Bestyrelsesmøde 18. september 2013 kl Guldbergsgade 29N 2200 København N

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde 18. september 2013 kl. 16.00 Guldbergsgade 29N 2200 København N"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde 18. september 2013 kl Guldbergsgade 29N 2200 København N Pkt. Dagsorden Bilag Mødet blev indledt med en rundvisning i KEAs nye bygninger i Guldbergsgade. 0. Tilstedeværende til bestyrelsesmødet 1. Godkendelse af referat fra mødet d. 12. juni Til underskrift Tilstede fra Bestyrelsen: Henrik Salée Anja Trier Wang Claus Hensing Jesper Hvidkjær Pedersen Henning Christensen Bo Møller Sørensen Thomas Blom Hansen Laust Joen Jakobsen Hans Schjær-Jacobsen Lena Haraldsson Simon Tøgern Søren Slotsaa Claus Skovsgaard Jensen Afbud fra: Jørgen Juul Rasmussen Allan Holst Mai Witt gad Johansen Henrik Fugmann Tilforordnede: Ingo Østerskov Jesper Rasmussen Charlotte Lundsgaard (referent) Travlhed har medvirket til, at referatet af sidste bestyrelsesmøde er udsendt meget sent. Administrationen beklagede dette. Bestyrelsen godkendte referatet.

2 2. Halvårsregnskab og estimat Halvårsregnskab og estimat 2013 KEA har budgetteret med et resultat i 2013 på 5 mio. kr., og det estimerede resultat ligger på ca. 4,3 mio kr. for 2013, hvilket vurderes at være tilfredsstillende. Resultatet påvirkes negativt af dispositionsbegræns-ningen, som reducerer taxametertilskuddet med ca. 1 mio. kr. På positivsiden er KEA nu kommet endeligt ud af TEC og har modtaget det økonomiske tilgodehavende. På næste møde fremlægges et revideret årshjul for økonomisk rapportering. Likviditet KEAs likviditet er god, og renoveringen af Lygten 16 er således betalt kontant, selvom bestyrelsen gav tilsagn om at låne op til 20 mio. kr. til projektet. I forbindelse med overgangen fra CPHS tømte KEA fakturaflowet, hvilket også har tæret på likviditeten. Takster på finanslovsforslaget 2014 De præcise takster kendes endnu ikke, men fællestak-sterne skæres mærkbart i budgetoverslagsårene som følge af et effektiviseringskrav pba. statens indkøbspro-gram og digitalisering. Desuden reduceres taksterne med 2%, hvilket skal finansiere omstillingsreserven (det vides ikke, om KEA får del i disse midler). Driftsmæssigt er det en generel usikkerhed, at omstillingsreserven løbende skal prioriteres politisk. Ansøgere og optag Der er en fortsat stigning i søgningen til KEAs uddan-nelser. Således har i alt ca studerende søgt ind på KEA, hvilket er en stigning på 27% i forhold til sidste år. Optaget i juli udgjorde ca studerende svarende til en fremgang på 7% siden Mange af de mindre studiemiljøer begynder at få volumen og tyngde, hvilket er glædeligt. Bestyrelsen ønsker dog fortsat fokus på sammenhængen mellem vækst og beskæftigelsesudviklingen, så der er tale om en ansvarlig vækst. På næste bestyrelsesmøde sættes beskæftigelsessituationen på dagsordenen med udgangspunkt i de data, som er mulige at trække fra de officielle statistikker og egne udtræk. Desuden følges op på ministeriets overvejelser om sektorundersøgelser jævnfør processen med KEAs seneste udviklingskontrakt. STÅ 2013 De foreløbige STÅ-tal for 2013 følger det budgetterede. Bestyrelsen tog STÅ-udviklingen til efterretning.

3 3. Status på bygninger, herunder det nye campus og beslutning Status på bygninger Jesper Rasmussen orienterede om status på KEAs bygnin-ger, herunder ibrugtagningen af de nye bygninger i Guld-bergsgade, som gør det muligt at samle KEAs uddannelser på færre adresser. I Guldbergsgade vil mangelgennem-gangen vare resten af 2013, og inventar samt indretning forventes i al væsentlighed at være på plads ved årsskiftet. Lyngbyvej fraflyttes med udgangen af 2013, da det ikke er muligt at forlænge lejemålet. Lersø Parkallé og Frederikke-vej er ligeledes fraflyttet og afventer renovering, mens Landskronagade søges afstået. Det var oprindelig planen, at Lersø Parkallé kun skulle istandsættes nødtørftigt. Imidlertid har det vist sig at være en dårlig investering, og derfor vil bestyrelsen få forelagt et nyt projektforslag på decembermødet. Der er ingen ændringer ift. Bispevej, Ballerup og Lygten 37. I forhold til Frederikkevej er KEA Kompetence blevet bedt om at vurdere, hvad der skal til for at gøre denne lokation til et lønsomt efteruddannelsescenter. Lygten 16 er ibrugtaget efter renovering af forhuset. Des-værre har der været problemer med entreprenøren, idet han blandt andet ikke har været i stand til at sikre ejen-dommen, hvilket har betydet mange tyverier på adressen i perioden med renovering. På næste møde ønsker bestyrelsen en bygningsoversigt, som man tidligere har fået (dec. 2012), herunder en gennemgang af KEAs lokaleanvendelse og en vurdering af fremtidigt lokalebehov. Campusnavnet Bestyrelsen kunne ikke tilslutte sig navneoplægget til det nye campus. Desuden fandt man den forudgående proces meget utilfredsstillende, idet bestyrelse gentagne gange har bedt om alternativer til Empire-arbejdstitlen, uden at dette er sket. Bestyrelsen besluttede, at navnet skal indledes af KEA, og navnet skal signalere en tydelig geografisk forankring. Navnet skal tænkes ind i en samlet navnestruktur/-standard for alle KEAs lokationer, og der skal hyres en ekstern rådgiver, som kommer med forslag til nyt navn.

4 4. Status på hjemtagelse af it og økonomi 5. Nyt fra formanden, herunder nedsættelse af bestyrelses-udvalg (vedtægtsudvalg) Pr. 1. juli hjemtog KEA al IT og økonomi fra CPHS. Hjemta-gelsen af økonomi er gået godt og har været helt smertefri. Ved den samtidige hjemtagelse af IT, var der indledningsvis problemer med det trådløse netværk, hvilket hurtigt blev løst. Desuden har der været udfordringer med det kablede netværk samt printfunktionen sidstnævnte fordi KEA har taget en helt ny løsning i brug. Begge dele er blevet løst gradvist over en periode og er nu bragt i orden. KEA har lagt daglige rapporter på intranettet med information om status på fremdriften. Trods opstartsvanskelighederne kan det dog allerede nu konstateres, at det nye system bliver langt hurtigere og mere driftsikkert, end KEAs hidtidige IT-løsning. Formanden orienterede om rammerne for nedsættelsen af udvalget, som skal udforme vedtægtens regler for sammensætningen af KEAs bestyrelse. Vedtægtsudvalget skal bestå af: formanden for den siddende bestyrelse samt en medarbejderrepræsentant og en studenterrepræsentant fra den siddende bestyrelse. Dertil kommer to eksterne parter, der udpeges af ministeren efter indstilling fra formanden. Det forlyder, at Uddannelsesministeriet udsender nærmere retningslinjer om forventningerne til nedsættelsen af vedtægtsudvalget (herunder om de to eksterne parter), når lovforslaget er førstebehandlet. Når loven foreligger, kan arbejdet reelt gå i gang, og formanden vil kontakte alle bestyrelsesmedlemmer vedrørende deres input til arbejdet. 6. Fusionsdrøftelserne med CBA - Til beslutning Det blev tilkendegivet, at lovforslagets oplæg med 2 medlemmer af bestyrelsen som vælges blandt de stude-rende, og 2 medlemmer som vælges blandt medarbejderne, udgør et højt antal interne medlemmer. Dette skal ses i lyset af ønsket om mindre bestyrelser og en vægt på aftagernes repræsentation. Synspunktet er rejst i Danske Erhvervsakademier, som videregiver det til ministeren. Intern drøftelse

5 7. OK13, herunder lektorkvalificering på KEA Den nye stillingsstruktur med adjunkt, lektor og docent foldes ud på alle erhvervsakademier og professions-højskoler, og Uddannelsesministeriet har i den forbindelse bl.a. igangsat et ledelsesudviklingsinitiativ samt indkaldt kandidater til lektorbedømmelsesudvalgene. Det er bestyrelsens holdning, at der skal erhvervsfolk ind i bedøm-melsesudvalgene. I formidlingen af lektorbedømmelsesopgaven skal erhvervspraksis adresseres særskilt, og det skal fremgå, at relevante forhold drøftes med CSU. Desuden har KEA en opgave med at segmentere de eksisterende undervisere ift. hvor mange, der kan/vil lektorkvalificeres. Lektorkvalificeringen skal ses i sammenhæng med KEAs standardfordeling af opgaver inden for årsnormen. KEAs vejledende norm fastlægger som udgangspunkt følgende opgavefordeling: 30% undervisning, 30% materiale-klargøring, 20% relationsarbejde og 20% forskning & udvikling. Imidlertid vil opgavefordelingen for den enkelte adjunkt/lektor variere afhængig af vedkommendes kompetencer og de konkrete opgaver i programområdet. Med en andel på ca. 30% undervisning er KEA sikret lige så meget undervisning som hidtil. KEA har nedsat en kataloggruppe, som skal udarbejde princippapirer for de forskellige opgavekategorier. Desuden vil tidsregistrering på KEA foregå i Outlook fordelt på de 4 nævnte opgavekategorier. Dette træder i kraft den 1. januar Institutionsakkreditering af KEA Det blev understreget, at KEA ikke skal være en forskningsinstitution, selvom en del af midlerne fra Uddannelsesministeriet er rammesat pba. Frascati-manualens definiti-oner af forsknings- og udviklingsarbejde. KEA vil arbejde for at trække den nyeste viden ud af forskningsmiljøerne og anvende den aktivt i KEAs uddannelser, så vi får praksis på et højt vidensniveau. Dette ændrer dog ikke ved, at KEA skal passe på de undervisere, som er dybt funderet i praksis, og som brænder igennem, når de står i undervis-ningslokalet. Dem skal KEA tage hånd om i den nye stillingsstruktur og opgavefordeling, så forskningsdelen doceres og giver mening for dem. KEA er det eneste erhvervsakademi, som indgår i processen med institutionsakkreditering i I relation til drøftelserne blev der mindet om, at KEA skal revidere den overordnede strategi på næste møde fremlægges et statusnotat på KEAs resultater ift. den eksiste-rende strategi.

6 9. Akkreditering af udd. og udbud Med den nye programstruktur samles KEAs uddannelser i en række familier med beslægtede uddannelser. Nye ud-dannelser og udbud tænkes ind i denne kontekst men også på tværs af programområderne. Imidlertid kan den nye struktur også komme til at betyde nedlæggelse af uddan-nelser, såfremt arbejdsmarkedets behov tilsiger dette. 10. Ny organisering på KEA, herunder nyt ledelseshold 11. Eventuelt Der var ingen bemærkninger. Til oktober søger KEA om prækvalificering af 3 uddannel-ser: Merkantil diplom, Produktionsteknolog på engelsk og Multiplatform, Storytelling and Production. I forbin-delse med sidstnævnte rejste bestyrelsen ønske om et mere enkelt navn, men dette kan ikke umiddelbart ændres, da uddannelsen er godkendt hos VIA, og KEA søger blot om udbud af denne i den eksisterende form. Imidlertid er navneproblematikken en generel udfordring ift. erhvervs-akademi- og professionsbacheloruddannelserne, som i givet fald skal tages op i regi af Danske Erhvervsakademier. Endvidere er der planer om at udvikle en top-up til den eksisterende energiteknolog samt en erhvervsakademiuddannelse inden for sundhedsområdet (KEA har i forvejen akademiuddannelsen i sundhedspraksis). Bestyrelsen udtrykte skepsis ift. uddannelsen inden for sundheds-området, da den ligger på kanten af KEAs kernekompe-tencer. På denne baggrund besluttede bestyrelsen, at udviklingen af uddannelsen ikke skal prioriteres først. Der har været stor interesse for de nye chefstillinger på KEA, og efter en grundig rekrutteringsproces er det nye ledelseshold nu sat. Der er tale om stærke men også meget forskellige profiler.

Møde: Bestyrelsesmøde Dato: 21. marts 2011 Sted: Lygten 37, 2400 København NV. Afbud fra: Per H. Madsen, Laust Joen Jacobsen.

Møde: Bestyrelsesmøde Dato: 21. marts 2011 Sted: Lygten 37, 2400 København NV. Afbud fra: Per H. Madsen, Laust Joen Jacobsen. Tilstedeværende til bestyrelsesmødet Tilstede fra Bestyrelsen: Henrik Salée, Anja Trier Wang, Simon Tøgern, Lena Haraldsson, Henrik Fugmann, Bo Møller Sørensen, Claus Hensing, Søren Slotsaa, Lars Rosenkilde,

Læs mere

Møde: Bestyrelsesmøde Dato: 8. juni 2011 Sted: Frederikkevej 8, 2900 Hellerup. Afbud fra: Allan Holst og Jesper L. Sørensen

Møde: Bestyrelsesmøde Dato: 8. juni 2011 Sted: Frederikkevej 8, 2900 Hellerup. Afbud fra: Allan Holst og Jesper L. Sørensen Tilstedeværende til bestyrelsesmødet Tilstede fra Bestyrelsen: Henrik Salée, Per H. Madsen, Anja Trier Wang, Simon Tøgern, Lena Haraldsson, Henrik Fugmann, Bo Møller Sørensen, Claus Hensing, Søren Slotsaa,

Læs mere

Møde: Bestyrelsesmøde Dato: 9. december 2010 Sted: Frederikkevej 8-10, 2900 Hellerup

Møde: Bestyrelsesmøde Dato: 9. december 2010 Sted: Frederikkevej 8-10, 2900 Hellerup Tilstedeværende til bestyrelsesmødet Tilstede fra Bestyrelsen: Henrik Salée, Per H. Madsen, Anja Trier Wang, Simon Tøgern, Lena Haraldsson, Henrik Fugmann, Ole Bundgaard, Claus Hensing, Søren Slotsaa,

Læs mere

Bestyrelsesmøde 12. juni 2012 kl. 16.00-18.00 Bispevej 5, mødelokale London på 2. sal, 2400 København NV Pkt. Dagsorden Referat

Bestyrelsesmøde 12. juni 2012 kl. 16.00-18.00 Bispevej 5, mødelokale London på 2. sal, 2400 København NV Pkt. Dagsorden Referat Tilstedeværende til bestyrelsesmødet Tilstede fra Bestyrelsen: Henrik Salée Jørgen Juul Rasmussen Simon Tøgern Anja Trier Wang Lena Haraldsson Allan Holst Claus Hensing Laust Joen Jakobsen Hans Schjær-Jakobsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde 10. december 2013 kl. 17.00-19.00 Guldbergsgade 29N KEA Forskning & Innovation 2200 København N. Tilstede fra Bestyrelsen:

Bestyrelsesmøde 10. december 2013 kl. 17.00-19.00 Guldbergsgade 29N KEA Forskning & Innovation 2200 København N. Tilstede fra Bestyrelsen: Pkt. Dagsorden Bilag Bestyrelsesmøde 10. december 2013 kl. 17.00-19.00 Guldbergsgade 29N KEA Forskning & Innovation 2200 København N 0. Tilstedeværende til bestyrelsesmødet Tilstede fra Bestyrelsen: Henrik

Læs mere

Tilforordnede: Ingo Østerskov og Jesper Rasmussen.

Tilforordnede: Ingo Østerskov og Jesper Rasmussen. Tilstedeværende til bestyrelsesmødet Tilstede fra Bestyrelsen: Henrik Salée, Per H. Madsen, Simon Tøgern, Lena Haraldsson, Henrik Fugmann, Ole Bundgaard, Claus Hensing, Søren Slotsaa, Lars Rosenkilde,

Læs mere

Side: 1 Klokken: Slut: Møde: Bestyrelsesmøde Dato: 22. september 2010 Sted: Ryesgade 3F, 4., 2200 København N. Pkt.

Side: 1 Klokken: Slut: Møde: Bestyrelsesmøde Dato: 22. september 2010 Sted: Ryesgade 3F, 4., 2200 København N. Pkt. Tilstedeværende til bestyrelsesmødet Tilstede fra Bestyrelsen: Henrik Salée, Per H. Madsen, Anja Trier Wang, Simon Tøgern, Lena Haraldsson, Henrik Fugmann, Ole Bundgaard, Claus Hensing, Søren Slotsaa,

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat

Bestyrelsesmøde - referat Bestyrelsesmøde - referat 12. juni 2013 kl. 16.00 Ryesgade 3F, 4. sal DK-2200 København N Pkt. Dagsorden 0. Tilstedeværende til bestyrelsesmødet 1. Godkendelse af referat fra mødet d. 21. marts 2013 -

Læs mere

Afbud fra: Allan Holst Anders Herning Simon Jespersen. Tilforordnede: Ingo Østerskov, Jesper Rasmussen Charlotte Lundsgaard (referent).

Afbud fra: Allan Holst Anders Herning Simon Jespersen. Tilforordnede: Ingo Østerskov, Jesper Rasmussen Charlotte Lundsgaard (referent). Bestyrelsesmøde - referat 13. december 2012 kl. 16.00 Ryesgade 3F / 4. sal 2200 København N Pkt. Dagsorden Referat 0. Tilstedeværende til Tilstede fra Bestyrelsen: bestyrelsesmødet Henrik Salée Jørgen

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat

Bestyrelsesmøde - referat Pkt. Dagsorden Bestyrelsesmøde - referat 21. marts 2013 kl. 16.00 Ryesgade 3F, 4. sal 0. Tilstedeværende til bestyrelsesmødet 1. Godkendelse af referat fra mødet d. 13. december 2012 Tilstede fra Bestyrelsen:

Læs mere

Ingen bemærkninger til punktet.

Ingen bemærkninger til punktet. Tilstede fra bestyrelsen: Henrik Salée, Ole Bundgaard, Eva Hofman Bang, Bo Møller Sørensen, Karsten Skyum Pedersen, Mogens Nielsen, Flemming Krogh, Alexander Keogh Rasmussen, Sia Møller, Anette Havkær,

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Tirsdag den 24. september 2013 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: Til stede: Fra bestyrelsen: Hans Stige (formand), Knud

Læs mere

Bestyrelsesmøde 8. december 2011 kl. 16.00-18.05 Ryesgade 3F, 4., 2200 København N Pkt. Dagsorden Referat

Bestyrelsesmøde 8. december 2011 kl. 16.00-18.05 Ryesgade 3F, 4., 2200 København N Pkt. Dagsorden Referat Tilstedeværende til bestyrelsesmødet Tilstede fra Bestyrelsen: Henrik Salée, Jørgen Juul Rasmussen, Simon Tøgern, Anja Trier Wang, Lena Haraldsson, Henrik Fugmann, Bo Møller Sørensen, Claus Hensing, Søren

Læs mere

Aftale om opfølgning på evalueringen af erhvervsakademistrukturen

Aftale om opfølgning på evalueringen af erhvervsakademistrukturen Den 4. juni 2013 AFTALETEKST Aftale om opfølgning på evalueringen af erhvervsakademistrukturen Regeringen (Socialdemokraterne, Radikale Venstre og Socialistisk Folkeparti) og Venstre, Det Konservative

Læs mere

Bestyrelsesmøde 21. september 2011 kl. 16.00-17.50 Ryesgade 3F, 4., 2200 København N

Bestyrelsesmøde 21. september 2011 kl. 16.00-17.50 Ryesgade 3F, 4., 2200 København N Tilstedeværende til bestyrelsesmødet Tilstede fra Bestyrelsen: Henrik Salée, Jørgen Juul Rasmussen, Anja Trier Wang, Simon Tøgern, Lena Haraldsson, Bo Møller Sørensen, Claus Hensing, Søren Slotsaa, Henning

Læs mere

Bestyrelsesmøde 26. marts 2012 kl

Bestyrelsesmøde 26. marts 2012 kl Tilstedeværende til bestyrelsesmødet Tilstede fra Bestyrelsen: Henrik Salée Jørgen Juul Rasmussen Simon Tøgern Anja Trier Wang Lena Haraldsson Allan Holst Bo Møller Sørensen Claus Hensing Laust Joen Jakobsen

Læs mere

Tilstede: Bestyrelse: Tilforordnede:

Tilstede: Bestyrelse: Tilforordnede: Tilstede: Bestyrelse: Henrik Salée, Per H. Madsen, Leif Bille, Ole Bundgaard, Eva Hofman Bang, Søren Slotsaa, Karsten Skyum Pedersen, Mogens Nielsen, Flemming Krogh, Alexander Keogh Rasmussen, Sia Møller,

Læs mere

Møde: Strategiseminar Dato: 6. oktober 2010 Sted: Skuespilhuset, Sankt Annæ Plads 36, København. Side: 1 Klokken: 13.00 Slut: 18.

Møde: Strategiseminar Dato: 6. oktober 2010 Sted: Skuespilhuset, Sankt Annæ Plads 36, København. Side: 1 Klokken: 13.00 Slut: 18. Tilstedeværende til strategiseminaret Tilstede fra Bestyrelsen: Henrik Salée, Per H. Madsen, Anja Trier Wang, Simon Tøgern, Lena Haraldsson, Ole Bundgaard, Søren Slotsaa, Lars Rosenkilde, Allan Holst,

Læs mere

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016.

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016. Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Torsdag den 24. november 2016, kl. 16.00-20.00 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: Truels Schultz, Jørgen Andersen, Torben

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Tirsdag den 27. september 2011 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: Til stede: Fra bestyrelsen: Hans Stige (formand), Knud

Læs mere

Udkast. Kapitel 1 Formål

Udkast. Kapitel 1 Formål Udkast Bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole I medfør af 22, stk.

Læs mere

Notat. Vurdering af professions- og erhvervsrettede uddannelsers videngrundlag

Notat. Vurdering af professions- og erhvervsrettede uddannelsers videngrundlag Notat Vurdering af professions- og erhvervsrettede uddannelsers videngrundlag Ved en ændring af institutionslovgivningen er der fra januar 2014 indført krav om, at professionshøjskoler og erhvervsakademier

Læs mere

Bestyrelsesmøde REFERAT. Tirsdag den 19. marts 2013

Bestyrelsesmøde REFERAT. Tirsdag den 19. marts 2013 REFERAT Bestyrelsesmøde Ledelsessekretariatet 19. marts 2013 Tirsdag den 19. marts 2013 Til stede: Afbud: Mødeleder: Referent: Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Ove E. Dalsgaard, Leo H. Knudsen, Lone

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Fredag den 28. september 2012 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: Til stede: Fra bestyrelsen: Hans Stige (formand), Knud

Læs mere

Referatet blev godkendt.

Referatet blev godkendt. Fremmødte: Henrik Salée, Ingo Østerskov, Leif Bille, Ole Bundgaard, Eva Hofman Bang, Søren Slotsaa, Karsten Skyum Pedersen, Claus Spiegelhauer, Mogens Nielsen, Kurt Pedersen, Flemming Krogh, Abbas Razvi,

Læs mere

BEK nr 762 af 25/06/2013 (Historisk) Udskriftsdato: 5. februar Styrelsen for Videregående Uddannelser og Uddannelsesstøtte, j.nr.

BEK nr 762 af 25/06/2013 (Historisk) Udskriftsdato: 5. februar Styrelsen for Videregående Uddannelser og Uddannelsesstøtte, j.nr. BEK nr 762 af 25/06/2013 (Historisk) Udskriftsdato: 5. februar 2017 Ministerium: Uddannelses- og Forskningsministeriet Journalnummer: Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser,

Læs mere

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Gør tanke til handling VIA University College. Dagsorden

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Gør tanke til handling VIA University College. Dagsorden Gør tanke til handling VIA University College Møde i bestyrelsen for VIA University College Mødested Campus Viborg, Prinsens Allé 2, 8800 Viborg, Lokale B 232 Mødetidspunkt Kl. 15.30-18.30 Der serveres

Læs mere

LOV nr 1614 af 26/12/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 24. januar Styrelsen for Videregående Uddannelser, j.nr. 13/030083

LOV nr 1614 af 26/12/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 24. januar Styrelsen for Videregående Uddannelser, j.nr. 13/030083 LOV nr 1614 af 26/12/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 24. januar 2017 Ministerium: Uddannelses- og Forskningsministeriet Journalnummer: Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser,

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 87 b (ekstraordinært møde) 13. marts 2017 kl Mødet blev genoptaget den 14. marts kl

Bestyrelsesmøde nr. 87 b (ekstraordinært møde) 13. marts 2017 kl Mødet blev genoptaget den 14. marts kl K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Københavns Universitets bestyrelse M Ø D E R E F E R A T Å B E N T 4. APRIL 2017 Forum Møde afholdt Sted Referent Bestyrelsesmøde nr. 87 b (ekstraordinært møde)

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Torsdag den 23. maj 2013 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: Til stede: Fra bestyrelsen: Hans Stige (formand), Knud Henning

Læs mere

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 26. oktober 2010 Nr. 7/2010 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN.

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 26. oktober 2010 Nr. 7/2010 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN. REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN. Mødedeltagere: Lennarts Damsbo-Andersen, Anne Knudsen, Fritze Tillisch, Martin Taarup, Gert Møller, Oluf Brandt, André Gremaud

Læs mere

Møde: 4. Bestyrelsesmøde Dato: 2.12.2009 Sted: KEA, Frederikkevej 8 10, Hellerup. Tilstede fra bestyrelsen:

Møde: 4. Bestyrelsesmøde Dato: 2.12.2009 Sted: KEA, Frederikkevej 8 10, Hellerup. Tilstede fra bestyrelsen: Tilstede fra bestyrelsen: Henrik Salée, Per H. Madsen, Leif Bille, Ole Bundgaard, Eva Hofman Bang, Søren Slotsaa, Bo Møller Sørensen, Karsten Skyum Pedersen, Mogens Nielsen, Flemming Krogh, Alexander Keogh

Læs mere

Juni 2013/DSC. 21. møde i bestyrelsen tirsdag den 11. juni 2013 REFERAT. Bestyrelsen:

Juni 2013/DSC. 21. møde i bestyrelsen tirsdag den 11. juni 2013 REFERAT. Bestyrelsen: Juni 2013/DSC 21. møde i bestyrelsen tirsdag den 11. juni 2013 REFERAT Bestyrelsen: Bent Greve, formand BG Jannik Schack Linneman JSL Jes Damsted JDA Else-Marie Dupont EMD Anders Jensen AJ Annette Kreiner

Læs mere

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Referat Skanderborg den 28. september 2017 Mødeforum: Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Dato/tid: Den 20. september 2017 kl. 16.45-18.15 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Hotel Ry

Læs mere

1.0 Rundvisning: Bygning F Praksis- og Innovationshuset og Agora i ny Bygning B 1.1 Kort orientering om SIG om- og tilbygning

1.0 Rundvisning: Bygning F Praksis- og Innovationshuset og Agora i ny Bygning B 1.1 Kort orientering om SIG om- og tilbygning Dato & tid 29. marts 2016 / kl. 16-19 SIG C211 Referent Afbud Deltagere Stine Hauge Nielsen Jens Elmelund, Charlotte Rønhof, Karsten Skawbo-Jensen, Randi Brinckmann; René van Laer, Henning Bach Christensen,

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Onsdag den 23. juni 2010 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: 7-03-001-0007 Til stede: Fraværende: Christian Nielsen Gjesthede,

Læs mere

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro.

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland den 30. september 2016 Godkendt referat af bestyrelsesmøde fredag den 16. september 2016 kl. 10-12 i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Afbud: Palle

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Desuden deltog: Susanne Fjeldsted og Sarah Kjærgaard Pedersen (under behandling af pkt. 3).

Desuden deltog: Susanne Fjeldsted og Sarah Kjærgaard Pedersen (under behandling af pkt. 3). Referat af møde i masterstudienævn fredag den 4. december kl. 10.00-12.00 Til stede: Dennis Ramsdahl, Winni Johansen, Michael Nørager Fraværende: Torsten Kolind Desuden deltog: Susanne Fjeldsted og Sarah

Læs mere

3. Økonomiopfølgning 2012 Administrationschef Jens Otto Hundsdahl redegør på mødet for forårsopfølgningen.

3. Økonomiopfølgning 2012 Administrationschef Jens Otto Hundsdahl redegør på mødet for forårsopfølgningen. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 14. maj 2012, klokken 15.00 17.00 Mødet foregår i mødelokalet på VUC i Holstebro 1. Godkendelse af referat Der er ikke indkommet kommentarer til sidste referat 2.

Læs mere

Referat og Dagsorden for FGU Bornholms bestyrelsesmøde

Referat og Dagsorden for FGU Bornholms bestyrelsesmøde Referat og Dagsorden for FGU Bornholms bestyrelsesmøde 07. november 2018 kl.15.35 til 18.30 Sted: Bornholms Regionskommune Landemærket 26 3700 Rønne Mødelokale 3(Ved siden af kommunalbestyrelsessalen)

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Under punkt 2 er indkaldt Uwe Teichert, Focus Advokaterne og Søren Nielsen, Rambøll som særlige rådgivere i forhold til etablering af campus.

Under punkt 2 er indkaldt Uwe Teichert, Focus Advokaterne og Søren Nielsen, Rambøll som særlige rådgivere i forhold til etablering af campus. 27/9/13 JMP/ask Arne Sigtenbjerggaard Finn Dyhre Hansen Jens Mejer Pedersen Lars Linder Månsson Lone Engberg Thomsen Martin Rasmussen Ole Hjort Willatzen Peter John Andersen Tilforordnede: Hans Skjerning

Læs mere

Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale F1 efter mødet.

Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale F1 efter mødet. Mødeindkaldelse 18. juni 2008 Mødeforum: VIAs bestyrelse Dato: Tirsdag den 24. juni Tid: 16.00 18.00 Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004 Side 1 Viborg den 25 SEP 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Referat THISTED VAND A/S

Referat THISTED VAND A/S Referat fra bestyrelsesmødet den 30-10-2017 kl. 16:00 i mødelokale A, Silstrupvej 12, Thisted THISTED VAND A/S Thisted Vand Service ApS Thisted Drikkevand A/S Thisted Spildevand Transport A/S Medlemmer:

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 28. JANUAR 2019

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 28. JANUAR 2019 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 28. JANUAR 2019 Side 1 af 4 Deltagere: Ingelise Bogason, Nille Juul-Sørensen, Andreas Lykke-Olsen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Thor Bested og Jakob Brask.

Læs mere

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 6. februar 2015 Referat Den 29. januar 2015 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 81 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl Sted: Central Åderupvej

Referat fra bestyrelsesmøde nr /12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl Sted: Central Åderupvej Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6-2011/12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl. 19 00-21 00 Sted: Central Åderupvej Tilstede: Lindy Nymark Christensen, Kristoffer Petersen, Lars Fischer og Peter Frederiksen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på. Erhvervsakademi SydVest. Torsdag den 28. marts kl

Referat af bestyrelsesmøde på. Erhvervsakademi SydVest. Torsdag den 28. marts kl Referat af bestyrelsesmøde på Erhvervsakademi SydVest Torsdag den 28. marts kl. 15.00 17.00 Deltagere: Johanne Gregersen, Niels Sørensen, Allan Østergaard, Dan Alsted Nielsen, Erik Lauritzen, Peter Amstrup,

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 Side 1 af 5 Deltagere: Ingelige Bogason, Peder Elgaard, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Christopher Germann Bæhring,

Læs mere

KONTRAKTER TILSYN AKKREDITERING OG REGULERING PERSONALE OG ANSÆTTELSE ØKONOMI OG REVISION ADMINISTRATIVE INDBERETNINGER OG KRAV

KONTRAKTER TILSYN AKKREDITERING OG REGULERING PERSONALE OG ANSÆTTELSE ØKONOMI OG REVISION ADMINISTRATIVE INDBERETNINGER OG KRAV KONTRAKTER RESULTATKONTRAKT MED REKTOR Afsender Bestyrelsen/bestyrelsesformanden TILSYN Type Hård er bundet op på løn og indeholder ofte flere elementer AKKREDITERING OG REGULERING UDVIKLINGSKONTRAKTER

Læs mere

BEK nr xx af xx/xx/xxxx (Gældende)

BEK nr xx af xx/xx/xxxx (Gældende) BEK nr xx af xx/xx/xxxx (Gældende) Ministerium: Uddannelses- og Forskningsministeriet Journalnummer: Uddannelses- og Forskningsministeriet, Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte, j.nr. xxx Udskriftsdato:

Læs mere

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Referat 11. april 2014 Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Dato: Fredag den 4. april Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Væksthus Hovedstadsregionen

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Forretningsorden. Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU)

Forretningsorden. Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU) Bilag 7 Forretningsorden Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU) Nærværende forretningsorden tager udgangspunkt i ITUs interimvedtægter af 30. juni 2003 samt lov nummer 403 af 28. maj 2003 om universiteter

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Fredag den 22. marts 2013 Mødested: Campus Roskilde Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde Journalnummer: Til stede: Fra bestyrelsen: Hans Stige (formand), Knud

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Mandag den 11. december kl. 19.00 i Medborgerhuset Egedal Mødeleder: Lynæs Referent: Merete Brejl Deltagere:, Jan, Peter, Kirsten, Hans Erik, Dorte B., Dorte Lisemose og Merete. Afbud fra Benn, Helge,

Læs mere

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen mandag den 13. februar 2017, kl. 17.00, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen. Sted: Campus Aarhus N, Hedeager 2, 8200 Aarhus 2, lokale 35.26

Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen. Sted: Campus Aarhus N, Hedeager 2, 8200 Aarhus 2, lokale 35.26 Dagsorden Journalnr.: U0200-7-04-34-12 Ref.: LEFO Dato: 02-04-2014 Mødeforum: Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen Dato: 10. april 2014 Tid: Kl. 14.00-17.00 Sted: Campus Aarhus N, Hedeager 2,

Læs mere

Dato: :15 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 KBH S, lokale S-02

Dato: :15 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 KBH S, lokale S-02 REFERAT 2017 GEODANMARK BESTYRELSESMØDE Dato: 06-02-2017 10:15 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 KBH S, lokale S-02 Deltagerfortegnelse...3 1. Godkendelse af dagsorden og referat...4 1.1. Godkendelse af

Læs mere

Bestyrelsesmøde REFERAT. 30. september 2014

Bestyrelsesmøde REFERAT. 30. september 2014 REFERAT Bestyrelsesmøde Ledelsessekretariatet 30. september 2014 Til stede: Afbud: Mødeleder: Referent: Carsten Koch, Klaus Nørskov, Michael Egelund, Niels Peter Møller, Jesper Würtzen, Kirsten Jensen,

Læs mere

REFERAT. Møde i Syddansk Universitets bestyrelse. Torsdag den 29. januar 2015, kl. 15

REFERAT. Møde i Syddansk Universitets bestyrelse. Torsdag den 29. januar 2015, kl. 15 30. januar 2015 J.nr. 043-1 JS/BF REFERAT Emne: Dato og tidspunkt: Sted: Referent: Møde i Syddansk Universitets bestyrelse Torsdag den 29. januar 2015, kl. 15 Bestyrelseslokalet, Odense Adelige Jomfrukloster

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE 07

REFERAT BESTYRELSESMØDE 07 1 Tid: 31. oktober 2016 kl. 08.30-13.00 Sted: Roskilde Universitet bygn. 30 Deltagende bestyrelsesmedlemmer; Lars-Christian Brask, Kurt Nielsen-Dharmaratne, Helle Gaub, Glenny Hansen, Susanne Lysholm Jensen,

Læs mere

Referat af åbne punkter

Referat af åbne punkter 3. august 2015 Referat af åbne punkter BESTYRELSESPROTOKOL FOR: Mødegruppe: Bestyrelsesmøde for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole Mødetid: 23. juni 2015 Mødested: Berlingske Media, Pilestræde 34, Købehavn

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Pkt. 7. Selskabet udlejning 4 Pkt. 8. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen.

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen. Referat FSU TECH 2019 FSU-møde, 2. kvartal, 18. juni 2019 18-06-2019 13:00-18-06-2019 15:00 NOVI, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø Punkt 1: Godkendelse af dagsorden (5 min) Til stede ved mødet: Ole

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 10.december 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 07. september 2015, lokale 4202

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 07. september 2015, lokale 4202 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 07. september 2015, lokale 4202 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Klaus Markussen, kursistrådsrepræsentant med stemmeret:

Læs mere

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 18. maj 2016 samt godkendelse af dagsorden.

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 18. maj 2016 samt godkendelse af dagsorden. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 21. september 2016 kl. 13.00-15.00 hos Nupark/Den midtjyske Iværksætterfond, Nupark 51, 7500 Holstebro. Mødet indledtes med en orientering om Den midtjyske

Læs mere

Mødeindkaldelse J.nr.: U Ref: RESC Dato: 22. december 2011

Mødeindkaldelse J.nr.: U Ref: RESC Dato: 22. december 2011 Mødeindkaldelse J.nr.: U0200-7-04-118- 10 Ref: RESC Dato: 22. december 2011 Mødeforum: Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen Dato: 16.11.2011 Tid: 14-17 Sted: Psykomotorikuddannelsen i Randers,

Læs mere

Internt referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 27. oktober 2015 kl hos Væksthus Midtjylland, Åbogade 15, 8200 Aarhus N.

Internt referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 27. oktober 2015 kl hos Væksthus Midtjylland, Åbogade 15, 8200 Aarhus N. Internt referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 27. oktober 2015 kl. 9.00 11.00 hos Væksthus Midtjylland, Åbogade 15, 8200 Aarhus N. I mødet deltog både ny observatør fra Erhvervsstyrelsen,

Læs mere

Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl

Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl. 8.00-10.00 Til stede: Thøger Johnsen, formand Vagn Bech, næstformand udpeget af Dansk Industri Andreas Kvist Bacher, medlem udpeget af Danske

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug)

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) 28. marts kl. 17.30-19.00 i Vognmagergade 8 Tilstede: Knud Henning Andersen, Ingo Østerskov, Jens Christensen, Camilla Woller Nielsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet den 24. september 2018 åbne punkter

Referat af bestyrelsesmødet den 24. september 2018 åbne punkter Referat af bestyrelsesmødet den 24. september 2018 åbne punkter BESTYRELSESPROTOKOL FOR: Mødegruppe: Bestyrelsesmøde for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole Mødetid: 24. september 2018 Mødested: Campus

Læs mere

REFERAT. Møde i Syddansk Universitets bestyrelse. Mandag den 15. september 2014, kl. 15

REFERAT. Møde i Syddansk Universitets bestyrelse. Mandag den 15. september 2014, kl. 15 15. september 2014 J.nr. 043-1 JS/BF REFERAT Emne: Dato og tidspunkt: Sted: Referent: Møde i Syddansk Universitets bestyrelse Mandag den 15. september 2014, kl. 15 Bestyrelseslokalet, Odense Adelige Jomfrukloster,

Læs mere

BEK nr 1227 af 23/10/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 5. april 2019

BEK nr 1227 af 23/10/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 5. april 2019 BEK nr 1227 af 23/10/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 5. april 2019 Ministerium: Uddannelses- og Forskningsministeriet Journalnummer: Uddannelses- og Forskningsmin., Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte,

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN. Møde den 6. juni kl. 17.00-19.00. Referat

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN. Møde den 6. juni kl. 17.00-19.00. Referat Møde den 6. juni kl. 17.00-19.00 Referat I mødet deltager medlemmerne Kjeld Møllgård (formand)(kjm), Sven Karnov (næstformand) (SvK), Lone Rønnemoes (LoR), Jannah Guldbrandsen(JG), Ole Vesterlund Nielsen

Læs mere

Referat af møde i styregruppen for EA2015

Referat af møde i styregruppen for EA2015 Referat af møde i styregruppen for EA2015 Tid: Sted: Deltagere: Tirsdag den 15. november 2011, kl. 10.00-12.00 (med efterfølgende frokost) TL, Nørre Voldgade 12, 3. sal, 1358 København K Johanne Gregersen

Læs mere

Bestyrelsen for VUC Roskilde

Bestyrelsen for VUC Roskilde Bestyrelsen for VUC Roskilde Referat af bestyrelsesmøde torsdag den 18. december 2013, 17.00 19.00 i Roskilde. Til stede: Astrid Dahl (AD), formand Mathias Brodka (MB), kursistrådet David Riko Sørensen

Læs mere

Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00

Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00 Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00 Deltagere: Kurt Pedersen Eva Borg Allan Nielsen Karen Schur Dorte Tind Lise Rask

Læs mere

Notat om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler

Notat om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler Notat om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Indledende bemærkninger Revisionen af stillingsstrukturen er sket inden

Læs mere

FORRETNINGSORDEN For Bestyrelsen for Nakskov Gymnasium og HF

FORRETNINGSORDEN For Bestyrelsen for Nakskov Gymnasium og HF FORRETNINGSORDEN For Bestyrelsen for Nakskov Gymnasium og HF 1: BESTYRELSENS OPGAVER Bestyrelsen har den overordnede ledelse af institutionen og fastsætter målsætning og strategi. 1. Ansætter og afskediger

Læs mere

Referat for den første FGU-bestyrelses konstituerende møde

Referat for den første FGU-bestyrelses konstituerende møde Referat for den første FGU-bestyrelses konstituerende møde 9. oktober kl. 9.00 til 11.00 Herning Produktionsskole, Gudhjemvej 2, 7400 Herning Mødets indkalder fungerer som mødeleder frem til, at bestyrelsens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S torsdag den 5. april 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann Hansen,

Læs mere

Kristensen Partners III A/S

Kristensen Partners III A/S Side 1 af 9 Dagsorden i følge vedtægterne: Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S tirsdag den 9. maj 2017, kl. 16 Vesterbro 18, 9000 Aalborg. 1. Bestyrelsens beretning om selskabets

Læs mere

Velkommen! Fyraftensmøde for uddannelsesudvalgene, 4. september 2014

Velkommen! Fyraftensmøde for uddannelsesudvalgene, 4. september 2014 Velkommen! Fyraftensmøde for uddannelsesudvalgene, 4. september 2014 Velkommen Stort velkommen som medlemmer af UCSJ s uddannelsesudvalg for perioden 2014 2018. I dag er ekstraordinært møde grundet kompakt

Læs mere

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING J.nr. 955-0489 UT/JM REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Lyngby Boldklubs Oldboys Afdeling lørdag d. 31. marts 2012. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forgangne

Læs mere

REFERAT CBS BESTYRELSESMØDE 17. DECEMBER 2018

REFERAT CBS BESTYRELSESMØDE 17. DECEMBER 2018 REFERAT CBS BESTYRELSESMØDE 17. DECEMBER 2018 Tilstede: Formand Karsten Dybvad, Næstformand Michael Rasmussen, Ida Boe, Arvid Hallén, Alfred Josefsen, David Lando, Mette Morsing, Thomas Skinnerup Phillipsen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DSF 19. november København

Bestyrelsesmøde i DSF 19. november København Dagsorden Dagsorden for møde: Dato for møde: Bestyrelsesmøde i DSF 19. november 2014 10.00-16.00 For referat: Mette Østergaard Deltagere: Martin B. Josefsen Bente Andersen Bjarne Rittig-Rasmussen Hans

Læs mere

Bestyrelsen inviterer derudover sædvanligvis alle uddannelsesudvalgene på UC Syddanmark til et årligt fælles møde i september.

Bestyrelsen inviterer derudover sædvanligvis alle uddannelsesudvalgene på UC Syddanmark til et årligt fælles møde i september. Dato 26.03.2019 Journal nr. 4-14-01-1/2018 Reference mkhv Forretningsorden Uddannelsesudvalget for professionsbacheloruddannelsen for Medie- og sonokommunikation og tilknyttede efter- og videreuddannelser

Læs mere

1 Godkendelse af dagsorden Meddelelser fra bestyrelsesformand og rektor til orientering Strategisk rammekontrakt...

1 Godkendelse af dagsorden Meddelelser fra bestyrelsesformand og rektor til orientering Strategisk rammekontrakt... Mødereferat Mødedato: Tirsdag den 10. oktober 2017 Mødested: Til stede: Professionshøjskolen Absalon Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø, lokale D010 Fra bestyrelsen: Anne Møller Ronex, Bente Sorgenfrey (næstformand),

Læs mere

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives.

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives. Bestyrelsen Referat Mødedato: 17. juni 2014 Tidspunkt: 14:00 16:00 Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning, mødelokale 1 Mødenr.: 35 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud fra: Referent: Finn

Læs mere

FSP CDL KF GNSJ IVJ JKP NMJ. 1. Referat af bestyrelsesmødet den 17. september 2013

FSP CDL KF GNSJ IVJ JKP NMJ. 1. Referat af bestyrelsesmødet den 17. september 2013 Mødereferat Dato: 17. september 2013 Sted: A/S Ålykkevej 5 7400 Herning Deltagere: Finn Stengel Petersen Christen Dam Larsen Kent Falkenvig Gert N. S. Jensen Inger Vejlgaard Jess Jan K. Pedersen Niels

Læs mere

KF EP AM GJ PWR JØ JKP NMJ. 1. Referat af bestyrelsesmødet den 27. nov. 2018

KF EP AM GJ PWR JØ JKP NMJ. 1. Referat af bestyrelsesmødet den 27. nov. 2018 Mødereferat Dato: 27. november 2018 Sted: A/S Ålykkevej 5 7400 Herning Deltagere: Kent Falkenvig Erling Præstekjær Anders Madsen Gert Jensen Per Winther Rasmussen Johannes Østergaard Jan K. Pedersen KF

Læs mere

14. bestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2011 REFERAT. Copenhagen Business Academy Bestyrelsen:

14. bestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2011 REFERAT. Copenhagen Business Academy Bestyrelsen: Copenhagen Business Academy 01.09.2011 14. bestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2011 REFERAT Bestyrelsen: Ernst Lykke Nielsen Jes Damsted Else-Marie Dupont Anders Jensen Annette Kreiner Preben Rasmussen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Mødedato 24. oktober 2017, kl. 16.00 17.30 Mødested Deltagere Ørnegårdsvej 17, 2820 Gentofte Bestyrelsen: Erik Mollerup (formand), Daniel E.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I FLUGGER A/S

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I FLUGGER A/S FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I FLUGGER A/S 1. Bestyrelsens pligter 1.1 Denne forretningsorden for bestyrelsen fastlægger, sammen med de til enhver tid gældende: Regler i selskabsloven, herunder særligt

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Erhvervsakademi MidtVest

Referat bestyrelsesmøde i Erhvervsakademi MidtVest Referat bestyrelsesmøde i Erhvervsakademi MidtVest Mødedato: 7.december 2015, kl. 14.00-16.00 Mødested: Gl. Landevej 2, Herning Mødedeltagere: Formand Tage Hjortkjær Næstformand Henning Pedersen Jens Ole

Læs mere