Der afholdes FÆLLESSPISNING torsdag d. 2. juni! Tak for hjælpen til alle, der deltog i årets arbejdsdag!!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Der afholdes FÆLLESSPISNING torsdag d. 2. juni! Tak for hjælpen til alle, der deltog i årets arbejdsdag!!"

Transkript

1 Lørdag d. 21. maj afholdes der KB dag, der starter kl 9.00 med morgenmad. Første kamp er kl Tag familie, venner og andet påhæng med ned i KB til en rigtig god dag!! Læs mere længere nede i nyhedsbrevet. Klubben mangler stadig frivillige til at arbejde ved Grøn koncert. Kan du hjælpe, så skynd dig at melde dig klar! Skriv til pernille.teichert@gmail.com SOM NOGET NYT ER DER INDFØRT EN GEVINST TIL DET HOLD, DER SKAFFER FLEST FRIVILLIGE. Læs mere længere nede. Der afholdes FÆLLESSPISNING torsdag d. 2. juni! Tak for hjælpen til alle, der deltog i årets arbejdsdag!! Kenneth Nielsen tager orlov fra bestyrelsen, hvormed Allan Meldgaard indtræder som konstitueret formand, og Maria Pedersen indtræder i bestyrelsen. Inden for nærmeste fremtid vil der blive sendt rykkere ud, hvor 100kr. pålægges det kontingent, spilleren skylder. Vil du undgå dette, så skynd dig at få snakket med Hanne. OBS!! Spillere, der ikke betaler, vil være spærret, og kan ikke komme på et holdkort i KB eller nogen anden klub. Vi er i gang med at opdatere hjemmesiden, undskyld vi roder. Hvis du ikke er meldt ind i KB eller ikke har betalt kontingent inden turneringskamp, kan du ikke få lov at spille skal ske senest 8 dage inden kamp.

2 - KB-dag lørdag d. 21. maj, hvor der serveres morgenmad fra kl og så længe der er (første kamp 10.40). - Fællesspisning 2. juni, menuen er mørbradgryde, det koster 40kr., og kræver tilmelding og betaling i tutten senest 26. maj. - Tinderbox juni, hvor vi indtil videre har 44 frivillige klar! - Grøn koncert fredag d. 29. juli, hvor der stadig mangler 9 frivillige** - KB Olympiade lørdag d. 6. august (mere info følger) ** Bestyrelsen har besluttet: Det KB-hold, der stiller med flest / skaffer flest frivillige til Grøn Koncert vinder nye bolde til holdet. Dette gælder både spillere selv, deres kærester, familie, venner osv.. Det hold, der samler flest, vinder bolde. OBS der kun er 9 pladser tilbage, og det ser tæt ud på nuværende tidspunkt!! Vores sponsor fra Spar Nord bank (ODENSE) tilbyder Kildemosens Boldklub, når medlemmerne eller medlemmernes familie eller andet booker et møde i banken og OPLYSER DE ER HENVIST AF KILDEMOSENS BOLDKLUB. Hvis KB-medlemmet også skifter bank, så betaler Spar Nord bank dit kontingent efterfølgende år. Jo flere møder, der bookes i banken, som henvises til Kildemosens Boldklub, jo flere penge får vi. Vi kan her også opnå en ekstra bonus. Kontakt banken for at få et møde på: Så er bane 1 pt blevet lukket af kommunen. Allan Meldgaard, der nu er konstitueret formand samt baneansvarlig vil gå i dialog med parterne inden for nærmeste fremtid for at finde en løsning på situationen.

3 Stine Pedersen fra dame 2, Louise Conradsen fra dame 7mands, Klaus Jensen fra herre 2 og Rasmus Kulmbach fra herre 1 har skrevet om deres forventninger til dagen og kampene. Stine, dame 2: Jeg glæder mig som altid til KB-dagen. Det er fedt at se så mange bakke op om vores dejlige klub og støtte både sit eget og andres hold. Serie 1 skal spille mod Oure. Resultatmæssigt er det ikke gået så godt for os de sidste kampe, men holdet viser god moral, og der er masser af fight og vilje. Vi ved, hvad vi skal blive bedre til og så må vi se hvor langt, det rækker mod et weekendhold fra Oureefterskolerne! Louise, dame 7m: I forhold til den kommende KB-dag forventer jeg, at vi alle sammen har en rigtig hyggelig dag på tværs af holdene. Da det er min første KB-dag som medlem af klubben, glæder jeg mig meget til at opleve hele klubben samlet og dens ægte KB-ånd. Når det så er sagt, har KB s 7-mands damer også en vigtig opgave at løse i form af dagens kamp mod vores naboer Posten. Vi har i den seneste tid haft et godt sammenhold på banen med masser af gejst og godt spil, og derfor forventer jeg at vi, i kampen mod Posten, giver 120 % og fortsætter det gode spil vi har haft indtil videre for det ville da klart være federe at kickstarte festen med en sejr (især over Posten). Eftersom 7-mandsdamerne er et vekslende hold, hvor nogle spillere bliver brugt i kampe udover 7-mands, glæder jeg mig især til at få samlet holdet og have en fed dag og jeg vil gøre mit for en god stemning hele dagen. Klaus, herre 2: Når man siger kildemose boldklub, så kan man ikke i samme ombæring lade være med at nævne KB dagen. Det er en dag i bold & hyggens tegn. I år med ikke færre ind 4 hjemmekampe. 2-holdet tager imod DSIO, og det burde på papiret være en overkommelig modstander. De har i skrivende stund samlet sølle 4 point sammen. Vi er derimod tanket op med selvtillid, med flere storsejre, samt 4 clean sheets på stribe.! Holdet og jeg, er opsatte på at gøre det til en seværdig kamp. Massere af fight og vilje, som kendetegner dette hold. Ser frem til en forhåbentlig solrig dag, og som altid, en fyldt kaffe/kage vogn anført af vores alle sammens "Tiger". // Kaptajnen Klaus J. Rasmus, herre 1: Det er nu andet år hvor jeg skal opleve den famøse KB dag og gensynsglæden er stor. Sidste år var en dejlig oplevelse med stor opbakning på lægterne, om det skyldtes det gode sommervejr, fadøl og grill eller grundet kampene skal jeg lades stå uvist, men som spiller er det noget helt specielt at opleve en sådan atmosfære, navneopråb, musik og annoncering af målscorer. Jeg håber i år at mit navn kommer til at blive råbt op mindst 2 gange!

4 FORTSAT På dette års KB dag møder vi SUB Ullerslev der på nuværende er placeret på 5 pladsen med 7 point op til os på 2 pladsen. Vi mødte dem i efteråret på udebane og vandt 2-0, jeg husker holdet som godt fysisk og uden deres faste anfører. Vi er dog blevet forstærket i løbet af pausen og jeg mener og håber på at vi med hjælp fra tilskueren kan få endnu en sejr over SUB Ullerslev og fastholde vores placering i toppen. Udover at håbe på stor støtte fra jer til vores kamp kl. 15 håber jeg også at mange vil komme tidligere og støtte de andre KB hold til sejr, der er blandt andet et lokalopgør mod Posten kl Udover de fire fodboldkampe er der flere aktiviteter man kan fordrive tiden med. Jeg håber vi ses til en booster eller vand fra tutten til kampene i løbet af dagen og en fadøl efter serie 2s kamp kl Morgenmad på KB dagen: Vi har indført et nyt tiltag om gratis morgenmad til alle dem, der kommer ned i klubben fra første kamp af. Morgenmaden vil være fra kl og er et sammenskudsgilde, hvor bl.a. Serie 1 damerne har medbragt boller, brød, pålæg, drikke og selvfølgelig brunsviger. Hvis du også vil bidrage til morgenmaden, så skriv en sms til Stine (Tlf: ). Morgenmaden bliver serveret fra kl 9 og til ca eller så længe lager haves!! Kampprogram: 10.40: Dame 2 Oure 12.00: Dame 7m Posten 13.00: Herre 2 DSIO 15.00: Herre 1 SUB Ullerslev Underholdning på dagen: Beerpong - tæv en holdkammerat, Ølglidebane - vind en fadøl, Nøglespil - vind en præmie, Tips på dagens kampe, og meget mere. Drikke og spise på dagen: Morgenmad fra kl 9.00 men kun så længe lager haves! Grillmad i løbet af dagen. Spisning om aftenen, der vil være forskelligt slags kød, nogle retter med kartofler samt forskellige salater. Aftensmaden koster 100kr., og kræver tilmelding og betaling i tutten senest 17. maj. Der serveres fadøl hele dagen igennem, og tutten er selvfølgelig også åben, hvis man ønsker andet at drikke, toast eller andet fra tuttens sortiment!

5 Henrik Busborg (KB, Teleholdet): mail: el. tlf: Kære KB'ere Så er bogen "Straffe!" klar fra trykken. Den officielle udgivelsesdato er d. 30/5, men I har chancen for en snigpremiere. Bogen koster 249,- kr.. Køber du bogen gennem mig, tilfalder de 149,- kr. Kildemosens Boldklub. Pressemeddelelsen ser i øvrigt således ud: Straffesparket får sin egen bog FODBOLD: I anledning af 125-året for indførelsen af straffesparket kommer nu den første bog på dansk om de mange legender og dramaer fra 11-meteren De fleste fodboldglade danskere over 40 år kan tydeligt huske, hvor de befandt sig, da Preben Elkjær i EMsemifinalen i Frankrig i 1984 tordnede sit straffespark over mål, og Danmark røg ud af slutrunden. Og de kan også huske den lune sommeraften i 1992, hvor Kim Christofte med et kort tilløb scorede sikkert på straffespark mod Holland og sendte Danmark i EM-finalen i Sverige med efterfølgende national folkefest uden sidestykke. Straffesparket har sin helt egen plads i fodboldhistorien. I anledning af at det i år er 125 år siden, at straffesparket blev indført, udkommer den fynske forfatter og fodboldnørd, Henrik Busborg, nu med bogen, der kort og godt har fået titlen Straffe! - Jeg har altid været dybt fascineret af straffesparket. Det er den moderne gunfight mellem to mænd. Et intenst øjeblik, der er mættet med følelser, og hvor både målmand og skytte kan gå fra at være helt til skurk på ingen tid, siger Henrik Busborg. Høghens fabrikshemmelighed I bogen giver Henrik Busborg et indblik i straffesparkets besværlige fødsel samt nogle af de mest dramatiske episoder i fodboldhistorien. Fra Preben Elkjærs og Kim Christoftes føromtalte straffespark, til Henry Froms tyggegummi-genistreg ved OL i Også de internationale straffespark har plads i bogen. Englands straffesparksforbandelse. Roberto Baggios mareridt fra VM-finalen Kølige Paul Breitners rebelske håndtering af Vesttysklands straffespark i VMfinalen 1974 og mange flere. Straffe! tager også et kig bag om skyttens og målmandens mange overvejelser og dilemmaer. Således løfter målmandsikonet Lars Høgh noget af sløret for sin fabrikshemmelighed, nemlig recepten på, hvordan man som målmand kan vende de ufordelagtige odds til egen fordel. Straffesparket er et alenlagt register af menneskelige følelser komprimeret i en ultrakort sekvens. - Det er evnen til at kunne præstere under maksimalt pres. Kvælende præstationsangst. Det er modet til at tage en chance. Hele fodboldspillets essens sat på spidsen i sekunders højintenst drama, siger Henrik Busborg, der også har forsynet bogen med masser af international straffesparksstatistik.

6 Dato Kl. Række Hjemmehold Udehold :00 Kvinde 7M Langtved Kildemosens BK :15 Alb.Pok.Herre Lunde G & IF Kildemosens BK :15 Alb.Pok.Kvinder Kildemosens BK (1) MG & BK :30 Kvinde FS Kildemosens BK Drigstrup/Munkebo :00 OB70 Vissenbjerg G&IF 2 Kildemosens BK :45 Herre S4, P3 Posten Kildemosens BK (1) :40 Kvinde S1 Kildemosens BK Oure Fodbold Akademi :00 Kvinde 7M Posten Kildemosens BK :00 Herre S3-2 Kildemosens BK DSIO :00 Herre S2 Kildemosens BK SUB Ullerslev :45 Veteran 2016 Kildemosens BK SUB Ullerslev :45 Masters S.f.B. Kildemosens BK :45 Kvinde S1 Kildemosens BK FC Midtfyn :00 OB70 Kildemosens BK FIF :45 Kvinde FS FC Hjallese Kildemosens BK :45 Herre S4, P3 Kildemosens BK (1) Røde Stjerne :00 Herre S3-2 FC Campus (2) Kildemosens BK :00 Herre S4, P4 Kirkeby IF Kildemosens BK (2) :00 Herre S2 Langeskov IF Kildemosens BK :45 Veteran 2016 AC Odense Kildemosens BK :45 Masters Kildemosens BK Brændeskov/B :30 Kvinde S1 Aarslev BK Kildemosens BK :00 Kvinde 7M Kildemosens BK ØB :00 OB70 Hospitalet FB Kildemosens BK :30 Kvinde S1 Kildemosens BK Fortuna Svendborg :30 Herre S4, P3 FC Avrasya Kildemosens BK (1) :00 Herre S3-2 Kildemosens BK Lunde G & IF :00 Herre S4, P4 Kildemosens BK (2) Stenstrup IF :00 Herre S2 Kildemosens BK Røde Stjerne :45 Veteran 2016 Kildemosens BK Dalum IF :45 Masters KFUM.s BK Kildemosens BK :15 Kvinde 7M Drigstrup-Munkebo Kildemosens BK :45 Kvinde S1 Bolbro G & IF Kildemosens BK :00 OB70 Kildemosens BK Vissenbjerg G&IF :30 Kvinde FS Tåsinge f. B. Kildemosens BK :00 Herre S4, P3 Kildemosens BK (1) Langtved SG & IF

7 :00 Herre S3-2 UCL FC Kildemosens BK :00 Herre S4, P4 Bøgebjerg IF Kildemosens BK (2) :00 Kvinde 7M Morud IF Kildemosens BK :00 Herre S2 Kildemosens BK Ryslinge BK :00 Kvinde S1 Kildemosens BK Søndersø BK :45 Veteran 2016 OB Kildemosens BK :45 Masters Kildemosens BK Aarslev BK (1) :00 OB70 FC Odense Kildemosens BK Kildemosevej 22, 5000 Odense C Tlf Følg os på Facebook og Instagram

Der er arrangeret god mad og vinsmagning hos vores sponsor No. 61 lørdag d. 23. april. Tilmelding skal ske i tutten.

Der er arrangeret god mad og vinsmagning hos vores sponsor No. 61 lørdag d. 23. april. Tilmelding skal ske i tutten. Der er arrangeret god mad og vinsmagning hos vores sponsor No. 61 lørdag d. 23. april. Tilmelding skal ske i tutten. KB-dagen dette forår løber af stablen lørdag d. 21. maj! Længere nede kan du læse mere

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Kildemosens Boldklub - sammen er vi stærkest

Kildemosens Boldklub - sammen er vi stærkest Nyheder: Der er fastlagt dato for KB dag og KB olympiade! Tilmelding som frivillig for Kildemosens Boldklub til Tinderbox er nu afsluttet, og tilslutningen er stor!! Årets Kb er 2015 skal kåres på olympiadedagen

Læs mere

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside. KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.!kb DAGEN BLIVER 19/9! Husk der hver torsdag i juli er fælles sommertræning

Læs mere

Cup 2016. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2016. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2016 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 19. 21. februar 2016 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2016 for 8. år i træk. Det er en stor fornøjelse,

Læs mere

Husk KB dag 9. maj! OBS!!! KB dag tillæg er at finde sidst i nyhedsbrevet efter klubbens kampprogram!

Husk KB dag 9. maj! OBS!!! KB dag tillæg er at finde sidst i nyhedsbrevet efter klubbens kampprogram! Husk KB dag 9. maj! OBS!!! KB dag tillæg er at finde sidst i nyhedsbrevet efter klubbens kampprogram! KB Olympiaden er 8. august! Den nye dametræner er faldet godt til læs en status fra ham længere nede

Læs mere

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest Savner du at spille fodbold efter sæsonen er slut? Kom til vintertræning se mere længere nede! KBs julefrokost er lørdag d. 26. november Juleafslutning 19. december Se et program over hvilke aktiviteter,

Læs mere

KB Olympiaden er 8. august!

KB Olympiaden er 8. august! KB Olympiaden er 8. august! Hvis du kan arbejde til Tinderbox onsdag d. 24. juni kl. 9-21 samt 29. juni kl. 00.30-06.30 og derved tjene penge til KB + få en billet til Tinderbox, så kontakt Pernille Tiger

Læs mere

I alt(minus passive) H0-12 H13-18 H19-24 H25-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-24 D25-60 D>60 Passive

I alt(minus passive) H0-12 H13-18 H19-24 H25-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-24 D25-60 D>60 Passive TOTAL FYN 2007 Klubnummer Navn Antal foreninger 161 Total medlemmer Passive 28.327 3.110 I alt(minus passive) H0-12 H13-18 H19-24 H25-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-24 D25-60 D>60 Passive 08500105 Aarup Boldklub

Læs mere

Kerteminde Boldklubs ungdomsafdeling byder velkommen til KB CUP 2014.

Kerteminde Boldklubs ungdomsafdeling byder velkommen til KB CUP 2014. Kerteminde Boldklubs ungdomsafdeling byder velkommen til KB CUP 2014. Stævnet spilles i Kerteminde Hallerne, Enggade 19, 5300 Kerteminde. Vi byder spillere, trænere og familie til de 123 tilmeldte hold

Læs mere

TOTAL FYN 2006. Klubnr. Navn I alt (minus passive) H0-12 H13-18 H19-25 H26-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-25 D26-60 D>60 Passive

TOTAL FYN 2006. Klubnr. Navn I alt (minus passive) H0-12 H13-18 H19-25 H26-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-25 D26-60 D>60 Passive TOTAL FYN 2006 Antal foreninger Total medlemmer Passive 160 27.959 2.396 Klubnr. Navn I alt (minus passive) H0-12 H13-18 H19-25 H26-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-25 D26-60 D>60 Passive 08500105 Aarup Boldklub

Læs mere

Havdrup Fodbold

Havdrup Fodbold Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 18. august 2013 Havdrup Idrætscenter Indhold Velkommen til Havdrup Sommer Cup 2013... 3 Regler for Havdrup Sommer Cup... 4 Puljeoversigt... 5 Pulje

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

DBU Fyn - Medlemstal år år år år 60+ år

DBU Fyn - Medlemstal år år år år 60+ år DBU Fyn - Medlemstal 2018 0-12 år 13-18 år 19-24 år 25-59 år 60+ år I alt Kommunenavn Foreningsnavn Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Assens Assens Fodbold Club 9 92 7 98

Læs mere

MEDLEMSTAL Børn år Unge I år Unge II år Voksne år Senior år. Total

MEDLEMSTAL Børn år Unge I år Unge II år Voksne år Senior år. Total MEDLEMSTAL 2016 Børn - 0-12 år Unge I - 13-18 år Unge II - 19-24 år Voksne - 25-59 år Senior - 60+ år Klub Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer AC Odense 0 0 0 0 0 0 0 24 0

Læs mere

Nr. Lyndelse/Søby Idrætsforening, fodbold Nr. Søby Boldklub Ringe Boldklub

Nr. Lyndelse/Søby Idrætsforening, fodbold Nr. Søby Boldklub Ringe Boldklub Medlemstal 2015 Børn - 0-12 år Unge I - 13-18 år Unge II - 19-24 år Voksne - 25-59 år Senior - 60+ år Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer I alt Assens Fodbold Club 41 107 39

Læs mere

Medlemstal 2017 Børn år Unge år Unge år Voksne år Senior år Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer

Medlemstal 2017 Børn år Unge år Unge år Voksne år Senior år Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Medlemstal 2017 Børn - 0-12 år Unge 13-18 år Unge 19-24 år Voksne - 25-59 år Senior - 60+ år Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Total AC Odense 0 0 0 0 0 0 0 38 0 0 38 Agedrup-Bullerup

Læs mere

Kaninfører i Brøndby Golfklub 2016

Kaninfører i Brøndby Golfklub 2016 Kaninfører i Brøndby Golfklub 2016 Velkommen som kaninfører i Brøndby Golfklub. Med dette kaninførernotat forsøger vi at beskrive kaninførerrollen i Brøndby Golfklub. Kaninførernotatet skal ses som en

Læs mere

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014.

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Anna er 14 år, går på Virupskolen i Hjortshøj, og bor i Hjortshøj. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

Informationsbrev for trænere i Spentrup IF Fodbold

Informationsbrev for trænere i Spentrup IF Fodbold Informationsbrev for trænere i Spentrup IF Fodbold Vi vil gøre opmærksom på at oplysningerne i dette brev vil blive revurderet i løbet af året dokumentet skal ses som en vejledning, så du som træner føler

Læs mere

Præsenterer B.93 UnikBolig Cup 2016 13-14. august

Præsenterer B.93 UnikBolig Cup 2016 13-14. august & Præsenterer B.93 UnikBolig Cup 2016 13-14. august VELKOMMEN TIL B.93 UnikBolig Cup 2016 B.93 er en af Danmarks største fodboldklubber. Klubben er kendt for sin årelange tradition med at udvikle talentfulde

Læs mere

Damefodboldklubben HERIF De Studerendes Idræt i Odense - DSIO Den Irakisk / Danske kultur

Damefodboldklubben HERIF De Studerendes Idræt i Odense - DSIO Den Irakisk / Danske kultur Medlemstal 2014 Børn - 0-12 år Unge I - 13-18 år Unge II - 19-24 år Voksne - 25-59 år Senior - 60+ år Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Agedrup-Bullerup Boldklub 0 0 0 0

Læs mere

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien?

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? Sol og Sommer 2016! KOM O HEL G VÆRE E SO MM MED ERE N gheder Her er et væld af muli kede dig! du kommer ikke til at Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? sommer2016.indd 2 24/05/16 12:19 Kom

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Sådan foregår det på Brøndby HK s U12 Pige:

Sådan foregår det på Brøndby HK s U12 Pige: Sådan foregår det på Brøndby HK s U12 Pige: Jeg har nu været træner omkring U12-tøserne i 3 år og tager fat på den 4. sæson med høje forventninger. Christina har været omkring pigerne fra april 2011, og

Læs mere

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest Kildemose-helligdag afholdes Kristi himmelfarts torsdag 25. maj OBS: Der afholdes ingen træning på anlægget denne dag KB dag afholdes lørdag 10. juni KONTINGENT SKAL BETALES FØR, MAN KAN TRÆNE OG SPILLE

Læs mere

Program for Indestævne i Morud I Langesøhallen Lørdag d. 29. januar 2005 14:00 ca. 18:30

Program for Indestævne i Morud I Langesøhallen Lørdag d. 29. januar 2005 14:00 ca. 18:30 Program for Indestævne i Morud I Langesøhallen Lørdag d. 29. januar 2005 14:00 ca. 18:30 Velkommen til Morud Det er med stor glæde og stolthed at vi nu kan byde Spillere, dommere og publikum velkommen

Læs mere

Konfirmand- og forældreaften 27. februar 2014, Hurup kirke Mattæus 14, 22 33

Konfirmand- og forældreaften 27. februar 2014, Hurup kirke Mattæus 14, 22 33 Konfirmand- og forældreaften 27. februar 2014, Hurup kirke Mattæus 14, 22 33 Genezaret sø er ikke større, end at man i klart dagslys kan se til land, ligegyldigt hvor man er på søen. Rundt om søen er der

Læs mere

Trænerguide. En hjælpende hånd til nye og gamle trænere. Kildemosens Boldklub

Trænerguide. En hjælpende hånd til nye og gamle trænere. Kildemosens Boldklub Trænerguide En hjælpende hånd til nye og gamle trænere Kildemosens Boldklub Sommer, 2018 Indhold Side 1 Rykning af kamp.................. 1 2 Ønsker til kampprogram............. 1 3 Udstyr til kamp..................

Læs mere

God jul og godt nytår

God jul og godt nytår FRITIDSKLUBBEN God jul og godt nytår Sæt X ved 16. januar 2016 Stor nytårsfest! KÆRE MEDLEM AF FRITIDSKLUBBEN Her får du programmet for november og december måned. Som altid er der både arrangementer/aktiviteter

Læs mere

!!!!KB DAGEN!!!! AFHOLDES!D. 19. SEPTEMBER.! Tilmelding til spisning om aftenen ved KB-dagen kan ske i Tutten og koster

!!!!KB DAGEN!!!! AFHOLDES!D. 19. SEPTEMBER.! Tilmelding til spisning om aftenen ved KB-dagen kan ske i Tutten og koster !!!!KB DAGEN!!!! AFHOLDES!D. 19. SEPTEMBER.! Tilmelding til spisning om aftenen ved KB-dagen kan ske i Tutten og koster 100kr.. Sponsorere, venskabsklub, KB-frivillige fra Tinderbox og Grøn koncert er

Læs mere

Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år

Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år Naturlig enhed Jeg hedder Anna og er 14 år og jeg gå på Virup Skolen i 7. klasse. Jeg går selvfølgelig i skole og så klub sammen

Læs mere

Kampprogram U11 (2009) SFB (Svendborg) Oktober 2019

Kampprogram U11 (2009) SFB (Svendborg) Oktober 2019 Kampprogram U11 (2009) SFB (Svendborg) 11.-13. Oktober 2019 Bane 1-2: Græs Bane 3-4: Kunstgræs 5-8: Græs Spilletid: 2 x 20 min Udskiftning: Fri Der sparkes straffespark efter hver kamp (alle mand sparker)

Læs mere

GUNDERSTED BORGERFORENING

GUNDERSTED BORGERFORENING GUNDERSTED BORGERFORENING PROGRAM 2016 Velkommen til en ny sæson for nye og gamle medlemmer Vi søger frivillige.. Hjemmeside Har du lyst til at være med til at holde hjemmesiden opdateret så kontakt Åse

Læs mere

VNI BYFEST I VESTER NEBEL

VNI BYFEST I VESTER NEBEL VNI BYFEST I VESTER NEBEL 9. juni 12. juni 2016 Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag

Læs mere

Formandens beretning 2013

Formandens beretning 2013 Formandens beretning 2013 Hvad får jeg for det?? Et spørgsmål der tit og ofte rammer bestyrelsen i den ene eller anden form og tak fordi I igen og igen minder os om hvor vigtigt det er at vi får formidlet

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016

Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016 Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016 Netop nu, hvor sæsonen skydes i gang for den kommende vinter, kan vi gøre status over de første 5 år. Vi har nået meget på de 5 år, først og

Læs mere

Program for indendørsstævne Skovlunde Hallen

Program for indendørsstævne Skovlunde Hallen Ballerup-Skovlunde Fodbold Kvinde Elite Fodbold Program for indendørsstævne Skovlunde Hallen Lundebjerggårdsvej, 2740 Skovlunde Lørdag den 18. januar og søndag den 19. januar 2014 U7-piger - 9-piger -

Læs mere

Victor, Sofia og alle de andre

Victor, Sofia og alle de andre Victor, Sofia og alle de andre Victor betyder vinder, og Sofia betyder vis dom. Begge er egenskaber, som vi alle sammen gerne vil eje. I denne bog er det navnene på to af de børn, vi møder i mange af bogens

Læs mere

Velkommen til Sportmaster Segment Cup 2016 d. 4&5/6 2016. Vi glæder os til en fantastisk dag med fair play og flot fodbold

Velkommen til Sportmaster Segment Cup 2016 d. 4&5/6 2016. Vi glæder os til en fantastisk dag med fair play og flot fodbold Velkommen til Sportmaster Segment Cup 2016 d. 4&5/6 2016. Vi glæder os til en fantastisk dag med fair play og flot fodbold En stor tak til vores sponsorer som muliggør dagens stævne Praktiske detaljer

Læs mere

Besøgshunde kan gøre en stor forskel i jeres hverdag

Besøgshunde kan gøre en stor forskel i jeres hverdag Fællesskab Viden Glæde TrygFonden Besøgshunde er kærligt selskab i en ensartet hverdag. Samvær med en hund kan tænde lys i øjnene, mindske ensomhed og starte nye samtaler. Når en hund logrer med halen,

Læs mere

Når mor eller far er ulykkesskadet. når mor eller far er ulykkesskadet

Når mor eller far er ulykkesskadet. når mor eller far er ulykkesskadet Når mor eller far er ulykkesskadet når mor eller far er ulykkesskadet 2 Til mor og far Denne brochure er til børn mellem 6 og 10 år, som har en forælder, der er ulykkesskadet. Kan dit barn læse, kan det

Læs mere

Frivillig i LIK - Fællesskabet

Frivillig i LIK - Fællesskabet Frivillig i LIK - Fællesskabet - Langå Idrætsklub Klubben vi mødes i. Vil du også være en del af Frivillig i LIK fællesskabet? Få timers bidrag om året gør en KÆMPE forskel! Vil du også være en del af

Læs mere

Medlemstal DBU Fyn 0-12 år år år år Senior år Foreningsnavn Kvinder Herrer Kvinder Herrer Kvinder Herrer Kvinder

Medlemstal DBU Fyn 0-12 år år år år Senior år Foreningsnavn Kvinder Herrer Kvinder Herrer Kvinder Herrer Kvinder Medlemstal 2013 - DBU Fyn 0-12 år 13-18 år 19-24 år 25-59 år Senior - 60+ år Foreningsnavn Kvinder Herrer Kvinder Herrer Kvinder Herrer Kvinder Herrer Kvinder Herrer Total 1. F. C. Nyborg 22 22 Agedrup-Bullerup

Læs mere

Program til Marienlyst Cup 2015

Program til Marienlyst Cup 2015 Program til Marienlyst Cup 2015 Velkommen til Marienlyst Cup, den 18. - 20. december 2015. Boldklubben Marienlyst byder spillere, trænere, sponsorer og publikum velkommen til vores indendørsstævne i Marienlystcentret.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

EM-KVAL VIP ARRANGEMENT DHF PARTNER. marts 2012. Lørdag d. 24. marts 2012 Hvidsten Kro - SKYLINE Arena Randers

EM-KVAL VIP ARRANGEMENT DHF PARTNER. marts 2012. Lørdag d. 24. marts 2012 Hvidsten Kro - SKYLINE Arena Randers DHF PARTNER VIP ARRANGEMENT Lørdag d. 24. marts 2012 Hvidsten Kro - SKYLINE Arena Randers marts 2012 # 1 EM-KVAL DanmaRK-KROATIEN Hvidsten Kro BioCity Randers DANSK HÅNDBOLD FORBUND Idrættens Hus. Brøndby

Læs mere

2. Etablering og fastsættelse af opgaver ift. følgende udvalg/ funktioner:

2. Etablering og fastsættelse af opgaver ift. følgende udvalg/ funktioner: 1. Arbejdsdag og kridtning på Højlyngen a. Arbejdsdag: Lørdag den 29. Marts kl 9:00 til morgenkaffe. i. Det skal meldes ud så flest muligt kommer med. ii. Anne laver begivenhed for damesenior og tager

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

UDKAST til Værdighedspolitik. (Orange silhuetter kommer)

UDKAST til Værdighedspolitik. (Orange silhuetter kommer) UDKAST til Værdighedspolitik. (Orange silhuetter kommer) Et værdigt ældreliv i Albertslund Kommunerne skal i 2016 udarbejde en værdighedspolitik for perioden 2016 2019. værdighedspolitikken beskriver,

Læs mere

Indendørsstævne 27., 28. og 29. januar 2012. Program. Stævnesponsor ungdom: Center Pub, Hvidovrevej 178, 2650 Hvidovre

Indendørsstævne 27., 28. og 29. januar 2012. Program. Stævnesponsor ungdom: Center Pub, Hvidovrevej 178, 2650 Hvidovre Indendørsstævne 27., 28. og 29. januar 2012 Program Stævnesponsor ungdom: Center Pub, Hvidovrevej 178, 2650 Hvidovre Praktiske oplysninger Præmier I alle årgange er der præmie til de 3 bedste hold. Spillested

Læs mere

KASTRUP BOLDKLUBS 30 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE. Fredag den 16. maj, lørdag 17. maj & søndag 18. maj 2014 STÆVNEPROGRAM

KASTRUP BOLDKLUBS 30 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE. Fredag den 16. maj, lørdag 17. maj & søndag 18. maj 2014 STÆVNEPROGRAM KASTRUP BOLDKLUBS 30 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE Fredag den 16. maj, lørdag 17. maj & søndag 18. maj 2014 STÆVNEPROGRAM Kastrup Boldklubs jubilæumsstævne er planlagt for at sikre et breddestævne for alle drenge

Læs mere

Traditionen tro byder august september på forældremøder i de enkelte klasser,

Traditionen tro byder august september på forældremøder i de enkelte klasser, Vi skrev i første nummer af Fællesnyt, at vi ville udkomme én gang i kvartalet. Det bryder vi allerede her i andet nummer, hvor I kan læse om konfirmationsforberedelse i 7. klasse, en sjov bemærkning og

Læs mere

KORT GØRE/RØRE. Vejledning. Visuel (se) Auditiv (høre) Kinæstetisk (gøre) Taktil (røre)

KORT GØRE/RØRE. Vejledning. Visuel (se) Auditiv (høre) Kinæstetisk (gøre) Taktil (røre) GØRE/RØRE KORT Vejledning Denne vejledning beskriver øvelser til Gøre/røre kort. Øvelserne er udarbejdet til både de kinæstetisk, taktilt, auditivt og visuelt orienterede elever. Men brugeren opfordres

Læs mere

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen.

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen. 14. juni 2012 Bella Italia Cup Infoskærm Vi nærmer os fristen for tilmelding af hold til klubbens ungdomsstævne Bella Italia Cup, der løber af stablen søndag den 1. juli. Med foreløbig 64 tilmeldte hold

Læs mere

Besøgshunde kan gøre en stor forskel i jeres hverdag

Besøgshunde kan gøre en stor forskel i jeres hverdag Glæde Forskning TrygFonden Besøgshunde er kærligt selskab i en ensartet hverdag. Samvær med en hund kan tænde lys i øjnene, mindske ensomhed og starte nye samtaler. Når en hund logrer med halen, får mennesker

Læs mere

Dagsorden jf. foreningens vedtægter:

Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Referent: Louise Kaa 24 deltagere inklusiv bestyrelsen og dirigenten. 1. Valg af dirigent Jørgen Simonsen vælges som dirigent 2. Formandens beretning ved formand Kenneth

Læs mere

U6 - U7 3 mands kampe

U6 - U7 3 mands kampe U6 - U7 3 mands kampe Sommer Cup 16.. august ugust 2014 Velkommen til de yngste Vi er glade for at kunne byde de yngste årgange velkommen til, for nogens vedkommende, deres første stævne. Det er vigtigt

Læs mere

ER RESSOURCEFORLØBET EN NY INDSATS, ELLER ER DET BUSINESS AS USUAL?

ER RESSOURCEFORLØBET EN NY INDSATS, ELLER ER DET BUSINESS AS USUAL? ER RESSOURCEFORLØBET EN NY INDSATS, ELLER ER DET BUSINESS AS USUAL? Download link til rapport Helle Holt 1. marts 2016 www.sfi.dk Hvad er et ressourceforløb? Indsatsen er tværfaglig og helhedsorienteret

Læs mere

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår.

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Stævneprogram Firmaidræt Open 2014 - Fredericia Fodbold

Stævneprogram Firmaidræt Open 2014 - Fredericia Fodbold Stævneprogram Firmaidræt Open 2014 - Fredericia Fodbold 08-03-2014 Spillested Erritsø Hallen - Hal 1 og 2 Krogsagervej 42 Erritsø, 7000 Fredericia Stævneledelse Kolding Firma Idræt Afbud Bjarno Sørensen

Læs mere

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med...

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med... Mini-konfirmand i Lillerød Kirke Kom og se og vær med... Kære 3. klasser på Lillerød Skole! Hvis du går i 3.klasse på Lillerød Skole, så er det netop dig, vi skriver til. I efteråret 2016 vil vi gerne

Læs mere

Så er det snart vi skal til juniorstævne!!! Her kommer de sidste informationer inden I begiver jer mod Aalborg til et brag af et stævne.

Så er det snart vi skal til juniorstævne!!! Her kommer de sidste informationer inden I begiver jer mod Aalborg til et brag af et stævne. Så er det snart vi skal til juniorstævne!!! Her kommer de sidste informationer inden I begiver jer mod Aalborg til et brag af et stævne. Ankomst og afhentning af gymnaster Ankomst fredag Når I ankommer

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub juni 2013 Match for prøvemedlemmer 21 af forårets prøvemedlemmer fik en oplevelse af golfspillets blandede facetter, da de deltog i en match for prøvemedlemmer på par3

Læs mere

Der findes et sted, hvor værdighed betyder, at vi bliver set og mødt, som dem vi er.

Der findes et sted, hvor værdighed betyder, at vi bliver set og mødt, som dem vi er. Værdighedspolitikken 2016 Forord- Værdighed Der findes et sted, hvor værdighed betyder, at vi bliver set og mødt, som dem vi er. Vi har alle forskellige opfattelser af, hvad der er vigtigt, når vi taler

Læs mere

Er du mand for dit helbred?

Er du mand for dit helbred? Er du mand for dit helbred? 5 FORTÆLLINGER FRA DANSKE MÆND Leif 43 år: Jeg skulle have lyttet til kroppens signaler Danske mænd lever livet kort og hårdt Mange danske mænd tager livtag med døden hver dag.

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 1.s.e.trinitatis 2016 29-05-2016 side 1

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 1.s.e.trinitatis 2016 29-05-2016 side 1 side 1 Prædiken til 1. søndag efter Trinitatis 2016 Tekst. Lukas. 12,13-21. Kærmindeparken. Nu har vi hørt nogle stærke tekster fra Bibelen, som alle taler om penge, om rigdom, ja om griskhed. Nu var vi

Læs mere

Kampreferater - 2007 1. Senior

Kampreferater - 2007 1. Senior Kampreferater - 2007 1. Senior Ude mod AC Frederiksberg (4-0)... 2 Ude mod Bosna (2-3)... 2 Hjemme mod Gentofte (2-2)... 3 Ude mod Gentofte (2-2)... 3 Hjemme mod Volvox (4-0)... 4 Ude mod Firkanten (1-3)...

Læs mere

Marienlyst Pige Cup 2012

Marienlyst Pige Cup 2012 Stævneprogram lørdag den 18. august 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Det er med stor glæde og lidt sommerfugle i maven at vi kan byde velkommen

Læs mere

Steen. Så skriver vi februar, og det betyder vinterferie og svenskerbesøg. Men lad mig først lige få afsluttet restauranten i tal.

Steen. Så skriver vi februar, og det betyder vinterferie og svenskerbesøg. Men lad mig først lige få afsluttet restauranten i tal. Så skriver vi februar, og det betyder vinterferie og svenskerbesøg. Men lad mig først lige få afsluttet restauranten i tal. 101 familier besøgte restauranten. 354 gæster kom og spiste. 115 børn var på

Læs mere

MEDLEMSTAL 2011 DBU Fyn

MEDLEMSTAL 2011 DBU Fyn MEDLEMSTAL 2011 DBU Fyn Navn H0-12 H13-18 H19-24 H25-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-24 D25-60 D>60 Passive Total uden passive Aarup Boldklub 132 44 27 85 5 77 27 13 14 0 12 424 Agedrup-Bullerup Boldklub 0 0

Læs mere

Så er der serveret! Læs om de spændende temadage i årets økologikampagne: økoløft 75%

Så er der serveret! Læs om de spændende temadage i årets økologikampagne: økoløft 75% Så er der serveret! Læs om de spændende temadage i årets økologikampagne: økoløft 75% Meld dig til en af årets 6 temadage - og bliv inspireret omkring eget køkkenbord! I anledning af kampagneåret for 75%

Læs mere

Den 9. - 11. august 2013

Den 9. - 11. august 2013 Den 9. - 11. august 2013 Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Indhold Velkommen.. Side 3 Reglement og præmier.. Side 4 Puljeinddeling. Side 5 Program.. Side 6 De sidste 10 års vindere.. Side

Læs mere

EM KVALIFIKATION DANMARK RUSLAND. VIP-arrangement Lørdag den 12. marts 2011 Hotel Opus, Horsens. DHF Partner. Marts 2011

EM KVALIFIKATION DANMARK RUSLAND. VIP-arrangement Lørdag den 12. marts 2011 Hotel Opus, Horsens. DHF Partner. Marts 2011 DANSK HÅNDBOLD FORBUND Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Telefon +45 4326 2400 dhf@dhf.dk Besøg os på: www.dhf.dk DHF Partner VIP-arrangement Lørdag den 12. marts 2011 Hotel Opus, Horsens Marts

Læs mere

I nogle kirker er der forskellige former for kurser eller møder for forældre til døbte børn, og det kan give inputs til at forstå både dåben og

I nogle kirker er der forskellige former for kurser eller møder for forældre til døbte børn, og det kan give inputs til at forstå både dåben og Indhold Forord 7 At få børn at blive forældre 11 At vælge på barnets vegne 19 Praktiske ting forud for dåben 29 Dåben i kirken 35 At oplære sit barn i kristen tro 67 Forældre forbilleder 95 Til videre

Læs mere

Fællesskab, fordele og faglig bistand

Fællesskab, fordele og faglig bistand PÆDAGOGISK Pædagogmedhjælpere og pædagogiske assistenter Fællesskab, fordele og faglig bistand FOA på 5 minutter Citat Jakob Sølvhøj Formand, Pædagogisk Sektor Det er din fagforening, som råber højt, når

Læs mere

Generelt: Her er alle velkommen!

Generelt: Her er alle velkommen! Generelt: Kom og vær med når vi starter en ny sæson af Rødding på KRYDS & TVÆRS. Der bliver mulighed for at prøve kræfter med en masse sjove og underholdende aktiviteter for både store og små, unge og

Læs mere

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 22.09.2007. vs. Jelling FS

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 22.09.2007. vs. Jelling FS Velkommen på Bjerget Dagens kamp: 22.09.2007 vs. Jelling FS stedet hvor sportsinteresserede mødes Christiansbjerg IF CIFs KLUBHUS Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

I NUGF Viborg spiller vi sammen

I NUGF Viborg spiller vi sammen Program F-SPORT TOP CUP Stævneprogram I NUGF Viborg spiller vi sammen VELKOMMEN NUGF Boldklub og U8 teamet samt sponsorer byder velkommen til 1. udgave af: F-SPORT TOP CUP. 25. maj 2013 Vi ser frem til

Læs mere

NYBOLIG Invitationsstævne STÆVNEPROGRAM

NYBOLIG Invitationsstævne STÆVNEPROGRAM NYBOLIG Invitationsstævne lørdag den 5. august & søndag den 6. august 0 STÆVNEPROGRAM side af 5 Velkommen til Rosenhøj Invitationsstævne lørdag 5. august & søndag 6. august 0. Rosenhøj invitationsstævne

Læs mere

KØBENHAVNS TENNIS UNION

KØBENHAVNS TENNIS UNION KØBENHAVNS TENNIS UNION Medlem af Dansk Tennis Forbund Dato:. februar 2013 Til unionens klubber. Hermed indbydes unionens klubber til deltagelse i Københavns Tennis Unions udendørs holdturnering for sæsonen

Læs mere

proyectos@fundacionfana.org

proyectos@fundacionfana.org Rejsebrev 1 Studerendes navn: Christian Camilo Nielsen Studienummer: E-mail.: Chri40@hotmail.com Praktikperiode: 2. el. 3. 2 praktik Praktik fra til: dd.mm.år: 1/14-2014 6/1-2015 Institutionens navn: Institutionens

Læs mere

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke.

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. Bilag 4 Transskription af Per Interviewere: Louise og Katariina L: Louise K: Katariina L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. L: Vi vil gerne høre lidt

Læs mere

- Sponsoroplæg - FC Odense. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - FC Odense. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! FC Odense 5250 Odense SV Fodbold - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/fc-odense Intro FC Odense er en mindre

Læs mere

Turneringsbestemmelser for fodboldturneringen

Turneringsbestemmelser for fodboldturneringen Turneringsbestemmelser for fodboldturneringen Turneringsbestemmelser - alle centrale rækker GENERELT Ved pointlighed mellem to eller flere hold er følgende gældende Ved kampe i dobbeltturnering a) Færrest

Læs mere

PROGRAM DEN JANUAR

PROGRAM DEN JANUAR PROGRAM DEN 12.-13.-14. JANUAR Velkommen til Fynske Bank Cup, den 12. - 13. - 14. januar 2018 Assens FC byder spillere, trænere, sponsorer og publikum velkommen til vores indendørsstævne i Arena Assens.

Læs mere

Fællesskab, fordele og faglig bistand

Fællesskab, fordele og faglig bistand PÆDAGOGISK Pædagogmedhjælpere Pædagogiske assistenter Fællesskab, fordele og faglig bistand FOA på 5 minutter Citat Mogens Bech Madsen Formand, Pædagogisk Sektor Det er din fagforening, som råber højt,

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

Vi passer på hinanden

Vi passer på hinanden Vi passer på hinanden Sammen kan vi lege os til forståelse, sjov og fællesskab. For voksne og børn, de vilde og de stille. Aktiviteter for både born og forældre Forældreaften Side 6-7 Vind en sjov fest

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Børnesyn og nyttig viden om pædagogik

Børnesyn og nyttig viden om pædagogik Børnesyn og nyttig viden om pædagogik I Daginstitution Langmark Udarbejdet 2014 Børnesyn i Langmark Alle børn i daginstitution Langmark skal opleve sig som en del af de fællesskaber, vi har. De skal anerkendes

Læs mere

Marienlyst og dagens kampsponsor fra SALT & PEBER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs.

Marienlyst og dagens kampsponsor fra SALT & PEBER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs. Marienlyst og dagens kampsponsor fra SALT & PEBER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs. Kolding B Sportschefen har ordet: Velkommen til dagens kamp i 2. division

Læs mere

Weekendtur til Ny Næstved og Skjoldenæsholm

Weekendtur til Ny Næstved og Skjoldenæsholm Weekendtur til Ny Næstved og Skjoldenæsholm 18 friske damer og to chauffører indtog Smørum Centerets parkeringsplads omkring kl. 8.30 lørdag den 29. september. Det var tid til den årlige golftur med overnatning.

Læs mere

BESKÆFTIGELSESMINISTERIET 31. august 2006 1. kontor Sag nr. 06-011-11 Opgave nr. lml

BESKÆFTIGELSESMINISTERIET 31. august 2006 1. kontor Sag nr. 06-011-11 Opgave nr. lml Arbejdsmarkedsudvalget AMU alm. del - Svar på Spørgsmål 141 Offentligt BESKÆFTIGELSESMINISTERIET 31. august 2006 1. kontor Sag nr. 06-011-11 Opgave nr. lml Ministerens tale ved samråd vedrørende mangel

Læs mere

Nyhedsbrev juni Langemosen

Nyhedsbrev juni Langemosen NYBORG UNGDOMSSKOLE Nyhedsbrev juni Langemosen Juni 2016 DENN E G ANG: Nyt på skolen 1 Plan for de sidste uger før sommerferien + prøveplan 2-3 Københavnertur + Invitation til dimission 4-5 Kære alle!

Læs mere

Klubnummer Navn I alt(minus passive) H0-12 H13-18 H19-24 H25-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-24 D25-60 D>60 Passive

Klubnummer Navn I alt(minus passive) H0-12 H13-18 H19-24 H25-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-24 D25-60 D>60 Passive TOTAL FYN 2009 Antal foreninger Total medlemmer Passive 162 28.343 2.401 Klubnummer Navn I alt(minus passive) H0-12 H13-18 H19-24 H25-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-24 D25-60 D>60 Passive 08500105 Aarup Boldklub

Læs mere