Til GRØNNEGÅRDEN. Information til nye beboere og pårørende

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til GRØNNEGÅRDEN. Information til nye beboere og pårørende"

Transkript

1 Til GRØNNEGÅRDEN Information til nye beboere og pårørende

2 Indholdsfortegnelse. 1. Velkomme til Plejecenter Grønnegården. 2. Grønnegårdens mål 3. Grønnegårdens historie 4. Plejecenteret indeholder. 5. Ved indflytning 6. Økonomi 7. Pension 8. Kost 9. Tøjvask 10. Vinduespudsning 11. Rengøringsartikler/toiletartikler og husholdningsartikler. 12. Aktivitetskassen 13. Gratis ydelser 14. Hverdagen på Grønnegården 15. Fødselsdag/mærkedage. 16. Dødsfald 17. Personale. 18. Cafe Grønnegården 19. Dagcenter 20. Aktivitetsrådet 21. Centerrådet 22. Forventninger til beboernes nærmeste 23. Praktisk information fra A til Å

3 Velkommen til Plejecenter Grønnegården. Med denne pjece vil vi håbe at vi bidrager med relevante oplysninger til nye beboer. Der er altid mange spørgsmål når man skal flytte i plejebolig og vi vil gerne gennem denne pjece, give dig indsigt og hjælpe med skabe et overblik for dig over hvad der er af muligheder, for at du så hurtigt som muligt, vil falde til i din nye bolig. Vi byder dig velkomme og håber du vil blive glad for at bo her på Grønnegården, og har du eller dine nærmeste spørgsmål er i altid velkomne til at kontakte personalet og ledelsen.

4 Grønnegårdens Mål. Plejecentret Grønnegården tilbyder fysisk og psykisk svækkede ældre et godt og tryg hjemligt boligmiljø. Det betyder at vi ikke kun skal have fokus på den ældres pleje, men også på social samvær og fysisk aktivitet. Vi ønsker at give god omsorg og pleje i samråd med borgeren, egen læge og med evt. pårørende. Vi er behjælpelige med de praktiske gøremål, som den enkelte ikke selv kan magte. Det er vigtigt for os, at beboerens integritet og selvstændighed bevares bedst muligt, og at kontakten til pårørende og tidligere kontaktflader bevares. Det er også vigtigt at vi er en del af lokalsamfundet. Vi har fokus på samarbejde med pårørende og frivillige. Til at sikre dette har vi et veluddannet og engageret personale og gode fysiske rammer. Vi sikre os at vi er gæster i borgerens hjem, at vi har respekt for borgerens selvbestemmelsesret og respekt for borgerens forskellige levevis. Grønnegården skal være et godt sted at bo og slutte sit liv, samt et godt sted at arbejde.

5 Historie. Grønnegården blev opført i 1975, som tungt plejecenter, med 35 boliger,det havde egen bestyrelse og var eget af Trundholm og Nyk-Rørvig kommune. Det blev senere overtaget helt af kommunen, og i 1991 blev det bygget om og moderniseret da de daværende boliger var for små. Der er bevaret 9 små boliger, andre er bygget sammen så vi i dag har 24 boliger, hvoraf 4 er ægteparlejligheder. I 2003 udvidede vi med 10 nye boliger, i dejlige lyse omgivelser, og i 2008 stod så den sidste afdeling klar med endnu 10 boliger, den sidste afdelingen er bygget i levebomiljø stil, med en køkkenfunktion, hvor vi kan anrette maden som leveres udefra. I den gamle afd. Er der køkken/cafefunktion, hvor det er muligt at komme udefra og bestille mad som man kan sidde i cafeen og spise. I den gamle afd. Har vi igennem de sidste par år oprettet en Aflastningsgang i de små boliger der blev bevaret. Vi har i alt 8 boliger. Alle lejligheder ejes af Odsherred Kommune, men det er Boligselskabet af 1942 der er udlejer.

6 Plejecenteret indeholder. 44 boliger i alt fordelt med Ny afd. 26 hvor der er 20 boliger. Gammel afd. Hvor der er 14 faste boliger og 10 aflastningsboliger. Der er køkkenfunktion, med cafe, hvor man kan som gæst kan bestille og købe mad. Den nye afdeling er der en lang gang hvor der i den nyeste er udgang fra boligerne til opholdsrummet, hvor den anden nye er inddelt med 2 sidefløje med 2 boliger i hver. Den gamle afd. Er der flere gangarealer, og der er 6 lejlighed hvor vi skal ud i en gårdhave, resten af huset er under samme tag, og der er trapper og en elevator fra gammel til ny afdeling. Boligernes størrelse varierer. 68,56 m2 incl. Fællesarealer 69,25 m2 incl. Fællesarealer 87 m2 incl Fællesarealer 94 m2 incl.fællesarealer Der er også et aktivitetsrum, med redskaber til vedligeholdelsestræning, der er også dagcenterfunktion 2 dage om ugen. Vi har dejlige gårdhaver hvor der om sommeren er havemøbler og parasol så man kan sidde ude og nye det gode vejr, vi har et drivhus i den ene gårdhave. Der er terrasser til vores lejligheder og det er man selv ansvarlig for at holde. Der er fællesspisning i begge afdelinger, så man har mulighed for at være sammen og møde nye beboer. I begge fællesrum har vi også fladskærme så man sammen kan sidde og se fjernsyn, eller en god dansk film.

7 I afd. 26 bliver posten omdelt i egne postkasser, hvorimod i afd. 25 bliver posten afleveret i en postkasse og så efterfølgende bliver delt rundt. Indflytning. Når du flytter ind er der skabe og en plejeseng m/madras i lejligheden, du skal selv medbringe gardiner, TV, møbler, telefon, m. m, der er telefonstik i alle lejligheder, og der er fællesantenne (lille pakke)som betales over huslejen, du kan også købe den store pakke. Du må ikke have løse tæpper, og det er vigtigt at du får talt med arbejdsmiljørepræsentanten i forhold til APV, som er et lovkrav, at den skal være i orden i forhold til at din nye bolig er en arbejdsplads. Du inviteres til en samtale om gensidige forventninger og du skal give samtykke til at vi kan hjælpe dig med kontakt til sundhedssystemet. Økonomi. Du eller dine pårørende/værge er ansvarlig for din økonomi. Vi anbefaler at du har en Betalingsservice i banken hvor de faste udgifter bliver trukket, ligeledes hvis du får medicin at betalingen for den også foregår via betalingsservice. Leje af bolig. Huslejen betales til boligselskabet 1942 Pensionen Du får udbetalt din pension som tidligere. Kosten og servicepakken, bliver trukket i din pension. Betaling I din husleje betaler du aconto for varme og antenne. Vand og el aflæses og der er pedellen behjælpelig med dette. Du skal selv have en familieforsikring. Du kan vælge at tilmelde dig servicepakken og tøjvask, det aftaler du ved indflytning og aflever blanketten i udfyldt stand til lederen. Kost. Kosten består af morgenmad, kaffe te, frokost, eftermiddagskaffe/te, aftensmad som er dagens varme måltid og aftenkaffe/te, derudover kan du

8 dagligt få enten 1 øl el. sodavand, 1 gl. vin, saftevand, juice og kakao. Der er altid kage/brød til eftermiddagskaffen og er du småt spisende sørger vi også for at du kan få det du har lyst til at spise, har du brug for at tage lidt på er vi behjælpelige med at du får en recept gennem din læge til ekstra ernæringsprodukter. Ligeledes har vi mulighed for at bestille det i køkkenet. Tøjvask. Når du flytter ind vil du blive tilmeldt Berendsen tøjvask, hvis ikke du har andre muligheder, da personalet ikke vasker tøjet. Du kan leje dyne/pude, sengelinned, håndklæder, undertøj m.m. hos A-vask. Tøjet bliver hentet 1 gang ugentligt og returneres ugen efter. Det kan godt kræve at du har rigeligt tøj. Vinduespudsning Personalet varetager ikke vinduespudsning, det skal du selv sørge for, men hvis du tilmelder dig servicepakken, er der en ydelse på vinduespudsning. Rengøringsmidler/husholdningsartikler og toiletartikler Servicepakken indeholder disse ting og det er vigtigt hvis man selv køber ind at det er miljørigtige produkter, ellers må personalet ikke bruge dem. Aktivitetskassen. Hvis du tilmelder dig denne kan du være med i alt hvad der sker på Grønnegården, såsom en hygge aften, en tur i vores bus, at der er blomster på bordet og lidt ekstra godt til kaffen, og god underholdning. Hvis ikke man er med i aktivitetskassen kan man ikke forvente, at nyde godt af denne, men der vil være en egenbetaling ved f.eks. musikunderholdning Gratis Ydelser Forbindsstoffer ved sår. Personlige hjælpemidler, rollator, kørestol, badebænk, lift og det vil være individuelt for hver borger, personalet er ansvarlig for at få bevilliget de hjælpemidler du har brug for. I henhold til serviceloven. Inkontinensprodukter (bleer) skal også bevilliges, og der er en inkontinensinstruktør på Plejecenteret der kan hjælpe dig med at få det rigtige produkt, og vejlede dig i brud af dette.

9 Vi har en serviceassistent i hver afd. Til at gøre rent for dig og i fællesarealerne. Og der er kvalitetsstander der er vedtaget i Odsherred kommune hvor du kan få gjort rent hver 3.uge, har du luftvejslidelser får du gjort rent 1 x om ugen. Du har selvfølgelig lov til at købe hjælp til rengøring hvis du har behov for oftere rengøring. Dagligdagen. Hjælp til personlig pleje ydes i forhold til den ydelse du er visiteret til, du vil hvis det er guidning du har brug for at modtage dette, er det lindrende pleje, ja så er det det du får, vi vil også aftale med dig hvad dine behov er og at du giver tilladelse til at vi udarbejder en døgnrytmeplan, så vi kan overholde de aftaler vi laver med dig. Du vil have 1 2 kontaktpersoner, så du kan være tryk i din hverdag og vide at der bliver taget vare på det du ikke selv kan mere. Du får tilbudt at komme i dagcenter 2 dage om ugen og du får tilbudt at du kan indtage din mad i cafeen sammen med de andre beboer, du har mulighed for at være i cafeen/opholdrummet hvis det er det der er dit behov. Vi har en husavis som udkommer hver 2. måned. Fødselsdag. Du har mulighed for på din fødselsdag at ønske din egen menu, din livret. Du skal aftale det med personalet en uge før. Der er lagkage til hele afdelingen om eftermiddagen, har du ønsker om at holde det med dine pårørende har du mulighed for at være i cafeen, du skal selv bestille lagkage senest 3 dage før og det er dine pårørende der selv står for det hele, personalet er ikke behjælpelige med servering. Vi har en tradition at vi hejser flaget hvis man vil have det, og vi synger fødselsdagssang til frokost sammen med de andre beboer i opholdsrummet. Dødsfald. Det er jo sådan at nå man flytter ind på plejecenter har man brug for megen hjælp og det er jo sådan at vi alle er født til at dø. Har du lyst til at tale med personalet om det og hvordan du ønsker det skal være til sidst, er du meget velkommen til dette, det er ofte en stor hjælp både for pårørende og personalet, at man har fået skrevet ned hvilke ønsker man har. Det kan jo være hvilken musik man vil høre, hvad tøj man vil have på, om man har nogle specielle ønsker til sidst.

10 Vi bestræber os på at kunne sidde hos dig, så ikke du er alene, det gør vi i samarbejde med dine pårørende, har du ikke det har vi en aftale med Røde Kors vågetjeneste, som så kan være hos dig. Vi hejser flaget på halvt, hvis dine pårørende ikke har noget imod det. Personale Vi er uddannet personale som udfører deres opgaver professionelt, de består af Centersygeplejerske, SSAer, SSHer, sygehjælper, plejer. Serviceassistenter. Vi er også et uddannelses sted vi har SSH-elever SSA-elever, vi har praktikanter og løntilskud personale ansat. Vi har 2 pedeller tilknyttet 1 dagcenterpersonale Personalets arbejdsredskab Personalets arbejdsredskab er journalsystemet CSC omsorg. I journalen står alle oplysninger på hver borger og personalet bruger en del tid på dokumentation da det er et lovkrav. Personalet skal sikre sig samtykke fra beboeren hvis pårørende be r om at se journalen i forhold til oplysninger til læge og Sygehus Cafeen på Grønnegården. Det tilstræbes, at du indtager din kost i cafeen. Dine pårørende har mulighed for at bestille mad og købe kaffe i åbningstiden. Der kommer også borger udefra og indtager deres varme mad dagligt i cafeen. Måltiderne Måltiderne indtages så vidt muligt i centerets cafe, kan man ikke det kan man få serveret sin mad i lejligheden. Morgenmad fra kl Frokost fra kl Eftermiddagskaffe fra kl Aftensmad fra kl Aftenkaffe fra kl

11 Kost Grønnegården får leveret kosten fra Præstevænget og Solvognen, betaling for kosten bliver trukket i din pension. Aktivitetsgruppe Vi har en aktivitetsgruppe der består af 1 borger 2 pårørende og 2 personaler. De står for forskellige arrangementer i huset. Centerrådet Vi har et Centerråd her på Grønnegården som består af 2 beboer, 2 pårørende 1 repræsentant fra Ældrerådet, 2personalerrepræsentanter og ledelsesrepræsentant. De skal skabe forum for dialog mellem borger pårørende og kommunen. De vælges for 1 år af gangen. Du er velkommen til at deltage Hvilke opgaver forventer vi, at De og/eller Deres Pårørende varetager? Vi forventer et godt samarbejde med pårørende. Vi forventer at de pårørende deltager så vidt muligt omkring borgeren med f.eks. lægebesøg, og andre undersøgelser. Som udgangspunkt kan vi ikke tilbyde, at være behjælpelige, og det er udfra de kvalitetsstandarder der er vedtaget i social- og sundhedsudvalget. Med hensyn til indkøb og andre praktiske ting omkring borgeren er det de pårørende der varetager disse opgaver. Samt: Privatøkonomi. Oprydning i private skuffer/skabe. Pudsning af sølvtøj m.m.. Se efter post. Arrangere fødselsdage / fester. I øvrigt alt, hvad man har fantasi og lyst til. Oplysninger fra A til Å Adresseflytning: Du skal selv melde adresseflytning. Besøg: Du må have besøg hele døgnet, da det er din egen bolig. Blodprøver:

12 Vi har Mobillab. kommer om fredagen og tager blodprøver, hvis der skal tages blodprøver på andet tidspunkt tilsigter vi at pårørende følger beboer. Brand: Ved brand går alarmen direkte til Brandvæsnet Frisør: Vi har en mobilfrisør der kommer efter aftale. Fodpleje: Vi har en aftale med en fast fodterapeut som kommer hv. 7 uge Fysioterapi: Der kan komme en fysioterapeut og behandle dig i eget hjem du skal bare have en henvisning fra egen læge. Gudstjeneste: Der er gudstjeneste den 2. onsdag i hver måned. Hus avis: Der udkommer Hus avis hver2. måned med oplysninger om hvad der sker af aktiviteter. Husleje Det er en god ide at tilmelde betaling betalings service. Indboforsikring: Du skal selv sørge for at forsikre dit indbo. Indkøb: Der er en indkøbsaftale med Superbest som bringer varer ud. Information: Der er opslagstavler hvor der hænges information op, der er information i husavisen, som ligger tilgængelig, nogle informationer bliver delt ud til hver enkelt. Kost: Betales over din pension. Læge: Du beholder din læge ved indflytning på Plejecenteret, hvis ikke afstanden er for stor. Medicin: Du vil når du flytter ind skulle give samtykke til Pem,for at personalet kan varetage din medicin- og lægekontakt. Du skal have egen medicin med og 2 store blå doseringsæsker. Der bringes medicin ud hver dag fra Apoteket. Møbler:

13 Du skal sørge for at have lette møbler og ikke så mange. Nødkald: Du skal visiteres til det. Penge/værdigenstande: Vi opbevarer ikke penge og værdigenstande, så det er ikke hensigtsmæssigt, at du har mange penge liggende. Personalet kan ikke være ansvarlige for penge og værdigenstande. Post: I afd. 26 får du din egen postkasse, men i afd. 25 bliver posten afleveret i en postkasse og efterfølgende delt ud. Reklamer: Hvis man ønsker det bliver de delt ud ellers ligger de tilgængelige i cafeen. Reparation af hjælpemidler: Hvis din kørestol er punkteret skal du selv betale for at få den lappet. Samtykkeerklæring: Du vil blive spurgt om du vil udfylde en samtykkeerklæring, når du flytter ind, i forhold til at vi skal tage os af sundhedsfaglige opgaver. Rygning: Borgeren må ryge i egen lejlighed, men skal man have hjælp at personalet, må man ikke ryge når de er der, og der skal være luftet ud. På Fællesarealerne er der lovbestemt rygepolitik, hvilket betyder at der ikke må ryges på Fællesarealerne. Tandlæge/Tandpleje: Hvis du ikke selv kan komme til tandlægen kan der søges om bevilling til tandplejen, som kan komme i huset. Tavshedspligt: Vi har tavshedspligt, og må kun give oplysninger, du har givet samtykke til. Telefon: Du kan have din egen telefon med, du skal selv melde flytning. Tilsyn: Vi har tilsyn af Embedslægen og Kommunalt plejetilsyn T.V: Der er fællesantenne i huset som du betaler til i huslejen, du kan så vælge at tilkøbe en udvidet pakke, da det kun er grundpakken der er i huset.

14 Oplysningerne i denne brochure håber vi har været til hjælp for nye borgere og pårørende. Måtte der være yderligere spørgsmål eller forslag til noget vi kan gøre bedre er man altid meget velkommen til at henvende sig til personalet og ledelsen Man kan naturligvis altid henvende sig direkte til Centerlederen. Venlig hilsen Ledelse og personale på Grønnegården. Tjekliste: Det du skal medbringe når du flytter ind. Personlige hjælpemidler: briller, høreapparat, bleer m. m Tøj: Overtøj, bluser, skjorter, bukser, strømper, undertøj, sikkert fodtøj og indendørssko. Toiletsager: Hårshampoo, sæbe/intimsæbe, creme, tandbørste, protesernes, neglesaks, m. m Affaldsspand til badeværelset Fad til vask forneden Sengetøj, håndklæder, vaskeklude, små håndklæder til nedre hygiejne Hjælpemidler: Kørestol, Rollator, Bækkenstol m. m Egen medicin og 2 store blå doseringsæsker fra Apoteket. Postadresse: Plejecenter Grønnegården Grønnegården Nyk. Sj. Plejecenter Grønnegården Grønnegården Nyk. Sj..

15 Telefonliste: Grønnegården Grønnegården Centerleder / Centersygeplejerske Køkken Frisør / fodterapeut: Charlottes Mobilklip Mette Kanstrup Fodterapeut

VELKOMMEN TIL GRØNNEGÅRDEN

VELKOMMEN TIL GRØNNEGÅRDEN Plejecentre VELKOMMEN TIL GRØNNEGÅRDEN Information til nye beboere og pårørende Indholdsfortegnelse 1. Velkommen til plejecenter Grønnegården 2. Grønnegårdens mål 3. Grønnegårdens historie 4. Plejecenteret

Læs mere

Plejecentre. Til GRØNNEGÅRDEN. Information til nye beboere og pårørende

Plejecentre. Til GRØNNEGÅRDEN. Information til nye beboere og pårørende Plejecentre Til GRØNNEGÅRDEN Information til nye beboere og pårørende Indholdsfortegnelse. 1. Velkomme til Plejecenter Grønnegården. 2. Grønnegårdens mål 3. Grønnegårdens historie 4. Plejecenteret indeholder.

Læs mere

Velkommen til. Plejehjemmet Fjordparken. Fjordparken 2 9370 Hals

Velkommen til. Plejehjemmet Fjordparken. Fjordparken 2 9370 Hals Velkommen til Plejehjemmet Fjordparken Fjordparken 2 9370 Hals Velkommen Jeg og personalet på Fjordparken Plejehjem vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende vil befinde jer godt

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Ældreboligerne (plejeboliger) Soldraget 35 & 39 Telefon Hovednummer------------------------------- 45 81 70 55 Centerleder ---------------------------------- 45 99 71

Læs mere

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 33 A D.

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 33 A D. Velkommen Til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 33 A D. Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder----------------------------------- 46 11 16 10 Afdelingsleder

Læs mere

PLEJECENTRE I ESBJERG KOMMUNE

PLEJECENTRE I ESBJERG KOMMUNE PLEJECENTRE I ESBJERG KOMMUNE 2 Velkommen til Esbjerg Kommunes plejecentre Denne pjece giver dig information om tilbud og muligheder for hjælp, pleje, kost og aktiviteter på Esbjerg Kommunes plejecentre.

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 37 www.plejecentretsjaelsoe.dk Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder ---------------------------------- 46

Læs mere

Kontakt. Velkommen DEMENSOMRÅDET SVALEGANGEN TELEFONNUMRE TIL SVALEGANGEN. Hovednr. 96848710. Funktionsleder Karin Thøgersen 96848727

Kontakt. Velkommen DEMENSOMRÅDET SVALEGANGEN TELEFONNUMRE TIL SVALEGANGEN. Hovednr. 96848710. Funktionsleder Karin Thøgersen 96848727 Kontakt TELEFONNUMRE TIL SVALEGANGEN Hovednr. 96848710 Funktionsleder Karin Thøgersen 96848727 Stuen 96848728-96848729 1.sal 96848730-96848731 Demensområdet Svalegangen Voldgade 14 A 7600 Struer DEMENSOMRÅDET

Læs mere

ET HURTIGT OVERBLIK BAGGRUND

ET HURTIGT OVERBLIK BAGGRUND ET HURTIGT OVERBLIK Adresse: Telefon: 58 38 01 77 Solbakken Direkte stuen: 58 38 89 20 Motalavej 129-131 Direkte 2. sal: 58 38 89 22 4220 Korsør Mail: Solbakken.plejecenter@slagelse.dk Web: www.slagelse.dk/solbakken

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Ulstedparken

Velkommen til Plejehjemmet Ulstedparken Velkommen til Plejehjemmet Ulstedparken Ulstedparken 13 9370 Ulsted Velkommen til Ulstedparken Jeg og personalet på Plejehjemmet Ulstedparken vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende

Læs mere

Velkommen til Porsebakken

Velkommen til Porsebakken Velkommen til Porsebakken Velkommen til Porsebakken Plejecentret Porsebakken er beliggende i smukke landlige omgivelser omgivet af hestefolde og marker og med udsigt til Roskilde Domkirke. Fra hovedindgangen

Læs mere

Døgngenoptræning. på Dragsbækcentret

Døgngenoptræning. på Dragsbækcentret Døgngenoptræning på Dragsbækcentret Dragsbækcentret Centret er bygget i 1984/2002 og er beliggende i Thisted. Det er et venligt og gæstfrit byggeri med en pragtfuld beliggenhed ved fjorden. Der er 32 plejeboliger,

Læs mere

Midlertidigt ophold på plejecenter

Midlertidigt ophold på plejecenter Midlertidigt ophold på plejecenter Kvalitetsstandard 2015 Hvad er formålet? Formålet med et midlertidigt ophold er, at du efterfølgende kan leve så aktivt og selvstændigt et liv som muligt. Vi tager udgangspunkt

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Introduktion Side 3 Information før indflytning Side 5 Indflytning Side 5 Forplejning Side 6 Tøjvask Side 6 Rengøring Side 6 Servicepakken Side

Læs mere

RULLENDE AFLASTNING Velkommen til rullende aflastningsophold i Hjørring Kommune

RULLENDE AFLASTNING Velkommen til rullende aflastningsophold i Hjørring Kommune RULLENDE AFLASTNING Velkommen til rullende aflastningsophold i Hjørring Kommune RULLENDE AFLASTNING Velkommen til rullende aflastningsophold i Hjørring Kommune Formålet med et aflastningsophold er at

Læs mere

Til nye beboere og deres pårørende. Velkommen til Haven

Til nye beboere og deres pårørende. Velkommen til Haven Til nye beboere og deres pårørende Velkommen til Haven Indhold Velkommen til Haven...3 Personalet...3 Elever...3 Havens værdigrundlag...4 Du skal opleve en god hverdag...4 Traditioner og arrangementer...4

Læs mere

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 33 A D.

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 33 A D. Velkommen Til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 33 A D. Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder----------------------------------- 46 11 16 10 Afdelingsleder

Læs mere

Velkommen som ny beboer på Langagergård Plejecenter

Velkommen som ny beboer på Langagergård Plejecenter Velkommen som ny beboer på Langagergård Plejecenter Denne folder indeholder de vigtigste informationer om indflytning og dagligdagen på Langagergård Plejecenter til både dig og dine pårørende. Du skal

Læs mere

Plejecenter præstevænget

Plejecenter præstevænget plejecentre velkommen til Plejecenter præstevænget 1 Indhold Information før indflytning 4 Indflytning 4 Forplejning 5 Tøjvask 5 Rengøring 6 Servicepakken 6 Frisør og fodpleje 6 Nyttige telefon numre 6

Læs mere

Velkommen til plejeboligerne Søhusparken

Velkommen til plejeboligerne Søhusparken Velkommen til plejeboligerne Søhusparken Denne folder indeholder de vigtigste informationer om indflytning og dagligdag i Søhusparken til dig og dine pårørende Du skal bo i afsnit: Bolig nr.: Direkte telefon

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Information før indflytning s.4 Indflytning s.5 Forplejning s.6 Tøjvask s.6 Rengøring s.6 Servicepakken s.7 Frisør og fodpleje s.7 Forsikringer

Læs mere

Velkommen til Træningscenter Gladsaxe Kildegården

Velkommen til Træningscenter Gladsaxe Kildegården gladsaxe.dk Velkommen til Træningscenter Gladsaxe Kildegården Velkomst... 3 Træningscenter Gladsaxe, Kildegården... 4 Indflytning... 4 Serviceydelser... 4 Boligerne... 5 Afdelingsbestyrelsen... 6 Ophør

Læs mere

Velkommen til Solkrogen Demensplejecenter

Velkommen til Solkrogen Demensplejecenter Velkommen til Solkrogen Demensplejecenter 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Velkommen til Solkrogen 3 Praktiske oplysninger 4 Før du flytter ind 5 Når du flytter ind 6 Personalets arbejdsmiljø

Læs mere

Velkommen til Klovenhøj Centret

Velkommen til Klovenhøj Centret Velkommen til Klovenhøj Centret Et godt sted at være SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen Velkommen til Klovenhøj Centret - et center hvis målgruppe er mennesker med demens, og som alle har en eller anden

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Smedegården. Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst

Velkommen til Plejehjemmet Smedegården. Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Velkommen til Plejehjemmet Smedegården Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Velkommen til Smedegården Jeg og personalet på Smedegården vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og din familie vil befinde

Læs mere

Velkommen som ny beboer i plejeboligerne Søhusparken, Søhusvej 8, Ebeltoft.

Velkommen som ny beboer i plejeboligerne Søhusparken, Søhusvej 8, Ebeltoft. Velkommen som ny beboer i plejeboligerne Søhusparken, Søhusvej 8, Ebeltoft. Marts 2012 Denne folder indeholder de vigtigste informationer om indflytning og dagligdag i Søhusparken for både dig og dine

Læs mere

Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter

Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter Oldekolle Boligfællesskab til ældre med kognitive begrænsninger 2012 1 Oldekolle Dette er en pixi-udgave af ydelseskataloget, der kun omhandler Oldekolle. Ydelsesbeskrivelse

Læs mere

Velkommen til Toftegården

Velkommen til Toftegården Velkommen til Toftegården Velkomsthilsen: Vi byder dig rigtig hjerteligt velkommen som beboer / familie her på Toftegården. Målet er at skabe en tryg hverdag, hvor livet leves i så hjemlige forhold som

Læs mere

Kære nye beboer Velkommen til Sundhedscenter Søndergården.Et godt sted at være

Kære nye beboer Velkommen til Sundhedscenter Søndergården.Et godt sted at være Kære nye beboer Velkommen til.et godt sted at være Vi møder borgeren med opmærksomhed og respekt og sammen skaber vi muligheder så borgeren opnår robusthed til at håndtere eget liv ( vision 2015) Vi håber

Læs mere

Velkommen som beboer på Enrum Plejecenter

Velkommen som beboer på Enrum Plejecenter Velkommen som beboer på Indhold Lidt om os Velkommen! 4 4 Vores værdigrundlag 4 Boligforhold 5 Maden på plejecentert 5 Aktiviteter 5 Praktiske informationer Før du flytter ind 6 Nøgler 6 Det skal du medbringe

Læs mere

Velkommen til Ældrecentret Solgården. Luneborgvej 16G 9382 Tylstrup

Velkommen til Ældrecentret Solgården. Luneborgvej 16G 9382 Tylstrup Velkommen til Ældrecentret Solgården Luneborgvej 16G 9382 Tylstrup Velkommen til Solgården Jeg og personalet på Tylstrup Ældrecenter, Solgården, vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende

Læs mere

Dagligdagen i Boenhederne

Dagligdagen i Boenhederne TELEFONER: Center Møllevang 89152000 Centerleder.. 89152001 Boenhed A.. 89152023 Boenhed B.. 89152025 Boenhed C. 89152027 Boenhed D. 89152063 Centersygeplejerske. 89152021 Dagligdagen i Boenhederne Lejerbo

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Hassinghave. Kirkevej 50 9310 Vodskov

Velkommen til Plejehjemmet Hassinghave. Kirkevej 50 9310 Vodskov Velkommen til Plejehjemmet Hassinghave Kirkevej 50 9310 Vodskov Velkommen til Hassinghave Jeg og personalet på Hassinghave Plejehjem vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende vil

Læs mere

Velkommen til Vesterled.

Velkommen til Vesterled. Velkommen til Vesterled. Et godt sted at være Kære nye beboer Velkommen til Sundhedscenter Søndergården...Et godt sted at være Vi møder borgeren med opmærksomhed og respekt Og sammen skaber vi muligheder

Læs mere

Information om afløsning i eget hjem

Information om afløsning i eget hjem Information om afløsning i eget hjem MYNDIGHED Information SUNDHED OG OMSORG Struer Kommunes ældrepolitik Det overordnede mål for Struer Kommunes ældrepolitik er at støtte kommunens ældre i at leve et

Læs mere

Center for Social og Sundhed Træning og hjælp i dit hjem

Center for Social og Sundhed Træning og hjælp i dit hjem Center for Social og Sundhed Træning og hjælp i dit hjem Få hjælp til at bevare en aktiv og selvstændig hverdag! I denne pjece kan du læse om dine muligheder for at få hjælp i dit hjem, hvis det af fysiske,

Læs mere

Tilbud til Ældre Kvalitetsstandarder 2010

Tilbud til Ældre Kvalitetsstandarder 2010 Tilbud til Ældre Kvalitetsstandarder 2010 MÅL OG VÆRDIER Det er Byrådet i Allerød Kommune, som fastsætter serviceniveauet på ældreområdet. Byrådet har dermed det overordnede ansvar for kommunens tilbud.

Læs mere

MARIENLUND PLEJECENTER. Velkommen som beboer på Marienlund Plejecenter

MARIENLUND PLEJECENTER. Velkommen som beboer på Marienlund Plejecenter MARIENLUND PLEJECENTER Velkommen som beboer på Marienlund Plejecenter 1 Udgivet af Ældre- og Handicapforvaltningen Juni 2013 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Marienlund Plejecenter 4 Vores værdigrundlag

Læs mere

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER BØGEHAVEN

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER BØGEHAVEN VELKOMMEN TIL PLEJECENTER BØGEHAVEN VELKOMMEN TIL BØGEHAVEN Denne pjece tilbyder en praktisk orientering til dig og din familie og vi håber, at vi med denne lille informationspjece giver dig og dine nærmeste

Læs mere

Træning og hjælp i dit hjem

Træning og hjælp i dit hjem Kontakt Visitationen Ring på tlf. 7235 5630: Mandag-fredag kl. 10-12, torsdag kl. 10-14. Mail til: visitationen@furesoe.dk. Center for Social og Sundhed Træning og hjælp i dit hjem Få personlig og praktisk

Læs mere

Til nye beboere og pårørende. Velkommen til Tolleruphøj

Til nye beboere og pårørende. Velkommen til Tolleruphøj Til nye beboere og pårørende Velkommen til Tolleruphøj Foto: Kenneth Jensen Indhold Tolleruphøj... 4 Indflytningssamtale... 4 Flytning... 4 Boligen... 5 Møblering af boligen... 5 Indbo... 5 Lamper... 5

Læs mere

Velkommen til Sundhedscenter Søndergården.Et godt sted at være

Velkommen til Sundhedscenter Søndergården.Et godt sted at være Kære nye beboer Velkommen til Sundhedscenter Søndergården.Et godt sted at være Vi møder borgeren med opmærksomhed og respekt, og sammen skaber vi muligheder, så borgeren opnår robusthed til at håndtere

Læs mere

Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret

Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret Område Syd Information om døgntræning og aflastning Velkommen til Rehabiliteringen Kongshøjcentret Vi vil gerne benytte disse linier til at byde dig velkommen

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Hellashøj. Hellasvej 104 9270 Klarup

Velkommen til Plejehjemmet Hellashøj. Hellasvej 104 9270 Klarup Velkommen til Plejehjemmet Hellashøj Hellasvej 104 9270 Klarup Velkommen til Hellashøj Jeg og personalet på Hellashøj vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende vil befinde jer godt

Læs mere

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen plejecentre VELKOMMEN TIL PLEJECENTRET SOLVOGNEN Indhold Plejecenteret Solvognen 3 Ved indflytning 3 Rengøring 3 Vask af tøj 4 Plejens tilrettelæggelse 4 Frisør / fodterapeut 4 Nødkald 5 Fødselsdage /

Læs mere

Velkommen som beboer på Plejecenter Rytterkasernen

Velkommen som beboer på Plejecenter Rytterkasernen Velkommen som beboer på Udgivet af OKÆ Plejeboliger Maj 20 2 Indhold Lidt om os Velkommen! Boligforhold Gårdhave Maden på plejecentret Traditioner Aktiviteter Vores værdigrundlag Praktiske informationer

Læs mere

Center for Social og Sundhed Træning og støtte i dit hjem

Center for Social og Sundhed Træning og støtte i dit hjem Center for Social og Sundhed Træning og støtte i dit hjem Få støtte til at bevare en aktiv og selvstændig hverdag! - om rehabiliterende og kompenserende hjælp KÆRE BORGER Her kan du få mere at vide om

Læs mere

Velkommen som beboer på Plejecenter Rytterkasernen

Velkommen som beboer på Plejecenter Rytterkasernen Velkommen som beboer på Indhold Lidt om os... Velkommen! 4 4 Boligforhold 4 Gårdhave 4 Maden på plejecentret 4 Traditioner 5 Aktiviteter 5 Vores værdigrundlag 5 Udgivet af OKÆ Plejeboliger Januar 2010

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Elmely. Lindholmsvej 24 9400 Nørresundby

Velkommen til Plejehjemmet Elmely. Lindholmsvej 24 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Elmely Lindholmsvej 24 9400 Nørresundby Velkommen til Elmely Jeg og medarbejderne på Elmely Plejehjem vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende vil befinde

Læs mere

Breumgård. - hvor mennesket er i centrum

Breumgård. - hvor mennesket er i centrum - hvor mennesket er i centrum Hæftet er tænkt som en information til beboere og pårørende, så der er mulighed for at orientere sig om de tilbud, som centret har at byde på. 1 , - hvor mennesket er i centrum!

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Litvadhus. Nibevej 14 9200 Aalborg SV

Velkommen til Plejehjemmet Litvadhus. Nibevej 14 9200 Aalborg SV Velkommen til Plejehjemmet Litvadhus Nibevej 14 9200 Aalborg SV Velkommen til Litvadhus Vi vil med denne folder byde dig velkommen til Litvadhus og håber, at vi derved kan være dig og dine pårørende behjælpelig

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven

Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven Indhold Velkommen... 3 Om Kirstinehaven... 4 Lejligheden... 5 Indflytning... 5 Når du flytter ind, så husk... 6 Hvad koster det at bo i Kirstinehaven?... 8 Andet

Læs mere

Velkommen til Solkrogen

Velkommen til Solkrogen Velkommen til Solkrogen Velkommen til Solkrogen Solkrogen er beliggende i Stenløse by tæt ved S-togsstation og Egedal Center med gode indkøbsmuligheder. Solkrogen består af to mindre enheder med i alt

Læs mere

Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven

Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven Velkommen som beboer på Indhold Lidt om os Velkommen! 4 4 Vores værdigrundlag 4 Boligforhold 4 Maden på plejecentret 4 Traditioner 5 Aktiviteter 5 Praktiske informationer Indflytningssyn 6 Forventningssamtale

Læs mere

VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ ÆLDRECENTER ØST

VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ ÆLDRECENTER ØST VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ ÆLDRECENTER ØST Udgivet af Ældre og Handicapforvaltningen Maj 2015 INDHOLD Lidt om os 4 Velkommen! 4 Ældrecenter Øst 4 Boligforhold 4 Fællesskab 4 Vores værdigrundlag 4 En god hverdag

Læs mere

Velkommen til Søndergården. Et godt sted at være. Korrektur SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN

Velkommen til Søndergården. Et godt sted at være. Korrektur SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen til Søndergården Et godt sted at være SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen Med denne folder vil vi som personale gerne byde dig velkommen til Søndergården. Der er 27 lejligheder på Søndergården,

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Gabrielsværk

Velkommen til Plejehjemmet Gabrielsværk Velkommen til Plejehjemmet Gabrielsværk Skt. Peders Gade 3B, 11-18, 21-29 9400 Nørresundby Velkommen til Gabrielsværk Personalet og jeg vil gerne byde dig velkommen på Gabrielsværk Plejehjem. Vi håber,

Læs mere

Praktisk hjælp Kvalitetsstandard 2016

Praktisk hjælp Kvalitetsstandard 2016 Praktisk hjælp Kvalitetsstandard 2016 Hvad er praktisk hjælp? Praktisk hjælp er hjælp eller vejledning til rengøring, tøjvask, indkøb og skift af sengetøj. Hjælpen gives som hjælp til selvhjælp, og skal

Læs mere

gladsaxe.dk Velkommen til Træningscenter Gladsaxe Underrubrik eller dato

gladsaxe.dk Velkommen til Træningscenter Gladsaxe Underrubrik eller dato gladsaxe.dk Velkommen til Træningscenter Gladsaxe Underrubrik eller dato Velkommen til Træningscenter Gladsaxe, Kildegården... 3 Træningscenter Gladsaxe, Kildegården... 3 Dit rehabiliteringsforløb... 4

Læs mere

Velkommen til Lokalcenter Bøgeskovhus

Velkommen til Lokalcenter Bøgeskovhus Velkommen til Lokalcenter Bøgeskovhus Denne folder indeholder de vigtigste informationer du som ny beboer og din familie har brug for om indflytning og dagligdagen på Lokalcenter Bøgeskovhus Du skal bo

Læs mere

Velkommen til Kastaniely Plejecenter

Velkommen til Kastaniely Plejecenter Velkommen til Kastaniely Plejecenter Denne folder indeholder de vigtigste informationer du som ny beboer og din familie har brug for om indflytning og dagligdagen på Kastaniely Plejecenter Du skal bo på:

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Mimosen Ellevej og Grøn Gang, Rådhusvej

Velkommen til Plejecenter Mimosen Ellevej og Grøn Gang, Rådhusvej Velkommen til Plejecenter Mimosen Ellevej og Grøn Gang, Rådhusvej Et godt sted at bo, at besøge og at arbejde Du og din familie bydes velkommen til Allerød kommunes plejecenter for borgere med demens Velkommen

Læs mere

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER DALBOGÅRD

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER DALBOGÅRD VELKOMMEN TIL PLEJECENTER DALBOGÅRD VELKOMMEN TIL DALBOGÅRD Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et center. Plejecenter Dalbogård

Læs mere

Palliative tilbud Kvalitetsstandard 2015

Palliative tilbud Kvalitetsstandard 2015 Palliative tilbud Kvalitetsstandard 2015 Hvad er palliative tilbud? Palliation betyder lindring. Denne kvalitetsstandard indeholder en beskrivelse af de lindrende, og praktiske tilbud til den alvorligt

Læs mere

VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ PLEJECENTER FREDERIKSBROEN

VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ PLEJECENTER FREDERIKSBROEN VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ PLEJECENTER FREDERIKSBROEN Udgivet af Ældre og Handicapforvaltningen Maj 2015 INDHOLD Lidt om os 4 Velkommen! 4 Frederiksbroen Plejecenter 4 Vores værdigrundlag 4 En god hverdag

Læs mere

Velkommen til Øsby Plejecenter

Velkommen til Øsby Plejecenter Velkommen til Øsby Plejecenter Velkommen. Du bydes velkommen til Øsby Plejecenter. Lejligheden på Øsby Plejecenter er dit nye hjem, stedet hvor det skal være rart for dig at bo og hvor din familie og venner

Læs mere

VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM NYT BILLED

VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM NYT BILLED VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM NYT BILLED VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et plejehjem.

Læs mere

Flintholm Plejeboliger

Flintholm Plejeboliger Flintholm Plejeboliger Elga Olgas Vej 5, 2000 Frederiksberg flintholm@frederiksberg.dk Tlf. 38 21 56 50 Sommerfest ved Flintholm Plejeboliger Tur ud af huset Indhold Flintholm Plejeboliger... 2 Daglig

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Vestergården

Velkommen til Plejehjemmet Vestergården Velkommen til Plejehjemmet Vestergården Annebergvej 73 og 73A 9000 Aalborg Velkommen til Vestergården 73 og 73A Vestergården har 75 boliger fordelt på 6 boenheder. I 73 er 1. sal indrettet med 9 boliger

Læs mere

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER RYVANG

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER RYVANG VELKOMMEN TIL PLEJECENTER RYVANG VELKOMMEN TIL RYVANG Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et center. Plejecenter Ryvang består

Læs mere

VELKOMMEN TIL LOKALCENTER TJØRNEHAVEN

VELKOMMEN TIL LOKALCENTER TJØRNEHAVEN VELKOMMEN TIL LOKALCENTER TJØRNEHAVEN VELKOMMEN TIL TJØRNEHAVEN Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et lokalcenter. Lokalcenter

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Otiumgården. Otiumvej 7 9000 Aalborg

Velkommen til Plejehjemmet Otiumgården. Otiumvej 7 9000 Aalborg Velkommen til Plejehjemmet Otiumgården Otiumvej 7 9000 Aalborg Velkommen til Otiumgården Otiumgården har 43 boliger fordelt på to huse, hvoraf det ene, Otiumvej 7A, er en boenhed for demente. Der er desuden

Læs mere

SUNDHED OG OMSORG PRAKTISK HJÆLP

SUNDHED OG OMSORG PRAKTISK HJÆLP SUNDHED OG OMSORG PRAKTISK HJÆLP 1 PRAKTISK HJÆLP Hvad er formålet med hjælpen? Formålet med praktisk hjælp er, at du kan leve så selvstændigt et liv som muligt. Det vil sige, at vi støtter dig i, at du

Læs mere

Velkommen til Aabenraa Kommunes Special- og Rehabiliteringscenter

Velkommen til Aabenraa Kommunes Special- og Rehabiliteringscenter Velkommen til Aabenraa Kommunes Special- og Rehabiliteringscenter Velkommen Vi vil gerne byde dig velkommen til dit ophold på Aabenraa Kommunes Special- og Rehabiliteringscenter (SRC). Vi arbejder ud fra

Læs mere

Velkommen til Struer Kommunes Plejeboliger

Velkommen til Struer Kommunes Plejeboliger Sundhed og Omsorg Østergade 11, 1. 7600 Struer Tlf. 96 84 84 84 www.struer.dk Velkommen til Struer Kommunes Plejeboliger Praktiske oplysninger Marts 2015 12 Indhold Egne notater Dit nye hjem.... 3 Din

Læs mere

VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ PLEJECENTER SCT. HANS PARKEN

VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ PLEJECENTER SCT. HANS PARKEN VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ PLEJECENTER SCT. HANS PARKEN Udgivet af Ældre og Handicapforvaltningen Dec. 2015 INDHOLD Lidt om os 4 Velkommen! 4 Sct. Hans Parken 4 Vores værdigrundlag 4 En god hverdag 5 Boligforhold

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Lyngehus

Velkommen til Plejecenter Lyngehus Velkommen til Plejecenter Lyngehus Vi håber at denne folder, kan give svar på nogle af de spørgsmål der naturligt melder sig, når man flytter på Plejecenter. Man er altid meget velkommen til at kontakte

Læs mere

FREDERIKSBROEN PLEJECENTER. Velkommen som beboer på Frederiksbroen Plejecenter

FREDERIKSBROEN PLEJECENTER. Velkommen som beboer på Frederiksbroen Plejecenter Velkommen som beboer på Frederiksbroen Plejecenter 1 Udgivet af Ældre- og Handicapforvaltningen Juli 2013 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Frederiksbroen Plejecenter 4 Vores værdigrundlag 4 En god hverdag

Læs mere

Du bydes hermed velkommen til Plejecenterafdelingen på Engholm Centret

Du bydes hermed velkommen til Plejecenterafdelingen på Engholm Centret Du bydes hermed velkommen til Plejecenterafdelingen på Engholm Centret Engholm Centret består af: Allerød kommunes hjemmepleje og genoptræning Aktivitetscenter for hjemmeboende borgere 11 midlertidige

Læs mere

PLEJECENTER KORSLØKKEHAVEN. Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven

PLEJECENTER KORSLØKKEHAVEN. Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven 1 Udgivet af Ældre- og Handicapforvaltningen Juni 2013 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Plejecenter Korsløkkehaven 4 Vores værdigrundlag 4 En god hverdag

Læs mere

Velkommen som beboer på Frederiksbroen Plejecenter

Velkommen som beboer på Frederiksbroen Plejecenter Velkommen som beboer på Indhold Lidt om os... Velkommen! 4 4 Vores værdigrundlag 4 Boligforhold 4 Maden 5 Traditioner 5 Aktiviteter 5 Visiterede Aktiviteter 5 Udgivet af OKÆ Plejeboliger Januar 2010 Praktiske

Læs mere

Velkommen til afdeling 242

Velkommen til afdeling 242 Information til patienter og pårørende Velkommen til afdeling 242 Kardiologi, Endokrinologi og Nefrologi Marts 2010 Medicinsk afd. 242 Ris eller ros modtager vi gerne: VELKOMMEN Med denne pjece vil vi

Læs mere

Apotek Vi har en aftale med Sct. Stefan Apotek på Nørrebrogade 140, som kan levere din medicin. Tilmeldingsblanket til PBS ligger i Velkomstmappen.

Apotek Vi har en aftale med Sct. Stefan Apotek på Nørrebrogade 140, som kan levere din medicin. Tilmeldingsblanket til PBS ligger i Velkomstmappen. Praktiske informationer Vi har indrettet de praktiske informationer i alfabetisk rækkefølge i forhåbning om, at det giver et bedre overblik. Så i det følgende ser du informationer om Plejecenter Klarahus

Læs mere

Velkommen til midlertidigt ophold på plejecenter Engholm

Velkommen til midlertidigt ophold på plejecenter Engholm Velkommen til midlertidigt ophold på plejecenter Engholm maj 2015 Forord På de midlertidige pladser arbejdes der ud fra kommunens værdigrundlag om, at vi skaber resultater gennem en dialog, der er præget

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på XX udført den 15. januar 2016 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på XX udført den 15. januar 2016 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på XX udført den 15. januar 2016 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan kommunen skal planlægge

Læs mere

Velkommen som beboer på Havebæk Plejecenter

Velkommen som beboer på Havebæk Plejecenter Velkommen som beboer på Havebæk Plejecenter 1 Udgivet af Ældre og Handicapforvaltningen Maj 2013 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Havebæk Plejecenter 4 Vores værdigrundlag 4 En god hverdag 4 Boligforhold

Læs mere

BETALING FOR SERVICEYDELSER. PLEJECENTRE i JAMMERBUGT KOMMUNE. GÆLDENDE FRA 1. januar 31. december 2015

BETALING FOR SERVICEYDELSER. PLEJECENTRE i JAMMERBUGT KOMMUNE. GÆLDENDE FRA 1. januar 31. december 2015 BETALING FOR SERVICEYDELSER PÅ PLEJECENTRE i JAMMERBUGT KOMMUNE GÆLDENDE FRA 1. januar 31. december 2015 1 Plejecentrets forskellige ydelser er valgfrie ydelser, som den enkelte pensionist frit kan vælge

Læs mere

Med denne pjece vil vi gerne byde dig velkommen og informere dig om opholdet på Diakonissestiftelsens Omsorgspladser.

Med denne pjece vil vi gerne byde dig velkommen og informere dig om opholdet på Diakonissestiftelsens Omsorgspladser. Velkommen Velkommen Med denne pjece vil vi gerne byde dig velkommen og informere dig om opholdet på Diakonissestiftelsens Omsorgspladser. Pjecen er skrevet til dig, der for en tid skal opholde dig her

Læs mere

Flintholm Plejeboliger

Flintholm Plejeboliger Informationspjece til beboere og pårørende. Flintholm Plejeboliger Elga Olgas Vej 5, 2000 Frederiksberg flintholm@frederiksberg.dk Tlf. 38 21 56 50 Sommerfest ved Flintholm Plejeboliger Tur ud af huset

Læs mere

VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ SPECIALENHEDEN SØPRYD

VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ SPECIALENHEDEN SØPRYD VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ SPECIALENHEDEN SØPRYD Udgivet af Ældre og Handicapforvaltningen Maj 2015 INDHOLD Lidt om os 4 Velkommen! 4 Specialenhed Søpryd 4 Vores værdigrundlag 4 En god hverdag 5 Boligforhold

Læs mere

Teglgårdsparken - tilsynsrapport uanmeldt tilsyn 2013. Der blev aflagt uanmeldt kommunalt tilsyn den 27. juni 2013 på Teglgårdsparken plejecenter

Teglgårdsparken - tilsynsrapport uanmeldt tilsyn 2013. Der blev aflagt uanmeldt kommunalt tilsyn den 27. juni 2013 på Teglgårdsparken plejecenter Teglgårdsparken - tilsynsrapport uanmeldt tilsyn 2013 Der blev aflagt uanmeldt kommunalt tilsyn den 27. juni 2013 på Teglgårdsparken plejecenter Data vedrørende plejecentret ses på Kolding Kommunes hjemmeside

Læs mere

VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ PLEJECENTER ÆRTEBJERGHAVEN

VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ PLEJECENTER ÆRTEBJERGHAVEN VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ PLEJECENTER ÆRTEBJERGHAVEN Udgivet af Ældre og Handicapforvaltningen Dec. 2015 INDHOLD Lidt om os 4 Velkommen! 4 ærtebjerghaven 4 Vores værdigrundlag 4 En god hverdag 5 Boligforhold

Læs mere

Velkommen som beboer på Havebæk Plejecenter

Velkommen som beboer på Havebæk Plejecenter Velkommen som beboer på Indhold Lidt om os... Velkommen! 4 4 Vores værdigrundlag 4 Boligforhold 4 Maden 4 Traditioner 5 Aktiviteter 5 Praktiske informationer... Indflytning 6 Lejlighedens indretning 6

Læs mere

Velkommen til Lind Pleje- og Aktivitetscenter Herning Kommune

Velkommen til Lind Pleje- og Aktivitetscenter Herning Kommune Kære medarbejder! Velkommen til Lind Pleje- og Aktivitetscenter Herning Kommune Her kan du læse om Lind Pleje- og Aktivitetscenters værdier og om praktiske informationer, som du får brug for i din ansættelse.

Læs mere

Velkommen som beboer på Plejecenter Ærtebjerghaven

Velkommen som beboer på Plejecenter Ærtebjerghaven Velkommen som beboer på Indhold Lidt om os... Velkommen! 4 4 Vores værdigrundlag 4 Boligforhold 4 Maden på plejecentret 4 Traditioner 5 Aktiviteter 5 Udgivet af OKÆ Plejeboliger December 2009 Praktiske

Læs mere

Velkommen som beboer på Plejecenter Ærtebjerghaven

Velkommen som beboer på Plejecenter Ærtebjerghaven Velkommen som beboer på Plejecenter Ærtebjerghaven 1 Udgivet af Ældre og Handicapforvaltningen September 2013 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Plejecenter Ærtebjerghaven 4 Vores værdigrundlag 4 En god

Læs mere

Kvalitetsstandard Plejeboliger Greve Kommune Borgerversion

Kvalitetsstandard Plejeboliger Greve Kommune Borgerversion Kvalitetsstandard Plejeboliger Greve Kommune Borgerversion Hvad er en plejebolig? Plejeboliger er særligt indrettede boliger med sygeplejefaglig og plejefaglig døgnbemanding. Plejeboliger er indrettet,

Læs mere

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken.

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Daginstitutionen Norddalsparken er en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år. Lederen er Bente Nielsen, Daglig

Læs mere

Glidende overgang 2014. Vonsild SFO

Glidende overgang 2014. Vonsild SFO Glidende overgang 2014 Vonsild SFO Velkommen til glidende overgang Glidende overgang er et tilbud til kommende skolebørn om at starte på Vonsild Skole 1. april. Indtil skolestart - i august - vil børnene

Læs mere