RUNDT I SOGNET Lokalbladet for Jernved og Omegn

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RUNDT I SOGNET Lokalbladet for Jernved og Omegn"

Transkript

1 FORENINGER og INSTITUTIONER i JERNVED OG OMEGN Forening/ Institution Formand/leder/kontaktperson Telefon AK Aktivitetshuset Per Lauridsen Aktivitetsudvalget Hanne Bjerre Petersen JB Borgerforeningen Formand, Ebbe Sørensen Sognearkiv Arkivleder, Ole Steinmeier RUNDT I SOGNET Lokalbladet for Jernved og Omegn Nr. 2. Marts årgang BG Bygrande Byfoged, Ib Svendsen BØ Børnehaven Daglig leder Hanne Storgaard Børnehuset Formand for forældrebestyrelsen, Sanne Hunddahl JF Forsamlingshuset Anne Grethe Schmidt Formand, Bjarne Steiner FU Fællesudvalget Formand, Bjarne Steiner Ungdomsklubben Leder, Lisbeth Damm Fritidsklubben Leder, Sonja Andersen JH Husholdningsforeningen Formand, Charlotte Tykgaard Petersen JOH Husflid Else Breer JIF Idrætsforeningen Formand, Hans Peter Hansen Byfest Hanne Bjerre Petersen Kroket Victor Johannsen Støtteforeningen Sonja Rasmussen Supercup John Petersen Tennis John Petersen JM Menighedsrådet Formand, Birgit Bruun Lund JGS Jernved/Gredstedbro Seniorklub Thomas Kjær Hansen JS Skolen Skoleleder, Sanne Iversen Lærerværelset Repræsentant i skolebestyrelsen, Elin Sørensen SFO Skolefritidsordningen Daglig leder Hanne Storgaard Børnehuset Repræsentant fra skolebestyrelsen, Elin Sørensen FDF Spejder Formand, Laila Frederiksen JUG Ungdoms- og Gymnastikforening Formand, Ervin Madsen Kasserer/sekretær Lone Bruun Badminton Ervin Madsen Dilettant Kent Mortensen Gymnastik Margit Hansen Præmiespil Kent Mortensen Stavgang Lone Bruun VA Vandværket Formand, Karl Schmidt VF Venstreforeningen Formand, Gerda Nissen Årets to første teaterstykker er vel overstået Café-teaterets Vandvid i vaders.. trak rigtig mange tilskuere lørdag aften. Et rigtigt godt stykke fremført på bedste vis af nogle dygtige skuespiller. Lad os håbe, at de har lyst til at gentage succes igen til næste år. 6 kl. på Jernved skole har opført deres teaterstykke for forældre, søskende og andre interesseret. Et rigtigt godt og vel fremført stykke. Byen har åbenbart også mange unge talenter. Næste gang du kan opleve nogle af byens skuespillerne vil være ved Byfesten, hvor lokalrevyen vil blive opført så glæd dig!

2 RUNDT I SOGNET Omdeles til samtlige husstande i Jernved og omegn. Støttebeløb kan indbetales i Andelskassen konto nr Redaktionen. Sysser Thomsen Tlf Karen Jakobsen Tlf Jette Olesen Tlf Hanne Bjerre Petersen Tlf Deadline til næste nummer 13. april Bladets sponsorer. Vonebjerg Hundepension LH Varme Service Puggårdsvej 44. Gørdingvej 73 Jernvedlund Dybmose Tlf Tlf Dansk Autohjælp Ribe Butik Knoppen Puggårdsvej 79. Nygade 36 Jernvedlund Gørding Tlf Tlf Olavs Køreskole Arne Vind Hansen Nørregade 15. Gørdingvej 49. Gørding Jernvedlund Tlf Tlf Sportmaster Smykkehuset Storegade 21. Nørregade 16. Bramming Bramming Tlf Tlf Din Tøjmand Jernved Mejeri Nørregade 1. Jernvedvej 242 Bramming Jernved Tlf Tlf Bramming Specialoptik Jernvedlund Træbyg Storegade 26. Plougstrupvej 29. Bramming Jernvedlund Tlf Tlf Søren s farve & tapet Trælasten Storegade 11. Vestergade 21 A. Bramming Gørding Tlf Tlf Jydsk Vika Rengøring El-installatør Holtsagervej 26. Søren Krebs Nielsen Plougstrup Jernvedlund Tlf Tlf Gørding Bageri 2007 Søndergade 4. Støt vore annoncør, Gørding de støtter os Tlf AKTIVITETSKALENDER DATO TID AKTIVITET AR R Marts Fre Gymnastik opvisning i Aktivitetshuset JUG Lør Lav selv slik JH Tirs Klubmesterskab for voksne - badminton (single) JUG Lør Klubmesterskab for børn - badminton (single) JUG Søn Klubmesterskab for voksne - badminton (double) JUG Tor Lysbilleder, Knud Christensen, Årre JGS Lør Ren by dag - FU April Ons Generalforsamling og foredrag v/ Vita Hansen JH Tor Knud Tarpgaard, Vedersø Om Kaj Munk JGS Maj Søn. 6. Konfirmation i Jernved Kirke JM Juni Lør Åbent hus i Krocketklubben JIF Uge 26. Byfest JIF RUNDT I SOGNET Har følgende deadlines og udgivelsesdatoer: Udgave nr.: Deadline: 13/4 25/5 3/8 14/9 26/10 7/12 18/1 Udkommer i uge:

3 Klaus ligger lunt i svinget i Jernved! Klaus fortæller om hvad han laver: Jeg startede 1. oktober efter fyraften - med lidt autoopretning samt afog påmontering af biler før de skulle til maler for Jernved Autolak. Det blev siden til flere private kunder og da Jernved Autolak flyttede til Ribe, har tilgangen af private kunder været hovedårsagen til at jeg er startet fuldtid. Min faglige baggrund: udlært mekaniker i 1980, -hovedsageligt har jeg dog arbejdet som pladesmed og med opretning. I takt med at arbejdsmængden herhjemme var stigende gik jeg i første omgang ned på halvtid fra mit fuldtidsjob, men startede så 1. juni 2006 på fuldtid herhjemme. Hovedopgaverne er syn, pladearbejde/forsikringsskader samt dæksalg. Selvom der selvfølgelig er mange timer i det at være selvstændig er der dog mange andre fordele, som især min familie sætter pris på! Jeg har en hjemmeside: hvor der står lidt mere om, hvad jeg beskæftiger mig med. Venlig hilsen Klaus Østergaard. Ribe hundevenner En nystartet forening får til huse på den gamle sportsplads. Hvem er vi? Ribe Hundevenner er en hel nystartet forening, der som hovedformål vil træne hunde til agility. Selv om vi er helt nye som klub, er vi bestemt ikke nye i sporten. Den nye klub tæller flere trænere og medlemmer der er med på højt plan, både træningsmæssigt og på konkurrenceplan med bl.a. Landsholdsdeltagelse og højt placerede hunde i DM sammenhæng - MEN dette forhindrer dog ikke at klubben er for alle sunde og raske hunde, der gerne vil være aktive sammen med sine førere eller omvendt. Vi har hunde på alle niveauer der elsker at træne agility. Hvad er agility? Agility er en hundesport der har sine rødder i England, den kan bedst sammenlignes med hestens springbanekonkurrence. Der findes dog nogle lidt anderledes forhindringer bl.a. balancebom, tunneller og slalompinde, men springene er der og de regler der findes med fejl/nedrivninger og vægringer er nogenlunde ens. Agility er for voksne hunde, ligesom man ikke cykler med en hund under et år, så dyrker man heller ikke agility før hundens knogler er helt udvoksede. Hvis der er interesse for det, bliver der nok mulighed for at oprette et par hold med hvalpetræning/familiehundetræning eventuelt med henblik på senere agilitytræning vi skal blot lige i gang med agilityholdene først. Aktiviteter på pladsen. Der vil blive trænet hver torsdag aften i sommerperioden, så denne aften vil vi altid være der. Der ud over vil der i året løb være nogle aktiviteter.

4 I uge 23 vil der være kursus hele ugen, og i weekenden op til denne uge vil der være landsholdssamling, og i weekenden lige efter vil der være konkurrence, så det bliver en uge med megen aktivitet. Der vil være gæster, der bor i campingvogne ved klubhuset. Den 1. juli vil der igen være en konkurrence, hvor der også vil komme mange folk, her vil en del nok også ankomme lørdag aften og overnatte. Der vil ved disse aktiviteter bl.a. være mulighed for at se den regerende verdensmester plus nogle af landets dygtigste hunde løbe agility. Til dig som borger i Jernvedlund. Du/I er altid velkomne til at komme og hilse/kigge på og se hvad vi laver, I er også velkomne til at melde Jer til agilitytræningen, eller komme med forslag til andre ønsker om træning. (Blot det er med hund.) I må også gerne kigge på, når vi har konkurrence, det er ganske gratis. Vi regner med at kunne holde ÅBENT HUS engang i april måned, det vil blive annonceret i ugepressen. Fra os. Vi har indtil videre lånt arealer og klubhus, og vi vil passe det på bedste vis, vi vil indskærpe at der altid bliver ryddet op efter hundene og at der ikke bliver smidt andet affald på pladsen, vi vil holde huset rent og pænt. Der bliver sat et hegn op ud mod vejen, så de unge urutinerede hunde ikke risikerer at løbe derud, og forvolde skade på sig selv eller trafikanterne. Vi har også et stort ønske: til Agility hører jo en bane/redskaber, og vi håber meget på, at vi kan have disse stående i fred ved klubhuset. Vi glæder os meget til at komme i gang med træningen og vi håber I vil tage godt imod os i Jernvedlund. På vegne af - Ribe Hundevenner. Fællesudvalget Ruth Hald og Hanne Bjerre Petersen er i gang med at lave en hjemmeside for Jernved og Jernvedlund området. Besøg os! Siden kan følges på: Vi håber siden kan være til gavn for alle interesserede, men at den især kan være til stor gavn for alle beboerne i området. For at den kan blive så god som mulig, håber vi at alle foreninger, virksomheder og andre vil bidrage med informationer. Det vi i første omgang lægger ind på siden er de informationer der findes i Jernved Mappen (mappen til nye tilflyttere) Ring eller mail info/ændringer/ideér til: Ruth Hald: tlf mail: Hanne Bjerre Petersen: tlf mail: FORÅR I BUTIK KNOPPEN Stort udvalg i: Snitblomster, pynteplanter, udendørs planter, krukker, samt div. brugskunst og vin INTERFOLRA FORHANDLER Åbningstider Man.-Fre Lør Nygade 36. Gørding Tlf

5 Jernved Skole Fra 1. januar er vi alle blevet en del af Esbjerg kommune. En af generne ved overgangen har været mangel på stabilitet i skolens dataoverførsel, hvilket har betydet, at vores indlæg i Rundt i sognet ikke er nået frem til redaktøren. Derfor følger her både lidt nyt og gammelt. I dagligdagen mærker elever og medarbejdere ikke meget til forandringen, men der vil ganske givet løbende ske ændringer hen ad vejen. Vores rengøring er dog ikke længere under skolens ledelse, hvilket betyder en del ændringer for pedel Hans Kurt Hansen og assistent Klaus Kristensen. Udlån af skolelokaler er ikke længere noget Hans Kurt kan hjælpe jer med, da der foregår central booking i Esbjerg. Vi hjælper dog gerne med nøgle, ind til Esbjerg finder en måde at gøre det på. Udlån af hallen foregår indtil videre som sædvanlig. Dialogkreds: Jernved Skoles dialogkreds er følgende: For 0. klasse: Charlotte Tykgaard For 1. klasse: Marianne Bjerrum og Jan Brøndum For 2. klasse: Marlene Jensen og Elisabeth From For 4. klasse: Marianne Tjørnelund For 5. klasse: Lisbeth Damm For 6. klasse: Lisbeth Munck suppl. Natasja Doeve og Tine Jensen suppl. Hanne Teilmann Fra skolebestyrelsen: Elin Sørensen og Mogens Hundahl Ovenstående personer er bindeleddet mellem forældre og klasselærere, men også sparringspartnere for den daglige skoleleder. Nye elever: Der er begyndt to nye elever på Jernved Skole. Jesper Korwin går i 0. klasse og Lara Korwin i 5. klasse. De er kommet fra Tyskland og synes selvfølgelig, det er lidt svært at gå i en dansk skole, hvor alt foregår på dansk. Både Jesper og Lara forstår en del dansk, og de er meget ihærdige i at tale det danske sprog. Vi ønsker hele familien velkommen til Jernved og håber, de falder godt til. Farvel og goddag: Sidste dag før juleferien var det tid til at sige farvel til barselsvikaren i vores børnehaveklasse Lindis Sørensen. Både elever, forældre og personalet på Jernved Skole har været meget glade for samarbejdet og ønsker Lindis held og lykke fremover. Ovenstående betyder så også, at Anne Præst efter godt et års orlov er her igen fra januar. Lisbeth Lund er gået på barselsorlov og hendes skema vil til sommerferien blive delt mellem Mette Falkenhøj og Ulla Lorentzen. Vi byder alle tre velkommen og glæder os til samarbejdet. Madpakkeordning: Skolebestyrelsen har sagt god for, at Kongeåhallen må tilbyde de tre skoler i Fælles Skoler Nord at stå for en madpakkeordning. Der er tilmelding en gang om måneden, hvor børn og forældre kan afkrydse, hvilke dage de vil modtage en madpakke for 18 kr. På nuværende tidspunkt er der mulighed for madpakke to eller tre dage om ugen, og ordningen må betegnes som en succes, da ca. 40% af eleverne benytter sig af ordningen. Skolens frugtbod er samtidig nedlagt. Fastelavn: I lighed med tidligere år slog eleverne også katten af tønden her på skolen. Alle elever mødte kl og brugte den første time på at klæde sig ud, hvorefter vi mødtes i hallen. Her blev katten slået af tønden, og man skulle undre sig over alle de kræfter små elever er i besiddelse af. Efter at have fundet kattedronninger og konger, kårede tre fra elevrådet de seks bedst udklædte elever. Der var utrolig mange flotte, sjove og opfindsomme udklædninger, og eleverne nyder uden tvivl en sådan formiddag. Sanne Iversen Skoleleder

6 Jernved Skole Hvem skulle have troet det? I Jernved går en flok 6. klasses elever rundt med sommerfugle i maven, for de skal i det kommende efterår medvirke i en TV udsendelse på DR 1. Programmets arbejdstitel er Klasseværelset og består af 3 udsendelser om en storbyskole, en forstadsskole og en landsbyskole. Til de der måtte være i tvivl hører Jernved skole under den sidste kategori. Skolen blev kontaktet allerede i 2006 om projektet, der i al sin enkelthed handler om hvilke forandringer skoleelever vil prioritere, hvis de selv få indflydelse på hvordan deres klasseværelse ser ud. Holdet bag udsendelsen har en teori om, at elevers indlæringsevne bl.a. er påvirket af forholdene i klasseværelset. Der er flere elementer der spiller ind : temperatur, belysning, indretning, indeklima, valg af materialer og farver blandt andet. Da folkeskolen generelt har få midler til rådighed, når det kommer til vedligehold og restaurering, tager projektet udgangspunkt i et mindre rammebeløb, der lægger op til at genanvende materialer suppleret med indkøb af enkelte nye ting. Skolen, der selv finansierer rammebeløbet, må ikke modtage sponsorater men gerne gaver i form af brugbare genstande til projektet. For at klæde eleverne på til opgaven skal de undervises af deres klasselærer i arbejdsmiljø, indretning og æstetik. Det er helt i tråd med den undervisning eleverne i 6. klasse ellers skal igennem i UEA ( uddannelses-,erhvervs- og arbejdsmarkedsorientering ). Eleverne samarbejder med et arkitektfirma og en indretningsarkitekt, der hjælper med at sortere i deres forslag og idéudvikle. Når eleverne er blevet enige om, hvad de vil satse på, skal de med hjælp fra skolens pedel og enkelte forældre i gang med at forvandle lokalet efter deres ønske. Det er denne del af projektet, der bliver optaget til den kommende TV udsendelse. Optagelserne kommer til at foregå i uge 19, hvor eleverne kan se frem til nogle spændende, intense og lange arbejdsdage. Ugen sluttes af med en indvielse for projektets deltagere, elever, forældre, lærere og borgere i byen. De 3 TV udsendelser er programsat til efteråret 2007 på DR1. Jernved skole Teaterstykket Borger og bonde Siden december 2006 har vi i 6 klasse arbejdet på teaterstykket Boger og bonde. Vi har øvet meget på det i både dansk, historie og kristendom. Vi har desuden lånt nogle kostumer fra Hygum Hjemstavnsgård. Borger og bonde er et teaterstykke, der handler om en fattig familie omkring 1600-tallet, som prøver at skaffe til dagen og vejen. En dag får en af deres 8 børn en læreplads hos en murermester, hvor han kan få lidt mad. Da han har fået arbejde, er han så glad, at han vil gå ud og købe noget god mad til familien og en potte brændevin til sin far. Forestillingen blev spillet tirsdag d. 6 marts. Kim E Lauridsen - 6 klasse Jernved skole. Pia Pragst Klasselærer i 6. kl.

7 Gymnastiksæsonen er ved at nå sit højdepunkt året gymnastikopvisning. Det har vores junior spring/rytmehold taget hul på ved at invitere andre juniorhold til en prøveopvisning. Så fredag den 2. marts 2007 mødte 60 glade juniorgymnaster op i Jernved Aktivitetshus for at vise, at de kun lige manglede den sidste finpudsning. Det var blandt andet rytme-pigeholdet fra Ølgod, som viste deres rigtig kvikke serie. Lige som juniorspringerne fra Darum nærmest fløj henover air-tracken. Darums pige-rytmehold hoppede og svang til noget rigtigt godt musik. Vores egne juniorgymnaster lavede en rigtig flot generalprøve, som både var svær og humoristisk. Efter opvisningen var der hygge i cafeteriet, hvor hvert hold bidrog med 5-10 min. underholdning. En rigtig hyggelig aften for juniorgymnasterne. V/ Jernved Ungdoms- og Gymnastikforening JUG -badminton for voksne En sidste opfølgning til årets klubmesterskab. I single er vinderne nok fundet, da mesterskabet blev afviklet den 20. marts. Doublerne afvikles som annonceret søndag den 25. marts kl JUG badminton for børn Klubmesterskabet afvikles lørdag d. 24. marts kl Børnene vil her dyste i single i hver deres rækker. Kig bare forbi Sæsonen er næsten færdig og slutter uge 13. TAK for denne sæson håber alle er klar til en ny fra uge 36. HUSK: Nøgler til hallen skal afleveres til Ervin efter sæsonen er slut. PRÆMIESPIL Trækningen pr. 1/ er udsat p.g.a. fejl i fil med medlemskartoteket. Vi arbejder med at genskabe materialet og forventer at kunne trække 1/ Darums spring/rytme hold viser her en svær akrobatisk serie Tennis Hvem vil spille?????? Tennis sæsonen nærmer sig. Der har de sidste år ikke været ret mange medlemmer. Det er dyrt at få banerne klargjort, så bestyrelsen har i år bestemt, at der skal være mindst ca. 20 spiller for at banen bliver sat i stand. Er du interesseret, skal du melde dig til hos: John Petersen senest d. 1. april OBS! Sæsonpris: Børn u. 16 år: 150 kr. Voksne: 300 kr. Familiekort: 500 kr.

8 Flot fremmøde til Cafe - Teatret 54 børn og voksne var mødt op til generalprøven lørdag eftermiddag. Om aftenen så 130 festglade gæster stykket Vandvid i Vaders fremført af 8 dygtige skuespillere med deres instruktør Henny Fiskbæk i spidsen. Et ømt syn med pikant undertøj, forviklinger og et sprog som nok ikke hørte til på den anden side af gaden. Tak til instruktør og spillere for et godt stykke arbejde og deres personlige indlevelse i hver deres rolle. Vi håber, måske andre har fået lyst til at spille en anden gang. Vi har kunnet fornemme, at I har haft det rigtig morsomt. JUG glæder sig over et forventet overskud på omkring kr. Tak til alle som deltog. Jernved Ungdoms- og Gymnastikforening Baren var til festen forvandlet til Notbaren Yvonne af Jernved, flot dekoreret af Marian nerne Bjerrum og Tjørnelund og iklædt fiskenet, bakskuld, lys og rednings-krans. Det står dog meget sløjt til med barens beskaffenhed. Faktisk er den dømt til ophugning, men vi må nok ikke forvente nogen EU-støtte. Mon ikke der er nogen som i tidens løb har nydt godt af barens støtte, som nu vil give en hånd med til fabrikation af en ny! (henvendelse til Bjarne Steiner ell. Lone Bruun ).

9 Fællesudvalget Forårs rengøring af vejrabatterne omkring Jernved/Jernvedlund Lørdag den 31. marts kl ved Aktivitetshuset. Vi skal ud og gøre vejrabatterne rene, inden foråret kommer rigtigt i gang. Det foregår lørdag den 31. marts. Vi vil gerne kombinere arbejdet med fornøjeligt samvær. Der er 6 vejformænd. Du kan enten tilmelde dig ved én af vejformændene eller møde op ved Aktivitetshuset. Puggårdsvej: Karsten Frederiksen ( ) Gørdingvej: Søren From ( ) Plougstrupvej: Mogens Hundahl ( ) Plougsvadvej og Holtsagervej: Jørn Nissen ( ) Mejerivej og Gredstedvej: Karl Nikolaisen ( ) Jernvedvej: Peder Munck ( ) Dagen starter med udlevering af plastiksække og tildeling af ruter. Oprydningen forventes at være færdig omkring kl Vi slutter med kaffe og kage. Fællesudvalget håber, at vi kan gøre det til en tradition. En dag i det tidlige forår 2006, samlede vi affald på en strækning på 700 m på Gørdingvej. Her er hvad vi samlede ind: 64 ½ øldåser!!!!!!!! (hvis dåser ender på marken og ryger med i en grøntsnitter, ender de som små spåner i køerne foder, hvilket kan få alvorlige følger! ) 1 hjulkapsel 1 Gl. dansk flaske 2 ølflasker 2 cocioflasker 2 øl-plastflasker 6 diverse plasticflasker 1 Breezer 2 ituslåede flasker + en stor affaldssæk med ispapir, cigaretpakker, slikpapir o.s.v.!! Vi håber, at rigtig mange vil støtte op om dagen. Hvedepuder kan købes hos Simon og Lone Bruun Jernved Mejeri eller Hanne Bjerre Petersen Aktivitetsudvalget.

10 32 havde fundet tiden til at opleve Anette Hedensteds bramfrie foredrag om hvad naboen rager mig!! Og lytterne fik helt klart valuta for pengene dels ved underholdende fortælling og dels ved et lækkert kaffebord. Fællesudvalget, der stod i spidsen for dette arrangement, fokuserer selvfølgelig på det positive i at det var en hyggelig aften med de fremmødte. Når det så er sagt, kan det konstateres, at tilfælde gjorde, at der ikke kom flere. Blandt andet koordineringen fra foreningernes side med foredragsarrangementer. Det viste sig nemlig, at ugen inden havde husholdningsforeningen styr lige dit kropssprog, - og samme dags formiddag havde seniorklubben rejse- fortælling ved Karen Marie og Bent Jørgensen. Derudover var der andre arrangementer i byen samt en vigtig håndboldkamp i fjernsynet. I erkendelse af dette faktum, vil man forsøge at være bedre til at planlægge arrangementer, så det ikke kommer oveni hinanden! Nogle ting er foreningerne herre over, andre kan der ikke ske indflydelse på!! På foranledning af fællesudv. : red. INDSAMLING TIL LOPPEMARKED Vi indsamler stadig ting til loppemarkedet som afholdes d. 27. og 28. oktober. Så har du lopper du gerne vil af med nu, kan du kontakte: Jesper Vad Jensen Hans Kurt Hansen Kjeld Kulmbach Aktivitetsudvalget Flaskecontainer Indsamling af vinflasker! Vi håber, du vil støtte Aktivitetshuset ved at lægge flaskerne i flaskecontaineren ved den gamle klubhus. Du kan også komme dine rengjorte glas i containeren. Det er dog kun flaskerne vi tjener på. BYFEST-2007 i Jernved Uge 26. fra d. 25. juni til d. 1. juli * * * * Irsk aften Torsdag d. 28/6 i det store telt Musik: Cuchulain Band Gem evt. en fridag til om fredagen!

11 Børnehuset Åbent Hus Kl Kom til demonstration Torsdag d. 19. April Torsdag d. 10. Maj Kom og Se L R cosmetic og Aloe Vera s Varesortiment 3-D kort Festartikler Tændstikæsker små gaveæsker Jeg laver gerne indbydelser, bordkort m.m. Kom og tag en snak med mig om din næste fest og dine ønsker. Du er også velkommen til at ringe til mig. Jernved Sognearkiv Åbningstider: 1. og 3. tirsdag i hver måned fra kl Uden for åbningstid kan der altid ringes til Arkivleder Ole Steinmeier eller formand Verner Christensen Fællesopvarmning Hvor er det et forunderligt land, vi lever i. I den nordlige og østlige del af landet har børnene været sneet inde, mens vi i vores del af landet nærmest har haft forårslignende tilstande. For børnenes skyld kunne vi godt have ønsket bare en lille del af den sne, der er faldet nord på. Det tætteste vi har været på vintersport, har været en gang mudderkælkning på kælkebakken. Børnene har nydt det, men det har godt nok været noget svineri, hvilket mange forældre sikkert vil give os ret i, når de har fået børnenes flyverdragter med hjem. Men som sagt børnene nyder det og savner tilsyneladende ikke sne. Der bliver leget i sandkassen og kørt på mooncar, som om det var det naturligste på denne årstid. SFO-erne kører på rulleskøjter og spiller fodbold og alle børnene befinder sig hellere end gerne udendørs. Er det virkelig kun os voksne, der savner sneen? Børnehaven: Årets fastelavns-tamtam er løbet af stabelen og både kattedronning og kattekonge blev kåret. Sjældent har så mange prinsesser været samlet på et sted. Måske de rigtige prinser skulle kigge forbi Jernved for at finde deres udkårne. Blandt drengene var der alle afskygninger af kampklædte figurer. Så mon ikke Danmarks fremtid er i sikre hænder. Om ikke andet kan de jo beskytte alle prinsesserne. Den yngste gruppe arbejder fortsat med emnet familie, mens de to andre grupper fortsætter med deres rollespil. Vi er så småt ved at falde på plads efter omrokeringen. Vi mangler dog lige et par småting, før det hele er på plads. Men så er vi også sikre på, at alle bliver tilfredse. SFO-en: Vi skal til at arbejde med rollespil. Sidst i april måned tager vi ud på Ribe Vikingecenter for at deltage i rollespil. Der skal laves våben og kostumer, så der bliver nok at se til ved siden af de mange andre aktiviteter, som børnene gerne vil. Men som altid når vi det nok. Vi har fået hjul til vores vinddrevne sæbekassebil, så den skulle vi også gerne have færdig inden længe. Måske forældrene skulle tjekke deres forsikringer i forbindelse med dette projekt. Også SFO-en er berørt af omrokeringen i Børnehuset. Vi har ikke rigtig vænnet os til de nye lokaler endnu, men med tiden bliver vi sikkert dus med situationen. Børn og personale i Børnehuset.

12 Jernved Husholdningsforening Generalforsamling og foredrag Onsdag den 18. april 2007 kl i Aktivitetshuset Dagsorden ifølge vedtægterne. Hvordan lever man livet fuldt ud, parforhold, børn? Kom og hør mere om det, for efter Generalforsamlingen vil Vita Hansen holder foredrag om, hvordan man lever livet fuldt ud og hun vil fortælle om parforhold og børn Foreningen gir kaffen og brød. JIF har haft generalforsamling den 20 februar Formandsberetningen havde rigtig mange haft mulighed for selv at læse, idet man som sidste år, havde valgt at sætte den i Rundt i Sognet og desuden kan den læses på JIF hjemmesiden: Karl Skak pokalen blev i år tildelt Hans Jessen Lauritzen, der har gjort en stor og meget stabil indsats for Jernved Idrætsforening gennem en årrække ved bankoaftenerne i Jernved Forsamlingshus. Hver eneste mandag aften tropper Hans Jessen op for at yde sit bidrag ved bankospillet, og det fik han en stor og varm tak for. Den nye bestyrelse: Hans Peter Hansen Kirsten Ladefoged (Kisser) Dorthe Lauridsen Anders Ø Nissen Lene Schmidt (nyvalgt) Så meget om generalforsamlingen, der i år ikke havde fået nogle forslag til debat, så alt forløb hurtigt og roligt. Dog var der kampvalg om suppleantposterne, - der måtte ses som et positivt problem og vist ikke tidligere oplevet.!!

13 Jernved Idrætsforening. Turneringsstart. Træningen for senior er nu godt i gang, og fremmødet i det våde vejr må siges at være tilfredsstillende. Der er hver gang næste 20 til træning, selvom vi pt. har mistet et par spillere til Gredstedbro og Hviding, men lad os nu se om det ikke ændrer sig. Træningen foregår i en god stemning, og spillerne udtrykker tilfredshed med den nye træner, som viser stort engagement og allerede nu har indført et par enkelte nye tiltag som f. eks. fællesspisning efter træning ca. hver 4. torsdag. Vi har fået Arne Hansen tilknyttet som hjælpetræner og til især at tage sig af 2. holdet. Det er vi meget glade for, da Arne på alle områder er en stor kapacitet. Desværre er det sådan, at vi i skrivende stund endnu ikke har fundet en holdleder til hverken 1. eller 2. holdet. Det ærgrer os meget, idet vi har spurgt mange, og vi synes selv, vi har brugt mange kræfter og tid på det. Træningskampene er også startet med et par gode resultater med sejre over Vejen og Ribe. Det er dog vanskelige baneforhold, men det ser lovende ud. Alt i alt ser det ud til, at vi nok skal få en god sæson. Ny kommune nye tider. Hans Peter Hansen. Esbjerg Kommune havde mandag d. 5. marts indkaldt til opstartsmøde i Gredstedbro. Dagsordenen var opkridtning, græsslåning osv. Men det skulle også vise sig, at der gemte sig en artig og for foreningerne dyr overraskelse. Den nye kommune har nemlig bestemt sig til at overdrage lysanlæggene og dermed vedligeholdelsen til foreningerne, hvilket vi synes virker helt urimeligt. Kommunen sørger dog for og betaler det årlige lovpligtige eftersyn. Sagen slutter dog ikke her da bl.a. Esbjerg Idrætsråd vil tage sagen op, og i øjeblikket undersøges det om det overhovedet er lovligt at gøre det. Vi frygter at det ikke er den sidste udfordring vi har fået fra den nye kommunen, hvor arbejdsgangen og kommandovejen er blevet længere, men vi håber dog det bedste. år i Skodborg. Klubben har en masse unge spillere som har det rigtig godt med hinanden indbyrdes og kan li at spille fodbold. Jeg var ude at se 3 kampe sidste år og fik et rigtig godt indtryk af klubben og af spillerne. Der er virkelig noget at arbejde med. Der er jo desværre også nogle der har forladt klubben, men der står heldigvis andre på spring til at tage over og fylde hullet. Jeg har ikke været spor bange for at tage over efter John og Carsten og de har gjort et flot stykke arbejde. Den første tid i en ny klub er altid svær både for træneren men også for spillerne. Vi skal lære hinanden at kende på godt og ondt og helst så hurtigt som muligt for at få det optimale ud af det på banen. Jeg kan godt lide at være i en mindre klub, hvor det sociale også har høj prioritering da det er noget af det jeg også selv prioritere meget højt. Det smitter af på spillet og glæden ved at spille fodbold, hvis der også er tid til fis og ballade. Undervejs vil der også være nogle ting som spillerne ikke synes om, men sådan er det at få ny træner. Jeg er altid i godt humør, (undtagen hvis/når vi taber. Jeg hader at tabe og er meget dårlig til det) Advarsel til tilskuerne.i vil opleve en højtråbende træner, der virkelig går op i det og er meget ambitiøs når vi spiller, men jeg vil gerne både lytte til og snakke med tilskuerne. Allan Kristensen Cheftræner i Jernved

14 Velkommen til ny cheftræner for seniorer i Jernved Idrætsforening! Træner-profil Navn : Allan Kristensen Bopæl : Birkevænget 11, Askov, 6600 Vejen Kælenavn : JA der mangler jeg et eller andet!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Store kærlighed : Min kone Lilian, dernæst mine 3 børn. Michelle 13, Kenneth 12, Jakob 9, men så sandelig også min store kærlighed til fodbolden. Særlige interesser : FC København og hvordan det går dem. Turen til Italien i sommerferien, hvor Gardasøen er mit foretrukne feriemål. Sikker på sol og varme. Det er virkelig noget hele familien nyder. Total afslapning og masser af tid til at spille/lege med ungerne. Interessen for FCK har jeg heldigvis sammen med mine børn. Vi er alle STORE fan af FCK, hvilket vi ikke deler med fruen i huset.! Hun er Brøndbyfan. Vi har nogle drille-timer, og vi prøver at omvende hende men det er ikke lykkes endnu. Vi tager rundt og ser dem spille når tiden er til det og vi har haft nogle rigtig fornøjelige timer sammen og det håber jeg også vi får i fremtiden. Hvorfor træne i Jernved : Chancen bød sig lige pludselig og efter en snak med John og lidt flere med Hans Peter var jeg slet ikke i tvivl om at Jernved var klubben for mig. Tiden var også kommet for mig til at der skulle ske noget nyt efter 4 kanon gode Trænings- og Turneringskampe foråret 2007 Serie 2. og Serie 5. Dag Dato Kl. Hjemmehold Udehold Lørdag 3/ JIF 2 Starup Lørdag 10/ Holsted JIF 2 Lørdag 17/ JIF 2 Vojens Lørdag 17/ JIF 5 Holsted Lørdag 24/ Hunderup JIF 5 Søndag 25/ Vejrup JIF 2 Lørdag 31/ JIF 2 Bramming Lørdag 31/ Føvling/Stenderup JIF 5 Mandag 9/4 Billund JIF 2 Mandag 9/ JIF 5 FC Esbjerg Lørdag 14/ JIF 2 Tistrup Lørdag 14/ Tjæreborg JIF 5 Lørdag 21/ JIF 5 Varde Tirsdag 24/ Kvaglund JIF 2 Lørdag 28/ JIF 2 Næsbjerg Lørdag 28/4 Kvaglund JIF 5 Torsdag 3/ JIF 5 AC Esbjerg Fredag 4/ Spangsbjerg JIF 2 Lørdag 12/ JIF 2 Holsted Lørdag 12/ BK 89 Esbjerg JIF 5 Onsdag 16/ Holsted JIF 5 Torsdag 17/ JIF 2 Outrup Lørdag 26/ JIF 2 Vejrup Lørdag 2/ Esbjerg IF 92 JIF 2 Lørdag 2/ JIF 5 Jerne Søndag 10/ Hjerting JIF 5 Lørdag 16/ JIF 5 Sædding Lørdag 16/ Grindsted JIF 2 Lørdag 23/ Spangsbjerg JIF 5 Lørdag 23/ JIF 2 Skjern Kom og støtte os!!!

15 Forbud mod rygning er der ikke ved bankospillet i Jernved For at tage mest muligt hensyn til alle, har Jernved Støtteforening nu også ved Bankoaftener i Jernved Forsamlingshus indført rygepolitik! Det vil fremover være sådan, at hvis man ønsker at ryge, mens man er til bankospil, skal det foregå i den lille sal, eller på gangen. Den nye rygepolitik indføres fra og med 6. marts Jernved Støtteforening ønsker at tilgodese alle spillere og er klar over, at ordningen medfører at enkelte, der har haft en fast plads i mange år ved bankospillet i Jernved Forsamlingshus nu må vænne sig til at der sker forandringer også her! Men hvem ved måske er det akkurat det, der får lykkens gudinde til at se lige netop disse spilleplader nu?? Der spilles banko hver mandag aften kl Også her kan man varme op dog ikke med bøj og stræk, men med spilleplader og fine gevinster. Desuden tilbydes der andre gode spillemuligheder som 21-spil, Bingo banko og pausebanko. Selve bankospillet foregår som københavnerbanko. Der er sædvanligvis en afslappet atmosfære på vore bankoaftener og vi håber det forsætter, selv om vi nu også indfører rygepolitik på dette område. Generalforsamling: Der har den 20 februar været generalforsamling i foreningen, hvor der efter valg til bestyrelsen ikke skete nogen forandring, så navne i bestyrelsen er disse: Sonja Rasmussen formand, og opråber Kurt Bjerrum opråber Hans Jessen Lauritzen tilbageråber Jonna Rosendahl tilbageråber Elisabeth Lydiksen tilbageråber Så har vi haft generalforsamling, og bestyrelsen består stadig af Aase Aagaard, Arnholdt Jessen og Victor Johannsen. Vi har holdt vores første bestyrelsesmøde og blev enige om følgende: Onsdag d. 20. juni skal vi have besøg af Bramming og Gørding krocketklubber, og onsdag d. 22. august kommer Ribe og Vilslev. Lørdag d. 14. april holder vi åbent hus fra kl til kl Her er alle velkommen for at få noget at vide om det dejlige spil, som krocket er. Der vil være kaffe på kanden eller en øl eller sodavand. Vi håber at se mange den dag. Vi håber også at se nogle unge den dag. Vi blev også enige om, at nye spillere kan spille gratis det første år og låne køller hos os, så der er ingen stor investering ved at prøve at deltage. Så finder man ud af, at krocket ikke kun er at trille kuglerne fra den ene ende af banen til den anden, men at der også skal taktik til, for at vinde en kamp. Desuden er der ikke mindst en masse hygge ved at deltage. Hvad angår deltagelse i turnering i år, har vi ikke rigtig klaring på endnu, men jeg håber, at vi får et hold op at stå. Der er nemlig flere som ikke vil med til turnering igen. Vi håber at være med på festpladsen til byfesten til sommer. Der vil komme nærmere besked om datoer. Pbv. Victor Johannsen Info. omkring Aktivitetshuset Stuer Christensen har påtaget sig opgaven med at vaske Aktivitetshusets vinduer udvendig. Dejligt at endnu en frivillig har meldt sig på banen.

16 Jernved og omgens Husflidsforening Kniplekursus Kniplekursus 21 timer ved Inge Poulsen, Årre. Starter den 10/ på Jernved Skole kl. 18:45 21:45. Inge er en meget kompetent kniplelærer, og er rigtig god til at lære fra sig. Kurset er for alle interesserede såvel nybegyndere som øvede. Pris: 550,00 kr. Tilmelding snarest til kursusleder Else Breer, tlf / Tilmelding er bindende, og betaling sker ved kursusstart. På forhåbentlig gensyn til nogle fornøjelige aftener ved kniplebrættet. Med venlig hilsen PfV Else Breer Teleslynge. Der ligger en teleslynge på foreningskontoret i Aktivitetshuset. Men hvem tilhører/mangler den? Henvendelse til: Hanne Bjerre Petersen år Fredag d. 13/ Elisabeth Rømer, kirkebakken 11 C. Jernved Har du mærkedage der skal nævnes i næste nummer, så kontakt: Hanne Bjerre Petersen Deadline: 13. april 2007 Udkommer: Uge Bogbussen er i Jernved Hver tirsdag fra ved Jernved Skole Du har mulighed for at låne bøger lokalt så bare mød op. Har bussen ikke lige den bog du ønsker at låne, har de den med næste gang. Ligeledes holder Bogbussen ved banegården i Gredstedbro tirsdag fra torsdag fra Se flere informationer på:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2014

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2014 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2015

for Lyne Sogn Februar 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2015 Nedbrydning af gødningshus 2014 Indhold: * Bork Præstegård: Skumringstime * Lyne Kroket & Petanqueklub: Generalforsamling

Læs mere

Referat Fælles foreningsmøde den 13. januar 2015 kl. 19,30 i Fjelstervang Landsbycenter

Referat Fælles foreningsmøde den 13. januar 2015 kl. 19,30 i Fjelstervang Landsbycenter 1. Velkomst ved Bjarne Svendsen Ordstyrer: Bjarne Referent: Anette 2. Kort orientering fra alle deltagende foreninger obs om der er noget særligt alle foreninger bør vide FIF ved Karina, Jørgen og Bente.

Læs mere

Mød op til Byrådsmøde på Esbjerg Rådhus (Vedr. nedlæggelse af Jernved skole)

Mød op til Byrådsmøde på Esbjerg Rådhus (Vedr. nedlæggelse af Jernved skole) RUNDT I SOGNET Lokalbladet for Jernved og Omegn Nr. 7. November 2007 8. årgang Mød op til Byrådsmøde på Esbjerg Rådhus (Vedr. nedlæggelse af Jernved skole) Mandag d. 19. november 2007 Mødet starter kl.

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

RUNDT I SOGNET. Vi står jo sammen i Jernved/Jernvedlund!!! Lokalbladet for Jernved og Omegn. Nr. 8. December 2007 8. årgang

RUNDT I SOGNET. Vi står jo sammen i Jernved/Jernvedlund!!! Lokalbladet for Jernved og Omegn. Nr. 8. December 2007 8. årgang RUNDT I SOGNET Lokalbladet for Jernved og Omegn Nr. 8. December 2007 8. årgang Torsdag den 19. nov. blev det officielt børn og forældres samlingspunkt - Jernved Skole skal fra august 2008 iflg. politikerne

Læs mere

RUNDT I SOGNET Lokalbladet for Jernved og Omegn

RUNDT I SOGNET Lokalbladet for Jernved og Omegn RUNDT I SOGNET Lokalbladet for Jernved og Omegn Nr. 4. Juni 2007 8. årgang Sognepræst Thomas Hansen står her sammen med årets konfirmander. Bagerst fra venstre: Alex Andersen, Per Madsen, Simon Bruun,

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 24. År 2011 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Fax nummer: 79 94 73 36 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: Samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet

for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet Indhold: * Sdr. Vium: Byttemarked * Dagli Brugsen: Generalforsamling

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i VUIF torsdag d. 16.1. 2014

Referat fra bestyrelsesmøde i VUIF torsdag d. 16.1. 2014 Referat fra bestyrelsesmøde i VUIF torsdag d. 16.1. 2014 Mødt: Hanne Lene, Britta, Allan, Rasmus, Mette J., Helle, Mikael, Susanne, Mette Afbud: Asbjørn, Lisbet Vi startede med at synge Det er i dag et

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00

1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00 1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00 Inviterede: Bestyrelsen: Ole, Bent, Kim, Søren, Erik, Marianne Fra afdelingerne: Lars, Ole, Rikke, Solveig, Birger, og Hanne Østergaard.

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Juni 2015

Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn ÅRETS BYFEST 2015 Den 23. 27. juni afholdes der byfest i Krejbjerg. Tirsdag den 23. juni kl. 18.30 Cykeltur til Nymølle kl. 20.00

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 6. årgang 1. udgave 1. juni 2015 5. Eva Hjort 6. Anna Elvira Andersen 7. Anna Wraa 15. Eli Agnethe Hansen 2. sal: 1. Rigmor Vils 2. Ole Kragh Pedersen 3. Vagner Hansen 12. Gerda Jepsen

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Tennis Nyt 2010. Sejs Svejbæk Tennis. Sejs Svejbæk Tennisklub. www.sejssvejbaek-if.dk/tennis. Tennis Nyt 2010

Tennis Nyt 2010. Sejs Svejbæk Tennis. Sejs Svejbæk Tennisklub. www.sejssvejbaek-if.dk/tennis. Tennis Nyt 2010 Tennis Nyt 2010 Sejs Svejbæk Tennis Sejs Svejbæk Tennisklub www.sejssvejbaek-if.dk/tennis Tennis Nyt 2010 1 Bestyrelsen 2010 Formand Uffe Rasmussen, Strandvejen 28 tlf.: 8684 5690 Mobil: 2949 0360 privat

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Ældreidræt i Greve Kommune. - Din vej til sundhed og velvære

Ældreidræt i Greve Kommune. - Din vej til sundhed og velvære Ældreidræt i Greve Kommune - Din vej til sundhed og velvære Oktober 2012 Motion er vigtigt hele livet og det er aldrig for sent at komme i gang! Med denne reviderede udgave af Ældreidrætskataloget er du

Læs mere

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater juni 2014 nr. 63. Datoer for Bag scenen. Medio marts Ultimo juni. 1. marts 1. juni

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater juni 2014 nr. 63. Datoer for Bag scenen. Medio marts Ultimo juni. 1. marts 1. juni Lidt fra formanden Rigtig god sommer En dejlig solrig søndag - hvem tænker så på teater? Silkeborg Ny Teater juni 2014 nr. 63 Udgivelse Datoer for Bag scenen Medio september Ultimo december Medio marts

Læs mere

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt ARRILD NYT Infobrevet No. 1. - 4. kvartal 2011 Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt Nyt infobrev til alle i Arrild sogn Som et nyt tiltag i Arrild sogn, vil støtteforeningen for Arrild

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Februar 2015

Krejbjerg - Nyt Februar 2015 Krejbjerg - Nyt Februar 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FASTELAVNSFEST Så er det igen tid til at slå katten af tønden. Der holdes fastelavnsfest i forsamlingshuset søndag d. 15. februar

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 27.10.14

Referat af bestyrelsesmøde 27.10.14 Referat af bestyrelsesmøde 27.10.14 Mandag d. 27/10 2014, kl. 19.30 Sted: Mødelokalet, fodboldafdelingen Til stede: Birgitte Gullacksen, formand BG Lars Kastberg, næstformand LK Niels Chr. Teglgaard, kasserer

Læs mere

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2012/2013 Nr. 4 Kalenderen skoleåret 2012 2013 Skolens aktivitetskalender kan ses på Skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk Ferieplan for skolerne - skoleåret

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

GHRI-gymnastik 2010/2011

GHRI-gymnastik 2010/2011 GHRI-gymnastik 2010/2011 Side 1 Gymnastiksæsonen 2010 / 2011 Nu begynder sæsonen med gymnastik for enhver. I Gymnastikafdelingen mener vi, at alle skal have mulighed for at deltage. Vi har fået samlet

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO December 2012 Siden sidst. Sne, sne, sne.. Først var det vores penge der var indefrosset, og nu har sne og frost gjort, at færdiggørelsen af legepladsen bliver lidt forsinket.

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne golfbane a/s Men en særlig velkomst til vores nye træner

Læs mere

4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00

4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00 4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00 Dagsorden og referat: Inviteret fra Bestyrelsen: Ole, Kim S, Søren, Erik, Kim E, Marianne Fra afdelingerne: Lars, Ole, Rikke,

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Formandsberetning. Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub:

Formandsberetning. Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub: Formandsberetning Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub: Klubben har til tider summet af aktivitet med distinkte højdepunkter omkring

Læs mere

Lystrup Idrætsforening

Lystrup Idrætsforening Beretning år 2014 Gymnastikafdelingen Lystrup IF 1.januar - 31. december 2014 Det er nu mit andet år som formand for gymnastikafdelingen i Lystrup IF og et år hvor der igen er sket rigtig meget indenfor

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

Arrangementer for børn

Arrangementer for børn Varde Bibliotek tlf. 75221088 Rådhusstræde 2 6800 Varde biblioteket@vardebib.dk Arrangementer for børn Bibliotekerne i Varde Kommune Januar-juli 2013 Læs mere på www.vardebib.dk Arrangementer for børn

Læs mere

HURRA vores nye 15 personers bus er klar til syn, vi regner med den er klar til efter sommerferien.

HURRA vores nye 15 personers bus er klar til syn, vi regner med den er klar til efter sommerferien. Nyhedsbrev nr.7-2013 Nyt fra Skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev. Årets sommerfest blev afholdt torsdag den 13. juni. Der har været en flot opbakning og jeg har haft mange gode

Læs mere

Husk: Nød i Præstegården

Husk: Nød i Præstegården NR. 118 NOVEMBER 2004 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk: Nød i Præstegården 1 Medlemsnyt. Indmeldelser: Udmeldelser: Anne-Birgitte Helbo Rosenlunden 20 5471 Søndersø

Læs mere

2.1.1 Tirsdag Opstilling af telte m.m. 15.00 Ik frem Fodbold Matthias Christensen 2.1.2 Tirsdag Opstilling af telte m.m. 15.00 Ik frem Fodbold Anders

2.1.1 Tirsdag Opstilling af telte m.m. 15.00 Ik frem Fodbold Matthias Christensen 2.1.2 Tirsdag Opstilling af telte m.m. 15.00 Ik frem Fodbold Anders 2.1.1 Tirsdag Opstilling af telte m.m. 15.00 Ik frem Fodbold Matthias Christensen 2.1.2 Tirsdag Opstilling af telte m.m. 15.00 Ik frem Fodbold Anders Johansen 2.1.3 Tirsdag Opstilling af telte m.m. 15.00

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

for Lyne Sogn December 2014

for Lyne Sogn December 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn December 2014 Bedsteforældredag i Børnebo Indhold: * Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen * Vennekredsen: Julehygge i fælleshuset

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 1. halvår 2014 Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 SAMVÆRdSHUSET Søndergade 27-3700 Rønne Kontakt: Formand: Ruth Kjær Hansen mob. 50 57 29 14 Kasserer: Kjeld Pedersen E-mail: pilgaarden@sol.dk

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 5, 2015. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 5, 2015. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Årskalender 2014 2015

Årskalender 2014 2015 Årskalender 2014 2015 Version 1.0 opdateret den 28. juni 2014 August 11. Første skoledag 9.00 Alle møder ind. Alle mødes ved flagstangen og 0. klasse hjælper med at hejse flaget, mens vi synger I Østen

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Næste Aadum Nyt udkommer i uge 5. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 23/1-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com HUSK!!!!

Læs mere

Suppleanter Kristian Bendixen kmbendixen@hotmail.com 50567225

Suppleanter Kristian Bendixen kmbendixen@hotmail.com 50567225 Ribe Boldklub 2015 Opdateret den14.04.15 Bestyrelsen Navn Mail Mobil tlf. Formand Lone Foss l.foss@mail.dk 30323687 Næstformand og Marianne Sørensen hedegaard@soerensen.mail.dk 25304885 indkøb materialer

Læs mere

Bestyrelsesmøde med deltagelse af udvalgene 07.12.2011 Referent: Poul Sørensen

Bestyrelsesmøde med deltagelse af udvalgene 07.12.2011 Referent: Poul Sørensen Bestyrelsesmøde med deltagelse af udvalgene 07.12.2011 Referent: Poul Sørensen 1.Orientering fra bestyrelsen I Front Deltagerne i I Front har afsluttet kurset. Der har været meget stor tilfredshed med

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget.

Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget. Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget. Det er ikke altid let at komme ind i et nyt udvalg, og især ikke Ungdomsudvalget som i SAR har for vane at lave en masse gode, spændende og sjove

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen.

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Vi startede med en kort præsentation, og det var godt at se, at alle årgange undtagen en enkelt var repræsenterede. Der var også en del nye ansigter i blandt.

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Marts 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Generalforsamling torsdag 16. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet søndag 23. april Teater & Natmad Fredag 19. maj kl. 19.30 Eventyrløbet torsdag

Læs mere

Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson! Tilmelding *l IF Hasle KFUM Hold: (sæt ring) U8 U10 U12 U14 U16 U18 Køn: (sæt ring) Dreng Pige Navn: Fødselsdag:

Læs mere

Formands beretning SAR 27/2-14

Formands beretning SAR 27/2-14 Formands beretning SAR 27/2-14 Da det er min første formands beretning, vil jeg starte med at undskylde hvis der er noget jeg har glemt, overset eller fejl disponeret. Igen i går er der sket mange ting

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde. Onsdag d. 6/2-2013

Referat fra bestyrelsesmøde. Onsdag d. 6/2-2013 Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag d. 6/2-2013 Tilstede: Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Hanne, Thomas og Rikke. Fraværende Marika (suppleanter) Herudover deltog nyvalgte suppleanter

Læs mere

revideret udgave pr. 06-08-2015 Side 1 af 5

revideret udgave pr. 06-08-2015 Side 1 af 5 Lørdag d. 8. august 2015 min. 1 O Overordnet kl. 10.30-14.00 1 Ø Økonomi O Susanne Dalmose 1 5 2 F Fastbar Ø Tove Bach Pedersen 1 3 1 T Tappe T Karin Jespersen T1 1 4 1 R Rullebar F Lone Steen F1 R3 B2

Læs mere

Instruktørmappe. Mejdal-Halgård Gymnastik

Instruktørmappe. Mejdal-Halgård Gymnastik Instruktørmappe Gymnastikbestyrelsen Formand Laila Poulsgaard 61664557 poulsgaard@sport.dk Næstformand Mette Johansen 29785886 mette_k_johansen@hotmail.com Kasserer Aase Nørgaard 22739613 aasenoergaard@webspeed.dk

Læs mere

Ribe Boldklub 2015 Opdateret den 08.04.15

Ribe Boldklub 2015 Opdateret den 08.04.15 Ribe Boldklub 2015 Opdateret den 08.04.15 Bestyrelsen Navn Mail Mobil tlf. Formand Lone Foss l.foss@mail.dk 30323687 Næstformand og materialer indkøb Marianne Sørensen hedegaard@soerensen.mail.dk 25304885

Læs mere

Fredagsbrev. Århus Friskole Fredag d. 13. august 2010. Den lille ny 11.11 er i gang! Velkommen tilbage fra sommerferie.

Fredagsbrev. Århus Friskole Fredag d. 13. august 2010. Den lille ny 11.11 er i gang! Velkommen tilbage fra sommerferie. Fredagsbrev Århus Friskole Fredag d. 13. august 2010 Den lille ny 11.11 er i gang! Velkommen tilbage fra sommerferie. Vi har savnet jer og glæder os til endnu et fantastisk, sjovt og lærerigt år på Århus

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

bjergposten Nr. 4 Christiansbjerg Idrætsforening ønsker alle aktive og passive medlemmer, samt banko hjælper og sponsorer

bjergposten Nr. 4 Christiansbjerg Idrætsforening ønsker alle aktive og passive medlemmer, samt banko hjælper og sponsorer Medlemsblad for Christiansbjerg I.F. bjergposten Christiansbjerg Idrætsforening ønsker alle aktive og passive medlemmer, samt banko hjælper og sponsorer Fodbold Farvel og tak til Birthe og Palle.........

Læs mere

Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014.

Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014. Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014. 1. Generalforsamling: Klubbens generalforsamling afholdes i klubhuset den 23-03-2014 kl. 10.00 Polle sørger for at dagsorden kommer i Melfar poster

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Tennis i Hammel april 2014 1

Tennis i Hammel april 2014 1 Tennis i Hammel april 2014 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

GGIF Grindsted HK. Ny struktur i GGIF Gymnastik

GGIF Grindsted HK. Ny struktur i GGIF Gymnastik GGIF Grindsted HK Ny struktur i GGIF Gymnastik Baggrund En beskrivelse af hvordan gymnastik vil ændre strukturen Gymnastiks tidligere udfordringer: - Konstante bestyrelsesmøder - Bestyrelsesmøder varede

Læs mere

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Dagsorden: 1) Godkendelse af referat 1.1 Er godkendt og lagt på nettet 2) Indlæg fra bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013. Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013. Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013 Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014. Igen tid til at gøre status. Jeg vil i denne beretning, som tidligere år, tegne et

Læs mere

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer. Referat af generalforsamling i BMI - torsdag, den 26. februar 2015 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Se bankens annonce. Tilmelding på tlf. 97 37 62 48 senest fredag den 15. februar. Vi kan max være 40 i alt, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Evt.

Læs mere

Tennis Nyt 2012. Sejs Svejbæk Tennis. Sejs Svejbæk Tennisklub. www.sejssvejbaek-if.dk/tennis. Tennis Nyt 2012

Tennis Nyt 2012. Sejs Svejbæk Tennis. Sejs Svejbæk Tennisklub. www.sejssvejbaek-if.dk/tennis. Tennis Nyt 2012 Tennis Nyt 2012 Sejs Svejbæk Tennis Sejs Svejbæk Tennisklub www.sejssvejbaek-if.dk/tennis Tennis Nyt 2012 1 Bestyrelse og andre ressourcepersoner 2012 Formand Berit Rømer, Lyngvej 13 tlf.: 8684 5294 mobil:

Læs mere

Hver tirsdag kl. 19.30-21.30 fra 2. september i Øster Lindet Forsamlingshus ved Ellinor Jensen, tlf. 74 84 64 12/22 76 61 29.

Hver tirsdag kl. 19.30-21.30 fra 2. september i Øster Lindet Forsamlingshus ved Ellinor Jensen, tlf. 74 84 64 12/22 76 61 29. Blandet kor for voksne Hver tirsdag kl. 19.30-21.30 fra 2. september i Øster Lindet Forsamlingshus ved Ellinor Jensen, tlf. 74 84 64 12/22 76 61 29. Se korets hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/oesterlindetkoret

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Basarværkstedsaftener Vi mødes næste gang fredag den 7. oktober 2011 kl. 18.30

Basarværkstedsaftener Vi mødes næste gang fredag den 7. oktober 2011 kl. 18.30 Kvistgård Stationsvej 2 A-B, 3490 Kvistgård. Telefon: 49 13 96 87 www.steinerskolen-kvistgaard.dk E-mail-adr.: kontor@steinerskolen-kvistgaard.dk Basarværkstedsaftener Vi mødes næste gang fredag den 7.

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar!

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Nyt fra 0. årgang Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Aktiviteter: I denne uge har flere børn været forbi 0.B. hvor man kunne være med til at synge, danse og lege en masse dejlige julesange.

Læs mere

Skjern Badmintonklub

Skjern Badmintonklub Skjern Badmintonklub OPSTARTSFOLDER 2012/13 Velkomst! Velkommen til en ny sæson i Skjern Badmintonklub. I denne sæson har vi flere spændende ting på programmet. Blandt andet en klubtur til Denmark Open

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Junior Hold Træf Skud Træf Skud 1 23 Vamdrup Junior 87 128 94 Kasper Hjorth 4308 Vamdrup og Omegns Jagtforening 35 42 100 Mikkel Dall 4308 28 43 96 Frederik

Læs mere

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN Esrum Gymnastik TINGBAKKESKOLEN Mandag start den 20.9.10. TINGBAKKEHALLEN 2010-2011. 16.30 17.30 i SALEN Drenge far 5 til 8 år Ved Stig serup Bevægelse og motion i leg med redskaber, der giver sved på

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere