret 23. december 2015

VEDTÆGTER. Psykiatri Plus A/S Centre, CVR-nr. 31 15 92 45. Dateret 23. december 2015 Advokatpartnerselskab Kalvebod Brygge 39-41 DK - 1560 København V Telefon: +45 33 300 200 Fax: +45 33 300 299 www.lundelmersandager.dk CVR nr. 32 28 39 34 Erik Hovgaard Partner, advokat (H) eh@lundelmersandager.dk

Læs mere

Udbud af afklarings- og jobsøgningsforløb. visiteret til fleksjob. Udbudsbetingelser

Udbud af afklarings- og jobsøgningsforløb. visiteret til fleksjob. Udbudsbetingelser Udbud af afklarings- og jobsøgningsforløb for personer visiteret til fleksjob Udbudsbetingelser Vesthimmerlands Kommune - Jobcenter Vesthimmerland Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.1. Offentligt

Læs mere

123-139629 PCH/dha VEDTÆGTER. for. Wirtek a/s CVR-NR. 26042232

123-139629 PCH/dha VEDTÆGTER. for. Wirtek a/s CVR-NR. 26042232 123-139629 PCH/dha VEDTÆGTER for Wirtek a/s CVR-NR. 26042232 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Wirtek a/s. 1.2 Selskabets hjemsted er Aalborg kommune. 2. Formål 2.1 Selskabets formål er at udvikle

Læs mere

Vedtægter for [MINI I/S]

Vedtægter for [MINI I/S] Mark-up i forhold til udkast af 123. januar 2015 Aarhus Februar 2015Februar 2015Januar 2015 Sagsnr. 037226-0005 phe/rfj/jhp Dok.nr. 13011227.113011227.113011227.1 Vedtægter for [MINI I/S] København Langelinie

Læs mere

2014-15. Kommune kunne ikke undtage oplysninger om en forpagtningsafgifts størrelse samt beregningen heraf fra aktindsigt. 2.

2014-15. Kommune kunne ikke undtage oplysninger om en forpagtningsafgifts størrelse samt beregningen heraf fra aktindsigt. 2. 2014-15 Kommune kunne ikke undtage oplysninger om en forpagtningsafgifts størrelse samt beregningen heraf fra aktindsigt En journalist klagede til ombudsmanden over, at Nordfyns Kommune i medfør af offentlighedslovens

Læs mere

Hertil har vi modtaget dine bemærkninger af 4. august 2014, som vi har indarbejdet i afgørelsen

Hertil har vi modtaget dine bemærkninger af 4. august 2014, som vi har indarbejdet i afgørelsen Dato 19. august 2014 Dokument 14/02402 Side Klage over Kommunens administration af H Vej Vejdirektoratet har behandlet din klage af 6. februar 2014 over Kommunens afgørelse af 3. februar 2014, hvor kommunen

Læs mere

Styrelsesvedtægt. for. dagtilbud. Middelfart Kommune

Styrelsesvedtægt. for. dagtilbud. Middelfart Kommune Styrelsesvedtægt for dagtilbud i Middelfart Kommune Oktober 2009 1 1 Formål Middelfart Kommunes målsætning for dagtilbuddene er: at sikre pasningsgaranti for alle 0-6 årige, at tilbyde fleksible børnepasningstilbud,

Læs mere

Etape 2 Tunnel under Marselis Boulevard

Etape 2 Tunnel under Marselis Boulevard Etape 2 Tunnel under Marselis Boulevard Havnens betydning for Aarhus I kraft af sin beliggenhed har Aarhus udviklet sig i samklang med erhverv relateret til søfart og handel. Aarhus Havn har været porten,

Læs mere

Områdeinstitutioner med tre huse

Områdeinstitutioner med tre huse Styrelsesvedtægt Områdeinstitutioner med tre huse Klakring Stationsvej 5, Klakring 7130 Juelsminde T: 79755000 Styrelsesvedtægt for kommunale områdeinstitutioner med tre huse. I henhold til Dagtilbudsloven

Læs mere

PROTOKOLLAT OM INDGÅELSE AF LOKALE AFTALER OM MEDINDFLYDELSE OG MEDBESTEMMELSE M.V.

PROTOKOLLAT OM INDGÅELSE AF LOKALE AFTALER OM MEDINDFLYDELSE OG MEDBESTEMMELSE M.V. AMTSRÅDSFORENINGEN KL KØBENHAVNS KOMMUNE FREDERIKSBERG KOMMUNE 11.06.3 Side 1 KOMMUNALE TJENESTEMÆND OG OVERENSKOMSTANSATTE PROTOKOLLAT OM INDGÅELSE AF LOKALE AFTALER OM MEDINDFLYDELSE OG MEDBESTEMMELSE

Læs mere

Kontrakt. Vedrørende energibudget. 2.1)Aftalen omhandler fastlæggelse af energibudget for ejendommen Hyggekrogen 5, 4050 Skibby.

Kontrakt. Vedrørende energibudget. 2.1)Aftalen omhandler fastlæggelse af energibudget for ejendommen Hyggekrogen 5, 4050 Skibby. Kontrakt Vedrørende energibudget. 1. Parterne I mellem undertegnede Byggeafdelingen i Frederikssund Kommune Kontakt person: Dorte Søndergaard/Irene Nielsen Og med undertegnede Daginstitutionen Hyggekrogen

Læs mere