SUCCES GJORT ENKEL 7 DAGE TIL DIN FØRSTE LIFEWAVE-DEMONSTRATION

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SUCCES GJORT ENKEL 7 DAGE TIL DIN FØRSTE LIFEWAVE-DEMONSTRATION"

Transkript

1 SUCCES GJORT ENKEL 7 DAGE TIL DIN FØRSTE LIFEWAVE-DEMONSTRATION

2 7 dage til din første LifeWave-demonstration At starte din egen virksomhed kan være enkelt, ligetil og sjovt! Denne Succes gjort enkel-guide er nem at følge, og den er beregnet til at hjælpe dig med at komme stærkt fra start og nå dit første mål med LifeWave på blot 7 dage. LifeWave gør dit første mål let at nå, fordi der er fokus på et eneste mål: At dele din personlige erfaring med LifeWave-produkter. MIT DISTRIBUTØR-nr.: MIN URL: lifewave.com/ Sæt blot den ene fod foran den anden, følg de angivne trin og så er du allerede være på vej til succes. LIFEWAVE-KORPORATIONEN: MIN SPONSOR: PRIMÆRT WEBSTED: lifewave.com TRÆNINGSWEBSTED: lifewavetraining.com KUNDESERVICE I USA: 8:30-17:30 (PST)/mandag fredag TLF.: +1(866) FAX: +1(858) customerservice@lifewave.com KUNDESERVICE I EUROPA: 09:00-17:30 (PST)/mandag fredag TLF.: FAX: customerserviceeu@lifewave.com NAVN: TELEFON/ MÅL: MIT 7-DAGES LIFEWAVE-MÅL ER: At afholde en LifeWave-demonstration! FACEBOOK: TWITTER: LINKEDIN: GOOGLE+: PINTEREST: INSTAGRAM: facebook.com/lifewavehq twitter.com/lifewavenews linkedin.com/company/lifewave-inc plus.google.com/+lifewave pinterest.com/lifewavecorp/ Brugernavn- LifeWaveCorporate MIT 30-DAGES LIFEWAVE-MÅL ER: SØNDAG: MANDAG: LISTE/PLAN OVER FØRSTE UGES AKTIVITETER: Lav en liste over 25 potentielle kunder. Send information til potentielle kunder, og inviter dem til din demonstration. MIT 90-DAGES LIFEWAVE-MÅL ER: TIRSDAG: ONSDAG: TORSDAG: FREDAG: LØRDAG: Mulighedsopkald Kl. 18:00-18:30 PST (832) PIN: # Undersøg LifeWaves websted, produktlitteratur og administrationsmaterialer. Følg op på de personer, du inviterede, for at bekræfte deres fremmøde. Gør klar til din demonstration. Afhold din første LifeWave-demonstration! HVORFOR JEG Grunden til at jeg valgte LifeWaves forretningsmulighed: Jeg ønsker at tjene flere penge Jeg ønsker at have mere fritid Jeg ønsker at hjælpe andre med at få en bedre livskvalitet Jeg ønsker at gøre en forskel i verden Jeg ønsker at være min egen chef Jeg ønsker at hjælpe andre med at få succes Jeg ønsker at være en del af en virksomhed, der værdsætter og støtter mig

3 5 lette trin til at planlægge din første LifeWave-demonstration Opret din liste Hvem er de 25 personer, du kender bedst? Hvem ville være interesseret i at tjene ekstra penge? Hvem er ligeså optaget af sundhed og velvære, som du er? Planlæg din LifeWave-demonstration Samarbejd med din sponsor om at vælge en dato 4-7 dage fra i dag: TIP: Weekender vil muligvis fungere bedst for de fleste! Send en invitation og information om LifeWave-produkter til hver mulig kunde Før den faktiske demonstration finder sted, skal du sende hver gæst en invitation samt et link til LifeWaves hjemmeside, hvor de kan stifte bekendtskab med LifeWaves produkter og se videoen Forretningsmulighed. Følg op og promover din demonstration! Ring til alle dem, du har inviteret, og bekræft, at de kommer. Brug sociale medier (Facebook, Twitter, Google+, etc.) til at promovere din demonstration og invitere endnu flere til at deltage. Indsend et indlæg om arrangementet på Facebook, og inviter alle dine venner! Send en eller sms-besked med en invitation til alle, du kender. 5 Gør klar til din demonstration Gør alt parat et par dage før demonstrationen finder sted. Hav produkter ved hånden, som deltagerne kan teste. Download PowerPointen Forretningsmulighed til din præsentation. Du finder den i dit administrationskontor (back office). Du og din sponsor skal øve en gannemgang af din præsentation for at sikre en velorganiseret demonstration. Øv dig i, hvordan produkterne skal demonstreres. Afhold din LifeWave-demonstration, og god fornøjelse!

4 Min kontaktliste: Folk, jeg kender og andre, som kan være interesserede i sundheds-og wellness-produkter: (dvs. venner, familie, kollegaer, personlige trænere, ernæringseksperter, iværksættere, naboer, venner fra motionscentret). NAVN: PRÆSENTATIONSDATO: OPFØLGNING: TIP: Spørg hver person, du kontakter, om de kender andre, der også kunne være interesserede i at deltage i din demonstration. Du kan enten kontakte personerne selv eller bede den anden person om at invitere dem med. Det er en vidunderlig måde, hvorpå du kan samle flere kundeemner!

5 Script Eksempler på, hvordan du kan invitere folk til din demonstration Telefonopkald: Hej (indsæt navn). Det er (indsæt dit navn). Jeg ringer, fordi jeg har oplevet noget helt utroligt, som jeg godt vil fortælle dig om. Jeg har ikke så meget tid, men jeg tænkte, at du måske ville være interesseret i at høre TIP: Smil, når du taler! Da du er på telefonen, og den person, du taler med, ikke kan se dit ansigtsudtryk, vil det hjælpe dig med at lyde mere begejstret, glad og venlig. Eksempler: ICEWAVE...om et produkt som hurtigt lindrede mine smerter på sikker og naturlig vis uden brug af lægemidler. Jeg har det helt fantastisk! Jeg kan ikke vente med at fortælle dig om, hvor nemme og praktiske IceWave-plastre er at bruge. Jeg sender dig en med et link til en video, som jeg godt vil have, at du ser. Iøvrigt blev jeg så begejstret for de resultater jeg fik, at jeg holder en sammenkomst denne (indsæt dag/klokkeslæt), og jeg ville gerne invitere dig. Jeg skriver dig på som et ja plus et par gæster. TIP: Hold telefonopkaldet kort. Nævn lige fra begyndelsen, at du ikke har meget tid. Det hjælper den person, du taler med, med at være mere åben over for at høre, hvad du har at sige, da personen ved, at opkaldet ikke vil tage meget af vedkommendes tid.

6 Script Eksempler på, hvordan du kan invitere folk til din demonstration Fortsat... SILENT NIGHTS Kære (indsæt navn) Jeg vil bare lige fortælle dig om noget utroligt, der skete for mig for nyligt. Som du ved har jeg i flere år haft svært ved at få en god nattes søvn, og det har påvirket mit helbred. Men for nyligt blev jeg præsenteret for et fantastisk system med sundhedsprodukter, som ikke blot er nemme at bruge. De har også givet mig den bedste nattesøvn i årevis uden brug af lægemidler eller piller! Jeg synes produktet er så fantastisk, at jeg gerne vil dele mine erfaringer med dig og andre venner. Hvorfor? Fordi næste gang du har brug for en god nats søvn, vil jeg gerne have, at du bliver lige så forbløffet over resultatet af brugen af disse utrolige plastre, som jeg var! Jeg arrangerer en sammenkomst for os alle sammen hjemme hos mig (indsæt dato/klokkeslæt), så jeg kan fortælle jer mere om dem. Jeg ser frem til at se dig! ICEWAVE Kære (indsæt navn) Jeg vil bare lige fortælle dig om noget fantastisk, der skete for mig for nyligt. Som du ved, har jeg haft frygtelige smerter i årevis, men for nylig prøvede jeg et utroligt produkt, der på få minutter helt fjernede min smerteog det er ikke et lægemiddel! Jeg synes, produktet er så fantastisk, at jeg gerne vil dele mine erfaringer med dig og andre venner. Hvorfor? Fordi næste gang du har brug for hurtig smertelindring, vil jeg gerne have, at du bliver lige så forbløffet over resultatet af brugen af disse utrolige plastre, som jeg var! Jeg arrangerer en sammenkomst for os alle sammen hjemme hos mig (indsæt dato/klokkeslæt), så jeg kan fortælle jer mere om dem. Jeg ser frem til at se dig! Tak! Tekstmeddelelse: Hej! Du er hermed inviteret til en sammenkomst, jeg holder den. Jeg har lige haft en utrolig oplevelse, som jeg godt vil fortælle til alle mine venner og min familie. Jeg glæder mig til at se dig. Vær forberedt på at blive forbløffet! TIP: Du kan følge op på et opkald, eller tekstmeddelelse et par dage senere med et andet opkald, eller tekstmeddelelse. Spørg blot, om de har modtaget din besked, og inviter dem igen til din demonstration. Læg vægt på, hvor sjovt det bliver! Spørg, hvis de ikke kan komme, om du kan sende dem mere information om, hvad du har oplevet, da de går glip af at høre din historie.

7 5 trin til at afholde en vellykket LifeWave-demonstration! Liste over det nødvendige: LifeWave-produkt Computer Internetforbindelse Produkt til videresalg PowerPointen Forretningsmulighed Download videoen Forretningsmulighed Tilmeldingsblanketter Brochure med kompensationsplanen Virksomhedens brochurer Teammedlemmer, der anbefaler TIP: Lad ikke demonstrationen vare mere end 45 minutter, ellers er det svært at holde folks interesse! Indledning og tak Indled med, at du og din sponsor takker dine gæster, fordi de er kommet og vil høre dine egne personlige anbefalinger af LifeWave. Vis videoen Forretningsmulighed Video er et effektivt værktøj til at fange folks opmærksomhed lige i begyndelsen af en præsentation. Denne video kan downloades i dit administrationskontor (Back Office). Demonstrer produktet og fortæl om anbefalinger Hvis produktet for eksempel er IceWave, så sæt et plaster på en gæst for at lindre smerte. Lad denne gæst fortælle om sin erfaring lige efter, at plasteret er blevet sat på. Da vores produkter er beregnet til straks at virke, skal du bede dine gæster dele deres erfaringer efter cirka ti minutter. En stor procentdel vil opleve de sundhedsmæssige fordele inden for få minutter. 4 Få din sponsor til at præsentere PowerPointen Forretningsmulighed Din sponsor kan præsentere PowerPointen ved brug af en computer. Hvis du ikke har adgang til en computer, skal du oprette en sælgerbog ved blot at udskrive PowerPointen og sætte kopier i ringbind til dine gæster. 5 Tilmeld gæster som LifeWave-medlemmer! Vis Diamond-, Platinum- og Gold-tilmeldingspakkerne. Bed dine gæster om at vælge, hvilken tilmeldingspakke, de er interesserede i.

8 Tjekliste for dine første 7 dage med LifeWave Har du Sat dine 30- og 90-dages mål? Angivet dit svar i Hvorfor jeg har valgt LifeWaves forretningsmulighed? Oprettet din liste over inviterede til LifeWave-produktdemonstration? Sat en dato og et tidspunkt for din demonstration? Sendt hver potentiel kunde en invitation til demonstrationen? Sendt hver potentiel kunde et link til Fulgt op for at sikre, at alle inviterede kommer? Promoveret din demonstration på sociale medier? Downloadet PowerPoint-præsentationen Forretningsmulighed? Downloadet videoen Forretningsmulighed? Øvet dig ved at afholde din demonstration? Opstillet din demonstration? Trykt brochuren med betalingsplanen? Trykt tilmeldingsblanketterne? Fakta om LifeWave En virksomhed, der blev etableret i 2004 Medlem af DSA (Direct Selling Association) På Inc. Magazines liste i 2009, 2010 and 2011 over hurtigst voksende private virksomheder (Fastest Growing Private Companies) Olympiske og professionelle atleter anbefaler produktet Mange bestillingscentre, der betjener over 100 lande i hele verden Produkterne bakkes op af solid forskning og over 70 kliniske undersøgelser Anbefales af Suzanne Somers, som er en prominent sundhedsfortaler, kendis og bestseller-forfatter Tilbyder de højeste kommissionsudbetalinger inden for al netværkssalg Teknologien og produkterne anbefales af læger over hele verden Eksklusiv, patentanmeldt sundhedsteknologi Produkterne giver reelle og øjeblikkelige resultater L-424 SMSNC-GUIDE-DA

SUCCES GJORT ENKEL 7 DAGE TIL DIN FØRSTE LIFEWAVE-DEMONSTRATION

SUCCES GJORT ENKEL 7 DAGE TIL DIN FØRSTE LIFEWAVE-DEMONSTRATION SUCCES GJORT ENKEL 7 DAGE TIL DIN FØRSTE LIFEWAVE-DEMONSTRATION 7 dage til din første lifewave-demonstration Opstart af din egen virksomhed kan være enkelt, ligetil og sjovt! Denne hurtigstartguide er

Læs mere

SUCCES GJORT ENKEL 7 dage til din første LifeWave CORSENTIALS-demonstration

SUCCES GJORT ENKEL 7 dage til din første LifeWave CORSENTIALS-demonstration SUCCES GJORT ENKEL 7 dage til din første LifeWave CORSENTIALS-demonstration 7 dage til din første LifeWave CORSENTIALS-demonstration At starte din egen virksomhed kan være enkelt, ligetil og sjovt! Denne

Læs mere

Gratis E-kursus. Få succes med din online markedsføring - Online markedsføring alle kan være til

Gratis E-kursus. Få succes med din online markedsføring - Online markedsføring alle kan være til Gratis E-kursus Få succes med din online markedsføring - Online markedsføring alle kan være til Bloggens styrke Indledning 3 Hvad er en blog? 5 Hvorfor blogge? 7 Sådan kommer du i gang 9 Få succes med

Læs mere

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk Google Docs Præsentationer Indholdsfortegnelse Værktøjer... Side 3 Menuer... Side 8 Opgave... Side 13 Få adgang til filerne fra din computer... Side 21 Vejledende løsning... Side 22 GoogleDocs Præsentationer

Læs mere

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet Om uddannelsesplanen Uddannelsesplanen er din plan for fremtiden. Du skal bruge den til at finde ud af,

Læs mere

Livsstilscafe Brevforslag

Livsstilscafe Brevforslag LIVSSTILSCAFE BREVFORSLAG Deltager Henviser Egen læge Livsstilscafe Brevforslag Deltagerbrev 1 Afklarende samtale Invitation til samtale Afklarende samtale i Deltagerbrev 2 Kursusstart Kursusindkaldelse

Læs mere

Ny Nordisk Skole. Arbejdshæfte til forandringsteori

Ny Nordisk Skole. Arbejdshæfte til forandringsteori Ny Nordisk Skole Arbejdshæfte til forandringsteori Introduktion Ny Nordisk Skole handler om at styrke dagtilbud og skoler, så de har de bedste forudsætninger for at give børn og unge et fagligt løft. Dette

Læs mere

Vis industrien frem! Flere unge skal have en uddannelse inden for industrien.

Vis industrien frem! Flere unge skal have en uddannelse inden for industrien. Vis industrien frem! Flere unge skal have en uddannelse inden for industrien. Vær med til at tage ansvar og åbn dørene til din virksomhed. Drejebog til virksomheder i samarbejde med Tresu Group, FKSSlamson

Læs mere

Oplæg om ensomhed blandt ældre

Oplæg om ensomhed blandt ældre Oplæg om ensomhed blandt ældre 1 Ensomhed blandt ældre myter og fakta 2 Hvordan kan man identificere ensomhed? 3 Hvordan kan man italesætte ensomhed? 4 Hvordan kan man handle på ensomhed? 5 Opsamling Ensomhed

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 29: Nørd. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Nørd side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 29: Nørd. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Nørd side 1 Uge 29: Nørd Vejledning til HippHopp guider Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Nørd side 1 HIPPY HippHopp uge_29_guidevejl_nørd.indd 1 06/07/10 10.42 Denne vejledning er et supplement

Læs mere

Xeplion (paliperidonpalmitat) din hjælp til en positiv hverdag. Patientinformation om behandling med Xeplion

Xeplion (paliperidonpalmitat) din hjælp til en positiv hverdag. Patientinformation om behandling med Xeplion Xeplion (paliperidonpalmitat) din hjælp til en positiv hverdag Patientinformation om behandling med Xeplion I tiden mellem behandlingerne kan du bruge din frihed til at have mere fokus på det gode liv

Læs mere

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 I efteråret 2015 skal alle arbejdspladser i Frederiksberg Kommune udarbejde en ny grundlæggende APV og gennemføre en trivselsundersøgelse.

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER EFTERÅR 2016

DIGITAL LÆRING - KURSER EFTERÅR 2016 www.taarnbybib.dk DIGITAL LÆRING - KURSER EFTERÅR 2016 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER Vil du gerne have styr på, hvilke oplysninger du kan finde om dig selv på

Læs mere

Lederadfærdsanalyse II egen opfattelse af ledelsesstil

Lederadfærdsanalyse II egen opfattelse af ledelsesstil Lederadfærdsanalyse II egen opfattelse af ledelsesstil Instruktion Formålet med Lederadfærdsanalyse II Egen er at give dig oplysninger om, hvordan du opfatter din ledelsesstil. I det følgende vil du blive

Læs mere

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014.

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Anna er 14 år, går på Virupskolen i Hjortshøj, og bor i Hjortshøj. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE

EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE Briefing Vi er to specialestuderende fra Institut for Statskundskab, og først vil vi gerne sige tusind tak fordi du har taget dig tid til at deltage i interviewet! Indledningsvis

Læs mere

Smørum Bibliotek Flodvej 68 2765 Smørum Tlf.: 72597700. Ølstykke Bibliotek Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: 72597750

Smørum Bibliotek Flodvej 68 2765 Smørum Tlf.: 72597700. Ølstykke Bibliotek Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: 72597750 Flodvej 68 2765 Smørum Tlf.: 72597700 Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: 72597750 Mandag til torsdag 7-21 Fredag 7-19 Lørdag og Søndag 7-17 Med personale: Mandag 13-20 Tirsdag til fredag 13-17 Lørdag 10-14

Læs mere

Gennemførelse. Lektionsplan til Let s Speak! Lektion 1-2

Gennemførelse. Lektionsplan til Let s Speak! Lektion 1-2 Gennemførelse Lektionsplan til Let s Speak! Lektion 1-2 Start: Læreren introducerer læringsmålene for undervisningsforløbet og sikrer sig elevernes forståelse af disse måske skal nogle af dem yderligere

Læs mere

Pia Schiermer, Underviser ved UNI-C og Amtscentrene 2 pia@schiermer.dk

Pia Schiermer, Underviser ved UNI-C og Amtscentrene 2 pia@schiermer.dk Pia Schiermer, Underviser ved UNI-C og Amtscentrene 2 Bloggen er et online medie for både de store og de små, høje og lave, lange og brede. Bloggen er for alle på nettet også de andre. En blog, også kaldet

Læs mere

Salmer: 749 I østen Nat, søvn 740 366 Nogen må våge 336 Vor Gud han er Kain 698 698 Kain 336 192 v. 3-5 Kærligheden 697 Herre, jeg vil 697

Salmer: 749 I østen Nat, søvn 740 366 Nogen må våge 336 Vor Gud han er Kain 698 698 Kain 336 192 v. 3-5 Kærligheden 697 Herre, jeg vil 697 1. s. i fasten II 14. februar 2016 Toreby 9, Sundkirken 10 Salmer: 749 I østen Nat, søvn 740 366 Nogen må våge 336 Vor Gud han er Kain 698 698 Kain 336 192 v. 3-5 Kærligheden 697 Herre, jeg vil 697 Bøn:

Læs mere

Succesfuld start på dine processer. En e-bog om at åbne processer succesfuldt

Succesfuld start på dine processer. En e-bog om at åbne processer succesfuldt Succesfuld start på dine processer En e-bog om at åbne processer succesfuldt I denne e-bog får du fire øvelser, der kan bruges til at skabe kontakt, fælles forståelser og indblik. Øvelserne kan bruges

Læs mere

Stop mobning. -du har også et ansvar

Stop mobning. -du har også et ansvar Stop mobning -du har også et ansvar Du kan være med til at stoppe mobning Mobning på arbejdspladsen gør stor skade på den, det går ud over. Mobning koster også virksomheden dyrt, når samarbejdet blandt

Læs mere

Bilag 12 - Transskribering, Kvinde 24 år

Bilag 12 - Transskribering, Kvinde 24 år Bilag 12 - Transskribering, Kvinde 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Facebook Instagram Snapchat Bruger kun YouTube til at se videoer

Læs mere

Guds engle -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter

Guds engle -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter Guds engle -1 Mål: Vi vil give børnene bibelske sandheder omkring engle. Læs derfor også vedlagt fil Guds Engle info igennem, så du er klar til at svare på børnenes spørgsmål. Tekst: Lukas 1, 5-25 (Zakarias

Læs mere

SKAB EN SUCCESFULD FORENING. med et skræddersyet udviklingsforløb. fra DGI og DIF

SKAB EN SUCCESFULD FORENING. med et skræddersyet udviklingsforløb. fra DGI og DIF SKAB EN SUCCESFULD FORENING med et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF Som mange andre roklubber har vi medlemsnedgang og den udvikling skal vi vende! Vi er startet på udviklingsforløbet med DGI

Læs mere

My Prospects. Ofte Stillede Spørgsmål PRODUKTINDEKS

My Prospects. Ofte Stillede Spørgsmål PRODUKTINDEKS My Prospects Ofte Stillede Spørgsmål PRODUKTINDEKS My Prospects - generelt 1. Hvad er My Prospects? 2. Hvor kan jeg finde My Prospects-appen, og hvordan downloader jeg den? 3. Hvilke anordninger kan jeg

Læs mere

En mini e-bog til dig fra Aros Business Academy 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB

En mini e-bog til dig fra Aros Business Academy 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB En mini e-bog til dig fra Aros Business Academy 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB Kan du svare klart på alle 7 spørgsmål i den her bog? Hvis ikke, så begår

Læs mere

WORKSHOP. BLIV FRI for rygproblemer MED PILATES ARBEJDSHÆFTE BENTE TROMBORG. Side 1

WORKSHOP. BLIV FRI for rygproblemer MED PILATES ARBEJDSHÆFTE BENTE TROMBORG. Side 1 WORKSHOP BLIV FRI for ryg-problemer MED PILATES ARBEJDSHÆFTE BENTE TROMBORG Side 1 Bliv fri for rygproblemer med pilates Mange accepterer at have ondt i ryggen, som om det er en naturlig ting at have.

Læs mere

RollerMouse Red. Brugermanual

RollerMouse Red. Brugermanual RollerMouse Red Brugermanual Vi er glade for, at du giver os chancen for at hjælpe dig med at opnå en mere behagelig arbejdsstilling og arbejde mere effektivt. Siden 1995 har Contour Design arbejdet på

Læs mere

Spørgeskema til dig som vægtstopper

Spørgeskema til dig som vægtstopper Spørgeskema til dig som vægtstopper Sundhedsstyrelsen Og NIRAS Konsulenterne 2 Spørgeskema til dig som vægtstopper Du er nu godt i gang med dit vægtstopforløb eller er muligvis nået til afslutningen af

Læs mere

Leder- AkAdemiet. - i samarbejde med DIF og DGI

Leder- AkAdemiet. - i samarbejde med DIF og DGI Leder- AkAdemiet - i samarbejde med DIF og DGI En stærk forening med en god leder DIF og DGI har en fælles drøm. Vi drømmer om, at flere danskere vil dyrke motion. Derfor har vi sat os det mål, at der

Læs mere

Bilag 4: Transskription af interview med Ida

Bilag 4: Transskription af interview med Ida Bilag 4: Transskription af interview med Ida Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet i grove træk handler om, anonymitet, og at Ida til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål hun

Læs mere

Reagér på bivirkninger

Reagér på bivirkninger Reagér på bivirkninger - Og hjælp med at gøre medicin mere sikker for alle Vejledning til PowerPoint-præsentation om bivirkninger 2 Indhold 1. Indledning 2. Introduktion til slides 3. Opfølgning på undervisning

Læs mere

PERSONALE- OG LEDELSESPOLITIKKEN SAT I SPIL

PERSONALE- OG LEDELSESPOLITIKKEN SAT I SPIL 114659_Manual_250x250 17/10/03 13:38 Side 1 Kunde & Co. Frederiksholms Kanal 6 1220 København K Tlf: 33 92 40 49 perst@perst.dk www.perst.dk Løngangstræde 25, 4. 1468 København K Tlf: 38 17 81 00 cfu@cfu-net.dk

Læs mere

Enhed for Selvmordsforebyggelse. Information til pårørende

Enhed for Selvmordsforebyggelse. Information til pårørende Enhed for Selvmordsforebyggelse Information til pårørende 2 Kort om denne pjece Denne pjece er til dig, der er pårørende til en person, der skal i gang med et behandlingsforløb hos Enhed for Selvmordsforebyggelse.

Læs mere

Bilag F - Caroline 00.00

Bilag F - Caroline 00.00 Bilag F - Caroline 00.00 Benjamin: Så det første jeg godt kunne tænke mig, det var hvis du kunne fortælle mig om en helt almindelig hverdag hvor arbejde indgår. Caroline: Ja. Jamen det er jo fyldt med

Læs mere

Alle skal have mulighed for at blive en del af. vores fællesskab. En guide til rekruttering KFUM SPEJDERNE I DANMARK

Alle skal have mulighed for at blive en del af. vores fællesskab. En guide til rekruttering KFUM SPEJDERNE I DANMARK Alle skal have mulighed for at blive en del af vores fællesskab En guide til rekruttering KFUM SPEJDERNE I DANMARK EN GUIDE TIL AF NYE SPEJDERE Spejdergrupper over hele landet laver uge efter uge gode

Læs mere

RACE MANUAL. Cyclingfreak.dk Aarhus Mountainbike Challenge 2016

RACE MANUAL. Cyclingfreak.dk Aarhus Mountainbike Challenge 2016 RACE MANUAL Cyclingfreak.dk Aarhus Mountainbike Challenge 2016 AFHENTNING AF STARTNUMMER Vi anbefaler deltagere at afhente deres startnummer i god tid. De kan afhentes i nedenstående tidsrum: Torsdag/fredag:

Læs mere

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed.

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed. Erfagruppe Koncept NEXTWORK er et billigt, lokalt netværk for dig som ønsker at udvikle dig selv fagligt og personligt og gøre dig i stand til at omsætte viden og erfaringer til handlinger i dit daglige

Læs mere

Evaluering af indsatsen

Evaluering af indsatsen Evaluering af indsatsen 2,7 års besøg - Tilbud fra sundhedsplejersken til familier med børn i 2½-3 års alderen Evaluering udarbejdet af sundhedskonsulent Julie Dalgaard Guldager juli 2015. 1 Indsatsens

Læs mere

UDKAST til Værdighedspolitik. (Orange silhuetter kommer)

UDKAST til Værdighedspolitik. (Orange silhuetter kommer) UDKAST til Værdighedspolitik. (Orange silhuetter kommer) Et værdigt ældreliv i Albertslund Kommunerne skal i 2016 udarbejde en værdighedspolitik for perioden 2016 2019. værdighedspolitikken beskriver,

Læs mere

1. Læsestærke børn i Vores Skole

1. Læsestærke børn i Vores Skole 1. Læsestærke børn i Vores Skole Vores forældre kan lære at styrke børnenes læsefærdigheder Forældre kan bruges endnu mere til at fremme børnenes læsefærdigheder. Vi kan give dem gode råd og brugbare redskaber

Læs mere

Miniguide for oplægsholdere

Miniguide for oplægsholdere Miniguide for oplægsholdere Intro Vi har lavet den her miniguide, som en hjælp til dig i din fremtidige rolle som oplægsholder. Guiden er din værktøjskasse og huskeliste. Den samler alt det, vi gennemgår

Læs mere

PALS Positiv Adfærd i Læring og Samspil

PALS Positiv Adfærd i Læring og Samspil PALS Positiv Adfærd i Læring og Samspil Hvorfor gik vi med i PALS? PALS har fokus på forebyggelse. Det er IKKE et brandslukningsprojekt. Skolen er i konstant forandring udfordringer til lærer- / pædagogrollen

Læs mere

guide efter ferien Arbejdsklar sider Styrk dit liv med Chris MacDonald Juli 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

guide efter ferien Arbejdsklar sider Styrk dit liv med Chris MacDonald Juli 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Iris guide Juli 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 8 sider Styrk dit liv med Chris MacDonald Arbejdsklar efter ferien Sådan bliver du klar til første arbejdsdag efter ferien Gruer

Læs mere

Sådan træner du armen efter stabiliserende operation af skulderen

Sådan træner du armen efter stabiliserende operation af skulderen Sådan træner du armen efter stabiliserende operation af skulderen Du har fået en stabiliserende operation af skulderen, som skal mindske risikoen for, at din skulder går af led. EFTER OPERATIONEN Hold

Læs mere

Gørlev Antenneforening Beretning for året 2015

Gørlev Antenneforening Beretning for året 2015 Beretning for året 2015 Hermed beretningen for året 2015. Året har ikke budt på de store problemer, dog har vores servicepartner JAC i Ubby valgt at opsige servicekontrakten med os pr 1. April i år. Grunden

Læs mere

2 KONG 4,8-17; PROFETER OG KONGER, S. 117-120. En baby dreng. Huskevers: Vær gode mod hinanden. 1 TESS 5,15. Budskabet: Vi kan hjælpe andre.

2 KONG 4,8-17; PROFETER OG KONGER, S. 117-120. En baby dreng. Huskevers: Vær gode mod hinanden. 1 TESS 5,15. Budskabet: Vi kan hjælpe andre. 2 KONG 4,8-17; PROFETER OG KONGER, S. 117-120. En baby dreng Huskevers: Vær gode mod hinanden. 1 TESS 5,15 Budskabet: Vi kan hjælpe andre. Aron kan godt lide at lege med babyen. Se babyens lille hånd.

Læs mere

Personlig Erfarings LOG (PE Log)

Personlig Erfarings LOG (PE Log) Personlig Erfarings LOG (PE Log) PE Log en er dit personlige redskab, som kan hjælpe dig med at udvikle dig som instruktør. PE loggen består af to dele: En planlægningsdel, som er et skema med 6 spørgsmål.

Læs mere

Indsend dine ydelseskort via web a-kassen på

Indsend dine ydelseskort via web a-kassen på Indsend dine ydelseskort via web a-kassen på www.foa.dk Indhold 1. Log på 2. Bekræft dine kontaktoplysninger ( Min profil ) 3. Udfyld ydelseskortet 4. Kvittering på indsendt ydelseskort 5. Ret i ydelseskortet

Læs mere

Når mor eller far er ulykkesskadet. når mor eller far er ulykkesskadet

Når mor eller far er ulykkesskadet. når mor eller far er ulykkesskadet Når mor eller far er ulykkesskadet når mor eller far er ulykkesskadet 2 Til mor og far Denne brochure er til børn mellem 6 og 10 år, som har en forælder, der er ulykkesskadet. Kan dit barn læse, kan det

Læs mere

Skab en SucceSfuld. forening. med et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF

Skab en SucceSfuld. forening. med et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF Skab en SucceSfuld forening med et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF NÅ I MÅL MED TO STÆRKE MEDSPILLERE! 2 DGI og DIF har en fælles drøm. Vi drømmer om, at flere danskere vil dyrke motion. Derfor

Læs mere

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Udarbejdet af læsevejlederne september 2014. Kære forælder. Dit barn er på nuværende tidspunkt sikkert rigtig dygtig til at læse. De første skoleår er

Læs mere

Ågården Plejecenter. Kommunale tilsyn på plejecentre Vejle Kommune 2013. Tilsynsrapport udarbejdet af. Sundhedsfaglig Konsulent Lis Linow

Ågården Plejecenter. Kommunale tilsyn på plejecentre Vejle Kommune 2013. Tilsynsrapport udarbejdet af. Sundhedsfaglig Konsulent Lis Linow Kommunale tilsyn på plejecentre Vejle Kommune 2013 Ågården Plejecenter Tilsynsrapport udarbejdet af Sundhedsfaglig Konsulent Lis Linow Velfærdsstaben 2 Indhold Tilsynets Konklusion... 3 1. Hvad skal kommunale

Læs mere

I Guds hånd -4. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter

I Guds hånd -4. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter I Guds hånd -4 I Guds hånd er jeg velsignet. Mål: At lære børnene, at Gud velsigner dem, når de holder sig tæt til ham. Gud holder hånden over deres liv, så der altid vil komme noget godt ud af alt. Tekst:

Læs mere

Forståelse af sig selv og andre

Forståelse af sig selv og andre 12 Forståelse af sig selv og andre Bamse Buller Skrevet med input fra pædagogerne Lone Kelly og Jane Andersen, Kildemosen, afd. Kilden i Kolding Kommune Forståelse af sig selv og andre Kort om metoden

Læs mere

Loginvejledning, tips og hjælp

Loginvejledning, tips og hjælp Loginvejledning, tips og hjælp Denne vejledning er en hjælp til dig, der skal søge ind på IT-Universitetets kandidatuddannelser. Ansøgning om optagelse gennemføres digitalt i ansøgningssystemet STADS-DANS.

Læs mere

Karen elsker sommer. Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra.

Karen elsker sommer. Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra. Karen elsker sommer Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra. Karen er 22 år. Hun læser sprog på Århus universitet. Spansk

Læs mere

Variabel- sammenhænge

Variabel- sammenhænge Variabel- sammenhænge Udgave 2 2009 Karsten Juul Dette hæfte kan bruges som start på undervisningen i variabelsammenhænge for stx og hf. Hæftet er en introduktion til at kunne behandle to sammenhængende

Læs mere

Røde Kors. Røde Kors 2016 Frants Christensen Familiesparring. Mail@kuhlman.nu 1

Røde Kors. Røde Kors 2016 Frants Christensen Familiesparring. Mail@kuhlman.nu 1 Røde Kors 1 Præsentation Mit navn er: Alder: Frants Christensen 51 år Min familie Baggrund: socialpædagog familieterapeut leder udd. konsulent udd. ART træner 2 Leder af Dagbehandlingsskolen Kejserdal

Læs mere

I nogle kirker er der forskellige former for kurser eller møder for forældre til døbte børn, og det kan give inputs til at forstå både dåben og

I nogle kirker er der forskellige former for kurser eller møder for forældre til døbte børn, og det kan give inputs til at forstå både dåben og Indhold Forord 7 At få børn at blive forældre 11 At vælge på barnets vegne 19 Praktiske ting forud for dåben 29 Dåben i kirken 35 At oplære sit barn i kristen tro 67 Forældre forbilleder 95 Til videre

Læs mere

tre gange. Der er ikke noget at sige til, hvis Peter sidder og vrider sig lidt i den dårlige samvittighed.

tre gange. Der er ikke noget at sige til, hvis Peter sidder og vrider sig lidt i den dårlige samvittighed. Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirke den 3. april 2016 Kirkedag: 1.s.e.påske/B Tekst: Joh 21,15-19 Salmer: SK: 749 * 447 * 449 * 212 * 249 * 199,5 * 218 LL: 403 * 7 * 249 * 199,5 * 218 Der står

Læs mere

Det danske sundhedsvæsen

Det danske sundhedsvæsen Det danske sundhedsvæsen Undervisningsmateriale til sprogskoler Kapitel 8: Undersøgelse for brystkræft (mammografi) 8 Undersøgelse for brystkræft (mammografi) Brystkræft Brystkræft er en alvorlig sygdom.

Læs mere

Vejledning til AT-eksamen 2016

Vejledning til AT-eksamen 2016 Sorø Akademis Skole Vejledning til AT-eksamen 2016 Undervisningsministeriets læreplan og vejledning i Almen Studieforberedelse kan findes her: http://www.uvm.dk/uddannelser/gymnasiale-uddannelser/fag-og-laereplaner/fagpaa-stx/almen-studieforberedelse-stx

Læs mere

Så er året 2015 ved at løbe ud, og der er sket mange ting i dette år i Sydafrika og ved Amakulu Safari

Så er året 2015 ved at løbe ud, og der er sket mange ting i dette år i Sydafrika og ved Amakulu Safari Så er året 2015 ved at løbe ud, og der er sket mange ting i dette år i Sydafrika og ved Amakulu Safari Da vi startede året, var det med stor tørke her i vores område, og det gjorde, at vi fik store prisstininger

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING. Waoo Web TV på computer SE DESUDEN WAOO WEB TV QUICK GUIDE TIL IPAD FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER VEJLEDNING. Waoo Web TV på computer SE DESUDEN WAOO WEB TV QUICK GUIDE TIL IPAD FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER VEJLEDNING Waoo Web TV på computer SE DESUDEN WAOO WEB TV QUICK GUIDE TIL IPAD FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Oversigt over indholdet på Waoo Web TV....4 TV-kanaler på computer... 4 Velkommen

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING. til Waoo Telefoni FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER VEJLEDNING. til Waoo Telefoni FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER VEJLEDNING til Waoo Telefoni FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Tilkobling af din telefon...4 Waoo Telefoni tjenester...5 STANDARDTJENESTER Skjul nummer...6 Spærring for anonyme opkald...7 TILLÆGSTJENESTER

Læs mere

Brugerguide til Wuxus - For dig som er chauffør.

Brugerguide til Wuxus - For dig som er chauffør. Brugerguide til Wuxus - For dig som er chauffør. Log ind Trin 1 - Log ind Trin 2 - Start dagen Opgaver Accepter / Afvis opgave Scanner Lasteoversigt Slut dag Accepter / Afvis opgave Denne guide hjælper

Læs mere

Bilag 1 - Interview med Marie 20/4-2016 Mathias Frantsen (Interviewer) : I1 Mette Axen (Interviewer): I2 Marie (Interviewperson) : M

Bilag 1 - Interview med Marie 20/4-2016 Mathias Frantsen (Interviewer) : I1 Mette Axen (Interviewer): I2 Marie (Interviewperson) : M Mathias Frantsen (Interviewer) : I1 Mette Axen (Interviewer): I2 Marie (Interviewperson) : M I1: Du optager nu? I2: Ja I1: Ja, stærkt I2: Jeg ved ikke om vi skal vise starte med at vise videoen eller om

Læs mere

Arbejdsmiljøgruppens problemløsning

Arbejdsmiljøgruppens problemløsning Arbejdsmiljøgruppens problemløsning En systematisk fremgangsmåde for en arbejdsmiljøgruppe til løsning af arbejdsmiljøproblemer Indledning Fase 1. Problemformulering Fase 2. Konsekvenser af problemet Fase

Læs mere

Customer service is not a department It s an attitude! (Citat: Mo Hardy)

Customer service is not a department It s an attitude! (Citat: Mo Hardy) Customer service is not a department It s an attitude! (Citat: Mo Hardy) 55.441 indbyggere den 1. januar 2015 Ansatte der supporters af IT: 4100 administrative 600 lærer og 6000 elever fordelt på 11 skoler

Læs mere

VA V LGFA F G A HUMM M ELT L O T FTESKOLEN 20 2 12 1-20 2 13 1

VA V LGFA F G A HUMM M ELT L O T FTESKOLEN 20 2 12 1-20 2 13 1 VALGFAG HUMMELTOFTESKOLEN 2012-2013 2013 Til elever i 7. - 8. klasse og deres forældre Folkeskoleloven giver elever i 8. og 9. klasse et tilbud om at vælge valgfag. Men hvad er valgfag for noget?... det

Læs mere

Tale: Jane Findahl, formand for KL s Børne- og Kulturudvalg, KL s Børnetopmøde

Tale: Jane Findahl, formand for KL s Børne- og Kulturudvalg, KL s Børnetopmøde Tale af Jane Findahl Ref. Sae/jbs Side 1/11 Anledning Børnetopmøde 2012 Dato 2. februar 2012 Sted Aalborg Kl. 10.08 10.20 Titel Taletid 8-9 minutter Tale: Jane Findahl, formand for KL s Børne- og Kulturudvalg,

Læs mere

Mig som professionel. Fagidentitet

Mig som professionel. Fagidentitet Mig som professionel I denne uge skal vi arbejde med kompetencemålet: - Møde andre mennesker på en etisk og respektfuld måde samt forstå betydningen af egen rolle i mødet med andre mennesker. - Mens vi

Læs mere

Judoens grundlægger Jigoro Kanos fødselsdag den 28. oktober Inspirationskatalog

Judoens grundlægger Jigoro Kanos fødselsdag den 28. oktober Inspirationskatalog Judoens dag Judoens grundlægger Jigoro Kanos fødselsdag den 28. oktober Inspirationskatalog 1 Indhold 3 4 5 6 7 8 11 12 15 16 18 19 Forord Inspiration Hvordan kommer vi i gang? Planlægning og inspiration

Læs mere

Referat Møde i Baggrundsgruppen for prioritering på medicinområdet

Referat Møde i Baggrundsgruppen for prioritering på medicinområdet Referat Møde i Baggrundsgruppen for prioritering på medicinområdet Tid: 24. juni kl. 13.00 15.30 Sted: Danske Patienter,. Deltagere: Birthe Holm, Sjældne Diagnoser Jens Oluf Bruun Pedersen, Kræftens Bekæmpelse

Læs mere

Udgivet af Line Christensen, fra: SkrevetafFysioterapeuten.dk Kontakt:

Udgivet af Line Christensen, fra: SkrevetafFysioterapeuten.dk Kontakt: Udgivet af Line Christensen, fra: SkrevetafFysioterapeuten.dk Kontakt: kontakt@skrevetaffysioterapeuten.dk Indledning Jeg har lavet denne Smertedagbog for at hjælpe dig med at få et overblik over dine

Læs mere

A-KASSE. Brug dine muligheder. Brug ledighedsperioden aktivt fra første dag OKTOBER 2015 BRUG DINE MULIGHEDER FOA 1

A-KASSE. Brug dine muligheder. Brug ledighedsperioden aktivt fra første dag OKTOBER 2015 BRUG DINE MULIGHEDER FOA 1 A-KASSE Brug dine muligheder Brug ledighedsperioden aktivt fra første dag OKTOBER 2015 BRUG DINE MULIGHEDER FOA 1 Indhold Forord 3 Tag uddannelse 4 Uddannelsesmuligheder under ledighed 6 Sig ja til jobrotation

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål til Wave Bonus

Ofte stillede spørgsmål til Wave Bonus Ny OSS til Wave Bonus! Ofte stillede spørgsmål til Wave Bonus Hermed får du LifeWaves nye OSS til Wave Bonus! Disse oplysninger giver dig alt, du behøver for fuldt ud at forstå denne meget spændende del

Læs mere

Psykiske reaktioner ved lungekræft 26.2.2014. Anne Møller Kræftens Bekæmpelse

Psykiske reaktioner ved lungekræft 26.2.2014. Anne Møller Kræftens Bekæmpelse Psykiske reaktioner ved lungekræft 26.2.2014 Anne Møller Kræftens Bekæmpelse Kræftens Bekæmpelse Roskilde Jernbanegade 16, telefon 4630 4660 e-mail roskilde@cancer.dk Rådgiver Anne Møller Mine pointer

Læs mere

Det gode personalemøde og arbejdspladskulturen

Det gode personalemøde og arbejdspladskulturen TEMA Stress Tekst indsættes Det gode personalemøde og arbejdspladskulturen Værktøj nr. 6 i serien Vi finder os ikke i stress! Værktøj nr. 6 i serien Vi finder os ikke i stress! Personlige strategier mod

Læs mere

Godt at vide, når man skal i 3. klasse

Godt at vide, når man skal i 3. klasse Godt at vide, når man skal i 3. klasse Kære forældre. Med denne folder vil vi gerne fortælle jer, om de holdninger, ønsker og tanker vi har, når det drejer sig om dit/jeres barns skolegang. Vi stiller

Læs mere

BALLERUP BIBLIOTEKERNES TILBUD TIL 7.-9. KLASSE 2016/17

BALLERUP BIBLIOTEKERNES TILBUD TIL 7.-9. KLASSE 2016/17 BALLERUP BIBLIOTEKERNES TILBUD TIL 7.-9. KLASSE 2016/17 Kære lærere Her er ernes tilbud til 7.-9. klasse i skoleåret 2016/17. Tilbuddene understøtter dansk, historie, samfundsfag samt IT og medier. Mål:

Læs mere

Kanalstrategi en strategi for henvendelseskanaler til og fra kommunen [Udkast] Juni 2013. Natur og Udvikling

Kanalstrategi en strategi for henvendelseskanaler til og fra kommunen [Udkast] Juni 2013. Natur og Udvikling Kanalstrategi en strategi for henvendelseskanaler til og fra kommunen [Udkast] Juni 2013 Natur og Udvikling Kanalstrategi Hvert år håndterer Halsnæs Kommune rigtig mange henvendelser til og fra borgere

Læs mere

Introduktion til forældre og andre voksne, der gerne vil være en del af vores verden

Introduktion til forældre og andre voksne, der gerne vil være en del af vores verden Kære voksne til børn i Sundbrinkens Børnehus Sundbrinkens børn og vores børns måde at være i verden på, er en del af en helhed. Derfor er vi rigtig glade for at kunne dele vores verden med jer, når I har

Læs mere

Sådan ser danskerne på psykisk syge

Sådan ser danskerne på psykisk syge Pressemeddelelse, den 7. december Sådan ser danskerne på psykisk syge Mennesker med psykisk sygdom fremstilles ofte som voldelige, farlige og utilregnelige i de danske medier. En helt ny undersøgelse viser

Læs mere

bepeaked BEPEAKED - GØR DET ENKELT AT LYKKES

bepeaked BEPEAKED - GØR DET ENKELT AT LYKKES 1/6 bepeaked BEPEAKED - GØR DET ENKELT AT LYKKES Hvorfor skal det være svært at få den krop du ønsker dig? Gør det enkelt for dig selv, og læs denne start guide. BEGYNDER GUIDE - team bepeaked www.bepeaked.dk

Læs mere

Vejledning til aflevering og fremsendelse af afsluttende opgave Januar 2016

Vejledning til aflevering og fremsendelse af afsluttende opgave Januar 2016 Vejledning til aflevering og fremsendelse af afsluttende opgave Januar 2016 Kursisten mailer følgende til vejleder og til uddannelseskonsulenten: 1. En opgave i PDF, som indeholder følgende: a. Forside,

Læs mere

LÆRINGSARK. Spørgsmål til samtale Luk 4,14-21. Historie. Bibel-oplæg (til dine notater under oplægget) Skabelse, syndefald og pagt

LÆRINGSARK. Spørgsmål til samtale Luk 4,14-21. Historie. Bibel-oplæg (til dine notater under oplægget) Skabelse, syndefald og pagt Denne første samling handler om det store billede: Guds mission. Hvad er Guds mission og plan med verden? Og hvordan passer integreret mission ind i denne frelsesplan? Luk 4,14-21 Hvilken slags forandring

Læs mere

Film (spilletid: 2 min.)

Film (spilletid: 2 min.) Film (spilletid: 2 min.) Film: Tænk. Hvis det er dig Aarhus Universitet har lavet en film om starten på et muligt studieliv på universitetet. Vi vil meget gerne høre dine umiddelbare tanker om filmen og

Læs mere

PRAKTISK INFORMATION BESTILLING LEVERING

PRAKTISK INFORMATION BESTILLING LEVERING VELKOMMEN PRAKTISK INFORMATION BESTILLING Du bestiller mad til 14 dage ad gangen på det bestillingsark, chaufføren har med hver 14. dag. Sammen med bestillingsarket får du et menukort, hvor du kan se,

Læs mere

Indbyder til søskende kursus

Indbyder til søskende kursus Indbyder til søskende kursus Lørdag den 21. september og 22.september 2013 På Vilcon Hotel og Konferencecenter i Slagelse Hvordan lærer man at være søster eller bror til en handicappet søskende Det kan

Læs mere

Læsning og skrivning i 3. og 4. klasse

Læsning og skrivning i 3. og 4. klasse Læsning og skrivning i 3. og 4. klasse Center for Skoler og Dagtilbud FAKTA Læse- og skriveudvikling De fleste børn kan i starten af 3. kl. læse og forstå lette aldersvarende tekster, dvs. tekster, hvor

Læs mere

SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE

SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE Sådan ser du svarprocenten og rykker for eller tilbagekalder besvarelser I denne vejledning kan du læse, hvordan du kan følge arbejdspladsens svarprocent på spørgeskemaundersøgelsen

Læs mere

DØDSFALD. HVAD DER SKAL GØRES, NÅR ET BARN ELLER EN PÅRØRENDE TIL ET BARN DØR!

DØDSFALD. HVAD DER SKAL GØRES, NÅR ET BARN ELLER EN PÅRØRENDE TIL ET BARN DØR! DØDSFALD. HVAD DER SKAL GØRES, NÅR ET BARN ELLER EN PÅRØRENDE TIL ET BARN DØR! 1. DU MODTAGER MEDDELSEN: Kender du børnehavens børn og forældre nok til at kunne modtage beskeden? Ellers find en kollega,

Læs mere

Sorteringsmaskinen. Hej med dig!

Sorteringsmaskinen. Hej med dig! Sorteringsmaskinen Hej med dig! Jeg er Thomas Tandstærk, og jeg ved en masse om teknik og natur. Jeg skal lære dig noget om at lave forsøg og undersøgelser. Når klassen er færdig får I et flot diplom!

Læs mere

Inspiration til brug af mapop i din læringsmålstyrede undervisning

Inspiration til brug af mapop i din læringsmålstyrede undervisning Inspiration til brug af mapop i din læringsmålstyrede undervisning Dette er en hjælp til dig der gerne vil bringe mapop ind i din læringsmålstyrede undervisning. Vi tager udgangspunkt i Læringsmålstyret

Læs mere

ode Råd og tips til det gode virksomhedsmøde

ode Råd og tips til det gode virksomhedsmøde Luk op f or det g ode virksom hedsmø de Sådan g ør d Fø r mødet u Un der mød Ef t er møde et t Råd og tips til det gode virksomhedsmøde Introduktion råd og tips til det gode virksomhedsmøde Formålet med

Læs mere

Folkesundhed Aarhus Dit Liv - Din Sundhed

Folkesundhed Aarhus Dit Liv - Din Sundhed Side 1 1. CPR-nummer - 2. Angiv din alder år 3. Dato for udfyldelse af skemaet - - 2 0 De følgende spørgsmål handler om rygning 4. Ryger du? (dette gælder også e-cigaretter og vandpibe), hver dag, mindst

Læs mere

Retfærdighed betyder ikke at alle får det samme. Retfærdighed betyder at alle får hvad de har brug for

Retfærdighed betyder ikke at alle får det samme. Retfærdighed betyder at alle får hvad de har brug for + Social historier + Retfærdighed betyder ikke at alle får det samme Retfærdighed betyder at alle får hvad de har brug for + Det er barnets / den unges opfattelse af en situation som bestemmer, hvordan

Læs mere