50% 53% 70% 50% SPAR. 55 o NORD jubilæums avis SPAR

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "50% 53% 70% 50% SPAR. 55 o NORD jubilæums avis SPAR"

Transkript

1 55 o NORD jubilæums avis HURRAAA! 55 o nord har jubilæum 53% 70% Pinewood Cyklon Regnsæt Lækkert og let regntøj fra Pinewood. Fås i Grøn XS eller Rød XS, L og XL Vejl. pris 999,- Varenr ,- Wolf Inuit vinterjakke, Kaki Lækker og varm vinterjakke, som er fuldstændig vind- og vandtæt. XS-3XL Så længe lager haves FØR 1499,- Varenr ,- Det er allerede 10 år siden, at FDF og KFUM- Spejderne valgte at slå deres butikker sammen og 55ºNORD blev stiftet. Det skal vi fejre! Derfor starter vi dette år med et super udsalg. Rystelygte Mini Glem alt om batterier og pærer - med rystelygten har du strøm altid. Ryst lygten i 1 minut og du har lys i op til 1 time. FØR 119,- Varenr ,50 Light my fire Madkar Sættet består af to tallerkener (dyb og flad), kop med låg, skærebræt, spork og lille vandtæt beholder. Kan tåle både mikroovn og opvaskemaskine. Rød, grøn, lys blå, armygrøn, gul, pink, sort, orange, navyblå, hvid og turkis. FØR 159,- Varenr ,95 Tilbuddene i denne avis gælder fra mandag d. 21. januar 2013 til og med søndag d. 10. februar 2013 Så længe lager haves BESTIL PÅ

2 HURRAAA Jubilæums udsalg spar RIGTIG mange penge! 25% Knobtov grønt el. blåt Ca. 1 meter langt FØR 15,- YOYO med Mads Kompas FØR 10,- Diablo spil FØR 99,- Flaskeholder m. karabin FØR 20,- Varenr Varenr Varenr ,- Varenr ,- 48% Laserpen Sjov lille laserpen med 5 udskiftelige toppe, som ændrer strålen til en figur. Glowstick lygte, stor Sjov lommelygte med hvidt lys. Lygten kan også lyse og blinke med blåt eller rødt lys. Leveres ass. 19 cm. Snoet knæklys Håndvarmer genanv. Brug, kog og brug igen. Nem og hurtig varme f.eks. i soveposen eller lommen. FØR 29,- FØR 29,- FØR 8,- FØR 10,- Varenr ,- Varenr Varenr ,- Varenr ,- 60% 28% Stolebetræk til liggeunderlag 60 cm Put dit liggeunderlag ind i betrækket og du har en dejlig stol til lejrbålet. Passer til de store underlag på op til 60 cm. bredde. Bæverbamse, 20 cm Bamsen til alle små og store spejdere. Altid klar til et kæmpe kram. Felix Bamse, 20 cm Sille og Sigurds gode ven Felix. Tag ham med på lejren - han er din gode ven i soveposen. Lavustol Den bekvemme lejrbålsstol. Stolen er lavet med skumfyld der både isolerer og gør det behageligt for bagdelen. Mål 43 x 84 cm. Tykkelse: 1,5 cm. Vægt ca. 500 gram. FØR 249,- FØR 99,- FØR 99,- FØR 139,- Varenr ,- Varenr ,- Varenr ,- Varenr ,- Handelsbetingelser Når du handler hos 55 NORD er du sikret følgende, for os helt elementære fordele: Køb som du vil Som kunde hos 55 NORD kan du handle som du vil. Du kan se hele vores store udvalg på Har du spørgsmål eller brug for hjælp, sidder vi klar på telefon hverdage fra kl fredag til kl Du kan også kontakte os på dk, hvor din mail vil blive behandlet indenfor 24 timer på hverdage. Intet gebyr Når du er kunde hos os, betaler du intet ekspeditionsgebyr. Den eneste omkostning, der kommer ud over varens pris, er Post Danmarks laveste pakkeporto p.t. kr. 82,00 pr. forsendelse. Ved køb af telte, båludstyr og andre volumen eller vægtmæssigt store varer, pålægges altid faktuel porto eller fragt. Prisgaranti 55 NORD har markedets bedste pris på varer af god kvalitet, og vi yder 14 dages prisgaranti. Vi udbetaler altså differencen, hvis en anden forretning i Danmark mod forventning tilbyder samme vare til en lavere pris, inden for en periode på 14 dage fra købsdatoen. Døgnåbent Du kan handle, når du har lyst. Vores internet forretning har åbent døgnet rundt på Internetbutikken er godkendt af e-handelsfonden, et kvalitetsstempel kaldet e-mærket, der viser dig som forbruger, at netbutikken er et sikkert sted at handle og den drives lovligt og etisk forsvarligt. Betal som du vil Hos os kan du betale som du vil. Med dankort eller andre kreditkort gebyrfrit, eller du kan på vores hjemmeside betale via bankoverførsel. Tilfredshedsgaranti Såfremt du ikke er tilfreds med de varer, vi har leveret til dig, kan du gratis returnere eller ombytte varen hos os inden for 14 dage fra købsdatoen. Varen skal være ubrugt og returneres til os i original emballage. Omgående ekspedition Som kunde hos 55 NORD er du sikker på, at din ordre ekspederes herfra, således at du vil modtage den med posten inden for 2-3 hverdage efter bestilling. Der kan dog være forsinkelser i højsæsonen. Tilbuddene i denne avis gælder fra mandag d. 21. januar til og med søndag d. 10. februar friluftsudstyr der holder til at blive brugt igen og igen!

3 Bestil på 55% RESTSALG Haglöfs X-Hale sko Let og åndbar vandresko som fungerer til mange forskellige aktiviteter. Str FØR 999,- Varenr ,- Haglöfs Ventilator sko Haglöfs Escape Ventilator er en fantastisk let og velsiddende sko, der giver en fantastisk ventilation omkring fødderne. En meget fleksibel sko som smyger sig om foden. FØR 1199,- Varenr ,- Haglöfs Holt sko Eksklusiv sko i ruskind. God stødafdæmpning i sålen. Gummiforstærkning i hæl og tå. Hurtigtørrende og fugtabsoberende. Fås i dame- og herremodel str FØR 1199,- Varenr ,- KANON TILBUD 29% Haglöfs buks Haglöfs Trail mid pant Slidstærke og alsidige mellemvægts bukser i moderne pasform. FØR 900,- Varenr ,- Friluftsbuks 6-14 år / XXS-5XL Friluftsbukser til aktive friluftsfolk. Teflonbelagt for vand- og smudsafvisning. Mange lommer og smarte finesser. Elastik i taljen. Benene kan lynes af til shorts. FØR 349,- Varenr ,- Wolf skjorte Let skjorte som både er svedtransporterende, hurtigtørrende og næsten ikke krøller. Fås i kaki eller forårsgrøn Wolf Mohave herreskjorte FØR 399,- Varenr ,- Wolf Adena dameskjorte FØR 399,- Varenr ,- HURRAAA Jubilæums udsalg spar RIGTIG mange penge! 3

4 HURRAAA Jubilæums udsalg spar RIGTIG mange penge! 42% Haglöfs Courier Computertaske 15 Computertaske med plads til en 15 laptop og andre vigtige ting på arbejdet, skolen eller ledermødet. Meget alsidig med masser af lommer og detaljer. Wolf Konkow 60 Anatomisk rygsæk med indstilleligt og polstret bæresystem. Meget holdbar model, men kraftige lynlåse. Bygetæt, men der følger vandtæt overtræk med som også kan lynes sammen til en rejsebeskytter. 37% 55Nord Rygsæk, 25 L Skole og fritidsrygsæk med masser af detaljer og lommer. 25 liter. God som dagtursrygsæk. FØR 600,- FØR 899,- FØR 158,- Varenr ,- Varenr ,- Varenr ,- Earbags Sort el. Orange, 2 stk Smart og let løsning, hvis du vil undgå hue eller pandebånd. Med et enkelt snuptag sættes disse varme earbags i fleece fast på ørerne. FØR 25,- Varenr ,50 39% Army Cap Smart cap. One-size FØR 49,- Varenr ,- 38% Wolf hue/halstørklæde i gaveæske Gavesæt med blødt og lækkert halstørklæde og hue. Begge udført i fleece. S-L. Farve Sort. FØR 159,- Varenr ,- Drømmetyderen Fortællinger fra Afrika og Asien for både store og små. Alle fortællingerne beretter på hver deres måde om livet som menneske. Derfor spejler de ikke kun livet under fremmede himmelstrøg, men også livet herhjemme. Bogen er med flotte tegninger af Jacob Kramer. FØR 178,- Varenr ,- Vild med - serien, 12 bøger Vild med bøgerne er små lommebøger, som hver især behandler sit eget emne. Fra ild, kniv, sol, gys, cykler og skov til taster, førstehjælp, leg, huler, bålmad og eksperimenter. Bøgerne egner sig især til de årige børn. FØR 350,- Varenr ,- Oplev verden Har du mod på at opleve den store vide verden, men ikke rigtigt råd til billetten? Oplev verden tager dig med til 8 eksotiske lande. Hvert land har sit eget kapitel, hvor du kan læse lidt om det enkelte land, men ellers handler det om selv at gå i gang. Fremstil brugsting og lav aktiviteter fra de forskellige lande. Smag på den lokale mad, og afprøv de lege og spil, børnene fordriver deres fritid med. FØR 178,- Varenr , friluftsudstyr der holder til at blive brugt igen og igen!

5 Bestil på 39% Wolf Pioner sovepose Funktionel lejrsovepose til forår, sommer og efterår. Soveposen er fyldt med blødt og vamset Thermolite hulfiber fyld, som sikrer dig optimal isolering og super sovekomfort. Pudelomme: Øverst i soveposen er der en praktisk lomme hvor du enten kan lægge dit tøj ind. Eller hvorfor ikke forkæle dig selv med Wolf Camper s praktiske hovedpude. FØR 999,- Varenr ,- Hængekøje Fantastisk hængekøje i høj kvalitet. Vævet i multicolor striber. 100% bomuld. Max belastning 120 kg. FØR 449,- Varenr ,- Haglöfs Sovepose 55Nord - 22 venstre Blød og vamset vintersovepose med høj isolering. Anbefales udendørs i vinterhalvåret. Komforttemperaturen er -6º og extremtemperaturen er -22º. FØR 649,- Varenr venstre 398,- Varenr højre 398,- Luftmadras, enkelt Klassisk luftmadres til 1 person. 185 x 79 x 23 cm. FØR 129,- Varenr ,- 31% Mountain Eagle Compact Liggeunderlag Selvoppusteligt liggeunderlag som ikke fylder mere end en køkkenrulle, men meget komfortabelt. 185 x 51 cm. Tykkelse 3 cm. Vægt 860 gram. FØR 399,- Varenr ,- 38% Wolf Camper Lagenpose, bomuld Bomuldslagenpose som beskytter soveposen og øger temperaturen med ca. 5º. FØR 199,- Varenr ,- 42% 47% Hovedpude 55Nord Lille hovedpude som kan komprimeres så den ikke fylder ret meget. FØR 69,- Varenr ,- Iso Hovedpude Selvpustelig hovedpude som at let at have med i rygsækken. Pakke størrelse: 26x11 Ø. Mål: 26 x 42 cm, tykkelse: 12 cm. Vægt 300 g. FØR 149,- Varenr Cuddlebag hovedpude Cuddlebug er en microfiberpude med fyld af små polystyren kugler. Dette gør at puden former sig efter dig og samtidig er både allergivenlig og nem at rengøre. Den kan sågar bruges ved lejrbålet, da polystyren kuglerne isolerer mod kulde fra jorden. 30 x 15 cm Ø. Leveres i rød eller sort. FØR 169,- Varenr ,- HURRAAA Jubilæums udsalg spar RIGTIG mange penge! 5

6 HURRAAA Jubilæums udsalg spar RIGTIG mange penge! 35% Adventure dolk Fantastisk flot kniv i gaveæske. Kniven fås med og uden logo. Med logo er dette trykt på bladet og på skeden. Bladlængde 115 mm. En flot gave til ledere og andre voksne FØR 298,- Varenr ,- Varenr Dolk med merlespiger Dolk i høj kvalitet i læderskede. Bladlængde 120 mm. Merlespiger, til løsning af besnørring, medfølger Fås med KFUM-Spejder eller FDF logo, eller uden logo. FØR 258,- Varenr ,- Juniordolk med sikring Juniordolk i kraftig læderskede med bæltestrop. Kniven har beskyttelsesknob. Ligner de voksnes slirekniv, men er tilpasset børnehænder. Passer til børn fra 7-13 år. Bladlængde: 105 mm. Fås med KFUM-Spejder eller FDF logo, eller uden logo. FØR 189,- Varenr ,- 49% Grundig lygte Grundig har skabt LED lygter med det nye Coolwhite lys. Pærerne holder op til timer. Lygten er fremstillet i aluminium, som gør lygten både vejrbestandig og meget holdbar. LED 1 er 10 cm lang, med en LED pære og bruger 1 AAA batteri. LED 12 er 12 cm lang, med 12 LED pærer og bruger 4 AAA batterier. Grundig LED1 lygte FØR 89,- Varenr ,- Grundig LED12 lygte FØR 179,- Varenr ,- Rystelygte Mini Slut med brugte batterier, denne lygte lades op ved at ryste den. Tåler stød, ekstreme temperaturer og er 100% vandtæt. FØR 119,- Varenr ,50 49% 33% Wind-Up lygte og oplader Lygten til hvor som helst og når som helst. Her har du hverken brug for batterier eller stikkontakt. Lygten giver også mulighed for at lade din mobiltelefon op med de medfølgende adapterer. Længde: 14 cm, Vægt: 132 g. FØR 89,- Varenr ,- Led lenser H7 Pandelygte Super kraftfuld og ultra let pandelampe. Med en lyskraft på 140 lumen er H7 et mirakel af lys. Den unikke kombination af enhåndsbetjent Speed Focus og regulering af lysstyrken gør H7 til en kraftfuld pandelampe. På selve batteriboksen kan lystyrken reguleres efter behov og lygtehovedet kan vippes indenfor en vinkel af 90 grader. Vægt: 117 gram FØR 599,- Varenr , friluftsudstyr der holder til at blive brugt igen og igen!

7 Bestil på BÅLUDSTYR Se oplysninger om vores båludstyr på Scoutfire stege/bageplade FØR 479,- Scoutfire Basisramme FØR 1229,- Varenr ,- Varenr ,- Scoutfire Bagehat Scoutfire Wok Scoutfire Grillrist Scoutfire Bålkasse FØR 598,- FØR 539,- FØR 449,- FØR 1499,- Varenr ,- Varenr ,- Varenr ,- Varenr ,- Wolf Aluflaske 51% Alu flaske som indeholder 7,5 dl. Med tætsluttende låg og karabin, så flasken kan hænge på rygsækken eller i bæltet. Termo Mug Hot & Cold 55ºNORDs Termo Mug er lavet i et enkelt design og fås i 5 forskellige farver. Drikkevarerne kan både holdes varme og kolde. Lavet i rustfri stål, hvilket gør den meget rengøringsvenlig og robust. Dens bløde buede form, gør den behagelig at holde om og drikke af. Absolut vandtæt og ideel til brug på vandreture eller på rejser. Vil passe til de fleste kopholdere. I det lille rum i låget kan der f.eks. være tebreve. FØR 59,- Varenr ,- FØR 99,- Varenr ,- 20% Trangia er det klassiske og mest gennemtestede stormkøkken på markedet. Designet til at fylde og veje så lidt som muligt, men stadig være effektivt. Standartsættet består af to gryder, en pande/ låg, en vindskærm, en spritbrænder og en tang. Der findes masser af tilbehør til sættet. Trangia 27-1 Alm. Foldebestik, kniv, gaffel og ske Smart bestik som foldes sammen som en lommekniv. Indeholder kniv, gaffel, ske, dåseåbner, flaskeåbner og proptrækker. FØR 379,- FØR 79,- Varenr ,- Varenr ,- HURRAAA Jubilæums udsalg spar RIGTIG mange penge! 7

8 HURRAAA Jubilæums udsalg spar RIGTIG mange penge! 44% Foldespade 2 delt Alle priser gælder fra d.23. februar - 25 marts o Nord tager forbehold for udsolgte varer, leverandørsvigt samt trykfejl Patrulje telt Det klassiske patruljetelt, i en både lettere og billigere udgave. Teltet er udført i brandhæmmende Ripstop Nylon og oversejlet er både forstærket og rådbehandlet i stænkkanten. Leveres med justerbare stænger og letvægtspløkke. Vægt 14 kg. Længde 2,15 meter. Bredde 3 meter. Højde 2 meter. Plads til 6 voksne. FØR 6995,- Varenr ,- Samlingstelt MASTESEJLETS AFLØSER. Alle tiders samlingstelt til lejre og arrangementer. De 6 sider kan sættes i valgfrit, så teltet kan indrettes efter jeres behov. Når de 6 sider er taget af ligner teltet et beduintelt og kan bruges som pavillon. Det tager ca. 45 minutter at sætte teltet op og det kræver 3 personer. Teltdugen er coated med brandhæmmende pvc og lavet i Ribstop, så små huller ikke løber. De solide lynlåse og dobbelt syede samlinger giver et stærkt telt som kan holde til vind og vejr. Plads til ca. 50 siddende og ca. 40 sovende personer. Højde 5,5 meter. Diameter: 14 meter. Vægt: 82 kg. Leveres i taske med plads til alt. Normalpris 19995,- Varenr ,- 43% 5,5 meter 14 meter Se specifikationer på vores telte på 60% Smart foldespade til patruljekassen, eller til bagagerummet. Med træskafte og stålblad. Meget holdbar. FØR 159,- Varenr ,- Fakler, pakke á 5 stk. 1½ times brændtid FØR 69,- Varenr ,50 38% Camping Lanterne God lille lanterne med bærehank. Lygten er vandafvisende. Bruger 4 stk. AA batterier. FØR 79,- Varenr ,- 31% Falcon 4 tunneltelt Falcon giver dig mulighed for at til-passe teltet helt til dit behov. Ét telt kan være et super letvægts fjeldtelt uden apsis, et dejligt 3-4 personers telt med apsis - eller du kan lyne 2 telte af sammen.plads til 4 personer. Vandsøjletryk: 3000 mm Totalvægt: 4800 gram FØR 2299,- Varenr , friluftsudstyr Bestil der på holder til at blive brugt igen og igen!

HURTIG REJSNING STANG SMARTE TELTE. Telte, der rejses på sekunder. Soveposer m. lomme til liggeunderlag. Selvoppustlige liggeunderlag.

HURTIG REJSNING STANG SMARTE TELTE. Telte, der rejses på sekunder. Soveposer m. lomme til liggeunderlag. Selvoppustlige liggeunderlag. HURTIG REJSNING STANG SMARTE TELTE Telte, der rejses på sekunder Soveposer m. lomme til liggeunderlag Selvoppustlige liggeunderlag Campingudstyr TWIN & EVOLUTION 2-3 PERSONERS TELTE REJSES PÅ 20 SEKUNDER

Læs mere

55 NORD KLAR TIL ET NYT FDF ÅR. HUSK sangbogen! Så er de nye metalmærker på lager. Hold øje med os på facebook. Se side 4.

55 NORD KLAR TIL ET NYT FDF ÅR. HUSK sangbogen! Så er de nye metalmærker på lager. Hold øje med os på facebook. Se side 4. Katalog nr. 4 August / September 2012 Bestil på www.55nord.dk Bestil på www.55nord.dk KLAR TIL ET NYT FDF ÅR 55 NORD Hold øje med os på facebook Scan dig ind med din smartphone eller klik dig ind på siden

Læs mere

SAML GULDMÆRKER TIL OUTDOOR- OG SPORTSPRODUKTER FRA HI-TEC 75% Få op til

SAML GULDMÆRKER TIL OUTDOOR- OG SPORTSPRODUKTER FRA HI-TEC 75% Få op til SAML GULDMÆRKER TIL OUTDOOR- OG SPORTSPRODUKTER FRA HI-TEC 75% Få op til rabat med 10-40 62079_HiTec_folder_A5.indd 1 guldmærker 09/03/15 08.17 12 31 37 tabte eller stjålne plader. 2 8 14 20 26 32 38 3

Læs mere

CISV Butikken sommer 2015 Så er der nye varer i butikken igen, igen. CISV Butikken mail. tlf

CISV Butikken sommer 2015 Så er der nye varer i butikken igen, igen. CISV Butikken mail. tlf CISV Butikken sommer 2015 Så er der nye varer i butikken igen, igen ) CISV Butikken mail. Charly68@hotmail.dk, tlf. 2371 8898 1 HUSK HUSK HUSK HUSK HUSK Butikken vil være med på BørneBy I Hareskov- Værløse

Læs mere

NEW STYLE 1834 LILLE DUFFELTASKE

NEW STYLE 1834 LILLE DUFFELTASKE TASKER 1832 TOILETTASKE STYLE 1834 LILLE DUFFELTASKE STYLE Smart toilettaske lavet i vandafvisende og slidstærkt materiale. Robust og rummelig model. Kraftig og slidstærk lynlås. 500D PVC Tarpuilin. Bund:

Læs mere

SAML GULDMÆRKER TIL OUTDOOR- OG SPORTSPRODUKTER FRA HI-TEC 75% Få op til. rabat med 10-40 guldmærker

SAML GULDMÆRKER TIL OUTDOOR- OG SPORTSPRODUKTER FRA HI-TEC 75% Få op til. rabat med 10-40 guldmærker SAML GULDMÆRKER TIL OUTDOOR- OG SPORTSPRODUKTER FRA HI-TEC Få op til 75% rabat med 10-40 guldmærker 12 31 37 tabte eller stjålne plader. 2 8 14 20 26 32 38 3 9 15 21 27 33 39 ikke indløses til kontanter.

Læs mere

adventure GENEREL BESKRIVELSE TIL PAKKELISTE

adventure GENEREL BESKRIVELSE TIL PAKKELISTE adventure GENEREL BESKRIVELSE TIL PAKKELISTE Pandelampe Praktisk undertøj Vandresko/ støvle Gerne en lille let model med to til tre AAA batterier og LED pærer. Løbesko Der vil ofte indgå aktiviteter på

Læs mere

TILBUD. Aaig Craft Tee Herre og dame model. Craft Wind Jacket Herre og dame model. Craft Wind Pant Herre og dame model

TILBUD. Aaig Craft Tee Herre og dame model. Craft Wind Jacket Herre og dame model. Craft Wind Pant Herre og dame model AA.I.G LØBETØJ Aaig Tee Funktionel T-shirt med løs pasform. Mesh de rigtige steder for optimal ventilation. 100% polyester pique. Herre str.: XS - S - M - L - XL XXL Børne str.: 8-10 år - 12-14 år Farve:

Læs mere

LØBERENs Pandelampeguide

LØBERENs Pandelampeguide LØBERENs Pandelampeguide Markedet bugner med pandelamper, lige fra små fikse typer til større og kraftigere lamper, der kan lyse et helt parcelhuskvarter op. Priserne svinger lige fra få hundrede kroner

Læs mere

Over 1 million solgte! PRIME TEE

Over 1 million solgte! PRIME TEE Over 1 million solgte! PRIME TEE 2 God fugttransport Behagelig pasform 100% funktionel polyester OBS! Art. nr.: 198842 fås kun i damemodel NY FARVE NY FARVE 1900 1576 1570 1440 1469 1462 1390 1335 1336

Læs mere

WORK WEAR MED FOKUS PÅ KOMFORTEN, DETALJERNE OG HOLDBERHEDEN.

WORK WEAR MED FOKUS PÅ KOMFORTEN, DETALJERNE OG HOLDBERHEDEN. NÅR DAGLIGDAGEN FORDRER LIDT MERE OG KRAVENE TIL TØJET ER MANGE, PRAKTISK, BEHAGELIGT OG MODERNE. MED FOKUS PÅ KOMFORTEN, DETALJERNE OG HOLDBERHEDEN. WORK WEAR > WORK WEAR ID 0300 PRO wear T-shirt O ID

Læs mere

Wolf Camper herre Forår 2012

Wolf Camper herre Forår 2012 kr 699,00 Når kun det bedste er godt nok! Wolf Campers membran regntøj sætter nye standarder for hvad du skal forvente af et letvægtsregnsæt. Materialet er meget blødt og med stræk, der betyder at man

Læs mere

BILLIGE HAGLÖFS SKINGRENDE BUKSER 55 NORD MASSER. Har du udstyret i orden? Hold øje med os på facebook SE SIDE 9. ...af udstyr til sommerens lejre

BILLIGE HAGLÖFS SKINGRENDE BUKSER 55 NORD MASSER. Har du udstyret i orden? Hold øje med os på facebook SE SIDE 9. ...af udstyr til sommerens lejre Katalog nr. 3 Juni / Juli 2012 Bestil på www.55nord.dk Bestil på www.55nord.dk 55 NORD Hold øje med os på facebook SKINGRENDE BILLIGE HAGLÖFS BUKSER SE SIDE 9 Scan dig ind med din smartphone eller klik

Læs mere

JULE- TILBUD GOD JUL. Bucuresti 5133 Sort fonduesæt til 6 personer. MOMENTI

JULE- TILBUD GOD JUL. Bucuresti 5133 Sort fonduesæt til 6 personer. MOMENTI MOMENTI GOD JUL JULE- TILBUD Tilbudene gælder f.o.m. 01.09.2009 t.o.m. 31.12.09 eller så længe lager haves. 2009 Potsdam 5153 Brødkurv i canvas (100% bomuld). Leveres i gaveæske, med tre kurve, 2 x små

Læs mere

Junior Sommerlejr Bornholm den 26. juni 1. juli 2010

Junior Sommerlejr Bornholm den 26. juni 1. juli 2010 Junior Sommerlejr Bornholm den 26. juni 1. juli 2010 WWW.STJERNESPEJDER.DK Junior Sommerlejr Stjernegruppens juniorer skal i år på sommerlejr til solskins øen Bornholm. Det meste af sommerlejren kommer

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING

TYPOGRAFI & OMBRYDNING 02 TYPOGRAFI & OMBRYDNING 02 TYPOGRAFI & OMBRYDNING OPGAVEN: Fik til opgave at lave brochure der skulle sendes ud til grupper og kredse. Den skulle indeholde vores båludstyr, telte, merchandise og nogle

Læs mere

Hvad skal ledere vide om Spejderen!

Hvad skal ledere vide om Spejderen! Hvad skal ledere vide om Spejderen! 1. Har spejder nogen sygdomme. 2. Har spejderen brug for medicin. 3. Er spejderen vådligger (Ekstra sovepose skal medbringes). 4. Kan spejderen svømme. 5. Er spejderen

Læs mere

- Ergonomisk pasform. - Super kølende effekt. Materiale: C101, C102. Str.: XS-XXL. Pris: 240,- - Ergonomisk pasform. - Bred og behagelig nakke.

- Ergonomisk pasform. - Super kølende effekt. Materiale: C101, C102. Str.: XS-XXL. Pris: 240,- - Ergonomisk pasform. - Bred og behagelig nakke. STAY COOL 193678 COOL TEE MED MESH HERRE Det avancerede fugttransporterende materiale og mesh panelerne i siderne og under armene sikrer en fantastisk kølende effekt. - Blødt og behageligt materiale. -

Læs mere

Arbejdstøj Efterårstilbud 2014

Arbejdstøj Efterårstilbud 2014 Arbejdstøj Efterårstilbud 2014 FlannelSkjorte Glat yderside for bedre smudsafvisning og børstet inderside for højere komfort. Materiale: 100% bomuld, børstet bagside. Varenr.: 104986. Vejl. pris: 229,-

Læs mere

Workwear. Designed to work.

Workwear. Designed to work. Workwear. Designed to work. Hi-Vis Premium Med stolthed kan vi præsentere vores premiumserie i Hi-Vis-segmentet Hi-Vis-tøjets primære formål er jo at være synligt. Vi har sørget for at gøre denne kollektion

Læs mere

KOLLEKTION // TIL FRISØREN

KOLLEKTION // TIL FRISØREN KOLLEKTION // TIL FRISØREN 2 intro guide I dette hæfte har du mulighed for at udvælge forskelligt tøj, tasker og andet merchandise fra Coss. På alt tøj er der trykt et NAK-logo på fronten nederst til højre,

Læs mere

Over 1 million solgte!

Over 1 million solgte! 2 Over 1 million solgte! God fugttransport Behagelig og blød pasform NY FARVE 100% funktionel polyester 1560 NY FARVE 1440 1462 1390 1335 1325 1639 1606 1900 1980 1999 HERRE 199205 Str.: S-3XL (1390, 1440,

Læs mere

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s M2 Multi-tip Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion M2 Multi-tip M2 Multi-tip er HMN s unikke badestol, som lever op til fremtidens krav til bade/toiletstole. Den

Læs mere

Kvalitet & sikkerhed til småfolket

Kvalitet & sikkerhed til småfolket Kvalitet & sikkerhed til småfolket Velkommen hos BabyTrold TRILLE VOGNE Hos BabyTrold holder vi meget af den danske tradition om brug at danske barnevogne. Danmark er det eneste land i verden, hvor vi

Læs mere

TASKER. Alle priser er ekskl. moms. Vi tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og trykfejl. 1

TASKER. Alle priser er ekskl. moms. Vi tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og trykfejl. 1 TASKER 2011 Alle priser er ekskl. moms. Vi tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og trykfejl. 1 Portfolio m. håndtag PF19549300 A4 portfolio mappe i imiteret læder, med håndtag, lynlås, ringbind,

Læs mere

Active Geyser. Challenge your identity

Active Geyser. Challenge your identity Active Geyser Challenge your identity ID ACTIVE WEAR TIL SPORT OG FRITID ID Identity Active Wear er funktionelt løbetøj og træningstøj til al slags vejr. Et helt særligt træk ved Active Wear er ID Tech.

Læs mere

2367 HUDSON HERRE Flot gråmeleret jakke

2367 HUDSON HERRE Flot gråmeleret jakke 2014/15 2 Jakker 2367 HUDSON HERRE Gråmeleret Flot gråmeleret jakke 2 udvendige lynlåslommer Ærmelomme med hul til headset Inderlomme, telefonlomme Regulering i bund og ved håndled 100 % Polyester/coated

Læs mere

BUKS BØRN L.BRADOR 119PB

BUKS BØRN L.BRADOR 119PB THE #1 HELPER BUKS BØRN L.BRADOR 119PB Baseret på vores populære og formålstjenlige håndværkerbukser har vi udviklet en buks til vores bedste medhjælpere. Vi har flyttet en masse nyttige og anvendelige

Læs mere

2030 YES ACTIVE T-SHIRT. Funktionel T-shirt med V-hals. Svedtransporterende, åndbar og hurtigttørrende kvalitet. Høj funktionalitet til en skarp pris.

2030 YES ACTIVE T-SHIRT. Funktionel T-shirt med V-hals. Svedtransporterende, åndbar og hurtigttørrende kvalitet. Høj funktionalitet til en skarp pris. 2030 YES ACTIVE T-SHIRT Funktionel T-shirt med V-hals. Svedtransporterende, åndbar og hurtigttørrende kvalitet. Høj funktionalitet til en skarp pris. 130 g XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL YES Hvid Orange

Læs mere

Wolf Camper dame Forår 2012

Wolf Camper dame Forår 2012 kr 699,00 Når kun det bedste er godt nok! Wolf Campers membran regntøj sætter nye standarder for hvad du skal forvente af et letvægtsregnsæt. Materialet er meget blødt og med stræk, der betyder at man

Læs mere

Blå Energi ved Nordborg Spejderne. Det blev det til:

Blå Energi ved Nordborg Spejderne. Det blev det til: Blå Energi ved Nordborg Spejderne Ide oplæg: Leder: - Udgangs punkt var at lave mad på en nemmer og mere brænde besparende måde - - - Træ pille komfur og så får vi også en ovn Trop: - Vil gerne have mobilen

Læs mere

Løbetøj 2011 Din totalleverandør i tryk

Løbetøj 2011 Din totalleverandør i tryk Løbetøj 2011 Din totalleverandør i tryk 13614 Dame løbe T-shirt Svedtransporterende Base Cool T-shirt. Body cut. Størrelser: XS-XL 16606 Dame løbe T-shirt Svedtransporterende med cool effekt. Body cut.

Læs mere

Deltagerbrev til Landslejren 2011

Deltagerbrev til Landslejren 2011 Deltagerbrev til Landslejren 2011 Kære deltager Du sidder nu med deltagerbrevet til Landslejren 2011 på Sletten. Her står de sidste praktiske informationer som du får brug for i forbindelse med lejren.

Læs mere

PATRULL. Sikkerhedsprodukter

PATRULL. Sikkerhedsprodukter 38_014 PATRULL Sikkerhedsprodukter Gør hjemmet mere sikkert At skabe en bedre hverdag vil også sige at gøre den mere sikker. Derfor har IKEA udviklet PATRULL serien. Den er med til at minimere risikoen

Læs mere

teamtøj i eget design

teamtøj i eget design teamtøj i eget design er en tekstil virksomhed der blev etableret i 1948. Siden starten har vi fokuseret på sportstøj og elite sport. Vi har fokuseret på cykelsporten siden 1997, hvor vi startede vores

Læs mere

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet.

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet. ... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99 SUPEROFFER På 6 udvalgte varer / varegrupper tilbyder vi nu - til og med 29/7-2011 helt Led efter symbolet på

Læs mere

her i julekataloget eller i vores Masterkatalog! Rondane 150884 & Concept Line Daypack 158501

her i julekataloget eller i vores Masterkatalog! Rondane 150884 & Concept Line Daypack 158501 Badekåbe 145358 & Sky Line Toilet Case 158407 Vejl. pris: 419,- her i julekataloget eller i vores Masterkatalog! Club bag 158025, Ponteville 150333 & Vandflaske 151058 Vejl. pris: 239,- Stream Line Trolley

Læs mere

LØBERENs Pandelampeguide

LØBERENs Pandelampeguide LØBERENs Pandelampeguide Markedet bugner med pandelamper, lige fra små fikse typer til større og kraftigere lamper, der kan lyse et helt parcelhuskvarter op. Priserne svinger lige fra få hundrede kroner

Læs mere

Tjubang Sko Forår / Sommer 2015 katalog

Tjubang Sko Forår / Sommer 2015 katalog Tjubang Sko Forår / Sommer 2015 katalog Velkommen til Tjubang Sko, og tak for du tager dig tid til at kigge i vores katalog. Vi har gennem de sidste 15 år designet og forhandlet Arauto RAP, i daglig tale

Læs mere

sport S-3XL // Best. nr.: JN358 XS-3XL // Best. nr.: JN357 Firmatøj og -gaver Tlf. 70 23 33 44 www.promo-design.dk

sport S-3XL // Best. nr.: JN358 XS-3XL // Best. nr.: JN357 Firmatøj og -gaver Tlf. 70 23 33 44 www.promo-design.dk Men s Active-T S-3XL // Best. nr.: JN358 Ladies Active-T XS-3XL // Best. nr.: JN357 Funktions t-shirt til og fritid. Åndbar og hurtigtørrende. 150 g/m 2, 100% micropolyester. Vejl. pris ekskl. moms kr.

Læs mere

Kvalitet & sikkerhed til småfolket

Kvalitet & sikkerhed til småfolket Kvalitet & sikkerhed til småfolket Velkommen hos BabyTrold TRILLE VOGNE Hos BabyTrold holder vi meget af den danske tradition om brug af danske barnevogne. Danmark er det eneste land i verden, hvor vi

Læs mere

WORKFLOW. opmærksomhed for uniformen. MÅLGRUPPE: KFUM-Spejderne.

WORKFLOW. opmærksomhed for uniformen. MÅLGRUPPE: KFUM-Spejderne. 04 WOK- FLOW 04 WOKFLOW OPGAVEN: Jeg fik til opgave at lave en A5 folder, samt et følgebrev og et bestillingsbrev. Jeg fik ca. en uge til det. Det skulle vedrøre den nye uniform fra KFUM-Spejderne. Jeg skulle

Læs mere

M2 Flexi-Tip. Højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion i både sæde og ryg. HMN a/s

M2 Flexi-Tip. Højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion i både sæde og ryg. HMN a/s M2 Flexi-Tip Højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion i både sæde og ryg M2 Flexi-Tip M2 Flexi-Tip er en helt særlig bade/toiletstol, da den som den eneste på markedet kan justeres

Læs mere

Pinselejr 2014 Kristiansholms Plantage

Pinselejr 2014 Kristiansholms Plantage Pinselejr 2014 Kristiansholms Plantage Kære familiespejdere, mikro- og minispejdere og forældre Her lidt praktiske oplysninger om Tonkawa-Stammens familiespejd, mikro og minilejr i Pinsen, til alle jer

Læs mere

Køb arbejdstøj igennem M-Sport og støt din lokale idrætsforening

Køb arbejdstøj igennem M-Sport og støt din lokale idrætsforening Køb arbejdstøj igennem M-Sport og støt din lokale idrætsforening Standard/ensfarvet 5 5 8 8 0 0 40 40 jakke 4-780 buks -785 Ensfarvet jakke med lynlås. Viddelæg i ryg. Ærmer med justerbare manchetter.

Læs mere

Kvalitet & sikkerhed til småfolket

Kvalitet & sikkerhed til småfolket Kvalitet & sikkerhed til småfolket Velkommen hos BabyTrold TRILLE VOGNE Hos BabyTrold holder vi meget af den danske tradition om brug af danske barnevogne. Danmark er det eneste land i verden, hvor vi

Læs mere

Kandersteg. Sandved/Tornemark

Kandersteg. Sandved/Tornemark Kandersteg Sandved/Tornemark 4. - 13. juli 2007 Her er så de sidste informationer inden vi drager af sted mod Kandersteg i Schweiz. AFGANG: Vi mødes onsdag d 4. juli kl. 18.45 på Ringsted banegård og ankommer

Læs mere

klubkatalog aditeam.dk Forår / Sommer 2014

klubkatalog aditeam.dk Forår / Sommer 2014 klubkatalog aditeam.dk Forår / Sommer 2014 Indhold Holddragter Rødt hold... 7-10 Marineblåt hold...11-13 Blåt hold... 14-16 Sort/hvidt hold... 17-20 Grønt hold... 21-22 Gult hold...23-24 Andre hold...

Læs mere

Deltagerbrev. Mødetid & -sted og sluttid & -sted. Underskrift fra forældre

Deltagerbrev. Mødetid & -sted og sluttid & -sted. Underskrift fra forældre Deltagerbrev Tillykke! Zaxsez! I er blandt de 45 patruljer, der nåede gennem nåleøjet og dermed sikrede jer en plads på dette års Kære 1. Vi glæder os rigtig meget til at se jer i Sorø den 20.-22. februar!

Læs mere

Suzuki Collection SUZUKI SPORTS TOURING

Suzuki Collection SUZUKI SPORTS TOURING ON WHEELS 00 SUZUKI SPORTS TOURING Suzuki Collection Suzuki har skabt en serie af produkter til dig, der ikke kan få nok Suzuki. Når MC en er gået i vinterhi kan du komme igennem den kolde tid med Suzuki

Læs mere

for Autocampers dk 2014

for Autocampers dk 2014 for Autocampers dk 2014 Når du er på farten med din autocamper er det vigtigt at kunne komme fra sted til sted hurtigt og uproblematisk. Samtidig er det rart med lidt ekstra plads ud over autocamperen,

Læs mere

1. Sejlertøj. BluePort sejlersko. Dover

1. Sejlertøj. BluePort sejlersko. Dover BluePort sejlersko Flotte kvalitetssejlersko. Alle sko er håndsyede i ægte læder, med stor vægt lagt på detaljer og komfort. Comfort Klassisk 3-huls sejlersko med gennemgående 360 gr. snørebånd. "Messing

Læs mere

BEMÆRK, PÅ ALLE STØRRELSER OVER XXL (2 XL) TILLÆGGES KR.

BEMÆRK, PÅ ALLE STØRRELSER OVER XXL (2 XL) TILLÆGGES KR. I samarbejde med JKL Design v/ Sven Gert Loberg, tilbydes tøj kollektion med klublogo. Tekst efter eget ønske (mod merpris) Klublogo udføres i flere farver efter eget ønske. Salgs og leveringsbetingelser,

Læs mere

Inspiration Forår 2013

Inspiration Forår 2013 Inspiration Forår 2013 Ash Kit Olive *Red Sof-Tee // 185 gr. En af markedets bedste heavy t-shirts i moderigtig pasform. Produceret af langfibret ringspundet bomuld, som giver en finish, der er perfekt

Læs mere

Den lille guide til fototasker

Den lille guide til fototasker Den lille guide til fototasker Det at rejse er en dejlig ting, og i den forbindelse er det vigtigt at man passer godt på kamera eller kikkert udstyret. Hos Fotoringen har vi to mærker, tyske UNOMAT og

Læs mere

VELKOMMEN TIL BACKTEE S KOLLEKTION 2016

VELKOMMEN TIL BACKTEE S KOLLEKTION 2016 VELKOMMEN TIL BACKTEE S KOLLEKTION 2016 En mix og match golfkollektion i friske farver BACKTEE s kollektioner er bygget op omkring golf tøj til alle vejrforhold, så man kan yde sit bedste i al slags vejr.

Læs mere

SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG

SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG 2014 Luxury Tee Vores nye Luxury Tee er uden sammenligning den bedste single jersey T-shirt i vores kollektion. Den unikke pasform og lækre kvalitet i langfibret bomuld

Læs mere

januar udsalg kl. 7.00-19.00 d. 10. januar Starter mandag 9 0 0,- 7 0 0,- udsalg kr. udsalg kr.

januar udsalg kl. 7.00-19.00 d. 10. januar Starter mandag 9 0 0,- 7 0 0,- udsalg kr. udsalg kr. januar udsalg 2011 Starter mandag d. 10. januar kl. 7.00-19.00 GEL Nimbus 12 Til den neutrale løber, der ønsker en komfortabel træningssko til mange kilometer på asfalt. Store stødpuder af GEL i hæl og

Læs mere

Få nu julen fixet 3 9,- 88,- 188,- 248,- 50 LED - L: 9,9 M

Få nu julen fixet 3 9,- 88,- 188,- 248,- 50 LED - L: 9,9 M Få nu julen fixet LYSKÆDE Med LED pærer. Til inden-/udendørs brug. Tilgangskabel 50 LED: 5 m. Tilgangskabel 100, 200 og 300 LED: 10 m. Varm hvid 50 LED - L: 9,9 M 3 9,- Varm hvid 100 LED - L: 19,9 m Varm

Læs mere

UDSALG! SPAR 50% PÅ TILBUD ATLANTA I ALLE LÆDER DESSIN KÆMPE KONTRAST SYNING NU 14.999,- SPAR 15.000,- MED HVID KONTRAST SYNING ÆGTE LÆDER ÆGTE LÆDER

UDSALG! SPAR 50% PÅ TILBUD ATLANTA I ALLE LÆDER DESSIN KÆMPE KONTRAST SYNING NU 14.999,- SPAR 15.000,- MED HVID KONTRAST SYNING ÆGTE LÆDER ÆGTE LÆDER KÆMPE UDSALG! KÆMPE TILBUD MED HVID KONTRAST SYNING NAKKEPUDE 599,- NU 14.999,- SPAR 15.000,- ATLANTA OPSTILLING 02 Mål L: 320 x 232 cm. Læder på alle slidflader samt hvide kontrast syninger. Vejl. pris

Læs mere

Grib Skov Trop Skotland 2011

Grib Skov Trop Skotland 2011 Grib Skov Trop Skotland 2011 D. 22. juni til d. 7. august Deltager og forældre information Skotland brochuren Denne lille brochure giver forhåbentligt svar på mange af de spørgsmål, som I måtte have. Brochuren

Læs mere

Efterårskampagne 2014

Efterårskampagne 2014 Efterårskampagne 2014 L.Brador workwear autumn/winter 2014 Tilbud Ved køb af L.Brador-tøj for 1500 kr. ekskl. moms fra udvalgt sortiment i efterårets trendkollektion får du en weekendtaske samt et års

Læs mere

Watch your bag Jeva 2014

Watch your bag Jeva 2014 Watch your bag Jeva 2014 Miniature Børnerygsæk med 2 rum, polstret ryg, faconsyede remme og justerbar brystrem. Drikkedunk medfølger. 290 gram, 8 liter, H30 x B20 x D11 cm. Kids trolley Barnets egen rejsetaske

Læs mere

Workwear. Designed to work. - Spring Summer 2015 -

Workwear. Designed to work. - Spring Summer 2015 - Workwear. Designed to work. - Spring Summer 2015 - Buks L.Brador 1042PB Bukserne er inspirerede af outdoorbranchens smidige og slidstærke modeller. Buksen er smidig, sval og slidstærk. L.Brador 1042PB

Læs mere

Dagsorden. Udrejsen Lejr i Ford William Hike Vandaktivitet Forældreudflugt Inverness og Ford William

Dagsorden. Udrejsen Lejr i Ford William Hike Vandaktivitet Forældreudflugt Inverness og Ford William Dagsorden Udrejsen Lejr i Ford William Hike Vandaktivitet Forældreudflugt Inverness og Ford William Bonaly Outdoorcenter Udflugt Edinbourgh Tuck Shop Forth Lodge Hjemrejsen Ryge og Alkohol regler Lommepenge/lejrbank

Læs mere

SMART OPBEVARING AF VÆRKTØJ

SMART OPBEVARING AF VÆRKTØJ SMART OPBEVARING AF VÆRKTØJ 2 VÆRKTØJSTASKER 3 VÆRKTØJSBÆLTER 7 SØMPOSER 12 VÆRKTØJSORDNERE 12 TILBEHØR TIL BÆLTER 13 DIVERSE 19 SALGSMATERIALER NOTER 22 INDHOLDSFORTEGNELSE MED VARENUMRE 23 INDHOLD 3

Læs mere

139,- 129,- 119,- 320,- Vejl. pris 280,- 240,- Kampagnepriser TIGHTS I 3 LÆNGDER LØBE T-SHIRT. KORTE TIGHTS 1900772 Herre 1900768 Dame

139,- 129,- 119,- 320,- Vejl. pris 280,- 240,- Kampagnepriser TIGHTS I 3 LÆNGDER LØBE T-SHIRT. KORTE TIGHTS 1900772 Herre 1900768 Dame 320,- TIGHTS I 3 LÆNGDER Produceret i funktionelt materiale, som giver effektiv fugttransport i alle former for sport. Ergonomisk pasform. Ventilationspaneler ved svedzoner. Nøglelomme bagpå. Materiale:

Læs mere

BASIC-T 34,-* 145 g/m 2. UNISEX Fås også i JUNIOR

BASIC-T 34,-* 145 g/m 2. UNISEX Fås også i JUNIOR BACK TO BASIC 1 BASIC-T UNISEX Fås også i JUNIOR Clique Basic-T vores bedste letvægts kvalitets tee. Med en moderne, lidt tættere pasform til både herre og dame i et væld af basisfarver, kan vi tilbyde

Læs mere

Pavilloner. og Telte op til 72 m 2 ' forskellige Sider 401 til 426. 41. sæson. Åbningstider:

Pavilloner. og Telte op til 72 m 2 ' forskellige Sider 401 til 426. 41. sæson. Åbningstider: Pavilloner og Telte op til 72 m 2 ' 2011 41. sæson 24 Opdateret 1. April forskellige Sider 401 til 426 Åbningstider: i sommer halvåret 1. April til 30. Sep. Mandag kl. 11 00-19 00 Tirs-Ons-Tors kl.11 00-17

Læs mere

LØBETØJ JAKKER SKITØJ

LØBETØJ JAKKER SKITØJ LØBETØJ JAKKER SKITØJ Pitch Stone er et sportsbrand, hvor funktionalitet, kvalitet og smarte detaljer kendetegner produktet. Pitch Stone kollektionen er skabt til dig, der sætter pris på unikt design hvor

Læs mere

2013/14 ESSENTIAL VISIbILITy

2013/14 ESSENTIAL VISIbILITy 01/14 ESSENTIAL Visibility MODERIGTIGT OG SYNLIGT Vores Essential Visibility-kollektion giver al den synlighed, du har brug for, kombineret med alle væsentlige funktioner og komfort. Kollektionen er baseret

Læs mere

Det har vi hos Jeva. Har du tænkt på, hvordan den nye skolereform påvirker kravet til en skoletaske? Læs mere i kataloget. Ekstra stort madkasserum

Det har vi hos Jeva. Har du tænkt på, hvordan den nye skolereform påvirker kravet til en skoletaske? Læs mere i kataloget. Ekstra stort madkasserum Har du tænkt på, hvordan den nye skolereform påvirker kravet til en skoletaske? Det har vi hos Jeva Læs mere i kataloget Ekstra stort madkasserum 2015 Beginners 313-77 Vores madkasserum er store og isolerede,

Læs mere

ZWILLING J.A. HENCKELS 2015 FIRMAGAVER

ZWILLING J.A. HENCKELS 2015 FIRMAGAVER ZWILLING J.A. HENCKELS 2015 FIRMAGAVER Ballerup, den 25. august 2015 KÆRE SAMARBEJDSPARTNER Det er os en fornøjelse at kunne præsentere et udvalg af firmagaver fra ZWLLING J.A. HENCKELS. Vi har nedjusteret

Læs mere

N A D O J U L E N 2 0 0 8 ITV V i t o d a n R e k l a m e - F r e j a s v e j 1-3 6 0 0 F r e d e r i k s s u n d - T l f.

N A D O J U L E N 2 0 0 8 ITV V i t o d a n R e k l a m e - F r e j a s v e j 1-3 6 0 0 F r e d e r i k s s u n d - T l f. J U L E N 2 0 0 8 V I T O D A N G A V E P A K K E R Velkommen til Vitodans jul! Kære kunde vi håber, at du i denne brochure vil finde inspiration til dine gaveindkøb. H Y G G E P A K K E N EGO spil, karamel-tromme

Læs mere

tasker 56 x 31 x 27 cm // Sort // Best. nr.: 6308 59 x 34 x 29 cm // Sort // Best. nr.: 6314 63 x 34 x 33 cm // Sort // Best. nr.

tasker 56 x 31 x 27 cm // Sort // Best. nr.: 6308 59 x 34 x 29 cm // Sort // Best. nr.: 6314 63 x 34 x 33 cm // Sort // Best. nr. Firmatøj og -gaver taske (M) 56 x 31 x 27 cm // // Best. nr.: 6308 Medium taske. 3 rum. Udvendig lynlåslomme. Skulderrem. Spænder i metal. Polstret greb. Vejl. pris ekskl. moms kr. 162,00 fritidstaske

Læs mere

om NY SENG LaPUR TM elevationsseng 2 stk. elevationsbunde m/ fjernbetjening og 28 lameller Inkl. diverse fod og sidebøjler

om NY SENG LaPUR TM elevationsseng 2 stk. elevationsbunde m/ fjernbetjening og 28 lameller Inkl. diverse fod og sidebøjler om NY SENG LaPUR TM elevationsseng 2 stk. Skagen elevationsrammer i Sort, Hvid, Valnød, Ahorn el. Bøg 2 stk. elevationsbunde m/ fjernbetjening og 28 lameller 2 stk. LaPUR TM 15 madras i valgfri fasthed

Læs mere

Pakkeliste til sommerrejse i Island

Pakkeliste til sommerrejse i Island Pakkeliste til sommerrejse i Island Rigtig beklædning er forudsætningen for, at man får det bedste udbytte af en rejse, der foregår meget udendørs og i verdens smukkeste natur. Dette er vores forslag til

Læs mere

EDGE. Velegnet til industrivask. Skrå lomme på benet giver bedre adgang til lommens indhold. Formsyede knæ giver god komfort.

EDGE. Velegnet til industrivask. Skrå lomme på benet giver bedre adgang til lommens indhold. Formsyede knæ giver god komfort. EDGE 31 EDGE EDGE-kollektion er inspireret af jeanswear og 1950'erne. Den er beregnet til hårdtarbejdende folk indenfor alle fag, som ønsker den bedste kvalitet, funktionalitet og pasform. Vi har skabt

Læs mere

T-shirts 4 Polo Piqué 14 Sweatshirts 18 Fleece 22 Softshells 24 Caps 28 Håndklæder 29 Poser 30

T-shirts 4 Polo Piqué 14 Sweatshirts 18 Fleece 22 Softshells 24 Caps 28 Håndklæder 29 Poser 30 DK Siden 1990 har Hurricane været et af de stærkeste varemærker inden for basic tekstiler. Alle produkter i programmet er skabt med ét mål for øje, nemlig at kvaliteterne og de enkelte designs kan danne

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s www.hmn.dk M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard

Læs mere

GODE RÅD TIL PÅKLÆDNING I SKOVEN

GODE RÅD TIL PÅKLÆDNING I SKOVEN GODE RÅD TIL PÅKLÆDNING I SKOVEN Vi har gennem vores arbejde fået en del erfaring med, hvilken påklædning der kan stå distancen i en skovbørnehave og holde vand og kulde ude om vinteren. Vi giver her nogle

Læs mere

www.lyngsoe-rainwear.dk

www.lyngsoe-rainwear.dk dk Katalog 011/01 farver - indhold farver - indhold Lyngsøe Rainwear med hovedsæde og lager under ét tag i Herning, Danmark - har produceret regntøj siden 1999. Produktlinierne MICROFLEX og FOX, sælges

Læs mere

TEXAS BULL STREETPACK 040160

TEXAS BULL STREETPACK 040160 bags bags 121 12 55 58 TEXAS BULL STREETPACK 040160 Basic rygsæk med refleks piping. Alle farver har sorte kontraster. Stort rum med en lille forlomme. Vejl. pris kr. 39,- 58 04 CLIQUE BACKPACK 040103

Læs mere

Tøj med opdrætterlogo broderet www.ob-la-di.dk

Tøj med opdrætterlogo broderet www.ob-la-di.dk WINDBREAKER / SHETLANDSULD Farver Pris Id 0690 Hvid, Navy, Grå 475,-kr Cardigan model i shetlandsstrik med flot kabelmønster. Windbreaker med fleece i hals og mikrofiberfor. Justerbar snøre i talje. Strik

Læs mere

VEJLEDENDE PAKKELISTE

VEJLEDENDE PAKKELISTE VEJLEDENDE PAKKELISTE Her er en vejledende pakkeliste. Listen er tænkt som en huskeseddel på hvad du skal overveje at have med. Nogle ting skal du have med uanset årstiden og vejret, andre ting kan være

Læs mere

Produktoversigt - Lysterapilamper

Produktoversigt - Lysterapilamper Produktoversigt - Lysterapilamper Medi-Light Desktop E 24 W En alsidig lampe, der anvendes til lysterapi om morgenen ved at rette den mod ansigtet i en halv til en hel time. Resten af tiden fungerer Medi-Light

Læs mere

Kandersteg. Nyhedsbrev Marts 2014

Kandersteg. Nyhedsbrev Marts 2014 Kandersteg Nyhedsbrev Marts 2014 Kære Junior, trops- og klanspejdere (- og forældre) Den 28. juni 2014 tager vi på sommerlejr til Kandersteg International Scout Centre (KISC) i Schweiz. I skrivende stund

Læs mere

SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG

SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG 2014 2 Luxury Tee Vores nye Luxury Tee er uden sammenligning den bedste single jersey T-shirt i vores kollektion. Den unikke pasform og lækre kvalitet i langfibret bomuld

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Brugsvejledning Sleepbag babysovepose samt tilbehør. Sprog - DK. Produktinformation Advarsel 1-2

Indholdsfortegnelse. Brugsvejledning Sleepbag babysovepose samt tilbehør. Sprog - DK. Produktinformation Advarsel 1-2 Sprog - DK Indholdsfortegnelse Brugsvejledning Sleepbag babysovepose samt tilbehør. Produktinformation Advarsel 1-2 Sleepbag babysovepose Teknisk tegning Sleepbag 3-4 Indledning 5 Videovejledning 6 Påklædningsguide

Læs mere

Gave 1: Vejl. pris kr. 860,-

Gave 1: Vejl. pris kr. 860,- Julegaver 2011 B2B Gave 1: Södahl Comfort håndklæder: 100% bomuld, 550 gram 4 stk. 40 x 60, 4 stk. 50 x 100 og 2 stk. 70 x 140 cm Fås i sort, hvid, rød, lilla, lime, orange, hindbærrød, gul, aqua, lavendel,

Læs mere

værktøjskufferter 2013 / 14

værktøjskufferter 2013 / 14 værktøjskufferter 2013 / 14 EASY værktøjskuffert Leveres med 3 forskellige indretninger. Med god rumlighed, flexibel indretning og elegant design. Kuffertskal af slagfast ABS materiale. Kraftig aluminiumsramme

Læs mere

RAMMEN December 2012 - Januar 2014

RAMMEN December 2012 - Januar 2014 RAMMEN December 2012 - Januar 2014 Juni juli 14 Årgang 51 Islev Gruppe www.islevpigespejder.dk www.pigespejder.dk Vigtige datoer for piger og forældre 23. juni Skt. Hans - for hele familien 7.-11. juli

Læs mere

Micropolyester, Teflon coated Åndbar, vind-, vand- og smudsafvisende. XS - 3XL (sort 4XL) Teflon. Wind Repellent. Water Repellent YYK

Micropolyester, Teflon coated Åndbar, vind-, vand- og smudsafvisende. XS - 3XL (sort 4XL) Teflon. Wind Repellent. Water Repellent YYK 1 DESS. 2372 FORCE HERRE LØBEJAKKE Ultra let herre løbejakke i Teflon coated micropolyester. Jakken har refleks for og bag samt ventilation i ryg og via lomme. Praktisk MP3 lomme samt møntlomme. Farver:

Læs mere

66% 5.999,- SPAR 11.499,- DIN GARANT FOR BEDRE SØVN www.bykarma.dk 1. Spar. 140 x 200 /210 cm. Begrænset antal! EKSTRA NEDSAT i 140 x 200 cm!

66% 5.999,- SPAR 11.499,- DIN GARANT FOR BEDRE SØVN www.bykarma.dk 1. Spar. 140 x 200 /210 cm. Begrænset antal! EKSTRA NEDSAT i 140 x 200 cm! GARANT FOR BEDRE SØVN TIL BEDRE PRISER Køb din BY KARMA seng nu og få Danmarks bedste og flotteste seng til markedets laveste pris. 140 x 200 /210 cm. 5.999,- SPAR 11.499,- Spar 66% Begrænset antal! KARMA

Læs mere

Her følger en række praktiske oplysninger. Læs det grundigt igennem, selv om der er meget læsestof:

Her følger en række praktiske oplysninger. Læs det grundigt igennem, selv om der er meget læsestof: Rejse til Kandersteg Kære rejsedeltager på turen til Kandersteg d. 3. 12. juli 2015: Om kort tid venter der dig en stor spejderoplevelse. Vi er pt. 57 fra Voerladegård Gruppe, der skal rejse sammen til

Læs mere

Arbejdsjakke side 4. Arbejdsshorts side 11

Arbejdsjakke side 4. Arbejdsshorts side 11 Arbejdsjakke side 4 Arbejdsbukser side 5-10 Arbejdsshorts side 11 T-Shirts side 12-15 Sweatshirts side 16-17 TERMOUNDERTØJ side 18 Striktrøjer side 19 Softshelljakker side 20 Teddyjakker side 21 Vintertøj

Læs mere

Gade & Juul 15-16. Inspiration

Gade & Juul 15-16. Inspiration Gade & Juul 15-16 Inspiration Vidste du... Som værtinde til et smykkeparty, får du % af dagens salg til selv at shoppe for. 2 Der tages forbehold for udsolgte varer, samt trykfejl. For alle varenr. og

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

Pakkeliste for Mikrospejderne.! Ha god plads i tasken.! Ha det med der skal bruges men ikke mere end der skal bruges.

Pakkeliste for Mikrospejderne.! Ha god plads i tasken.! Ha det med der skal bruges men ikke mere end der skal bruges. Pakkeliste for Mikrospejderne! Ha god plads i tasken.! Ha det med der skal bruges men ikke mere end der skal bruges.! Ha kun noget med der må gå i stykker eller blive glemt. Den gode rutine Vi anbefaler

Læs mere