Til aktionærerne i Flügger A/S. 21. juli 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til aktionærerne i Flügger A/S. 21. juli 2014"

Transkript

1 Til aktionærerne i Flügger A/S 21. juli 2014 Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Flügger A/S onsdag den 20. august 2014 kl på selskabets adresse: Islevdalvej 151, 2610 Rødovre. Generalforsamlingen åbnes af bestyrelsesformanden og vil blive ledet af en af bestyrelsen udpeget dirigent. Dagsorden 1. Fremlæggelse af årsrapporten vedrørende det forløbne regnskabsår. 2. Generalforsamlingens godkendelse af årsrapporten. 3. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af underskud i henhold til den godkendte årsrapport. Bestyrelsen foreslår et udbytte på 13 kr. pr. 20 kr. aktie. 4. Valg af medlemmer til bestyrelsen. Der foreslås genvalg af: Stine Bosse Roar Funderud Gunilla Saltin Der foreslås nyvalg af: Sune Dedenroth Schnack Præsentation af bestyrelseskandidater vedlagt. 5. Valg af revisor. Der foreslås genvalg af revisionsfirmaet PricewaterhouseCoopers. 6. Forslag fra bestyrelse eller aktionærer. 6.1 Bestyrelsen foreslår vedtægtsændringer i henhold til vedlagte bilag. 6.2 Bestyrelsen anmoder om bemyndigelse til i perioden indtil næste ordinære generalforsamling at lade selskabet erhverve egne aktier til den på erhvervelsestidspunktet gældende noteringskurs, med afvigelse på op til 10 %, således at beholdningen af egne aktier i alt udgør op til 10 % af aktiekapitalen. Til vedtagelse af det under dagsordenens pkt. 6.1 fremsatte forslag om vedtægtsændringer kræves jf. selskabslovens 106, stk. 1, at beslutningen vedtages med mindst 2/3 såvel af de afgivne stemmer som af den på generalforsamlingen repræsenterede stemmeberettigede aktiekapital. Til vedtagelse af det under dagsordenens pkt. 6.2 fremsatte forslag om bemyndigelse til bestyrelsen kræves jf. vedtægternes 12.1, at beslutningen vedtages med simpelt stemmeflertal. 7. Eventuelt herunder kan intet vedtages. Information til aktionærerne Selskabets aktiekapital udgør kr. Heraf er kr. A-aktiekapital og kr. Baktiekapital. Aktiekapitalen er fordelt på aktier à 20 kr. Hvert A-aktiebeløb på 20 kr. giver 10 stemmer på generalforsamlingen, og hvert B-aktiebeløb på 20 kr. giver 1 stemme på generalforsamlingen. Flügger A/S Islevdalvej 151 DK-2610 Rødovre Denmark Tel Fax flugger@flugger.com CVR-no

2 Deltagelse på generalforsamlingen Vi håber, De har lyst til at deltage i generalforsamlingen. Vi anbefaler, at tilmelding og rekvirering af adgangskort og stemmeseddel foretages via aktionærportalen på vores hjemmeside: hvor man også kan finde alle dokumenter vedrørende generalforsamlingen. Alternativt kan De udfylde og returnere tilmeldingsblanketten i vedlagte svarkuvert senest 15. august Depotnummer og personlig kode er angivet øverst på tilmeldingsblanketten. Hvis De tidligere har benyttet aktionærportalen og har ændret koden, vil koden ikke fremgå. En aktionærs ret til at deltage i og afgive stemmer på generalforsamlingen fastsættes i forhold til de aktier, aktionæren besidder på registreringsdatoen, som ligger 1 uge før generalforsamlingens afholdelse. Deltagelse i generalforsamlingen forudsætter tillige, at aktionæren har anmodet om adgangskort til den pågældende generalforsamling senest 3 dage forud for afholdelsen. Adgangskort udstedes til den, der ifølge ejerbogen er noteret som aktionær på registreringsdatoen, eller som selskabet pr. registreringsdatoen har modtaget behørig meddelelse fra med henblik på indførsel i ejerbogen. Brevstemme og fuldmagt Aktionærerne kan i stedet for at afgive deres stemme ved fysisk fremmøde på selve generalforsamlingen vælge at afgive brevstemme. Aktionærer, der vælger at stemme pr. brev, skal sende deres brevstemme til selskabet, således at denne er selskabet i hænde senest 3 dage før generalforsamlingens afholdelse. En brevstemme, som er modtaget af selskabet, kan ikke tilbagekaldes. Afgivelse af brevstemme skal ske senest 3 dage forud for generalforsamlingens afholdelse ved at returnere den vedlagte stemmeblanket til selskabet i udfyldt og underskrevet stand eller via aktionærportalen på vores hjemmeside: Aktionærerne kan også udnytte deres stemmeret gennem en fuldmægtig, der skal fremlægge skriftlig og dateret fuldmagt. Afgivelse af fuldmagt skal ske senest 3 dage forud for generalforsamlingens afholdelse ved at returnere den vedlagte fuldmagtsblanket til selskabet i udfyldt og underskrevet stand eller via aktionærportalen på vores hjemmeside: Med venlig hilsen Flügger A/S Bestyrelsen Vedlagt: Bilag vedr. bestyrelseskandidater og vedtægtsændringer samt tilmeldingsblanket, fuldmagts-/ stemmeblanket og svarkuvert.

3 Valg af bestyrelsesmedlemmer på generalforsamlingen 20. august 2014 Stine Bosse Født 1960, indtrådt i bestyrelsen i Andre ledelseshverv: Formand for bestyrelsen i Det Kongelige Teater og Concito. Bestyrelsesmedlem Allianz Tyskland, Aker ASA Norge og TDC. Frivilligt arbejde i bl.a. Børnefonden (formand), Tænketanken European Council on Foreign Relations, Forretningsudvalget i Europabevægelsen, Netværket Kvinder & Europa (formand) og FNMDG Advocats. Kvalifikationer: Ledelseserfaring fra Tryg, rutineret bestyrelsesmedlem, socialt engageret. Anses som uafhængig genvalg. Roar Funderud Født 1965, indtrådt i bestyrelsen i Andre ledelseshverv: Adm. direktør i DFDS Seaways AS i kommercielle lederroller i Skandinavien. tidligere ledet Toms Norge AS, Toms Director Nordic for Toms Gruppen AS. Kvalifikationer: Norsk, finans, FMCG, skandinavisk samarbejde Anses som uafhængig genvalg. Norge. Har haft flere finansielle og Har været CFO i Ringnes AS og har Sverige AB og været Business Unit forretningsudvikling, management og Gunilla Saltin Født 1965, indtrådt i bestyrelsen i Andre ledelseshverv: Adm. direktør i Södra Cell AB. Bestyrelsesmedlem i IVL Svenska Miljöinstitutet AB og Södra Cell AB. Kvalifikationer: Svensk, ledelseserfaring, PhD Chemical Engineering. Anses som uafhængig genvalg. Sune Dedenroth Schnack Født 1990, indstilles til bestyrelsen i Andre hverv: Studiejob i FSN Capital Partners ApS siden 2011 Kvalifikationer: Cand. merc. fir studerende. Har et indgående kendskab til Flügger grundet sin familiære tilknytning. Storaktionær i SUS 2013 ApS (Flügger Holding). Anses ikke som uafhængig nyvalg. I bestyrelsen indgår traditionelt to medarbejderrepræsentanter. De nuværende repræsentanter er Kristian Nellemann, butikschef (indtrådt i bestyrelsen i 2011) og Martin Johansen, vedligeholdelsestekniker (indtrådt i bestyrelsen i 2012).

4 Forslag til reviderede vedtægter til godkendelse på ordinær generalforsamling Væsentlige ændringer er markeret som hhv. slettet/tilføjet. Hertil kommer enkelte sprogmæssige tilretninger. Vedtægter pr. 20. august 2010 Forslag til ny tekst Selskabets navn og formål 1.1 Selskabets navn er Flügger A/S. Selskabets navn er Flügger A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under navnene, FLÜGGER BYGGEFINISH A/S, IMPRA A/S, FIONA A/S, FIONA TAPET A/S, DAHLS TAPET A/S og SCANDIA TAPET A/S Selskabet driver tillige virksomhed under navnene, FLÜGGER BYGGEFINISH A/S, IMPRA A/S, FIONA A/S, FIONA TAPET A/S, DAHLS TAPET A/S og SCANDIA TAPET A/S. 2 Selskabets formål er at drive fabrikation og han- Selskabets formål er at drive fabrikation og handel og anden dermed i forbindelse stående virk- del og anden dermed i forbindelse stående virksomhed. somhed. Aktiekapital, aktiebreve mv. 3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr Heraf er kr A-aktiekapital og kr B-aktiekapital. Aktiekapitalen er fordelt på aktier à 20 kr. Selskabets aktiekapital udgør kr Heraf er kr A-aktiekapital og kr B-aktiekapital. Aktiekapitalen er fordelt på aktier à kr. 20 eller multipla heraf. Der kan udstedes samleaktier for A-aktierne. Aktiekapitalen er fuldt indbetalt. Aktiekapitalen er fuldt indbetalt. 3.2 Selskabets ejerbog føres af CVR-nr Selskabets ejerbog føres af Computershare A/S, CVR-nr Bestyrelsen er indtil bemyndiget til ad en eller flere gange at forhøje aktiekapitalen med kr B-aktiekapital ( stk. à 20 kr.) ved uden fortegningsret for de gamle aktionærer at tilbyde selskabets eller dets danske datterselskabers medarbejdere at tegne aktier til en fast kurs efter bestyrelsens skøn og efter nærmere retningslinjer fastsat af bestyrelsen. Bestyrelsen ønsker ikke at forny denne bemyndigelse, hvorfor denne paragraf udgår.

5 Tegningskursen kan under henvisning til selskabslovens 31 dog ikke være lavere end aktiens pålydende. Der skal for de nye aktier gælde, at der ved fremtidige forhøjelser ikke gælder indskrænkninger i den til aktierne knyttede fortegningsret, at aktierne udstedes til ihændehaver, men kan noteres på navn i selskabets ejerbog, og at de skal være omsætningspapirer. Forhøjelsen skal ske ved kontant indbetaling. Tildeling af medarbejderaktier kan, med de samme begrænsninger som er anført ovenfor, ske ved salg til favørkurs af selskabets egen aktiebeholdning. 3.4 Bestyrelsen ønsker ikke at forny denne bemyndigelse, hvorfor denne paragraf udgår. Bestyrelsen er endvidere indtil bemyndiget til ad en eller flere gange at forhøje aktiekapitalen med indtil kr B-aktiekapital ( stk. à 20 kr.) ved uden fortegningsret for de gamle aktionærer at udstede aktier til en fast kurs efter bestyrelsens skøn og efter nærmere retningslinjer fastsat af bestyrelsen. Tegningskursen kan under henvisning til selskabslovens 31 dog ikke være lavere end aktiens pålydende. Bemyndigelsen kan benyttes såvel i forbindelse med overtagelse af bestående virksomhed eller aktiver i øvrigt som i forbindelse med en kontant forhøjelse. I det omfang bestyrelsen benytter bemyndigelsen til kapitaludvidelse til udstedelse af aktier til en lavere kurs end markedskursen, er bestyrelsen bemyndiget til at gennemføre kapitaludvidelsen med fortegningsret for de gamle aktionærer i henhold til vedtægternes bestemmelse herom. Der skal for de nye aktier gælde, at der ved fremtidige forhøjelser ikke gælder indskrænkninger i den til aktierne knyttede fortegningsret, at aktierne udstedes til ihændehaver, men kan noteres på navn i selskabets ejerbog, og at de skal være omsætningspapirer. 4 A-aktierne skal udstedes lydende på navn og skal stedse være noteret på navn i selskabets ejerbog med angivelse af aktionærens postadresse. A-aktierne er ikke-omsætningspapirer, men er frit omsættelige. A-aktierne udstedes på navn og skal stedse være noteret på navn i selskabets ejerbog med angivelse af aktionærens postadresse. Aaktierne er ikke-omsætningspapirer, men er frit omsættelige. Påtegning af navn på eller transport af A-aktier til en navngiven ejer har kun gyldighed over for selskabet, når påtegningen respektive transporten er indført i ejerbogen. Selskabet er uden

6 ansvar for en noteret påtegnings eller transports ægthed eller rigtighed. 5 Selskabets B-aktier udstedes til ihændehaver og er frit omsættelige. B-aktierne er omsætningspapirer og udstedes og registreres gennem VP Securities A/S. B-aktier kan noteres på navn i ejerbogen. B-aktierne udstedes til ihændehaver og er frit omsættelige. B-aktierne er omsætningspapirer og udstedes og registreres gennem VP Securities A/S. B-aktier kan noteres på navn i ejerbogen. Påtegning af navn på en A-aktie eller en A- eller B-akties transport til en navngiven ejer har kun gyldighed over for selskabet, når påtegningen respektive transporten er indført i ejerbogen og for B-aktiernes vedkommende tillige registreret i VP Securities A/S. Selskabet er uden ansvar for en noteret påtegnings eller transports ægthed eller rigtighed. Påtegning af navn eller transport af B-aktier til en navngiven ejer har kun gyldighed over for selskabet, når påtegningen respektive transporten er indført i ejerbogen og tillige registreret i VP Securities A/S. Selskabet er uden ansvar for en noteret påtegnings eller transports ægthed eller rigtighed. 6.1 Ingen aktionær er forpligtet til at lade sine aktier indløse helt eller delvis, og ingen aktier har særlige rettigheder bortset fra de nedenfor indeholdte regler om A-aktiernes og B-aktiernes fortegningsret ved aktieudvidelser og de i vedtægternes 9.3 indeholdte regler om stemmeret. Ingen aktionær er forpligtet til at lade sine aktier indløse helt eller delvis, og ingen aktier har særlige rettigheder bortset fra de nedenfor indeholdte regler om A-aktiernes og B-aktiernes fortegningsret ved aktieudvidelser og de i vedtægternes 9.3 indeholdte regler om stemmeret. 6.2 Såfremt en generalforsamling beslutter, at aktiekapitalen skal udvides ved nytegning af såvel A- som B-aktier, har A-aktionærer fortegningsret til nye A-aktier og B-aktionærer fortegningsret til nye B-aktier. Sker udvidelsen alene med én aktieklasse har samtlige aktionærer fortegningsret til nye aktier i forhold til deres besiddelse af gamle aktier. Såfremt en generalforsamling beslutter, at aktiekapitalen skal udvides ved nytegning af såvel A- som B-aktier forholdsvis, har A-aktionærer fortegningsret til nye A-aktier og B-aktionærer fortegningsret til nye B-aktier. Sker udvidelsen alene inden for én aktieklasse eller sker udvidelsen således, at forholdet mellem de to aktieklasser forskydes, har samtlige aktionærer fortegningsret til nye aktier i forhold til deres samlede besiddelse af eksisterende aktier inden for begge aktieklasser. 6.3 Udbytte vedrørende A-aktierne udbetales uden anvendelse af kupons til A-aktionærerne efter den i ejerbogen noterede adresse. Udbytte af A-aktierne udbetales til Aaktionærerne efter den i ejerbogen noterede adresse. Udbytte vedrørende B-aktierne udbetales ved overførsel gennem VP Securities A/S. Udbytte af B-aktierne udbetales ved overførsel gennem VP Securities A/S. Udbytte vedrørende A-aktier eller B-aktier, der ikke er hævet inden 3 år fra forfaldsdagen, tilfalder selskabet. Udbytte af A-aktier eller B-aktier, der ikke er hævet inden 3 år fra forfaldsdagen, tilfalder selskabet.

7 6.4 Mortifikation af selskabets aktier kan finde sted uden dom i overensstemmelse med selskabslovens regler herom. Mortifikation af selskabets aktier kan finde sted uden dom i overensstemmelse med selskabslovens regler herom. Generalforsamlinger 7.1 Generalforsamlinger indkaldes af bestyrelsen med højst 5 ugers og mindst 3 ugers varsel på selskabets hjemmeside via Erhvervs- og selskabsstyrelsens it-system samt ved almindeligt brev til alle noterede aktionærer under den i ejerbogen noterede adresse, jf. dog 7.2. Indkaldelsen skal indeholde dagsordenen for generalforsamlingen og oplysning om hjemmesiden, hvor de dokumenter, der skal forelægges på generalforsamlingen findes. Såfremt der skal behandles forslag, der kræver særlig majoritet, skal dette fremhæves i indkaldelsen. Generalforsamlinger indkaldes af bestyrelsen med højst 5 ugers og mindst 3 ugers varsel på selskabets hjemmeside via Erhvervsstyrelsens it-system samt ved almindeligt brev til alle noterede aktionærer under den i ejerbogen noterede adresse, jf. dog 7.2. Indkaldelsen skal indeholde dagsordenen for generalforsamlingen og oplysning om hjemmesiden, hvor de dokumenter, der skal forelægges på generalforsamlingen, findes. Såfremt der skal behandles forslag, der kræver særlig majoritet, skal dette fremhæves i indkaldelsen. 7.2 Selskabet kan vælge, at al kommunikation fra selskabet til de enkelte aktionærer alene sker elektronisk, herunder ved , og generelle meddelelser vil være tilgængelige for aktionærerne på selskabets hjemmeside medmindre andet følger af selskabsloven. Selskabet kan til enhver tid kommunikere til de enkelte aktionærer med almindelig brevpost som supplement eller alternativ til elektronisk kommunikation. Selskabet kan vælge, at al kommunikation fra selskabet til de enkelte aktionærer alene sker elektronisk, herunder ved . Generelle meddelelser vil være tilgængelige for aktionærerne på selskabets hjemmeside medmindre andet følger af selskabsloven. Selskabet kan til enhver tid kommunikere til de enkelte aktionærer med almindelig brevpost som supplement eller alternativ til elektronisk kommunikation. Indkaldelse af aktionærerne til ordinær og ekstraordinær generalforsamling, herunder de fuldstændige forslag til vedtægtsændringer, dagsorden, årsrapporter, selskabsmeddelelser, adgangskort samt øvrige generelle oplysninger fra selskabet til aktionærerne kan fremsendes af selskabet til aktionærerne elektronisk, herunder via . Bortset fra adgangskort til generalforsamling, vil ovennævnte dokumenter kunne findes på selskabets hjemmeside Indkaldelse af aktionærerne til ordinær og ekstraordinær generalforsamling, herunder de fuldstændige forslag til vedtægtsændringer, dagsorden, årsrapporter, selskabsmeddelelser, adgangskort samt øvrige generelle oplysninger fra selskabet til aktionærerne kan fremsendes af selskabet til aktionærerne elektronisk, herunder via . Bortset fra adgangskort til generalforsamling, vil ovennævnte dokumenter kunne findes på selskabets hjemmeside Selskabet er forpligtet til at anmode navnenoterede aktionærer om en elektronisk adresse, hvortil meddelelser mv. kan sendes. Det er den enkelte aktionærs ansvar at sikre, at selskabet er i besiddelse af den korrekte elektroniske adresse. Det er den enkelte aktionærs ansvar at sikre, at selskabet er i besiddelse af den korrekte, elektroniske adresse. Aktionærerne kan på selskabets hjemmeside finde nærmere oplysninger Aktionærerne kan på selskabets hjemmeside finde nærmere oplysninger om kravene til de anvendte systemer samt om fremgangsmåden i forbindelse med elektronisk

8 om kravene til de anvendte systemer samt om fremgangsmåden i forbindelse med elektronisk kommunikation. kommunikation. 7.3 Generalforsamlinger afholdes i selskabets hjemstedskommune, eller i København eller i Kolding. Generalforsamlinger afholdes i Storkøbenhavn. 7.4 Den ordinære generalforsamling afholdes hvert år senest 4 måneder efter regnskabsårets udløb. Enhver aktionær har ret til at få et eller flere angivne forslag optaget på dagsordenen til den ordinære generalforsamling, såfremt bestyrelsen skriftligt har modtaget sådanne forslag senest 6 uger før afholdelsen af generalforsamlingen. Modtages begæringen senere, afgør bestyrelsen, hvorvidt begæringen kan imødekommes. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i så god tid, at den reviderede og godkendte årsrapport kan indsendes og være modtaget i Erhvervsstyrelsen senest 4 måneder efter regnskabsårets afslutning. Enhver aktionær har ret til at få et eller flere angivne forslag optaget på dagsordenen til den ordinære generalforsamling, såfremt bestyrelsen skriftligt har modtaget sådanne forslag senest 6 uger før afholdelsen af generalforsamlingen. Modtages begæringen senere, afgør bestyrelsen, hvorvidt begæringen kan imødekommes. 7.5 Ekstraordinære generalforsamlinger afholdes, når direktionen, bestyrelsen eller en revisor finder dette hensigtsmæssigt. Endvidere skal ekstraordinære generalforsamlinger indkaldes inden 2 uger, når det til behandling af et bestemt angivet emne skriftligt forlanges af aktionærer der ejer 1/20 (5 %) af aktiekapitalen. Sådan begæring skal ske skriftlig til bestyrelsen og være ledsaget af bestemt angivne forslag. Ekstraordinær generalforsamling afholdes, når bestyrelsen, direktionen eller den generalforsamlingsvalgte revisor forlanger det. Endvidere skal ekstraordinær generalforsamling indkaldes inden 2 uger, når det til behandling af et bestemt angivet emne skriftligt forlanges af aktionærer, der ejer mindst 1/20 (5 %) af aktiekapitalen. Sådan begæring skal ske skriftligt til bestyrelsen og være ledsaget af et bestemt angivet emne. 7.6 Senest 3 uger før hver generalforsamling offentliggøres på selskabets hjemmeside følgende oplysninger til aktionærerne: 1. Indkaldelsen. 2. Det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen, herunder det samlede antal for hver aktieklasse. 3. De dokumenter, der skal fremlægges på generalforsamlingen, herunder for den ordinære generalforsamlings vedkommende den seneste reviderede årsrapport med revisionspåtegning og ledelsesberetning samt koncernregnskab. 4. Dagsordenen og de fuldstændige forslag. Senest 3 uger før hver generalforsamling offentliggøres på selskabets hjemmeside følgende oplysninger til aktionærerne: 1. Indkaldelsen 2. Det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen, herunder det samlede antal for hver aktieklasse 3. De dokumenter, der skal fremlægges på generalforsamlingen, herunder for den ordinære generalforsamlings vedkommende den seneste reviderede årsrapport med revisionspåtegning og ledelsesberetning samt koncernregnskab. 4. Dagsordenen og de fuldstændige forslag.

9 5. De formularer, der anvendes ved stemmeafgivelse ved fuldmagt og ved stemmeafgivelse ved brev. Gøres disse ikke tilgængelige på internettet, oplyser selskabet på hjemmesiden, hvordan formularerne kan rekvireres i papirform, og sender formularerne til enhver aktionær, der ønsker det. 5. De formularer, der anvendes ved stemmeafgivelse ved fuldmagt og ved stemmeafgivelse ved brev. Gøres disse ikke tilgængelige på internettet, oplyser selskabet på hjemmesiden, hvordan formularerne kan rekvireres i papirform, og sender formularerne til enhver aktionær, der ønsker det. 7.7 Senest 8 uger før dagen for den påtænkte afholdelse af den ordinære generalforsamling offentliggøres datoen for afholdelse samt datoen for den seneste fremsættelse af krav om optagelse af et bestemt emne på dagsordenen, jf Senest 8 uger før dagen for den påtænkte afholdelse af den ordinære generalforsamling offentliggøres datoen for afholdelse samt datoen for den seneste fremsættelse af krav om optagelse af et bestemt emne på dagsordenen, jf En aktionærs ret til at deltage i og afgive stemmer på generalforsamlingen fastsættes i forhold til de aktier, aktionæren besidder på registreringsdatoen, som ligger 1 uge før generalforsamlingens afholdelse. Deltagelse i generalforsamlingen forudsætter tillige, at aktionæren har anmodet om adgangskort til den pågældende generalforsamling senest 3 dage forud for afholdelsen. Adgangskort udstedes til den, der ifølge ejerbogen er noteret som aktionær på registreringsdatoen, eller som selskabet pr. registreringsdatoen har modtaget behørig meddelelse fra med henblik på indførsel i ejerbogen. En aktionærs ret til at deltage i og afgive stemmer på generalforsamlingen fastsættes i forhold til de aktier, aktionæren besidder på registreringsdatoen, som ligger 1 uge før generalforsamlingens afholdelse. Deltagelse i generalforsamlingen forudsætter tillige, at aktionæren har anmodet om adgangskort til den pågældende generalforsamling senest 3 dage forud for afholdelsen. Adgangskort udstedes til den, der ifølge ejerbogen er noteret som aktionær på registreringsdatoen, eller som selskabet pr. registreringsdatoen har modtaget behørig meddelelse fra med henblik på indførsel i ejerbogen. 8.2 Medmindre aktionæren angiver, hvortil adgangskort ønskes sendt, skal adgangskortet afhentes på selskabets kontor senest dagen inden generalforsamlingen. Medmindre aktionæren angiver, hvortil adgangskort ønskes sendt, skal adgangskortet afhentes på selskabets kontor senest dagen inden generalforsamlingen. 9.1 Stemmeret kan udøves ved skriftlig og dateret fuldmagt i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning herom. Afgivelse af fuldmagt senere end 3 dage forud for generalforsamlingens afholdelse forudsætter, at aktionæren har tilmeldt sig generalforsamlingen. Stemmeret kan udøves ved skriftlig og dateret fuldmagt i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning herom. Afgivelse af fuldmagt senere end 3 dage forud for generalforsamlingens afholdelse forudsætter, at aktionæren har tilmeldt sig generalforsamlingen. 9.2 Aktionærerne kan i stedet for at afgive deres stemme på selve generalforsamling vælge at afgive brevstemme. Aktionærer, der vælger at stemme pr. brev, skal sende deres brevstemme Aktionærerne kan i stedet for at afgive deres stemme på selve generalforsamling vælge at afgive brevstemme. Aktionærer, der vælger at stemme pr. brev, skal sende deres brevstemme

10 til selskabet, således at denne er selskabet i hænde senest 3 dage før generalforsamlingens afholdelse. En brevstemme, som er modtaget af selskabet, kan ikke tilbagekaldes. til selskabet, således at denne er selskabet i hænde senest 3 dage før generalforsamlingens afholdelse. En brevstemme, som er modtaget af selskabet, kan ikke tilbagekaldes. 9.3 Hvert A-aktiebeløb på kr. 20 giver 10 stemmer på generalforsamlingen, og hvert B-aktiebeløb på kr. 20 giver 1 stemme på generalforsamlingen. Hvert A-aktiebeløb på kr. 20 giver 10 stemmer på generalforsamlingen, og hvert B-aktiebeløb på kr. 20 giver 1 stemme på generalforsamlingen. 10 Bestyrelsen udpeger en dirigent, der leder forhandlingerne og afgør alle spørgsmål vedrørende sagernes behandling og stemmeafgivningen, herunder i hvilket omfang skriftlig afstemning skal finde sted. Bestyrelsen udpeger en dirigent, der leder forhandlingerne og afgør alle spørgsmål vedrørende sagernes behandling og stemmeafgivningen, herunder i hvilket omfang skriftlig afstemning skal finde sted. 11 Dagsordenen for den ordinære generalforsamling skal omfatte: 1. Fremlæggelse af årsrapporten vedrørende det forløbne regnskabsår. 2. Generalforsamlingens godkendelse af årsrapporten. 3. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af underskud i henhold til den godkendte årsrapport. 4. Valg af medlemmer til bestyrelsen. 5. Valg af 1 eller 2 revisorer. 6. Eventuelle forslag fra bestyrelse eller aktionærer. Dagsordenen for den ordinære generalforsamling skal omfatte: 1. Fremlæggelse af årsrapporten vedrørende det forløbne regnskabsår 2. Generalforsamlingens godkendelse af årsrapporten 3. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af underskud i henhold til den godkendte årsrapport 4. Forslag fra bestyrelse eller aktionærer 5. Valg af medlemmer til bestyrelsen (herunder direkte valg af formand og næstformand) 6. Valg af 1 eller 2 revisorer 7. Eventuelt herunder kan intet vedtages 12.1 De på generalforsamlingen behandlede anliggender afgøres ved simpel stemmeflertal, for så vidt der ikke efter lovgivningen eller nærværende vedtægter udkræves særlig majoritet. De på generalforsamlingen behandlede anliggender afgøres ved simpelt stemmeflertal, for så vidt der ikke efter lovgivningen eller nærværende vedtægter udkræves særlig majoritet Angående det på generalforsamlingen passerede, herunder navnlig de af generalforsamlingen fattede beslutninger, skal der optages beretning, der skal underskrives af dirigenten. Beretningen skal anses for fuldt bevisende i enhver henseende. Angående det på generalforsamlingen passerede, herunder navnlig de af generalforsamlingen fattede beslutninger, skal der optages beretning, der skal underskrives af dirigenten.

11 12.3 Senest 2 uger efter generalforsamlingens afholdelse skal beretningen eller en bekræftet udskrift af denne være tilgængelig for aktionærerne. Senest 2 uger efter generalforsamlingens afholdelse skal beretningen eller en bekræftet udskrift af denne være tilgængelig for aktionærerne. Bestyrelsen 13 Bestyrelsen består foruden de repræsentanter for medarbejderne som ifølge de til enhver tid gældende lovregler måtte være valgt som bestyrelsesmedlemmer af mindst 3 og højst 8 medlemmer, der vælges af generalforsamlingen for ét år ad gangen. Fratrædende medlemmer kan genvælges. Bestyrelsen består foruden de medarbejdervalgte repræsentanter af mindst 3 og højst 8 medlemmer, der vælges af generalforsamlingen for ét år ad gangen. Fratrædende medlemmer kan genvælges Bestyrelsen vælger mellem sine medlemmer for ét år ad gangen en formand og en næstformand, der i formandens forfald træder i hans sted. Generalforsamlingen vælger blandt medlemmerne af bestyrelsen en formand og en næstformand for ét år ad gangen. I tilfælde af formandens forfald træder næstformanden i formandens sted Formanden sammenkalder til bestyrelsesmøder og leder disse. Over det på møderne passerede føres en protokol, der efter hvert møde underskrives af de tilstedeværende medlemmer af bestyrelsen. Bestyrelsesmøder afholdes så ofte, formanden finder det hensigtsmæssigt, eller når det begæres af et medlem af bestyrelsen eller af den administrerende direktør. Formanden sammenkalder til bestyrelsesmøder og leder disse. Over det på møderne passerede føres en protokol, der efter hvert møde underskrives af de tilstedeværende medlemmer af bestyrelsen. Bestyrelsesmøder afholdes så ofte, formanden finder det hensigtsmæssigt, eller når det begæres af et medlem af bestyrelsen, et medlem af direktionen eller af den generalforsamlingsvalgte revisor Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når over halvdelen af samtlige medlemmer er til stede samtidig med, at mere end halvdelen af de af generalforsamlingen valgte medlemmer er til stede. Bestyrelsens beslutninger træffes ved flertal af de mødende bestyrelsesmedlemmer. I tilfælde af stemmelighed er formandens, og i dennes forfald næstformandens, stemme den afgørende. Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når over halvdelen af samtlige medlemmer er til stede samtidig med, at mere end halvdelen af de af generalforsamlingen valgte medlemmer er til stede. Bestyrelsens beslutninger træffes ved flertal af de mødende bestyrelsesmedlemmer. I tilfælde af stemmelighed er formandens, og i dennes forfald næstformandens, stemme den afgørende. 15 Bestyrelsen ansætter en eller to direktører, hvoraf én administrerende direktør, til den daglige ledelse af selskabet under tilsyn af bestyrelsen og i overensstemmelse med de instruk- Bestyrelsen ansætter fra en til tre direktører, heraf én administrerende direktør, til den daglige ledelse af selskabet under tilsyn af bestyrelsen og i overensstemmelse med de instrukser,

12 ser som gives af denne. som gives af denne. Bestyrelsen har udarbejdet overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af selskabets direktion. Disse retningslinjer er senest behandlet og godkendt af selskabets generalforsamling 28. august Gældende retningslinjer for incitamentsaflønning er gjort offentligt tilgængelig på selskabets hjemmeside. Bestyrelsen har udarbejdet overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af selskabets direktion. Disse retningslinjer er senest behandlet og godkendt af selskabets generalforsamling 28. august Gældende retningslinjer for incitamentsaflønning er gjort offentligt tilgængelig på selskabets hjemmeside. Tegningsret 16 Selskabet tegnes af to direktører i forening, som begge er tilmeldt af selskabet til Erhvervsog Selskabsstyrelsen, eller af bestyrelsens formand eller næstformand i forening med mindst to bestyrelsesmedlemmer. Selskabet tegnes af tre direktører i forening, som alle er tilmeldt af selskabet til Erhvervsstyrelsen, eller af bestyrelsens formand eller næstformand i forening med mindst to bestyrelsesmedlemmer. Regnskabsafslutning 17 Selskabets regnskabsår løber fra 1. maj til 30. april. Selskabets regnskabsår løber fra 1. maj til 30. april. 18 Selskabets årsrapporter revideres af 1 eller 2 revisorer, som generalforsamlingen vælger for 1 år ad gangen. Mindst 1 revisor skal være statsautoriseret. Selskabets årsrapporter revideres af 1 eller 2 revisorer, som generalforsamlingen vælger for 1 år ad gangen. Mindst 1 revisor skal være statsautoriseret. 19 Årsrapporten opgøres overensstemmende med god regnskabsskik og under foretagelse af påbudte og nødvendige afskrivninger og henlæggelser. Årsrapporten opgøres overensstemmende med god regnskabsskik og under foretagelse af påbudte og nødvendige afskrivninger og henlæggelser. Om anvendelse af overskuddet træffer general- Om anvendelse af overskuddet træffer generalforsamlingen bestemmelse efter bestyrelsens forsamlingen bestemmelse efter bestyrelsens indstilling. indstilling. Ved selskabets opløsning skal formuen fordeles ligeligt mellem aktionærerne i forhold til deres aktiers nominelle værdi. Ved selskabets opløsning skal formuen fordeles ligeligt mellem aktionærerne i forhold til deres aktiers nominelle værdi.

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80)

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) VEDTÆGTER for Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen Holding A/S. 1.2 Formål Selskabets formål er at besidde kapitalandele

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for NEUROSEARCH A/S. (CVR nr. 12546106)

V E D T Æ G T E R. for NEUROSEARCH A/S. (CVR nr. 12546106) V E D T Æ G T E R for NEUROSEARCH A/S (CVR nr. 12546106) 1 SELSKABETS NAVN, HJEMSTED og FORMÅL Selskabets navn er NeuroSearch A/S. 1. 2. Selskabets formål er at drive investering, forskning, handel, fabrikation

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Dantherm A/S

V E D T Æ G T E R. Dantherm A/S ADVOKAT Kim Ricken Jørgensen Lundborgvej 18 8800 VIBORG TLF. 87 27 11 00 J. NR. 061362-250-KRJ-CCH V E D T Æ G T E R FOR Dantherm A/S CVR-nr. 30 21 43 15 1. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Selskabets navn

Læs mere

Vedtægter tor Flügger group A/S

Vedtægter tor Flügger group A/S Vedtægter tor Flügger group A/S Indhold: 01. 02. Selskabets navn og formål side 2 03. 06. Aktiekapital, aktiebreve mv... side 2 07. 12. Generalforsamlinger......... side 3 13. 15. Bestyrelsen. side 5 16.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Greentech Energy Systems A/S. (CVR-nr. 36696915)

V E D T Æ G T E R. for. Greentech Energy Systems A/S. (CVR-nr. 36696915) V E D T Æ G T E R for Greentech Energy Systems A/S (CVR-nr. 36696915) 1. Selskabets navn: Selskabets navn er Greentech Energy Systems A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene GES Wind Development

Læs mere

Global Transport and Logistics. Vedtægter for DSV A/S

Global Transport and Logistics. Vedtægter for DSV A/S Global Transport and Logistics samlet beløb på op til nominelt 25 millioner kr. Ovennævnte bemyndigelse kan udnyttes ad én eller flere gange. Selskabets aktionærer skal ikke have fortegningsret ved bestyrelsens

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Greentech Energy Systems A/S. (CVR-nr. 36696915)

V E D T Æ G T E R. for. Greentech Energy Systems A/S. (CVR-nr. 36696915) V E D T Æ G T E R for Greentech Energy Systems A/S (CVR-nr. 36696915) 1. Selskabets navn: Selskabets navn er Greentech Energy Systems A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene GES Wind Development

Læs mere

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Titel: Vedtægter Thisted Forsikring A/S Side 1 af 6 1. Navn og hjemsted Selskabets navn er Thisted Forsikring A/S ( Aktieselskabet ). Aktieselskabets

Læs mere

Vedtægter for Coloplast A/S CVR-nr. 69 74 99 17

Vedtægter for Coloplast A/S CVR-nr. 69 74 99 17 Fondsbørsmeddelelse nr. 7/2008 11. april 2008 Vedtægter for Coloplast A/S CVR-nr. 69 74 99 17 Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Coloplast A/S. Selskabet driver endvidere virksomhed

Læs mere

V E D T Æ G T E R I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S. for

V E D T Æ G T E R I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S. for V E D T Æ G T E R for I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S / vedtægter af 25.september 2013 Navn og

Læs mere

ADMIRAL CAPITAL A/S VEDTÆGTER

ADMIRAL CAPITAL A/S VEDTÆGTER ADMIRAL CAPITAL A/S VEDTÆGTER VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Admiral Capital A/S. 1.2 Selskabets binavne er Re-Cap A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte

Læs mere

Vedtægter for AURIGA INDUSTRIES A/S CVR-nr. 34629218. Side 1 af 7

Vedtægter for AURIGA INDUSTRIES A/S CVR-nr. 34629218. Side 1 af 7 Vedtægter for AURIGA INDUSTRIES A/S CVR-nr. 34629218 Side 1 af 7 Side 2 af 7 Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1. Selskabets navn er Auriga Industries A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed

Læs mere

Vedtægter for Solar A/S. vedtaget på generalforsamlingen den 1. april 2016

Vedtægter for Solar A/S. vedtaget på generalforsamlingen den 1. april 2016 Vedtægter for Solar A/S 1 vedtaget på generalforsamlingen den 1. april 2016 Indholdsfortegnelse Selskabets navn og formål... 3 Selskabets kapital og kapitalandele... 3 Bemyndigelse til gennemførelse af

Læs mere

123-139629 PCH/dha VEDTÆGTER. for. Wirtek a/s CVR-NR. 26042232

123-139629 PCH/dha VEDTÆGTER. for. Wirtek a/s CVR-NR. 26042232 123-139629 PCH/dha VEDTÆGTER for Wirtek a/s CVR-NR. 26042232 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Wirtek a/s. 1.2 Selskabets hjemsted er Aalborg kommune. 2. Formål 2.1 Selskabets formål er at udvikle

Læs mere

BERLIN III A/S VEDTÆGTER

BERLIN III A/S VEDTÆGTER BERLIN III A/S VEDTÆGTER VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Berlin III A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte i ejendomme, herunder ved ejerskab af aktier (kapitalandele)

Læs mere

Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Selskabets navn er DK Hostmaster A/S Selskabets hjemsted er Københavns kommune. 1. Selskabets formål er at drive hostmasterfunktionen

Læs mere

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Auriga Industries A/S. fredag den 26. februar 2016, kl. 10.30

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Auriga Industries A/S. fredag den 26. februar 2016, kl. 10.30 Side 1 af 6 Selskabsmeddelelse nr. 4/2016 29. januar 2016 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Til aktionærerne i Auriga Industries A/S Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Auriga

Læs mere

VEDTÆGTER. for INVEST ADMINISTRATION A/S. CVR-nr. 34 92 70 14

VEDTÆGTER. for INVEST ADMINISTRATION A/S. CVR-nr. 34 92 70 14 VEDTÆGTER for INVEST ADMINISTRATION A/S CVR-nr. 34 92 70 14 Navn, hjemsted og formål: 1. Selskabets navn er INVEST ADMINISTRATION A/S. Dets hjemsted er Københavns kommune. Selskabets formål er at drive

Læs mere

Vedtægter for. Vestas Wind Systems A/S

Vedtægter for. Vestas Wind Systems A/S Vedtægter for Vestas Wind Systems A/S vestas.com Indholdsfortegnelse Selskabets navn, hjemsted og formål... 3 Selskabets kapital og aktier... 3 Bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelse... 3

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S

Ekstraordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S Selskabsmeddelelse nr. 12. oktober 2015 Ekstraordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S I henhold til vedtægternes 11 og 12 indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i Danske

Læs mere

Til aktionærerne i. CVR-nr. 30 21 43 15. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Dantherm A/S. onsdag den 29. april 2015 kl. 15.

Til aktionærerne i. CVR-nr. 30 21 43 15. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Dantherm A/S. onsdag den 29. april 2015 kl. 15. Til aktionærerne i CVR-nr. 30 21 43 15 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Dantherm A/S onsdag den 29. april 2015 kl. 15.00 på Marienlystvej 65, 7800 Skive Dagsordenen for generalforsamlingen

Læs mere

VEDTÆGTER. Psykiatri Plus A/S Centre, CVR-nr. 31 15 92 45. Dateret 23. december 2015

VEDTÆGTER. Psykiatri Plus A/S Centre, CVR-nr. 31 15 92 45. Dateret 23. december 2015 Advokatpartnerselskab Kalvebod Brygge 39-41 DK - 1560 København V Telefon: +45 33 300 200 Fax: +45 33 300 299 www.lundelmersandager.dk CVR nr. 32 28 39 34 Erik Hovgaard Partner, advokat (H) eh@lundelmersandager.dk

Læs mere

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø.

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD SPILDEVAND A/S CVR-nr. 33 04 69 87 1. SELSKABETS

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 MEDICAL PROGNOSIS INSTITUTE A/S

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 MEDICAL PROGNOSIS INSTITUTE A/S INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 MEDICAL PROGNOSIS INSTITUTE A/S Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Medical Prognosis Institute A/S,

Læs mere

Vedtægter Nordic Shipholding A/S

Vedtægter Nordic Shipholding A/S Vedtægter Nordic Shipholding A/S Side 2 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Nordic Shipholding A/S. 2 Formål 2.1 Selskabets formål er at udføre aktiviteter som dels et rederi og dels et skibsinvesteringsselskab

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. [indsæt] fordelt på aktier á 1 kr. eller multipla heraf.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. [indsæt] fordelt på aktier á 1 kr. eller multipla heraf. VEDTÆGTER FOR Udvikling Fyn A/S CVR-nr. 34 20 62 28 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Udvikling Fyn A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Odense Kommune. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at varetage erhvervs-

Læs mere

Clarasvej 2 8700 Horsens Telefon 7628 2010 Fax 7565 7660 VEDTÆGTER. for.

Clarasvej 2 8700 Horsens Telefon 7628 2010 Fax 7565 7660    VEDTÆGTER. for. Ret&Råd Sundhuset Clarasvej 2 8700 Horsens Telefon 7628 2010 Fax 7565 7660 E-mail: info@sundhuset.dk www.sundhuset.dk J.nr.: 21-80258 PEA/THJ VEDTÆGTER for Billund Trav A/S CVR-nr. 32 80 07 18 Selskabets

Læs mere

A-aktier er ikke omsætningspapirer, de skal lyde på navn og noteres i selskabets ejerbog.

A-aktier er ikke omsætningspapirer, de skal lyde på navn og noteres i selskabets ejerbog. J.nr. 020122-0053 jcr/aru VEDTÆGTER FOR BRD. KLEE A/S, CVR-NR. 46874412 Selskabets navn og formål Selskabets navn er Brd. Klee A/S. 1. 2. Selskabets formål er at drive ingeniør-, handels- og produktionsvirksomhed.

Læs mere

nov~zyme~ @~'~~TÆGTER N~~/O~YMES A/S 1. IVA1/N 1.1 Selskabets navn er Novozymes A/S. 1.2 Selskabets binavn er Novo Enzymes A/S (Novozymes A/S).

nov~zyme~ @~'~~TÆGTER N~~/O~YMES A/S 1. IVA1/N 1.1 Selskabets navn er Novozymes A/S. 1.2 Selskabets binavn er Novo Enzymes A/S (Novozymes A/S). ,~ nov~zyme~ @~'~~TÆGTER ~- N~~/O~YMES A/S 1. IVA1/N 1.1 Selskabets navn er Novozymes A/S. 1.2 Selskabets binavn er Novo Enzymes A/S (Novozymes A/S). 2. BORMÅL 2.1 Selskabets formål er at drive forskning,

Læs mere

VEDTÆGTER. for. ALK-Abelló A/S (CVR-nr. 63 71 79 16) ("Selskabet")

VEDTÆGTER. for. ALK-Abelló A/S (CVR-nr. 63 71 79 16) (Selskabet) VEDTÆGTER for ALK-Abelló A/S (CVR-nr. 63 71 79 16) ("Selskabet") Marts 20142016 Navn 1.1 Selskabets navn er ALK-Abelló A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene ALK A/S (ALK-Abelló A/S),

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Udvikling Fyn P/S

VEDTÆGTER. for. Udvikling Fyn P/S VEDTÆGTER for Udvikling Fyn P/S CVR-nr. 34 20 62 28 Sagsnr. 31225-0010 MMR/ dm 1. NAVN 1.1. Selskabets navn er Udvikling Fyn P/S. 1.2. Selskabets binavn er Developing Fyn P/S. 1.3. Selskabets hjemsted

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12)

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

Vedtægter. for. Novo Nordisk A/S

Vedtægter. for. Novo Nordisk A/S Vedtægter for 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: Novo Industri A/S Novo Terapeutisk Laboratorium A/S Nordisk Gentofte A/S Nordisk Insulinlaboratorium

Læs mere

Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted: onsdag, den 27. april 2011, kl.

Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted: onsdag, den 27. april 2011, kl. Fondsbørsmeddelelse 120 Til aktionærerne i Comendo A/S Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted: onsdag, den 27. april 2011, kl. 11:00

Læs mere

Vedtægter for GN Store Nord A/S (CVR- nr. 24 25 78 43)

Vedtægter for GN Store Nord A/S (CVR- nr. 24 25 78 43) Vedtægter for GN Store Nord A/S (CVR- nr. 24 25 78 43) 1 Navn 1.1 Selskabets navn er GN Store Nord A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) Det Store Nordiske Telegraf-Selskab

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S ------------------------------------------------------

V E D T Æ G T E R. for Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S ------------------------------------------------------ V E D T Æ G T E R for Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S ------------------------------------------------------ Selskabets navn, hjemsted og formål. 1. Selskabets navn er Svejsemaskinefabrikken Migatronic

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele) 3 3 Bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKAKO A/S

VEDTÆGTER FOR SKAKO A/S Advokatanpartsselskab J.nr. 18946 om/emn VEDTÆGTER FOR SKAKO A/S NAVN 1.1 Selskabets navn er SKAKO A/S. 1. 1.2 Selskabets binavne er VT Holding A/S og SKAKO Industries A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål

Læs mere

Fuldstændige forslag til dagsordenen for den ordinære generalforsamling 2016 i Solar A/S

Fuldstændige forslag til dagsordenen for den ordinære generalforsamling 2016 i Solar A/S Fuldstændige forslag til dagsordenen for den ordinære generalforsamling 2016 i Solar A/S Side 1 af 7 I henhold til selskabslovens 99 fremlægges herved de fuldstændige forslag til dagsordenen for ordinær

Læs mere

Formuepleje Optimum A/S VEDTÆGTER

Formuepleje Optimum A/S VEDTÆGTER Formuepleje Optimum A/S VEDTÆGTER FORMUE PLEJE Optimum FORMUEPLEJE OPTIMUM A/S VEDTÆGTER 1. Selskabets navn, hjemsted og formål 2. Selskabets kapital og aktier 1.1 Selskabets navn er Formuepleje Optimum

Læs mere

Victoria Properties A/S CVR-nr. 55660018

Victoria Properties A/S CVR-nr. 55660018 VEDTÆGTER FOR Victoria Properties A/S CVR-nr. 55660018 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Victoria Properties A/S 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at drive investeringsvirksomhed, herunder ved investering

Læs mere

ANDERSEN & MARTINI A/S. indkalder herved til ordinær generalforsamling i selskabets Søborgafdeling, Gladsaxevej 340, 2860 Søborg

ANDERSEN & MARTINI A/S. indkalder herved til ordinær generalforsamling i selskabets Søborgafdeling, Gladsaxevej 340, 2860 Søborg Nasdaq OMX Copenhagen A/S Meddelelse nr. 3/2010 Nikolaj Plads 6 Fondskode DK 0010283597 1067 København K Kontaktperson Adm. direktør Peter Hansen Tlf. 3693 1111 ANDERSEN & MARTINI A/S indkalder herved

Læs mere

Vedtægter for Skjern Bank A/S 6900 Skjern CVR. NR. 45 80 10 12

Vedtægter for Skjern Bank A/S 6900 Skjern CVR. NR. 45 80 10 12 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Skjern Bank A/S 6900 Skjern CVR. NR. 45 80 10 12 1 1. Bankens navn er Skjern Bank A/S. 2. Hjemsted er Ringkøbing-Skjern Kommune. 2 Selskabets formål er at drive bankvirksomhed

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S Indholdsfortegnelse 1. Navn... 2 2. Hjemsted... 2 3. Formål... 2 4. Selskabets kapital... 2 5. Selskabets aktier... 2 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse... 2

Læs mere

VEDTÆGTER SP GROUP A/S

VEDTÆGTER SP GROUP A/S VEDTÆGTER for SP GROUP A/S CVR- nr.: 15 70 13 15 2 VEDTÆGTER for SP GROUP A/S 1.0 NAVN Selskabets navn er: SP GROUP A/S Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: SCHUBLICH A/S (SP Group A/S)

Læs mere

VEDTÆGTER for KlimaInvest A/S

VEDTÆGTER for KlimaInvest A/S VEDTÆGTER for KlimaInvest A/S 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er KlimaInvest A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnet Klima Invest A/S. 1.3 Selskabets formål er at drive

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Navn. Sammenslutningens navn er: "Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune", kaldet: "SAGT". Formål og opgaver.

Læs mere

B-aktierne er omsætningspapirer. De udstedes på navn og skal stedse være noteret på navn i ejerbogen.

B-aktierne er omsætningspapirer. De udstedes på navn og skal stedse være noteret på navn i ejerbogen. Vedtægter for Coloplast A/S CVR-nr. 69749917 Selskabets navn og formål 1 Selskabets navn er Coloplast A/S. Selskabet driver endvidere virksomhed under navnene Dansk Coloplast A/S, Coloplast International

Læs mere

Vedtægter. for TDC A/S

Vedtægter. for TDC A/S Vedtægter for TDC A/S Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er TDC A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnet Tele Danmark Communications A/S (TDC A/S). 2 Selskabets hjemsted

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Athena IT-Group A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Athena IT-Group A/S Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Athena IT-Group A/S Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Athena IT-Group A/S, CVR nr. 19 56 02 01. Fredag den 29. oktober 2010 klokken 14:00.

Læs mere

Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted:

Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted: FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 107 4. oktober 2010 Til aktionærerne i Comendo A/S Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted: tirsdag, den

Læs mere

Vedtægter for AURIGA INDUSTRIES A/S CVR-nr. 34629218. Side 1 af 8

Vedtægter for AURIGA INDUSTRIES A/S CVR-nr. 34629218. Side 1 af 8 Vedtægter for AURIGA INDUSTRIES A/S CVR-nr. 34629218 Side 1 af 8 Side 2 af 8 Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1. Selskabets navn er Auriga Industries A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for BAVARIAN NORDIC A/S. CVR nr. 16271187

V E D T Æ G T E R. for BAVARIAN NORDIC A/S. CVR nr. 16271187 V E D T Æ G T E R for BAVARIAN NORDIC A/S CVR nr. 16271187 SELSKABETS NAVN, FORMÅL OG KONCERNSPROG Selskabets navn er Bavarian Nordic A/S. 1. Selskabets formål er at drive forskning, handel, fabrikation

Læs mere

VEDTÆGTER A/S STOREBÆLTSFORBINDELSEN

VEDTÆGTER A/S STOREBÆLTSFORBINDELSEN VEDTÆGTER A/S STOREBÆLTSFORBINDELSEN INDHOLDSFORTEGNELSE 1 SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL... 3 2 SELSKABETS KAPITAL OG AKTIER... 3 3 GENERALFORSAMLINGEN... 4 4 BESTYRELSE OG DIREKTION... 6 5 BESTYRELSENS

Læs mere

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I SERENDEX PHARMACEUTICALS A/S, CVR-NR. 30532228

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I SERENDEX PHARMACEUTICALS A/S, CVR-NR. 30532228 INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I SERENDEX PHARMACEUTICALS A/S, CVR-NR. 30532228 Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i Serendex Pharmaceuticals A/S, CVR-nr.

Læs mere

Vedtægter for Solar A/S

Vedtægter for Solar A/S Vedtægter for Solar A/S Vedtaget på generalforsamlingen den 27. marts 2015 Vedtægter Solar A/S I 1 Indholdsfortegnelse Selskabets navn og formål... 3 Selskabets kapital og kapitalandele... 3 Generalforsamlingen,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S April 2016 Indholdsfortegnelse 1. Navn... 3 2. Hjemsted... 3 3. Formål... 3 4. Selskabets kapital... 3 5. Selskabets aktier... 3 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse...

Læs mere

VEDTÆGTER for ROBLON AKTIESELSKAB

VEDTÆGTER for ROBLON AKTIESELSKAB Roblon A/S PO box 120 Nordhavnsvej 1 9900 Frederikshavn Denmark Tel. +45 9620 3300 Fax +45 9620 3399 info@roblon.com www.roblon.com CVR no. 5706 8515 VEDTÆGTER for ROBLON AKTIESELSKAB Selskabets navn,

Læs mere

B-aktierne er omsætningspapirer. De udstedes på navn og skal stedse være noteret på navn i ejerbogen.

B-aktierne er omsætningspapirer. De udstedes på navn og skal stedse være noteret på navn i ejerbogen. Selskabsmeddelelse nr. 15/2016 5. december 2016 Vedtægter for Coloplast A/S CVR-nr. 69749917 Holtedam 1 3050 Humlebæk Denmark Tlf: +45 4911 1111 www.coloplast.com CVR-nr. 69749917 Selskabets navn, hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug.

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Matr.nr.: Indsæt matr.nre. Anmelder: Anmelders navn Anmelders adresse Ejerlavsbetegnelse: Beliggende: ved Indsæt vejens navn(e) Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Vejlaugets navn er: Indsæt vejlaugets

Læs mere

VEDTÆGTER. for COMENDO A/S

VEDTÆGTER. for COMENDO A/S VEDTÆGTER for COMENDO A/S CVR-nr. 26 68 56 21 1 Navn 1.1 Selskabets navn er. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: 2 Hjemsted VPS A/S () Virus Protection Systems A/S () 2.1 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. Selskabets navn. Selskabets formål

VEDTÆGTER. Selskabets navn. Selskabets formål VEDTÆGTER 1 Selskabets navn Selskabets navn er: Sampension KP Livsforsikring a/s Selskabets binavn er: Kommunernes Pensionsforsikring Aktieselskab Selskabets hjemsted er Gentofte Kommune. 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for VP SECURITIES A/S

Vedtægter for VP SECURITIES A/S 1. Navn 1.1. Selskabets navn er VP SECURITIES A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene VÆRDIPAPIRCENTRALEN A/S og VP A/S. 2. Formål Selskabets formål er at drive virksomhed som værdipapircentral

Læs mere

VEDTÆGTER. CVR-nr. 29 19 56 92 BERLIN HIGH END A/S 61.137/TWE 08.01.2013 1

VEDTÆGTER. CVR-nr. 29 19 56 92 BERLIN HIGH END A/S 61.137/TWE 08.01.2013 1 VEDTÆGTER BERLIN HIGH END A/S CVR-nr. 29 19 56 92 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Navn... 3 2. Formål... 3 3. Selskabets kapital... 3 4. Selskabets aktier... 4 5. Generalforsamling, kompetence, sted og indkaldelse...

Læs mere

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag Vedtægter for Lildstrand bådlag 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Udelukkelse og eksklusion 5 Ordinær generalforsamling 6 Ekstraordinær generalforsamling 7 Bestyrelsen 8 Regnskab og revision 9

Læs mere

Udkast VEDTÆGTER FOR. Selskabet. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er. Mammen Bys Vandværk a.m.b.a.

Udkast VEDTÆGTER FOR. Selskabet. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er. Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. Selskabet 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Viborg Kommune. Formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER PER AARSLEFF HOLDING A/S. for. CVR-nr ADVOKATFIRMA CVR-NR. DK SAGSNR.

VEDTÆGTER PER AARSLEFF HOLDING A/S. for. CVR-nr ADVOKATFIRMA  CVR-NR. DK SAGSNR. VEDTÆGTER for PER AARSLEFF HOLDING A/S CVR-nr. 24257797 ADVOKATFIRMA WWW.KROMANNREUMERT.COM CVR-NR. DK 62 60 67 11 SAGSNR. 1035412 MSN/ES DOK. NR. 45804007-1 KØBENHAVN SUNDKROGSGADE 5 DK-2100 KØBENHAVN

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital er kr. 60.000.000,00. Aktiekapitalen består af:

3.1 Selskabets aktiekapital er kr. 60.000.000,00. Aktiekapitalen består af: Forslag til vedtægtsændringer på den ordinære generalforsamling den 28. august 2013 VEDTÆGTER for Harboes Bryggeri A/S CVR nr. 43 91 05 15 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Harboes Bryggeri A/S.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SENGELØSE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR SENGELØSE VANDVÆRK A.m.b.a. medlemmer 3 VEDTÆGTER FOR SENGELØSE VANDVÆRK A.m.b.a. Enhver, der har tinglyst adkomst til fast ejendom i forsyningsområdet, kan blive medlem af selskabet. For ejendomme, der er opdelt i andels- eller

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gistrup Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aalborg Kommune. 1 formål Selskabets formål er

Læs mere

BERLIN IV A/S VEDTÆGTER

BERLIN IV A/S VEDTÆGTER BERLIN IV A/S VEDTÆGTER VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Berlin IV A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte i ejendomme, herunder ved ejerskab af aktier (kapitalandele)

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 29. november 2000 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1.

Læs mere

VEDTÆGTER April 2016. for. PFA Holding A/S CVR-nr. 22 43 80 18

VEDTÆGTER April 2016. for. PFA Holding A/S CVR-nr. 22 43 80 18 VEDTÆGTER April 2016 for PFA Holding A/S CVR-nr. 22 43 80 18 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er PFA Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål 2.1 Selskabets formål er

Læs mere

VEDTÆGTER for TOPSIL SEMICONDUCTOR MATERIALS A/S

VEDTÆGTER for TOPSIL SEMICONDUCTOR MATERIALS A/S VEDTÆGTER for TOPSIL SEMICONDUCTOR MATERIALS A/S 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er TOPSIL SEMICONDUCTOR MATERIALS A/S. 2. Formål 2.1 Selskabets formål er drive fabrikions- og handelsvirksomhed,

Læs mere

Vedtægter for Østjydsk Bank A/S A/S reg. nr. 917

Vedtægter for Østjydsk Bank A/S A/S reg. nr. 917 Vedtægter for Østjydsk Bank A/S A/S reg. nr. 917 Navn, hjemsted og formål 1 Bankens navn er: ØSTJYDSK BANK A/S Banken driver tillige virksomhed under binavnene: BANKEN FOR MARIAGER OG OMEGN A/S (Østjydsk

Læs mere

Vedtægter for Auriga Industries A/S. CVR-nr

Vedtægter for Auriga Industries A/S. CVR-nr Vedtægter for Auriga Industries A/S CVR-nr. 34629218 Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1. Selskabets navn er Auriga Industries A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under navnet "Industri Invest

Læs mere

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880 Vedtægter for Gl. Roskilde Amts Biavlerforening Stiftet 1880 2016 1 Navn og adresse 1.1 Foreningens navn er GL. Roskilde Amts Biavlerforening. 1.2 Foreningens adresse er den til enhver tid siddende formands

Læs mere

OMX Den Nordiske Børs København Meddelelse nr. 25 Nikolaj Plads 6 6. maj 2008 1067 København K Side 1 af 8

OMX Den Nordiske Børs København Meddelelse nr. 25 Nikolaj Plads 6 6. maj 2008 1067 København K Side 1 af 8 OMX Den Nordiske Børs København Meddelelse nr. 25 Nikolaj Plads 6 6. maj 2008 1067 København K Side 1 af 8 Herved indkaldes til ekstraordinær generalforsamling i med følgende DAGSORDEN: Dampskibsselskabet

Læs mere

KØBSTÆDERNES FORSIKRING, GENSIDIG (CVR NR. 51 14 88 19) NYE VEDTÆGTER

KØBSTÆDERNES FORSIKRING, GENSIDIG (CVR NR. 51 14 88 19) NYE VEDTÆGTER NOTAT KØBSTÆDERNES FORSIKRING, GENSIDIG (CVR NR. 51 14 88 19) NYE VEDTÆGTER Selskabets nuværende vedtægter er sidst ændret i 2013. Bestyrelsen fremsætter forslag til nye vedtægter på selskabets ordinære

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI VEDTÆGTER Tidligere Dansk Selskab for Allergiforskning stiftet 12. januar 1946, ændret til Dansk Selskab for Allergologi og Immunologi 12. maj 1966, ændret til Dansk Selskab

Læs mere

Til aktionærerne i Gyldendalske Boghandel, Nordisk Forlag Aktieselskab

Til aktionærerne i Gyldendalske Boghandel, Nordisk Forlag Aktieselskab 26. marts 2010 Til aktionærerne i Gyldendalske Boghandel, Nordisk Forlag Aktieselskab Gyldendals bestyrelse har hermed fornøjelsen af at invitere til selskabets ordinære generalforsamling i Klareboderne

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for BAVARIAN NORDIC A/S. CVR nr. 16271187

V E D T Æ G T E R. for BAVARIAN NORDIC A/S. CVR nr. 16271187 V E D T Æ G T E R for BAVARIAN NORDIC A/S CVR nr. 16271187 SELSKABETS NAVN, HJEMSTED og FORMÅL Selskabets navn er Bavarian Nordic A/S. 1. 2. Ophævet Selskabets formål er at drive forskning, handel, fabrikation

Læs mere

1/6 VEDTÆGTER. for PER AARSLEFF HOLDING A/S. CVR-nr

1/6 VEDTÆGTER. for PER AARSLEFF HOLDING A/S. CVR-nr 1/6 VEDTÆGTER for PER AARSLEFF HOLDING A/S CVR-nr. 24257797 2/6 VEDTÆGTER Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Per Aarsleff Holding A/S 2 Selskabets hjemsted er Aarhus Kommune. 3 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr )

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr ) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR DAMPSKIBSSELSKABET NORDEN A/S

V E D T Æ G T E R FOR DAMPSKIBSSELSKABET NORDEN A/S Dampskibsselskabet "NORDEN" A/S V E D T Æ G T E R FOR DAMPSKIBSSELSKABET NORDEN A/S Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Dampskibsselskabet NORDEN A/S. Selskabet driver tillige virksomhed

Læs mere

vedtægter Vedtægter Mondo A/S Cvr nr. 27 09 42 95 Mondo A/S Selskabsmeddelelse nr. 11, 2009 København, 12.marts 2009

vedtægter Vedtægter Mondo A/S Cvr nr. 27 09 42 95 Mondo A/S Selskabsmeddelelse nr. 11, 2009 København, 12.marts 2009 Selskabsmeddelelse nr. 11, 2009 København, 12.marts 2009 Vedtægter Mondo A/S vedtægter Mondo A/S Cvr nr. 27 09 42 95 12. marts 2009 Mondo A/S Vedtægter Mondo A/S. Side 1 af 8 1 navn 1.1 Selskabets navn

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SANISTÅL A/S

VEDTÆGTER FOR SANISTÅL A/S VEDTÆGTER FOR SANISTÅL A/S (CVR-nr.: 42 99 78 11) 1.1 Selskabets navn er "Sanistål A/S". 1. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene "Jysk Maskinteknik A/S (Sanistål A/S)" "Sanibad (Sanistål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TK DEVELOPMENT A/S CVR-NR. 24 25 67 82

VEDTÆGTER FOR TK DEVELOPMENT A/S CVR-NR. 24 25 67 82 VEDTÆGTER FOR TK DEVELOPMENT A/S CVR-NR. 24 25 67 82 J.nr. 131617 MJ/BP 30.04.2014 1 Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er TK Development A/S. Selskabet skal tillige have binavnet

Læs mere

Strandvejen 58. Gentoftegade 29, 2820 Gentofte, Danmark

Strandvejen 58. Gentoftegade 29, 2820 Gentofte, Danmark Capinordic A/S Strandvejen 58 Box 69 DK-2900 Hellerup Tlf. +45 8816 3000 Fax +45 8816 3003 CVR nr. 13255342 Selskabsmeddelelse nr. 14/2010 info@capinordic.com www.capinordic.com Den 9. april 2010 Dagsorden

Læs mere

Udkast til reviderede Vedtægter

Udkast til reviderede Vedtægter Udkast til reviderede Vedtægter VEDTÆGTER for Lån & Spar Bank A/S CVR nr. 13 53 85 30 1 SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Lån & Spar Bank A/S. 1.2 Banken driver tillige virksomhed

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S

VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S LOKAL FORSIKRING G/S CVR nr. 68 50 98 15 Holsted Park 15, 4700 Næstved VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S 1. Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Lokal Forsikring G/S. 1.2 Selskabet har følgende binavne

Læs mere

VEDTÆGTER. for PANDORA A/S. CVR-nr. 28 50 51 16

VEDTÆGTER. for PANDORA A/S. CVR-nr. 28 50 51 16 VEDTÆGTER for PANDORA A/S CVR-nr. 28 50 51 16 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er PANDORA A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at drive virksomhed med anlægsinvestering, finansiering, industri, handel og

Læs mere

Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune.

Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune. Vedtægter for Basketballklubben BMS 1. Klubbens navn og formål Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune. Klubbens formål er at give medlemmerne mulighed

Læs mere

Vedtægter. a. Selskabets aktiekapital udgør kr. 219.749.230. Heraf er kr. 112.316.270 A-aktier og kr. 107.432.960 B-aktier.

Vedtægter. a. Selskabets aktiekapital udgør kr. 219.749.230. Heraf er kr. 112.316.270 A-aktier og kr. 107.432.960 B-aktier. Vedtægter Selskabets navn og formål Selskabets navn er ROCKWOOL INTERNATIONAL A/S. 1. 2. Selskabets formål er i ind- og udland, herunder ved investering i andre selskaber, at drive industri, handel og

Læs mere

KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.)

KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.) VEDTÆGTER FOR KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.) Senest revideret 2012 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Korsør Svømme- & Livredningsklub, og foreningen er hjemhørende i Slagelse kommune. Foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 16. april 2011 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1. Klubbens

Læs mere

Vedtægter 2015. F.E. Bording A/S

Vedtægter 2015. F.E. Bording A/S Vedtægter 2015 F.E. Bording A/S Vedtægter Som gældende pr. 23. april 2015 Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Stk. 1: Selskabets navn er F.E. Bording A/S. Stk. 2: Selskabets hjemsted er Gladsaxe Kommune.

Læs mere

Vedtægter Matas A/S, CVR-nr

Vedtægter Matas A/S, CVR-nr Vedtægter Matas A/S, CVR-nr. 27 52 84 06 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er Matas A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene MHolding A/S og MHolding 1 A/S. 1.3 Selskabets

Læs mere

Vedtægter SIND Ungdom

Vedtægter SIND Ungdom Vedtægter SIND Ungdom 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er SIND Ungdom. SIND Ungdoms hjemsted er København. SIND Ungdom er en selvstændig og landsdækkende ungdomsorganisation uden religiøse eller

Læs mere

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 NUVÆRENDE VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere

Læs mere