Er der lys for enden af tunnelen?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Er der lys for enden af tunnelen?"

Transkript

1 Er der lys for enden af tunnelen? I N V I TAT I O N

2

3 SÅDAN KOMMER DU STYRKET UD AF MØRKET Som leder i den grafiske branche har du sikkert (som de fleste af dine kolleger) sukket efter at se et lys for enden af tunnelen. Og vel at mærke et lys fra bedre tider ikke fra et modkørende tog. Nu er det der tilsyneladende. Lyset og håbet. Så nu handler det om at blive klar til verden på den anden side af tunnelen. På Grafisk Dag 10 får du fem spændende menneskers bud på, hvad der skal til for at komme styrket ud af krisen. Som virksomhed. Som leder. Og som menneske. Samtidig er dagen som altid din en gang om året -mulighed for at møde størstedelen af branchens øvrige topfolk. Udveksle erfaringer med nogle af dem du kender og visitkort med nogle af dem du ikke gør. Endnu. Så se lyset, og tilmeld dig allerede i dag. Fredag den 24. september 2010 kl i Odense Congress Center.

4

5 09.00 Tjek ind og morgenkaffe GA s formand Palle Rosendahl byder velkommen Jens Moberg om omsorgsfuld ledelse Rettidig omsorg Da Jens Moberg sidste år udgav sin bog Rettidig omsorg, fandt anmelderne de allerfineste superlativer frem. Med rette. Jens Mobergs evner udi kunsten at kombinere humanisme og bundlinje i sin ledelse er nemlig legendariske. Og som han siger: Du kan blive udnævnt til chef, men du kan kun blive valgt som leder. Er du klar til at ændre dit syn på ledelse? Eva Steensig om fremtidens forbrugere Danskerne anno 2012 Det kan godt være, at Eva Steensig ikke medbringer en krystalkugle på podiet men tro os, når hun forlader det igen, er du blevet en hel del klogere på den nærmeste fremtid. Som en af Danmarks førende forbrugsanalytikere og socio - loger vil Eva Steensig give dig et værdifuldt bud på, hvordan dine medarbejdere og kunder kommer til at tænke og agere, når krisen er ovre Pause Jesper Sehested Lund om nye forretningsmodeller i forlagsbranchen Giv tryksagen et univers Jesper Sehested Lund har bevist, at han er en af tidens mest nytænkende bladudgivere. Eller rettere, medieuniversskabere. En af hemmelighederne bag Jesper Sehested Lunds succes er nemlig, at han formår at opbygge stærke universer om - kring sine publikationer. Universer, hvor mindst tre medieplatforme spiller sammen Frokost Vi ved godt, at man ikke må snakke med mad i munden. Men ind imellem bidderne i den stående frokostbuffet bliver der rig lejlighed til at netværke og skabe nye kontakter. Velbekomme Kim Klastrup om industriel branding The winner takes it all! Som direktør for Corporate Brand Development hos Grundfos er Kim Klastrup hovedarkitekten bag pumpevirksomhedens succesfulde transformation fra traditionel industrivirksomhed til førende internationalt brand. Hør hans opskrift på, hvordan du selv kan erobre vinderpositionen i din industri og styrke både kundeloyaliteten, salget og indtjeningen Chris MacDonald om sundhedsledelse Strong Body Strong Mind Hører du til dem, der tror, at sundhedsledelse er gjort med en frugtordning og et rabatkort til det lokale fitnesscenter? Så kan du godt begynde at glæde dig til en god time i selskab med sundhedsguruen Chris MacDonald. I et hæsblæsende tempo og med en stærkt smitsom humor indvier han dig i, hvordan du får ny energi ved at skabe bedre balance mellem krop og psyke GA s næstformand Allan Werk runder dagen af og lader lyset være tændt

6 Jens Mobergs fornemmelse for LEDELSE Den globale finanskrise og de store klima - udfordringer kræver, at vi finder vejen til fornyet vækst gennem et anderledes globalt samspil. Et samspil hvor vi sikrer, at vores organisationer forstår markedet og vores kunder. At vi er hurtige på fødderne. Og at vi kan tiltrække de bedste medarbejdere og få dem til at levere deres ypperste. Alle sammen udfordringer, der ikke kan mødes med klassisk chefskab. Det kræver lederskab! På Grafisk Dag 10 vil Jens Moberg give os inspiration og konkrete værk tøjer til, hvordan vi møder de nye udfordringer i vores virksomheder. Jens er i dag adm. direktør for den spændende CleanTech-virksomhed Better Place. Tidligere har han været en del af Microsofts øverste ledelse og ansvarlig for hele den amerikanske salgsstyrke og en omsætning på 8 milliarder US dollar. Senest har han høstet fornemme anmeldelser for sin tankevækkende ledelsesbog Rettidig omsorg.

7 Eva Steensigs fornemmelse for FREMTIDEN De fleste har for længst opdaget, at vi befinder os midt i store forandringer. Til gengæld er det de færreste, der har et reelt bud på, hvor vi er på vej hen. Hvilken adfærd vil karakterisere danskerne på den anden side af den aktuelle krise? Vil vores grundlæggende værdier have flyttet sig? Vil vores medievaner? Vil leverandør/kundeforholdet? Hvad vil blive valgt til? Og fra? Du får næppe et mere virkelighedsnært (og modigt) bud på danskerne anno 2012, end det du kan opleve fra forbrugeranalytikeren og sociologen Eva Steensig på Grafisk Dag 10. Med afsæt i en årelang viden om forbrugere, et enormt research materiale og hendes egne banebrydende analysemetoder vil Eva invitere dig på en inspirerende rutsjebanetur gennem danskernes hverdag, behov og drømme. Et skarpt og provokerende bud på din nærmeste fremtid uden at gemme sig bag fremtidsforskningens traditionelle scenarier og banale fremskrivninger.

8 Jesper Sehested Lunds fornemmelse for MEDIER Tiden er til nytænkning og innovation. Også i forlagsbranchen, hvor Jesper Sehested Lund og hans JSL Publications på få år har manifesteret sig som en spændende fornyer. Og vel at mærke en fornyelse, der rækker videre end til blot at supplere den trykte platform med en online version. For Jesper Sehested Lund handler det således om at skabe målgruppespecifikke universer. Stærke mediebrands, der alle står på mindst tre ben og ofte med et trykt magasin og en online platform som de to af dem. De øvrige ben kan være tv, dvd, mobiltjenester, bøger eller forskellige former for events, fx en årlig messe, en konkurrence, en kåring eller noget helt fjerde. Samtidig er Jesper Sehested Lund ikke bange for at sige højt, at han udnytter globaliseringens muligheder for at optimere ved at outsource herunder prepress til Asien og tryk til de baltiske lande.

9 Kim Klastrups fornemmelse for BRANDING Hvordan får man folk til at betale kr. for et par sportssko, som det har kostet 16 kr. at fremstille? Svaret er, at kunderne er meget mere end kunder. De er loyale disciple af et brand, som gennem en lang og vedholdende proces har tilført en række emotionelle værdier til de hårde produktfakta. Værdier, der kan være svære at forklare og endnu sværere at kopiere. Men er den slags værdi skabelse forbeholdt de store aktører på forbrugermarkedet? Langt fra, hvis du spørger Grundfos direktør for Corporate Brand Development Kim Klastrup. Med afsæt i den succes, han har skabt for et af dansk industris flagskibe, vil Kim Klastrup på Grafisk Dag 10 fortælle, hvordan du gennem industriel branding kan øge den oplevede værdi af dine ydelser. Og hvordan du med et stærkt brand kan opnå en betydelig kundepræference og dermed bane vejen for en mere stabil salgsudvikling og en styrket indtjening. Kort sagt: Hvordan du erobrer vinderpositionen i din industri.

10 Chris MacDonalds fornemmelse for SUNDHED Du kender sikkert Chris MacDonald fra nogle af de mange tv-programmer, han har medvirket i gennem de seneste år. Du ved måske også, at han er en prisbelønnet forsker inden for idræts - videnskab og Danmarks ukronede sundhedskonge. Men lad nu ikke det forhåndskendskab for lede dig til at tro, at det afsluttende foredrag på Grafisk Dag 10 vil handle om power walking, broccoli og slankekure. Chris MacDonald er nemlig også manden med de skarpe holdninger til sundhed på arbejdspladsen. Og et kvalificeret bud på, hvordan en struktureret og vedholdende sundhedsledelse kan give et fantastisk udbytte for både medarbejdere og virksomhed. I sit energiske og både latter- og tankevækkende foredrag indvier Chris dig bl.a. i sit syn på wellness. Sam - tidig præsenterer han konceptet Strong Body Strong Mind, hvor han på en lettilgængelig facon illustrerer, hvordan krop og psyke griber ind i hinanden og skaber en effektiv balance med en næsten skræmmende styrke. Også på arbejdspladsen. Tør du gå før tid?

11 PRAKTISKE OPLYSNINGER Hvor? Odense Congress Center ligger på adressen Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ. Forlad motorvejen ved Motorvejskryds Odense. Kør mod Odense, og følg skiltene til Odense Congress Center. Du kan finde mere info på Hvem? Virksomhedsledere og ledende medarbejdere i virksomheder tilknyttet den grafiske industri og den øvrige kommunikationsindustri. Hvem kommer ellers? Du kan møde GA s rabataftalepartnere i pauserne, hvor de vil være repræsenteret med en stand i området med kaffebordene. Følgende virksomheder vil være tilstede: Coface, If, UPS, Sund Trivsel, Extended Disc, FDE, Agerkilde, Danske Inkasso, Experian og Vinens Verden. Hvordan? Tilmelding sker ved at indsende vedlagte tilmeldingskort. Du kan også tilmelde dig online på eller hos Charlotte F. Grønnegaard, GA, på telefon eller Bliver du forhindret i at deltage, skal du huske at give besked til Charlotte senest tirsdag den 21. september. Efter denne dato opkræver vi et gebyr på 500 kr. pr. person for afbud eller udeblivelse. Hvor meget? Deltagere fra GA s medlemsvirksomheder: Øvrige: GRATIS kr. Grafisk Dag 10 arrangeres af Grafisk Arbejdsgiverforening Helgavej Odense M Tlf

12

BLÆSER DU PÅ FORANDRINGENS VINDE?

BLÆSER DU PÅ FORANDRINGENS VINDE? BLÆSER DU PÅ FORANDRINGENS VINDE? Sådan udnytter du fremtidens kommunikation til at skabe fremgang for din forretning Du kender sikkert det gamle kinesiske ordsprog, der handler om at bygge læhegn eller

Læs mere

WORKBOOK. DNA networking udnyt dit netværkspotentiale. Netværks Akademiet

WORKBOOK. DNA networking udnyt dit netværkspotentiale. Netværks Akademiet Netværks Akademiet WORKBOOK DNA networking udnyt dit netværkspotentiale - FÅ HEMMELIGHEDEN VED AT KOBLE ENKLE EFFEKTFULDE COACHING-TEKNIKKER MED DINE NETVÆRKSKOMPETENCER Netværks Akademiet NAVN... VIRKSOMHED...

Læs mere

executive Lederskab i en global fremtid De seneste tendenser inden for global lederudvikling Side 04

executive Lederskab i en global fremtid De seneste tendenser inden for global lederudvikling Side 04 Lederskab i en global fremtid De seneste tendenser inden for global lederudvikling Side 04 Selv de dygtigste kan blive bedre Jeg fik bekræftet mine styrker og udfordringer Side 10 Træd et skridt tilbage

Læs mere

EN CYKEL PÅ HØJKANT. Nyt liv til papiret DIGITALTRYK NØD GODT AF KRISEN TEMA: SKI: VI ER IKKE FORMYNDERISKE

EN CYKEL PÅ HØJKANT. Nyt liv til papiret DIGITALTRYK NØD GODT AF KRISEN TEMA: SKI: VI ER IKKE FORMYNDERISKE Nummer 05 / september 2010 Branchemagasin udgivet af Grafisk Arbejdsgiverforening Nyt liv til papiret SKI: VI ER IKKE FORMYNDERISKE TEMA: GRAFISK SALG DIGITALTRYK NØD GODT AF KRISEN EN CYKEL PÅ HØJKANT

Læs mere

Fra kanvas til empati

Fra kanvas til empati Fra kanvas til empati - en lille inspirationsbog om salg til Selvstændige socialrådgivere, Dansk Socialrådgiverforening Didda Larsen og Mikkel Wiese www.kommunikermer.nu TAK FOR EN LÆRERIG DAG OM SALG,

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE

NYHEDSBREV OM LEDELSE NYHEDSBREV OM LEDELSE Maj 2013 10. årgang Udsendes til knapt 5.900 Kære læser! Der er mange, der stadig hænger fast i krisen. Og så er der dem, der er kommet videre. Ulrik Hartmann, direktør og ejer af

Læs mere

Sig dog ja til hinandens ideer. Glem alt om prisen. tema. Produktion er forudsætningen for innovation

Sig dog ja til hinandens ideer. Glem alt om prisen. tema. Produktion er forudsætningen for innovation Nummer 06 / oktober 2011 Branchemagasin udgivet af Grafisk Arbejdsgiverforening særnummer grafisk dag tema reportager fra grafisk dag 2011 Glem alt om prisen Soulaima Gouranis opskrift på det gode salg

Læs mere

Store forandringer for HR

Store forandringer for HR 22. august 2011 I 12 Årgang 21 Human Resources NYT OM VIDEREUDDANNELSE, LEDELSE OG LÆRING Kanindrab spøger stadig i branchen for teambuilding FOKUS Læs om kaniner nej tak, kompetencer ja tak på side 2-3

Læs mere

CA nyt. Mindful topleder. Det mentale fitnesscenter 10. Selvledelse kræver ledelse 3 Ingen nedslidte golfspillere 6 Pas på klausulerne 9

CA nyt. Mindful topleder. Det mentale fitnesscenter 10. Selvledelse kræver ledelse 3 Ingen nedslidte golfspillere 6 Pas på klausulerne 9 CA nyt MEDLEMSBLADET FOR CA A-KASSE NR. 3 SEP. 2010 Mindful topleder Det mentale fitnesscenter 10 Selvledelse kræver ledelse 3 Ingen nedslidte golfspillere 6 Pas på klausulerne 9 DÅRLIGERE VILKÅR FOR LEDIGE

Læs mere

Ledelse i udvikling. Lykkelige organisationer? TEMA

Ledelse i udvikling. Lykkelige organisationer? TEMA 2 2015 Ledelse i udvikling TEMA Skab motivation hver dag Nøglen til de bedste resultater findes blandt motiverede medarbejdere Pernille Erichsen, Implement Consulting Group side 6 Lykkelige organisationer?

Læs mere

CA nyt. Mindful topleder. Det mentale fitnesscenter 10. Selvledelse kræver ledelse 3 Ingen nedslidte golfspillere 6 Pas på klausulerne 9

CA nyt. Mindful topleder. Det mentale fitnesscenter 10. Selvledelse kræver ledelse 3 Ingen nedslidte golfspillere 6 Pas på klausulerne 9 CA nyt MEDLEMSBLADET FOR CA A-KASSE NR. 3 SEP. 2010 Mindful topleder Det mentale fitnesscenter 10 Selvledelse kræver ledelse 3 Ingen nedslidte golfspillere 6 Pas på klausulerne 9 DÅRLIGERE VILKÅR FOR LEDIGE

Læs mere

HR & LEDELSESDAGEN. Topchefernes 10 bedste ledelsesværktøjer

HR & LEDELSESDAGEN. Topchefernes 10 bedste ledelsesværktøjer HR & LEDELSESDAGEN 2 1. M A J 2 0 1 5 K L. 8. 0 0 1 7. 0 0 - G I G A N T I U M, W I L LY B R A N D T S V E J 3 1-9 2 2 0 A A L B O R G Ø S T Annoncetillæg til NORDJYSKE Stiftstidende 3. maj 2015. Topchefernes

Læs mere

BRUG DIT NETVÆRK. Arrangementer Efterår 2014 KONFLIKTHÅNDTERING LINKEDIN SOM SALGSVÆRKTØJ COMACO DALOON A/S NÆTVÆRK DIG TIL SUCCES KOMMUNIKATION

BRUG DIT NETVÆRK. Arrangementer Efterår 2014 KONFLIKTHÅNDTERING LINKEDIN SOM SALGSVÆRKTØJ COMACO DALOON A/S NÆTVÆRK DIG TIL SUCCES KOMMUNIKATION BRUG DIT NETVÆRK KONFLIKTHÅNDTERING LINKEDIN SOM SALGSVÆRKTØJ COMACO DALOON A/S Arrangementer Efterår 2014 NÆTVÆRK DIG TIL SUCCES KOMMUNIKATION Arrangementer Efterår 2014 Deltagergebyr kun kr. 500 + moms

Læs mere

Illustreret af Anders Morgenthaler. Jens Moberg. Rettidig omsorg. Gyldendal Business

Illustreret af Anders Morgenthaler. Jens Moberg. Rettidig omsorg. Gyldendal Business Illustreret af Anders Morgenthaler Jens Moberg Rettidig omsorg Gyldendal Business Indhold Forord 5 Tak 10 1. Selvbevidsthed om at kende sig selv som leder 13 Succesfuld ledelse starter med selvbevidsthed

Læs mere

JP HumanResource. HR som strategisk. HR-funktionen skal gøre sig fortjent til det strategiske niveau, mener HR-direktør Per Krogager

JP HumanResource. HR som strategisk. HR-funktionen skal gøre sig fortjent til det strategiske niveau, mener HR-direktør Per Krogager JPHumanResource 03. udgave aug. 2011 Vis jeres værd HR-funktionen skal gøre sig fortjent til det strategiske niveau, mener HR-direktør Per Krogager HR som strategisk ressource Mindre danske virksomheder

Læs mere

ÅRETS VÆKSTIVÆRKSÆTTER: Koncept med globalt potentiale

ÅRETS VÆKSTIVÆRKSÆTTER: Koncept med globalt potentiale ÅRETS VÆKSTIVÆRKSÆTTER: Koncept med globalt potentiale 2 3 DIREKTØREN TRÆDER TILBAGE DANMARKSMESTER I OPBAKNING Efter knap 18 år som erhvervsdirektør for Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande har Torben

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

Studerende? Bliv foredragsholder hos Talerøret og tjen 1500 kr. pr. foredrag

Studerende? Bliv foredragsholder hos Talerøret og tjen 1500 kr. pr. foredrag 1 Studerende? Bliv foredragsholder hos Talerøret og tjen 1500 kr. pr. foredrag Er du god til at forklare din viden for andre? Synes du, det er sjovt at stå på en scene? Kan du gøre indtryk på publikum?

Læs mere

Socialøkonomisk iværksætterguide

Socialøkonomisk iværksætterguide 1 Socialøkonomisk iværksætterguide VIDEN ANALYSE PERSPEKTIV - Vi rådgiver praksis - analyserer tendenser - perspektiverer fremtiden 2 Indhold Værdien af en forretningsplan 4 Er du en socialøkonomisk iværksætter?

Læs mere

KoNFERENcE FoR. 24. maj 2011 TEKNoloGIsK INsTITuT TAAsTRuP. Sebastian Nybo. Tania ellis. finn lund Andersen. kjeld fredens

KoNFERENcE FoR. 24. maj 2011 TEKNoloGIsK INsTITuT TAAsTRuP. Sebastian Nybo. Tania ellis. finn lund Andersen. kjeld fredens hr-dagen 2011 24. maj 2011 TEKNoloGIsK INsTITuT TAAsTRuP Gitte Mandrup Torben Andersen Sebastian Nybo kim Møller Tania ellis finn lund Andersen årets KoNFERENcE FoR hr-professionelle kjeld fredens inge

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE

NYHEDSBREV OM LEDELSE NYHEDSBREV OM LEDELSE August 2012 9. årgang Udsendes til flere end 5.800 Kære læser! Mange af jer har før sommerferien deltaget i undersøgelsen om den vanskelige samtale. Nu foreligger resultatet og det

Læs mere

Gør en forskel for en ung - bliv mentor

Gør en forskel for en ung - bliv mentor Gør en forskel for en ung - bliv mentor Der er brug for virksomhederne Nogle unge er ikke klar til at starte på en ungdomsuddannelse lige efter folkeskolen. De har brug for at gå en anden vej ofte en mere

Læs mere

Om at Ole Ditlev NielseN. undervise. 20 skridt til at blive en bedre lærer. DaNsk psykologisk forlag

Om at Ole Ditlev NielseN. undervise. 20 skridt til at blive en bedre lærer. DaNsk psykologisk forlag Om at Ole Ditlev NielseN undervise 20 skridt til at blive en bedre lærer DaNsk psykologisk forlag OM AT UNDERVISE 20 SKRIDT TIL AT BLIVE EN BEDRE LÆRER Ole Ditlev Nielsen OM AT UNDERVISE 20 SKRIDT TIL

Læs mere

BLIV KLAR TIL NYE MÅL OG NYE UDFORDRINGER

BLIV KLAR TIL NYE MÅL OG NYE UDFORDRINGER 03 2013 f-f.dk 7 GODE TIPS FIND DIT NYE DRØMMEJOB ONLINE FRIE DET ER DIG, DER BESTEMMER STYRK DIN MENTALE ROBUSTHED: Lær at håndtere psykisk pres som fx ledighed ÅRETS FUNKTIONÆR 2013: En god kollega med

Læs mere

3TIPS TIL EN MERE EFFEKTIV BESTYRELSE

3TIPS TIL EN MERE EFFEKTIV BESTYRELSE Ny dagsorden Spørgsmål om likviditet skal højt på listen DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET Rollefordeling Få styr på roller og lav et strategisk beredskab Ny dagsorden Spørgsmål om likviditet

Læs mere

Sådan skaber dit nyhedsbrev nye ordrer og øget omsætning

Sådan skaber dit nyhedsbrev nye ordrer og øget omsætning Gratis mini e-bog Sådan skaber dit nyhedsbrev nye ordrer og øget omsætning De 5 vigtigste tips til dit nyhedsbrev Se hvordan du bl.a. henter nye læsere laver tilbud og sælger mere - 1 - Hej og tak for

Læs mere

- Jan Magnussen har tid til race og familieliv - Stress: fra hamsterhjul til slowmotion - Tid til refleksion - Smid masken og vær dig selv NR. 1.

- Jan Magnussen har tid til race og familieliv - Stress: fra hamsterhjul til slowmotion - Tid til refleksion - Smid masken og vær dig selv NR. 1. NR. 1. 2014 - Jan Magnussen har tid til race og familieliv - Stress: fra hamsterhjul til slowmotion - Tid til refleksion - Smid masken og vær dig selv Tag tiden tilbage! Kristelig Fagbevægelse Klokhøjen

Læs mere