RUNDT I SOGNET Lokalbladet for Jernved og Omegn

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RUNDT I SOGNET Lokalbladet for Jernved og Omegn"

Transkript

1 FORENINGER og INSTITUTIONER i JERNVED OG OMEGN Forening/ Institution Formand/leder/kontaktperson Telefon AK Aktivitetshuset Per Lauridsen Aktivitetsudvalget Hanne Bjerre Petersen JB Borgerforeningen Formand, Ebbe Sørensen Sognearkiv Arkivleder, Ole Steinmeier RUNDT I SOGNET Lokalbladet for Jernved og Omegn Nr. 2. Marts årgang BG Bygrande Byfoged, Ib Svendsen BØ Børnehaven Daglig leder Hanne Storgaard Børnehuset Formand for forældrebestyrelsen, Sanne Hunddahl JF Forsamlingshuset Anne Grethe Schmidt Formand, Bjarne Steiner FU Fællesudvalget Formand, Bjarne Steiner Ungdomsklubben Leder, Lisbeth Damm Fritidsklubben Leder, Sonja Andersen JH Husholdningsforeningen Formand, Charlotte Tykgaard Petersen JOH Husflid Else Breer JIF Idrætsforeningen Formand, Hans Peter Hansen Byfest Hanne Bjerre Petersen Kroket Victor Johannsen Støtteforeningen Sonja Rasmussen Supercup John Petersen Tennis John Petersen JM Menighedsrådet Formand, Birgit Bruun Lund JGS Jernved/Gredstedbro Seniorklub Thomas Kjær Hansen JS Skolen Skoleleder, Sanne Iversen Lærerværelset Repræsentant i skolebestyrelsen, Elin Sørensen SFO Skolefritidsordningen Daglig leder Hanne Storgaard Børnehuset Repræsentant fra skolebestyrelsen, Elin Sørensen FDF Spejder Formand, Laila Frederiksen JUG Ungdoms- og Gymnastikforening Formand, Ervin Madsen Kasserer/sekretær Lone Bruun Badminton Ervin Madsen Dilettant Kent Mortensen Gymnastik Margit Hansen Præmiespil Kent Mortensen Stavgang Lone Bruun VA Vandværket Formand, Karl Schmidt VF Venstreforeningen Formand, Gerda Nissen Årets to første teaterstykker er vel overstået Café-teaterets Vandvid i vaders.. trak rigtig mange tilskuere lørdag aften. Et rigtigt godt stykke fremført på bedste vis af nogle dygtige skuespiller. Lad os håbe, at de har lyst til at gentage succes igen til næste år. 6 kl. på Jernved skole har opført deres teaterstykke for forældre, søskende og andre interesseret. Et rigtigt godt og vel fremført stykke. Byen har åbenbart også mange unge talenter. Næste gang du kan opleve nogle af byens skuespillerne vil være ved Byfesten, hvor lokalrevyen vil blive opført så glæd dig!

2 RUNDT I SOGNET Omdeles til samtlige husstande i Jernved og omegn. Støttebeløb kan indbetales i Andelskassen konto nr Redaktionen. Sysser Thomsen Tlf Karen Jakobsen Tlf Jette Olesen Tlf Hanne Bjerre Petersen Tlf Deadline til næste nummer 13. april Bladets sponsorer. Vonebjerg Hundepension LH Varme Service Puggårdsvej 44. Gørdingvej 73 Jernvedlund Dybmose Tlf Tlf Dansk Autohjælp Ribe Butik Knoppen Puggårdsvej 79. Nygade 36 Jernvedlund Gørding Tlf Tlf Olavs Køreskole Arne Vind Hansen Nørregade 15. Gørdingvej 49. Gørding Jernvedlund Tlf Tlf Sportmaster Smykkehuset Storegade 21. Nørregade 16. Bramming Bramming Tlf Tlf Din Tøjmand Jernved Mejeri Nørregade 1. Jernvedvej 242 Bramming Jernved Tlf Tlf Bramming Specialoptik Jernvedlund Træbyg Storegade 26. Plougstrupvej 29. Bramming Jernvedlund Tlf Tlf Søren s farve & tapet Trælasten Storegade 11. Vestergade 21 A. Bramming Gørding Tlf Tlf Jydsk Vika Rengøring El-installatør Holtsagervej 26. Søren Krebs Nielsen Plougstrup Jernvedlund Tlf Tlf Gørding Bageri 2007 Søndergade 4. Støt vore annoncør, Gørding de støtter os Tlf AKTIVITETSKALENDER DATO TID AKTIVITET AR R Marts Fre Gymnastik opvisning i Aktivitetshuset JUG Lør Lav selv slik JH Tirs Klubmesterskab for voksne - badminton (single) JUG Lør Klubmesterskab for børn - badminton (single) JUG Søn Klubmesterskab for voksne - badminton (double) JUG Tor Lysbilleder, Knud Christensen, Årre JGS Lør Ren by dag - FU April Ons Generalforsamling og foredrag v/ Vita Hansen JH Tor Knud Tarpgaard, Vedersø Om Kaj Munk JGS Maj Søn. 6. Konfirmation i Jernved Kirke JM Juni Lør Åbent hus i Krocketklubben JIF Uge 26. Byfest JIF RUNDT I SOGNET Har følgende deadlines og udgivelsesdatoer: Udgave nr.: Deadline: 13/4 25/5 3/8 14/9 26/10 7/12 18/1 Udkommer i uge:

3 Klaus ligger lunt i svinget i Jernved! Klaus fortæller om hvad han laver: Jeg startede 1. oktober efter fyraften - med lidt autoopretning samt afog påmontering af biler før de skulle til maler for Jernved Autolak. Det blev siden til flere private kunder og da Jernved Autolak flyttede til Ribe, har tilgangen af private kunder været hovedårsagen til at jeg er startet fuldtid. Min faglige baggrund: udlært mekaniker i 1980, -hovedsageligt har jeg dog arbejdet som pladesmed og med opretning. I takt med at arbejdsmængden herhjemme var stigende gik jeg i første omgang ned på halvtid fra mit fuldtidsjob, men startede så 1. juni 2006 på fuldtid herhjemme. Hovedopgaverne er syn, pladearbejde/forsikringsskader samt dæksalg. Selvom der selvfølgelig er mange timer i det at være selvstændig er der dog mange andre fordele, som især min familie sætter pris på! Jeg har en hjemmeside: hvor der står lidt mere om, hvad jeg beskæftiger mig med. Venlig hilsen Klaus Østergaard. Ribe hundevenner En nystartet forening får til huse på den gamle sportsplads. Hvem er vi? Ribe Hundevenner er en hel nystartet forening, der som hovedformål vil træne hunde til agility. Selv om vi er helt nye som klub, er vi bestemt ikke nye i sporten. Den nye klub tæller flere trænere og medlemmer der er med på højt plan, både træningsmæssigt og på konkurrenceplan med bl.a. Landsholdsdeltagelse og højt placerede hunde i DM sammenhæng - MEN dette forhindrer dog ikke at klubben er for alle sunde og raske hunde, der gerne vil være aktive sammen med sine førere eller omvendt. Vi har hunde på alle niveauer der elsker at træne agility. Hvad er agility? Agility er en hundesport der har sine rødder i England, den kan bedst sammenlignes med hestens springbanekonkurrence. Der findes dog nogle lidt anderledes forhindringer bl.a. balancebom, tunneller og slalompinde, men springene er der og de regler der findes med fejl/nedrivninger og vægringer er nogenlunde ens. Agility er for voksne hunde, ligesom man ikke cykler med en hund under et år, så dyrker man heller ikke agility før hundens knogler er helt udvoksede. Hvis der er interesse for det, bliver der nok mulighed for at oprette et par hold med hvalpetræning/familiehundetræning eventuelt med henblik på senere agilitytræning vi skal blot lige i gang med agilityholdene først. Aktiviteter på pladsen. Der vil blive trænet hver torsdag aften i sommerperioden, så denne aften vil vi altid være der. Der ud over vil der i året løb være nogle aktiviteter.

4 I uge 23 vil der være kursus hele ugen, og i weekenden op til denne uge vil der være landsholdssamling, og i weekenden lige efter vil der være konkurrence, så det bliver en uge med megen aktivitet. Der vil være gæster, der bor i campingvogne ved klubhuset. Den 1. juli vil der igen være en konkurrence, hvor der også vil komme mange folk, her vil en del nok også ankomme lørdag aften og overnatte. Der vil ved disse aktiviteter bl.a. være mulighed for at se den regerende verdensmester plus nogle af landets dygtigste hunde løbe agility. Til dig som borger i Jernvedlund. Du/I er altid velkomne til at komme og hilse/kigge på og se hvad vi laver, I er også velkomne til at melde Jer til agilitytræningen, eller komme med forslag til andre ønsker om træning. (Blot det er med hund.) I må også gerne kigge på, når vi har konkurrence, det er ganske gratis. Vi regner med at kunne holde ÅBENT HUS engang i april måned, det vil blive annonceret i ugepressen. Fra os. Vi har indtil videre lånt arealer og klubhus, og vi vil passe det på bedste vis, vi vil indskærpe at der altid bliver ryddet op efter hundene og at der ikke bliver smidt andet affald på pladsen, vi vil holde huset rent og pænt. Der bliver sat et hegn op ud mod vejen, så de unge urutinerede hunde ikke risikerer at løbe derud, og forvolde skade på sig selv eller trafikanterne. Vi har også et stort ønske: til Agility hører jo en bane/redskaber, og vi håber meget på, at vi kan have disse stående i fred ved klubhuset. Vi glæder os meget til at komme i gang med træningen og vi håber I vil tage godt imod os i Jernvedlund. På vegne af - Ribe Hundevenner. Fællesudvalget Ruth Hald og Hanne Bjerre Petersen er i gang med at lave en hjemmeside for Jernved og Jernvedlund området. Besøg os! Siden kan følges på: Vi håber siden kan være til gavn for alle interesserede, men at den især kan være til stor gavn for alle beboerne i området. For at den kan blive så god som mulig, håber vi at alle foreninger, virksomheder og andre vil bidrage med informationer. Det vi i første omgang lægger ind på siden er de informationer der findes i Jernved Mappen (mappen til nye tilflyttere) Ring eller mail info/ændringer/ideér til: Ruth Hald: tlf mail: Hanne Bjerre Petersen: tlf mail: FORÅR I BUTIK KNOPPEN Stort udvalg i: Snitblomster, pynteplanter, udendørs planter, krukker, samt div. brugskunst og vin INTERFOLRA FORHANDLER Åbningstider Man.-Fre Lør Nygade 36. Gørding Tlf

5 Jernved Skole Fra 1. januar er vi alle blevet en del af Esbjerg kommune. En af generne ved overgangen har været mangel på stabilitet i skolens dataoverførsel, hvilket har betydet, at vores indlæg i Rundt i sognet ikke er nået frem til redaktøren. Derfor følger her både lidt nyt og gammelt. I dagligdagen mærker elever og medarbejdere ikke meget til forandringen, men der vil ganske givet løbende ske ændringer hen ad vejen. Vores rengøring er dog ikke længere under skolens ledelse, hvilket betyder en del ændringer for pedel Hans Kurt Hansen og assistent Klaus Kristensen. Udlån af skolelokaler er ikke længere noget Hans Kurt kan hjælpe jer med, da der foregår central booking i Esbjerg. Vi hjælper dog gerne med nøgle, ind til Esbjerg finder en måde at gøre det på. Udlån af hallen foregår indtil videre som sædvanlig. Dialogkreds: Jernved Skoles dialogkreds er følgende: For 0. klasse: Charlotte Tykgaard For 1. klasse: Marianne Bjerrum og Jan Brøndum For 2. klasse: Marlene Jensen og Elisabeth From For 4. klasse: Marianne Tjørnelund For 5. klasse: Lisbeth Damm For 6. klasse: Lisbeth Munck suppl. Natasja Doeve og Tine Jensen suppl. Hanne Teilmann Fra skolebestyrelsen: Elin Sørensen og Mogens Hundahl Ovenstående personer er bindeleddet mellem forældre og klasselærere, men også sparringspartnere for den daglige skoleleder. Nye elever: Der er begyndt to nye elever på Jernved Skole. Jesper Korwin går i 0. klasse og Lara Korwin i 5. klasse. De er kommet fra Tyskland og synes selvfølgelig, det er lidt svært at gå i en dansk skole, hvor alt foregår på dansk. Både Jesper og Lara forstår en del dansk, og de er meget ihærdige i at tale det danske sprog. Vi ønsker hele familien velkommen til Jernved og håber, de falder godt til. Farvel og goddag: Sidste dag før juleferien var det tid til at sige farvel til barselsvikaren i vores børnehaveklasse Lindis Sørensen. Både elever, forældre og personalet på Jernved Skole har været meget glade for samarbejdet og ønsker Lindis held og lykke fremover. Ovenstående betyder så også, at Anne Præst efter godt et års orlov er her igen fra januar. Lisbeth Lund er gået på barselsorlov og hendes skema vil til sommerferien blive delt mellem Mette Falkenhøj og Ulla Lorentzen. Vi byder alle tre velkommen og glæder os til samarbejdet. Madpakkeordning: Skolebestyrelsen har sagt god for, at Kongeåhallen må tilbyde de tre skoler i Fælles Skoler Nord at stå for en madpakkeordning. Der er tilmelding en gang om måneden, hvor børn og forældre kan afkrydse, hvilke dage de vil modtage en madpakke for 18 kr. På nuværende tidspunkt er der mulighed for madpakke to eller tre dage om ugen, og ordningen må betegnes som en succes, da ca. 40% af eleverne benytter sig af ordningen. Skolens frugtbod er samtidig nedlagt. Fastelavn: I lighed med tidligere år slog eleverne også katten af tønden her på skolen. Alle elever mødte kl og brugte den første time på at klæde sig ud, hvorefter vi mødtes i hallen. Her blev katten slået af tønden, og man skulle undre sig over alle de kræfter små elever er i besiddelse af. Efter at have fundet kattedronninger og konger, kårede tre fra elevrådet de seks bedst udklædte elever. Der var utrolig mange flotte, sjove og opfindsomme udklædninger, og eleverne nyder uden tvivl en sådan formiddag. Sanne Iversen Skoleleder

6 Jernved Skole Hvem skulle have troet det? I Jernved går en flok 6. klasses elever rundt med sommerfugle i maven, for de skal i det kommende efterår medvirke i en TV udsendelse på DR 1. Programmets arbejdstitel er Klasseværelset og består af 3 udsendelser om en storbyskole, en forstadsskole og en landsbyskole. Til de der måtte være i tvivl hører Jernved skole under den sidste kategori. Skolen blev kontaktet allerede i 2006 om projektet, der i al sin enkelthed handler om hvilke forandringer skoleelever vil prioritere, hvis de selv få indflydelse på hvordan deres klasseværelse ser ud. Holdet bag udsendelsen har en teori om, at elevers indlæringsevne bl.a. er påvirket af forholdene i klasseværelset. Der er flere elementer der spiller ind : temperatur, belysning, indretning, indeklima, valg af materialer og farver blandt andet. Da folkeskolen generelt har få midler til rådighed, når det kommer til vedligehold og restaurering, tager projektet udgangspunkt i et mindre rammebeløb, der lægger op til at genanvende materialer suppleret med indkøb af enkelte nye ting. Skolen, der selv finansierer rammebeløbet, må ikke modtage sponsorater men gerne gaver i form af brugbare genstande til projektet. For at klæde eleverne på til opgaven skal de undervises af deres klasselærer i arbejdsmiljø, indretning og æstetik. Det er helt i tråd med den undervisning eleverne i 6. klasse ellers skal igennem i UEA ( uddannelses-,erhvervs- og arbejdsmarkedsorientering ). Eleverne samarbejder med et arkitektfirma og en indretningsarkitekt, der hjælper med at sortere i deres forslag og idéudvikle. Når eleverne er blevet enige om, hvad de vil satse på, skal de med hjælp fra skolens pedel og enkelte forældre i gang med at forvandle lokalet efter deres ønske. Det er denne del af projektet, der bliver optaget til den kommende TV udsendelse. Optagelserne kommer til at foregå i uge 19, hvor eleverne kan se frem til nogle spændende, intense og lange arbejdsdage. Ugen sluttes af med en indvielse for projektets deltagere, elever, forældre, lærere og borgere i byen. De 3 TV udsendelser er programsat til efteråret 2007 på DR1. Jernved skole Teaterstykket Borger og bonde Siden december 2006 har vi i 6 klasse arbejdet på teaterstykket Boger og bonde. Vi har øvet meget på det i både dansk, historie og kristendom. Vi har desuden lånt nogle kostumer fra Hygum Hjemstavnsgård. Borger og bonde er et teaterstykke, der handler om en fattig familie omkring 1600-tallet, som prøver at skaffe til dagen og vejen. En dag får en af deres 8 børn en læreplads hos en murermester, hvor han kan få lidt mad. Da han har fået arbejde, er han så glad, at han vil gå ud og købe noget god mad til familien og en potte brændevin til sin far. Forestillingen blev spillet tirsdag d. 6 marts. Kim E Lauridsen - 6 klasse Jernved skole. Pia Pragst Klasselærer i 6. kl.

7 Gymnastiksæsonen er ved at nå sit højdepunkt året gymnastikopvisning. Det har vores junior spring/rytmehold taget hul på ved at invitere andre juniorhold til en prøveopvisning. Så fredag den 2. marts 2007 mødte 60 glade juniorgymnaster op i Jernved Aktivitetshus for at vise, at de kun lige manglede den sidste finpudsning. Det var blandt andet rytme-pigeholdet fra Ølgod, som viste deres rigtig kvikke serie. Lige som juniorspringerne fra Darum nærmest fløj henover air-tracken. Darums pige-rytmehold hoppede og svang til noget rigtigt godt musik. Vores egne juniorgymnaster lavede en rigtig flot generalprøve, som både var svær og humoristisk. Efter opvisningen var der hygge i cafeteriet, hvor hvert hold bidrog med 5-10 min. underholdning. En rigtig hyggelig aften for juniorgymnasterne. V/ Jernved Ungdoms- og Gymnastikforening JUG -badminton for voksne En sidste opfølgning til årets klubmesterskab. I single er vinderne nok fundet, da mesterskabet blev afviklet den 20. marts. Doublerne afvikles som annonceret søndag den 25. marts kl JUG badminton for børn Klubmesterskabet afvikles lørdag d. 24. marts kl Børnene vil her dyste i single i hver deres rækker. Kig bare forbi Sæsonen er næsten færdig og slutter uge 13. TAK for denne sæson håber alle er klar til en ny fra uge 36. HUSK: Nøgler til hallen skal afleveres til Ervin efter sæsonen er slut. PRÆMIESPIL Trækningen pr. 1/ er udsat p.g.a. fejl i fil med medlemskartoteket. Vi arbejder med at genskabe materialet og forventer at kunne trække 1/ Darums spring/rytme hold viser her en svær akrobatisk serie Tennis Hvem vil spille?????? Tennis sæsonen nærmer sig. Der har de sidste år ikke været ret mange medlemmer. Det er dyrt at få banerne klargjort, så bestyrelsen har i år bestemt, at der skal være mindst ca. 20 spiller for at banen bliver sat i stand. Er du interesseret, skal du melde dig til hos: John Petersen senest d. 1. april OBS! Sæsonpris: Børn u. 16 år: 150 kr. Voksne: 300 kr. Familiekort: 500 kr.

8 Flot fremmøde til Cafe - Teatret 54 børn og voksne var mødt op til generalprøven lørdag eftermiddag. Om aftenen så 130 festglade gæster stykket Vandvid i Vaders fremført af 8 dygtige skuespillere med deres instruktør Henny Fiskbæk i spidsen. Et ømt syn med pikant undertøj, forviklinger og et sprog som nok ikke hørte til på den anden side af gaden. Tak til instruktør og spillere for et godt stykke arbejde og deres personlige indlevelse i hver deres rolle. Vi håber, måske andre har fået lyst til at spille en anden gang. Vi har kunnet fornemme, at I har haft det rigtig morsomt. JUG glæder sig over et forventet overskud på omkring kr. Tak til alle som deltog. Jernved Ungdoms- og Gymnastikforening Baren var til festen forvandlet til Notbaren Yvonne af Jernved, flot dekoreret af Marian nerne Bjerrum og Tjørnelund og iklædt fiskenet, bakskuld, lys og rednings-krans. Det står dog meget sløjt til med barens beskaffenhed. Faktisk er den dømt til ophugning, men vi må nok ikke forvente nogen EU-støtte. Mon ikke der er nogen som i tidens løb har nydt godt af barens støtte, som nu vil give en hånd med til fabrikation af en ny! (henvendelse til Bjarne Steiner ell. Lone Bruun ).

9 Fællesudvalget Forårs rengøring af vejrabatterne omkring Jernved/Jernvedlund Lørdag den 31. marts kl ved Aktivitetshuset. Vi skal ud og gøre vejrabatterne rene, inden foråret kommer rigtigt i gang. Det foregår lørdag den 31. marts. Vi vil gerne kombinere arbejdet med fornøjeligt samvær. Der er 6 vejformænd. Du kan enten tilmelde dig ved én af vejformændene eller møde op ved Aktivitetshuset. Puggårdsvej: Karsten Frederiksen ( ) Gørdingvej: Søren From ( ) Plougstrupvej: Mogens Hundahl ( ) Plougsvadvej og Holtsagervej: Jørn Nissen ( ) Mejerivej og Gredstedvej: Karl Nikolaisen ( ) Jernvedvej: Peder Munck ( ) Dagen starter med udlevering af plastiksække og tildeling af ruter. Oprydningen forventes at være færdig omkring kl Vi slutter med kaffe og kage. Fællesudvalget håber, at vi kan gøre det til en tradition. En dag i det tidlige forår 2006, samlede vi affald på en strækning på 700 m på Gørdingvej. Her er hvad vi samlede ind: 64 ½ øldåser!!!!!!!! (hvis dåser ender på marken og ryger med i en grøntsnitter, ender de som små spåner i køerne foder, hvilket kan få alvorlige følger! ) 1 hjulkapsel 1 Gl. dansk flaske 2 ølflasker 2 cocioflasker 2 øl-plastflasker 6 diverse plasticflasker 1 Breezer 2 ituslåede flasker + en stor affaldssæk med ispapir, cigaretpakker, slikpapir o.s.v.!! Vi håber, at rigtig mange vil støtte op om dagen. Hvedepuder kan købes hos Simon og Lone Bruun Jernved Mejeri eller Hanne Bjerre Petersen Aktivitetsudvalget.

10 32 havde fundet tiden til at opleve Anette Hedensteds bramfrie foredrag om hvad naboen rager mig!! Og lytterne fik helt klart valuta for pengene dels ved underholdende fortælling og dels ved et lækkert kaffebord. Fællesudvalget, der stod i spidsen for dette arrangement, fokuserer selvfølgelig på det positive i at det var en hyggelig aften med de fremmødte. Når det så er sagt, kan det konstateres, at tilfælde gjorde, at der ikke kom flere. Blandt andet koordineringen fra foreningernes side med foredragsarrangementer. Det viste sig nemlig, at ugen inden havde husholdningsforeningen styr lige dit kropssprog, - og samme dags formiddag havde seniorklubben rejse- fortælling ved Karen Marie og Bent Jørgensen. Derudover var der andre arrangementer i byen samt en vigtig håndboldkamp i fjernsynet. I erkendelse af dette faktum, vil man forsøge at være bedre til at planlægge arrangementer, så det ikke kommer oveni hinanden! Nogle ting er foreningerne herre over, andre kan der ikke ske indflydelse på!! På foranledning af fællesudv. : red. INDSAMLING TIL LOPPEMARKED Vi indsamler stadig ting til loppemarkedet som afholdes d. 27. og 28. oktober. Så har du lopper du gerne vil af med nu, kan du kontakte: Jesper Vad Jensen Hans Kurt Hansen Kjeld Kulmbach Aktivitetsudvalget Flaskecontainer Indsamling af vinflasker! Vi håber, du vil støtte Aktivitetshuset ved at lægge flaskerne i flaskecontaineren ved den gamle klubhus. Du kan også komme dine rengjorte glas i containeren. Det er dog kun flaskerne vi tjener på. BYFEST-2007 i Jernved Uge 26. fra d. 25. juni til d. 1. juli * * * * Irsk aften Torsdag d. 28/6 i det store telt Musik: Cuchulain Band Gem evt. en fridag til om fredagen!

11 Børnehuset Åbent Hus Kl Kom til demonstration Torsdag d. 19. April Torsdag d. 10. Maj Kom og Se L R cosmetic og Aloe Vera s Varesortiment 3-D kort Festartikler Tændstikæsker små gaveæsker Jeg laver gerne indbydelser, bordkort m.m. Kom og tag en snak med mig om din næste fest og dine ønsker. Du er også velkommen til at ringe til mig. Jernved Sognearkiv Åbningstider: 1. og 3. tirsdag i hver måned fra kl Uden for åbningstid kan der altid ringes til Arkivleder Ole Steinmeier eller formand Verner Christensen Fællesopvarmning Hvor er det et forunderligt land, vi lever i. I den nordlige og østlige del af landet har børnene været sneet inde, mens vi i vores del af landet nærmest har haft forårslignende tilstande. For børnenes skyld kunne vi godt have ønsket bare en lille del af den sne, der er faldet nord på. Det tætteste vi har været på vintersport, har været en gang mudderkælkning på kælkebakken. Børnene har nydt det, men det har godt nok været noget svineri, hvilket mange forældre sikkert vil give os ret i, når de har fået børnenes flyverdragter med hjem. Men som sagt børnene nyder det og savner tilsyneladende ikke sne. Der bliver leget i sandkassen og kørt på mooncar, som om det var det naturligste på denne årstid. SFO-erne kører på rulleskøjter og spiller fodbold og alle børnene befinder sig hellere end gerne udendørs. Er det virkelig kun os voksne, der savner sneen? Børnehaven: Årets fastelavns-tamtam er løbet af stabelen og både kattedronning og kattekonge blev kåret. Sjældent har så mange prinsesser været samlet på et sted. Måske de rigtige prinser skulle kigge forbi Jernved for at finde deres udkårne. Blandt drengene var der alle afskygninger af kampklædte figurer. Så mon ikke Danmarks fremtid er i sikre hænder. Om ikke andet kan de jo beskytte alle prinsesserne. Den yngste gruppe arbejder fortsat med emnet familie, mens de to andre grupper fortsætter med deres rollespil. Vi er så småt ved at falde på plads efter omrokeringen. Vi mangler dog lige et par småting, før det hele er på plads. Men så er vi også sikre på, at alle bliver tilfredse. SFO-en: Vi skal til at arbejde med rollespil. Sidst i april måned tager vi ud på Ribe Vikingecenter for at deltage i rollespil. Der skal laves våben og kostumer, så der bliver nok at se til ved siden af de mange andre aktiviteter, som børnene gerne vil. Men som altid når vi det nok. Vi har fået hjul til vores vinddrevne sæbekassebil, så den skulle vi også gerne have færdig inden længe. Måske forældrene skulle tjekke deres forsikringer i forbindelse med dette projekt. Også SFO-en er berørt af omrokeringen i Børnehuset. Vi har ikke rigtig vænnet os til de nye lokaler endnu, men med tiden bliver vi sikkert dus med situationen. Børn og personale i Børnehuset.

12 Jernved Husholdningsforening Generalforsamling og foredrag Onsdag den 18. april 2007 kl i Aktivitetshuset Dagsorden ifølge vedtægterne. Hvordan lever man livet fuldt ud, parforhold, børn? Kom og hør mere om det, for efter Generalforsamlingen vil Vita Hansen holder foredrag om, hvordan man lever livet fuldt ud og hun vil fortælle om parforhold og børn Foreningen gir kaffen og brød. JIF har haft generalforsamling den 20 februar Formandsberetningen havde rigtig mange haft mulighed for selv at læse, idet man som sidste år, havde valgt at sætte den i Rundt i Sognet og desuden kan den læses på JIF hjemmesiden: Karl Skak pokalen blev i år tildelt Hans Jessen Lauritzen, der har gjort en stor og meget stabil indsats for Jernved Idrætsforening gennem en årrække ved bankoaftenerne i Jernved Forsamlingshus. Hver eneste mandag aften tropper Hans Jessen op for at yde sit bidrag ved bankospillet, og det fik han en stor og varm tak for. Den nye bestyrelse: Hans Peter Hansen Kirsten Ladefoged (Kisser) Dorthe Lauridsen Anders Ø Nissen Lene Schmidt (nyvalgt) Så meget om generalforsamlingen, der i år ikke havde fået nogle forslag til debat, så alt forløb hurtigt og roligt. Dog var der kampvalg om suppleantposterne, - der måtte ses som et positivt problem og vist ikke tidligere oplevet.!!

13 Jernved Idrætsforening. Turneringsstart. Træningen for senior er nu godt i gang, og fremmødet i det våde vejr må siges at være tilfredsstillende. Der er hver gang næste 20 til træning, selvom vi pt. har mistet et par spillere til Gredstedbro og Hviding, men lad os nu se om det ikke ændrer sig. Træningen foregår i en god stemning, og spillerne udtrykker tilfredshed med den nye træner, som viser stort engagement og allerede nu har indført et par enkelte nye tiltag som f. eks. fællesspisning efter træning ca. hver 4. torsdag. Vi har fået Arne Hansen tilknyttet som hjælpetræner og til især at tage sig af 2. holdet. Det er vi meget glade for, da Arne på alle områder er en stor kapacitet. Desværre er det sådan, at vi i skrivende stund endnu ikke har fundet en holdleder til hverken 1. eller 2. holdet. Det ærgrer os meget, idet vi har spurgt mange, og vi synes selv, vi har brugt mange kræfter og tid på det. Træningskampene er også startet med et par gode resultater med sejre over Vejen og Ribe. Det er dog vanskelige baneforhold, men det ser lovende ud. Alt i alt ser det ud til, at vi nok skal få en god sæson. Ny kommune nye tider. Hans Peter Hansen. Esbjerg Kommune havde mandag d. 5. marts indkaldt til opstartsmøde i Gredstedbro. Dagsordenen var opkridtning, græsslåning osv. Men det skulle også vise sig, at der gemte sig en artig og for foreningerne dyr overraskelse. Den nye kommune har nemlig bestemt sig til at overdrage lysanlæggene og dermed vedligeholdelsen til foreningerne, hvilket vi synes virker helt urimeligt. Kommunen sørger dog for og betaler det årlige lovpligtige eftersyn. Sagen slutter dog ikke her da bl.a. Esbjerg Idrætsråd vil tage sagen op, og i øjeblikket undersøges det om det overhovedet er lovligt at gøre det. Vi frygter at det ikke er den sidste udfordring vi har fået fra den nye kommunen, hvor arbejdsgangen og kommandovejen er blevet længere, men vi håber dog det bedste. år i Skodborg. Klubben har en masse unge spillere som har det rigtig godt med hinanden indbyrdes og kan li at spille fodbold. Jeg var ude at se 3 kampe sidste år og fik et rigtig godt indtryk af klubben og af spillerne. Der er virkelig noget at arbejde med. Der er jo desværre også nogle der har forladt klubben, men der står heldigvis andre på spring til at tage over og fylde hullet. Jeg har ikke været spor bange for at tage over efter John og Carsten og de har gjort et flot stykke arbejde. Den første tid i en ny klub er altid svær både for træneren men også for spillerne. Vi skal lære hinanden at kende på godt og ondt og helst så hurtigt som muligt for at få det optimale ud af det på banen. Jeg kan godt lide at være i en mindre klub, hvor det sociale også har høj prioritering da det er noget af det jeg også selv prioritere meget højt. Det smitter af på spillet og glæden ved at spille fodbold, hvis der også er tid til fis og ballade. Undervejs vil der også være nogle ting som spillerne ikke synes om, men sådan er det at få ny træner. Jeg er altid i godt humør, (undtagen hvis/når vi taber. Jeg hader at tabe og er meget dårlig til det) Advarsel til tilskuerne.i vil opleve en højtråbende træner, der virkelig går op i det og er meget ambitiøs når vi spiller, men jeg vil gerne både lytte til og snakke med tilskuerne. Allan Kristensen Cheftræner i Jernved

14 Velkommen til ny cheftræner for seniorer i Jernved Idrætsforening! Træner-profil Navn : Allan Kristensen Bopæl : Birkevænget 11, Askov, 6600 Vejen Kælenavn : JA der mangler jeg et eller andet!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Store kærlighed : Min kone Lilian, dernæst mine 3 børn. Michelle 13, Kenneth 12, Jakob 9, men så sandelig også min store kærlighed til fodbolden. Særlige interesser : FC København og hvordan det går dem. Turen til Italien i sommerferien, hvor Gardasøen er mit foretrukne feriemål. Sikker på sol og varme. Det er virkelig noget hele familien nyder. Total afslapning og masser af tid til at spille/lege med ungerne. Interessen for FCK har jeg heldigvis sammen med mine børn. Vi er alle STORE fan af FCK, hvilket vi ikke deler med fruen i huset.! Hun er Brøndbyfan. Vi har nogle drille-timer, og vi prøver at omvende hende men det er ikke lykkes endnu. Vi tager rundt og ser dem spille når tiden er til det og vi har haft nogle rigtig fornøjelige timer sammen og det håber jeg også vi får i fremtiden. Hvorfor træne i Jernved : Chancen bød sig lige pludselig og efter en snak med John og lidt flere med Hans Peter var jeg slet ikke i tvivl om at Jernved var klubben for mig. Tiden var også kommet for mig til at der skulle ske noget nyt efter 4 kanon gode Trænings- og Turneringskampe foråret 2007 Serie 2. og Serie 5. Dag Dato Kl. Hjemmehold Udehold Lørdag 3/ JIF 2 Starup Lørdag 10/ Holsted JIF 2 Lørdag 17/ JIF 2 Vojens Lørdag 17/ JIF 5 Holsted Lørdag 24/ Hunderup JIF 5 Søndag 25/ Vejrup JIF 2 Lørdag 31/ JIF 2 Bramming Lørdag 31/ Føvling/Stenderup JIF 5 Mandag 9/4 Billund JIF 2 Mandag 9/ JIF 5 FC Esbjerg Lørdag 14/ JIF 2 Tistrup Lørdag 14/ Tjæreborg JIF 5 Lørdag 21/ JIF 5 Varde Tirsdag 24/ Kvaglund JIF 2 Lørdag 28/ JIF 2 Næsbjerg Lørdag 28/4 Kvaglund JIF 5 Torsdag 3/ JIF 5 AC Esbjerg Fredag 4/ Spangsbjerg JIF 2 Lørdag 12/ JIF 2 Holsted Lørdag 12/ BK 89 Esbjerg JIF 5 Onsdag 16/ Holsted JIF 5 Torsdag 17/ JIF 2 Outrup Lørdag 26/ JIF 2 Vejrup Lørdag 2/ Esbjerg IF 92 JIF 2 Lørdag 2/ JIF 5 Jerne Søndag 10/ Hjerting JIF 5 Lørdag 16/ JIF 5 Sædding Lørdag 16/ Grindsted JIF 2 Lørdag 23/ Spangsbjerg JIF 5 Lørdag 23/ JIF 2 Skjern Kom og støtte os!!!

15 Forbud mod rygning er der ikke ved bankospillet i Jernved For at tage mest muligt hensyn til alle, har Jernved Støtteforening nu også ved Bankoaftener i Jernved Forsamlingshus indført rygepolitik! Det vil fremover være sådan, at hvis man ønsker at ryge, mens man er til bankospil, skal det foregå i den lille sal, eller på gangen. Den nye rygepolitik indføres fra og med 6. marts Jernved Støtteforening ønsker at tilgodese alle spillere og er klar over, at ordningen medfører at enkelte, der har haft en fast plads i mange år ved bankospillet i Jernved Forsamlingshus nu må vænne sig til at der sker forandringer også her! Men hvem ved måske er det akkurat det, der får lykkens gudinde til at se lige netop disse spilleplader nu?? Der spilles banko hver mandag aften kl Også her kan man varme op dog ikke med bøj og stræk, men med spilleplader og fine gevinster. Desuden tilbydes der andre gode spillemuligheder som 21-spil, Bingo banko og pausebanko. Selve bankospillet foregår som københavnerbanko. Der er sædvanligvis en afslappet atmosfære på vore bankoaftener og vi håber det forsætter, selv om vi nu også indfører rygepolitik på dette område. Generalforsamling: Der har den 20 februar været generalforsamling i foreningen, hvor der efter valg til bestyrelsen ikke skete nogen forandring, så navne i bestyrelsen er disse: Sonja Rasmussen formand, og opråber Kurt Bjerrum opråber Hans Jessen Lauritzen tilbageråber Jonna Rosendahl tilbageråber Elisabeth Lydiksen tilbageråber Så har vi haft generalforsamling, og bestyrelsen består stadig af Aase Aagaard, Arnholdt Jessen og Victor Johannsen. Vi har holdt vores første bestyrelsesmøde og blev enige om følgende: Onsdag d. 20. juni skal vi have besøg af Bramming og Gørding krocketklubber, og onsdag d. 22. august kommer Ribe og Vilslev. Lørdag d. 14. april holder vi åbent hus fra kl til kl Her er alle velkommen for at få noget at vide om det dejlige spil, som krocket er. Der vil være kaffe på kanden eller en øl eller sodavand. Vi håber at se mange den dag. Vi håber også at se nogle unge den dag. Vi blev også enige om, at nye spillere kan spille gratis det første år og låne køller hos os, så der er ingen stor investering ved at prøve at deltage. Så finder man ud af, at krocket ikke kun er at trille kuglerne fra den ene ende af banen til den anden, men at der også skal taktik til, for at vinde en kamp. Desuden er der ikke mindst en masse hygge ved at deltage. Hvad angår deltagelse i turnering i år, har vi ikke rigtig klaring på endnu, men jeg håber, at vi får et hold op at stå. Der er nemlig flere som ikke vil med til turnering igen. Vi håber at være med på festpladsen til byfesten til sommer. Der vil komme nærmere besked om datoer. Pbv. Victor Johannsen Info. omkring Aktivitetshuset Stuer Christensen har påtaget sig opgaven med at vaske Aktivitetshusets vinduer udvendig. Dejligt at endnu en frivillig har meldt sig på banen.

16 Jernved og omgens Husflidsforening Kniplekursus Kniplekursus 21 timer ved Inge Poulsen, Årre. Starter den 10/ på Jernved Skole kl. 18:45 21:45. Inge er en meget kompetent kniplelærer, og er rigtig god til at lære fra sig. Kurset er for alle interesserede såvel nybegyndere som øvede. Pris: 550,00 kr. Tilmelding snarest til kursusleder Else Breer, tlf / Tilmelding er bindende, og betaling sker ved kursusstart. På forhåbentlig gensyn til nogle fornøjelige aftener ved kniplebrættet. Med venlig hilsen PfV Else Breer Teleslynge. Der ligger en teleslynge på foreningskontoret i Aktivitetshuset. Men hvem tilhører/mangler den? Henvendelse til: Hanne Bjerre Petersen år Fredag d. 13/ Elisabeth Rømer, kirkebakken 11 C. Jernved Har du mærkedage der skal nævnes i næste nummer, så kontakt: Hanne Bjerre Petersen Deadline: 13. april 2007 Udkommer: Uge Bogbussen er i Jernved Hver tirsdag fra ved Jernved Skole Du har mulighed for at låne bøger lokalt så bare mød op. Har bussen ikke lige den bog du ønsker at låne, har de den med næste gang. Ligeledes holder Bogbussen ved banegården i Gredstedbro tirsdag fra torsdag fra Se flere informationer på:

RUNDT I SOGNET Lokalbladet for Jernved og Omegn

RUNDT I SOGNET Lokalbladet for Jernved og Omegn AK FORENINGER og INSTITUTIONER i JERNVED OG OMEGN Forening/ Institution Formand/leder/kontaktperson Telefon Aktivitetshuset Per Lauridsen 75 43 51 54 Aktivitetsudvalget Hanne Bjerre Petersen 75 43 52 53

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

RUNDT I SOGNET. Byfesten 2007 er overstået.

RUNDT I SOGNET. Byfesten 2007 er overstået. RUNDT I SOGNET Lokalbladet for Jernved og Omegn Nr. 5. August 2007 8. årgang Byfesten 2007 er overstået. Mange mennesker, kanon revy, hygge med naboer og venner, lykken blev prøvet i tombolaen, fed aften

Læs mere

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.!

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.! August 2006 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Høstfest Lørdag 30. september kl. 19.00 Slut op om den traditionsrige høstfest - invitér hele besætningen! Menu Hønsesalat m.

Læs mere

RUNDT I SOGNET Lokalbladet for Jernved og Omegn

RUNDT I SOGNET Lokalbladet for Jernved og Omegn RUNDT I SOGNET Lokalbladet for Jernved og Omegn Nr. 6. Oktober 2007 8. årgang De vil lukke vores skole!!!!! Vil vi finde os i det???? Hvad kan vi gøre??? RUNDT I SOGNET Omdeles til samtlige husstande i

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Så er der fødselsdagslagkage!

Så er der fødselsdagslagkage! Årgang 28 År 2015 På personalets vegne Conny Andersen Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende: Conny Andersen 2015 Sup: Sven Wodschow Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Men en stor tak skal lyde til:

Men en stor tak skal lyde til: Årgang 27 År 2014 Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard Bo Marcher Formand: Ib Jensen Brugerråd: Ind og udmeldelse: I SFO1 og SFO2 skal ske digital via varde kommunes hjemmeside.

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Oktober 2015 Fra Indvielse af Byfornyelse Indhold: * Vennekredsen: Foredrag * Avisindsamling: Fortsætter * Ny Butik: Mormors ting

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2015/2016 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning Landsbydyst til sommerfesten.. 1. gang 3. september 2015 kl. 18.00 kl. 20.00

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

WWW:JARUN.DK 27. ÅRGANG NR6 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN OKTOBER 2016

WWW:JARUN.DK 27. ÅRGANG NR6 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN OKTOBER 2016 WWW:JARUN.DK 27. ÅRGANG NR6 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN OKTOBER 2016 OBS husk julerevyen og også generalprøven! Babystimulastik i EG&I Starter op tirsdag d. 20/9-16 kl. 14.15-15.15 i det gamle motionsrum

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale.

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale. Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 (administration) tlf. 30 20 06 53 (stuen) tlf. 30 20 06 65 (1.sal) - www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne.

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober 2012. 1. Valg af dirigent Lene Eg. Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. 2. Formandens beretning. Året

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 3. - 2. kvartal 2012. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 3. - 2. kvartal 2012. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt ARRILD NYT Infobrevet No. 3. - 2. kvartal 2012 Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt Infobrev til alle i Arrild sogn Få indblik i hvad der sker i Arrild i 2. kvartal af 2012. Alle har

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2016/2017 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 8. september 2016 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

APRIL 2011 ÅRGANG 7, NUMMER

APRIL 2011 ÅRGANG 7, NUMMER Nyhedsbladet APRIL 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 4 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 06.04.2011 kl.18:45 Udflugt til Orion Planetarium Onsdag den 13.04.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 17.04.2011 kl.14.00

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen )

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Hold Øje Uge 22. Kort uge og et kort Hold Øje. I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Vi er så småt

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2013-2014

FORMANDSBERETNING 2013-2014 FORMANDSBERETNING 2013-2014 Så er året ved at være gået og det har igen været et rigtig godt år for BGF. Vi har i år 180 medlemmer. Heraf ca. 95 børnegymnaster. Det er omkring det samme antal som sidste

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Sognebladet Oddense-Otting

Sognebladet Oddense-Otting Sognebladet Oddense-Otting SEPTEMBER 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn September 2014. Indhold: * Høstgudstjeneste: Til: Samtlige husstande kontorer butikker

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn September 2014. Indhold: * Høstgudstjeneste: Til: Samtlige husstande kontorer butikker Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn September 2014 Indhold: * Høstgudstjeneste: * Vennekredsen: Høstfest * Lyne Hallen: Generalforsamling * Aktivitetskalenderen:

Læs mere

Skolenyt uge 45

Skolenyt uge 45 Skolenyt uge 45 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Endnu en uge er gået. Vi har i denne uge været ramt en del af sygdom både blandt børnene, personalet og personalets børn. Men vi har forsøgt at

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn November 2014

AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn November 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn November 2014 Indhold: Vennekredsen: Bankospil Borgerforeningen: Opråb Friskolen: Ny legeplads Friskolen: Åben skole Lyne Brugs:

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt ARRILD NYT Infobrevet No. 1. - 4. kvartal 2011 Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt Nyt infobrev til alle i Arrild sogn Som et nyt tiltag i Arrild sogn, vil støtteforeningen for Arrild

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2014/2015 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 4. september 2014 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson Start uge 38 GIF s Vintersæson 2010/2011 Velkommen til en ny sæson. Guldborg IF. byder alle velkommen - både nye og tidligere medlemmer. Vi har et aktivt instruktørteam, der står klar med motion, hyggeligt

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn på Steins Plads! Cykeldagen 2016! Loppemarked den ! Havevandring den !

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn på Steins Plads! Cykeldagen 2016! Loppemarked den ! Havevandring den ! Maj 2016 INDHOLD I DETTE NUMMER Fastelavn på Steins Plads Cykeldagen 2016 Loppemarked den 05.6.2016 Havevandring den 12.06.2016 Adresseliste Kære Naboer, Så blev det efterhånden forår. Vi kan nu for alvor

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Oddense-Otting. november 2013. Det er så nemt - at skifte til os. Det er lettere end du tror! Ring 97 56 44 22 og aftal et møde!

Oddense-Otting. november 2013. Det er så nemt - at skifte til os. Det er lettere end du tror! Ring 97 56 44 22 og aftal et møde! So -Otting november 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke Ring 97 56 44 22

Læs mere

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 FÆLLES Oliver, Valdemar og Victor sørger for vi kommer tørskoet ind Lukkedage i Allerød kommune 201 Den 14. + 15. + 16. april Den 1. maj: Vi har åbent 7.00 8.15, da skolen

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

Egelundskolens SFO. Velkomstfolder skoleåret

Egelundskolens SFO. Velkomstfolder skoleåret Egelundskolens SFO Velkomstfolder skoleåret 2013-2014 Personalet på Egelundskolens SFO Jonas 1.a Mediha 2.b Carsten afd.led. Jacob afd.led. Tina 0.b Frederikke 2.a Helle 0.a Birgit 3.b Bill 0.a Lise 3.a

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2014 På Østervejrupvej Indhold: * Bypedeller: * Energimesse: * Familie & Fritid: Konstitueret * Informationsmøde i Lyne

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Brugerråd: Formand: Ib Jensen Bo Marcher Jonna Kobbelgaard SFO leder: Conny Andersen Samuelsgårdens venner: Formand: Leif Erichsen Næstforman: Jesper Nielsen Asta Nørregaard Kasser: Jette S. Lauridsen

Læs mere

OSTEN P ALKE F Februar 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Februar 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Februar 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Program for Hylke Festuge 2014 lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag d. 14. kl. 15.00

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013 Nyhedsbrev Hammerum, den 11. april 2013 Det er ved at være længe siden, I sidst har modtaget et nyhedsbrev, og derfor bliver dette i høj grad en opsummering af nogle af de aktiviteter, der har fundet sted

Læs mere

NRUI Sports- og Byfest 2010

NRUI Sports- og Byfest 2010 NRUI Sports- og Byfest 2010 Program for Sports- og Byfesten 2010 Søndag den 29/8 kl. 16,00 Opstilling af telt Teltet skal rejses, borde stole, bar, køkken, lys m.m. skal opstilles, så vi glæder os til

Læs mere

REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA

REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA Alene Kristus er mit håb, LIVET MED JESUS han er mit sikre sejrsråb. Min hjørnesten og tilflugtsborg, han er mit værn i frygt og sorg. Et væld så dyb af kærlighed, hos

Læs mere

Krejbjerg - Nyt April 2015

Krejbjerg - Nyt April 2015 Krejbjerg - Nyt April 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FÆLLESSPISNING Fredag, den 17. april kl. 18.30 er der forårsfællesspisning i Krejbjerg Forsamlingshus. Madholdet er i forårshumør

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater juni 2014 nr. 63. Datoer for Bag scenen. Medio marts Ultimo juni. 1. marts 1. juni

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater juni 2014 nr. 63. Datoer for Bag scenen. Medio marts Ultimo juni. 1. marts 1. juni Lidt fra formanden Rigtig god sommer En dejlig solrig søndag - hvem tænker så på teater? Silkeborg Ny Teater juni 2014 nr. 63 Udgivelse Datoer for Bag scenen Medio september Ultimo december Medio marts

Læs mere

Traditioner i Børnehuset Viften.

Traditioner i Børnehuset Viften. Traditioner i Børnehuset Viften. Fastelavn: Vi holder fastelavnsfest i Børnehuset fastelavns mandag. Hver gruppe har deres egen tønde som de skal slå ned grupperne er rundt omkring i huset. Vi er alle

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere