November Hustur Skovvej. Ombygning. Halloween Fest. Hustur Ny opskrift Quiz Spil Anmeldelser. Halloween Fest.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "November 2013. Hustur Skovvej. Ombygning. Halloween Fest. Hustur Ny opskrift Quiz Spil Anmeldelser. Halloween Fest."

Transkript

1 November 2013 Hustur Skovvej Ombygning Halloween Fest Hustur Ny opskrift Quiz Spil Anmeldelser Halloween Fest Nyt Bofællesskab

2 Indhold Smørklatten 3 Under Luppen - Casper 4-5 Musikanmeldelse 6 Nyheder 7 Hustur - Skovvej 8-9 Renovering Nyvej 10 Find på noget nyt til aftensmaden! Prøv Jonathans Gris på gris med ris! Spil Anmeldelse - Pokemon 11 Opslagstavlen Pgu fest Kig ind og se billeder fra husturen fra Skovvej. Opskrift - Gris i Gris Med Ris 16 Lisa praktik 17 Juleåbent Gartneriet 18 Mie digt 19 Et kæmpe renoveringsjob er i gang på Nyvej. Tømrene knokler for at få huset færdigt. Opgaversider NPF - Af David & Matias 22 Facebook - Af Mikke 23 November måneds udgave af SMØREN er lavet af: Martin, Catrine, Morten, Kasper P., Casper F., Jonathan, Alexander, Alex, Mie, Thomas, Lise, Nina, Matias, Mikkel Idéer til noget vi skal skrive om! Hvis du/i har en god idé til en historie eller et emne, vi skal skrive om i PGUavisen, så skriv, ring eller fortæl det til os på PGU s Medielinje. Det kan være noget, du synes kunne være spændende at læse om, eller noget du gerne vil fortælle. SMØR :-) KLATTEN SMØRET viden Fortæl os endelig hvis du høre, ser eller oplever noget, sjovt, sødt eller pudsigt - på værkstedet, derhjemme - eller i den vide verden! Vi går tæt på... Her bringer vi i hvert nummer af avisen interveiw med en PGUer. Vi stiller både alvorlige, dumme, sjove og åndsvage spørgsmål... - tør du at stille op?

3 SMØR :-) KLATTEN SMØRET viden Her vil vi bringe små sjove, søde eller pudsige ting som er sagt, gjort eller oplevet i PGU - på værkstedet, derhjemme - eller i den vide verden! Medielærer i praktik på katinen!! Da Tina og Pia behøvede hjælp i kantinen trådte flere vejledere til og gav en hånd med på kantinen. Ligeledes måtte jeg tage min tørn en mandag middag da alle andre skulle til møde. Jeg mødte op på kantinen og blev straks sat i sving af Sofie, Marie og Sara. Og hold da op, hvor var jeg imponeret af de piger - de knoklede og gjorde et stort stykke arbejde for at få tingene til at fungere. Som jeg oplevede det, tager de ansvar for at tingene bliver lavet og ligger en stolthed i at udføre deres arbejde godt. Dermed også stor kado til deres faglærer som har lært dem alt det :-) Jeg havde en super dag og lærte en hel masse om, hvordan det er at arbejde i PGUs kantine! Tusind tak for det piger og i siger bare til, hvis i får brug for hjælp en anden gang! Mange hilsner Jette Og maden smagte fantastisk :-) Hvor heldig kan man være..?? Hvis i synes i har set Dorte drøne rundt i denne lille smarte Fait har i ganske ret. Dorte har vundet denne bil gratis i et år - og vi er slet ikke misundelige :-) TILLYKKE DORTE! EFTERLYSNING AF MUGGENT BRØD STORT MYSTERIE PÅ EBELTOFTVEJ..?? Muggent brød er på mystisk vis forsvundet fra skraldespand på Ebeltoftvej. Måske det var så levende af mug at det selv kralvede op af den. Hvis der er nogen, der har set det løbe rundt ude i byen vil Annette gerne vide hvor! 3

4 4 NAVN: Casper Rømer FØDSELSDAG: STJERNETEGN: Vandman HVAD JOB ØNSKER DU DIG: Anlægsgartner DINE KÆLEDYR: Hund HÅRFARVE: kommunefarvet DINE HOBBIES/INTERESSER: fodbold,skydespil, pc og xbox HVAD ER DU GOD TIL: fodbold YNDLINGS-/HADEDYR: hund/kat YNDLINGSFRUGT/HADEFRUGT: pærer og æbler/banan og kiwi YNDLINGSSLIK/HADESLIK: alt andet ind lakrids YNDLINGSSPORT/HADESPORT: fodbold/ håndbold Dansk skuespiller JEG HELST VILLE MØDE: Laura Bach PERSON SOM SKULLE SPILLE MIG I FILM: Daniel Craig. 3 TING MED PÅ EN Ø: telefon, ipad og computer Hvis jeg vandt KR. VILLE JEG KØBE: 5000 kr aktier i Brønby og 5000 kr til ps4 HVIS JEG VAR ET DYR VAR JEG: Leopard STØRSTE OPLEVELSE: Har været på en borg i Ungarn

5 Casper Gartneriet Bofællesskab Hornbjergvej 5

6 6

7 Nyheder Kommunalvalg 2013 Valg til Syddjurs Byråd den 19. November 2013, kl Der afholdes valg af 27 medlemmer til Syddjurs Byråd tirsdag den 19. November Afstemningsstedet, hvor du skal afgive din stemme, fremgår af valgkortet, der bliver udsendt inden valget til hver enkelt vælger. Afstemningen begynder kl og fortsætter til kl Børnekulturnat Når noget lyser op i mørket, bliver natten smukkere og mere poetisk - historier opstår, og vi rykker tættere sammen. Kontrasten mellem lys og mørke skaber stemninger, billeder, fantasi og fortællinger. Er du nysgerrig efter at se, hvad der kan skabes med lyset i mørket? Så kom og vær med på biblioteket. Hold øje med hjemmesiden for mere information om arrangementet, når datoen nærmer sig. Bevæbnet og truende mand, spurgte om vej til supermarked Den påvirkede 28-årige mand dukkede op med et oversavet jagtgevær i en have i Hornslet og truede beboer. En 28-årig mand blev fredag anholdt i stærkt påvirket tilstand for at have truet med et oversavet jagtgevær i Hornslet nord for Aarhus. Manden dukkede op i en have på Løgtenvej fredag aften, hvor husets mandlige beboer blev truet med våbnet, fortæller vagtchef Jens Fonseca fra Østjyllands Politi. - Han truede og spurgte om vej til det nærmeste supermarked. Beboeren pegede i den rigtige retning, og så gik manden derfra, fortæller vagtchefen. Politiet blev sendt til stedet, og en hundepatrulje fandt ham og fik ham anholdt. Morten Wieghorst (født 25. februar 1971) er assistent træner for Swansea, sammen med Michael Laudrup som er træner. Morten Wieghorst nåede 30 A-landskampe for Danmarks fodboldlandshold og scorede 3 mål. Wieghorst har spillet alle de centrale pladser på banen. Han har især spillet på den centrale midtbane, men kunne også spille i centerforsvaret og på bade den defensive og den offensive midtbane. Han var særdeles stærk i hovedspillet i kraft af sin gode timing, sin stærke fysik og sine 191 cm, hvilket var med til at gøre ham til en målfarlig spiller. 7

8 Skovvej på hustur Skovvejs hustur. Onsdag, torsdag og fredag den 26, 27 og 28 september. Vi kørte fra Skovvej onsdag. Første stop var Vejle havn, hvor vi fik rundstykker, juice og kaffe. Herefter gik turen til Frøslev, hvor vi skulle være kl. 13. Vi blev modtaget af Bent, som viste os rundt og fortalte om frøslev lejren. Vi fik set en oversigt over området, og fortalt at der var ikke fliser og græsunder krigen, kun mudder. Alt var hegnet inde, og på et lille område var der kvinder, de kunne kun tale med mændene ved at råbe til dem. En ung mand i lejren spillede bold med en papirbold, den kom tæt på hegnet, og han råbte for at få den igen, soldaterne troede de ville lave oprør og skød ham Der er en minde sten dernede med hans navn og der var lagt en krans.det skete i september. Vi så mange montere med ting fangerne lavede, blandt andet skeer med en frø på. I gamle dage hed ske en slev, så satte de en frø på skaftet, så kom navnet Frø slev. Efter 1/12 times rundvisning, fik vi vores dejlige frokost med pålæg brød, kage mm. De unge fortsatte turen i lejren blandt andet fra fn museet i lejren hvor nogle prøvede de veste som soldaterne går med. De var vildt tunge. 8

9 Så gik turen videre til Als, hvor vi boede i et lækkert sommerhus, klokken blev mange inden vi fik pizza og hyggede til midnat. Torsdag morgen lavede mad holdet brunch. Kl 9.45 skulle vi være ved Danfoss univers Det blev en rigtig spændende dag. Vi startede med at prøve forskellige ting, løfte en bil, prøve at grave med en rendegraver, løbe i et hamsterhjul.det var stort, og man skulle bruge egen kraft for at få hjulet igang, svært for nogle. Så gik turen til den blå kube en stor blå terning, som symboliserer en isterning der smelter. Den var på verdensudstillingen i år Direktøren for Danfoss, bad sin kone ringe til Island og købe Kuben. Det blev et ja, og Kuben blev indviet i år 2005, den kl Inde i den kan man se hvordan lyn forgrener sig, mærke kulden fra is og hvordan vinden påvirker kulden. Til sidst øverst oppe, kunne man kigge i bunden af bugen, hvor der blev vist en film af Island set med helikopter, et fantastisk syn. Om aftenen var vi i Sønderborg og få lækker mad. Fredag var det pakkedag og så hjem. Det sidste vi prøvede var Segway. Alle prøvede, det var bare sjovt. 9

10 Renovering af Nyvej Pgu har købt et nyt hus som er under renovering af træværksted Endnu et bofællesskab er købt til PGU - flere elever kræver flere huse. På Nyvej i Hornslet er den store renovering i gang, tømrerne håber at huset står klart inden det nye år. Der er meget arbejde der skal laves, nyt køkken, badeværelser, elev-værelser og meget mere. Hvor er de fantastisk dygtige, de tømre :-))) 10

11 Anmeldelse af Pokemon X and Y er de nyeste spil i Pokemon serien og de eneste indtil videre der kun kan bruges i en nintendo 3ds. Disse spil foregår i kalos region. Starten på historien er næsten den samme med at den Avatar du vælger er ved at gøre sig klar til sin rejse. Men til forskel fra de andre mødes du med dine venner og en af dem giver dig din første pokemon. Typerne at vælge imellem er de samme som altid. Men til gengæld får du senere en valgfri starter fra kanto. Men en af de 2 nyeste ting er Mega evolve som få pokemon kan. Den anden er den nye fairy type som er god imod dragon type og svag over for steel og poison type. Kan varmt anbefale at købe det, har selv købt pokemon Y. Her kan man se nogle af de nye fairy type der iblandt Sylveon den nye eevee udvikling En lille advarsel gem ikke i byen Lumiose city. Der er nogle der har mistede alle data ved at gøre det. Her har vi de nye starter Her har vi Blaziken og dens mega udvikling Mega Blaziken 11

12 12 11

13 13

14 PGU festen 4/10 var der pgu fest, vi fra festudvalget kom ud på Borupvej klokken 16:45 for at gøre klar til at gæsterne ankom, omkring klokken 17:45 begynde gæsterne lige så stille at ankomme. Martin S. sad i baren og styrede musik mens Simon sad og styrede salget af drikkevare. Omkring klokken 19:00 blev der sat mad på bordet, maden var katoffelmos og gryderet og til dessert var det en speciel Halloween kage. Alt maden var fra kantinen. Efter det gik festen i gang hvor der blev spillet musik, solgt alkohol og sodavand, festen varede til klokken 24:00 14

15 04/10/2013 HAPPY HALLOWEEN 15

16 Gris i Gris med Ris Opskrift laver af Jonathan Nitz Ingredienser: Til 4 personer skal man bruge. 500g. svinesmåkød. 100g. bacontern. 3 løg. 1 dåse flåede tomater ½ dåse kokosmælk 2 dl. madlavnings fløde En lille bakke champion. Ris til 4 personer. 16

17 deichmann Praktik Lisa har været i praktik hos Deicmann inde i Århus i 1 måned og 14 dage. Mandag og onsdag mødte hun ind kl. 7 til 15 og fik kun en halv times pause om dagen. Tirsdag, torsdag og fredag var lidt forskellige og der fik hun kun 15 minutters pause i alt. Og hver anden weekend skulle hun også derind om lørdagen for det er en lidt anderledes dag i Deicmann, der kommer flere kunder i butikken end i hverdagen. Det som Lisa lavede derinde var at hjælpe kunder og rydde op efter dem. Engang imellem fik hun også lov til at være med til at rykke rundt sammen med nogen af de andre, det var rigtig fedt at komme i Deicmann. Lisa synes også det har været hårdt at komme i en skobutik, der er mange ting man skal huske og der er mange tal. Men synes det har været dejlige af være i Deicmann. 17

18 JULEÅBENT Lørdag og søndag den november - kig forbi PGU Gartneriets butik Hornbjergvej 61, Hornslet, fra kl Tag hele familien med... Vi har gravkranse og dekorationer, juledekorationer og adventskranse, pyntegrønt og lys. Kom og lav din egen juledekoration. Der vil være mulighed for at købe lune æbleskiver, et glas julegløgg eller saftevand. Vi glæder os til at se jer! eller vælg en af de flotte, færdiglavede juledekoration Lav din egen juledekoration 18

19 Skoven i sin vinterfrakke Skoven stråler som altid før nu med mindre tøj end før de fleste nu taber sine blade hvis de ikke alle er faldet af Orange, gul, brun og rød er skovens farver i denne tid Skoven tager sin vinterfrakke på og sommerjakken af gør sig klar til at sy en ny jakke til det nye år hvor det nu ligger den anden fra sig i de mange varme farver Vinden ruser i de halvnøgne grene hvis de ikke har tabt hvert et blad som flyver af sted i vinden og lægger sig et helt nyt sted Skoven står i sin vinterfrakke og mærker den kolde vind mod sig ser sin anden jakke flyve omkring og lader som ingentinig Frosten tager til om natten og dagene følger med skoven har iført sig sin vinterfrakke og mærker varmen fra den Isen sætter sig på hver en gren og måske et enkelt blad men træet mærker ingenting i en vinterfrakke så fin Står i skoven og er så ren at man ikke skulle tro sine egne øjne nu hvor træet viser sig frem helt nøgen for bladene nu og er stadig så smuk og fin med grene så store og så små der fletter sig ind i hinanden og danner sig en rod Når sneen kommer er skoven beret på det og lader sneen ligge sig og male frakken hvid mens små fodspor sættes derpå af en fugl der kommer forbi og ser mod træerne her i skoven i derse vintertøj mens fodspor laver mønster i skovens vinterfrakkes frost Træet står og viser sig stolt frem hele året rundt og iføre sig forskellige frakker efter årstiden som skal komme og i vinter træet står så rent i sin vinterfrakke sin vinteruniform i frost og kulde og måske lidt sne den viser sig frem og har formen til det. Mie L.S. 19

20 opgave + og - regneopgave - find tallet der passer til figuren og læg de 2 tal sammen eller træk dem fra hinanden 20

21 Dokumenter 1 opgave Navn: Klasse: Find 28 ord for "dokument". Ordene kan stå i alle retninger. R E Y A N Y O F F L W Z Z N D Ø O F N G B S E S M Ø O F T L O K O P I C I Å P T A V L N N E T E Æ Æ K N E X B G D E K Å D I N R E T S I L S A N A A B O N A K E L O V C J B Å P P T X C B A Q X T M R A B U L L E X G H K R P E D Ø K S V H T K A I O M E M V J I U C B R R H K A D V I S U M Q ADVIS BOND KOPI NOTE AKT BREV KORT OPRÅB AKTIE BULLE KUPON PAPIR ANNAL CHECK LISTE PAS BEVIS EDIKT LOV SKØDE BILAG FAX MEMO TELEX BON FONDS NOTA VISUM 21 Materiale ID: WRD da

22 NPF 14# Vi var 3 venner der køre til NPF. Hvis du ikke ved hvad NPF er så kan jeg fortælle hvad NPF er. NPF står for Net Party Fyn og holdes i Fredericia. Fredag den 11. oktober blev jeg hentet i Hornslet så kørte vi ned mod Fredericia hvor vi mødte 5 af vores andre venner som ventede på at komme ind. Vi skulle have armbånd på så vi måtte gå ind og ud som vi ville da vi var kommet ind, satte vi vores computere op, så kom intro video på. Kl 21:00 kom der Stand-up med Tobias Dybvad han var rigtigt god at høre på, og efter ham så kom en af NPF Crewet og sagde velkommen til NPF #14 og så sagde hvad turneringer der startede. Turneringerne var StarCraft II: Heart of The Swarm,, Counter-Strike: Global Offensive,, League of Legends,, BattleField 3. Da kl. blev 00:00 så startede TrackMania Nations turnering. Vi sad og spille sammen ind til kl. 02:00 så var det godnat for turneringen og man kunne lægge sig til at sove. Løndag morgen kunne man købe morgenmad og kl. 10 fortsatte turneringen og der starte også DoTA2, Worms Revolution, så spille vi videre og snakke sammen og havde det meget sjovt. kl. 11 startede der Minecraft, Warcraft III: The Frozen Throne, League of Legends ARAM, vi skulle være med i League of Legends ARAM vi skulle være et hold på 5 vi gik ikke videre efter først runde. Kl. 12 startede der Left 4 Dead 2, Dirt 3, så spille vi videre, kl 13 startede Counter-Strike: Source men den kom først igang kl 17:30. Så spillede vi videre til kl. blev 15. Der startede Heroes of Newerth. Vi gik også en tur ned i byen, vi var tilbage så vi kunne høre Mick Øgendahl, han var rigtigt sjov at høre på. Efter ham var der Cola/Cocio Crash, det var sjovt så kom der finaler i mange af spillene. De spil var, TrackMania Nations, Minecraft, Heroes of Newerth, Dirt 3, Counter-Strike: Source, Warcraft III: The Frozen Throne, vi var ikke med til nogen af de finaler men vi spillede bare css. Vi gik i seng kl. 2 eller 3 om natten. Om søndag kørte vi hjem kl. 12 og vi var hjemme ved kl. 15 om søndag, vi havde en pisse god tur. 22

23 Facebook Fælden Vi kender alle Facebook. Facebook er nu en meget god ting. Det er tidsfordriv, og så kan du også spille spil derinde. Men, Facebook, er ikke helt så spændende og harmløs. Vis man lægger mærke til det, så ser man hverdag annonce banner, i hjørnerne på facebook. Dem skal man holde sig langt væk fra. Aldrig klik på dem, og bestil aldrig fra de sider. Det er fup, og fidus. Når du opretter din Facebook, skal du passe lidt på. Du skriver nemlig under på, at facebook må holde dig under opsyn. Hvis du bl.a lægger mærke til det, så inde på de forskellige hjemmesider, er der tit en Like knap. Hold dig fra dem. Tryk aldrig like, da facebook, så kan se hvilke sider du har været inde på, og så kan de med din tilladelse, faktisk opstille dig i et banner, på facebook. Du kan desværre ikke gøre noget ved det, da du har givet Facebook tilladelse til det. Og det kan man hellere ikke lave om. Trust me, har selv forsøgt. Når du opretter din Facebook, så kommer der jo den der, er du enig med facebook, og blabla. Og du ved ligeså godt som jeg, at du ikke læser det igennem. Men hvis du læser det igennem en dag, så finder du også et sted hvor der står: Du gir hermed Facebook lov til at holde dig under opsyn, når du er inde på de forskellige hjemme sider Det vil sige, at de rent faktisk er inde i din computer, og kan se hvad du fortager dig på de forskellige hjemmesider. Så pas på med hvad du surfer på. Når du vil surfe på private ting, som ikke kommer alle ved, så kan du i Start åbne dit internet, ved at højre klikke på ikonet, og sige: Åbn Privat Internet Browser - så kan Facebook ikke se hvad det er du fortager dig. Smart trick, ikke? Så hold øje med Facebook, og klik aldrig på annoncerne på Facebook! Penge snyder, og falske reklamer! :-). HUSK AT TALE TIL ANDRE SOM DU ØNSKER ANDRE TALER TIL DIG... - DET GÆLDER OGSÅ NÅR MAN CHATTER OG SKRIVER PÅ ANDRES VÆGGE!!!! Du skal tænke dig ekstraordinært godt om, når du er på nettet. Mange mennesker tror helt fejlagtigt, at ingen søger efter dem på nettet eller søger oplysninger om dem. Men de tager fejl. 23

24 November 2013 Fredag 1. Lørdag 2. Søndag 3. Mandag 4. Tirsdag 5. Onsdag 6. Mad aften folk kommer med noget selv. Tilmelding til Henrik T.H. Torsdag 7. Fredag 8. Lørdag 9. Morten 22 år & Frances 20 år Søndag 10. Mandag 11. Tirsdag 12. Onsdag 13. Auning svømmehal Høeg. Gratis Torsdag 14. Fredag 15. Lørdag 16. Søndag 17. Mandag 18. Tirsdag 19. HUSK AT STEMME - Kommunalvalg 2013 Onsdag 20. Banko (bestyrelsen) fredag d. 29 Tilmelding til T.J. Torsdag 21. Fredag 22. Lørdag 23. Søndag 24. Thomas Bøgelund 21 år Mandag 25. Tirsdag 26. Onsdag 27. Torsdag 28. Fredag 29. Lørdag 30. PGU Rosenholm Banevej 2, 8543 Hornslet tlf

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt Mandag d. 26. september kl. 20:10 fløj 9.Q, og ankom i Finland kl. 22:40. Der skete ikke noget særligt på flyveturen, de fleste sad bare og snakkede eller hørte musik. Vi boede i hytter. Meget fine hytter.

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Dagbog - Kinaturen. Indledning

Dagbog - Kinaturen. Indledning Dagbog - Kinaturen Indledning En dag i juni, fik far en mail fra Badminton Danmark. Der stod, at jeg havde vundet en tur til China Open, sammen med 9 andre spillere fra Danmark. Jeg vandt ved lodtrækning,

Læs mere

Byens Avis og dens ansatte

Byens Avis og dens ansatte Byens Avis og dens ansatte Vores avis hedder byens avis. Vi er 13 ansatte, og vi hedder Janus, Matilde Degania, Christina, Hanne, Zenia, Asger, Mads, Joachim, Frederik, Patrick, Frida og Lena. Dens ansatte

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013. Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard.

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013. Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard. UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013 KOLLEGIE NYT Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses på vores hjemmeside www.fredericiah.dk Ansvarshavende:

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 Sidste skoledag Fredag den 24. juni fra kl. 8.05-11.15. Storegruppen møder allerede kl. 7.30 til morgenkaffe med lærerne. Efter morgensang

Læs mere

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Kære børn og forældre! Friskolen i Lemming Ugebrev 43 Lemming d. 23. oktober 2015 Ugen der

Læs mere

SFO NYT DECEMBER 2011

SFO NYT DECEMBER 2011 SFO NYT DECEMBER 2011 FÆLLES Spilledagen mod Ravn á Rock Endelig kom dagen, hvor dysten skulle stå mod Ravn á Rock. Deltagerne i alle 4 discipliner (skak, backgammon, bordfodbold og bordtennis) var spændte,

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Brædstrup SFO NOVEMBER 2012. Så er vi startet med PALS. Forældre information. 3. udgave

Brædstrup SFO NOVEMBER 2012. Så er vi startet med PALS. Forældre information. 3. udgave Brædstrup SFO NOVEMBER 2012 3. udgave Forældre information Husk venligst at anvende de blå poser til fodtøjet, når du kommer ind i SFO en. Det er meget vigtigt i forhold til hygiejnen i instituationen.

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

LÆS OM: Pst.. På den sidste side kan I se hvordan vejret kan blive og læse sjove udsagn fra hverdagen

LÆS OM: Pst.. På den sidste side kan I se hvordan vejret kan blive og læse sjove udsagn fra hverdagen LÆS OM: I vores første udgave af avisen fortæller børn, hvad en avis er. Børn fortæller om hvordan det er at være i dagplejen, Børnehaven Lystruplund, Børnehaven Hasselhøj, Minihøj, Hurlumhejhuset og Møllehuset

Læs mere

Opgave 1: Find forholdsordene i sætningerne

Opgave 1: Find forholdsordene i sætningerne Forholdsord fortæller os, hvor noget er i forhold til en anden ting. Fx: Bogen lå på bordet Haven var foran huset Forholdsord kan være: I, under, over, ved siden af, foran, ved, bagved, fra, på, igennem

Læs mere

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes.

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. 1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. Rejsedagbog lørdag d. 26. marts Vi mødtes i Kastrup lufthavn kl. 6:00. Spændingsfyldte fløj vi mod Paris Charles de Gaulle kl. 8:20. I lufthavnen spiste vi frokost og

Læs mere

180 : Thomas tabte 50 kg og fandt en meget gladere mand inde bag ved

180 : Thomas tabte 50 kg og fandt en meget gladere mand inde bag ved 180 : Thomas tabte 50 kg og fandt en meget gladere mand inde bag ved I 180 grader møder vi mennesker, hvis liv har taget en voldsom drejning, men som er kommet styrket videre. Thomas Østergaard Nielsen

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole torsdag d. 3. maj 2012. Kom maj, du søde milde

Fredagsbrev Århus Friskole torsdag d. 3. maj 2012. Kom maj, du søde milde Kom maj, du søde milde 1 Solcreme Når nu solen og varmen for alvor har fundet os, vil vi minde om brugen af solcreme. Det ville være super cool hvis alle børn var smurt godt hjemmefra. I SFO-tiden supplerer

Læs mere

Nyhedsbrev Maj. Gallamiddag. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev Maj. Gallamiddag. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Gallamiddag Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Maj BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Enghøj News. Nr. 3 December 2015

Enghøj News. Nr. 3 December 2015 Enghøj News Nr. 3 December 2015 Indhold Info fra klubben Månedens opskrift Det sker i december Fifa turnering Halloween fest Julefrokost Tivoli tur Jule indkøbstur City 2 Quiz INFO FRA KLUBBEN Nu kan vi

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 15 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge15_Verden omkring mig.indd 1 06/07/10 12.05 Uge 15 l Verden omkring

Læs mere

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013.

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013. Stensnæsskolen Juli 2013 Nyhedsbrev Årgang 12 Nummer 7 I dette nummer: Skolebus 1 Nye ringetider 2 0.A på Thorup Hede 3 5.A s piger på bytur 4-5 Venskabsklasser 6-8 4.A i Sverige 8-10 2.A laver e-bøger

Læs mere

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK FK JUNI Man. 1. Velkommen til de nye børn. Rundboldkamp Tirs. 2. PC-spilledag Ons. 3. Skaterrampen v/sofiendalskolen Tors. 4. Hallen fra kl. 15-17 Fre. 5. LUKKET Man. 8. Skaterrampen v/sofiendalskolen,

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE Faldsled vandrerhjem Søndag d. 7 oktober: Vi kørte fra Limfjordsskolen kl. 12.15.

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus.

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Adjektiver bolig www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Freja har lige

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Nogle er blevet blå, nogle lysegrønne, andre er blevet grønneog der er endda en hel flok der er blevet gule Dagens dejlige overraskelse var at hele 9. klasse

Læs mere

Afslapning og hårdt arbejde

Afslapning og hårdt arbejde Afslapning og hårdt arbejde Lørdag var en temmelig stille dag for mig, da jeg ikke var helt på toppen, og da vejret mildest sagt var noget møg. Derfor var det eneste jeg rigtig fik bedrevet en del timer

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften.

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften. Jeg har glædet mig rigtig meget, til at fortælle jer om den forgangne uges oplevelser. Selvom den også har været præget af dårlige oplevelser, da vi f.eks. har været til begravelse, må den absolut største

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 8. Emne: Familie og arbejde HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 8 Emne: Familie og arbejde side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 8. Emne: Familie og arbejde HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 8 Emne: Familie og arbejde side 1 Uge 8 Emne: Familie og arbejde Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 8 Emne: Familie og arbejde side 1 HIPPY HippHopp Uge8_familie.indd 1 06/07/10 11.25 Uge 8 l Familie og arbejde Ved

Læs mere

STED+SANS Rougsøskolen i Ørsted Tekster af 6.A og 6.B

STED+SANS Rougsøskolen i Ørsted Tekster af 6.A og 6.B STED+SANS Rougsøskolen i Ørsted Tekster af 6.A og 6.B HVAD NU HVIS Hvis Holbæk ikke var en by, så ville min ged falde om. Hvis Randers blev overtaget af fisk, så ville jeg pisse på et træ. Hvis jeg var

Læs mere

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det Det store juletræ Det er begyndt at blive koldt for fingrene, og selv om vi trækker huen godt ned om ørerne, er de godt røde. Vi beslutter os for at gå hjem til Per, han mener også, at det er ved at være

Læs mere

Projekt Godnat CD. Se jeg ligger i min seng

Projekt Godnat CD. Se jeg ligger i min seng Projekt Godnat CD Se jeg ligger i min seng Se mig jeg ligger i min seng x 2 Og tænker på alle de skøre ting som jeg så ud-i-haven her idag Uh-ha - Jeg tror - jeg så en stor giraf, men dens prikker de var

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Lejrskoletur til Stadil 2016 Mandag:

Lejrskoletur til Stadil 2016 Mandag: Lejrskoletur til Stadil 2016 Mandag: Vi startede turen til Jylland tidligt mandag morgen med færgen til Århus. Derfra kørte vi til Randers Regnskov, som var første stop på årets lejrskoletur. I Randers

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvornår tilbyder Det Kongelige Teater billetter til 100 kroner?

Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvornår tilbyder Det Kongelige Teater billetter til 100 kroner? Modul 4 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvornår tilbyder Det Kongelige Teater billetter til 100 kroner? For unge under 25 Om tirsdagen For grupper Om fredagen X 1. Hvad koster telefon + fri sms om måneden?

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 EM Sofia Dag 1: Vi mødtes i lufthavnen 14:45, men fløj først 16:50. Vi mellemlander i München. Vi kiggede lidt butikker, og nu flyver vi videre til Sofia.

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 16. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 16 Emne: Eventyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 16. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 16 Emne: Eventyr side 1 Kursusmappe Uge 16 Emne: Eventyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 16 Emne: Eventyr side 1 HIPPY HippHopp Uge16_Eventyr.indd 1 06/07/10 12.05 Uge 16 l Eventyr Det har sneet, og alt er hvidt. Hipp

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

Vi har desværre måtte sige farvel til Anne, der var i jobtræning oppe i Solstrålen. Vi ønsker Anne held og lykke med sit nye arbejde.

Vi har desværre måtte sige farvel til Anne, der var i jobtræning oppe i Solstrålen. Vi ønsker Anne held og lykke med sit nye arbejde. Personale nyt: Vi har desværre måtte sige farvel til Anne, der var i jobtræning oppe i Solstrålen. Vi ønsker Anne held og lykke med sit nye arbejde. Og så kan vi fortælle, at Pia har fået en dejlig lille

Læs mere

De første arbejdsdage

De første arbejdsdage De første arbejdsdage Torsdag var første dag på kontoret, og her tog de alle sammen godt i mod mig. Det var simpelthen en fornøjelse at se dem alle sammen og ikke mindst møde et par af folkene for første

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Impulsen Onsdag 3-2 Dans med Mette 14.45 - dyrehandel med Maiken Torsdag 4-2 Fredag 5-2 KLUBBEN ER LUKKET

Impulsen Onsdag 3-2 Dans med Mette 14.45 - dyrehandel med Maiken Torsdag 4-2 Fredag 5-2 KLUBBEN ER LUKKET Uge 5 Månedsplan Februar Smykker i Magien hele ugen Mandag 1-2 Ski træning med Maiken og Tom - Svømmehal med Dorte Tirsdag 2-2 Fjernstyret bil men Tom - Springtræning med Maiken Impulsen Onsdag 3-2 Dans

Læs mere

VEMMEDRUP SFO2/UK VEMMEDRUPVEJ 235 4632 BJÆVERSKOV

VEMMEDRUP SFO2/UK VEMMEDRUPVEJ 235 4632 BJÆVERSKOV SÆSON AVISEN 2012 VEMMEDRUP SFO2/UK VEMMEDRUPVEJ 235 4632 BJÆVERSKOV Artikler Jonas stopper Jonas stopper i morgen Og på mandag kommer Martin Jensen herover Og er fast hver dag. Mad uger Der er mad uger

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Travlhed. Nogle perioder er bare mere travle end andre. Det er jeg sikker på at I også kender til. De sidste uger har været ret travle! Vi har også haft nogle ansatte på ferie

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Nyt fra AKT. Nyt barn. Benjamin starter i klassen efter efterårsferien. Benjamin går i 2. klasse. Velkommen til Benjamin og hans familie.

Nyt fra AKT. Nyt barn. Benjamin starter i klassen efter efterårsferien. Benjamin går i 2. klasse. Velkommen til Benjamin og hans familie. Nyt fra AKT Forældremøde Vi siger tak for et godt og konstruktivt forældremøde d. 15 september. Som noget nyt blev halvdelen af mødet holdt i de to grupper. Som ansatte oplevede vi det som noget positivt.

Læs mere

Hold Øje uge 39. Aften- BØF fortsat. Hver torsdag er der Aften- BØF.

Hold Øje uge 39. Aften- BØF fortsat. Hver torsdag er der Aften- BØF. Hold Øje uge 39 Aften- BØF første udgave. Torsdag eftermiddag/aften var der aktivitet på Næringen 98. John, Helen, Mia, undertegnede og ikke mindst Birthe Hansen var trukket i arbejdstøjet. Med hjælp fra

Læs mere

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye.

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye. BE 2010 BENTLEY USER KONFERENCE I PHILADELPHIA Det sjove. Vi var 3 fra VD, Kåre Friis-Christensen, VDS, Allan Lundgren, VDK og jeg, Jette Voigt, VDS. Kåre og jeg startede fra Skanderborg kl. 04:50 lørdag

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Fredag d. 9 /5 er det Rævenes tur til at komme i springhallen - afgang fra Frits 12.30

Fredag d. 9 /5 er det Rævenes tur til at komme i springhallen - afgang fra Frits 12.30 Hold Øje uge 18 1. maj var der demokratidag på Børnenes Friskole. Alle skolens klasser skulle den dag diskutere, om der var noget de godt kunne tænke sig var anderledes på skolen. Her ser man Løverne fremlægge

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 22. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 22 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 22. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 22 Emne: Her bor jeg side 1 Uge 22 Emne: Her bor jeg Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 22 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge22_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.40 Uge 22 l Her bor jeg Dagene er begyndt at

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

VELKOMMEN TIL WINNIE.

VELKOMMEN TIL WINNIE. FEBRUAR 2014 Simon fyldte d. 9. feb. 20 år. Han inviterede derfor sin familie til pålægskagemand. Efter maden havde Simon besluttet, at de alle skulle i Bowl N Fun og bowle en time. Kenn havde fødselsdag

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 28. oktober 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 880 Næste uge: 29. oktober 01. november 02. november 04. november 05. november 06. november Udlejning 12.00 17.00 (1.kl.) Omfotografering kl.

Læs mere

Sidste måneds vinder af tegnekonkurrencen. Vinderen af Sudoku konkurrencen blev Nicolai fra 5.B også et stort tillykke til dig!

Sidste måneds vinder af tegnekonkurrencen. Vinderen af Sudoku konkurrencen blev Nicolai fra 5.B også et stort tillykke til dig! N vember Sidste måneds vinder af tegnekonkurrencen blev Katrine 2.B tillykke! 2 Vinderen af Sudoku konkurrencen blev Nicolai fra 5.B også et stort tillykke til dig! Om den alternative uge før efterårsferien:

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Split. Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen. www.silkeborg-p-d.dk. Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene

Split. Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen. www.silkeborg-p-d.dk. Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene Split Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene www.silkeborg-p-d.dk Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen August 2007 Siden er det blevet til rundt regnet 50 store

Læs mere

Bilag nr. 9: Interview med Zara

Bilag nr. 9: Interview med Zara Bilag nr. 9: Interview med Zara Man kan høre raslen af papir. Randi og Katja fortæller Zara lidt om hvordan interviewet kommer til at foregå. I: Kan du huske, at vi lavede nogle tegninger i går? 5 Papirerne

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Grisejagt i Sverige. 19. 22. september 2012. Onsdag den 19. september

Grisejagt i Sverige. 19. 22. september 2012. Onsdag den 19. september Grisejagt i Sverige 19. 22. september 2012 Onsdag den 19. september For cirka en måned siden blev jeg af et par gode jagtkammerater, Anette og Kim, spurgt om jeg ville med dem til Sverige på jagt. Det

Læs mere

Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. Februar Marts HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk

Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. Februar Marts HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Februar Marts HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk Side 2 FAKTOR 29 Ingolf har haft gang i saltspanden rigtig mange gange her i vinter. Hele

Læs mere

Hold øje uge 8. så er det tid at ønske god weekend. Hilsen Peter

Hold øje uge 8. så er det tid at ønske god weekend. Hilsen Peter Hold øje uge 8 Fastelavn J Sikke en dejlig dag at møde ind til efter en, forhåbentlig også for jer, god vinterferie. Som man kan se på billederne, var der dejlig stemning, jubel og glæde ved både tøndeslagning

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Stjernemanden Arthur. Storyline af Kate Vilstrup Petersen for 3-6 årig

Stjernemanden Arthur. Storyline af Kate Vilstrup Petersen for 3-6 årig Stjernemanden Arthur Storyline af Kate Vilstrup Petersen for 3-6 årig Indholdsfortegnelse Stjernemanden Arthur Historie Værksted Fokus spørgsmål Trylledej Dekoration Musik Fokus spørgsmål Arthur skal en

Læs mere

Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg

Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg kan finde Robin Hood-bladet. Mor siger, at jeg roder,

Læs mere

JK JUNI. Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET. Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften

JK JUNI. Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET. Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften JK JUNI Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften Man. 15. Svømmehalstur til Køge (FK/JK) Vi mødes i Klubben kl. 14.45 (kontakt

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 5-2013. Dukketeater i børnehøjde. Side 1 af 10. Side 4. LAN-party 15.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 5-2013. Dukketeater i børnehøjde. Side 1 af 10. Side 4. LAN-party 15. Nyhedsbrev uge 5-2013 Side 1 Dukketeater i børnehøjde Side 8 LAN-party 15. februar Side 3 Åben-hus-arrangementet Side 9 Forældreinspirationsaften Side 4 Børnehaven Side 10 Kalender, kontakt mm. Dukketeater

Læs mere

Hold Øje uge 4-2015. God weekend. Hilsen Peter

Hold Øje uge 4-2015. God weekend. Hilsen Peter Hold Øje uge 4-2015 Torsdag formiddag var skolens børn og voksne samlet til projekt- fortællinger. Det går i sin enkelthed ud på, at vi sammen lytter til en af projektgruppernes arbejde fra projekttimerne.

Læs mere

Grønland. Solopgang. Det var til mit store held, at jeg kom til Grønland. Jeg vidste, at jeg ville ud og have en

Grønland. Solopgang. Det var til mit store held, at jeg kom til Grønland. Jeg vidste, at jeg ville ud og have en Grønland Solopgang Det var til mit store held, at jeg kom til Grønland. Jeg vidste, at jeg ville ud og have en praktik i udlandet. Jeg kunne ikke helt finde ud af om det skulle være USA eller Grønland,

Læs mere

ENGHØJNEWS Nr. 2 November 2015 Denne avis tilhører:

ENGHØJNEWS Nr. 2 November 2015 Denne avis tilhører: ENGHØJNEWS Nr. 2 November 2015 Denne avis tilhører: Halloween Fest! QUIZZZ Indhold Info fra klubben Kalender Månedens opskrift Spille anmeldelse Fodbold med Politiet Pige/Drenge hygge aften Lektier i klubben

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25 7 Vi er i en skov Her bor mange dyr Og her bor Trampe Trold 14 Hver dag går Trampe Trold en tur Han går gennem skoven 25 Jorden ryster, når han går Så bliver dyrene bange Musen løber ned 37 i sit hul Ræven

Læs mere

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE:

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE: AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

Vejledning. Forslag. Tør du tale om det?

Vejledning. Forslag. Tør du tale om det? Vejledning Det er en fordel at eleverne har været igennem øvelsen voldsformer før denne øvelse. Vold er mere komplekst end de fleste umiddelbart tror og har mange forskellige ansigter. Der er meget der

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Astrid Krog Alberte Klessner Martin Hansen Grenaa Gymnasium Folkemødet 2014 28-06-14

Astrid Krog Alberte Klessner Martin Hansen Grenaa Gymnasium Folkemødet 2014 28-06-14 Folkemødet 2014 Folkemødet er en årlig politik festival, som finder sted på solrige Bornholm. Folkemødet er fyldt med spændende, indholdsrige debatter og events. Ved Folkemødet 2014 var vi 5 elever så

Læs mere

Udlandtur 2008 - Østrig

Udlandtur 2008 - Østrig Udlandtur 2008 - Østrig Lørdag den 28/6-2008: Vi har nu endelig fået gang i hjemmesiden. Vi vil forsøge at skrive en dagbog om vores oplevelser hver dag. Vi glæder os til at se jer alle sammen på mandag

Læs mere