kender du smask & co?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "kender du smask & co?"

Transkript

1 BØR MENNEPÅ M U IDTE R RNE - SIDE! IN K TI L. L BØ LE R GO N LA EBI ND LL ET ALBUM 9: DUS MED DYRENE

2 kender du smask & co? smask og hans venner er smidt ud af rum-kokke-skolen ude i universet, fordi de har været uartige. Nu er de sendt til jensen s bøfhus på planeten jorden for at arbejde i køkkenet og lære at lave mad som børn elsker. først når de har bestået denne prøve, bliver de rigtige rum-kokke. YOKO Ninja-kok fra tokyo i japan. dyrker kampsport og elsker kartof-ler og sovs. kan gemme sig inden i sin kokkehue, så hun næsten er usynlig. SMASK monster-kanin fra planeten nuttopia. elsker frugt og grønt. er lidt grim, men meget rar. ZAP halvt dreng, halvt automatisk grill-ovn. elsker bøf og burger. er god til at kæmpe mod rum-monstre og klare svære opgaver. flaks kamæleon-fugl fra planeten OZO. Kan ikke tale og er ikke så god til at lave mad... men kan skifte farve og er altid i godt humør. er hverken en dreng eller en pige - men midt imellem. DOLORES super-nuttet pigekanin fra planeten nuttopia. elsker heavy metal og desserter. har en motorcykel der kører på jensen s whiskysovs. dette album tilhører:

3 Det er en varm dag og vennerne er netop ankommet til legoland... Åååh, jeg kan ikke vente! den skulle være så spændende, den nye 4D-film!!! ej, lyder det ikke lidt fjollet? sprøjter de med vand? mums, de smager altså godt de popcorn! jiihaaa! nu starter den! hvor er her kedeligt... efter filmen er dolores blæst helt væk... jeg vil også være en sej løve... eller en farlig krokodille... kom, lad os lege vi er dyrene fra filmen!!! LEGO, the LEGO logo, LEGOLAND and LEGENDS OF CHIMA are trademarks of the LEGO Group The LEGO Group. wow, jeg er en løve! wow, det var godt nok vildt... jeg er en ulv! Vriiiiik! Jeg er en ørn Grrrr - jeg er en vild kro-ko-dille! OG FLAKS ER EN RAVN!

4 tegn hvad der sker! Vennerne er inde og se den nye 4D-film. Kan du tegne hvad der sker?

5 træk streger! vennerne er gået på opdagelse i mini-land. I hvilke lande er billederne mon taget? træk en streg fra foto til landets flag! Grækenland Holland USA ægypten DANMARK

6 find det hemmelige ord! skriv ordet fra hver boble i kasserne, så dukker det hemmelige ord op!

7 tegn farvelæg! din egen ballon! hvem gemmer sig i den smukke mosaik?

8 Find madkurven! dolores har mistet madkurven i MIniland! nu sejler hun rundt i kanalerne efter den - kan du hjælpe hende?

9 kan du li sudoku? Løsning: (vendt på hovedet):

10 Hvad gemmer sig i junglen? tegn et mystisk væsen der gemmer sig ved foden af bjerget!

11 vennerne gir den gas i for-lyst-elserne! dolores udforsker mini-land smask leger fræk krokodille i jungle racers! øj, jeg kunne godt tænke mig at komme til New York... yoko er den stærke løve på jungle-stien!... imens besøger den sorte ravn flaks det kolde polar-land for at gen-se sin ven lille pingvin... LEGO, the LEGO logo, LEGOLAND and LEGENDS OF CHIMA are trademarks of the LEGO Group The LEGO Group. surprise!! åh nej! lille Pingvin kan vist ikke genkende sin gamle ven flaks! Han er helt genert og flygter hastigt!

12 mix-selv-menu lav din helt egen menu! vælg 1 stk hovedret, 1 stk tilbehør og 2 stk dip! 39,- oooh, det ser guf ud! menu vælg 1 stk hovedret asteroider Lækre pandestegte frikadeller på spyd. Lavet af kalv og svinekød. mast mars-mand hakkebøf af oksekød. galakse-gnavere Sprøde kyllinge nuggets. vælg 1 stk tilbehør dinosaur-ben BBQ Ribs skåret i skiver - lige til at spise med fingrene. Med pommes frites, ketchup og remoulade. alien på spyd Mørt kyllingespyd. kød-trold Burger med hakkebøf, pommes frites, ketchup, remoulade, agurk, tomat og iceberg salat. ost + 5,- måne-most 25 cl. mælk. Økologisk naturligvis. bobler 25 cl. Vælg mellem Coca-Cola, Coca-Cola light, Fanta og Sprite Zero. vulkan-pizza pizza med sprød bund, ost og pepperoni - rygende varm. guld-juice 25 cl. æblejuice. Økologisk, naturligvis. varm sne 25 cl. dejlig koldt isvand. 28,- 49,- 39,- 49,- 18,- 16,- 12,-

13 alle børnemenuer gælder t.o.m 12 år kort der skal godt med dip på, du! ok fister, er du klar? så bestiller vi! krydder-klat bearnaise sauce chili-chok salsa glade kranier Smiley Fries, gyldne og sprøde med kartoffelmos indeni. små spøgelser PASTA PENNE LAVET PÅ DURUM MEL. vælg 2 stk dip færdig! Uhm. lækkert tilbehør. monster-mos guacamole spøgelses-guf pommes frites-sauce laser-pinde Sprøde pommes frites. gult mudder remoulade tomat-splat ketchup grønt gnask hop en enkelt gang i salatbaren og snup dine favoritter. 19,- Spis alt det du har lyst til. 29,- brød-børge Dejligt lyst eller mørkt brød. Ingen numre eller tilsætningstoffer. Ta -selv Softice Sus en enkelt gang til softice baren og pynt din ta selvsoftice med alle de flotte toppings. Spis alt det du har lyst til. 9,- 19,- 39,-

14 hvem drikker af den forbudte chi?

15 tegn frit! måske kan du tegne nogle seje chima-planter og blomster?

16 dolores brevkasse gode råd om mode, mad og heavy metal! kære rilla kære dolores jeg er tit på Jensen s bøfhus for at spise en lækker kødtrold. har du et tip til hvordan jeg kan lave en selv derhjemme, som er lige så flot? Kh rilla, 10 år uha, det er svært for dem du får på Jensen s bøfhus er jo altid de lækreste. men prøv at kigge her på et billede af verdens flotteste kødtrold - så kan du selv prøve at lave den derhjemme - god fornøjelse! tegn verdens flotteste kødtrold! Kh dolores xoxoxo kære dolores i år skal jeg på tur til legoland med min familie, men jeg ved ikke hvilken solhat der er på mode lige nu - kan du gi et godt råd? kh lene, 8 år kære lene yes, den er nem, den allersmarteste hat lige nu er en høj, flettet, rød strå-hat med blå blomster. hot hot hot! direkte fra paris! god tur til legoland! kh dolores xoxoxo tegn en smart solhat! kære dolores jeg kunne godt tænke mig et helt specielt kæledyr - kan du anbefale et som er sødt, sjovt og nemt at passe? kh storm, 11 år kære storm der findes ingen dyr som ikke er søde - selv skorpioner er nuttede hvis du spør mig! men hvad med at købe en chimaløve? de er bløde, kloge og lugter godt. frække brøl fra dolores xoxoxo tegn en sød chima-løve!

17 test dig selv: er du ærlig? 1) Din mor har tabt sin pung på gulvet, og ud er faldet tyve kroner. Lige nu er hun i brusebad. Hvad gør du? a: Du putter straks de tyve kroner ned i pungen og tilbage i tasken. Alt andet ville jo være at stjæle. B: Du snupper de tyve kroner. Alt som falder på gulvet er nemlig alle-mands eje! 2) Du går tur med din hund og pludselig begynder den at tisse opad naboens underbukser, der hænger til tørre. Hvad gør du? B: Du hiver hurtigt din hund væk. Ingen har sikkert set noget og hvem kan bevise, at det ikke er naboens egne pletter?!? A: Skynder dig at hive buksserne ned af snoren og hjem at vaske dem, hvorefter du løber tilbage og hænger dem op igen. 3) I skolen har du fået en dårlig karak-ter fordi du ikke gad at lave lektier, og du ved, at dine forældre blir kede af det nu, når de hører det. Hvad gør du, når du kommer hjem? a: Selvom du ved de blir sure, viser du dem karakteren og tar dis-kus-sionen. Det var jo din egen fejl, at du fik en dum karakter. B: Du siger til dine forældre, at du fik en fin karakter, da du ikke vil gøre dem kede af det. 4) Din veninde har købt en ny hat som ikke sidder særlig godt på hende. Faktisk ser hun lidt fjollet ud. Hvad gør du? B: Du vil ikke såre hende, så du siger ingenting, selvom hun måske vil blive drillet nede i skolen. 5) Du betaler for en bøf på Jensen s med dine venner og I får for mange penge tilbage ved et uheld. Hvad gør du? A: Hiver fat i værtinden og viser hende regnefejlen. du vil få det dårligt senere, hvis du ikke siger det nu. B: Stikker pengene i lommen, og går hurtigt ud af restauranten inden de opdager det. A: Du siger til hende, at den virkelig er sidste års mode, og om I ikke skal bytte den til en mere moderne? flest b er: Hmmm du er vist lidt af en fræk fuske-mis. Pas på med ikke at blive opdaget, det er meget pinligt! Folk stoler ikke på en som lyver. resultat? Flest a er: Du tror på at, man kommer længst med at være ærlig og et godt menneske, og ved at folk bedst kan lide en som siger sandheden.

18 farvelæg og find! hvem gemmer sig i junglen? mal farven efter hvilket tegn du finder i feltet

19 Lav din egen chi-shake! Følg den nemme opskrift, og snart kan du smage den magiske drik fra Chima og få masser af energi! Det skal du bruge: * En blender eller mixer * 2-3 dl kold yogurt naturel * En håndfuld friske blåbær * Ca. 4-5 jordbær * Ca. 1 spk honning * En skefuld kold vanilieis (alt gerne økologisk) 1) Rengør bærrene i vasken - husk at plukke og skylle alt godt! 2) Hæld yogurt, vanilieis, blåbær og jordbær ned i blenderen. 3) Mix godt! straf den blender! 4) blend og Smag til med honning indtil du synes den smager himmelsk! 5) Drik med det samme og føl dig frisk og energi-fyldt!

20 tegn lille pingvin! kan du spejl-tegne på skrå? det er svært, men sejt! bagefter kan du farvelægge eller tegne flotte mønstre på pingvinen!

21 åh, flaks, bare rolig. vi skal nok finde lille pingvin for dig! hov! hvem har sneget sig op i legotoppen? vi har jo dyreevner så lad os bruge dem nu for at lede! vennerne leder overalt i legoland... jamen, lille pingvin! du skal ikke være genert! kan du ikke kende flaks? LEGO, the LEGO logo, LEGOLAND and LEGENDS OF CHIMA are trademarks of the LEGO Group The LEGO Group. hør, vil du ikke med hjem på sommerferie på Jensen s bøfhus, lille pingvin? hurra, sikke en vild dag i legoland! og med lille pingvin på besøg, skal det nok blive en sjov sommer! nu må vi vist hellere smide vores chima-dyre-tøj og hoppe i vores kokke-tøj igen! endelig kan lille pingvin se hvem der er kommet på besøg! slut

22 KONKURRENCE! tegn en figur som er halvt dyr, halv menneske! (det kan fx godt være en tegning af dig selv) hiv siden ud af albummet og giv den til din vært/ værtinde. du kan vinde den flotteste og sejeste t-shirt i hele universet! der trækkes lod om 33 t-shirts hver måned. Vinderne får direkte besked og kan også ses på navn adresse by tlf t-shirt-str: 2-3 år 4-6 år 8-10 år år hvilken t-shirt vil du gerne vinde? sæt kryds! * Personlige oplysninger videregivet i forbindelse med deltagelse i denne konkurrence, vil kun blive brugt til at kontakte vinderne. Personlige oplysninger behandles fortroligt.

23 leg videre på * masser af sjove, gratis spil! * vind fede t-shirts i konkurrencer! * byg din egen mandala og print ud! * se filmen om smask & co! - og meget mere spas! skynd dig hjem og klik ind på: Smask & Co er udviklet af Jensen s Bøfhus a/s. Design og univers: Studio Arhoj. Udgivet af Jensen s Bøfhus a/s 2013

Sille og Sigurd. får besøg fra Uganda. Maj 2014

Sille og Sigurd. får besøg fra Uganda. Maj 2014 Sille og Sigurd Lederhæfte får besøg fra Uganda Maj 2014 2 Kære Leder Selv om man er lille, kan man godt udrette noget stort. Det lærer Sille og Sigurd af deres venner Rebecca og David, der er på besøg

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

Rejsen til den. Gyldne Pagode ELEVBOG

Rejsen til den. Gyldne Pagode ELEVBOG JosefinE Ottesen 1 Rejsen til den Gyldne Pagode ELEVBOG Alle børn har ret til et godt liv 2 Josefine Ottesen Josefine Ottesen er en af Danmarks mest populære forfattere af bøger til børn og unge. Hun har

Læs mere

Da hele klassen var vildt kologo e. Historie- og opgavehæfte

Da hele klassen var vildt kologo e. Historie- og opgavehæfte Da hele klassen var vildt kologo e Historie- og opgavehæfte Da hele klassen var vildt kologo e Hugo og Asta sidder oppe i skolen. De skal have temauge, og de er alle sammen kommet med forslag til emner.

Læs mere

77 afsnit. Molly og Viggo gennem hele Bibelen. Børn & Tro. Af Dorthe Lykke Jensen. www.børnogtro.dk

77 afsnit. Molly og Viggo gennem hele Bibelen. Børn & Tro. Af Dorthe Lykke Jensen. www.børnogtro.dk www.børnogtro.dk 77 afsnit og gennem hele Bibelen Af Dorthe Lykke Jensen Børn & Tro Kapitel: Fejl! Ingen tekst med den anførte typografi i dokumentet. 0 Indholdsfortegnelse Det Gamle Testamente m.m. Side

Læs mere

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune Bamse Polle i 3. klasse Personer Polle Noller Sigurd Søren Lasse Maren Snella Lise Hanne Projektet Bamse Polle bygger på ideer til den kriminalpræventive undervisning for 0. - 3. klasse og er støttet af

Læs mere

SMIL HLUSTUNAR- ÆFINGAR

SMIL HLUSTUNAR- ÆFINGAR SMIL HLUSTUNAR- ÆFINGAR I SMIL Hlustunaræfingar Smil til verden og verden smiler til dig Smil til verden og verden smiler til dig NÁMSGAGNASTOFNUN 9052 Efnisyfirlit Smil Verkefnabók A 1 Vikingerne...3

Læs mere

Bamse Polle i 3. klasse

Bamse Polle i 3. klasse 102 Bamse Polle i 3. klasse I elevhæftet er der historier, tegninger til historierne samt små opgaver til hver historie. Der er her i lærervejledningen forslag til et forældrebrev, (se s. 18) så man på

Læs mere

Af Charlotte Blay Foto: Jørgen Schytte. Illustrationer: Ursula Seeberg og Ib-K

Af Charlotte Blay Foto: Jørgen Schytte. Illustrationer: Ursula Seeberg og Ib-K Børnenes U-landskalender 2012 Elevbog 1 Af Charlotte Blay Foto: Jørgen Schytte. Illustrationer: Ursula Seeberg og Ib-K Ghana af Charlotte Blay 4 Kapitel 1 5 Det er ikke så længe siden, de fik en skole

Læs mere

Hvordan lærer man Gud at kende?

Hvordan lærer man Gud at kende? 3 Andagt 121 181 Hvad ved du om Gud? Gud har skabt verden, og han har skabt dig. Han kan alt og er helt perfekt. Han har altså ingen fejl. Gud interesserer sig for dig, fordi han elsker dig. Men der er

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

HEJ SØSTER. og grædt det samme snot uden dig var det aldrig gået godt

HEJ SØSTER. og grædt det samme snot uden dig var det aldrig gået godt HEJ SØSTER 1. HEJ SØSTER Hej, søster, kan du ikke se komikken, så står vi her igen med fletningerne langt nede i postkassen hej, søster, det er ligesom bukseelastikken har fået et knæk og sikkerhedsnålen

Læs mere

Så er jeg alligevel en klog dreng! siger Lucas

Så er jeg alligevel en klog dreng! siger Lucas Så er jeg alligevel en klog dreng! siger Lucas Nu er mor sur igen. Hun er næsten altid vred på mig. I går var hun sur, og hun bliver sikkert sur igen i morgen. Det er ikke særlig sjovt. I dag er ikke nogen

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Jan Guillou ONDSKABEN. Bearbejdet af Kirsten Kirch

Jan Guillou ONDSKABEN. Bearbejdet af Kirsten Kirch ONDSKABEN Jan Guillou ONDSKABEN Bearbejdet af Kirsten Kirch Special-pædagogisk forlag Ondskaben Bearbejdet af: Kirsten Kirch ISBN 87 7607 001 8 Lay-out af omslag: Torben Madsen Foto omslag: Fra filmen

Læs mere

i Ønskekoncerten om søndagen lige efter middagsmaden. Jeg har også lige fået Snehvide og de syv små dværge, men den er lidt kedelig, for der er så

i Ønskekoncerten om søndagen lige efter middagsmaden. Jeg har også lige fået Snehvide og de syv små dværge, men den er lidt kedelig, for der er så Vi skal ud og sejle Det har regnet meget de sidste par dage, og især i nat er der kommet meget vand, sagde far ved middagsbordet. Selv om det ikke regner nu, beslutter jeg mig for at blive inde og lege.

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik?

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik? Interview nr. 3 Bilag 10: Transskription af interview ung mand, hjemmeboende Sted: Egedal Gymnasium & HF Tidspunkt: Fredag den 15. marts 2013 kl. 10-11 Interviewperson (IP): Ung mand, hjemmeboende Interviewer

Læs mere

om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1

om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1 om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1 KARL OG EMMAS MOR ER BLEVET RUNDTOSSET Forfatter: Susanna Gerstorff Thidemann ISBN: 87-89814-89-6 Tekstbearbejdning og layout: Qivi

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

DIN HJERNE. Hjerneforskeren Ann E. Knudsen

DIN HJERNE. Hjerneforskeren Ann E. Knudsen 4 4 I denne bog kan du læse om nogle af de forskellige måder, man kan være dreng, pige, få venner, være venner, få kærester, være kærester, slå op og være forældre til teenagere. Samtidig kan du læse en

Læs mere

Her er samlet alle de indsendte vers fra skoleelever i hele landet. - udvalgte vers blev sunget i Aktionsugen.

Her er samlet alle de indsendte vers fra skoleelever i hele landet. - udvalgte vers blev sunget i Aktionsugen. Her er samlet alle de indsendte vers fra skoleelever i hele landet. - udvalgte vers blev sunget i Aktionsugen. I landet skinner solen, og himlen den er blå. Der drømmer børn om skolen, der ønsker de at

Læs mere

TAL MED EN VOKSEN. hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget

TAL MED EN VOKSEN. hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget TAL MED EN VOKSEN hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget Historien om en helt Sanne er 14 år. Hun må klare mange ting selv. Hun må ofte selv stå op om morgenen og få sine søskende op

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

1: Observationer. Obs: Alt hvad der står i parentes er vores fortolkninger og kommentarer. 1:1: Observation (Rebecca) 1:2: Observation (Louise)

1: Observationer. Obs: Alt hvad der står i parentes er vores fortolkninger og kommentarer. 1:1: Observation (Rebecca) 1:2: Observation (Louise) 1 1 1 1 1 1 0 1 Bilag 1: Observationer 1:1: Observation (Rebecca) 1:: Observation (Louise) 1:: Observation (Dogan) : Interviews :1: Aden :: Andreas :: Efe :: Izel :: Jakub :: Karl Emil :: Kim :: Ozan ::

Læs mere

Lektion 1 DU ER SKABT I GUDS BILLEDE (Pottemageren)

Lektion 1 DU ER SKABT I GUDS BILLEDE (Pottemageren) Lektion 1 (Pottemageren) MÅL Børnene skal forstå, at alle mennesker er skabt af Gud og er vigtige og værdifulde for Ham. TIL LEDEREN Menneskene er helt specielle i forhold til alt det andet Gud har skabt.

Læs mere

tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget

tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget Historien om en helt Sanne er 14 år. Hun må klare mange ting selv. Hun må ofte selv stå op om morgenen og få sine søskende op og

Læs mere

Zejt-ungs sommerferiehæfte Sommeren 2015

Zejt-ungs sommerferiehæfte Sommeren 2015 Zejt-ungs sommerferiehæfte Sommeren 2015 Sommerferie Masser af sjove opgaver! Lav din egen is og koldskål Ferielaesning: To seje historier skrevet af unge Horoskoper, lege & videoer 2 Vi rykker grænsen

Læs mere

børneret.nu Børn har ret!

børneret.nu Børn har ret! børneret.nu Børn har ret! en billedbog om børns rettigheder DUI-LEG og VIRKE FNs Børnekonvention Børn har ret - en billedbog om børns rettigheder Tekst: Hans Stavnsager Redaktion: Simon Bauer, DUI-LEG

Læs mere