50% 53% 70% 50% SPAR. 55 o NORD jubilæums avis SPAR

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "50% 53% 70% 50% SPAR. 55 o NORD jubilæums avis SPAR"

Transkript

1 55 o NORD jubilæums avis HURRAAA! 55 o nord har jubilæum 53% 70% Pinewood Cyklon Regnsæt Lækkert og let regntøj fra Pinewood. Fås i Grøn XS eller Rød XS, L og XL Vejl. pris 999,- Varenr ,- Wolf Inuit vinterjakke, Kaki Lækker og varm vinterjakke, som er fuldstændig vind- og vandtæt. XS-3XL Så længe lager haves FØR 1499,- Varenr ,- Det er allerede 10 år siden, at FDF og KFUM- Spejderne valgte at slå deres butikker sammen og 55ºNORD blev stiftet. Det skal vi fejre! Derfor starter vi dette år med et super udsalg. Rystelygte Mini Glem alt om batterier og pærer - med rystelygten har du strøm altid. Ryst lygten i 1 minut og du har lys i op til 1 time. FØR 119,- Varenr ,50 Light my fire Madkar Sættet består af to tallerkener (dyb og flad), kop med låg, skærebræt, spork og lille vandtæt beholder. Kan tåle både mikroovn og opvaskemaskine. Rød, grøn, lys blå, armygrøn, gul, pink, sort, orange, navyblå, hvid og turkis. FØR 159,- Varenr ,95 Tilbuddene i denne avis gælder fra mandag d. 21. januar 2013 til og med søndag d. 10. februar 2013 Så længe lager haves BESTIL PÅ

2 HURRAAA Jubilæums udsalg spar RIGTIG mange penge! 25% Knobtov grønt el. blåt Ca. 1 meter langt FØR 15,- YOYO med Mads Kompas FØR 10,- Diablo spil FØR 99,- Flaskeholder m. karabin FØR 20,- Varenr Varenr Varenr ,- Varenr ,- 48% Laserpen Sjov lille laserpen med 5 udskiftelige toppe, som ændrer strålen til en figur. Glowstick lygte, stor Sjov lommelygte med hvidt lys. Lygten kan også lyse og blinke med blåt eller rødt lys. Leveres ass. 19 cm. Snoet knæklys Håndvarmer genanv. Brug, kog og brug igen. Nem og hurtig varme f.eks. i soveposen eller lommen. FØR 29,- FØR 29,- FØR 8,- FØR 10,- Varenr ,- Varenr Varenr ,- Varenr ,- 60% 28% Stolebetræk til liggeunderlag 60 cm Put dit liggeunderlag ind i betrækket og du har en dejlig stol til lejrbålet. Passer til de store underlag på op til 60 cm. bredde. Bæverbamse, 20 cm Bamsen til alle små og store spejdere. Altid klar til et kæmpe kram. Felix Bamse, 20 cm Sille og Sigurds gode ven Felix. Tag ham med på lejren - han er din gode ven i soveposen. Lavustol Den bekvemme lejrbålsstol. Stolen er lavet med skumfyld der både isolerer og gør det behageligt for bagdelen. Mål 43 x 84 cm. Tykkelse: 1,5 cm. Vægt ca. 500 gram. FØR 249,- FØR 99,- FØR 99,- FØR 139,- Varenr ,- Varenr ,- Varenr ,- Varenr ,- Handelsbetingelser Når du handler hos 55 NORD er du sikret følgende, for os helt elementære fordele: Køb som du vil Som kunde hos 55 NORD kan du handle som du vil. Du kan se hele vores store udvalg på Har du spørgsmål eller brug for hjælp, sidder vi klar på telefon hverdage fra kl fredag til kl Du kan også kontakte os på dk, hvor din mail vil blive behandlet indenfor 24 timer på hverdage. Intet gebyr Når du er kunde hos os, betaler du intet ekspeditionsgebyr. Den eneste omkostning, der kommer ud over varens pris, er Post Danmarks laveste pakkeporto p.t. kr. 82,00 pr. forsendelse. Ved køb af telte, båludstyr og andre volumen eller vægtmæssigt store varer, pålægges altid faktuel porto eller fragt. Prisgaranti 55 NORD har markedets bedste pris på varer af god kvalitet, og vi yder 14 dages prisgaranti. Vi udbetaler altså differencen, hvis en anden forretning i Danmark mod forventning tilbyder samme vare til en lavere pris, inden for en periode på 14 dage fra købsdatoen. Døgnåbent Du kan handle, når du har lyst. Vores internet forretning har åbent døgnet rundt på Internetbutikken er godkendt af e-handelsfonden, et kvalitetsstempel kaldet e-mærket, der viser dig som forbruger, at netbutikken er et sikkert sted at handle og den drives lovligt og etisk forsvarligt. Betal som du vil Hos os kan du betale som du vil. Med dankort eller andre kreditkort gebyrfrit, eller du kan på vores hjemmeside betale via bankoverførsel. Tilfredshedsgaranti Såfremt du ikke er tilfreds med de varer, vi har leveret til dig, kan du gratis returnere eller ombytte varen hos os inden for 14 dage fra købsdatoen. Varen skal være ubrugt og returneres til os i original emballage. Omgående ekspedition Som kunde hos 55 NORD er du sikker på, at din ordre ekspederes herfra, således at du vil modtage den med posten inden for 2-3 hverdage efter bestilling. Der kan dog være forsinkelser i højsæsonen. Tilbuddene i denne avis gælder fra mandag d. 21. januar til og med søndag d. 10. februar friluftsudstyr der holder til at blive brugt igen og igen!

3 Bestil på 55% RESTSALG Haglöfs X-Hale sko Let og åndbar vandresko som fungerer til mange forskellige aktiviteter. Str FØR 999,- Varenr ,- Haglöfs Ventilator sko Haglöfs Escape Ventilator er en fantastisk let og velsiddende sko, der giver en fantastisk ventilation omkring fødderne. En meget fleksibel sko som smyger sig om foden. FØR 1199,- Varenr ,- Haglöfs Holt sko Eksklusiv sko i ruskind. God stødafdæmpning i sålen. Gummiforstærkning i hæl og tå. Hurtigtørrende og fugtabsoberende. Fås i dame- og herremodel str FØR 1199,- Varenr ,- KANON TILBUD 29% Haglöfs buks Haglöfs Trail mid pant Slidstærke og alsidige mellemvægts bukser i moderne pasform. FØR 900,- Varenr ,- Friluftsbuks 6-14 år / XXS-5XL Friluftsbukser til aktive friluftsfolk. Teflonbelagt for vand- og smudsafvisning. Mange lommer og smarte finesser. Elastik i taljen. Benene kan lynes af til shorts. FØR 349,- Varenr ,- Wolf skjorte Let skjorte som både er svedtransporterende, hurtigtørrende og næsten ikke krøller. Fås i kaki eller forårsgrøn Wolf Mohave herreskjorte FØR 399,- Varenr ,- Wolf Adena dameskjorte FØR 399,- Varenr ,- HURRAAA Jubilæums udsalg spar RIGTIG mange penge! 3

4 HURRAAA Jubilæums udsalg spar RIGTIG mange penge! 42% Haglöfs Courier Computertaske 15 Computertaske med plads til en 15 laptop og andre vigtige ting på arbejdet, skolen eller ledermødet. Meget alsidig med masser af lommer og detaljer. Wolf Konkow 60 Anatomisk rygsæk med indstilleligt og polstret bæresystem. Meget holdbar model, men kraftige lynlåse. Bygetæt, men der følger vandtæt overtræk med som også kan lynes sammen til en rejsebeskytter. 37% 55Nord Rygsæk, 25 L Skole og fritidsrygsæk med masser af detaljer og lommer. 25 liter. God som dagtursrygsæk. FØR 600,- FØR 899,- FØR 158,- Varenr ,- Varenr ,- Varenr ,- Earbags Sort el. Orange, 2 stk Smart og let løsning, hvis du vil undgå hue eller pandebånd. Med et enkelt snuptag sættes disse varme earbags i fleece fast på ørerne. FØR 25,- Varenr ,50 39% Army Cap Smart cap. One-size FØR 49,- Varenr ,- 38% Wolf hue/halstørklæde i gaveæske Gavesæt med blødt og lækkert halstørklæde og hue. Begge udført i fleece. S-L. Farve Sort. FØR 159,- Varenr ,- Drømmetyderen Fortællinger fra Afrika og Asien for både store og små. Alle fortællingerne beretter på hver deres måde om livet som menneske. Derfor spejler de ikke kun livet under fremmede himmelstrøg, men også livet herhjemme. Bogen er med flotte tegninger af Jacob Kramer. FØR 178,- Varenr ,- Vild med - serien, 12 bøger Vild med bøgerne er små lommebøger, som hver især behandler sit eget emne. Fra ild, kniv, sol, gys, cykler og skov til taster, førstehjælp, leg, huler, bålmad og eksperimenter. Bøgerne egner sig især til de årige børn. FØR 350,- Varenr ,- Oplev verden Har du mod på at opleve den store vide verden, men ikke rigtigt råd til billetten? Oplev verden tager dig med til 8 eksotiske lande. Hvert land har sit eget kapitel, hvor du kan læse lidt om det enkelte land, men ellers handler det om selv at gå i gang. Fremstil brugsting og lav aktiviteter fra de forskellige lande. Smag på den lokale mad, og afprøv de lege og spil, børnene fordriver deres fritid med. FØR 178,- Varenr , friluftsudstyr der holder til at blive brugt igen og igen!

5 Bestil på 39% Wolf Pioner sovepose Funktionel lejrsovepose til forår, sommer og efterår. Soveposen er fyldt med blødt og vamset Thermolite hulfiber fyld, som sikrer dig optimal isolering og super sovekomfort. Pudelomme: Øverst i soveposen er der en praktisk lomme hvor du enten kan lægge dit tøj ind. Eller hvorfor ikke forkæle dig selv med Wolf Camper s praktiske hovedpude. FØR 999,- Varenr ,- Hængekøje Fantastisk hængekøje i høj kvalitet. Vævet i multicolor striber. 100% bomuld. Max belastning 120 kg. FØR 449,- Varenr ,- Haglöfs Sovepose 55Nord - 22 venstre Blød og vamset vintersovepose med høj isolering. Anbefales udendørs i vinterhalvåret. Komforttemperaturen er -6º og extremtemperaturen er -22º. FØR 649,- Varenr venstre 398,- Varenr højre 398,- Luftmadras, enkelt Klassisk luftmadres til 1 person. 185 x 79 x 23 cm. FØR 129,- Varenr ,- 31% Mountain Eagle Compact Liggeunderlag Selvoppusteligt liggeunderlag som ikke fylder mere end en køkkenrulle, men meget komfortabelt. 185 x 51 cm. Tykkelse 3 cm. Vægt 860 gram. FØR 399,- Varenr ,- 38% Wolf Camper Lagenpose, bomuld Bomuldslagenpose som beskytter soveposen og øger temperaturen med ca. 5º. FØR 199,- Varenr ,- 42% 47% Hovedpude 55Nord Lille hovedpude som kan komprimeres så den ikke fylder ret meget. FØR 69,- Varenr ,- Iso Hovedpude Selvpustelig hovedpude som at let at have med i rygsækken. Pakke størrelse: 26x11 Ø. Mål: 26 x 42 cm, tykkelse: 12 cm. Vægt 300 g. FØR 149,- Varenr Cuddlebag hovedpude Cuddlebug er en microfiberpude med fyld af små polystyren kugler. Dette gør at puden former sig efter dig og samtidig er både allergivenlig og nem at rengøre. Den kan sågar bruges ved lejrbålet, da polystyren kuglerne isolerer mod kulde fra jorden. 30 x 15 cm Ø. Leveres i rød eller sort. FØR 169,- Varenr ,- HURRAAA Jubilæums udsalg spar RIGTIG mange penge! 5

6 HURRAAA Jubilæums udsalg spar RIGTIG mange penge! 35% Adventure dolk Fantastisk flot kniv i gaveæske. Kniven fås med og uden logo. Med logo er dette trykt på bladet og på skeden. Bladlængde 115 mm. En flot gave til ledere og andre voksne FØR 298,- Varenr ,- Varenr Dolk med merlespiger Dolk i høj kvalitet i læderskede. Bladlængde 120 mm. Merlespiger, til løsning af besnørring, medfølger Fås med KFUM-Spejder eller FDF logo, eller uden logo. FØR 258,- Varenr ,- Juniordolk med sikring Juniordolk i kraftig læderskede med bæltestrop. Kniven har beskyttelsesknob. Ligner de voksnes slirekniv, men er tilpasset børnehænder. Passer til børn fra 7-13 år. Bladlængde: 105 mm. Fås med KFUM-Spejder eller FDF logo, eller uden logo. FØR 189,- Varenr ,- 49% Grundig lygte Grundig har skabt LED lygter med det nye Coolwhite lys. Pærerne holder op til timer. Lygten er fremstillet i aluminium, som gør lygten både vejrbestandig og meget holdbar. LED 1 er 10 cm lang, med en LED pære og bruger 1 AAA batteri. LED 12 er 12 cm lang, med 12 LED pærer og bruger 4 AAA batterier. Grundig LED1 lygte FØR 89,- Varenr ,- Grundig LED12 lygte FØR 179,- Varenr ,- Rystelygte Mini Slut med brugte batterier, denne lygte lades op ved at ryste den. Tåler stød, ekstreme temperaturer og er 100% vandtæt. FØR 119,- Varenr ,50 49% 33% Wind-Up lygte og oplader Lygten til hvor som helst og når som helst. Her har du hverken brug for batterier eller stikkontakt. Lygten giver også mulighed for at lade din mobiltelefon op med de medfølgende adapterer. Længde: 14 cm, Vægt: 132 g. FØR 89,- Varenr ,- Led lenser H7 Pandelygte Super kraftfuld og ultra let pandelampe. Med en lyskraft på 140 lumen er H7 et mirakel af lys. Den unikke kombination af enhåndsbetjent Speed Focus og regulering af lysstyrken gør H7 til en kraftfuld pandelampe. På selve batteriboksen kan lystyrken reguleres efter behov og lygtehovedet kan vippes indenfor en vinkel af 90 grader. Vægt: 117 gram FØR 599,- Varenr , friluftsudstyr der holder til at blive brugt igen og igen!

7 Bestil på BÅLUDSTYR Se oplysninger om vores båludstyr på Scoutfire stege/bageplade FØR 479,- Scoutfire Basisramme FØR 1229,- Varenr ,- Varenr ,- Scoutfire Bagehat Scoutfire Wok Scoutfire Grillrist Scoutfire Bålkasse FØR 598,- FØR 539,- FØR 449,- FØR 1499,- Varenr ,- Varenr ,- Varenr ,- Varenr ,- Wolf Aluflaske 51% Alu flaske som indeholder 7,5 dl. Med tætsluttende låg og karabin, så flasken kan hænge på rygsækken eller i bæltet. Termo Mug Hot & Cold 55ºNORDs Termo Mug er lavet i et enkelt design og fås i 5 forskellige farver. Drikkevarerne kan både holdes varme og kolde. Lavet i rustfri stål, hvilket gør den meget rengøringsvenlig og robust. Dens bløde buede form, gør den behagelig at holde om og drikke af. Absolut vandtæt og ideel til brug på vandreture eller på rejser. Vil passe til de fleste kopholdere. I det lille rum i låget kan der f.eks. være tebreve. FØR 59,- Varenr ,- FØR 99,- Varenr ,- 20% Trangia er det klassiske og mest gennemtestede stormkøkken på markedet. Designet til at fylde og veje så lidt som muligt, men stadig være effektivt. Standartsættet består af to gryder, en pande/ låg, en vindskærm, en spritbrænder og en tang. Der findes masser af tilbehør til sættet. Trangia 27-1 Alm. Foldebestik, kniv, gaffel og ske Smart bestik som foldes sammen som en lommekniv. Indeholder kniv, gaffel, ske, dåseåbner, flaskeåbner og proptrækker. FØR 379,- FØR 79,- Varenr ,- Varenr ,- HURRAAA Jubilæums udsalg spar RIGTIG mange penge! 7

8 HURRAAA Jubilæums udsalg spar RIGTIG mange penge! 44% Foldespade 2 delt Alle priser gælder fra d.23. februar - 25 marts o Nord tager forbehold for udsolgte varer, leverandørsvigt samt trykfejl Patrulje telt Det klassiske patruljetelt, i en både lettere og billigere udgave. Teltet er udført i brandhæmmende Ripstop Nylon og oversejlet er både forstærket og rådbehandlet i stænkkanten. Leveres med justerbare stænger og letvægtspløkke. Vægt 14 kg. Længde 2,15 meter. Bredde 3 meter. Højde 2 meter. Plads til 6 voksne. FØR 6995,- Varenr ,- Samlingstelt MASTESEJLETS AFLØSER. Alle tiders samlingstelt til lejre og arrangementer. De 6 sider kan sættes i valgfrit, så teltet kan indrettes efter jeres behov. Når de 6 sider er taget af ligner teltet et beduintelt og kan bruges som pavillon. Det tager ca. 45 minutter at sætte teltet op og det kræver 3 personer. Teltdugen er coated med brandhæmmende pvc og lavet i Ribstop, så små huller ikke løber. De solide lynlåse og dobbelt syede samlinger giver et stærkt telt som kan holde til vind og vejr. Plads til ca. 50 siddende og ca. 40 sovende personer. Højde 5,5 meter. Diameter: 14 meter. Vægt: 82 kg. Leveres i taske med plads til alt. Normalpris 19995,- Varenr ,- 43% 5,5 meter 14 meter Se specifikationer på vores telte på 60% Smart foldespade til patruljekassen, eller til bagagerummet. Med træskafte og stålblad. Meget holdbar. FØR 159,- Varenr ,- Fakler, pakke á 5 stk. 1½ times brændtid FØR 69,- Varenr ,50 38% Camping Lanterne God lille lanterne med bærehank. Lygten er vandafvisende. Bruger 4 stk. AA batterier. FØR 79,- Varenr ,- 31% Falcon 4 tunneltelt Falcon giver dig mulighed for at til-passe teltet helt til dit behov. Ét telt kan være et super letvægts fjeldtelt uden apsis, et dejligt 3-4 personers telt med apsis - eller du kan lyne 2 telte af sammen.plads til 4 personer. Vandsøjletryk: 3000 mm Totalvægt: 4800 gram FØR 2299,- Varenr , friluftsudstyr Bestil der på holder til at blive brugt igen og igen!

SAML GULDMÆRKER TIL OUTDOOR- OG SPORTSPRODUKTER FRA HI-TEC 75% Få op til

SAML GULDMÆRKER TIL OUTDOOR- OG SPORTSPRODUKTER FRA HI-TEC 75% Få op til SAML GULDMÆRKER TIL OUTDOOR- OG SPORTSPRODUKTER FRA HI-TEC 75% Få op til rabat med 10-40 62079_HiTec_folder_A5.indd 1 guldmærker 09/03/15 08.17 12 31 37 tabte eller stjålne plader. 2 8 14 20 26 32 38 3

Læs mere

BILLIGE HAGLÖFS SKINGRENDE BUKSER 55 NORD MASSER. Har du udstyret i orden? Hold øje med os på facebook SE SIDE 9. ...af udstyr til sommerens lejre

BILLIGE HAGLÖFS SKINGRENDE BUKSER 55 NORD MASSER. Har du udstyret i orden? Hold øje med os på facebook SE SIDE 9. ...af udstyr til sommerens lejre Katalog nr. 3 Juni / Juli 2012 Bestil på www.55nord.dk Bestil på www.55nord.dk 55 NORD Hold øje med os på facebook SKINGRENDE BILLIGE HAGLÖFS BUKSER SE SIDE 9 Scan dig ind med din smartphone eller klik

Læs mere

Workwear. Designed to work.

Workwear. Designed to work. Workwear. Designed to work. Hi-Vis Premium Med stolthed kan vi præsentere vores premiumserie i Hi-Vis-segmentet Hi-Vis-tøjets primære formål er jo at være synligt. Vi har sørget for at gøre denne kollektion

Læs mere

JULE- TILBUD GOD JUL. Bucuresti 5133 Sort fonduesæt til 6 personer. MOMENTI

JULE- TILBUD GOD JUL. Bucuresti 5133 Sort fonduesæt til 6 personer. MOMENTI MOMENTI GOD JUL JULE- TILBUD Tilbudene gælder f.o.m. 01.09.2009 t.o.m. 31.12.09 eller så længe lager haves. 2009 Potsdam 5153 Brødkurv i canvas (100% bomuld). Leveres i gaveæske, med tre kurve, 2 x små

Læs mere

LØBERENs Pandelampeguide

LØBERENs Pandelampeguide LØBERENs Pandelampeguide Markedet bugner med pandelamper, lige fra små fikse typer til større og kraftigere lamper, der kan lyse et helt parcelhuskvarter op. Priserne svinger lige fra få hundrede kroner

Læs mere

Kvalitet & sikkerhed til småfolket

Kvalitet & sikkerhed til småfolket Kvalitet & sikkerhed til småfolket Velkommen hos BabyTrold TRILLE VOGNE Hos BabyTrold holder vi meget af den danske tradition om brug at danske barnevogne. Danmark er det eneste land i verden, hvor vi

Læs mere

Kvalitet & sikkerhed til småfolket

Kvalitet & sikkerhed til småfolket Kvalitet & sikkerhed til småfolket Velkommen hos BabyTrold TRILLE VOGNE Hos BabyTrold holder vi meget af den danske tradition om brug af danske barnevogne. Danmark er det eneste land i verden, hvor vi

Læs mere

Deltagerbrev til Landslejren 2011

Deltagerbrev til Landslejren 2011 Deltagerbrev til Landslejren 2011 Kære deltager Du sidder nu med deltagerbrevet til Landslejren 2011 på Sletten. Her står de sidste praktiske informationer som du får brug for i forbindelse med lejren.

Læs mere

Køb arbejdstøj igennem M-Sport og støt din lokale idrætsforening

Køb arbejdstøj igennem M-Sport og støt din lokale idrætsforening Køb arbejdstøj igennem M-Sport og støt din lokale idrætsforening Standard/ensfarvet 5 5 8 8 0 0 40 40 jakke 4-780 buks -785 Ensfarvet jakke med lynlås. Viddelæg i ryg. Ærmer med justerbare manchetter.

Læs mere

for Autocampers dk 2014

for Autocampers dk 2014 for Autocampers dk 2014 Når du er på farten med din autocamper er det vigtigt at kunne komme fra sted til sted hurtigt og uproblematisk. Samtidig er det rart med lidt ekstra plads ud over autocamperen,

Læs mere

teamtøj i eget design

teamtøj i eget design teamtøj i eget design er en tekstil virksomhed der blev etableret i 1948. Siden starten har vi fokuseret på sportstøj og elite sport. Vi har fokuseret på cykelsporten siden 1997, hvor vi startede vores

Læs mere

Indhold. Komplet pakkeliste til vandring

Indhold. Komplet pakkeliste til vandring Indhold Forord... 2 Rygsæk... 2 Telt... 3 Støvler... 4 Sovepose... 4 Liggeunderlag... 4 Beklædning... 4 Jakke og regnbuks (ydrelag)... 4 Bukser og trøjer (mellemlag)... 4 Undertøj og strømper (inderlag)...

Læs mere

Deltagerbrev. Mødetid & -sted og sluttid & -sted. Underskrift fra forældre

Deltagerbrev. Mødetid & -sted og sluttid & -sted. Underskrift fra forældre Deltagerbrev Tillykke! Zaxsez! I er blandt de 45 patruljer, der nåede gennem nåleøjet og dermed sikrede jer en plads på dette års Kære 1. Vi glæder os rigtig meget til at se jer i Sorø den 20.-22. februar!

Læs mere

Pakkeliste til sommerrejse i Island

Pakkeliste til sommerrejse i Island Pakkeliste til sommerrejse i Island Rigtig beklædning er forudsætningen for, at man får det bedste udbytte af en rejse, der foregår meget udendørs og i verdens smukkeste natur. Dette er vores forslag til

Læs mere

PATRULL. Sikkerhedsprodukter

PATRULL. Sikkerhedsprodukter 38_014 PATRULL Sikkerhedsprodukter Gør hjemmet mere sikkert At skabe en bedre hverdag vil også sige at gøre den mere sikker. Derfor har IKEA udviklet PATRULL serien. Den er med til at minimere risikoen

Læs mere

SMART OPBEVARING AF VÆRKTØJ

SMART OPBEVARING AF VÆRKTØJ SMART OPBEVARING AF VÆRKTØJ 2 VÆRKTØJSTASKER 3 VÆRKTØJSBÆLTER 7 SØMPOSER 12 VÆRKTØJSORDNERE 12 TILBEHØR TIL BÆLTER 13 DIVERSE 19 SALGSMATERIALER NOTER 22 INDHOLDSFORTEGNELSE MED VARENUMRE 23 INDHOLD 3

Læs mere

Micropolyester, Teflon coated Åndbar, vind-, vand- og smudsafvisende. XS - 3XL (sort 4XL) Teflon. Wind Repellent. Water Repellent YYK

Micropolyester, Teflon coated Åndbar, vind-, vand- og smudsafvisende. XS - 3XL (sort 4XL) Teflon. Wind Repellent. Water Repellent YYK 1 DESS. 2372 FORCE HERRE LØBEJAKKE Ultra let herre løbejakke i Teflon coated micropolyester. Jakken har refleks for og bag samt ventilation i ryg og via lomme. Praktisk MP3 lomme samt møntlomme. Farver:

Læs mere

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet.

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet. ... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99 SUPEROFFER På 6 udvalgte varer / varegrupper tilbyder vi nu - til og med 29/7-2011 helt Led efter symbolet på

Læs mere

EDGE. Velegnet til industrivask. Skrå lomme på benet giver bedre adgang til lommens indhold. Formsyede knæ giver god komfort.

EDGE. Velegnet til industrivask. Skrå lomme på benet giver bedre adgang til lommens indhold. Formsyede knæ giver god komfort. EDGE 31 EDGE EDGE-kollektion er inspireret af jeanswear og 1950'erne. Den er beregnet til hårdtarbejdende folk indenfor alle fag, som ønsker den bedste kvalitet, funktionalitet og pasform. Vi har skabt

Læs mere

Her følger en række praktiske oplysninger. Læs det grundigt igennem, selv om der er meget læsestof:

Her følger en række praktiske oplysninger. Læs det grundigt igennem, selv om der er meget læsestof: Rejse til Kandersteg Kære rejsedeltager på turen til Kandersteg d. 3. 12. juli 2015: Om kort tid venter der dig en stor spejderoplevelse. Vi er pt. 57 fra Voerladegård Gruppe, der skal rejse sammen til

Læs mere

Firmatøj og -gaver Tlf. 70 23 33 44. www.promo-design.dk

Firmatøj og -gaver Tlf. 70 23 33 44. www.promo-design.dk Firmatøj og -gaver S T E T I L HØJ KVA R R E V A G E M A L K E E E GAVER - D M A L K E R E N BEDST LED LENSER H3 H3 fra LED LENSER er en ideel pandelampe til løb, cykel og spadsereture. Lygtehovedet kan

Læs mere

Wear & Gadgets 2011. Indkøbskatalog. for studerende og ansatte ved

Wear & Gadgets 2011. Indkøbskatalog. for studerende og ansatte ved [ SHOP] Wear & Gadgets 2011 Indkøbskatalog for studerende og ansatte ved VIA UNIVERSITY COLLEGE VIA merchandise Se det store udvalg af VIA merchandise i kataloget og lad dig friste af sportstøj, t-shirts,

Læs mere

Kandersteg. Sandved/Tornemark

Kandersteg. Sandved/Tornemark Kandersteg Sandved/Tornemark 4. - 13. juli 2007 Her er så de sidste informationer inden vi drager af sted mod Kandersteg i Schweiz. AFGANG: Vi mødes onsdag d 4. juli kl. 18.45 på Ringsted banegård og ankommer

Læs mere

tasker 56 x 31 x 27 cm // Sort // Best. nr.: 6308 59 x 34 x 29 cm // Sort // Best. nr.: 6314 63 x 34 x 33 cm // Sort // Best. nr.

tasker 56 x 31 x 27 cm // Sort // Best. nr.: 6308 59 x 34 x 29 cm // Sort // Best. nr.: 6314 63 x 34 x 33 cm // Sort // Best. nr. Firmatøj og -gaver taske (M) 56 x 31 x 27 cm // // Best. nr.: 6308 Medium taske. 3 rum. Udvendig lynlåslomme. Skulderrem. Spænder i metal. Polstret greb. Vejl. pris ekskl. moms kr. 162,00 fritidstaske

Læs mere

2013/14 ESSENTIAL VISIbILITy

2013/14 ESSENTIAL VISIbILITy 01/14 ESSENTIAL Visibility MODERIGTIGT OG SYNLIGT Vores Essential Visibility-kollektion giver al den synlighed, du har brug for, kombineret med alle væsentlige funktioner og komfort. Kollektionen er baseret

Læs mere

Tøj designet til jagt og fritid...

Tøj designet til jagt og fritid... G R E N E W O R K W E A R Tøj designet til jagt og fritid... Vi introducerede sidste år programmet jagt og vildtpleje et program, der er blevet taget rigtig godt imod. Hos Grene udvikler vi hele tiden

Læs mere

Telt. Regler. For at du trygt kan overnatte i teltet, er der nogle regler, du SKAL overholde.

Telt. Regler. For at du trygt kan overnatte i teltet, er der nogle regler, du SKAL overholde. Telt Spejdere på tur har sovet ude i naturen, lige så længe spejderbevægelsen har eksisteret. Det er en naturlig del af vores aktiviteter. Når vi sover i naturen, skærmer teltet fantastisk mod vind og

Læs mere

Kandersteg. Thorning, Karup. Rødkær. 06. 15. juli 2014

Kandersteg. Thorning, Karup. Rødkær. 06. 15. juli 2014 Kandersteg Thorning, Karup & Rødkær 06. 15. juli 2014 Her er så de sidste informationer inden vi drager af sted mod Kandersteg i Schweiz. AFGANG: Vi mødes d. 6. juli på Thorning Skoles P-plads kl. 12.00.

Læs mere

din for altid M60 KØL OG FRYS

din for altid M60 KØL OG FRYS din for altid M60 KØL OG FRYS 2 Miljø, funktionalitet og tidløst design GRAM er kendt for at udvikle produkter, der glæder forbrugerne i dagligdagen og dermed bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

Grundpris for SB 35-50 cm: 21.990,- DKK Grundpris for SB 55-60 cm: 25.195,- DKK

Grundpris for SB 35-50 cm: 21.990,- DKK Grundpris for SB 55-60 cm: 25.195,- DKK Dato Fakturerings adresse EAN-nr. Faktureringsadresse = leveringsadresse Kunde nr. Kontaktperson Reference Alternativ leveringsadresse Tilbud Grundpris for SB 35-50 cm: 21.990,- DKK Grundpris for SB 55-60

Læs mere

Spidsteltet: Beskrivelse: Spidsteltet kan have langsgående eller tværgående rygning, og har 2 lodrette stænger. 2,5 til 5 kg for et 4 personers telt.

Spidsteltet: Beskrivelse: Spidsteltet kan have langsgående eller tværgående rygning, og har 2 lodrette stænger. 2,5 til 5 kg for et 4 personers telt. Indledning: Vandreholdets materiel er en gennemgang af de mere specialiserede typer materiel et hold typisk bruger under en vandring i fjeldet. Beskrivelserne er lavet med baggrund i praktiske erfaringer

Læs mere

Pakkeliste til sommerrejse i Grønland

Pakkeliste til sommerrejse i Grønland Pakkeliste til sommerrejse i Grønland Rigtig beklædning er forudsætningen for, at man får det bedste udbytte af en rejse, der foregår meget udendørs og i verdens smukkeste natur. Dette er vores forslag

Læs mere

VELKOMMEN SOM BLÅ SPEJDER

VELKOMMEN SOM BLÅ SPEJDER VELKOMMEN SOM BLÅ SPEJDER Hvad finder jeg i denne folder 3 Udfordringer 4 Hvornår kan mit barn blive spejder? 5 Værdierne bag spejder 6 Uniform 7 Hvor køber jeg udstyr? 11 Sådan er dit barn forsikret 12

Læs mere

Sommerlejr for trop og senior

Sommerlejr for trop og senior Sommerlejr for trop og senior Årets sommerlejr er Distriktslejren i Gudenå Distrikt og afholdes på Moselund Spejdercenter (Århusvej 8, Hinnerup). Der forventes lidt over 300 deltagere og vi deltager med

Læs mere

D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S Indhold: Side 3 Blå Sommer 4 Sjovt, vildt, skægt 5 Mikro-/Mini 6 Mikro-/Miniprogram 7 Mærkedage mikro/mini 8 Juniorprogram 9 Junior Nyt 10 Trop 11 Raftekunst 11

Læs mere

HK Værktøj 4500 Nykøbing Sj. hkvt@hkvt.dk Tlf. 59913484 Fax 59913454 Mobil 61750852 SIKKERHEDSSKO mm

HK Værktøj 4500 Nykøbing Sj. hkvt@hkvt.dk Tlf. 59913484 Fax 59913454 Mobil 61750852 SIKKERHEDSSKO mm SIKKERHEDSSKO mm Forbehold for trykfejl og udsolgte vare Priser er excl. fragt og moms 899,- Varenummer 6624 Goaltender Mærke Cofra Overlæder Åndbart og slidstærkt TPU Størrelse 39-47 Vægt (42) 600 g.

Læs mere

Wolf Camper The innovative Danish brand

Wolf Camper The innovative Danish brand Wolf Camper The innovative Danish brand Vildmarken kalder! Velkommen som besøgende i Wolf Camper katalog 2013. Du vil finde masser af nyheder og gamle klassikere i nye og gamle farver. God fornøjelse!

Læs mere

Velkommen i FDF Særslev

Velkommen i FDF Særslev Velkommen i FDF Særslev Gode oplysninger til dine forældre om FDF Særslev Kort om FDF Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF, er en af Danmarks største folkekirkelige børne- og ungdomsorganisationer med

Læs mere

Velkommen i. Det Danske Spejderkorps

Velkommen i. Det Danske Spejderkorps Velkommen i Det Danske Spejderkorps Velkommen som Blå spejder er udgivet af Det Danske Spejderkorps Tekst Jeanette Hedegaard Tine Lind Troels Lorenzen Foto Anders Rostgaard Bystrup Anders Finderup Andreas

Læs mere

Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen.

Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen. Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen. Velkommen til en ny verden med din Hästens-seng Nyd din drømmeseng resten af dit liv begynder her.

Læs mere

Velkommen i FDF Særslev

Velkommen i FDF Særslev Velkommen i FDF Særslev Gode oplysninger til dine forældre om FDF Særslev Kort om FDF Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF, er en af Danmarks største folkekirkelige børne- og ungdomsorganisationer med

Læs mere

Små passagerer på cyklen

Små passagerer på cyklen på cyklen Side 1 En nation af cyklister Vi cykler i Danmark. Mere end i de fleste andre lande tramper vi rundt i pedalerne hver dag. Børn og voksne på små og store cykler, og små børn som passagerer på

Læs mere

Opstillingsvejledning

Opstillingsvejledning Opstillingsvejledning Fortelt Wecamp til Opus campingvogne model 295 og 365 Opstillingsvejledning Opus fortelt; 295/365. Ver. 2015-05- 01_01 Side 1 Indholdsfortegnelse Indledning... side 3 Stangoversigt...

Læs mere

KOM UD OG MÆRK FORÅRET

KOM UD OG MÆRK FORÅRET KOM UD OG MÆRK FORÅRET Traditionelle kørestole er alt for dyre og stive til bumlede og mudrede stier og veje, men med en jogger, kan store som små børn med fysiske handicaps nyde udflugter til stranden,

Læs mere

i de nordiske lande Frihed, naturoplevelser og spænding! Berndt Sundsten & Jan Jäger FØRSTE BOG OM Friluftsliv

i de nordiske lande Frihed, naturoplevelser og spænding! Berndt Sundsten & Jan Jäger FØRSTE BOG OM Friluftsliv Friluftsliv har altid fristet os mennesker. Vi kan tage på spændende ture overalt langt væk eller lige rundt om hjørnet. Vi kan tage på tur i flere uger, eller vi kan tage på tur en dag eller nogle timer.

Læs mere

LED LENSER * P5 E. Letvægtsprofi med udholdenhed

LED LENSER * P5 E. Letvægtsprofi med udholdenhed LENSER * P5 E Letvægtsprofi med udholdenhed High End Længde 100 mm Vægt 62 g Lysstrøm 25 lm* Batteri 1 x AA 1,5 V Energitank 4,2 Wh*** Brændetid 20 h** Rækkevidde 75 m* Tekniske data Fremragende forarbejdning

Læs mere

Polycarbonat m/uv-fi lter, dugfri og ridsebeskyttet. 35-15000 Perspecta 1900, spejlrefl eks linse

Polycarbonat m/uv-fi lter, dugfri og ridsebeskyttet. 35-15000 Perspecta 1900, spejlrefl eks linse Perspecta 1900 Ekstrem let og komfortabel brille med rødt stel. Linserne, i lys gylden tone, har et fl ot design, der giver et klart og tydeligt synsfelt. Med bløde næsepuder og ørevenlige brillestænger,

Læs mere

Dørlukkere, dørtillukkere, spiraler og fjeder

Dørlukkere, dørtillukkere, spiraler og fjeder Dørlukkere, dørtillukkere, spiraler og fjeder www.svalk.dk Dørlukker Dørlukker, Gr. 101. Inklusiv standard arm. Pumpehuset er produceret i aluminium og er udstyret med 2 skruer, en til justering af lukkehastighed

Læs mere

GØR INDTRYK. Løbetøj til firmaløb og DHL-stafetten 200.000 løbere - 400.000 øjne ser på. Med tryk på løbetøjet kan du synliggøre din

GØR INDTRYK. Løbetøj til firmaløb og DHL-stafetten 200.000 løbere - 400.000 øjne ser på. Med tryk på løbetøjet kan du synliggøre din GØR INDTRYK Løbetøj til firmaløb og DHL-stafetten 200.000 løbere - 400.000 øjne ser på Med tryk på løbetøjet kan du synliggøre din virkomhed og sætte præg på sommerens firmaløb 1 STIELER & CO. er en af

Læs mere

Grupperådsmødet - Beretning 2015

Grupperådsmødet - Beretning 2015 Grupperådsmødet - Beretning 2015 Fælles aktiviteter: Gruppens sommerlejr gik til Fur fantastik tur med masser af glade spejdere der fik set øen. Se mere pr. gren. Klatretårnet er næsten fjernet kun stolper

Læs mere

9.999,- 180 x 200 cm. Danmarks bedste priser på senge... Senge 7.999,- Se meget mere på www.danbomoebler.dk. Specialister i senge...

9.999,- 180 x 200 cm. Danmarks bedste priser på senge... Senge 7.999,- Se meget mere på www.danbomoebler.dk. Specialister i senge... Specialister i senge... Senge 40 mm topmadras ELEVATIONSSENG Elevationsseng 180 x 200 cm med polstret 28 lamels elevationsbund Inkl. fjernbetjening Løf t i hoved- og fodende 5-zonet pocketfjedre i 2 hårdheder

Læs mere

FYRVÆRKERI AVIS 2014 KL. 24 RAKETTEN!

FYRVÆRKERI AVIS 2014 KL. 24 RAKETTEN! FYRVÆRKERI AVIS 2014 1 KL. 24 RAKETTEN! Beijing 4 kugleraket Guld Camuro med stort udkast, som daler langsomt ned fra himlen. NEM: 71 gr. Mål: L 120 cm Normalpris kr. 99,95 TILBUD 69 95 Hos Krudtkongen

Læs mere

Udelivskatalog 2011-2012

Udelivskatalog 2011-2012 Udelivskatalog 2011-2012 Velkommen hos udeliv.com indholdsfortegnelse Velkommen hos Udeliv.com Vi er glade for at præsentere vores nye Udelivskatalog 2011-2012. Kataloget viser et bredt udsnit af vores

Læs mere

Deltagerbrev til sommerlejren VÆBNER FOR LIVET. 5. - 11. juli 2014 KARLSLUNDE

Deltagerbrev til sommerlejren VÆBNER FOR LIVET. 5. - 11. juli 2014 KARLSLUNDE Deltagerbrev til sommerlejren VÆBNER FOR LIVET 5. - 11. juli 2014 KARLSLUNDE 1 Kære væbner! Vi glæder os til vi skal på sommerlejr sammen lige om lidt. Vi kalder lejren for Væbner for Livet, fordi vi er

Læs mere

Vi tømmer lageret - Spar op til 78% på vejl. udsalgspriser.

Vi tømmer lageret - Spar op til 78% på vejl. udsalgspriser. Outlet - Alt skal væk! Vi tømmer lageret - Spar op til 78% på vejl. udsalgspriser. E g e v a n g e n 11 8 9 0 0 R a n d e r s C t l f. : + 4 5 8 6 2 6 0 0 8 3 w w w. g r e v e g a v e r. d k i n f o@g

Læs mere

LED LENSER * LED LENSER * M3R. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * M3R. Creating New Worlds of Light LED LENSER * Creating New Worlds of Light LED LENSER * M3R LED Længde Vægt Lysstyrke Batterier Energitank High End Power LED 100 mm 45 g Power: 220 lm* Low Power: 20 lm* 1xAA li-ion reachargeable lithium

Læs mere

mobil, praktisk, billig

mobil, praktisk, billig mobil, praktisk, billig Sådan fungerer det: til individuelle hytter, som følger det testede Igloo Veranda koncept. Igloerne og overdækningen flyttes. for ca. 2 x 5 enkelthytter og deres respektive løbegårde

Læs mere

På vandretur og hvad så? En buket af gode råd til dig, der vil begynde at vandre.

På vandretur og hvad så? En buket af gode råd til dig, der vil begynde at vandre. På vandretur og hvad så? En buket af gode råd til dig, der vil begynde at vandre. Dansk Vandrelaug Kultorvet 7, 1. 1175 København K Tlf. 3312 1165 ma.-fre. kl. 13-17 Fax 3313 1165 dvl@dvl.dk www.dvl.dk

Læs mere

Elektrisk golfvogn 1-7

Elektrisk golfvogn 1-7 Elektrisk golfvogn 1-7 Golfvognsskitse 2-7 Opstart Drej koblingen og skub hjulet på aksen indtil Quick Release røret lukker. Vær opmærksom på forskellen på højre og venstre hjul Tryk foldeleddet, løsgør

Læs mere

KAMPAGNER. TEMPUR Original god støtte - en fast følelse. TEMPUR Cloud god støtte - en blød følelse

KAMPAGNER. TEMPUR Original god støtte - en fast følelse. TEMPUR Cloud god støtte - en blød følelse KAMPAGNER TEMPUR Original god støtte - en fast følelse TEMPUR Sensation god støtte - en traditionel følelse TEMPUR Cloud god støtte - en blød følelse Støtte der hvor du har brug for det Almindelige springmadrasser

Læs mere

LED LENSER * LED LENSER * H14.2. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * H14.2. Creating New Worlds of Light LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * H14.2 Vægt Batterier Xtreme Power 340 g Boost: 350 lm* Power: 250 lm* Low Power: 60 lm* 4 x AA 1,5 V Energitank 16,8 Wh *** Boost: 8 h** Power: 15 h** Low

Læs mere

Pavilloner. og Telte op til 72 m 2 ' forskellige Sider 401 til 426. 41. sæson. Åbningstider:

Pavilloner. og Telte op til 72 m 2 ' forskellige Sider 401 til 426. 41. sæson. Åbningstider: Pavilloner og Telte op til 72 m 2 ' 2011 41. sæson 24 Opdateret 1. April forskellige Sider 401 til 426 Åbningstider: i sommer halvåret 1. April til 30. Sep. Mandag kl. 11 00-19 00 Tirs-Ons-Tors kl.11 00-17

Læs mere

FLASKEVAND MED DIT BUDSKAB

FLASKEVAND MED DIT BUDSKAB FLASKEVAND MED DIT BUDSKAB MEGET PLADS PÅ ETIKET! MINI 3,05 MINI BLUE 3,05 CLASSIC CLASSIC BLUE 3,15 3,15 PANORAMA 4,15 Klar flaske 0,33 liter. Flere lågfaver. 1.764 vand pr. palle blåtonet flaske 0,33

Læs mere

FASTLOCK. Flere muligheder end du drømmer om. Leverandør af den indre ro

FASTLOCK. Flere muligheder end du drømmer om. Leverandør af den indre ro FASTLOCK Flere muligheder end du drømmer om Leverandør af den indre ro 2 Terrasser og carporte behøver ikke være en flad fornemmelse Med Fastlock får du mulighed for en spændende og utraditionel terrasse,

Læs mere

til afslapning og eventyr

til afslapning og eventyr til afslapning og eventyr Brenderup Bådtrailere 2015 DK på vej mod fremtiden Siden starten i 1936 har Brenderup kontinuerligt udviklet sig og undervejs er trailerne blevet udstyret med stadig flere funktioner

Læs mere

Tag-ud-og gem. Informationssider

Tag-ud-og gem. Informationssider Tag-ud-og gem Informationssider Nu starter årets store spejder begivenhed!! På disse sider om Blå Sommer 2009 vil vi komme med praktiske oplysninger, som er specifikke for 1. Ry Gruppe. De generelle oplysninger

Læs mere

4 forskellige produkter! Team-Track serien består af 4 forskellige produkter, som kan indgå i spændende springopstillinger.

4 forskellige produkter! Team-Track serien består af 4 forskellige produkter, som kan indgå i spændende springopstillinger. Team-Track Serien Det er sjovt! Det skal være sjovt og spændende! Baggrunden for Team-Track Serien er et behov for redskaber, som gør det sjovt og spændende at gå til gymnastik. Multifunktionalitet, lydløs,

Læs mere

BeoLab 1. Brugervejledning. ENTER v/henriksens ELEKTR

BeoLab 1. Brugervejledning. ENTER v/henriksens ELEKTR BeoLab 1 Brugervejledning BeoLab 1 højttaleren leveres i to kasser: Den ene indeholder søjlen, og den anden indeholder bundpladen. Denne betjeningsvejledning beskriver, hvordan du samler BeoLab 1 højttalersøjlen

Læs mere

Vi er alle. skabt forskelligt... Din lokale i søvn. spar op til 25-50% spar til5.031,- Vi har fokus på senge - vi hjælper dig til en sund søvn

Vi er alle. skabt forskelligt... Din lokale i søvn. spar op til 25-50% spar til5.031,- Vi har fokus på senge - vi hjælper dig til en sund søvn Din lokale specialist i søvn Oktober 2014 Vi er alle skabt forskelligt... Vi har fokus på senge - vi hjælper dig til en sund søvn spar til 25-50% på udvalgte senge Mood elevation 140 x 200 cm 6.666,- spar

Læs mere

Next Bred. Det har aldrig været nemmere. Sædebredde fra 52,5-57,5 cm. God kørekomfort. Suveræn nem at indstille. Optimal funktionalitet

Next Bred. Det har aldrig været nemmere. Sædebredde fra 52,5-57,5 cm. God kørekomfort. Suveræn nem at indstille. Optimal funktionalitet Next Bred Det har aldrig været nemmere Sædebredde fra 52,5-57,5 cm God kørekomfort Suveræn nem at indstille Optimal funktionalitet Indstilles med kun to stykker værktøj Kan løftes i de låsbare benstøtter

Læs mere

Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014

Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014 Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014 Dette lille hæfte indeholder alle de informationer, der er nødvendige for forberedelserne til at tage på sommerlejr. Skulle der stadig være nogle spørgsmål i

Læs mere

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Nyhedbrevet bliver digitalt, vi har taget en masse mærker, og de store har være på kursus - læs mere her...

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Nyhedbrevet bliver digitalt, vi har taget en masse mærker, og de store har være på kursus - læs mere her... yhedsbrev December - Januar - Februar 2013 yhedbrevet bliver digitalt, vi har taget en masse mærker, og de store har være på kursus - læs mere her... FDF SÆSLV Kalender 25.-27. januar: Væbner- og seniorvæbnerweekend

Læs mere

VECTRAN - katalog side 8 DYNA ONE - katalog side 9 Ultimativt fald eller skøde til kapsejlads eller meget store sejlbåde.

VECTRAN - katalog side 8 DYNA ONE - katalog side 9 Ultimativt fald eller skøde til kapsejlads eller meget store sejlbåde. Gleistein tovværk, vejledende prisliste, april 2006. Alle priser er ekskl. Moms. Side 1 af 8 VECTRAN - katalog side 8 DYNA ONE - katalog side 9 Ultimativt fald eller skøde til kapsejlads eller meget store

Læs mere

Pavilloner. ogtelte op til 72 m 2 ' forskellige Sider 401 til 428. 42. sæson. Åbningstider:

Pavilloner. ogtelte op til 72 m 2 ' forskellige Sider 401 til 428. 42. sæson. Åbningstider: Pavilloner ogtelte op til 72 m 2 ' 2012 42. sæson 24 Opdateret 15. April forskellige Sider 401 til 428 Åbningstider: i sommer halvåret 26. Marts til 29. Sep. Mandag kl. 11 00-19 00 Tirs-Ons-Tors kl.11

Læs mere

Varme fødder i Grønland Ingeniørens udfordring. Navn: Klasse: Skole:

Varme fødder i Grønland Ingeniørens udfordring. Navn: Klasse: Skole: Varme fødder i Grønland Ingeniørens udfordring Navn: Klasse: Skole: 1 Varme fødder i Grønland Ingeniørens udfordring Varme fødder i Grønland kan være en udfordring. Men du skal nu lære, hvordan du kan

Læs mere

Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder,

Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder, Bianca Bianca April 2010 Der tages forbehold for trykfejl samt udgåede modeller B305 Bianca Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder, farver og et væld af spændende ILVA Ishøj Industridalen

Læs mere

Tillykke med at du er blevet bæver

Tillykke med at du er blevet bæver Tillykke med at du er blevet bæver Tillykke med at du er blevet bæver Nu skal du til at være bæver og komme til spejder helt uden dine forældre. Som bæver hos KFUM-Spejderne får du en masse spændende nye

Læs mere

NyCigaret.dk. NyCigaret er resultatet af mange års forskning og udvikling af produktet.

NyCigaret.dk. NyCigaret er resultatet af mange års forskning og udvikling af produktet. NyCigaret.dk Med NyCigaret bliver du FRI for : Røg : Lugt : Tjære : Kulilte: Askebægre : Dårlig ånde : Lightere Ryg NyCigaret hvor du vil NyCigaret simulerer røg. NyCigaret kan man ikke kæderyge på NyCigaret

Læs mere

GALANT Opbevaring. Produktguide

GALANT Opbevaring. Produktguide 11_014 Produktguide GALANT Opbevaring KVALITET Alle store dele i GALANT systemet er testet og godkendt til kontorbrug i henhold til europæiske sikkerhedskrav. Læs mere i garantifolderen. Professionel og

Læs mere

Pro Lofttrapper tra PROFILE - DIN SIKRE LEVERANDØR AF BYGGEMATERIALER

Pro Lofttrapper tra PROFILE - DIN SIKRE LEVERANDØR AF BYGGEMATERIALER Profile Pro Lofttrapper tra - den sikre adgang til loftrummet PROFILE - DIN SIKRE LEVERANDØR AF BYGGEMATERIALER Model Termo Robust og brugervenlig lofttrappe i træ, består af 3 led, og er nem at åbne og

Læs mere

SADLER. OPUS Dressur med rød piping side 86

SADLER. OPUS Dressur med rød piping side 86 SADLER OPUS Dressur med rød piping side 86 82 SOMMER sadler En Sommer sadel er et håndlavet kvalitetsprodukt, og Sommers håndværk er kendt og værdsat i specialforretninger over hele verden. Specielt udsøgte

Læs mere

Camping når det er bedst!

Camping når det er bedst! Camping når det er bedst! Camp-let produkt oversigt.dk Velkommen til Camp-let s verden Camp-let giver dig muligheden for at nyde camping, når det er bedst. Uden at mangle luksus som et køkken, senge af

Læs mere

Al vores bordbelysning til køkken er designet med indbygget LED, der bruger op til 85% mindre energi og holder 20 gange længere end glødepærer.

Al vores bordbelysning til køkken er designet med indbygget LED, der bruger op til 85% mindre energi og holder 20 gange længere end glødepærer. 31_015 Produktguide Køkkenbelysning Arbejdet i køkkenet bliver nemmere, sjovere og mere sikkert, når du har et godt og ensartet lys på hele bordpladen. Monter skabsbelysning oven på vægskabene, så du kan

Læs mere

Godmorgon Badeværelsesmøbler

Godmorgon Badeværelsesmøbler 11_014 Produktguide Godmorgon Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

HMI-nr. Pris ekskl. moms Pris inkl. moms Microlight kontakt 33106 DKK 400,00 DKK 500,00

HMI-nr. Pris ekskl. moms Pris inkl. moms Microlight kontakt 33106 DKK 400,00 DKK 500,00 0/1 kontakter En 0/1 kontakt er en kontakt med en tænd/sluk-funktion, der f.eks. kan erstatte venstre- eller højreklik, dobbeltklik eller hold-funktion på en computermus/trackball/joystick. Læs mere under

Læs mere

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET BAD & BRUS INSPIRATION OG GODE KAMPAGNEPRISER NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser SPAR OP TIL 25% SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler Dansani /

Læs mere

indhold Kontormøbler til Danmarks skarpeste prise

indhold Kontormøbler til Danmarks skarpeste prise kontormøbler til landets skarpeste priser Kontormøbler til Danmarks skarpeste priser Kontormøbler til Danmarks skarpeste prise indhold om office2go 1-3 Skriveborde 4-15 Stole 16-23 mødeborde og stole 26-29

Læs mere

Murerværktøj. www.svalk.dk

Murerværktøj. www.svalk.dk Murerværktøj www.svalk.dk Murerhjørne Murerhjørne alu Mål. 50x50x3 mm. Murerhjørner er et godt hjælpemiddel, som kan lette byggearbejdet væsentligt og giver en meget nøjagtigt og hurtig opbygning af murerværket.

Læs mere

Substantiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. Han har købt en ny bil. Han har købt en ny biler.

Substantiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. Han har købt en ny bil. Han har købt en ny biler. Substantiver arbejde www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 Han har købt en ny bil. Han har købt en ny biler. Du skal købe to kilo kartoffel

Læs mere

Efter endt brug kan de rustfri dele sættes i opvaskemaskinen. Nemmere bliver det ikke!

Efter endt brug kan de rustfri dele sættes i opvaskemaskinen. Nemmere bliver det ikke! Cobb Grill Tag Cobb med på stranden, på camping, på skovturen, på sejlturen eller med ind til naboen til en spontan middag. Selv på den mindste altan er der plads til en Cobb. Cobb er klar på få minutter

Læs mere

Erhverve kniv sikkerhedsbevis og lære at vedligeholde egen kniv.

Erhverve kniv sikkerhedsbevis og lære at vedligeholde egen kniv. Færdighed Mini Junior Trop Kniv Erhverve kniv sikkerhedsbevis. Knivens historie samt Erhverve kniv sikkerhedsbevis og lære at vedligeholde egen kniv. Erhverve kniv sikkerhedsbevis og lære at vedligeholde

Læs mere

Januar/Februar KAMPAGNE. hhworkwear.com

Januar/Februar KAMPAGNE. hhworkwear.com Januar/Februar KAMPAGNE hhworkwear.com 7630 LIFA WARM CAMPAIGN 991 BLACK/BLUE S-2XL 7% Merino wool/43% polypropylene 240 g/m Lifa Stay Dry Technology Crew neck and Pant LIFA BASISLAG SYSTEM 3 349,00 VEJL

Læs mere

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER 1ÅRS GARANTI et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER Lige i hjertet til det I en travl hverdag i det professionelle køkken er det vigtigt at

Læs mere

BALL-TIK. Skydeportbeslag

BALL-TIK. Skydeportbeslag BALL-TIK Skydeportbeslag Produktoversigt A/S Tobias Jensen Production Februar 2012 BALL-TIK Skydeportbeslag Februar 2012 Forord BALL-TIK Styrke 0 BALL-TIK Styrke 1 BALL-TIK Styrke 1 Rustfri BALL-TIK Styrke

Læs mere

Teknologien. bag Quooker

Teknologien. bag Quooker Teknologien bag Quooker I denne folder Finder du de tekniske specifikationer til Quooker, samt beskrivelse på hvordan en Quooker fungerer. Haner Vores hanekollektion består af otte modeller; Basic, Classic,

Læs mere

K1, K1L, K2, K3 Keyring Serie

K1, K1L, K2, K3 Keyring Serie K1, K1L, K2, K3 Keyring Serie DK LEnSER * K1 På Einsteins tid vejede lommelygter mange gange mere end en K1 og gav kun en brøkdel af det aktuelle lysudbytte. Denne lygte er en lysstrålende letvægt. Den

Læs mere

WiseBox. Løsningen indendørs og udendørs Datablad. Beskrivelse: WiseBox udnytter rottens medfødte trang til at søge sikkerhed i bl.a. huller.

WiseBox. Løsningen indendørs og udendørs Datablad. Beskrivelse: WiseBox udnytter rottens medfødte trang til at søge sikkerhed i bl.a. huller. Løsningen indendørs og udendørs Beskrivelse: WiseBox udnytter rottens medfødte trang til at søge sikkerhed i bl.a. huller. Når rotten løber ind i WiseBox og aktiverer fældens sensorer, lukker fælden og

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag

Læs mere

T E A M TØJ K ATA LO G - 2 0 1 5

T E A M TØJ K ATA LO G - 2 0 1 5 T E A M TØJ K ATA LO G - 2 0 1 5 1 Marcello Bergamo har igennem 35 år specialiseret sig i produktion af specialdesignet sportstøj/teamtøj til cykelklubber, motionsklubber, løbeklubber, firmaer og butikker.

Læs mere